Header.jpg

Treningstrusene som er best i test

Casall, Röhnisch, Craft, Puma, Kari Traa eller Under Armour – hvilket merke har de beste treningstrusene? Vi har testet!

Du trener sikkert i en tights, topp og BH som passer til nettopp trening. Men hvordan er det med undertøyet? En  som er skapt for trening og laget i et teknisk materiale utgjør en stor forskjell hva gjelder fukttransport og komfort når du trener, hvis man sammenligner med en vanlig truse i bomull. Treningstruser er spesielt utformet med en passform som egner seg for trening, og kommer derfor ikke til å gnage eller skape unødig friksjon. Du slipper dermed å bry deg om hvordan trusa sitter, og kan bare fokusere på treningen! 

TEST: 

Kari Traa Ness Hipster.jpg

Finnes også i: 

Testpanelet sier: En utrolig myk og komfortabel treningstruse i hipstermodell. Materialet er middels tykt og ekstremt fleksibelt.  

 – Jeg trodde den skulle være like tøyelig som andre truser, men denne er enda mer tøyelig. Og materialet er virkelig silkemykt, sier en testperson. 

Du merker ikke trusa mens du trener, og ikke en eneste gang måtte testpanelet rette til den, til tross for utfallssteg, markløft og hofteløft. Trusa sitter som et skudd.

 – Noen modeller sitter bra, men skjærer inn i midjen eller rumpa, det gjør ikke denne modellen. Hvordan Kari Traa samtidig har klart å skape en modell som sitter på plass, uten å klemme for hardt, er et underverk. Jeg er utrolig fornøyd, sier en annen testperson. 

Testpanelet klarer nesten ikke å finne noen ulemper. Kanskje mangelen på farger, da testpersonene gjerne kunne hatt denne i svart, korall eller blå. Til slutt vil testpanelet hylle fukttransporten. Selvfølgelig blir materialet litt vått rundt bikinilinjen, men ingenting som direkte merkes. Passformen og designet er flatterende på kroppen. En truse som overrasker! 

TEST: 

röhnish korr

Finnes også i: 

Testpanelet sier: Dette er en elsket modell av alle i testpanelet, og en bestselger på Sportamore som finnes i mange farger. Hipstertrusa fra Röhnisch er nesten perfekt.

– Det er en kjempedeilig modell, som dessuten har en fin kant rundt linningen. Trygg og deilig forsterkning i skrittet, men som føles ut som bomull, sier en testperson. 

– Det som denne trusa gjør bedre enn alle andre truser i testen, er at den absorberer all svette. Trusa kommer derfor ikke til å være søkkvåt når du er ferdig med treningen, rumpa kommer til å være helt knusktørr, sier en annen av testpersonene. 

Hipstertrusa er ganske normal i størrelsen, men litt stor i midjen. På rumpa har trusa en ganske kraftig søm som er synlig gjennom tightsen. Det havner på minussiden, men på den andre siden bidrar kanskje den sømmen til at trusa sitter på plass gjennom hele treningsøkten, uansett hvilke øvelser du tar.  

– Sist, men ikke minst, har den et fint mønster! Du kommer garantert til å bli fornøyd hvis du kjøper denne trusa, som dessuten har en bra pris, sier en av testpersonene. 

TEST: 

Casall Thong.jpg

Finnes også i: 

Testpanelet sier: En veldig diskret treningstruse som er usynlig til og med under den tynneste treningstightsen. Ingen konturer synes – ikke en gang om trusa krøller seg litt. 

– Jeg er imponert over at den er helt usynlig, takket være at materialet er så tynt! sier en testperson. 

Det tynne materialet bidrar også til flere fordeler. Denne trusa ventilerer på topp. Den blir fuktig, men aldri våt, til og med etter en spinningtime – nei, ikke engang mellom lårene. 

– Den gnager heller ingenting, og materialet er så mykt at det glir mot huden til og med når trusa er fuktig. 

Denne stringtrusa er med andre ord et veldig komfortabelt valg for deg som vil kunne ta dype good mornings, uten at det hverken gnager eller at du flasher alt til treningssenteret.  

