NO Header herr

TEST! Høstens heteste sneakers for ham

Du kan aldri få for mange sneakers. Gå høsten i møte med noen nye favoritter – vi har testet 7 trendy modeller for herrer.

NO BB herr

Merke: Björn Borg 

Modell: R100 Low Spt M   

Veiledende pris: 799 kroner 

Finnes i fargene:  

Materiale: Yttermateriale i tekstil og hvit gummisåle.  

Passform: Denne modellen sitter perfekt rundt foten. De oppleves derimot som litt store i størrelsen, så dersom du står mellom to bør du gå opp en halv, til én hel størrelse.

Komfort: Lette sko som er veldig myke å gå i. De omslutter føttene på en komfortabel måte. Selv om sålen gir et behagelig inntrykk med en gang, så er det en ganske stum såle uten mye støtdemping. 

Design: Tøffe sko som gir en sporty look med en fin kombinasjon av mesh og semsket skinn, og Björn Borgs logo på siden. De hvite detaljene og meshpartiet på overdelen gir skoene karakter og i tillegg en bra pusteevne.

Kort oppsummert: Vil du ha noen slitesterke sko som samtidig er fine og allsidige? Disse fra Björn Borg er stilrene og kan anvendes på jobben, når du går tur eller til og fra treningssenteret. Helt enkelt noen sporty sko som gir en god komfort og sikrer stilen din ved alle slags aktiviteter. Tommel opp for den svarte fargen som gjør skoene litt mer holdbare i høst. 

NO Adidas herr

Merke: Adidas 

Modell: Cloudfoam Ultimate   

Veiledende pris: 969 kroner

Finnes i fargene: , , , ,

Material: Sko i tekstil.    

Passform: True to size i størrelsen men litt bredere foran. Passer perfekt for deg som har brede føtter eller bare vil ha noen brede sko med mye plass ved forfoten.  

Komfort: Komfortable og lette sko med en fleksibel og strømpelignende strikket overdel som gir deg en perfekt passform og høy pusteevne. Skoene har en myk og behagelig såle som fører til at du vil anvende denne modellen hele dagen. 

Design: Designmessig har vi en kombinasjon av en fin streetsko og en løpesko. Utseendet oppleves som stilrent host testpanelet, med de tre karakteristiske stripene på sidene og en fin designet såle som gjør skoene komplette.

Kort oppsummert: Sneakers du kan anvende over alt, men helst en solrik høstdag ettersom de ikke er vanntette og kan være litt ømfintlige siden overdelen er av tekstil. Den lyse kuløren tar seg best ut når høstsolen titter frem. Skoene er veldig behagelige og smidige samt gir deg en sporty stil. Passer best for deg som har litt brede føtter og gjerne vil kunne ha på deg skoene en hel dag uten at tærne klemmes sammen. 

NO Lyle herr

Merke: Lyle & Scott 

Modell: Burchill 

Veiledende pris: 799 kroner 

Finnes i fargene: ,  

Materiale: Sko i semsket skinn med skinndetaljer og gummisåle.  

Passform: Du som er vant til Lyle & Scotts sneakers vet at de oppleves som normale i størrelsen og har en deilig passform. Burchill er intet unntak. Det er en smalere og nettere modell som passer ekstra bra for deg med lange og smale føtter. 

Komfort: Skoene ser litt harde ut ved første øyekast, men de er betydelig mykere og mer fleksible når du får dem på. De er også overraskende behagelige. Den komfortable sålen er litt tykkere og gir et stabilt inntrykk når du går. Overdelen omslutter føttene på en deilig måte.

Design: Et fint design i marineblått semsket skinn som gir en litt mer pyntet stil i tillegg til lærdetaljene som gir en fin kontrast. Den klassiske Lyle & Scott-ørnen finner du i gull på siden av skoene.

Kort oppsummert: Dressed for success! Her har du noen allsidige, fine sneakers som du bare vil bo i. De er like fine til dressen på jobben som de er til et par jeans når du skal ut på lunsj med vennene dine. Sålen er veldig behagelig og mer fleksibel enn det ser ut som. Den smale modellen er ingen høydare for deg med veldig brede føtter, men sitter som støpt for andre takket være den stramme passformen. Modellen er den minst sporty i testen og passer derfor perfekt for den motebevisste personen som vil ha noen finere sko uten å føle seg for pyntet.  

NO Nike herr

Merke: Nike 

Modell: Air Max Vision   

Veiledende pris: 1 195 kroner 

Finnes i fargene: , , ,  og 

Materiale: Skinnimitasjon og tekstil med en yttersåle i gummi.

