Header dam adidas

Test: Topp 5 bestselgere fra Adidas

De tre stripene fra Adidas går som en rød tråd gjennom denne testen. Testpanelet vårt har vurdert våre 5 mest populære plagg fra Adidas.

Dette er en test for alle dere som mener at oransje absolutt ikke er det nye svarte! År etter år lanserer Adidas hverdagsklær og treningsklær i sitt tidløse design med de tre stripene på, og vi får aldri nok av det. For at du skal våge å fylle handlekurven din, må du først få svar på noen få spørsmål. For eksempel: Hvordan er Adidas i størrelsen?

Nå kan du lene deg tilbake i sofaen og shoppe. Her svarer testpanelet på spørsmålene dine om basisplagg fra Adidas. 

Klassisk treningstopp i et teknisk materiale

adidas tank

Modell og merke: ,

Størrelse og passform: Denne treningstoppen fra Adidas er normal i størrelsen, men passer best for deg med en stor byste, ettersom den er litt bredere over brystet.

Fukttransport og ventilasjonsevne: Når det gjelder å holde deg tørr og opprettholde den freshe følelsen, presterer toppen på topp! Singleten ventilerer optimalt og fjerner svetten fra huden, selv under trening med virkelig høy intensitet, slik som for eksempel X-fit og boksing.

Komfort og design: Designet er en av tingene som testpanelet synes er ekstra positivt. Fint, stilig og klassisk med de tre stripene til Adidas langs sidene. Under armhulene er singleten kuttet ganske lavt, noe som reduserer risikoen for gnagsår fra ubehagelige sømmer. Stort pluss!

Sammendrag: En fin singlet med høy komfort!  passer til all slags trening og er behagelig når du tar øvelser hvor du beveger armene over hodet – for eksempel skulderpress – når du ønsker full bevegelsesfrihet. Singleten er spesielt bra for deg med store bryster, som ellers har vanskelig for å finne klær som passer fint. I tillegg til å opprettholde høy funksjonalitet, er hovedfordelen definitivt komforten og designet. Mer komplisert enn dette trenger ikke treningsklær å være.

Fikk du mersmak? Se  treningstoppene våre.

Komfortabel sports-BH ment for løping, sykling og styrketrening

Adi stella bh

Modell og merke: ,

Passer til: All form for trening, for deg med liten til mellomstor byste. Denne sports-BH'en gir middels støtte.

Størrelse og omkrets: Normal i størrelsen med tanke på skålene og lengden på skulderstroppene, men muligens litt liten i omkretsen. Kjøp derfor størrelsen du vanligvis bruker, men sats på den største størrelsen hvis du står mellom to. 

Fukttransport:  er laget av et teknisk materiale som sikrer at svette fjernes fra kroppen. Det betyr at du ikke føler deg våt mens du trener.

Polstring, støtte og komfort: Komforten er høy. Selv om sports-BH'en har relativt lite polstring, støtter den bysten når det oppstår støt, som for eksempel når du løper. Testpanelet gir også tommel opp for at skulderstroppene er strategisk plassert nærme nakken, slik at skuldrene avlastes. Det eneste minuset er at vaskelappen har en tendens til å gnage – den klipte testpersonene bort umiddelbart!

Sammendrag: En sports-BH som oppfyller alle kravene til deg med en liten til mellomstor byste. På baksiden lukkes BH-en med en spenne slik at du ikke trenger å tre den over hodet. Skulderstroppene kan justeres slik at de passer til høyden på bysten din. Materialet på forsiden av BH-en gir god støtte og demping, til tross for relativt lite polstring. BH-en klarer også kunstverket med samtidig å fremme de naturlige formene på brystene, uten å gjøre dem flate. Hvis du har en bred rygg er det en viss fare for at du vil føle at sports-BH'en er litt stram i omkretsen, men ikke så mye at du bør gå opp en størrelse, med mindre du står mellom to størrelser. Ellers er designet det beste med denne BH-en, som er langt ifra kjedelig. Det er morsomt å se at Adidas tør å forlate sin egen komfortsone. Er det på tide at du også forlater din og satser på mønster? 

Vil du se flere sports-BH'er? finner du alle modellene på Sportamore.

Utrolig behagelig tights

Adi linear tights

Modell og merke: ,

Passer til: Hjemmekos, en dag i byen og lett styrketrening.

Størrelse og passform: Normal passform og normal i størrelsen. Du kan fint kjøpe størrelsen du vanligvis bruker.

Midje: Midjen er ganske høy, noe som er fint siden den holder seg mye bedre på plass. Det er også en fordel siden du ikke opplever at linningen skjærer inn i magen, noe som kan skje hvis midjen er lav eller smal. 

Komfort og design: Komforten er den største fordelen med denne modellen, noe som betyr at den er perfekt til sofakos eller en avslappende dag i byen. Designet passer til et sporty antrekk. Matchet med et par Ultraboost og den stilige bomberjakken, som du finner lenger ned i denne testen, får du et komplett antrekk!  

