Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Vårens beste sports-BH'er 2020

Å trene uten en sports-BH er som å sove uten en seng. Ubehagelig, med andre ord! Slik tenker testpanelet vårt om de nye modellene i vår store test av sports-BH'er.

Det handler om å finne frem i jungelen av sports-BH'er. Heldigvis har vi et testpanel med mye erfaring, som nå har svettet i de nyeste modellene for små, middels stor og stor byste Her er resultatet.

Björn Borg - Sutton Soft Top.jpg

Modell:

Merke:

Passer til: Trening med middels til høy intensitet, avhengig av størrelsen på bysten. 

Testpanelet sier:

Designet er unikt på denne sports-BH'en, delvis kamuflasjemønsteret, men også at den er "smalere kuttet" foran, slik at BH-stroppene sitter lenger fra skuldrene og nærmere nakken.

– Jeg har et ganske bredt brystparti, så jeg var ikke sikker på hvordan denne sports-BH'en ville sitte. Men den satt som et skudd! sier en veldig fornøyd testperson, og fortsetter:

– Sutton Soft Bra har virkelig blitt en ny favoritt i treningsgarderoben min.

Sports-BH'en har ingen polstring, men er laget av et dobbelt lag med stoff som er solid og holder ting på plass. Björn Borg mener at sports-BH'en gir lav støtte. Imidlertid, hvis du har en liten byste og ikke trenger så mye støtte, kan du både løpe og utføre treningsøkter med høy intensitet i modellen. Testpersonene med en mindre byste anser derfor støtten som middels høy for dem. 

På baksiden har sports-BH'en er det et tynt nettingstoff, og det er hovedsakelig der sports-BH'en puster veldig godt. Det elastiske båndet rundt brystkassen er sterkt og sitter kjempebra på kroppen. Den holder sports-BH'en på plass under trening, uansett bevegelse. Du som har en stor byste vil nok ikke foretrekke denne modellen til løpeturen, ellers er dette en veldig all round BH!

– Kort oppsummert, jeg elsker denne sports-BH'en fra Björn Borg!


Tommy Hilfiger Sport - Low Support Tape Bra.jpg

Modell:

Merke:

Passer til: Middels intensitet, slik som trening på treningssenter og sirkeltrening. Ikke løping.

Testpanelet sier:

Denne sports-BH'en er designet av et motemerke, og det merkes! Den er så fin. Det tverrgående svarte båndet og Tommy Hilfiger-logoene er veldig fine, akkurat som den todelte skulderstroppen og krysset bak på ryggen. Denne sports-bh'en er virkelig perfekt å bruke sammen med en tights med høy midje om sommeren! 

– Du kan lett tiltrekke deg oppmerksomhet på Instagram i dette røde settet, sier en testperson. 

Sports-BH'en transporterer bort fuktighet på en god måte, men kan oppleves som litt våt etter virkelig svette treningsøkter.

Husk at denne modellen er litt stor i størrelsen, så du kan sannsynligvis gå ned en størrelse hvis du står mellom to. Ellers er passformen god og komfortabel. Det elastiske båndet nederst stopper ikke rett under bysten, men går litt lenger ned, noe som betyr at modellen gir en lett støtte. Perfekt under pilates, sirkeløkter og styrketrening.

Filippa K - Gloss Bra Top.jpg

Modell:

Merke:

Passer til: Trening med lav og middels intensitet, til og med høy intensitet for deg med en liten byste.

Finnes også i: og .

Testpanelet sier:

Ikke la deg lure av de smale skulderstroppene eller den lille mengden med støtte på denne sports-BH'en. Testpanelet som har prøvd den, mener at den gir veldig god støtte, selv for deg med en stor byste(!)

– Denne sports-BH'en er absolutt verdt prisen og er en favoritt i garderoben min, til alle anledninger! Alt fra hverdagsbruk som en vanlig BH til svette løpeturer, sier en i testpanelet.

Hvorfor har Gloss Bra Top hentet hjem 9,8 i score da? Vel, sports-BH'en blir beskrevet som veldig behagelig, fordi du knapt merker den på kroppen. Takket være de kryssende skulderstroppene på ryggen, holdes alt på plass, selv for deg med en stor byste. Avslutningsvis får designet den høyeste scoren! Metallic er alltid et riktig valg, mener testpersonene våre.

