yogatights header

Test: Vårens mest komfortable yogatights 2019

Yogatights er kanskje et av de mest komfortable plaggene som finnes, men ofte stiller vi flere krav enn at den bare skal være komfortabel på.

Hvilke modeller er gjennomsiktige? Hvilke transporterer ikke fuktighet slik de skal? Når ukene suser forbi stiller den kommende sommeren høyere krav til materiale og ventilasjonsevne på treningsklærne. Vår testpanel har prøvd 8 forskjellige yogatights. Her er meningen deres! 

,

filippa k

Veiledende pris: 649 kroner

Størrelse: Modellen fra Filippa K kommer i størrelsene XS/S og M/L, men testerne synes ikke at de få valgmulighetene er et problem. Tightsen sitter fortsatt som den skal, uansett om du ligger i under-eller overkant av størrelsesspekteret.

Passform: Løsere enn tights egnet for løping eller vanlig trening er, men ikke løsere enn en yogatights som regel er.

Midje: Midjen i denne tightsen er høy og sitter etter rundt kroppen, uten å skape noen glipe.

Tykkelse: Stoffet er tykt, men likevel kan det være lurt å være litt varsom med fargen på undertøyet, siden det er en risiko at undertøyet kan være synlig gjennom.

Temperatur: Materialet i denne modellen er litt varmere enn vanlige løpetights, men fortsatt tilstrekkelig svalt til at det vifter hvis du står utendørs i vind.

Kompresjon: Yogatights er ikke akkurat kjent for å ha spesielt mye kompresjon, og det er heller ikke tilfellet i modellen fra Filippa K.

Følsomhet: Når det kommer til følsomheten får denne tightsen full pott! Den følger kroppen i hver minste bevegelse, uansett hvor avanserte bevegelsene er. 

Fuktighetstransport: Generelt sett er yogatights ikke like bra på fuktighetstransport som andre tights, men versjonen fra Filippa K transporterer bra og holder seg tørr under økten.

Ventilasjonsevne: Selv om denne tightsen har et tykt stoff, så er den luftig og ventilerer bra. Hvis du skal på en varm og sommerlig yogatime utendørs vil du sette pris på hvordan vinden tar seg inn gjennom stoffet. 

Komfort: Det er faktisk ikke spesielt mye mer å si om denne tightsen enn at den er kjempedeilig! 

Design: Samtlige testere var veldig fornøyde med designet på tightsen fra Filippa K – delvis når det gjelder farge, men hovedsakelig når det kommer til formen. Den sitter som et skudd! 

Passar til: Yoga, gåturer og behagelige kvelder hjemme.

Kort oppsummert: Det desidert beste med denne tightsen er at den er veldig fin, sitter bra på og gir kroppen en fin figur. Testerne opplever at de holder seg avkjølte under hele yogatimen, samt at den ikke glir rundt og at du derfor slipper å rette den til hele tiden. Det eneste minuset med denne modellen er at det dessverre ikke er mulig å ta benbøy i den, siden stoffet er litt gjennomsiktig. Likevel er testpanelet gjennomgående veldig fornøyde med tightsen fra Filippa K, som er så fin at du kommer til å lete etter anledninger du kan bruke den.


,

Nike drifit

Veiledende pris: 629 kroner

Størrelse: Dri-Fit Power Studio Tights er veldig liten i størrelsen – så liten at du kanskje ikke bare kan, men også bør gå opp en størrelse.

Passform: Tightsen har en kroppsnær passform som sitter etter rundt hele kroppen, uten unntak. 

Midje: Midjen i denne modellen fra Nike er høy og gir lett kompresjon.

Tykkelse: Denne tightsen er laget i et relativt tykt stoff, akkurat som yogatights pleier.

Temperatur: Tykkelsen i materialet gjør at den er ganske varm. Kanskje egner den seg ikke like bra på varme treningsøkter utendørs. I en sval og ventilerende gymsal passer den desto bedre.

