Tightsen som er mest synlig i mørket!

På den mørke årstiden er en tights med refleksdetaljer et smart tilskudd i treningsgarderoben. Her er tightsen som gir deg best synlighet i vintermørket. 

Med refleksprint på løpetightsen din vil du være mer synlig når du er ute og løper i mørket, som igjen gjør det tryggere i trafikken. Dette er en fin og enkel måte å gjøre vinterens løpeturer litt tryggere!  

Testpanelet har løpt i syv ulike dame- og herremodeller med ulik mengde refleksdetaljer for å avgjøre hvilken modell som gir best synlighet i lysfattige forhold. Dette er meningen deres.

Reflekstights for henne

NO-2XU-DAM.jpg

Merke: 2XU

Modell: Mid-Rise Reflect Compression Tight

Ordinær pris: 1 295 kroner

Kort oppsummert: Maksimal synlighet og kompresjon.  

Testpanelet sier:

En kompresjonstights som er tenkt til løping men som fungerer minst like bra ved svette innendørsaktiviteter. Her får du ordentlig med kompresjon og en fenomenal passform som holder vask etter vask.  

– Den satt veldig bra på og holdt inne på en behagelig og god måte både i midjen og over rumpa. Stoffet er litt gjennomsiktig men det var ikke noe som forstyrret da jeg var ute og løp eller syklet i dem, sier ei jente i testpanelet. 

Om du ser etter maksimal synlighet og høy trafikksikkerhet ved vinterløping er dette tightsen for deg. Du er veldig synlig i mørket takket være de store og fine refleksdetaljene på både bak- og forsiden av tightsen. 

– Jeg anbefaler virkelig denne ved en joggetur i mørket ettersom den har 360-graders reflekser rundt leggene. Fantastisk synlighet! Men den er ikke supervarm slik at det kan ikke være alt for kaldt ute, sier en tester.

Testpanelet gir ekstra pluss på slutten for den lille lommen i midjen hvor du får plass til nøkler og andre småting.  

Et minus er det ekstremt stramme stoffet som gjorde den litt vanskelig å ta av og på for noen av testerne. Men det er på den andre siden noe du må regne med når du tar på deg en tights med så høy kompresjon.

Mid-Rise Reflect Compression Tight fra 2XU finner du .

NO-Röhnisch-DAM.jpg

Merke: Röhnisch

Modell: Shape Curved Long Tight

Ordinær pris: 1 295 kroner

Kort oppsummert: Refleks som pryder støtten for både midjen og beina. 

Testpanelet sier:

Drømmetightsen for deg som liker kompresjon, høy midje og et fint design. Det myke, herlige stoffet gir en jevn kompresjon over hele beina som føles deilig når du trener og løper. Under rumpa er det dessuten en søm som gir rumpa et fint løft! 

– Om du synes tightsen ser liten ut ved første øyekast, er det ingenting å bekymre seg for. Den er helt passe i størrelsen og enkel å ta på seg. Til tross for tykke sømmer med reflekser på utsiden kjenner du dem ikke på innsiden og ingenting gnager når du trener, sier en jente i testpanelet.  

Tightsen passer like bra til trening utendørs som innendørs, men det er ingen vintertights ettersom den ikke er tilstrekkelig tykk for minusgrader. Takket være fine refleksdetaljer er du veldig synlig ute i mørket og testerne mente at det ga en trygg følelse ved løping utendørs. Andre smarte detaljer er det justerbare båndet i livet, en nøkkellomme på baksiden med glidelås og tapede sømmer ved anklene. 

– Jeg anbefaler denne tightsen til deg som vil ha en fin og flatterende, kompresjonstights med høy midje som passer like bra til utendørsløping som til sykling innendørs. Superduperbra! sier en tester.

Röhnisch Shape Curved Long Tight finner du .

NO-Better-Bodies-DAM.jpg

Merke: Better Bodies

Modell: Madison

Ordinær pris: 1 095 kroner

Kort oppsummert: Flatterende refleks-kompresjon. 