Passform: Normale i størrelsen, så gå for din vanlige Nike-size. De kan derimot oppleves som litt trange, så dersom du ønsker litt ekstra plass ved forfoten kan du gå opp en halv størrelse. 

Komfort: Komfortable sko med bra demping. Omslutter godt bak men er litt smalere foran. De gir en god komfort rundt hele foten og meshpartiet bidrar til at skoene puster bra og du blir dermed ikke for varm på føttene. 

Design: Skoene virker ganske elegante med en fin og sporty look. De er designet i en blanding av tekstil og skinn og har den berømte Air Max-puten synlig i hælen – en skikkelig kul detalj.  

Kort oppsummert: Tøffe og stilfulle sneakers i helsvart som det er lett å matche med alt. De har den perfekte kombinasjonen av et fint design og bra funksjonalitet. Den gode komforten med mye støtdemping er et stort pluss. Modellen er litt mer romslig i hælen enn ved forfoten, og gir høy ventilasjon til tross for en hel dag i skoene. Utseendemessig passer skoene til de fleste tilfeller. Takket være den mørke fargen er de perfekte til bruk i det uberegnelige høstværet. 

NO Converse herr

Merke: Converse 

Modell: One Star   

Veiledende pris: 919 kroner 

Finnes i fargene: ,  og  

Materiale: Overdel i semsket skinn og en gummisåle.  

Passform: Denne modellen er ganske stor i størrelsen og du kan lett gå ned en halv, til en hel størrelse for best mulig passform. Når du så har funnet riktig størrelse kommer du til å merke at de er veldig gode på føttene og sitter som et skudd.

Komfort: Ganske stumme sko med en ganske bred passform som derimot sitter akkurat der de skal. Ingen stor mengde med støtdemping, men de har en deilig såle og et vattert ankelparti som gjør skoene behagelige og ikke like flate som Chuck taylor all star fra Converse. 

Design: En cool twist på en klassisk Converse-sko med et fint materiale av semsket skinn og detaljer, som utskjærte stjerner på begge sidene. Et fint design som er enkelt å kombinere med ulike stiler i høst. 

Kort oppsummert: Komfortmessig får denne modellen en god poengsum, men gå kanskje ned en halv størrelse for optimal passform. Skoene er veldig deilige på føttene og oppleves som mer skånsomme for føttene enn Chuck taylor all star, som har en flatere såle. De passer best som gåsko og gir deg garantert en fin casual street-look. Det ungdommelige preget med stjernene på sidene gjør disse skoene perfekte for skateren som vil ha noen allround-sneakers som kan matches med alt. Helt klart et bra valg i høst!

NO Gant herr

Merke: Gant 

Modell: Bari    

Veiledende pris: 1 095 kroner

Finnes i fargene: ,  

Materiale: Tøysko med yttersåle i gummi. 

Passform: Denne modellen er true to size men kan oppleves som litt stor, derfor har deler av testpanelet som står mellom sto størrelser valgt den minste. Skoene har ellers en nøytral passform med en smalere forfot. 

Komfort: Bari fra Gant sitter som støpt rundt hele foten. Først og fremst hælpartiet sitter veldig godt, noe de som ellers lett får gnagsår setter pris på. Sålen er litt stum, men med en såle som passer nøyaktig din fot kan denne modellen brukes hele dagen uten å være ubehagelig på.  

Design: Gant får full pott når det kommer til designet! Fine, enkle og stilrene. Med en klassisk marineblå kulør og uten noen sømmer som skiller seg ut, er disse skoene veldig godt likt. De tar seg veldig bra ut på føttene og sitter som et skudd.     

Kort oppsummert: Vil du ha noen gode sko som har en bra passform? Da er dette modellen for deg. Noen sko som er normale til en smule store i størrelsen og har en deilig passform. Har en litt stum følelse, men det kan lett reddes med en tilpasset såle. Gant får ofte høy vurdering når det kommer til designet og det gjelder også disse skoene. Noen perfekte sneakers for den motebevisste. De passer også som pensko på jobben eller når du skal bort på middag.

NO Puma herr

Merke: Puma 

Modell: Smash v2 L   

Veiledende pris: 599 kroner 

Finnes i fargene:   

Materiale: Skinn og yttersåle i gummi.    

Passform: Du kan gå opp en halv til én hel størrelse for optimal passform. Modellen er smalere ved mellomfoten og forfoten. Sitter ellers feilfritt på foten. 

Komfort: Når du først tar på deg skoene vil du få en stum følelse av sålen, før du har rukket å gå dem inn. Det myke skinnet på overdelen gir skoene en god passform og gummisålen gir deg et bra grep på underlaget. 

