skidhandskar test header

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

Du kan leie ski og staver der du er, men skihansker er det vanskeligere med. For å gjøre shoppingen din litt enklere, har testpanelet til Sportamore kjørt nedover skibakken i sesongens beste modeller. Dette mener testpanelet om skihanskene fra Helly Hansen, Peak Performance, Wear Colour, Bula og Kombi.

Når du kjøper nye skihansker, er det viktig at de er komfortable og sitter bra på, men det er også viktig at de gir god bevegelsesfrihet, har godt grep og er tette. Her er testpanelets favoritter til damer og herre. Finner du de nye skihanskene dine her?

,

Helly Hansen Swift Glove

Modell:

Merke:

Størrelse: Disse skihanskene er litt store, men i utgangspunktet true to size. Du kan kjøpe den størrelsen du vanligvis bruker.

Passer for deg som ... har fargerike eller mønstrete skiklær og som liker å matche det med stilrent tilbehør. Match dem med en hvit ramme på skibrillene dine, da topper det alt! 

Detaljer: Ved håndleddene er det borrelås slik at du kan stramme inn hanskene. På den måten kan verken snø eller kulde komme seg inn, noe som er bra. Ved håndleddene er det også en liten spenne som lar deg feste hanskene sammen når de ikke er i bruk, og på den måten er det lettere å holde styr på dem! Ved håndflatene er hanskene forsterket for bedre grep og holdbarhet.

Sammendrag: Dette er et par klassiske, solide skihansker som passer i alt fra noen få minusgrader til en skikkelig kald vinter. De er laget av et holdbart materiale som avviser vann på en bra måte. På innsiden er de fôret med et deilig, syntetisk materiale som varmer kalde fingre. 

,

Peak Performance unite mitten

Modell:

Merke:

Størrelse: Stort sett true to size og med en normal passform. Kjøp den størrelsen du vanligvis bruker, med mindre du foretrekker litt ekstra plass i skihanskene.

Passer for deg som ... har litt fin smak. Dette er et veldig bra kjøp hvor du får fine resirkulerte materialer, høy komfort og gode vannavstøtende egenskaper.

Detaljer: Forsterkning på innsiden av hendene med godt grep for skistaver. Ved håndleddene er det en strikk som gir en stram og optimal passform. Det er også en glidelås ved håndleddet, og på den måten kan åpne eller lukke alt ettersom hva du har behov for der og da.

Sammendrag: Dette er også et par klassiske skihansker, men i tommelmodell. Innvendig er det et deilig syntetisk materiale som både puster godt og varmer. Det ytre materialet er holdbart, vannavstøtende og laget av resirkulert materiale. Testpanelet tildeler også ekstra poeng for hvor bevegelige de er, noe som ofte er en av fordelene med skihansker i denne modellen.

,

Peak Performance Unite Glove

Modell:

Merke:

Størrelse: True to size og normal passform. Kjøp den størrelsen du vanligvis bruker i hansker. 

Passer for deg som ... falt for den forrige modellen fra Peak Performance, men som er mer komfortabel i skihansker med fingre.

Detaljer: Forsterkninger på innsiden av hanskene, noe som gir et veldig godt grep om skistavene. Ellers supert med glidelås og strikk ved håndleddene, noe som gir en skreddersydd passform.

Sammendrag: Dette er på alle mulige måter en bra skihanske. Det eneste testpanelet merker seg, er at designet muligens er litt kjedelig. De passer best sammen med fargerike skiklær! En annen god egenskap med disse skihanskene, er at de er veldig bevegelige. Testpanelet konstaterer umiddelbart at de ikke oppleves som stive når du griper tak i skistaver.

,

Wear mitten, wear colour

Modell:

Merke:

Størrelse: Disse skihanskene er store i størrelsen og har dessuten en løs passform. Hvis det verste du vet er overdrevent materiale, anbefaler vi at du går ned en hel størrelse.

Passer for deg som ... har kjøpt ensfargede skiklær og vil toppe antrekket med tilbehør som bryter mønsteret. Disse skihanskene er tilgjengelige i to stilige design.

Detaljer: Det er en spenne ved håndleddet, slik at du kan stramme dem for å få best mulig passform. På den måten kan ikke snø komme inn hvis du tilfeldigvis står på nesa i off-pisten. På innsiden er det små seksjoner med silikon som gir et supert grep!

Sammendrag: Først og fremst er disse skihanskene fra Wear Colour veldig prisgunstige. De er fine og bryter fint mot det ellers ganske nedtonede sortimentet. I tillegg til det, så berømmer testpanelet skihanskene for hvor varme de er, til tross for et relativt tynt materiale. På innsiden er det et mykt syntetisk stoff som er behagelig for hendene. Det eneste minuset, er at fôringen på innsiden stopper ved håndleddene og går ikke helt opp. Likevel er det supert at skihanskene er så lange at de overlapper jakken med god margin, slik at du kan tette igjen ved håndleddene.

