Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

Treningsklær og sko fra Nike er veldig populære takket være det store utvalget, det stilige designet og den gode kvaliteten. Vi lot vårt mannlige testpanel trene i treningsbukser, sko og andre treningsklær fra Nike. Her er resultatet!

En stor testgruppe, bestående av treningsglade menn, fikk teste  for å vurdere funksjonalitet, passform, design og andre ting som er viktig når det gjelder treningsklær. Slik ble resultatet.

Stram multifunksjonell genser

Nike Pro Top LS - HERR.jpg

Test av: .

Tilgjengelig i fargene: , .

Passer til: Alt som foregår når det er kaldt ute: løping, sykling, som basisplagg når du står på ski eller snowboard og lignende.

Dette var ekstra bra: Materialet oppleves som perfekt: varmer når det trengs, avkjøler når det er behov for det og tilfører litt kompresjon. 

Sammendrag: Dette er virkelig en allsidig genser som testpanelet hyller. Den ventilerer og puster bra. Den holder også på varmen når du står stille. Det tette stoffet beskytter en del mot vinden, men når man imidlertid får opp varmen, avkjøler den ved å ventilere. Den kan brukes alene eller med en tynn genser eller jakke over. Modellen er stram og ettersittende, men veldig fleksibel. Det betyr at den ikke begrenser deg. Genseren egner seg også for trening innendørs, noe som overrasket testpanelet.

– Jeg trodde jeg skulle bli for varm siden den er skapt for lavere temperaturer utendørs, men tvert imot, jeg ble kjølt ned så fort jeg ble varm. Den passet veldig bra innendørs, sier en testperson.

– Det føles virkelig som om Nike har funnet den perfekte balansen med et kompresjonsplagg som også holder på varmen. Hvis jeg skulle hatt en bukse og strømper i det samme stoffet, hadde jeg aldri hatt behov for noe annet, sier en annen. 

Skumkuler i sålen som gir deg sprett

Nike_JoyrideRunDual.png

Test av: .

Tilgjengelig i fargene: .

Passer til: Runder på 10 kilometer og til mosjonisten. 

Dette var ekstra bra: De passer både som løpesko, men også som stilige sneakers sammen med et sporty hverdagsantrekk. 

Sammendrag: Joyride Dual Run har bittesmå skumkuler i hælen og mellomfoten, noe som gir ekstra god demping og som tilpasser seg etter foten din. Testpanelet synes skoen er veldig komfortabel. Det føles rett og slett ut som at man beveger seg på skyer. Dem sitter bra rundt foten og gir god støtte.

– Skoen gir en ganske spretten følelse, litt som React-modellen, sier en testperson.

Overdelen består av mesh med en del hull. Dermed ventilerer modellen bra, men kan oppleves som litt for kald hvis det er veldig kjølig ute. Du kan enkelt løse det med noen varme løpestrømper, sier en testperson. Ved hælen finner du en løkke som gjør det enkelt å ta skoen på, noe mange testpersoner setter pris på. Joyride passer perfekt for deg som ikke trener deg opp til et løp, men som heller jogger på et lavt eller middels nivå, eller kanskje sliter med en gammel skade. Joyride er et kupp for deg med sliten menisk!

– Dette er en perfekt modell for deg som vil begynne å løpe eller for den glade mosjonisten. Eller for deg som ønsker en ordentlig fin skomodell til hverdagsbruk – den er nemlig kjempedeilig å gå i, avslutter en testperson. 

Sporty sneaker 

Nike Revolution 5 - HERR.jpg

Test av:
 Revolution 5 

Tilgjengelig i fargene:  og 

Passer til: Gåturer, jobb, hverdagsbruk og rolige løpeturer.

Dette var ekstra bra: Designet! Skoen er utrolig fin, ifølge testpersonene våre, og er tilgjengelig i flere farger.

Sammendrag: Med komforten i fokus har Nike skapt Revolution 5 – den perfekte kombinasjonen av en løpesko og en sneaker. Hvis du tidligere har eid et par Tanjun, kommer du til å kjenne deg igjen i denne kombinasjonen. Det beste med denne skoen er, som allerede nevnt, komforten. Dempingen er myk og innersålen like så. 

