Vita sneakers header dam

Test: Fine hvite sneakers til dame

Hvite høye sneakers, sneakers fra Nike eller chunky sneakers? Smaken er som baken, men én ting er sikkert og visst – her finner du sko til alle og enhver!

Følelsen av å pakke ut et par splitter nye hvite sneakers er helt uslåelig. Det spiller ingen rolle hva du matcher dem med – jeans, kjole eller treningstights – hvite sko passer til alt! Her har vårt kvinnelige testpanel kontrollert passformen, designet og størrelsene på 9 av sesongens fineste modeller.  

En høy sneaker med litt edge 

palladium sneaker

Test: ,

Det beste med skoen: At den er perfekt for deg som ser etter høye sneakers! 

Sammendrag: Dette er en stilig og klassisk tøysko i canvas. Ved tærne er skoen forsterket med gummi, noe som er bra siden det ofte er der tøysko slites ut først. 

- Dette er en ganske grov sneaker, både i sålen, men også på grunn av forsterkningene som gir et mer solid inntrykk, forteller en testperson. 

Mange tøysko kan føles litt ustabile i overdelen, men det gjelder ikke denne modellen fra Palladium. Hælkappen er forsterket, noe som bidrar til at foten fikseres i skoen. Sålen er veldig komfortabel og har overraskende mye demping til å være en slik skotype. Mønsteret på sålen er grovt, noe som tilføyer litt edge til designet. 

- Den er relativt sval til å være en høy sneaker. Jeg kan absolutt se for meg å bruke denne modellen også om sommeren når det er varmt. 

Klassisk lav sko fra Vans

Vans asher

Test: ,

Det beste med skoen: Designet med det hvite, rutete og diskrete mønsteret på overdelen. 

Sammendrag: En lav sneaker med et diskret design. Dette er en slip-on-modell som du lett kan gli inn og ut av takket være et elastisk bånd på sidene av "skotungen". 

- Jeg er veldig svak for sneakers fra Vans, og jeg liker skatestilen! forteller en testperson. 

Sålen på denne modellen fra Vans er flat og ikke veldig ergonomisk. Likevel er skoen relativt behagelig og sitter mykt rundt hele foten. 

- Jeg har en høy fotbue og synes det først var litt vanskelig å få på meg skoen, siden det elastiske båndet var litt stivt i starten. Det ga seg imidlertid med tiden. 

Ellers kan designet snakke for seg selv i denne modellen. Testpanelet gir den 8 av 10 mulige poeng siden skoen passer til de fleste stiler og antrekk. 

Komfortabel chunky sneaker

svea sneaker

Test: ,

Det beste med skoen: Designet og det cocky uttrykket!

Sammendrag: Denne sneakeren ser, ved første øyekast, litt klumpete ut. Så fort testpanelet imidlertid pakker den opp fra skoesken, får de seg en gledelig overraskelse. 

- Den veier absolutt ingenting, utbryter en testperson.

Selv om dette er en veldig chunky sneaker, føles den smidig på foten. Det er mye på grunn av hvor lite den veier, men også takket være overdelen som sitter etter og omslutter foten.

- Lissene er nesten unødvendige. Skoen sitter som en strømpe.

Skolissene er en av de tingene som løfter et ellers hvitt design. De fargerike lissene samt det rosa båndet bak på hælen, som er der for at du lettere skal få på skoen, er to fine detaljer som testpanelet liker godt. Avslutningsvis vil testpersonene understreke hvor høy sålen er, hovedsakelig under hælen. Det bidrar til litt ekstra demping. 

Moderne sneaker med platå

buffalo sneaker

Test: ,

Det beste med skoen: Hvor trendy den er!

Sammendrag: Mer chunky blir det ikke. Sålen på denne modellen er ekstra høy, nesten så høy at man kan kalle det platå. Testpanelet elsker det og drømmer seg tilbake til slutten av 90-tallet.

- Denne skoen føles veldig riktig per dags dato, ungdommelig og moderne, konstaterer en testperson. 

Komforten er høy siden sålen bidrar til mye støtdemping. Denne sneakeren er også den modellen i testen som er mest behagelig innvendig, med et veldig mykt materiale i hælkappen og overdelen.

- Den er litt varm, det er min eneste anmerkning, sier en testperson.  

På toppen av skoene er det mesh som likevel slipper ut noe overskuddsvarme og ventilerer. Skoen er dessuten forsterket med syntetisk skinn på sidene for at den skal bli mer slitesterk.  

Komfortabel chunky sneaker

ellesse

Test: ,

Det beste med skoen: Komforten!

Sammendrag: Denne modellen er litt stor i størrelsen og bred i lesten. Hvis du imidlertid går ned en halv størrelse fra det du vanligvis bruker, sitter den som et skudd og er kjempegod.

- Sålen er det jeg liker best. Den er høy og har mye demping, noe som betyr at du fint kan gå i den en hel dag uten å få vondt i føttene! 

