header

Vårens herrejakker som er best i test

Vi synes at du skal innvie våren 2018 med et nytt ytterplagg! Vårt mannlige testpanel har prøvd vårens fineste modeller – her er vinnerne. 

Har du også pakket ned vinterjakken og innsett at det er tid for en ny vårjakke? Ta det med ro, vi har testet fire av vårens heteste jakker! Denne våren vil vi kle oss i komfortable jakker som gir deg en herlig avslappet stil, klassiske vårjakker med praktiske funksjoner eller allsidige jakker som du kan anvende til så og si alle vårlige aktiviteter. 

SHOP HER:

peak

Merke: 

Modell: 

Ordinær pris: 1 995 kroner

Finnes i fargene: ,  og 

Testpanelet sier:

Testens dyreste jakke viste seg også å bli testpanelets favoritt! Den første reaksjonen fra det mannlige testpanelet var at det er en veldig fin jakke som dessuten sitter som et skudd. Takket være at den er stilren og diskret uten å være kjedelig, så føles det ut som et gitt valg ved de fleste tilfeller på våren og sommeren. 

– Dette er den ultimate vårjakken. Den har en litt strammere passform som gjør den komfortabel, og jeg elsket den høye kragen som både så bra ut brettet ned og stående opp, sier en tester. 

Utenom passform og design så fikk jakken i tillegg full pott for sitt slitesterke materiale. Til og med detaljene på jakken ble godt likt, som et elastisk strikk rundt hoften og solide mansjetter ved håndleddene, som igjen gir praktisk beskyttelse mot vind.  

– Materialet får et stort pluss, det er bevegelig men samtidig solid og mansjettene ved håndleddene og i linningen er perfekt ved kjølige og vindfulle dager. Det er en jakke som kommer til å holde lenge og du kan uten tvil ha den for eksempel en hel dag i skogen, sier en annen tester. 

Testpanelet ga tommel opp for jakkens oppbevaringsmuligheter. Den har to lommer med glidelåser og en liten innerlomme som også er utstyrt med glidelås. Jakken er helt vind- og vanntett men puster til tross for det veldig bra. Dessuten har den teipede sømmer. 

– Et pluss for jakkens smidige oppbevaring! Den beskytter mot vind, og når det er litt varmere så føles den enda avkjølende. Jeg synes at logoen på brystet er dempet og går i ett med stoffet. Hadde den vært hvit eller i en annen kontrastfarge, så ville den ikke vært like stilren, sier en annen i testpanelet.

Alt i alt er dette en vårjakke som du kan bruke både til jobben og på helgeturer, og dersom du vil kan du enkelt pynte den opp og anvende den til litt finere tilfeller. Testerne var enige om dette er en allround-jakke som er like fin åpen som lukket, og at en bedre feature er muligheten til å variere stilen med kragen som er forsterket, som i tillegg beskytter bra mot vind når den ikke er brettet ned. 

ellesse

Merke: 

Modell: 

Ordinær pris: 1 089 kroner

Finnes i fargene: , , og 

Testpanelet sier:

Vårjakken fra det italienske motehuset Ellesse har en litt løsere passform og oppleves som ganske generøs i størrelsen, spesielt rundt magen. Et pluss at det da er rom for en ekstra genser ved et litt mer tradisjonelt norsk sommervær, og at jakken puster litt mer takket være det luftige preget.

– Den føles litt som en fin vindjakke kombinert med en oversized bomberjakke. Den er posete og luftig, men det behøver ikke nødvendigvis å være noe negativt, sier en av de mannlige testerne. 

Materialet er komfortabelt, men ettersom det er så tynt så kan du ikke stole på at det varmer særlig mye på kjøligere dager. Den er ikke spesielt lang og stopper rett nedenfor hoften.

– Jeg synes at den er enkel og fin, men kanskje litt kjedelig i designet. Den er tynn og komfortabel, men ikke spesielt lang. På den måten minner designet om en bomberjakke! Man tør ikke å oppbevare for mye ting i de to utvendige lommene, de er nok først og fremst ment for litt mindre saker, sier en annen tester.

