header

Vårens herrejakker som er best i test

Vi synes at du skal innvie våren 2018 med et nytt ytterplagg! Vårt mannlige testpanel har prøvd vårens fineste modeller – her er vinnerne. 

Har du også pakket ned vinterjakken og innsett at det er tid for en ny vårjakke? Ta det med ro, vi har testet fire av vårens heteste jakker! Denne våren vil vi kle oss i komfortable jakker som gir deg en herlig avslappet stil, klassiske vårjakker med praktiske funksjoner eller allsidige jakker som du kan anvende til så og si alle vårlige aktiviteter. 

SHOP HER:

peak

Merke: 

Modell: 

Ordinær pris: 1 995 kroner

Finnes i fargene: ,  og 

Testpanelet sier:

Testens dyreste jakke viste seg også å bli testpanelets favoritt! Den første reaksjonen fra det mannlige testpanelet var at det er en veldig fin jakke som dessuten sitter som et skudd. Takket være at den er stilren og diskret uten å være kjedelig, så føles det ut som et gitt valg ved de fleste tilfeller på våren og sommeren. 

– Dette er den ultimate vårjakken. Den har en litt strammere passform som gjør den komfortabel, og jeg elsket den høye kragen som både så bra ut brettet ned og stående opp, sier en tester. 

Utenom passform og design så fikk jakken i tillegg full pott for sitt slitesterke materiale. Til og med detaljene på jakken ble godt likt, som et elastisk strikk rundt hoften og solide mansjetter ved håndleddene, som igjen gir praktisk beskyttelse mot vind.  

– Materialet får et stort pluss, det er bevegelig men samtidig solid og mansjettene ved håndleddene og i linningen er perfekt ved kjølige og vindfulle dager. Det er en jakke som kommer til å holde lenge og du kan uten tvil ha den for eksempel en hel dag i skogen, sier en annen tester. 

Testpanelet ga tommel opp for jakkens oppbevaringsmuligheter. Den har to lommer med glidelåser og en liten innerlomme som også er utstyrt med glidelås. Jakken er helt vind- og vanntett men puster til tross for det veldig bra. Dessuten har den teipede sømmer. 

– Et pluss for jakkens smidige oppbevaring! Den beskytter mot vind, og når det er litt varmere så føles den enda avkjølende. Jeg synes at logoen på brystet er dempet og går i ett med stoffet. Hadde den vært hvit eller i en annen kontrastfarge, så ville den ikke vært like stilren, sier en annen i testpanelet.

Alt i alt er dette en vårjakke som du kan bruke både til jobben og på helgeturer, og dersom du vil kan du enkelt pynte den opp og anvende den til litt finere tilfeller. Testerne var enige om dette er en allround-jakke som er like fin åpen som lukket, og at en bedre feature er muligheten til å variere stilen med kragen som er forsterket, som i tillegg beskytter bra mot vind når den ikke er brettet ned. 

ellesse

Merke: 

Modell: 

Ordinær pris: 1 089 kroner

Finnes i fargene: , , og 

Testpanelet sier:

Vårjakken fra det italienske motehuset Ellesse har en litt løsere passform og oppleves som ganske generøs i størrelsen, spesielt rundt magen. Et pluss at det da er rom for en ekstra genser ved et litt mer tradisjonelt norsk sommervær, og at jakken puster litt mer takket være det luftige preget.

– Den føles litt som en fin vindjakke kombinert med en oversized bomberjakke. Den er posete og luftig, men det behøver ikke nødvendigvis å være noe negativt, sier en av de mannlige testerne. 

Materialet er komfortabelt, men ettersom det er så tynt så kan du ikke stole på at det varmer særlig mye på kjøligere dager. Den er ikke spesielt lang og stopper rett nedenfor hoften.

