NO Header herr

TEST! Høstens heteste sneakers for ham

Du kan aldri få for mange sneakers. Gå høsten i møte med noen nye favoritter – vi har testet 7 trendy modeller for herrer.

NO BB herr

Merke: Björn Borg 

Modell: R100 Low Spt M   

Veiledende pris: 799 kroner 

Finnes i fargene:  

Materiale: Yttermateriale i tekstil og hvit gummisåle.  

Passform: Denne modellen sitter perfekt rundt foten. De oppleves derimot som litt store i størrelsen, så dersom du står mellom to bør du gå opp en halv, til én hel størrelse.

Komfort: Lette sko som er veldig myke å gå i. De omslutter føttene på en komfortabel måte. Selv om sålen gir et behagelig inntrykk med en gang, så er det en ganske stum såle uten mye støtdemping. 

Design: Tøffe sko som gir en sporty look med en fin kombinasjon av mesh og semsket skinn, og Björn Borgs logo på siden. De hvite detaljene og meshpartiet på overdelen gir skoene karakter og i tillegg en bra pusteevne.

Kort oppsummert: Vil du ha noen slitesterke sko som samtidig er fine og allsidige? Disse fra Björn Borg er stilrene og kan anvendes på jobben, når du går tur eller til og fra treningssenteret. Helt enkelt noen sporty sko som gir en god komfort og sikrer stilen din ved alle slags aktiviteter. Tommel opp for den svarte fargen som gjør skoene litt mer holdbare i høst. 

NO Adidas herr

Merke: Adidas 

Modell: Cloudfoam Ultimate   

Veiledende pris: 969 kroner

Finnes i fargene: , , , ,

Material: Sko i tekstil.    

Passform: True to size i størrelsen men litt bredere foran. Passer perfekt for deg som har brede føtter eller bare vil ha noen brede sko med mye plass ved forfoten.  

Komfort: Komfortable og lette sko med en fleksibel og strømpelignende strikket overdel som gir deg en perfekt passform og høy pusteevne. Skoene har en myk og behagelig såle som fører til at du vil anvende denne modellen hele dagen. 

Design: Designmessig har vi en kombinasjon av en fin streetsko og en løpesko. Utseendet oppleves som stilrent host testpanelet, med de tre karakteristiske stripene på sidene og en fin designet såle som gjør skoene komplette.

Kort oppsummert: Sneakers du kan anvende over alt, men helst en solrik høstdag ettersom de ikke er vanntette og kan være litt ømfintlige siden overdelen er av tekstil. Den lyse kuløren tar seg best ut når høstsolen titter frem. Skoene er veldig behagelige og smidige samt gir deg en sporty stil. Passer best for deg som har litt brede føtter og gjerne vil kunne ha på deg skoene en hel dag uten at tærne klemmes sammen. 

NO Lyle herr

Merke: Lyle & Scott 

Modell: Burchill 

Veiledende pris: 799 kroner 

Finnes i fargene: ,  

Materiale: Sko i semsket skinn med skinndetaljer og gummisåle.  

Passform: Du som er vant til Lyle & Scotts sneakers vet at de oppleves som normale i størrelsen og har en deilig passform. Burchill er intet unntak. Det er en smalere og nettere modell som passer ekstra bra for deg med lange og smale føtter. 

Komfort: Skoene ser litt harde ut ved første øyekast, men de er betydelig mykere og mer fleksible når du får dem på. De er også overraskende behagelige. Den komfortable sålen er litt tykkere og gir et stabilt inntrykk når du går. Overdelen omslutter føttene på en deilig måte.

Design: Et fint design i marineblått semsket skinn som gir en litt mer pyntet stil i tillegg til lærdetaljene som gir en fin kontrast. Den klassiske Lyle & Scott-ørnen finner du i gull på siden av skoene.

Kort oppsummert: Dressed for success! Her har du noen allsidige, fine sneakers som du bare vil bo i. De er like fine til dressen på jobben som de er til et par jeans når du skal ut på lunsj med vennene dine. Sålen er veldig behagelig og mer fleksibel enn det ser ut som. Den smale modellen er ingen høydare for deg med veldig brede føtter, men sitter som støpt for andre takket være den stramme passformen. Modellen er den minst sporty i testen og passer derfor perfekt for den motebevisste personen som vil ha noen finere sko uten å føle seg for pyntet.  

