Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

Hvordan bør en sports-BH sitte? Hvor ofte bør jeg vaske en sports-BH? Og hvilken sports-BH er best? Det finnes mange spørsmål i forhold til sports-BH'er, og vi har laget flere guider om hvordan du kan finne riktig modell. Du kan blant annet sjekke ut vår

Man sier som regel at en sports-BH skal være ettersittende, akkurat som en vanlig BH skal være, ifølge eksperter. En sports-BH skal holde brystene på plass mens du trener, slik at den skal sitte stramt og hardt, uten å være ubehagelig på. 

Hvilken sports-BH er da best? Det er et spørsmål det egentlig er umulig å svare på, fordi det avhenger av hvordan kroppen din og brystene dine ser ut, hvilken treningsform du utøver og hvordan du foretrekker at din sports-BH skal sitte på kroppen. Men forhåpentligvis kan du finne flere tips vedrørende modeller i den store testen vår av sports-BH'er nedenfor. 

FØLGESVENN I HVERDAGEN

Casall Strappy sports bra.png

Test av: ,  

Tilgjengelig i fargene: , og 

Størrelser: XS-L. 

Passform og omkrets: Til tross for at denne modellen kommer i en størrelsesskala mellom XS-L, har den polstrede skåler med en løftende effekt, litt som en push up-BH. Skålene kan du imidlertid ta ut dersom du ønsker større frihetsfølelse.

Støtte: Dersom du har A-C bryster, gir denne modellen deg middels støtte, mener testpanelet. Hvis du har bryster med D-skål eller større, anbefaler vi deg å se etter en annen BH med bredere skulderstropper og knepping i ryggen, eventuelt bruke denne til trening med lav intensitet eller til hverdagsbruk. 

Sammendrag: Veldig myk og komfortabel sports-BH som har et tøyelig materiale og smale, justerbare skulderstropper. At den har en formende effekt for brystene er det kundene til Casall elsker med denne modellen. De bruker den mer enn gjerne både på jobb, lunsj og til trening. Noen sports-BH'er kan ha en trykkende effekt på brystene for å gi mer støtte, men mange synes at det gjør det vanskelig å puste. Andre forbinder den trykkende følelsen over brystet som kommer i sammenheng med angst. Denne BH-en gir absolutt ikke noen trykkende følelse, den sitter komfortabelt og støttende, akkurat som en vanlig BH. De smale skulderstroppene kunne imidlertid vært bredere for å bære opp tunge bryster. Ellers er dette en perfekt basismodell å ha i garderoben.

BESTSELGENDE BASISMODELL

Casall Iconic bra.png

Test av: ,  

Tilgjengelig i fargene: , og 

Størrelser: XS-XL samt A/B-skål eller C/D-skål. 

Passform og omkrets: Passformen er super! Sports-BH'en sitter etter over brystkassen, uten å stenge inne eller oppleves som for stram. BH-en har ingen formende skåler, og skålene velges basert på hvor mye stoff og rom du vil ha foran.

Støtte: Dette er en BH som gir mye støtte, men på grunn av mangel på formende skåler og justerbare stropper, anser testpanelet at den gir mye støtte til deg med små til middels store bryster. Hvis du har store bryster, bør du nok velge en annen modell til løping og trening med mye hopping.

Sammendrag: En allround sports-BH som passer til alle former for fysisk aktivitet – lav, middels og høy intensitet. Det er ikke vanskelig å forstå at det er en av Casalls bestselgende sports-BH'er. Modellen føles solid i konstruksjonen og testpersonene føler at den kommer til å holde veldig lenge. Hvis du trener med høy intensitet, kan BH-en bli ganske våt ved strikken under brystene. Materialet er også litt tykkere på noen steder. Samtidig er det ikke noe som direkte forstyrrer under løpeturen eller treningsøkten, men det kan bli litt varmt. Baksiden av sports-BH'en er desto bedre, og har et veldig ventilerende materiale. Ekstra pluss for at Iconic Sports Bra er solid i designet og har brede skulderstropper som avlaster på en behagelig måte. Perfekt for deg som vil ha en solid modell i et klassisk design, uten at noe skiller seg ut eller forstyrrer, samt at du kan bruke den samme BH-en både til hverdagsbruk og til de høyintensive øktene – for litt svette nederst hører bare til når man trener!

KOMFORTABEL DRØM  

Nike Medium Padded bra .png

Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: , , ,  og 

Størrelser: XS-XL. 

