Header.png

Test: Treningstightsen du bare må ha

Tights er et treningsplagg som passer til alle former for trening: yoga, treningsøkter med høy intensitet, gruppetimer og styrketrening. I denne testen har testpanelet prøvd mange tights for å kåre de beste!

Man har alltid plass til en ny  i garderoben. Tights er et veldig nyttig plagg til treningen din, uansett hva du driver med! Men det er ikke alt. En tights kan i tillegg brukes til å skape et uformelt antrekk, sammen med en kul hettegenser og et par hverdagslige sneakers. Testpanelet vårt har trent og svettet i treningstights fra Nike, Adidas, Blacc, Casall og flere. Her er resultatet.

Myk og smidig med det lille ekstra

Nike_NewProTight.pngModell:

Merke:

Passer til: Vanlig trening på treningssenteret, all slags trening med høy intensitet.

Dette var ekstra bra: Gir full bevegelsesfrihet i alle retninger, er smidig og har et mykt stoff. 

Sammendrag: Denne tightsen kjennetegnes ved å være utrolig behagelig på. Stoffet er mykt og relativt tynt. Det er i utgangspunktet ingen kompresjon i stoffet, men passformen er kroppsnær og flatterende til formene dine. Det eneste som forstyrrer noe, er det flate og elastiske båndet i livet, som noen synes er litt for hardt. Ellers får designen også høy score.

– Den er fin og veldig enkel, uten å være kjedelig. Takket være linningen med trykk og nettingen på leggene, skjer det noe med designet, sier en testperson.

Denne tightsen er et godt alternativ for deg som leter etter en svart tights, men som ikke er fornøyd med en helt vanlig svart tights og ønsker det lille ekstra. Stort pluss siden den ventilerer optimalt og transporterer bort fuktighet fra kroppen, akkurat som den burde gjøre. Sist, men ikke minst, er den også helt squatproof, til tross for et veldig tynt stoff.

Full pott til en gammel klassiker

Nike_OneTightClub.pngModell:

Merke:

Passer til: Alle treningsformer: yoga, høy intensitet, løping. En allsidig tights, rett og slett!

Dette var ekstra bra: Passformen til tightsen er så bra at den sitter på plass uansett trening og uansett intensitet.

Sammendrag: Wow, så fin tights! Nike One Tight er kjent for å være "den absolutt beste tightsen", noe som er sant, ifølge testpanelet. Stoffet føles utrolig mykt og behagelig på kroppen, men uten at tightsen for den saks skyld mister passformen. Stoffet strammer på de riktige plassene, og føles derfor som et ekstra hudlag.

– Jeg elsker at tightsen oppleves som tynn i stoffet, noe som er fint når du blir svett og varm under treningsøkten, sier en i testpanelet.

– Jeg har ganske korte ben, og synes vanligvis at Nike har for lange tights for meg. 7/8 lengden passer perfekt. Jeg anbefaler den på det sterkeste! sier en annen.

Tightsen har en ganske høy midje, og sitter kjempefint på. Det er ingen problem med treningsøkter med høy intensitet som inkluderer burpees, wallballs og lignende øvelser. Den sitter på plass gjennom hele økten. Testpanelet vil også berømme tightsen for at den gir en flatterende kroppsform, takket være den høye midjen og sømmen bak på rumpa som går ned mot halebeinet. Designet på tightsen er kult og skiller seg ut på en god måte. Den finnes også i .

Kompresjonstights til en god pris

Blacc_LavaComp.pngModell:

Merke:

Passer til: Trening og løping med høy intensitet.

Dette var ekstra bra: At den komprimerer og sitter som et skudd på kroppen.

Sammendrag: Denne kompresjonstightsen er like bra til løping som til harde treningsøkter. Testpanelet testet blant annet funksjonell trening i denne tightsen og den satt på plass gjennom hele treningsøkten, uten at den måtte korrigeres eller trekkes opp i midjen en eneste gang. Hvis du har litt kortere ben enn gjennomsnittet, kan tightsen oppleves som litt lang. Hvis du er av middels lengde, er det imidlertid ikke noe problem.

– Materialet kan virke litt stivt det første minuttet, men blir mykere umiddelbart når du blir varm. Svette transporteres raskt bort fra kroppen og holder deg tørr og sval, sier en testperson.

– Jeg vil anbefale denne tightsen til alle vennene mine. Den er perfekt til løping eller trening der klærne bør sitte på plass og ikke forstyrre, sier en annen.

