Test: löparshorts header

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

Når du skal ut og løpe i sommer er det viktig at du er riktig kledd. Varmen stiller høye krav til ventilasjonsevne, passform og lengde på klærne dine. Her finner du 9 modeller som holder målet! 

Når temperaturen kryper opp mot – og over – tyve grader har man større behov for en ventilerende løpeshorts. Ventilasjonsevnen er langt ifra det eneste kravet som du bør stille til din løpeshorts, og de fleste av oss har flere ønsker enn som så. Kanskje du ser etter en løpeshorts med lett kompresjon i form av en innebygd tights? Kanskje du ser etter en litt lang modell som ikke glir opp ved lårene? Sportamore sitt testpanel har løpt i løpeshorts fra Puma, Nike, Adidas og Blacc. Her er meningen deres: 

Løpeshorts, herre

,

NO_HERR_ADI.jpg

Veiledende pris: 269 kroner.

Passform: Passformen i denne løpeshortsen fra Adidas er normal, og den sitter hverken strammere eller løsere enn du kan forvente av en løpeshorts i herresortimentet. 

Lengde: Til å være en herremodell er den ganske raus i lengden, noe som ikke er helt feil på starten av sommeren før brunfargen har satt seg.

Vekt: Run It Camo Sho er en veldig lett løpeshorts, som gjør det enkelt å løpe en mil (nja, ganske enkelt hvert fall). 

Fleksibilitet: Fleksibiliteten kunne vært bedre i denne modellen fra Adidas. Den er ganske stiv, sammenlignet med andre modeller.

Ventilasjonsevne: Run It Camo Sho har en super ventilasjonsevne som holder deg sval og fresh gjennom hele løpeturen, akkurat som en sommerlig løpeshorts skal.

Komfort: Komforten er også så og si perfekt. Løpeshortsen sitter utmerket og materialet er veldig mykt og behagelig. 

Kort oppsummert: Denne modellen fra Adidas anbefales virkelig. De i testpanelet som foretrekker en litt lang løpeshorts konstaterer at denne modellen holder målet. Materialet er veldig tynt, lett og luftig. Likevel vil ikke shortsen gli opp på lårene når du løper. Den sitter i stedet akkurat som den skal gjennom hele løpeturen, og får stort sett full score siden den er så komfortabel på. Er det noen minus med denne modellen? Ja, det er det faktisk. Run It Camo Sho finnes bare i én eneste farge, og den er ikke veldig gøyal.

,

NO_HERR_NIKE.jpg

Veiledende pris: 299 kroner.

Finnes i fargene: Svart, grå & blå.

Passform: Denne shortsen fra Nike er ganske stor i passformen, i motsetning til konkurrenten fra Adidas. Den føles også luftigere enn en løpeshorts normalt sett er. 

Lengde: Challanger 5in Short også litt annerledes i lengden. Akkurat som navnet antyder er den kortere enn en vanlig løpeshorts. 

Vekt: Når det derimot gjelder vekten, er denne modellen fra Nike like nett som Run It Camo Sho, noe testpanelet setter pris på. 

Fleksibilitet: Siden Challanger 5in Short er luftig i modellen, gir den full bevegelsesfrihet. Ellers er det ikke stretch i stoffet.

Ventilasjonsevne: Denne løpeshortsen kommer med smarte meshpaneler på sidene som gir litt ekstra ventilasjon. Det og lengden gjør at denne shortsen kan bli helt perfekt på de aller varmeste sommerdagene.

Komfort: Hvis komforten styrer valget ditt vil denne modellen virkelig bli din nye bestevenn i sporet – den er så utrolig komfortabel, spesielt hvis du foretrekker en kort løpeshorts!

Kort oppsummert: Challanger 5in Short er en veldig bra løpeshorts som passer like bra på runden i sporet som på treningssenteret. Siden den er relativt stor i bredden og kort i modellen, så anbefales en kort tights under hvis du ikke vil vise lårene. Ellers er ikke lengden på shortsen et problem. Testpanelet vil også dele ut et ekstra pluss fordi løpeshortsen har vanlige lommer, men også en liten ekstra lomme som rommer et bankkort. Helhetsvurderingen kunne kanskje klatret ytterligere et steg hvis det hadde vært en lomme med glidelås. Likevel får denne løpeshortsen stort sett bare positive tilbakemeldinger, og i motsetning til modellen fra Adidas finnes denne i tre ulike farger! 

