Vita sneakers header dam

Test: Fine hvite sneakers til dame

Hvite høye sneakers, sneakers fra Nike eller chunky sneakers? Smaken er som baken, men én ting er sikkert og visst – her finner du sko til alle og enhver!

Følelsen av å pakke ut et par splitter nye hvite sneakers er helt uslåelig. Det spiller ingen rolle hva du matcher dem med – jeans, kjole eller treningstights – hvite sko passer til alt! Her har vårt kvinnelige testpanel kontrollert passformen, designet og størrelsene på 9 av sesongens fineste modeller.  

En høy sneaker med litt edge 

palladium sneaker

Test: ,

Det beste med skoen: At den er perfekt for deg som ser etter høye sneakers! 

Sammendrag: Dette er en stilig og klassisk tøysko i canvas. Ved tærne er skoen forsterket med gummi, noe som er bra siden det ofte er der tøysko slites ut først. 

- Dette er en ganske grov sneaker, både i sålen, men også på grunn av forsterkningene som gir et mer solid inntrykk, forteller en testperson. 

Mange tøysko kan føles litt ustabile i overdelen, men det gjelder ikke denne modellen fra Palladium. Hælkappen er forsterket, noe som bidrar til at foten fikseres i skoen. Sålen er veldig komfortabel og har overraskende mye demping til å være en slik skotype. Mønsteret på sålen er grovt, noe som tilføyer litt edge til designet. 

- Den er relativt sval til å være en høy sneaker. Jeg kan absolutt se for meg å bruke denne modellen også om sommeren når det er varmt. 

Klassisk lav sko fra Vans

Vans asher

Test: ,

Det beste med skoen: Designet med det hvite, rutete og diskrete mønsteret på overdelen. 

Sammendrag: En lav sneaker med et diskret design. Dette er en slip-on-modell som du lett kan gli inn og ut av takket være et elastisk bånd på sidene av "skotungen". 

- Jeg er veldig svak for sneakers fra Vans, og jeg liker skatestilen! forteller en testperson. 

Sålen på denne modellen fra Vans er flat og ikke veldig ergonomisk. Likevel er skoen relativt behagelig og sitter mykt rundt hele foten. 

- Jeg har en høy fotbue og synes det først var litt vanskelig å få på meg skoen, siden det elastiske båndet var litt stivt i starten. Det ga seg imidlertid med tiden. 

Ellers kan designet snakke for seg selv i denne modellen. Testpanelet gir den 8 av 10 mulige poeng siden skoen passer til de fleste stiler og antrekk. 

Komfortabel chunky sneaker

svea sneaker

Test: ,

Det beste med skoen: Designet og det cocky uttrykket!

Sammendrag: Denne sneakeren ser, ved første øyekast, litt klumpete ut. Så fort testpanelet imidlertid pakker den opp fra skoesken, får de seg en gledelig overraskelse. 

- Den veier absolutt ingenting, utbryter en testperson.

Selv om dette er en veldig chunky sneaker, føles den smidig på foten. Det er mye på grunn av hvor lite den veier, men også takket være overdelen som sitter etter og omslutter foten.

- Lissene er nesten unødvendige. Skoen sitter som en strømpe.

Skolissene er en av de tingene som løfter et ellers hvitt design. De fargerike lissene samt det rosa båndet bak på hælen, som er der for at du lettere skal få på skoen, er to fine detaljer som testpanelet liker godt. Avslutningsvis vil testpersonene understreke hvor høy sålen er, hovedsakelig under hælen. Det bidrar til litt ekstra demping. 

Moderne sneaker med platå

buffalo sneaker

Test: ,

Det beste med skoen: Hvor trendy den er!

Sammendrag: Mer chunky blir det ikke. Sålen på denne modellen er ekstra høy, nesten så høy at man kan kalle det platå. Testpanelet elsker det og drømmer seg tilbake til slutten av 90-tallet.

- Denne skoen føles veldig riktig per dags dato, ungdommelig og moderne, konstaterer en testperson. 

Komforten er høy siden sålen bidrar til mye støtdemping. Denne sneakeren er også den modellen i testen som er mest behagelig innvendig, med et veldig mykt materiale i hælkappen og overdelen.

- Den er litt varm, det er min eneste anmerkning, sier en testperson.  

På toppen av skoene er det mesh som likevel slipper ut noe overskuddsvarme og ventilerer. Skoen er dessuten forsterket med syntetisk skinn på sidene for at den skal bli mer slitesterk.  

Komfortabel chunky sneaker

ellesse

Test: ,

Det beste med skoen: Komforten!

Sammendrag: Denne modellen er litt stor i størrelsen og bred i lesten. Hvis du imidlertid går ned en halv størrelse fra det du vanligvis bruker, sitter den som et skudd og er kjempegod.