Design: Fint og enkelt design på noen kule hvite sneakers. Bortsett fra at du får velge hvilke dager som føles mest passende med noen hvite sneakers nå på høsten, så er materialet veldig slitesterkt og det er lett å tørke av overflaten. 

Kort oppsummert: Noen klassiske hvite sneakers slår vel aldri feil? Hvis du er en av de som nekter å pakke ned hvite sneakers etter sommeren, så er Pumas modell i skinn det rette valget. Det er enkelt å tørke av, de har en såle med et bra grep på underlaget og holder veldig lenge. Puma står helt klart for testens mest prisgunstige sko. Det klassiske designet føles like riktig i høst som det var i sommer samt at du enkelt kan matche de til jeans eller treningsbukser. Si hei til en deilig og kul stil med en sporty touch! 

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Josefin Jensen
Mote & trender

Topp høstlooken med fargerike ytterplagg

17 timer siden
reebok linnen
Mote & trender

De mest moderne treningstoppene akkurat nå

18 timer siden
Skärmavbild 2018-09-18 kl. 09.16.20.png
Mote & trender

Derfor er Defy de hotteste treningsskoene fra Puma

1 dag siden
Pendlarjackor dam NO
Mote & trender

TEST: De beste pendlerjakkene til henne

2 dager siden
Pendlarjackor herr NO
Mote & trender

Best i test! Pendlerjakker til ham

3 dager siden
Fa18_NWMN_MetallicSheen_VCunningham_15.jpg
Mote & trender

10 treningsnyheter fra Nike høsten 2018

3 dager siden
Nike herr training 2018
Mote & trender

De nye treningsklærne fra Nike du ikke bør gå glipp av

3 dager siden
WyteJacka
Mote & trender

De nye jakkene fra Wyte er her!

4 dager siden
Test tights no.jpg
Mote & trender

Best i test! Høstens heteste tights

4 dager siden
Jackor:2018
Mote & trender

10 banebrytende høstjakker til henne

6 dager siden
NO_header.jpg
Mote & trender

Vi har testet Nike Pegasus Turbo!

13 sep 2018
FA18_RN_Turbo_Black_Hero_3x2_3.jpg
Mote & trender

Nå har Nike Pegasus blitt turboladet!

13 sep 2018
Isbjörn
Mote & trender

Tenk på dette når du skal kjøpe barnedress

11 sep 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2018

07 sep 2018
NO Header sneaker
Mote & trender

TEST! Sneakers for henne

07 sep 2018
NO Header herr
Mote & trender

TEST! Høstens heteste sneakers for ham

07 sep 2018
haglöfs
Mote & trender

Høsten ifølge Haglöfs

06 sep 2018
Adidasherr2.jpg
Mote & trender

Sesongens sportswear fra Adidas

06 sep 2018
8848
Mote & trender

Nå vil alle ha en multiliner

06 sep 2018
Chris Boots.2018
Mote & trender

Høstens heteste damestøvler

06 sep 2018
Blacc Yoga_2018_3.png
Mote & trender

Feminint flow i Blaccs nye yogakolleksjon

06 sep 2018
Blacc Mom
Mote & trender

Nå har Blacc laget en mammakolleksjon!

03 sep 2018
Reebok PureMove Bra
Mote & trender

Reebok sin nye sports-BH tilpasser støtten etter behov

03 sep 2018
Blacc limited edition
Mote & trender

Blaccs fineste treningsklær noensinne er her

30 aug 2018
Reebok lux
Mote & trender

Tightstips: Lux fra Reebok

29 aug 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Vi tester de beste yogaplaggene fra Blacc

28 aug 2018
NO header
Mote & trender

Vi har testet sneakers fra Kari Traa

27 aug 2018
Reebok Floatride Run Fast
Mote & trender

Derfor skal du løpe i Reeboks løpesko

23 aug 2018
NO_header
Mote & trender

Best i test: Tights med høy midje

22 aug 2018
träningskläder
Mote & trender

Våg å bruke rødt i høst!

21 aug 2018
Nike Air Max Trainer test
Mote & trender

TEST: Slik er de nye Nike Air Max Trainer 1

20 aug 2018
FA18YABTS_KID_MARIO_LOOK_01_PORTRAIT_HFR2_2x3.jpg
Mote & trender

Kul til skolestart i Nikes høstnyheter

18 aug 2018
casall
Mote & trender

Høstnyheter fra Casall

16 aug 2018
Sport_bh_Nike
Mote & trender

Guide: Finn den rette sports-BH'en fra Nike

15 aug 2018
Träningströja
Mote & trender

10 treningstrøyer som selger best

14 aug 2018
Kari Traa sneakers
Mote & trender

Kari Traas sneakers er endelig her!

