NO Header herr

TEST! Høstens heteste sneakers for ham

Du kan aldri få for mange sneakers. Gå høsten i møte med noen nye favoritter – vi har testet 7 trendy modeller for herrer.

NO BB herr

Merke: Björn Borg 

Modell: R100 Low Spt M   

Veiledende pris: 799 kroner 

Finnes i fargene:  

Materiale: Yttermateriale i tekstil og hvit gummisåle.  

Passform: Denne modellen sitter perfekt rundt foten. De oppleves derimot som litt store i størrelsen, så dersom du står mellom to bør du gå opp en halv, til én hel størrelse.

Komfort: Lette sko som er veldig myke å gå i. De omslutter føttene på en komfortabel måte. Selv om sålen gir et behagelig inntrykk med en gang, så er det en ganske stum såle uten mye støtdemping. 

Design: Tøffe sko som gir en sporty look med en fin kombinasjon av mesh og semsket skinn, og Björn Borgs logo på siden. De hvite detaljene og meshpartiet på overdelen gir skoene karakter og i tillegg en bra pusteevne.

Kort oppsummert: Vil du ha noen slitesterke sko som samtidig er fine og allsidige? Disse fra Björn Borg er stilrene og kan anvendes på jobben, når du går tur eller til og fra treningssenteret. Helt enkelt noen sporty sko som gir en god komfort og sikrer stilen din ved alle slags aktiviteter. Tommel opp for den svarte fargen som gjør skoene litt mer holdbare i høst. 

NO Adidas herr

Merke: Adidas 

Modell: Cloudfoam Ultimate   

Veiledende pris: 969 kroner

Finnes i fargene: , , , ,

Material: Sko i tekstil.    

Passform: True to size i størrelsen men litt bredere foran. Passer perfekt for deg som har brede føtter eller bare vil ha noen brede sko med mye plass ved forfoten.  

Komfort: Komfortable og lette sko med en fleksibel og strømpelignende strikket overdel som gir deg en perfekt passform og høy pusteevne. Skoene har en myk og behagelig såle som fører til at du vil anvende denne modellen hele dagen. 

Design: Designmessig har vi en kombinasjon av en fin streetsko og en løpesko. Utseendet oppleves som stilrent host testpanelet, med de tre karakteristiske stripene på sidene og en fin designet såle som gjør skoene komplette.

Kort oppsummert: Sneakers du kan anvende over alt, men helst en solrik høstdag ettersom de ikke er vanntette og kan være litt ømfintlige siden overdelen er av tekstil. Den lyse kuløren tar seg best ut når høstsolen titter frem. Skoene er veldig behagelige og smidige samt gir deg en sporty stil. Passer best for deg som har litt brede føtter og gjerne vil kunne ha på deg skoene en hel dag uten at tærne klemmes sammen. 

NO Lyle herr

Merke: Lyle & Scott 

Modell: Burchill 

Veiledende pris: 799 kroner 

Finnes i fargene: ,  

Materiale: Sko i semsket skinn med skinndetaljer og gummisåle.  

Passform: Du som er vant til Lyle & Scotts sneakers vet at de oppleves som normale i størrelsen og har en deilig passform. Burchill er intet unntak. Det er en smalere og nettere modell som passer ekstra bra for deg med lange og smale føtter. 

Komfort: Skoene ser litt harde ut ved første øyekast, men de er betydelig mykere og mer fleksible når du får dem på. De er også overraskende behagelige. Den komfortable sålen er litt tykkere og gir et stabilt inntrykk når du går. Overdelen omslutter føttene på en deilig måte.

Design: Et fint design i marineblått semsket skinn som gir en litt mer pyntet stil i tillegg til lærdetaljene som gir en fin kontrast. Den klassiske Lyle & Scott-ørnen finner du i gull på siden av skoene.

Kort oppsummert: Dressed for success! Her har du noen allsidige, fine sneakers som du bare vil bo i. De er like fine til dressen på jobben som de er til et par jeans når du skal ut på lunsj med vennene dine. Sålen er veldig behagelig og mer fleksibel enn det ser ut som. Den smale modellen er ingen høydare for deg med veldig brede føtter, men sitter som støpt for andre takket være den stramme passformen. Modellen er den minst sporty i testen og passer derfor perfekt for den motebevisste personen som vil ha noen finere sko uten å føle seg for pyntet.  

NO Nike herr

Merke: Nike 

Modell: Air Max Vision   

Veiledende pris: 1 195 kroner 

Finnes i fargene: , , ,  og 

Materiale: Skinnimitasjon og tekstil med en yttersåle i gummi.

