Träningsskor henne

Vårens store test av treningssko for henne 2019

Treningssenteret er aldri så populært som de første månedene i året. Match din nye treningsrutine med nye sko på føttene – her er vårens nyheter!

TEST AV TRENINGSSKO FOR HENNE 

Test av:

DAM Nike - Flex Trainer 8.pngMerke:

Modell:

Veiledende pris: 729 kroner. 

Finnes i fargene: , , og 

Størrelse: Gå opp mellom en halv til en hel størrelse for perfekt passform. 

Passform: Normal bredde med en overdel som former seg etter føttene. Til og med du som har litt brede føtter kan trene i denne modellen, uten at du får vondt. 

Komfort: Veldig fleksible og lette treningssko som sitter mykt og behagelig på føttene. Du kan stramme lissene ordentlig slik at føttene ikke beveger seg rundt i skoene. Takket være overdelen i mesh slipper skoene ut overskuddsvarme, du vil derfor aldri føle deg varm og innestengt.  

Design: Rent og enkelt design. Pluss for at du kan velge mellom ulike farger, alt ettersom du foretrekker lyse eller mørke sko når du trener.

Passer til: Treningsøkter med mye hopping og sideforflytninger. De fungerer også ved sporter innendørs, slik som innebandy. 

Kommentar: Disse lette, komfortable treningsskoene er klassifiserte som X-fitsko hos Nike og tar seg bra ut på X-fit med den myke dempingen og stabile grunnflaten. Til og med ved sporter innendørs bestående av mer løping, er Flex Trainer 8 et suverent valg for å få det meste ut av skoene. Du føler deg både rask og smidig, det er et stort pluss. Stabiliteten kan ikke måle seg med Nike Metcon 4 eller Reebok Nano 8.0. Hvis du unngår tunge løft vil du derimot ikke gå glipp av noe. En prisgunstig modell som sitter bra på foten, er veldig myk og passer så og si alle. Hvis du bare skal kjøpe ett skopar, bør du satse på disse! 

Test av: 

DAM adidas - alphabounce trainer.pngMerke 

Modell: 

Veiledende pris: 1 095 kroner. 

Finnes i fargene og 

Størrelse: Perfekt størrelsesmessig, ta din vanlige størrelse!

Passform: Passer først og fremst til deg med normale til litt brede føtter. 

Komfort: Modellen har en slim passform rundt ankelen og er bredere ved forfoten, det er derfor god plass til tærne. Visste testpersoner synes strikket under lissene sitter litt for stramt i starten, men det blir løsere etter to treningsøkter.  

Design: Den grå nyansen ser nesten gull-grå ut og er veldig iøynefallende med den bastante sålen. En kul modell å se på. 

Passer til: All slags styrketrening og HIIT-økter.  

Kommentar: Denne skomodellen skiller seg ganske mye ut og er ikke noe for minimalisten. Utseendet er det første du ser og merker, modellen gjør et statement så fort du setter føttene innenfor treningssenteret. Siden du har en bred såle og en stram, strømpelignende passform rundt anklene, så får du mye støtte for foten når du trener. Perfekt under øvelser som setter press på balansen, slik som utfall og ettbeins knebøy. Det er helt enkelt umulig å tråkke feil i denne modellen. Derimot kan det være litt vrient å få på seg skoene, siden passformen er så stram. De sitter derimot som et skudd når du først får dem på deg. En komfortabel og pålitelig modell som gjør det mye lettere for deg på treningssenteret! 

Test av:

DAM Puma Mode XT.pngMerke:

Modell:

Veiledende pris: 999 kroner. 

Finnes i fargen: .  

Størrelse: True to size!

Passform: En skomodell som sitter best på deg med brede føtter eller du som har en høy lest. På smale føtter må du knyte skoene såpass hardt til at pløsen ikke er synlig.

Komfort: Komfortmessig hylles sålen. Den myke dempingen gjør skoene ekstremt behagelige å gå i, hvert tråkk er en fryd for øyet. Passformen på overdelen trekker derimot ned komforten litt, siden du ikke får den myke, omsluttende følelsen du ønsker!

Design: Veldig spesielt design som frisker opp et hvilket som helst treningsantrekk. Turkis og sølv gir et herlig vårlig preg.