Kompresjon: Til å være en yogatights har nettopp denne tightsen overraskende mye kompresjon, mye takket være den stramme passformen. 

Følsomhet: Til tross for den høye kompresjonen er Dri-Fit Power Studio veldig følsom og gjør det mulig å ta alle slags bevegelser. 

Fuktighetstransport: Fuktighetstransporten er mer enn godkjent og tar seg bra ut i konkurransen.

Ventilasjonsevne: Det tykke stoffet og den store sløyfen i midjen gjør at tightsen blir litt varmere enn øvrige modeller.  

Komfort: Når det gjelder komforten er testpanelet nesten lyriske. Det kan faktisk ikke bli bedre enn dette!  

Design: Dette er en veldig fin og flatterende modell, selv om noen av testpersonene anser at sløyfen i midjen risikerer å trekke ned vurderingen, siden den kan oppfattes som litt klumpete.  

Passer til: Yoga, pilates, gåturer og andre mindre intensive treningsformer. 

Kort oppsummert: Utenom at denne tightsen imponerte mye både når det gjelder passform og komfort, er testpanelet også stort sett fornøyde med designet. Den søte sløyfen som knytes i midjen er i starten litt vanskelig å få til, men når du først har skjønt det kan du sette pris på detaljen for det den er – en både fin og komfortabel måte å holde alt på plass. Ellers er materialet utrolig deilig, noe som gjør Nikes Dri-Fit Power Studio Tights verdt hver eneste krone. 


,

Blacc pose

Veiledende pris: 399 kroner

Størrelse: Det er ikke så mye å si når det gjelder størrelsen, annet enn at den er true to size.

Passform: Pose Yoga Tights sitter strammere i midjen enn i resterende deler, noe som bidrar til at den holder seg stabilt på plass. 

Midje: Ellers er modellen høy i midjen, men sammenlignet med andre tights i samme sjanger skiller den seg ikke ut hverken mot den ene eller andre retningen. 

Tykkelse: Materialet i denne tightsen er veldig tynt, men likevel unngår den med god marginal å virke gjennomsiktig. 

Temperatur: Tightsen er ganske sval siden materialet er tynt. Testpanelet påpeker at man setter pris på det hvis sommervarmen trekker seg inn på treningssenteret.

Kompresjon: I motsetning til modellen fra Nike, så har versjonen fra Blacc absolutt ingen kompresjon, hverken i midjen eller andre steder. 

Følsomhet: Akkurat som en bra yogatigths skal gjøre, så følger denne modellen med i de aller mest avanserte bevegelsene og poseringene du tar. Den begrenser deg ikke på noen som helst måte!

Fuktighetstransport: Fuktighetstransporten er mer enn godkjent, fremfor alt til å være i denne sjangeren. 

Ventilasjonsevne: Her er det absolutt ingen problemer med ventilasjonen! Tightsen har meshpaneler langsetter sidene, som gjør mye for at du skal føle deg fresh.  

Komfort: Komforten i denne modellen er nesten perfekt. Det myke, tynne stoffet gjør at tightsen er kjempedeilig og koselig, også utenfor yogasalen. 

Design: Designet falt også i smak hos testpanelet, men de merker seg at tightsen ikke er like blå som den ser ut som på produktbildet, selv om det ikke gjør noe.

Passer til: Yoga, pilates, gåturer og andre treningsøkter med lav intensitet. 

Kort oppsummert: Det beste med Pose Yoga Tights er hvor utrolig myk og behagelig den er! Stoffet er tynt og midjen er akkurat passe høy, ifølge testpanelet. Tightsen får også et ekstra stort pluss fordi den kan dras ned ved anklene, slik at den også omslutter hælen. Supersmart når du skal begi deg ut på en avansert stretch og vil kunne kreve at den sitter perfekt! Ellers bør det også legges til at tightsen rent utseendemessig er veldig tiltrekkende, både når det gjelder den myke blåfargen og de fine meshpanelene langs sidene. 

