Nike träningskläder

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

De beste treningsskoene, tightsen som får toppscore og løpetoppen som sitter som en drøm! Her er det beste fra Nike – ifølge vårt kvinnelige testpanel!

Er du også glad i treningsklær fra ? Hos oss finner du alt du trenger til både løpeturen og treningssenteret, slik som tights, singleter, sports-BH'er, gensere og andre treningsplagg. Uansett hva du leter etter, kan du være sikker på én ting – treningsklær fra Nike er alltid preget av god kvalitet og de nyeste innovasjonene og trendene. Vårt kvinnelige testpanel har valgt ut sine favorittprodukter fra Nike. Her er klærne og skoene som er best i test!

Workout mode

Nike Air Max Bella TR 2 - DAM.jpg

Modell:

Tilgjengelig i fargene: , , , , og .

Passer til: Alt fra styrketrening med tunge løft til timer med mye hopp og sprett.

Dette var ekstra bra: Passformen er en drøm, ikke engang prinsessen på erten-følsomme føtter får gnagsår. 

Sammendrag: Gratulerer Nike, dere har klart å lage en sko som er både stabil og fleksibel! Den er stabil nok til at du kan ta tunge knebøy og markløft, men også tilstrekkelig smidig til at du kan ta utfall uten å føle deg begrenset. Dessuten er modellen så fin og dempet at du fint kan bruke skoen til gruppetimer. Den gir et perfekt feste på mange forskjellige underlag, men den er kun testet innendørs av testpanelet – noe den også er laget for. Hælgrepet er perfekt, skoen sitter som støpt uten å glippe. Det eneste som kan være et minus, er at overdelen er laget av stoff. Den ventilerer bra og du blir ikke gjennomsvett etter en hard treningsøkt, men den er imidlertid litt sårbar. Spesielt hvis du velger en farge som kan bli skitten. Svart er derfor et bra valg for deg som trener ofte og vil at skoene dine skal vare lenge og se bra ut!

Passer til alt! 

Nike One Tight - DAM.jpg

Modell: 
One Tight 

Tilgjengelig i fargene:  og 

Materiale: 83% polyester og 17% elastan. 

Passer til: Høyintensiv trening, yoga, spinning, sirkeløkter – her er tightsen som passer til alt! 

Dette var ekstra bra: Komforten! Den er ekstremt myk, fleksibel og god på kroppen. Denne tightsen vil du bruke både på og utenfor treningssenteret.

Sammendrag: Hvis du er ute etter en veldig bra basistights, med en høy midje som passer til all slags trening, kan du avslutte jakten. One Tight er Nikes store satsing på å lage en tights som du kan bruke uansett treningsform. Og de har virkelig klart det! For det første er den ekstremt komfortabel. Selv om modellen ikke har kjempemye kompresjon, sitter den bra på kroppen og gir den støtten for magen, rumpa og lårene som du ønsker når du trener med høy intensitet. Tightsen er hundre prosent squatproof, den transporterer bort svette og ventilerer bra slik at du aldri føler deg for varm eller innestengt. Det beste? Den er så fleksibel at du kan ta ut alle bevegelser i øvelsene dine, eller ta den med på yogatimen. Du som er over 175 centimeter vil nok oppleve den som 7/8-dels lang, men det er ikke nødvendigvis noe negativt. Den er komfortabel, fin og squatproof – de tre tingene alle i testpanelet elsker ved en treningstights. 

Myke løpesneakers

Nike Revolution 5 - DAM.jpg

Modell:
 Revolution 5 

Tilgjengelig i fargene:  

Dropp: 9,3 millimeter. 

Vekt: 242 gram. 

Passer til: Hverdagsbruk, rolige løpeturer og gåturer.

Dette var ekstra bra: At skoen er så allsidig og passer både som fine sneakers, jobbsko for deg som går mye på jobben, til gåturer og korte løpeturer. 

Sammendrag: Revolution 5 er akkurat som merkets populære sko, Tanjun, en blanding av en løpesko og sneaker. På den måten får du en veldig myk og komfortabel sko som kan brukes til veldig mye. Ja, skoen er ikke like teknisk som for eksempel React Miler eller Pegasus, men for den hverdagslige mosjonisten passer skoen bra til rolige løpeturer og hverdagsbruk. Du går kanskje veldig mye på jobben? Da er denne skoen super! Dempingen er perfekt og beskrives som veldig god. Revolution 5 er dessuten ekstremt fin, så du vil bruke skoen til alle antrekk i garderoben – en vinner blant fashionistaer. Passformen er normal til litt smal og størrelsen er true to Nike. Revolution 5 er tilgjengelig i flere farger, så det er bare å velge etter smak og behag! Alt i alt en luftig, lett og komfortabel sko.

Komfortabel BH til rolig trening

Nike Indy bra .png

Modell:
 

Tilgjengelig i fargen:

Passer til: Lett styrketrening, yoga, pilates og sofakos.

Dette var ekstra bra: Komforten! BH-en er utrolig myk og følger kroppens bevegelser hvis du for eksempel utøver yoga.

