Header.jpg

Treningstrusene som er best i test

Casall, Röhnisch, Craft, Puma, Kari Traa eller Under Armour – hvilket merke har de beste treningstrusene? Vi har testet!

Du trener sikkert i en tights, topp og BH som passer til nettopp trening. Men hvordan er det med undertøyet? En  som er skapt for trening og laget i et teknisk materiale utgjør en stor forskjell hva gjelder fukttransport og komfort når du trener, hvis man sammenligner med en vanlig truse i bomull. Treningstruser er spesielt utformet med en passform som egner seg for trening, og kommer derfor ikke til å gnage eller skape unødig friksjon. Du slipper dermed å bry deg om hvordan trusa sitter, og kan bare fokusere på treningen! 

TEST: 

Kari Traa Ness Hipster.jpg

Finnes også i: 

Testpanelet sier: En utrolig myk og komfortabel treningstruse i hipstermodell. Materialet er middels tykt og ekstremt fleksibelt.  

 – Jeg trodde den skulle være like tøyelig som andre truser, men denne er enda mer tøyelig. Og materialet er virkelig silkemykt, sier en testperson. 

Du merker ikke trusa mens du trener, og ikke en eneste gang måtte testpanelet rette til den, til tross for utfallssteg, markløft og hofteløft. Trusa sitter som et skudd.

 – Noen modeller sitter bra, men skjærer inn i midjen eller rumpa, det gjør ikke denne modellen. Hvordan Kari Traa samtidig har klart å skape en modell som sitter på plass, uten å klemme for hardt, er et underverk. Jeg er utrolig fornøyd, sier en annen testperson. 

Testpanelet klarer nesten ikke å finne noen ulemper. Kanskje mangelen på farger, da testpersonene gjerne kunne hatt denne i svart, korall eller blå. Til slutt vil testpanelet hylle fukttransporten. Selvfølgelig blir materialet litt vått rundt bikinilinjen, men ingenting som direkte merkes. Passformen og designet er flatterende på kroppen. En truse som overrasker! 

TEST: 

röhnish korr

Finnes også i: 

Testpanelet sier: Dette er en elsket modell av alle i testpanelet, og en bestselger på Sportamore som finnes i mange farger. Hipstertrusa fra Röhnisch er nesten perfekt.

– Det er en kjempedeilig modell, som dessuten har en fin kant rundt linningen. Trygg og deilig forsterkning i skrittet, men som føles ut som bomull, sier en testperson. 

– Det som denne trusa gjør bedre enn alle andre truser i testen, er at den absorberer all svette. Trusa kommer derfor ikke til å være søkkvåt når du er ferdig med treningen, rumpa kommer til å være helt knusktørr, sier en annen av testpersonene. 

Hipstertrusa er ganske normal i størrelsen, men litt stor i midjen. På rumpa har trusa en ganske kraftig søm som er synlig gjennom tightsen. Det havner på minussiden, men på den andre siden bidrar kanskje den sømmen til at trusa sitter på plass gjennom hele treningsøkten, uansett hvilke øvelser du tar.  

– Sist, men ikke minst, har den et fint mønster! Du kommer garantert til å bli fornøyd hvis du kjøper denne trusa, som dessuten har en bra pris, sier en av testpersonene. 

TEST: 

Casall Thong.jpg

Finnes også i: 

Testpanelet sier: En veldig diskret treningstruse som er usynlig til og med under den tynneste treningstightsen. Ingen konturer synes – ikke en gang om trusa krøller seg litt. 

– Jeg er imponert over at den er helt usynlig, takket være at materialet er så tynt! sier en testperson. 

Det tynne materialet bidrar også til flere fordeler. Denne trusa ventilerer på topp. Den blir fuktig, men aldri våt, til og med etter en spinningtime – nei, ikke engang mellom lårene. 

– Den gnager heller ingenting, og materialet er så mykt at det glir mot huden til og med når trusa er fuktig. 

Denne stringtrusa er med andre ord et veldig komfortabelt valg for deg som vil kunne ta dype good mornings, uten at det hverken gnager eller at du flasher alt til treningssenteret.  

