Tightsen som er mest synlig i mørket!

På den mørke årstiden er en tights med refleksdetaljer et smart tilskudd i treningsgarderoben. Her er tightsen som gir deg best synlighet i vintermørket. 

Med refleksprint på løpetightsen din vil du være mer synlig når du er ute og løper i mørket, som igjen gjør det tryggere i trafikken. Dette er en fin og enkel måte å gjøre vinterens løpeturer litt tryggere!  

Testpanelet har løpt i syv ulike dame- og herremodeller med ulik mengde refleksdetaljer for å avgjøre hvilken modell som gir best synlighet i lysfattige forhold. Dette er meningen deres.

Reflekstights for henne

NO-2XU-DAM.jpg

Merke: 2XU

Modell: Mid-Rise Reflect Compression Tight

Ordinær pris: 1 295 kroner

Kort oppsummert: Maksimal synlighet og kompresjon.  

Testpanelet sier:

En kompresjonstights som er tenkt til løping men som fungerer minst like bra ved svette innendørsaktiviteter. Her får du ordentlig med kompresjon og en fenomenal passform som holder vask etter vask.  

– Den satt veldig bra på og holdt inne på en behagelig og god måte både i midjen og over rumpa. Stoffet er litt gjennomsiktig men det var ikke noe som forstyrret da jeg var ute og løp eller syklet i dem, sier ei jente i testpanelet. 

Om du ser etter maksimal synlighet og høy trafikksikkerhet ved vinterløping er dette tightsen for deg. Du er veldig synlig i mørket takket være de store og fine refleksdetaljene på både bak- og forsiden av tightsen. 

– Jeg anbefaler virkelig denne ved en joggetur i mørket ettersom den har 360-graders reflekser rundt leggene. Fantastisk synlighet! Men den er ikke supervarm slik at det kan ikke være alt for kaldt ute, sier en tester.

Testpanelet gir ekstra pluss på slutten for den lille lommen i midjen hvor du får plass til nøkler og andre småting.  

Et minus er det ekstremt stramme stoffet som gjorde den litt vanskelig å ta av og på for noen av testerne. Men det er på den andre siden noe du må regne med når du tar på deg en tights med så høy kompresjon.

Mid-Rise Reflect Compression Tight fra 2XU finner du .

NO-Röhnisch-DAM.jpg

Merke: Röhnisch

Modell: Shape Curved Long Tight

Ordinær pris: 1 295 kroner

Kort oppsummert: Refleks som pryder støtten for både midjen og beina. 

Testpanelet sier:

Drømmetightsen for deg som liker kompresjon, høy midje og et fint design. Det myke, herlige stoffet gir en jevn kompresjon over hele beina som føles deilig når du trener og løper. Under rumpa er det dessuten en søm som gir rumpa et fint løft! 

– Om du synes tightsen ser liten ut ved første øyekast, er det ingenting å bekymre seg for. Den er helt passe i størrelsen og enkel å ta på seg. Til tross for tykke sømmer med reflekser på utsiden kjenner du dem ikke på innsiden og ingenting gnager når du trener, sier en jente i testpanelet.  

Tightsen passer like bra til trening utendørs som innendørs, men det er ingen vintertights ettersom den ikke er tilstrekkelig tykk for minusgrader. Takket være fine refleksdetaljer er du veldig synlig ute i mørket og testerne mente at det ga en trygg følelse ved løping utendørs. Andre smarte detaljer er det justerbare båndet i livet, en nøkkellomme på baksiden med glidelås og tapede sømmer ved anklene. 

– Jeg anbefaler denne tightsen til deg som vil ha en fin og flatterende, kompresjonstights med høy midje som passer like bra til utendørsløping som til sykling innendørs. Superduperbra! sier en tester.

Röhnisch Shape Curved Long Tight finner du .

NO-Better-Bodies-DAM.jpg

Merke: Better Bodies

Modell: Madison

Ordinær pris: 1 095 kroner

Kort oppsummert: Flatterende refleks-kompresjon. 

Testpanelet sier:

Better Bodies lever virkelig opp til navnet sitt med denne kompresjonstightsen. Den sitter etter på de riktige stedene og har en deilig, høy midje. Materialet er mykt men litt tykkere enn vanlige treningstights. Det gjør at den er veldig tildekkende og det er ingen risiko for at trusene er synlige gjennom stoffet. 

– Jeg har testet å både løpe og kjøre spinningtimer på treningssenteret med denne og tightsen er virkelig fantastisk. Den absorberer fukt og svette veldig raskt. Ettersom stoffet er litt tykkere blir den litt varm, men den fantastiske komforten veier opp for det, sier en tester. 

Kompresjonen gir smale bein og en fin formet rumpe. At midjen ikke har snøring gjør ingenting - den sitter på plass gjennom hele treningsøkten uten noen problem. 

