header

Test: Langermede treningstrøyer for kvinner

Vi har løpt og trent i høstens fineste treningstrøyer med lange ermer. Her er modellene fra blant annet Casall, Röhnisch og Nike som er best i test!

Så snart sommeren blir til høst og temperaturen kryper nedover, er det på tide å fylle garderoben med langermede treningstrøyer. Bortsett fra at trøyen skal holde deg varm, må den også være fleksibel og transportere bort overskuddsvarme og svette. Så kommer det til personlige preferanser. Mange liker for eksempel treningstrøyer med glidelås og mansjetter nederst på ermene. Panelet vårt har imidlertid trent i litt av hvert. Hvilken blir din favoritt?

Shop med en gang:

,

casall

Tilgjengelig i fargene: , og .

Testpanelet mener:

Denne veldig kledelige treningstrøyen fra Casall faller i smak hos testpersonene med en gang. Passformen er stram og ettersittende, med en ganske dyp hals som gir et veldig feminint snitt. Det kan imidlertid være lurt å skaffe seg en liten oversikt over størrelsene.

- Jeg synes at klærne fra Casall generelt er litt små i størrelsen, og det gjelder også denne trøyen. Jeg bruker vanligvis størrelse 36 i topper, men nå hadde jeg størrelse 38 og kunne ikke gått ned i størrelsen, sier en tester.

Når du har funnet riktig størrelse, er den imidlertid så behagelig og god som overhodet mulig. Denne langermede treningstrøyen ble testet under forskjellige aktiviteter.

- Jeg testet trøyen under tre treningsøkter – styrketrening på treningssenteret, HIIT-trening innendørs og løping. Jeg synes trøyen fungerte bra til alle treningsformene.

Trøyen transporterer bort fuktighet effektivt og materialet tørker relativt raskt. Du kan med andre ord svette mye uten å føle deg hverken ekkel eller fuktig. Når det er sagt, kan den oppleves som litt varm, hvis du løper veldig intense intervaller innendørs.

- Designet er veldig stilig og diskret, uten for mye unødvendige detaljer – akkurat slik jeg liker klærne mine. Jeg vil si at den passer til de fleste stiler, sier en tester og fortsetter:

- Casall-trøyen har lange ermer og går også litt ned over midjen, noe som er perfekt for deg som er høy og ellers opplever at mange trøyer kan bli litt for korte.

,

nike

Tilgjengelig i fargene: , og .

Testpanelet mener:

- Ok, først og fremst – sykt fin trøye! Den går litt lengre ned over rumpa og har et fint snitt på siden. Det gir et veldig feminint utseende, utbryter en testperson så fort hun får trøyen over hodet. 

Denne Nike-trøyen med lange ermer er litt tykkere i stoffet. Heldigvis mangler den en hette, som mange andre tykke treningstrøyer har. På den måten unngår du irritasjonen når en hette kommer i veien når du løper eller trener. I stedet har trøyen en høy krage som beskytter mot vind.

- Det er veldig smidig at trøyen har en lomme på venstre arm, hvor du enkelt får plass til bankkort og nøkler. Ermene er også litt lengre med tommelhull nederst, slik at trøyen sitter på plass i tillegg til at det ekstra stoffet varmer hendene. Hvor smart er ikke det?

I tillegg til mange gode løsninger, overgår også de grunnleggende funksjonene forventningene i denne modellen. På innsiden er det små, sydde kanaler som skal transportere fuktighet bort fra kroppen. På den måten slipper du å bli nedkjølt etter du har svettet under en lang periode. Det og tykkelsen på materialet gjør dette til en treningstrøye som passer like bra sent på høsten som tidlig på våren.

- Størrelsen er true to size. Kjøp den størrelsen du vanligvis bruker, tipser testpersonene. 

,

gavelo

Tilgjengelig i fargen: .

Testpanelet mener:

Fin genser, god passform og stilig – det mener testpersonene, og hva mer kan man vel ønske seg? Gavelo er et relativt nytt merke på Sportamore, men hvis du har mye erfaring med trening, har du sannsynligvis sett de stilige treningstrøyene deres før. Merket er ofte preget av dristige mønstre og farger, men akkurat denne langermede treningstrøyen er ganske nedskalert og stilren.

