blacc running

Test: Den nye løpekolleksjonen fra Blacc er lett som en fjær

Blacc har gjort det igjen – nå er den nye løpekolleksjonen her. Plaggene er funksjonelle, trendy og passer til alle løpere. Uansett om du løper 3 kilometer eller 3 mil, bør du sjekke ut denne testen som har satt noen av plaggene i kolleksjonen på prøve!

Er du klar for å begi deg ut i sporet? Blacc lanserer nå en ny løpekolleksjon for deg som elsker å bevege deg, både fort og langsomt, langt eller kort. Det er viktig med riktig tøy når du løpetrener.  

– Tilpass alltid klærne etter været og din egen opplevde kroppstemperatur. En vindtett jakke kan passe hvis det blåser ute, da unngår du å bli for kald. Lag på lag er alltid en god idé, sier Erika Adolfsson, produktutvikler på Blacc og fortsetter:

– Den nye løpekolleksjonen er skapt for alle som vil være synlige i løpesporet. Den neongule fargen i kolleksjonen er perfekt trendmessig og tar seg utrolig bra ut sammen med det lysegrå. Kolleksjonen består av lettvektsplagg som skal få deg til å føle deg lett som en fjær i sporet! Plaggene har gjennomtenkte detaljer, som for eksempel lommer som rommer mobiltelefonen din.


Limited shorts no
Modell:

Veiledende pris: 399 kroner

Finnes i fargene:


Fukttransport:
Shortsen transporterer fuktighet bra. Ved veldig svettende økter på varme dager kan den bli litt våt siden du svetter mer. 

Ventilasjonsevne:
Shortsen er deilig og sval samt ventilerer bra under økten.

Komfort:
Komforten er veldig bra siden den innvendige shortsen er laget av et veldig behagelig stoff, sømmene gnager ikke og stoffet er mykt mot huden. Den innvendige shortsen er litt lengre enn på mange andre løpeshorts, noe som er veldig deilig. Mange andre løpeshorts kan fort oppleves som litt for korte. Shortsen er veldig lett og størrelsen er virkelig true to size. Strikken i livet er også behagelig og gnager ikke. 

Design:
Designet er fint, rent og enkelt. Shortsen føles funksjonell og samtidig fin. Designet får også et pluss siden det finnes to innerlommer hvor du får plass til mobiltelefon og nøkler, det er virkelig ikke mange andre shorts som har det. 

Kort oppsummert:
Oppsummeringsvis er dette en fin, praktisk og komfortabel løpeshorts med både en innvendig shorts og stoff på yttersiden. Man behøver ikke å bekymre seg for å vise mer hud enn ønskelig hvis det ytre laget med stoff glir opp. Denne shortsen passer til intervalltrening og normale distanseløp, men også til andre former for trening.


Alona bh
Modell:


Veiledende pris:
249 kroner

Finnes i fargene:
, , , ,

Fukttransport:
Sports-BH'en transporterer fuktighet bra, testeren ble våt nederst på baksiden av sports-BH'en etter en intensiv økt, men derimot ikke søkkvåt. Det kommer ikke til å forstyrre mens du trener.

Ventilasjonsevne:
Sports-BH'en puster bra. Stoffet holder seg tørrere på grunn av meshen på ryggen.

Komfort:
Sømmene er deilige og myke samt gnager ikke under økten. Strikken rundt brystkassen er litt tykt. Det kunne kanskje vært enda mer behagelig hvis strikken var litt tynnere, da hadde den nok blitt opplevd som mer "hudnær". Alt holdes på plass med denne stramme modellen. Den har ingen vattering, den passer derfor til personer med mindre byste bedre enn personer med stor byste.

Design:
Dette er en klassisk modell fra Blacc som har fått en ny, oppdatert farge. Den unike fargekombinasjonen neongul og grå, som går igjen på flere plagg i kolleksjonen, er både trendy og fin. Du er hvert fall synlig i løpesporet! 

Justerbare stropper:
Nei.

Kort oppsummert:
En allsidig sports-BH som ikke bare kan brukes til løping, du kan også bruke den til andre former for trening. Den har blitt testet til både løping og x-fit og gir bra støtte under begge øktene, delvis takket være at den er sydd i et dobbelt lag samt gir ekstra komfort og støtte. Designet er stilrent og fint, og den kan brukes av de fleste og under alle slags treningsklær.