Tightsen har en tettere passform enn vanlige treningstights, men det gjør ingenting, ikke engang under øvelser hvor fleksibilitet er et must. Designet hylles også takket være refleksdetaljene og det litt blanke stoffet som er pent og stilig. Testpanelet synes også tightsen er flatterende rundt bena. Den får også plusspoeng siden den er tilgjengelig i syv farger. 

Høypresterende supertights

Röhnisch_ShapeCurved.pngModell:

Merke:

Passer til: All trening som involverer mer høy enn lav intensitet.

Dette var ekstra bra: Tightsen strekker seg godt over navlen, nesten opp til ribbeina. Her trenger du absolutt ikke å bekymre deg for at linningen på tightsen skal ligge under magen!

Sammendrag: Dette er en veldig stram kompresjonstights! Du føler en større bevegelsesfrihet over lårene og rumpa, men midjepartiet sitter etter. Den er verken tynn eller tykk, men en mellomting. Den er perfekt for trening om høsten. Den er veldig smidig og setter ingen stopper for noen øvelser, uansett om du trener på spagaten eller tar burpees. Det føles ut som at tightsen går i ett med kroppen. Fukttransporten får også full pott.

– Du føler deg sval selv når du svetter mest. Den ventilerer bra for å være en kompresjonstights, sier en testperson.

Dette er en premium tights, og du får virkelig valuta for pengene. Tightsen har mange fine funksjoner, for eksempel teipede sømmer ved foten og refleksbånd for synlighet i mørket. Justerbar snøring i livet og en nøkkellomme bak med glidelås, er andre funksjoner som gjør at testpanelet gir tommel opp. Midjen er sky high og holder magen inne, på en måte som ikke kan sammenlignes med andre high waist tights. Passform, ventilasjon, fukttransport – ja, alt er der!

Flatterende sculpture tights 

Casall_Sculpture.pngModell:

Merke:

Passer til: Styrketrening og til en viss grad løping. 

Dette var ekstra bra: Det beste med denne tightsen fra Casall, er hvor flatterende den er til formene dine. Som navnet antyder, former den kroppen din takket være lett kompresjon.

Sammendrag: Denne tightsen er veldig stilig i designet, med bare noen få glinsete, svarte detaljer (avhengig av modell, den er også tilgjengelig i gull og sølv). Derfor er den helt perfekt for deg som ikke ønsker all oppmerksomheten på treningssenteret.

– Denne er enormt flatterende for figuren. Jeg vil bruke den hver dag, sier en testperson.

Den høye midjen gir en behagelig passform og holder inn der det trengs. Komforten får også høy score. Dette er kanskje ikke den modellen du ønsker når du skal tøye eller utøve yoga, men den gir et godt trykk over musklene ved alle løft. Stoffet er tynt, men "tett" og alt annet enn løst.

Allsidig tights med et stilig design

BB_CatalinaTights.pngModell:

Merke:

Passer til: Styrketrening, yoga og løping.

Dette var ekstra bra: Tightsens funksjoner og det at tightsen sitter på plass gjennom hele økten, gjør at den passer til alle former for trening. 

Sammendrag: Testpanelet vil først og fremst berømme designet. Ved første øyekast får testerne en sann treningsglede, tightsen gjør deg glad og motivert til å trene! Logoen, som går langs hele benet, er i en fin skiftende farge, altså regnbuefarget metallisk. I tillegg fungerer logoen også som en refleks hvis du bruker tightsen i mørket. Det er et stort pluss, ifølge testerne, som liker å trene utendørs.

– Den er så fin at jeg vil trene umiddelbart, sier en entusiastisk testperson.

Tightsen er 7/8 lang, noe som er perfekt for deg som er litt kortere enn gjennomsnittet. Tightsen har en lomme som er stor nok for å oppbevare en telefon, noe testpanelet er glade for. Tightsen sitter bra, det brede elastiske båndet i livet holder seg over hoftebena og du trenger ikke å bekymre deg for at tightsen skal gli ned mens du trener. Tightsen er også sval og veldig smidig. Den er også squatproof, for en kombinasjon!

– Superfin tights som sitter bra og har alt jeg forventer av er tights som jeg skal trene i, avslutter en testperson.

En klassiker i et anvendelig design

Adidas_D2M.pngModell:

Merke:

Passer til: Alt fra svette treningsøkter til yoga. Den passer også til løping.