- Jeg testet den da jeg spilte tennis og på treningssenteret ved vanlig styrketrening. Den fungerte bra for begge aktivitetene, men ved tennis ble den litt varm etter hvert. Da spilte jeg imidlertid inne i en hall. Hadde vi spilt utendørs, er jeg sikker på at den hadde vært suveren. 

Treningstrøyen fra Gavelo er figursydd og relativt stram. Hvis du liker en mer avslappet passform, er kanskje ikke dette modellen for deg. Prøv å gå opp en størrelse hvis du fortsatt vil prøve.

- Jeg reagerte umiddelbart på den bra lengden på ermene. Du som er over middels lang vet at det verste som finnes er trøyer som sitter bra helt til du løfter den ene armen, og armen bare glir opp! 

Dette er en såkalt treningstrøye med halfzip, altså en glidelås i halsen som du kan dra ned etter oppvarmingen. Veldig praktisk!

,

kari traa

Tilgjengelig i fargen: .

Testpanelet mener:

Kari Traa er mest kjent for ull- og superundertøyet sitt, men alle som har prøvd treningsklærne deres, vet at de ikke er så dumme de heller. Denne treningstrøyen, med lange ermer, er først og fremst veldig fin, men er også veldig komfortabel. 

- Trøyen er kjempefin å løpe i nå som temperaturen synker om kveldene. Den varmer litt i begynnelsen av treningsøkten, og takket være det tynne stoffet under armene og langs sidene, er den også veldig deilig og sval når jeg svetter .

Størrelsen er true to size – kjøp samme størrelse som du vanligvis bruker – men husk at passformen er ettersittende. Testpanelet legger merke til at den sitter strammere enn den gjør på produktbildet. 

- Den sitter imidlertid bra og etter på kroppen, uten å krølle seg eller gli opp. Det er mulig at den er litt kort i armene dersom du er lang, mener en testperson.

Designmessig får Kari Traa-trøyen høy score. Selv om silhuetten er enkel, på grensen til beskjeden, forbedres helhetsinntrykket av den fine fargen som skiller seg ut, uten å være for mye.

- Materialet er mykt og fleksibelt, så selv om trøyen er veldig stram, føler du deg aldri stiv eller begrenset. Jeg vil absolutt anbefale denne!

,

röhnisch

Tilgjengelig i fargene: og .

Testpanelet mener:

Denne treningstrøyen med lange ermer er fremfor alt veldig, veldig fin. Over skuldrene er den laget av et tynt, nesten gjennomsiktig stoff som får designet til å gå fra kjedelig ensfarget til spennende.

- Bortsett fra det er den på alle mulige måter en kjempebra trøye, som passer til de fleste treningsformer, forteller en testperson.

Siden materialet på skuldrene er så tynt, passer trøyen best under varme dager eller trening innendørs. Ved trening utendørs anbefales det å bruke varmere lag over, kanskje en vindjakke om høsten. 

- Materialet er veldig tynt og fleksibelt, sier en tester og fortsetter:

- Trøyen ventilerer også akkurat som den skal. Det er ingen risiko for at jeg blir for svett.

Størrelsesmessig er den litt liten, men ikke så liten at du må gå opp en hel størrelse fra det du normalt kjøper. Passformen er normal.

SHOP NÅ:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

canada snow
Mote & trender

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

1 dag siden
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

1 dag siden
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

2 dager siden
Test Björn Borg
Mote & trender

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

3 dager siden
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

4 dager siden
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: De beste innebandyskoene til dame

6 dager siden
promenadskor header
Mote & trender

Vanntette tursko som er best i test

16 sep 2020
Vinterjacka barn
Mote & trender

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

14 sep 2020
nike superrep header
Mote & trender

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

14 sep 2020
Test tights med fickor
Mote & trender

Test: Den beste treningstightsen med lommer

13 sep 2020
innebandylubbor
Mote & trender

Stor test av innebandykøller

13 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

11 sep 2020
Nike
Mote & trender

Finn riktige løpesko fra Nike

10 sep 2020
Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 sep 2020
Adidas
Mote & trender

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

08 sep 2020
virvelvind
Mote & trender

Sjekk ut høstens prisverdige barnekolleksjon!

