TEST: Rosa treningssingleter

Liker du rosa? Da bør du lese denne testen. Vi har svettet i 8 kjære favoritter, slik at du finner nyansen og modellen som passer best for deg.

Rosa frisker opp treningsøkten, men av en eller annen grunn er det ikke den vanligste fargen på treningssenteret. Think pink ladies, sier vi! Her er 8 favoritter i ulike nyanser av rosa fra noen av våre største merker.  

NO_UA.jpg

Merke: Under Armour

Modell: Muscle Tank Girl Boss

Ordinær pris: 399 kroner

Finnes i fargene: og 

Passform: En treningssinglet i losse fit med dyp skjæring på sidene. Singleten skal være løs, noe som er fint, men den er litt vel generøs om du har en mindre byste. Ellers sitter den bra. 

Komfort: Kjempedeilig. Du kan bevege deg uhindret takket være den dype skjæringen på sidene og stoffet er mykt mot kroppen. Ettersom den er laget av 57 prosent bomull, så blir den litt fuktig når du svetter.

Design: Du kjøper denne singleten på grunn av trykket. Den er litt dristig – og fin! Sølv og rosa tar seg godt ut sammen og trykket i kombinasjon med den høye halsen og dype skjæringen på sidene gjør den litt mindre søt. Pluss for en heldekkende rygg, slik at du kan ta en valgfri sports-BH under.  

Kort oppsummert:

En komfortabel singlet som tørker relativt raskt når du svetter, men den høye halsen og den høye prosentandelen av bomull gjør den ikke optimal for svett sommertrening i høye temperaturer. Vi liker at singleten dekker mye samtidig som du viser litt hud, og hvem elsker ikke trykket? Det er kult å ta på seg denne singleten! Etter en vask blir stoffet enda mykere og vi bruker den mer enn gjerne hjemme i sofaen eller under gåturer i byen. Det eneste testpanelet vil anmerke på er bredden over brystpartiet. Den er litt vel bred over brystet og gir en firkantet silhuett på noen av testpersonene. 

NO_reebok.jpg

Merke: Reebok

Modell: Les Mills Tank

Ordinær pris: 379 kroner

Finnes i fargene:

Passform: En løs passform som til tross for det ikke føles for posete. Akkurat passe. 

Komfort: Herlig og deilig materiale som ikke sitter for stramt men følger kroppen gjennom hele treningsøkten. Det luftige designet gjør den kjempedeilig nå i varmen.  

Design: Fint og smart design med dyp skjæring på sidene samt bryterrygg. Alle sports-BH'er passer under siden den har en høy hals, noe som er et pluss. En fin rød/rosa tone. 

Kort oppsummert:

Et enkelt men perfekt design om du ser etter en fin treningssinglet til ulike aktiviteter, som hverken sitter for stramt eller blir for posete. Veldig behagelig og flatterende passform som passer til nesten alle slags kroppsfasonger. Dessuten en myk og fin farge! Ettersom singleten er av trikotmateriale i bomull og polyester, så er svetten synlig på de stedene hvor singleten sitter litt etter, som for eksempel på brystet. Det er derimot ikke noe du merker når du trener, det er kun noe du legger merke til etterpå. Ellers: En fulltreffer!  

NO_björn.jpg

Merke: Björn Borg

Modell: Dakota 

Ordinær pris: 349 kroner

Finnes i fargene: , og 

Passform: En loose fit-singlet som er normal i størrelsen. Den er litt mer utringet enn øvrige løse singleter i testen. 

Komfort: Det er vanskelig å føle seg ukomfortabel i denne singleten. Den er behagelig mot kroppen og sitter akkurat passe etter der den skal (over brystet) for deretter å bli løsere nedover. Ekstra deilig at den er litt lengre i modellen. Polyester- og elastanblandingen transporterer bort fukt på en bra måte og man føler seg tørr når man trener.

Design: Her får du en kvikk, ordentlig rosa nyanse! Vi liker den løse modellen som sitter fint på og det dekorative strikket på ryggen.

