header

Vårens herrejakker som er best i test

Vi synes at du skal innvie våren 2018 med et nytt ytterplagg! Vårt mannlige testpanel har prøvd vårens fineste modeller – her er vinnerne. 

Har du også pakket ned vinterjakken og innsett at det er tid for en ny vårjakke? Ta det med ro, vi har testet fire av vårens heteste jakker! Denne våren vil vi kle oss i komfortable jakker som gir deg en herlig avslappet stil, klassiske vårjakker med praktiske funksjoner eller allsidige jakker som du kan anvende til så og si alle vårlige aktiviteter. 

SHOP HER:

peak

Merke: 

Modell: 

Ordinær pris: 1 995 kroner

Finnes i fargene: ,  og 

Testpanelet sier:

Testens dyreste jakke viste seg også å bli testpanelets favoritt! Den første reaksjonen fra det mannlige testpanelet var at det er en veldig fin jakke som dessuten sitter som et skudd. Takket være at den er stilren og diskret uten å være kjedelig, så føles det ut som et gitt valg ved de fleste tilfeller på våren og sommeren. 

– Dette er den ultimate vårjakken. Den har en litt strammere passform som gjør den komfortabel, og jeg elsket den høye kragen som både så bra ut brettet ned og stående opp, sier en tester. 

Utenom passform og design så fikk jakken i tillegg full pott for sitt slitesterke materiale. Til og med detaljene på jakken ble godt likt, som et elastisk strikk rundt hoften og solide mansjetter ved håndleddene, som igjen gir praktisk beskyttelse mot vind.  

– Materialet får et stort pluss, det er bevegelig men samtidig solid og mansjettene ved håndleddene og i linningen er perfekt ved kjølige og vindfulle dager. Det er en jakke som kommer til å holde lenge og du kan uten tvil ha den for eksempel en hel dag i skogen, sier en annen tester. 

Testpanelet ga tommel opp for jakkens oppbevaringsmuligheter. Den har to lommer med glidelåser og en liten innerlomme som også er utstyrt med glidelås. Jakken er helt vind- og vanntett men puster til tross for det veldig bra. Dessuten har den teipede sømmer. 

– Et pluss for jakkens smidige oppbevaring! Den beskytter mot vind, og når det er litt varmere så føles den enda avkjølende. Jeg synes at logoen på brystet er dempet og går i ett med stoffet. Hadde den vært hvit eller i en annen kontrastfarge, så ville den ikke vært like stilren, sier en annen i testpanelet.

Alt i alt er dette en vårjakke som du kan bruke både til jobben og på helgeturer, og dersom du vil kan du enkelt pynte den opp og anvende den til litt finere tilfeller. Testerne var enige om dette er en allround-jakke som er like fin åpen som lukket, og at en bedre feature er muligheten til å variere stilen med kragen som er forsterket, som i tillegg beskytter bra mot vind når den ikke er brettet ned. 

ellesse

Merke: 

Modell: 

Ordinær pris: 1 089 kroner

Finnes i fargene: , , og 

Testpanelet sier:

Vårjakken fra det italienske motehuset Ellesse har en litt løsere passform og oppleves som ganske generøs i størrelsen, spesielt rundt magen. Et pluss at det da er rom for en ekstra genser ved et litt mer tradisjonelt norsk sommervær, og at jakken puster litt mer takket være det luftige preget.

– Den føles litt som en fin vindjakke kombinert med en oversized bomberjakke. Den er posete og luftig, men det behøver ikke nødvendigvis å være noe negativt, sier en av de mannlige testerne. 

Materialet er komfortabelt, men ettersom det er så tynt så kan du ikke stole på at det varmer særlig mye på kjøligere dager. Den er ikke spesielt lang og stopper rett nedenfor hoften.

– Jeg synes at den er enkel og fin, men kanskje litt kjedelig i designet. Den er tynn og komfortabel, men ikke spesielt lang. På den måten minner designet om en bomberjakke! Man tør ikke å oppbevare for mye ting i de to utvendige lommene, de er nok først og fremst ment for litt mindre saker, sier en annen tester.

Noe testpanelet hyllet jakken for mer enn én gang, er det tynne nylonstoffet. Jakken lager litt lyd når man beveger seg, men stoffet er superbra ettersom det er vind- og vanntett. Dessuten får jakken enkelt plass i ryggsekken eller til og med i en litt større jakkelomme. 

