Test: löparshorts header

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

Når du skal ut og løpe i sommer er det viktig at du er riktig kledd. Varmen stiller høye krav til ventilasjonsevne, passform og lengde på klærne dine. Her finner du 9 modeller som holder målet! 

Når temperaturen kryper opp mot – og over – tyve grader har man større behov for en ventilerende løpeshorts. Ventilasjonsevnen er langt ifra det eneste kravet som du bør stille til din løpeshorts, og de fleste av oss har flere ønsker enn som så. Kanskje du ser etter en løpeshorts med lett kompresjon i form av en innebygd tights? Kanskje du ser etter en litt lang modell som ikke glir opp ved lårene? Sportamore sitt testpanel har løpt i løpeshorts fra Puma, Nike, Adidas og Blacc. Her er meningen deres: 

Løpeshorts, herre

,

NO_HERR_ADI.jpg

Veiledende pris: 269 kroner.

Passform: Passformen i denne løpeshortsen fra Adidas er normal, og den sitter hverken strammere eller løsere enn du kan forvente av en løpeshorts i herresortimentet. 

Lengde: Til å være en herremodell er den ganske raus i lengden, noe som ikke er helt feil på starten av sommeren før brunfargen har satt seg.

Vekt: Run It Camo Sho er en veldig lett løpeshorts, som gjør det enkelt å løpe en mil (nja, ganske enkelt hvert fall). 

Fleksibilitet: Fleksibiliteten kunne vært bedre i denne modellen fra Adidas. Den er ganske stiv, sammenlignet med andre modeller.

Ventilasjonsevne: Run It Camo Sho har en super ventilasjonsevne som holder deg sval og fresh gjennom hele løpeturen, akkurat som en sommerlig løpeshorts skal.

Komfort: Komforten er også så og si perfekt. Løpeshortsen sitter utmerket og materialet er veldig mykt og behagelig. 

Kort oppsummert: Denne modellen fra Adidas anbefales virkelig. De i testpanelet som foretrekker en litt lang løpeshorts konstaterer at denne modellen holder målet. Materialet er veldig tynt, lett og luftig. Likevel vil ikke shortsen gli opp på lårene når du løper. Den sitter i stedet akkurat som den skal gjennom hele løpeturen, og får stort sett full score siden den er så komfortabel på. Er det noen minus med denne modellen? Ja, det er det faktisk. Run It Camo Sho finnes bare i én eneste farge, og den er ikke veldig gøyal.

,

NO_HERR_NIKE.jpg

Veiledende pris: 299 kroner.

Finnes i fargene: Svart, grå & blå.

Passform: Denne shortsen fra Nike er ganske stor i passformen, i motsetning til konkurrenten fra Adidas. Den føles også luftigere enn en løpeshorts normalt sett er. 

Lengde: Challanger 5in Short også litt annerledes i lengden. Akkurat som navnet antyder er den kortere enn en vanlig løpeshorts. 

Vekt: Når det derimot gjelder vekten, er denne modellen fra Nike like nett som Run It Camo Sho, noe testpanelet setter pris på. 

Fleksibilitet: Siden Challanger 5in Short er luftig i modellen, gir den full bevegelsesfrihet. Ellers er det ikke stretch i stoffet.

Ventilasjonsevne: Denne løpeshortsen kommer med smarte meshpaneler på sidene som gir litt ekstra ventilasjon. Det og lengden gjør at denne shortsen kan bli helt perfekt på de aller varmeste sommerdagene.

Komfort: Hvis komforten styrer valget ditt vil denne modellen virkelig bli din nye bestevenn i sporet – den er så utrolig komfortabel, spesielt hvis du foretrekker en kort løpeshorts!