Overdelen er av syntetisk skinn og er slitesterkt samt tåler moderat mengde med fuktighet i form av duskregn og sprut fra våt asfalt. Dessverre blir skoen litt varmere enn de modellene i testen som har en overdel av mesh, men til å være syntetisk skinn, er den ikke veldig varm. Den overrasker på en positiv måte. 

- Passer både om sommeren, høsten og våren, vil jeg si – gitt at det ikke er 30 varmegrader, avslutter testpanelet. 

En fin pensko

starlily sneaker

Test: ,

Det beste med skoen: Dempingen og den ergonomiske sålen.

Sammendrag: Dasia er kjent for komforten sin, og det gjelder også denne modellen. Sålen er myk og den er behagelig på, bemerker testpersonene. Det er imidlertid ikke det første de legger merke til.

- I motsetning til den andre slip-on-modellen i testen, har denne skoen en mye større åpning ved ankelen, sier en testperson.

Den store åpningen gjør at du kanskje må tenke på hvilke sokker du bruker, ellers er det fare for at de vises. Ellers bidrar det til et mer pyntet preg, gitt at du matcher skoen med riktige sokker. 

- Jeg kan lett se for meg å bruke denne modellen ved litt mer formelle sommerkvelder,  kanskje på kontoret eller en sommeravslutning. 

Den hvite overdelen er laget av ekte skinn, noe som gir den et litt mer eksklusivt preg. Det gjør denne sneakeren til en pensko med god komfort.

Tidløst fra Björn Borg

björn borg sneaker

Test: ,

Det beste med skoen: Tidløshet.

Sammendrag: Dette er en sneaker du kjøper og deretter har i mange år, spesielt siden den aldri blir umoderne. 

- Det er liksom ingenting du ikke liker med denne skoen. Den er fin, stilren og passer til alle stiler, anledninger og klær, sier en testperson. 

Ellers er mellomsålen ganske flat og ikke så tykk som mange andre sko i testen. Komforten er høy, takket være myke materialer på innsiden av skoen. 

- Hælkappen er litt hard i starten, men du går den fort inn. Etter det er den veldig behagelig og holder foten på plass på en god måte. 

Et stort pluss at skoen fra Björn Borg er relativt holdbar og tåler litt fuktighet. Det betyr at den kan brukes en god bit utover høsten også.

Myk som en drøm

adidas korr

Test: ,

Det beste med skoen: Komforten, uten tvil! 

Sammendrag: Denne sneakeren fra Adidas er veldig myk, både i overdelen og sålen. Sålen er veldig behagelig og gir god demping. Den føles nesten som en tøffel. Dessverre er det en viss prinsessen-på-erten-effekt. 

- Hvis jeg tilfeldigvis tråkker på en litt stor stein, kan jeg kjenne den gjennom sålen. Ellers er dempingen virkelig på topp!

Dette er med andre ord et bra valg for en dag i byen, men betydelig verre hvis du skal vandre rundt i kantene på en grusbane. 

- Overdelen er veldig myk og fleksibel, noe som er bra. Selv om den ikke ser sånn ut, så regner jeg denne skoen som en slip-on-modell. 

Du skal med andre ord ikke la deg lure av snøringen. Denne Adidas-skoen trenger du absolutt ikke å knyte, den sitter etter uansett. Ellers får den pluss for at den veier veldig lite, noe som også bidrar til en skyhøy komfort. Testpanelet mener faktisk at den ikke kunne blitt bedre, til tross for prinsessen-på-erten-effekten. Derfor får denne skoen 10 av 10 mulige poeng for komforten! 

Vår mest solgte sneaker

Nike Tanjun

Test: ,

Det beste med skoen: Komforten og designet!

Sammendrag: Tanjun er en ordentlig klassiker på Sportamore. Sannheten er at vi har solgt den siden vi åpnet opp for ti år siden. Selv om den har eksistert lenge på markedet, har Tanjun aldret med verdighet.  

- Denne Nike-skoen ligner veldig mye på en løpesko, selv om det er en sneaker. Sålen er spretten og behagelig mens overdelen ventilerer, sier en testperson. 

Overdelen på denne sneakeren er laget av mesh, noe som betyr at den slipper ut overskuddsvarme – perfekt om sommeren. I likhet med mange andre Nike-sko, er Tanjun litt liten i størrelsen.

- Jeg går vanligvis opp mellom en halv og en hel størrelse når jeg kjøper sko fra Nike. I denne modellen gikk jeg opp en halv størrelse, og da satt den perfekt.  

Ellers er Tanjun perfekt under dager hvor du skal gå mye, siden komforten kommer til sitt rette, samtidig som den er tilstrekkelig fin til at du kan bruke den for eksempel under en arbeidsdag på kontoret. 

