NO Header herr

TEST! Høstens heteste sneakers for ham

Du kan aldri få for mange sneakers. Gå høsten i møte med noen nye favoritter – vi har testet 7 trendy modeller for herrer.

NO BB herr

Merke: Björn Borg 

Modell: R100 Low Spt M   

Veiledende pris: 799 kroner 

Finnes i fargene:  

Materiale: Yttermateriale i tekstil og hvit gummisåle.  

Passform: Denne modellen sitter perfekt rundt foten. De oppleves derimot som litt store i størrelsen, så dersom du står mellom to bør du gå opp en halv, til én hel størrelse.

Komfort: Lette sko som er veldig myke å gå i. De omslutter føttene på en komfortabel måte. Selv om sålen gir et behagelig inntrykk med en gang, så er det en ganske stum såle uten mye støtdemping. 

Design: Tøffe sko som gir en sporty look med en fin kombinasjon av mesh og semsket skinn, og Björn Borgs logo på siden. De hvite detaljene og meshpartiet på overdelen gir skoene karakter og i tillegg en bra pusteevne.

Kort oppsummert: Vil du ha noen slitesterke sko som samtidig er fine og allsidige? Disse fra Björn Borg er stilrene og kan anvendes på jobben, når du går tur eller til og fra treningssenteret. Helt enkelt noen sporty sko som gir en god komfort og sikrer stilen din ved alle slags aktiviteter. Tommel opp for den svarte fargen som gjør skoene litt mer holdbare i høst. 

NO Adidas herr

Merke: Adidas 

Modell: Cloudfoam Ultimate   

Veiledende pris: 969 kroner

Finnes i fargene: , , , ,

Material: Sko i tekstil.    

Passform: True to size i størrelsen men litt bredere foran. Passer perfekt for deg som har brede føtter eller bare vil ha noen brede sko med mye plass ved forfoten.  

Komfort: Komfortable og lette sko med en fleksibel og strømpelignende strikket overdel som gir deg en perfekt passform og høy pusteevne. Skoene har en myk og behagelig såle som fører til at du vil anvende denne modellen hele dagen. 

Design: Designmessig har vi en kombinasjon av en fin streetsko og en løpesko. Utseendet oppleves som stilrent host testpanelet, med de tre karakteristiske stripene på sidene og en fin designet såle som gjør skoene komplette.

Kort oppsummert: Sneakers du kan anvende over alt, men helst en solrik høstdag ettersom de ikke er vanntette og kan være litt ømfintlige siden overdelen er av tekstil. Den lyse kuløren tar seg best ut når høstsolen titter frem. Skoene er veldig behagelige og smidige samt gir deg en sporty stil. Passer best for deg som har litt brede føtter og gjerne vil kunne ha på deg skoene en hel dag uten at tærne klemmes sammen. 

NO Lyle herr

Merke: Lyle & Scott 

Modell: Burchill 

Veiledende pris: 799 kroner 

Finnes i fargene: ,  

Materiale: Sko i semsket skinn med skinndetaljer og gummisåle.  

Passform: Du som er vant til Lyle & Scotts sneakers vet at de oppleves som normale i størrelsen og har en deilig passform. Burchill er intet unntak. Det er en smalere og nettere modell som passer ekstra bra for deg med lange og smale føtter. 

Komfort: Skoene ser litt harde ut ved første øyekast, men de er betydelig mykere og mer fleksible når du får dem på. De er også overraskende behagelige. Den komfortable sålen er litt tykkere og gir et stabilt inntrykk når du går. Overdelen omslutter føttene på en deilig måte.

Design: Et fint design i marineblått semsket skinn som gir en litt mer pyntet stil i tillegg til lærdetaljene som gir en fin kontrast. Den klassiske Lyle & Scott-ørnen finner du i gull på siden av skoene.

Kort oppsummert: Dressed for success! Her har du noen allsidige, fine sneakers som du bare vil bo i. De er like fine til dressen på jobben som de er til et par jeans når du skal ut på lunsj med vennene dine. Sålen er veldig behagelig og mer fleksibel enn det ser ut som. Den smale modellen er ingen høydare for deg med veldig brede føtter, men sitter som støpt for andre takket være den stramme passformen. Modellen er den minst sporty i testen og passer derfor perfekt for den motebevisste personen som vil ha noen finere sko uten å føle seg for pyntet.  

