Träningsskor henne

Vårens store test av treningssko for henne 2019

Treningssenteret er aldri så populært som de første månedene i året. Match din nye treningsrutine med nye sko på føttene – her er vårens nyheter!

TEST AV TRENINGSSKO FOR HENNE 

Test av:

DAM Nike - Flex Trainer 8.pngMerke:

Modell:

Veiledende pris: 729 kroner. 

Finnes i fargene: , , og 

Størrelse: Gå opp mellom en halv til en hel størrelse for perfekt passform. 

Passform: Normal bredde med en overdel som former seg etter føttene. Til og med du som har litt brede føtter kan trene i denne modellen, uten at du får vondt. 

Komfort: Veldig fleksible og lette treningssko som sitter mykt og behagelig på føttene. Du kan stramme lissene ordentlig slik at føttene ikke beveger seg rundt i skoene. Takket være overdelen i mesh slipper skoene ut overskuddsvarme, du vil derfor aldri føle deg varm og innestengt.  

Design: Rent og enkelt design. Pluss for at du kan velge mellom ulike farger, alt ettersom du foretrekker lyse eller mørke sko når du trener.

Passer til: Treningsøkter med mye hopping og sideforflytninger. De fungerer også ved sporter innendørs, slik som innebandy. 

Kommentar: Disse lette, komfortable treningsskoene er klassifiserte som X-fitsko hos Nike og tar seg bra ut på X-fit med den myke dempingen og stabile grunnflaten. Til og med ved sporter innendørs bestående av mer løping, er Flex Trainer 8 et suverent valg for å få det meste ut av skoene. Du føler deg både rask og smidig, det er et stort pluss. Stabiliteten kan ikke måle seg med Nike Metcon 4 eller Reebok Nano 8.0. Hvis du unngår tunge løft vil du derimot ikke gå glipp av noe. En prisgunstig modell som sitter bra på foten, er veldig myk og passer så og si alle. Hvis du bare skal kjøpe ett skopar, bør du satse på disse! 

Test av: 

DAM adidas - alphabounce trainer.pngMerke 

Modell: 

Veiledende pris: 1 095 kroner. 

Finnes i fargene og 

Størrelse: Perfekt størrelsesmessig, ta din vanlige størrelse!

Passform: Passer først og fremst til deg med normale til litt brede føtter. 

Komfort: Modellen har en slim passform rundt ankelen og er bredere ved forfoten, det er derfor god plass til tærne. Visste testpersoner synes strikket under lissene sitter litt for stramt i starten, men det blir løsere etter to treningsøkter.  

Design: Den grå nyansen ser nesten gull-grå ut og er veldig iøynefallende med den bastante sålen. En kul modell å se på. 

Passer til: All slags styrketrening og HIIT-økter.  

Kommentar: Denne skomodellen skiller seg ganske mye ut og er ikke noe for minimalisten. Utseendet er det første du ser og merker, modellen gjør et statement så fort du setter føttene innenfor treningssenteret. Siden du har en bred såle og en stram, strømpelignende passform rundt anklene, så får du mye støtte for foten når du trener. Perfekt under øvelser som setter press på balansen, slik som utfall og ettbeins knebøy. Det er helt enkelt umulig å tråkke feil i denne modellen. Derimot kan det være litt vrient å få på seg skoene, siden passformen er så stram. De sitter derimot som et skudd når du først får dem på deg. En komfortabel og pålitelig modell som gjør det mye lettere for deg på treningssenteret! 

Test av:

DAM Puma Mode XT.pngMerke:

Modell:

Veiledende pris: 999 kroner. 

Finnes i fargen: .  

Størrelse: True to size!

Passform: En skomodell som sitter best på deg med brede føtter eller du som har en høy lest. På smale føtter må du knyte skoene såpass hardt til at pløsen ikke er synlig.

Komfort: Komfortmessig hylles sålen. Den myke dempingen gjør skoene ekstremt behagelige å gå i, hvert tråkk er en fryd for øyet. Passformen på overdelen trekker derimot ned komforten litt, siden du ikke får den myke, omsluttende følelsen du ønsker!