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

1 dag siden
canada snow
Mote & trender

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

1 dag siden
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

1 dag siden
Test Björn Borg
Mote & trender

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

2 dager siden
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

3 dager siden
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: De beste innebandyskoene til dame

5 dager siden
promenadskor header
Mote & trender

Vanntette tursko som er best i test

16 sep 2020
Vinterjacka barn
Mote & trender

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

14 sep 2020
nike superrep header
Mote & trender

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

14 sep 2020
Test tights med fickor
Mote & trender

Test: Den beste treningstightsen med lommer

13 sep 2020
innebandylubbor
Mote & trender

Stor test av innebandykøller

13 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

11 sep 2020
Nike
Mote & trender

Finn riktige løpesko fra Nike

10 sep 2020
Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 sep 2020
Adidas
Mote & trender

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

08 sep 2020
virvelvind
Mote & trender

Sjekk ut høstens prisverdige barnekolleksjon!

07 sep 2020
header
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for kvinner

05 sep 2020
långärmade träningströjor test
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for menn

05 sep 2020
Blacc fitness
Mote & trender

New in: Squat-vennlige tights fra Blacc

04 sep 2020
test svarta tights
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

01 sep 2020
nike metcon 6
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Metcon 6

31 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

26 aug 2020
Nike Metcon Release
Mote & trender

Alt du vil vite om nyheten Nike Metcon 6

26 aug 2020
Header – 1.jpg
Mote & trender

Best i test: Padelsko til herre

23 aug 2020
Padelskor dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til henne

21 aug 2020
Kari Traa
Mote & trender

Høstens nye ull- og superundertøy fra Kari Traa

19 aug 2020
jared ward
Mote & trender

Bli høy på endorfiner i Sauconys nye løpesko

16 aug 2020
Test av tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

12 aug 2020
Shorts
Mote & trender

Test: Svarte treningsshorts til herre

12 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep
Mote & trender

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

07 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

06 aug 2020
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

03 aug 2020
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

02 aug 2020
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
more news
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Hvis du løper på asfalt trenger du sko med god demping for å få et skånsomt fotisett. Vi har testet løpesko med demping til herre.

1 dag siden
Mote & trender
canada snow

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

Myke, varme og helt fantastiske på! Her er alt du trenger å vite om støvlene fra Canada Snow.

1 dag siden
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Dempende løpesko er alfa og omega til distanseøkter på asfalt og andre harde underlag for at du skal få et skånsomt fotisett. Her er de myke løpeskoene til henne som er best i test!

1 dag siden
Mote & trender
Test Björn Borg

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

Björn Borg har nettopp lansert sin nye løpekolleksjon, Running from daylight, og vi har selvfølgelig satt klærne på prøve. Så bra er de fine dame- og herreplaggene.

2 dager siden
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

Vårt mannlige testpanel har spurtet og gjort raske vendinger i de nye treningsskoene våre som er ment for sport innendørs. Her er innebandyskoene som er best akkurat nå!

3 dager siden
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: De beste innebandyskoene til dame

Her er skoene som topper prestasjonen på innebandybanen. Sportamores testpanel har spilt i sesongens nye innendørssko.

5 dager siden
Mote & trender
promenadskor header

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er på tide å finne riktige tursko. Vi har testet de beste vanntette turskoene til dame og herre.

16 sep 2020
Mote & trender
Vinterjacka barn

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

Vinterjakken er det viktigste kjøpet du gjør til barnet ditt i vinter. Her er 7 tips til hvordan du velger riktig.

14 sep 2020
Mote & trender
nike superrep header

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

Med det brede utvalget av treningssko fra Nike, er det lett å finne riktig modell til deg og din trening. Vi guider deg til det riktige valget!

14 sep 2020
Mote & trender
Test tights med fickor

Test: Den beste treningstightsen med lommer

Det er både populært og vanlig å ta med seg telefonen på styrketreningen for å høre på musikk. Derfor har testpanelet vårt svettet i nye treningstights med store lommer.

13 sep 2020
Mote & trender
innebandylubbor

Stor test av innebandykøller

Bladet, griptapen og vekten – det er mye som spiller inn for at en innebandykølle skal føles perfekt. Vi har testet høstens favoritter!

13 sep 2020
Mote & trender
Tvätta din dunjacka

Slik vasker du dunjakken

Her er en liste over 10 ting du bør tenke på når du skal vaske dunjakken din.

11 sep 2020
Mote & trender
Nike

Finn riktige løpesko fra Nike

Med Nikes brede utvalg av løpesko, kan det være vanskelig å vite hvilke sko som passer best til akkurat deg. Her får du hjelp!

10 sep 2020
Mote & trender
Timberland

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er høstens hotteste kjøp! Slik går du frem for å ta hånd om dine fine boots.

09 sep 2020
Mote & trender
Adidas

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

Enten du trener i 35 grader og sol, når det regner eller det er minusgrader, har Adidas treningstøy som vil hjelpe deg i gang. Les alt om deres nye Ready-kolleksjoner her!

08 sep 2020
Mote & trender