header-väskor.jpg

TEST: De beste treningsveskene våre

En bra treningsveske kan gjøre det lettere for deg med jobb, trening, pendling og alt det innebærer. Vi har testet åtte ulike treningsvesker, se hvilken som passer best til deg!

Test av: ,

Kari Traa.jpg

Veiledende pris: 599 kroner

Størrelse: 27 liter

Holdbarhet: Materialet er ganske tynt, det gjør at vesken oppleves som veldig smidig. Med forsterkninger i bunnen takler den all hverdagslig slitasje. 

Romslighet: Denne vesken ser ganske liten ut ved første øyekast, men den rommer mer enn du tror. Du får akkurat plass til treningsklær, vannflaske, sko, håndkle og en toalettmappe.

Oppbevaring: På utsiden av vesken finnes det en trygg lomme med glidelås, hvor du kan legge småting som nøkler og treningskort. Vesken har en stor og to små lommer på innsiden, perfekt til for eksempel undertøy, et lite mellommåltid og andre småting. 

Komfort: Vesken kan bæres enten i de korte håndtakene eller i en lang skulderrem som du kan kneppe av og på. Remmene er komfortable og skjærer ikke inn i hendene eller skuldrene.  

Design: Kjempefin veske som du kan gå med til jobben, uten at du behøver å skjemme deg. Vesken er i en fin mørkeblå farge, hvor de røde detaljene står i kontrast.

Kommentar: Dette er den perfekte lille gymvesken! Den passer til deg som kanskje har en annen veske til hverdagsbruk og vil ha en separat veske kun til treningsklær. Det er en smidig og liten modell i et fint design, for er det ikke herlig med litt farge?

Test av: ,

Craft.jpg

Veiledende pris: 529 kroner

Størrelse: 30 liter

Holdbarhet: Hele vesken er laget i et slitesterkt materiale som takler alle påkjenninger en treningsveske utsettes for. Det er ingen forsterkning i bunnen, men det er alt i alt et veldig holdbart materiale, så det beskytter mot det meste. Vesken er resistent mot fuktighet utenfra og holder dermed innholdet tørt når det regner.

Romslighet: Denne rommer alt du trenger til treningsøkten, så du slipper å bære skoene eller vannflasken separat, alt får plass. 

Oppbevaring: Nøkler, lommebok eller telefon stapper du enkelt ned i ytterlommen, som er utstyrt med glidelås. Det er ingen lomme på innsiden av vesken, som betyr at du kan pakke hvordan du selv vil, men en ekstra skopose anbefales hvis du vil pakke med deg møkkete sko. På toppen av vesken finnes det også to bånd hvor du kan spenne fast yogamatten.

Komfort: Remmene er vatterte på midten, det gjør at vesken ikke skjærer inn når den er tung. Du kan velge om du vil bære vesken i den ene hånden med de korte remmene, eller over skulderen med en lang rem. 

Design:  Med sitt helsvarte og diskrete design er dette en enkel veske som er fin uten å stjele oppmerksomheten.

Kommentar: Denne vesken passer til deg som trener før eller etter jobben og utover treningsklær trenger håndkle, toalettmappe og kanskje en matpakke. Det er en nett, fin veske som takket være det helsvarte designet ikke skjærer seg med antrekket ditt.  

Test av: ,

Puma.jpg

Veiledende pris: 549 kroner

Størrelse: 40 liter

Holdbarhet: Ikke la deg lure av den glinsete utsiden, denne vesken beskytter mot det meste. Bunnen har en solid forsterkning, så du behøver ikke å bekymre deg for hvilket underlag du setter vesken på. Hele vesken er ordentlig fôret og beskytter treningsklærne dine mot vann.  

Romslighet: I førti romslige liter får du plass til både et og to par sko, treningsklær, toalettmappe, håndkle og kanskje til og med en laptop. Her får du plass til alt i en og samme veske, uten at du må kompromisse.

Oppbevaring: Denne vesken er veldig gjennomført og byr på mange lommer, store og små. Svette treningsklær og møkkete sko, et ekstra mellommåltid og skift. Ja, denne vesken har en lomme for stort sett alt. Utenpå finnes det også elastiske bånd til yogamatten. 