Design: Veldig spesielt design som frisker opp et hvilket som helst treningsantrekk. Turkis og sølv gir et herlig vårlig preg.

Passer til: Dansing og treningstimer med mye hopp, og dempingen står i fokus.  

Kommentar: Er du klar for å ta treningen til et nytt nivå? Mode XT TZ er skomodellen du har ventet på. Den tredelte sålen gir et bra grep i sideforflytninger og en myk demping som gjør skomodellen gitt for hopping, dansing og kortere intervaller. Det som ligger på minussiden hos Puma-skoen, er at modellen ikke er stabil nok for X-fit og tunge løft. Hælpartiet er snarere mykt enn stabilt, så komforten går helt klart foran støtten. Utenom at denne skomodellen er en drøm på treningssenteret, så er det kule og spesielle 90-talls utseendet det aller beste med modellen. 

Test av:  

DAM Nike - Metcon 4 XD.pngMerke:  

Modell:

Veiledende pris: 1 495 kroner. 

Finnes i fargene: , og 

Størrelse: Velg din vanlige størrelse, modellen sitter perfekt på. 

Passform: Mot den bredere retningen, men passer både normale til litt brede føtter.

Komfort: Skoene sitter som et skudd på. De er litt harde i starten, men former seg raskt etter føttene ved bruk.

Design: Hvem liker vel ikke metallic-detaljer? Vårlige, lyse farger som toppes med sølv. Helt riktig, Nike! 

Passer til: X-fit og kun X-fit. 

Kommentar: Det er et faktum at Metcon 4 XD er skapt for X-fit. Det er en modell som holder føttene stabile på bakken når du tar tunge løft, dette takket være den litt brede sålen og forsterkninger på sidene. Samtidig er sålen veldig fleksibel og følsom ved hopp og burpees. Ventilasjonen er på topp, og det samme gjelder designet. Det er ikke mye å klage på! Det eneste minuset testpanelet har skrapet frem, er at skoene ikke er ultimate for deg med kneproblemer. Hvis du behøver ekstra demping, bør du lete videre. Ellers en veldig populær sko som tilfredsstiller alle dine ønsker, hvor den største forskjellen fra den klassiske Metcon 4 er den 3D-printede overdelen som er enda mer slitesterk. Du kan hoppe, ta wall climb, klatre i tau og gjøre alt i Metcon 4 XD, uten at skoene blir skadet. Tøff utside for de tøffe atletene!  

Test av:

DAM adidas - athletics 247 TR.pngMerke:  

Modell:

Veiledende pris: 1 095 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Størrelse: Normal i størrelsen. 

Passform: Veldig bred skomodell med en delt pløs, som gjør at passformen på overdelen kan tilpasses etter føttene dine. 

Komfort: Vil du trene i det absolutt beste for føttene dine? Da bør du sjekke ut Athletics 24/7 TR. På samme måte som navnet antyder, er dette en modell du vil ha på deg døgnet rundt, fordi den er myk, fleksibel og holder den perfekte temperaturen for føttene dine mens du trener.

Design: Tipp topp! Testpanelet elsker virkelig designet.

Passer til: Treningssenteret og X-fit. Det kan bli litt glatt i treningssaler med blanke gulv når du tar armhevinger på tærne.

Kommentar: Fleksibilitetens mor er her for å bli. Skomodellen er ekstremt myk og følsom, som er ekstra merkbart ved øvelser som mountain climbers, burpees og armhevinger. Til tross for det, så gir den brede sålen mer støtte enn du forestiller deg. Du kan med fordel ta clean and jerk på X-fitøkten, uten at føttene glir rundt i skoene. Ytterligere en ting testpanelet vil slå et slag for, er den myke dempingen. Til tross for mye hopping og mye bevegelser, får du hverken vondt i føttene eller gnagsår når du trener. Festet får derimot dårligere score. Testpanelet anbefaler ruglete underlag som finnes på treningssenteret unngå parkettgulv i treningssaler! 

Test av:

DAM Reebok Flexagon.pngMerke:  

Modell:  

Veiledende pris: 899 kroner. 

Finnes i fargene: , og 

Størrelse: Stor! Hvis du står mellom to størrelser, bør du velge den minste. 