Passform og omkrets: Perfekt omkrets og passform. Denne sports-BH'en har en klassisk bryterrygg, ingen justerbare stropper eller knepping. Velg din vanlige størrelse for optimal passform. 

Støtte: Medium støtte til små/middels store bryster. Hvis du har veldig store bryster, får du litt mindre støtte.

Sammendrag: Wow! Nikes nye sports-BH, der hele greia er å bare ha ett langt innlegg som polstring, overrasker. Deler av testpanelet var litt skeptiske til at en vanlig passform på en sports-BH ville være så behagelig, men det er den. Fukttransporten er på topp, komforten får høy score og materialet er mykt mot huden. Det er kun designet som kunne vært litt mer nytenkende. Ellers er dette en ny favoritt blant majoriteten av testpanelet. Denne lange polstringen får også høy score, praktisk at den sitter på plass og ikke glir rundt under treningsøkten!

FAVORITTEN FOR STORE BRYSTER

Shock Absorber Sports Specific Run.png

Test av: ,   

Tilgjengelig i fargene: og  samt en mer polstret variant i .  

Størrelser: 65-85 og A-F-skål.  

Passform og omkrets: Omkretsen er litt liten i størrelsen og den sitter litt hardt, men du kan også tilpasse omkretsen ved hjelp av kneppingen i ryggen.

Støtte: Kjempegod støtte, spesielt for store bryster. Med denne favoritten på kroppen, kan du ta alle mulige øvelser, uten at brystene beveger seg for mye.

Sammendrag: Burpees, løping og boxjumps – når høyintensiv trening står på agendaen, er dette modellen for deg med store bryster. Oi, for en støtte du får! Noe av det beste med modellen, bortsett fra at du kan justere omkretsen og skulderstroppene, at den absorberer fuktighet og holder juvelene på plass, er at den er av god kvalitet. Hvis du vasker den riktig, vil den holde formen veldig lenge. Og med å vaske riktig, bør du følge vaskeanvisningen, unngå skyllemiddel og tørketrommel.

TIL LETT TRENING OG HJEMMEKOS

Nike Indy bra .png

Test av: ,

Tilgjengelig i fargen: , og

Størrelser: XS-XL 

Passform og omkrets: Normal i størrelsen med en kjempedeilig passform. Til tross for at sports-BH'en har store vaskelapper, er det ingenting som hverken gnager eller irriterer – testpanelet er ganske sjokkert over det faktumet. 

Støtte: Lett støtte med uttakbar polstring.

Sammendrag: Et enkelt og tidløst design møter en perfekt passform i Indy Bra fra Nike. Denne sports-BH'en oppleves som pålitelig for deg med mindre bryster. Modellen passer best til trening med lav intensitet, slik som yoga og pilates, siden fukttransporten ikke får full pott. Komforten er desto bedre. Dette er også en perfekt modell å bruke på jobben når en vanlig BH ikke er like fristende, siden utringningen er så pass lav at du kan bruke både t-skjorte, singlet og skjorte uten at sports-BH'en er synlig. Denne sports-BH'en er så komfortabel at du vil bruke den 24/7!

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Herr - Trailtest.jpg
Mote & trender

Stor test av varme vintertights

3 dager siden
craft header
Mote & trender

Finn den perfekte løpejakken til vinteren

6 dager siden
Salomon Alphacross Blast
Mote & trender

Minitest: Salomon Alphacross Blast

20 oct 2020
Kari Traa underställ
Mote & trender

Velg riktig superundertøy

15 oct 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

15 oct 2020
Header herr.jpg
Mote & trender

Vi har testet varme høstjakker til ham

10 oct 2020
Test höstjackor
Mote & trender

Høstens varme damejakker som er best i test

07 oct 2020
Herr - Trailtest.png
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

03 oct 2020
Dam - Trailtest.png
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

02 oct 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Bondi – den beste løpeskoen for deg med et tungt løpesteg

27 sep 2020
canada snow
Mote & trender

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

22 sep 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

22 sep 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

22 sep 2020
Test Björn Borg
Mote & trender

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

21 sep 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

20 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Slik finner du rett dunjakke fra Peak Performance

19 sep 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: De beste innebandyskoene til dame

18 sep 2020
underställ
Mote & trender

Finn riktig superundertøy

17 sep 2020
promenadskor header
Mote & trender

Vanntette tursko som er best i test

16 sep 2020
Vinterjacka barn
Mote & trender

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

14 sep 2020
nike superrep header
Mote & trender

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

14 sep 2020
Test tights med fickor
Mote & trender

Test: Den beste treningstightsen med lommer

13 sep 2020
innebandylubbor
Mote & trender

Stor test av innebandykøller

13 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

11 sep 2020
Nike
Mote & trender

Finn riktige løpesko fra Nike

10 sep 2020
Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 sep 2020
Adidas
Mote & trender

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

08 sep 2020
tights
Mote & trender

Guide: Kjøp riktig tights for din trening

07 sep 2020
virvelvind
Mote & trender

Sjekk ut høstens prisverdige barnekolleksjon!