Sammendrag: Indy Bra er en klassisk sports-BH fra Nike med smale, justerbare skulderstropper og uttakbar polstring. Den kommer i størrelsesskalaen XS-XL og gir lett til middels støtte for deg med mindre bryster. På den måten sitter BH-en også veldig behagelig på kroppen (siden en BH med mye støtte sitter strammere).
Jo tyngre bryster du har, desto mer kommer skulderstroppene imidlertid til å skjære inn. Hvis du vet at smale stropper kan være et problem, kan du titte på Medium Padded Bra fra Nike i stedet! Denne modellen bestilles ofte hjem for å brukes til rolig styrketrening, yoga og hovedsakelig til hverdagsbruk når du ikke vil eller orker å ha på deg en vanlig BH. Selv om du med mindre bryster får nok støtte også ved hardere trening, kan fukttransporten stikke kjepper i hjulene dine. Fuktighet absorberes ikke i samme takt som du trener, så bruk med fordel Indy Bra til trening med lav eller middels intensitet for optimal komfort.

Til de svette løpeturene

Nike Miler Top - DAM.jpg

Modell: 
Miler Top 

Tilgjengelig i fargene:  og .  

Passer til: Løping og all slags trening, til og med høyintensiv trening! 

Dette var ekstra bra: K O M F O R T E N! Med knapt noen sømmer i det hele tatt, er denne t-skjorten en fryd for kroppen. Deilig og tøyelig.

Sammendrag: Denne løpetoppen av polyester kan være noe av det mest ventilerende Nike har laget. Baksiden er stort sett bare av ventilerende mesh. Høyintensive svettefester og raske intervaller er med andre ord ingen problem, Miler Top holder deg tørr og komfortabel hele tiden. Passformen på t-skjorten er imidlertid litt vrien. Testpersoner som vanligvis er en M, synes modellen er for stram rundt skuldrene og armene, mens resten av toppen sitter perfekt. Hvis du, akkurat som våre testpersoner, har brede skuldre og muskuløse armer, anbefaler vi deg å gå opp en størrelse. Toppen slutter ved hoftene på forsiden og går litt lengre ned bak, et perfekt snitt ifølge testpersonene våre. Ekstra pluss for at logoene er laget av et reflekterende materiale.

Basisfavoritten  

Nike New Essential Crew - DAM.jpg

Modell: 
Nsw Essention Crew

Tilgjengelig i fargene:  og .  

Materiale: 80% bomull og 20% polyester. 

Passer til: Hverdagsbruk og streetlooken.

Dette var ekstra bra: Passformen. Genseren slutter akkurat ved hoftene, noe som betyr at du både kan bruke en høy jeans og stappe kanten innfor midjen foran, uten at genseren blir for klumpete, men også matche den med en lav joggebukse uten at du får en glipe mellom buksen og genseren. 

Sammendrag: Akkurat som du kan se på vurderingen, er denne genseren perfekt når det kommer til størrelse, passform og lengde. Genseren oppleves som normal på alle punktene og sitter perfekt i midjen, uten at den oppleves som for lang eller kort (strekker du armene opp over hodet, glir genseren til omtrent navlen). Modellen har også generøse armlengder som også passer deg med lange armer (bra!).

New Essention Crew er romslig rundt både kropp og armer, så du kan med fordel ha noe under uten at det krøller seg eller føles for trangt. Designet er veldig fint, med en fin finish. Blandingen av bomull og polyester oppleves som mykt og godt på kroppen, og akkurat som andre tykke gensere, trenger du ikke noe under for å "beskytte deg mot et ubehagelig stoff på innsiden". Det som kunne vært forbedret, ifølge testpanelet, er designet. Genseren er stilren, men de skulle gjerne sett noen litt mer utstikkende detaljer, slik som et blomstrete mønster eller noe som føles litt 2020. Ellers er det en bra favoritt i garderoben som du kan matche med den tilhørende joggebuksen (scroll ned for å se den), jeans eller kanskje en dressbukse?

Den optimale grå joggebuksen

Nike New Essential Reg Pant - DAM.jpg

Modell: 
Nsw Essential Reg Pant 

Tilgjengelig i fargene:  og 

Materiale: 80% bomull og 20% polyester. 

Passer til: Sofakos, streetlook samt til og fra treningssenteret.

Dette var ekstra bra: Materialet og finishen, som både oppleves som myk mot huden og ser luksuriøst ut. Det finnes mange grå joggebukser, og denne føles litt mer eksklusiv enn andre modeller.

Sammendrag: En børstet innside av fleece møter en myk blanding av bomull og polyester. Ja, denne joggebuksen er like komfortabel som den ser ut som på bildet. Buksen er hverken løs eller stram i modellen, men den har samme fit som en sigarettbukse, det vil si at bena blir smalere jo lengre ned du kommer. Hvis du ser etter en klassisk joggebukse som gir en baggy følelse, kan du teste å gå opp en størrelse fra det du vanligvis bruker. Du kan dra buksen opp til navlen hvis du ønsker det, ellers sitter den perfekt ved hoftene, akkurat som på produktbildene. På minussiden havner imidlertid passformen, siden buksen fra Nike ikke sitter veldig behagelig på alle i testpanelet. Det beste med buksen er imidlertid det myke materialet og den lommebokvennlige prisen.