– I tillegg til alle de andre fordelene, har den en god fukttransport. Det er en soleklar favoritt, det er ikke så mye mer å si enn det!

Nike - Icon Clash Light Bra.jpg

Modell:

Merke:

Passer til: All slags trening for deg med en liten byste. Du med middels stor byste bør velge denne BH-en til styrketrening og yoga. Løping og hopping krever mer støtte.

Finnes også i: .

Testpanelet sier:

En utrolig stilig sports-BH i klare farger. Den føles moderne og riktig i tiden.

– Sports-BH'en fra Nike tilbyr lett støtte for deg med en liten til middels stor byste. Hvis du har en stor byste, kan du trene pilates, lettere styrketrening og yoga i denne BH-en, men velg en modell med høyere støtte for løpeturer, sier en testperson.

Passformen anses som normal og BH-en sitter komfortabelt på kroppen. Hvis du kjører på med din normale størrelse, bør den sitte helt perfekt. Det er ikke for mye stoff foran, noe testpersonene med en liten byste liker svært godt. Det er en klassisk modell som alle burde ha i treningsgarderoben.

– En av de beste egenskapene ved sports-BH'en er fukttransporten. Jeg som har en liten byste har løpt i BH-en flere ganger og føler meg aldri for våt, til tross for at jeg holder et høyt tempo. Sports-BH'en er også veldig fin, spesielt bak på ryggen! sier en fornøyd testperson.


Reebok - Hero Strappy P Bra.jpg

Modell:

Merke:

Passer til: Trening med lav og middels intensitet, men også høyintensiv trening for deg med en liten bryste.

Finnes også i:

Testpanelet sier:

Dette er først og fremst en veldig fin sports-BH. Moderne batikkmønster og stilige, vårlige farger som går i grønt og hvitt. Du føler deg fin i den! Sports-BH'en har en ganske god V-formet utringning, så den bør ikke brukes til løping eller hopping dersom du har en stor byste. Sports-BH'en har en ganske tykk polstring og gir middels støtte. 

– Du som synes utseendet er viktig på en sports-BH, vil elske denne. Match den med en tights med høy midje og du er den fineste på treningssenteret! sier en testperson.

Sports-BH'en er veldig myk og behagelig på kroppen. Faktisk sitter den så komfortabelt på at mange i testpanelet bruker den også utenfor treningssenteret.

– Sannheten er at jeg bruker den jevnlig akkurat nå, både på trening og til hverdags, sier en annen testperson. 

Stroppene kan justeres, noe som er et stort pluss når den er ganske utringet. De smale stroppene på ryggen gir deg full bevegelsesfrihet, noe som er perfekt under for eksempel funksjonell trening. Det elastiske båndet rundt kroppen er mykt og behagelig, og er ikke for stramt eller for løst. Lappene på innsiden er løst sydd i kantene, slik at du enkelt kan klippe dem av uten at det er fare for å skade BH-en.


Kari Traa - Ness.jpg

Modell:

Merke:

Passer til: Alt fra trening med middels intensitet til løping, avhengig av størrelsen på bysten.

Finnes også i: og .

Testpanelet sier:

En sømløs BH skal være behagelig mot kroppen og hverken gnage eller ha tykke sømmer, og det stemmer virkelig med denne sports-BH'en. Skålene er uttagbare, slik at du selv kan bestemme om du foretrekker å trene med eller uten (testpanelet vårt har selvfølgelig testet begge deler, og det er delte meninger om hva de foretrekker).

– Selv om sports-BH'en er mot den tykkere retningen, synes jeg ikke det er upraktisk eller for varmt å ha skålene i, sier en testperson, og mener de ga en god støtte.

Andre testpersoner mener at frihetsfølelsen uten skålene foretrekkes. Som sagt, det er en smakssak! Skulderstroppene oppleves som ganske brede og sports-BH'en sitter på plass under hele treningsøkten. Den er enkel å ta av og på, og den krøller seg ikke på grunn av det tøyelige materialet. 

Modellen føles passe stabil og opprettholder en behagelig temperatur. Materialet fører bort svette fra kroppen på en veldig god måte. Meshdetaljene på baksiden øker ventilasjonen, noe som blir verdsatt siden stoffet ellers betegnes som litt tykt. 