Passform: Passer til normale til litt brede føtter. Overdelen er myk og former seg rundt foten, uten at den klemmer for hardt.  

Komfort: Veldig, veldig myk og deilig modell. Bra ventilasjon og myk såle! 

Design: Designet er helt klart en av fordelene med Flexagon. Kule, røde detaljer som tar seg bra ut sammen med overdelen i netting. 

Passer til: Styrketrening, sirkeløkter, HIIT-trening, spinning og crosstraining. 

Kommentar: Med mesh-partier rundt hele skoen, får du full ventilasjon for svette føtter når du trener. Her er modellen som bør følge med på alle svette treningsøkter denne sommeren. Flexagon er også, som navnet antyder, en fleksibel og veldig myk skomodell. Komforten er med andre ord på topp, og det er mye av grunnen til at du kjøper disse skoene. Hvis du ser etter en komfortabel modell du kan bruke på treningssenteret, så har du kommet riktig. Siden modellen er såpass myk, så begrenses derimot støtten for føttene. Hvis du vanligvis har en tendens til å tråkke feil, så er ikke dette modellen for deg på treningssenteret. Du bør heller ikke løfte tungt i disse. Derimot tar de seg bedre ut ved rolig styrketrening, spinning og timer med mye hopping. Stort pluss for designet!  

Test av:

DAM Nike - Free TR 9 Utra.pngMerke:  

Modell:

Veiledende pris: 1 095 kroner.

Finnes i fargene: , og 

Størrelse: Normal i størrelsen, kjør på med din vanlige størrelse.

Passform: Passformen anses som normal og sitter som hånden i hansken på deg med føtter som er normale i bredden. 

Komfort: Overdelen omslutter føttene på en behagelig og myk måte, og dempingen får full pott! 

Design: Skomodellen har et ganske spesielt design og faller i smak hos alle testpersonene! 

Passer til: Hovedsakelig trening med mye hopp og sprett. Derimot elsker mange av testpersonene komforten så mye at de vil bruke dem som innesko på jobben.  

Kommentar: Er du klar for en ny favoritt i treningsgarderoben? For det første er Free TR 9 Ultra en utrolig komfortabel skomodell. Du vil aldri ta av deg disse skoene, så enkelt er det! Det som derimot trekker ned komforten, er den høye hælkappen som kan være litt uvant i starten, fordi den går så høyt opp på akillessene. En annen stor fordel med disse skoene, er dempingen i mellomsålen. Du føler deg spesielt lett når du tar øvelser som inkluderer hopping. Til og med grepet er bra ved trening og på timer. Du kan kanskje gli litt når du tar raske burpees, men det er ingenting som forhindrer treningen din. Støtten er bra nok for knebøy og lignende øvelser, men det gir ingen WOW-effekt. Dette er først og fremst en allround-modell med fokus på demping og komfort. 

Test av:  

DAM adidas - pureboost trainer w.pngMerke: 

Modell

Veiledende pris: 1 295 kroner. 

Finnes i fargene:  og 

Størrelse: Litt stor i størrelsen, gå ned en halv størrelse.

Passform: Dette er en av de bredeste modellene i testen, som tar seg best ut på deg med brede føtter. Hvis du har smale føtter eller en for stor størrelse, kommer du til å få mye plass foran ved forfoten og føle at hælen kan slippe når du tar burpees. Vær derfor ekstra nøye med å velge riktig størrelse! 

Komfort: Veldig myke og deilige sko som former seg etter føttenes bevegelser, og ingenting gnager. 

Design: Nøytral fargeskala og et enkelt design.

Passer til: Både styrketrening på treningssenteret og pulsøkende treningsøkter, slik som step up og crosstraining.

Kommentar: Vil du ta vare på knærne og kunne ta box jumps uten å få vondt? Da er denne dempede skomodellen, PureBoost Trainer, noe for deg. Som navnet allerede antyder, har mellomsålen boost i seg, i likhet med løpesko fra Adidas. Du får derfor god demping når du hopper. Den strømpelignende overdelen følger føttenes bevegelser og gir en myk og fleksibel følelse. I kombinasjon med den brede og stabile sålen, får du god støtte når du trener. Denne skomodellen er med andre ord gitt til X-fit, hvor du både hopper og løfter tungt. Det som havner på minussiden, er derimot festet som oppleves som litt glatt på blanke gulv i noen treningssaler. Skoene blir også litt varme når du svetter ekstra mye. 

