header-väskor.jpg

TEST: De beste treningsveskene våre

En bra treningsveske kan gjøre det lettere for deg med jobb, trening, pendling og alt det innebærer. Vi har testet åtte ulike treningsvesker, se hvilken som passer best til deg!

Test av: ,

Kari Traa.jpg

Veiledende pris: 599 kroner

Størrelse: 27 liter

Holdbarhet: Materialet er ganske tynt, det gjør at vesken oppleves som veldig smidig. Med forsterkninger i bunnen takler den all hverdagslig slitasje. 

Romslighet: Denne vesken ser ganske liten ut ved første øyekast, men den rommer mer enn du tror. Du får akkurat plass til treningsklær, vannflaske, sko, håndkle og en toalettmappe.

Oppbevaring: På utsiden av vesken finnes det en trygg lomme med glidelås, hvor du kan legge småting som nøkler og treningskort. Vesken har en stor og to små lommer på innsiden, perfekt til for eksempel undertøy, et lite mellommåltid og andre småting. 

Komfort: Vesken kan bæres enten i de korte håndtakene eller i en lang skulderrem som du kan kneppe av og på. Remmene er komfortable og skjærer ikke inn i hendene eller skuldrene.  

Design: Kjempefin veske som du kan gå med til jobben, uten at du behøver å skjemme deg. Vesken er i en fin mørkeblå farge, hvor de røde detaljene står i kontrast.

Kommentar: Dette er den perfekte lille gymvesken! Den passer til deg som kanskje har en annen veske til hverdagsbruk og vil ha en separat veske kun til treningsklær. Det er en smidig og liten modell i et fint design, for er det ikke herlig med litt farge?

Test av: ,

Craft.jpg

Veiledende pris: 529 kroner

Størrelse: 30 liter

Holdbarhet: Hele vesken er laget i et slitesterkt materiale som takler alle påkjenninger en treningsveske utsettes for. Det er ingen forsterkning i bunnen, men det er alt i alt et veldig holdbart materiale, så det beskytter mot det meste. Vesken er resistent mot fuktighet utenfra og holder dermed innholdet tørt når det regner.

Romslighet: Denne rommer alt du trenger til treningsøkten, så du slipper å bære skoene eller vannflasken separat, alt får plass. 

Oppbevaring: Nøkler, lommebok eller telefon stapper du enkelt ned i ytterlommen, som er utstyrt med glidelås. Det er ingen lomme på innsiden av vesken, som betyr at du kan pakke hvordan du selv vil, men en ekstra skopose anbefales hvis du vil pakke med deg møkkete sko. På toppen av vesken finnes det også to bånd hvor du kan spenne fast yogamatten.

Komfort: Remmene er vatterte på midten, det gjør at vesken ikke skjærer inn når den er tung. Du kan velge om du vil bære vesken i den ene hånden med de korte remmene, eller over skulderen med en lang rem. 

Design:  Med sitt helsvarte og diskrete design er dette en enkel veske som er fin uten å stjele oppmerksomheten.

Kommentar: Denne vesken passer til deg som trener før eller etter jobben og utover treningsklær trenger håndkle, toalettmappe og kanskje en matpakke. Det er en nett, fin veske som takket være det helsvarte designet ikke skjærer seg med antrekket ditt.  

Test av: ,

Puma.jpg

Veiledende pris: 549 kroner

Størrelse: 40 liter

Holdbarhet: Ikke la deg lure av den glinsete utsiden, denne vesken beskytter mot det meste. Bunnen har en solid forsterkning, så du behøver ikke å bekymre deg for hvilket underlag du setter vesken på. Hele vesken er ordentlig fôret og beskytter treningsklærne dine mot vann.  

Romslighet: I førti romslige liter får du plass til både et og to par sko, treningsklær, toalettmappe, håndkle og kanskje til og med en laptop. Her får du plass til alt i en og samme veske, uten at du må kompromisse.