,

NO_HERR_ADI2.jpg

Veiledende pris: 499 kroner.

Finnes i fargene: Grønn, svart, blå & grå.

Passform: Pure Parley Short er, i motsetning til de øvrige modellene i testen, veldig stor i passformen. Hvis du hater kroppsnære shorts vil du altså bli glad i denne modellen.

Lengde: Testpanelet konstaterer dessuten at denne løpeshortsen er betydelig lengre enn de andre i testen – ja, kanskje til og med litt lengre enn det ser ut som på bildet.  

Vekt: Pure Parley Shorts veier så og si ingenting, akkurat som både løpeshortsen fra Adidas og Nike. Likevel er den litt tyngre enn konkurrentene ovenfor.

Fleksibilitet: Når det gjelder fleksibiliteten er denne løpeshortsen hverken spesielt fleksibel eller stiv, den er helt normal. Sammenlignet med de andre testmodellene gir den derimot betydelig mer rom for løpesteget ditt, det er takket være den store passformen. 

Ventilasjonsevne: En løpeshorts uten bra ventilasjonsevne hadde vært en ren katastrofe, men Pure Parley Short ventilerer veldig bra og gjør mer enn forventet.

Komfort: Akkurat som modellene som er testet ovenfor, konstaterer testpanelet at heller ikke denne løpeshortsen har problemer med komforten. Materialet er lett, glatt og absolutt ikke plastaktig. 

Kort oppsummert: Pure Parley Short sitter bra på og glir hverken opp eller ned når du løper. Ventilasjonen er bra, og materialet er såpass tynt og lett at det knapt blir vått når du løper mens det regner. Materialet er absolutt det beste med denne modellen, og ikke bare fordi det er så mykt og komfortabelt. Akkurat som alle plagg i Parley-kolleksjonen fra Adidas, er denne løpeshortsen sydd i et miljøvennlig syntetisk stoff som kun er laget av resirkulert plast! Som om ikke det er en god nok grunn til å bestille shortsen, så har den dessuten fine lommer på utsiden, samt en innerlomme med glidelås – det takker testpanelet for. 

,

NO_HERR_PUMA.jpg

Veiledende pris: 349 kroner.

Passform: Denne modellen fra Puma er hverken stor eller liten i passformen, den sitter som en standard løpeshorts. 

Lengde: Lengden er betydelig rausere enn for eksempel modellen fra Nike, som virkelig kan regnes som et stort pluss dersom du hater å vise lårene, men den er ikke like lang som Parley-modellen fra Adidas.

Vekt: Når det kommer til vekten er den faktisk litt tyngre enn både løpeshortsen fra Nike og Adidas – men når det er sagt er den absolutt ikke spesielt tung, og du vil fortsatt oppleve Ignite 7' Short som veldig lett hvis du er vant til vanlige shorts. 

Fleksibilitet: Denne modellen er perfekt hvis du vil ha full bevegelsesfrihet i shortsen din. Løpeshortsen fra Puma er en av få i testen som faktisk er sydd i et stretchy materiale.

Ventilasjonsevne: Det er ikke så mye som kunne økt scoren for ventilasjonen i denne modellen. Shortsen fra Puma er veldig luftig og fresh, til og med når du løper på varme sommerdager. 

Komfort: Denne shortsen oppleves også stort sett som perfekt når det gjelder komforten. Siden den er sydd i et mykt, stretchy materiale deles det ut et ekstra pluss for at modellen er så komfortabel. 

Kort oppsummert: Ignite’ 7 Short er en veldig klassisk løpeshorts, unntatt at den kanskje er litt lengre enn en vanlig løpeshorts. Likevel er den ikke såpass lang at den "fester" se på lårene, det er deilig. Materialet er lett, luftig og komfortabelt samt suger ikke opp alt for mye vann når det regner. Det er faktisk bare ett eneste problem, og det er at det bare finnes en lomme og den sitter foran på det høyre låret. Lommen har glidelås, men siden det ikke er så utrolig komfortabelt å løpe rundt med en mobiltelefon som slår mot låret, anbefales det heller at du holder den i hånden eller har den i et magebelte. 

