Matchanse set

Test: Matchende sett til dame

Matchende treningssett er det mest trendy du kan bruke når du trener. Testpanelet vårt har testet sett fra blant andre Adidas, Nike og Better Bodies.

Det er ikke så rart at mange elsker matchende sett. Treningsklær som matcher ser med en gang ut som et gjennomtenkt antrekk og dessuten slipper du å tenke for mye når du skal pakke ned treningsklærne i bagen en stressende morgen. 

SHOP:

Test av sett fra Adidas – laget for svette dansetimer!

Adidas set

Overdel:

Underdel:

Passer hovedsakelig til: Trening

Testpanelet sier:

Overdelen:

Hei, oversize! Denne singleten er veldig stor, altså kjempestor! 

- Det føles nesten ut som en kjole, siden singleten går helt ned til låret. Hvis du bruker L til vanlig, passer nok S i denne singleten, sier en av testpersonene.

Da Adidas laget denne singleten, har de nok hatt utseendet i fokus. Den har et annerledes design.

- En singlet som er dypt skåret i armhulene, helt ned til ribbeina, og skjæringen i ryggen går helt ned til korsryggen på meg, sier en testperson som er 1,68 høy. 

Stoffet er funksjonelt og puster bra, så den er perfekt for deg som vil tilføye litt stil til en svett dansetime.

- Ikke glem å bruke BH under, for du kommer til å vise alt! 

Underdelen:

Tightsen og singleten passer veldig godt sammen i dette matchende settet. Langs sidene på singleten og på tvers over lårene på tightsen, er det detaljer i en fin gråfarge. Det betyr at settet blir perfekt for deg som vil matche, uten at det blir for opplagt. 

- Jeg elsker matchende treningsklær! Svartheten i dette stoffet er perfekt, du kan absolutt ikke se gjennom tightsen. Personlig liker jeg å gå powerwalks i dette settet, sier en av testpersonene. 

Tightsen er ganske stor i størrelsen, betydelig større enn Nike-tightsen og Asics-tightsen som er med i samme test. Passformen til Adidas-tightsen er best for deg som har en rektangulær kropp, med en litt stor midje i forhold til bena og rumpa.

- Den er for løs i magen, selv om midjen slutter akkurat under navlen hvor man er på sitt bredeste. Noen ganger må jeg dra opp tightsen når jeg trener. Kanskje det hadde blitt en bedre passform hvis stoffet var litt mer elastisk?

Test av sett fra Nike – fantastisk mykt!

Nike matchande set

Overdel:

Underdel:

Passer hovedsakelig til: Yoga

Testpanelet sier:

Overdelen:  

Dommen fra testpanelet lyder som følgende: Komfortabel, fin og perfekt til yoga! En herlig blanding av funksjon og en trendy følelse.

- En ribbet singlet som ikke er laget av bomull, men som føles ut som det fordi stoffet er så mykt. Selv om den er så myk, sitter den etter uten å bli for stram, så den glir ikke av når du tar nedoverpekende hund, kanskje takket være at den er så lang og figursydd. Singleten går ned over rumpa, sier en av testpersonene.

Testpanelet merker seg at overdelen og underdelen fra Nike ikke har den samme gulfargen, noe som er en smakssak. Noen liker at det bryter litt, mens andre hadde foretrukket den samme fargen.

- Det er verdt å merke seg at singleten er stor i størrelsen. Hvis du står mellom to størrelser, bør du utvilsomt ta den minste, selv du med store bryster. Jeg liker at singleten går høyt opp i halsen, men er ikke like stor fan av at singleten er så dypt skåret i armhulene, sier en testperson. 

- Jeg elsker at den er dypt skåret i armhulene, men jeg liker ikke når klær sitter etter akkurat der, sier en annen.  

Underdelen:

Mmm… dette stoffet føles som softis! Det er kjempemykt, tøyelig og deilig.

- Toppscore hva gjelder komfort, bedre enn dette blir det ikke, sier en testperson.

Nike kan noen ganger være litt små i størrelsen, men tightsen er true to size, selv om den er hakket for stor i midjen og hakket for liten over rumpa (ikke optimalt hvis du har timeglassfigur).  