– Det beste er uten tvil at den er portabel. Jeg hadde vært veldig fornøyd hvis jeg hadde hatt med meg denne en dag det plutselig startet å blåse opp! Det er beskyttelse mot all slags vær. Et ekstra pluss for at den har en smart refleksstripe i glidelåsen, sier en av testerne. 

Testpanelets samlende vurdering er at dette er en lett og komfortabel jakke for en dag i byen, i naturen eller på lange gåturer, men på vår- og kjøligere sommerkvelder må du kanskje velge en annen, eller i det minste komplettere med en tykkere genser under. 

nike

Merke: 

Modell: 

Ordinær pris: 699 kroner

Testpanelet sier:

Denne jakken er litt annerledes med et særegent utseende som du enten kommer til å like, eller ikke. Uansett er det en veldig komfortabel og myk jakke med en litt glinsete overflate. Testpanelet opplevde jakken som lett til tross for at den er litt fôret, noe som medfører at den holder godt på varmen.

– Jeg liker den! Den er passe varm og til tross for at den er diskret, så er det fortsatt en jakke man virkelig er synlig i. Den virker litt skrikete på grunn av logoen på ryggen, men gir ellers et avslappet og kult inntrykk med den litt løse passformen, sier en tester.

Til og med detaljene på jakken la testpanelet merke til. Mansjettene og det luftige meshmaterialet over ryggen gir god ventilasjon og gjør at jakken er komfortabel å bevege seg i. Den fungerer også supert dersom du er ute etter litt varme uten at du føler deg innestengt. 

– Det kan kanskje virke som en bagatellmessig detalj, men jeg liker at mansjettene rundt håndleddene ikke sitter helt etter. Alt i alt synes jeg den gir en utrolig god mobilitet, den føles ikke for stram og har i tillegg en bra pusteevne. Det virker litt som en komfortabel løpejakke, sier en annen tester. 

Med sine vide armer og skjortelignende utseende, så er dette uten tvil en byjakke som den mer stilbevisste mannen kan bruke ved for eksempel korte utflukter eller minigolf-runden med vennene. 

– Det føles ut som en avslappet og moderne streetwearjakke, hvor sneakers som komplement føles helt gitt. Den er komfortabel og kan passe til mange anledninger, men det virker som at man må ha litt selvtillit eller en tydelig streetstil for å kunne bruke den, sier en tredje testperson. 

Vil du ha masse blikk rettet mot deg ved ulike anledninger og aktiviteter denne våren? Da er dette en allsidig og komfortabel jakke for deg! 

elvine

Merke: 

Modell: 

Ordinær pris: 1 395 kroner

Testpanelet sier:

Her har vi en jakke med en stram passform! Denne kalte frem en litt mer voksen følelse enn de resterende jakkene, som snarere føles mer ungdommelige og trendy. 

– Materialet virker slitesterkt og tålelig, og jakken er komfortabel mot kroppen. Det virker som en fin og slim vårjakke, og jeg liker den solide klassiske glidelåsen i metall, sier en mannlig tester.  

Samtlige testpersoner stemmer for at jakken er i det minste langet. Det faktum at det går an å stramme jakken ytterligere med trykknapper ved hoften, medfører at du bør vurdere å gå opp en størrelse.  

– Den er stram i stoffet og sitter etter ganske mye både over brystet, i midjen og ved hoften. Det er kanskje meningen at den skal være så kroppsnær, men jeg går heller opp en størrelse, sier en annen mannlig tester.  

For den som har mye å bære med seg, så vil nok ikke jakken være så optimal ettersom den har sidelommer som dessverre ikke kan lukkes. Det er også to ordentlige brystlommer som derimot virker mer dekorative enn noe annet. 

– Selv om sidelommene ikke kan lukkes, så er de veldig komfortable til å putte hendene i. Alt i alt er det en enkel og tradisjonell vårjakke i et solid stoff. Personlig vil jeg ha en litt morsommere og mer ungdommelig jakke, sier en annen tester. 

En annen tester har derimot et annet syn på den. 

