yogatights header

Test: Vårens mest komfortable yogatights 2019

Yogatights er kanskje et av de mest komfortable plaggene som finnes, men ofte stiller vi flere krav enn at den bare skal være komfortabel på.

Hvilke modeller er gjennomsiktige? Hvilke transporterer ikke fuktighet slik de skal? Når ukene suser forbi stiller den kommende sommeren høyere krav til materiale og ventilasjonsevne på treningsklærne. Vår testpanel har prøvd 8 forskjellige yogatights. Her er meningen deres! 

,

filippa k

Veiledende pris: 649 kroner

Størrelse: Modellen fra Filippa K kommer i størrelsene XS/S og M/L, men testerne synes ikke at de få valgmulighetene er et problem. Tightsen sitter fortsatt som den skal, uansett om du ligger i under-eller overkant av størrelsesspekteret.

Passform: Løsere enn tights egnet for løping eller vanlig trening er, men ikke løsere enn en yogatights som regel er.

Midje: Midjen i denne tightsen er høy og sitter etter rundt kroppen, uten å skape noen glipe.

Tykkelse: Stoffet er tykt, men likevel kan det være lurt å være litt varsom med fargen på undertøyet, siden det er en risiko at undertøyet kan være synlig gjennom.

Temperatur: Materialet i denne modellen er litt varmere enn vanlige løpetights, men fortsatt tilstrekkelig svalt til at det vifter hvis du står utendørs i vind.

Kompresjon: Yogatights er ikke akkurat kjent for å ha spesielt mye kompresjon, og det er heller ikke tilfellet i modellen fra Filippa K.

Følsomhet: Når det kommer til følsomheten får denne tightsen full pott! Den følger kroppen i hver minste bevegelse, uansett hvor avanserte bevegelsene er. 

Fuktighetstransport: Generelt sett er yogatights ikke like bra på fuktighetstransport som andre tights, men versjonen fra Filippa K transporterer bra og holder seg tørr under økten.

Ventilasjonsevne: Selv om denne tightsen har et tykt stoff, så er den luftig og ventilerer bra. Hvis du skal på en varm og sommerlig yogatime utendørs vil du sette pris på hvordan vinden tar seg inn gjennom stoffet. 

Komfort: Det er faktisk ikke spesielt mye mer å si om denne tightsen enn at den er kjempedeilig! 

Design: Samtlige testere var veldig fornøyde med designet på tightsen fra Filippa K – delvis når det gjelder farge, men hovedsakelig når det kommer til formen. Den sitter som et skudd! 

Passar til: Yoga, gåturer og behagelige kvelder hjemme.

Kort oppsummert: Det desidert beste med denne tightsen er at den er veldig fin, sitter bra på og gir kroppen en fin figur. Testerne opplever at de holder seg avkjølte under hele yogatimen, samt at den ikke glir rundt og at du derfor slipper å rette den til hele tiden. Det eneste minuset med denne modellen er at det dessverre ikke er mulig å ta benbøy i den, siden stoffet er litt gjennomsiktig. Likevel er testpanelet gjennomgående veldig fornøyde med tightsen fra Filippa K, som er så fin at du kommer til å lete etter anledninger du kan bruke den.


,

Nike drifit

Veiledende pris: 629 kroner

Størrelse: Dri-Fit Power Studio Tights er veldig liten i størrelsen – så liten at du kanskje ikke bare kan, men også bør gå opp en størrelse.

Passform: Tightsen har en kroppsnær passform som sitter etter rundt hele kroppen, uten unntak. 

Midje: Midjen i denne modellen fra Nike er høy og gir lett kompresjon.

Tykkelse: Denne tightsen er laget i et relativt tykt stoff, akkurat som yogatights pleier.

Temperatur: Tykkelsen i materialet gjør at den er ganske varm. Kanskje egner den seg ikke like bra på varme treningsøkter utendørs. I en sval og ventilerende gymsal passer den desto bedre.

Kompresjon: Til å være en yogatights har nettopp denne tightsen overraskende mye kompresjon, mye takket være den stramme passformen. 

Følsomhet: Til tross for den høye kompresjonen er Dri-Fit Power Studio veldig følsom og gjør det mulig å ta alle slags bevegelser. 

