Våre beste løpeshorts til dame og herre

Hvilken shorts er egentlig best til løping? Det vet testpanelet vårt! Les deres vurdering av sesongens modeller til dame og herre.

Når løpetightsen må vike for shortsen, vet man virkelig at det er sommer. Våre testpersoner har løpt i forskjellige modeller – blant annet løpeshorts med lommer, lange løpeshorts til dame og korte løpeshorts til herre. Scroll nedover for å se hvilken som ble herre- og damepanelets favoritt.

SHOP HER: 

Allsidige treningsshorts til herre (scroll nedover for å se dameshorts).

Feilfri løpeshorts fra Craft

craft shortsTest: 

Det beste: At den tørker så ekstremt fort!

Sammendrag: 

En smidig shorts til herre som er komfortabel å løpe i, men passer også til andre former for trening. Den største fordelen? Den er perfekt til sommerens løpeturer, som avsluttes ved brygge- eller strandkanten. 

– Den tørker veldig fort, så det er bare å hoppe i vannet etter runden! sier en testperson.

Ventilasjonsevnen er på topp, så vel som fleksibiliteten. Ingen bevegelser er for kompliserte i denne shortsen. På innsiden er det en innershorts, men ingen kort tights. 

– Den er deilig i midjen med en strikk og snor. Lommen i korsryggen er også et stort pluss. 

Kort oppsummert er dette en bra shorts til løping. Den er stilren, enkel og lett å matche til en valgfri overdel. For å være en shorts, er den ganske lang, noe som passer deg som ikke ønsker å rocke en kort løpeshorts.

Løpeshorts med lomme

Nike challangerTest: 

Det beste: Lettheten, lengden på bena og lommen med glidelås.

Sammendrag: 

Ventilasjonsevnen er på topp i denne løpeshortsen, som har elastiske mesh-paneler og splitt på sidene, noe som gir god bevegelighet.

– Den er veldig bra i lengden til løping, vil jeg si. Lang nok til at du ikke trenger en innerbukse, og kort nok til at den ikke hindrer deg når du trekker opp knærne, forteller en fornøyd testperson.

På sidene av shortsen er det vanlige lommer, men dessverre uten glidelås. I korsryggen finner du imidlertid en stor lomme, som rommer en mobiltelefon og lukkes med glidelås. Er det noen minus med denne shortsen? Ja, testpanelet skulle gjerne ønske at Nike-shortsen var tilgjengelig i flere farger. Designet er stilig, men på grensen til kjedelig med kun en swoosh-logo på siden som pigger litt opp. 

– Jeg vil dele ut et plusspoeng for at den kommer til en veldig god pris, både med tanke på at det er Nike og med tanke på hvor god og bra den er! avslutter en testperson.

Lang løpeshorts til menn

Nike flexTest: 

Det beste: Designet, som er veldig kult!

Sammendrag:

En god shorts til løping og gym. Designet er det første testpanelet henger seg opp i. 

– Den minner nesten om en boxershorts på grunn av den vide passformen og stripene på bena, sier en testperson.  

Denne shortsen passer deg med kraftige lår, som er ute etter en løpeshorts som ikke sitter som en tights. Nike-shortsen har en boksete passform og går ganske langt ned på lårene. 

– Hvis du er under middels høy og smal, er det nok fare for at den blir veldig løs. Da hadde jeg nok heller gått ned en størrelse, hvis du står mellom to. 

I korsryggen er det en lomme som rommer alt fra småting til en mobiltelefon, og på siden sitter Nikes logo i refleks. Det betyr at du er synlig hvis du løper sent en sommerkveld.

Et kupp og god kvalitet 

blacc flyTest: 

Det beste: At den er så billig, til tross for god kvalitet!

Sammendrag:

En enkel (og veldig prisverdig) løpeshorts med innerbukse i form av mesh. Testpanelet liker at den hovedsakelig er veldig fin, og tørker fort.  

– Den er ganske lang for å være en løpeshorts, men veldig deilig når den sitter på. Den oppleves som luftig og myk, så steget mitt påvirkes ikke, sier en testperson.

Bak på shortsen er det refleksdetaljer som gjør deg synlig under sommerens kveldsturer. I midjen er det et elastisk bånd som optimerer passformen på denne løpeshortsen. 