Noe testpanelet hyllet jakken for mer enn én gang, er det tynne nylonstoffet. Jakken lager litt lyd når man beveger seg, men stoffet er superbra ettersom det er vind- og vanntett. Dessuten får jakken enkelt plass i ryggsekken eller til og med i en litt større jakkelomme. 

– Det beste er uten tvil at den er portabel. Jeg hadde vært veldig fornøyd hvis jeg hadde hatt med meg denne en dag det plutselig startet å blåse opp! Det er beskyttelse mot all slags vær. Et ekstra pluss for at den har en smart refleksstripe i glidelåsen, sier en av testerne. 

Testpanelets samlende vurdering er at dette er en lett og komfortabel jakke for en dag i byen, i naturen eller på lange gåturer, men på vår- og kjøligere sommerkvelder må du kanskje velge en annen, eller i det minste komplettere med en tykkere genser under. 

nike

Merke: 

Modell: 

Ordinær pris: 699 kroner

Testpanelet sier:

Denne jakken er litt annerledes med et særegent utseende som du enten kommer til å like, eller ikke. Uansett er det en veldig komfortabel og myk jakke med en litt glinsete overflate. Testpanelet opplevde jakken som lett til tross for at den er litt fôret, noe som medfører at den holder godt på varmen.

– Jeg liker den! Den er passe varm og til tross for at den er diskret, så er det fortsatt en jakke man virkelig er synlig i. Den virker litt skrikete på grunn av logoen på ryggen, men gir ellers et avslappet og kult inntrykk med den litt løse passformen, sier en tester.

Til og med detaljene på jakken la testpanelet merke til. Mansjettene og det luftige meshmaterialet over ryggen gir god ventilasjon og gjør at jakken er komfortabel å bevege seg i. Den fungerer også supert dersom du er ute etter litt varme uten at du føler deg innestengt. 

– Det kan kanskje virke som en bagatellmessig detalj, men jeg liker at mansjettene rundt håndleddene ikke sitter helt etter. Alt i alt synes jeg den gir en utrolig god mobilitet, den føles ikke for stram og har i tillegg en bra pusteevne. Det virker litt som en komfortabel løpejakke, sier en annen tester. 

Med sine vide armer og skjortelignende utseende, så er dette uten tvil en byjakke som den mer stilbevisste mannen kan bruke ved for eksempel korte utflukter eller minigolf-runden med vennene. 

– Det føles ut som en avslappet og moderne streetwearjakke, hvor sneakers som komplement føles helt gitt. Den er komfortabel og kan passe til mange anledninger, men det virker som at man må ha litt selvtillit eller en tydelig streetstil for å kunne bruke den, sier en tredje testperson. 

Vil du ha masse blikk rettet mot deg ved ulike anledninger og aktiviteter denne våren? Da er dette en allsidig og komfortabel jakke for deg! 

elvine

Merke: 

Modell: 

Ordinær pris: 1 395 kroner

Testpanelet sier:

Her har vi en jakke med en stram passform! Denne kalte frem en litt mer voksen følelse enn de resterende jakkene, som snarere føles mer ungdommelige og trendy. 

– Materialet virker slitesterkt og tålelig, og jakken er komfortabel mot kroppen. Det virker som en fin og slim vårjakke, og jeg liker den solide klassiske glidelåsen i metall, sier en mannlig tester.  

Samtlige testpersoner stemmer for at jakken er i det minste langet. Det faktum at det går an å stramme jakken ytterligere med trykknapper ved hoften, medfører at du bør vurdere å gå opp en størrelse.  

– Den er stram i stoffet og sitter etter ganske mye både over brystet, i midjen og ved hoften. Det er kanskje meningen at den skal være så kroppsnær, men jeg går heller opp en størrelse, sier en annen mannlig tester.  

For den som har mye å bære med seg, så vil nok ikke jakken være så optimal ettersom den har sidelommer som dessverre ikke kan lukkes. Det er også to ordentlige brystlommer som derimot virker mer dekorative enn noe annet. 