Fuktighetstransport: Fuktighetstransporten er mer enn godkjent og tar seg bra ut i konkurransen.

Ventilasjonsevne: Det tykke stoffet og den store sløyfen i midjen gjør at tightsen blir litt varmere enn øvrige modeller.  

Komfort: Når det gjelder komforten er testpanelet nesten lyriske. Det kan faktisk ikke bli bedre enn dette!  

Design: Dette er en veldig fin og flatterende modell, selv om noen av testpersonene anser at sløyfen i midjen risikerer å trekke ned vurderingen, siden den kan oppfattes som litt klumpete.  

Passer til: Yoga, pilates, gåturer og andre mindre intensive treningsformer. 

Kort oppsummert: Utenom at denne tightsen imponerte mye både når det gjelder passform og komfort, er testpanelet også stort sett fornøyde med designet. Den søte sløyfen som knytes i midjen er i starten litt vanskelig å få til, men når du først har skjønt det kan du sette pris på detaljen for det den er – en både fin og komfortabel måte å holde alt på plass. Ellers er materialet utrolig deilig, noe som gjør Nikes Dri-Fit Power Studio Tights verdt hver eneste krone. 


,

Blacc pose

Veiledende pris: 399 kroner

Størrelse: Det er ikke så mye å si når det gjelder størrelsen, annet enn at den er true to size.

Passform: Pose Yoga Tights sitter strammere i midjen enn i resterende deler, noe som bidrar til at den holder seg stabilt på plass. 

Midje: Ellers er modellen høy i midjen, men sammenlignet med andre tights i samme sjanger skiller den seg ikke ut hverken mot den ene eller andre retningen. 

Tykkelse: Materialet i denne tightsen er veldig tynt, men likevel unngår den med god marginal å virke gjennomsiktig. 

Temperatur: Tightsen er ganske sval siden materialet er tynt. Testpanelet påpeker at man setter pris på det hvis sommervarmen trekker seg inn på treningssenteret.

Kompresjon: I motsetning til modellen fra Nike, så har versjonen fra Blacc absolutt ingen kompresjon, hverken i midjen eller andre steder. 

Følsomhet: Akkurat som en bra yogatigths skal gjøre, så følger denne modellen med i de aller mest avanserte bevegelsene og poseringene du tar. Den begrenser deg ikke på noen som helst måte!

Fuktighetstransport: Fuktighetstransporten er mer enn godkjent, fremfor alt til å være i denne sjangeren. 

Ventilasjonsevne: Her er det absolutt ingen problemer med ventilasjonen! Tightsen har meshpaneler langsetter sidene, som gjør mye for at du skal føle deg fresh.  

Komfort: Komforten i denne modellen er nesten perfekt. Det myke, tynne stoffet gjør at tightsen er kjempedeilig og koselig, også utenfor yogasalen. 

Design: Designet falt også i smak hos testpanelet, men de merker seg at tightsen ikke er like blå som den ser ut som på produktbildet, selv om det ikke gjør noe.

Passer til: Yoga, pilates, gåturer og andre treningsøkter med lav intensitet. 

Kort oppsummert: Det beste med Pose Yoga Tights er hvor utrolig myk og behagelig den er! Stoffet er tynt og midjen er akkurat passe høy, ifølge testpanelet. Tightsen får også et ekstra stort pluss fordi den kan dras ned ved anklene, slik at den også omslutter hælen. Supersmart når du skal begi deg ut på en avansert stretch og vil kunne kreve at den sitter perfekt! Ellers bør det også legges til at tightsen rent utseendemessig er veldig tiltrekkende, både når det gjelder den myke blåfargen og de fine meshpanelene langs sidene. 

 

,

casall open structure

Veiledende pris: 899 kroner

Størrelse: Open Structure Tights fra Casall er litt stor i størrelsen. Du bør heller gå opp enn ned dersom du står mellom to størrelser.

Passform: Akkurat denne modellen er kanskje ikke helt hundre for de med mye kurver. Selv om den satt kroppsnært rundt lårene, merket deler av testpanelet at den risikerer å skape en glipe i midjen.

