Header dam adidas

Test: Topp 5 bestselgere fra Adidas

De tre stripene fra Adidas går som en rød tråd gjennom denne testen. Testpanelet vårt har vurdert våre 5 mest populære plagg fra Adidas.

Dette er en test for alle dere som mener at oransje absolutt ikke er det nye svarte! År etter år lanserer Adidas hverdagsklær og treningsklær i sitt tidløse design med de tre stripene på, og vi får aldri nok av det. For at du skal våge å fylle handlekurven din, må du først få svar på noen få spørsmål. For eksempel: Hvordan er Adidas i størrelsen?

Nå kan du lene deg tilbake i sofaen og shoppe. Her svarer testpanelet på spørsmålene dine om basisplagg fra Adidas. 

Klassisk treningstopp i et teknisk materiale

adidas tank

Modell og merke: ,

Størrelse og passform: Denne treningstoppen fra Adidas er normal i størrelsen, men passer best for deg med en stor byste, ettersom den er litt bredere over brystet.

Fukttransport og ventilasjonsevne: Når det gjelder å holde deg tørr og opprettholde den freshe følelsen, presterer toppen på topp! Singleten ventilerer optimalt og fjerner svetten fra huden, selv under trening med virkelig høy intensitet, slik som for eksempel X-fit og boksing.

Komfort og design: Designet er en av tingene som testpanelet synes er ekstra positivt. Fint, stilig og klassisk med de tre stripene til Adidas langs sidene. Under armhulene er singleten kuttet ganske lavt, noe som reduserer risikoen for gnagsår fra ubehagelige sømmer. Stort pluss!

Sammendrag: En fin singlet med høy komfort!  passer til all slags trening og er behagelig når du tar øvelser hvor du beveger armene over hodet – for eksempel skulderpress – når du ønsker full bevegelsesfrihet. Singleten er spesielt bra for deg med store bryster, som ellers har vanskelig for å finne klær som passer fint. I tillegg til å opprettholde høy funksjonalitet, er hovedfordelen definitivt komforten og designet. Mer komplisert enn dette trenger ikke treningsklær å være.

Fikk du mersmak? Se  treningstoppene våre.

Komfortabel sports-BH ment for løping, sykling og styrketrening

Adi stella bh

Modell og merke: ,

Passer til: All form for trening, for deg med liten til mellomstor byste. Denne sports-BH'en gir middels støtte.

Størrelse og omkrets: Normal i størrelsen med tanke på skålene og lengden på skulderstroppene, men muligens litt liten i omkretsen. Kjøp derfor størrelsen du vanligvis bruker, men sats på den største størrelsen hvis du står mellom to. 

Fukttransport:  er laget av et teknisk materiale som sikrer at svette fjernes fra kroppen. Det betyr at du ikke føler deg våt mens du trener.

Polstring, støtte og komfort: Komforten er høy. Selv om sports-BH'en har relativt lite polstring, støtter den bysten når det oppstår støt, som for eksempel når du løper. Testpanelet gir også tommel opp for at skulderstroppene er strategisk plassert nærme nakken, slik at skuldrene avlastes. Det eneste minuset er at vaskelappen har en tendens til å gnage – den klipte testpersonene bort umiddelbart!

Sammendrag: En sports-BH som oppfyller alle kravene til deg med en liten til mellomstor byste. På baksiden lukkes BH-en med en spenne slik at du ikke trenger å tre den over hodet. Skulderstroppene kan justeres slik at de passer til høyden på bysten din. Materialet på forsiden av BH-en gir god støtte og demping, til tross for relativt lite polstring. BH-en klarer også kunstverket med samtidig å fremme de naturlige formene på brystene, uten å gjøre dem flate. Hvis du har en bred rygg er det en viss fare for at du vil føle at sports-BH'en er litt stram i omkretsen, men ikke så mye at du bør gå opp en størrelse, med mindre du står mellom to størrelser. Ellers er designet det beste med denne BH-en, som er langt ifra kjedelig. Det er morsomt å se at Adidas tør å forlate sin egen komfortsone. Er det på tide at du også forlater din og satser på mønster? 

Vil du se flere sports-BH'er? finner du alle modellene på Sportamore.