- Sålen er det jeg liker best. Den er høy og har mye demping, noe som betyr at du fint kan gå i den en hel dag uten å få vondt i føttene! 

Overdelen er av syntetisk skinn og er slitesterkt samt tåler moderat mengde med fuktighet i form av duskregn og sprut fra våt asfalt. Dessverre blir skoen litt varmere enn de modellene i testen som har en overdel av mesh, men til å være syntetisk skinn, er den ikke veldig varm. Den overrasker på en positiv måte. 

- Passer både om sommeren, høsten og våren, vil jeg si – gitt at det ikke er 30 varmegrader, avslutter testpanelet. 

En fin pensko

starlily sneaker

Test: ,

Det beste med skoen: Dempingen og den ergonomiske sålen.

Sammendrag: Dasia er kjent for komforten sin, og det gjelder også denne modellen. Sålen er myk og den er behagelig på, bemerker testpersonene. Det er imidlertid ikke det første de legger merke til.

- I motsetning til den andre slip-on-modellen i testen, har denne skoen en mye større åpning ved ankelen, sier en testperson.

Den store åpningen gjør at du kanskje må tenke på hvilke sokker du bruker, ellers er det fare for at de vises. Ellers bidrar det til et mer pyntet preg, gitt at du matcher skoen med riktige sokker. 

- Jeg kan lett se for meg å bruke denne modellen ved litt mer formelle sommerkvelder,  kanskje på kontoret eller en sommeravslutning. 

Den hvite overdelen er laget av ekte skinn, noe som gir den et litt mer eksklusivt preg. Det gjør denne sneakeren til en pensko med god komfort.

Tidløst fra Björn Borg

björn borg sneaker

Test: ,

Det beste med skoen: Tidløshet.

Sammendrag: Dette er en sneaker du kjøper og deretter har i mange år, spesielt siden den aldri blir umoderne. 

- Det er liksom ingenting du ikke liker med denne skoen. Den er fin, stilren og passer til alle stiler, anledninger og klær, sier en testperson. 

Ellers er mellomsålen ganske flat og ikke så tykk som mange andre sko i testen. Komforten er høy, takket være myke materialer på innsiden av skoen. 

- Hælkappen er litt hard i starten, men du går den fort inn. Etter det er den veldig behagelig og holder foten på plass på en god måte. 

Et stort pluss at skoen fra Björn Borg er relativt holdbar og tåler litt fuktighet. Det betyr at den kan brukes en god bit utover høsten også.

Myk som en drøm

adidas korr

Test: ,

Det beste med skoen: Komforten, uten tvil! 

Sammendrag: Denne sneakeren fra Adidas er veldig myk, både i overdelen og sålen. Sålen er veldig behagelig og gir god demping. Den føles nesten som en tøffel. Dessverre er det en viss prinsessen-på-erten-effekt. 

- Hvis jeg tilfeldigvis tråkker på en litt stor stein, kan jeg kjenne den gjennom sålen. Ellers er dempingen virkelig på topp!

Dette er med andre ord et bra valg for en dag i byen, men betydelig verre hvis du skal vandre rundt i kantene på en grusbane. 

- Overdelen er veldig myk og fleksibel, noe som er bra. Selv om den ikke ser sånn ut, så regner jeg denne skoen som en slip-on-modell. 

Du skal med andre ord ikke la deg lure av snøringen. Denne Adidas-skoen trenger du absolutt ikke å knyte, den sitter etter uansett. Ellers får den pluss for at den veier veldig lite, noe som også bidrar til en skyhøy komfort. Testpanelet mener faktisk at den ikke kunne blitt bedre, til tross for prinsessen-på-erten-effekten. Derfor får denne skoen 10 av 10 mulige poeng for komforten! 

Vår mest solgte sneaker

Nike Tanjun

Test: ,

Det beste med skoen: Komforten og designet!

Sammendrag: Tanjun er en ordentlig klassiker på Sportamore. Sannheten er at vi har solgt den siden vi åpnet opp for ti år siden. Selv om den har eksistert lenge på markedet, har Tanjun aldret med verdighet.  

- Denne Nike-skoen ligner veldig mye på en løpesko, selv om det er en sneaker. Sålen er spretten og behagelig mens overdelen ventilerer, sier en testperson. 

Overdelen på denne sneakeren er laget av mesh, noe som betyr at den slipper ut overskuddsvarme – perfekt om sommeren. I likhet med mange andre Nike-sko, er Tanjun litt liten i størrelsen.

- Jeg går vanligvis opp mellom en halv og en hel størrelse når jeg kjøper sko fra Nike. I denne modellen gikk jeg opp en halv størrelse, og da satt den perfekt.  

Ellers er Tanjun perfekt under dager hvor du skal gå mye, siden komforten kommer til sitt rette, samtidig som den er tilstrekkelig fin til at du kan bruke den for eksempel under en arbeidsdag på kontoret. 