Dette var ekstra bra: En bra, myk og allround tights som passer mange. Det gjør den til et trygt kort for deg som står mellom forskjellige modeller.

Sammendrag: Designet er klassisk for Adidas: svart med de tre hvite stripene. Den er enkel i utseendet og veldig komfortabel, med et mykt og smidig stoff. Selv de laveste personene i testpanelet opplever den som lang nok. Her ønsker imidlertid panelet å gi en heads-up for størrelsen, ettersom den er noe stor i modellen. Du kan enkelt gå ned én størrelse i denne tightsen, spesielt hvis du liker tights som sitter kroppsnært. For deg som elsker en høy midje, er denne tightsen virkelig et topp valg.

– Selv om stoffet er litt tykt, er den tilstrekkelig for flere treningsformer. Den er best under veldig harde treningsøkter, sier en testperson.

Fukttransporten får høy score, du holder deg tørr og sval gjennom hele treningsøkten. Det er også en lomme på tightsen hvor du for eksempel kan oppbevare nøkkelen til garderobeskapet, perfekt for deg som ikke vil bære rundt på småting på treningssenteret eller i salen.

Basis-tights alle burde ha

Asics_SilverTights.pngModell:

Merke:

Passer til: Kondisjonstrening som løping eller spinning, men også andre treningsformer.

Dette var ekstra bra: Glidelåsen nederst på tightsen, som gjør at den sitter etter langs leggen og nederst på benet.

Sammendrag: Designet på denne tightsen er diskret og klassisk, testpanelet sier at den passer til alle plagg man allerede har i treningsgarderoben. Tightsen er tynn og behagelig, og transporterer fuktighet under treningen. For de i testpanelet som er litt lange, er tightsen omtrent 7/8 i lengden, og ikke i full lengde. Det er en snor i midjen slik at du enkelt kan justere størrelsen etter eget ønske. Det får den også til å sitte bedre, noe testpersonene setter pris på. Det finnes også en skjult lomme hvor du kan oppbevare mindre verdisaker.

– Den er litt tynnere i stoffet, noe som er perfekt for kondisjonstrening, sier en testperson.

– Alle trenger en enkel tights som passer til alt, og dette er et godt alternativ, avslutter en annen.

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Header.jpg
Mote & trender

Best i test: Yogabukser 2020

1 dag siden
wyte badshorts
Mote & trender

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

4 dager siden
mss löparskor header
Mote & trender

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

4 dager siden
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Mote & trender

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

4 dager siden
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Mote & trender

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

22 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Mote & trender

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

20 mar 2020
Linnen dam
Mote & trender

12 vårlige treningssingleter til henne

20 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

19 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Test: Årets fineste sneakers 2020

17 mar 2020
reebok royal turbo header
Mote & trender

Seks stilige sneakers fra Reebok

17 mar 2020
Kari Traa
Mote & trender

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

16 mar 2020
better bodies tights
Mote & trender

Den nye trenden: Glinsende treningstights

16 mar 2020
Padelheader dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

15 mar 2020
Padelskor header
Mote & trender

Best i test! Padelsko til menn

15 mar 2020
sport bh header
Mote & trender

Best i test: Sports-BH for store bryster

14 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Vårens beste sports-BH'er 2020

12 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

9 løpesko for menn som er best i test 2020

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene for dame i 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Topp 5 beste friluftsklær fra Peak Performance

10 mar 2020
adidas core sneakers
Mote & trender

Sneakers-trender i 2020

10 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Mote & trender

Årets fineste sneakers til dame, herre og barn i 2020

07 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Mote & trender

Sesongens beste kjøp: Den nye hybridjakken fra Peak Performance

06 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Mote & trender

Hvordan skal en skalljakke sitte?

05 mar 2020
nike metcon 5 herr
Mote & trender

Hvilke treningssko er best til funksjonell trening?

05 mar 2020
suunto 7 header
Mote & trender

TEST! Så bra er den nye pulsklokken Suunto 7

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Mote & trender

Slik får du best effekt av funksjonell trening med riktige treningssko

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Mote & trender

Guide: Hvilket regntøy bør barnet mitt bruke?

02 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Best i test! 8 stilige vårjakker for kvinner

01 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

Best i test: Vårjakker for menn 2020

01 mar 2020
Header-tights.jpg
Mote & trender

Best i test: Tights med høy midje 2020

01 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Mote & trender

Best i test! Treningsklær fra Nike i store størrelser

29 feb 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Hvilke løpesko fra Hoka One One bør jeg velge?