14 aug 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

TEST: Sesongens nye treningssko fra Puma

10 aug 2018
ASICS
Mote & trender

Høstnytt: Løpeskoene for ham

10 aug 2018
BTS_KIDS
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

08 aug 2018
ASICS_AW18_IMM_ROADHAWK_CHARMAINE_SOCIAL 01.jpg
Mote & trender

Guide: Høstens nye løpesko for henne

08 aug 2018
more news
Josefin Jensen

Topp høstlooken med fargerike ytterplagg

Influenceren Josefin Jensen har stålkontroll på trendene når det gjelder ytterplagg. Hun deler sine beste tips til å gå høsten i møte med en deilig og sporty stil.

Mote & trender
reebok linnen

De mest moderne treningstoppene akkurat nå

Stapp bryterryggen, spaghettistroppene og utringningene lengst inn i garderoben og gjør plass til nye muscle tanks. Slik skal treningstoppene se ut høsten 2018.

Mote & trender
Skärmavbild 2018-09-18 kl. 09.16.20.png

Derfor er Defy de hotteste treningsskoene fra Puma

Samarbeidet mellom Selena Gomez og Puma har nådd nye høyder denne høsten. Nå har stjernen designet en egen kolleksjon sammen med merket! Den første smaksprøven er nyheten Defy.

Mote & trender
Pendlarjackor dam NO

TEST: De beste pendlerjakkene til henne

Hvordan tar du deg til jobben? Vi har testet de beste jakkene som passer til ulike måter å komme seg til og fra jobben på. Finn en passelig pendlerjakke for deg!

Mote & trender
Pendlarjackor herr NO

Best i test! Pendlerjakker til ham

Hva slags jakke bruker du på vei til jobben? Vårt mannlige testpanel har pendlet til jobben på ulike måter med ulike jakker – her er modellene som er best i test.

Mote & trender
Fa18_NWMN_MetallicSheen_VCunningham_15.jpg

10 treningsnyheter fra Nike høsten 2018

Ny treningshøst = nye treningsklær! Her er godbitene fra Nike som vi gjerne bestiller hjem før sesongens svettefester.

Mote & trender
Nike herr training 2018

De nye treningsklærne fra Nike du ikke bør gå glipp av

Nyhetene fra Nikes treningskolleksjon har høstlige toner som mørkegrønt, vinrødt og svart. Her er ti trendkupp du ikke bør gå glipp av!

Mote & trender
WyteJacka

De nye jakkene fra Wyte er her!

Er det på tide med en ny jakke? Wyte lanserer nå en kul kolleksjon med høst- og vinterjakker for damer og herrer. Vi ser trendy kamuflasjefarger og fine puff-jakker.

Mote & trender
Test tights no.jpg

Best i test! Høstens heteste tights

Er du en av dem som trenger minst ti ulike tights for en komplett treningsgarderobe? Vi også! Her er høstens nyheter som er best i test.

Mote & trender
Jackor:2018

10 banebrytende høstjakker til henne

Om du liker den sporty stilen er det bare én jakke som gjelder i høst: den puffy dunjakken. Retro, sporty og kjempefint. Her er 10 av våre favoritter akkurat nå.

Mote & trender
NO_header.jpg

Vi har testet Nike Pegasus Turbo!

Sesongens største løpenyhet fra Nike har endelig landet! Vil du vite hvordan de er å løpe i? Her er testpanelets vurdering og kommentarer.

Mote & trender
FA18_RN_Turbo_Black_Hero_3x2_3.jpg

Nå har Nike Pegasus blitt turboladet!

I de nye Air Zoom Pegasus Turbo finner du de beste delene fra en elsket klassiker kombinert med en innovativ letthet og usedvanlig hurtighet. Det er løpeskoene du ikke vil gå glipp av.

Mote & trender
Isbjörn

Tenk på dette når du skal kjøpe barnedress

Vi går mot kaldere tider og det er snart på tide å se nærmere på dresser til de små. Hva er det viktigste å tenke på? Her er en kjøpeguide til barnedresser!

Mote & trender
NO-Header.jpg

Best i test! Sports-BH'er 2018

Har du en mengde utvaskede sports-BH'er hjemme som du fortsatt trener i? Ikke gjør det! Bestill heller noen av sesongens nyheter.

Mote & trender
NO Header sneaker

TEST! Sneakers for henne

Sneakers er alltid et trygt valg. Det er fint, det er enkelt å matche og fremfor alt er det behagelig for føttene. Sjekk ut testen vår og finn dine nye favoritter!

Mote & trender