Test tights med fickor

Test: Den beste treningstightsen med lommer

Det er både populært og vanlig å ta med seg telefonen på styrketreningen for å høre på musikk. Derfor har testpanelet vårt svettet i nye treningstights med store lommer.

Det kan imidlertid være ganske vanskelig å få tak i tights med lommer – mange modeller har bare en liten nøkkellomme i linningen. Det er ikke tilfelle med tightsene i denne testen. I tillegg har de andre egenskaper vi elsker – for eksempel en høy midje, stilige mønstre og perfekte passformer.

TIL HENNE (bla nedover for ham)

Test av: Blacc, Tempo tights

Tights blacc Tilgjengelig i fargene: og .

Passer til: Løping, som tightsen er laget for, men også til gymtrening, gruppetrening og andre styrkeøkter.

Det beste med tightsen:

 • To store lommer på utsiden av lårene, som begge rommer en iPhone 8. Det er også en liten lomme i livet, der du får plass til nøkler. 
 • Perfekt midjehøyde som når opp til navlen.
 • Bred linning med snøring som lar deg justere passformen i livet om nødvendig.

Dette kunne vært bedre:

 • Stoffet er helt squatproof. Hvis du imidlertid velger en mindre størrelse, kan mønsteret strekkes ut og det hvite undertøyet kan man se gjennom, for eksempel på knærne når du går ned i knebøy. Hvis du står mellom to størrelser, kan det være lurt å velge den største.

Sammendrag:

Materialet er mykt, uten at det for den saks skyld er for løst. Det resulterer i en flatterende passform som hverken sitter for stramt eller trykker ubehagelig noen steder.

- Tightsen føltes bra både på treningssenteret og under løpeturer. Snøringen i livet gjør at tightsen ikke går ned når du løper eller tar øvelser som inneholder hopping. Fleksibelt materiale som følger kroppens bevegelser på en god måte, sier en testperson.

Benlengden passer for deg som er omtrent 165 centimeter lang. Hvis du er høyere, kan den se litt kort ut. Utseendemessig ser den ut som på bildet.

- Fint mønster som ikke skiller seg ut for mye. Fargene passer godt sammen, og til og med de svarte sømmene smelter sammen med det mønstrede stoffet.

Denne tightsen, med en høy midje fra Blacc, er et bra alternativ for deg som er vant til å bruke mye svart, men som vil prøve noe nytt. Det er fordi både fargekombinasjonen og mønsteret fremdeles er veldig diskret.

Test av: Axion, Game tights 7/8

Tights Axion Tilgjengelig i fargen: .

Passer til: Hovedsakelig tennis og padel. Men tightsen passer også til trening på treningssenteret, sirkeltrening og spinning. 

Det beste med tightsen:
 • Plassen for tennis- og padelballer på utsiden av lårene.
 • Høy midje som sitter der den skal under hele kampen.
 • Det at tightsen i tillegg kan brukes til vanlig styrketrening.

Dette kunne vært bedre:

 • Den kan bli litt varm hvis du spiller padel innendørs. I så fall kan du gjerne se på den  av tightsen!

Sammendrag:

Dette er en tennis- og padeltights hvor du får plass til ballene i lommer som vender opp og ned på  utsiden av lårene. Du kan altså stikke ballene inn nedenfra, akkurat som du gjør på innershortsen på et tennisskjørt.

- Denne tightsen er overraskende diskret i forhold til andre klær beregnet for racketsporter. Det er positivt siden den fint kan brukes til andre treningsformer, sier en testperson.

Den er 7/8-dels lang i bena og passer derfor hovedsakelig til personer som er middels høye. Du som er 170 centimeter eller høyere vil få en tights som stopper midt på leggen.

