Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Vi tester myke og spenstige løpesko fra Hoka One One, Nike og Adidas. Her er modellene til dame som er best i test.

Hvis du har løpt mye på asfalt, vet du sannsynligvis hvordan det kan oppleves etter noen kilometer. Plutselig kan du bli sliten i både menisk og føtter, og da kan løpingen rett og slett bli ganske ubehagelig. Det du da trenger er noen løpesko med mye demping. Her tester vi sesongens beste løpesko til dame, for deg som løper mye på asfalt.

SHOP HER:

Løpesko med mye demping

Dam - Nike Joyride Dual Run.jpg

Test: ,

Passer til: Restitusjonsøkter som er middels lange, perfekt for deg som pronerer. 

Det beste med skoen: Dempingen under hælen – som er perfekt for deg som setter ned hælen først! 

Sammendrag: Det er veldig vanlig at både gode løpere og mosjonister har et løpesteg hvor hælen settes ned først i bakken. Hvis du kjenner deg igjen i den beskrivelsen, er Joyride riktig valg for at du skal kunne nyte løpingen din.

- Designet er helt klart det første man legger merke til! Jeg liker det, sier en oppstemt testperson.

Inni sålen, under hælen, er det en liten luftpute. Den er fylt med bitte små kuler av TPU-plast. De små kulene beveger seg fritt i puten, og tilpasser seg etter steget ditt. Det betyr at du kan lande rett på hælen, uten at det merkes hele veien opp i benet. Det er fordi dempingen er veldig myk.

- Hvis jeg skal si noe negativt, er det nok at jeg ikke føler meg så rask i denne skoen, sier en testperson.

De myke kulene demper optimalt, men gir ikke like god respons i frasparket som sålen i Clifton 6 gjør. Ellers er denne løpeskoen fra Nike true to Nike-size. Det betyr at du kan kjøpe samme størrelse som du bruker i andre Nike-sko. Hvis du imidlertid sammenligner med andre varemerker, er den liten. Du kan prøve å gå opp en størrelse fra det du bruker i Adidas og Hoka One One.

- Jeg testet å løpe med Joyride både utendørs og innendørs på en tredemølle. Jeg synes at denne modellen er tilstrekkelig smidig til begge deler, avslutter en i testpanelet.  

Bonus: Her finnes det noe for alle og enhver – Joyride er nemlig tilgjengelig i 

Dam - Hoka One One Clifton 6.jpg

Test: ,

Passer til: Middels til lange distanser for den nøytrale løperen.

Det beste med skoen: Hvor lite den veier, selv om dette er en løpesko med mye demping.

Sammendrag: Mange dempende løpesko kan fort bli ganske tunge, men ikke Clifton 6. Mellomsålen er laget av lett EVA-skum, noe som betyr at den knapt merkes på foten. Overdelen er også tynn og ventilerer optimalt om sommeren.  

- Jeg har blitt avhengig av denne skoen. Selv om den har mye demping, føles den både lett og fremfor alt smidig. Den ser ikke ut som en maratonsko, men jeg kunne definitivt brukt den til konkurranse, sier en testperson. 

Clifton 6 er true to size, så kjøp den størrelsen du vanligvis bruker. Den er imidlertid litt bred i lesten. Det betyr at du med smale føtter kanskje må stramme snøringen ordentlig til. Hvis du ønsker å få plass til en innleggssåle med pronasjonsstøtte, er det på den andre siden optimalt. Det er god plass ved fotbuen. 

- Det er helt klart mye demping i denne skoen, men kanskje ikke fullt så mye som i Nike Joyride og Adidas Ultraboost. Jeg tror imidlertid den har bedre energiretur, sier en testperson.

Når du løper, kan du regne med at du belaster sko og ledd med omtrent fire ganger din egen kroppsvekt. Hvis du da lander rett på hælen, kan det gjøre ganske vondt, men det slipper du i Clifton 6 som tar imot steget ditt.

Tips: Er Clifton utsolgt i den fargen du ønsker? I starten av juni fylles lageret vårt opp. Hold utkikk i sortimentet eller klikk på "påminn meg", så sender vi deg en mail når skoen er tilgjengelig i sortimentet vårt!  

renew run nike korrad

Test: ,

Passer til: Korte til middels lange strekninger på asfalt, for deg med et nøytralt løpesteg.

Det beste med skoen: At den har god demping og er overraskende stabil til å være en nøytral løpesko.