Midje: Du som elsker tights med høy midje kommer til å elske denne modellen! Midjen går litt over navlen, samt er myk og fleksibel. Hvis du heller foretrekker en lav midje, kan du brette ned tightsen etter ønske.

Tykkelse: Stoffet oser premium! Materialet er tykt og gir en skikkelig luksuriøs følelse, som minimerer risikoen for at undertøyet skal være synlig gjennom.

Temperatur: Selv om stoffet er så tykt, så oppleves den aldri som for varm eller innestengt. Den imponerer testpanelet.

Kompresjon: Akkurat som de fleste av modellene i testen, er kompresjonen også lav i denne modellen. Det er derimot vanligvis tilfellet når det gjelder yogatights.

Følsomhet: Denne modellen har heller ingen problemer med følsomheten. Tykkelsen på stoffet gjør ikke at plagget blir mindre følsomt, snarere tvert imot!

Fuktighetstransport: Materialet blir heller ikke noe problem når det gjelder fuktighetstransporten. Open Structure Tights holder deg fresh gjennom hele yogaøkten.

Ventilasjonsevne: Tightsen kommer med meshdetaljer på leggene, som gjør at den ventilerer akkurat som den skal. Ellers er det heller ingen negative kommentarer.

Komfort: Helhetsinntrykket av denne tightsen at den er kjempedeilig siden stoffet er både mykt og følsom, men testpanelet noterer at glipen i midjen er stor.

Design: Når det kommer til designet henter Casalls Open Structure Tights hjem full pott, til tross for sin ydmyke fremtoning. Meshdetaljene på leggene liker testerne, akkurat som den høye midjen og den flatterende passformen.

Passer til: Yoga, pilates og gåturer. Siden den ikke er gjennomsiktig fungerer den også til en vanlig treningsøkt! 

Kort oppsummert: Tightsen oser premium! Den er laget i et tykt materiale som ikke på noen som helst måte risikerer å bli gjennomsiktig. I denne modellen kan du begi deg ut på de aller mest avanserte bevegelser og poseringer, uten at du trenger å bekymre deg for at undertøyet skal være synlig gjennom. Med et såpass tykt stoff fikk testpanelet først for seg at tightsen skulle bli for varm, men det var ikke tilfellet. Open Structure Tights fører bort fuktighet og varme på en utmerket måte, til tross for det solide materialet. Passformen er det eneste testpanelet vil kommentere ytterligere, der passformen er true to size utenom midjen. Midjen risikerer å skape en stor glipe. Likevel får modellen fra Casall stort sett ikke noe annet enn bra score og et ekstra pluss for designet! 


,

better bodies tights

Veiledende pris: 499 kroner

Størrelse: Tightsen fra Better Bodies er litt liten i størrelsen, og det kan være lurt å teste den minste dersom du står mellom to størrelser. 

Passform: Passformen er nesten perfekt og tightsen sitter der den skal, uansett hva du gjør.

Midje: Midjen er veldig høy, akkurat som tightsen fra Casall. I motsetning til konkurrenten har midjen på Rockaway Tights en veldig stram og komfortabel passform.

Tykkelse: Materialet i denne tightsen er tykkere enn i mange andre tights, men tynnere enn modellen fra Casall. Dessverre er den på grensen til gjennomsiktig og egner seg derfor ikke til dype benbøy på vanlige treningsøkter.

Temperatur: Når det gjelder temperaturen, så er Rockaway Tights hverken mer eller mindre varm enn man kan forvente seg av en yogatights. 

Kompresjon: I denne modellen er det litt kompresjon, men ikke la deg lure. Siden det fortsatt er en yogatights vi snakker om, er kompresjonen egentlig ikke nevneverdig høy. 

Følsomhet: Visse testpersoner opplevde i starten av stoffet var litt stivt, men stivheten ga seg raskt. Rockaway Tights er også veldig følsom og komfortabel. 

Fuktighetstransport: Det er ingenting å klage på når det gjelder fuktighetstransporten. Tightsen fra Better Bodies gjør akkurat som den skal og som man kan kreve av en yogatights.

Ventilasjonsevne: Til og med etter en lang økt føles denne modellen sval mot huden og ventilerer bra. Her er det heller ingen problemer med å føle seg fresh! 

