Test bikini

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

Vi har latt kvinner med forskjellige kroppstyper teste bikinisett fra Waikani Beachwear. Dette mener de om årets sommerlige modeller.

Den samme bikinien som sitter som en drøm på venninnen din, kan gnage på deg, eller vise versa. Her har vi latt kvinner med ulike kroppstyper – rektangel, timeglass og kurvet – teste de samme bikinisettene.

Slik vet du hvilken kroppstype du har:

  • Rett kroppstype: Smale hofter og smale skuldre. Ofte med en rett kropp preget av en litt mindre byste. Velg gjerne en bikini som fremhever rumpa og brystet. Høye midjer sitter ypperlig på deg!
  • Timeglassformet kroppstype: Brede hofter, smal midje og brede skuldre. Kvinner med en timeglassformet kropp har ofte en stor byste, men ikke alltid. Et fint tips er underdeler som kan knytes, slik at du kan regulere passformen over hofta.
  • Kurvete kroppstype: Brede hofter, brede skuldre og en stor byste. Mange kvinner med kurver opplever at såkalte halternecks med smale stropper skjærer inn i huden bak nakken. Det samme gjelder underdeler som kan knytes. Sats på brede stropper for bedre komfort.

SHOP HER:

Trekantet bikini med justerbar passform

triangle ruffle

Test: +

Merke:

Sammendrag: En klassisk triangelbikini med sommerlig motiv. Passer for deg som vil kunne regulere passformen, men er ikke like bra for deg med en stor byste. De smale stroppene kan skjære inn i huden når toppen blir tung. Dette er en ganske liten bikini som etterlater store deler av kroppen bar. Hvis det er en stil du digger, kan det virkelig være en god match for deg!  

Dette mener testerne om overdelen:

- Jeg synes den sitter veldig bra. Kantene er rynkete, noe som gjør at bysten ser litt fyldigere ut. Det er ikke den typen bikinitopp jeg vanligvis velger, men jeg liker den, sier testeren vår med en rett kroppsform, mens testeren med en timeglassformet kropp ikke er like overbevist.

- Den får meg til å føle meg litt naken. Ja, den sitter bra og sånn, men for meg med en stor byste blir den veldig utringet og det vises mye side-boob.

Testpersonen vår med kurver er enig.

- Halterneck som skal knytes er både bra og dårlig, etter min mening. Du kan knyte slik at den sitter perfekt, men med store bryster kan halterneck være ubehagelig siden stroppene skjærer mye inn i nakken.

Dette mener testerne om underdelen:

Totalt sett er dette den underdelen som får jevnest vurdering av våre testpersoner. Først ut til å kommentere, er testpersonen med en rett kroppsfasong.

- Dette er en ganske liten underdel. Den sitter veldig bra på meg. Midjen er lavere og snøringen sitter midt på hofta, noe som markeder den.

- For meg er det viktig at du kan knyte underdelen, for hoftene er mitt bredeste punkt. Ellers vil bikinien lett skjære inn. Jeg liker derfor denne modellen, men den sitter veldig lavt på meg, sier en testperson med en timeglassformet kropp, og får med en gang medhold fra testpersonene med kurver. 

- Jeg liker underdelen. At den kan knytes etter ønske, er alfa og omega! 

Klassisk bandeau-bikini for deg med en liten byste

bikini bandeau

Test: +

Merke:

Overdelen er tilgjengelig i fargene: ,

Underdelen er tilgjengelig i fargene: , ,

Sammendrag: Et stilrent bikinisett som består av en klassisk bandeau-topp uten bøyler, og truse som knytes på sidene. Skulderstropper medfølger, men kan fjernes om ønskelig. Overdelen er utstyrt med en stripe av silikon, noe som holder bikinitoppen oppe. Perfekt for deg med mindre bryster, som ikke trenger hjelp fra skulderstroppene for å holde brystene på plass.

Dette mener testerne om overdelen:

- Dette er modellen jeg vanligvis velger som bikinitopp, sier testeren vår med en rett kroppsform, og fortsetter:

- Den dekker hele bysten min og gir fin farge fra solen siden det ikke er noen stropper. Jeg føler meg alltid trygg på en slik topp. Perfekt når jeg vil spille sandvolleyball eller lignende.

Testerne med timeglassformet kropp er imidlertid ikke like overbeviste.