NO Nike herr

Merke: Nike 

Modell: Air Max Vision   

Veiledende pris: 1 195 kroner 

Finnes i fargene: , , ,  og 

Materiale: Skinnimitasjon og tekstil med en yttersåle i gummi.

Passform: Normale i størrelsen, så gå for din vanlige Nike-size. De kan derimot oppleves som litt trange, så dersom du ønsker litt ekstra plass ved forfoten kan du gå opp en halv størrelse. 

Komfort: Komfortable sko med bra demping. Omslutter godt bak men er litt smalere foran. De gir en god komfort rundt hele foten og meshpartiet bidrar til at skoene puster bra og du blir dermed ikke for varm på føttene. 

Design: Skoene virker ganske elegante med en fin og sporty look. De er designet i en blanding av tekstil og skinn og har den berømte Air Max-puten synlig i hælen – en skikkelig kul detalj.  

Kort oppsummert: Tøffe og stilfulle sneakers i helsvart som det er lett å matche med alt. De har den perfekte kombinasjonen av et fint design og bra funksjonalitet. Den gode komforten med mye støtdemping er et stort pluss. Modellen er litt mer romslig i hælen enn ved forfoten, og gir høy ventilasjon til tross for en hel dag i skoene. Utseendemessig passer skoene til de fleste tilfeller. Takket være den mørke fargen er de perfekte til bruk i det uberegnelige høstværet. 

NO Converse herr

Merke: Converse 

Modell: One Star   

Veiledende pris: 919 kroner 

Finnes i fargene: ,  og  

Materiale: Overdel i semsket skinn og en gummisåle.  

Passform: Denne modellen er ganske stor i størrelsen og du kan lett gå ned en halv, til en hel størrelse for best mulig passform. Når du så har funnet riktig størrelse kommer du til å merke at de er veldig gode på føttene og sitter som et skudd.

Komfort: Ganske stumme sko med en ganske bred passform som derimot sitter akkurat der de skal. Ingen stor mengde med støtdemping, men de har en deilig såle og et vattert ankelparti som gjør skoene behagelige og ikke like flate som Chuck taylor all star fra Converse. 

Design: En cool twist på en klassisk Converse-sko med et fint materiale av semsket skinn og detaljer, som utskjærte stjerner på begge sidene. Et fint design som er enkelt å kombinere med ulike stiler i høst. 

Kort oppsummert: Komfortmessig får denne modellen en god poengsum, men gå kanskje ned en halv størrelse for optimal passform. Skoene er veldig deilige på føttene og oppleves som mer skånsomme for føttene enn Chuck taylor all star, som har en flatere såle. De passer best som gåsko og gir deg garantert en fin casual street-look. Det ungdommelige preget med stjernene på sidene gjør disse skoene perfekte for skateren som vil ha noen allround-sneakers som kan matches med alt. Helt klart et bra valg i høst!

NO Gant herr

Merke: Gant 

Modell: Bari    

Veiledende pris: 1 095 kroner

Finnes i fargene: ,  

Materiale: Tøysko med yttersåle i gummi. 

Passform: Denne modellen er true to size men kan oppleves som litt stor, derfor har deler av testpanelet som står mellom sto størrelser valgt den minste. Skoene har ellers en nøytral passform med en smalere forfot. 

Komfort: Bari fra Gant sitter som støpt rundt hele foten. Først og fremst hælpartiet sitter veldig godt, noe de som ellers lett får gnagsår setter pris på. Sålen er litt stum, men med en såle som passer nøyaktig din fot kan denne modellen brukes hele dagen uten å være ubehagelig på.  

Design: Gant får full pott når det kommer til designet! Fine, enkle og stilrene. Med en klassisk marineblå kulør og uten noen sømmer som skiller seg ut, er disse skoene veldig godt likt. De tar seg veldig bra ut på føttene og sitter som et skudd.     

Kort oppsummert: Vil du ha noen gode sko som har en bra passform? Da er dette modellen for deg. Noen sko som er normale til en smule store i størrelsen og har en deilig passform. Har en litt stum følelse, men det kan lett reddes med en tilpasset såle. Gant får ofte høy vurdering når det kommer til designet og det gjelder også disse skoene. Noen perfekte sneakers for den motebevisste. De passer også som pensko på jobben eller når du skal bort på middag.

NO Puma herr

Merke: Puma 

Modell: Smash v2 L   

Veiledende pris: 599 kroner 

Finnes i fargene:   

Materiale: Skinn og yttersåle i gummi.    

