skidhandskar test header

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

Du kan leie ski og staver der du er, men skihansker er det vanskeligere med. For å gjøre shoppingen din litt enklere, har testpanelet til Sportamore kjørt nedover skibakken i sesongens beste modeller. Dette mener testpanelet om skihanskene fra Helly Hansen, Peak Performance, Wear Colour, Bula og Kombi.

Når du kjøper nye skihansker, er det viktig at de er komfortable og sitter bra på, men det er også viktig at de gir god bevegelsesfrihet, har godt grep og er tette. Her er testpanelets favoritter til damer og herre. Finner du de nye skihanskene dine her?

,

Helly Hansen Swift Glove

Modell:

Merke:

Størrelse: Disse skihanskene er litt store, men i utgangspunktet true to size. Du kan kjøpe den størrelsen du vanligvis bruker.

Passer for deg som ... har fargerike eller mønstrete skiklær og som liker å matche det med stilrent tilbehør. Match dem med en hvit ramme på skibrillene dine, da topper det alt! 

Detaljer: Ved håndleddene er det borrelås slik at du kan stramme inn hanskene. På den måten kan verken snø eller kulde komme seg inn, noe som er bra. Ved håndleddene er det også en liten spenne som lar deg feste hanskene sammen når de ikke er i bruk, og på den måten er det lettere å holde styr på dem! Ved håndflatene er hanskene forsterket for bedre grep og holdbarhet.

Sammendrag: Dette er et par klassiske, solide skihansker som passer i alt fra noen få minusgrader til en skikkelig kald vinter. De er laget av et holdbart materiale som avviser vann på en bra måte. På innsiden er de fôret med et deilig, syntetisk materiale som varmer kalde fingre. 

,

Peak Performance unite mitten

Modell:

Merke:

Størrelse: Stort sett true to size og med en normal passform. Kjøp den størrelsen du vanligvis bruker, med mindre du foretrekker litt ekstra plass i skihanskene.

Passer for deg som ... har litt fin smak. Dette er et veldig bra kjøp hvor du får fine resirkulerte materialer, høy komfort og gode vannavstøtende egenskaper.

Detaljer: Forsterkning på innsiden av hendene med godt grep for skistaver. Ved håndleddene er det en strikk som gir en stram og optimal passform. Det er også en glidelås ved håndleddet, og på den måten kan åpne eller lukke alt ettersom hva du har behov for der og da.

Sammendrag: Dette er også et par klassiske skihansker, men i tommelmodell. Innvendig er det et deilig syntetisk materiale som både puster godt og varmer. Det ytre materialet er holdbart, vannavstøtende og laget av resirkulert materiale. Testpanelet tildeler også ekstra poeng for hvor bevegelige de er, noe som ofte er en av fordelene med skihansker i denne modellen.

,

Peak Performance Unite Glove

Modell:

Merke:

Størrelse: True to size og normal passform. Kjøp den størrelsen du vanligvis bruker i hansker. 

Passer for deg som ... falt for den forrige modellen fra Peak Performance, men som er mer komfortabel i skihansker med fingre.

Detaljer: Forsterkninger på innsiden av hanskene, noe som gir et veldig godt grep om skistavene. Ellers supert med glidelås og strikk ved håndleddene, noe som gir en skreddersydd passform.

Sammendrag: Dette er på alle mulige måter en bra skihanske. Det eneste testpanelet merker seg, er at designet muligens er litt kjedelig. De passer best sammen med fargerike skiklær! En annen god egenskap med disse skihanskene, er at de er veldig bevegelige. Testpanelet konstaterer umiddelbart at de ikke oppleves som stive når du griper tak i skistaver.

,

Wear mitten, wear colour

Modell:

Merke:

Størrelse: Disse skihanskene er store i størrelsen og har dessuten en løs passform. Hvis det verste du vet er overdrevent materiale, anbefaler vi at du går ned en hel størrelse.

Passer for deg som ... har kjøpt ensfargede skiklær og vil toppe antrekket med tilbehør som bryter mønsteret. Disse skihanskene er tilgjengelige i to stilige design.

