skidhandskar test header

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

Du kan leie ski og staver der du er, men skihansker er det vanskeligere med. For å gjøre shoppingen din litt enklere, har testpanelet til Sportamore kjørt nedover skibakken i sesongens beste modeller. Dette mener testpanelet om skihanskene fra Helly Hansen, Peak Performance, Wear Colour, Bula og Kombi.

Når du kjøper nye skihansker, er det viktig at de er komfortable og sitter bra på, men det er også viktig at de gir god bevegelsesfrihet, har godt grep og er tette. Her er testpanelets favoritter til damer og herre. Finner du de nye skihanskene dine her?

,

Helly Hansen Swift Glove

Modell:

Merke:

Størrelse: Disse skihanskene er litt store, men i utgangspunktet true to size. Du kan kjøpe den størrelsen du vanligvis bruker.

Passer for deg som ... har fargerike eller mønstrete skiklær og som liker å matche det med stilrent tilbehør. Match dem med en hvit ramme på skibrillene dine, da topper det alt! 

Detaljer: Ved håndleddene er det borrelås slik at du kan stramme inn hanskene. På den måten kan verken snø eller kulde komme seg inn, noe som er bra. Ved håndleddene er det også en liten spenne som lar deg feste hanskene sammen når de ikke er i bruk, og på den måten er det lettere å holde styr på dem! Ved håndflatene er hanskene forsterket for bedre grep og holdbarhet.

Sammendrag: Dette er et par klassiske, solide skihansker som passer i alt fra noen få minusgrader til en skikkelig kald vinter. De er laget av et holdbart materiale som avviser vann på en bra måte. På innsiden er de fôret med et deilig, syntetisk materiale som varmer kalde fingre. 

,

Peak Performance unite mitten

Modell:

Merke:

Størrelse: Stort sett true to size og med en normal passform. Kjøp den størrelsen du vanligvis bruker, med mindre du foretrekker litt ekstra plass i skihanskene.

Passer for deg som ... har litt fin smak. Dette er et veldig bra kjøp hvor du får fine resirkulerte materialer, høy komfort og gode vannavstøtende egenskaper.

Detaljer: Forsterkning på innsiden av hendene med godt grep for skistaver. Ved håndleddene er det en strikk som gir en stram og optimal passform. Det er også en glidelås ved håndleddet, og på den måten kan åpne eller lukke alt ettersom hva du har behov for der og da.

Sammendrag: Dette er også et par klassiske skihansker, men i tommelmodell. Innvendig er det et deilig syntetisk materiale som både puster godt og varmer. Det ytre materialet er holdbart, vannavstøtende og laget av resirkulert materiale. Testpanelet tildeler også ekstra poeng for hvor bevegelige de er, noe som ofte er en av fordelene med skihansker i denne modellen.

,

Peak Performance Unite Glove

Modell:

Merke:

Størrelse: True to size og normal passform. Kjøp den størrelsen du vanligvis bruker i hansker. 

Passer for deg som ... falt for den forrige modellen fra Peak Performance, men som er mer komfortabel i skihansker med fingre.

Detaljer: Forsterkninger på innsiden av hanskene, noe som gir et veldig godt grep om skistavene. Ellers supert med glidelås og strikk ved håndleddene, noe som gir en skreddersydd passform.

Sammendrag: Dette er på alle mulige måter en bra skihanske. Det eneste testpanelet merker seg, er at designet muligens er litt kjedelig. De passer best sammen med fargerike skiklær! En annen god egenskap med disse skihanskene, er at de er veldig bevegelige. Testpanelet konstaterer umiddelbart at de ikke oppleves som stive når du griper tak i skistaver.

,

Wear mitten, wear colour

Modell:

Merke:

Størrelse: Disse skihanskene er store i størrelsen og har dessuten en løs passform. Hvis det verste du vet er overdrevent materiale, anbefaler vi at du går ned en hel størrelse.

Passer for deg som ... har kjøpt ensfargede skiklær og vil toppe antrekket med tilbehør som bryter mønsteret. Disse skihanskene er tilgjengelige i to stilige design.

Detaljer: Det er en spenne ved håndleddet, slik at du kan stramme dem for å få best mulig passform. På den måten kan ikke snø komme inn hvis du tilfeldigvis står på nesa i off-pisten. På innsiden er det små seksjoner med silikon som gir et supert grep!

Sammendrag: Først og fremst er disse skihanskene fra Wear Colour veldig prisgunstige. De er fine og bryter fint mot det ellers ganske nedtonede sortimentet. I tillegg til det, så berømmer testpanelet skihanskene for hvor varme de er, til tross for et relativt tynt materiale. På innsiden er det et mykt syntetisk stoff som er behagelig for hendene. Det eneste minuset, er at fôringen på innsiden stopper ved håndleddene og går ikke helt opp. Likevel er det supert at skihanskene er så lange at de overlapper jakken med god margin, slik at du kan tette igjen ved håndleddene.

