header

Vårens herrejakker som er best i test

Vi synes at du skal innvie våren 2018 med et nytt ytterplagg! Vårt mannlige testpanel har prøvd vårens fineste modeller – her er vinnerne. 

Har du også pakket ned vinterjakken og innsett at det er tid for en ny vårjakke? Ta det med ro, vi har testet fire av vårens heteste jakker! Denne våren vil vi kle oss i komfortable jakker som gir deg en herlig avslappet stil, klassiske vårjakker med praktiske funksjoner eller allsidige jakker som du kan anvende til så og si alle vårlige aktiviteter. 

SHOP HER:

peak

Merke: 

Modell: 

Ordinær pris: 1 995 kroner

Finnes i fargene: ,  og 

Testpanelet sier:

Testens dyreste jakke viste seg også å bli testpanelets favoritt! Den første reaksjonen fra det mannlige testpanelet var at det er en veldig fin jakke som dessuten sitter som et skudd. Takket være at den er stilren og diskret uten å være kjedelig, så føles det ut som et gitt valg ved de fleste tilfeller på våren og sommeren. 

– Dette er den ultimate vårjakken. Den har en litt strammere passform som gjør den komfortabel, og jeg elsket den høye kragen som både så bra ut brettet ned og stående opp, sier en tester. 

Utenom passform og design så fikk jakken i tillegg full pott for sitt slitesterke materiale. Til og med detaljene på jakken ble godt likt, som et elastisk strikk rundt hoften og solide mansjetter ved håndleddene, som igjen gir praktisk beskyttelse mot vind.  

– Materialet får et stort pluss, det er bevegelig men samtidig solid og mansjettene ved håndleddene og i linningen er perfekt ved kjølige og vindfulle dager. Det er en jakke som kommer til å holde lenge og du kan uten tvil ha den for eksempel en hel dag i skogen, sier en annen tester. 

Testpanelet ga tommel opp for jakkens oppbevaringsmuligheter. Den har to lommer med glidelåser og en liten innerlomme som også er utstyrt med glidelås. Jakken er helt vind- og vanntett men puster til tross for det veldig bra. Dessuten har den teipede sømmer. 

– Et pluss for jakkens smidige oppbevaring! Den beskytter mot vind, og når det er litt varmere så føles den enda avkjølende. Jeg synes at logoen på brystet er dempet og går i ett med stoffet. Hadde den vært hvit eller i en annen kontrastfarge, så ville den ikke vært like stilren, sier en annen i testpanelet.

Alt i alt er dette en vårjakke som du kan bruke både til jobben og på helgeturer, og dersom du vil kan du enkelt pynte den opp og anvende den til litt finere tilfeller. Testerne var enige om dette er en allround-jakke som er like fin åpen som lukket, og at en bedre feature er muligheten til å variere stilen med kragen som er forsterket, som i tillegg beskytter bra mot vind når den ikke er brettet ned. 

ellesse

Merke: 

Modell: 

Ordinær pris: 1 089 kroner

Finnes i fargene: , , og 

Testpanelet sier:

Vårjakken fra det italienske motehuset Ellesse har en litt løsere passform og oppleves som ganske generøs i størrelsen, spesielt rundt magen. Et pluss at det da er rom for en ekstra genser ved et litt mer tradisjonelt norsk sommervær, og at jakken puster litt mer takket være det luftige preget.

– Den føles litt som en fin vindjakke kombinert med en oversized bomberjakke. Den er posete og luftig, men det behøver ikke nødvendigvis å være noe negativt, sier en av de mannlige testerne. 

Materialet er komfortabelt, men ettersom det er så tynt så kan du ikke stole på at det varmer særlig mye på kjøligere dager. Den er ikke spesielt lang og stopper rett nedenfor hoften.

– Jeg synes at den er enkel og fin, men kanskje litt kjedelig i designet. Den er tynn og komfortabel, men ikke spesielt lang. På den måten minner designet om en bomberjakke! Man tør ikke å oppbevare for mye ting i de to utvendige lommene, de er nok først og fremst ment for litt mindre saker, sier en annen tester.

Noe testpanelet hyllet jakken for mer enn én gang, er det tynne nylonstoffet. Jakken lager litt lyd når man beveger seg, men stoffet er superbra ettersom det er vind- og vanntett. Dessuten får jakken enkelt plass i ryggsekken eller til og med i en litt større jakkelomme. 