Foul tank
Modell:

Veiledende pris:
249 kroner

Finnes i fargene:


Fukttransport:
Fukttransporten er super, materialet absorberer svette uten at det blir tungt eller vått. Deilig! 

Ventilasjonsevne:
Materialet i polyester og elastan har bittesmå ventilasjonshull på hele singleten og bidrar til en veldig sval følelse når du løper. Materialet er også mykt mot huden, som igjen gjør armpendlingen veldig behagelig.

Komfort:
Testpersonen av denne singleten trener ofte i singleter som ser ut som t-skjorter med avklipte ermer. Problemet er at utringningene under armene ofte blir så dype at sidene på magen blir synlig, noe testpersonen synes er for bart under vinterhalvåret. Denne singleten har den samme utringningen som mange andre singleter med den samme passformen – men er derimot ikke like utringet under armene. Veldig positivt! 

Design:
Testpersonen kan ikke komme på noe negativt med modellen. Den er kanskje ikke like optimal for personer med stor byste, siden den høye utringningen ikke blir spesielt flatterende. Singleten er også litt gjennomsiktig, men det er veldig trendy hvis du matcher den med en neonfarget sports-BH under. Testpersonen skulle ønske singleten fantes i flere farger! 

Kort oppsummert:
Denne singleten passer når du skal løpe intervaller, samt korte til middels lange distanser. Du velger kanskje en strammere singlet når du løper et maraton. Det er helt enkelt en super singlet for deg som ikke vil ha noe ettersittende eller stramt.  


Resistance tights no
Modell:

Veiledende pris:
349 kroner

Finnes i fargene:


Fukttransport:
Fukttransporten fungerer bra, men tightsen fungerer bedre under mindre svettende økter.

Ventilasjonsevne:
Testpersonen hadde heller valgt en tynnere tights på veldig varme treningsdager siden stoffet på denne er litt mot den tykkere retningen. På svalere dager fungerer denne tightsen derimot som en drøm.

Komfort:
Materialet er følsomt og supermykt. Det fører til at man vil bruke den hele tiden. Den blir også veldig allsidig siden den er så følsom, og dermed har den flere bruksområder enn bare løping. Stoffet er litt tykt og passer derfor bedre på dager hvor det ikke er kjempevarmt, men er også perfekt når du løper på høsten. Fine detaljer og veldig flatterende. Den gnager ingen steder og testpersonen mener den er litt kortere i bena enn vanlige tights. 

Design:
Tightsen er i en kjempefin gråfarge med fine detaljer og smarte løsninger. Den har en lomme bakpå hvor en mobiltelefon, nøkler, bankkort og kanskje en ekstra hårstrikk får plass – veldig praktisk! Strikken i livet gjør at shortsen ikke glir ned mens du trener. 

Kort oppsummert:
Oppsummeringsvis er den fin i fargen, har stilrene detaljer, et kjempedeilig materiale og er perfekt til løping. Testpersonen liker at den kan strammes i midjen slik at den ikke glir ned. Den kan muligens oppleves som litt kort dersom du har over gjennomsnittet lange ben. 

turmalin tank no
Modell:


Veiledende pris: 249 kroner

Finnes i fargene: , , , .

Fukttransport: Testpersonen pleier å være søkkvåt på slutten av løpeturer, men ikke i denne singleten. Ikke engang under ekstremt hard trening i 31 varmegrader blir testpersonen spesielt våt, mer fuktig.

Ventilasjonsevne: Stoffet ventilerer overraskende bra og holder testpersonen tørr, til og med når hun svetter i stor grad på ryggen. Utrolig imponerende! Testpersonen påpeker at hun absolutt vil skaffe seg singleten i flere farger. 

Komfort: Plagget sitter bra på kroppen. Den er passe lang, og den sitter stramt uten at den er helt ettersittende. På ryggen er det en cut out-detalj som er veldig fin, men som ikke helt fungerer. "Hullet" er formet som en diamant, men på sidene av diamanten bøyes stoffet utover når testpersonen har på seg plagget. Kanskje det sitter bedre på en person som er høyere enn testpersonen (162 centimeter). Singleten passer til alle løpere. Passformen er slik at den sitter stramt, men ikke så stramt at den glir opp mens man løper. Det er heller ingen sømmer som gnager! 

