header-väskor.jpg

TEST: De beste treningsveskene våre

En bra treningsveske kan gjøre det lettere for deg med jobb, trening, pendling og alt det innebærer. Vi har testet åtte ulike treningsvesker, se hvilken som passer best til deg!

Test av: ,

Kari Traa.jpg

Veiledende pris: 599 kroner

Størrelse: 27 liter

Holdbarhet: Materialet er ganske tynt, det gjør at vesken oppleves som veldig smidig. Med forsterkninger i bunnen takler den all hverdagslig slitasje. 

Romslighet: Denne vesken ser ganske liten ut ved første øyekast, men den rommer mer enn du tror. Du får akkurat plass til treningsklær, vannflaske, sko, håndkle og en toalettmappe.

Oppbevaring: På utsiden av vesken finnes det en trygg lomme med glidelås, hvor du kan legge småting som nøkler og treningskort. Vesken har en stor og to små lommer på innsiden, perfekt til for eksempel undertøy, et lite mellommåltid og andre småting. 

Komfort: Vesken kan bæres enten i de korte håndtakene eller i en lang skulderrem som du kan kneppe av og på. Remmene er komfortable og skjærer ikke inn i hendene eller skuldrene.  

Design: Kjempefin veske som du kan gå med til jobben, uten at du behøver å skjemme deg. Vesken er i en fin mørkeblå farge, hvor de røde detaljene står i kontrast.

Kommentar: Dette er den perfekte lille gymvesken! Den passer til deg som kanskje har en annen veske til hverdagsbruk og vil ha en separat veske kun til treningsklær. Det er en smidig og liten modell i et fint design, for er det ikke herlig med litt farge?

Test av: ,

Craft.jpg

Veiledende pris: 529 kroner

Størrelse: 30 liter

Holdbarhet: Hele vesken er laget i et slitesterkt materiale som takler alle påkjenninger en treningsveske utsettes for. Det er ingen forsterkning i bunnen, men det er alt i alt et veldig holdbart materiale, så det beskytter mot det meste. Vesken er resistent mot fuktighet utenfra og holder dermed innholdet tørt når det regner.

Romslighet: Denne rommer alt du trenger til treningsøkten, så du slipper å bære skoene eller vannflasken separat, alt får plass. 

Oppbevaring: Nøkler, lommebok eller telefon stapper du enkelt ned i ytterlommen, som er utstyrt med glidelås. Det er ingen lomme på innsiden av vesken, som betyr at du kan pakke hvordan du selv vil, men en ekstra skopose anbefales hvis du vil pakke med deg møkkete sko. På toppen av vesken finnes det også to bånd hvor du kan spenne fast yogamatten.

Komfort: Remmene er vatterte på midten, det gjør at vesken ikke skjærer inn når den er tung. Du kan velge om du vil bære vesken i den ene hånden med de korte remmene, eller over skulderen med en lang rem. 

Design:  Med sitt helsvarte og diskrete design er dette en enkel veske som er fin uten å stjele oppmerksomheten.

Kommentar: Denne vesken passer til deg som trener før eller etter jobben og utover treningsklær trenger håndkle, toalettmappe og kanskje en matpakke. Det er en nett, fin veske som takket være det helsvarte designet ikke skjærer seg med antrekket ditt.  

Test av: ,

Puma.jpg

Veiledende pris: 549 kroner

Størrelse: 40 liter

Holdbarhet: Ikke la deg lure av den glinsete utsiden, denne vesken beskytter mot det meste. Bunnen har en solid forsterkning, så du behøver ikke å bekymre deg for hvilket underlag du setter vesken på. Hele vesken er ordentlig fôret og beskytter treningsklærne dine mot vann.  

Romslighet: I førti romslige liter får du plass til både et og to par sko, treningsklær, toalettmappe, håndkle og kanskje til og med en laptop. Her får du plass til alt i en og samme veske, uten at du må kompromisse.

Oppbevaring: Denne vesken er veldig gjennomført og byr på mange lommer, store og små. Svette treningsklær og møkkete sko, et ekstra mellommåltid og skift. Ja, denne vesken har en lomme for stort sett alt. Utenpå finnes det også elastiske bånd til yogamatten. 

Komfort: Vesken kommer i en stor modell, men likevel er den smidig å bære med seg. De korte håndtakene fungerer fint når du må flytte vesken fort og den lange, vatterte skulderremmen er perfekt når vesken veier litt mer. 

Design: Svart passer jo, som man vet, til alt. Detaljene i en fin, dus lillafarge gir vesken en feminin touch. Det glinsete materialet gjør at hele vesken virker luksuriøs. Det knallrosa fôret er ingenting som er synlig fra utsiden, men en kul detalj når du kikker inn.

Kommentar: Dette er en luksuriøs, fin og feminin veske som rommer alt, til og med yogamatten får følge med på toppen av vesken ved hjelp av elastiske bånd. Vi liker spesielt det glinsete materialet, som fører tankene langt vekk fra svette hockeybager og kjedelige treningsvesker til designvesker i moteverden.