Sammendrag: Dette er den første løpeskoen i testen som panelet omtaler som "dritfin". Den lyse overdelen, med detaljer i rosa neon, faller testpersonene våre pladask for. Du må imidlertid ha litt tålmodighet med denne skoen, mener testpersonene:  

- Det første jeg tenkte da jeg tok på meg skoen, var at den virket litt stiv og klumpete, men etter en stund ble den veldig behagelig. 

Etter den noe ubehagelige tilvenningsperioden, ble denne løpeskoen utrolig komfortabel. Til og med testpersoner som sliter med små belastningsskader stoler helt og holdent på dempingen i Nike Renew Run.

- Jeg har tidligere hatt problemer med beinhinnene, spesielt på asfalt, men jeg merker det ikke med denne løpeskoen! 

Ellers får skoen høy score for ventilasjonen, noe som er perfekt om sommeren. Sist, men ikke minst, vil testpanelet gjøre oss oppmerksomme på at skoen er veldig prisverdig for å være av så høy kvalitet. Er det noe vi liker, så er det et kupp!  

Bonus: Her finner du denne ekstremt fine skoen i

Dam - adidas UltraBOOST 20.jpg

Test: ,

Passer til: Middels lange til lange distanser, for deg med et nøytralt løpesteg.

Det beste med skoen: Det kan oppsummeres med ett eneste ord: dempingen! 

Sammendrag: Kan dette være sortimentets mest hyllede løpesko? Ultraboost er minst like populær å bruke som en sneaker som den er å løpe i. Før den siste utgangen ble lansert, har den imidlertid blitt utstyrt med en stivere overdel. Det betyr at den er bedre til løping, selv om det ikke har gått på bekostning av komforten. 

- Hjemme hos meg står det alltid minst et par Ultraboost på dørmatta. Hvis jeg sliter dem ut, kjøper jeg umiddelbart nye, sier en testperson.

Det er hovedsakelig dempingen som gjør at testpersonenes hysteri kan sammenlignes med Justin Bieber-hysteriet på starten av 10-tallet. Fordelene med skoen slutter imidlertid ikke der. Overdelen er også utrolig behagelig, og har en strømpelignende passform. 

- Jeg trenger knapt å knyte denne skoen. Den sitter så bra rundt foten min, sier en testperson. 

Testpanelet må anstrenge seg for å komme med negative anmerkninger, men klarer til slutt å presse ut at Ultraboost muligens er litt for myk, akkurat som Nike Joyride. Det hemmer hurtigheten litt, men ikke nok til at det trekker ned den skyhøye helhetsvurderingen. 

Bonus: Ultraboost er også tilgjengelig i

Dam - Hoka One One W Bondi 6.jpg

Test: ,

Passer til: Alle strekninger dersom du har et mer avansert løpesteg. 

Det beste med skoen: At den er så tilgivende. Du trenger ikke nødvendigvis å ha den perfekte løpeteknikken for å løpe i denne løpeskoen. 

Sammendrag: Det kan sies at Bondi passer deg med et tungt løpesteg. Det betyr at du enten veier litt mer enn gjennomsnittet, eller har en dårligere teknikk. Bondi er imidlertid ikke et dårlig valg for deg som har et vanlig løpesteg, men er da perfekt til lange løp og restitusjonsøkter.

- Jeg ble umiddelbart overrasket over følelsen. Det er ikke ofte det føles riktig å si at man "løper på skyer", sier en testperson. 

Sålen til Bondi 6 er veldig høy og veldig bred. Her kan du få plass til en innleggssåle, uten at det er noe problem. Det er også praktisk talt umulig å tråkke feil. Det er faktisk ingen pronasjonsstøtte i denne løpeskoen fra Hoka One One, men den er likevel stabil. 

- Jeg opplever at den er litt vanskelig å løpe i dersom du ikke er vant til en så tykk såle, vil en testperson påpeke. 

Bondi, og noen andre løpesko fra Hoka One One, har en tendens til å se ganske klumpete ut. Har du imidlertid testet Hoka-sko én gang, vet du at de ikke oppleves som klumpete etter at du har vent deg til den ekstraordinære sålen. Til tross for den overdimensjonerte rullende sålen, er Bondi både lett og overraskende smidig. Det beste er imidlertid dempingen, som er veldig tilgivende.

Tips: Er Bondi utsolgt allerede? I begynnelsen av juni fylles lageret vårt opp. Hold utkikk i sortimentet eller klikk på "påminn meg", så sender vi en mail når skoen er tilgjengelig i sortimentet igjen!  