Passer til: Dansing og treningstimer med mye hopp, og dempingen står i fokus.  

Kommentar: Er du klar for å ta treningen til et nytt nivå? Mode XT TZ er skomodellen du har ventet på. Den tredelte sålen gir et bra grep i sideforflytninger og en myk demping som gjør skomodellen gitt for hopping, dansing og kortere intervaller. Det som ligger på minussiden hos Puma-skoen, er at modellen ikke er stabil nok for X-fit og tunge løft. Hælpartiet er snarere mykt enn stabilt, så komforten går helt klart foran støtten. Utenom at denne skomodellen er en drøm på treningssenteret, så er det kule og spesielle 90-talls utseendet det aller beste med modellen. 

Test av:  

DAM Nike - Metcon 4 XD.pngMerke:  

Modell:

Veiledende pris: 1 495 kroner. 

Finnes i fargene: , og 

Størrelse: Velg din vanlige størrelse, modellen sitter perfekt på. 

Passform: Mot den bredere retningen, men passer både normale til litt brede føtter.

Komfort: Skoene sitter som et skudd på. De er litt harde i starten, men former seg raskt etter føttene ved bruk.

Design: Hvem liker vel ikke metallic-detaljer? Vårlige, lyse farger som toppes med sølv. Helt riktig, Nike! 

Passer til: X-fit og kun X-fit. 

Kommentar: Det er et faktum at Metcon 4 XD er skapt for X-fit. Det er en modell som holder føttene stabile på bakken når du tar tunge løft, dette takket være den litt brede sålen og forsterkninger på sidene. Samtidig er sålen veldig fleksibel og følsom ved hopp og burpees. Ventilasjonen er på topp, og det samme gjelder designet. Det er ikke mye å klage på! Det eneste minuset testpanelet har skrapet frem, er at skoene ikke er ultimate for deg med kneproblemer. Hvis du behøver ekstra demping, bør du lete videre. Ellers en veldig populær sko som tilfredsstiller alle dine ønsker, hvor den største forskjellen fra den klassiske Metcon 4 er den 3D-printede overdelen som er enda mer slitesterk. Du kan hoppe, ta wall climb, klatre i tau og gjøre alt i Metcon 4 XD, uten at skoene blir skadet. Tøff utside for de tøffe atletene!  

Test av:

DAM adidas - athletics 247 TR.pngMerke:  

Modell:

Veiledende pris: 1 095 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Størrelse: Normal i størrelsen. 

Passform: Veldig bred skomodell med en delt pløs, som gjør at passformen på overdelen kan tilpasses etter føttene dine. 

Komfort: Vil du trene i det absolutt beste for føttene dine? Da bør du sjekke ut Athletics 24/7 TR. På samme måte som navnet antyder, er dette en modell du vil ha på deg døgnet rundt, fordi den er myk, fleksibel og holder den perfekte temperaturen for føttene dine mens du trener.

Design: Tipp topp! Testpanelet elsker virkelig designet.

Passer til: Treningssenteret og X-fit. Det kan bli litt glatt i treningssaler med blanke gulv når du tar armhevinger på tærne.

Kommentar: Fleksibilitetens mor er her for å bli. Skomodellen er ekstremt myk og følsom, som er ekstra merkbart ved øvelser som mountain climbers, burpees og armhevinger. Til tross for det, så gir den brede sålen mer støtte enn du forestiller deg. Du kan med fordel ta clean and jerk på X-fitøkten, uten at føttene glir rundt i skoene. Ytterligere en ting testpanelet vil slå et slag for, er den myke dempingen. Til tross for mye hopping og mye bevegelser, får du hverken vondt i føttene eller gnagsår når du trener. Festet får derimot dårligere score. Testpanelet anbefaler ruglete underlag som finnes på treningssenteret unngå parkettgulv i treningssaler! 

Test av:

DAM Reebok Flexagon.pngMerke:  

Modell:  

Veiledende pris: 899 kroner. 

Finnes i fargene: , og 

Størrelse: Stor! Hvis du står mellom to størrelser, bør du velge den minste. 

Passform: Passer til normale til litt brede føtter. Overdelen er myk og former seg rundt foten, uten at den klemmer for hardt.  