Kort oppsummert: 

Den ligger innunder kategorien “treningssingleter”,  men Björn Borg synes selv at den passer seg best under restituering eller rolige økter. Vi er enige, men om du liker en loose fit kan du uten tvil anvende den til svette treningsøkter siden det myke materialet transporterer bort fukt på en god måte. Til yoga, pilates eller hjemmekos er dette et behagelig og fint alternativ i en herlig farge. 

NO_ADIDAS.jpg

Merke: Adidas

Modell: Logo Tank

Ordinær pris: 329 kroner

Finnes i fargene: , og 

Passform: Ganske stram treningssinglet som går mot den mindre retningen størrelsesmessig, men sitter som støpt på testpanelet. Perfekt lengde. 

Komfort: Den glir ikke rundt når du trener eller løper og er laget i et lett, supermykt materiale som gir en god komfort. Derimot blir den gjennomvåt av svette etter en tøff økt i varmen. 

Design: Så fin! Klassisk singlet med bryterrygg med et fint snitt og av høy kvalitet. Den sitter så fint og har et såpass sportswear-osende design at vi uten tvil kan ta den på oss til hverdags. 

Kort oppsummert:

Under en svett løperunde i 32 grader ble singleten helt gjennomvåt av svette. Den passer med andre ord bedre for roligere treningsformer eller gymtrening enn svette løpeturer i sommervarmen. Men det fine designet og den fantastiske passformen fører til at vi velger denne fine singleten så ofte vi kan. Den gir en fin sportswear-vibbe samtidig som den er funksjonell og lett på kroppen. Kjempedeilig og veldig fin! Pluss til slutt for at singleten er laget av 50 prosent resirkulert polyester.

NO_PUMA.jpg

Merke: Puma

Modell: Spark Tank

Ordinær pris: 249 kroner

Finnes i fargene: og 

Passform: De dype armhulene skulle ikke vært så dype. Stoffet har en tendens til å stikke ut på sidene over brystet i stedet for å følge kroppsformen. Utover det har singleten en rett passform som er flatterende og deilig på. 

Komfort: Materialet er utstyrt med små ventilerende hull som gjør den ekstremt luftig. Det tynne materialet er elastisk og gnager overhodet ikke. Disse to faktorene gjør den uvanlig deilig i sommervarmen. Fukttransporten og ventilasjonen er på topp!  

Design: En fin allround singlet som passer til det meste, på de fleste kroppsfasonger. Myk lyserosa farge som er veldig fint til svart tights. Pluss for en "vanlig" rygg som gjør det enkelt å matche den med ulike sports-BH'er. 

Kort oppsummert:

Hvis du er ute etter avkjøling, så er dette singleten for deg. Til tross for svette løpeturer i nesten 30 plussgrader, så følte testpanelet seg relativt svale og tørre (så sval man kan føle seg en glovarm sommerdag...) takket være smarte lufthull. At singleten er veldig fin, med en kul logo og myk rosa farge, gjør den til en soleklar favoritt for sommertrening. Vi liker også at du får mye bruk for en billig penge. Denne singleten kan du anvende både på løpeturen, treningssenteret og hjemme i sofaen. 

NO_NIKE.jpg

Merke: Nike

Modell: Pro Deluxe Tank

Ordinær pris: 349 kroner

Finnes i fargene:  og 

Passform: En slim singlet som er akkurat passe lang og stram. Perfekt og jevn i størrelsen med en svak utringning foran. 

Komfort: Materialet er både mykt og avkjølende, til og med i 30 plussgrader. Selvfølgelig, du blir svett og varm men fukten blir effektivt ledet bort. Her har du en komfortvinner i bra kvalitet.

Design: Om vi skal være ærlige, så er dette en mer vinrød enn rosa singlet, men uansett kulør er det en utrolig fin treningssinglet. Stilren på akkurat den måten som gjør Nike til et av verdens fremste merker innenfor treningsklær. Veldig fint med meshpartiet og fløyelsbåndet på ryggen med Nike Pro-logoen.  

Kort oppsummert:

Denne singleten føles ekstra luksuriøs! Materialet er mykt, litt svakt glinsete og ventilerende samtidig som den sitter som et skudd på kroppen. Den suverene passformen i kombinasjon med små detaljer, som mesh på ryggen og logoen i fløyel, gir et profesjonelt preg. Du blir nesten raskere og smidigere med denne singleten på deg. At den bare koster 349 kroner gjør Pro Deluxe Tank usedvanlig prisgunstig. Kjøp den!  