– Svetten transporteres enkelt bort og den tørket veldig fort etter den første økten. Jeg var allerede tørr da jeg var ferdig med uttøyningen! 

Ellers vil testpersonene våre gi tommel opp for designet, som er veldig tidsriktig og fint.   

– Jeg liker designet, og fargen er i seg selv veldig fin. Den er perfekt om våren og sommeren, avslutter en testperson. 

Løpeshorts med innebygd tights

under armourTest: 

Det beste: Allsidigheten og kvaliteten! 

Sammendrag: Sjelden har vel noen kalt en treningsshorts for "luksuriøs", men det er faktisk noe av det første testpanelet sier om denne shortsen. 

– Wow, den er utrolig deilig, utbryter en testperson med det samme, og konstaterer deretter at følelsen holder seg, runde etter runde.

På innsiden er det en innerbukse i form av en kort tights, som holder shortsen på plass mens du løper. Tightsen gjør at du ikke føler deg for bar, siden det ikke gjør noe om den ytterste delen av shortsen glir opp, som er veldig vanlig når man løper. 

– Løping eller trening – det er det samme! Den sitter perfekt ved begge deler.  

I tillegg til at shortsen er så allsidig at den passer både til løping og trening på et treningssenter, får den også plusspoeng for god ventilasjonsevne og transportering av fuktighet. Bra jobba, Under Armour!

Løpeshorts til dame

Komfortabel favoritt 

under armour play upTest: 

Det beste: At den ikke ser ut som en typisk løpeshorts til dame.

Sammendrag:

Hvis du har drevet med lagsport tidligere, for eksempel fotball, kommer du til å føle deg hjemme i denne shortsen. Den er ganske luftig i passformen og er heller ikke spesielt feminin. Det er akkurat det testpanelet liker ved den.

– Det her er høyden av komfort siden den er så myk og luftig på, konstaterer en i testpanelet. 

I denne løpeshortsen fra Under Armour kan du springe midt på sommeren, uten å bli for varm. Den tilbyr ingenting ekstra, slik som smarte detaljer, lommer som kan lukkes eller snor i midjen. I stedet har Under Armour satset på "less is more". 

– Hvis du står mellom to størrelser, kan du ta den minste. Det er god plass i den, både til rumpe og mage.

Lengden på bena er også perfekt. Dette er en middels lang løpeshorts til dame, og i denne slipper du å bekymre deg for at trusa synes når shortsen glir litt opp.

Løpeshorts med en høy, behagelig midje 

adidas run it shortsTest: 

Det beste: Refleksdetaljene og den komfortable midjen, som er høyt skåret. 

Sammendrag:

Hvis du ser etter en shorts som er lett og enkel, er denne perfekt. Det tekniske materialet i shortsen er perfekt hva gjelder å holde deg sval og tørr under sommerens varme runder.

– Det jeg liker best med shortsen, er at den sitter etter og er behagelig i midjen takket være snoren, forteller en testperson og legger til:

– Jeg liker også det myke stoffet som Adidas har brukt i midjen. Det er komfortabelt mot huden. 

Ellers er shortsen fleksibel, men kort. Flere i testpanelet opplever at den har en viss tendens til å gli opp under løpeturen, og deretter sette seg fast der. Den har ingen innerbukse, men en innertruse i mesh. Det betyr at selv om den glir opp, vil du ikke føle deg helt naken, og trusa vil heller ikke være synlig. 

– Det jeg liker med designet, er at shortsen er kortere på utsiden av lårene enn på innsiden, baksiden og forsiden. Det er flatterende, sier en annen testperson. 

Det er dessverre ingen lomme på den, men på forsiden av shortsen er Adidas-logoen laget av et reflekterende stoff. Selv bak finner du små refleksdetaljer, som kan utgjøre en stor forskjell når man løper om kvelden. 

Den fineste i testen 

nike flexTest: 

Det beste: Designet, ventilasjonsevnen og fukttransporten. 

Sammendrag:

En 2 in 1-shorts som sitter veldig komfortabelt på kroppen. Shortsen er ekstremt komfortabel, den er stretchy og fleksibel. På den måten kan du ta ut løpesteget uten hindringer.

