Tightsen som er mest synlig i mørket!

På den mørke årstiden er en tights med refleksdetaljer et smart tilskudd i treningsgarderoben. Her er tightsen som gir deg best synlighet i vintermørket. 

Med refleksprint på løpetightsen din vil du være mer synlig når du er ute og løper i mørket, som igjen gjør det tryggere i trafikken. Dette er en fin og enkel måte å gjøre vinterens løpeturer litt tryggere!  

Testpanelet har løpt i syv ulike dame- og herremodeller med ulik mengde refleksdetaljer for å avgjøre hvilken modell som gir best synlighet i lysfattige forhold. Dette er meningen deres.

Reflekstights for henne

NO-2XU-DAM.jpg

Merke: 2XU

Modell: Mid-Rise Reflect Compression Tight

Ordinær pris: 1 295 kroner

Kort oppsummert: Maksimal synlighet og kompresjon.  

Testpanelet sier:

En kompresjonstights som er tenkt til løping men som fungerer minst like bra ved svette innendørsaktiviteter. Her får du ordentlig med kompresjon og en fenomenal passform som holder vask etter vask.  

– Den satt veldig bra på og holdt inne på en behagelig og god måte både i midjen og over rumpa. Stoffet er litt gjennomsiktig men det var ikke noe som forstyrret da jeg var ute og løp eller syklet i dem, sier ei jente i testpanelet. 

Om du ser etter maksimal synlighet og høy trafikksikkerhet ved vinterløping er dette tightsen for deg. Du er veldig synlig i mørket takket være de store og fine refleksdetaljene på både bak- og forsiden av tightsen. 

– Jeg anbefaler virkelig denne ved en joggetur i mørket ettersom den har 360-graders reflekser rundt leggene. Fantastisk synlighet! Men den er ikke supervarm slik at det kan ikke være alt for kaldt ute, sier en tester.

Testpanelet gir ekstra pluss på slutten for den lille lommen i midjen hvor du får plass til nøkler og andre småting.  

Et minus er det ekstremt stramme stoffet som gjorde den litt vanskelig å ta av og på for noen av testerne. Men det er på den andre siden noe du må regne med når du tar på deg en tights med så høy kompresjon.

Mid-Rise Reflect Compression Tight fra 2XU finner du .

NO-Röhnisch-DAM.jpg

Merke: Röhnisch

Modell: Shape Curved Long Tight

Ordinær pris: 1 295 kroner

Kort oppsummert: Refleks som pryder støtten for både midjen og beina. 

Testpanelet sier:

Drømmetightsen for deg som liker kompresjon, høy midje og et fint design. Det myke, herlige stoffet gir en jevn kompresjon over hele beina som føles deilig når du trener og løper. Under rumpa er det dessuten en søm som gir rumpa et fint løft! 

– Om du synes tightsen ser liten ut ved første øyekast, er det ingenting å bekymre seg for. Den er helt passe i størrelsen og enkel å ta på seg. Til tross for tykke sømmer med reflekser på utsiden kjenner du dem ikke på innsiden og ingenting gnager når du trener, sier en jente i testpanelet.  

Tightsen passer like bra til trening utendørs som innendørs, men det er ingen vintertights ettersom den ikke er tilstrekkelig tykk for minusgrader. Takket være fine refleksdetaljer er du veldig synlig ute i mørket og testerne mente at det ga en trygg følelse ved løping utendørs. Andre smarte detaljer er det justerbare båndet i livet, en nøkkellomme på baksiden med glidelås og tapede sømmer ved anklene. 

– Jeg anbefaler denne tightsen til deg som vil ha en fin og flatterende, kompresjonstights med høy midje som passer like bra til utendørsløping som til sykling innendørs. Superduperbra! sier en tester.

Röhnisch Shape Curved Long Tight finner du .

NO-Better-Bodies-DAM.jpg

Merke: Better Bodies

Modell: Madison

Ordinær pris: 1 095 kroner

Kort oppsummert: Flatterende refleks-kompresjon. 

Testpanelet sier:

Better Bodies lever virkelig opp til navnet sitt med denne kompresjonstightsen. Den sitter etter på de riktige stedene og har en deilig, høy midje. Materialet er mykt men litt tykkere enn vanlige treningstights. Det gjør at den er veldig tildekkende og det er ingen risiko for at trusene er synlige gjennom stoffet. 

– Jeg har testet å både løpe og kjøre spinningtimer på treningssenteret med denne og tightsen er virkelig fantastisk. Den absorberer fukt og svette veldig raskt. Ettersom stoffet er litt tykkere blir den litt varm, men den fantastiske komforten veier opp for det, sier en tester. 

Kompresjonen gir smale bein og en fin formet rumpe. At midjen ikke har snøring gjør ingenting - den sitter på plass gjennom hele treningsøkten uten noen problem. 