– Jeg sil ikke si at det er en kjempebra løpesko, men den passer til korte distanser i et rolig tempo. Si at du er på ferie og har glemt løpeskoene dine hjemme, sier en testperson.

Den er med andre ord ikke like teknisk som Pegasus eller Infinity fra Nike, men den gjør en god jobb hvis du ikke har tilgang til andre løpesko. Den er imidlertid fantastisk hvis du er i mye bevegelse på jobben eller til lange gåturer. Designet er det som får høyest score. Utrolig fin til både street-looken, jeans og dressbukse!

Stabil og holdbar treningssko

Nike Metcon 5 - HERR.jpg

Test av:
 Metcon 5  

Tilgjengelig i fargene:  og .

Passer til: Høyintensiv trening med mye hopping og tunge løft.

Dette var ekstra bra: Alle de små detaljene som gjør at du kan utføre alle øvelsene innenfor X-fit.

Sammendrag: Metcon er Nikes stolthet når det kommer til høyintensiv trening. Skoen er laget for å kunne kombinere en treningsøkt som består av hopping og burpees med tauklatring, handstand push ups og tunge løft. 

– Selvfølgelig kan du bruke Metcon 6 også til vanlig styrketrening, men det er under de høyintensive øktene at skoen virkelig viser alle sine finesser, sier en testperson.

Med skoen får du en innleggssåle som forvandler skoen til en løftesko. Noen i testpanelet skulle ønske hælkappen var litt høyere siden den blir litt kort når du legger i den ekstra sålen bak. Andre finesser er forsterkningene på sidene som sørger for at du kan klatre i tau uten å slite ut skoen, samt den lille utstikkeren bak ved hælen som gjør at du glir uhindret langs veggen under handstand push ups. Passformen er true to Nike, så gå opp en størrelse fra det du bruker i andre merker. Skoen er normal til litt bred. Kort oppsummert en stabil og holdbar favoritt i treningsgarderoben.

Stilren og ventilerende t-skjorte

Nike Dry Miler Top SS - HERR.jpg

Test av: 
Dry Miler Top SS

Tilgjengelig i fargene:  og 

Materiale: 100% polyester. 

Passer til: Løping og all slags trening på treningssenteret.

Dette var ekstra bra: Ventilasjonen. T-skjorten har ekstra ventilerende mesh på skuldrene og stort sett hele ryggpartiet. Du kan svette ordentlig, uten å føle deg for våt eller varm.

Sammendrag: En perfekt t-skjorte til løping som puster og transporterer bort fuktighet på en veldig effektiv måte. T-skjorten fra Nike er laget for løping, men passer like bra på treningssenteret. Du kan også bruke den året rundt, så det er virkelig den perfekte t-skjorten i treningsgarderoben. Det som trekker ned helhetsvurderingen, er at det syntetiske materialet suger opp svetten og lukter ganske mye etter en økt. Det er noe som ikke påvirker komforten under selve økten, men snarere økten dagen etter hvis du trener i samme topp to dager på rad. Til slutt er det delte meninger rundt det stilrene designet. Nike viser at også den enkle toppen kan føles moderne ved hjelp av noen detaljer rundt skuldrene, samtidig som noen testpersoner synes at den er litt for enkel. 

Basistights med mye stretch

Nike Pro Tights - HERR.jpg

Test av: 
Pro Tights 

Tilgjengelig i fargen: .

Materiale: 90% polyester og 10% elastan. 

Passer til: All slags trening, også løping selv om tightsen mangler lomme.

Dette var ekstra bra: En tøyelig basistights som både kan brukes under en shorts eller alene. 

Sammendrag: En klassisk basistights som leverer det du forventer, hverken mer eller mindre. Testpanelet vil slå et slag for de grundig utplasserte sømmene som minimerer gnaging og irritasjon. Materialet, som blant annet består av elastan, kan hinte om at tightsen er ekstremt tøyelig og elastisk.

– Elastisiteten i panelene gjør at tightsen aldri hindrer bevegelser under aktiv trening. Den passer også fint å bruke under shorts om man liker det, sier en testperson.  