Kort oppsummert: Challanger 5in Short er en veldig bra løpeshorts som passer like bra på runden i sporet som på treningssenteret. Siden den er relativt stor i bredden og kort i modellen, så anbefales en kort tights under hvis du ikke vil vise lårene. Ellers er ikke lengden på shortsen et problem. Testpanelet vil også dele ut et ekstra pluss fordi løpeshortsen har vanlige lommer, men også en liten ekstra lomme som rommer et bankkort. Helhetsvurderingen kunne kanskje klatret ytterligere et steg hvis det hadde vært en lomme med glidelås. Likevel får denne løpeshortsen stort sett bare positive tilbakemeldinger, og i motsetning til modellen fra Adidas finnes denne i tre ulike farger! 

,

NO_HERR_ADI2.jpg

Veiledende pris: 499 kroner.

Finnes i fargene: Grønn, svart, blå & grå.

Passform: Pure Parley Short er, i motsetning til de øvrige modellene i testen, veldig stor i passformen. Hvis du hater kroppsnære shorts vil du altså bli glad i denne modellen.

Lengde: Testpanelet konstaterer dessuten at denne løpeshortsen er betydelig lengre enn de andre i testen – ja, kanskje til og med litt lengre enn det ser ut som på bildet.  

Vekt: Pure Parley Shorts veier så og si ingenting, akkurat som både løpeshortsen fra Adidas og Nike. Likevel er den litt tyngre enn konkurrentene ovenfor.

Fleksibilitet: Når det gjelder fleksibiliteten er denne løpeshortsen hverken spesielt fleksibel eller stiv, den er helt normal. Sammenlignet med de andre testmodellene gir den derimot betydelig mer rom for løpesteget ditt, det er takket være den store passformen. 

Ventilasjonsevne: En løpeshorts uten bra ventilasjonsevne hadde vært en ren katastrofe, men Pure Parley Short ventilerer veldig bra og gjør mer enn forventet.

Komfort: Akkurat som modellene som er testet ovenfor, konstaterer testpanelet at heller ikke denne løpeshortsen har problemer med komforten. Materialet er lett, glatt og absolutt ikke plastaktig. 

Kort oppsummert: Pure Parley Short sitter bra på og glir hverken opp eller ned når du løper. Ventilasjonen er bra, og materialet er såpass tynt og lett at det knapt blir vått når du løper mens det regner. Materialet er absolutt det beste med denne modellen, og ikke bare fordi det er så mykt og komfortabelt. Akkurat som alle plagg i Parley-kolleksjonen fra Adidas, er denne løpeshortsen sydd i et miljøvennlig syntetisk stoff som kun er laget av resirkulert plast! Som om ikke det er en god nok grunn til å bestille shortsen, så har den dessuten fine lommer på utsiden, samt en innerlomme med glidelås – det takker testpanelet for. 

,

NO_HERR_PUMA.jpg

Veiledende pris: 349 kroner.

Passform: Denne modellen fra Puma er hverken stor eller liten i passformen, den sitter som en standard løpeshorts. 

Lengde: Lengden er betydelig rausere enn for eksempel modellen fra Nike, som virkelig kan regnes som et stort pluss dersom du hater å vise lårene, men den er ikke like lang som Parley-modellen fra Adidas.

Vekt: Når det kommer til vekten er den faktisk litt tyngre enn både løpeshortsen fra Nike og Adidas – men når det er sagt er den absolutt ikke spesielt tung, og du vil fortsatt oppleve Ignite 7' Short som veldig lett hvis du er vant til vanlige shorts. 

Fleksibilitet: Denne modellen er perfekt hvis du vil ha full bevegelsesfrihet i shortsen din. Løpeshortsen fra Puma er en av få i testen som faktisk er sydd i et stretchy materiale.

Ventilasjonsevne: Det er ikke så mye som kunne økt scoren for ventilasjonen i denne modellen. Shortsen fra Puma er veldig luftig og fresh, til og med når du løper på varme sommerdager. 

Komfort: Denne shortsen oppleves også stort sett som perfekt når det gjelder komforten. Siden den er sydd i et mykt, stretchy materiale deles det ut et ekstra pluss for at modellen er så komfortabel. 