Løpeshorts, dame

,

NO_DAM_ADI.jpg

Veiledende pris: 399 kroner.

Finnes i fargene: Blå, grønn & svart.

Passform: I størrelsen og passformen er Saturday Short veldig normal og skiller seg hverken ut mot den ene eller andre retningen, utenom bena som er litt rause i størrelsen.

Lengde: Akkurat som alle dameshorts, så er den kortere enn løpeshortser i herresortimentet, men sammenlignet med andre damemodeller er den som sagt ikke kortere enn normalt.

Vekt: Heller ikke når det gjelder vekten skiller denne modellen seg spesielt mye ut, den er i prinsipp like lett og løs som andre løpeshorts.

Fleksibilitet: Saturday Short er veldig fleksibel i materialet, og siden den er løs i bena muliggjør den både for vanlige løpeøkter, intervaller og bakkeløp hvor det er nødvendig å ta ut hele steget.

Ventilasjonsevne: Denne modellen er dessuten veldig ventilerende. Den vide passformen i bena gjør at luft kan snike seg inn, men noen av testerne mener at det ikke hadde skadet med litt ekstra meshpaneler, spesielt i midjen hvor materialet har en tendens til å føles litt varmt.

Komfort: Man kan ikke ønske seg noe mer når det gjelder komforten – Saturday Short sitter veldig bra på og er veldig behagelig.  

Kort oppsummert: Denne løpeshortsen fra Adidas er myk, stretchy og veldig komfortabel. Det største plusset er bevegeligheten ved bena. Snøringen i midjen er også en populær finesse. Dette er en veldig kort modell, men du slipper å føle deg naken takket være innershortsen på Saturday Short. Utvalget av lommer kunne vært bedre. Testerne etterspør en stor lomme hvor man for eksempel kan ha mobiltelefonen.

,
NO_DAM_NIKE.jpg

Veiledende pris: 379 kroner.

Finnes i fargene: Rosa, svart & fersken.

Passform: Elevated Track Short fra Nike er true to size og sitter bra på, uten at den hverken føles for stram eller for bred. 

Lengd: Til å være en dameshorts er denne modellen veldig kort, og dessuten finnes det en splitt på sidene som gir et enda mer "avkledd" inntrykk. 

Vekt: Akkurat som de fleste løpeshorts, så veier Elevated Track Short absolutt ingenting.

Fleksibilitet: Fleksibiliteten er også stort sett ubegrenset, siden splitten gjør det mulig å ta ut løpesteget ordentlig – i denne modellen fra Nike kan du løpe uten noen problemer. 

Ventilasjonsevne: Både materialet og passformen bidrar til at luft sniker seg inn litt overalt, som er praktisk hvis sommeren viser seg på sitt beste.

Komfort: Hvis du liker å løpe i en kort shorts med innebygd bukse, så er dette absolutt modellen du skal se nærmere på. Det er derimot ikke det riktige valget hvis du foretrekker lange modeller.

Kort oppsummert: Når du skal pakke ned en ventilerende løpeshorts til sommerens utenlandsferie, er Elevated Track Short helt perfekt. Den høye splitten, korte modellen og luftige passformen gir både en rask følelse og holder deg sval til og med på de varmeste sommerdagene. Ellers har denne modellen også noe de andre modellene faktisk savner – en lomme med glidelås. Det eneste som kan trekke ned scoren er hvis du misliker korte shorts. Ellers tar denne modellen fra Nike seg gjennom testen uten noen negative tilbakemeldinger.

,

NO_DAM_NIKE_2.jpg

Veiledende pris: 379 kroner.

Finnes i fargene: Turkis, grå/hvit & svart.

Passform: Air Short fra Nike er litt større enn en vanlig løpeshorts fra damesortimentet, men ikke spesielt stor. 

Lengde: På grunn av lengden er den betydelig mer raus enn den forrige modellen, men ikke såpass lang at det forstyrrer. 

Vekt: Akkurat som navnet antyder, så veier Nike Air Short stort sett ingenting. Du merker den knapt når du løper. 