NO_KARI.jpg

Merke: Kari Traa

Modell: Mathea Top

Ordinær pris: 399 kroner

Finnes i fargene: , og 

Passform: Her var det stramt! Singleten er virkelig ikke generøs i størrelsen. Den er slim fit. Velg en størrelse større dersom du vil ha litt mer plass. 

Komfort: Dette er en superstram singlet, men sitter fortsatt behagelig på. Mye takket være at materialet er så mykt, svalt og behagelig. Til og med i varme temperaturer kan du svette ordentlig uten at den klistrer seg fast. Den sitter på plass under all slags bevegelse.  

Design: Fint og deilig med en litt lengre singlet. Det er et basic design med meshdetaljer der du behøver ekstra ventilasjon. Ingen wow-følelse, men en suveren allround singlet. 

Kort oppsummert:

Dette er singleten for deg som liker når overdelen går i ett med kroppen. Den er utrolig stram, men sitter også veldig bra på. Passformen er fantastisk! Stoffet ventilerer på en behagelig måte og du merker knapt at du svetter. Det er definitivt en singlet for de aller svetteste og tøffeste øktene. Designet kunne kanskje skilt seg litt mer ut, men om du ser etter en stilren singlet som passer i mange sesonger og til all slags trening, så er Mathea Top et gitt valg. 

NO_WYTE.jpg

Merke: Wyte

Modell: Elina Tech

Ordinær pris: 99 kroner

Finnes i fargene: og

Passform: Selv om det er en luftig modell, så synes vi at den er litt stor i størrelsen. Først og fremst over brystet. Det gir en firkantet silhuett, men passer bra om du har brede skuldre. 

Komfort: Ettersom den er løs så sitter den også veldig godt på. Den hverken gnager eller irriterer, men en bomullssinglet blir jo veldig fuktig så fort du svetter, selv om stoffet er mykt mot huden. Den passer best til gymtrening eller hverdagsbruk.  

Design: Enkel og stilrent sportswear-singlet med klassisk, sporty logo over brystet. Fine kanter rundt armene og i halsen.  

Kort oppsummert:

Dette er den perfekte singleten til hverdagsbruk for deg med en avslappet, sporty stil. Den tar seg perfekt ut til et par jeans eller en treningstights. Du kan selvfølgelig trene i singleten, men ettersom den er laget av 100 prosent bomull skal du ikke svette alt for mye i den. Med tanke på at prisen lander på under hundrelappen, så får du mye for pengene. Veldig prisgunstig! 

SHOP HER:

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

6 timer siden
adidas
Mote & trender

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

1 dag siden
Test löparskor dam
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene til dame i 2020

2 dager siden
Test_loparskorherr_2020.png
Mote & trender

9 løpesko til herre som er best i test 2020

3 dager siden
Saucony Triumph 18
Mote & trender

Derfor bør du løpe i den nye Saucony Triumph 18

6 dager siden
jenny freed
Mote & trender

Eksperten tipser: Husk dette når du kjøper en ny sports-BH

6 dager siden
Asics GEL-Kayano 27
Mote & trender

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

26 jun 2020
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
ub primeblue
Mote & trender

Her er Adidas Ultraboost i resirkulert plast!

08 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Stor test av treningstopper

07 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpetopper til herre 2020

07 jun 2020
Badbyxor badshorts
Mote & trender

Sommerens 9 hotteste badeshorts

07 jun 2020
Blacc yoga
Mote & trender

Lær å handle smart med Sportamores materialguide

05 jun 2020
pegasus 37
Mote & trender

Test: Så bra er Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: UV-drakter til barn

03 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Mote & trender

Maks tempo med Sauconys nye løpesko Endorphin Pro

01 jun 2020
löparshorts header
Mote & trender

Våre beste løpeshorts til dame og herre

30 may 2020
nike pegasus 37 header
Mote & trender

Bedre demping i nyheten Nike Pegasus 37

30 may 2020
Test tenniskjol
Mote & trender

5 tennisskjørt som er best i test 2020

29 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Mote & trender

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

27 may 2020
Better Bodies träningstights
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Asics GT-2000
Mote & trender