Midjen anses som passe høy og du etterlater deg ingen glipe mellom tightsen og t-skjorten når du tar dine favoritt-squats. Du kan også løpe i tightsen, men da bør du være klar over at den ikke har noen lomme for hverken telefon eller nøkler. Den tynne, svarte tightsen er imidlertid lett å matche siden den er enkel i designet. Hvis du vil være trendy og skille deg ut, får du toppe antrekket med tilbehør. 

Deilig hettegenser i et stilrent design

Nike Club Hoodie - HERR.jpg

Test av: Club Hoodie 

Tilgjengelig i fargene:  og 

Materiale: 80% bomull og 20% polyester.

Passer til: Hverdagsbruk, til og fra treningssenteret og på jobb (med mindre du har en spesifikk dresskode eller uniform).

Dette var ekstra bra: Den myke innsiden som gjør at du vil bo i denne genseren 24/7. 

Sammendrag: En klassisk hettegenser fra Nike med en innside av børstet fleece. Og ja, nøyaktig den deilige følelsen som popper opp i hodet når du leser "innside av børstet fleece", er det du får av denne genseren. Innsiden er ekstremt myk mot huden, og du trenger ikke (eller snarere vil ikke) bruke noe under fordi denne hettegenseren skal kjennes mot huden. 

Passformen er loose fit og noe stor i størrelsen. Hvis du ligger mellom to størrelser og ikke vil ha en for stor genser, kan du med fordel ta en mindre størrelse. Genseren har en kengurulomme med den samme deilige innsiden av børstet fleece. Dette er en favoritt som finnes i flere fager, men designet er imidlertid litt for enkelt. Den kunne vært litt morsommere, selv om det er en basisgenser. Spørsmålet er imidlertid hvilken farge skal du bestille hjem?

Den ultimate grå buksen

Nike Nsw Club Jogger - HERR.jpg

Test av:
 Nsw Club Jogger

Tilgjengelig i fargene:  og 

Materiale: 80% bomull og 20% polyester.

Passer til: Hverdagsbruk samt til og fra treningssenteret.

Dette var ekstra bra: Passformen sitter perfekt på alle i testpanelet! 

Sammendrag: Hvis du googler "grå joggebukse", er det akkurat dette du får opp. Nsw Club Jogger er en klassisk modell av en joggebukse, som har en normal passform som oppleves som normal i størrelsen. Mansjetter nederst og snor i midjen samt rette ben. 

– Dette er virkelig den mest klassiske passformen du kan få. Det positive er at den virkelig passer til alle kroppsformer, sier en testperson. 

Materialet er en blanding av bomull og polyester. I motsetning til hettegenseren over, har ikke denne buksen en innside av børstet fleece, noe deler av testpanelet savner. Andre mener at det er en fordel siden du kan bli litt varm av fleece, noe de helst ikke vil bli på bena. Den grå kuløren er fin, men noen i testpanelet skulle ønske den var litt mer nytenkende, og som fikk den til å ose trendy og 2020. Ellers er det enkelt og greit en enkel bukse som gjør jobben sin. Passer ikke like bra til trening, men du kan med fordel bruke den til og fra treningssenteret.

LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

1 dag siden
canada snow
Mote & trender

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

1 dag siden
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

1 dag siden
Test Björn Borg
Mote & trender

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

2 dager siden
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

3 dager siden
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: De beste innebandyskoene til dame

5 dager siden
promenadskor header
Mote & trender

Vanntette tursko som er best i test

16 sep 2020
Vinterjacka barn
Mote & trender

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

14 sep 2020
nike superrep header
Mote & trender

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

14 sep 2020
Test tights med fickor
Mote & trender

Test: Den beste treningstightsen med lommer

13 sep 2020
innebandylubbor
Mote & trender

Stor test av innebandykøller

13 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

11 sep 2020
Nike
Mote & trender

Finn riktige løpesko fra Nike

10 sep 2020
Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 sep 2020
Adidas
Mote & trender

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

08 sep 2020
virvelvind
Mote & trender

Sjekk ut høstens prisverdige barnekolleksjon!