07 sep 2020
header
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for kvinner

05 sep 2020
långärmade träningströjor test
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for menn

05 sep 2020
Blacc fitness
Mote & trender

New in: Squat-vennlige tights fra Blacc

04 sep 2020
test svarta tights
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

01 sep 2020
nike metcon 6
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Metcon 6

31 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

26 aug 2020
Nike Metcon Release
Mote & trender

Alt du vil vite om nyheten Nike Metcon 6

26 aug 2020
Header – 1.jpg
Mote & trender

Best i test: Padelsko til herre

23 aug 2020
Padelskor dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til henne

21 aug 2020
Kari Traa
Mote & trender

Høstens nye ull- og superundertøy fra Kari Traa

19 aug 2020
more news
Herr - Trailtest.jpg

Stor test av varme vintertights

Med en fôret tights i et teknisk materiale unngår du å fryse når du løper om vinteren. Her er løpetightsene som er best i test!

3 dager siden
Mote & trender
craft header

Finn den perfekte løpejakken til vinteren

Løping er ikke bare en sommersport, med riktig utstyr kan du løpe utendørs året rundt. Vi hjelper deg med å finne den perfekte vinterløpejakken.

6 dager siden
Mote & trender
Salomon Alphacross Blast

Minitest: Salomon Alphacross Blast

Våre nye friluftsambassadører har løpt off road i Salomons Alphacross Blast. Så bra er de nye terrengskoene!

20 oct 2020
Mote & trender
Kari Traa underställ

Velg riktig superundertøy

Alle prater om superundertøy i ull - men noen ganger er syntet faktisk bedre. Vi vet når du skal velge polyester fremfor merino.

15 oct 2020
Mote & trender
Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

15 oct 2020
Mote & trender
Header herr.jpg

Vi har testet varme høstjakker til ham

Dagene blir mørkere og temperaturen synker. Det er på tide å plukke frem den varme høstjakken. Her er fire nyheter til ham som er best i test!

10 oct 2020
Mote & trender
Test höstjackor

Høstens varme damejakker som er best i test

Vannavvisende utside og varmende evne. Her er høstens varme jakker til henne som er best i test!

07 oct 2020
Mote & trender
Herr - Trailtest.png

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

Ta utfordringen og prøv terrengløping! Her er de beste terrengskoene våre fra Asics, Nike, Saucony, Salomon og Adidas.

03 oct 2020
Mote & trender
Dam - Trailtest.png

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

Testpanelet vårt har løpt i terrengsko fra Adidas, Salomon, Asics og Saucony. Se hvilken modell som er best i test!

02 oct 2020
Mote & trender
Hoka One One header

Bondi – den beste løpeskoen for deg med et tungt løpesteg

Bondi 6 fra Hoka One One passer deg som veier litt mer eller har problemer med løpeteknikken din. Her er alt du trenger å vite om løpeskoen med god demping!

27 sep 2020
Mote & trender
canada snow

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

Myke, varme og helt fantastiske på! Her er alt du trenger å vite om støvlene fra Canada Snow.

22 sep 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Hvis du løper på asfalt trenger du sko med god demping for å få et skånsomt fotisett. Vi har testet løpesko med demping til herre.

22 sep 2020
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Dempende løpesko er alfa og omega til distanseøkter på asfalt og andre harde underlag for at du skal få et skånsomt fotisett. Her er de myke løpeskoene til henne som er best i test!

22 sep 2020
Mote & trender
Test Björn Borg

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

Björn Borg har nettopp lansert sin nye løpekolleksjon, Running from daylight, og vi har selvfølgelig satt klærne på prøve. Så bra er de fine dame- og herreplaggene.

21 sep 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

Vårt mannlige testpanel har spurtet og gjort raske vendinger i de nye treningsskoene våre som er ment for sport innendørs. Her er innebandyskoene som er best akkurat nå!

20 sep 2020
Mote & trender