Kort oppsummert: Ignite’ 7 Short er en veldig klassisk løpeshorts, unntatt at den kanskje er litt lengre enn en vanlig løpeshorts. Likevel er den ikke såpass lang at den "fester" se på lårene, det er deilig. Materialet er lett, luftig og komfortabelt samt suger ikke opp alt for mye vann når det regner. Det er faktisk bare ett eneste problem, og det er at det bare finnes en lomme og den sitter foran på det høyre låret. Lommen har glidelås, men siden det ikke er så utrolig komfortabelt å løpe rundt med en mobiltelefon som slår mot låret, anbefales det heller at du holder den i hånden eller har den i et magebelte. 

Løpeshorts, dame

,

NO_DAM_ADI.jpg

Veiledende pris: 399 kroner.

Finnes i fargene: Blå, grønn & svart.

Passform: I størrelsen og passformen er Saturday Short veldig normal og skiller seg hverken ut mot den ene eller andre retningen, utenom bena som er litt rause i størrelsen.

Lengde: Akkurat som alle dameshorts, så er den kortere enn løpeshortser i herresortimentet, men sammenlignet med andre damemodeller er den som sagt ikke kortere enn normalt.

Vekt: Heller ikke når det gjelder vekten skiller denne modellen seg spesielt mye ut, den er i prinsipp like lett og løs som andre løpeshorts.

Fleksibilitet: Saturday Short er veldig fleksibel i materialet, og siden den er løs i bena muliggjør den både for vanlige løpeøkter, intervaller og bakkeløp hvor det er nødvendig å ta ut hele steget.

Ventilasjonsevne: Denne modellen er dessuten veldig ventilerende. Den vide passformen i bena gjør at luft kan snike seg inn, men noen av testerne mener at det ikke hadde skadet med litt ekstra meshpaneler, spesielt i midjen hvor materialet har en tendens til å føles litt varmt.

Komfort: Man kan ikke ønske seg noe mer når det gjelder komforten – Saturday Short sitter veldig bra på og er veldig behagelig.  

Kort oppsummert: Denne løpeshortsen fra Adidas er myk, stretchy og veldig komfortabel. Det største plusset er bevegeligheten ved bena. Snøringen i midjen er også en populær finesse. Dette er en veldig kort modell, men du slipper å føle deg naken takket være innershortsen på Saturday Short. Utvalget av lommer kunne vært bedre. Testerne etterspør en stor lomme hvor man for eksempel kan ha mobiltelefonen.

,
NO_DAM_NIKE.jpg

Veiledende pris: 379 kroner.

Finnes i fargene: Rosa, svart & fersken.

Passform: Elevated Track Short fra Nike er true to size og sitter bra på, uten at den hverken føles for stram eller for bred. 

Lengd: Til å være en dameshorts er denne modellen veldig kort, og dessuten finnes det en splitt på sidene som gir et enda mer "avkledd" inntrykk. 

Vekt: Akkurat som de fleste løpeshorts, så veier Elevated Track Short absolutt ingenting.

Fleksibilitet: Fleksibiliteten er også stort sett ubegrenset, siden splitten gjør det mulig å ta ut løpesteget ordentlig – i denne modellen fra Nike kan du løpe uten noen problemer. 

Ventilasjonsevne: Både materialet og passformen bidrar til at luft sniker seg inn litt overalt, som er praktisk hvis sommeren viser seg på sitt beste.

Komfort: Hvis du liker å løpe i en kort shorts med innebygd bukse, så er dette absolutt modellen du skal se nærmere på. Det er derimot ikke det riktige valget hvis du foretrekker lange modeller.

Kort oppsummert: Når du skal pakke ned en ventilerende løpeshorts til sommerens utenlandsferie, er Elevated Track Short helt perfekt. Den høye splitten, korte modellen og luftige passformen gir både en rask følelse og holder deg sval til og med på de varmeste sommerdagene. Ellers har denne modellen også noe de andre modellene faktisk savner – en lomme med glidelås. Det eneste som kan trekke ned scoren er hvis du misliker korte shorts. Ellers tar denne modellen fra Nike seg gjennom testen uten noen negative tilbakemeldinger.