Passform: Du kan gå opp en halv til én hel størrelse for optimal passform. Modellen er smalere ved mellomfoten og forfoten. Sitter ellers feilfritt på foten. 

Komfort: Når du først tar på deg skoene vil du få en stum følelse av sålen, før du har rukket å gå dem inn. Det myke skinnet på overdelen gir skoene en god passform og gummisålen gir deg et bra grep på underlaget. 

Design: Fint og enkelt design på noen kule hvite sneakers. Bortsett fra at du får velge hvilke dager som føles mest passende med noen hvite sneakers nå på høsten, så er materialet veldig slitesterkt og det er lett å tørke av overflaten. 

Kort oppsummert: Noen klassiske hvite sneakers slår vel aldri feil? Hvis du er en av de som nekter å pakke ned hvite sneakers etter sommeren, så er Pumas modell i skinn det rette valget. Det er enkelt å tørke av, de har en såle med et bra grep på underlaget og holder veldig lenge. Puma står helt klart for testens mest prisgunstige sko. Det klassiske designet føles like riktig i høst som det var i sommer samt at du enkelt kan matche de til jeans eller treningsbukser. Si hei til en deilig og kul stil med en sporty touch! 

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Mote & trender

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

2 dager siden
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg
Mote & trender

Slik tar du vare på din sports-BH

4 dager siden
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg
Mote & trender

8 tightsnyheter 2019

4 dager siden
NO-header.jpg
Mote & trender

Stor test! Treningstights med høy midje

5 dager siden
Salomon.jpg
Mote & trender

8 sklisikre sko på vinteren

10 jan 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Test: Superundertøy til langrennsløping!

10 jan 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Vi tester Wytes mest populære jakker

07 jan 2019
sweatshirt_nike.jpg
Mote & trender

Et fint nytt treningsår! 9 kupp for ham

04 jan 2019
Adidas_brajpg
Mote & trender

8 nye treningsfavoritter for henne

04 jan 2019
Casall Sculpture 2.0
Mote & trender

Nå har Casalls Sculpture tights blitt squat proof

02 jan 2019
NO-DAM-Header.jpg
Mote & trender

TEST! Våre beste kompresjonstights

28 dec 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Best i test! Sports-BH med mye støtte

28 dec 2018
K2 pjäxor
Mote & trender

Finn de rette damestøvlene fra K2

25 dec 2018
5713729298683_001_ea54e973f66d406cab7c9ffe6df68c63.jpg
Mote & trender

Varme salgskupp til barna

21 dec 2018
jacka peak.jpg
Mote & trender

8 garderobeklassikere på romjulssalget

21 dec 2018
Under armour_shorts.jpg
Mote & trender

8 tidløse romjulskupp for ham

20 dec 2018
NO_Header.png
Mote & trender

Vinterens goggles som er best i test!

16 dec 2018
Suunto Fitness 3
Mote & trender

Test av Suunto Fitness 3

16 dec 2018
Organotex_1.jpg
Mote & trender

Slik impregnerer du skiklær

13 dec 2018
Vomero 14png
Mote & trender

Mange fine mil med nyheten Nike Vomero 14

13 dec 2018
NO-HEADER.jpg
Mote & trender

Skiklær til henne som er best i test

12 dec 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

STOR TEST: Fleecegensere til henne

12 dec 2018
OrganoTex_2018
Mote & trender

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

11 dec 2018
Julklappstips honom
Mote & trender

11 julegavetips til han

08 dec 2018
Nike_Metallic Clash.png
Mote & trender

Skinn inn i det nye året med Nike Metallic Clash

07 dec 2018
NO-HEADER.jpg
Mote & trender

TEST: Skiklær til ham

06 dec 2018
Blacc tights
Mote & trender

Stor guide: Finn den rette tightsen fra Blacc

04 dec 2018
Calvin klein_tröja.jpg
Mote & trender

6 julegaver du kan gi til deg selv

03 dec 2018
NO-HEADER.jpg
Mote & trender

Myke sett som er best i test

02 dec 2018
Peak_JR_Frost
Mote & trender

15 varme favoritter til barn

01 dec 2018
fleece
Mote & trender

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

30 nov 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

29 nov 2018
sorel
Mote & trender

Guide: Finn de rette vinterskoene fra Sorel

26 nov 2018
Plock_Adidas
Mote & trender

10 sportswear-favoritter fra Adidas

22 nov 2018
Craft underställ syntet zip.jpg
Mote & trender

9 rosa superundertøy til henne

22 nov 2018
NIKE_HEADER_COLLAGE
Mote & trender

10 gymfavoritter fra Nike

22 nov 2018
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg
Mote & trender

Slik finner du den rette vinterjakken fra Didriksons

20 nov 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

TEST: Skibukser til henne

20 nov 2018
Adidas Copa 19
Mote & trender

De nye fotballskoene fra Adidas, Copa 19, er her!