Komfort: Denne tightsen er også veldig deilig, men siden stoffet er litt gjennomsiktig merker deler av testpanelet at den ga litt strømpebukse-følelse. Det setter de mindre pris på.

Design: Better Bodies byr på et veldig stilrent og enkelt design, men det finnes fordeler med det også. Rockaway tights kan matches til så og si hva som helst.

Passer til: Yoga, gåturer og hyggelige hjemmekvelder.

Kort oppsummert: Testpanelet var enige om at Rockaway Tights kommer til å være et frekvent innslag i hverdagen deres. Tightsen er perfekt til en chill kveld hjemme i sofaen, siden den er så deilig. Materialet er derimot litt for tynt for visse testpersoner, og ser ikke ut til å takle de mer avanserte yogaøvelsene, siden undertøy kan være synlig gjennom. Likevel blir helhetsvurderingen relativt høy, siden den høye midjen og det tidløse designet virkelig settes pris på. 


,

röhnish

Veiledende pris: 699 kroner

Størrelse: Litt liten i størrelsen og du kan med fordel velge en større modell hvis du står mellom to størrelser, spesielt hvis du har mye kurver. 

Passform: To Hatha Tights fra Röhnisch har en veldig nær passform som risikerer å oppleves som litt stram over hoftene. I midjen er det derimot behagelig med en kroppsnær modell, som medfører at den sitter der den skal. 

Midje: I motsetning til stort sett alle de andre tightsene i testen, var midjen i denne modellen ganske lav. 

Tykkelse: Stoffet i tightsen er tykt og veldig bra når det kommer til gjennomsiktighet. Hverken kantene på undertøyet, konturene eller fargene kan skimtes gjennom stoffet. 

Temperatur: Til tross for at materialet var tykt, så oppleves den som veldig sval og fungerer like bra i sommervarmen som i svale yogasaler. 

Kompresjon: Nei, heller ikke her er det spesielt mye kompresjon. Hvis du er ute etter det bør du kanskje kikke etter en tights i en annen sjanger.

Følsomhet: Denne modellen henter også hjem full pott for følsomheten. To Hatha Tights er utrolig herlig og myk.

Fuktighetstransport: Siden stoffet er relativt tykt egner den seg kanskje ikke til høyintensive økter når du svetter mye, men til vanlige yogatimer er den mer enn godkjent.

Ventilasjonsevne: Til tross for litt dårligere score for fuktighetstransporten, så imponerer tightsen med ventilasjonsevnen. Helhetlig føles den sval og deilig, og siden leggene er åpne blir ventilasjonen bare enda bedre.

Komfort: Når det gjelder komforten i nettopp denne modellen var ikke testpanelet like imponerte som de var over resterende tightser, men det sier egentlig ikke spesielt mye. I en gjennomgående veldig bra testgruppe står den fortsatt bra i konkurransen. 

Design: Akkurat som modellen fra Better Bodies, er denne tightsen veldig enkel i designet. Derimot gir det åpne partiet bak på leggene en godt likt, ekstra dimensjon. 

Passer til: Yoga, gåturer og lettere treningsøkter.

Kort oppsummert: Til tross for litt lavere score for komfort enn de resterende tightsene i testen, konstaterte testpanelet at To Hatha Tights er tilstrekkelig behagelig til å brukes når du er hjemme i sofaen. Siden den ventilerer bra tar den seg selvfølgelig veldig bra ut på yogatimer, men også lettere treningsøkter siden den ikke er for varm. Utover det er testpanelet imponerte over materialet, som ikke engang er i nærheten av å oppleves som gjennomsiktig, samt designet som skiller seg ut, uten å bli for skrikete. 


,

wyte juliet

Veiledende pris: 399 kroner

Størrelse: True to size, kjøp den størrelsen du pleier å ha.

Passform: Denne tightsen fra merket Wyte sitter stramt og så og si perfekt fra første stund, men mistet litt av sin elastisitet etter et par vask. 

Midje: Hvis du liker en høy midje er denne modellen en drøm! Den er derimot ikke helt riktig hvis du heller foretrekker en lavere passform.

Tykkelse: Stoffet er relativt tykt, men siden det puster så bra er det ingenting testpanelet tenker spesielt mye på under økten. 