Design: Fine reflekterende detaljer i form av tre vertikale prikker i nakken. Den er også utstyrt med en reflekslogo nederst på forsiden av singleten. Fint og stilrent! Singleten er i en veldig lysende neongul farge som synes, den er ikke lysegul slik det kan se ut på produktbildet ovenfor. Trendy! Det er fint til for eksempel svart, grått eller hvitt. Dette er en singlet som skiller seg ut, med andre ord ingenting for deg som er sjenert.

Kort oppsummert: Materialet er polyester og elastan, som er mykt og følsomt. Singleten passer til andre former for trening enn bare løping. En kul detalj er at det finnes en hempe i nakken hvor du kan tre gjennom ørepluggene dine, da mister du dem ikke når du løper.


LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Icebug kängor och skor
Mote & trender

Gå trygt i piggsko fra Icebug

6 timer siden
test tofflor header
Mote & trender

Test: Tøfler til dame og herre

4 dager siden
ENG_W.png
Mote & trender

Stor test av treningsklokker!

4 dager siden
header julbild
Mote & trender

Sportamores julegavetips til hele familien

4 dager siden
Nike See my style
Mote & trender

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug
Mote & trender

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

03 dec 2019
header icebug
Mote & trender

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

01 dec 2019
ryggskydd
Mote & trender

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

30 nov 2019
skidhandskar test header
Mote & trender

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

28 nov 2019
icebug
Mote & trender

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

27 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Mote & trender

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

27 nov 2019
Header reflexplagg
Mote & trender

TEST! 9 refleksplagg til løping

24 nov 2019
Skidjacka
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skijakke

23 nov 2019
underställ kari traa
Mote & trender

De 8 beste Black Friday-kuppene

21 nov 2019
Babolat
Mote & trender

Våre 7 beste Black Friday-kupp for ham

21 nov 2019
Nike Metcon 5
Mote & trender

7 svarte tilbud på Black Friday

21 nov 2019
garmin forerunner
Mote & trender

8 superkupp på Black Friday

21 nov 2019
Black Friday
Mote & trender

Black Friday – årets største shoppingfest!

21 nov 2019
nike glam dunk group shot
Mote & trender

Elsk 90-tallet med Nike Icon Clash

21 nov 2019
header black fridayfynd
Mote & trender

12 Black Friday-kupp for barn

20 nov 2019
Adidas tights
Mote & trender

8 superkupp for henne på Black Friday

20 nov 2019
K2 intervju header
Mote & trender

Stor guide: Slik skal skiutstyret ditt sitte

18 nov 2019
Test av goggles header
Mote & trender

Skibrillene som er best i test!

17 nov 2019
header.jpg
Mote & trender

Test: Teddy fleece til dame og herre

17 nov 2019
Alpint trend skidkläder
Mote & trender

Trendspaning: Her er sesongens skitrender

14 nov 2019
Salomon Speedcross 5 GTX
Mote & trender

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

12 nov 2019
HEADER vinterkängor.jpg
Mote & trender

Stor test: 10 varme vinterstøvler for kvinner og menn

12 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore
Mote & trender

Nyhet på Sportamore! Vintersportsmerket Elevenate

11 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor
Mote & trender

Stor test! 11 varme vinterjakker for kvinner og menn

08 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Mote & trender

Alt du bør vite om vinterløpesko

06 nov 2019
Vintertights header
Mote & trender

Vi har testet varme løpetights for kvinner og menn

05 nov 2019
Kari Traa underställ header
Mote & trender

Best i test: Ull- og superundertøy fra Kari Traa

03 nov 2019
Header padelskor
Mote & trender

Test: De beste padelskoene for ham

29 oct 2019
winterized header
Mote & trender

Finn riktige løpesko – her er de heteste modellene akkurat nå

28 oct 2019
Craft running aw 19
Mote & trender

Skal jeg løpe i underklær?

28 oct 2019
ENG_M.png
Mote & trender

Best i test: Vinterløpesko for menn

27 oct 2019
Header vinterlöparskor
Mote & trender

Best i test: Vinterløpesko for kvinner

26 oct 2019
HEADER.jpg
Mote & trender

Best i test! Superundertøy

25 oct 2019
Pulseboost Winterized
Mote & trender

Test: Nyheten Pulseboost Winterized fra Adidas

24 oct 2019
viking-sled.jpg
Mote & trender

Hvilke vintersko bør barnet mitt bruke?

