test svarta tights

Test: Treningstightsen du bare må ha

Tights er et treningsplagg som passer til alle former for trening: yoga, treningsøkter med høy intensitet, gruppetimer og styrketrening. I denne testen har testpanelet prøvd mange tights for å kåre den beste!

Man har alltid plass til en ny  i garderoben. Tights er et veldig nyttig plagg til treningen din, uansett hva du driver med! Men det er ikke alt. En tights kan i tillegg brukes til å skape et uformelt antrekk, sammen med en kul hettegenser og et par hverdagslige sneakers. Testpanelet vårt har trent og svettet i treningstights fra Nike, Adidas, Blacc, Casall og flere. Her er resultatet.

Myk og smidig med det lille ekstra

Nike - New Pro Tight.jpgModell:

Merke:

Passer til: Vanlig trening på treningssenteret, all slags trening med høy intensitet.

Dette var ekstra bra: Gir full bevegelsesfrihet i alle retninger, er smidig og har et mykt stoff. 

Sammendrag: Denne tightsen kjennetegnes ved å være utrolig behagelig på. Stoffet er mykt og relativt tynt. Det er i utgangspunktet ingen kompresjon i stoffet, men passformen er kroppsnær og flatterende til formene dine. Det eneste som forstyrrer noe, er det flate og elastiske båndet i livet, som noen synes er litt for hardt. Ellers får designen også høy score.

– Den er fin og veldig enkel, uten å være kjedelig. Takket være linningen med trykk og nettingen på leggene, skjer det noe med designet, sier en testperson.

Denne tightsen er et godt alternativ for deg som leter etter en svart tights, men som ikke er fornøyd med en helt vanlig svart tights og ønsker det lille ekstra. Stort pluss siden den ventilerer optimalt og transporterer bort fuktighet fra kroppen, akkurat som den burde gjøre. Sist, men ikke minst, er den også helt squatproof, til tross for et veldig tynt stoff.

Full pott til en gammel klassiker

Nike One TightModell:

Merke:

Passer til: Alle treningsformer: yoga, høy intensitet, løping. En allsidig tights, rett og slett!

Dette var ekstra bra: Passformen til tightsen er så bra at den sitter på plass uansett trening og uansett intensitet.

Sammendrag: Wow, så fin tights! Nike One Tight er kjent for å være "den absolutt beste tightsen", noe som er sant, ifølge testpanelet. Stoffet føles utrolig mykt og behagelig på kroppen, men uten at tightsen for den saks skyld mister passformen. Stoffet strammer på de riktige plassene, og føles derfor som et ekstra hudlag.

– Jeg elsker at tightsen oppleves som tynn i stoffet, noe som er fint når du blir svett og varm under treningsøkten, sier en i testpanelet.

– Jeg har ganske korte ben, og synes vanligvis at Nike har for lange tights for meg. 7/8 lengden passer perfekt. Jeg anbefaler den på det sterkeste! sier en annen.

Tightsen har en ganske høy midje, og sitter kjempefint på. Det er ingen problem med treningsøkter med høy intensitet som inkluderer burpees, wallballs og lignende øvelser. Den sitter på plass gjennom hele økten. Testpanelet vil også berømme tightsen for at den gir en flatterende kroppsform, takket være den høye midjen og sømmen bak på rumpa som går ned mot halebeinet. Designet på tightsen er kult og skiller seg ut på en god måte. Den finnes også i .

Kompresjonstights til en god pris

BLACC - Lava Compression tights.jpgModell:

Merke:

Passer til: Trening og løping med høy intensitet.

Dette var ekstra bra: At den komprimerer og sitter som et skudd på kroppen.

Sammendrag: Denne kompresjonstightsen er like bra til løping som til harde treningsøkter. Testpanelet testet blant annet funksjonell trening i denne tightsen og den satt på plass gjennom hele treningsøkten, uten at den måtte korrigeres eller trekkes opp i midjen en eneste gang. Hvis du har litt kortere ben enn gjennomsnittet, kan tightsen oppleves som litt lang. Hvis du er av middels lengde, er det imidlertid ikke noe problem.