Oppbevaring: Denne vesken er veldig gjennomført og byr på mange lommer, store og små. Svette treningsklær og møkkete sko, et ekstra mellommåltid og skift. Ja, denne vesken har en lomme for stort sett alt. Utenpå finnes det også elastiske bånd til yogamatten. 

Komfort: Vesken kommer i en stor modell, men likevel er den smidig å bære med seg. De korte håndtakene fungerer fint når du må flytte vesken fort og den lange, vatterte skulderremmen er perfekt når vesken veier litt mer. 

Design: Svart passer jo, som man vet, til alt. Detaljene i en fin, dus lillafarge gir vesken en feminin touch. Det glinsete materialet gjør at hele vesken virker luksuriøs. Det knallrosa fôret er ingenting som er synlig fra utsiden, men en kul detalj når du kikker inn.

Kommentar: Dette er en luksuriøs, fin og feminin veske som rommer alt, til og med yogamatten får følge med på toppen av vesken ved hjelp av elastiske bånd. Vi liker spesielt det glinsete materialet, som fører tankene langt vekk fra svette hockeybager og kjedelige treningsvesker til designvesker i moteverden.

Test av: ,

Adidas.jpg

Veiledende pris: 449 kroner

Størrelse: 40 liter

Holdbarhet: Dette er en holdbar gymbag som du med god samvittighet kan slenge rundt deg. Store vesker som denne må du som oftest sette ned på bakken, derfor er det supert at denne modellen har TPE-laminert utside som beskytter mot slitasje og fuktighet. 

Romslighet: Her får du plass til hele det daglige innholdet, og vesken kan absolutt fungere som en weekendveske. 

Oppbevaring: Dette er en veske for deg som liker å slenge tingene dine nedi, uten at det gjør noe. Hovedrommet når du gjennom en romslig luke som gir deg full oversikt over innholdet. Den ene siden kan åpnes og rommer enkelt skoene dine og fuktige klær. Innvendig er det en liten lomme hvor du kan oppbevare nøkler og lommebok.

Komfort: Den største finessen med denne vesken er det at den kan forvandles til en ryggsekk, og en veldig komfortabel en. De korte remmene kan forlenges og har vatterte deler som kan flyttes alt ettersom hvordan du vil bære den. Dessuten er det en lang rem som kan brukes når du vil slenge vesken over den ene skulderen. 

Design: Designet er sporty og passer til deg som gjerne viser den siden av deg selv.

Kommentar: Dette er en sann gymbag. Her slenger du i tingene dine, og alt får plass. Vesken kan bæres på flere ulike måter, noe som er et ekstra stort pluss. Perfekt hvis du ikke klarer å velge mellom en ryggsekk eller bag samt ofte får vondt i ryggen. 

Test av: ,

Under Armour.jpg

Veiledende pris: 499 kroner

Størrelse: 41 liter

Holdbarhet: Vesken er forsterket i bunnen og har solide glidelåser som ikke går i stykker med det første. Kantene er også forsterket for å redusere slitasje som kan oppstå på treningsvesker, men gir også vesken stabilitet.

Romslighet: 41 liter er en perfekt størrelse til vanlig treningsutstyr, inkludert håndkle og toalettmappe. Det er også en lomme til matpakke, og kanskje dobbelt skift.

Oppbevaring: I denne vesken har du virkelig kontroll over hva du har pakket, det er nemlig mange bra lommer i ulike størrelser. En av de litt større lommene har meshpanel, det gir ventilasjon hvis du har pakket med deg svette treningssko som må ligge hele dagen. 

Komfort: Vesken bæres enten i den lange skulderremmen eller i de korte remmene som festes i hverandre med en vattert borrelås for ekstra komfort.

Design:  Designet er helt klart sporty, men samtidig veldig stilrent. Generelt sett er det en fin veske som føles litt ekstra påkostet på grunn av det stabile designet. 

Kommentar: Det beste med denne vesken er at den er funksjonell uten at det går på bekostning av stilen. Alle lommene, i ulike størrelser, gjør at denne vesken passer til deg som liker å ha orden på sakene dine. Ekstra pluss for at den er stabil i seg selv, slik at du slipper at vesken faller sammen når den ikke er full, da kan du lettere finne det du ser etter i vesken.

