blacc running

Test: Den nye løpekolleksjonen fra Blacc er lett som en fjær

Blacc har gjort det igjen – nå er den nye løpekolleksjonen her. Plaggene er funksjonelle, trendy og passer til alle løpere. Uansett om du løper 3 kilometer eller 3 mil, bør du sjekke ut denne testen som har satt noen av plaggene i kolleksjonen på prøve!

Er du klar for å begi deg ut i sporet? Blacc lanserer nå en ny løpekolleksjon for deg som elsker å bevege deg, både fort og langsomt, langt eller kort. Det er viktig med riktig tøy når du løpetrener.  

– Tilpass alltid klærne etter været og din egen opplevde kroppstemperatur. En vindtett jakke kan passe hvis det blåser ute, da unngår du å bli for kald. Lag på lag er alltid en god idé, sier Erika Adolfsson, produktutvikler på Blacc og fortsetter:

– Den nye løpekolleksjonen er skapt for alle som vil være synlige i løpesporet. Den neongule fargen i kolleksjonen er perfekt trendmessig og tar seg utrolig bra ut sammen med det lysegrå. Kolleksjonen består av lettvektsplagg som skal få deg til å føle deg lett som en fjær i sporet! Plaggene har gjennomtenkte detaljer, som for eksempel lommer som rommer mobiltelefonen din.


Limited shorts no
Modell:

Veiledende pris: 399 kroner

Finnes i fargene:


Fukttransport:
Shortsen transporterer fuktighet bra. Ved veldig svettende økter på varme dager kan den bli litt våt siden du svetter mer. 

Ventilasjonsevne:
Shortsen er deilig og sval samt ventilerer bra under økten.

Komfort:
Komforten er veldig bra siden den innvendige shortsen er laget av et veldig behagelig stoff, sømmene gnager ikke og stoffet er mykt mot huden. Den innvendige shortsen er litt lengre enn på mange andre løpeshorts, noe som er veldig deilig. Mange andre løpeshorts kan fort oppleves som litt for korte. Shortsen er veldig lett og størrelsen er virkelig true to size. Strikken i livet er også behagelig og gnager ikke. 

Design:
Designet er fint, rent og enkelt. Shortsen føles funksjonell og samtidig fin. Designet får også et pluss siden det finnes to innerlommer hvor du får plass til mobiltelefon og nøkler, det er virkelig ikke mange andre shorts som har det. 

Kort oppsummert:
Oppsummeringsvis er dette en fin, praktisk og komfortabel løpeshorts med både en innvendig shorts og stoff på yttersiden. Man behøver ikke å bekymre seg for å vise mer hud enn ønskelig hvis det ytre laget med stoff glir opp. Denne shortsen passer til intervalltrening og normale distanseløp, men også til andre former for trening.


Alona bh
Modell:


Veiledende pris:
249 kroner

Finnes i fargene:
, , , ,

Fukttransport:
Sports-BH'en transporterer fuktighet bra, testeren ble våt nederst på baksiden av sports-BH'en etter en intensiv økt, men derimot ikke søkkvåt. Det kommer ikke til å forstyrre mens du trener.

Ventilasjonsevne:
Sports-BH'en puster bra. Stoffet holder seg tørrere på grunn av meshen på ryggen.

Komfort:
Sømmene er deilige og myke samt gnager ikke under økten. Strikken rundt brystkassen er litt tykt. Det kunne kanskje vært enda mer behagelig hvis strikken var litt tynnere, da hadde den nok blitt opplevd som mer "hudnær". Alt holdes på plass med denne stramme modellen. Den har ingen vattering, den passer derfor til personer med mindre byste bedre enn personer med stor byste.

Design:
Dette er en klassisk modell fra Blacc som har fått en ny, oppdatert farge. Den unike fargekombinasjonen neongul og grå, som går igjen på flere plagg i kolleksjonen, er både trendy og fin. Du er hvert fall synlig i løpesporet! 

Justerbare stropper:
Nei.

Kort oppsummert:
En allsidig sports-BH som ikke bare kan brukes til løping, du kan også bruke den til andre former for trening. Den har blitt testet til både løping og x-fit og gir bra støtte under begge øktene, delvis takket være at den er sydd i et dobbelt lag samt gir ekstra komfort og støtte. Designet er stilrent og fint, og den kan brukes av de fleste og under alle slags treningsklær.