Sammendrag: Hvis du vil at en tights skal erstatte den løse joggebuksa, er dette det riktige valget. Den er faktisk utrolig behagelig takket være materialet, som er 92 prosent bomull og 8 prosent elastan. Designet er tidløst og ikke altfor sporty. Det betyr at  passer like bra når du vil være komfortabel både på og utenfor treningssenteret. Siden den er laget av bomull, er ikke dette en tights du vil trene i, da materialet ikke puster eller absorberer svette som et teknisk materiale gjør. Imidlertid kan du selvfølgelig bruke den til trening med lav intensitet, dersom du ønsker det. Men den passer aller best til hverdagsbruk.

Høres det ut som noe for deg? Sjekk ut  utvalget vårt av tights!  

Tights med høy midje for deg som er høy

adidas tights ny

Modell og merke: ,

Passer til: Standard trening på treningssenteret, med middels intensitet. 

Størrelse og passform: Denne tightsen er ekstremt god takket være den høye midjen. Den er noe stor i størrelsen. Hvis du liker ettersittende tights, bør du vurdere å gå ned en størrelse. Den er dessuten litt lengre i bena enn de fleste andre tights. Kjempebra for deg som er høy, men litt verre for deg som er lav. 

Fukttransport og ventilasjonsevne: Når det gjelder å holde deg kjølig og tørr, gjør denne tightsen nøyaktig hva man kan forvente av en treningstights. Den er kanskje ikke optimal til treningsøkter med høy intensitet, men desto bedre til styrketrening, sirkeløkter og trening med middels til lav intensitet.

Komfort og design: Perfekt! Det er faktisk umulig å bli lei av de klassiske tre stripene på , som riktignok er enkel, men også utrolig fin. Komforten er også en faktor som hever totalvurderingen for denne modellen.

Sammendrag: Ekstremt komfortabel treningstights i et materiale som er vanvittig mykt og føles litt luksuriøst. Den retro følelsen som de klassiske tre stripene gir, er en klar fordel. Hvis du vil ha en tights som egentlig aldri går av moten, bør du satse på denne. Punktum! Testpanelet bemerker også at den faktisk er penere i virkeligheten enn den er på bildet. I midjen er det en praktisk lomme hvor du kan oppbevare nøkler eller andre små ting. En annen ting som testpanelet ønsker å påpeke, er hvor deilig den høye midjen er. Alle trenger en svart treningstights med høy midje i garderoben.

Tights med høy midje er det beste vi vet! er alle modellene våre.

Stilig vårjakke i bomberstil

adi st bomber

Modell og merke: ,

Størrelse og passform: Denne utrolig fine bomberjakken er normal i størrelsen, og du kan fint kjøpe størrelsen du bruker til vanlig. Passformen er løs, akkurat som de fleste bomberjakker er. Ekstra pluss at jakken er vid i ermene, slik at du får plass til en tykk genser under.

Tøyelighet og komfort: Materialet i denne jakken, sammen med en løs og ledig passform, bidrar til at ingen bevegelser er umulige. Noen i testpanelet mener at de fint kunne tatt burpees i den, uten noen problem. Men siden det tross alt er en hverdagsjakke, er det ikke noe vi anbefaler. 

Design: Dette er en veldig fin og trendy som passer til alt fra en olabukse til en tights. Med et par chunky sneakers eller Ultraboost til, er looken din helt komplett. Testpanelet liker lillafargen som føles veldig sesongbetont, og tilfører et ekstra element til designet, uten å gjøre jakken for skrikete.

Sammendrag: En kjempefin vårjakke i et trendy snitt. Den er normal i størrelsen og har en løs passform. Fargen er en av de tingene testpanelet liker best, så vel som komforten. Dette er en veldig fin jakke som du kan bruke hele våren, om sommerkveldene og litt om høsten. Et stort pluss at lommene på sidene av jakken kan lukkes med glidelås, slik at nøkler og annet tilbehør kan oppbevares trygt. Det eneste minuset er at det ikke er noen lommer på innsiden. Sist, men ikke minst, vil testpanelet gjøre oss oppmerksom på mansjettene ved håndleddene og nederst på jakken. De forbedrer passformen betydelig! 

SHOP HER:

Tre raske spørsmål og svar om Adidas:

Hva står Adidas for og hva betyr Adidas?

Navnet på merket betyr egentlig ingenting, men er en sammenslåing av for- og etternavnet til merkets grunnlegger – Adolf (Adi) Dassler.

Hvilket land kommer Adidas fra?

Adidas er et tysk merke som opprinnelig lagde fotballsko. Nå for tiden har sortimentet blitt alt bredere, men store deler av produksjonen fokuserer fortsatt på fotball. 

Kan man vaske sko fra Adidas i vaskemaskinen?

Vel, som med alle sko, kan det være litt vanskelig å vaske dem i vaskemaskinen. Da kan limet mellom overdelen av skoen og sålen løsne. Prøv heller å legge dem i fryseren for å motvirke dårlig lukt.