Testpanelet sier:

Better Bodies lever virkelig opp til navnet sitt med denne kompresjonstightsen. Den sitter etter på de riktige stedene og har en deilig, høy midje. Materialet er mykt men litt tykkere enn vanlige treningstights. Det gjør at den er veldig tildekkende og det er ingen risiko for at trusene er synlige gjennom stoffet. 

– Jeg har testet å både løpe og kjøre spinningtimer på treningssenteret med denne og tightsen er virkelig fantastisk. Den absorberer fukt og svette veldig raskt. Ettersom stoffet er litt tykkere blir den litt varm, men den fantastiske komforten veier opp for det, sier en tester. 

Kompresjonen gir smale bein og en fin formet rumpe. At midjen ikke har snøring gjør ingenting - den sitter på plass gjennom hele treningsøkten uten noen problem. 

Synligheten oppleves som veldig bra av testpanelet. Refleksdetaljene på leggene er ikke bare fine, de gjør deg synlig når du jogger på kvelden.  

– Denne tightsen passer for deg som vil kombinere høy komfort og design med funksjon. Du får en slim tights med diskrete, men fortsatt tydelige refleksdetaljer, sier en jente i testpanelet. 

 finner du reflekstightsen fra Better Bodies. 

NO-BLACC.jpg

Merke: Blacc

Modell: Lava Compression Tights

Ordinær pris: 399 kroner

Kort oppsummert: Prisgunstig kompresjonstights.

Testpanelet sier:

Dette er en tights med mye kompresjon som gir en veldig stram følelse, noe som splitter testpanelet. Noen mener at det gir en raskere følelse under løpeturen mens andre synes det senker komforten litt. Noen testere mente at den var litt vanskelig å ta av og på. Men om du liker når tightsen virkelig suger inn beina er dette modellen for deg.  

– Tightsen passer for både løping og trening, uansett om du skal være utendørs eller innendørs. Den holder alt på plass og gir en ekstra bra støtte ved treningen, sier en tester.  

Det sitter et fint refleksprint på baksiden av beina som gir noe ekstra synlighet, men det er mer en piffig detalj enn en måte å være synlig på i mørket ettersom du ikke er så synlig fra forsiden. Kjøp denne tightsen for kompresjonsevnen og det fine designet snarere enn refleksprintet, ettersom det er en veldig prisgunstig kompresjonstights. Alternativet er at man bruker flere reflekser, for å være på den sikre siden. 

– Midjen kan man stramme til ved hjelp av snøring, noe som kan være bra å gjøre ettersom stoffet er ganske glatt og har en tendens til å gli ned når du løper dersom det ikke sitter ordentlig etter, sier en jente. 

Lava Compression Tight fra Blacc finnes i  og en

Reflekstights for ham

NO-Saucony-HERR.jpg

Merke: Saucony

Modell: Reflex Tight

Ordinær pris: 999 kroner

Kort oppsummert: Et sikkert valg i vintermørket. 

Testpanelet sier:

I denne tightsen behøver du ikke å bekymre deg for synligheten. Det sitter solide reflekspaneler rundt hele underbeinet som passer på at du er veldig synlig i mørket. 

Utenom den fantastiske synligheten er det enkle, fine designet noe av det beste med denne tightsen. 

– Det er en tights med en deilig passform som er true to size. Praktisk snøring i livet og en liten smidig nøkkellomme på baksiden. Refleksdetaljene på underbeina gjør den også super til sykling ettersom du blir veldig synlig, sier en tester. 

Stoffet er mykt og behagelig mot kroppen og den er deilig å bevege seg i og svette i. Tightsen er perfekt for høst- og vinterløping på ettermiddagen eller kvelden når det begynner å bli mørkt ute.  

– Det stilrene og helsvarte designet med diskrete refleksdetaljer gjør den til et sikkert valg for de fleste. Det eneste jeg savner er en glidelås ved anklene ettersom den er litt vanskelig å tre på seg, sier en mann i testpanelet. 