- For meg blir denne tightsen litt gjennomsiktig, så du ser trusa. Den er imidlertid så utrolig komfortabel med den høye midjen og stoffet som klemmer på en myk måte. Elsker også detaljene langs bena, som på meg slutter rett over ankelen, sier en annen testperson. 

Fargen er dus sennepsgul, så den er altså litt mattere i fargen på produktbildet på siden. Kvinnene i testpanelet konstaterer at det er en vanskelig farge for noen. 

- Denne fargen får meg til å føle meg som sennep på en pølse. Jeg er veldig lys i huden og har blondt hår, så denne fargen kler ikke meg. De i testpanelet med mer farge og mørkere hår var imidlertid veldig fine i dette settet, sier en testperson og ler. 

Test av sett fra Blacc – det perfekte sømløse settet!

blacc

Overdel:

Underdel:

Passer hovedsakelig til: Trening med lav intensitet

Testpanelet sier:

Overdelen:

Fin rygg – det er alle i testpanelet enige om.

- Elsker de smale stroppene på ryggen! Jeg liker også at toppen har pads, men strikkingen i stoffet gjør at du ikke får noe direkte løft. Vi i testpanelet synes overdelen sitter best på de med små til middels store bryster. Hvis du har store bryster, trenger du mer støtte når du trener enn denne toppen gir, sier en av testpersonene.

Takket være det sømløse materialet, sitter toppen som støpt på alle testpersonene.

- Komfortabel, myk og behagelig mansjett rundt kroppen. Jeg liker også at halsen er høy, da trenger jeg ikke å bekymre meg for at noe skal "falle ut" når jeg trener. Det eneste jeg har merket meg som et minus, er at toppen går litt for dypt ned ved armhulene. Hadde den vært litt annerledes skåret der, hadde man fått bedre støtte, sier en annen person i testpanelet.

Kombinasjonen av rosa og sømløst splitter testpanelet litt. Noen elsker det, andre ikke. 

- Jeg er den eldste i testpanelet og synes dette settet gir en litt for ungdommelig følelse. Jeg er kanskje ikke så trendy at jeg føler meg komfortabel i dette, haha. 

Underdelen:

Underdelen og overdelen passer veldig bra sammen. Kombinasjonen av en ganske lang topp og tights med høy midje gjør at glipen ved magen blir akkurat passe. Når man kjøper et billig treningssett på nettet og får dette her, så blir man overlykkelig – et skikkelig budsjettkupp! 

- Jeg føler meg fin i dette settet! Jeg elsker den sømløse tightsen fordi den er så myk, noe som selvfølgelig er veldig comfy. Settet føles like behagelig som superundertøy, bare at dette settet er mye finere. En fin detalj er de strikkede ventilasjonshullene på tightsen, sier en av testpersonene. 

Tightsen passer til all slags trening og du kan til og med løpe i den, uten at den glir ned. Den er komfortabel under bevegelse og suger bort svette fra kroppen når du trener.

- Den sitter veldig bra på alle kroppsfasonger, det er ingen fare for cameltoe og den er heller ikke gjennomsiktig. Jeg synes det er deilig med en tights som går over navlen og gir passe støtte. Passformen er perfekt, den former rumpa på en fin måte og på meg er tightsen perfekt i lengden, sier en testperson som er 1,68 cm.

Test av sett fra Better Bodies – syrinlilla drøm for selfies!

better bodies matchande set

Overdel:

Underdel:

Passer hovedsakelig til: Trening og selfies

Testpanelet sier:

Overdelen:

Fargen er magisk. Stoffet er magisk. Men dette settet sitter ikke på et magisk vis på kroppen.

- Når du prøver plaggene foran speilet ser det dritfint ut, men når du begynner å bevege deg, følger også stoffet med. Toppen glir både nedover og ruller seg opp, dessverre. Jeg synes toppen er perfekt å bruke hvis du vil ta bilder i speilet og sende til en venn, men ikke like perfekt når du skal trene, sier en av testpersonene.  

Toppen har pads som er synlige gjennom, så de vil man helst ta ut. Da ser man imidlertid konturene av brystvortene i stedet, noe som heller ikke er så komfortabelt. Derfor liker testpanelet toppen hovedsakelig bakfra, med de tre stroppene i ryggen. 

- På riktig person sitter den kjempefint på, men hvis du er litt usikker på kroppen din, kan denne toppen gjøre at du bare føler deg enda mer usikker. Vi i testpanelet anbefaler den først og fremst til deg med små til middels store bryster. Hvis du har store bryster, trenger du enda mer støtte når du trener. 