 

,

casall open structure

Veiledende pris: 899 kroner

Størrelse: Open Structure Tights fra Casall er litt stor i størrelsen. Du bør heller gå opp enn ned dersom du står mellom to størrelser.

Passform: Akkurat denne modellen er kanskje ikke helt hundre for de med mye kurver. Selv om den satt kroppsnært rundt lårene, merket deler av testpanelet at den risikerer å skape en glipe i midjen.

Midje: Du som elsker tights med høy midje kommer til å elske denne modellen! Midjen går litt over navlen, samt er myk og fleksibel. Hvis du heller foretrekker en lav midje, kan du brette ned tightsen etter ønske.

Tykkelse: Stoffet oser premium! Materialet er tykt og gir en skikkelig luksuriøs følelse, som minimerer risikoen for at undertøyet skal være synlig gjennom.

Temperatur: Selv om stoffet er så tykt, så oppleves den aldri som for varm eller innestengt. Den imponerer testpanelet.

Kompresjon: Akkurat som de fleste av modellene i testen, er kompresjonen også lav i denne modellen. Det er derimot vanligvis tilfellet når det gjelder yogatights.

Følsomhet: Denne modellen har heller ingen problemer med følsomheten. Tykkelsen på stoffet gjør ikke at plagget blir mindre følsomt, snarere tvert imot!

Fuktighetstransport: Materialet blir heller ikke noe problem når det gjelder fuktighetstransporten. Open Structure Tights holder deg fresh gjennom hele yogaøkten.

Ventilasjonsevne: Tightsen kommer med meshdetaljer på leggene, som gjør at den ventilerer akkurat som den skal. Ellers er det heller ingen negative kommentarer.

Komfort: Helhetsinntrykket av denne tightsen at den er kjempedeilig siden stoffet er både mykt og følsom, men testpanelet noterer at glipen i midjen er stor.

Design: Når det kommer til designet henter Casalls Open Structure Tights hjem full pott, til tross for sin ydmyke fremtoning. Meshdetaljene på leggene liker testerne, akkurat som den høye midjen og den flatterende passformen.

Passer til: Yoga, pilates og gåturer. Siden den ikke er gjennomsiktig fungerer den også til en vanlig treningsøkt! 

Kort oppsummert: Tightsen oser premium! Den er laget i et tykt materiale som ikke på noen som helst måte risikerer å bli gjennomsiktig. I denne modellen kan du begi deg ut på de aller mest avanserte bevegelser og poseringer, uten at du trenger å bekymre deg for at undertøyet skal være synlig gjennom. Med et såpass tykt stoff fikk testpanelet først for seg at tightsen skulle bli for varm, men det var ikke tilfellet. Open Structure Tights fører bort fuktighet og varme på en utmerket måte, til tross for det solide materialet. Passformen er det eneste testpanelet vil kommentere ytterligere, der passformen er true to size utenom midjen. Midjen risikerer å skape en stor glipe. Likevel får modellen fra Casall stort sett ikke noe annet enn bra score og et ekstra pluss for designet! 


,

better bodies tights

Veiledende pris: 499 kroner

Størrelse: Tightsen fra Better Bodies er litt liten i størrelsen, og det kan være lurt å teste den minste dersom du står mellom to størrelser. 

Passform: Passformen er nesten perfekt og tightsen sitter der den skal, uansett hva du gjør.

Midje: Midjen er veldig høy, akkurat som tightsen fra Casall. I motsetning til konkurrenten har midjen på Rockaway Tights en veldig stram og komfortabel passform.

Tykkelse: Materialet i denne tightsen er tykkere enn i mange andre tights, men tynnere enn modellen fra Casall. Dessverre er den på grensen til gjennomsiktig og egner seg derfor ikke til dype benbøy på vanlige treningsøkter.