– Materialet kan virke litt stivt det første minuttet, men blir mykere umiddelbart når du blir varm. Svette transporteres raskt bort fra kroppen og holder deg tørr og sval, sier en testperson.

– Jeg vil anbefale denne tightsen til alle vennene mine. Den er perfekt til løping eller trening der klærne bør sitte på plass og ikke forstyrre, sier en annen.

Tightsen har en tettere passform enn vanlige treningstights, men det gjør ingenting, ikke engang under øvelser hvor fleksibilitet er et must. Designet hylles også takket være refleksdetaljene og det litt blanke stoffet som er pent og stilig. Testpanelet synes også tightsen er flatterende rundt bena. Den får også plusspoeng siden den er tilgjengelig i syv farger. 

Flatterende sculpture tights 

Casall - Sculpture 7-8 Tights.jpgModell:

Merke:

Passer til: Styrketrening og til en viss grad løping. 

Dette var ekstra bra: Det beste med denne tightsen fra Casall, er hvor flatterende den er til formene dine. Som navnet antyder, former den kroppen din takket være lett kompresjon.

Sammendrag: Denne tightsen er veldig stilig i designet, med bare noen få glinsete, svarte detaljer (avhengig av modell, den er også tilgjengelig i gull og sølv). Derfor er den helt perfekt for deg som ikke ønsker all oppmerksomheten på treningssenteret.

– Denne er enormt flatterende for figuren. Jeg vil bruke den hver dag, sier en testperson.

Den høye midjen gir en behagelig passform og holder inn der det trengs. Komforten får også høy score. Dette er kanskje ikke den modellen du ønsker når du skal tøye eller utøve yoga, men den gir et godt trykk over musklene ved alle løft. Stoffet er tynt, men "tett" og alt annet enn løst.

En klassiker i et anvendelig design

adidas - D2M HR L 3S.jpgModell:

Merke:

Passer til: Alt fra svette treningsøkter til yoga. Den passer også til løping.

Dette var ekstra bra: En bra, myk og allround tights som passer mange. Det gjør den til et trygt kort for deg som står mellom forskjellige modeller.

Sammendrag: Designet er klassisk for Adidas: svart med de tre hvite stripene. Den er enkel i utseendet og veldig komfortabel, med et mykt og smidig stoff. Selv de laveste personene i testpanelet opplever den som lang nok. Her ønsker imidlertid panelet å gi en heads-up for størrelsen, ettersom den er noe stor i modellen. Du kan enkelt gå ned én størrelse i denne tightsen, spesielt hvis du liker tights som sitter kroppsnært. For deg som elsker en høy midje, er denne tightsen virkelig et topp valg.

– Selv om stoffet er litt tykt, er den tilstrekkelig for flere treningsformer. Den er best under veldig harde treningsøkter, sier en testperson.

Fukttransporten får høy score, du holder deg tørr og sval gjennom hele treningsøkten. Det er også en lomme på tightsen hvor du for eksempel kan oppbevare nøkkelen til garderobeskapet, perfekt for deg som ikke vil bære rundt på småting på treningssenteret eller i salen.

Basis-tights alle burde ha

ASICS - Silver Tight.jpgModell:

Merke:

Passer til: Kondisjonstrening som løping eller spinning, men også andre treningsformer.

Dette var ekstra bra: Glidelåsen nederst på tightsen, som gjør at den sitter etter langs leggen og nederst på benet.

Sammendrag: Designet på denne tightsen er diskret og klassisk, testpanelet sier at den passer til alle plagg man allerede har i treningsgarderoben. Tightsen er tynn og behagelig, og transporterer fuktighet under treningen. For de i testpanelet som er litt lange, er tightsen omtrent 7/8 i lengden, og ikke i full lengde. Det er en snor i midjen slik at du enkelt kan justere størrelsen etter eget ønske. Det får den også til å sitte bedre, noe testpersonene setter pris på. Det finnes også en skjult lomme hvor du kan oppbevare mindre verdisaker.

– Den er litt tynnere i stoffet, noe som er perfekt for kondisjonstrening, sier en testperson.

– Alle trenger en enkel tights som passer til alt, og dette er et godt alternativ, avslutter en annen.

Ny favoritt som overrasker testpanelet

Better Bodies

Modell:

Merke:

Passer til: Løping, trening og powerwalks. 