27 feb 2020
SL20
Mote & trender

Slå konkurransetiden med den nye løpeskoen SL20 fra Adidas

27 feb 2020
fotbollsskor header
Mote & trender

Sesongens 10 beste fotballsko fra Adidas, Nike og Puma

26 feb 2020
Casall tights
Mote & trender

Derfor bør du trene i Casalls myke treningstights

25 feb 2020
Header prommenadskor
Mote & trender

Test! De beste gåskoene som gir maksimal komfort

25 feb 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Mote & trender

Treningstøy fra Nike som du bare må ha

25 feb 2020
Header dam adidas
Mote & trender

Test: Topp 5 bestselgere fra Adidas

22 feb 2020
Header adidas
Mote & trender

Vi tester 6 svarte herrefavoritter fra Adidas

22 feb 2020
Barnskor
Mote & trender

Stor guide: Finn riktige barnesko og størrelse fra Adidas

21 feb 2020
more news
Header.jpg

Best i test: Yogabukser 2020

Når du trener yoga, vil du ha yogaklær som gir deg full bevegelsesfrihet og fleksibilitet. Vårt yogi-testpanel har tatt solhilsen i årets beste yogabukser.

1 dag siden
Mote & trender
wyte badshorts

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

Vi ønsker våren velkommen med Mid Season Sale! Benytt anledningen til å handle klær, sko og vesker til deg selv, en venn eller noen andre du er glad i.

4 dager siden
Mote & trender
mss löparskor header

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

Benytt anledningen til å kapre dine nye løpesko nå som vårt store Mid Season Sale er i gang!

4 dager siden
Mote & trender
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

Alt fra treningstights til rideklær! Sjekk ut disse godbitene når de dukker opp til nedsatt pris under vårt store Mid Season Sale.

4 dager siden
Mote & trender
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

I fjor var det hvite sneakers som dominerte, men i år er det grå sneakers som gjelder. Her er sesongens 10 hotteste modeller!

22 mar 2020
Mote & trender
traningstrojor_herr.png

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

Kortermet, teknisk t-skjorte eller en langermet genser? Hvit, svart eller neongul? Vi har samlet de mest populære treningsoverdelene til ham akkurat nå.

20 mar 2020
Mote & trender
Linnen dam

12 vårlige treningssingleter til henne

Loose fit, seamless eller med innebygd BH? Her er vårens hotteste treningssingleter til henne! Hvilken variant vil du rocke under hjemmetreningen?

20 mar 2020
Mote & trender
Herr - Sneakertest.jpg

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

Ta stilsikre steg denne våren. Vårt motebevisste herrepanel har testet årets kuleste sneakers fra Adidas, Nike og Jack & Jones.

19 mar 2020
Mote & trender
Dam - Sneakertest.jpg

Test: Årets fineste sneakers 2020

Vi elsker sneakers! Sjekk hva testpanelet vårt mener om årets fineste modeller til dame.

17 mar 2020
Mote & trender
reebok royal turbo header

Seks stilige sneakers fra Reebok

Mars måned betyr nye sneakers! Sjekk ut vårens nyheter fra Reebok.

17 mar 2020
Mote & trender
Kari Traa

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

Uavhengig av vær, skal alle kunne nyte våren med stil. Derfor lanserer Kari Traa sin nye pastellfargede kolleksjon til friluftslivet!

16 mar 2020
Mote & trender
better bodies tights

Den nye trenden: Glinsende treningstights

Sol deg i din egen glans på treningssenteret med en glinsende tights! Her er de fineste, glinsende treningstightsene akkurat nå.

16 mar 2020
Mote & trender
Padelheader dam

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

Best i test! Her prøver vi sesongens beste modeller som gjør deg raskere, smidigere og vanskeligere å slå på banen.

15 mar 2020
Mote & trender
Padelskor header

Best i test! Padelsko til menn

På tide å ta padelspillet til et nytt nivå! Her er padelskoene som er best i test, ifølge testpanelet vårt.

15 mar 2020
Mote & trender
sport bh header

Best i test: Sports-BH for store bryster

Det er ekstra viktig med en sports-BH hvis man har store bryster. Her er de beste sports-BH'ene for deg med D, E, F og G-cup.

14 mar 2020
Mote & trender