– Jeg vil virkelig anbefale denne til vennene mine!

ICIW - Ombre Seamless.jpg

Modell:

Merke:

Passer til: Lav intensitet og yoga.

Finnes også i: , og .

Testpanelet sier:

Dette er en sports-BH i et sømløst materiale, som betyr at den er myk og veldig behagelig på. Modellen er ganske lang, så stoffet går lenger ned enn rett under brystene. Det betyr at den enkelt kan brukes uten singlet eller genser over. Testpanelet hyller den høye komforten (ingen gnaging og ingen ubehagelige sømmer så langt øyet kan se!).

– Den er virkelig SÅ fin! sier en testperson.

Sports-BH'en har polstrede skåler. Så hvis du har en veldig liten byste, kan det være vanskelig å fylle den ut hvis du har en for stor størrelse. Hvis du står mellom to størrelser og har en liten byste, kan det være lurt å ta den minste. 

– Jeg vil si at den passer best til litt roligere treningsøkter hvor du ikke svetter så mye. Jeg kommer til å trene styrke, yoga eller pilates i denne, selvfølgelig matchet med tightsen i den samme fargen!  

Designet er det siste testpanelet vil slå et slag for. Det føles gjennomtenkt og trendy. Best av alt? ICIW har alltid en matchende tights til toppene sine. 

Shock Absorber - Infinity Power Bra.jpg

Modell:

Merke:

Passer til: All trening på grunn av den store mengden med støtte.

Testpanelet sier:

Førsteinntrykket er at dette er en veldig stilig sports-BH! Den skiller seg fra alle standardmodeller man har hjemme i garderoben, sier en testperson som elsker designet. Sports-BH'en har stilige detaljer, slik som en lukket glidelås foran, en smal bryterrygg bak og et tofarget design.

– For en person som er i tvil om størrelsen, vil jeg anbefale å sammenligne med din vanlige BH-størrelse og eventuelt gå opp en størrelse i omkrets hvis du vanligvis står mellom to, sier en testperson. 

Det harde stoffet sørger for at alt sitter på plass og ikke beveger seg en millimeter under treningsøkten. Det er virkelig maksimal støtte på sitt beste. Skålene er lett formpressede, men ikke så tydelig formet som andre sports-BH'er med skåler. Imidlertid er stoffet så tykt at det oppleves som en lett polstring som dekker godt. Siden den dekker mer enn andre sports-BH'er, er den litt varmere enn standard, men det er absolutt ingenting som plager deg.

– Den passer best under topper som også har en høy utringning, eller kanskje til og med alene som en topp? Denne kommer til å være min go-to ved alle høyintensive treningsøkter. 


Under Armour - Mid Crossback Bra.jpg

Modell:

Merke:

Passer til: Hvis du har en liten eller middels stor byste, passer den til det meste. Imidlertid, hvis du har en stor byste, passer den best til trening med lav eller middels intensitet. 

Finnes også i: , og .

Testpanelet sier:

Mid Crossback Bra er drømmeplagget du har ventet på! BH-en absorberer svette veldig effektivt, til tross for tynn polstring og et middels tykt materiale. Du føler deg aldri fanget eller våt når du svetter. Til tross for innebandykamper, løpeturer og harde økter, så merker du ikke plagget. 

– Jeg blir satt ut av fukttransporten når jeg trener. Så fort jeg tar av BH-en etter treningsøkten, er plagget helt gjennomvått. Men jeg har aldri merket det under selve treningen. Utrolig, sier en testperson, mens en annen tilføyer: 

– Den sitter som et skudd, jeg merker ikke engang at jeg har den på meg! 

Denne sports-BH'en blir din nye beste venn. Mange i testpanelet vil ha alle fargene av denne modellen, bare fordi den er så behagelig. At den i tillegg er fin, er et stort pluss! Den er litt utringet, noe som betyr at kvinner med store bryster trenger en annen type støtte under løpeturer og trening med mye hopp og sprett. Men til trening med middels intensitet fungerer denne bra også for kvinner med store bryster. Den kan være litt vanskelig å ta av og på, men ellers er det ingen ulemper med denne. Prøv å trene i denne modellen fra Under Armour, så forstår du hva vi mener! 