07 sep 2020
header
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for kvinner

05 sep 2020
långärmade träningströjor test
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for menn

05 sep 2020
Blacc fitness
Mote & trender

New in: Squat-vennlige tights fra Blacc

04 sep 2020
test svarta tights
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

01 sep 2020
nike metcon 6
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Metcon 6

31 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

26 aug 2020
Nike Metcon Release
Mote & trender

Alt du vil vite om nyheten Nike Metcon 6

26 aug 2020
Header – 1.jpg
Mote & trender

Best i test: Padelsko til herre

23 aug 2020
Padelskor dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til henne

21 aug 2020
Kari Traa
Mote & trender

Høstens nye ull- og superundertøy fra Kari Traa

19 aug 2020
jared ward
Mote & trender

Bli høy på endorfiner i Sauconys nye løpesko

16 aug 2020
Test av tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

12 aug 2020
Shorts
Mote & trender

Test: Svarte treningsshorts til herre

12 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep
Mote & trender

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

07 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

06 aug 2020
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

03 aug 2020
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

02 aug 2020
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
more news
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Hvis du løper på asfalt trenger du sko med god demping for å få et skånsomt fotisett. Vi har testet løpesko med demping til herre.

1 dag siden
Mote & trender
canada snow

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

Myke, varme og helt fantastiske på! Her er alt du trenger å vite om støvlene fra Canada Snow.

1 dag siden
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Dempende løpesko er alfa og omega til distanseøkter på asfalt og andre harde underlag for at du skal få et skånsomt fotisett. Her er de myke løpeskoene til henne som er best i test!

1 dag siden
Mote & trender
Test Björn Borg

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

Björn Borg har nettopp lansert sin nye løpekolleksjon, Running from daylight, og vi har selvfølgelig satt klærne på prøve. Så bra er de fine dame- og herreplaggene.

2 dager siden
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

Vårt mannlige testpanel har spurtet og gjort raske vendinger i de nye treningsskoene våre som er ment for sport innendørs. Her er innebandyskoene som er best akkurat nå!

3 dager siden
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: De beste innebandyskoene til dame

Her er skoene som topper prestasjonen på innebandybanen. Sportamores testpanel har spilt i sesongens nye innendørssko.

5 dager siden
Mote & trender
promenadskor header

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er på tide å finne riktige tursko. Vi har testet de beste vanntette turskoene til dame og herre.

16 sep 2020
Mote & trender
Vinterjacka barn

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

Vinterjakken er det viktigste kjøpet du gjør til barnet ditt i vinter. Her er 7 tips til hvordan du velger riktig.

14 sep 2020
Mote & trender
nike superrep header

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

Med det brede utvalget av treningssko fra Nike, er det lett å finne riktig modell til deg og din trening. Vi guider deg til det riktige valget!

14 sep 2020
Mote & trender
Test tights med fickor

Test: Den beste treningstightsen med lommer

Det er både populært og vanlig å ta med seg telefonen på styrketreningen for å høre på musikk. Derfor har testpanelet vårt svettet i nye treningstights med store lommer.

13 sep 2020
Mote & trender
innebandylubbor

Stor test av innebandykøller

Bladet, griptapen og vekten – det er mye som spiller inn for at en innebandykølle skal føles perfekt. Vi har testet høstens favoritter!

13 sep 2020
Mote & trender
Tvätta din dunjacka

Slik vasker du dunjakken

Her er en liste over 10 ting du bør tenke på når du skal vaske dunjakken din.

11 sep 2020
Mote & trender
Nike

Finn riktige løpesko fra Nike

Med Nikes brede utvalg av løpesko, kan det være vanskelig å vite hvilke sko som passer best til akkurat deg. Her får du hjelp!

10 sep 2020
Mote & trender
Timberland

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er høstens hotteste kjøp! Slik går du frem for å ta hånd om dine fine boots.

09 sep 2020
Mote & trender
Adidas

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

Enten du trener i 35 grader og sol, når det regner eller det er minusgrader, har Adidas treningstøy som vil hjelpe deg i gang. Les alt om deres nye Ready-kolleksjoner her!

08 sep 2020
Mote & trender