– Jeg synes at den er enkel og fin, men kanskje litt kjedelig i designet. Den er tynn og komfortabel, men ikke spesielt lang. På den måten minner designet om en bomberjakke! Man tør ikke å oppbevare for mye ting i de to utvendige lommene, de er nok først og fremst ment for litt mindre saker, sier en annen tester.

Noe testpanelet hyllet jakken for mer enn én gang, er det tynne nylonstoffet. Jakken lager litt lyd når man beveger seg, men stoffet er superbra ettersom det er vind- og vanntett. Dessuten får jakken enkelt plass i ryggsekken eller til og med i en litt større jakkelomme. 

– Det beste er uten tvil at den er portabel. Jeg hadde vært veldig fornøyd hvis jeg hadde hatt med meg denne en dag det plutselig startet å blåse opp! Det er beskyttelse mot all slags vær. Et ekstra pluss for at den har en smart refleksstripe i glidelåsen, sier en av testerne. 

Testpanelets samlende vurdering er at dette er en lett og komfortabel jakke for en dag i byen, i naturen eller på lange gåturer, men på vår- og kjøligere sommerkvelder må du kanskje velge en annen, eller i det minste komplettere med en tykkere genser under. 

nike

Merke: 

Modell: 

Ordinær pris: 699 kroner

Testpanelet sier:

Denne jakken er litt annerledes med et særegent utseende som du enten kommer til å like, eller ikke. Uansett er det en veldig komfortabel og myk jakke med en litt glinsete overflate. Testpanelet opplevde jakken som lett til tross for at den er litt fôret, noe som medfører at den holder godt på varmen.

– Jeg liker den! Den er passe varm og til tross for at den er diskret, så er det fortsatt en jakke man virkelig er synlig i. Den virker litt skrikete på grunn av logoen på ryggen, men gir ellers et avslappet og kult inntrykk med den litt løse passformen, sier en tester.

Til og med detaljene på jakken la testpanelet merke til. Mansjettene og det luftige meshmaterialet over ryggen gir god ventilasjon og gjør at jakken er komfortabel å bevege seg i. Den fungerer også supert dersom du er ute etter litt varme uten at du føler deg innestengt. 

– Det kan kanskje virke som en bagatellmessig detalj, men jeg liker at mansjettene rundt håndleddene ikke sitter helt etter. Alt i alt synes jeg den gir en utrolig god mobilitet, den føles ikke for stram og har i tillegg en bra pusteevne. Det virker litt som en komfortabel løpejakke, sier en annen tester. 

Med sine vide armer og skjortelignende utseende, så er dette uten tvil en byjakke som den mer stilbevisste mannen kan bruke ved for eksempel korte utflukter eller minigolf-runden med vennene. 

– Det føles ut som en avslappet og moderne streetwearjakke, hvor sneakers som komplement føles helt gitt. Den er komfortabel og kan passe til mange anledninger, men det virker som at man må ha litt selvtillit eller en tydelig streetstil for å kunne bruke den, sier en tredje testperson. 

Vil du ha masse blikk rettet mot deg ved ulike anledninger og aktiviteter denne våren? Da er dette en allsidig og komfortabel jakke for deg! 

elvine

Merke: 

Modell: 

Ordinær pris: 1 395 kroner

Testpanelet sier:

Her har vi en jakke med en stram passform! Denne kalte frem en litt mer voksen følelse enn de resterende jakkene, som snarere føles mer ungdommelige og trendy. 

– Materialet virker slitesterkt og tålelig, og jakken er komfortabel mot kroppen. Det virker som en fin og slim vårjakke, og jeg liker den solide klassiske glidelåsen i metall, sier en mannlig tester.  

Samtlige testpersoner stemmer for at jakken er i det minste langet. Det faktum at det går an å stramme jakken ytterligere med trykknapper ved hoften, medfører at du bør vurdere å gå opp en størrelse.  

– Den er stram i stoffet og sitter etter ganske mye både over brystet, i midjen og ved hoften. Det er kanskje meningen at den skal være så kroppsnær, men jeg går heller opp en størrelse, sier en annen mannlig tester.  