Detaljer: Det er en spenne ved håndleddet, slik at du kan stramme dem for å få best mulig passform. På den måten kan ikke snø komme inn hvis du tilfeldigvis står på nesa i off-pisten. På innsiden er det små seksjoner med silikon som gir et supert grep!

Sammendrag: Først og fremst er disse skihanskene fra Wear Colour veldig prisgunstige. De er fine og bryter fint mot det ellers ganske nedtonede sortimentet. I tillegg til det, så berømmer testpanelet skihanskene for hvor varme de er, til tross for et relativt tynt materiale. På innsiden er det et mykt syntetisk stoff som er behagelig for hendene. Det eneste minuset, er at fôringen på innsiden stopper ved håndleddene og går ikke helt opp. Likevel er det supert at skihanskene er så lange at de overlapper jakken med god margin, slik at du kan tette igjen ved håndleddene.

,

kombi the basic

Modell:

Merke:

Størrelse: Disse skihanskene er litt små i størrelsen, noe som betyr at du kanskje vil gå opp en størrelse hvis du står mellom to.

Passer for deg som ... har kjøpt ensfargede skiklær som du vil friske opp med tilbehør. Burgundy, eller vinrødt som det også heter på norsk, er en av vinterens hotteste farger!

Detaljer: Gode valgmuligheter når det kommer til passform. Ved håndleddet er det borrelås som lar deg stramme inn hanskene, og enda høyere opp er det en snor slik at du kan lukke hanskene ordentlig rundt armen. Håndflatene er forsterket med et slitesterkt materiale. Et stort pluss siden de i tillegg er helt vanntette!

Sammendrag: I tillegg til at disse hanskene er både stilige og trendy, er de også veldig varme. På innsiden er det deilig fleece som virkelig gjør mye for å bevare varmen, selv om skihanskene i seg selv ikke er veldig tykke i materialet. Testpanelet vil også påpeke hvor god bevegelighet du får, siden materialet er så mykt på utsiden. Ellers liker testpanelet at man kan stramme hanskene på to ulike steder – hvis du i det hele tatt skal klare å få snø inn i hanskene, må du virkelig rulle ordentlig rundt. 

,

Bula North Glove

Modell:

Merke:

Størrelse: Disse skihanskene er true to size. Du kan føle deg trygg hvis du kjøper den størrelsen du vanligvis bruker. 

Passer for deg som ... vil ha noe enkelt, men ikke ensfarget. Disse skihanskene er fine til både fargerike og mer nedtonede skijakker!

Detaljer: To elastiske bånd og en borrelås som regulerer passformen ved håndleddet. Skihanskene kommer med forbøyde fingre, noe som bidrar til at de ikke virker så stive når du griper tak i skistaven. 

Sammendrag: Noe av det beste med disse skihanskene er hvor komfortable de er rundt håndleddet. Takket være de to strikkene, så omslutter de håndleddet på en myk måte, uten behov for ytterligere innstramming. For de med smale håndledd, er det imidlertid en borrelås slik at du kan stramme dem ytterligere dersom det er nødvendig. Passformen er virkelig helt topp, men det er ikke det som er mest karakteristisk for disse skihanskene. På tommelen er det sydd fast en gummiskrape slik at du kan tørke av skibrillene dine hvis de er tildekt med snø. 

LES MER:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Nike Air Zoom SuperRep
Mote & trender

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

20 timer siden
Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

4 dager siden
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

5 dager siden
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

5 dager siden
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

03 aug 2020
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

02 aug 2020
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
Skolstart Hummel
Mote & trender

Sjekkliste før skolestart

27 jul 2020
Clifton 7
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Test Better Bodies tights
Mote & trender

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

27 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Mote & trender

Test! Så bra er Asics Gel-Kayano 27

27 jul 2020
Nike barnsko
Mote & trender

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

26 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Mote & trender

Endelig! Her er Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Axion tennis
Mote & trender