Komfort: Veldig, veldig myk og deilig modell. Bra ventilasjon og myk såle! 

Design: Designet er helt klart en av fordelene med Flexagon. Kule, røde detaljer som tar seg bra ut sammen med overdelen i netting. 

Passer til: Styrketrening, sirkeløkter, HIIT-trening, spinning og crosstraining. 

Kommentar: Med mesh-partier rundt hele skoen, får du full ventilasjon for svette føtter når du trener. Her er modellen som bør følge med på alle svette treningsøkter denne sommeren. Flexagon er også, som navnet antyder, en fleksibel og veldig myk skomodell. Komforten er med andre ord på topp, og det er mye av grunnen til at du kjøper disse skoene. Hvis du ser etter en komfortabel modell du kan bruke på treningssenteret, så har du kommet riktig. Siden modellen er såpass myk, så begrenses derimot støtten for føttene. Hvis du vanligvis har en tendens til å tråkke feil, så er ikke dette modellen for deg på treningssenteret. Du bør heller ikke løfte tungt i disse. Derimot tar de seg bedre ut ved rolig styrketrening, spinning og timer med mye hopping. Stort pluss for designet!  

Test av:

DAM Nike - Free TR 9 Utra.pngMerke:  

Modell:

Veiledende pris: 1 095 kroner.

Finnes i fargene: , og 

Størrelse: Normal i størrelsen, kjør på med din vanlige størrelse.

Passform: Passformen anses som normal og sitter som hånden i hansken på deg med føtter som er normale i bredden. 

Komfort: Overdelen omslutter føttene på en behagelig og myk måte, og dempingen får full pott! 

Design: Skomodellen har et ganske spesielt design og faller i smak hos alle testpersonene! 

Passer til: Hovedsakelig trening med mye hopp og sprett. Derimot elsker mange av testpersonene komforten så mye at de vil bruke dem som innesko på jobben.  

Kommentar: Er du klar for en ny favoritt i treningsgarderoben? For det første er Free TR 9 Ultra en utrolig komfortabel skomodell. Du vil aldri ta av deg disse skoene, så enkelt er det! Det som derimot trekker ned komforten, er den høye hælkappen som kan være litt uvant i starten, fordi den går så høyt opp på akillessene. En annen stor fordel med disse skoene, er dempingen i mellomsålen. Du føler deg spesielt lett når du tar øvelser som inkluderer hopping. Til og med grepet er bra ved trening og på timer. Du kan kanskje gli litt når du tar raske burpees, men det er ingenting som forhindrer treningen din. Støtten er bra nok for knebøy og lignende øvelser, men det gir ingen WOW-effekt. Dette er først og fremst en allround-modell med fokus på demping og komfort. 

Test av:  

DAM adidas - pureboost trainer w.pngMerke: 

Modell

Veiledende pris: 1 295 kroner. 

Finnes i fargene:  og 

Størrelse: Litt stor i størrelsen, gå ned en halv størrelse.

Passform: Dette er en av de bredeste modellene i testen, som tar seg best ut på deg med brede føtter. Hvis du har smale føtter eller en for stor størrelse, kommer du til å få mye plass foran ved forfoten og føle at hælen kan slippe når du tar burpees. Vær derfor ekstra nøye med å velge riktig størrelse! 

Komfort: Veldig myke og deilige sko som former seg etter føttenes bevegelser, og ingenting gnager. 

Design: Nøytral fargeskala og et enkelt design.

Passer til: Både styrketrening på treningssenteret og pulsøkende treningsøkter, slik som step up og crosstraining.

Kommentar: Vil du ta vare på knærne og kunne ta box jumps uten å få vondt? Da er denne dempede skomodellen, PureBoost Trainer, noe for deg. Som navnet allerede antyder, har mellomsålen boost i seg, i likhet med løpesko fra Adidas. Du får derfor god demping når du hopper. Den strømpelignende overdelen følger føttenes bevegelser og gir en myk og fleksibel følelse. I kombinasjon med den brede og stabile sålen, får du god støtte når du trener. Denne skomodellen er med andre ord gitt til X-fit, hvor du både hopper og løfter tungt. Det som havner på minussiden, er derimot festet som oppleves som litt glatt på blanke gulv i noen treningssaler. Skoene blir også litt varme når du svetter ekstra mye. 