Synligheten oppleves som veldig bra av testpanelet. Refleksdetaljene på leggene er ikke bare fine, de gjør deg synlig når du jogger på kvelden.  

– Denne tightsen passer for deg som vil kombinere høy komfort og design med funksjon. Du får en slim tights med diskrete, men fortsatt tydelige refleksdetaljer, sier en jente i testpanelet. 

 finner du reflekstightsen fra Better Bodies. 

NO-BLACC.jpg

Merke: Blacc

Modell: Lava Compression Tights

Ordinær pris: 399 kroner

Kort oppsummert: Prisgunstig kompresjonstights.

Testpanelet sier:

Dette er en tights med mye kompresjon som gir en veldig stram følelse, noe som splitter testpanelet. Noen mener at det gir en raskere følelse under løpeturen mens andre synes det senker komforten litt. Noen testere mente at den var litt vanskelig å ta av og på. Men om du liker når tightsen virkelig suger inn beina er dette modellen for deg.  

– Tightsen passer for både løping og trening, uansett om du skal være utendørs eller innendørs. Den holder alt på plass og gir en ekstra bra støtte ved treningen, sier en tester.  

Det sitter et fint refleksprint på baksiden av beina som gir noe ekstra synlighet, men det er mer en piffig detalj enn en måte å være synlig på i mørket ettersom du ikke er så synlig fra forsiden. Kjøp denne tightsen for kompresjonsevnen og det fine designet snarere enn refleksprintet, ettersom det er en veldig prisgunstig kompresjonstights. Alternativet er at man bruker flere reflekser, for å være på den sikre siden. 

– Midjen kan man stramme til ved hjelp av snøring, noe som kan være bra å gjøre ettersom stoffet er ganske glatt og har en tendens til å gli ned når du løper dersom det ikke sitter ordentlig etter, sier en jente. 

Lava Compression Tight fra Blacc finnes i  og en

Reflekstights for ham

NO-Saucony-HERR.jpg

Merke: Saucony

Modell: Reflex Tight

Ordinær pris: 999 kroner

Kort oppsummert: Et sikkert valg i vintermørket. 

Testpanelet sier:

I denne tightsen behøver du ikke å bekymre deg for synligheten. Det sitter solide reflekspaneler rundt hele underbeinet som passer på at du er veldig synlig i mørket. 

Utenom den fantastiske synligheten er det enkle, fine designet noe av det beste med denne tightsen. 

– Det er en tights med en deilig passform som er true to size. Praktisk snøring i livet og en liten smidig nøkkellomme på baksiden. Refleksdetaljene på underbeina gjør den også super til sykling ettersom du blir veldig synlig, sier en tester. 

Stoffet er mykt og behagelig mot kroppen og den er deilig å bevege seg i og svette i. Tightsen er perfekt for høst- og vinterløping på ettermiddagen eller kvelden når det begynner å bli mørkt ute.  

– Det stilrene og helsvarte designet med diskrete refleksdetaljer gjør den til et sikkert valg for de fleste. Det eneste jeg savner er en glidelås ved anklene ettersom den er litt vanskelig å tre på seg, sier en mann i testpanelet. 

Saucony Reflex Tight finner du

NO-Blacc-HERR.jpg

Merke: Blacc

Modell: Argon Winter Tights

Ordinær pris: 399 kroner

Kort oppsummert: Fin tights til minipris!

Testpanelet sier:

Designet og komforten er det som gjør denne tightsen med fleece på innsiden til en vinner. Designet får spesielt en høy poengsum av testpanelet. 

– Kombinasjonen av mørkeblått og gull er en suksess, veldig fint! Den har en smidig glidelås på beina som gjør det enkelt å dra den av og på. Tightsen er dessuten veldig behagelig, kanskje litt stor i størrelsen, sier en tester.  

Utseendet er det ingenting å klage over. Refleksdetaljene i gull er godkjente men ikke strålende, de kunne gjerne lyst enda mer. At de kun sitter bak på leggene gjør deg ikke så synlig forfra selv om det sitter en refleksdetalj på hoften. 

– Refleksen på hoften tildekkes dersom du har på deg en jakke eller genser, noe man selvfølgelig har når det er kaldt ute. Jeg vil fortsatt si at denne tightsen er ganske allsidig. Den fungerer året rundt selv om den er utviklet for nettopp vinterløping. 

To smarte funksjoner som testpanelet vil løfte litt ekstra er den lille nøkkellommen på baksiden og snøringen i livet.  

Snygga Argon Winter Tights kan du sjekke ut .

NO-2XU-HERR.jpg

Merke: 2XU

Modell: Reflect Compression Tights

Ordinær pris: 1 345 kroner

Kort oppsummert: Vinterens mest synlige kompresjonstights.