Test av: ,

Blacc.jpg

Veiledende pris: 399 kroner

Størrelse: ca 45 liter

Holdbarhet: Forsterkningen i bunnen medfører at du kan sette ned vesken på vått underlag. Det resterende materialet i vesken er også alt i alt slitesterkt og holdbart. Detaljene og glidelåsene er solide og takler at vesken er full. 

Romslighet: Dette er en veldig stor veske som du får plass til så og si alt i, og litt til. Den passer fint til deg som ønsker å ha med det alt mulig, uten å drasse med deg flere vesker. Den fungerer også fint til helgeturer.

Oppbevaring: I denne vesken finner du mange store, romslige lommer slik at du kan dele opp innholdet som du vil og lett finne det du ser etter.

Komfort: De korte remmene kan festes i hverandre med en vattert, komfortabel del, også når vesken er tung. Du kan også feste en lang skulderrem på vesken når du vil ha vesken på ryggen og heller ha hendene frie.

Design: Det er alltid en slager med helsvart, og logoen på siden er diskret. Med andre ord er det ingenting som skiller seg ut og ingenting som forstyrrer, denne vesken passer til alle.

Kommentar: Denne store modellen rommer alt og litt til, og er optimal for deg som trenger plass til mye, kanskje flere par med sko eller spesialutstyr. Du får helt klart plass til det mest nødvendige, men det stopper ikke der. Størrelsen gjør nemlig at du kan bruke den som en weekendveske, eller på dager du må ta med deg mye og flere skift.

Test av: ,

Casall.jpg

Veiledende pris: 999 kroner

Størrelse: ca 37 liter

Holdbarhet: Vesken er slitesterk og beskytter mot vær og vind. Materialet er fôret, noe som gir en bra helhetsfølelse. 

Romslighet: Det fine med denne vesken er at du kan kneppe opp sidene slik at vesken blir enda romsligere. På den måten passer den til både mye og lite innhold samt at du slipper at vesken faller sammen når den ikke er fylt i bredden. Da knepper du den bare sammen til det mindre formatet. Smidig! 

Oppbevaring: Inni vesken er det fine oppdelte meshlommer, for eksempel til undertøy eller andre småting. På utsiden er det en liten lomme med glidelås, hvor du kan oppbevare det du trenger lett tilgjengelig, slik som nøkler og lommebok. Ekstra pluss for at det medfølger en separat skopose.  

Komfort: De korte håndtakene har runde innlegg som hviler behagelig i hånden. Den lange skulderremmen kan kneppes av og har en vattert del som skåner skuldrene dine og forhindrer gnaging. 

Design: Dette er en treningsveske for deg som ikke liker et for sporty design. Formen på vesken skiller seg fra andre treningsvesker, da den blir smalere mot toppen og med det skaper en fin og nett silhuett.

Kommentar: Fin, praktisk og romslig! Denne vesken er en drøm som til og med passer til kresne personer. Det sporty preget er nedtonet og medfører at du kan bruke denne vesken til mer enn bare trening. Det aller beste er at du kan kneppe opp sidene for å skape enda mer plass i en allerede full veske.

Test av: ,

Nike.jpg

Veiledende pris: 299 kroner

Størrelse: 29 liter

Holdbarhet: Denne ryggsekken kan du ta med deg i vått og tørt vær. Glidelåsene og detaljene takler også trykket når vesken er stappfull.

Romslighet: 27 liter rommer både treningsklær, sko og vannflaske. 

Oppbevaring: Hele ryggsekken har en fin planløsning med flere forskjellige lommer med ulike funksjoner. Hovedrommet er stort og romslig samt har en separat lomme hvor du kan oppbevare laptopen din. På forsiden er det en stor lomme som egner seg for sko eller svette treningsklær, og nederst på lommen er det ventilasjonshull som motvirker vond lukt. 

Komfort: Skulderstroppene er bøyde og vatterte, noe som gir en ergonomisk følelse selv om du pakker tungt. Du som bekymrer deg for å svette på ryggen kan ta det helt med ro, vatteringen på ryggen gir god ventilasjon. 