Saucony Reflex Tight finner du

NO-Blacc-HERR.jpg

Merke: Blacc

Modell: Argon Winter Tights

Ordinær pris: 399 kroner

Kort oppsummert: Fin tights til minipris!

Testpanelet sier:

Designet og komforten er det som gjør denne tightsen med fleece på innsiden til en vinner. Designet får spesielt en høy poengsum av testpanelet. 

– Kombinasjonen av mørkeblått og gull er en suksess, veldig fint! Den har en smidig glidelås på beina som gjør det enkelt å dra den av og på. Tightsen er dessuten veldig behagelig, kanskje litt stor i størrelsen, sier en tester.  

Utseendet er det ingenting å klage over. Refleksdetaljene i gull er godkjente men ikke strålende, de kunne gjerne lyst enda mer. At de kun sitter bak på leggene gjør deg ikke så synlig forfra selv om det sitter en refleksdetalj på hoften. 

– Refleksen på hoften tildekkes dersom du har på deg en jakke eller genser, noe man selvfølgelig har når det er kaldt ute. Jeg vil fortsatt si at denne tightsen er ganske allsidig. Den fungerer året rundt selv om den er utviklet for nettopp vinterløping. 

To smarte funksjoner som testpanelet vil løfte litt ekstra er den lille nøkkellommen på baksiden og snøringen i livet.  

Snygga Argon Winter Tights kan du sjekke ut .

NO-2XU-HERR.jpg

Merke: 2XU

Modell: Reflect Compression Tights

Ordinær pris: 1 345 kroner

Kort oppsummert: Vinterens mest synlige kompresjonstights.

Testpanelet sier:

Fin og funksjonell kompresjonstights med et stilig refleksmønster som gir bra synlighet både forfra og bakfra i vintermørket. Kompresjonen gir et bra gradvis trykk for økt blodsirkulasjon som føles ekstra deilig når temperaturen synker. 

– Den er ikke fôret men jeg opplevde den fortsatt som ganske varm, mye takket være bra fukttransport som holder deg tørr. Kompresjonsklær er generelt stramme og denne er intet unntak. Den føles spesielt stram rundt livet. Avhengig av hvor komfortabel du er med kompresjon kan det føles mer behagelig å gå opp en størrelse, sier en tester. 

Til å være en tights egnet for utendørsbruk ved årets mørkeste og kaldeste måneder, synes deler av testpanelet at den var litt vel kort i modellen. Noen testere måtte komplettere med et par høye strømper som gikk opp til anklene for at det ikke skulle være noen glipe. 

Er det synlighet du er ute etter er denne tightsen et veldig bra valg. Den har 360 graders reflekser på den nederste delen av beina, noe som gir en veldig fin synlighet i mørket fra avstand. 

– Prisen er i det dyreste laget men du får virkelig det du betaler for. Snøring i livet, integrert lomme, høy kompresjon og fantastisk synlighet! sier en mann i testpanelet. 

Reflect Compression Tights fra 2XU kan du kikke nærmere på .

LES MER:
 Tilbake

News Feed

4990.jpg
Mote & trender

Wytes aller første treningskolleksjon er her!

3 dager siden
Selena Gomez Puma
Mote & trender

Vårens fineste treningssko er her!

4 dager siden
Header_NO.jpg
Mote & trender

Derfor behøver du en recovery-tights

5 dager siden
nike
Mote & trender

Løp fra motspillerne med de nye Nike Mercurial

5 dager siden
7323342937425_001_30e31a51962d492dbb0d10c6cbfa87bb.jpg
Mote & trender