For den som har mye å bære med seg, så vil nok ikke jakken være så optimal ettersom den har sidelommer som dessverre ikke kan lukkes. Det er også to ordentlige brystlommer som derimot virker mer dekorative enn noe annet. 

– Selv om sidelommene ikke kan lukkes, så er de veldig komfortable til å putte hendene i. Alt i alt er det en enkel og tradisjonell vårjakke i et solid stoff. Personlig vil jeg ha en litt morsommere og mer ungdommelig jakke, sier en annen tester. 

En annen tester har derimot et annet syn på den. 

– Jeg har absolutt ingenting imot det dempede inntrykket, det virker som en solid jakke uten masse overflødige detaljer eller logoer. Den er også veldig fin når den er åpen. Det virker som at den kan passe til det meste på våren og sommeren, sier han. 

Med denne jakken får du en hverdagslig og fin stil, men materialet tåler ikke så mye skiftende vær og passer derfor bedre ved en solrik vårdag eller en helg på brygga eller uteserveringen. 

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

BLACC running
Mote & trender

Sesongens løpenyheter fra Blacc 2019

9 timer siden
Haglöfs
Mote & trender

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

2 dager siden
Hoka One One header
Mote & trender

Nyhetene du kommer til å elske fra Hoka One One

3 dager siden
Kari Traa duffelbag
Mote & trender

Duffelbag – sesongens mest trendy bag

3 dager siden
Löparskor dam 2019
Mote & trender

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

6 dager siden
Header-HERR-2.jpg
Mote & trender

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

6 dager siden
Elvine
Mote & trender

Her er vårens jakketrender for ham

16 apr 2019
Asics löparskor
Mote & trender

Si hei til de pastellfargede løpeskoene fra Asics

15 apr 2019
Kari Traa
Mote & trender

Her er tre vårlige jakketrender for henne

15 apr 2019
Adidas Primeknit
Mote & trender

Nå er de nye, sømløse treningsklærne fra Adidas her!

11 apr 2019
Adidas sneakers
Mote & trender

Vårens sneakerstrender fra Adidas

10 apr 2019
TESTBILD
Mote & trender

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

09 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg
Mote & trender

Sesongens survival kit for ham

06 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg
Mote & trender

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

06 apr 2019
New Balance löparskor
Mote & trender

Hva er forskjellen mellom løpeskoene fra New Balance?

