Header.png

Vårens STORE TEST av sports-BH'er

Vi har testet seksten modeller. Alt fra lett til høy støtte. I basisfarger og vårens mest trendy farger. Her er sesongens mest populære sports-BH'er!

LETT STØTTE: 

Test av: 

NIKE

Merke:  

Modell:

Veiledende pris: 629 kroner. 

Finnes i fargene: , og 

Justerbare stropper? Ja! 

Passform: True to size med litt vattering, uten formstøpte cuper.  

Komfort: Det strikkede Flyknit-materialet er ekstremt mykt og kjennes ut som bomull mot huden. 

Støtte: Dette er en sports-BH med lett støtte. Materialet er tøyelig nok til at du kan føle deg fri, samtidig som Flyknit-konstruksjonen integrerer visse områder med støtte og på den måten holder bysten på plass ved yoga og lettere treningsøkter.

Design: Et feminint design som sitter veldig flatterende på kroppen, med en v-hals foran og smale skulderstropper. Dette er helt klart en modell du kjøper for designet. Selv om det er vanskelig å dekke BH-en med en singlet, så har ingen av testpersonene noe imot at de neongule skulderstroppene er synlige. 

Kort oppsummert: Dette er en sports-BH for fashionistaen som liker å kle seg i vårlige farger. Så fort du titter på modellen vil du dra til treningssenteret for å bruke den. Den lette støtten er ikke noe for deg med stor byste. Du merker fort at de smale skulderstroppene ikke er optimale dersom du har tyngre bryster. Du med mindre byste får derimot tilstrekkelig med støtte for både yoga og trening med lav intensitet. Alt i alt en myk og fleksibel sports-BH som hverken gnager eller reduserer bevegelsesfriheten. Passer til alle kroppsformer med liten byste, det er absolutt ingen selvfølge for alle sports-BH'er. 

Test av:  

BLACC

Merke:  

Modell: 

Veiledende pris: 229 kroner. 

Finnes i fargen:

Justerbare stropper? Nei.  

Passform: Litt stram i omkretsen, ellers true to size. Kjør på med din vanlige størrelse.

Komfort: Det første testpanelet la merke til da de trente i denne modellen, var at komforten er mye bedre enn den ser ut til å være. Det er ingen harde strikk eller sømmer som gnager.

Støtte: Testpanelet mener det er overraskende at dette er en sports-BH som gir lett støtte. Flere av dem synes modellen gir medium støtte når du trener, takket være den stramme passformen.

Design: Her får Jubilation Bra full score. Fint design med fine detaljer som gjør at du skiller deg ut på yogatimen. Skulderstroppene kan mer enn gjerne være synlige! 

Kort oppsummert: Et unikt design som skiller seg ut, derfor er denne sports-BH'en det lille ekstra i treningsgarderoben. Testpanelet ble overrasket over at den både er komfortabel og vakker. Støtten er mer enn bra nok for trening med lav intensitet og spinning, men mer støtte er nødvendig for at den skal fungere feilfritt under løpeturen og HIIT-økter. Siden modellen har litt mer stoff foran enn bak, må du være forberedt på å vise litt mer hud. Brystene trykkes også sammen i denne stramme passformen. En superfin modell i en vårlig farge som er perfekt ved yoga, dans eller barre! 

Test av: 

Filippa K

Merke:

Modell

Veiledende pris: 599 kroner. 

Finnes i fargen: .  

Justerbare stropper? Nei. 

Passform: True to size med en passe stram passform. Den sitter komfortabelt på kroppen.  

Komfort: Materialet, som består av polyamid og elastan, gir en myk følelse. Komfortmessig får BH-en høyere score som et basisplagg til hverdagsbruk enn hva den får som en sports-BH. Den lette støtten er årsaken. 

Støtte: Om du sammenligner denne sports-BH'en med andre modeller med lett støtte, så kommer du til å merke at støtten er enda lavere. BH-en er først og fremst myk og retter seg mot deg med mindre byste og til yoga og pilates.