- Stoffet er litt i den tykkere retningen, som på den ene siden er bra siden den ikke er gjennomsiktig i det hele tatt. På den annen side opplever jeg at tightsen er ganske varm sammenlignet med andre modeller, sier en testperson, men skynder seg med å legge til:

- Men det betyr ikke at jeg vil slutte å bruke den på grunn av det!

Ellers sitter modellen flatterende på kroppen, takket være en høy midje og sømmene som er en fin detalj.

Test av: Nike, Epic lux tight

Tights Nike Tilgjengelig i fargen: .

Passer til: Alle aktiviteter og treningsformer som trening på treningssenteret, sirkeltrening, spinning, løping og HIIT.

Det beste med tightsen:

 • Store lommer på utsiden av lårene med plass for telefon, og en lukket lomme i livet.
 • WOW! Designet er 10/10!
 • Passformen er helt perfekt.

Dette kunne vært bedre:

 • Testpanelet synes det er vanskelig å komme på noe negativt. Tightsen er muligens for varm til å gjøre yoga i et oppvarmet rom, og den kan bli litt kort på deg som er høy. Ellers er det ingenting å klage på.

Sammendrag:

En svart, vanlig tights, tenker kanskje du? La testpanelet fortelle deg hvorfor den er så mye mer enn som så.

- Materialet på tightsen er fantastisk! Den er myk, fleksibel og har en utrolig behagelig kompresjon. Passformen føles bra, og tightsen sitter etter rundt bena og rumpa, sier en testperson og en annen legger til: 

- Jeg elsker den nederste delen på bena, som ikke har noen sømmer. Den er heller kuttet rett over stoffet, noe som ser både fint ut og gjør at den sitter etter uten å skjære inn i benet.

Materialet er solid og behagelig, noe som betyr at tightsen er både squatproof og perfekt når temperaturen begynner å synke. Den brede linningen med snøring gjør at midjen sitter på plass uansett hvilken øvelse du tar. Benlengden er imidlertid som 7/8-dels lengde og passer deg som er litt kort til middels lang. 

- Denne tightsen gikk rett til topps blant mine favoritter. Jeg vil aldri bruke en annen tights igjen. Jeg elsker den!

Test av: Björn Borg, Night tights

Tights Björn Borg Tilgjengelig i fargen: .

Passer til: Trening på et treningssenter, løping og annen trening.

Det beste med tightsen:

 • Fint design, spesielt de reflekterende detaljene.
 • Bra med lommer for mobil og løkke for nøkler. Det vil si at du får med deg alt du trenger under treningsøkten. 
 • Midjen anses å være høy nok for all slags trening.
Dette kunne vært bedre:

 • Deler av testpanelet skulle ønske det var mer kompresjon i materialet, for på den måten kunne tightsen også vært perfekt for løping.

Sammendrag:

En stilig treningstights med gjennomtenkte detaljer fra Björn Borg. Det er blant annet reflekterende detaljer på leggene og i midjen som både er praktiske og stilige.

- Detaljene skaper en følelse av at dette er mer enn bare en svart treningstights, samtidig som det er akkurat det den er. Og hvem elsker vel ikke en svart tights? sier en testperson. 

På utsiden av det ene låret er det en lomme som rommer en iPhone X. I livet er det også en strikk som danner to løkker hvor du kan feste en nøkkelring eller henge et lite håndkle. Hvor smart er ikke det?

- Det myke stoffet sitter komfortabelt på kroppen og gir en flatterende figur. Midjen er utstyrt med en snor, er passe høy og stopper like over navlen.  

Kort oppsummert er dette den perfekte treningstightsen med smarte detaljer. Stoffet er litt tykkere, noe som betyr at modellen er helt squatproof. Designet er dessuten en ordentlig kompliment-magnet!

TIL HAM

Test av: Craft, ADV Essence intense zip tights 

Tights Craft Tilgjengelig i fargen: .

Passer til: Løping, trening og spinning. Den kan imidlertid bli litt svett under sistnevnte treningsform.