Fleksibilitet: Air Shorts henter hjem full pott når det gjelder fleksibiliteten, siden du kan løpe intervaller helt uten noen problem.

Ventilasjonsevne: Modellen møter heller ikke på noen problemer når det gjelder ventilasjonen, den ventilerer akkurat som en løpeshorts skal, kanskje til og med litt bedre.

Komfort: Komfortmessig er denne shortsen stort sett helt perfekt, og testpanelet hadde ingenting negativt å si om hvordan den var på. 

Kort oppsummert: Air Short fra merket Nike er tynn, sval og perfekt på varme sommerdager. Dessuten er den myk og sitter behagelig på under hele treningsøkten, uten noen ukomfortable sømmer som gnager. Testpanelet vil dele ut et ekstra pluss for at det finnes en lomme på innsiden, da kan du ta med husnøkkelen når du er på løpetur. Ellers er testerne veldig fornøyde med denne løpeshortsen. De vil derimot påpeke at den lyse fargen og det tynne stoffet gjør at brukeren må tenke litt etter når det kommer til undertøy, til tross for at løpeshortsen kommer med en innebygd tights.

,

NO_DAM_ADI2.jpg

Veiledende pris: 269 kroner.

Finnes i fargene: Flerfarget, grå/hvit, blå, orange, rød, svart, svart/hvit & hvit/svart.

Passform: M20 Short fra Adidas er ganske kort i passformen, men ikke ekstremt kort. 

Lengd: Lengdemessig er den betydelig lengre enn de øvrige dameshortsene i testen, men ikke i nærheten av like lang som løpeshorts til herrer. 

Vekt: Med en risiko for å gjenta seg selv, konstaterer testpanelet at denne løpeshortsen knapt merkes når du løper. 

Fleksibilitet: M20 blir også applaudert for fleksibiliteten sin, siden man kan ta lange steg ved intervalløkter uten at det er vanskelig.

Ventilasjonsevne: Når det gjelder ventilasjonen er ikke denne modellen like bra som de andre damemodellene i testen. Derimot er det ingenting å klage på. Den passer helt utmerket på en vanlig sommerdag. 

Komfort: Dessverre er ikke M20 Short like komfortabel som de andre modellene i testen. Når det er sagt får den fortsatt en veldig bra score av testpanelet, som er veldig fornøyde.

Kort oppsummert: Denne løpeshortsen fra Adidas er en veldig lett og ledig treningsshorts som er veldig behagelig på løpeturen. Den er laget i et mykt og behagelig stoff, og selv om den ikke gir noen wow-følelse når det gjelder komforten, så er den veldig deilig. M20 Short sitter også veldig bra på og glir ikke opp når du løper. Testpanelet vil dessuten dele ut et ekstra poeng for designet på denne løpeshortsen, siden den er veldig fin både i løpesporet og til hverdagsbruk.

,

NO_DAM_BLACC.jpg

Veiledende pris: 249 kroner.

Finnes i fargene: Svart & lilla.

Passform: Rush 2,0 er true to size og sitter bra i midjen, men ellers er den veldig luftig når det gjelder passformen. 

Lengde: Lengden er som de andre dameshortsene veldig kort, men ikke kortere enn det ser ut som på bildet. 

Vekt: Den er veldig lett og gjør det ikke tyngre når du løper, akkurat som de andre modellene.

Fleksibilitet: Rush 2,0 er ekstremt fleksibel og gir deg full bevegelighet, uansett hva du gjør.

Ventilasjonsevne: Testpanelet hadde heller ikke spesielt mye å anmerke når det gjelder ventilasjonsevnen. Denne modellen holder deg garantert fresh når du løper. 

Komfort: Det er ikke ofte testpanelet til Sportamore deler ut full pott, men de er villige til å gjøre et unntak når det gjelder Rush 2,0. Du blir ikke skuffet når du løper i denne løpeshortsen.