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

26 may 2020
Underkläder träning
Mote & trender

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

25 may 2020
React Miler NY
Mote & trender

Løp lenger med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights
Mote & trender

Test: Korte treningstights til dame 2020

22 may 2020
Merrells trailskor
Mote & trender

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

21 may 2020
New Balance skor
Mote & trender

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

21 may 2020
more news
didrikson kids

Alt du trenger til barnehagestart

Skal barnet ditt starte i barnehagen? Mange spørsmål dukker opp angående hva barnet ditt trenger når han eller hun skal begynne i barnehagen. Vi har laget en sjekkliste som du kan bruke.

6 timer siden
Mote & trender
adidas

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

Få så mye som mulig ut av løpeturen med riktige løpesko! Vær så god, her er en guide som hjelper deg å finne modellen som passer akkurat deg i det store utvalget fra Adidas.

1 dag siden
Mote & trender
Test löparskor dam

STOR test! De beste løpeskoene til dame i 2020

Hvilke løpesko bør jeg bruke? Det er et spørsmål mange stiller seg før sommerens løpesesong. Testpanelet vårt har gjort halve jobben for deg – her er løpeskoene som er best i test!

2 dager siden
Mote & trender
Test_loparskorherr_2020.png

9 løpesko til herre som er best i test 2020

Sesongens løpesko er her! Testpanelet vårt har løpt i modeller som passer til intervaller, løp og lange distanser. Her er årets løpesko til herre som er best i test!

3 dager siden
Mote & trender
Saucony Triumph 18

Derfor bør du løpe i den nye Saucony Triumph 18

Støtdempende mellomsåle, ettersittende hælkappe og en vinnende løpsfølelse – her er grunnene til hvorfor du bør løpe i den nye løpeskoen Triumph 18 fra Saucony.

6 dager siden
Mote & trender
jenny freed

Eksperten tipser: Husk dette når du kjøper en ny sports-BH

Det kan være litt vanskelig å velge en sports-BH. La eksperten Jenny Svedberg Freéd hjelpe deg.

6 dager siden
Mote & trender
Asics GEL-Kayano 27

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

En pronasjonssko som både er superstabil og har mye demping – er det virkelig mulig? Si hei til nyheten Asics GEL-Kayano 27.

02 jul 2020
Mote & trender
Free metcon 3 header

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

Box jump, squats, tauklatring og wallballs – Free Metcon 3 takler alt. Les testpanelets uttalelse om den nye treningsskoen.

01 jul 2020
Mote & trender
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til dame og herre

Testpanelets dom: Høy kvalitet til en billig penge. Vi snakker om Supernova, den nye løpeskoen fra Adidas!

26 jun 2020
Mote & trender
charlotte och pär header

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

Vi har fått hjelp av to superløpere for å kåre de beste løpeskoene fra Asics – både til dame og herre. Les testen for å se resultatet!

23 jun 2020
Mote & trender
Adidas supernova header

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

Her er løpeskoen for deg som ser etter god kvalitet, uten at det skal koste skjorta! Les mer om Adidas nyhet Supernova.

22 jun 2020
Mote & trender
sandaler header

Test: Trendy sandaler til dame 2020

Det er endelig tid for å teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Sjekk ut modellene som er best i test og som passer best til de varmeste dagene i sommer!

18 jun 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Trendy sandaler til herre som er best i test

Sommer = åpne sko! Og hva er vel bedre enn et par trendy sandaler eller slippers? Ta en titt på herretesten vår av sesongens favoritter for føttene!

18 jun 2020
Mote & trender
Test bikini

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

Vi har latt kvinner med forskjellige kroppstyper teste bikinisett fra Waikani Beachwear. Dette mener de om årets sommerlige modeller.

15 jun 2020
Mote & trender
Header.jpg

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

Noen av testpanelets favoritter finner du nå på vårt Summer Sale. Her er de beste løpeskoene på SALG til dame og herre.

14 jun 2020
Mote & trender