Våre beste løpeshorts til dame og herre

Hvilken shorts er egentlig best til løping? Det vet testpanelet vårt! Les deres vurdering av sesongens modeller til dame og herre.

Når løpetightsen må vike for shortsen, vet man virkelig at det er sommer. Våre testpersoner har løpt i forskjellige modeller – blant annet løpeshorts med lommer, lange løpeshorts til dame og korte løpeshorts til herre. Scroll nedover for å se hvilken som ble herre- og damepanelets favoritt.

SHOP HER: 

Allsidige treningsshorts til herre (scroll nedover for å se dameshorts).

Feilfri løpeshorts fra Craft

craft shortsTest: 

Det beste: At den tørker så ekstremt fort!

Sammendrag: 

En smidig shorts til herre som er komfortabel å løpe i, men passer også til andre former for trening. Den største fordelen? Den er perfekt til sommerens løpeturer, som avsluttes ved brygge- eller strandkanten. 

– Den tørker veldig fort, så det er bare å hoppe i vannet etter runden! sier en testperson.

Ventilasjonsevnen er på topp, så vel som fleksibiliteten. Ingen bevegelser er for kompliserte i denne shortsen. På innsiden er det en innershorts, men ingen kort tights. 

– Den er deilig i midjen med en strikk og snor. Lommen i korsryggen er også et stort pluss. 

Kort oppsummert er dette en bra shorts til løping. Den er stilren, enkel og lett å matche til en valgfri overdel. For å være en shorts, er den ganske lang, noe som passer deg som ikke ønsker å rocke en kort løpeshorts.

Løpeshorts med lomme

Nike challangerTest: 

Det beste: Lettheten, lengden på bena og lommen med glidelås.

Sammendrag: 

Ventilasjonsevnen er på topp i denne løpeshortsen, som har elastiske mesh-paneler og splitt på sidene, noe som gir god bevegelighet.

– Den er veldig bra i lengden til løping, vil jeg si. Lang nok til at du ikke trenger en innerbukse, og kort nok til at den ikke hindrer deg når du trekker opp knærne, forteller en fornøyd testperson.

På sidene av shortsen er det vanlige lommer, men dessverre uten glidelås. I korsryggen finner du imidlertid en stor lomme, som rommer en mobiltelefon og lukkes med glidelås. Er det noen minus med denne shortsen? Ja, testpanelet skulle gjerne ønske at Nike-shortsen var tilgjengelig i flere farger. Designet er stilig, men på grensen til kjedelig med kun en swoosh-logo på siden som pigger litt opp. 

– Jeg vil dele ut et plusspoeng for at den kommer til en veldig god pris, både med tanke på at det er Nike og med tanke på hvor god og bra den er! avslutter en testperson.

Lang løpeshorts til menn

Nike flexTest: 

Det beste: Designet, som er veldig kult!

Sammendrag:

En god shorts til løping og gym. Designet er det første testpanelet henger seg opp i. 

– Den minner nesten om en boxershorts på grunn av den vide passformen og stripene på bena, sier en testperson.  

Denne shortsen passer deg med kraftige lår, som er ute etter en løpeshorts som ikke sitter som en tights. Nike-shortsen har en boksete passform og går ganske langt ned på lårene. 

– Hvis du er under middels høy og smal, er det nok fare for at den blir veldig løs. Da hadde jeg nok heller gått ned en størrelse, hvis du står mellom to. 

I korsryggen er det en lomme som rommer alt fra småting til en mobiltelefon, og på siden sitter Nikes logo i refleks. Det betyr at du er synlig hvis du løper sent en sommerkveld.

Et kupp og god kvalitet 

blacc flyTest: 

Det beste: At den er så billig, til tross for god kvalitet!

Sammendrag:

En enkel (og veldig prisverdig) løpeshorts med innerbukse i form av mesh. Testpanelet liker at den hovedsakelig er veldig fin, og tørker fort.  

– Den er ganske lang for å være en løpeshorts, men veldig deilig når den sitter på. Den oppleves som luftig og myk, så steget mitt påvirkes ikke, sier en testperson.