Komfort: Vesken kommer i en stor modell, men likevel er den smidig å bære med seg. De korte håndtakene fungerer fint når du må flytte vesken fort og den lange, vatterte skulderremmen er perfekt når vesken veier litt mer. 

Design: Svart passer jo, som man vet, til alt. Detaljene i en fin, dus lillafarge gir vesken en feminin touch. Det glinsete materialet gjør at hele vesken virker luksuriøs. Det knallrosa fôret er ingenting som er synlig fra utsiden, men en kul detalj når du kikker inn.

Kommentar: Dette er en luksuriøs, fin og feminin veske som rommer alt, til og med yogamatten får følge med på toppen av vesken ved hjelp av elastiske bånd. Vi liker spesielt det glinsete materialet, som fører tankene langt vekk fra svette hockeybager og kjedelige treningsvesker til designvesker i moteverden.

Test av: ,

Adidas.jpg

Veiledende pris: 449 kroner

Størrelse: 40 liter

Holdbarhet: Dette er en holdbar gymbag som du med god samvittighet kan slenge rundt deg. Store vesker som denne må du som oftest sette ned på bakken, derfor er det supert at denne modellen har TPE-laminert utside som beskytter mot slitasje og fuktighet. 

Romslighet: Her får du plass til hele det daglige innholdet, og vesken kan absolutt fungere som en weekendveske. 

Oppbevaring: Dette er en veske for deg som liker å slenge tingene dine nedi, uten at det gjør noe. Hovedrommet når du gjennom en romslig luke som gir deg full oversikt over innholdet. Den ene siden kan åpnes og rommer enkelt skoene dine og fuktige klær. Innvendig er det en liten lomme hvor du kan oppbevare nøkler og lommebok.

Komfort: Den største finessen med denne vesken er det at den kan forvandles til en ryggsekk, og en veldig komfortabel en. De korte remmene kan forlenges og har vatterte deler som kan flyttes alt ettersom hvordan du vil bære den. Dessuten er det en lang rem som kan brukes når du vil slenge vesken over den ene skulderen. 

Design: Designet er sporty og passer til deg som gjerne viser den siden av deg selv.

Kommentar: Dette er en sann gymbag. Her slenger du i tingene dine, og alt får plass. Vesken kan bæres på flere ulike måter, noe som er et ekstra stort pluss. Perfekt hvis du ikke klarer å velge mellom en ryggsekk eller bag samt ofte får vondt i ryggen. 

Test av: ,

Under Armour.jpg

Veiledende pris: 499 kroner

Størrelse: 41 liter

Holdbarhet: Vesken er forsterket i bunnen og har solide glidelåser som ikke går i stykker med det første. Kantene er også forsterket for å redusere slitasje som kan oppstå på treningsvesker, men gir også vesken stabilitet.

Romslighet: 41 liter er en perfekt størrelse til vanlig treningsutstyr, inkludert håndkle og toalettmappe. Det er også en lomme til matpakke, og kanskje dobbelt skift.

Oppbevaring: I denne vesken har du virkelig kontroll over hva du har pakket, det er nemlig mange bra lommer i ulike størrelser. En av de litt større lommene har meshpanel, det gir ventilasjon hvis du har pakket med deg svette treningssko som må ligge hele dagen. 

Komfort: Vesken bæres enten i den lange skulderremmen eller i de korte remmene som festes i hverandre med en vattert borrelås for ekstra komfort.

Design:  Designet er helt klart sporty, men samtidig veldig stilrent. Generelt sett er det en fin veske som føles litt ekstra påkostet på grunn av det stabile designet. 

Kommentar: Det beste med denne vesken er at den er funksjonell uten at det går på bekostning av stilen. Alle lommene, i ulike størrelser, gjør at denne vesken passer til deg som liker å ha orden på sakene dine. Ekstra pluss for at den er stabil i seg selv, slik at du slipper at vesken faller sammen når den ikke er full, da kan du lettere finne det du ser etter i vesken.