SHOP HER:

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

canada snow
Mote & trender

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

1 dag siden
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

1 dag siden
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

1 dag siden
Test Björn Borg
Mote & trender

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

2 dager siden
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

4 dager siden
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: De beste innebandyskoene til dame

6 dager siden
promenadskor header
Mote & trender

Vanntette tursko som er best i test

16 sep 2020
Vinterjacka barn
Mote & trender

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

14 sep 2020
nike superrep header
Mote & trender

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

14 sep 2020
Test tights med fickor
Mote & trender

Test: Den beste treningstightsen med lommer

13 sep 2020
innebandylubbor
Mote & trender

Stor test av innebandykøller

13 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

11 sep 2020
Nike
Mote & trender

Finn riktige løpesko fra Nike

10 sep 2020
Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 sep 2020
Adidas
Mote & trender

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

08 sep 2020
virvelvind
Mote & trender

Sjekk ut høstens prisverdige barnekolleksjon!

07 sep 2020
header
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for kvinner

05 sep 2020
långärmade träningströjor test
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for menn

05 sep 2020
Blacc fitness
Mote & trender

New in: Squat-vennlige tights fra Blacc

04 sep 2020
test svarta tights
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

01 sep 2020
nike metcon 6
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Metcon 6

31 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

26 aug 2020
Nike Metcon Release
Mote & trender

Alt du vil vite om nyheten Nike Metcon 6

26 aug 2020
Header – 1.jpg
Mote & trender

Best i test: Padelsko til herre

23 aug 2020
Padelskor dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til henne

21 aug 2020
Kari Traa
Mote & trender

Høstens nye ull- og superundertøy fra Kari Traa

19 aug 2020
jared ward
Mote & trender

Bli høy på endorfiner i Sauconys nye løpesko

16 aug 2020
Test av tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

12 aug 2020
Shorts
Mote & trender

Test: Svarte treningsshorts til herre

12 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep
Mote & trender

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

07 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

06 aug 2020
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

03 aug 2020
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

02 aug 2020
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
more news
canada snow

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

Myke, varme og helt fantastiske på! Her er alt du trenger å vite om støvlene fra Canada Snow.

1 dag siden
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Hvis du løper på asfalt trenger du sko med god demping for å få et skånsomt fotisett. Vi har testet løpesko med demping til herre.

1 dag siden
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Dempende løpesko er alfa og omega til distanseøkter på asfalt og andre harde underlag for at du skal få et skånsomt fotisett. Her er de myke løpeskoene til henne som er best i test!

1 dag siden
Mote & trender
Test Björn Borg

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

Björn Borg har nettopp lansert sin nye løpekolleksjon, Running from daylight, og vi har selvfølgelig satt klærne på prøve. Så bra er de fine dame- og herreplaggene.

2 dager siden
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

Vårt mannlige testpanel har spurtet og gjort raske vendinger i de nye treningsskoene våre som er ment for sport innendørs. Her er innebandyskoene som er best akkurat nå!

4 dager siden
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: De beste innebandyskoene til dame

Her er skoene som topper prestasjonen på innebandybanen. Sportamores testpanel har spilt i sesongens nye innendørssko.

6 dager siden
Mote & trender
promenadskor header

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er på tide å finne riktige tursko. Vi har testet de beste vanntette turskoene til dame og herre.

16 sep 2020
Mote & trender
Vinterjacka barn

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

Vinterjakken er det viktigste kjøpet du gjør til barnet ditt i vinter. Her er 7 tips til hvordan du velger riktig.

14 sep 2020
Mote & trender
nike superrep header

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

Med det brede utvalget av treningssko fra Nike, er det lett å finne riktig modell til deg og din trening. Vi guider deg til det riktige valget!

14 sep 2020
Mote & trender
Test tights med fickor

Test: Den beste treningstightsen med lommer

Det er både populært og vanlig å ta med seg telefonen på styrketreningen for å høre på musikk. Derfor har testpanelet vårt svettet i nye treningstights med store lommer.

13 sep 2020
Mote & trender
innebandylubbor

Stor test av innebandykøller

Bladet, griptapen og vekten – det er mye som spiller inn for at en innebandykølle skal føles perfekt. Vi har testet høstens favoritter!

13 sep 2020
Mote & trender
Tvätta din dunjacka

Slik vasker du dunjakken

Her er en liste over 10 ting du bør tenke på når du skal vaske dunjakken din.

11 sep 2020
Mote & trender
Nike

Finn riktige løpesko fra Nike

Med Nikes brede utvalg av løpesko, kan det være vanskelig å vite hvilke sko som passer best til akkurat deg. Her får du hjelp!

10 sep 2020
Mote & trender
Timberland

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er høstens hotteste kjøp! Slik går du frem for å ta hånd om dine fine boots.

09 sep 2020
Mote & trender
Adidas

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

Enten du trener i 35 grader og sol, når det regner eller det er minusgrader, har Adidas treningstøy som vil hjelpe deg i gang. Les alt om deres nye Ready-kolleksjoner her!

08 sep 2020
Mote & trender