Passform: Normale i størrelsen, så gå for din vanlige Nike-size. De kan derimot oppleves som litt trange, så dersom du ønsker litt ekstra plass ved forfoten kan du gå opp en halv størrelse. 

Komfort: Komfortable sko med bra demping. Omslutter godt bak men er litt smalere foran. De gir en god komfort rundt hele foten og meshpartiet bidrar til at skoene puster bra og du blir dermed ikke for varm på føttene. 

Design: Skoene virker ganske elegante med en fin og sporty look. De er designet i en blanding av tekstil og skinn og har den berømte Air Max-puten synlig i hælen – en skikkelig kul detalj.  

Kort oppsummert: Tøffe og stilfulle sneakers i helsvart som det er lett å matche med alt. De har den perfekte kombinasjonen av et fint design og bra funksjonalitet. Den gode komforten med mye støtdemping er et stort pluss. Modellen er litt mer romslig i hælen enn ved forfoten, og gir høy ventilasjon til tross for en hel dag i skoene. Utseendemessig passer skoene til de fleste tilfeller. Takket være den mørke fargen er de perfekte til bruk i det uberegnelige høstværet. 

NO Converse herr

Merke: Converse 

Modell: One Star   

Veiledende pris: 919 kroner 

Finnes i fargene: ,  og  

Materiale: Overdel i semsket skinn og en gummisåle.  

Passform: Denne modellen er ganske stor i størrelsen og du kan lett gå ned en halv, til en hel størrelse for best mulig passform. Når du så har funnet riktig størrelse kommer du til å merke at de er veldig gode på føttene og sitter som et skudd.

Komfort: Ganske stumme sko med en ganske bred passform som derimot sitter akkurat der de skal. Ingen stor mengde med støtdemping, men de har en deilig såle og et vattert ankelparti som gjør skoene behagelige og ikke like flate som Chuck taylor all star fra Converse. 

Design: En cool twist på en klassisk Converse-sko med et fint materiale av semsket skinn og detaljer, som utskjærte stjerner på begge sidene. Et fint design som er enkelt å kombinere med ulike stiler i høst. 

Kort oppsummert: Komfortmessig får denne modellen en god poengsum, men gå kanskje ned en halv størrelse for optimal passform. Skoene er veldig deilige på føttene og oppleves som mer skånsomme for føttene enn Chuck taylor all star, som har en flatere såle. De passer best som gåsko og gir deg garantert en fin casual street-look. Det ungdommelige preget med stjernene på sidene gjør disse skoene perfekte for skateren som vil ha noen allround-sneakers som kan matches med alt. Helt klart et bra valg i høst!

NO Gant herr

Merke: Gant 

Modell: Bari    

Veiledende pris: 1 095 kroner

Finnes i fargene: ,  

Materiale: Tøysko med yttersåle i gummi. 

Passform: Denne modellen er true to size men kan oppleves som litt stor, derfor har deler av testpanelet som står mellom sto størrelser valgt den minste. Skoene har ellers en nøytral passform med en smalere forfot. 

Komfort: Bari fra Gant sitter som støpt rundt hele foten. Først og fremst hælpartiet sitter veldig godt, noe de som ellers lett får gnagsår setter pris på. Sålen er litt stum, men med en såle som passer nøyaktig din fot kan denne modellen brukes hele dagen uten å være ubehagelig på.  

Design: Gant får full pott når det kommer til designet! Fine, enkle og stilrene. Med en klassisk marineblå kulør og uten noen sømmer som skiller seg ut, er disse skoene veldig godt likt. De tar seg veldig bra ut på føttene og sitter som et skudd.     

Kort oppsummert: Vil du ha noen gode sko som har en bra passform? Da er dette modellen for deg. Noen sko som er normale til en smule store i størrelsen og har en deilig passform. Har en litt stum følelse, men det kan lett reddes med en tilpasset såle. Gant får ofte høy vurdering når det kommer til designet og det gjelder også disse skoene. Noen perfekte sneakers for den motebevisste. De passer også som pensko på jobben eller når du skal bort på middag.

NO Puma herr

Merke: Puma 

Modell: Smash v2 L   

Veiledende pris: 599 kroner 

Finnes i fargene:   

Materiale: Skinn og yttersåle i gummi.    

Passform: Du kan gå opp en halv til én hel størrelse for optimal passform. Modellen er smalere ved mellomfoten og forfoten. Sitter ellers feilfritt på foten. 

