Tightsen som er mest synlig i mørket!

På den mørke årstiden er en tights med refleksdetaljer et smart tilskudd i treningsgarderoben. Her er tightsen som gir deg best synlighet i vintermørket. 

Med refleksprint på løpetightsen din vil du være mer synlig når du er ute og løper i mørket, som igjen gjør det tryggere i trafikken. Dette er en fin og enkel måte å gjøre vinterens løpeturer litt tryggere!  

Testpanelet har løpt i syv ulike dame- og herremodeller med ulik mengde refleksdetaljer for å avgjøre hvilken modell som gir best synlighet i lysfattige forhold. Dette er meningen deres.

Reflekstights for henne

NO-2XU-DAM.jpg

Merke: 2XU

Modell: Mid-Rise Reflect Compression Tight

Ordinær pris: 1 295 kroner

Kort oppsummert: Maksimal synlighet og kompresjon.  

Testpanelet sier:

En kompresjonstights som er tenkt til løping men som fungerer minst like bra ved svette innendørsaktiviteter. Her får du ordentlig med kompresjon og en fenomenal passform som holder vask etter vask.  

– Den satt veldig bra på og holdt inne på en behagelig og god måte både i midjen og over rumpa. Stoffet er litt gjennomsiktig men det var ikke noe som forstyrret da jeg var ute og løp eller syklet i dem, sier ei jente i testpanelet. 

Om du ser etter maksimal synlighet og høy trafikksikkerhet ved vinterløping er dette tightsen for deg. Du er veldig synlig i mørket takket være de store og fine refleksdetaljene på både bak- og forsiden av tightsen. 

– Jeg anbefaler virkelig denne ved en joggetur i mørket ettersom den har 360-graders reflekser rundt leggene. Fantastisk synlighet! Men den er ikke supervarm slik at det kan ikke være alt for kaldt ute, sier en tester.

Testpanelet gir ekstra pluss på slutten for den lille lommen i midjen hvor du får plass til nøkler og andre småting.  

Et minus er det ekstremt stramme stoffet som gjorde den litt vanskelig å ta av og på for noen av testerne. Men det er på den andre siden noe du må regne med når du tar på deg en tights med så høy kompresjon.

Mid-Rise Reflect Compression Tight fra 2XU finner du .

NO-Röhnisch-DAM.jpg

Merke: Röhnisch

Modell: Shape Curved Long Tight

Ordinær pris: 1 295 kroner

Kort oppsummert: Refleks som pryder støtten for både midjen og beina. 

Testpanelet sier:

Drømmetightsen for deg som liker kompresjon, høy midje og et fint design. Det myke, herlige stoffet gir en jevn kompresjon over hele beina som føles deilig når du trener og løper. Under rumpa er det dessuten en søm som gir rumpa et fint løft! 

– Om du synes tightsen ser liten ut ved første øyekast, er det ingenting å bekymre seg for. Den er helt passe i størrelsen og enkel å ta på seg. Til tross for tykke sømmer med reflekser på utsiden kjenner du dem ikke på innsiden og ingenting gnager når du trener, sier en jente i testpanelet.  

Tightsen passer like bra til trening utendørs som innendørs, men det er ingen vintertights ettersom den ikke er tilstrekkelig tykk for minusgrader. Takket være fine refleksdetaljer er du veldig synlig ute i mørket og testerne mente at det ga en trygg følelse ved løping utendørs. Andre smarte detaljer er det justerbare båndet i livet, en nøkkellomme på baksiden med glidelås og tapede sømmer ved anklene. 

– Jeg anbefaler denne tightsen til deg som vil ha en fin og flatterende, kompresjonstights med høy midje som passer like bra til utendørsløping som til sykling innendørs. Superduperbra! sier en tester.

Röhnisch Shape Curved Long Tight finner du .

NO-Better-Bodies-DAM.jpg

Merke: Better Bodies

Modell: Madison

Ordinær pris: 1 095 kroner

Kort oppsummert: Flatterende refleks-kompresjon. 

Testpanelet sier:

Better Bodies lever virkelig opp til navnet sitt med denne kompresjonstightsen. Den sitter etter på de riktige stedene og har en deilig, høy midje. Materialet er mykt men litt tykkere enn vanlige treningstights. Det gjør at den er veldig tildekkende og det er ingen risiko for at trusene er synlige gjennom stoffet. 

– Jeg har testet å både løpe og kjøre spinningtimer på treningssenteret med denne og tightsen er virkelig fantastisk. Den absorberer fukt og svette veldig raskt. Ettersom stoffet er litt tykkere blir den litt varm, men den fantastiske komforten veier opp for det, sier en tester. 

Kompresjonen gir smale bein og en fin formet rumpe. At midjen ikke har snøring gjør ingenting - den sitter på plass gjennom hele treningsøkten uten noen problem. 