07 sep 2020
header
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for kvinner

05 sep 2020
långärmade träningströjor test
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for menn

05 sep 2020
Blacc fitness
Mote & trender

New in: Squat-vennlige tights fra Blacc

04 sep 2020
test svarta tights
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

01 sep 2020
nike metcon 6
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Metcon 6

31 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

26 aug 2020
Nike Metcon Release
Mote & trender

Alt du vil vite om nyheten Nike Metcon 6

26 aug 2020
Header – 1.jpg
Mote & trender

Best i test: Padelsko til herre

23 aug 2020
Padelskor dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til henne

21 aug 2020
Kari Traa
Mote & trender

Høstens nye ull- og superundertøy fra Kari Traa

19 aug 2020
jared ward
Mote & trender

Bli høy på endorfiner i Sauconys nye løpesko

16 aug 2020
Test av tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

12 aug 2020
Shorts
Mote & trender

Test: Svarte treningsshorts til herre

12 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep
Mote & trender

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

07 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

06 aug 2020
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

03 aug 2020
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

02 aug 2020
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
more news
canada snow

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

Myke, varme og helt fantastiske på! Her er alt du trenger å vite om støvlene fra Canada Snow.

1 dag siden
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Hvis du løper på asfalt trenger du sko med god demping for å få et skånsomt fotisett. Vi har testet løpesko med demping til herre.

1 dag siden
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Dempende løpesko er alfa og omega til distanseøkter på asfalt og andre harde underlag for at du skal få et skånsomt fotisett. Her er de myke løpeskoene til henne som er best i test!

2 dager siden
Mote & trender
Test Björn Borg

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

Björn Borg har nettopp lansert sin nye løpekolleksjon, Running from daylight, og vi har selvfølgelig satt klærne på prøve. Så bra er de fine dame- og herreplaggene.

3 dager siden
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

Vårt mannlige testpanel har spurtet og gjort raske vendinger i de nye treningsskoene våre som er ment for sport innendørs. Her er innebandyskoene som er best akkurat nå!

4 dager siden
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: De beste innebandyskoene til dame

Her er skoene som topper prestasjonen på innebandybanen. Sportamores testpanel har spilt i sesongens nye innendørssko.

6 dager siden
Mote & trender
promenadskor header

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er på tide å finne riktige tursko. Vi har testet de beste vanntette turskoene til dame og herre.

16 sep 2020
Mote & trender
Vinterjacka barn

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

Vinterjakken er det viktigste kjøpet du gjør til barnet ditt i vinter. Her er 7 tips til hvordan du velger riktig.

14 sep 2020
Mote & trender
nike superrep header

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

Med det brede utvalget av treningssko fra Nike, er det lett å finne riktig modell til deg og din trening. Vi guider deg til det riktige valget!

14 sep 2020
Mote & trender
Test tights med fickor

Test: Den beste treningstightsen med lommer

Det er både populært og vanlig å ta med seg telefonen på styrketreningen for å høre på musikk. Derfor har testpanelet vårt svettet i nye treningstights med store lommer.

13 sep 2020
Mote & trender
innebandylubbor

Stor test av innebandykøller

Bladet, griptapen og vekten – det er mye som spiller inn for at en innebandykølle skal føles perfekt. Vi har testet høstens favoritter!

13 sep 2020
Mote & trender
Tvätta din dunjacka

Slik vasker du dunjakken

Her er en liste over 10 ting du bør tenke på når du skal vaske dunjakken din.

11 sep 2020
Mote & trender
Nike

Finn riktige løpesko fra Nike

Med Nikes brede utvalg av løpesko, kan det være vanskelig å vite hvilke sko som passer best til akkurat deg. Her får du hjelp!

10 sep 2020
Mote & trender
Timberland

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er høstens hotteste kjøp! Slik går du frem for å ta hånd om dine fine boots.

09 sep 2020
Mote & trender
Adidas

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

Enten du trener i 35 grader og sol, når det regner eller det er minusgrader, har Adidas treningstøy som vil hjelpe deg i gang. Les alt om deres nye Ready-kolleksjoner her!

08 sep 2020
Mote & trender