Foul tank
Modell:

Veiledende pris:
249 kroner

Finnes i fargene:


Fukttransport:
Fukttransporten er super, materialet absorberer svette uten at det blir tungt eller vått. Deilig! 

Ventilasjonsevne:
Materialet i polyester og elastan har bittesmå ventilasjonshull på hele singleten og bidrar til en veldig sval følelse når du løper. Materialet er også mykt mot huden, som igjen gjør armpendlingen veldig behagelig.

Komfort:
Testpersonen av denne singleten trener ofte i singleter som ser ut som t-skjorter med avklipte ermer. Problemet er at utringningene under armene ofte blir så dype at sidene på magen blir synlig, noe testpersonen synes er for bart under vinterhalvåret. Denne singleten har den samme utringningen som mange andre singleter med den samme passformen – men er derimot ikke like utringet under armene. Veldig positivt! 

Design:
Testpersonen kan ikke komme på noe negativt med modellen. Den er kanskje ikke like optimal for personer med stor byste, siden den høye utringningen ikke blir spesielt flatterende. Singleten er også litt gjennomsiktig, men det er veldig trendy hvis du matcher den med en neonfarget sports-BH under. Testpersonen skulle ønske singleten fantes i flere farger! 

Kort oppsummert:
Denne singleten passer når du skal løpe intervaller, samt korte til middels lange distanser. Du velger kanskje en strammere singlet når du løper et maraton. Det er helt enkelt en super singlet for deg som ikke vil ha noe ettersittende eller stramt.  


Resistance tights no
Modell:

Veiledende pris:
349 kroner

Finnes i fargene:


Fukttransport:
Fukttransporten fungerer bra, men tightsen fungerer bedre under mindre svettende økter.

Ventilasjonsevne:
Testpersonen hadde heller valgt en tynnere tights på veldig varme treningsdager siden stoffet på denne er litt mot den tykkere retningen. På svalere dager fungerer denne tightsen derimot som en drøm.

Komfort:
Materialet er følsomt og supermykt. Det fører til at man vil bruke den hele tiden. Den blir også veldig allsidig siden den er så følsom, og dermed har den flere bruksområder enn bare løping. Stoffet er litt tykt og passer derfor bedre på dager hvor det ikke er kjempevarmt, men er også perfekt når du løper på høsten. Fine detaljer og veldig flatterende. Den gnager ingen steder og testpersonen mener den er litt kortere i bena enn vanlige tights. 

Design:
Tightsen er i en kjempefin gråfarge med fine detaljer og smarte løsninger. Den har en lomme bakpå hvor en mobiltelefon, nøkler, bankkort og kanskje en ekstra hårstrikk får plass – veldig praktisk! Strikken i livet gjør at shortsen ikke glir ned mens du trener. 

Kort oppsummert:
Oppsummeringsvis er den fin i fargen, har stilrene detaljer, et kjempedeilig materiale og er perfekt til løping. Testpersonen liker at den kan strammes i midjen slik at den ikke glir ned. Den kan muligens oppleves som litt kort dersom du har over gjennomsnittet lange ben. 

turmalin tank no
Modell:


Veiledende pris: 249 kroner

Finnes i fargene: , , , .

Fukttransport: Testpersonen pleier å være søkkvåt på slutten av løpeturer, men ikke i denne singleten. Ikke engang under ekstremt hard trening i 31 varmegrader blir testpersonen spesielt våt, mer fuktig.

Ventilasjonsevne: Stoffet ventilerer overraskende bra og holder testpersonen tørr, til og med når hun svetter i stor grad på ryggen. Utrolig imponerende! Testpersonen påpeker at hun absolutt vil skaffe seg singleten i flere farger. 

Komfort: Plagget sitter bra på kroppen. Den er passe lang, og den sitter stramt uten at den er helt ettersittende. På ryggen er det en cut out-detalj som er veldig fin, men som ikke helt fungerer. "Hullet" er formet som en diamant, men på sidene av diamanten bøyes stoffet utover når testpersonen har på seg plagget. Kanskje det sitter bedre på en person som er høyere enn testpersonen (162 centimeter). Singleten passer til alle løpere. Passformen er slik at den sitter stramt, men ikke så stramt at den glir opp mens man løper. Det er heller ingen sømmer som gnager! 