Temperatur: Når det gjelder temperaturen, så er Rockaway Tights hverken mer eller mindre varm enn man kan forvente seg av en yogatights. 

Kompresjon: I denne modellen er det litt kompresjon, men ikke la deg lure. Siden det fortsatt er en yogatights vi snakker om, er kompresjonen egentlig ikke nevneverdig høy. 

Følsomhet: Visse testpersoner opplevde i starten av stoffet var litt stivt, men stivheten ga seg raskt. Rockaway Tights er også veldig følsom og komfortabel. 

Fuktighetstransport: Det er ingenting å klage på når det gjelder fuktighetstransporten. Tightsen fra Better Bodies gjør akkurat som den skal og som man kan kreve av en yogatights.

Ventilasjonsevne: Til og med etter en lang økt føles denne modellen sval mot huden og ventilerer bra. Her er det heller ingen problemer med å føle seg fresh! 

Komfort: Denne tightsen er også veldig deilig, men siden stoffet er litt gjennomsiktig merker deler av testpanelet at den ga litt strømpebukse-følelse. Det setter de mindre pris på.

Design: Better Bodies byr på et veldig stilrent og enkelt design, men det finnes fordeler med det også. Rockaway tights kan matches til så og si hva som helst.

Passer til: Yoga, gåturer og hyggelige hjemmekvelder.

Kort oppsummert: Testpanelet var enige om at Rockaway Tights kommer til å være et frekvent innslag i hverdagen deres. Tightsen er perfekt til en chill kveld hjemme i sofaen, siden den er så deilig. Materialet er derimot litt for tynt for visse testpersoner, og ser ikke ut til å takle de mer avanserte yogaøvelsene, siden undertøy kan være synlig gjennom. Likevel blir helhetsvurderingen relativt høy, siden den høye midjen og det tidløse designet virkelig settes pris på. 


,

röhnish

Veiledende pris: 699 kroner

Størrelse: Litt liten i størrelsen og du kan med fordel velge en større modell hvis du står mellom to størrelser, spesielt hvis du har mye kurver. 

Passform: To Hatha Tights fra Röhnisch har en veldig nær passform som risikerer å oppleves som litt stram over hoftene. I midjen er det derimot behagelig med en kroppsnær modell, som medfører at den sitter der den skal. 

Midje: I motsetning til stort sett alle de andre tightsene i testen, var midjen i denne modellen ganske lav. 

Tykkelse: Stoffet i tightsen er tykt og veldig bra når det kommer til gjennomsiktighet. Hverken kantene på undertøyet, konturene eller fargene kan skimtes gjennom stoffet. 

Temperatur: Til tross for at materialet var tykt, så oppleves den som veldig sval og fungerer like bra i sommervarmen som i svale yogasaler. 

Kompresjon: Nei, heller ikke her er det spesielt mye kompresjon. Hvis du er ute etter det bør du kanskje kikke etter en tights i en annen sjanger.

Følsomhet: Denne modellen henter også hjem full pott for følsomheten. To Hatha Tights er utrolig herlig og myk.

Fuktighetstransport: Siden stoffet er relativt tykt egner den seg kanskje ikke til høyintensive økter når du svetter mye, men til vanlige yogatimer er den mer enn godkjent.

Ventilasjonsevne: Til tross for litt dårligere score for fuktighetstransporten, så imponerer tightsen med ventilasjonsevnen. Helhetlig føles den sval og deilig, og siden leggene er åpne blir ventilasjonen bare enda bedre.

Komfort: Når det gjelder komforten i nettopp denne modellen var ikke testpanelet like imponerte som de var over resterende tightser, men det sier egentlig ikke spesielt mye. I en gjennomgående veldig bra testgruppe står den fortsatt bra i konkurransen. 

Design: Akkurat som modellen fra Better Bodies, er denne tightsen veldig enkel i designet. Derimot gir det åpne partiet bak på leggene en godt likt, ekstra dimensjon. 

Passer til: Yoga, gåturer og lettere treningsøkter.