Blacc - Koray Rib Bra.jpg

Modell:

Merke:

Passer til: Trening med lav til middels intensitet. Yoga, powerwalks og lett styrketrening på treningssenteret.

Finnes også i: .

Testpanelet sier:

En veldig deilig og komfortabel sports-BH som sitter bra på kroppen. Den har ingen ubehagelige sømmer som gnager eller irriterer. Skulderstroppene er ganske brede og gir ekstra komfort. Du som har en tung byste vil glede deg over det, siden skulderstroppene fordeler vekten over store deler av skuldrene, og de skjærer derfor heller ikke inn i huden.

Bryterryggen består gjennomgående av mesh, noe som betyr at den puster bra under trening. Forsiden har et ribbestrikket utseende, slik som noen topper i bomull pleier å ha. Den føles litt nytenkende! 

– Jeg liker designet, det er fint og stilrent. Veldig fint med ribbet stoff foran, sier en testperson, som legger til at den passer til trening med lav og middels intensitet. 

Når det gjelder størrelsen, er modellen true to size. Hvis du imidlertid står mellom to størrelser, anbefales det at du går ned en størrelse. Dette er en klassisk og lommebokvennlig modell som gjør jobben sin på trening!  

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Stövlar - Header.jpg
Mote & trender

Test av: Gummistøvler til barn 2020

20 timer siden
Hitta rätt löparskor
Mote & trender

Kjøpeguide: Finn riktige løpesko

1 dag siden
Loparskor asfalt
Mote & trender

De beste løpeskoene for deg som løper på asfalt

2 dager siden
När byta löparskor
Mote & trender

Hvor ofte bør jeg bytte ut løpesko?

3 dager siden
Herr - Trailtest.jpg
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

5 dager siden
Dam - Trailtest.jpg
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

6 dager siden
Herr - Header - Löparjackor.jpg
Mote & trender

Test: Løpejakker til herre i 2020

03 apr 2020
Dam - Header - Löparjackor.jpg
Mote & trender

Stor test: De beste løpejakkene til dame i 2020

03 apr 2020
Hur tvättar man sneakers?
Mote & trender

Video: Hvordan vasker man sneakers?

03 apr 2020
fenix 6 pro solar header
Mote & trender

Fenix 6X Pro Solar – pulsklokken som er best i test

02 apr 2020
Supperrep go test
Mote & trender

Vi tester: Treningsskoen SuperRep Go fra Nike

01 apr 2020
superrep go
Mote & trender

Gi alt under sirkeløkten med den nye treningsskoen Nike SuperRep Go

01 apr 2020
reima regnkläder flera barn
Mote & trender

Kan man vaske regntøy?

31 mar 2020
Adidas Solarboost
Mote & trender

Derfor får Adidas Solarboost toppscore!

30 mar 2020
Header.jpg
Mote & trender

Best i test: Yogabukser 2020

28 mar 2020
wyte badshorts
Mote & trender

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

25 mar 2020
mss löparskor header
Mote & trender

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Mote & trender

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Mote & trender

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

22 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Mote & trender

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

20 mar 2020
Linnen dam
Mote & trender

12 vårlige treningssingleter til henne

20 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

19 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Test: Årets fineste sneakers 2020

17 mar 2020
reebok royal turbo header
Mote & trender

Seks stilige sneakers fra Reebok

17 mar 2020
Kari Traa
Mote & trender

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

16 mar 2020
better bodies tights
Mote & trender

Den nye trenden: Glinsende treningstights

16 mar 2020
Padelheader dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

15 mar 2020
Padelskor header
Mote & trender

Best i test! Padelsko til menn

15 mar 2020
sport bh header
Mote & trender

Best i test: Sports-BH for store bryster

14 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Vårens beste sports-BH'er 2020

12 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

9 løpesko for menn som er best i test 2020

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene for dame i 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Topp 5 beste friluftsklær fra Peak Performance

10 mar 2020
adidas core sneakers
Mote & trender

Sneakers-trender i 2020

10 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Mote & trender

Årets fineste sneakers til dame, herre og barn i 2020

07 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Mote & trender

Sesongens beste kjøp: Den nye hybridjakken fra Peak Performance

06 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Mote & trender

Hvordan skal en skalljakke sitte?