Synligheten oppleves som veldig bra av testpanelet. Refleksdetaljene på leggene er ikke bare fine, de gjør deg synlig når du jogger på kvelden.  

– Denne tightsen passer for deg som vil kombinere høy komfort og design med funksjon. Du får en slim tights med diskrete, men fortsatt tydelige refleksdetaljer, sier en jente i testpanelet. 

 finner du reflekstightsen fra Better Bodies. 

NO-BLACC.jpg

Merke: Blacc

Modell: Lava Compression Tights

Ordinær pris: 399 kroner

Kort oppsummert: Prisgunstig kompresjonstights.

Testpanelet sier:

Dette er en tights med mye kompresjon som gir en veldig stram følelse, noe som splitter testpanelet. Noen mener at det gir en raskere følelse under løpeturen mens andre synes det senker komforten litt. Noen testere mente at den var litt vanskelig å ta av og på. Men om du liker når tightsen virkelig suger inn beina er dette modellen for deg.  

– Tightsen passer for både løping og trening, uansett om du skal være utendørs eller innendørs. Den holder alt på plass og gir en ekstra bra støtte ved treningen, sier en tester.  

Det sitter et fint refleksprint på baksiden av beina som gir noe ekstra synlighet, men det er mer en piffig detalj enn en måte å være synlig på i mørket ettersom du ikke er så synlig fra forsiden. Kjøp denne tightsen for kompresjonsevnen og det fine designet snarere enn refleksprintet, ettersom det er en veldig prisgunstig kompresjonstights. Alternativet er at man bruker flere reflekser, for å være på den sikre siden. 

– Midjen kan man stramme til ved hjelp av snøring, noe som kan være bra å gjøre ettersom stoffet er ganske glatt og har en tendens til å gli ned når du løper dersom det ikke sitter ordentlig etter, sier en jente. 

Lava Compression Tight fra Blacc finnes i  og en

Reflekstights for ham

NO-Saucony-HERR.jpg

Merke: Saucony

Modell: Reflex Tight

Ordinær pris: 999 kroner

Kort oppsummert: Et sikkert valg i vintermørket. 

Testpanelet sier:

I denne tightsen behøver du ikke å bekymre deg for synligheten. Det sitter solide reflekspaneler rundt hele underbeinet som passer på at du er veldig synlig i mørket. 

Utenom den fantastiske synligheten er det enkle, fine designet noe av det beste med denne tightsen. 

– Det er en tights med en deilig passform som er true to size. Praktisk snøring i livet og en liten smidig nøkkellomme på baksiden. Refleksdetaljene på underbeina gjør den også super til sykling ettersom du blir veldig synlig, sier en tester. 

Stoffet er mykt og behagelig mot kroppen og den er deilig å bevege seg i og svette i. Tightsen er perfekt for høst- og vinterløping på ettermiddagen eller kvelden når det begynner å bli mørkt ute.  

– Det stilrene og helsvarte designet med diskrete refleksdetaljer gjør den til et sikkert valg for de fleste. Det eneste jeg savner er en glidelås ved anklene ettersom den er litt vanskelig å tre på seg, sier en mann i testpanelet. 

Saucony Reflex Tight finner du

NO-Blacc-HERR.jpg

Merke: Blacc

Modell: Argon Winter Tights

Ordinær pris: 399 kroner

Kort oppsummert: Fin tights til minipris!

Testpanelet sier:

Designet og komforten er det som gjør denne tightsen med fleece på innsiden til en vinner. Designet får spesielt en høy poengsum av testpanelet. 

– Kombinasjonen av mørkeblått og gull er en suksess, veldig fint! Den har en smidig glidelås på beina som gjør det enkelt å dra den av og på. Tightsen er dessuten veldig behagelig, kanskje litt stor i størrelsen, sier en tester.  

Utseendet er det ingenting å klage over. Refleksdetaljene i gull er godkjente men ikke strålende, de kunne gjerne lyst enda mer. At de kun sitter bak på leggene gjør deg ikke så synlig forfra selv om det sitter en refleksdetalj på hoften. 

– Refleksen på hoften tildekkes dersom du har på deg en jakke eller genser, noe man selvfølgelig har når det er kaldt ute. Jeg vil fortsatt si at denne tightsen er ganske allsidig. Den fungerer året rundt selv om den er utviklet for nettopp vinterløping. 

To smarte funksjoner som testpanelet vil løfte litt ekstra er den lille nøkkellommen på baksiden og snøringen i livet.  

Snygga Argon Winter Tights kan du sjekke ut .

NO-2XU-HERR.jpg

Merke: 2XU

Modell: Reflect Compression Tights

Ordinær pris: 1 345 kroner

Kort oppsummert: Vinterens mest synlige kompresjonstights.