- Dette er ikke min type bikinitopp, og den sitter verken behagelig eller flatterende på meg. Bysten min er liksom for tung, og får ikke støtte i det hele tatt i denne modellen. Silikonbåndet øverst gjør også at hele tyngden på bysten henger over og gjør det tyngre.

En av testpersonene våre med kurver er imidlertid ikke enig, og blir i stedet veldig positivt overrasket.

- Denne toppen er mye bedre enn jeg først trodde. Den er solid selv uten skulderstroppene, og jeg synes både modellen og mønsteret er fint. Den er også lett å matche med en svart underdel, noe jeg kommer til å gjøre.

Dette mener TESTERNE om underdelen: 

Våre rette testpersoner er veldig fornøyde med modellen, men merk at trusen er litt lav. De andre testerne er derimot ikke så positive til hvordan trusen er på kroppen deres. 

- Jeg kan direkte si at denne trusen er litt for lav etter min smak. Siden rumpa fyller stoffet på baksiden, må jeg dra den ned foran for at den skal dekke hele rumpa. Derfor føler jeg meg litt vel naken, forteller testeren med en timeglassformet kropp, og får medhold.

- Denne bikinien dekker litt for lite til at jeg føler meg fin. Jeg anbefaler at du bestiller den i en større størrelse.

Helt klart trendy 

Malie slim bikini

Test: +

Merke:

Overdelen er tilgjengelig i fargene: ,

Underdelen er tilgjengelig i fargene: ,

Sammendrag: En skikkelig trendy bikini med topp i et litt sporty snitt. Passformen kan ikke reguleres, så vær forsiktig når du velger størrelse. Denne bikinien er perfekt for deg som vil drive med vannsport og andre strandaktiviteter, uten å bekymre deg for naken-sjokk! Høyden på skulderstroppene kan justeres, men de kan ikke fjernes.

Dette mener TESTERNE om overdelen:

- Jeg elsker toppen! Den føles så trendy, både med tanke på farge og form. Det er imidlertid ikke den mest flatterende BH-en for bysten min, da den dekker mye, fastslår testeren med en rett kropp (og bestiller umiddelbart den samme bikinien i ytterligere en farge). 

Overdelen falt også i smak hos de andre testpersonene. 

- Jeg er enig i det. Den føles veldig Instagram-vennlig. Den sitter også veldig behagelig på meg og gir helt klart best støtte hittil for bysten, sier testpersonen med timeglassform, og fortsetter:

- Jeg vil si at den passer veldig bra til kroppstypen min. Den har et ganske dypt snitt, selv om den dekker mye. Det betyr at den gir en ganske rund form på bysten. 

Testerne med mye kurver sier seg enige.

- Ja, jeg liker også forsiden, som er fin og fremhever bysten på en fin måte. Det eneste minuset er ryggen som er minimal. Det føles som om den kan gå i stykker når som helst. Skulle gjerne ønsket en litt grovere bakside.

Dette mener TESTERNE om underdelen:

- Perfekt fra topp til tå, utbryter vår rette testperson, som bare har ros å gi.

- Jeg får med en gang problemer med en slik underdel, forteller testpersonen med en timeglassfigur, og utdyper: 

- Sømmene skjærer inn på siden av rumpa på en ganske uflatterende måte. Hoftene mine er for brede, noe som er synd fordi jeg liker toppen veldig godt. Jeg vil matche toppen med en annen truse fra Waikani, som har knyting på sidene!  

Brede hofter ser ikke ut til å være en god match til denne bikiniunderdelen.

- Det blir et nei fra meg. Den skjærer inn i sidene på en ukomfortabel måte, sier testpersonene våre med kurver. 

Perfekt for deg med stor byste

evie bikini

Test: +

Merke:

Overdelen er tilgjengelig i fargene:

Underdelen er tilgjengelig i fargene:

Sammendrag: Nok en veldig trendy bikini med høy truse, som når nesten helt opp til navlen. Den største fordelen med denne bikinien er komforten, mens ulempen er den ganske markante brunfargen du får fra underdelen. Dette er ellers en bikini som er perfekt for deg med kurver og har en stor byste, siden skulderstroppene er brede, akkurat som båndet under bysten.