Test av: ,

Blacc.jpg

Veiledende pris: 399 kroner

Størrelse: ca 45 liter

Holdbarhet: Forsterkningen i bunnen medfører at du kan sette ned vesken på vått underlag. Det resterende materialet i vesken er også alt i alt slitesterkt og holdbart. Detaljene og glidelåsene er solide og takler at vesken er full. 

Romslighet: Dette er en veldig stor veske som du får plass til så og si alt i, og litt til. Den passer fint til deg som ønsker å ha med det alt mulig, uten å drasse med deg flere vesker. Den fungerer også fint til helgeturer.

Oppbevaring: I denne vesken finner du mange store, romslige lommer slik at du kan dele opp innholdet som du vil og lett finne det du ser etter.

Komfort: De korte remmene kan festes i hverandre med en vattert, komfortabel del, også når vesken er tung. Du kan også feste en lang skulderrem på vesken når du vil ha vesken på ryggen og heller ha hendene frie.

Design: Det er alltid en slager med helsvart, og logoen på siden er diskret. Med andre ord er det ingenting som skiller seg ut og ingenting som forstyrrer, denne vesken passer til alle.

Kommentar: Denne store modellen rommer alt og litt til, og er optimal for deg som trenger plass til mye, kanskje flere par med sko eller spesialutstyr. Du får helt klart plass til det mest nødvendige, men det stopper ikke der. Størrelsen gjør nemlig at du kan bruke den som en weekendveske, eller på dager du må ta med deg mye og flere skift.

Test av: ,

Casall.jpg

Veiledende pris: 999 kroner

Størrelse: ca 37 liter

Holdbarhet: Vesken er slitesterk og beskytter mot vær og vind. Materialet er fôret, noe som gir en bra helhetsfølelse. 

Romslighet: Det fine med denne vesken er at du kan kneppe opp sidene slik at vesken blir enda romsligere. På den måten passer den til både mye og lite innhold samt at du slipper at vesken faller sammen når den ikke er fylt i bredden. Da knepper du den bare sammen til det mindre formatet. Smidig! 

Oppbevaring: Inni vesken er det fine oppdelte meshlommer, for eksempel til undertøy eller andre småting. På utsiden er det en liten lomme med glidelås, hvor du kan oppbevare det du trenger lett tilgjengelig, slik som nøkler og lommebok. Ekstra pluss for at det medfølger en separat skopose.  

Komfort: De korte håndtakene har runde innlegg som hviler behagelig i hånden. Den lange skulderremmen kan kneppes av og har en vattert del som skåner skuldrene dine og forhindrer gnaging. 

Design: Dette er en treningsveske for deg som ikke liker et for sporty design. Formen på vesken skiller seg fra andre treningsvesker, da den blir smalere mot toppen og med det skaper en fin og nett silhuett.

Kommentar: Fin, praktisk og romslig! Denne vesken er en drøm som til og med passer til kresne personer. Det sporty preget er nedtonet og medfører at du kan bruke denne vesken til mer enn bare trening. Det aller beste er at du kan kneppe opp sidene for å skape enda mer plass i en allerede full veske.

Test av: ,

Nike.jpg

Veiledende pris: 299 kroner

Størrelse: 29 liter

Holdbarhet: Denne ryggsekken kan du ta med deg i vått og tørt vær. Glidelåsene og detaljene takler også trykket når vesken er stappfull.

Romslighet: 27 liter rommer både treningsklær, sko og vannflaske. 

Oppbevaring: Hele ryggsekken har en fin planløsning med flere forskjellige lommer med ulike funksjoner. Hovedrommet er stort og romslig samt har en separat lomme hvor du kan oppbevare laptopen din. På forsiden er det en stor lomme som egner seg for sko eller svette treningsklær, og nederst på lommen er det ventilasjonshull som motvirker vond lukt. 

Komfort: Skulderstroppene er bøyde og vatterte, noe som gir en ergonomisk følelse selv om du pakker tungt. Du som bekymrer deg for å svette på ryggen kan ta det helt med ro, vatteringen på ryggen gir god ventilasjon. 