– Selv om sidelommene ikke kan lukkes, så er de veldig komfortable til å putte hendene i. Alt i alt er det en enkel og tradisjonell vårjakke i et solid stoff. Personlig vil jeg ha en litt morsommere og mer ungdommelig jakke, sier en annen tester. 

En annen tester har derimot et annet syn på den. 

– Jeg har absolutt ingenting imot det dempede inntrykket, det virker som en solid jakke uten masse overflødige detaljer eller logoer. Den er også veldig fin når den er åpen. Det virker som at den kan passe til det meste på våren og sommeren, sier han. 

Med denne jakken får du en hverdagslig og fin stil, men materialet tåler ikke så mye skiftende vær og passer derfor bedre ved en solrik vårdag eller en helg på brygga eller uteserveringen. 

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Mote & trender

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

1 dag siden
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg
Mote & trender

Slik tar du vare på din sports-BH

3 dager siden
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg
Mote & trender

8 tightsnyheter 2019

4 dager siden
NO-header.jpg
Mote & trender

Stor test! Treningstights med høy midje

4 dager siden
Salomon.jpg
Mote & trender

8 sklisikre sko på vinteren

10 jan 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Test: Superundertøy til langrennsløping!

10 jan 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Vi tester Wytes mest populære jakker

07 jan 2019
sweatshirt_nike.jpg
Mote & trender

Et fint nytt treningsår! 9 kupp for ham

04 jan 2019
Adidas_brajpg
Mote & trender

8 nye treningsfavoritter for henne

04 jan 2019
Casall Sculpture 2.0
Mote & trender

Nå har Casalls Sculpture tights blitt squat proof

02 jan 2019
NO-DAM-Header.jpg
Mote & trender

TEST! Våre beste kompresjonstights

28 dec 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Best i test! Sports-BH med mye støtte

28 dec 2018
K2 pjäxor
Mote & trender

Finn de rette damestøvlene fra K2

25 dec 2018
5713729298683_001_ea54e973f66d406cab7c9ffe6df68c63.jpg
Mote & trender

Varme salgskupp til barna

21 dec 2018
jacka peak.jpg
Mote & trender

8 garderobeklassikere på romjulssalget

21 dec 2018
Under armour_shorts.jpg
Mote & trender

8 tidløse romjulskupp for ham

20 dec 2018
NO_Header.png
Mote & trender

Vinterens goggles som er best i test!

16 dec 2018
Suunto Fitness 3
Mote & trender

Test av Suunto Fitness 3

16 dec 2018
Organotex_1.jpg
Mote & trender

Slik impregnerer du skiklær

13 dec 2018
Vomero 14png
Mote & trender

Mange fine mil med nyheten Nike Vomero 14

13 dec 2018
NO-HEADER.jpg
Mote & trender

Skiklær til henne som er best i test

12 dec 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

STOR TEST: Fleecegensere til henne

12 dec 2018
OrganoTex_2018
Mote & trender

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

11 dec 2018
Julklappstips honom
Mote & trender

11 julegavetips til han

08 dec 2018
Nike_Metallic Clash.png
Mote & trender

Skinn inn i det nye året med Nike Metallic Clash

07 dec 2018
NO-HEADER.jpg
Mote & trender

TEST: Skiklær til ham

06 dec 2018
Blacc tights
Mote & trender

Stor guide: Finn den rette tightsen fra Blacc

04 dec 2018
Calvin klein_tröja.jpg
Mote & trender

6 julegaver du kan gi til deg selv

03 dec 2018
NO-HEADER.jpg
Mote & trender

Myke sett som er best i test

02 dec 2018
Peak_JR_Frost
Mote & trender

15 varme favoritter til barn

01 dec 2018
fleece
Mote & trender

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

30 nov 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

29 nov 2018
sorel
Mote & trender

Guide: Finn de rette vinterskoene fra Sorel

26 nov 2018
Plock_Adidas
Mote & trender

10 sportswear-favoritter fra Adidas

22 nov 2018
Craft underställ syntet zip.jpg
Mote & trender

9 rosa superundertøy til henne

22 nov 2018
NIKE_HEADER_COLLAGE
Mote & trender

10 gymfavoritter fra Nike

22 nov 2018
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg
Mote & trender

Slik finner du den rette vinterjakken fra Didriksons

20 nov 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

TEST: Skibukser til henne

20 nov 2018
Adidas Copa 19
Mote & trender

De nye fotballskoene fra Adidas, Copa 19, er her!