– Jeg har absolutt ingenting imot det dempede inntrykket, det virker som en solid jakke uten masse overflødige detaljer eller logoer. Den er også veldig fin når den er åpen. Det virker som at den kan passe til det meste på våren og sommeren, sier han. 

Med denne jakken får du en hverdagslig og fin stil, men materialet tåler ikke så mye skiftende vær og passer derfor bedre ved en solrik vårdag eller en helg på brygga eller uteserveringen. 

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

BB NO Header
Mote & trender

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

2 dager siden
Peak_2018. 13.27.20.png
Mote & trender

Derfor skal du satse på polstrede skiklær i bakken

3 dager siden
Frost DH G58685077 - W Frost DH G58685087.jpg
Mote & trender

Personlig og fargerikt i sesongens skimote

3 dager siden
Timberland
Mote & trender

Test! Så bra er de omtalte 6-inch Premium fra Timberland

3 dager siden
NO-Header-HERR.jpg
Mote & trender

Test! Våre 7 beste terrengsko for ham

5 dager siden
Sportswear herr
Mote & trender

Fargerikt og oversized for menn i høst

6 dager siden
NO-Header-DAM.jpg
Mote & trender

Her er terrengskoene som er best i test

6 dager siden
4_HH_banner_490x330.jpg
Mote & trender

Derfor er Helly Hansen Lifa sesongens sikreste kjøp

16 oct 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Stor test av 10 superundertøy i syntet

16 oct 2018
Wyte
Mote & trender

Hold føttene varme med Wyte

15 oct 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

TEST! 12 varme ullundertøy

14 oct 2018
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png
Mote & trender

Den nye kolleksjonen fra Wyte er her

13 oct 2018
kari traa
Mote & trender

Den ukjente historien bak ullundertøyet Rose fra Kari Traa

11 oct 2018
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg
Mote & trender

12 fluffy teddygensere

11 oct 2018
Russell Athletic
Mote & trender

Høstens fineste hoodies kommer fra Russell Athletic

11 oct 2018
ida b olsson
Mote & trender

Kle deg riktig når du skal gå eller løpe i kula

11 oct 2018
Reflexplagg löpning
Mote & trender

14 refleksplagg for høstløping

10 oct 2018
wyte_jackor_2018.png
Mote & trender

Herrejakkene du ikke vil gå glipp av i høst

09 oct 2018
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg
Mote & trender

Luksuriøs naturlighet i Nike Terra Perma

09 oct 2018
J. lindeberg
Mote & trender

J. Lindeberg - nyhet på Sportamore!

08 oct 2018
NO-Header-HERR.jpg
Mote & trender

Test av høstens beste liner jakker til ham

08 oct 2018
Blacc jet vest
Mote & trender

Vi tester løpevesten Jet fra Blacc

07 oct 2018
NO-Header-DAM.jpg
Mote & trender

Best i test! Liner jakke til dame

07 oct 2018
5DS_4386.jpg
Mote & trender

Hike with Wyte – høstens favoritter er her!

07 oct 2018
Blundstone
Mote & trender

Nytt tidløst skomerke på Sportamore

04 oct 2018
HEADER_NO.jpg
Mote & trender

Stor test! De beste pulsklokkene våre i alle prisklasser

03 oct 2018
Vinterstövlar NO
Mote & trender

Vinterstøvlene for barn som er best i test!

02 oct 2018
Björnen Didriksons
Mote & trender

Våre topp 3 vinterdresser fra Didriksons

01 oct 2018
Pax
Mote & trender

Nytt skomerke for barna: Pax

29 sep 2018
Adidas Spectral Mode Pack
Mote & trender

Er pastell det nye svart?

28 sep 2018
asics
Mote & trender

Det beste utstyret for å løpe på høsten og vinteren

28 sep 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Høstens store test av løpejakker til dame og herre

28 sep 2018
Björnen 501845-169 Biggles glove Biggles hat.jpg
Mote & trender

Dette bør du tenke på når du skal gå til innkjøp av vinterdresser til barna

26 sep 2018
Mössor
Mote & trender

10 nye luer som holder hodet varmt

26 sep 2018
7332941108129_002_d4e8564e90dd41ccb8f82ab2202e1e2d.jpg
Mote & trender

12 herlige høstkjøp for henne

26 sep 2018
7322710412977_001_2f678a04a2c34ab19432d46d1ebf25b2.jpg
Mote & trender

10 høst- og vintervarme kjøp for ham

26 sep 2018
Happy socks
Mote & trender

Gjør noen glad med Happy socks!