Det beste med tightsen:

 • Glidelåser nederst på bena.
 • Lomme som rommer en mindre telefon.
 • Snor i livet.

Dette kunne vært bedre:

 • Tynnere materiale eller mer ventilerende detaljer som slipper ut overskuddsvarme. Tightsen blir ganske våt etter en løpetur.

Sammendrag:

Ved første øyekast kan dette se ut som en veldig enkel, svart tights. Men neida! Det er en hel haug med detaljer som får den til å skille seg ut.

- For det første har den glidelåser nederst på bena, noe som gjør det enkelt å ta tightsen av og på. Det skal man virkelig ikke undervurdere, sier en testperson og fortsetter:

Tightsen har også en snor i livet slik at du kan justere passformen, og en lomme på låret. Du får plass til nøkler og en mellomstor telefon. Hvis du imidlertid har den største iPhone-modellen, må du dessverre etterlate den hjemme. 

Bak knærne er det ventilerende mesh, noe testpanelet skulle ønske det var flere steder på tightsen siden den oppleves som litt varm og våt etter en runde i 15 plussgrader. Modellen passer derimot bedre i litt lavere temperaturer. Ellers ser den ut som bildet over – den har små, reflekterende detaljer og sitter utrolig pent på kroppen!

Test av: Puma, Ignite long tight

Tights Puma Tilgjengelig i fargen: .

Passer til: Både trening på treningssenteret og i løpesporet.  

Det beste med tightsen:

 • En utrolig bra passform.
 • Praktisk lomme som kan lukkes i midjen, som i tillegg rommer en middels stor telefon. 
 • Enkelt og fint design.
Dette kunne vært bedre:
 • Det testpanelet mener er ulempene med denne tightsen, er at den kanskje er litt for enkel. Det er en bra tights, men det skjer ikke noe ekstra hverken når det gjelder design eller funksjon. 

Sammendrag:

Hvis du søker opp en klassisk treningstights for menn som passer tidlig på høsten og sent på våren, er dette hva du får.

- Det er en veldig bra tights med en god passform. Midjen er normal høy og har en justerbar snor, sier en testperson og en annen legger til:

- Jeg har både løpt og trent i den, og den passer perfekt til begge deler. Den kan imidlertid bli litt kald å løpe i når temperaturen synker.

Andre positive egenskaper er glidelåsene nederst på bena, som gjør tightsen enkel å ta av og på. I tillegg er benlengden normal. Fukttransporten fungerer også veldig bra.

- Kort fortalt er dette en tights som gjør jobben under løpeturen! 

SHOP HER: Tights til  og

LES MER:

 Tilbake

News Feed

canada snow
Mote & trender

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

1 dag siden
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

1 dag siden
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

1 dag siden
Test Björn Borg
Mote & trender

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

2 dager siden
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

4 dager siden
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: De beste innebandyskoene til dame

6 dager siden
promenadskor header
Mote & trender

Vanntette tursko som er best i test

16 sep 2020
Vinterjacka barn
Mote & trender

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

14 sep 2020
nike superrep header
Mote & trender

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

14 sep 2020
Test tights med fickor
Mote & trender

Test: Den beste treningstightsen med lommer

13 sep 2020
innebandylubbor
Mote & trender

Stor test av innebandykøller

13 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

11 sep 2020
Nike
Mote & trender

Finn riktige løpesko fra Nike

10 sep 2020
Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 sep 2020
Adidas
Mote & trender

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

08 sep 2020
virvelvind
Mote & trender

Sjekk ut høstens prisverdige barnekolleksjon!