TEST: 

Craft Greatness Waistband Boxer W.jpg

Finnes også i: 

Testpanelet sier: Veldig bra treningstruse som finnes i flere farger, både ensfargede og mønstrete. Testpanelet vårt forstår med en gang hvorfor den er så populær, og at den koster litt mer enn øvrige truser i testen.  

– Denne trusa er virkelig bra! Den dekker hele rumpa i stedet for å skjære rett over skinkene, noe som er veldig komfortabelt.

Stoffet er ganske tynt og dessuten silkemykt. Det er stor sannsynlighet for at du kommer til å elske den fra første sekund, fordi den er så behagelig. Den har en liten strikk i midjen, men skjærer ikke inn i det hele tatt. 

– Jeg synes den sitter veldig bra under treningen. Ikke bli redd på grunn av prisen, som ligger litt i det øverste segmentet, du får virkelig valuta for pengene!

Denne trusa føles luksuriøs og oser kvalitet, og holder vask etter vask også hvis du tar den i tørketrommelen (noe som ikke anbefales av produsentene). Det eneste minuset er at den suger opp svette fra kroppen, så den blir litt våt i skrittet og bak etter en svett treningsøkt.

– Jeg synes ikke at den virker våt under selve økten, selv om den er det når jeg tar den av meg, forteller en testperson. 

Hvis du står mellom to størrelser, anbefaler testpanelet at du går opp en størrelse. Stoffet gjør at den sitter fint selv om den er litt for stor.  

TEST: 

Under Armour PS Thong 3-Pack.jpg

Finnes også i: kun svart

Testpanelet sier: Myk treningstruse med en god og deilig passform. Denne stringtrusa kommer i 3-pack, noe som er veldig praktisk. Den er laget av et ekstremt tynt stoff, noe som gjør den usynlig under en tights. 

– Materialet er veldig tøyelig, noe jeg elsker, siden det gjør den veldig komfortabel å trene i.

Denne treningstrusa har såkalte laserskårede kanter, noe som bidrar til høy komfort. Det er med andre ord ikke en eneste søm som gnager! 

– Jeg synes at trusa passer bra til all slags trening, men den er i sitt rette element under høyintensiv trening, slik som hiit-trening, spinning, sirkeltrening, bodycombat og så videre, sier en testperson. 

Ventilasjonsevnen og fukttransporten er nemlig på topp i denne trusa fra Under Armour. Den er også helt true to size og det er enkelt å finne riktig størrelse.

TEST: 

puma iconic korr

Finnes også i: 

Testpanelet sier: En fin treningstruse med et litt bredere midjebånd i strikk som føles mykt mot huden. Materialet på trusa er en blanding av modal, bomull og elastan, noe som gjør den veldig behagelig og tøyelig, mener testpanelet. 

– Trusa sitter veldig behagelig på, og jeg opplever ikke at den gnager mye, selv om den ikke har et sømløst design. 

Denne modellen takler ikke høyintensiv trening like bra som de andre trusene i testen, men vurderes fortsatt som godkjent. På den andre siden har denne trusa uten tvil det fineste designet. 

– En liten ulempe er at trusa har sydde kanter, noe som gir stoffet en tydeligere kant sammenlignet med sømløse modeller. Det er en liten fare for at den blir synlig gjennom tightsen, om man bryr seg om det, sier en testperson.  

Ellers er det komforten du virkelig kjøper denne trusa for. Det er også nevneverdig at den kommer i 2-pack, og den finnes i tre ulike farger. 

SHOP HER: 

LES MER: 

 Tilbake

News Feed

Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

1 dag siden
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

5 dager siden
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
ub primeblue
Mote & trender

Her er Adidas Ultraboost i resirkulert plast!