Synligheten oppleves som veldig bra av testpanelet. Refleksdetaljene på leggene er ikke bare fine, de gjør deg synlig når du jogger på kvelden.  

– Denne tightsen passer for deg som vil kombinere høy komfort og design med funksjon. Du får en slim tights med diskrete, men fortsatt tydelige refleksdetaljer, sier en jente i testpanelet. 

 finner du reflekstightsen fra Better Bodies. 

NO-BLACC.jpg

Merke: Blacc

Modell: Lava Compression Tights

Ordinær pris: 399 kroner

Kort oppsummert: Prisgunstig kompresjonstights.

Testpanelet sier:

Dette er en tights med mye kompresjon som gir en veldig stram følelse, noe som splitter testpanelet. Noen mener at det gir en raskere følelse under løpeturen mens andre synes det senker komforten litt. Noen testere mente at den var litt vanskelig å ta av og på. Men om du liker når tightsen virkelig suger inn beina er dette modellen for deg.  

– Tightsen passer for både løping og trening, uansett om du skal være utendørs eller innendørs. Den holder alt på plass og gir en ekstra bra støtte ved treningen, sier en tester.  

Det sitter et fint refleksprint på baksiden av beina som gir noe ekstra synlighet, men det er mer en piffig detalj enn en måte å være synlig på i mørket ettersom du ikke er så synlig fra forsiden. Kjøp denne tightsen for kompresjonsevnen og det fine designet snarere enn refleksprintet, ettersom det er en veldig prisgunstig kompresjonstights. Alternativet er at man bruker flere reflekser, for å være på den sikre siden. 

– Midjen kan man stramme til ved hjelp av snøring, noe som kan være bra å gjøre ettersom stoffet er ganske glatt og har en tendens til å gli ned når du løper dersom det ikke sitter ordentlig etter, sier en jente. 

Lava Compression Tight fra Blacc finnes i  og en

Reflekstights for ham

NO-Saucony-HERR.jpg

Merke: Saucony

Modell: Reflex Tight

Ordinær pris: 999 kroner

Kort oppsummert: Et sikkert valg i vintermørket. 

Testpanelet sier:

I denne tightsen behøver du ikke å bekymre deg for synligheten. Det sitter solide reflekspaneler rundt hele underbeinet som passer på at du er veldig synlig i mørket. 

Utenom den fantastiske synligheten er det enkle, fine designet noe av det beste med denne tightsen. 

– Det er en tights med en deilig passform som er true to size. Praktisk snøring i livet og en liten smidig nøkkellomme på baksiden. Refleksdetaljene på underbeina gjør den også super til sykling ettersom du blir veldig synlig, sier en tester. 

Stoffet er mykt og behagelig mot kroppen og den er deilig å bevege seg i og svette i. Tightsen er perfekt for høst- og vinterløping på ettermiddagen eller kvelden når det begynner å bli mørkt ute.  

– Det stilrene og helsvarte designet med diskrete refleksdetaljer gjør den til et sikkert valg for de fleste. Det eneste jeg savner er en glidelås ved anklene ettersom den er litt vanskelig å tre på seg, sier en mann i testpanelet. 

Saucony Reflex Tight finner du

NO-Blacc-HERR.jpg

Merke: Blacc

Modell: Argon Winter Tights

Ordinær pris: 399 kroner

Kort oppsummert: Fin tights til minipris!

Testpanelet sier:

Designet og komforten er det som gjør denne tightsen med fleece på innsiden til en vinner. Designet får spesielt en høy poengsum av testpanelet. 

– Kombinasjonen av mørkeblått og gull er en suksess, veldig fint! Den har en smidig glidelås på beina som gjør det enkelt å dra den av og på. Tightsen er dessuten veldig behagelig, kanskje litt stor i størrelsen, sier en tester.  

Utseendet er det ingenting å klage over. Refleksdetaljene i gull er godkjente men ikke strålende, de kunne gjerne lyst enda mer. At de kun sitter bak på leggene gjør deg ikke så synlig forfra selv om det sitter en refleksdetalj på hoften. 

– Refleksen på hoften tildekkes dersom du har på deg en jakke eller genser, noe man selvfølgelig har når det er kaldt ute. Jeg vil fortsatt si at denne tightsen er ganske allsidig. Den fungerer året rundt selv om den er utviklet for nettopp vinterløping. 

To smarte funksjoner som testpanelet vil løfte litt ekstra er den lille nøkkellommen på baksiden og snøringen i livet.  

Snygga Argon Winter Tights kan du sjekke ut .

NO-2XU-HERR.jpg

Merke: 2XU

Modell: Reflect Compression Tights

Ordinær pris: 1 345 kroner

Kort oppsummert: Vinterens mest synlige kompresjonstights.