Komfort: Når du først tar på deg skoene vil du få en stum følelse av sålen, før du har rukket å gå dem inn. Det myke skinnet på overdelen gir skoene en god passform og gummisålen gir deg et bra grep på underlaget. 

Design: Fint og enkelt design på noen kule hvite sneakers. Bortsett fra at du får velge hvilke dager som føles mest passende med noen hvite sneakers nå på høsten, så er materialet veldig slitesterkt og det er lett å tørke av overflaten. 

Kort oppsummert: Noen klassiske hvite sneakers slår vel aldri feil? Hvis du er en av de som nekter å pakke ned hvite sneakers etter sommeren, så er Pumas modell i skinn det rette valget. Det er enkelt å tørke av, de har en såle med et bra grep på underlaget og holder veldig lenge. Puma står helt klart for testens mest prisgunstige sko. Det klassiske designet føles like riktig i høst som det var i sommer samt at du enkelt kan matche de til jeans eller treningsbukser. Si hei til en deilig og kul stil med en sporty touch! 

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

driva
Mote & trender

Nå finnes det en sports-BH med ull

2 dager siden
NO-Header.jpg
Mote & trender

Vi tester Suuntos nye pulsklokke 9 G1

4 dager siden
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg
Mote & trender

15 farsdagsgaver

5 dager siden
Nike RN Division3.png
Mote & trender

Kolleksjonen som redder vinterløpingen

5 dager siden
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png
Mote & trender

Feminin mønsterfest hos Odd Molly Ski

6 dager siden
NO_header_DAM.jpg
Mote & trender

TEST! 15 vinterjakker som takler kulden

6 dager siden
NO-Header.jpg
Mote & trender

Stor test: Treningstrusene som har fått høyest score

04 nov 2018
alshammar
Mote & trender

Therese Alshammar tipser: Slik finner du den perfekte badedrakten

04 nov 2018
Overaller barn no
Mote & trender

Test av vinterens varmeste barnedresser

04 nov 2018
Skins_plagg
Mote & trender

Derfor skal du trene i kompresjonsplagg

01 nov 2018
shepherd tofflor 2018
Mote & trender

De deiligste tøflene kommer fra Shepherd

29 oct 2018
Header löpartights NO
Mote & trender

Best i test! 7 varme løpetights for ham

28 oct 2018
NO-Header-Nike-Shield.jpg
Mote & trender

Test! Så bra er Nikes nye vinterløpesko

28 oct 2018
5DS_2808.jpg
Mote & trender

Hvite nyheter hos Wyte Ski

27 oct 2018
Wyte jacka
Mote & trender

15 must-have plagg i høstens heteste farge

27 oct 2018
Header löpartights NO
Mote & trender

8 varme løpetights som er best i test

25 oct 2018
Nike Utility.png
Mote & trender

Sesongens løping sikrer du med nyheten Nike Shield

24 oct 2018
191887847052_001_3ca66df5cfe642be910025476889d196.jpg
Mote & trender

Derfor er Nike Tanjun verdens mest populære sneakers

23 oct 2018
BB NO Header
Mote & trender

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

21 oct 2018
Peak_2018. 13.27.20.png
Mote & trender

Derfor skal du satse på polstrede skiklær i bakken

20 oct 2018
Frost DH G58685077 - W Frost DH G58685087.jpg
Mote & trender

Personlig og fargerikt i sesongens skimote

20 oct 2018
Timberland
Mote & trender

Test! Så bra er de omtalte 6-inch Premium fra Timberland

20 oct 2018
NO-Header-HERR.jpg
Mote & trender

Test! Våre 7 beste terrengsko for ham

18 oct 2018
Sportswear herr
Mote & trender

Fargerikt og oversized for menn i høst

17 oct 2018
NO-Header-DAM.jpg
Mote & trender

Her er terrengskoene som er best i test

17 oct 2018
4_HH_banner_490x330.jpg
Mote & trender

Derfor er Helly Hansen Lifa sesongens sikreste kjøp

16 oct 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Stor test av 10 superundertøy i syntet

16 oct 2018
Wyte
Mote & trender

Hold føttene varme med Wyte

15 oct 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

TEST! 12 varme ullundertøy

14 oct 2018
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png
Mote & trender

Den nye kolleksjonen fra Wyte er her

13 oct 2018
kari traa
Mote & trender

Den ukjente historien bak ullundertøyet Rose fra Kari Traa

11 oct 2018
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg
Mote & trender