,

NO_DAM_NIKE_2.jpg

Veiledende pris: 379 kroner.

Finnes i fargene: Turkis, grå/hvit & svart.

Passform: Air Short fra Nike er litt større enn en vanlig løpeshorts fra damesortimentet, men ikke spesielt stor. 

Lengde: På grunn av lengden er den betydelig mer raus enn den forrige modellen, men ikke såpass lang at det forstyrrer. 

Vekt: Akkurat som navnet antyder, så veier Nike Air Short stort sett ingenting. Du merker den knapt når du løper. 

Fleksibilitet: Air Shorts henter hjem full pott når det gjelder fleksibiliteten, siden du kan løpe intervaller helt uten noen problem.

Ventilasjonsevne: Modellen møter heller ikke på noen problemer når det gjelder ventilasjonen, den ventilerer akkurat som en løpeshorts skal, kanskje til og med litt bedre.

Komfort: Komfortmessig er denne shortsen stort sett helt perfekt, og testpanelet hadde ingenting negativt å si om hvordan den var på. 

Kort oppsummert: Air Short fra merket Nike er tynn, sval og perfekt på varme sommerdager. Dessuten er den myk og sitter behagelig på under hele treningsøkten, uten noen ukomfortable sømmer som gnager. Testpanelet vil dele ut et ekstra pluss for at det finnes en lomme på innsiden, da kan du ta med husnøkkelen når du er på løpetur. Ellers er testerne veldig fornøyde med denne løpeshortsen. De vil derimot påpeke at den lyse fargen og det tynne stoffet gjør at brukeren må tenke litt etter når det kommer til undertøy, til tross for at løpeshortsen kommer med en innebygd tights.

,

NO_DAM_ADI2.jpg

Veiledende pris: 269 kroner.

Finnes i fargene: Flerfarget, grå/hvit, blå, orange, rød, svart, svart/hvit & hvit/svart.

Passform: M20 Short fra Adidas er ganske kort i passformen, men ikke ekstremt kort. 

Lengd: Lengdemessig er den betydelig lengre enn de øvrige dameshortsene i testen, men ikke i nærheten av like lang som løpeshorts til herrer. 

Vekt: Med en risiko for å gjenta seg selv, konstaterer testpanelet at denne løpeshortsen knapt merkes når du løper. 

Fleksibilitet: M20 blir også applaudert for fleksibiliteten sin, siden man kan ta lange steg ved intervalløkter uten at det er vanskelig.

Ventilasjonsevne: Når det gjelder ventilasjonen er ikke denne modellen like bra som de andre damemodellene i testen. Derimot er det ingenting å klage på. Den passer helt utmerket på en vanlig sommerdag. 

Komfort: Dessverre er ikke M20 Short like komfortabel som de andre modellene i testen. Når det er sagt får den fortsatt en veldig bra score av testpanelet, som er veldig fornøyde.

Kort oppsummert: Denne løpeshortsen fra Adidas er en veldig lett og ledig treningsshorts som er veldig behagelig på løpeturen. Den er laget i et mykt og behagelig stoff, og selv om den ikke gir noen wow-følelse når det gjelder komforten, så er den veldig deilig. M20 Short sitter også veldig bra på og glir ikke opp når du løper. Testpanelet vil dessuten dele ut et ekstra poeng for designet på denne løpeshortsen, siden den er veldig fin både i løpesporet og til hverdagsbruk.

,

NO_DAM_BLACC.jpg

Veiledende pris: 249 kroner.

Finnes i fargene: Svart & lilla.

Passform: Rush 2,0 er true to size og sitter bra i midjen, men ellers er den veldig luftig når det gjelder passformen. 

Lengde: Lengden er som de andre dameshortsene veldig kort, men ikke kortere enn det ser ut som på bildet. 

Vekt: Den er veldig lett og gjør det ikke tyngre når du løper, akkurat som de andre modellene.

Fleksibilitet: Rush 2,0 er ekstremt fleksibel og gir deg full bevegelighet, uansett hva du gjør.