20 nov 2018
Barnpjäxor
Mote & trender

Hvilke alpinstøvler skal jeg velge til barn?

19 nov 2018
more news
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

Om du ser etter noen sko som takler det nordiske vinterværet helt uten problemer, så er det Mount Baker fra Canada Snow du skal satse på.

Mote & trender
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg

Slik tar du vare på din sports-BH

Har du kjøpt en ny sports-BH du vil forlenge livet på? Her er de beste tipsene våre til hvordan du skal vaske og ta vare på toppene dine.

Mote & trender
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg

8 tightsnyheter 2019

Myke, deilige, stretchy – og fine! Vi elsker alt med disse åtte nye tightsene.

Mote & trender
NO-header.jpg

Stor test! Treningstights med høy midje

Tights, tights, tights og flere tights! Vårt kvinnelig testpanel har svettet i 8 treningsfavoritter du kan bruke på treningssenteret.

Mote & trender
Salomon.jpg

8 sklisikre sko på vinteren

I snø og kulde er det lurt å utstyre føttene med noen ordentlige sko. Disse åtte modellene er sikre investeringer for sesongens slapsete og glatte underlag.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test: Superundertøy til langrennsløping!

Det er en forutsetning med komfortable støvler og bra ski når du skal gå på langrenn. Det er derimot viktig at du ikke glemmer klærne, du får nemlig en bedre opplevelse i skiløypa med superundertøy som kan suge opp all fuktigheten.

Mote & trender
NO_header.jpg

Vi tester Wytes mest populære jakker

Sportswear-merket Wyte har jakker til alle mulige formål. Ved hjelp av testpanelet vårt har det aldri vært enklere å finne den perfekte modellen!

Mote & trender
sweatshirt_nike.jpg

Et fint nytt treningsår! 9 kupp for ham

So fresh, so clean! Med nye, fine treningsklær blir det lettere å komme seg til treningssenteret. Det er gammelt nytt.

Mote & trender
Adidas_brajpg

8 nye treningsfavoritter for henne

Hvordan innleder du treningsåret 2019 på best mulig måte? Selvfølgelig med nye, fine treningsklær! Disse åtte nyhetene gir deg en flyvende start på treningssenteret.

Mote & trender
Casall Sculpture 2.0

Nå har Casalls Sculpture tights blitt squat proof

Sculpture er en av Casalls mest elskede tightsmodeller. Nå har favoritten blitt finjustert – her er alt du bør vite om den nye, forbedrede Sculpture tights.

Mote & trender
NO-DAM-Header.jpg

TEST! Våre beste kompresjonstights

Det er ikke bare de avanserte idrettsutøverne som ser fordelen med å trene i kompresjonsplagg. Testpanelet vårt har kåret den beste tightsen for maksimal restitusjon.

Mote & trender
NO_header.jpg

Best i test! Sports-BH med mye støtte

En sports-BH er definitivt den viktigste brikken i treningsgarderoben. Maksimal støtte, vatterte skulderstropper og en passende passform er alfa og omega. Her er ni modeller som holder bysten på plass!

Mote & trender
K2 pjäxor

Finn de rette damestøvlene fra K2

Noen gode støvler er et must for en vellykket skiferie. Vi guider deg!

Mote & trender
5713729298683_001_ea54e973f66d406cab7c9ffe6df68c63.jpg

Varme salgskupp til barna

Nordisk vinter krever ordentlig yttertøy til barna. Her er 8 varme jakker og dresser du kan gjøre et kupp på under romjulssalget.

Mote & trender
jacka peak.jpg

8 garderobeklassikere på romjulssalget

I salgstidene kan det være vanskelig å vite hvilke kupp det er verdt å bruke penger på. Disse 8 klassiske produktene til dame kommer du ikke til å angre på.

Mote & trender