Kort oppsummert: Til tross for litt lavere score for komfort enn de resterende tightsene i testen, konstaterte testpanelet at To Hatha Tights er tilstrekkelig behagelig til å brukes når du er hjemme i sofaen. Siden den ventilerer bra tar den seg selvfølgelig veldig bra ut på yogatimer, men også lettere treningsøkter siden den ikke er for varm. Utover det er testpanelet imponerte over materialet, som ikke engang er i nærheten av å oppleves som gjennomsiktig, samt designet som skiller seg ut, uten å bli for skrikete. 


,

wyte juliet

Veiledende pris: 399 kroner

Størrelse: True to size, kjøp den størrelsen du pleier å ha.

Passform: Denne tightsen fra merket Wyte sitter stramt og så og si perfekt fra første stund, men mistet litt av sin elastisitet etter et par vask. 

Midje: Hvis du liker en høy midje er denne modellen en drøm! Den er derimot ikke helt riktig hvis du heller foretrekker en lavere passform.

Tykkelse: Stoffet er relativt tykt, men siden det puster så bra er det ingenting testpanelet tenker spesielt mye på under økten. 

Temperatur: Juliet Tights er hverken svalere eller varmere enn en yogatights pleier å være. 

Kompresjon: Du bør ikke kjøpe denne modellen for kompresjonsevnen, men likevel gir tightsen en bra støtte sammenlignet med de andre modellene. 

Følsomhet: Det kan heller ikke bli noe bedre når det gjelder følsomheten. Modellen fra Wyte sitter som et andre skinn! 

Fuktighetstransport: Gjennom testens gang ble tightsen brukt til alt fra vanlig yoga til intensiv styrketrening. Likevel var det ikke en eneste synlig svetteflekk etter en økt, og testpanelet konstaterer at fuktighetstransporten knapt kan bli bedre enn dette. 

Ventilasjonsevne: Denne tightsen kommer til å ta seg bra ut under de varmeste sommermånedene. Selv om materialet ikke er spesielt tynt, så holder du deg sval i denne modellen. 

Komfort: Full pott, atter en gang! "Tightsen jeg kunne levd i" er bare ett av mange komplimenter tightsen har fått.  

Design: Designet er ganske enkelt, men oppleves likevel ikke som kjedelig. Det er klare fordeler med et plagg som kan brukes flere sesonger på rad, uten at du blir lei!  

Passer til: Yoga, pilates, barre, gåturer og styrketrening.

Kort oppsummert: Wytes Juliet Tights er en sømløs modell som sitter som et andre skinn. Den er lett å ta på, men vanskelig å ta av, men det er bare på grunn av at den er så behagelig! Stoffet er av optimal tykkelse og fungerer utmerket til de aller mest avanserte yogaposisjonene, samtidig som det også fører bort fuktighet og ventilerer bra. Hvis du liker en høy midje kommer du til å elske Juliet Tights, som sitter høyt og holdes på plass med en bred linning. Rent designmessig ble den også en favoritt for de i testpanelet som liker det enkle og stilrene – hvorfor gjøre det vanskeligere enn som så? 


,

under armour tights

Veiledende pris: 599 kroner

Størrelse: HG Armour Ankle Crop Print er true to size, men anbefales ikke til de som er høyere enn 175 centimeter, da den risikerer å bli litt kort, uansett størrelse. 

Passform: Rundt bena sitter denne modellen som et skudd, men akkurat som tightsen fra Casall risikerer den å skape en glipe i midjen hvis du har mye former.

Midje: Ellers er midjen i denne tightsen fra Under Armour høy og veldig behagelig, til tross for den lille glipen som i noen tilfeller oppstod – heller det enn at noe gnager!  

Tykkelse: Materialet i tightsen er tykt og komfortabelt, men testerne kunne ønske seg mer av stoffet, som kan risikere å bli transparent i mer avanserte øvelser. 