Design: Fine reflekterende detaljer i form av tre vertikale prikker i nakken. Den er også utstyrt med en reflekslogo nederst på forsiden av singleten. Fint og stilrent! Singleten er i en veldig lysende neongul farge som synes, den er ikke lysegul slik det kan se ut på produktbildet ovenfor. Trendy! Det er fint til for eksempel svart, grått eller hvitt. Dette er en singlet som skiller seg ut, med andre ord ingenting for deg som er sjenert.

Kort oppsummert: Materialet er polyester og elastan, som er mykt og følsomt. Singleten passer til andre former for trening enn bare løping. En kul detalj er at det finnes en hempe i nakken hvor du kan tre gjennom ørepluggene dine, da mister du dem ikke når du løper.


LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Pegasus 36 test
Mote & trender

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

1 dag siden
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Mote & trender

Alt du vil vite om den nye Nike Joyride-familien!!

3 dager siden
Viking header
Mote & trender

Test: Tre bra gummistøvler til barn og junior

09 aug 2019
blacc running
Mote & trender

Test: Den nye løpekolleksjonen fra Blacc er lett som en fjær

02 aug 2019
Magväskor
Mote & trender

Trend: Rumpetasken alle snakker om

31 jul 2019
Reebok löparskor
Mote & trender

Test! Topp 3 beste løpesko fra Reebok

31 jul 2019
Trender
Mote & trender

Bli med på trendsafari – her er sesongens heteste plagg

30 jul 2019
Tights Puma
Mote & trender

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons
Mote & trender

Den ultimate guiden: Slik bør du tenke når du kjøper en skalljakke til et barn

24 jul 2019
Sneakers på bröllop
Mote & trender

Kan jeg bruke sneakers i bryllup?

23 jul 2019
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

17 jul 2019
Barnskor
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

16 jul 2019
Nike löparskor
Mote & trender

Forskjellen på løpeskoene fra Nike

11 jul 2019
Fruktmönster
Mote & trender

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

10 jul 2019
Metcon 5 testbild
Mote & trender

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Mote & trender

Alt du bør vite om nye Nike Metcon 5

08 jul 2019
Test: löparshorts header
Mote & trender

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Kompressionskläder header
Mote & trender

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

01 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Mote & trender

Slik styler du din crop top

28 jun 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Mote & trender

Alt du trenger å vite om dine nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Minitest pulseboost header
Mote & trender

Minitest: Så bra er løpeskoene Pulseboost HD fra Adidas

27 jun 2019
Asics header
Mote & trender

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

25 jun 2019
test stabila löparskor
Mote & trender

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

23 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Mote & trender

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

19 jun 2019
puma hybrid
Mote & trender

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

16 jun 2019
Birkenstock rosa
Mote & trender

Slik tar du vare på dine Birkenstock

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Mote & trender

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

08 jun 2019
Nike träningssko
Mote & trender

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

06 jun 2019
Kari Traa
Mote & trender

Guide: Velg riktig treningsveske

06 jun 2019
header-väskor.jpg
Mote & trender

TEST: De beste treningsveskene våre

06 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Mote & trender

Lettere og smidigere – nyheten Pegasus 36 er her!

06 jun 2019
yogatights blacc
Mote & trender

Slik velger du yogatights

06 jun 2019
Superga 2750
Mote & trender

Superga – de eneste tøyskoene du trenger

30 may 2019
Saint Loye
Mote & trender

Tenk over dette når du skal kjøpe ridebukser

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony
Mote & trender

Derfor skal barnet ditt leke i løpesko

29 may 2019
Nike
Mote & trender

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

28 may 2019
Teva Hurricane
Mote & trender

Tips! Sommerens beste funksjonelle sandaler

27 may 2019
segling
Mote & trender

Guide: Kle deg riktig for seiling

27 may 2019
Nike
Mote & trender

Derfor skal du sporte med stil

24 may 2019
yogatights header
Mote & trender

Test: Vårens mest komfortable yogatights 2019

23 may 2019
more news
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

Nylig ble det lansert en ny skomodell i Pegasus-familien, nemlig Nike Air Zoom Pegasus 36. Vi har latt vårt erfarne testpanel teste modellen i løpesporet. Her er resultatet!