08 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Stor test av treningstopper

07 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpetopper til herre 2020

07 jun 2020
Badbyxor badshorts
Mote & trender

Sommerens 9 hotteste badeshorts

07 jun 2020
Blacc yoga
Mote & trender

Lær å handle smart med Sportamores materialguide

05 jun 2020
pegasus 37
Mote & trender

Test: Så bra er Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: UV-drakter til barn

03 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Mote & trender

Maks tempo med Sauconys nye løpesko Endorphin Pro

01 jun 2020
löparshorts header
Mote & trender

Våre beste løpeshorts til dame og herre

30 may 2020
nike pegasus 37 header
Mote & trender

Bedre demping i nyheten Nike Pegasus 37

30 may 2020
Test tenniskjol
Mote & trender

5 tennisskjørt som er best i test 2020

29 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Mote & trender

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

27 may 2020
Better Bodies träningstights
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Asics GT-2000
Mote & trender

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

26 may 2020
Underkläder träning
Mote & trender

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

25 may 2020
React Miler NY
Mote & trender

Løp lenger med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights
Mote & trender

Test: Korte treningstights til dame 2020

22 may 2020
Merrells trailskor
Mote & trender

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

21 may 2020
New Balance skor
Mote & trender

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

21 may 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

21 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

21 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Mote & trender

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

21 may 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Mote & trender

Yoga uten begrensninger i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights
Mote & trender

Tips! 9 tights med høy midje

18 may 2020
Mjukisset
Mote & trender

Fine joggedresser til hverdagsbruk

15 may 2020
more news
Free metcon 3 header

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

Box jump, squats, tauklatring og wallballs – Free Metcon 3 takler alt. Les testpanelets uttalelse om den nye treningsskoen.

1 dag siden
Mote & trender
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til dame og herre

Testpanelets dom: Høy kvalitet til en billig penge. Vi snakker om Supernova, den nye løpeskoen fra Adidas!

5 dager siden
Mote & trender
charlotte och pär header

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

Vi har fått hjelp av to superløpere for å kåre de beste løpeskoene fra Asics – både til dame og herre. Les testen for å se resultatet!

23 jun 2020
Mote & trender
Adidas supernova header

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

Her er løpeskoen for deg som ser etter god kvalitet, uten at det skal koste skjorta! Les mer om Adidas nyhet Supernova.

22 jun 2020
Mote & trender
sandaler header

Test: Trendy sandaler til dame 2020

Det er endelig tid for å teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Sjekk ut modellene som er best i test og som passer best til de varmeste dagene i sommer!

18 jun 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Trendy sandaler til herre som er best i test

Sommer = åpne sko! Og hva er vel bedre enn et par trendy sandaler eller slippers? Ta en titt på herretesten vår av sesongens favoritter for føttene!

18 jun 2020
Mote & trender
Test bikini

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

Vi har latt kvinner med forskjellige kroppstyper teste bikinisett fra Waikani Beachwear. Dette mener de om årets sommerlige modeller.

15 jun 2020
Mote & trender
Header.jpg

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

Noen av testpanelets favoritter finner du nå på vårt Summer Sale. Her er de beste løpeskoene på SALG til dame og herre.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea dam

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

Her har vi samlet noen av våre beste kupp til dame på vårt store SALG! Løpesko, sandaler, tights med mer.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea herr

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

En ny padelracket, løpesko eller sandaler? Vi har plukket ut noen av våre beste tips til ham, som du nå finner på sommersalget vårt.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea barn

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

Vi har plukket ut et lite utvalg av hva du kan finne til barn på det store SALGET vårt. Her er de beste kuppene til både store og små barn.

14 jun 2020
Mote & trender
Birkenstock

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

Det kan være lettere sagt enn gjort å ta vare på sommersko. Eksperten fra Birkenstock gir deg de beste tipsene til hvordan du kan holde sandalene fine!

10 jun 2020
Mote & trender
Birkenstock

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

Med utgangspunkt i komfort og bærekraft, har vel ingen gått glipp av Birkenstocks populære sandaler. Slik ser årets sandaltrender ut i 2020!

10 jun 2020
Mote & trender
daddräkt simning

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

Vil du ta svømmingen til et nytt nivå? Da er det på tide å investere i en teknisk badedrakt. Her er de beste tipsene fra proffen. Les testen av årets beste modeller i 2020.

09 jun 2020
Mote & trender
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i resirkulert plast!

Nå finnes den elskede løpeskoen fra Adidas, Ultraboost, i en bærekraftig utgave. Den består av så mye som 40% resirkulert polyester. Lær enda mer her!

08 jun 2020
Mote & trender