Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Vi tester myke og spenstige løpesko fra Hoka One One, Nike og Adidas. Her er modellene til dame som er best i test.

Hvis du har løpt mye på asfalt, vet du sannsynligvis hvordan det kan oppleves etter noen kilometer. Plutselig kan du bli sliten i både menisk og føtter, og da kan løpingen rett og slett bli ganske ubehagelig. Det du da trenger er noen løpesko med mye demping. Her tester vi sesongens beste løpesko til dame, for deg som løper mye på asfalt.

SHOP HER:

Løpesko med mye demping

Dam - Nike Joyride Dual Run.jpg

Test: ,

Passer til: Restitusjonsøkter som er middels lange, perfekt for deg som pronerer. 

Det beste med skoen: Dempingen under hælen – som er perfekt for deg som setter ned hælen først! 

Sammendrag: Det er veldig vanlig at både gode løpere og mosjonister har et løpesteg hvor hælen settes ned først i bakken. Hvis du kjenner deg igjen i den beskrivelsen, er Joyride riktig valg for at du skal kunne nyte løpingen din.

- Designet er helt klart det første man legger merke til! Jeg liker det, sier en oppstemt testperson.

Inni sålen, under hælen, er det en liten luftpute. Den er fylt med bitte små kuler av TPU-plast. De små kulene beveger seg fritt i puten, og tilpasser seg etter steget ditt. Det betyr at du kan lande rett på hælen, uten at det merkes hele veien opp i benet. Det er fordi dempingen er veldig myk.

- Hvis jeg skal si noe negativt, er det nok at jeg ikke føler meg så rask i denne skoen, sier en testperson.

De myke kulene demper optimalt, men gir ikke like god respons i frasparket som sålen i Clifton 6 gjør. Ellers er denne løpeskoen fra Nike true to Nike-size. Det betyr at du kan kjøpe samme størrelse som du bruker i andre Nike-sko. Hvis du imidlertid sammenligner med andre varemerker, er den liten. Du kan prøve å gå opp en størrelse fra det du bruker i Adidas og Hoka One One.

- Jeg testet å løpe med Joyride både utendørs og innendørs på en tredemølle. Jeg synes at denne modellen er tilstrekkelig smidig til begge deler, avslutter en i testpanelet.  

Bonus: Her finnes det noe for alle og enhver – Joyride er nemlig tilgjengelig i 

Dam - Hoka One One Clifton 6.jpg

Test: ,

Passer til: Middels til lange distanser for den nøytrale løperen.

Det beste med skoen: Hvor lite den veier, selv om dette er en løpesko med mye demping.

Sammendrag: Mange dempende løpesko kan fort bli ganske tunge, men ikke Clifton 6. Mellomsålen er laget av lett EVA-skum, noe som betyr at den knapt merkes på foten. Overdelen er også tynn og ventilerer optimalt om sommeren.  

- Jeg har blitt avhengig av denne skoen. Selv om den har mye demping, føles den både lett og fremfor alt smidig. Den ser ikke ut som en maratonsko, men jeg kunne definitivt brukt den til konkurranse, sier en testperson. 

Clifton 6 er true to size, så kjøp den størrelsen du vanligvis bruker. Den er imidlertid litt bred i lesten. Det betyr at du med smale føtter kanskje må stramme snøringen ordentlig til. Hvis du ønsker å få plass til en innleggssåle med pronasjonsstøtte, er det på den andre siden optimalt. Det er god plass ved fotbuen. 

- Det er helt klart mye demping i denne skoen, men kanskje ikke fullt så mye som i Nike Joyride og Adidas Ultraboost. Jeg tror imidlertid den har bedre energiretur, sier en testperson.

Når du løper, kan du regne med at du belaster sko og ledd med omtrent fire ganger din egen kroppsvekt. Hvis du da lander rett på hælen, kan det gjøre ganske vondt, men det slipper du i Clifton 6 som tar imot steget ditt.

Tips: Er Clifton utsolgt i den fargen du ønsker? I starten av juni fylles lageret vårt opp. Hold utkikk i sortimentet eller klikk på "påminn meg", så sender vi deg en mail når skoen er tilgjengelig i sortimentet vårt!  

renew run nike korrad

Test: ,

Passer til: Korte til middels lange strekninger på asfalt, for deg med et nøytralt løpesteg.

Det beste med skoen: At den har god demping og er overraskende stabil til å være en nøytral løpesko.

Sammendrag: Dette er den første løpeskoen i testen som panelet omtaler som "dritfin". Den lyse overdelen, med detaljer i rosa neon, faller testpersonene våre pladask for. Du må imidlertid ha litt tålmodighet med denne skoen, mener testpersonene:  

- Det første jeg tenkte da jeg tok på meg skoen, var at den virket litt stiv og klumpete, men etter en stund ble den veldig behagelig. 

Etter den noe ubehagelige tilvenningsperioden, ble denne løpeskoen utrolig komfortabel. Til og med testpersoner som sliter med små belastningsskader stoler helt og holdent på dempingen i Nike Renew Run.