20 nov 2018
Barnpjäxor
Mote & trender

Hvilke alpinstøvler skal jeg velge til barn?

19 nov 2018
more news
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

Om du ser etter noen sko som takler det nordiske vinterværet helt uten problemer, så er det Mount Baker fra Canada Snow du skal satse på.

Mote & trender
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg

Slik tar du vare på din sports-BH

Har du kjøpt en ny sports-BH du vil forlenge livet på? Her er de beste tipsene våre til hvordan du skal vaske og ta vare på toppene dine.

Mote & trender
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg

8 tightsnyheter 2019

Myke, deilige, stretchy – og fine! Vi elsker alt med disse åtte nye tightsene.

Mote & trender
NO-header.jpg

Stor test! Treningstights med høy midje

Tights, tights, tights og flere tights! Vårt kvinnelig testpanel har svettet i 8 treningsfavoritter du kan bruke på treningssenteret.

Mote & trender
Salomon.jpg

8 sklisikre sko på vinteren

I snø og kulde er det lurt å utstyre føttene med noen ordentlige sko. Disse åtte modellene er sikre investeringer for sesongens slapsete og glatte underlag.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test: Superundertøy til langrennsløping!

Det er en forutsetning med komfortable støvler og bra ski når du skal gå på langrenn. Det er derimot viktig at du ikke glemmer klærne, du får nemlig en bedre opplevelse i skiløypa med superundertøy som kan suge opp all fuktigheten.

Mote & trender
NO_header.jpg

Vi tester Wytes mest populære jakker

Sportswear-merket Wyte har jakker til alle mulige formål. Ved hjelp av testpanelet vårt har det aldri vært enklere å finne den perfekte modellen!

Mote & trender
sweatshirt_nike.jpg

Et fint nytt treningsår! 9 kupp for ham

So fresh, so clean! Med nye, fine treningsklær blir det lettere å komme seg til treningssenteret. Det er gammelt nytt.

Mote & trender
Adidas_brajpg

8 nye treningsfavoritter for henne

Hvordan innleder du treningsåret 2019 på best mulig måte? Selvfølgelig med nye, fine treningsklær! Disse åtte nyhetene gir deg en flyvende start på treningssenteret.

Mote & trender
Casall Sculpture 2.0

Nå har Casalls Sculpture tights blitt squat proof

Sculpture er en av Casalls mest elskede tightsmodeller. Nå har favoritten blitt finjustert – her er alt du bør vite om den nye, forbedrede Sculpture tights.

Mote & trender
NO-DAM-Header.jpg

TEST! Våre beste kompresjonstights

Det er ikke bare de avanserte idrettsutøverne som ser fordelen med å trene i kompresjonsplagg. Testpanelet vårt har kåret den beste tightsen for maksimal restitusjon.

Mote & trender
NO_header.jpg

Best i test! Sports-BH med mye støtte

En sports-BH er definitivt den viktigste brikken i treningsgarderoben. Maksimal støtte, vatterte skulderstropper og en passende passform er alfa og omega. Her er ni modeller som holder bysten på plass!

Mote & trender
K2 pjäxor

Finn de rette damestøvlene fra K2

Noen gode støvler er et must for en vellykket skiferie. Vi guider deg!

Mote & trender
5713729298683_001_ea54e973f66d406cab7c9ffe6df68c63.jpg

Varme salgskupp til barna

Nordisk vinter krever ordentlig yttertøy til barna. Her er 8 varme jakker og dresser du kan gjøre et kupp på under romjulssalget.

Mote & trender
jacka peak.jpg

8 garderobeklassikere på romjulssalget

I salgstidene kan det være vanskelig å vite hvilke kupp det er verdt å bruke penger på. Disse 8 klassiske produktene til dame kommer du ikke til å angre på.

Mote & trender