Testpanelet sier:

Fin og funksjonell kompresjonstights med et stilig refleksmønster som gir bra synlighet både forfra og bakfra i vintermørket. Kompresjonen gir et bra gradvis trykk for økt blodsirkulasjon som føles ekstra deilig når temperaturen synker. 

– Den er ikke fôret men jeg opplevde den fortsatt som ganske varm, mye takket være bra fukttransport som holder deg tørr. Kompresjonsklær er generelt stramme og denne er intet unntak. Den føles spesielt stram rundt livet. Avhengig av hvor komfortabel du er med kompresjon kan det føles mer behagelig å gå opp en størrelse, sier en tester. 

Til å være en tights egnet for utendørsbruk ved årets mørkeste og kaldeste måneder, synes deler av testpanelet at den var litt vel kort i modellen. Noen testere måtte komplettere med et par høye strømper som gikk opp til anklene for at det ikke skulle være noen glipe. 

Er det synlighet du er ute etter er denne tightsen et veldig bra valg. Den har 360 graders reflekser på den nederste delen av beina, noe som gir en veldig fin synlighet i mørket fra avstand. 

– Prisen er i det dyreste laget men du får virkelig det du betaler for. Snøring i livet, integrert lomme, høy kompresjon og fantastisk synlighet! sier en mann i testpanelet. 

Reflect Compression Tights fra 2XU kan du kikke nærmere på .

LES MER:
 Tilbake

News Feed

Peak_2018. 13.27.20.png
Mote & trender

Derfor skal du satse på polstrede skiklær i bakken

1 time siden
Frost DH G58685077 - W Frost DH G58685087.jpg
Mote & trender

Personlig og fargerikt i sesongens skimote

2 timer siden
Timberland
Mote & trender

Test! Så bra er de omtalte 6-inch Premium fra Timberland

6 timer siden
Sportswear herr
Mote & trender

Fargerikt og oversized for menn i høst

2 dager siden
4_HH_banner_490x330.jpg
Mote & trender

Derfor er Helly Hansen Lifa sesongens sikreste kjøp

3 dager siden
NO_header.jpg
Mote & trender

Stor test av 10 superundertøy i syntet

4 dager siden
Wyte
Mote & trender

Hold føttene varme med Wyte

4 dager siden
NO_header.jpg
Mote & trender

TEST! 12 varme ullundertøy

5 dager siden
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png
Mote & trender

Den nye kolleksjonen fra Wyte er her

6 dager siden
kari traa
Mote & trender

Den ukjente historien bak ullundertøyet Rose fra Kari Traa

11 oct 2018
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg
Mote & trender

12 fluffy teddygensere

11 oct 2018
Russell Athletic
Mote & trender

Høstens fineste hoodies kommer fra Russell Athletic

11 oct 2018
ida b olsson
Mote & trender

Kle deg riktig når du skal gå eller løpe i kula

11 oct 2018
Reflexplagg löpning
Mote & trender

14 refleksplagg for høstløping

10 oct 2018
wyte_jackor_2018.png
Mote & trender

Herrejakkene du ikke vil gå glipp av i høst

09 oct 2018
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg
Mote & trender

Luksuriøs naturlighet i Nike Terra Perma

09 oct 2018
J. lindeberg
Mote & trender

J. Lindeberg - nyhet på Sportamore!

08 oct 2018
NO-Header-HERR.jpg
Mote & trender

Test av høstens beste liner jakker til ham

08 oct 2018
Blacc jet vest
Mote & trender

Vi tester løpevesten Jet fra Blacc

07 oct 2018
NO-Header-DAM.jpg
Mote & trender

Best i test! Liner jakke til dame

07 oct 2018
5DS_4386.jpg
Mote & trender

Hike with Wyte – høstens favoritter er her!

07 oct 2018
Blundstone
Mote & trender

Nytt tidløst skomerke på Sportamore

04 oct 2018
HEADER_NO.jpg
Mote & trender

Stor test! De beste pulsklokkene våre i alle prisklasser

03 oct 2018
Vinterstövlar NO
Mote & trender

Vinterstøvlene for barn som er best i test!

02 oct 2018
Björnen Didriksons
Mote & trender

Våre topp 3 vinterdresser fra Didriksons

01 oct 2018
Pax
Mote & trender

Nytt skomerke for barna: Pax

29 sep 2018
Adidas Spectral Mode Pack
Mote & trender

Er pastell det nye svart?

28 sep 2018
asics
Mote & trender

Det beste utstyret for å løpe på høsten og vinteren

28 sep 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Høstens store test av løpejakker til dame og herre

28 sep 2018
Björnen 501845-169 Biggles glove Biggles hat.jpg
Mote & trender

Dette bør du tenke på når du skal gå til innkjøp av vinterdresser til barna

26 sep 2018
Mössor
Mote & trender

10 nye luer som holder hodet varmt

26 sep 2018
7332941108129_002_d4e8564e90dd41ccb8f82ab2202e1e2d.jpg
Mote & trender

12 herlige høstkjøp for henne

26 sep 2018
7322710412977_001_2f678a04a2c34ab19432d46d1ebf25b2.jpg
Mote & trender

10 høst- og vintervarme kjøp for ham

26 sep 2018
Happy socks
Mote & trender

Gjør noen glad med Happy socks!