Design: Fin farge, fin form og fine detaljer på ryggpartiet. Det er ingen tvil om at Filippa K kan dette med design. 

Kort oppsummert: Design og mykt materiale kommer før støtte og funksjonalitet i nyheten Double Strap Bra Top. Dette er en BH som sitter veldig bra på kroppen og er ekstremt myk og følsom når du beveger deg. Modellen har et bredt bånd under bysten som sitter etter og holder BH-en på plass, men stoffet over brystene gir ikke mye støtte. Det beste med modellen er designet, dette er et basisplagg du vil bruke til hverdags. Om du derimot trener i modellen, så får du en bra fukttransport, materialet absorberer svetten veldig effektivt. En myk modell egnet for yoga, pilates og sofakos!

Test av: 

NIKE

Merke

Modell: 

Veiledende pris: 849 kroner. 

Finnes i fargen: . 

Justerbare stropper? Nei. 

Passform: Her gjelder det å teste ulike størrelser og se hva som fungerer for deg. De fleste testpersonene gikk ned en hel størrelse siden materialet er såpass tøyelig.

Komfort: Myk og følsom modell som virker like myk mot huden som fløyel.

Støtte: BH-en er klassifisert med medium støtte. De fleste testpersonene med middels stor byste mener derimot at støtten snarere er mot den lettere retningen. Den passer bedre på deg med liten byste som skal trene med lav intensitet, slik som rolig styrketrening, yoga og pilates. 

Design: Fin sports-BH med bryterrygg som gjerne kan være synlig under singleten. Mønstrete, men fortsatt stilren og rolig. Bra jobbet, Nike! 

Kort oppsummert: Hvis du liker roligere treningsformer, som gåturer og yoga, så er denne perfekt for deg. Det myke og behagelige materialet er det som utmerker seg med modellen. Om du derimot vil kjøre på med tunge løft, HIIT-økter eller løpe, så anbefaler testpanelet en modell med høyere støtte. Sports-BH'en former seg perfekt etter bysten og har et veldig tøyelig materiale som følger alle mulige yogastillinger. Designet får også høy score, svart og grått er en match made in heaven. Tar seg best ut på deg med en mindre byste som ikke er ute etter den høyeste støtten markedet har å tilby.

SHOP HER:

MEDIUM STØTTE: 

Test av:

TOMMY

Merke:

Modell:

Veiledende pris: 599 kroner. 

Finnes i fargen: .  

Justerbare stropper? Nei. 

Passform: Veldig stram sports-BH som er litt vanskelig å dra over hodet. Du bør velge den største størrelsen dersom du står mellom to. Testpanelet skulle ønske de små skulderstroppene var justerbare, siden de kan gli litt nedover skuldrene når du løper. 

Komfort: Modellen er superstram, tenk på det når du velger størrelse. Materialet er mykt og BH-en sitter bra på kroppen. Pluss for at det er mye stoff på forsiden, det gjør det lettere for deg med stor byste. 

Støtte: BH-en har hverken vattering eller cuper, den er heller laget i et kompresjonsmateriale som består av polyester og elastan. Den stramme passformen gir medium støtte. 

Design: Elsker designet! Blått, rødt og hvitt er alltid en vinnende kombinasjon, og dette er intet unntak. 

Kort oppsummert: En fin og komfortabel sports-BH som har en stram passform og gir medium støtte for bysten. Denne modellen passer best til middels intensiv trening, slik som styrketrening og sirkeltimer. Du med mindre byste kan også løpe i sports-BH'en, den stramme passformen holder nemlig alt på plass. Testpanelet unngår derimot yoga fordi modellen ikke er så myk og følsom som de skulle ønske den var ved nettopp den treningsformen.  Noe av det beste med modellen er mengden med stoff foran, du kan derfor ta mountain climbers eller gå på hendene uten at puppene triller ut. En fin treningsvenn! 

Test av:

Puma

Merke:  

Modell:

Veiledende pris: 299 kroner. 

