skidhandskar test header

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

Du kan leie ski og staver der du er, men skihansker er det vanskeligere med. For å gjøre shoppingen din litt enklere, har testpanelet til Sportamore kjørt nedover skibakken i sesongens beste modeller. Dette mener testpanelet om skihanskene fra Helly Hansen, Peak Performance, Wear Colour, Bula og Kombi.

Når du kjøper nye skihansker, er det viktig at de er komfortable og sitter bra på, men det er også viktig at de gir god bevegelsesfrihet, har godt grep og er tette. Her er testpanelets favoritter til damer og herre. Finner du de nye skihanskene dine her?

,

Helly Hansen Swift Glove

Modell:

Merke:

Størrelse: Disse skihanskene er litt store, men i utgangspunktet true to size. Du kan kjøpe den størrelsen du vanligvis bruker.

Passer for deg som ... har fargerike eller mønstrete skiklær og som liker å matche det med stilrent tilbehør. Match dem med en hvit ramme på skibrillene dine, da topper det alt! 

Detaljer: Ved håndleddene er det borrelås slik at du kan stramme inn hanskene. På den måten kan verken snø eller kulde komme seg inn, noe som er bra. Ved håndleddene er det også en liten spenne som lar deg feste hanskene sammen når de ikke er i bruk, og på den måten er det lettere å holde styr på dem! Ved håndflatene er hanskene forsterket for bedre grep og holdbarhet.

Sammendrag: Dette er et par klassiske, solide skihansker som passer i alt fra noen få minusgrader til en skikkelig kald vinter. De er laget av et holdbart materiale som avviser vann på en bra måte. På innsiden er de fôret med et deilig, syntetisk materiale som varmer kalde fingre. 

,

Peak Performance unite mitten

Modell:

Merke:

Størrelse: Stort sett true to size og med en normal passform. Kjøp den størrelsen du vanligvis bruker, med mindre du foretrekker litt ekstra plass i skihanskene.

Passer for deg som ... har litt fin smak. Dette er et veldig bra kjøp hvor du får fine resirkulerte materialer, høy komfort og gode vannavstøtende egenskaper.

Detaljer: Forsterkning på innsiden av hendene med godt grep for skistaver. Ved håndleddene er det en strikk som gir en stram og optimal passform. Det er også en glidelås ved håndleddet, og på den måten kan åpne eller lukke alt ettersom hva du har behov for der og da.

Sammendrag: Dette er også et par klassiske skihansker, men i tommelmodell. Innvendig er det et deilig syntetisk materiale som både puster godt og varmer. Det ytre materialet er holdbart, vannavstøtende og laget av resirkulert materiale. Testpanelet tildeler også ekstra poeng for hvor bevegelige de er, noe som ofte er en av fordelene med skihansker i denne modellen.

,

Peak Performance Unite Glove

Modell:

Merke:

Størrelse: True to size og normal passform. Kjøp den størrelsen du vanligvis bruker i hansker. 

Passer for deg som ... falt for den forrige modellen fra Peak Performance, men som er mer komfortabel i skihansker med fingre.

Detaljer: Forsterkninger på innsiden av hanskene, noe som gir et veldig godt grep om skistavene. Ellers supert med glidelås og strikk ved håndleddene, noe som gir en skreddersydd passform.

Sammendrag: Dette er på alle mulige måter en bra skihanske. Det eneste testpanelet merker seg, er at designet muligens er litt kjedelig. De passer best sammen med fargerike skiklær! En annen god egenskap med disse skihanskene, er at de er veldig bevegelige. Testpanelet konstaterer umiddelbart at de ikke oppleves som stive når du griper tak i skistaver.

,

Wear mitten, wear colour

Modell:

Merke:

Størrelse: Disse skihanskene er store i størrelsen og har dessuten en løs passform. Hvis det verste du vet er overdrevent materiale, anbefaler vi at du går ned en hel størrelse.

Passer for deg som ... har kjøpt ensfargede skiklær og vil toppe antrekket med tilbehør som bryter mønsteret. Disse skihanskene er tilgjengelige i to stilige design.

Detaljer: Det er en spenne ved håndleddet, slik at du kan stramme dem for å få best mulig passform. På den måten kan ikke snø komme inn hvis du tilfeldigvis står på nesa i off-pisten. På innsiden er det små seksjoner med silikon som gir et supert grep!

Sammendrag: Først og fremst er disse skihanskene fra Wear Colour veldig prisgunstige. De er fine og bryter fint mot det ellers ganske nedtonede sortimentet. I tillegg til det, så berømmer testpanelet skihanskene for hvor varme de er, til tross for et relativt tynt materiale. På innsiden er det et mykt syntetisk stoff som er behagelig for hendene. Det eneste minuset, er at fôringen på innsiden stopper ved håndleddene og går ikke helt opp. Likevel er det supert at skihanskene er så lange at de overlapper jakken med god margin, slik at du kan tette igjen ved håndleddene.

,

kombi the basic

Modell:

Merke:

Størrelse: Disse skihanskene er litt små i størrelsen, noe som betyr at du kanskje vil gå opp en størrelse hvis du står mellom to.