Utrolig behagelig tights

Adi linear tights

Modell og merke: ,

Passer til: Hjemmekos, en dag i byen og lett styrketrening.

Størrelse og passform: Normal passform og normal i størrelsen. Du kan fint kjøpe størrelsen du vanligvis bruker.

Midje: Midjen er ganske høy, noe som er fint siden den holder seg mye bedre på plass. Det er også en fordel siden du ikke opplever at linningen skjærer inn i magen, noe som kan skje hvis midjen er lav eller smal. 

Komfort og design: Komforten er den største fordelen med denne modellen, noe som betyr at den er perfekt til sofakos eller en avslappende dag i byen. Designet passer til et sporty antrekk. Matchet med et par Ultraboost og den stilige bomberjakken, som du finner lenger ned i denne testen, får du et komplett antrekk!  

Sammendrag: Hvis du vil at en tights skal erstatte den løse joggebuksa, er dette det riktige valget. Den er faktisk utrolig behagelig takket være materialet, som er 92 prosent bomull og 8 prosent elastan. Designet er tidløst og ikke altfor sporty. Det betyr at  passer like bra når du vil være komfortabel både på og utenfor treningssenteret. Siden den er laget av bomull, er ikke dette en tights du vil trene i, da materialet ikke puster eller absorberer svette som et teknisk materiale gjør. Imidlertid kan du selvfølgelig bruke den til trening med lav intensitet, dersom du ønsker det. Men den passer aller best til hverdagsbruk.

Høres det ut som noe for deg? Sjekk ut  utvalget vårt av tights!  

Tights med høy midje for deg som er høy

adidas tights ny

Modell og merke: ,

Passer til: Standard trening på treningssenteret, med middels intensitet. 

Størrelse og passform: Denne tightsen er ekstremt god takket være den høye midjen. Den er noe stor i størrelsen. Hvis du liker ettersittende tights, bør du vurdere å gå ned en størrelse. Den er dessuten litt lengre i bena enn de fleste andre tights. Kjempebra for deg som er høy, men litt verre for deg som er lav. 

Fukttransport og ventilasjonsevne: Når det gjelder å holde deg kjølig og tørr, gjør denne tightsen nøyaktig hva man kan forvente av en treningstights. Den er kanskje ikke optimal til treningsøkter med høy intensitet, men desto bedre til styrketrening, sirkeløkter og trening med middels til lav intensitet.

Komfort og design: Perfekt! Det er faktisk umulig å bli lei av de klassiske tre stripene på , som riktignok er enkel, men også utrolig fin. Komforten er også en faktor som hever totalvurderingen for denne modellen.

Sammendrag: Ekstremt komfortabel treningstights i et materiale som er vanvittig mykt og føles litt luksuriøst. Den retro følelsen som de klassiske tre stripene gir, er en klar fordel. Hvis du vil ha en tights som egentlig aldri går av moten, bør du satse på denne. Punktum! Testpanelet bemerker også at den faktisk er penere i virkeligheten enn den er på bildet. I midjen er det en praktisk lomme hvor du kan oppbevare nøkler eller andre små ting. En annen ting som testpanelet ønsker å påpeke, er hvor deilig den høye midjen er. Alle trenger en svart treningstights med høy midje i garderoben.

Tights med høy midje er det beste vi vet! er alle modellene våre.

Stilig vårjakke i bomberstil

adi st bomber

Modell og merke: ,

Størrelse og passform: Denne utrolig fine bomberjakken er normal i størrelsen, og du kan fint kjøpe størrelsen du bruker til vanlig. Passformen er løs, akkurat som de fleste bomberjakker er. Ekstra pluss at jakken er vid i ermene, slik at du får plass til en tykk genser under.

Tøyelighet og komfort: Materialet i denne jakken, sammen med en løs og ledig passform, bidrar til at ingen bevegelser er umulige. Noen i testpanelet mener at de fint kunne tatt burpees i den, uten noen problem. Men siden det tross alt er en hverdagsjakke, er det ikke noe vi anbefaler. 

Design: Dette er en veldig fin og trendy som passer til alt fra en olabukse til en tights. Med et par chunky sneakers eller Ultraboost til, er looken din helt komplett. Testpanelet liker lillafargen som føles veldig sesongbetont, og tilfører et ekstra element til designet, uten å gjøre jakken for skrikete.