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Saucony Triumph Iso 5
Mote & trender

Slik velger du riktige løpesko i 2019

1 dag siden
Header.png
Mote & trender

Vårens STORE TEST av sports-BH'er

1 dag siden
Adidas miljöarbete
Mote & trender

Adidas fortsetter å tenke klimasmart

3 dager siden
Reebok Forever Floatride Energy
Mote & trender

Nå er de nye løpeskoene Forever Floatride Energy fra Reebok her

5 dager siden
Grym_Evo_W_I4A9550.jpg
Mote & trender

Alt du vil vite om Grym Evo, den nye skalljakken fra Haglöfs

11 mar 2019
4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg
Mote & trender

Sesongens 12 beste nyheter fra Adidas

09 mar 2019
886915518850_003_6a81483f23b44445b5ea2f9c30b3916b.jpg
Mote & trender

11 vårnyheter fra Nike du IKKE vil gå glipp av

09 mar 2019
Nike Tanjun
Mote & trender

9 fine damesneakers våren 2019

07 mar 2019
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg
Mote & trender

8 herresneakers våren 2019

07 mar 2019
Header-HERR.jpg
Mote & trender

TEST! Nye treningssko for ham 2019

06 mar 2019
Träningsskor henne
Mote & trender

Vårens store test av treningssko for henne 2019

04 mar 2019
Puma Cilia.jpg
Mote & trender

Vårens heteste sneakers 2019

04 mar 2019
Header.jpg
Mote & trender

TEST: Mama by Blacc våren 2019

03 mar 2019
SP19_STYLEGUIDE_NWMN_SPORT_DISTORT_BL_3190.jpg
Mote & trender

Sjekk ut Nike Icon Clash!

01 mar 2019
Header_DAM.png
Mote & trender

Best i test! Nye løpesko for kvinner 2019

27 feb 2019
Superdry
Mote & trender

Nyhet på Sportamore: Superdry Sport

26 feb 2019
Jackor test
Mote & trender

Best i test! 11 tynne dunjakker du kommer til å elske

25 feb 2019
Header_SE.png
Mote & trender

Stor test! Sesongens nye løpesko for menn 2019

22 feb 2019
Adidas UltraBoost 19
Mote & trender

Nye UltraBoost 19 er her!

21 feb 2019
Header-ultraboost.jpg
Mote & trender

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

21 feb 2019
Kompressionsstrumpor
Mote & trender

Strømpene som forbedrer løpingen din

20 feb 2019
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg
Mote & trender

Yes! Nå har vi fått inn Nike Plus size collection

19 feb 2019
Puma Jaab XT
Mote & trender

Vi har testet Pumas nye treningssko, Jaab XT

19 feb 2019
Saucony.png
Mote & trender

10 grunner til å elske Saucony Kinvara

18 feb 2019
Blacc yoga
Mote & trender

Vårlige nyheter fra Blacc yoga

17 feb 2019
TommySport
Mote & trender

Hei Tommy Sport!

14 feb 2019
Peak Chill Zip Hood Womanpng
Mote & trender

Her er din nye må ha-genser fra Peak Performance!

13 feb 2019
Header-Nike-One-Tights.jpg
Mote & trender

Test: Derfor er Nike One Tight så bra

12 feb 2019
Sport-bh Nike Tech Pack
Mote & trender

Sportamores store guide til riktig sports-BH

10 feb 2019
Seamlesstights
Mote & trender

Endelig! Vi tester seamless tights

08 feb 2019
Miniband
Mote & trender

Test: Våre beste miniband

08 feb 2019
Adidas Exhibit Pack
Mote & trender

Guide: Finn de rette fotballskoene fra Adidas

05 feb 2019
svea_sneakers.jpg
Mote & trender

12 røde kjøp til Valentinsdagen

01 feb 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Test! Prisgunstige sports-BH'er fra Blacc