Dette mener TESTERNE om overdelen:

Testpersonene med en rett kroppsform er langt fra solgt når det kommer til denne modellen: 

- Jeg er ikke helt overbevist. Jeg føler meg litt tantete og den dekker nesten litt for mye. Jeg synes også ryggen er litt rar med de rette skulderstroppene.

Til en timeglassformet kroppsform er den imidlertid perfekt.

- Denne er perfekt! Den sitter som hånden i hansken på meg. Her får jeg endelig den støtten jeg ser etter i en topp, takket være det brede båndet under bysten, sier hun og fortsetter: 

- Dette er den første toppen i testen som jeg føler jeg kunne spilt sandvolleyball i, uten å være bekymret for hvordan overdelen sitter etter en smash.  

Det samme gjelder de med mye kurver.

- Toppscore! Den er kjempefin i fargen og jeg kan stole på at den sitter der den skal. 

Dette mener TESTERNE om underdelen:

Når det gjelder underdelen, er testpanelet splittet – den får dårligst vurdering av våre testpersoner med en timeglassformet kropp, mens de øvrige to er enige om at dette er en favoritt! 

- Underdelen sitter pent på meg og fremhever hoftene og rumpa. Veldig fint, forteller testeren med en rett kropp. En av jentene i testpanelet med kurver sier seg raskt enig: 

- Den sitter perfekt på meg. Jeg kan bevege meg som jeg vil, uten at den sklir ned. Derfor er den perfekt til aktivitet! 

Hvis du har brede hofter og en rumpe i den større retningen, samtidig som midjen er smal, er denne underdelen imidlertid ikke perfekt.

- Her er jeg mindre imponert, noe som er synd med tanke på at jeg elsker overdelen. Men kjøper jeg den størrelsen som sitter bra i midjen, skjærer trusen inn i hofta, og vise versa. 

For den perfekte brunfargen

Olina push up

Test: +

Merke:

Overdelen er tilgjengelig i fargene:

Sammendrag: En fin bikini med push-up og bøyler. Skulderstroppene er smale og formen på skålene er som en vanlig BH, som gir en fin brunfarge. Trusen er høy i midjen, men er designet slik at den kan brettes ned når du soler deg. Den turkise fargen popper perfekt på deg med en mørkere hudtone.

Dette mener TESTERNE om overdelen:

Her tar vår timeglassformet testperson først ordet: 

- Wow, ok, denne overdelen bør du velge hvis du vil legge an på noen på beachbaren, ler hun, men legger til: 

- Den sitter jo bra, men hvis du har en stor byste, så gjelder det å være komfortabel med å vise det lille ekstra.

En av testpersonene med en rett kroppstype er enig.

- Jeg er enig i at den gir et kraftig løft. Kanskje den passer bedre til den litt eldre kvinnen. Eller, hvis du i likhet med meg, har litt mindre bryster og vil få litt hjelp av push-up. 

Våre kurvede testpersoner er delt.

- Jeg synes den er litt ubehagelig og skjærer litt inn, spesielt hvis du sammenligner med den mørkerøde bikinien. Den dekker imidlertid alt jeg vil dekke til at jeg kan bruke den, og er bra på den måten. Godkjent!  

Dette mener TESTERNE om underdelen:

- Perfekt for deg som vil ha en underdel med høy midje, men som fremdeles er litt opptatt av en jevn brunfarge. Her kan du helt klart brette den ned når du soler deg, sier en testperson med en rektangulær kropp.

Igjen har testpersonene delte meninger. 

- Jeg kan si direkte at dette ikke er min type underdel. Skjøten mellom den nedfellbare delen og resten av trusen er ganske hard og havner midt på rumpa. Det er ikke så flatterende, sier en jente med timeglassformet kropp.

Dersom du har mye kurver, passer den desto bedre. 

- Jeg har ikke det problemet. Skjøten sitter som den skal over rumpa og jeg liker funksjonen med den nedfellbare delen. Det betyr at jeg kan dekke magen hvis jeg vil det, fremhever testpersonen og fortsetter: 

- Jeg synes den er behagelig og dekker nøyaktig det jeg vil dekke!