,

kombi the basic

Modell:

Merke:

Størrelse: Disse skihanskene er litt små i størrelsen, noe som betyr at du kanskje vil gå opp en størrelse hvis du står mellom to.

Passer for deg som ... har kjøpt ensfargede skiklær som du vil friske opp med tilbehør. Burgundy, eller vinrødt som det også heter på norsk, er en av vinterens hotteste farger!

Detaljer: Gode valgmuligheter når det kommer til passform. Ved håndleddet er det borrelås som lar deg stramme inn hanskene, og enda høyere opp er det en snor slik at du kan lukke hanskene ordentlig rundt armen. Håndflatene er forsterket med et slitesterkt materiale. Et stort pluss siden de i tillegg er helt vanntette!

Sammendrag: I tillegg til at disse hanskene er både stilige og trendy, er de også veldig varme. På innsiden er det deilig fleece som virkelig gjør mye for å bevare varmen, selv om skihanskene i seg selv ikke er veldig tykke i materialet. Testpanelet vil også påpeke hvor god bevegelighet du får, siden materialet er så mykt på utsiden. Ellers liker testpanelet at man kan stramme hanskene på to ulike steder – hvis du i det hele tatt skal klare å få snø inn i hanskene, må du virkelig rulle ordentlig rundt. 

,

Bula North Glove

Modell:

Merke:

Størrelse: Disse skihanskene er true to size. Du kan føle deg trygg hvis du kjøper den størrelsen du vanligvis bruker. 

Passer for deg som ... vil ha noe enkelt, men ikke ensfarget. Disse skihanskene er fine til både fargerike og mer nedtonede skijakker!

Detaljer: To elastiske bånd og en borrelås som regulerer passformen ved håndleddet. Skihanskene kommer med forbøyde fingre, noe som bidrar til at de ikke virker så stive når du griper tak i skistaven. 

Sammendrag: Noe av det beste med disse skihanskene er hvor komfortable de er rundt håndleddet. Takket være de to strikkene, så omslutter de håndleddet på en myk måte, uten behov for ytterligere innstramming. For de med smale håndledd, er det imidlertid en borrelås slik at du kan stramme dem ytterligere dersom det er nødvendig. Passformen er virkelig helt topp, men det er ikke det som er mest karakteristisk for disse skihanskene. På tommelen er det sydd fast en gummiskrape slik at du kan tørke av skibrillene dine hvis de er tildekt med snø. 

LES MER:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Hoka one one
Mote & trender

Hoka One One tar over løpeverden

1 dag siden
dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

2 dager siden
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Test: Treningsklær for gravide

3 dager siden
Header-3.jpg
Mote & trender

BEST I TEST! Sports-BH'er 2020

4 dager siden
Reebok Nano 9.0 nya färger
Mote & trender

Endelig! Nye farger på Reebok CrossFit Nano 9.0

4 dager siden
houdini
Mote & trender

Guide til innkjøp av skallbukser

5 dager siden
kompressionsstrumpor
Mote & trender

Derfor bør du løpe i kompresjonsstrømper

20 jan 2020
Tvätta träningsskor
Mote & trender

Slik vasker du treningsskoene dine på best mulig måte

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Mote & trender

Revolusjonerende sports-BH fra Nike: Swoosh One Piece Pad

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

16 jan 2020
Träningsskor test header
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

16 jan 2020
Header.png
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Mote & trender

Guide til Sauconys nye stabile løpesko

14 jan 2020
Header.png
Mote & trender

Test: Årets beste treningsvesker

11 jan 2020
frontier header
Mote & trender

Sjekk ut Frontier, vårt nye herremerke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Mote & trender

Nyhet: Kombiner fint og komfortabelt med myke sett fra Noun!

09 jan 2020
petite pirouette rosa
Mote & trender

Nytt merke for danseglade barn: Petite Pirouette

07 jan 2020
Tvätta träningskläder
Mote & trender

Vask riktig, og treningsklærne dine vil holde lengre

04 jan 2020
nike superrep header
Mote & trender

Toppscore for Nikes nye treningssko SuperRep

03 jan 2020
Asics löparskor 2020
Mote & trender

5 løpesko du ikke kan gå glipp av i 2020

29 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Adidas Ultraboost 20!

27 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights
Mote & trender

Test! Årets topp 10 beste tights

25 dec 2019
Nike Metcon
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningssko fra Nike

18 dec 2019
Handskar barn
Mote & trender

Guide: Finn de riktige hanskene til barnet ditt

17 dec 2019
Eva sjöholm header
Mote & trender

Treningstrender 2020: Slik kommer vi til å trene neste år

17 dec 2019
ENG_M.png
Mote & trender

Vi tester: de beste skijakkene til menn

13 dec 2019
ENG_W.png
Mote & trender

Test av sesongens beste skijakker til henne

13 dec 2019
Icebug kängor och skor
Mote & trender

Gå trygt i piggsko fra Icebug

10 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg
Mote & trender

Stor test: Trygge vintersko med pigger

10 dec 2019
test tofflor header
Mote & trender

Test: Tøfler til dame og herre

06 dec 2019
ENG_W.png
Mote & trender

Våre pulsklokker som er kåret best i test!