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Mote & trender

11 treningstights med lommer

3 dager siden
Birkenstock Sandalheader
Mote & trender

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

5 dager siden
Dasia Starlily Bow
Mote & trender

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

11 may 2019
Header löpartröjor dam
Mote & trender

Sesongens beste løpetrøyer til henne

07 may 2019
Epic React
Mote & trender

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

07 may 2019
Nike Icon Clash
Mote & trender

Nyhetene fra Nike gir oss surfevibber

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Mote & trender

9 trendy solbriller for sommeren 2019

06 may 2019
Nike Tech pack
Mote & trender

Plaggene fra Nike Tech Pack som du ikke vil gå glipp av

06 may 2019
Test av regnjackor
Mote & trender

Test! De 3 beste regnjakkene til ham 2019

06 may 2019
Adidas trailskor
Mote & trender

Proffene tester terrengsko fra Adidas

04 may 2019
Peak Performance skaljackor
Mote & trender

Nytt og vanntett fra Peak Performance

04 may 2019
Fotbollsskor header
Mote & trender

Fotballskoene til juniorer som er best i test

03 may 2019
Löparbh 2019
Mote & trender

Test: Sports-BH'er til løping 2019

02 may 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Mote & trender

Forskjellen mellom fotballsko beregnet for kunst- og naturgress

01 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Mote & trender

Test! Den beste badedrakten til svømming

30 apr 2019
Header_DAM.jpg
Mote & trender

Regnjakkene til henne som er best i test

26 apr 2019
Icebreaker merinoull
Mote & trender

Derfor skal du løpe i merinoull

26 apr 2019
Så vet du om skon passar
Mote & trender

Guide: velg riktige fotballsko

26 apr 2019
Didriksssons
Mote & trender

Slik vet du om jakken din er vanntett

26 apr 2019
Nike Free 5.0
Mote & trender

TEST: Slik føles de nye Nike Free Run 5.0

24 apr 2019
Test
Mote & trender

Test: De 5 beste gummistøvlene til barn

24 apr 2019
BLACC running
Mote & trender

Sesongens løpenyheter fra Blacc 2019

23 apr 2019
Haglöfs
Mote & trender

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

21 apr 2019
Hoka One One header
Mote & trender

Nyhetene du kommer til å elske fra Hoka One One

20 apr 2019
Kari Traa duffelbag
Mote & trender

Duffelbag – sesongens mest trendy bag

20 apr 2019
Löparskor dam 2019
Mote & trender

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

17 apr 2019
Header-HERR-2.jpg
Mote & trender

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

17 apr 2019
Elvine
Mote & trender

Her er vårens jakketrender for ham

16 apr 2019
Asics löparskor
Mote & trender

Si hei til de pastellfargede løpeskoene fra Asics

15 apr 2019
Kari Traa
Mote & trender

Her er tre vårlige jakketrender for henne

15 apr 2019
Adidas Primeknit
Mote & trender

Nå er de nye, sømløse treningsklærne fra Adidas her!

11 apr 2019
Adidas sneakers
Mote & trender

Vårens sneakerstrender fra Adidas

10 apr 2019
TESTBILD
Mote & trender

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

09 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg
Mote & trender

Sesongens survival kit for ham

06 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg
Mote & trender

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

06 apr 2019
New Balance löparskor
Mote & trender

Hva er forskjellen mellom løpeskoene fra New Balance?

06 apr 2019
Nike Free
Mote & trender

De nye Nike Free gjør løpesteget ditt enda mer fleksibelt

04 apr 2019
Adidas UB19
Mote & trender

Derfor trenger du flere par løpesko

03 apr 2019
Cykelbyxor
Mote & trender

TEST! Sykkelshorts til ham og henne

03 apr 2019
Löpartights test
Mote & trender

Vi tester sesongens løpetights til ham

01 apr 2019
more news
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 treningstights med lommer

Ikke undervurder bra lommer! Når du vil ha med deg det aller nødvendigste, er det helt perfekt med lommer på treningsklærne. Her er noen av våre fineste treningstights med lommer.