Finnes i fargene: , , , og 

Justerbare stropper? Nei. 

Passform: Stram og litt liten i omkretsen. Hvis du er litt bred rundt brystkassa og står mellom to størrelser, så bør du teste en størrelse større.

Komfort: Du får en veldig stram passform som kun anses som en ulempe når du skal ta av og på modellen. Den stramme BH-en sitter ellers som et skudd, stoffet er mykt og det er ingenting som gnager.

Støtte: Sports-BH'er som mangler vattering og kun har et kraftig stoff gir ofte en lett støtte og en passform som flater ut brystene. Testpanelet ble derimot overrasket, det stemmer absolutt ikke når det kommer til 4 Keeps Bra. Her får du med liten eller middels stor byste bra støtte som fungerer til både løping og HIIT-økter. Du får også en BH som sitter veldig flatterende på kroppen. 

Design: Stilren sports-BH. Puma-logoen på forsiden er det eneste som skiller seg ut designmessig. Selv om logoen er såpass stor, så mener alle testpersonene at modellen har et stilrent utseende.

Kort oppsummert: Enkel, klassisk bryterrygg møter et mykt materiale i denne prisgunstige favoritten fra Puma. Sports-BH'en legger seg behagelig mellom skulderbladene og gir et bra trykk på skuldrene. Uansett hvilken øvelse du utfører, så er det ingenting som gnager eller irriterer. Sannheten er at modellen er så deilig at du knapt merker den. Du får en høyere støtte enn du først antar, en flatterende passform og en perfekt treningsopplevelse når denne BH-en er på plass. Fungerer til de fleste treningsformer for deg med liten til middels stor byste. Du med stor byste bør unngå løping.

Test av:  

Adidas

Merke:  

Modell:

Veiledende pris: 499 kroner. 

Finnes i fargene:  

Justerbare stropper? Ja. 

Passform: Hvis du ligger mellom to størrelser, så kan du velge den minste. Skulderstroppene kommer til å gi deg litt mer frihet til å tilpasse passformen.

Komfort: Veldig, veldig behagelig sports-BH med ekstremt komfortabelt ryggparti. Bryterryggen er skåret med presisjon, skulderbladene kan derfor jobbe helt fritt. Mellom og under bysten har modellen et meshpanel for bedre ventilasjon. Derimot kommer cupene til å bli svette under høyintensiv trening. 

Støtte: Medium støtte for bysten. Perfekt for styrketrening og høyintensive treningsøkter uten mye hopping. 

Design: Et utseende som faller i smak hos oss. Mønsteret skiller seg ut mens de duse fargene gjør at modellen fortsatt oppleves som diskret.

Kort oppsummert: Adidas sin sports-BH har formstøpte cuper som dessverre ikke passer alle bryst. Hvis modellen hadde vært utstyrt med vatterte innlegg, så hadde den formet seg etter flere kroppstyper og flere hadde likt modellen. De som derimot passer til passformen får en veldig bra sports-BH! Det er en stor fordel at du kan justere skulderstroppene samt at de er brede og fordeler tyngdepunktet utover skuldrene. Det beste med modellen er at den er veldig behagelig, myk og deilig. Modellen sitter der den skal, gir medium støtte for bysten og er veldig fin. En prisgunstig og behagelig BH! 

Test av:  

J.Lindeberg


Merke:

Modell:

Veiledende pris: 609 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Justerbare stropper? Nei. 

Passform: En klassisk bryterrygg med litt lengre passform. Modellen er normal i størrelsen, så velg din vanlige størrelse. En stram og omsluttende passform som føles ut som et andre hudlag.  

Komfort: Du merker ikke engang BH-en på kroppen når du trener. Den sitter perfekt og er veldig myk og følsom. Ingenting som gnager eller forstyrrer.

Støtte: Modellen er klassifisert med medium støtte, men noen av testpersonene mener BH-en gir mer støtte enn som så. Spesielt for deg med liten til middels stor byste. 

Design: Så fin! Den høye halsen kombinert med den lengre passformen og mørkeblå fargen, falt i smak hos alle kvinnene i testpanelet.