Selve "skålen" oppleves som ganske liten i størrelsen, så det kan hende du må gå opp en størrelse. Et stort pluss for den lave prisen og det faktum at toppen er tilgjengelig i så mange farger!  

Underdelen:

Ikke la deg lure av bildene, både tightsen og toppen har nøyaktig den samme pastellfargen. Delene passer veldig bra sammen. Vurderingen av tightsen er imidlertid splittet. Den er veldig behagelig, men passformen er ikke helt perfekt. 

- Jeg bruker størrelse L, men det betyr ikke at jeg er 2,20 cm høy. Denne tightsen er kjempelang og omkretsen rundt ankelen er enorm. Jeg lurer på om de har prøvd denne tightsen på noen som er litt store? Sier en av kvinnene i testpanelet.  

Testpanelet mener at tightsen sitter best i midjen, men den tynne sømløse kvaliteten slipper totalt, så den former ingenting. Den sitter bra over rumpa, men det ser ikke like bra ut. 

- Akkurat som du ser på bildet, så er den gjennomsiktig. Trusa er veldig synlig gjennom. Siden stoffet er så behagelig mot huden og komfortabelt å trene i, kan jeg fortsatt ikke la være å like den. Jeg har ganske lange ben og den sitter perfekt på meg, sier en annen testperson. 

Test av sett fra Asics – en drøm for løpere!

asics

Overdel:

Underdel:

Passer hovedsakelig til: Løping

Testpanelet sier:

Overdelen:

Dette settet er for deg som ikke bare nøyer deg med et pent design, men vil også ha veldig bra treningsklær – som også matcher. Funksjonen er på topp! 

- Det merkes at løpeekspertene på Asics ligger bak denne singleten. Den er helt suveren! Samtlige i testpanelet synes den er ultralett, superventilerende og kjempegod, sier en av testpersonene. 

Singleten er ganske lang, den går en bit ned over rumpa. Den oppleves også som sjenerøs i størrelsen, så velg den minste av størrelsene du står mellom (gjelder også deg med store bryster). Ryggen er litt bredere enn mange andre bryterrygger, noe som betyr at den dekker en sports-BH.

- Jeg liker det myke materialet som er veldig behagelig mot huden. Utformingen tillater armene å pendle fritt når jeg løper, og den holder meg tørr takket være god fukttransport. Fantastisk! 

Underdelen:

Wow, den perfekte løpetightsen!

- Etter å ha løpt i denne tightsen, vil jeg ikke løpe i noen andre. Den har ikke glidelås nederst, som mange andre løpetights har. Jeg synes imidlertid det er bra, siden jeg da kan bruke den på treningssenteret, sier en av testpersonene. 

Stoffet er helt perfekt, med god funksjon som suger fuktigheten bort fra kroppen. Svartheten er også bra, noe som betyr at den ikke er gjennomsiktig. Passformen hylles av testpanelet. Den er perfekt i størrelsen, så velg din vanlige størrelse.

- På bildet er den 7/8 lang, men på meg som er 1,65, er den i full lengde og når meg til over navlen. Den føles skreddersydd for meg som har en timeglassfigur, og den sitter som et skudd. Til og med de andre i testpanelet med en bredere hofte og rumpe, men med en smalere midje, synes at denne er fantastisk, sier en av testpersonene. 

Testpanelet elsker den brede, komfortable midjen og at den kan strammes til, slik at den sitter på plass når du løper.

- Det er nøyaktig slik løpeklær skal oppleves! I tillegg har den smarte detaljer, slik som en nøkkellomme bak på linningen og reflekser. Asics, we love you!

SHOP HER:  og !

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

1 dag siden
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

5 dager siden
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
ub primeblue
Mote & trender

Her er Adidas Ultraboost i resirkulert plast!