Design: Designet er sporty men fortsatt minimalistisk og fint, så hvem som helst kan bruke denne. 

Kommentar: Denne ryggsekken er perfekt for deg som ikke behøver å pakke med deg alt for mye og vil ha hendene frie. Mange liker en separate lomme for laptop, noe denne ryggsekken har. Ventilasjonshullene i den romslige skolommen er en fin finesse for deg som ikke har mulighet til å pakke ut de svette treningsklærne rett etter økten. 

SHOP HER:

LES MER: 


 Tilbake

News Feed

Pegasus 36 test
Mote & trender

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

2 dager siden
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Mote & trender

Alt du vil vite om den nye Nike Joyride-familien!!

4 dager siden
Viking header
Mote & trender

Test: Tre bra gummistøvler til barn og junior

09 aug 2019
blacc running
Mote & trender

Test: Den nye løpekolleksjonen fra Blacc er lett som en fjær

02 aug 2019
Magväskor
Mote & trender

Trend: Rumpetasken alle snakker om

31 jul 2019
Reebok löparskor
Mote & trender

Test! Topp 3 beste løpesko fra Reebok

31 jul 2019
Trender
Mote & trender

Bli med på trendsafari – her er sesongens heteste plagg

30 jul 2019
Tights Puma
Mote & trender

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons
Mote & trender

Den ultimate guiden: Slik bør du tenke når du kjøper en skalljakke til et barn

24 jul 2019
Sneakers på bröllop
Mote & trender

Kan jeg bruke sneakers i bryllup?

23 jul 2019
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

17 jul 2019
Barnskor
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

16 jul 2019
Nike löparskor
Mote & trender

Forskjellen på løpeskoene fra Nike

11 jul 2019
Fruktmönster
Mote & trender

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

10 jul 2019
Metcon 5 testbild
Mote & trender

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Mote & trender

Alt du bør vite om nye Nike Metcon 5

08 jul 2019
Test: löparshorts header
Mote & trender

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Kompressionskläder header
Mote & trender

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

01 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Mote & trender

Slik styler du din crop top

28 jun 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Mote & trender

Alt du trenger å vite om dine nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Minitest pulseboost header
Mote & trender

Minitest: Så bra er løpeskoene Pulseboost HD fra Adidas

27 jun 2019
Asics header
Mote & trender

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

25 jun 2019
test stabila löparskor
Mote & trender

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

23 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Mote & trender

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

19 jun 2019
puma hybrid
Mote & trender

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

16 jun 2019
Birkenstock rosa
Mote & trender

Slik tar du vare på dine Birkenstock

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Mote & trender

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

08 jun 2019
Nike träningssko
Mote & trender

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

06 jun 2019
Kari Traa
Mote & trender

Guide: Velg riktig treningsveske

06 jun 2019
header-väskor.jpg
Mote & trender

TEST: De beste treningsveskene våre

06 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Mote & trender

Lettere og smidigere – nyheten Pegasus 36 er her!

06 jun 2019
yogatights blacc
Mote & trender

Slik velger du yogatights

06 jun 2019
Superga 2750
Mote & trender

Superga – de eneste tøyskoene du trenger

30 may 2019
Saint Loye
Mote & trender

Tenk over dette når du skal kjøpe ridebukser

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony
Mote & trender

Derfor skal barnet ditt leke i løpesko

29 may 2019
Nike
Mote & trender

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

28 may 2019
Teva Hurricane
Mote & trender

Tips! Sommerens beste funksjonelle sandaler

27 may 2019
segling
Mote & trender

Guide: Kle deg riktig for seiling

27 may 2019
Nike
Mote & trender

Derfor skal du sporte med stil

24 may 2019
yogatights header
Mote & trender

Test: Vårens mest komfortable yogatights 2019

23 may 2019
more news
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

Nylig ble det lansert en ny skomodell i Pegasus-familien, nemlig Nike Air Zoom Pegasus 36. Vi har latt vårt erfarne testpanel teste modellen i løpesporet. Her er resultatet!