Kort oppsummert: Hvis du ser etter en sports-BH som du kan bruke til løping, yoga, HIIT-økter og styrketrening, da har du kommet rett. J.Lindebergs modell Alexis Compression Poly overbeviste testpanelet. Modellen sitter ekstremt flatterende på kroppen og gir overraskende mye støtte for en middels stor byste. I mange tilfeller kan sports-BH'er gnage litt under armene om modellen går høyt opp, men det var ikke tilfellet her. Det eneste negative testpersonene kan hente fram, er at den høye halsen ikke passer under alle treningstopper. Samtidig er det nettopp den detaljen som hylles designmessig. En veldig fin sports-BH!  

Test av:  

Casall

Merke:  

Modell:

Veiledende pris: 449 kroner. 

Finnes i fargene: , , , , , , og 

Justerbare stropper? Nei. 

Passform: Ganske true to size med en veldig stram passform. Når du først tar på deg sports-BH'en, så kan du lett tro at den sitter for stramt på. Etter et par minutter innser du derimot at den stramme følelsen bidrar til mer støtte, noe man setter pris på. 

Komfort: Myk og komfortabel modell som sitter veldig bra på kroppen. Ingenting som hverken gnager eller irriterer. Pluss for det ventilerende ryggpartiet som er like fint som funksjonelt. 

Støtte: Ingen cuper eller tykk vattering. Modellen har medium støtte takket være den stramme passformen og fungerer til styrketrening, yoga og intervaller på crosstraineren. Dersom du har stor byste, så er støtten litt for lav til å klare løping og trening med mye hopp og sprett.

Design: Den eneste hvite sports-BH'en i testen, og den falt ikke helt i smak hos alle i testpanelet. Den oppleves som litt kjedelig. Derimot er den praktisk om du har en lys singlet over og ikke vil at noe mønster skal lyse gjennom. Har du lyst på mer farge? Velg mellom for eksempel lilla, rosa og turkis. 

Kort oppsummert: Casalls bestselgende sports-BH heter Iconic Sports Bra og finnes i mange farger og mønster. Det er ikke så vanskelig å forstå hvorfor modellen er så populær. Den klassiske bryterryggen og det myke materialet sitter både stramt og bra på kroppen. Til tross for at den mangler tykk vattering, så får du medium støtte. At modellen savner vattering kan gi et "nakent" inntrykk selv om fargen ikke er gjennomsiktig, siden strukturen over brystvortene kan være synlig gjennom. Materialet holder derimot alt på plass og du får en fin form over bysten, som samtlige i testpanelet liker. En veldig allround modell alle bør ha i treningsgarderoben! 

Test av:  

Röhnisch

Merke:  

Modell:

Veiledende pris: 399 kroner. 

Finnes i fargene: , , , og 

Justerbare stropper? Nei. 

Passform: Hvis du velger din vanlige størrelse får du en sports-BH som sitter perfekt på kroppen.

Komfort: Brede og komfortable skulderstropper som sørger for at modellen sitter på plass. Modellen er veldig behagelig og hylles av testpersonene. 

Støtte: Etter mye trening i modellen, så kan samtlige testere konstantere at støtten er medium til høy. Hvis du derimot ser etter en modell som virkelig holder en stor byste på plass, så bør du lete videre siden denne BH-en mangler vattering. 

Design: En fin modell som testerne gjerne vil ha i alle mulige farger!!

Kort oppsummert: En ny favoritt! Noen modeller kan raskt miste formen etter et par vask og mye bruk, men det er ikke tilfellet her. Kay Sports Bra er en fin modell som finnes i flere fargekombinasjoner. Den sitter like stabilt på kroppen hver gang og har en dekkende forside. Det aller beste med det større partiet, er at brystene ikke ramler ut når du tar armhevinger eller lener deg framover på spinningsykkelen. Ulempen er at du med liten byste får en veldig høy skjæring ved armhulene. Derfor retter denne BH-en seg hovedsakelig mot deg med middels til stor byste. En veldig komfortabel sports-BH!  