,

kombi the basic

Modell:

Merke:

Størrelse: Disse skihanskene er litt små i størrelsen, noe som betyr at du kanskje vil gå opp en størrelse hvis du står mellom to.

Passer for deg som ... har kjøpt ensfargede skiklær som du vil friske opp med tilbehør. Burgundy, eller vinrødt som det også heter på norsk, er en av vinterens hotteste farger!

Detaljer: Gode valgmuligheter når det kommer til passform. Ved håndleddet er det borrelås som lar deg stramme inn hanskene, og enda høyere opp er det en snor slik at du kan lukke hanskene ordentlig rundt armen. Håndflatene er forsterket med et slitesterkt materiale. Et stort pluss siden de i tillegg er helt vanntette!

Sammendrag: I tillegg til at disse hanskene er både stilige og trendy, er de også veldig varme. På innsiden er det deilig fleece som virkelig gjør mye for å bevare varmen, selv om skihanskene i seg selv ikke er veldig tykke i materialet. Testpanelet vil også påpeke hvor god bevegelighet du får, siden materialet er så mykt på utsiden. Ellers liker testpanelet at man kan stramme hanskene på to ulike steder – hvis du i det hele tatt skal klare å få snø inn i hanskene, må du virkelig rulle ordentlig rundt. 

,

Bula North Glove

Modell:

Merke:

Størrelse: Disse skihanskene er true to size. Du kan føle deg trygg hvis du kjøper den størrelsen du vanligvis bruker. 

Passer for deg som ... vil ha noe enkelt, men ikke ensfarget. Disse skihanskene er fine til både fargerike og mer nedtonede skijakker!

Detaljer: To elastiske bånd og en borrelås som regulerer passformen ved håndleddet. Skihanskene kommer med forbøyde fingre, noe som bidrar til at de ikke virker så stive når du griper tak i skistaven. 

Sammendrag: Noe av det beste med disse skihanskene er hvor komfortable de er rundt håndleddet. Takket være de to strikkene, så omslutter de håndleddet på en myk måte, uten behov for ytterligere innstramming. For de med smale håndledd, er det imidlertid en borrelås slik at du kan stramme dem ytterligere dersom det er nødvendig. Passformen er virkelig helt topp, men det er ikke det som er mest karakteristisk for disse skihanskene. På tommelen er det sydd fast en gummiskrape slik at du kan tørke av skibrillene dine hvis de er tildekt med snø. 

LES MER:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

wyte badshorts
Mote & trender

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

2 dager siden
mss löparskor header
Mote & trender

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

2 dager siden
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Mote & trender

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

3 dager siden
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Mote & trender

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

6 dager siden
traningstrojor_herr.png
Mote & trender

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

20 mar 2020
Linnen dam
Mote & trender

12 vårlige treningssingleter til henne

20 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

19 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Test: Årets fineste sneakers 2020

17 mar 2020
reebok royal turbo header
Mote & trender

Seks stilige sneakers fra Reebok

17 mar 2020
Kari Traa
Mote & trender

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

16 mar 2020
better bodies tights
Mote & trender

Den nye trenden: Glinsende treningstights

16 mar 2020
Padelheader dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

15 mar 2020
Padelskor header
Mote & trender

Best i test! Padelsko til menn

15 mar 2020
sport bh header
Mote & trender

Best i test: Sports-BH for store bryster

14 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Vårens beste sports-BH'er 2020

12 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

9 løpesko for menn som er best i test 2020

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene for dame i 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Topp 5 beste friluftsklær fra Peak Performance

10 mar 2020
adidas core sneakers
Mote & trender

Sneakers-trender i 2020

10 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Mote & trender

Årets fineste sneakers til dame, herre og barn i 2020

07 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Mote & trender

Sesongens beste kjøp: Den nye hybridjakken fra Peak Performance

06 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Mote & trender

Hvordan skal en skalljakke sitte?

05 mar 2020
nike metcon 5 herr
Mote & trender

Hvilke treningssko er best til funksjonell trening?

05 mar 2020
suunto 7 header
Mote & trender

TEST! Så bra er den nye pulsklokken Suunto 7

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Mote & trender

Slik får du best effekt av funksjonell trening med riktige treningssko

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Mote & trender

Guide: Hvilket regntøy bør barnet mitt bruke?