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Test av tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

1 dag siden
Shorts
Mote & trender

Test: Svarte treningsshorts til herre

1 dag siden
Nike Air Zoom SuperRep
Mote & trender

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

3 dager siden
Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

6 dager siden
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

06 aug 2020
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

03 aug 2020
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

02 aug 2020
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
Skolstart Hummel
Mote & trender

Sjekkliste før skolestart

27 jul 2020
Clifton 7
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Test Better Bodies tights
Mote & trender

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

27 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Mote & trender

Test! Så bra er Asics Gel-Kayano 27

27 jul 2020
Nike barnsko
Mote & trender

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

26 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Mote & trender

Endelig! Her er Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Axion tennis
Mote & trender

Axions nye kolleksjon for tennis og padel

20 jul 2020
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

14 jul 2020
adidas
Mote & trender

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

13 jul 2020
Test löparskor dam
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene til dame i 2020

12 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Mote & trender

9 løpesko til herre som er best i test 2020

10 jul 2020
Saucony Triumph 18
Mote & trender

Derfor bør du løpe i den nye Saucony Triumph 18

08 jul 2020
jenny freed
Mote & trender

Eksperten tipser: Husk dette når du kjøper en ny sports-BH

07 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Mote & trender

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

26 jun 2020
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
more news
Test av tights

Stor test av treningstights

Høy midje, med mønster eller klassisk svart? Testpanelet vårt har testet treningstights til henne fra Adidas, Nike, Better Bodies, Blacc og Kari Traa.

1 dag siden
Mote & trender
Shorts

Test: Svarte treningsshorts til herre

Testpanelet vårt har prøvd shorts fra blant annet Nike, Adidas og Under Armour. Her er treningsshortsen til herre som er best i test.

1 dag siden
Mote & trender
Nike Air Zoom SuperRep

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

Air Zoom SuperRep, SuperRep Go og SuperRep Cycle – vi undersøker forskjellen mellom de tre treningsskoene fra Nike!

3 dager siden
Mote & trender
Test ryggsäck barn.png

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

Det kan være lettere sagt enn gjort å finne riktig ryggsekk til barnet ditt. La minipanelet vårt hjelpe deg. De har testet noen av sesongens nyeste barnesekker!

6 dager siden
Mote & trender
Header.jpg

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

Det er viktig å velge en bra sykkelhjelm. I denne testen har vi prøvd flere modellers justerbarhet, komfort, ventilasjon og design.

06 aug 2020
Mote & trender
Nike löparskor test

Løpeskoene fra Nike som er best i test

Tre løpesko som alle har fått toppscore fra det dedikerte løpepanelet – her er de beste løpeskoene fra Nike!

05 aug 2020
Mote & trender
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 must-haves til skolestart

Sommerferien går mot slutten og et nytt semester er rett rundt hjørnet. Pass på at barnet er klar til skolestart. Her er favorittene våre akkurat nå.

03 aug 2020
Mote & trender
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

Treningsklær og sko fra Nike er veldig populære takket være det store utvalget, det stilige designet og den gode kvaliteten. Vi lot vårt mannlige testpanel trene i treningsbukser, sko og andre treningsklær fra Nike. Her er resultatet!

03 aug 2020
Mote & trender
Nike träningskläder

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

De beste treningsskoene, tightsen som får toppscore og løpetoppen som sitter som en drøm! Her er det beste fra Nike – ifølge vårt kvinnelige testpanel!

02 aug 2020
Mote & trender
Reebok Nano X

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

Den tiende versjonen av Reeboks mest populære treningssko Nano beskrives som den beste hittil. Nå er Nano X her i nye farger!

31 jul 2020
Mote & trender
Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

29 jul 2020
Mote & trender
Test Birkenstock

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

Det er på høy tid å teste favorittsandalene fra Birkenstock. Testpanelet vårt har prøvd de tre mest populære Arizona-modellene – her er sandalen som er best i test!

28 jul 2020
Mote & trender
Skolstart Hummel

Sjekkliste før skolestart

Sommerferien går mot slutten og skolestart nærmer seg med stormskritt. Her er listen over alt barna trenger i garderoben, i tillegg til vanlige klær og sko, før det nye skoleåret starter. Skriv ut og kryss av.

27 jul 2020
Mote & trender
Clifton 7

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

"For en sprett", utbryter en testperson. Nyheten Clifton 7 fra Hoka One One blir fort en favoritt blant både mannlige og kvinnelige løpere. Les testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Mote & trender
Test Better Bodies tights

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

En treningstights skal følge kroppen, være komfortabel på og fremfor alt være squatvennlig. Vi setter sesongens favoritter fra Better Bodies på prøve.

27 jul 2020
Mote & trender