Bak på shortsen er det refleksdetaljer som gjør deg synlig under sommerens kveldsturer. I midjen er det et elastisk bånd som optimerer passformen på denne løpeshortsen. 

– Svetten transporteres enkelt bort og den tørket veldig fort etter den første økten. Jeg var allerede tørr da jeg var ferdig med uttøyningen! 

Ellers vil testpersonene våre gi tommel opp for designet, som er veldig tidsriktig og fint.   

– Jeg liker designet, og fargen er i seg selv veldig fin. Den er perfekt om våren og sommeren, avslutter en testperson. 

Løpeshorts med innebygd tights

under armourTest: 

Det beste: Allsidigheten og kvaliteten! 

Sammendrag: Sjelden har vel noen kalt en treningsshorts for "luksuriøs", men det er faktisk noe av det første testpanelet sier om denne shortsen. 

– Wow, den er utrolig deilig, utbryter en testperson med det samme, og konstaterer deretter at følelsen holder seg, runde etter runde.

På innsiden er det en innerbukse i form av en kort tights, som holder shortsen på plass mens du løper. Tightsen gjør at du ikke føler deg for bar, siden det ikke gjør noe om den ytterste delen av shortsen glir opp, som er veldig vanlig når man løper. 

– Løping eller trening – det er det samme! Den sitter perfekt ved begge deler.  

I tillegg til at shortsen er så allsidig at den passer både til løping og trening på et treningssenter, får den også plusspoeng for god ventilasjonsevne og transportering av fuktighet. Bra jobba, Under Armour!

Løpeshorts til dame

Komfortabel favoritt 

under armour play upTest: 

Det beste: At den ikke ser ut som en typisk løpeshorts til dame.

Sammendrag:

Hvis du har drevet med lagsport tidligere, for eksempel fotball, kommer du til å føle deg hjemme i denne shortsen. Den er ganske luftig i passformen og er heller ikke spesielt feminin. Det er akkurat det testpanelet liker ved den.

– Det her er høyden av komfort siden den er så myk og luftig på, konstaterer en i testpanelet. 

I denne løpeshortsen fra Under Armour kan du springe midt på sommeren, uten å bli for varm. Den tilbyr ingenting ekstra, slik som smarte detaljer, lommer som kan lukkes eller snor i midjen. I stedet har Under Armour satset på "less is more". 

– Hvis du står mellom to størrelser, kan du ta den minste. Det er god plass i den, både til rumpe og mage.

Lengden på bena er også perfekt. Dette er en middels lang løpeshorts til dame, og i denne slipper du å bekymre deg for at trusa synes når shortsen glir litt opp.

Løpeshorts med en høy, behagelig midje 

adidas run it shortsTest: 

Det beste: Refleksdetaljene og den komfortable midjen, som er høyt skåret. 

Sammendrag:

Hvis du ser etter en shorts som er lett og enkel, er denne perfekt. Det tekniske materialet i shortsen er perfekt hva gjelder å holde deg sval og tørr under sommerens varme runder.

– Det jeg liker best med shortsen, er at den sitter etter og er behagelig i midjen takket være snoren, forteller en testperson og legger til:

– Jeg liker også det myke stoffet som Adidas har brukt i midjen. Det er komfortabelt mot huden. 

Ellers er shortsen fleksibel, men kort. Flere i testpanelet opplever at den har en viss tendens til å gli opp under løpeturen, og deretter sette seg fast der. Den har ingen innerbukse, men en innertruse i mesh. Det betyr at selv om den glir opp, vil du ikke føle deg helt naken, og trusa vil heller ikke være synlig. 

– Det jeg liker med designet, er at shortsen er kortere på utsiden av lårene enn på innsiden, baksiden og forsiden. Det er flatterende, sier en annen testperson. 

Det er dessverre ingen lomme på den, men på forsiden av shortsen er Adidas-logoen laget av et reflekterende stoff. Selv bak finner du små refleksdetaljer, som kan utgjøre en stor forskjell når man løper om kvelden. 

Den fineste i testen 

nike flexTest: 

Det beste: Designet, ventilasjonsevnen og fukttransporten. 

Sammendrag:

En 2 in 1-shorts som sitter veldig komfortabelt på kroppen. Shortsen er ekstremt komfortabel, den er stretchy og fleksibel. På den måten kan du ta ut løpesteget uten hindringer.