Testpanelet sier:

Fin og funksjonell kompresjonstights med et stilig refleksmønster som gir bra synlighet både forfra og bakfra i vintermørket. Kompresjonen gir et bra gradvis trykk for økt blodsirkulasjon som føles ekstra deilig når temperaturen synker. 

– Den er ikke fôret men jeg opplevde den fortsatt som ganske varm, mye takket være bra fukttransport som holder deg tørr. Kompresjonsklær er generelt stramme og denne er intet unntak. Den føles spesielt stram rundt livet. Avhengig av hvor komfortabel du er med kompresjon kan det føles mer behagelig å gå opp en størrelse, sier en tester. 

Til å være en tights egnet for utendørsbruk ved årets mørkeste og kaldeste måneder, synes deler av testpanelet at den var litt vel kort i modellen. Noen testere måtte komplettere med et par høye strømper som gikk opp til anklene for at det ikke skulle være noen glipe. 

Er det synlighet du er ute etter er denne tightsen et veldig bra valg. Den har 360 graders reflekser på den nederste delen av beina, noe som gir en veldig fin synlighet i mørket fra avstand. 

– Prisen er i det dyreste laget men du får virkelig det du betaler for. Snøring i livet, integrert lomme, høy kompresjon og fantastisk synlighet! sier en mann i testpanelet. 

Reflect Compression Tights fra 2XU kan du kikke nærmere på .

LES MER:
 Tilbake

News Feed

Blacc running
Mote & trender

Blaccs nye (superfine) løpekolleksjon er her!

2 dager siden
LisaAnckarman
Mote & trender

Skaff deg høstens heteste trend allerede nå!

3 dager siden
9324976161666_001.jpg
Mote & trender

Derfor skal du kjøpe Le Specs bøybare solbriller

4 dager siden
Sport-bh:ar
Mote & trender

13 sports-BH'er under 400 kroner

6 dager siden
Skärmavbild 2018-07-10 kl. 14.50.44.png
Mote & trender

Nå finnes Nike Pegasus 35 i metallic rosa!

13 jul 2018
Vinterkap
Mote & trender

9 vinterkupp på sommersalget

10 jul 2018
no-header-dam.jpg
Mote & trender

Vi tester: Løpesko til henne 2018

09 jul 2018
no-header-herr.jpg
Mote & trender

TEST: De beste løpeskoene til menn sommeren 2018

06 jul 2018
NO_Header.jpg
Mote & trender

Best i test: Kompresjonsstrømper

04 jul 2018
white noise
Mote & trender

Saucony White Noise Collection har landet

03 jul 2018
Salomon_trailskor
Mote & trender

Finn de rette trailskoene fra Salomon

01 jul 2018
klänning
Mote & trender

Sommerens fineste kjoler

29 jun 2018
Parley
Mote & trender

Løpeskoene Adidas Parley UltraBoost er snille mot miljøet

26 jun 2018
Header-NO.jpg
Mote & trender

Golfskoene som er best i test 2018

25 jun 2018
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Mote & trender

Sommerjakken alle bør ha

20 jun 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

De svaleste tightsene for sommertrening

20 jun 2018
magic pants
Mote & trender

Derfor er Daily Sports Magic Pants en klassiker på golfbanen

18 jun 2018
peak
Mote & trender

Skalljakken fra Peak Performance som testpersonen elsker

14 jun 2018
bags
Mote & trender

5 fine duffelbags til reisen

13 jun 2018
Vans black.png
Mote & trender

Derfor er Vans det hotteste sneakersmerket akkurat nå

12 jun 2018
badskor
Mote & trender

Finn de rette badeskoene til barna

11 jun 2018
NO_Header.jpg
Mote & trender

Sommerens beste løpetopper

11 jun 2018
crossfit
Mote & trender

Test av de beste CrossFit-skoene fra Reebok

11 jun 2018
ASICS_AW18_KAYANO25_DANIELA_PHOTOGRAPHY_11a.jpg
Mote & trender

Nyheten Asics Gel-Kayano 25 – for deg som overpronerer

06 jun 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Våre beste løpeshorts!

05 jun 2018
röhnisch
Mote & trender

Her er golfbuksene fra Röhnisch som alle kvinner elsker

04 jun 2018
Pegasus 35.png
Mote & trender

Derfor skal du løpe i de nye Nike Pegasus 35

04 jun 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Vi tester: Nike Air Zoom Pegasus 35

04 jun 2018
Träningstights
Mote & trender

11 fine treningstights

03 jun 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

5 crop tops til sommertreningen

01 jun 2018
Adidas Solar Glide
Mote & trender

Adidas Solar Glide gir kraft til hvert eneste steg

01 jun 2018
Hurley_6.jpg
Mote & trender

Surfemerket Hurley finnes endelig på Sportamore!