Test av: 

Blacc

Merke

Modell: 

Veiledende pris: 299 kroner. 

Finnes i fargen: .  

Justerbare stropper? Nei.

Passform: Vattert sports-BH som sitter perfekt på kroppen og har en bra passform rundt.

Komfort: Veldig behagelig sports-BH som hverken har vaskelapper, sømmer eller kanter som gnager. 

Støtte: Dette er en sports-BH med medium støtte og passer både til en liten og stor byste, alt ettersom hvilken treningsform du skal utføre. Du kan i tillegg velge selv om du ønsker å ta ut vatteringen når du for eksempel skal på yogaklasser.

Design: Testpanelet elsker at BH-en går nedover ribbena, det gir designet en liten twist. Ellers en svart modell som passer til alle slags tights med høy midje.

Kort oppsummert: For den motebevisste kvinnen, er dette en sports-BH som holder brystene på plass under både lett løpetrening og nedoverpekende hund på yogatimen. Den takler ulike treningsformer og det er ingenting som gnager eller er ubehagelig. Vil du ta det litt roligere, så er det heller ingen problem for denne BH-en, bare ta ut vatteringen så får du en mykere BH med mindre støtte. Ekstra pluss for et stilrent og enkelt design som går litt lengre ned under brystene. Match gjerne med en tights som er høy i midjen. Verdt hver eneste krone!  

Test av:

Kari Traa

Merke:

Modell:  

Veiledende pris: 349 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Justerbare stropper? Nei. 

Passform: Normal i størrelsen med en stram passform. Kjør på med din vanlige størrelse!

Komfort: Veldig komfortabel! Modellen sitter akkurat der den skal, har flate sømmer som ikke merkes og materialet er mykt.

Støtte: Ingen vattering eller cuper. Modellen gir medium støtte uten at den flater ut brystene på en ubehagelig måte. Det stramme strikket nederst øker både komforten og støtten.

Design: Fin og stilren look. Modellen er helsvart uten noen detaljer som skiller seg ut, det fører til at du kan bruke den under en treningssinglet uten at fargen skjærer seg. 

Kort oppsummert: Dersom du bare ønsker en sports-BH som du kan bruke til flere ulike treningsformer, så er Trud et bra tips. Med en utrolig bra og stram passform og medium støtte, kan du både kjøre på med spinning og styrketrening i denne modellen. Siden den sitter etter på kroppen, kan du med middels stor byste også løpe i BH-en. Testpanelet slår først og fremst et slag for den ventilerende bryterryggen, den holder ryggen så tørr som overhodet mulig når du svetter som mest. Det er ikke mye negativt å grave frem. Akkurat som andre modeller uten vattering og formstøpte cuper, så er ikke dette den beste BH-en på markedet for deg som krever veldig mye støtte. Alt i alt en av testens mest prisgunstige allround-modeller.  

Test av: 

Adidas

Merke: 

Modell: 

Veiledende pris: 329 kroner. 

Finnes i fargene: , og 

Justerbare stropper? Nei. 

Passform: Omkretsen er normal i størrelsen. Hvis du derimot har en mindre byste, kan det være lurt å gå ned et hakk for å fylle ut stoffet på forsiden.

Komfort: Kjempedeilig og myk modell med ventilerende meshpartier som fokuserer på å holde deg sval gjennom hele treningsøkten. Det er absolutt ingenting å klage på her. 

Støtte: Modellen har ingen vattering eller cuper, men gir medium støtte takket være sin stramme passform. Den tar seg derfor best ut under rolige treningsøkter.  

Design: Fint med en synlig logo! Modellen faller i smak hos testpanelet, som mener den er verdt å vise under en singlet.