Dette var ekstra bra: Den høye midjen og kompresjonen.

Sammendrag: Better Bodies treningsklær retter seg mot alt fra hardcore-personer som trener til nybegynnere, selv om deres fremste målgruppe identifiserer seg som den førstnevnte.

– Jeg hadde nok en god del fordommer for Better Bodies på forhånd, siden de føles så hardcore trening, men jeg må si at jeg elsker denne tightsen! Den forvandler alt på kroppen min til muskler, former, løfter og har også funksjon i verdensklasse! sier en fornøyd testperson.  

Materialet suger bort fuktighet fra kroppen og takler til og med de mest svette treningsøktene. Tightsen er imidlertid litt liten i størrelsen. Hovedsakelig i midjen, men også over rumpa. Det blir spesielt tydelig hvis du velger den i en annen farge enn svart. 

– Men den tøyer seg litt etter vask. Hvis du kommer i den uten å sprekke midjen når du drar den over hofta, kan den sitte som et skudd etter en vask eller to. 

Lengden er perfekt og midjen er kjempehøy, noe samtlige testpersoner elsker. Det gir støtte på en behagelig måte.

– Den største grunnen til at jeg bruker min gang på gang, er at den har en stor lomme for mobil på låret hvor jeg fint får plass til min iPhone plus. Det er en stor frihet å kunne gå ut på lange turer uten å ha med seg en sekk eller veske.

Nykommer i et annerledes treningsmateriale

Röhnisch - Nora Lasting High Waist Tights.jpg

Modell:

Merke:  

Passer til: Trening, løping og yoga.

Dette var ekstra bra: Den middels høye midjen sitter oppe uansett øvelse og yogastilling. 

Sammendrag: Denne tightsen ser litt ut som en ridebukse siden den har sømmer bak over rumpa (som kan være vanskelig å se på bildene). Stoffet er også litt spesielt for å være en treningstights. 

– Den er ikke kjempemyk eller glinsete som mange andre tights, men litt stivere i følelsen. På den positive siden er den helt tett i stoffet slik at det ikke går an å se gjennom den, og den er også laget av resirkulert materiale, sier en testperson og en annen legger til:

– Når man trener, så sitter tightsen oppe og glir ikke ned. Den har en liten snor i midjen, men den er faktisk helt unødvendig. Den sitter oppe uansett. Ikke en gang under en vinyasa-økt, med alle mulige og umulige yoga-øvelser, glir den ned.

Röhnisch er størrelsesmessig litt ekstra generøs i visse modeller, men denne er virkelig true to size. Størrelse M tilsvarer 38/40, snarere enn 40/42. Midjen når opp til navlen på deg som er middels lang.

– Det største plusset er at den kan brukes til så og si alle treningsformer. Det største minuset er at den trekker til seg støv og har en tendens til å bli litt nuppete mellom lårene. 

I linningen er det en lomme for nøkler, der nøkkelen ligger perfekt og trygt under treningsøkten. (Så trygt at en av testpersonene lot en ansatt på Sats hente frem en boltesaks for å klippe opp hengelåsen på skapet, før hun kom på at hun hadde nøkkelen i den lille lommen, hehe).

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

2 timer siden
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

3 timer siden
Test Björn Borg
Mote & trender

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

1 dag siden
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

2 dager siden
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: De beste innebandyskoene til dame

4 dager siden
promenadskor header
Mote & trender

Vanntette tursko som er best i test

6 dager siden
nike superrep header
Mote & trender

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

14 sep 2020
Test tights med fickor
Mote & trender

Test: Den beste treningstightsen med lommer

13 sep 2020
innebandylubbor
Mote & trender

Stor test av innebandykøller

13 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

11 sep 2020
Nike
Mote & trender

Finn riktige løpesko fra Nike

10 sep 2020
Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 sep 2020
Adidas
Mote & trender

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

08 sep 2020
virvelvind
Mote & trender

Sjekk ut høstens prisverdige barnekolleksjon!