Casall Logo Collection – kun hos Sportamore

6 dager siden
Skärmavbild 2018-03-09 kl. 15.54.53.png
Mote & trender

Stilren sportsmote med et tydelig trendy preg

12 mar 2018
Fotbollsskor test 2018
Mote & trender

Fotballskoene som er best i test 2018

09 mar 2018
Blacc Ltd
Mote & trender

Vårens fineste sportswear er her

09 mar 2018
peak
Mote & trender

De 5 beste sportswear-nyhetene fra Peak Performance

08 mar 2018
peak
Mote & trender

Vårens høydepunkter for menn fra Peak Performance

08 mar 2018
HEADER HERR.jpg
Mote & trender

Test: 8 nye løpetights for menn

07 mar 2018
skridskopar
Mote & trender

Dette skal du ha i bakhodet når du kjøper nye skøyter

07 mar 2018
Shock Absorber
Mote & trender

Tilpass sports-bh'en din etter treningen

06 mar 2018
houdini
Mote & trender

3 Houdini-jakker du kommer til å elske denne våren

06 mar 2018
HEADER DAM_no.jpg
Mote & trender

Vårens beste løpetights for kvinner 2018

06 mar 2018
NO_HEADER_DAM.jpg
Mote & trender

Best i test: Vårens nye sports-bh'er 2018

05 mar 2018
Craft_running
Mote & trender

Her er løpeskoene for deg som elsker å løpe en mil

02 mar 2018
Hoka one one
Mote & trender

Nå tar Hoka One One over løpeverden

01 mar 2018
Adidas Ultra Boost
Mote & trender

Finn rett Adidas Ultra Boost for deg

28 feb 2018
Ultra boost adidas
Mote & trender

Hva er forskjellen på Ultra Boost og Ultra Boost X?

28 feb 2018
didriksons
Mote & trender

Den ultimate guiden: Slik bør du tenke når du kjøper en skalljakke til et barn

27 feb 2018
NO_HEADER_HERR.jpg
Mote & trender

Undertøyet for menn som er best til trening

27 feb 2018
NO_HEADER_DAM.jpg
Mote & trender

Treningstrusene som gjør jobben!

26 feb 2018
underarmour
Mote & trender

Med Under Armours nye løpesko kan du utfordre tyngdekraften

24 feb 2018
HERR_NO.jpg
Mote & trender

Vårens beste treningssko for menn 2018

23 feb 2018
DAM_NO.jpg
Mote & trender

Stor test: Vårens beste treningssko 2018

22 feb 2018
adidas alphaskin
Mote & trender

Test: Så bra er den nye kolleksjonen Adidas Alphaskin

22 feb 2018
rosasneakers.jpg
Mote & trender

Vårens fineste pastellrosa sneakers 2018

22 feb 2018
Primaloft_8848Altitude
Mote & trender

Derfor er Primaloft det perfekte mellomlaget

21 feb 2018
salming
Mote & trender

Skoene du behøver for å løpe utendørs denne våren

21 feb 2018
osprey_rygga
Mote & trender

Derfor er Osprey den beste vennen en eventyrer kan ha

21 feb 2018
Löpartights
Mote & trender

Adidas sin beste løpetights for herrer våren 2018

19 feb 2018
Löpartights adidas
Mote & trender

Hvilken løpetights fra Adidas er best i test?

19 feb 2018
Nike Air Max Command Premium.jpg
Mote & trender

Vårens heteste sneakers for menn 2018

16 feb 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Vi tester treningsbukser!

16 feb 2018
Sneakers
Mote & trender

Jenter, se hit! Her er vårens sneakerstrender

15 feb 2018
Adidas ID
Mote & trender

Våre 6 sportswear-favoritter fra Adidas

14 feb 2018
NO_HEADER.jpg
Mote & trender

Toppene som er best for yoga våren 2018

12 feb 2018
NO_HEADER.jpg
Mote & trender

Best i test: Yogabukser våren 2018

12 feb 2018
Alla hjärtans dag
Mote & trender

14 røde kupp til valentinsdagen

09 feb 2018
more news
4990.jpg

Wytes aller første treningskolleksjon er her!

Sportswear-merket Wyte lanserer for første gang en treningskolleksjon. Det er en ren, frisk og stilren kolleksjon med et feminint preg.