Sammendrag: En kjempefin vårjakke i et trendy snitt. Den er normal i størrelsen og har en løs passform. Fargen er en av de tingene testpanelet liker best, så vel som komforten. Dette er en veldig fin jakke som du kan bruke hele våren, om sommerkveldene og litt om høsten. Et stort pluss at lommene på sidene av jakken kan lukkes med glidelås, slik at nøkler og annet tilbehør kan oppbevares trygt. Det eneste minuset er at det ikke er noen lommer på innsiden. Sist, men ikke minst, vil testpanelet gjøre oss oppmerksom på mansjettene ved håndleddene og nederst på jakken. De forbedrer passformen betydelig! 

SHOP HER:

Tre raske spørsmål og svar om Adidas:

Hva står Adidas for og hva betyr Adidas?

Navnet på merket betyr egentlig ingenting, men er en sammenslåing av for- og etternavnet til merkets grunnlegger – Adolf (Adi) Dassler.

Hvilket land kommer Adidas fra?

Adidas er et tysk merke som opprinnelig lagde fotballsko. Nå for tiden har sortimentet blitt alt bredere, men store deler av produksjonen fokuserer fortsatt på fotball. 

Kan man vaske sko fra Adidas i vaskemaskinen?

Vel, som med alle sko, kan det være litt vanskelig å vaske dem i vaskemaskinen. Da kan limet mellom overdelen av skoen og sålen løsne. Prøv heller å legge dem i fryseren for å motvirke dårlig lukt.

Visste du dette?

Samtidig som Adi Dassler grunnla Adidas, grunnla broren Rudolf også sitt eget sportsmerke. Man skulle kanskje tro at merket til Rudolf Dassler ble til Ruddas, men det er ikke tilfellet. I stedet for å slå sammen fornavnet og etternavnet slik broren gjorde, valgte han å døpe merket etter en stor, svart katt. Da ble dannet!

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

reima regnkläder flera barn
Mote & trender

Kan man vaske regntøy?

10 timer siden
Adidas Solarboost
Mote & trender

Derfor får Adidas Solarboost toppscore!

21 timer siden
Header.jpg
Mote & trender

Best i test: Yogabukser 2020

2 dager siden
wyte badshorts
Mote & trender

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

5 dager siden
mss löparskor header
Mote & trender

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

6 dager siden
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Mote & trender

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

6 dager siden
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Mote & trender

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

22 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Mote & trender

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

20 mar 2020
Linnen dam
Mote & trender

12 vårlige treningssingleter til henne

20 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

19 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Test: Årets fineste sneakers 2020

17 mar 2020
reebok royal turbo header
Mote & trender

Seks stilige sneakers fra Reebok

17 mar 2020
Kari Traa
Mote & trender

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

16 mar 2020
better bodies tights
Mote & trender

Den nye trenden: Glinsende treningstights

16 mar 2020
Padelheader dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

15 mar 2020
Padelskor header
Mote & trender

Best i test! Padelsko til menn

15 mar 2020
sport bh header
Mote & trender

Best i test: Sports-BH for store bryster

14 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Vårens beste sports-BH'er 2020

12 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

9 løpesko for menn som er best i test 2020

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene for dame i 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Topp 5 beste friluftsklær fra Peak Performance

10 mar 2020
adidas core sneakers
Mote & trender

Sneakers-trender i 2020

10 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Mote & trender

Årets fineste sneakers til dame, herre og barn i 2020

07 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Mote & trender

Sesongens beste kjøp: Den nye hybridjakken fra Peak Performance

06 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Mote & trender

Hvordan skal en skalljakke sitte?

05 mar 2020
nike metcon 5 herr
Mote & trender

Hvilke treningssko er best til funksjonell trening?

05 mar 2020
suunto 7 header
Mote & trender

TEST! Så bra er den nye pulsklokken Suunto 7

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Mote & trender

Slik får du best effekt av funksjonell trening med riktige treningssko

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Mote & trender

Guide: Hvilket regntøy bør barnet mitt bruke?