Axions nye kolleksjon for tennis og padel

20 jul 2020
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

14 jul 2020
adidas
Mote & trender

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

13 jul 2020
Test löparskor dam
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene til dame i 2020

12 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Mote & trender

9 løpesko til herre som er best i test 2020

10 jul 2020
Saucony Triumph 18
Mote & trender

Derfor bør du løpe i den nye Saucony Triumph 18

08 jul 2020
jenny freed
Mote & trender

Eksperten tipser: Husk dette når du kjøper en ny sports-BH

07 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Mote & trender

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

26 jun 2020
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
ub primeblue
Mote & trender

Her er Adidas Ultraboost i resirkulert plast!

08 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Stor test av treningstopper

07 jun 2020
more news
Nike Air Zoom SuperRep

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

Air Zoom SuperRep, SuperRep Go og SuperRep Cycle – vi undersøker forskjellen mellom de tre treningsskoene fra Nike!

20 timer siden
Mote & trender
Test ryggsäck barn.png

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

Det kan være lettere sagt enn gjort å finne riktig ryggsekk til barnet ditt. La minipanelet vårt hjelpe deg. De har testet noen av sesongens nyeste barnesekker!

4 dager siden
Mote & trender
Header.jpg

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

Det er viktig å velge en bra sykkelhjelm. I denne testen har vi prøvd flere modellers justerbarhet, komfort, ventilasjon og design.

5 dager siden
Mote & trender
Nike löparskor test

Løpeskoene fra Nike som er best i test

Tre løpesko som alle har fått toppscore fra det dedikerte løpepanelet – her er de beste løpeskoene fra Nike!

5 dager siden
Mote & trender
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 must-haves til skolestart

Sommerferien går mot slutten og et nytt semester er rett rundt hjørnet. Pass på at barnet er klar til skolestart. Her er favorittene våre akkurat nå.

03 aug 2020
Mote & trender
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

Treningsklær og sko fra Nike er veldig populære takket være det store utvalget, det stilige designet og den gode kvaliteten. Vi lot vårt mannlige testpanel trene i treningsbukser, sko og andre treningsklær fra Nike. Her er resultatet!

03 aug 2020
Mote & trender
Nike träningskläder

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

De beste treningsskoene, tightsen som får toppscore og løpetoppen som sitter som en drøm! Her er det beste fra Nike – ifølge vårt kvinnelige testpanel!

02 aug 2020
Mote & trender
Reebok Nano X

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

Den tiende versjonen av Reeboks mest populære treningssko Nano beskrives som den beste hittil. Nå er Nano X her i nye farger!

31 jul 2020
Mote & trender
Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

29 jul 2020
Mote & trender
Test Birkenstock

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

Det er på høy tid å teste favorittsandalene fra Birkenstock. Testpanelet vårt har prøvd de tre mest populære Arizona-modellene – her er sandalen som er best i test!

28 jul 2020
Mote & trender
Skolstart Hummel

Sjekkliste før skolestart

Sommerferien går mot slutten og skolestart nærmer seg med stormskritt. Her er listen over alt barna trenger i garderoben, i tillegg til vanlige klær og sko, før det nye skoleåret starter. Skriv ut og kryss av.

27 jul 2020
Mote & trender
Clifton 7

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

"For en sprett", utbryter en testperson. Nyheten Clifton 7 fra Hoka One One blir fort en favoritt blant både mannlige og kvinnelige løpere. Les testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Mote & trender
Test Better Bodies tights

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

En treningstights skal følge kroppen, være komfortabel på og fremfor alt være squatvennlig. Vi setter sesongens favoritter fra Better Bodies på prøve.

27 jul 2020
Mote & trender
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så bra er Asics Gel-Kayano 27

Asics populære, stabile løpesko har kommet i en ny utgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

27 jul 2020
Mote & trender
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Lett å ta av og på, utrolig komfortabel og nesten umulig å tråkke i stykker – her er alle barns drømmesko fra Nike!

26 jul 2020
Mote & trender