TEST: 

Craft Greatness Waistband Boxer W.jpg

Finnes også i: 

Testpanelet sier: Veldig bra treningstruse som finnes i flere farger, både ensfargede og mønstrete. Testpanelet vårt forstår med en gang hvorfor den er så populær, og at den koster litt mer enn øvrige truser i testen.  

– Denne trusa er virkelig bra! Den dekker hele rumpa i stedet for å skjære rett over skinkene, noe som er veldig komfortabelt.

Stoffet er ganske tynt og dessuten silkemykt. Det er stor sannsynlighet for at du kommer til å elske den fra første sekund, fordi den er så behagelig. Den har en liten strikk i midjen, men skjærer ikke inn i det hele tatt. 

– Jeg synes den sitter veldig bra under treningen. Ikke bli redd på grunn av prisen, som ligger litt i det øverste segmentet, du får virkelig valuta for pengene!

Denne trusa føles luksuriøs og oser kvalitet, og holder vask etter vask også hvis du tar den i tørketrommelen (noe som ikke anbefales av produsentene). Det eneste minuset er at den suger opp svette fra kroppen, så den blir litt våt i skrittet og bak etter en svett treningsøkt.

– Jeg synes ikke at den virker våt under selve økten, selv om den er det når jeg tar den av meg, forteller en testperson. 

Hvis du står mellom to størrelser, anbefaler testpanelet at du går opp en størrelse. Stoffet gjør at den sitter fint selv om den er litt for stor.  

TEST: 

Under Armour PS Thong 3-Pack.jpg

Finnes også i: kun svart

Testpanelet sier: Myk treningstruse med en god og deilig passform. Denne stringtrusa kommer i 3-pack, noe som er veldig praktisk. Den er laget av et ekstremt tynt stoff, noe som gjør den usynlig under en tights. 

– Materialet er veldig tøyelig, noe jeg elsker, siden det gjør den veldig komfortabel å trene i.

Denne treningstrusa har såkalte laserskårede kanter, noe som bidrar til høy komfort. Det er med andre ord ikke en eneste søm som gnager! 

– Jeg synes at trusa passer bra til all slags trening, men den er i sitt rette element under høyintensiv trening, slik som hiit-trening, spinning, sirkeltrening, bodycombat og så videre, sier en testperson. 

Ventilasjonsevnen og fukttransporten er nemlig på topp i denne trusa fra Under Armour. Den er også helt true to size og det er enkelt å finne riktig størrelse.

TEST: 

puma iconic korr

Finnes også i: 

Testpanelet sier: En fin treningstruse med et litt bredere midjebånd i strikk som føles mykt mot huden. Materialet på trusa er en blanding av modal, bomull og elastan, noe som gjør den veldig behagelig og tøyelig, mener testpanelet. 

– Trusa sitter veldig behagelig på, og jeg opplever ikke at den gnager mye, selv om den ikke har et sømløst design. 

Denne modellen takler ikke høyintensiv trening like bra som de andre trusene i testen, men vurderes fortsatt som godkjent. På den andre siden har denne trusa uten tvil det fineste designet. 

– En liten ulempe er at trusa har sydde kanter, noe som gir stoffet en tydeligere kant sammenlignet med sømløse modeller. Det er en liten fare for at den blir synlig gjennom tightsen, om man bryr seg om det, sier en testperson.  

Ellers er det komforten du virkelig kjøper denne trusa for. Det er også nevneverdig at den kommer i 2-pack, og den finnes i tre ulike farger. 

SHOP HER: 

LES MER: 

 Tilbake

News Feed

Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

1 dag siden
canada snow
Mote & trender

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

1 dag siden
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

1 dag siden
Test Björn Borg
Mote & trender

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

2 dager siden
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

3 dager siden
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: De beste innebandyskoene til dame

5 dager siden
promenadskor header
Mote & trender

Vanntette tursko som er best i test

16 sep 2020
Vinterjacka barn
Mote & trender

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

14 sep 2020
nike superrep header
Mote & trender

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

14 sep 2020
Test tights med fickor
Mote & trender

Test: Den beste treningstightsen med lommer

13 sep 2020
innebandylubbor
Mote & trender

Stor test av innebandykøller

13 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

11 sep 2020
Nike
Mote & trender

Finn riktige løpesko fra Nike

10 sep 2020
Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 sep 2020
Adidas
Mote & trender

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

08 sep 2020
virvelvind
Mote & trender

Sjekk ut høstens prisverdige barnekolleksjon!