Temperatur: Hverken varmere eller kaldere enn en yogatights bør være. 

Kompresjon: Heller ikke denne modellen har spesielt mye kompresjon, men den gir fortsatt en passe og komfortabel støtte. 

Følsomhet: Akkurat som de fleste tightsene i testen, så er også denne superstretchy og følsom. Det eneste minuset med tightsen er at den i visse stillinger har en tendens til å gli rundt langs bena. 

Fuktighetstransport: HG Armour Ankle Crop Print har ingen problemer med å holde deg fresh, den holder deg tørr gjennom hele yogatimen.  

Ventilasjonsevne: Utover en god fuktighetstransport ventilerer den også som den skal, uten å gi testpanelet noe å kommentere på, hverken i positiv eller negativ retning.

Komfort: Akkurat som de resterende tightsene i testen, er også denne veldig deilig og stoffet føles stort sett veldig mykt og behagelig mot huden. 

Design: Ved knærne er det meshpaneler som er et innslag man setter pris på, da det bryter mot resten av utseendet på tightsen. Det eneste minuset er at meshpanelene i noen tilfeller risikerer å gnage.

Passer til: Yoga, pilates, gåturer og treningsøkter med lav intensitet. 

Kort oppsummert: Heller ikke denne modellen ser helt lik ut i virkeligheten som den gjør på bildet, men gjør da det noe? Testpanelet er til og med mer positive til fargen i virkeligheten enn hvordan den fremstod før testen. HG Armour Ankle Crop Print er sydd i et medium tykt stoff som på alle mulige måter er veldig behagelig, men testpanelet vil fortsatt dele ut et lite minus for at tightsen er litt gjennomsiktig.

LES MER: 

SHOP HER: 

 Tilbake

News Feed

löparshorts header
Mote & trender

Våre beste løpeshorts til dame og herre

4 timer siden
nike pegasus 37 header
Mote & trender

Bedre demping i nyheten Nike Pegasus 37

15 timer siden
Test tenniskjol
Mote & trender

5 tennisskjørt som er best i test 2020

20 timer siden
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Mote & trender

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

3 dager siden
Better Bodies träningstights
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

3 dager siden
Asics GT-2000
Mote & trender

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

4 dager siden
Underkläder träning
Mote & trender

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

4 dager siden
React Miler NY
Mote & trender

Løp lenger med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights
Mote & trender

Test: Korte treningstights til dame 2020

22 may 2020
Merrells trailskor
Mote & trender

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

21 may 2020
New Balance skor
Mote & trender

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

21 may 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

21 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

21 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Mote & trender

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

21 may 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Mote & trender

Yoga uten begrensninger i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights
Mote & trender

Tips! 9 tights med høy midje

18 may 2020
Mjukisset
Mote & trender

Fine joggedresser til hverdagsbruk

15 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Best i test: Sport-BH'er til løping

13 may 2020
badtofflor plock
Mote & trender

Sommerens beste sandaler og slippers

13 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Mote & trender

Den nye løpeskoen Saucony Freedom 3 er her

13 may 2020
lisa tellbe header
Mote & trender

Slik styler Lisa Tellbe sine Nike-favoritter

13 may 2020
fila header
Mote & trender

Derfor er sneakers fra Fila et stilsikkert valg i sommer

12 may 2020
gavelo seamless
Mote & trender

Nå har vi fått inn treningsklær fra Gavelo

11 may 2020
sneakers herr
Mote & trender

Shoppingtips! 9 fine, svarte sneakers til herre

11 may 2020
sneakers header
Mote & trender

Trendspaning! 8 rosa sneakers til dame

11 may 2020
Matchanse set
Mote & trender

Test: Matchende sett til dame

10 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Treningstrusene som er best i test