31 may 2018
LOW-RES Not for Production-18SS_BTL_RETAIL_RT_Training_DO-YOU_Defy_Q2_A4_210x297mm_Defy-2.jpg
Mote & trender

3 grunner til å elske de nye treningsskoene fra Puma

31 may 2018
Adidas X18
Mote & trender

Fotballskoene som VMs toppnavn skal spille i

31 may 2018
tofflor 2018
Mote & trender

Sommerens beste slippers og sandaler fra Moheda, Havaianas og Birkenstock

30 may 2018
iStock-808498824.jpg
Mote & trender

Derfor skal du løpe med løpebriller

30 may 2018
No Header.jpg
Mote & trender

Våre 5 yogamatter som er best i test!

29 may 2018
Cros for all
Mote & trender

Guide: Crocs for hele familien

28 may 2018
Aim high2png
Mote & trender

Röhnischs nye limiterte kolleksjon er her!

28 may 2018
NO_Header.jpg
Mote & trender

Barnesandalene som får toppscore

27 may 2018
more news
Blacc running

Blaccs nye (superfine) løpekolleksjon er her!

Blaccs nye løpekolleksjon er endelig her, og du kommer ikke til å bli skuffet. Forbered deg på shorts som sitter perfekt, singleter med detaljer på ryggen og en fargeskala som matcher himmelen på sensommeren.

Mote & trender
LisaAnckarman

Skaff deg høstens heteste trend allerede nå!

Den sporty moten innebærer ikke bare at du kan bruke joggebukse på jobben, det er dessuten et trendy valg. Stylisten Lisa Anckarman gir sine stiltips.

Mote & trender
9324976161666_001.jpg

Derfor skal du kjøpe Le Specs bøybare solbriller

Det høres for godt ut til å være sant med et par solbriller som du kan bøye og ta på deg uten at de går i stykker. Men det er nettopp det du kan gjøre med Le Specs nye solbriller.

Mote & trender
Sport-bh:ar

13 sports-BH'er under 400 kroner

Fine sports-BH'er til både lav- og høyintensiv trening som er snille mot lommeboka. Hvilken modell blir din nye sommerfavoritt?

Mote & trender
Skärmavbild 2018-07-10 kl. 14.50.44.png

Nå finnes Nike Pegasus 35 i metallic rosa!

En av verdens mest populære løpesko har nå også blitt sesongens fineste. Sjekk ut den nye metalliske fargen.

Mote & trender
Vinterkap

9 vinterkupp på sommersalget

Når sommeren er på sitt varmeste gjør du de beste kuppene til den kaldere sesongen. Her er 9 høst- og vinterkupp til henne.

Mote & trender
no-header-dam.jpg

Vi tester: Løpesko til henne 2018

Vi har satt sommernyheter fra våre største merker på prøve. Her er meningene fra vårt kvinnelige testpanel om løpeskoene du ikke kan gå glipp av!

Mote & trender
no-header-herr.jpg

TEST: De beste løpeskoene til menn sommeren 2018

Vi på Sportamore elsker løping og vil at flere skal få øynene opp for hvor herlig det er å løpe. Derfor har vi testet sommerens heteste løpesko, slik at det blir lettere for deg å finne de rette skoene!

Mote & trender
NO_Header.jpg

Best i test: Kompresjonsstrømper

Kompresjonsstrømper forebygger hovne og slitne føtter når du trener, løper eller er på reisefot. Her er modellene som testpanelet liker aller best.

Mote & trender
white noise

Saucony White Noise Collection har landet

Sauconys bestselger har fått nytt utseende. Her er sommerens fineste løpesko!

Mote & trender
Salomon_trailskor

Finn de rette trailskoene fra Salomon

Salomon er det soleklare valget når det gjelder trailsko, men det kan være vanskelig å finne rett modell. Vi hjelper deg!

Mote & trender
klänning

Sommerens fineste kjoler

En kjole er det perfekte plagget uansett om du skal trene, slappe av eller seile. Her er våre favoritter.

Mote & trender
Parley

Løpeskoene Adidas Parley UltraBoost er snille mot miljøet

Gode nyheter for deg som elsker UltraBoost! Nå lanserer Adidas sine bestselgende løpesko sammen med Parley, laget av oppsamlet plast fra havet.

Mote & trender
Header-NO.jpg

Golfskoene som er best i test 2018

Det viktigste når du kjøper golfsko er et bra grep, høy komfort og en passform som passer til føttene dine. Her er golfernes favoritter for både dame og herre.

Mote & trender
Global_FW16_I4A1852_A4.png

Sommerjakken alle bør ha

Nei, det er hverken en jeans-, skinn eller regnjakke. Vi snakker selvfølgelig om multilineren! Den tynne jakken i dun eller syntet som redder deg året rundt.

Mote & trender