Kort oppsummert: Denne sports-BH'en med bryterrygg gjør deg til den fineste på treningssenteret! Testpanelet gir tommel opp for det fine designet og for at det finnes ulike farger å velge mellom. Her gjelder det derimot å finne riktig størrelse slik at den ikke glir opp på ryggen, noe som er en risiko om du har en litt stor byste. For den som vil ta seg en løpetur, så kreves det derimot en sports-BH med enda mer støtte. Bruk med fordel denne BH-en ved styrketrening, gruppetimer og yoga. Pluss for at vaskelappen er fastsydd med enkle sting som bare kan klippes bort.

Test av:

Reebok

Merke:  

Modell: 

Veiledende pris: 599 kroner.

Finnes i fargen:

Justerbare stropper? Nei. 

Passform: Stor i størrelsen. Siden modellen også finnes i halve størrelser, bør du gå ned en halv størrelse for ultimat passform. For eksempel tok en klassisk M-testperson størrelse S/M. 

Komfort: Veldig lett modell som sitter som et andre hudlag på kroppen. Den er like komfortabel som den er følsom.  

Støtte: Det innovative materialet som gir høy støtte ved plutselige bevegelser, er så bra som du tror det er. BH-en tilbyr medium støtte med formpressede cuper, som mange testpersoner med middels stor byste mener er en underdrivelse. Brystene sitter på plass uansett om du tar burpees eller løper.

Design: Detaljene gjør alt! Alt føles gjennomtenkt, alt fra den oransje innsiden til ventilasjonshullene. Fint!

Kort oppsummert: Ser du etter en klassisk sports-BH med bryterrygg som fortsatt gir veldig mye støtte? Da er du på riktig sted! Modellen sitter behagelig og stramt på kroppen. Denne BH-en vil du ha på deg 24/7. Det beste med modellen, selv om det er vanskelig å bare velge en ting, er det tynne materialet. Det har en høy ventilasjon og er veldig mykt. Til og med den høye støtten hylles av testpersonene! Du med middels stor byste kan kjøre på med både HIIT-økter og løpe i modellen uten noen problem. Du med stor byste kan nesten trene uhindret, men unngå raske løpeøkter. På minussiden havner mangelen på knepping og justerbare stropper. Reebok gir deg en allround-modell som er veldig, veldig deilig! 

SHOP HER:

HØY STØTTE:

Test av: 

Swegmark

Merke:  

Modell: 

Veiledende pris: 459 kroner.  

Finnes i fargene: og 

Justerbare stropper? Ja.  

Passform: Denne sports-BH'en holder hva den lover. Modellen har vatterte skulderstropper og fire hemper bakpå, som kan spennes på tre ulike nivåer. Det gir en perfekt passform. Om du står mellom to størrelser i omkrets, bør du gå opp på grunn av den litt stramme passformen. 

Komfort: Den sitter virkelig perfekt på plass uten å gnage, det er perfekt om du skal løpe eller ta burpees. 

Støtte: Fantastisk at en så myk sports-BH kan gi så bra støtte! 

Design: Enkelt og stilrent design. Den svarte BH-en er en favoritt siden den kan matches til det meste i treningsgarderoben.

Kort oppsummert: Er du på jakt etter en sports-BH med maksimal støtte og som er komfortabel? Da har du funnet den perfekte BH-en! Denne sports-BH'en finnes i A-F cup på Sportamore, og du med litt større byste kommer til å elske denne. Den gir perfekt støtte, uten at den presser inn brystene mot kroppen slik at det blir vanskelig for brystkassen å ekspandere når du blir andpusten. Minner veldig mye om  og gir den samme følelsen når du trener. For de som tar på seg to lag med sports-BH, så er denne BH-en good enough. Du trenger ikke å sikre deg med enda en BH over. Kvaliteten oppleves alt i alt som veldig bra, i likhet med andre BH-er fra Swegmark. Testerne har vasket sports-BH'en i maskin med vaskepose, og det har gått helt utmerket. Vi anbefaler denne på det sterkeste! 

Test av: 

Nike

Merke

Modell

Veiledende pris: 549 kroner. 

Finnes i fargene:  og 

Justerbare stropper? Ja. 