Ventilasjonsevne: Testpanelet hadde heller ikke spesielt mye å anmerke når det gjelder ventilasjonsevnen. Denne modellen holder deg garantert fresh når du løper. 

Komfort: Det er ikke ofte testpanelet til Sportamore deler ut full pott, men de er villige til å gjøre et unntak når det gjelder Rush 2,0. Du blir ikke skuffet når du løper i denne løpeshortsen.

Kort oppsummert: Denne modellen fra Blacc har en veldig flatterende passform og et feminint design, som minner litt om et tennisskjørt. Materialet er kjempelett og på innsiden er det et meshstoff som gir bra ventilasjon. Linningen i midjen er veldig bred, som er en fin detalj som dessuten øker komforten. Det er et stort pluss at Rush 2,0 dessuten har snøring i midjen, da kan du tilpasse passformen etter ønske. Dessverre savner også denne modellen en lomme med glidelås, ellers er det ikke så mye å klage på.

LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

2 dager siden
Barnskor
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

2 dager siden
Nike löparskor
Mote & trender

Forskjellen mellom løpeskoene fra Nike

11 jul 2019
Fruktmönster
Mote & trender

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

10 jul 2019
Metcon 5 testbild
Mote & trender

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Mote & trender

Alt du bør vite om nye Nike Metcon 5

08 jul 2019
Test: löparshorts header
Mote & trender

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Kompressionskläder header
Mote & trender

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

01 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Mote & trender

Slik styler du din crop top

28 jun 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Mote & trender

Alt du trenger å vite om dine nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Minitest pulseboost header
Mote & trender

Minitest: Så bra er løpeskoene Pulseboost HD fra Adidas

27 jun 2019
Asics header
Mote & trender

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

25 jun 2019
test stabila löparskor
Mote & trender

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

23 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Mote & trender

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

19 jun 2019
puma hybrid
Mote & trender

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

16 jun 2019
Birkenstock rosa
Mote & trender

Slik tar du vare på dine Birkenstock

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Mote & trender

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

08 jun 2019
Nike träningssko
Mote & trender

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

06 jun 2019
Kari Traa
Mote & trender

Guide: Velg riktig treningsveske

06 jun 2019
header-väskor.jpg
Mote & trender

TEST: De beste treningsveskene våre

06 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Mote & trender

Lettere og smidigere – nyheten Pegasus 36 er her!

06 jun 2019
yogatights blacc
Mote & trender

Slik velger du yogatights

06 jun 2019
Superga 2750
Mote & trender

Superga – de eneste tøyskoene du trenger

30 may 2019
Saint Loye
Mote & trender

Tenk over dette når du skal kjøpe ridebukser

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony
Mote & trender

Derfor skal barnet ditt leke i løpesko

29 may 2019
Nike
Mote & trender

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

28 may 2019
Teva Hurricane
Mote & trender

Tips! Sommerens beste funksjonelle sandaler

27 may 2019
segling
Mote & trender

Guide: Kle deg riktig for seiling

27 may 2019
Nike
Mote & trender

Derfor skal du sporte med stil

24 may 2019
yogatights header
Mote & trender

Test: Vårens mest komfortable yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi
Mote & trender

Hyll Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1
Mote & trender

Test! Så bra er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Mote & trender

11 treningstights med lommer

16 may 2019
Nike
Mote & trender

Fotballfest med de nye plaggene fra Nike

16 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Mote & trender

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

14 may 2019
Test löpartröjor
Mote & trender

Vi har testet fem nye løpetrøyer til menn 2019

13 may 2019
Nike
Mote & trender

Danseren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego tar ekstreme moves"

13 may 2019
Dasia Starlily Bow
Mote & trender

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

11 may 2019
Header löpartröjor dam
Mote & trender

Sesongens beste løpetrøyer til henne

07 may 2019
Epic React
Mote & trender

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

07 may 2019
more news
didrikson kids

Alt du trenger til barnehagestart

Skal barnet ditt starte i barnehagen? Mange spørsmål dukker opp angående hva barnet ditt trenger når han eller hun skal begynne i barnehagen. Vi har laget en sjekkliste som du kan bruke.