Temperatur: Juliet Tights er hverken svalere eller varmere enn en yogatights pleier å være. 

Kompresjon: Du bør ikke kjøpe denne modellen for kompresjonsevnen, men likevel gir tightsen en bra støtte sammenlignet med de andre modellene. 

Følsomhet: Det kan heller ikke bli noe bedre når det gjelder følsomheten. Modellen fra Wyte sitter som et andre skinn! 

Fuktighetstransport: Gjennom testens gang ble tightsen brukt til alt fra vanlig yoga til intensiv styrketrening. Likevel var det ikke en eneste synlig svetteflekk etter en økt, og testpanelet konstaterer at fuktighetstransporten knapt kan bli bedre enn dette. 

Ventilasjonsevne: Denne tightsen kommer til å ta seg bra ut under de varmeste sommermånedene. Selv om materialet ikke er spesielt tynt, så holder du deg sval i denne modellen. 

Komfort: Full pott, atter en gang! "Tightsen jeg kunne levd i" er bare ett av mange komplimenter tightsen har fått.  

Design: Designet er ganske enkelt, men oppleves likevel ikke som kjedelig. Det er klare fordeler med et plagg som kan brukes flere sesonger på rad, uten at du blir lei!  

Passer til: Yoga, pilates, barre, gåturer og styrketrening.

Kort oppsummert: Wytes Juliet Tights er en sømløs modell som sitter som et andre skinn. Den er lett å ta på, men vanskelig å ta av, men det er bare på grunn av at den er så behagelig! Stoffet er av optimal tykkelse og fungerer utmerket til de aller mest avanserte yogaposisjonene, samtidig som det også fører bort fuktighet og ventilerer bra. Hvis du liker en høy midje kommer du til å elske Juliet Tights, som sitter høyt og holdes på plass med en bred linning. Rent designmessig ble den også en favoritt for de i testpanelet som liker det enkle og stilrene – hvorfor gjøre det vanskeligere enn som så? 


,

under armour tights

Veiledende pris: 599 kroner

Størrelse: HG Armour Ankle Crop Print er true to size, men anbefales ikke til de som er høyere enn 175 centimeter, da den risikerer å bli litt kort, uansett størrelse. 

Passform: Rundt bena sitter denne modellen som et skudd, men akkurat som tightsen fra Casall risikerer den å skape en glipe i midjen hvis du har mye former.

Midje: Ellers er midjen i denne tightsen fra Under Armour høy og veldig behagelig, til tross for den lille glipen som i noen tilfeller oppstod – heller det enn at noe gnager!  

Tykkelse: Materialet i tightsen er tykt og komfortabelt, men testerne kunne ønske seg mer av stoffet, som kan risikere å bli transparent i mer avanserte øvelser. 

Temperatur: Hverken varmere eller kaldere enn en yogatights bør være. 

Kompresjon: Heller ikke denne modellen har spesielt mye kompresjon, men den gir fortsatt en passe og komfortabel støtte. 

Følsomhet: Akkurat som de fleste tightsene i testen, så er også denne superstretchy og følsom. Det eneste minuset med tightsen er at den i visse stillinger har en tendens til å gli rundt langs bena. 

Fuktighetstransport: HG Armour Ankle Crop Print har ingen problemer med å holde deg fresh, den holder deg tørr gjennom hele yogatimen.  

Ventilasjonsevne: Utover en god fuktighetstransport ventilerer den også som den skal, uten å gi testpanelet noe å kommentere på, hverken i positiv eller negativ retning.

Komfort: Akkurat som de resterende tightsene i testen, er også denne veldig deilig og stoffet føles stort sett veldig mykt og behagelig mot huden. 

Design: Ved knærne er det meshpaneler som er et innslag man setter pris på, da det bryter mot resten av utseendet på tightsen. Det eneste minuset er at meshpanelene i noen tilfeller risikerer å gnage.

Passer til: Yoga, pilates, gåturer og treningsøkter med lav intensitet. 