02 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Best i test! 8 stilige vårjakker for kvinner

01 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

Best i test: Vårjakker for menn 2020

01 mar 2020
Header-tights.jpg
Mote & trender

Best i test: Tights med høy midje 2020

01 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Mote & trender

Best i test! Treningsklær fra Nike i store størrelser

29 feb 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Hvilke løpesko fra Hoka One One bør jeg velge?

27 feb 2020
SL20
Mote & trender

Slå konkurransetiden med den nye løpeskoen SL20 fra Adidas

27 feb 2020
fotbollsskor header
Mote & trender

Sesongens 10 beste fotballsko fra Adidas, Nike og Puma

26 feb 2020
Casall tights
Mote & trender

Derfor bør du trene i Casalls myke treningstights

25 feb 2020
Header prommenadskor
Mote & trender

Test! De beste gåskoene som gir maksimal komfort

25 feb 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Mote & trender

Treningstøy fra Nike som du bare må ha

25 feb 2020
Header dam adidas
Mote & trender

Test: Topp 5 bestselgere fra Adidas

22 feb 2020
more news
reima regnkläder flera barn

Kan man vaske regntøy?

Noen ganger må man gjøre rent regntøyet sitt, men kan man egentlig vaske regntøy i vaskemaskinen? Vi har svaret.

10 timer siden
Mote & trender
Adidas Solarboost

Derfor får Adidas Solarboost toppscore!

Trodde du ikke Adidas kunne lage bedre løpesko? Da har du ikke sett Solarboost. Du kommer til å falle helt pladask!

21 timer siden
Mote & trender
Header.jpg

Best i test: Yogabukser 2020

Når du trener yoga, vil du ha yogaklær som gir deg full bevegelsesfrihet og fleksibilitet. Vårt yogi-testpanel har tatt solhilsen i årets beste yogabukser.

2 dager siden
Mote & trender
wyte badshorts

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

Vi ønsker våren velkommen med Mid Season Sale! Benytt anledningen til å handle klær, sko og vesker til deg selv, en venn eller noen andre du er glad i.

5 dager siden
Mote & trender
mss löparskor header

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

Benytt anledningen til å kapre dine nye løpesko nå som vårt store Mid Season Sale er i gang!

6 dager siden
Mote & trender
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

Alt fra treningstights til rideklær! Sjekk ut disse godbitene når de dukker opp til nedsatt pris under vårt store Mid Season Sale.

6 dager siden
Mote & trender
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

I fjor var det hvite sneakers som dominerte, men i år er det grå sneakers som gjelder. Her er sesongens 10 hotteste modeller!

22 mar 2020
Mote & trender
traningstrojor_herr.png

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

Kortermet, teknisk t-skjorte eller en langermet genser? Hvit, svart eller neongul? Vi har samlet de mest populære treningsoverdelene til ham akkurat nå.

20 mar 2020
Mote & trender
Linnen dam

12 vårlige treningssingleter til henne

Loose fit, seamless eller med innebygd BH? Her er vårens hotteste treningssingleter til henne! Hvilken variant vil du rocke under hjemmetreningen?

20 mar 2020
Mote & trender
Herr - Sneakertest.jpg

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

Ta stilsikre steg denne våren. Vårt motebevisste herrepanel har testet årets kuleste sneakers fra Adidas, Nike og Jack & Jones.

19 mar 2020
Mote & trender
Dam - Sneakertest.jpg

Test: Årets fineste sneakers 2020

Vi elsker sneakers! Sjekk hva testpanelet vårt mener om årets fineste modeller til dame.

17 mar 2020
Mote & trender
reebok royal turbo header

Seks stilige sneakers fra Reebok

Mars måned betyr nye sneakers! Sjekk ut vårens nyheter fra Reebok.

17 mar 2020
Mote & trender
Kari Traa

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

Uavhengig av vær, skal alle kunne nyte våren med stil. Derfor lanserer Kari Traa sin nye pastellfargede kolleksjon til friluftslivet!

16 mar 2020
Mote & trender
better bodies tights

Den nye trenden: Glinsende treningstights

Sol deg i din egen glans på treningssenteret med en glinsende tights! Her er de fineste, glinsende treningstightsene akkurat nå.

16 mar 2020
Mote & trender
Padelheader dam

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

Best i test! Her prøver vi sesongens beste modeller som gjør deg raskere, smidigere og vanskeligere å slå på banen.

15 mar 2020
Mote & trender