NO Nike herr

Merke: Nike 

Modell: Air Max Vision   

Veiledende pris: 1 195 kroner 

Finnes i fargene: , , ,  og 

Materiale: Skinnimitasjon og tekstil med en yttersåle i gummi.

Passform: Normale i størrelsen, så gå for din vanlige Nike-size. De kan derimot oppleves som litt trange, så dersom du ønsker litt ekstra plass ved forfoten kan du gå opp en halv størrelse. 

Komfort: Komfortable sko med bra demping. Omslutter godt bak men er litt smalere foran. De gir en god komfort rundt hele foten og meshpartiet bidrar til at skoene puster bra og du blir dermed ikke for varm på føttene. 

Design: Skoene virker ganske elegante med en fin og sporty look. De er designet i en blanding av tekstil og skinn og har den berømte Air Max-puten synlig i hælen – en skikkelig kul detalj.  

Kort oppsummert: Tøffe og stilfulle sneakers i helsvart som det er lett å matche med alt. De har den perfekte kombinasjonen av et fint design og bra funksjonalitet. Den gode komforten med mye støtdemping er et stort pluss. Modellen er litt mer romslig i hælen enn ved forfoten, og gir høy ventilasjon til tross for en hel dag i skoene. Utseendemessig passer skoene til de fleste tilfeller. Takket være den mørke fargen er de perfekte til bruk i det uberegnelige høstværet. 

NO Converse herr

Merke: Converse 

Modell: One Star   

Veiledende pris: 919 kroner 

Finnes i fargene: ,  og  

Materiale: Overdel i semsket skinn og en gummisåle.  

Passform: Denne modellen er ganske stor i størrelsen og du kan lett gå ned en halv, til en hel størrelse for best mulig passform. Når du så har funnet riktig størrelse kommer du til å merke at de er veldig gode på føttene og sitter som et skudd.

Komfort: Ganske stumme sko med en ganske bred passform som derimot sitter akkurat der de skal. Ingen stor mengde med støtdemping, men de har en deilig såle og et vattert ankelparti som gjør skoene behagelige og ikke like flate som Chuck taylor all star fra Converse. 

Design: En cool twist på en klassisk Converse-sko med et fint materiale av semsket skinn og detaljer, som utskjærte stjerner på begge sidene. Et fint design som er enkelt å kombinere med ulike stiler i høst. 

Kort oppsummert: Komfortmessig får denne modellen en god poengsum, men gå kanskje ned en halv størrelse for optimal passform. Skoene er veldig deilige på føttene og oppleves som mer skånsomme for føttene enn Chuck taylor all star, som har en flatere såle. De passer best som gåsko og gir deg garantert en fin casual street-look. Det ungdommelige preget med stjernene på sidene gjør disse skoene perfekte for skateren som vil ha noen allround-sneakers som kan matches med alt. Helt klart et bra valg i høst!

NO Gant herr

Merke: Gant 

Modell: Bari    

Veiledende pris: 1 095 kroner

Finnes i fargene: ,  

Materiale: Tøysko med yttersåle i gummi. 

Passform: Denne modellen er true to size men kan oppleves som litt stor, derfor har deler av testpanelet som står mellom sto størrelser valgt den minste. Skoene har ellers en nøytral passform med en smalere forfot. 

Komfort: Bari fra Gant sitter som støpt rundt hele foten. Først og fremst hælpartiet sitter veldig godt, noe de som ellers lett får gnagsår setter pris på. Sålen er litt stum, men med en såle som passer nøyaktig din fot kan denne modellen brukes hele dagen uten å være ubehagelig på.  

Design: Gant får full pott når det kommer til designet! Fine, enkle og stilrene. Med en klassisk marineblå kulør og uten noen sømmer som skiller seg ut, er disse skoene veldig godt likt. De tar seg veldig bra ut på føttene og sitter som et skudd.     