Passer for deg som ... har kjøpt ensfargede skiklær som du vil friske opp med tilbehør. Burgundy, eller vinrødt som det også heter på norsk, er en av vinterens hotteste farger!

Detaljer: Gode valgmuligheter når det kommer til passform. Ved håndleddet er det borrelås som lar deg stramme inn hanskene, og enda høyere opp er det en snor slik at du kan lukke hanskene ordentlig rundt armen. Håndflatene er forsterket med et slitesterkt materiale. Et stort pluss siden de i tillegg er helt vanntette!

Sammendrag: I tillegg til at disse hanskene er både stilige og trendy, er de også veldig varme. På innsiden er det deilig fleece som virkelig gjør mye for å bevare varmen, selv om skihanskene i seg selv ikke er veldig tykke i materialet. Testpanelet vil også påpeke hvor god bevegelighet du får, siden materialet er så mykt på utsiden. Ellers liker testpanelet at man kan stramme hanskene på to ulike steder – hvis du i det hele tatt skal klare å få snø inn i hanskene, må du virkelig rulle ordentlig rundt. 

,

Bula North Glove

Modell:

Merke:

Størrelse: Disse skihanskene er true to size. Du kan føle deg trygg hvis du kjøper den størrelsen du vanligvis bruker. 

Passer for deg som ... vil ha noe enkelt, men ikke ensfarget. Disse skihanskene er fine til både fargerike og mer nedtonede skijakker!

Detaljer: To elastiske bånd og en borrelås som regulerer passformen ved håndleddet. Skihanskene kommer med forbøyde fingre, noe som bidrar til at de ikke virker så stive når du griper tak i skistaven. 

Sammendrag: Noe av det beste med disse skihanskene er hvor komfortable de er rundt håndleddet. Takket være de to strikkene, så omslutter de håndleddet på en myk måte, uten behov for ytterligere innstramming. For de med smale håndledd, er det imidlertid en borrelås slik at du kan stramme dem ytterligere dersom det er nødvendig. Passformen er virkelig helt topp, men det er ikke det som er mest karakteristisk for disse skihanskene. På tommelen er det sydd fast en gummiskrape slik at du kan tørke av skibrillene dine hvis de er tildekt med snø. 

LES MER:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

test tofflor header
Mote & trender

Test: Tøfler til dame og herre

2 dager siden
ENG_W.png
Mote & trender

Stor test av treningsklokker!

3 dager siden
header julbild
Mote & trender

Sportamores julegavetips til hele familien

3 dager siden
Nike See my style
Mote & trender

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

6 dager siden
Vinterkängor Icebug
Mote & trender

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

6 dager siden
header icebug
Mote & trender

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

01 dec 2019
ryggskydd
Mote & trender

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

30 nov 2019
skidhandskar test header
Mote & trender

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

28 nov 2019
icebug
Mote & trender

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

27 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Mote & trender

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

27 nov 2019
Header reflexplagg
Mote & trender

TEST! 9 refleksplagg til løping

24 nov 2019
Skidjacka
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skijakke

23 nov 2019
underställ kari traa
Mote & trender

De 8 beste Black Friday-kuppene

21 nov 2019
Babolat
Mote & trender

Våre 7 beste Black Friday-kupp for ham

21 nov 2019
Nike Metcon 5
Mote & trender

7 svarte tilbud på Black Friday

21 nov 2019
garmin forerunner
Mote & trender

8 superkupp på Black Friday

21 nov 2019
Black Friday
Mote & trender

Black Friday – årets største shoppingfest!

21 nov 2019
nike glam dunk group shot
Mote & trender

Elsk 90-tallet med Nike Icon Clash

21 nov 2019
header black fridayfynd
Mote & trender

12 Black Friday-kupp for barn

20 nov 2019
Adidas tights
Mote & trender

8 superkupp for henne på Black Friday

20 nov 2019
K2 intervju header
Mote & trender

Stor guide: Slik skal skiutstyret ditt sitte

18 nov 2019
Test av goggles header
Mote & trender

Skibrillene som er best i test!

17 nov 2019
header.jpg
Mote & trender

Test: Teddy fleece til dame og herre

17 nov 2019
Alpint trend skidkläder
Mote & trender

Trendspaning: Her er sesongens skitrender

14 nov 2019
Salomon Speedcross 5 GTX
Mote & trender

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

12 nov 2019
HEADER vinterkängor.jpg
Mote & trender

Stor test: 10 varme vinterstøvler for kvinner og menn

12 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore
Mote & trender

Nyhet på Sportamore! Vintersportsmerket Elevenate

11 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor
Mote & trender

Stor test! 11 varme vinterjakker for kvinner og menn

08 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Mote & trender

Alt du bør vite om vinterløpesko

06 nov 2019
Vintertights header
Mote & trender

Vi har testet varme løpetights for kvinner og menn

05 nov 2019
Kari Traa underställ header
Mote & trender

Best i test: Ull- og superundertøy fra Kari Traa

03 nov 2019
Header padelskor
Mote & trender

Test: De beste padelskoene for ham

29 oct 2019
winterized header
Mote & trender

Finn riktige løpesko – her er de heteste modellene akkurat nå

28 oct 2019
Craft running aw 19
Mote & trender

Skal jeg løpe i underklær?