24 sep 2018
Fleecetröjor
Mote & trender

Test: Våre beste mellomlag

23 sep 2018
NO_header_dam.jpg
Mote & trender

Løpesko 2018: Best i test for dame

21 sep 2018
Josefin Jensen
Mote & trender

Topp høstlooken med fargerike ytterplagg

20 sep 2018
reebok linnen
Mote & trender

De mest moderne treningstoppene akkurat nå

20 sep 2018
header.jpg
Mote & trender

Høstens store test av løpesko for menn 2018

20 sep 2018
Skärmavbild 2018-09-18 kl. 09.16.20.png
Mote & trender

Derfor er Defy de hotteste treningsskoene fra Puma

19 sep 2018
more news
Peak_2018. 13.27.20.png

Derfor skal du satse på polstrede skiklær i bakken

Er skalljakken din beste venn under skisesongen? Vi vet når det kan være lurt å bytte den ut med en polstret modell.

Mote & trender
Frost DH G58685077 - W Frost DH G58685087.jpg

Personlig og fargerikt i sesongens skimote

Peak Performance vet hvordan du fikser stilen i bakken uten å gå på kompromiss med funksjonalitet. Her er alt du vil vite om skimoten vinteren 2018.

Mote & trender
Timberland

Test! Så bra er de omtalte 6-inch Premium fra Timberland

Hvorfor bryte et vinnende konsept? 6-inch Premium fra Timberland har sett lik ut i over 40 år. Testpanelet vårt har satt den klassiske modellen på prøve.

Mote & trender
Sportswear herr

Fargerikt og oversized for menn i høst

Influenceren John Fornander har full oversikt over sesongens trender når det gjelder sporty ytterplagg. Her deler han noen fine tips.

Mote & trender
4_HH_banner_490x330.jpg

Derfor er Helly Hansen Lifa sesongens sikreste kjøp

Lifa fra Helly Hansen er et klassisk basislag som fungerer året rundt. Vi vet hvorfor superundertøyet har blitt så populært.

Mote & trender
NO_header.jpg

Stor test av 10 superundertøy i syntet

Det nærmer seg vinterløping og skikjøring! Sats på syntetisk superundertøy som transporterer bort svette og holder kroppen tørr. Vi tester ti favoritter til dame og herre.

Mote & trender
Wyte

Hold føttene varme med Wyte

Er du ute etter nye sko til den kjølige sesongen? Wyte lanserer for første gang en kolleksjon med vintersko, som er komfortable og fine for både dame og herre.

Mote & trender
NO_header.jpg

TEST! 12 varme ullundertøy

Vår kaldeste årstid er på vei og det er på tide å utstyre seg med et varmt lag. Vi har testet sesongens mest populære ullundertøy.

Mote & trender
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png

Den nye kolleksjonen fra Wyte er her

Komfortabelt, mykt og fint. Der har du kolleksjonen fra sportswear-merket Wyte. Ta en nærmere titt på de nye plaggene her!

Mote & trender
kari traa

Den ukjente historien bak ullundertøyet Rose fra Kari Traa

Kari Traa´s bestselger-ull, Rose, har blitt et ikon for den nordiske vinteren. Derimot er det få som vet hvor det elskede mønsteret kommer fra.

Mote & trender
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg

12 fluffy teddygensere

Teddygenseren er uten tvil sesongens mykeste trend. Utstyr hele familien i det myke pile-materialet!

Mote & trender
Russell Athletic

Høstens fineste hoodies kommer fra Russell Athletic

Ser du etter klær som gir deg den fine og sporty looken? Merket Russell Athletic passer i byen, på trening, på fritiden eller bare på jobben når du vil ha en mer avslappet stil.

Mote & trender
ida b olsson

Kle deg riktig når du skal gå eller løpe i kula

Kaldere vær betyr ikke nødvendigvis at du må flytte treningen inn på treningssenteret. Helseinspirasjonen Ida B Olsson vet hvordan du kler deg best etter været.

Mote & trender
Reflexplagg löpning

14 refleksplagg for høstløping

Gjør deg synlig med refleks! Vi har samlet 14 løpenyheter som er spesielt tilpasset for høst- og vintermørket.

Mote & trender
wyte_jackor_2018.png

Herrejakkene du ikke vil gå glipp av i høst

Ser du etter varmt, deilig og trendy yttertøy? Her er miniguiden til Wytes hete høst- og vinterjakker for menn 2018.

Mote & trender