Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

Hvordan bør en sports-BH sitte? Hvor ofte bør jeg vaske en sports-BH? Og hvilken sports-BH er best? Det finnes mange spørsmål i forhold til sports-BH'er, og vi har laget flere guider om hvordan du kan finne riktig modell. Du kan blant annet sjekke ut vår

Man sier som regel at en sports-BH skal være ettersittende, akkurat som en vanlig BH skal være, ifølge eksperter. En sports-BH skal holde brystene på plass mens du trener, slik at den skal sitte stramt og hardt, uten å være ubehagelig på. 

Hvilken sports-BH er da best? Det er et spørsmål det egentlig er umulig å svare på, fordi det avhenger av hvordan kroppen din og brystene dine ser ut, hvilken treningsform du utøver og hvordan du foretrekker at din sports-BH skal sitte på kroppen. Men forhåpentligvis kan du finne flere tips vedrørende modeller i den store testen vår av sports-BH'er nedenfor. 

ALLROUND-FAVORITT 

Under Armour Mid Crossback Bra .png

Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: og 

Størrelser: XS-XL. 

Passform og omkrets: Denne sports-BH'en vil bli din nye bestevenn. Flere i testpanelet vil ha alle fargene av modellen, bare fordi den er så komfortabel (og det kommer nye farger hvert år). Den sitter rett og slett helt perfekt på kroppen!

Støtte: Den er litt utringet, noe som betyr at mer storbrystede kvinner trenger en annen type støtte ved løping eller trening med mye hopping. Til middels intensiv trening passer den imidlertid også bra for deg med store bryster. Du med små til middels store bryster får imidlertid nok støtte også ved løping.

Sammendrag: Mid Crossback Bra er drømmeplagget du har ventet på! BH-en absorberer svette veldig effektivt, til tross for en tynn polstring og et middels tykt materiale. Du føler deg aldri innestengt eller våt når du svetter. Til tross for innebandykamper, løpeturer og harde pulsøkende økter, merker du ikke plagget. BH-en sitter som et skudd, så dersom du har kjøpt en, kommer du fort til å bestille hver eneste farge av den. Bortsett fra at den kan være litt vrien å ta av og på, er det ingen andre ulemper. Prøv å trene i denne modellen fra Under Armour, så forstår du hva vi mener. Ekstremt avhengighetsskapende!

FØLGESVENN I HVERDAGEN

Casall Strappy sports bra.png

Test av: ,  

Tilgjengelig i fargene: og 

Størrelser: XS-L. 

Passform og omkrets: Til tross for at denne modellen kommer i en størrelsesskala mellom XS-L, har den polstrede skåler med en løftende effekt, litt som en push up-BH. Skålene kan du imidlertid ta ut dersom du ønsker større frihetsfølelse.

Støtte: Dersom du har A-C bryster, gir denne modellen deg middels støtte, mener testpanelet. Hvis du har bryster med D-skål eller større, anbefaler vi deg å se etter en annen BH med bredere skulderstropper og knepping i ryggen, eventuelt bruke denne til trening med lav intensitet eller til hverdagsbruk. 

Sammendrag: Veldig myk og komfortabel sports-BH som har et tøyelig materiale og smale, justerbare skulderstropper. At den har en formende effekt for brystene er det kundene til Casall elsker med denne modellen. De bruker den mer enn gjerne både på jobb, lunsj og til trening. Noen sports-BH'er kan ha en trykkende effekt på brystene for å gi mer støtte, men mange synes at det gjør det vanskelig å puste. Andre forbinder den trykkende følelsen over brystet som kommer i sammenheng med angst. Denne BH-en gir absolutt ikke noen trykkende følelse, den sitter komfortabelt og støttende, akkurat som en vanlig BH. De smale skulderstroppene kunne imidlertid vært bredere for å bære opp tunge bryster. Ellers er dette en perfekt basismodell å ha i garderoben.

BESTSELGENDE BASISMODELL

Casall Iconic bra.png

Test av: ,  

Tilgjengelig i fargene:  og 

Størrelser: XS-XL samt A/B-skål eller C/D-skål. 