– Det beste er uten tvil at den er portabel. Jeg hadde vært veldig fornøyd hvis jeg hadde hatt med meg denne en dag det plutselig startet å blåse opp! Det er beskyttelse mot all slags vær. Et ekstra pluss for at den har en smart refleksstripe i glidelåsen, sier en av testerne. 

Testpanelets samlende vurdering er at dette er en lett og komfortabel jakke for en dag i byen, i naturen eller på lange gåturer, men på vår- og kjøligere sommerkvelder må du kanskje velge en annen, eller i det minste komplettere med en tykkere genser under. 

nike

Merke: 

Modell: 

Ordinær pris: 699 kroner

Testpanelet sier:

Denne jakken er litt annerledes med et særegent utseende som du enten kommer til å like, eller ikke. Uansett er det en veldig komfortabel og myk jakke med en litt glinsete overflate. Testpanelet opplevde jakken som lett til tross for at den er litt fôret, noe som medfører at den holder godt på varmen.

– Jeg liker den! Den er passe varm og til tross for at den er diskret, så er det fortsatt en jakke man virkelig er synlig i. Den virker litt skrikete på grunn av logoen på ryggen, men gir ellers et avslappet og kult inntrykk med den litt løse passformen, sier en tester.

Til og med detaljene på jakken la testpanelet merke til. Mansjettene og det luftige meshmaterialet over ryggen gir god ventilasjon og gjør at jakken er komfortabel å bevege seg i. Den fungerer også supert dersom du er ute etter litt varme uten at du føler deg innestengt. 

– Det kan kanskje virke som en bagatellmessig detalj, men jeg liker at mansjettene rundt håndleddene ikke sitter helt etter. Alt i alt synes jeg den gir en utrolig god mobilitet, den føles ikke for stram og har i tillegg en bra pusteevne. Det virker litt som en komfortabel løpejakke, sier en annen tester. 

Med sine vide armer og skjortelignende utseende, så er dette uten tvil en byjakke som den mer stilbevisste mannen kan bruke ved for eksempel korte utflukter eller minigolf-runden med vennene. 

– Det føles ut som en avslappet og moderne streetwearjakke, hvor sneakers som komplement føles helt gitt. Den er komfortabel og kan passe til mange anledninger, men det virker som at man må ha litt selvtillit eller en tydelig streetstil for å kunne bruke den, sier en tredje testperson. 

Vil du ha masse blikk rettet mot deg ved ulike anledninger og aktiviteter denne våren? Da er dette en allsidig og komfortabel jakke for deg! 

elvine

Merke: 

Modell: 

Ordinær pris: 1 395 kroner

Testpanelet sier:

Her har vi en jakke med en stram passform! Denne kalte frem en litt mer voksen følelse enn de resterende jakkene, som snarere føles mer ungdommelige og trendy. 

– Materialet virker slitesterkt og tålelig, og jakken er komfortabel mot kroppen. Det virker som en fin og slim vårjakke, og jeg liker den solide klassiske glidelåsen i metall, sier en mannlig tester.  

Samtlige testpersoner stemmer for at jakken er i det minste langet. Det faktum at det går an å stramme jakken ytterligere med trykknapper ved hoften, medfører at du bør vurdere å gå opp en størrelse.  

– Den er stram i stoffet og sitter etter ganske mye både over brystet, i midjen og ved hoften. Det er kanskje meningen at den skal være så kroppsnær, men jeg går heller opp en størrelse, sier en annen mannlig tester.  

For den som har mye å bære med seg, så vil nok ikke jakken være så optimal ettersom den har sidelommer som dessverre ikke kan lukkes. Det er også to ordentlige brystlommer som derimot virker mer dekorative enn noe annet. 

– Selv om sidelommene ikke kan lukkes, så er de veldig komfortable til å putte hendene i. Alt i alt er det en enkel og tradisjonell vårjakke i et solid stoff. Personlig vil jeg ha en litt morsommere og mer ungdommelig jakke, sier en annen tester. 

En annen tester har derimot et annet syn på den. 