Kort oppsummert: Vil du ha noen gode sko som har en bra passform? Da er dette modellen for deg. Noen sko som er normale til en smule store i størrelsen og har en deilig passform. Har en litt stum følelse, men det kan lett reddes med en tilpasset såle. Gant får ofte høy vurdering når det kommer til designet og det gjelder også disse skoene. Noen perfekte sneakers for den motebevisste. De passer også som pensko på jobben eller når du skal bort på middag.

NO Puma herr

Merke: Puma 

Modell: Smash v2 L   

Veiledende pris: 599 kroner 

Finnes i fargene:   

Materiale: Skinn og yttersåle i gummi.    

Passform: Du kan gå opp en halv til én hel størrelse for optimal passform. Modellen er smalere ved mellomfoten og forfoten. Sitter ellers feilfritt på foten. 

Komfort: Når du først tar på deg skoene vil du få en stum følelse av sålen, før du har rukket å gå dem inn. Det myke skinnet på overdelen gir skoene en god passform og gummisålen gir deg et bra grep på underlaget. 

Design: Fint og enkelt design på noen kule hvite sneakers. Bortsett fra at du får velge hvilke dager som føles mest passende med noen hvite sneakers nå på høsten, så er materialet veldig slitesterkt og det er lett å tørke av overflaten. 

Kort oppsummert: Noen klassiske hvite sneakers slår vel aldri feil? Hvis du er en av de som nekter å pakke ned hvite sneakers etter sommeren, så er Pumas modell i skinn det rette valget. Det er enkelt å tørke av, de har en såle med et bra grep på underlaget og holder veldig lenge. Puma står helt klart for testens mest prisgunstige sko. Det klassiske designet føles like riktig i høst som det var i sommer samt at du enkelt kan matche de til jeans eller treningsbukser. Si hei til en deilig og kul stil med en sporty touch! 

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Nike Free 5.0
Mote & trender

TEST: Slik føles de nye Nike Free Run 5.0

22 timer siden
Test
Mote & trender

Test: De 5 beste gummistøvlene til barn

22 timer siden
BLACC running
Mote & trender

Sesongens løpenyheter fra Blacc 2019

1 dag siden
Haglöfs
Mote & trender

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

3 dager siden
Hoka One One header
Mote & trender

Nyhetene du kommer til å elske fra Hoka One One

4 dager siden
Kari Traa duffelbag
Mote & trender

Duffelbag – sesongens mest trendy bag

4 dager siden
Löparskor dam 2019
Mote & trender

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

17 apr 2019
Header-HERR-2.jpg
Mote & trender

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

17 apr 2019
Elvine
Mote & trender

Her er vårens jakketrender for ham

16 apr 2019
Asics löparskor
Mote & trender

Si hei til de pastellfargede løpeskoene fra Asics

15 apr 2019
Kari Traa
Mote & trender

Her er tre vårlige jakketrender for henne

15 apr 2019
Adidas Primeknit
Mote & trender

Nå er de nye, sømløse treningsklærne fra Adidas her!

11 apr 2019
Adidas sneakers
Mote & trender

Vårens sneakerstrender fra Adidas

10 apr 2019
TESTBILD
Mote & trender

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

09 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg
Mote & trender

Sesongens survival kit for ham

06 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg
Mote & trender

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

06 apr 2019
New Balance löparskor
Mote & trender

Hva er forskjellen mellom løpeskoene fra New Balance?