– Jeg står ofte mellom S og M, og valgte M i denne siden jeg hater små shorts. Jeg må imidlertid si at den er litt stor.  De ettersittende bena sitter ikke som de skal. Når det er sagt, burde jeg valgt S, sier en testperson.

Hvis du bestiller en for stor størrelse, har innershortsen lett for å gli opp når man løper. Testpanelet skulle derfor ønske at det var en silikonremse nederst, som hadde forhindret den fra å gjøre det. 

– Jeg synes den er veldig fin og man kan dra den ordentlig opp til navlen, noe jeg elsker. Men det beste med den er fukttransporten.  

Testpanelet gir tommel opp for at den er sval og god, til tross for at det var fint vær da shortsen ble testet. Materialet blir heller aldri vått, ikke engang etter en times løpetur ute. 

Prisverdig, fin og praktisk

blacc feather limited shortsTest: 

Det beste: Lommen på låret!

Sammendrag:

Dette er en fin løpeshorts med en kort tights på innsiden. Testpanelet elsket den med en gang de pakket den opp.

– Det beste er passformen. Tightsen på innsiden sitter etter og er behagelig. Den går også ganske langt ned på lårene. Shortsen utenpå er imidlertid ganske løs, med en form som ligner på et skjørt, sier en testperson.

Shortsen er true to size, så kjøp den størrelsen du vanligvis bruker. Designet er veldig rent, men ikke kjedelig takket være en liten logo i refleks, en splitt samt en bred linning. Testpanelet gir faktisk hele 10 poeng for utseendet på denne shortsen med innerbukse.

– Deretter vil jeg selvfølgelig nevne lommen på låret. Den rommer lett en mobiltelefon.

Visste personer i testpanelet skulle imidlertid ønske at lommen kunne lukkes med glidelås, siden mobiltelefonen risikerer å falle ut under for eksempel intensive intervaller. Sist, men ikke minst, får shortsen pluss for det myke materialet som gir høy komfort, god ventilasjon og ikke minst prisen! 

Kort løpeshorts til dame

reebok runningTest: 

Det beste: Designet og ventilasjonsevnen.

Sammendrag:

En kjempefin løpeshorts, men det er verdt å merke seg at den er veldig kort, spesielt foran. Bak går den litt lengre ned, noe testpanelet setter pris på. På den måten slipper du å føle deg alt for bar når du bøyer deg fremover for å tøye ut musklene dine. 

– Den er veldig kort, men jeg foretrekker det fremfor halvlange shorts. På den måten slipper du den følelsen av at den glir opp mens du løper, siden den sitter oppe hele tiden, forteller en i testpanelet. 

Midjen på denne løpeshortsen er ganske lav, noe som betyr at den passer deg med en rett passform snarere enn deg med timeglassfigur. De i testpanelet som er ganske høye, opplevde den som litt for lav, mens de middels høye personene ikke hadde det samme problemet.

– Man må nok være trygg på lårene sine om man skal velge denne. Den er ganske slim, og siden den er så kort, er den nesten som en booty-shorts, ler en testperson. En annen legger til:

– Likevel liker jeg den! Den er veldig deilig og ingen bevegelser blir hindret av den. 

Den har ingen tights på innsiden, men en liten truse i mesh. Sist, men ikke minst, fører den bort svette på en optimal måte og ventilerer (selvfølgelig, med tanke på lengden) perfekt.  

SHOP HER: 

LES MER: 

 Tilbake

News Feed

Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

1 dag siden
canada snow
Mote & trender

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

1 dag siden
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

1 dag siden
Test Björn Borg
Mote & trender

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

2 dager siden
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

3 dager siden
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: De beste innebandyskoene til dame

5 dager siden
promenadskor header
Mote & trender

Vanntette tursko som er best i test

16 sep 2020
Vinterjacka barn
Mote & trender

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

14 sep 2020
nike superrep header
Mote & trender

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

14 sep 2020
Test tights med fickor
Mote & trender

Test: Den beste treningstightsen med lommer

13 sep 2020
innebandylubbor
Mote & trender

Stor test av innebandykøller

13 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

11 sep 2020
Nike
Mote & trender

Finn riktige løpesko fra Nike

10 sep 2020
Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 sep 2020
Adidas
Mote & trender

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

08 sep 2020
virvelvind
Mote & trender

Sjekk ut høstens prisverdige barnekolleksjon!