Passform: Se på størrelsesguiden før du bestiller, den skiller seg nemlig fra andre BH-er i testen. For eksempel kan 38B sammenlignes med en BH i størrelse 85B. Ellers er cupene litt store i størrelsen. En A-cup kan anses snarere som en B-cup. 

Komfort: Siden det er litt vanskelig å finne riktig størrelse, så kan du risikere at modellen ikke sitter så behagelig på kroppen. Noen testpersoner mener at skulderstroppene skjærte inn litt ved armhulene mens omkretsen er stor. 

Støtte: Formstøpte cuper med en tykkere vattering som gir medium støtte, alt ettersom treningsform og hvor stor byste du har. Modellen passer best for deg med stor byste, siden du da kan fylle ut cupene. 

Design: BH-en er veldig fin. Det er perfekt med en helsvart BH uten masse detaljer når du har en singlet som er litt gjennomsiktig foran. 

Kort oppsummert: En sports-BH som krever litt engasjement for å finne riktig størrelse. Cupene er vatterte og gir høy støtte, BH-en fungerer derfor best for høyintensiv trening. Hvis du derimot ikke finner riktig størrelse, så vil ikke BH-en sitte tett mot kroppen og kommer til å bevege seg når du for eksempel har armene over hodet. Modellen retter seg først og fremst mot deg med bryster som sitter tett sammen, siden cupene er formstøpte og ikke justerbare. Har du, som noen i testpanelet, brystene mer fra hverandre, så vil cupene havne litt skjevt. Fukttransporten er på topp. Pluss for både justerbare stropper og knepping på ryggen samt at modellen er veldig, veldig fin!  

SHOP HER: 

LES MER: 

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Mote & trender

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

4 timer siden
Better Bodies träningstights
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

12 timer siden
Asics GT-2000
Mote & trender

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

1 dag siden
Underkläder träning
Mote & trender

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

1 dag siden
header korta traningstights
Mote & trender

Test: Korte treningstights til dame 2020

5 dager siden
React Miler NY
Mote & trender

Løp lenger med Nike React Miler

5 dager siden
Merrells trailskor
Mote & trender

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

5 dager siden
New Balance skor
Mote & trender

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

5 dager siden
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

5 dager siden
Header.jpg
Mote & trender

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

5 dager siden
nike-low-sneakers.jpg
Mote & trender

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

6 dager siden
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Mote & trender

Yoga uten begrensninger i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights
Mote & trender

Tips! 9 tights med høy midje

18 may 2020
Mjukisset
Mote & trender

Fine joggedresser til hverdagsbruk

15 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Best i test: Sport-BH'er til løping

13 may 2020
badtofflor plock
Mote & trender

Sommerens beste sandaler og slippers

13 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Mote & trender

Den nye løpeskoen Saucony Freedom 3 er her

13 may 2020
lisa tellbe header
Mote & trender

Slik styler Lisa Tellbe sine Nike-favoritter

13 may 2020
fila header
Mote & trender

Derfor er sneakers fra Fila et stilsikkert valg i sommer

12 may 2020
gavelo seamless
Mote & trender

Nå har vi fått inn treningsklær fra Gavelo

11 may 2020
sneakers herr
Mote & trender

Shoppingtips! 9 fine, svarte sneakers til herre

11 may 2020
sneakers header
Mote & trender

Trendspaning! 8 rosa sneakers til dame

11 may 2020
Matchanse set
Mote & trender

Test: Matchende sett til dame

10 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Treningstrusene som er best i test

10 may 2020
Årets badtrender
Mote & trender

Årets hotteste badetrender

08 may 2020
Asics Novablast test
Mote & trender

Vi tester nyheten Asics Novablast til dame og herre

07 may 2020
Kompressionsstrumpor header
Mote & trender

Best i test: Kompresjonsstrømper

05 may 2020
nano x header
Mote & trender

Nyheten Reebok Nano X – like allsidig som deg

05 may 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Mote & trender

Test: Treningsskoen Reebok Nano X

05 may 2020
Petra Månström
Mote & trender

Slik kler du deg til løping om våren

04 may 2020
tights header
Mote & trender

Topp 5: Våre beste treningstights

03 may 2020
header skaljackor 2020
Mote & trender

Best i test: Skalljakker til dame & herre 2020

02 may 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Bondi – den beste løpeskoen for deg med et tungt løpesteg

27 apr 2020
salomon löpning ss 20
Mote & trender

Hvordan bør jeg vaske løpeklærne mine?