Kort oppsummert: Denne modellen fra Blacc har en veldig flatterende passform og et feminint design, som minner litt om et tennisskjørt. Materialet er kjempelett og på innsiden er det et meshstoff som gir bra ventilasjon. Linningen i midjen er veldig bred, som er en fin detalj som dessuten øker komforten. Det er et stort pluss at Rush 2,0 dessuten har snøring i midjen, da kan du tilpasse passformen etter ønske. Dessverre savner også denne modellen en lomme med glidelås, ellers er det ikke så mye å klage på.

LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Asics Gel-Rocket 8
Mote & trender

Test! Asics Gel-Rocket 6 – en vinner innendørs!

5 dager siden
Puma sneakers skinn
Mote & trender

Slik tar du vare på sneakers i semsket skinn, skinn & stoff

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Mote & trender

Moteriktig i sett! Her er sesongens mest trendy treningsklær

05 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Mote & trender

Minitest: Treningsklokken Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Mote & trender

Vi har testet Joyride Run Flyknit, den nye løpeskoen fra Nike

31 aug 2019
Reebok Nano header
Mote & trender

Nye Reebok Nano 9.0 – Den eneste treningsskoen du behøver

30 aug 2019
Fenix 6
Mote & trender

Nå oppdaterer Garmin treningsklokkene sine – så avanserte blir de!

29 aug 2019
kompressionsstrumpor test
Mote & trender

Test: De beste kompresjonsstrømpene til løping

23 aug 2019
test av sport-bhar 2019 AW
Mote & trender

Test: Sports-BH'ene som er best i test 2019

22 aug 2019
adidas ultimafusion female
Mote & trender

Slik velger du riktige treningssko

21 aug 2019
Pegasus 36 test
Mote & trender

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

17 aug 2019
höstens hetaste tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

16 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Mote & trender

Alt du vil vite om den nye Nike Joyride-familien!!

15 aug 2019
Viking header
Mote & trender

Test: Tre bra gummistøvler til barn og junior

09 aug 2019
blacc running
Mote & trender

Test: Den nye løpekolleksjonen fra Blacc er lett som en fjær

02 aug 2019
Magväskor
Mote & trender

Trend: Rumpetasken alle snakker om

31 jul 2019
Reebok löparskor
Mote & trender

Test! Topp 3 beste løpesko fra Reebok

31 jul 2019
Trender
Mote & trender

Bli med på trendsafari – her er sesongens heteste plagg

30 jul 2019
Tights Puma
Mote & trender

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons
Mote & trender

Den ultimate guiden: Slik bør du tenke når du kjøper en skalljakke til et barn

24 jul 2019
Sneakers på bröllop
Mote & trender

Kan jeg bruke sneakers i bryllup?

23 jul 2019
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

17 jul 2019
Barnskor
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

16 jul 2019
Nike löparskor
Mote & trender

Forskjellen på løpeskoene fra Nike

11 jul 2019
Fruktmönster
Mote & trender

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

10 jul 2019
Metcon 5 testbild
Mote & trender

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Mote & trender

Alt du bør vite om nye Nike Metcon 5

08 jul 2019
Test: löparshorts header
Mote & trender

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Kompressionskläder header
Mote & trender

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

01 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Mote & trender

Slik styler du din crop top

28 jun 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Mote & trender

Alt du trenger å vite om dine nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Minitest pulseboost header
Mote & trender

Minitest: Så bra er løpeskoene Pulseboost HD fra Adidas

27 jun 2019
Asics header
Mote & trender

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

25 jun 2019
test stabila löparskor
Mote & trender

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

23 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Mote & trender

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

19 jun 2019
puma hybrid
Mote & trender

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

16 jun 2019
Birkenstock rosa
Mote & trender

Slik tar du vare på dine Birkenstock

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Mote & trender

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

08 jun 2019
Nike träningssko
Mote & trender

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

06 jun 2019
Kari Traa
Mote & trender

Guide: Velg riktig treningsveske

06 jun 2019
more news
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – en vinner innendørs!

Innendørsskoen Gel-Rocket 8 er som en rakett på banen. Her forteller vårt sportsgale testpanel hvorfor skoen er en gitt vinner ved volleyball og innebandy.

5 dager siden
Mote & trender
Puma sneakers skinn

Slik tar du vare på sneakers i semsket skinn, skinn & stoff

Du kan ikke tørke av alle sneakers med en fuktig klut. Sneakers-eksperten fra Puma forklarer hvordan du tar best vare på de ulike materialene.