2 dager siden
Mote & trender
Barnskor

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

Å finne velsittende vinterstøvler til minstemann i familien er lettere sagt enn gjort. Her er tipsene som gjør sesongens innkjøp av sko til barna mye enklere.

2 dager siden
Mote & trender
Nike löparskor

Forskjellen mellom løpeskoene fra Nike

Her forklarer vi forskjellen mellom Pegasus, Pegasus Turbo og Zoom Fly.

11 jul 2019
Mote & trender
Fruktmönster

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

Hvis du ikke har lagt merke til alle bikinier, badedrakter og badeshorts som prydes av frukter fra alle mulige slag, har du mest sannsynlig bodd under en stein. Moteeksperten forklarer hvorfor trenden er så populær.

10 jul 2019
Mote & trender
Metcon 5 testbild

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

Nike er tilbake med en ny oppdatering av den elskede treningsskoen Metcon. Metcon 5 er hittil Nikes mest allsidige og holdbare sko til X-fit, som skapt for deg som elsker høyintensiv trening.

09 jul 2019
Mote & trender
Metcon 5 vit rosa

Alt du bør vite om nye Nike Metcon 5

Giganten Nike er tilbake med en oppdatering av den anerkjente treningsskoen Metcon. Metcon 5 er en skomodell som er skapt for atleten som elsker all form for høyintensiv trening. Her er det som er nytt og unikt med den nye modellen.

08 jul 2019
Mote & trender
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

Når du skal ut og løpe i sommer er det viktig at du er riktig kledd. Varmen stiller høye krav til ventilasjonsevne, passform og lengde på klærne dine. Her finner du 9 modeller som holder målet!

02 jul 2019
Mote & trender
Kompressionskläder header

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

Medisinsk gradert kompresjon kan hjelpe deg med å øke prestasjonen, lindre skader og øke blodsirkulasjonen. Her er alt du trenger å vite om når plaggene skal brukes, hvordan og hvorfor!

01 jul 2019
Mote & trender
Crop tops Better Bodies

Slik styler du din crop top

De korte toppene har lenge vært synlige både på treningssenteret, i byen og på fest. Men hvor kommer trenden fra og hva matcher jeg den med? Gründeren og produkteksperten Donna Bruns har svaret!

28 jun 2019
Mote & trender
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du trenger å vite om dine nye Pulseboost HD

Nå er de endelig her – løpeskoene alle urbane løpere har ventet på! Den elskede Boost-sålen fra Adidas kommer i et nytt, oppdatert format. Her er det nye med Adidas Pulseboost HD!

27 jun 2019
Mote & trender
Minitest pulseboost header

Minitest: Så bra er løpeskoene Pulseboost HD fra Adidas

Det har lenge vært en stor hype rundt den store løpenyheten fra Adidas. Med sin nye såle har det blitt lovet at Pulseboost HD nesten er helt unik i sin sjanger, men hvor bra er egentlig modellen? Dette mener våre produkttestere.

27 jun 2019
Mote & trender
Asics header

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

Hvor store skal løpeskoene mine være? Hvor stramt skal de sitte? Og hvordan skal de oppleves i hælen? Eksperten fra Asics svarer på alle spørsmål rundt løpesko og passform!

25 jun 2019
Mote & trender
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

Du er helt sikkert ute etter et par stabile løpesko hvis du har blitt fortalt at du pronerer. Vårt testpanel har løpt i 5 ekstra dempede og stabile modeller for å se hvilken modell som kan støtte deg i løpesporet.

23 jun 2019
Mote & trender
Adidas Pulseboost HD

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

Snart er den her. Lanseringen av Adidas sin nye modell Pulseboost HD nærmer seg, og vi har smugstartet lanseringen med et forhåndsintervju!

19 jun 2019
Mote & trender
puma hybrid

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

Sportamores store SOMMERSALG er i gang. Sjekk ut disse gullkornene og begi deg ut på løpetur.

16 jun 2019
Mote & trender