12 fluffy teddygensere

11 oct 2018
Russell Athletic
Mote & trender

Høstens fineste hoodies kommer fra Russell Athletic

11 oct 2018
ida b olsson
Mote & trender

Kle deg riktig når du skal gå eller løpe i kula

11 oct 2018
Reflexplagg löpning
Mote & trender

14 refleksplagg for høstløping

10 oct 2018
wyte_jackor_2018.png
Mote & trender

Herrejakkene du ikke vil gå glipp av i høst

09 oct 2018
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg
Mote & trender

Luksuriøs naturlighet i Nike Terra Perma

09 oct 2018
J. lindeberg
Mote & trender

J. Lindeberg - nyhet på Sportamore!

08 oct 2018
NO-Header-HERR.jpg
Mote & trender

Test av høstens beste liner jakker til ham

08 oct 2018
Blacc jet vest
Mote & trender

Vi tester løpevesten Jet fra Blacc

07 oct 2018
more news
driva

Nå finnes det en sports-BH med ull

Om du liker superundertøy i ull kommer du til å elske den nye sports-BH'en, Driva, fra Kari Traa. Støtte med merinoull!

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vi tester Suuntos nye pulsklokke 9 G1

Med en batteritid på opptil 120 timer og nye, spennende funksjoner er Suunto 9 G1 en pulsklokke man forelsker seg i. Testpanelet vårt vet hva som er best med Suuntos nyeste tilskudd.

Mote & trender
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg

15 farsdagsgaver

Du har vel ikke glemt at det er farsdag på søndag? Her er 15 gaver alle pappaer blir glade for.

Mote & trender
Nike RN Division3.png

Kolleksjonen som redder vinterløpingen

Se her alle løpere! Hvis du vil fortsette å løpe utendørs når temperaturen kryper nedover og gatene tildekkes av sludd, da er Nikes nye løpekolleksjon Running Utility sesongens must.

Mote & trender
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png

Feminin mønsterfest hos Odd Molly Ski

Liker du feminine skiklær med mønster som skiller seg ut? Da er Odd Mollys vinterkolleksjon noe for deg.

Mote & trender
NO_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som takler kulden

En varm vinterjakke er et must på denne tiden av året. Den kan gjerne være deilig, varm og fin på en og samme tid. Vi har testet 15 varme modeller for dame og herre som takler en skikkelig kald vinter.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Stor test: Treningstrusene som har fått høyest score

Bomull er utelukket, men foretrekker du å trene i funksjonsmateriale eller merinoull? Vi har testet det beste fra begge verdener for å se hvilke treningstruser som er best.

Mote & trender
alshammar

Therese Alshammar tipser: Slik finner du den perfekte badedrakten

Arenas nye serie, Bodylift, er utviklet av ingen andre enn Therese Alshammar. Her gir hun sine beste tips til du skal kjøpe ny badedrakt – og hvordan du tar svømmingen til et nytt nivå.

Mote & trender
Overaller barn no

Test av vinterens varmeste barnedresser

Årets viktigste innkjøp til de minste i familien er definitivt vinterdressen. Vi har testet sesongens mest populære modeller for å se om de tåler aking og snøballkrig.

Mote & trender
Skins_plagg

Derfor skal du trene i kompresjonsplagg

Er du nysgjerrig på treningsklær med kompresjon, men er usikker på hva de egentlig er bra for? Her er alt du behøver å vite.

Mote & trender
shepherd tofflor 2018

De deiligste tøflene kommer fra Shepherd

Svensk design, naturlig håndverk og god varme. Noen deilige tøfler er et must på høsten og vinteren – våre favoritter kommer fra Shepherd.

Mote & trender
Header löpartights NO

Best i test! 7 varme løpetights for ham

For kaldt til å løpe ute? Med en fôret tights blir det deiligere og smidigere å løpe i kulda, og du slipper dessuten to lag med bukser. Her er løpetightsen som er best i test!

Mote & trender
NO-Header-Nike-Shield.jpg

Test! Så bra er Nikes nye vinterløpesko

I Nike Utility Shield Collection har noen av de mest populære løpeskoene blitt tilpasset høst- og vintervær. Slik oppleves Shield-versjonene av Pegasus 35 og Odyssey React.

Mote & trender
5DS_2808.jpg

Hvite nyheter hos Wyte Ski

Match snøen i vinter med Wytes fine hvite skiklær, en sesongnyhet du ikke kan gå glipp av. Slik ser årets skikolleksjon fra Wyte ski ut.

Mote & trender
Wyte jacka

15 must-have plagg i høstens heteste farge

Høstens mest trendy farge er helt klart den vinrøde kuløren, eller burgunder som den kalles av moteeliten. Vi har plukket frem 15 høstplagg for henne som du ikke kan gå glipp av.

Mote & trender