– Jeg har absolutt ingenting imot det dempede inntrykket, det virker som en solid jakke uten masse overflødige detaljer eller logoer. Den er også veldig fin når den er åpen. Det virker som at den kan passe til det meste på våren og sommeren, sier han. 

Med denne jakken får du en hverdagslig og fin stil, men materialet tåler ikke så mye skiftende vær og passer derfor bedre ved en solrik vårdag eller en helg på brygga eller uteserveringen. 

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Nike Air Max Trainer test
Mote & trender

TEST: Slik er de nye Nike Air Max Trainer 1

1 dag siden
casall
Mote & trender

Høstnyheter fra Casall

5 dager siden
Sport_bh_Nike
Mote & trender

Guide: Finn den rette sports-BH'en fra Nike

6 dager siden
Träningströja
Mote & trender

10 treningstrøyer som selger best

14 aug 2018
Kari Traa sneakers
Mote & trender

Kari Traas sneakers er endelig her!

14 aug 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

TEST: Sesongens nye treningssko fra Puma

10 aug 2018
ASICS
Mote & trender

Høstnytt: Løpeskoene for ham

10 aug 2018
BTS_KIDS
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

08 aug 2018
ASICS_AW18_IMM_ROADHAWK_CHARMAINE_SOCIAL 01.jpg
Mote & trender

Guide: Høstens nye løpesko for henne

08 aug 2018
NOheader.jpg
Mote & trender

Test av de nye treningsskoene fra Nike

08 aug 2018
Blacc training
Mote & trender

Mønstermani møter natur i Blaccs nye treningskolleksjon

06 aug 2018
7325600076679_001_484ecc9e3e714473820b2d8dc0d987e5.jpg
Mote & trender

12 tightsnyheter du ikke kan gå glipp av

03 aug 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Test: Så bra er de nye Puma AMP XT

02 aug 2018
NOheader.jpg
Mote & trender

TEST: Rosa treningssingleter

31 jul 2018
nike tisha
Mote & trender

Sensommerens 12 fineste hvite t-skjorter

30 jul 2018
NO-header.jpg
Mote & trender

Test av de nye løpeskoene Saucony Freedom ISO 2

26 jul 2018
NOheader.jpg
Mote & trender

Test: Så bra er den nye løpekolleksjonen fra Blacc

26 jul 2018
5705375426183_001.jpg
Mote & trender

Slik er det å trene med leg sleeves

26 jul 2018
Puma Future
Mote & trender

Puma Uprising – det opplagte valget for tenåringer

26 jul 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Vi tester: Sommerens sports-BH som er best i test

24 jul 2018
Shorts dam herr
Mote & trender

10 behagelige shorts i sommervarmen

24 jul 2018
Blacc junior
Mote & trender

Slik ruster du opp barnegarderoben til skolestart

24 jul 2018
Adidas Solar no
Mote & trender

Vi har testet løpeskoene i Adidas Solar-familien

22 jul 2018
4060514403281_001_fec8d0d1b07843acb19d4bacab27b885.jpg
Mote & trender

12 svale treningsfavoritter til henne

22 jul 2018
Blacc running
Mote & trender

Blaccs nye (superfine) løpekolleksjon er her!

19 jul 2018
LisaAnckarman
Mote & trender

Skaff deg høstens heteste trend allerede nå!

18 jul 2018
9324976161666_001.jpg
Mote & trender

Derfor skal du kjøpe Le Specs bøybare solbriller

18 jul 2018
Sport-bh:ar
Mote & trender

13 sports-BH'er under 400 kroner

15 jul 2018
Skärmavbild 2018-07-10 kl. 14.50.44.png
Mote & trender

Nå finnes Nike Pegasus 35 i metallic rosa!