10 may 2020
Årets badtrender
Mote & trender

Årets hotteste badetrender

08 may 2020
Asics Novablast test
Mote & trender

Vi tester nyheten Asics Novablast til dame og herre

07 may 2020
Kompressionsstrumpor header
Mote & trender

Best i test: Kompresjonsstrømper

05 may 2020
nano x header
Mote & trender

Nyheten Reebok Nano X – like allsidig som deg

05 may 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Mote & trender

Test: Treningsskoen Reebok Nano X

05 may 2020
Petra Månström
Mote & trender

Slik kler du deg til løping om våren

04 may 2020
tights header
Mote & trender

Topp 5: Våre beste treningstights

03 may 2020
header skaljackor 2020
Mote & trender

Best i test: Skalljakker til dame & herre 2020

02 may 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Bondi – den beste løpeskoen for deg med et tungt løpesteg

27 apr 2020
salomon löpning ss 20
Mote & trender

Hvordan bør jeg vaske løpeklærne mine?

27 apr 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi har testet vårjakker til herre 2020

25 apr 2020
more news
löparshorts header

Våre beste løpeshorts til dame og herre

Hvilken shorts er egentlig best til løping? Det vet testpanelet vårt! Les deres vurdering av sesongens modeller til dame og herre.

4 timer siden
Mote & trender
nike pegasus 37 header

Bedre demping i nyheten Nike Pegasus 37

Den siste versjonen av alles favorittsko er her: Nike Air Zoom Pegasus 37! Her kan du lese om oppdateringene, dempingen og det nye designet på løpeskoen.

15 timer siden
Mote & trender
Test tenniskjol

5 tennisskjørt som er best i test 2020

Du kan bare glemme en innershorts som glir opp og et gjennomsiktig stoff. Her er våre topp fem tennisskjørt som er best i test!

20 timer siden
Mote & trender
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

Vil du ha et par retroinspirerte, men fortsatt moderne, sneakers? Da bør du satse på sko fra New Balance! Her er årets nyheter.

3 dager siden
Mote & trender
Better Bodies träningstights

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

De har et bredt sortiment av treningstights, fra myke og sømløse tights til kompresjonstights. Her hjelper vi deg å finne riktig tights fra Better Bodies.

3 dager siden
Mote & trender
Asics GT-2000

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

Hvis du sliter med pronasjon, er det flere ting man kan lære av skoprodusenten Asics. Her er alt du trenger å vite om deres beste pronasjonssko.

4 dager siden
Mote & trender
Underkläder träning

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

Har du fått gnagsår i lysken av trening? Bomullsundertøy er nok grunnen til det!

4 dager siden
Mote & trender
React Miler NY

Løp lenger med Nike React Miler

Vil du ha en god mengdetreningssko som gir deg den støtten du trenger under lange økter? Da er Nikes løpenyhet, React Miler, noe for deg.

22 may 2020
Mote & trender
korta tights

Test: Korte treningstights til dame 2020

Det kan være deilig å trene i en kort tights når det er varmt ute. Veldig flaks, for testpanelet vårt har nemlig testet korte tights!

22 may 2020
Mote & trender
Merrells trailskor

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

Er det på tide å kjøpe nye terrengsko? Her tester vi de beste terrengskoene fra Merrell.

21 may 2020
Mote & trender
New Balance skor

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

Lær hvordan du finner riktig modell i utvalget av løpesko fra New Balance. Her er deres mest populære modeller!

21 may 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Adidas, Nike, Hoka One One eller Saucony – hvilken produsent har de beste løpeskoene med mye demping? Vi har svaret!

21 may 2020
Mote & trender
Header.jpg

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

På tide å gå til innkjøp av nye fotballsko til barnet? Les denne testen først!

21 may 2020
Mote & trender
nike-low-sneakers.jpg

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

Hvite sneakers holder seg ikke hvite spesielt lenge. Prøv disse triksene for å få dem kritthvite igjen!

21 may 2020
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Vi tester myke og spenstige løpesko fra Hoka One One, Nike og Adidas. Her er modellene til dame som er best i test.

19 may 2020
Mote & trender