06 apr 2019
Nike Free
Mote & trender

De nye Nike Free gjør løpesteget ditt enda mer fleksibelt

04 apr 2019
Adidas UB19
Mote & trender

Derfor trenger du flere par løpesko

03 apr 2019
Cykelbyxor
Mote & trender

TEST! Sykkelshorts til ham og henne

03 apr 2019
Löpartights test
Mote & trender

Vi tester sesongens løpetights til ham

01 apr 2019
Header-dam-löpartights.jpg
Mote & trender

5 løpetight til henne som er best i test

01 apr 2019
Wyte
Mote & trender

Her er årets bademote 2019

30 mar 2019
Löparskor
Mote & trender

Mid season sale – her er de 7 beste løpeskoene til ham

29 mar 2019
Knyta sneakers
Mote & trender

Video: Et par sneakers – flere stiler

29 mar 2019
Löparskor
Mote & trender

7 fargerike løpesko du finner på Mid Season Sale

29 mar 2019
Plock tights dam
Mote & trender

Vårtrend! Mesh tights tar over markedet

27 mar 2019
Herrmode - Invig våren med ny jacka
Mote & trender

Vi ønsker våren velkommen i 8 treningsjakker

27 mar 2019
Header.png
Mote & trender

Sesongens skalljakker som er best i test

26 mar 2019
Regnställ
Mote & trender

TEST: Vårens regntøy til barna

26 mar 2019
salomon
Mote & trender

Test av Salomon Speedcross 5

22 mar 2019
Nike Axis
Mote & trender

Derfor er Nike Air Max så hypet

21 mar 2019
Tommy Sport
Mote & trender

Trendspaning! 8 funksjonelle vindjakker

20 mar 2019
Löparjackor
Mote & trender

Test: De beste løpejakkene til ham våren 2019

19 mar 2019
Saucony Triumph Iso 5
Mote & trender

Slik velger du riktige løpesko i 2019

18 mar 2019
Header.png
Mote & trender

Vårens STORE TEST av sports-BH'er

18 mar 2019
Adidas miljöarbete
Mote & trender

Adidas fortsetter å tenke klimasmart

16 mar 2019
Löparjackor Test
Mote & trender

TEST! Vårens beste løpejakker til henne

15 mar 2019
Reebok Forever Floatride Energy
Mote & trender

Nå er de nye løpeskoene Forever Floatride Energy fra Reebok her

13 mar 2019
Grym_Evo_W_I4A9550.jpg
Mote & trender

Alt du vil vite om Grym Evo, den nye skalljakken fra Haglöfs

11 mar 2019
more news
Nike Free 5.0

TEST: Slik føles de nye Nike Free Run 5.0

Løpesesongen er her og det er også den nye Nike Free! Testpanelet vårt har fått prøve skomodellen som skal gjøre en forskjell hvis du vil utfordre løpesteget ditt.

Mote & trender
Test

Test: De 5 beste gummistøvlene til barn

Vår og regn hører sammen. Du må derfor tenke på at barnet ditt trenger noen gode gummistøvler. Her har vi samlet 5 fine gummistøvler, som alle gjør det mulig for barna å plaske i vanndammer.

Mote & trender
BLACC running

Sesongens løpenyheter fra Blacc 2019

Endelig! Blacc lanserer nye løpeklær i sesongens farger. Her er årets nyheter.

Mote & trender
Haglöfs

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

Er en softshelljakke det samme som en skalljakke? Det er på tide å finne ut hva som er forskjellen mellom de to typene.

Mote & trender
Hoka One One header

Nyhetene du kommer til å elske fra Hoka One One

Minimalistiske løpesko? Nei takk! Hoka One One har gjort suksess med sin overdimensjonerte mellomsåle og uslåelige demping. Her er nyhetene som triller inn på Sportamore denne våren.

Mote & trender
Kari Traa duffelbag

Duffelbag – sesongens mest trendy bag

Vanntett, lett å pakke og komfortabel på. Duffelbagen er ofte en undervurdert godbit som er helt perfekt til korte helgeturer.

Mote & trender
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Asics löparskor

Si hei til de pastellfargede løpeskoene fra Asics

Når påsken står for tur er det beleilig at Asics lanserer nye farger på deres to mest populære løpesko; Gel-Nimbus 21 og Dynaflyte 3. Her er alt du bør vite om skoene!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Adidas Primeknit

Nå er de nye, sømløse treningsklærne fra Adidas her!

Ingenting er bedre enn å rusle rundt i treningsklær som sitter som støpt på kroppen. Nå lanserer Adidas sin nye Primeknit-kolleksjon, og vi elsker den allerede!

Mote & trender
Adidas sneakers

Vårens sneakerstrender fra Adidas

Snart er våren her og vi lengter etter sol, varme og nye sneakers. Her er tre av de største skotrendene fra Adidas som vi mer enn gjerne har på føttene.

Mote & trender
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongens survival kit for ham

Hva trenger du egentlig for at dette skal bli din beste vår noensinne? Vi har satt sammen det ultimate utstyret du trenger til forsommerens eventyr.

Mote & trender