01 feb 2019
Nike Epic React Flyknit2.png
Mote & trender

Alt du vil vite om Nike Epic React Flyknit 2

31 jan 2019
JR BLACKBURN
Mote & trender

Pakkeliste til fjellturen med barna

30 jan 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg
Mote & trender

8 ting du må ha med deg på solferien

30 jan 2019
No_adidas_header.jpg
Mote & trender

Best i test! Så bra er den nye vindjakken fra Adidas

30 jan 2019
NO-Header.jpg
Mote & trender

Vanntette tursko som er best i test

30 jan 2019
Nike TechPack1.png
Mote & trender

Fremtidens treningskolleksjon er her

28 jan 2019
more news
Saucony Triumph Iso 5

Slik velger du riktige løpesko i 2019

Liker du best å løpe i dempede løpesko? Og hva betyr egentlig dropp? Agne Karlsson, som er ekspert på løpesko, gjør det lettere for deg å finne riktige løpesko i 2019.

Mote & trender
Header.png

Vårens STORE TEST av sports-BH'er

Vi har testet seksten modeller. Alt fra lett til høy støtte. I basisfarger og vårens mest trendy farger. Her er sesongens mest populære sports-BH'er!

Mote & trender
Adidas miljöarbete

Adidas fortsetter å tenke klimasmart

Vil du føle deg som en miljøforkjemper når du handler treningsklær? No worries! Sjekk ut disse produktene fra Adidas, som er laget av resirkulert plast.

Mote & trender
Reebok Forever Floatride Energy

Nå er de nye løpeskoene Forever Floatride Energy fra Reebok her

Gjør plass for Forever Floatride Energy, de nye løpeskoene fra Reebok – en nøytral skomodell for deg som løper hver dag!

Mote & trender
Grym_Evo_W_I4A9550.jpg

Alt du vil vite om Grym Evo, den nye skalljakken fra Haglöfs

Det er ingen tilfeldighet at Haglöfs nye skalljakke heter Grym. Den er spesielt utviklet for tøft, nordisk klima og blir fort en ny favoritt for friluftsmennesker.

Mote & trender
4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg

Sesongens 12 beste nyheter fra Adidas

Korall, militærgrønn og sømløse materialer – her er vårens nye må ha-plagg fra Adidas!

Mote & trender
886915518850_003_6a81483f23b44445b5ea2f9c30b3916b.jpg

11 vårnyheter fra Nike du IKKE vil gå glipp av

Det er aldri feil med vårlige treningsklær fra Nike. Her har vi samlet elleve nyheter til dame og herre som vi gjerne går til innkjøp av.

Mote & trender
Nike Tanjun

9 fine damesneakers våren 2019

Har du også lyst til å pakke bort vinterstøvlene? Her er ni nyheter egnet for sneakersvær.

Mote & trender
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers våren 2019

Snart er det vår, hurra! Feir med noen splitter nye sneakers. Her er åtte herremodeller vi liker litt ekstra akkurat nå.

Mote & trender
Header-HERR.jpg

TEST! Nye treningssko for ham 2019

Årets treningsnyheter har rullet inn på Sportamore og vårt mannlige testpanel har svettet i seks nye treningssko. Her er modellene som er best i test!

Mote & trender
Träningsskor henne

Vårens store test av treningssko for henne 2019

Treningssenteret er aldri så populært som de første månedene i året. Match din nye treningsrutine med nye sko på føttene – her er vårens nyheter!

Mote & trender
Puma Cilia.jpg

Vårens heteste sneakers 2019

Praktiske, kraftige og retro. Her er de tre heteste sneakerstrendene i 2019.

Mote & trender
Header.jpg

TEST: Mama by Blacc våren 2019

Er du gravid og ser etter treningsplagg som henger med selv om magen vokser? Vi har testet Blaccs nye kolleksjon, Mama by Blacc.

Mote & trender
SP19_STYLEGUIDE_NWMN_SPORT_DISTORT_BL_3190.jpg

Sjekk ut Nike Icon Clash!

Har du sett Icon Clash, den nye vårkolleksjonen fra Nike? Her er plaggene vi liker litt ekstra godt.

Mote & trender
Header_DAM.png

Best i test! Nye løpesko for kvinner 2019

Ut med det gamle og inn med det nye! Løpesesongen 2019 er endelig i gang og det er tid for å utstyre seg med nye favoritter på føttene.

Mote & trender