08 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Stor test av treningstopper

07 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpetopper til herre 2020

07 jun 2020
Badbyxor badshorts
Mote & trender

Sommerens 9 hotteste badeshorts

07 jun 2020
Blacc yoga
Mote & trender

Lær å handle smart med Sportamores materialguide

05 jun 2020
pegasus 37
Mote & trender

Test: Så bra er Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: UV-drakter til barn

03 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Mote & trender

Maks tempo med Sauconys nye løpesko Endorphin Pro

01 jun 2020
löparshorts header
Mote & trender

Våre beste løpeshorts til dame og herre

30 may 2020
nike pegasus 37 header
Mote & trender

Bedre demping i nyheten Nike Pegasus 37

30 may 2020
Test tenniskjol
Mote & trender

5 tennisskjørt som er best i test 2020

29 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Mote & trender

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

27 may 2020
Better Bodies träningstights
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Asics GT-2000
Mote & trender

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

26 may 2020
Underkläder träning
Mote & trender

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

25 may 2020
React Miler NY
Mote & trender

Løp lenger med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights
Mote & trender

Test: Korte treningstights til dame 2020

22 may 2020
Merrells trailskor
Mote & trender

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

21 may 2020
New Balance skor
Mote & trender

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

21 may 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

21 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

21 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Mote & trender

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

21 may 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Mote & trender

Yoga uten begrensninger i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights
Mote & trender

Tips! 9 tights med høy midje

18 may 2020
Mjukisset
Mote & trender

Fine joggedresser til hverdagsbruk

15 may 2020
more news
Free metcon 3 header

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

Box jump, squats, tauklatring og wallballs – Free Metcon 3 takler alt. Les testpanelets uttalelse om den nye treningsskoen.

1 dag siden
Mote & trender
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til dame og herre

Testpanelets dom: Høy kvalitet til en billig penge. Vi snakker om Supernova, den nye løpeskoen fra Adidas!

5 dager siden
Mote & trender
charlotte och pär header

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

Vi har fått hjelp av to superløpere for å kåre de beste løpeskoene fra Asics – både til dame og herre. Les testen for å se resultatet!

23 jun 2020
Mote & trender
Adidas supernova header

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

Her er løpeskoen for deg som ser etter god kvalitet, uten at det skal koste skjorta! Les mer om Adidas nyhet Supernova.

22 jun 2020
Mote & trender
sandaler header

Test: Trendy sandaler til dame 2020

Det er endelig tid for å teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Sjekk ut modellene som er best i test og som passer best til de varmeste dagene i sommer!

18 jun 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Trendy sandaler til herre som er best i test

Sommer = åpne sko! Og hva er vel bedre enn et par trendy sandaler eller slippers? Ta en titt på herretesten vår av sesongens favoritter for føttene!

18 jun 2020
Mote & trender
Test bikini

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

Vi har latt kvinner med forskjellige kroppstyper teste bikinisett fra Waikani Beachwear. Dette mener de om årets sommerlige modeller.

15 jun 2020
Mote & trender
Header.jpg

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

Noen av testpanelets favoritter finner du nå på vårt Summer Sale. Her er de beste løpeskoene på SALG til dame og herre.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea herr

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

En ny padelracket, løpesko eller sandaler? Vi har plukket ut noen av våre beste tips til ham, som du nå finner på sommersalget vårt.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea dam

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

Her har vi samlet noen av våre beste kupp til dame på vårt store SALG! Løpesko, sandaler, tights med mer.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea barn

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

Vi har plukket ut et lite utvalg av hva du kan finne til barn på det store SALGET vårt. Her er de beste kuppene til både store og små barn.

14 jun 2020
Mote & trender
Birkenstock

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

Det kan være lettere sagt enn gjort å ta vare på sommersko. Eksperten fra Birkenstock gir deg de beste tipsene til hvordan du kan holde sandalene fine!

10 jun 2020
Mote & trender
Birkenstock

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

Med utgangspunkt i komfort og bærekraft, har vel ingen gått glipp av Birkenstocks populære sandaler. Slik ser årets sandaltrender ut i 2020!

10 jun 2020
Mote & trender
daddräkt simning

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

Vil du ta svømmingen til et nytt nivå? Da er det på tide å investere i en teknisk badedrakt. Her er de beste tipsene fra proffen. Les testen av årets beste modeller i 2020.

09 jun 2020
Mote & trender
ub primeblue

Her er Adidas Ultraboost i resirkulert plast!

Nå finnes den elskede løpeskoen fra Adidas, Ultraboost, i en bærekraftig utgave. Den består av så mye som 40% resirkulert polyester. Lær enda mer her!

08 jun 2020
Mote & trender