Mote & trender
Selena Gomez Puma

Vårens fineste treningssko er her!

Den nye treningsskoen Puma Ignite Flash er godt ventilert og lett som en fjær. Selena Gomez er ansiktet utad for skoen, som kommer til å bli en stor favoritt denne våren og sommeren.

Mote & trender
Header_NO.jpg

Derfor behøver du en recovery-tights

En tights som er komfortabel nok til å sove i, som gjenoppliver trette muskler mellom treningsøktene og redusere hevelse. Høres det for godt ut til å være sant? Vi har testet årets nye must-have plagg fra Skins.

Mote & trender
nike

Løp fra motspillerne med de nye Nike Mercurial

Hvem vil vel ikke gå inn på fotballbanen i like fotballsko som Ronaldo, Hazard og Neymar? Nikes klassiker har endelig kommet i en ny årgang. Her er alt du behøver å vite.

Mote & trender
7323342937425_001_30e31a51962d492dbb0d10c6cbfa87bb.jpg

Casall Logo Collection – kun hos Sportamore

Ser du etter den perfekte tightsen og treningstoppen som du kan bruke til alt? Da er Casalls nye limiterte kolleksjon, som finnes eksklusivt hos oss på Sportamore, noe for deg.

Mote & trender
Skärmavbild 2018-03-09 kl. 15.54.53.png

Stilren sportsmote med et tydelig trendy preg

Wyte er eksperter på sportswear. Vår- og sommerkolleksjonen 2018 er intet unntak, de er fulle av fine plagg i den perfekte miksen av casual og pyntet.

Mote & trender
Fotbollsskor test 2018

Fotballskoene som er best i test 2018

Nå er utesesongen rett rundt hjørnet og det er derfor på tide med nye fotballsko. Her er de beste fotballskoene fra Nike, Adidas og Puma. Hvilken herremodell velger du?

Mote & trender
Blacc Ltd

Vårens fineste sportswear er her

Retro og kule treningsplagg som er fine nok til hverdagsbruk. Det er den nye limiterte kolleksjonen fra Blacc i et nøtteskall. Og vi elsker den!

Mote & trender
peak

De 5 beste sportswear-nyhetene fra Peak Performance

Skriker garderoben din etter trendy plagg som er så komfortable at du aldri vil ta dem av? Se her! Her er fem hete kupp denne våren fra Peak Performance for deg som er kvinne.

Mote & trender
peak

Vårens høydepunkter for menn fra Peak Performance

Sport er på moten og herrenyhetene fra Peak Performance skuffer ingen. Her er de blå sportswear-favorittene som kommer til å løfte garderoben din.

Mote & trender
HEADER HERR.jpg

Test: 8 nye løpetights for menn

Har du lyst på en ny tights før løpesesongen setter i gang? Vårt mannlige testpanel løp så svetten rant i 8 vårnyheter. Her er resultatet som avslører hvilken tights som er best i test.

Mote & trender
skridskopar

Dette skal du ha i bakhodet når du kjøper nye skøyter

Vi har snakket med eksperten om hvordan du velger nye skøyter.

Mote & trender
Shock Absorber

Tilpass sports-bh'en din etter treningen

All ære til fine treningstights, men det er faktisk viktigere med riktig støtte for brystene dine! Ulike treningsformer krever ulik støtte og vi guider deg riktig blant Shock Absorbers bh'er.

Mote & trender
houdini

3 Houdini-jakker du kommer til å elske denne våren

Uansett om du er på jakt etter en lett skalljakke eller et smart mellomlag så har Houdini en vårnyhet som passer for deg. Dessuten er vårjakkene deres mer miljøvennlige enn noensinne.

Mote & trender
HEADER DAM_no.jpg

Vårens beste løpetights for kvinner 2018

Løp våren i møte med en ny løpetights! Testpanelet har trent i sesongens nyheter og vet hvilken modell som bør flytte inn i treningsgarderoben.

Mote & trender