27 apr 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi har testet vårjakker til herre 2020

25 apr 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Best i test! Trendy vårjakker til dame i 2020

24 apr 2020
bästsäljare header
Mote & trender

Her er Sportamores bestselgere – hele listen

23 apr 2020
Hoka One One redigerad
Mote & trender

Derfor bør du løpe i Clifton 6 fra Hoka One One

23 apr 2020
more news
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

Vil du ha et par retroinspirerte, men fortsatt moderne, sneakers? Da bør du satse på sko fra New Balance! Her er årets nyheter.

4 timer siden
Mote & trender
Better Bodies träningstights

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

De har et bredt sortiment av treningstights, fra myke og sømløse tights til kompresjonstights. Her hjelper vi deg å finne riktig tights fra Better Bodies.

12 timer siden
Mote & trender
Asics GT-2000

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

Hvis du sliter med pronasjon, er det flere ting man kan lære av skoprodusenten Asics. Her er alt du trenger å vite om deres beste pronasjonssko.

1 dag siden
Mote & trender
Underkläder träning

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

Har du fått gnagsår i lysken av trening? Bomullsundertøy er nok grunnen til det!

1 dag siden
Mote & trender
header korta traningstights

Test: Korte treningstights til dame 2020

Det kan være deilig å trene i en kort tights når det er varmt ute. Veldig flaks, for testpanelet vårt har nemlig testet korte tights!

5 dager siden
Mote & trender
React Miler NY

Løp lenger med Nike React Miler

Vil du ha en god mengdetreningssko som gir deg den støtten du trenger under lange økter? Da er Nikes løpenyhet, React Miler, noe for deg.

5 dager siden
Mote & trender
Merrells trailskor

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

Er det på tide å kjøpe nye terrengsko? Her tester vi de beste terrengskoene fra Merrell.

5 dager siden
Mote & trender
New Balance skor

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

Lær hvordan du finner riktig modell i utvalget av løpesko fra New Balance. Her er deres mest populære modeller!

5 dager siden
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Adidas, Nike, Hoka One One eller Saucony – hvilken produsent har de beste løpeskoene med mye demping? Vi har svaret!

5 dager siden
Mote & trender
Header.jpg

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

På tide å gå til innkjøp av nye fotballsko til barnet? Les denne testen først!

5 dager siden
Mote & trender
nike-low-sneakers.jpg

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

Hvite sneakers holder seg ikke hvite spesielt lenge. Prøv disse triksene for å få dem kritthvite igjen!

6 dager siden
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Vi tester myke og spenstige løpesko fra Hoka One One, Nike og Adidas. Her er modellene til dame som er best i test.

19 may 2020
Mote & trender
Nike yoga infinalon header

Yoga uten begrensninger i Nike Infinalon

Når du utøver yoga, er klesvalget veldig viktig – da tenker vi selvfølgelig først og fremst på funksjonen. Det nye materialet Infinalon fra Nike er det mest behagelige du har prøvd så langt!

19 may 2020
Mote & trender
björn borg tights

Tips! 9 tights med høy midje

Hvem elsker vel ikke en fin tights med høy midje? Her er de mest populære modellene fra Better Bodies, Adidas, Nike, Fila, Gavelo og flere.

18 may 2020
Mote & trender
Mjukisset

Fine joggedresser til hverdagsbruk

Det er årets hotteste trend og perfekt til både hjemmekontor og utendørs piknik. Her er 10 luksuriøse joggedresser du ikke vil gå glipp av!

15 may 2020
Mote & trender