Passform og omkrets: Passformen er super! Sports-BH'en sitter etter over brystkassen, uten å stenge inne eller oppleves som for stram. BH-en har ingen formende skåler, og skålene velges basert på hvor mye stoff og rom du vil ha foran.

Støtte: Dette er en BH som gir mye støtte, men på grunn av mangel på formende skåler og justerbare stropper, anser testpanelet at den gir mye støtte til deg med små til middels store bryster. Hvis du har store bryster, bør du nok velge en annen modell til løping og trening med mye hopping.

Sammendrag: En allround sports-BH som passer til alle former for fysisk aktivitet – lav, middels og høy intensitet. Det er ikke vanskelig å forstå at det er en av Casalls bestselgende sports-BH'er. Modellen føles solid i konstruksjonen og testpersonene føler at den kommer til å holde veldig lenge. Hvis du trener med høy intensitet, kan BH-en bli ganske våt ved strikken under brystene. Materialet er også litt tykkere på noen steder. Samtidig er det ikke noe som direkte forstyrrer under løpeturen eller treningsøkten, men det kan bli litt varmt. Baksiden av sports-BH'en er desto bedre, og har et veldig ventilerende materiale. Ekstra pluss for at Iconic Sports Bra er solid i designet og har brede skulderstropper som avlaster på en behagelig måte. Perfekt for deg som vil ha en solid modell i et klassisk design, uten at noe skiller seg ut eller forstyrrer, samt at du kan bruke den samme BH-en både til hverdagsbruk og til de høyintensive øktene – for litt svette nederst hører bare til når man trener!

KOMFORTABEL DRØM  

Nike Medium Padded bra .png

Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: , , , og 

Størrelser: XS-XL. 

Passform og omkrets: Perfekt omkrets og passform. Denne sports-BH'en har en klassisk bryterrygg, ingen justerbare stropper eller knepping. Velg din vanlige størrelse for optimal passform. 

Støtte: Medium støtte til små/middels store bryster. Hvis du har veldig store bryster, får du litt mindre støtte.

Sammendrag: Wow! Nikes nye sports-BH, der hele greia er å bare ha ett langt innlegg som polstring, overrasker. Deler av testpanelet var litt skeptiske til at en vanlig passform på en sports-BH ville være så behagelig, men det er den. Fukttransporten er på topp, komforten får høy score og materialet er mykt mot huden. Det er kun designet som kunne vært litt mer nytenkende. Ellers er dette en ny favoritt blant majoriteten av testpanelet. Denne lange polstringen får også høy score, praktisk at den sitter på plass og ikke glir rundt under treningsøkten!

KOMPRESJONSSTØTTE 

Stay in place compression sports bra.png

Test av: ,

Tilgjengelig i fargene: Rosa i og  samt svart i og 

Størrelser: 65-89 samt A/B-skål eller C/D-skål. 

Passform og omkrets: Normal i størrelsen med litt polstring og en stram passform. Modellen kommer i to ulike skålstørrelser, vi har flere C/D på lageret vårt. 

Støtte: Denne BH-en har ingen justerbare stropper eller knepping, så det gjelder virkelig å klikke hjem riktig størrelse for at støtten skal fylle sin funksjon – ta en titt på størrelsesguiden i produktbeskrivelsen. Materialet er veldig tøyelig og sitter etter og behagelig på kroppen. Du får medium støtte som passer til både treningsøkter og løping.  

Sammendrag: En klassisk modell som er veldig, veldig myk og deilig mot kroppen. Ryggen er sval og komfortabel siden den har to lag med mesh og fine detaljer av fløyel. Selv innsiden av BH-en er tildekt av mesh, noe som gjør den veldig ventilerende. Fuktighet transporteres kjempebra og du føler deg virkelig ikke svett mot kroppen. Minuset med modellen er at svetten selvfølgelig er synlig på den korallfargede kuløren, men det er ingenting testpanelet har noe imot. Det beste? Det brede båndet under brystene, som gjør at modellen holder seg på plass og ikke glir opp hvis du for eksempel hopper eller tar burpees. Testpanelet gir ut høy score siden det ikke er noen søm under brystene, og modellen sitter flatterende på kroppen.