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Test av tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

1 dag siden
Shorts
Mote & trender

Test: Svarte treningsshorts til herre

1 dag siden
Nike Air Zoom SuperRep
Mote & trender

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

3 dager siden
Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

6 dager siden
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

06 aug 2020
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

03 aug 2020
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

02 aug 2020
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
Skolstart Hummel
Mote & trender

Sjekkliste før skolestart

27 jul 2020
Clifton 7
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Test Better Bodies tights
Mote & trender

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

27 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Mote & trender

Test! Så bra er Asics Gel-Kayano 27

27 jul 2020
Nike barnsko
Mote & trender

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

26 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Mote & trender

Endelig! Her er Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Axion tennis
Mote & trender

Axions nye kolleksjon for tennis og padel

20 jul 2020
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

14 jul 2020
adidas
Mote & trender

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

13 jul 2020
Test löparskor dam
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene til dame i 2020

12 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Mote & trender

9 løpesko til herre som er best i test 2020

10 jul 2020
Saucony Triumph 18
Mote & trender

Derfor bør du løpe i den nye Saucony Triumph 18

08 jul 2020
jenny freed
Mote & trender

Eksperten tipser: Husk dette når du kjøper en ny sports-BH

07 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Mote & trender

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

26 jun 2020
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
more news
Test av tights

Stor test av treningstights

Høy midje, med mønster eller klassisk svart? Testpanelet vårt har testet treningstights til henne fra Adidas, Nike, Better Bodies, Blacc og Kari Traa.

1 dag siden
Mote & trender
Shorts

Test: Svarte treningsshorts til herre

Testpanelet vårt har prøvd shorts fra blant annet Nike, Adidas og Under Armour. Her er treningsshortsen til herre som er best i test.

1 dag siden
Mote & trender
Nike Air Zoom SuperRep

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

Air Zoom SuperRep, SuperRep Go og SuperRep Cycle – vi undersøker forskjellen mellom de tre treningsskoene fra Nike!

3 dager siden
Mote & trender
Test ryggsäck barn.png

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

Det kan være lettere sagt enn gjort å finne riktig ryggsekk til barnet ditt. La minipanelet vårt hjelpe deg. De har testet noen av sesongens nyeste barnesekker!

6 dager siden
Mote & trender
Header.jpg

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

Det er viktig å velge en bra sykkelhjelm. I denne testen har vi prøvd flere modellers justerbarhet, komfort, ventilasjon og design.

06 aug 2020
Mote & trender
Nike löparskor test

Løpeskoene fra Nike som er best i test

Tre løpesko som alle har fått toppscore fra det dedikerte løpepanelet – her er de beste løpeskoene fra Nike!

05 aug 2020
Mote & trender
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 must-haves til skolestart

Sommerferien går mot slutten og et nytt semester er rett rundt hjørnet. Pass på at barnet er klar til skolestart. Her er favorittene våre akkurat nå.

03 aug 2020
Mote & trender
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

Treningsklær og sko fra Nike er veldig populære takket være det store utvalget, det stilige designet og den gode kvaliteten. Vi lot vårt mannlige testpanel trene i treningsbukser, sko og andre treningsklær fra Nike. Her er resultatet!

03 aug 2020
Mote & trender
Nike träningskläder

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

De beste treningsskoene, tightsen som får toppscore og løpetoppen som sitter som en drøm! Her er det beste fra Nike – ifølge vårt kvinnelige testpanel!

02 aug 2020
Mote & trender
Reebok Nano X

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

Den tiende versjonen av Reeboks mest populære treningssko Nano beskrives som den beste hittil. Nå er Nano X her i nye farger!

31 jul 2020
Mote & trender
Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

29 jul 2020
Mote & trender
Test Birkenstock

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

Det er på høy tid å teste favorittsandalene fra Birkenstock. Testpanelet vårt har prøvd de tre mest populære Arizona-modellene – her er sandalen som er best i test!

28 jul 2020
Mote & trender
Skolstart Hummel

Sjekkliste før skolestart

Sommerferien går mot slutten og skolestart nærmer seg med stormskritt. Her er listen over alt barna trenger i garderoben, i tillegg til vanlige klær og sko, før det nye skoleåret starter. Skriv ut og kryss av.

27 jul 2020
Mote & trender
Clifton 7

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

"For en sprett", utbryter en testperson. Nyheten Clifton 7 fra Hoka One One blir fort en favoritt blant både mannlige og kvinnelige løpere. Les testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Mote & trender
Test Better Bodies tights

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

En treningstights skal følge kroppen, være komfortabel på og fremfor alt være squatvennlig. Vi setter sesongens favoritter fra Better Bodies på prøve.

27 jul 2020
Mote & trender