07 sep 2020
header
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for kvinner

05 sep 2020
långärmade träningströjor test
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for menn

05 sep 2020
Blacc fitness
Mote & trender

New in: Squat-vennlige tights fra Blacc

04 sep 2020
test svarta tights
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

01 sep 2020
nike metcon 6
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Metcon 6

31 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

26 aug 2020
Nike Metcon Release
Mote & trender

Alt du vil vite om nyheten Nike Metcon 6

26 aug 2020
Header – 1.jpg
Mote & trender

Best i test: Padelsko til herre

23 aug 2020
Padelskor dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til henne

21 aug 2020
Kari Traa
Mote & trender

Høstens nye ull- og superundertøy fra Kari Traa

19 aug 2020
jared ward
Mote & trender

Bli høy på endorfiner i Sauconys nye løpesko

16 aug 2020
Test av tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

12 aug 2020
Shorts
Mote & trender

Test: Svarte treningsshorts til herre

12 aug 2020
Nike Air Zoom SuperRep
Mote & trender

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

10 aug 2020
Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

07 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

06 aug 2020
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

03 aug 2020
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

02 aug 2020
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
more news
canada snow

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

Myke, varme og helt fantastiske på! Her er alt du trenger å vite om støvlene fra Canada Snow.

1 dag siden
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Hvis du løper på asfalt trenger du sko med god demping for å få et skånsomt fotisett. Vi har testet løpesko med demping til herre.

1 dag siden
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Dempende løpesko er alfa og omega til distanseøkter på asfalt og andre harde underlag for at du skal få et skånsomt fotisett. Her er de myke løpeskoene til henne som er best i test!

1 dag siden
Mote & trender
Test Björn Borg

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

Björn Borg har nettopp lansert sin nye løpekolleksjon, Running from daylight, og vi har selvfølgelig satt klærne på prøve. Så bra er de fine dame- og herreplaggene.

2 dager siden
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

Vårt mannlige testpanel har spurtet og gjort raske vendinger i de nye treningsskoene våre som er ment for sport innendørs. Her er innebandyskoene som er best akkurat nå!

4 dager siden
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: De beste innebandyskoene til dame

Her er skoene som topper prestasjonen på innebandybanen. Sportamores testpanel har spilt i sesongens nye innendørssko.

6 dager siden
Mote & trender
promenadskor header

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er på tide å finne riktige tursko. Vi har testet de beste vanntette turskoene til dame og herre.

16 sep 2020
Mote & trender
Vinterjacka barn

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

Vinterjakken er det viktigste kjøpet du gjør til barnet ditt i vinter. Her er 7 tips til hvordan du velger riktig.

14 sep 2020
Mote & trender
nike superrep header

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

Med det brede utvalget av treningssko fra Nike, er det lett å finne riktig modell til deg og din trening. Vi guider deg til det riktige valget!

14 sep 2020
Mote & trender
Test tights med fickor

Test: Den beste treningstightsen med lommer

Det er både populært og vanlig å ta med seg telefonen på styrketreningen for å høre på musikk. Derfor har testpanelet vårt svettet i nye treningstights med store lommer.

13 sep 2020
Mote & trender
innebandylubbor

Stor test av innebandykøller

Bladet, griptapen og vekten – det er mye som spiller inn for at en innebandykølle skal føles perfekt. Vi har testet høstens favoritter!

13 sep 2020
Mote & trender
Tvätta din dunjacka

Slik vasker du dunjakken

Her er en liste over 10 ting du bør tenke på når du skal vaske dunjakken din.

11 sep 2020
Mote & trender
Nike

Finn riktige løpesko fra Nike

Med Nikes brede utvalg av løpesko, kan det være vanskelig å vite hvilke sko som passer best til akkurat deg. Her får du hjelp!

10 sep 2020
Mote & trender
Timberland

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

Et par Timberlandstøvler er høstens hotteste kjøp! Slik går du frem for å ta hånd om dine fine boots.

09 sep 2020
Mote & trender
Adidas

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

Enten du trener i 35 grader og sol, når det regner eller det er minusgrader, har Adidas treningstøy som vil hjelpe deg i gang. Les alt om deres nye Ready-kolleksjoner her!

08 sep 2020
Mote & trender