05 mar 2020
nike metcon 5 herr
Mote & trender

Hvilke treningssko er best til funksjonell trening?

05 mar 2020
suunto 7 header
Mote & trender

TEST! Så bra er den nye pulsklokken Suunto 7

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Mote & trender

Slik får du best effekt av funksjonell trening med riktige treningssko

02 mar 2020
more news
Stövlar - Header.jpg

Test av: Gummistøvler til barn 2020

Ingenting er morsommere enn å hoppe i vanndammer! Vårt mini-testpanel har testet sesongens beste gummistøvler til barn.

20 timer siden
Mote & trender
Hitta rätt löparskor

Kjøpeguide: Finn riktige løpesko

Hvordan skal løpesko sitte på foten? Hvordan bør jeg tenke når det kommer til demping, støtte og grep? Eliteløper Charlotte Karlsson svarer på alt!

1 dag siden
Mote & trender
Loparskor asfalt

De beste løpeskoene for deg som løper på asfalt

Leter du etter løpesko som egner seg for løping på asfalt? Eksperten tipser om hvilke løpesko du bør bruke.

2 dager siden
Mote & trender
När byta löparskor

Hvor ofte bør jeg bytte ut løpesko?

Etter en sesong, når det har blitt hull i overdelen eller når sålen begynner å bli stiv? Vi vet når du bør skaffe deg nye løpesko.

3 dager siden
Mote & trender
Herr - Trailtest.jpg

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

Ta utfordringen og prøv terrengløping! Her er de beste terrengskoene våre fra Asics, Nike, New Balance, Saucony, Salming og Hoka One One.

5 dager siden
Mote & trender
Dam - Trailtest.jpg

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

Testpanelet vårt har løpt i terrengsko fra Nike, Adidas, Salomon, Asics, New Balance og Hoka One One. Se hvilken modell som er best i test!

6 dager siden
Mote & trender
Herr - Header - Löparjackor.jpg

Test: Løpejakker til herre i 2020

På tide å begi deg ut i sporet? Ikke glem løpejakken! Vårt raske testpanel har prøvd sesongens beste løpejakker til herre – her er resultatet.

03 apr 2020
Mote & trender
Dam - Header - Löparjackor.jpg

Stor test: De beste løpejakkene til dame i 2020

Sportamores egen eliteløper, Charlotte Karlsson, har testet vårens beste løpejakker. Dette mener hun om å løpe i de ulike jakkene.

03 apr 2020
Mote & trender
Hur tvättar man sneakers?

Video: Hvordan vasker man sneakers?

Det er mange som lurer på hvordan man kan få skoene sine hvite igjen. Hvordan skal de egentlig rengjøres? Vi sitter på svaret.

03 apr 2020
Mote & trender
fenix 6 pro solar header

Fenix 6X Pro Solar – pulsklokken som er best i test

Nå har testpanelet satt pulsklokken Fenix 6X Pro Solar på prøve! Så bra er monsterklokken fra Garmin!

02 apr 2020
Mote & trender
Supperrep go test

Vi tester: Treningsskoen SuperRep Go fra Nike

Det Metcon er for crosstraining er SuperRep for gruppetimer. Tidligere i år ble den splitter nye Nike-skoen lansert. Nå slippes lillesøsteren SuperRep Go.

01 apr 2020
Mote & trender
superrep go

Gi alt under sirkeløkten med den nye treningsskoen Nike SuperRep Go

Treningsskoen Nike SuperRep har fått en lillesøster – si hei til SuperRep Go!

01 apr 2020
Mote & trender
reima regnkläder flera barn

Kan man vaske regntøy?

Noen ganger må man gjøre rent regntøyet sitt, men kan man egentlig vaske regntøy i vaskemaskinen? Vi har svaret.

31 mar 2020
Mote & trender
Adidas Solarboost

Derfor får Adidas Solarboost toppscore!

Trodde du ikke Adidas kunne lage bedre løpesko? Da har du ikke sett Solarboost. Du kommer til å falle helt pladask!

30 mar 2020
Mote & trender
Header.jpg

Best i test: Yogabukser 2020

Når du trener yoga, vil du ha yogaklær som gir deg full bevegelsesfrihet og fleksibilitet. Vårt yogi-testpanel har tatt solhilsen i årets beste yogabukser.

28 mar 2020
Mote & trender