MYK DRØM TIL YOGATIMEN

Abecita Kimberly.png

Test av: ,   

Tilgjengelig i fargene: , , og 

Størrelse: 70-95 og B-G-skål. 

Passform og omkrets: Normal i størrelsen med justerbare stropper og knepping bak. Selv om modellen kan se stor og stiv ut med de brede skulderstroppene, er den det motsatte. Den er ekstremt komfortabel og myk.

Støtte: Medium støtte som holder middels store bryster på plass under treningsøkter uten for mye hopp og sprett. Den er perfekt til yoga, når du vil ha en myk modell på kroppen. Modellen klarer også å gi mye støtte, uten å sitte for stramt.

Sammendrag: En fantastisk sports-BH til all slags trening med lav og middels intensitet.   Testpanelet ble ekstremt imponert over funksjonene ved styrketrening. Det beste er selvfølgelig at den gir medium støtte og at du ikke engang føler deg våt etter en hard treningsøkt. Fukttransporten er med andre ord fenomenal! De brede skulderstroppene ligger komfortabelt på skuldrene, uten at de hverken skjærer inn eller gnager når du trener. Det eneste som trekker ned vurderingen, er at modellen ikke er den fineste i testen. Når imidlertid alle andre funksjoner er på topp, er det ingenting å klage over. Du som vil skille deg ut, kan sjekke ut Kimberly i oransje.

FAVORITTEN FOR STORE BRYSTER

Shock Absorber Sports Specific Run.png

Test av: ,   

Tilgjengelig i fargene: og  samt en mer polstret variant i .  

Størrelser: 65-85 og A-F-skål.  

Passform og omkrets: Omkretsen er litt liten i størrelsen og den sitter litt hardt, men du kan også tilpasse omkretsen ved hjelp av kneppingen i ryggen.

Støtte: Kjempegod støtte, spesielt for store bryster. Med denne favoritten på kroppen, kan du ta alle mulige øvelser, uten at brystene beveger seg for mye.

Sammendrag: Burpees, løping og boxjumps – når høyintensiv trening står på agendaen, er dette modellen for deg med store bryster. Oi, for en støtte du får! Noe av det beste med modellen, bortsett fra at du kan justere omkretsen og skulderstroppene, at den absorberer fuktighet og holder juvelene på plass, er at den er av god kvalitet. Hvis du vasker den riktig, vil den holde formen veldig lenge. Og med å vaske riktig, bør du følge vaskeanvisningen, unngå skyllemiddel og tørketrommel.

TIL LETT TRENING OG HJEMMEKOS

Nike Indy bra .png

Test av: ,

Tilgjengelig i fargen:

Størrelser: XS-XL 

Passform og omkrets: Normal i størrelsen med en kjempedeilig passform. Til tross for at sports-BH'en har store vaskelapper, er det ingenting som hverken gnager eller irriterer – testpanelet er ganske sjokkert over det faktumet. 

Støtte: Lett støtte med uttakbar polstring.

Sammendrag: Et enkelt og tidløst design møter en perfekt passform i Indy Bra fra Nike. Denne sports-BH'en oppleves som pålitelig for deg med mindre bryster. Modellen passer best til trening med lav intensitet, slik som yoga og pilates, siden fukttransporten ikke får full pott. Komforten er desto bedre. Dette er også en perfekt modell å bruke på jobben når en vanlig BH ikke er like fristende, siden utringningen er så pass lav at du kan bruke både t-skjorte, singlet og skjorte uten at sports-BH'en er synlig. Denne sports-BH'en er så komfortabel at du vil bruke den 24/7!

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

1 dag siden
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

1 dag siden
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

2 dager siden
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

5 dager siden
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

6 dager siden
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
Skolstart Hummel
Mote & trender

Sjekkliste før skolestart

27 jul 2020
Clifton 7
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Test Better Bodies tights
Mote & trender

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

27 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Mote & trender

Test! Så bra er Asics Gel-Kayano 27

27 jul 2020
Nike barnsko
Mote & trender

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

26 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Mote & trender

Endelig! Her er Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Axion tennis
Mote & trender

Axions nye kolleksjon for tennis og padel

20 jul 2020
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

14 jul 2020
adidas
Mote & trender

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

13 jul 2020
Test löparskor dam
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene til dame i 2020

12 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Mote & trender

9 løpesko til herre som er best i test 2020

10 jul 2020
Saucony Triumph 18
Mote & trender

Derfor bør du løpe i den nye Saucony Triumph 18

08 jul 2020
jenny freed
Mote & trender

Eksperten tipser: Husk dette når du kjøper en ny sports-BH

07 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Mote & trender

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

26 jun 2020
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
ub primeblue
Mote & trender

Her er Adidas Ultraboost i resirkulert plast!