07 sep 2020
header
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for kvinner

05 sep 2020
långärmade träningströjor test
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for menn

05 sep 2020
Blacc fitness
Mote & trender

New in: Squat-vennlige tights fra Blacc

04 sep 2020
test svarta tights
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

01 sep 2020
nike metcon 6
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Metcon 6

31 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

26 aug 2020
Nike Metcon Release
Mote & trender

Alt du vil vite om nyheten Nike Metcon 6

26 aug 2020
Header – 1.jpg
Mote & trender

Best i test: Padelsko til herre

23 aug 2020
Padelskor dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til henne

21 aug 2020
Kari Traa
Mote & trender

Høstens nye ull- og superundertøy fra Kari Traa

19 aug 2020
jared ward
Mote & trender

Bli høy på endorfiner i Sauconys nye løpesko

16 aug 2020
Test av tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

12 aug 2020
Shorts
Mote & trender

Test: Svarte treningsshorts til herre

12 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep
Mote & trender

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

07 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

06 aug 2020
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

03 aug 2020
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

02 aug 2020
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
more news
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Hvis du løper på asfalt trenger du sko med god demping for å få et skånsomt fotisett. Vi har testet løpesko med demping til herre.

1 dag siden
Mote & trender
canada snow

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

Myke, varme og helt fantastiske på! Her er alt du trenger å vite om støvlene fra Canada Snow.

1 dag siden
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Dempende løpesko er alfa og omega til distanseøkter på asfalt og andre harde underlag for at du skal få et skånsomt fotisett. Her er de myke løpeskoene til henne som er best i test!

1 dag siden
Mote & trender
Test Björn Borg

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

Björn Borg har nettopp lansert sin nye løpekolleksjon, Running from daylight, og vi har selvfølgelig satt klærne på prøve. Så bra er de fine dame- og herreplaggene.

2 dager siden
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

Vårt mannlige testpanel har spurtet og gjort raske vendinger i de nye treningsskoene våre som er ment for sport innendørs. Her er innebandyskoene som er best akkurat nå!

3 dager siden
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: De beste innebandyskoene til dame

Her er skoene som topper prestasjonen på innebandybanen. Sportamores testpanel har spilt i sesongens nye innendørssko.

5 dager siden
Mote & trender
promenadskor header

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er på tide å finne riktige tursko. Vi har testet de beste vanntette turskoene til dame og herre.

16 sep 2020
Mote & trender
Vinterjacka barn

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

Vinterjakken er det viktigste kjøpet du gjør til barnet ditt i vinter. Her er 7 tips til hvordan du velger riktig.

14 sep 2020
Mote & trender
nike superrep header

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

Med det brede utvalget av treningssko fra Nike, er det lett å finne riktig modell til deg og din trening. Vi guider deg til det riktige valget!

14 sep 2020
Mote & trender
Test tights med fickor

Test: Den beste treningstightsen med lommer

Det er både populært og vanlig å ta med seg telefonen på styrketreningen for å høre på musikk. Derfor har testpanelet vårt svettet i nye treningstights med store lommer.

13 sep 2020
Mote & trender
innebandylubbor

Stor test av innebandykøller

Bladet, griptapen og vekten – det er mye som spiller inn for at en innebandykølle skal føles perfekt. Vi har testet høstens favoritter!

13 sep 2020
Mote & trender
Tvätta din dunjacka

Slik vasker du dunjakken

Her er en liste over 10 ting du bør tenke på når du skal vaske dunjakken din.

11 sep 2020
Mote & trender
Nike

Finn riktige løpesko fra Nike

Med Nikes brede utvalg av løpesko, kan det være vanskelig å vite hvilke sko som passer best til akkurat deg. Her får du hjelp!

10 sep 2020
Mote & trender
Timberland

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er høstens hotteste kjøp! Slik går du frem for å ta hånd om dine fine boots.

09 sep 2020
Mote & trender
Adidas

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

Enten du trener i 35 grader og sol, når det regner eller det er minusgrader, har Adidas treningstøy som vil hjelpe deg i gang. Les alt om deres nye Ready-kolleksjoner her!

08 sep 2020
Mote & trender