05 sep 2019
Mote & trender
Reebok träningstrender

Moteriktig i sett! Her er sesongens mest trendy treningsklær

Myk kamuflasje malt med akvarell for de modige, helsvart for den tidløse idrettsutøveren eller komfortabelt i jordfarger – ekspertene forklarer hvordan du rocker sesongens heteste treningsklær, både på og utenfor treningssenteret!

05 sep 2019
Mote & trender
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Treningsklokken Garmin Fenix 6 Sapphire

Det man ikke har i hodet får man ha i... klokken! Testpanelet vårt har prøvd alle finessene i treningsklokken Garmin Fenix 6 Sapphire. Så bra presterer den ved blant annet løping, spinning og trening på treningssenteret.

05 sep 2019
Mote & trender
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Joyride Run Flyknit, den nye løpeskoen fra Nike

En demping bestående av små kuler som former seg under foten og gir en unik passform, høres det fristende ut? Vårt løpeglade testpanel har testet den nye, hypede løpeskoen fra Nike – her er resultatet.

31 aug 2019
Mote & trender
Reebok Nano header

Nye Reebok Nano 9.0 – Den eneste treningsskoen du behøver

Årene har ikke gjort treningsskoen Nano noe dårligere! Her er den niende utgaven av Reeboks populære og allsidige CrossFit-sko.

30 aug 2019
Mote & trender
Fenix 6

Nå oppdaterer Garmin treningsklokkene sine – så avanserte blir de!

Nå kan du lade batteriet i smartklokken din mens du har den på deg. Den nye, oppdaterte Fenix 6-serien er her, som er utstyrt med solceller i displayet!

29 aug 2019
Mote & trender
kompressionsstrumpor test

Test: De beste kompresjonsstrømpene til løping

Løpere kan ofte få krampe, strekk eller bli støl i leggene. Kjenner du deg igjen? Prøv kompresjonsstrømper! Disse er best i test.

23 aug 2019
Mote & trender
test av sport-bhar 2019 AW

Test: Sports-BH'ene som er best i test 2019

Mye eller lite støtte, stor eller liten byste? Her er de syv beste sports-BH'ene fra høstens sortiment!

22 aug 2019
Mote & trender
adidas ultimafusion female

Slik velger du riktige treningssko

Du er nok helt klar over at du trenger ulike sko til ulike treningsformer. Men hvilke sko er egentlig best til hva? Her finner du ut hvilke treningssko som er best for deg.

21 aug 2019
Mote & trender
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

Nylig ble det lansert en ny skomodell i Pegasus-familien, nemlig Nike Air Zoom Pegasus 36. Vi har latt vårt erfarne testpanel teste modellen i løpesporet. Her er resultatet!

17 aug 2019
Mote & trender
höstens hetaste tights

Stor test av treningstights

Høy midje, dyreprint eller klassisk svart? Testpanelet vårt har testet treningstights til dame fra Aidas, Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

16 aug 2019
Mote & trender
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt du vil vite om den nye Nike Joyride-familien!!

Dette er løpeskoen som fungerer like bra for eliteutøvere som for deg som er mosjonist. Med små fargerike skumkuler i sålen, utgjør Joyride Run Flyknit den siste puslebiten i Nike sitt store utvalg. Dette er den nye, veldempende løpeskoen som vil ta sin plass i skohyllen!

15 aug 2019
Mote & trender
Viking header

Test: Tre bra gummistøvler til barn og junior

Vanndammer og sølepytter som man kan leke i er ofte to grunner til at barn liker høsten, men det er ikke like morsomt for foreldrene. Det lille testpanelet til Sportamore har testet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlene som er best i test.

09 aug 2019
Mote & trender
blacc running

Test: Den nye løpekolleksjonen fra Blacc er lett som en fjær

Blacc har gjort det igjen – nå er den nye løpekolleksjonen her. Plaggene er funksjonelle, trendy og passer til alle løpere. Uansett om du løper 3 kilometer eller 3 mil, bør du sjekke ut denne testen som har satt noen av plaggene i kolleksjonen på prøve!

02 aug 2019
Mote & trender