08 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Stor test av treningstopper

07 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpetopper til herre 2020

07 jun 2020
Badbyxor badshorts
Mote & trender

Sommerens 9 hotteste badeshorts

07 jun 2020
Blacc yoga
Mote & trender

Lær å handle smart med Sportamores materialguide

05 jun 2020
pegasus 37
Mote & trender

Test: Så bra er Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
more news
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 must-haves til skolestart

Sommerferien går mot slutten og et nytt semester er rett rundt hjørnet. Pass på at barnet er klar til skolestart. Her er favorittene våre akkurat nå.

1 dag siden
Mote & trender
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

Treningsklær og sko fra Nike er veldig populære takket være det store utvalget, det stilige designet og den gode kvaliteten. Vi lot vårt mannlige testpanel trene i treningsbukser, sko og andre treningsklær fra Nike. Her er resultatet!

1 dag siden
Mote & trender
Nike träningskläder

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

De beste treningsskoene, tightsen som får toppscore og løpetoppen som sitter som en drøm! Her er det beste fra Nike – ifølge vårt kvinnelige testpanel!

2 dager siden
Mote & trender
Reebok Nano X

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

Den tiende versjonen av Reeboks mest populære treningssko Nano beskrives som den beste hittil. Nå er Nano X her i nye farger!

5 dager siden
Mote & trender
Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

6 dager siden
Mote & trender
Test Birkenstock

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

Det er på høy tid å teste favorittsandalene fra Birkenstock. Testpanelet vårt har prøvd de tre mest populære Arizona-modellene – her er sandalen som er best i test!

28 jul 2020
Mote & trender
Skolstart Hummel

Sjekkliste før skolestart

Sommerferien går mot slutten og skolestart nærmer seg med stormskritt. Her er listen over alt barna trenger i garderoben, i tillegg til vanlige klær og sko, før det nye skoleåret starter. Skriv ut og kryss av.

27 jul 2020
Mote & trender
Clifton 7

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

"For en sprett", utbryter en testperson. Nyheten Clifton 7 fra Hoka One One blir fort en favoritt blant både mannlige og kvinnelige løpere. Les testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Mote & trender
Test Better Bodies tights

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

En treningstights skal følge kroppen, være komfortabel på og fremfor alt være squatvennlig. Vi setter sesongens favoritter fra Better Bodies på prøve.

27 jul 2020
Mote & trender
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så bra er Asics Gel-Kayano 27

Asics populære, stabile løpesko har kommet i en ny utgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

27 jul 2020
Mote & trender
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Lett å ta av og på, utrolig komfortabel og nesten umulig å tråkke i stykker – her er alle barns drømmesko fra Nike!

26 jul 2020
Mote & trender
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er Hoka One One Clifton 7

Enda bedre, enda lettere. Nå lanseres den bestselgende løpeskoen Clifton fra Hoka One One i en oppdatert versjon.

22 jul 2020
Mote & trender
Axion tennis

Axions nye kolleksjon for tennis og padel

Tennistights med ballommer og padelshorts til dame. Her er Axions nye racketkolleksjon!

20 jul 2020
Mote & trender
didrikson kids

Alt du trenger til barnehagestart

Skal barnet ditt starte i barnehagen? Mange spørsmål dukker opp angående hva barnet ditt trenger når han eller hun skal begynne i barnehagen. Vi har laget en sjekkliste som du kan bruke.

14 jul 2020
Mote & trender
adidas

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

Få så mye som mulig ut av løpeturen med riktige løpesko! Vær så god, her er en guide som hjelper deg å finne modellen som passer akkurat deg i det store utvalget fra Adidas.

13 jul 2020
Mote & trender