07 sep 2020
header
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for kvinner

05 sep 2020
långärmade träningströjor test
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for menn

05 sep 2020
Blacc fitness
Mote & trender

New in: Squat-vennlige tights fra Blacc

04 sep 2020
test svarta tights
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

01 sep 2020
nike metcon 6
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Metcon 6

31 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

26 aug 2020
Nike Metcon Release
Mote & trender

Alt du vil vite om nyheten Nike Metcon 6

26 aug 2020
Header – 1.jpg
Mote & trender

Best i test: Padelsko til herre

23 aug 2020
Padelskor dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til henne

21 aug 2020
Kari Traa
Mote & trender

Høstens nye ull- og superundertøy fra Kari Traa

19 aug 2020
jared ward
Mote & trender

Bli høy på endorfiner i Sauconys nye løpesko

16 aug 2020
Test av tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

12 aug 2020
Shorts
Mote & trender

Test: Svarte treningsshorts til herre

12 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep
Mote & trender

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

07 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

06 aug 2020
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

03 aug 2020
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

02 aug 2020
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
more news
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Hvis du løper på asfalt trenger du sko med god demping for å få et skånsomt fotisett. Vi har testet løpesko med demping til herre.

1 dag siden
Mote & trender
canada snow

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

Myke, varme og helt fantastiske på! Her er alt du trenger å vite om støvlene fra Canada Snow.

1 dag siden
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Dempende løpesko er alfa og omega til distanseøkter på asfalt og andre harde underlag for at du skal få et skånsomt fotisett. Her er de myke løpeskoene til henne som er best i test!

1 dag siden
Mote & trender
Test Björn Borg

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

Björn Borg har nettopp lansert sin nye løpekolleksjon, Running from daylight, og vi har selvfølgelig satt klærne på prøve. Så bra er de fine dame- og herreplaggene.

2 dager siden
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

Vårt mannlige testpanel har spurtet og gjort raske vendinger i de nye treningsskoene våre som er ment for sport innendørs. Her er innebandyskoene som er best akkurat nå!

3 dager siden
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: De beste innebandyskoene til dame

Her er skoene som topper prestasjonen på innebandybanen. Sportamores testpanel har spilt i sesongens nye innendørssko.

5 dager siden
Mote & trender
promenadskor header

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er på tide å finne riktige tursko. Vi har testet de beste vanntette turskoene til dame og herre.

16 sep 2020
Mote & trender
Vinterjacka barn

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

Vinterjakken er det viktigste kjøpet du gjør til barnet ditt i vinter. Her er 7 tips til hvordan du velger riktig.

14 sep 2020
Mote & trender
nike superrep header

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

Med det brede utvalget av treningssko fra Nike, er det lett å finne riktig modell til deg og din trening. Vi guider deg til det riktige valget!

14 sep 2020
Mote & trender
Test tights med fickor

Test: Den beste treningstightsen med lommer

Det er både populært og vanlig å ta med seg telefonen på styrketreningen for å høre på musikk. Derfor har testpanelet vårt svettet i nye treningstights med store lommer.

13 sep 2020
Mote & trender
innebandylubbor

Stor test av innebandykøller

Bladet, griptapen og vekten – det er mye som spiller inn for at en innebandykølle skal føles perfekt. Vi har testet høstens favoritter!

13 sep 2020
Mote & trender
Tvätta din dunjacka

Slik vasker du dunjakken

Her er en liste over 10 ting du bør tenke på når du skal vaske dunjakken din.

11 sep 2020
Mote & trender
Nike

Finn riktige løpesko fra Nike

Med Nikes brede utvalg av løpesko, kan det være vanskelig å vite hvilke sko som passer best til akkurat deg. Her får du hjelp!

10 sep 2020
Mote & trender
Timberland

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er høstens hotteste kjøp! Slik går du frem for å ta hånd om dine fine boots.

09 sep 2020
Mote & trender
Adidas

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

Enten du trener i 35 grader og sol, når det regner eller det er minusgrader, har Adidas treningstøy som vil hjelpe deg i gang. Les alt om deres nye Ready-kolleksjoner her!

08 sep 2020
Mote & trender