Visste du dette?

Samtidig som Adi Dassler grunnla Adidas, grunnla broren Rudolf også sitt eget sportsmerke. Man skulle kanskje tro at merket til Rudolf Dassler ble til Ruddas, men det er ikke tilfellet. I stedet for å slå sammen fornavnet og etternavnet slik broren gjorde, valgte han å døpe merket etter en stor, svart katt. Da ble dannet!

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

20 timer siden
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

1 dag siden
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

3 dager siden
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

3 dager siden
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

4 dager siden
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

6 dager siden
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
Skolstart Hummel
Mote & trender

Sjekkliste før skolestart

27 jul 2020
Clifton 7
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Test Better Bodies tights
Mote & trender

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

27 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Mote & trender

Test! Så bra er Asics Gel-Kayano 27

27 jul 2020
Nike barnsko
Mote & trender

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

26 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Mote & trender

Endelig! Her er Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Axion tennis
Mote & trender

Axions nye kolleksjon for tennis og padel

20 jul 2020
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

14 jul 2020
adidas
Mote & trender

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

13 jul 2020
Test löparskor dam
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene til dame i 2020

12 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Mote & trender

9 løpesko til herre som er best i test 2020

10 jul 2020
Saucony Triumph 18
Mote & trender

Derfor bør du løpe i den nye Saucony Triumph 18

08 jul 2020
jenny freed
Mote & trender

Eksperten tipser: Husk dette når du kjøper en ny sports-BH

07 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Mote & trender

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

26 jun 2020
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
ub primeblue
Mote & trender

Her er Adidas Ultraboost i resirkulert plast!

08 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Stor test av treningstopper

07 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpetopper til herre 2020

07 jun 2020
Badbyxor badshorts
Mote & trender

Sommerens 9 hotteste badeshorts

07 jun 2020
more news
Header.jpg

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

Det er viktig å velge en bra sykkelhjelm. I denne testen har vi prøvd flere modellers justerbarhet, komfort, ventilasjon og design.

19 timer siden
Mote & trender
Nike löparskor test

Løpeskoene fra Nike som er best i test

Tre løpesko som alle har fått toppscore fra det dedikerte løpepanelet – her er de beste løpeskoene fra Nike!

1 dag siden
Mote & trender
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 must-haves til skolestart

Sommerferien går mot slutten og et nytt semester er rett rundt hjørnet. Pass på at barnet er klar til skolestart. Her er favorittene våre akkurat nå.

3 dager siden
Mote & trender
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

Treningsklær og sko fra Nike er veldig populære takket være det store utvalget, det stilige designet og den gode kvaliteten. Vi lot vårt mannlige testpanel trene i treningsbukser, sko og andre treningsklær fra Nike. Her er resultatet!

3 dager siden
Mote & trender
Nike träningskläder

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

De beste treningsskoene, tightsen som får toppscore og løpetoppen som sitter som en drøm! Her er det beste fra Nike – ifølge vårt kvinnelige testpanel!

4 dager siden
Mote & trender
Reebok Nano X

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

Den tiende versjonen av Reeboks mest populære treningssko Nano beskrives som den beste hittil. Nå er Nano X her i nye farger!

6 dager siden
Mote & trender
Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

29 jul 2020
Mote & trender
Test Birkenstock

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

Det er på høy tid å teste favorittsandalene fra Birkenstock. Testpanelet vårt har prøvd de tre mest populære Arizona-modellene – her er sandalen som er best i test!

28 jul 2020
Mote & trender
Skolstart Hummel

Sjekkliste før skolestart

Sommerferien går mot slutten og skolestart nærmer seg med stormskritt. Her er listen over alt barna trenger i garderoben, i tillegg til vanlige klær og sko, før det nye skoleåret starter. Skriv ut og kryss av.

27 jul 2020
Mote & trender
Clifton 7

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

"For en sprett", utbryter en testperson. Nyheten Clifton 7 fra Hoka One One blir fort en favoritt blant både mannlige og kvinnelige løpere. Les testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Mote & trender
Test Better Bodies tights

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

En treningstights skal følge kroppen, være komfortabel på og fremfor alt være squatvennlig. Vi setter sesongens favoritter fra Better Bodies på prøve.

27 jul 2020
Mote & trender
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så bra er Asics Gel-Kayano 27

Asics populære, stabile løpesko har kommet i en ny utgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

27 jul 2020
Mote & trender
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Lett å ta av og på, utrolig komfortabel og nesten umulig å tråkke i stykker – her er alle barns drømmesko fra Nike!

26 jul 2020
Mote & trender
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er Hoka One One Clifton 7

Enda bedre, enda lettere. Nå lanseres den bestselgende løpeskoen Clifton fra Hoka One One i en oppdatert versjon.

22 jul 2020
Mote & trender
Axion tennis

Axions nye kolleksjon for tennis og padel

Tennistights med ballommer og padelshorts til dame. Her er Axions nye racketkolleksjon!

20 jul 2020
Mote & trender