– Jeg står ofte mellom S og M, og valgte M i denne siden jeg hater små shorts. Jeg må imidlertid si at den er litt stor.  De ettersittende bena sitter ikke som de skal. Når det er sagt, burde jeg valgt S, sier en testperson.

Hvis du bestiller en for stor størrelse, har innershortsen lett for å gli opp når man løper. Testpanelet skulle derfor ønske at det var en silikonremse nederst, som hadde forhindret den fra å gjøre det. 

– Jeg synes den er veldig fin og man kan dra den ordentlig opp til navlen, noe jeg elsker. Men det beste med den er fukttransporten.  

Testpanelet gir tommel opp for at den er sval og god, til tross for at det var fint vær da shortsen ble testet. Materialet blir heller aldri vått, ikke engang etter en times løpetur ute. 

Prisverdig, fin og praktisk

blacc feather limited shortsTest: 

Det beste: Lommen på låret!

Sammendrag:

Dette er en fin løpeshorts med en kort tights på innsiden. Testpanelet elsket den med en gang de pakket den opp.

– Det beste er passformen. Tightsen på innsiden sitter etter og er behagelig. Den går også ganske langt ned på lårene. Shortsen utenpå er imidlertid ganske løs, med en form som ligner på et skjørt, sier en testperson.

Shortsen er true to size, så kjøp den størrelsen du vanligvis bruker. Designet er veldig rent, men ikke kjedelig takket være en liten logo i refleks, en splitt samt en bred linning. Testpanelet gir faktisk hele 10 poeng for utseendet på denne shortsen med innerbukse.

– Deretter vil jeg selvfølgelig nevne lommen på låret. Den rommer lett en mobiltelefon.

Visste personer i testpanelet skulle imidlertid ønske at lommen kunne lukkes med glidelås, siden mobiltelefonen risikerer å falle ut under for eksempel intensive intervaller. Sist, men ikke minst, får shortsen pluss for det myke materialet som gir høy komfort, god ventilasjon og ikke minst prisen! 

Kort løpeshorts til dame

reebok runningTest: 

Det beste: Designet og ventilasjonsevnen.

Sammendrag:

En kjempefin løpeshorts, men det er verdt å merke seg at den er veldig kort, spesielt foran. Bak går den litt lengre ned, noe testpanelet setter pris på. På den måten slipper du å føle deg alt for bar når du bøyer deg fremover for å tøye ut musklene dine. 

– Den er veldig kort, men jeg foretrekker det fremfor halvlange shorts. På den måten slipper du den følelsen av at den glir opp mens du løper, siden den sitter oppe hele tiden, forteller en i testpanelet. 

Midjen på denne løpeshortsen er ganske lav, noe som betyr at den passer deg med en rett passform snarere enn deg med timeglassfigur. De i testpanelet som er ganske høye, opplevde den som litt for lav, mens de middels høye personene ikke hadde det samme problemet.

– Man må nok være trygg på lårene sine om man skal velge denne. Den er ganske slim, og siden den er så kort, er den nesten som en booty-shorts, ler en testperson. En annen legger til:

– Likevel liker jeg den! Den er veldig deilig og ingen bevegelser blir hindret av den. 

Den har ingen tights på innsiden, men en liten truse i mesh. Sist, men ikke minst, fører den bort svette på en optimal måte og ventilerer (selvfølgelig, med tanke på lengden) perfekt.  

SHOP HER: 

LES MER: 

 Tilbake

News Feed

Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

1 dag siden
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

5 dager siden
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
ub primeblue
Mote & trender

Her er Adidas Ultraboost i resirkulert plast!