1 dag siden
Mote & trender
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt du vil vite om den nye Nike Joyride-familien!!

Dette er løpeskoen som fungerer like bra for eliteutøvere som for deg som er mosjonist. Med små fargerike skumkuler i sålen, utgjør Joyride Run Flyknit den siste puslebiten i Nike sitt store utvalg. Dette er den nye, veldempende løpeskoen som vil ta sin plass i skohyllen!

3 dager siden
Mote & trender
Viking header

Test: Tre bra gummistøvler til barn og junior

Vanndammer og sølepytter som man kan leke i er ofte to grunner til at barn liker høsten, men det er ikke like morsomt for foreldrene. Det lille testpanelet til Sportamore har testet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlene som er best i test.

09 aug 2019
Mote & trender
blacc running

Test: Den nye løpekolleksjonen fra Blacc er lett som en fjær

Blacc har gjort det igjen – nå er den nye løpekolleksjonen her. Plaggene er funksjonelle, trendy og passer til alle løpere. Uansett om du løper 3 kilometer eller 3 mil, bør du sjekke ut denne testen som har satt noen av plaggene i kolleksjonen på prøve!

02 aug 2019
Mote & trender
Magväskor

Trend: Rumpetasken alle snakker om

Har du ikke fått med deg at rumpetasken er tilbake i motebildet? Sannsynligvis har du det! Her er alt du bør vite om sesongens mest trendy tilbehør.

31 jul 2019
Mote & trender
Reebok löparskor

Test! Topp 3 beste løpesko fra Reebok

Våre Reebok running-ambassadører har løpt i Reebok sine løpesko hele sommeren. Her evaluerer de passform, komfort og funksjon ved de tre mest populære modellene.

31 jul 2019
Mote & trender
Trender

Bli med på trendsafari – her er sesongens heteste plagg

Safarilook, blandede tiår og en bucket hat – her er sesongens nyheter som du ikke kan gå glipp av.

30 jul 2019
Mote & trender
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

Det er ingen tvil om at man skal satse på neon i høst. Motegiganten Puma har lansert tre nye treningstights med kule detaljer. Testpanelet vårt har testet ut samtlige på treningssenteret og på løpetur.

24 jul 2019
Mote & trender
didriksons

Den ultimate guiden: Slik bør du tenke når du kjøper en skalljakke til et barn

En veldig bra skalljakke er et must ved aktivitet og lek. Her er alt du bør å tenke over.

24 jul 2019
Mote & trender
Sneakers på bröllop

Kan jeg bruke sneakers i bryllup?

Bryllupssesongen er her og det blir stadig vanskeligere å vite hva man skal ha på seg for å være riktig kledd. Er det greit med sneakers i bryllup? Moteeksperten svarer!

23 jul 2019
Mote & trender
didrikson kids

Alt du trenger til barnehagestart

Skal barnet ditt starte i barnehagen? Mange spørsmål dukker opp angående hva barnet ditt trenger når han eller hun skal begynne i barnehagen. Vi har laget en sjekkliste som du kan bruke.

17 jul 2019
Mote & trender
Barnskor

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

Å finne velsittende vinterstøvler til minstemann i familien er lettere sagt enn gjort. Her er tipsene som gjør sesongens innkjøp av sko til barna mye enklere.

16 jul 2019
Mote & trender
Nike löparskor

Forskjellen på løpeskoene fra Nike

Her forklarer vi forskjellen på Pegasus, Pegasus Turbo og Zoom Fly.

11 jul 2019
Mote & trender
Fruktmönster

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

Hvis du ikke har lagt merke til alle bikinier, badedrakter og badeshorts som prydes av frukter fra alle mulige slag, har du mest sannsynlig bodd under en stein. Moteeksperten forklarer hvorfor trenden er så populær.

10 jul 2019
Mote & trender
Metcon 5 testbild

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

Nike er tilbake med en ny oppdatering av den elskede treningsskoen Metcon. Metcon 5 er hittil Nikes mest allsidige og holdbare sko til X-fit, som skapt for deg som elsker høyintensiv trening.

09 jul 2019
Mote & trender