07 sep 2020
header
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for kvinner

05 sep 2020
långärmade träningströjor test
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for menn

05 sep 2020
Blacc fitness
Mote & trender

New in: Squat-vennlige tights fra Blacc

04 sep 2020
test svarta tights
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

01 sep 2020
nike metcon 6
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Metcon 6

31 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

26 aug 2020
Nike Metcon Release
Mote & trender

Alt du vil vite om nyheten Nike Metcon 6

26 aug 2020
Header – 1.jpg
Mote & trender

Best i test: Padelsko til herre

23 aug 2020
Padelskor dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til henne

21 aug 2020
Kari Traa
Mote & trender

Høstens nye ull- og superundertøy fra Kari Traa

19 aug 2020
jared ward
Mote & trender

Bli høy på endorfiner i Sauconys nye løpesko

16 aug 2020
Test av tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

12 aug 2020
Shorts
Mote & trender

Test: Svarte treningsshorts til herre

12 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep
Mote & trender

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

07 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

06 aug 2020
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

03 aug 2020
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

02 aug 2020
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
Skolstart Hummel
Mote & trender

Sjekkliste før skolestart

27 jul 2020
Clifton 7
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
more news
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Hvis du løper på asfalt trenger du sko med god demping for å få et skånsomt fotisett. Vi har testet løpesko med demping til herre.

2 timer siden
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Dempende løpesko er alfa og omega til distanseøkter på asfalt og andre harde underlag for at du skal få et skånsomt fotisett. Her er de myke løpeskoene til henne som er best i test!

3 timer siden
Mote & trender
Test Björn Borg

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

Björn Borg har nettopp lansert sin nye løpekolleksjon, Running from daylight, og vi har selvfølgelig satt klærne på prøve. Så bra er de fine dame- og herreplaggene.

1 dag siden
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

Vårt mannlige testpanel har spurtet og gjort raske vendinger i de nye treningsskoene våre som er ment for sport innendørs. Her er innebandyskoene som er best akkurat nå!

2 dager siden
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: De beste innebandyskoene til dame

Her er skoene som topper prestasjonen på innebandybanen. Sportamores testpanel har spilt i sesongens nye innendørssko.

4 dager siden
Mote & trender
promenadskor header

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er på tide å finne riktige tursko. Vi har testet de beste vanntette turskoene til dame og herre.

6 dager siden
Mote & trender
nike superrep header

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

Med det brede utvalget av treningssko fra Nike, er det lett å finne riktig modell til deg og din trening. Vi guider deg til det riktige valget!

14 sep 2020
Mote & trender
Test tights med fickor

Test: Den beste treningstightsen med lommer

Det er både populært og vanlig å ta med seg telefonen på styrketreningen for å høre på musikk. Derfor har testpanelet vårt svettet i nye treningstights med store lommer.

13 sep 2020
Mote & trender
innebandylubbor

Stor test av innebandykøller

Bladet, griptapen og vekten – det er mye som spiller inn for at en innebandykølle skal føles perfekt. Vi har testet høstens favoritter!

13 sep 2020
Mote & trender
Tvätta din dunjacka

Slik vasker du dunjakken

Her er en liste over 10 ting du bør tenke på når du skal vaske dunjakken din.

11 sep 2020
Mote & trender
Nike

Finn riktige løpesko fra Nike

Med Nikes brede utvalg av løpesko, kan det være vanskelig å vite hvilke sko som passer best til akkurat deg. Her får du hjelp!

10 sep 2020
Mote & trender
Timberland

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er høstens hotteste kjøp! Slik går du frem for å ta hånd om dine fine boots.

09 sep 2020
Mote & trender
Adidas

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

Enten du trener i 35 grader og sol, når det regner eller det er minusgrader, har Adidas treningstøy som vil hjelpe deg i gang. Les alt om deres nye Ready-kolleksjoner her!

08 sep 2020
Mote & trender
virvelvind

Sjekk ut høstens prisverdige barnekolleksjon!

Bra barnetøy for lek og moro utendørs trenger ikke å koste skjorta. Her er Virvelvinds nyeste kolleksjon.

07 sep 2020
Mote & trender
header

Test: Langermede treningstrøyer for kvinner

Vi har løpt og trent i høstens fineste treningstrøyer med lange ermer. Her er modellene fra blant annet Casall, Röhnisch og Nike som er best i test!

05 sep 2020
Mote & trender