- Jeg har tidligere hatt problemer med beinhinnene, spesielt på asfalt, men jeg merker det ikke med denne løpeskoen! 

Ellers får skoen høy score for ventilasjonen, noe som er perfekt om sommeren. Sist, men ikke minst, vil testpanelet gjøre oss oppmerksomme på at skoen er veldig prisverdig for å være av så høy kvalitet. Er det noe vi liker, så er det et kupp!  

Bonus: Her finner du denne ekstremt fine skoen i

Dam - adidas UltraBOOST 20.jpg

Test: ,

Passer til: Middels lange til lange distanser, for deg med et nøytralt løpesteg.

Det beste med skoen: Det kan oppsummeres med ett eneste ord: dempingen! 

Sammendrag: Kan dette være sortimentets mest hyllede løpesko? Ultraboost er minst like populær å bruke som en sneaker som den er å løpe i. Før den siste utgangen ble lansert, har den imidlertid blitt utstyrt med en stivere overdel. Det betyr at den er bedre til løping, selv om det ikke har gått på bekostning av komforten. 

- Hjemme hos meg står det alltid minst et par Ultraboost på dørmatta. Hvis jeg sliter dem ut, kjøper jeg umiddelbart nye, sier en testperson.

Det er hovedsakelig dempingen som gjør at testpersonenes hysteri kan sammenlignes med Justin Bieber-hysteriet på starten av 10-tallet. Fordelene med skoen slutter imidlertid ikke der. Overdelen er også utrolig behagelig, og har en strømpelignende passform. 

- Jeg trenger knapt å knyte denne skoen. Den sitter så bra rundt foten min, sier en testperson. 

Testpanelet må anstrenge seg for å komme med negative anmerkninger, men klarer til slutt å presse ut at Ultraboost muligens er litt for myk, akkurat som Nike Joyride. Det hemmer hurtigheten litt, men ikke nok til at det trekker ned den skyhøye helhetsvurderingen. 

Bonus: Ultraboost er også tilgjengelig i

Dam - Hoka One One W Bondi 6.jpg

Test: ,

Passer til: Alle strekninger dersom du har et mer avansert løpesteg. 

Det beste med skoen: At den er så tilgivende. Du trenger ikke nødvendigvis å ha den perfekte løpeteknikken for å løpe i denne løpeskoen. 

Sammendrag: Det kan sies at Bondi passer deg med et tungt løpesteg. Det betyr at du enten veier litt mer enn gjennomsnittet, eller har en dårligere teknikk. Bondi er imidlertid ikke et dårlig valg for deg som har et vanlig løpesteg, men er da perfekt til lange løp og restitusjonsøkter.

- Jeg ble umiddelbart overrasket over følelsen. Det er ikke ofte det føles riktig å si at man "løper på skyer", sier en testperson. 

Sålen til Bondi 6 er veldig høy og veldig bred. Her kan du få plass til en innleggssåle, uten at det er noe problem. Det er også praktisk talt umulig å tråkke feil. Det er faktisk ingen pronasjonsstøtte i denne løpeskoen fra Hoka One One, men den er likevel stabil. 

- Jeg opplever at den er litt vanskelig å løpe i dersom du ikke er vant til en så tykk såle, vil en testperson påpeke. 

Bondi, og noen andre løpesko fra Hoka One One, har en tendens til å se ganske klumpete ut. Har du imidlertid testet Hoka-sko én gang, vet du at de ikke oppleves som klumpete etter at du har vent deg til den ekstraordinære sålen. Til tross for den overdimensjonerte rullende sålen, er Bondi både lett og overraskende smidig. Det beste er imidlertid dempingen, som er veldig tilgivende.

Tips: Er Bondi utsolgt allerede? I begynnelsen av juni fylles lageret vårt opp. Hold utkikk i sortimentet eller klikk på "påminn meg", så sender vi en mail når skoen er tilgjengelig i sortimentet igjen!  

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

nike pegasus 37 header
Mote & trender

Bedre demping i nyheten Nike Pegasus 37

7 timer siden
Test tenniskjol
Mote & trender

5 tennisskjørt som er best i test 2020

12 timer siden
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Mote & trender

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

3 dager siden
Better Bodies träningstights
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

3 dager siden
Asics GT-2000
Mote & trender

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

4 dager siden
Underkläder träning
Mote & trender

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

4 dager siden
React Miler NY
Mote & trender

Løp lenger med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights
Mote & trender

Test: Korte treningstights til dame 2020

22 may 2020
Merrells trailskor
Mote & trender

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

21 may 2020
New Balance skor
Mote & trender

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

21 may 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

21 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

21 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Mote & trender

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

21 may 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Mote & trender

Yoga uten begrensninger i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights
Mote & trender

Tips! 9 tights med høy midje

18 may 2020
Mjukisset
Mote & trender

Fine joggedresser til hverdagsbruk

15 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Best i test: Sport-BH'er til løping