Design: Designet er sporty men fortsatt minimalistisk og fint, så hvem som helst kan bruke denne. 

Kommentar: Denne ryggsekken er perfekt for deg som ikke behøver å pakke med deg alt for mye og vil ha hendene frie. Mange liker en separate lomme for laptop, noe denne ryggsekken har. Ventilasjonshullene i den romslige skolommen er en fin finesse for deg som ikke har mulighet til å pakke ut de svette treningsklærne rett etter økten. 

SHOP HER:

LES MER: 


 Tilbake

News Feed

Asics header
Mote & trender

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

7 timer siden
test stabila löparskor
Mote & trender

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

2 dager siden
Adidas Pulseboost HD
Mote & trender

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

6 dager siden
puma hybrid
Mote & trender

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

16 jun 2019
Birkenstock rosa
Mote & trender

Slik tar du vare på dine Birkenstock

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Mote & trender

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

08 jun 2019
Nike träningssko
Mote & trender

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

06 jun 2019
Kari Traa
Mote & trender

Guide: Velg riktig treningsveske

06 jun 2019
header-väskor.jpg
Mote & trender

TEST: De beste treningsveskene våre

06 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Mote & trender

Lettere og smidigere – nyheten Pegasus 36 er her!

06 jun 2019
yogatights blacc
Mote & trender

Slik velger du yogatights

06 jun 2019
Superga 2750
Mote & trender

Superga – de eneste tøyskoene du trenger

30 may 2019
Saint Loye
Mote & trender

Tenk over dette når du skal kjøpe ridebukser

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony
Mote & trender

Derfor skal barnet ditt leke i løpesko

29 may 2019
Nike
Mote & trender

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

28 may 2019
Teva Hurricane
Mote & trender

Tips! Sommerens beste funksjonelle sandaler

27 may 2019
segling
Mote & trender

Guide: Kle deg riktig for seiling

27 may 2019
Nike
Mote & trender

Derfor skal du sporte med stil

24 may 2019
yogatights header
Mote & trender

Test: Vårens mest komfortable yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi
Mote & trender

Hyll Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1
Mote & trender

Test! Så bra er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Mote & trender

11 treningstights med lommer

16 may 2019
Nike
Mote & trender

Fotballfest med de nye plaggene fra Nike

16 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Mote & trender

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

14 may 2019
Test löpartröjor
Mote & trender

Vi har testet fem nye løpetrøyer til menn 2019

13 may 2019
Nike
Mote & trender

Danseren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego tar ekstreme moves"

13 may 2019
Dasia Starlily Bow
Mote & trender

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

11 may 2019
Header löpartröjor dam
Mote & trender

Sesongens beste løpetrøyer til henne

07 may 2019
Epic React
Mote & trender

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

07 may 2019
Nike Icon Clash
Mote & trender

Nyhetene fra Nike gir oss surfevibber

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Mote & trender

9 trendy solbriller for sommeren 2019

06 may 2019
Nike Tech pack
Mote & trender

Plaggene fra Nike Tech Pack som du ikke vil gå glipp av

06 may 2019
Test av regnjackor
Mote & trender

Test! De 3 beste regnjakkene til ham 2019

06 may 2019
Adidas trailskor
Mote & trender

Proffene tester terrengsko fra Adidas

04 may 2019
Peak Performance skaljackor
Mote & trender

Nytt og vanntett fra Peak Performance

04 may 2019
Fotbollsskor header
Mote & trender

Fotballskoene til juniorer som er best i test

03 may 2019
Löparbh 2019
Mote & trender

Test: Sports-BH'er til løping 2019

02 may 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Mote & trender

Forskjellen mellom fotballsko beregnet for kunst- og naturgress

01 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Mote & trender

Test! Den beste badedrakten til svømming

30 apr 2019
Header_DAM.jpg
Mote & trender

Regnjakkene til henne som er best i test

26 apr 2019
more news
Asics header

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

Hvor store skal løpeskoene mine være? Hvor stramt skal de sitte? Og hvordan skal de oppleves i hælen? Eksperten fra Asics svarer på alle spørsmål rundt løpesko og passform!