13 jul 2018
Vinterkap
Mote & trender

9 vinterkupp på sommersalget

10 jul 2018
no-header-dam.jpg
Mote & trender

Vi tester: Løpesko til henne 2018

09 jul 2018
no-header-herr.jpg
Mote & trender

TEST: De beste løpeskoene til menn sommeren 2018

06 jul 2018
NO_Header.jpg
Mote & trender

Best i test: Kompresjonsstrømper

04 jul 2018
white noise
Mote & trender

Saucony White Noise Collection har landet

03 jul 2018
Salomon_trailskor
Mote & trender

Finn de rette trailskoene fra Salomon

01 jul 2018
klänning
Mote & trender

Sommerens fineste kjoler

29 jun 2018
Parley
Mote & trender

Løpeskoene Adidas Parley UltraBoost er snille mot miljøet

26 jun 2018
Header-NO.jpg
Mote & trender

Golfskoene som er best i test 2018

25 jun 2018
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Mote & trender

Sommerjakken alle bør ha

20 jun 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

De svaleste tightsene for sommertrening

20 jun 2018
more news
Nike Air Max Trainer test

TEST: Slik er de nye Nike Air Max Trainer 1

Maks nittitallsnostalgi i Nikes nye treningssko med et retro design. Les testpanelets anmeldelse av X-fitskoene for menn som du ikke bør gå glipp av.

Mote & trender
casall

Høstnyheter fra Casall

Du vet nok allerede at ingen lager like bra treningstights som Casall. Men vet du hvordan deres nye kolleksjon ser ut? Her er plaggene du må ha høsten 2018.

Mote & trender
Sport_bh_Nike

Guide: Finn den rette sports-BH'en fra Nike

Noen ganger er det vanskelig å finne en modell som passer best til hva. Her er guiden som hjelper deg å finne riktig sports-BH fra Nike.

Mote & trender
Träningströja

10 treningstrøyer som selger best

Synes du det er vanskelig å velge riktig treningstrøye? Få hjelp av andre! Dette er topp ti kundefavoritter for kvinner.

Mote & trender
Kari Traa sneakers

Kari Traas sneakers er endelig her!

Kari Traa er kjente for sine fantastiske superundertøy i fine mønstre og farger. Nå lanserer merket for aller første gang et par sneakers.

Mote & trender
NO_header.jpg

TEST: Sesongens nye treningssko fra Puma

Hvis du ser etter nye treningssko som er fine nok til å brukes som sneakers, så er Puma et sikkert valg. Dette mener testpanelet vårt om høstsesongens nye godbiter.

Mote & trender
ASICS

Høstnytt: Løpeskoene for ham

Blant de første høstnyhetene ser vi både oppdaterte favoritter og spennende nykommere. Her er løpeskoene for menn som du ikke kan gå glipp av.

Mote & trender
BTS_KIDS

14 must-haves til skolestart

Sommerferien går mot slutten og et nytt semester står for tur. Sørg for at barna er klare til skolestart. Her er våre favoritter akkurat nå.

Mote & trender
ASICS_AW18_IMM_ROADHAWK_CHARMAINE_SOCIAL 01.jpg

Guide: Høstens nye løpesko for henne

Ny sesong betyr nye modeller, farger og oppdateringer av løpesko fra de ulike varemerkene våre. Her er favorittene våre for kvinner.

Mote & trender
NOheader.jpg

Test av de nye treningsskoene fra Nike

Høstens fineste treningssko er også høstens mest behagelige og brukervennlige sko. Her er vårt testpanel sine meninger om de nye Nike Air Zoom Fearless Flyknit 2.

Mote & trender
Blacc training

Mønstermani møter natur i Blaccs nye treningskolleksjon

Svett i sterke farger og iøynefallende mønster. Blaccs nye treningskolleksjon, The Force of nature, er endelig her!

Mote & trender
7325600076679_001_484ecc9e3e714473820b2d8dc0d987e5.jpg

12 tightsnyheter du ikke kan gå glipp av

Endelig begynner høstens nyheter å trille inn! Her er 12 nye tights vi mer enn gjerne bestiller hjem for å kickstarte treningssesongen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test: Så bra er de nye Puma AMP XT

Kampanjen for de nye treningsskoene AMP XT fra Puma frontes av Selena Gomez. Ikke så rart, med tanke på at skoene både er teknisk avanserte og er veldig trendy.

Mote & trender
NOheader.jpg

TEST: Rosa treningssingleter

Liker du rosa? Da bør du lese denne testen. Vi har svettet i 8 kjære favoritter, slik at du finner nyansen og modellen som passer best for deg.

Mote & trender
nike tisha

Sensommerens 12 fineste hvite t-skjorter

T-skjorte er det optimale plagget både til trening og hverdagsbruk på sensommeren. Her er sesongens fineste hvite varianter.

Mote & trender