28 oct 2019
ENG_M.png
Mote & trender

Best i test: Vinterløpesko for menn

27 oct 2019
Header vinterlöparskor
Mote & trender

Best i test: Vinterløpesko for kvinner

26 oct 2019
HEADER.jpg
Mote & trender

Best i test! Superundertøy

25 oct 2019
Pulseboost Winterized
Mote & trender

Test: Nyheten Pulseboost Winterized fra Adidas

24 oct 2019
viking-sled.jpg
Mote & trender

Hvilke vintersko bør barnet mitt bruke?

24 oct 2019
header-2.jpg
Mote & trender

STOR TEST: Varmt ullundertøy

23 oct 2019
more news
test tofflor header

Test: Tøfler til dame og herre

Finnes det noe bedre enn å ta på seg et par fluffy tøfler når det er kaldt ute? Skulle ikke tro det! Testpanelet vårt har testet ut sesongens beste tøfler. Her er deres mening!

2 dager siden
Mote & trender
ENG_W.png

Stor test av treningsklokker!

Hadde det ikke vært fint med en egen, bærbar PT som blir med deg på alt fra trening på treningssenteret til løpeturen og gåturen til bussen? Med en treningsklokke på armen, er det akkurat det du får! Her har testerne prøvd treningsklokker fra Garmin, Suunto og Polar.

3 dager siden
Mote & trender
header julbild

Sportamores julegavetips til hele familien

Julenissen letter snart fra Nordpolen med reinsdyrene sine for å reise land og strand med julegaver. Vet du ikke hva du skal kjøpe enda? Ta det med ro, vi har satt sammen en julegaveguide med mange tips.

3 dager siden
Mote & trender
Nike See my style

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

Det er viktig at du er synlig når du løper i mørket, men det behøver ikke gå utover stilen. Stylisten Isabelle Håwi vet hvordan du kan kombinere sikkerhet og en trendy look!

6 dager siden
Mote & trender
Vinterkängor Icebug

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

Vet du ikke hva du skal kjøpe til mamma, pappa, søster eller kjæreste i julegave? Frykt ikke – vi har et supertips! Kjøp et par vinterstøvler som både varmer og settes pris på! Kan det bli bedre?

6 dager siden
Mote & trender
header icebug

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

Icebug er kjent for sine terrengsko med ekstremt høyt prestasjonsnivå. Derfor er det ikke så rart at vinterløpeskoene deres også imponerer. Sportamore sitt testpanel har løpt i de fire hotteste modellene for kvinner og menn.

01 dec 2019
Mote & trender
ryggskydd

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

Ryggbeskyttelse er en smart investering når du skal stå på ski eller snowboard, da med tanke på sikkerheten. Tenk på dette før du slår til.

30 nov 2019
Mote & trender
skidhandskar test header

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

Du kan leie ski og staver der du er, men skihansker er det vanskeligere med. For å gjøre shoppingen din litt enklere, har testpanelet til Sportamore kjørt nedover skibakken i sesongens beste modeller. Dette mener testpanelet om skihanskene fra Helly Hansen, Peak Performance, Wear Colour, Bula og Kombi.

28 nov 2019
Mote & trender
icebug

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

Du må ikke slutte å løpe utendørs bare fordi gatene er glatte og tildekket av snø. Kjøp løpesko med pigger, da kan du kan løpe trygt helt til våren er her.

27 nov 2019
Mote & trender
Adidas Ultraboost 20

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

6. desember 2019 er endelig den neste hyllede versjonen av Adidas Ultraboost her, og vi har tatt en sniktitt på den! Her er alt du vil vite om løpeskoen, som er minst like elsket som en sneaker.

27 nov 2019
Mote & trender
Header reflexplagg

TEST! 9 refleksplagg til løping

Det er kjempeviktig med reflekser når du beveger deg utendørs når det er mørkt. Vi har testet sesongens refleksplagg og utstyr som egner seg til løping – takler produktene løping i mørket?

24 nov 2019
Mote & trender
Skidjacka

Guide: Slik finner du riktig skijakke

En skijakke er så mye mer enn bare en jakke du bruker når du står på ski. Avhengig av hvor du er på fjellet, bør du se etter ulike detaljer og modeller. Her er alt du trenger å vite om skijakker!

23 nov 2019
Mote & trender
underställ kari traa

De 8 beste Black Friday-kuppene

Under Black Friday svømmer det over av reduserte priser på Sportamore! Er det vanskelig å bestemme seg for hva du skal bestille? Her er favorittene!

21 nov 2019
Mote & trender
Babolat

Våre 7 beste Black Friday-kupp for ham

Årets morsomste fredag er her! På Black Friday kan du klikke hjem alt på ønskelisten til en ekstra bra pris. Her er 7 favoritter til ham.

21 nov 2019
Mote & trender
Nike Metcon 5

7 svarte tilbud på Black Friday

7 favoritter fra 7 populære merker. Disse svarte kuppene bør du bestille nå under Black Friday weekend!

21 nov 2019
Mote & trender