24 oct 2019
more news
Icebug kängor och skor

Gå trygt i piggsko fra Icebug

Icebug er kjent for sko med verdensledende grep. Her finner du alt om deres vinterstøvler og sko som gir et suverent grep på glatta!

6 timer siden
Mote & trender
test tofflor header

Test: Tøfler til dame og herre

Finnes det noe bedre enn å ta på seg et par fluffy tøfler når det er kaldt ute? Skulle ikke tro det! Testpanelet vårt har testet ut sesongens beste tøfler. Her er deres mening!

4 dager siden
Mote & trender
ENG_W.png

Stor test av treningsklokker!

Hadde det ikke vært fint med en egen, bærbar PT som blir med deg på alt fra trening på treningssenteret til løpeturen og gåturen til bussen? Med en treningsklokke på armen, er det akkurat det du får! Her har testerne prøvd treningsklokker fra Garmin, Suunto og Polar.

4 dager siden
Mote & trender
header julbild

Sportamores julegavetips til hele familien

Julenissen letter snart fra Nordpolen med reinsdyrene sine for å reise land og strand med julegaver. Vet du ikke hva du skal kjøpe enda? Ta det med ro, vi har satt sammen en julegaveguide med mange tips.

4 dager siden
Mote & trender
Nike See my style

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

Det er viktig at du er synlig når du løper i mørket, men det behøver ikke gå utover stilen. Stylisten Isabelle Håwi vet hvordan du kan kombinere sikkerhet og en trendy look!

03 dec 2019
Mote & trender
Vinterkängor Icebug

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

Vet du ikke hva du skal kjøpe til mamma, pappa, søster eller kjæreste i julegave? Frykt ikke – vi har et supertips! Kjøp et par vinterstøvler som både varmer og settes pris på! Kan det bli bedre?

03 dec 2019
Mote & trender
header icebug

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

Icebug er kjent for sine terrengsko med ekstremt høyt prestasjonsnivå. Derfor er det ikke så rart at vinterløpeskoene deres også imponerer. Sportamore sitt testpanel har løpt i de fire hotteste modellene for kvinner og menn.

01 dec 2019
Mote & trender
ryggskydd

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

Ryggbeskyttelse er en smart investering når du skal stå på ski eller snowboard, da med tanke på sikkerheten. Tenk på dette før du slår til.

30 nov 2019
Mote & trender
skidhandskar test header

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

Du kan leie ski og staver der du er, men skihansker er det vanskeligere med. For å gjøre shoppingen din litt enklere, har testpanelet til Sportamore kjørt nedover skibakken i sesongens beste modeller. Dette mener testpanelet om skihanskene fra Helly Hansen, Peak Performance, Wear Colour, Bula og Kombi.

28 nov 2019
Mote & trender
icebug

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

Du må ikke slutte å løpe utendørs bare fordi gatene er glatte og tildekket av snø. Kjøp løpesko med pigger, da kan du kan løpe trygt helt til våren er her.

27 nov 2019
Mote & trender
Adidas Ultraboost 20

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

6. desember 2019 er endelig den neste hyllede versjonen av Adidas Ultraboost her, og vi har tatt en sniktitt på den! Her er alt du vil vite om løpeskoen, som er minst like elsket som en sneaker.

27 nov 2019
Mote & trender
Header reflexplagg

TEST! 9 refleksplagg til løping

Det er kjempeviktig med reflekser når du beveger deg utendørs når det er mørkt. Vi har testet sesongens refleksplagg og utstyr som egner seg til løping – takler produktene løping i mørket?

24 nov 2019
Mote & trender
Skidjacka

Guide: Slik finner du riktig skijakke

En skijakke er så mye mer enn bare en jakke du bruker når du står på ski. Avhengig av hvor du er på fjellet, bør du se etter ulike detaljer og modeller. Her er alt du trenger å vite om skijakker!

23 nov 2019
Mote & trender
underställ kari traa

De 8 beste Black Friday-kuppene

Under Black Friday svømmer det over av reduserte priser på Sportamore! Er det vanskelig å bestemme seg for hva du skal bestille? Her er favorittene!

21 nov 2019
Mote & trender
Babolat

Våre 7 beste Black Friday-kupp for ham

Årets morsomste fredag er her! På Black Friday kan du klikke hjem alt på ønskelisten til en ekstra bra pris. Her er 7 favoritter til ham.

21 nov 2019
Mote & trender