02 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Best i test! 8 stilige vårjakker for kvinner

01 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

Best i test: Vårjakker for menn 2020

01 mar 2020
Header-tights.jpg
Mote & trender

Best i test: Tights med høy midje 2020

01 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Mote & trender

Best i test! Treningsklær fra Nike i store størrelser

29 feb 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Hvilke løpesko fra Hoka One One bør jeg velge?

27 feb 2020
SL20
Mote & trender

Slå konkurransetiden med den nye løpeskoen SL20 fra Adidas

27 feb 2020
fotbollsskor header
Mote & trender

Sesongens 10 beste fotballsko fra Adidas, Nike og Puma

26 feb 2020
Casall tights
Mote & trender

Derfor bør du trene i Casalls myke treningstights

25 feb 2020
Header prommenadskor
Mote & trender

Test! De beste gåskoene som gir maksimal komfort

25 feb 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Mote & trender

Treningstøy fra Nike som du bare må ha

25 feb 2020
Header dam adidas
Mote & trender

Test: Topp 5 bestselgere fra Adidas

22 feb 2020
Header adidas
Mote & trender

Vi tester 6 svarte herrefavoritter fra Adidas

22 feb 2020
Barnskor
Mote & trender

Stor guide: Finn riktige barnesko og størrelse fra Adidas

21 feb 2020
Träningstights för löpning.jpg
Mote & trender

11 treningstights som passer perfekt til løping

18 feb 2020
more news
wyte badshorts

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

Vi ønsker våren velkommen med Mid Season Sale! Benytt anledningen til å handle klær, sko og vesker til deg selv, en venn eller noen andre du er glad i.

2 dager siden
Mote & trender
mss löparskor header

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

Benytt anledningen til å kapre dine nye løpesko nå som vårt store Mid Season Sale er i gang!

2 dager siden
Mote & trender
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

Alt fra treningstights til rideklær! Sjekk ut disse godbitene når de dukker opp til nedsatt pris under vårt store Mid Season Sale.

3 dager siden
Mote & trender
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

I fjor var det hvite sneakers som dominerte, men i år er det grå sneakers som gjelder. Her er sesongens 10 hotteste modeller!

6 dager siden
Mote & trender
traningstrojor_herr.png

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

Kortermet, teknisk t-skjorte eller en langermet genser? Hvit, svart eller neongul? Vi har samlet de mest populære treningsoverdelene til ham akkurat nå.

20 mar 2020
Mote & trender
Linnen dam

12 vårlige treningssingleter til henne

Loose fit, seamless eller med innebygd BH? Her er vårens hotteste treningssingleter til henne! Hvilken variant vil du rocke under hjemmetreningen?

20 mar 2020
Mote & trender
Herr - Sneakertest.jpg

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

Ta stilsikre steg denne våren. Vårt motebevisste herrepanel har testet årets kuleste sneakers fra Adidas, Nike og Jack & Jones.

19 mar 2020
Mote & trender
Dam - Sneakertest.jpg

Test: Årets fineste sneakers 2020

Vi elsker sneakers! Sjekk hva testpanelet vårt mener om årets fineste modeller til dame.

17 mar 2020
Mote & trender
reebok royal turbo header

Seks stilige sneakers fra Reebok

Mars måned betyr nye sneakers! Sjekk ut vårens nyheter fra Reebok.

17 mar 2020
Mote & trender
Kari Traa

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

Uavhengig av vær, skal alle kunne nyte våren med stil. Derfor lanserer Kari Traa sin nye pastellfargede kolleksjon til friluftslivet!

16 mar 2020
Mote & trender
better bodies tights

Den nye trenden: Glinsende treningstights

Sol deg i din egen glans på treningssenteret med en glinsende tights! Her er de fineste, glinsende treningstightsene akkurat nå.

16 mar 2020
Mote & trender
Padelheader dam

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

Best i test! Her prøver vi sesongens beste modeller som gjør deg raskere, smidigere og vanskeligere å slå på banen.

15 mar 2020
Mote & trender
Padelskor header

Best i test! Padelsko til menn

På tide å ta padelspillet til et nytt nivå! Her er padelskoene som er best i test, ifølge testpanelet vårt.

15 mar 2020
Mote & trender
sport bh header

Best i test: Sports-BH for store bryster

Det er ekstra viktig med en sports-BH hvis man har store bryster. Her er de beste sports-BH'ene for deg med D, E, F og G-cup.

14 mar 2020
Mote & trender
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Vårens beste sports-BH'er 2020

Å trene uten en sports-BH er som å sove uten en seng. Ubehagelig, med andre ord! Slik tenker testpanelet vårt om de nye modellene i vår store test av sports-BH'er.

12 mar 2020
Mote & trender