Kort oppsummert: Heller ikke denne modellen ser helt lik ut i virkeligheten som den gjør på bildet, men gjør da det noe? Testpanelet er til og med mer positive til fargen i virkeligheten enn hvordan den fremstod før testen. HG Armour Ankle Crop Print er sydd i et medium tykt stoff som på alle mulige måter er veldig behagelig, men testpanelet vil fortsatt dele ut et lite minus for at tightsen er litt gjennomsiktig.

LES MER: 

SHOP HER: 

 Tilbake

News Feed

Asics Gel-Rocket 8
Mote & trender

Test! Asics Gel-Rocket 6 – en vinner innendørs!

5 dager siden
Puma sneakers skinn
Mote & trender

Slik tar du vare på sneakers i semsket skinn, skinn & stoff

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Mote & trender

Moteriktig i sett! Her er sesongens mest trendy treningsklær

05 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Mote & trender

Minitest: Treningsklokken Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Mote & trender

Vi har testet Joyride Run Flyknit, den nye løpeskoen fra Nike

31 aug 2019
Reebok Nano header
Mote & trender

Nye Reebok Nano 9.0 – Den eneste treningsskoen du behøver

30 aug 2019
Fenix 6
Mote & trender

Nå oppdaterer Garmin treningsklokkene sine – så avanserte blir de!

29 aug 2019
kompressionsstrumpor test
Mote & trender

Test: De beste kompresjonsstrømpene til løping

23 aug 2019
test av sport-bhar 2019 AW
Mote & trender

Test: Sports-BH'ene som er best i test 2019

22 aug 2019
adidas ultimafusion female
Mote & trender

Slik velger du riktige treningssko

21 aug 2019
Pegasus 36 test
Mote & trender

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

17 aug 2019
höstens hetaste tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

16 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Mote & trender

Alt du vil vite om den nye Nike Joyride-familien!!

15 aug 2019
Viking header
Mote & trender

Test: Tre bra gummistøvler til barn og junior

09 aug 2019
blacc running
Mote & trender

Test: Den nye løpekolleksjonen fra Blacc er lett som en fjær

02 aug 2019
Magväskor
Mote & trender

Trend: Rumpetasken alle snakker om

31 jul 2019
Reebok löparskor
Mote & trender

Test! Topp 3 beste løpesko fra Reebok

31 jul 2019
Trender
Mote & trender

Bli med på trendsafari – her er sesongens heteste plagg

30 jul 2019
Tights Puma
Mote & trender

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons
Mote & trender

Den ultimate guiden: Slik bør du tenke når du kjøper en skalljakke til et barn

24 jul 2019
Sneakers på bröllop
Mote & trender

Kan jeg bruke sneakers i bryllup?

23 jul 2019
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

17 jul 2019
Barnskor
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

16 jul 2019
Nike löparskor
Mote & trender

Forskjellen på løpeskoene fra Nike

11 jul 2019
Fruktmönster
Mote & trender

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

10 jul 2019
Metcon 5 testbild
Mote & trender

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Mote & trender

Alt du bør vite om nye Nike Metcon 5

08 jul 2019
Test: löparshorts header
Mote & trender

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Kompressionskläder header
Mote & trender

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

01 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Mote & trender

Slik styler du din crop top

28 jun 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Mote & trender

Alt du trenger å vite om dine nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Minitest pulseboost header
Mote & trender

Minitest: Så bra er løpeskoene Pulseboost HD fra Adidas

27 jun 2019
Asics header
Mote & trender

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

25 jun 2019
test stabila löparskor
Mote & trender

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

23 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Mote & trender

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

19 jun 2019
puma hybrid
Mote & trender

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

16 jun 2019
Birkenstock rosa
Mote & trender

Slik tar du vare på dine Birkenstock

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Mote & trender

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

08 jun 2019
Nike träningssko
Mote & trender

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

06 jun 2019
Kari Traa
Mote & trender

Guide: Velg riktig treningsveske

06 jun 2019
more news
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – en vinner innendørs!

Innendørsskoen Gel-Rocket 8 er som en rakett på banen. Her forteller vårt sportsgale testpanel hvorfor skoen er en gitt vinner ved volleyball og innebandy.

5 dager siden
Mote & trender
Puma sneakers skinn

Slik tar du vare på sneakers i semsket skinn, skinn & stoff

Du kan ikke tørke av alle sneakers med en fuktig klut. Sneakers-eksperten fra Puma forklarer hvordan du tar best vare på de ulike materialene.