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

1 dag siden
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

5 dager siden
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
ub primeblue
Mote & trender

Her er Adidas Ultraboost i resirkulert plast!

08 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Stor test av treningstopper

07 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpetopper til herre 2020

07 jun 2020
Badbyxor badshorts
Mote & trender

Sommerens 9 hotteste badeshorts

07 jun 2020
Blacc yoga
Mote & trender

Lær å handle smart med Sportamores materialguide

05 jun 2020
pegasus 37
Mote & trender

Test: Så bra er Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: UV-drakter til barn

03 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Mote & trender

Maks tempo med Sauconys nye løpesko Endorphin Pro

01 jun 2020
löparshorts header
Mote & trender

Våre beste løpeshorts til dame og herre

30 may 2020
nike pegasus 37 header
Mote & trender

Bedre demping i nyheten Nike Pegasus 37

30 may 2020
Test tenniskjol
Mote & trender

5 tennisskjørt som er best i test 2020

29 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Mote & trender

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

27 may 2020
Better Bodies träningstights
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Asics GT-2000
Mote & trender

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

26 may 2020
Underkläder träning
Mote & trender

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

25 may 2020
React Miler NY
Mote & trender

Løp lenger med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights
Mote & trender

Test: Korte treningstights til dame 2020

22 may 2020
Merrells trailskor
Mote & trender

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

21 may 2020
New Balance skor
Mote & trender

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

21 may 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

21 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

21 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Mote & trender

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

21 may 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Mote & trender

Yoga uten begrensninger i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights
Mote & trender

Tips! 9 tights med høy midje

18 may 2020
Mjukisset
Mote & trender

Fine joggedresser til hverdagsbruk

15 may 2020
more news
Free metcon 3 header

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

Box jump, squats, tauklatring og wallballs – Free Metcon 3 takler alt. Les testpanelets uttalelse om den nye treningsskoen.

1 dag siden
Mote & trender
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til dame og herre

Testpanelets dom: Høy kvalitet til en billig penge. Vi snakker om Supernova, den nye løpeskoen fra Adidas!

5 dager siden
Mote & trender
charlotte och pär header

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

Vi har fått hjelp av to superløpere for å kåre de beste løpeskoene fra Asics – både til dame og herre. Les testen for å se resultatet!

23 jun 2020
Mote & trender
Adidas supernova header

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

Her er løpeskoen for deg som ser etter god kvalitet, uten at det skal koste skjorta! Les mer om Adidas nyhet Supernova.

22 jun 2020
Mote & trender
sandaler header

Test: Trendy sandaler til dame 2020

Det er endelig tid for å teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Sjekk ut modellene som er best i test og som passer best til de varmeste dagene i sommer!

18 jun 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Trendy sandaler til herre som er best i test

Sommer = åpne sko! Og hva er vel bedre enn et par trendy sandaler eller slippers? Ta en titt på herretesten vår av sesongens favoritter for føttene!

18 jun 2020
Mote & trender
Test bikini

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

Vi har latt kvinner med forskjellige kroppstyper teste bikinisett fra Waikani Beachwear. Dette mener de om årets sommerlige modeller.

15 jun 2020
Mote & trender
Header.jpg

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

Noen av testpanelets favoritter finner du nå på vårt Summer Sale. Her er de beste løpeskoene på SALG til dame og herre.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea herr

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

En ny padelracket, løpesko eller sandaler? Vi har plukket ut noen av våre beste tips til ham, som du nå finner på sommersalget vårt.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea dam

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

Her har vi samlet noen av våre beste kupp til dame på vårt store SALG! Løpesko, sandaler, tights med mer.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea barn

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

Vi har plukket ut et lite utvalg av hva du kan finne til barn på det store SALGET vårt. Her er de beste kuppene til både store og små barn.

14 jun 2020
Mote & trender
Birkenstock

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

Det kan være lettere sagt enn gjort å ta vare på sommersko. Eksperten fra Birkenstock gir deg de beste tipsene til hvordan du kan holde sandalene fine!

10 jun 2020
Mote & trender
Birkenstock

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

Med utgangspunkt i komfort og bærekraft, har vel ingen gått glipp av Birkenstocks populære sandaler. Slik ser årets sandaltrender ut i 2020!

10 jun 2020
Mote & trender
daddräkt simning

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

Vil du ta svømmingen til et nytt nivå? Da er det på tide å investere i en teknisk badedrakt. Her er de beste tipsene fra proffen. Les testen av årets beste modeller i 2020.

09 jun 2020
Mote & trender
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i resirkulert plast!

Nå finnes den elskede løpeskoen fra Adidas, Ultraboost, i en bærekraftig utgave. Den består av så mye som 40% resirkulert polyester. Lær enda mer her!

08 jun 2020
Mote & trender