Testpanelet sier:

Fin og funksjonell kompresjonstights med et stilig refleksmønster som gir bra synlighet både forfra og bakfra i vintermørket. Kompresjonen gir et bra gradvis trykk for økt blodsirkulasjon som føles ekstra deilig når temperaturen synker. 

– Den er ikke fôret men jeg opplevde den fortsatt som ganske varm, mye takket være bra fukttransport som holder deg tørr. Kompresjonsklær er generelt stramme og denne er intet unntak. Den føles spesielt stram rundt livet. Avhengig av hvor komfortabel du er med kompresjon kan det føles mer behagelig å gå opp en størrelse, sier en tester. 

Til å være en tights egnet for utendørsbruk ved årets mørkeste og kaldeste måneder, synes deler av testpanelet at den var litt vel kort i modellen. Noen testere måtte komplettere med et par høye strømper som gikk opp til anklene for at det ikke skulle være noen glipe. 

Er det synlighet du er ute etter er denne tightsen et veldig bra valg. Den har 360 graders reflekser på den nederste delen av beina, noe som gir en veldig fin synlighet i mørket fra avstand. 

– Prisen er i det dyreste laget men du får virkelig det du betaler for. Snøring i livet, integrert lomme, høy kompresjon og fantastisk synlighet! sier en mann i testpanelet. 

Reflect Compression Tights fra 2XU kan du kikke nærmere på .

LES MER:
 Tilbake

News Feed

zeropoint
Mote & trender

Et smart triks som holder beina fine i form i skibakken!

10 timer siden
Salomon Grom Visor
Mote & trender

5 grunner til å elske barnehjelmen Grom

10 dec 2017
adidas predator
Mote & trender

Adidas Predator er tilbake!

10 dec 2017
SkinS DNAmic
Mote & trender

Slik finner du riktig kompresjonstights

06 dec 2017
Voss line
Mote & trender

Sjekk ut den luksuriøse kolleksjonen Kari Traa Voss Line

06 dec 2017
Randy Slim Pants
Mote & trender

Så bra er den slimme skibuksen fra 8848 Altitude

06 dec 2017
Ortovox2.png
Mote & trender

Slik gjør du skikjøringen sikker med Ortovox

02 dec 2017
NO-Header.jpg
Mote & trender

Tightsen som er mest synlig i mørket!

30 nov 2017
NO-header.jpg
Mote & trender

Test: Jakkene som varmer best i vinter

30 nov 2017
X-cellent guide
Mote & trender

X-cellent guide – de beste pakkene til hele familien

30 nov 2017
iStock-611897054.jpg
Mote & trender

Slik velger du riktige støvler til barna

27 nov 2017
thule
Mote & trender

Nyhet på Sportamore: Thule

27 nov 2017
Plock
Mote & trender

9 svarte tilbud på Black Friday

24 nov 2017
cyber Monday
Mote & trender

Gå ikke glipp av Cyber Monday!

24 nov 2017
Tarjei Aasen_Salvation_Foto_Vegard Aasen(2)_preview.jpeg.jpg
Mote & trender

Vær trygg i bakken med Sweet Protection

23 nov 2017
nike
Mote & trender

De 9 beste Black Friday-kuppene

23 nov 2017
NO-header.jpg
Mote & trender

Stor test: Vinterens beste goggles

22 nov 2017
sneaker LAB
Mote & trender

Sjekk ut vårt nye varemerke Sneaker LAB!

20 nov 2017
träning
Mote & trender

9 superkupp på Black Friday

20 nov 2017
kängor
Mote & trender

Test: Vinterens varmeste støvler

17 nov 2017
8848-altitude_skidjacka_6138_magnet_front.jpg
Mote & trender

Her er sesongens hotteste skibukser

16 nov 2017
Calvin Klein
Mote & trender

De 15 fineste sports-bh'ene fra Calvin Klein

16 nov 2017
Header.jpg
Mote & trender

Her er våre skjulte perler!

14 nov 2017
Black Friday header
Mote & trender

Black Friday – årets største shoppingfest!

14 nov 2017
NO-Header.jpg
Mote & trender

Vinterens løpeklær som får toppkarakter!

09 nov 2017
merrell
Mote & trender

Vinterskoene som gir et godt grep på glatte underlag

07 nov 2017
Group_Bottoms revolution.png
Mote & trender

Si hei til Nike Bottoms Revolution

07 nov 2017
singles day
Mote & trender

Treat yourself på Singles Day!