06 apr 2019
Nike Free
Mote & trender

De nye Nike Free gjør løpesteget ditt enda mer fleksibelt

04 apr 2019
Adidas UB19
Mote & trender

Derfor trenger du flere par løpesko

03 apr 2019
Cykelbyxor
Mote & trender

TEST! Sykkelshorts til ham og henne

03 apr 2019
Löpartights test
Mote & trender

Vi tester sesongens løpetights til ham

01 apr 2019
Header-dam-löpartights.jpg
Mote & trender

5 løpetight til henne som er best i test

01 apr 2019
Wyte
Mote & trender

Her er årets bademote 2019

30 mar 2019
Löparskor
Mote & trender

Mid season sale – her er de 7 beste løpeskoene til ham

29 mar 2019
Knyta sneakers
Mote & trender

Video: Et par sneakers – flere stiler

29 mar 2019
Löparskor
Mote & trender

7 fargerike løpesko du finner på Mid Season Sale

29 mar 2019
Plock tights dam
Mote & trender

Vårtrend! Mesh tights tar over markedet

27 mar 2019
Herrmode - Invig våren med ny jacka
Mote & trender

Vi ønsker våren velkommen i 8 treningsjakker

27 mar 2019
Header.png
Mote & trender

Sesongens skalljakker som er best i test

26 mar 2019
Regnställ
Mote & trender

TEST: Vårens regntøy til barna

26 mar 2019
salomon
Mote & trender

Test av Salomon Speedcross 5

22 mar 2019
Nike Axis
Mote & trender

Derfor er Nike Air Max så hypet

21 mar 2019
Tommy Sport
Mote & trender

Trendspaning! 8 funksjonelle vindjakker

20 mar 2019
Löparjackor
Mote & trender

Test: De beste løpejakkene til ham våren 2019

19 mar 2019
Saucony Triumph Iso 5
Mote & trender

Slik velger du riktige løpesko i 2019

18 mar 2019
Header.png
Mote & trender

Vårens STORE TEST av sports-BH'er

18 mar 2019
Adidas miljöarbete
Mote & trender

Adidas fortsetter å tenke klimasmart

16 mar 2019
Löparjackor Test
Mote & trender

TEST! Vårens beste løpejakker til henne

15 mar 2019
Reebok Forever Floatride Energy
Mote & trender

Nå er de nye løpeskoene Forever Floatride Energy fra Reebok her

13 mar 2019
Grym_Evo_W_I4A9550.jpg
Mote & trender

Alt du vil vite om Grym Evo, den nye skalljakken fra Haglöfs

11 mar 2019
4060514097572_003_4e5f22a8897a439e873fc87842eb75c7.jpg
Mote & trender

Sesongens 12 beste nyheter fra Adidas

09 mar 2019
886915518850_003_6a81483f23b44445b5ea2f9c30b3916b.jpg
Mote & trender

11 vårnyheter fra Nike du IKKE vil gå glipp av

09 mar 2019
more news
BLACC running

Sesongens løpenyheter fra Blacc 2019

Endelig! Blacc lanserer nye løpeklær i sesongens farger. Her er årets nyheter.

Mote & trender
Haglöfs

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

Er en softshelljakke det samme som en skalljakke? Det er på tide å finne ut hva som er forskjellen mellom de to typene.

Mote & trender
Hoka One One header

Nyhetene du kommer til å elske fra Hoka One One

Minimalistiske løpesko? Nei takk! Hoka One One har gjort suksess med sin overdimensjonerte mellomsåle og uslåelige demping. Her er nyhetene som triller inn på Sportamore denne våren.

Mote & trender
Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sesongens mest trendy bag

Vanntett, lett å pakke og komfortabel på. Duffelbagen er ofte en undervurdert godbit som er helt perfekt til korte helgeturer.

Mote & trender
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Asics löparskor

Si hei til de pastellfargede løpeskoene fra Asics

Når påsken står for tur er det beleilig at Asics lanserer nye farger på deres to mest populære løpesko; Gel-Nimbus 21 og Dynaflyte 3. Her er alt du bør vite om skoene!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Adidas Primeknit

Nå er de nye, sømløse treningsklærne fra Adidas her!

Ingenting er bedre enn å rusle rundt i treningsklær som sitter som støpt på kroppen. Nå lanserer Adidas sin nye Primeknit-kolleksjon, og vi elsker den allerede!

Mote & trender
Adidas sneakers

Vårens sneakerstrender fra Adidas

Snart er våren her og vi lengter etter sol, varme og nye sneakers. Her er tre av de største skotrendene fra Adidas som vi mer enn gjerne har på føttene.

Mote & trender
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongens survival kit for ham

Hva trenger du egentlig for at dette skal bli din beste vår noensinne? Vi har satt sammen det ultimate utstyret du trenger til forsommerens eventyr.

Mote & trender
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

Alt du trenger for å rocke sesongens hverdagslook er duse pastellfarger og en blanding av materialer. Her er 8 vårfavoritter!

Mote & trender
New Balance löparskor

Hva er forskjellen mellom løpeskoene fra New Balance?

Zante vs. 1080. Hva er egentlig forskjellen mellom de mest populære løpeskoene fra New Balance? Vi har fått hjelp av en superløper for å finne svaret!

Mote & trender