2 dager siden
Mote & trender
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt du vil vite om den nye Nike Joyride-familien!!

Dette er løpeskoen som fungerer like bra for eliteutøvere som for deg som er mosjonist. Med små fargerike skumkuler i sålen, utgjør Joyride Run Flyknit den siste puslebiten i Nike sitt store utvalg. Dette er den nye, veldempende løpeskoen som vil ta sin plass i skohyllen!

4 dager siden
Mote & trender
Viking header

Test: Tre bra gummistøvler til barn og junior

Vanndammer og sølepytter som man kan leke i er ofte to grunner til at barn liker høsten, men det er ikke like morsomt for foreldrene. Det lille testpanelet til Sportamore har testet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlene som er best i test.

09 aug 2019
Mote & trender
blacc running

Test: Den nye løpekolleksjonen fra Blacc er lett som en fjær

Blacc har gjort det igjen – nå er den nye løpekolleksjonen her. Plaggene er funksjonelle, trendy og passer til alle løpere. Uansett om du løper 3 kilometer eller 3 mil, bør du sjekke ut denne testen som har satt noen av plaggene i kolleksjonen på prøve!

02 aug 2019
Mote & trender
Magväskor

Trend: Rumpetasken alle snakker om

Har du ikke fått med deg at rumpetasken er tilbake i motebildet? Sannsynligvis har du det! Her er alt du bør vite om sesongens mest trendy tilbehør.

31 jul 2019
Mote & trender
Reebok löparskor

Test! Topp 3 beste løpesko fra Reebok

Våre Reebok running-ambassadører har løpt i Reebok sine løpesko hele sommeren. Her evaluerer de passform, komfort og funksjon ved de tre mest populære modellene.

31 jul 2019
Mote & trender
Trender

Bli med på trendsafari – her er sesongens heteste plagg

Safarilook, blandede tiår og en bucket hat – her er sesongens nyheter som du ikke kan gå glipp av.

30 jul 2019
Mote & trender
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

Det er ingen tvil om at man skal satse på neon i høst. Motegiganten Puma har lansert tre nye treningstights med kule detaljer. Testpanelet vårt har testet ut samtlige på treningssenteret og på løpetur.

24 jul 2019
Mote & trender
didriksons

Den ultimate guiden: Slik bør du tenke når du kjøper en skalljakke til et barn

En veldig bra skalljakke er et must ved aktivitet og lek. Her er alt du bør å tenke over.

24 jul 2019
Mote & trender
Sneakers på bröllop

Kan jeg bruke sneakers i bryllup?

Bryllupssesongen er her og det blir stadig vanskeligere å vite hva man skal ha på seg for å være riktig kledd. Er det greit med sneakers i bryllup? Moteeksperten svarer!

23 jul 2019
Mote & trender
didrikson kids

Alt du trenger til barnehagestart

Skal barnet ditt starte i barnehagen? Mange spørsmål dukker opp angående hva barnet ditt trenger når han eller hun skal begynne i barnehagen. Vi har laget en sjekkliste som du kan bruke.

17 jul 2019
Mote & trender
Barnskor

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

Å finne velsittende vinterstøvler til minstemann i familien er lettere sagt enn gjort. Her er tipsene som gjør sesongens innkjøp av sko til barna mye enklere.

16 jul 2019
Mote & trender
Nike löparskor

Forskjellen på løpeskoene fra Nike

Her forklarer vi forskjellen på Pegasus, Pegasus Turbo og Zoom Fly.

11 jul 2019
Mote & trender
Fruktmönster

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

Hvis du ikke har lagt merke til alle bikinier, badedrakter og badeshorts som prydes av frukter fra alle mulige slag, har du mest sannsynlig bodd under en stein. Moteeksperten forklarer hvorfor trenden er så populær.

10 jul 2019
Mote & trender
Metcon 5 testbild

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

Nike er tilbake med en ny oppdatering av den elskede treningsskoen Metcon. Metcon 5 er hittil Nikes mest allsidige og holdbare sko til X-fit, som skapt for deg som elsker høyintensiv trening.

09 jul 2019
Mote & trender