06 nov 2017
Dbrand dam
Mote & trender

Vinterens 10 fineste blå dunjakker

04 nov 2017
vintertights
Mote & trender

10 varme løpetights

03 nov 2017
skalplagg_2017
Mote & trender

Alt du trenger å vite om skallplagg

03 nov 2017
NO-header.jpg
Mote & trender

Våre 7 fineste mønstrete tights

03 nov 2017
NO-header.jpg
Mote & trender

Test av vinterstøvler for barn 2017

03 nov 2017
NO-Header-underställ-herr.jpg
Mote & trender

Høstens store test av superundertøy for menn 2017

03 nov 2017
Odd Molly
Mote & trender

Treningsnyhetene fra Odd Molly er endelig her

02 nov 2017
Haglöfs
Mote & trender

Vinterjakker fra Haglöfs

02 nov 2017
plock_farsdag
Mote & trender

Farsdagsgaver til alle slags pappaer

01 nov 2017
Fars dag
Mote & trender

10 perfekte farsdagsgaver

31 oct 2017
NO-header
Mote & trender

Best i test: de fineste støvlene for damer og herrer 2017

27 oct 2017
timberland
Mote & trender

Hva er forskjellen mellom barne- og voksenmodellen av Timberland 6-Inch Premium?

27 oct 2017
more news
zeropoint

Et smart triks som holder beina fine i form i skibakken!

Zeropoint lager klær som øker blodsirkulasjonen og oksygentilførselen til musklene. Dessuten kan strømpene deres minske stølhet - perfekt til skiferien!

Mote & trender
Salomon Grom Visor

5 grunner til å elske barnehjelmen Grom

De minste i familien har ømfintlige hoder som må beskyttes i bakken. Her er grunnene til at visir hjelmen Grom fra Salomon er en favoritt for unge skikjørere.

Mote & trender
adidas predator

Adidas Predator er tilbake!

Adidas relanserer den ikoniske fotballskoen Predator, som gir en nøyaktig presisjon og et fantastisk grep. Gjør som superstjernene Pogba og Özil, og spill i den nye Predator 18+ 360 Control.

Mote & trender
SkinS DNAmic

Slik finner du riktig kompresjonstights

Gi musklene mer støtte og restitusjon ved å trene i kompresjonstights. Vi gjør det enklere for deg å finne riktig modell.

Mote & trender
Voss line

Sjekk ut den luksuriøse kolleksjonen Kari Traa Voss Line

Er du på jakt etter ytterplagg og superundertøy av høy kvalitet? Da bør du sjekke ut Voss Line. Mange nye fantastiske fjellfavoritter fra Kari Traa, klare for å bli elsket!

Mote & trender
Randy Slim Pants

Så bra er den slimme skibuksen fra 8848 Altitude

Stramme skibukser er en hot trend for kvinnelige skikjørere denne sesongen, og vi har testet den nye Randy Slim Pant fra 8848 Altitude. Dette mener testpanelet vårt!

Mote & trender
Ortovox2.png

Slik gjør du skikjøringen sikker med Ortovox

Om du elsker å stå på ski og gjerne kjører offpist bør du sjekke ut Ortovox. Et merke som spesialiserer seg på sikkerhetsutstyr for nettopp skikjørere.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Tightsen som er mest synlig i mørket!

På den mørke årstiden er en tights med refleksdetaljer et smart tilskudd i treningsgarderoben. Her er tightsen som gir deg best synlighet i vintermørket.

Mote & trender
NO-header.jpg

Test: Jakkene som varmer best i vinter

Vi har latt testpanelet vårt gå ut i vinterkulda i seks ulike vinterjakker for å se hvilken som varmer best. Spørsmålet er: Hvilken velger du?

Mote & trender
X-cellent guide

X-cellent guide – de beste pakkene til hele familien

Vet du ikke hva du skal gi bort i julegave? Vi hjelper deg! Her finner du de beste pakkene til hele familien.

Mote & trender
iStock-611897054.jpg

Slik velger du riktige støvler til barna

Det kan være vrient å finne riktig størrelse til de aller minste i familien, men med vår smarte guide blir sesongens innkjøp av støvler litt lettere.

Mote & trender
thule

Nyhet på Sportamore: Thule

I 75 år har Thule laget produkter som gjør det enklere å leve et aktivt liv. Nå har deres vesker, sykkelvogner og barnestoler kommet inn på Sportamore.

Mote & trender
Plock

9 svarte tilbud på Black Friday

9 favoritter fra 9 toppmerker. Pass på at du klikker hjem disse svarte kuppene nå under Black Friday weekend!

Mote & trender
cyber Monday

Gå ikke glipp av Cyber Monday!

Etter Black Friday Week kommer Cyber Monday! Her er alt du trenger å vite om vinterens beste mandag.

Mote & trender
Tarjei Aasen_Salvation_Foto_Vegard Aasen(2)_preview.jpeg.jpg

Vær trygg i bakken med Sweet Protection

Hjelm er et must dersom du skal stå på ski eller snowboard i vinter. Det norske merket Sweet Protection tilbyr høyteknologiske (og fine) skihjelmer for både voksne og barn.

Mote & trender