06 dec 2019
header julbild
Mote & trender

Sportamores julegavetips til hele familien

06 dec 2019
Nike See my style
Mote & trender

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug
Mote & trender

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

03 dec 2019
header icebug
Mote & trender

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

01 dec 2019
ryggskydd
Mote & trender

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

30 nov 2019
skidhandskar test header
Mote & trender

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

28 nov 2019
icebug
Mote & trender

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

27 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Mote & trender

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

27 nov 2019
Header reflexplagg
Mote & trender

TEST! 9 refleksplagg til løping

24 nov 2019
more news
Hoka one one

Hoka One One tar over løpeverden

Når du først har løpt i Hoka One One, vil du aldri løpe i noe annet igjen. Kanskje det er grunnen til at det er verdens mest hurtigvoksende skomerke innenfor løping.

1 dag siden
Mote & trender
dunjacka

Slik vasker du dunjakken

Her er en liste over 10 ting du bør tenke på når du skal vaske dunjakken din.

2 dager siden
Mote & trender
HEADER_W.jpg

Test: Treningsklær for gravide

Du må ikke slutte å trene bare fordi du er gravid – tvert imot! Bevegelse seg under svangerskapet er bra for både deg og babyen din. Vårt gravide testpanel har svettet i treningsklær fra Blacc.

3 dager siden
Mote & trender
Header-3.jpg

BEST I TEST! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og hemper. Les alt om sesongens sports-BH som er best i test.

4 dager siden
Mote & trender
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farger på Reebok CrossFit Nano 9.0

Nano er CrossFit-skoen med stor S, og nå har vi fått den inn i nye, freshe farger! Sjekk ut oppdateringen og lær mer om superskoen.

4 dager siden
Mote & trender
houdini

Guide til innkjøp av skallbukser

Skal du stå på ski, gå en fjelltur eller klatre? Uansett aktivitet, bør du tenke på dette når du skal kjøpe en ny skallbukse.

5 dager siden
Mote & trender
kompressionsstrumpor

Derfor bør du løpe i kompresjonsstrømper

De fleste elsker kompresjonsklær – men vet du egentlig hvordan kompresjon fungerer? Vi forklarer teknikken bak de ekstra tettsittende tightsene og de smarte strømpene som forbedrer prestasjonen din.

20 jan 2020
Mote & trender
Tvätta träningsskor

Slik vasker du treningsskoene dine på best mulig måte

Det er kjempeviktig at du lufter treningsskoene dine etter en svett treningsøkt, men det er langt fra alt du bør gjøre for å forlenge levetiden til skoene. Her er de beste tipsene fra eksperten!

20 jan 2020
Mote & trender
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Revolusjonerende sports-BH fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Det finnes en mengde forskjellige sports-BH'er avhengig av hva du og kroppen din trenger, men noen modeller er ekstra populære. En av dem er Nike Swoosh Sports Bra. Nå har den fått en innovativ oppgradering du ikke kan gå glipp av!

19 jan 2020
Mote & trender
Test av träningsskor för damer

Test av årets beste treningssko til dame

Er du nysgjerrig på hva det nye året har å tilby i form av treningssko? Vi har trent i fem av de beste modellene i 2020, som egner seg for trening på treningssenteret eller i salen.

16 jan 2020
Mote & trender
Träningsskor test header

Test! Årets beste treningssko til herre

Det nye året har allerede begynt, og dersom du ikke allerede har kommet deg på treningssenteret, er det nå på tide. Få hjelp til å oppfylle nyttårsforsettet med nye treningssko som passer innendørs. Her er årets beste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

16 jan 2020
Mote & trender
Header.png

Test: Treningstightsen du bare må ha

Tights er et treningsplagg som passer til alle former for trening: yoga, treningsøkter med høy intensitet, gruppetimer og styrketrening. I denne testen har testpanelet prøvd mange tights for å kåre de beste!

16 jan 2020
Mote & trender
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconys nye stabile løpesko

I 2020 har skoprodusenten Saucony bestemt seg for å gjøre noe nytt i produksjonen av stabile løpesko. Her er alt du trenger å vite om den nye innovasjonen, og hvorfor du bør oppdatere deg med en gang!

14 jan 2020
Mote & trender
Header.png

Test: Årets beste treningsvesker

Treningsvesken er din faste følgesvenn når du skal på trening. I denne testen av sesongens heteste modeller, kan du finne den perfekte modellen for deg!

11 jan 2020
Mote & trender
frontier header

Sjekk ut Frontier, vårt nye herremerke

Kle deg pent, komfortabelt og rimelig med Frontier – det splitter nye herremerket. Her avslører produkteksperten alt om sortimentet, inspirasjonen bak merket og størrelsene!

09 jan 2020
Mote & trender