3 dager siden
Mote & trender
Birkenstock Sandalheader

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

Uansett om du skal gå i sand på stranden eller trenger noen enkle sko som du kan matche med antrekket ditt en varm sommerdag, så finnes det noen passelige sandaler. Her er årets sandaltrender 2019!

5 dager siden
Mote & trender
Dasia Starlily Bow

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

Er du på jakt etter drømmeskoene som faktisk er like fantastiske i virkeligheten? Nå kan du shoppe sneakers fra Dasia på Sportamore!

11 may 2019
Mote & trender
Header löpartröjor dam

Sesongens beste løpetrøyer til henne

Push deg selv til bedre resultater ved hjelp av noe nytt i løpegarderoben. Vi har latt testpanelet vårt prøve fem trendy løpetrøyer til henne.

07 may 2019
Mote & trender
Epic React

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

Lyst på nye løpesko? Sjekk ut Nikes populære Epic React Flyknit 2, som nå har blitt oppdatert i nye kulører for sesongen.

07 may 2019
Mote & trender
Nike Icon Clash

Nyhetene fra Nike gir oss surfevibber

Kombiner surfelooken med treningsplagg fra Nike! Her finner du fargerike og sommerlige treningsplagg som gjør at du vil henge og trene på stranden.

07 may 2019
Mote & trender
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

Hva er vel en sommer uten noen fine solbriller? Unngå å bli blendet og få en kul look på kjøpet i noen av sesongens solbriller.

06 may 2019
Mote & trender
Nike Tech pack

Plaggene fra Nike Tech Pack som du ikke vil gå glipp av

Futuristiske detaljer, ekstra tynne materialer og et design utformet for en kropp i bevegelse. Det er hva Nikes oppdatering av kolleksjonen Tech Pack handler om.

06 may 2019
Mote & trender
Test av regnjackor

Test! De 3 beste regnjakkene til ham 2019

Ikke la regnet overraske deg! Her er herrejakkene som holder deg tørr under sommerhalvåret.

06 may 2019
Mote & trender
Adidas trailskor

Proffene tester terrengsko fra Adidas

Hvis du er ute etter terrengsko med høy komfort kan de nye terrengskoene fra Adidas være noe for deg. Ekspertene Elisabeth Hansson og David Andersson fra Trailrunning Sweden har testet dem.

04 may 2019
Mote & trender
Peak Performance skaljackor

Nytt og vanntett fra Peak Performance

Teknisk, praktisk og fint på en og samme tid. Her er noen vanntette favoritter fra Peak Performance, som tar seg like bra ut i byen som på friluftseventyret.

04 may 2019
Mote & trender
Fotbollsskor header

Fotballskoene til juniorer som er best i test

Fotballsesongen er i full gang og kanskje barnet ditt har begynt å merke at fjorårets fotballsko har blitt litt trange. Da er det på tide med nye, men hvilke bør du satse på? La testpanelet vårt, bestående av juniorer, hjelpe deg med beslutningen!

03 may 2019
Mote & trender
Löparbh 2019

Test: Sports-BH'er til løping 2019

Hvis du ikke har testet det før vil det bli en aha-opplevelse. Det er stor forskjell på en vanlig BH og en som faktisk egner seg til løping. Vi har testet 6 BH-er som gir ekstra støtte. Her er resultatet.

02 may 2019
Mote & trender
Skillnaden på olika fotbollsskor

Forskjellen mellom fotballsko beregnet for kunst- og naturgress

Korte, lange eller harde knotter? Fotballeksperten forklarer, en gang for alle, forskjellen mellom knottene på fotballsko beregnet for gressbane og kunstgress.

01 may 2019
Mote & trender
Header-baddräkter.jpg

Test! Den beste badedrakten til svømming

Ta svømmetreningen til et nytt nivå! Ekspertene våre har testet sesongens beste badedrakter slik at du lett kan finne en funksjonell modell som passer både til deg og din trening.

30 apr 2019
Mote & trender