13 may 2020
badtofflor plock
Mote & trender

Sommerens beste sandaler og slippers

13 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Mote & trender

Den nye løpeskoen Saucony Freedom 3 er her

13 may 2020
lisa tellbe header
Mote & trender

Slik styler Lisa Tellbe sine Nike-favoritter

13 may 2020
fila header
Mote & trender

Derfor er sneakers fra Fila et stilsikkert valg i sommer

12 may 2020
gavelo seamless
Mote & trender

Nå har vi fått inn treningsklær fra Gavelo

11 may 2020
sneakers herr
Mote & trender

Shoppingtips! 9 fine, svarte sneakers til herre

11 may 2020
sneakers header
Mote & trender

Trendspaning! 8 rosa sneakers til dame

11 may 2020
Matchanse set
Mote & trender

Test: Matchende sett til dame

10 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Treningstrusene som er best i test

10 may 2020
Årets badtrender
Mote & trender

Årets hotteste badetrender

08 may 2020
Asics Novablast test
Mote & trender

Vi tester nyheten Asics Novablast til dame og herre

07 may 2020
Kompressionsstrumpor header
Mote & trender

Best i test: Kompresjonsstrømper

05 may 2020
nano x header
Mote & trender

Nyheten Reebok Nano X – like allsidig som deg

05 may 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Mote & trender

Test: Treningsskoen Reebok Nano X

05 may 2020
Petra Månström
Mote & trender

Slik kler du deg til løping om våren

04 may 2020
tights header
Mote & trender

Topp 5: Våre beste treningstights

03 may 2020
header skaljackor 2020
Mote & trender

Best i test: Skalljakker til dame & herre 2020

02 may 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Bondi – den beste løpeskoen for deg med et tungt løpesteg

27 apr 2020
salomon löpning ss 20
Mote & trender

Hvordan bør jeg vaske løpeklærne mine?

27 apr 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi har testet vårjakker til herre 2020

25 apr 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Best i test! Trendy vårjakker til dame i 2020

24 apr 2020
more news
nike pegasus 37 header

Bedre demping i nyheten Nike Pegasus 37

Den siste versjonen av alles favorittsko er her: Nike Air Zoom Pegasus 37! Her kan du lese om oppdateringene, dempingen og det nye designet på løpeskoen.

7 timer siden
Mote & trender
Test tenniskjol

5 tennisskjørt som er best i test 2020

Du kan bare glemme en innershorts som glir opp og et gjennomsiktig stoff. Her er våre topp fem tennisskjørt som er best i test!

12 timer siden
Mote & trender
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

Vil du ha et par retroinspirerte, men fortsatt moderne, sneakers? Da bør du satse på sko fra New Balance! Her er årets nyheter.

3 dager siden
Mote & trender
Better Bodies träningstights

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

De har et bredt sortiment av treningstights, fra myke og sømløse tights til kompresjonstights. Her hjelper vi deg å finne riktig tights fra Better Bodies.

3 dager siden
Mote & trender
Asics GT-2000

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

Hvis du sliter med pronasjon, er det flere ting man kan lære av skoprodusenten Asics. Her er alt du trenger å vite om deres beste pronasjonssko.

4 dager siden
Mote & trender
Underkläder träning

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

Har du fått gnagsår i lysken av trening? Bomullsundertøy er nok grunnen til det!

4 dager siden
Mote & trender
React Miler NY

Løp lenger med Nike React Miler

Vil du ha en god mengdetreningssko som gir deg den støtten du trenger under lange økter? Da er Nikes løpenyhet, React Miler, noe for deg.

22 may 2020
Mote & trender
korta tights

Test: Korte treningstights til dame 2020

Det kan være deilig å trene i en kort tights når det er varmt ute. Veldig flaks, for testpanelet vårt har nemlig testet korte tights!

22 may 2020
Mote & trender
Merrells trailskor

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

Er det på tide å kjøpe nye terrengsko? Her tester vi de beste terrengskoene fra Merrell.

21 may 2020
Mote & trender
New Balance skor

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

Lær hvordan du finner riktig modell i utvalget av løpesko fra New Balance. Her er deres mest populære modeller!

21 may 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Adidas, Nike, Hoka One One eller Saucony – hvilken produsent har de beste løpeskoene med mye demping? Vi har svaret!

21 may 2020
Mote & trender
Header.jpg

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

På tide å gå til innkjøp av nye fotballsko til barnet? Les denne testen først!

21 may 2020
Mote & trender
nike-low-sneakers.jpg

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

Hvite sneakers holder seg ikke hvite spesielt lenge. Prøv disse triksene for å få dem kritthvite igjen!

21 may 2020
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Vi tester myke og spenstige løpesko fra Hoka One One, Nike og Adidas. Her er modellene til dame som er best i test.

19 may 2020
Mote & trender
Nike yoga infinalon header

Yoga uten begrensninger i Nike Infinalon

Når du utøver yoga, er klesvalget veldig viktig – da tenker vi selvfølgelig først og fremst på funksjonen. Det nye materialet Infinalon fra Nike er det mest behagelige du har prøvd så langt!

19 may 2020
Mote & trender