08 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Stor test av treningstopper

07 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpetopper til herre 2020

07 jun 2020
Badbyxor badshorts
Mote & trender

Sommerens 9 hotteste badeshorts

07 jun 2020
Blacc yoga
Mote & trender

Lær å handle smart med Sportamores materialguide

05 jun 2020
pegasus 37
Mote & trender

Test: Så bra er Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: UV-drakter til barn

03 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Mote & trender

Maks tempo med Sauconys nye løpesko Endorphin Pro

01 jun 2020
löparshorts header
Mote & trender

Våre beste løpeshorts til dame og herre

30 may 2020
nike pegasus 37 header
Mote & trender

Bedre demping i nyheten Nike Pegasus 37

30 may 2020
Test tenniskjol
Mote & trender

5 tennisskjørt som er best i test 2020

29 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Mote & trender

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

27 may 2020
Better Bodies träningstights
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Asics GT-2000
Mote & trender

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

26 may 2020
Underkläder träning
Mote & trender

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

25 may 2020
React Miler NY
Mote & trender

Løp lenger med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights
Mote & trender

Test: Korte treningstights til dame 2020

22 may 2020
Merrells trailskor
Mote & trender

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

21 may 2020
New Balance skor
Mote & trender

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

21 may 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

21 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

21 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Mote & trender

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

21 may 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Mote & trender

Yoga uten begrensninger i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights
Mote & trender

Tips! 9 tights med høy midje

18 may 2020
Mjukisset
Mote & trender

Fine joggedresser til hverdagsbruk

15 may 2020
more news
Free metcon 3 header

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

Box jump, squats, tauklatring og wallballs – Free Metcon 3 takler alt. Les testpanelets uttalelse om den nye treningsskoen.

1 dag siden
Mote & trender
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til dame og herre

Testpanelets dom: Høy kvalitet til en billig penge. Vi snakker om Supernova, den nye løpeskoen fra Adidas!

5 dager siden
Mote & trender
charlotte och pär header

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

Vi har fått hjelp av to superløpere for å kåre de beste løpeskoene fra Asics – både til dame og herre. Les testen for å se resultatet!

23 jun 2020
Mote & trender
Adidas supernova header

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

Her er løpeskoen for deg som ser etter god kvalitet, uten at det skal koste skjorta! Les mer om Adidas nyhet Supernova.

22 jun 2020
Mote & trender
sandaler header

Test: Trendy sandaler til dame 2020

Det er endelig tid for å teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Sjekk ut modellene som er best i test og som passer best til de varmeste dagene i sommer!

18 jun 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Trendy sandaler til herre som er best i test

Sommer = åpne sko! Og hva er vel bedre enn et par trendy sandaler eller slippers? Ta en titt på herretesten vår av sesongens favoritter for føttene!

18 jun 2020
Mote & trender
Test bikini

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

Vi har latt kvinner med forskjellige kroppstyper teste bikinisett fra Waikani Beachwear. Dette mener de om årets sommerlige modeller.

15 jun 2020
Mote & trender
Header.jpg

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

Noen av testpanelets favoritter finner du nå på vårt Summer Sale. Her er de beste løpeskoene på SALG til dame og herre.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea barn

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

Vi har plukket ut et lite utvalg av hva du kan finne til barn på det store SALGET vårt. Her er de beste kuppene til både store og små barn.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea herr

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

En ny padelracket, løpesko eller sandaler? Vi har plukket ut noen av våre beste tips til ham, som du nå finner på sommersalget vårt.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea dam

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

Her har vi samlet noen av våre beste kupp til dame på vårt store SALG! Løpesko, sandaler, tights med mer.

14 jun 2020
Mote & trender
Birkenstock

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

Det kan være lettere sagt enn gjort å ta vare på sommersko. Eksperten fra Birkenstock gir deg de beste tipsene til hvordan du kan holde sandalene fine!

10 jun 2020
Mote & trender
Birkenstock

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

Med utgangspunkt i komfort og bærekraft, har vel ingen gått glipp av Birkenstocks populære sandaler. Slik ser årets sandaltrender ut i 2020!

10 jun 2020
Mote & trender
daddräkt simning

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

Vil du ta svømmingen til et nytt nivå? Da er det på tide å investere i en teknisk badedrakt. Her er de beste tipsene fra proffen. Les testen av årets beste modeller i 2020.

09 jun 2020
Mote & trender
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i resirkulert plast!

Nå finnes den elskede løpeskoen fra Adidas, Ultraboost, i en bærekraftig utgave. Den består av så mye som 40% resirkulert polyester. Lær enda mer her!

08 jun 2020
Mote & trender