05 sep 2019
Mote & trender
Reebok träningstrender

Moteriktig i sett! Her er sesongens mest trendy treningsklær

Myk kamuflasje malt med akvarell for de modige, helsvart for den tidløse idrettsutøveren eller komfortabelt i jordfarger – ekspertene forklarer hvordan du rocker sesongens heteste treningsklær, både på og utenfor treningssenteret!

05 sep 2019
Mote & trender
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Treningsklokken Garmin Fenix 6 Sapphire

Det man ikke har i hodet får man ha i... klokken! Testpanelet vårt har prøvd alle finessene i treningsklokken Garmin Fenix 6 Sapphire. Så bra presterer den ved blant annet løping, spinning og trening på treningssenteret.

05 sep 2019
Mote & trender
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Joyride Run Flyknit, den nye løpeskoen fra Nike

En demping bestående av små kuler som former seg under foten og gir en unik passform, høres det fristende ut? Vårt løpeglade testpanel har testet den nye, hypede løpeskoen fra Nike – her er resultatet.

31 aug 2019
Mote & trender
Reebok Nano header

Nye Reebok Nano 9.0 – Den eneste treningsskoen du behøver

Årene har ikke gjort treningsskoen Nano noe dårligere! Her er den niende utgaven av Reeboks populære og allsidige CrossFit-sko.

30 aug 2019
Mote & trender
Fenix 6

Nå oppdaterer Garmin treningsklokkene sine – så avanserte blir de!

Nå kan du lade batteriet i smartklokken din mens du har den på deg. Den nye, oppdaterte Fenix 6-serien er her, som er utstyrt med solceller i displayet!

29 aug 2019
Mote & trender
kompressionsstrumpor test

Test: De beste kompresjonsstrømpene til løping

Løpere kan ofte få krampe, strekk eller bli støl i leggene. Kjenner du deg igjen? Prøv kompresjonsstrømper! Disse er best i test.

23 aug 2019
Mote & trender
test av sport-bhar 2019 AW

Test: Sports-BH'ene som er best i test 2019

Mye eller lite støtte, stor eller liten byste? Her er de syv beste sports-BH'ene fra høstens sortiment!

22 aug 2019
Mote & trender
adidas ultimafusion female

Slik velger du riktige treningssko

Du er nok helt klar over at du trenger ulike sko til ulike treningsformer. Men hvilke sko er egentlig best til hva? Her finner du ut hvilke treningssko som er best for deg.

21 aug 2019
Mote & trender
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

Nylig ble det lansert en ny skomodell i Pegasus-familien, nemlig Nike Air Zoom Pegasus 36. Vi har latt vårt erfarne testpanel teste modellen i løpesporet. Her er resultatet!

17 aug 2019
Mote & trender
höstens hetaste tights

Stor test av treningstights

Høy midje, dyreprint eller klassisk svart? Testpanelet vårt har testet treningstights til dame fra Aidas, Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

16 aug 2019
Mote & trender
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt du vil vite om den nye Nike Joyride-familien!!

Dette er løpeskoen som fungerer like bra for eliteutøvere som for deg som er mosjonist. Med små fargerike skumkuler i sålen, utgjør Joyride Run Flyknit den siste puslebiten i Nike sitt store utvalg. Dette er den nye, veldempende løpeskoen som vil ta sin plass i skohyllen!

15 aug 2019
Mote & trender
Viking header

Test: Tre bra gummistøvler til barn og junior

Vanndammer og sølepytter som man kan leke i er ofte to grunner til at barn liker høsten, men det er ikke like morsomt for foreldrene. Det lille testpanelet til Sportamore har testet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlene som er best i test.

09 aug 2019
Mote & trender
blacc running

Test: Den nye løpekolleksjonen fra Blacc er lett som en fjær

Blacc har gjort det igjen – nå er den nye løpekolleksjonen her. Plaggene er funksjonelle, trendy og passer til alle løpere. Uansett om du løper 3 kilometer eller 3 mil, bør du sjekke ut denne testen som har satt noen av plaggene i kolleksjonen på prøve!

02 aug 2019
Mote & trender