7 timer siden
Mote & trender
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

Du er helt sikkert ute etter et par stabile løpesko hvis du har blitt fortalt at du pronerer. Vårt testpanel har løpt i 5 ekstra dempede og stabile modeller for å se hvilken modell som kan støtte deg i løpesporet.

2 dager siden
Mote & trender
Adidas Pulseboost HD

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

Snart er den her. Lanseringen av Adidas sin nye modell Pulseboost HD nærmer seg, og vi har smugstartet lanseringen med et forhåndsintervju!

6 dager siden
Mote & trender
puma hybrid

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

Sportamores store SOMMERSALG er i gang. Sjekk ut disse gullkornene og begi deg ut på løpetur.

16 jun 2019
Mote & trender
Birkenstock rosa

Slik tar du vare på dine Birkenstock

Birkenstock er en klassiker når det kommer til gode, ergonomiske og fine sandaler. Skoene er av høy kvalitet, og det finnes noen knep for at de skal holde så lenge som mulig.

14 jun 2019
Mote & trender
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

Alle som har seilet i norsk farvann vet at sommeren aldri er feilfri. Det er på tide å gå til innkjøp av en vanntett seilerjakke nå som seilersesongen er i gang. Dette skal du tenke på.

08 jun 2019
Mote & trender
Nike träningssko

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

Nike beskriver nyheten Varsity Compete TR 2 som en skomodell med godt grep og stabilitet, og som egner seg til de fleste anledninger. Vi lot PT-en Chand Smith svette i de nye skoene for å se om modellen holder hva de lover. Så bra er modellen, ifølge ham!

06 jun 2019
Mote & trender
Kari Traa

Guide: Velg riktig treningsveske

Plass til matpakke og laptop? Ryggsekk eller skulderveske? Slik finner du treningsvesken med de riktige funksjonene for deg.

06 jun 2019
Mote & trender
header-väskor.jpg

TEST: De beste treningsveskene våre

En bra treningsveske kan gjøre det lettere for deg med jobb, trening, pendling og alt det innebærer. Vi har testet åtte ulike treningsvesker, se hvilken som passer best til deg!

06 jun 2019
Mote & trender
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – nyheten Pegasus 36 er her!

Den nyeste oppdateringen av Nike-klassikeren Pegasus har landet! Modellen er lettere, raskere og finere enn noensinne.

06 jun 2019
Mote & trender
yogatights blacc

Slik velger du yogatights

Når du utøver yoga skal du aldri føle deg hindret i bevegelsene dine, derfor bør du stille høye krav til tightsen du har på deg. Her er detaljene du skal se etter når du velger yogatights.

06 jun 2019
Mote & trender
Superga 2750

Superga – de eneste tøyskoene du trenger

Trendy sneakers som er vennlige mot lommeboken og som aldri går av moten, vi snakker selvfølgelig om tøyskoene fra Superga. Her er historien bak merket og de tre mest populære modellene du ikke vil gå glipp av.

30 may 2019
Mote & trender
Saint Loye

Tenk over dette når du skal kjøpe ridebukser

Lengter du etter varme rideturer på sommeren? Maksimer opplevelsen for deg og hesten din i riktig ridebukse. Eksperten forklarer hvordan du skal tenke rundt valg av passform, forsterkninger og ikke minst hvordan du vasker buksen for lang holdbarhet.

29 may 2019
Mote & trender
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal barnet ditt leke i løpesko

Vær snill med føttene til barna dine og gjør lekingen utendørs til en fryd i et par løpesko. Eksperten forklarer hvorfor det er like viktig med løpesko til barn som til voksne.

29 may 2019
Mote & trender
Nike

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

Trenger treningsgarderoben din ny stilinspirasjon? Her får du stylistens beste tips til hvordan du kler deg trendy på treningsøkten i sommer!

28 may 2019
Mote & trender