24 sep 2018
Fleecetröjor
Mote & trender

Test: Våre beste mellomlag

23 sep 2018
NO_header_dam.jpg
Mote & trender

Løpesko 2018: Best i test for dame

21 sep 2018
Josefin Jensen
Mote & trender

Topp høstlooken med fargerike ytterplagg

20 sep 2018
more news
BB NO Header

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

En treningstights skal følge kroppen, sitte komfortabelt på og fremfor alt være squatvennlig. Vi setter sesongens favoritter fra Better Bodies på prøve.

Mote & trender
Peak_2018. 13.27.20.png

Derfor skal du satse på polstrede skiklær i bakken

Er skalljakken din beste venn under skisesongen? Vi vet når det kan være lurt å bytte den ut med en polstret modell.

Mote & trender
Frost DH G58685077 - W Frost DH G58685087.jpg

Personlig og fargerikt i sesongens skimote

Peak Performance vet hvordan du fikser stilen i bakken uten å gå på kompromiss med funksjonalitet. Her er alt du vil vite om skimoten vinteren 2018.

Mote & trender
Timberland

Test! Så bra er de omtalte 6-inch Premium fra Timberland

Hvorfor bryte et vinnende konsept? 6-inch Premium fra Timberland har sett lik ut i over 40 år. Testpanelet vårt har satt den klassiske modellen på prøve.

Mote & trender
NO-Header-HERR.jpg

Test! Våre 7 beste terrengsko for ham

Tiden er inne! Vi har testet høstens mest populære terrengsko for ham for å se hvilken modell som ikke hindres av glatte steiner, røtter og vått løv.

Mote & trender
Sportswear herr

Fargerikt og oversized for menn i høst

Influenceren John Fornander har full oversikt over sesongens trender når det gjelder sporty ytterplagg. Her deler han noen fine tips.

Mote & trender
NO-Header-DAM.jpg

Her er terrengskoene som er best i test

Løping i skog og mark kan både være vått og uforutsigbart, men også veldig, veldig flott. Vårt kvinnelige testpanel har kåret de beste terrengskoene høsten 2018!

Mote & trender
4_HH_banner_490x330.jpg

Derfor er Helly Hansen Lifa sesongens sikreste kjøp

Lifa fra Helly Hansen er et klassisk basislag som fungerer året rundt. Vi vet hvorfor superundertøyet har blitt så populært.

Mote & trender
NO_header.jpg

Stor test av 10 superundertøy i syntet

Det nærmer seg vinterløping og skikjøring! Sats på syntetisk superundertøy som transporterer bort svette og holder kroppen tørr. Vi tester ti favoritter til dame og herre.

Mote & trender
Wyte

Hold føttene varme med Wyte

Er du ute etter nye sko til den kjølige sesongen? Wyte lanserer for første gang en kolleksjon med vintersko, som er komfortable og fine for både dame og herre.

Mote & trender
NO_header.jpg

TEST! 12 varme ullundertøy

Vår kaldeste årstid er på vei og det er på tide å utstyre seg med et varmt lag. Vi har testet sesongens mest populære ullundertøy.

Mote & trender
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png

Den nye kolleksjonen fra Wyte er her

Komfortabelt, mykt og fint. Der har du kolleksjonen fra sportswear-merket Wyte. Ta en nærmere titt på de nye plaggene her!

Mote & trender
kari traa

Den ukjente historien bak ullundertøyet Rose fra Kari Traa

Kari Traa´s bestselger-ull, Rose, har blitt et ikon for den nordiske vinteren. Derimot er det få som vet hvor det elskede mønsteret kommer fra.

Mote & trender
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg

12 fluffy teddygensere

Teddygenseren er uten tvil sesongens mykeste trend. Utstyr hele familien i det myke pile-materialet!

Mote & trender
Russell Athletic

Høstens fineste hoodies kommer fra Russell Athletic

Ser du etter klær som gir deg den fine og sporty looken? Merket Russell Athletic passer i byen, på trening, på fritiden eller bare på jobben når du vil ha en mer avslappet stil.

Mote & trender