Test av: ,

Adidas.jpg

Veiledende pris: 449 kroner

Størrelse: 40 liter

Holdbarhet: Dette er en holdbar gymbag som du med god samvittighet kan slenge rundt deg. Store vesker som denne må du som oftest sette ned på bakken, derfor er det supert at denne modellen har TPE-laminert utside som beskytter mot slitasje og fuktighet. 

Romslighet: Her får du plass til hele det daglige innholdet, og vesken kan absolutt fungere som en weekendveske. 

Oppbevaring: Dette er en veske for deg som liker å slenge tingene dine nedi, uten at det gjør noe. Hovedrommet når du gjennom en romslig luke som gir deg full oversikt over innholdet. Den ene siden kan åpnes og rommer enkelt skoene dine og fuktige klær. Innvendig er det en liten lomme hvor du kan oppbevare nøkler og lommebok.

Komfort: Den største finessen med denne vesken er det at den kan forvandles til en ryggsekk, og en veldig komfortabel en. De korte remmene kan forlenges og har vatterte deler som kan flyttes alt ettersom hvordan du vil bære den. Dessuten er det en lang rem som kan brukes når du vil slenge vesken over den ene skulderen. 

Design: Designet er sporty og passer til deg som gjerne viser den siden av deg selv.

Kommentar: Dette er en sann gymbag. Her slenger du i tingene dine, og alt får plass. Vesken kan bæres på flere ulike måter, noe som er et ekstra stort pluss. Perfekt hvis du ikke klarer å velge mellom en ryggsekk eller bag samt ofte får vondt i ryggen. 

Test av: ,

Under Armour.jpg

Veiledende pris: 499 kroner

Størrelse: 41 liter

Holdbarhet: Vesken er forsterket i bunnen og har solide glidelåser som ikke går i stykker med det første. Kantene er også forsterket for å redusere slitasje som kan oppstå på treningsvesker, men gir også vesken stabilitet.

Romslighet: 41 liter er en perfekt størrelse til vanlig treningsutstyr, inkludert håndkle og toalettmappe. Det er også en lomme til matpakke, og kanskje dobbelt skift.

Oppbevaring: I denne vesken har du virkelig kontroll over hva du har pakket, det er nemlig mange bra lommer i ulike størrelser. En av de litt større lommene har meshpanel, det gir ventilasjon hvis du har pakket med deg svette treningssko som må ligge hele dagen. 

Komfort: Vesken bæres enten i den lange skulderremmen eller i de korte remmene som festes i hverandre med en vattert borrelås for ekstra komfort.

Design:  Designet er helt klart sporty, men samtidig veldig stilrent. Generelt sett er det en fin veske som føles litt ekstra påkostet på grunn av det stabile designet. 

Kommentar: Det beste med denne vesken er at den er funksjonell uten at det går på bekostning av stilen. Alle lommene, i ulike størrelser, gjør at denne vesken passer til deg som liker å ha orden på sakene dine. Ekstra pluss for at den er stabil i seg selv, slik at du slipper at vesken faller sammen når den ikke er full, da kan du lettere finne det du ser etter i vesken.

Test av: ,

Blacc.jpg

Veiledende pris: 399 kroner

Størrelse: ca 45 liter

Holdbarhet: Forsterkningen i bunnen medfører at du kan sette ned vesken på vått underlag. Det resterende materialet i vesken er også alt i alt slitesterkt og holdbart. Detaljene og glidelåsene er solide og takler at vesken er full. 

Romslighet: Dette er en veldig stor veske som du får plass til så og si alt i, og litt til. Den passer fint til deg som ønsker å ha med det alt mulig, uten å drasse med deg flere vesker. Den fungerer også fint til helgeturer.

Oppbevaring: I denne vesken finner du mange store, romslige lommer slik at du kan dele opp innholdet som du vil og lett finne det du ser etter.

Komfort: De korte remmene kan festes i hverandre med en vattert, komfortabel del, også når vesken er tung. Du kan også feste en lang skulderrem på vesken når du vil ha vesken på ryggen og heller ha hendene frie.

Design: Det er alltid en slager med helsvart, og logoen på siden er diskret. Med andre ord er det ingenting som skiller seg ut og ingenting som forstyrrer, denne vesken passer til alle.

Kommentar: Denne store modellen rommer alt og litt til, og er optimal for deg som trenger plass til mye, kanskje flere par med sko eller spesialutstyr. Du får helt klart plass til det mest nødvendige, men det stopper ikke der. Størrelsen gjør nemlig at du kan bruke den som en weekendveske, eller på dager du må ta med deg mye og flere skift.

Test av: ,

Casall.jpg

Veiledende pris: 999 kroner

Størrelse: ca 37 liter

Holdbarhet: Vesken er slitesterk og beskytter mot vær og vind. Materialet er fôret, noe som gir en bra helhetsfølelse. 

Romslighet: Det fine med denne vesken er at du kan kneppe opp sidene slik at vesken blir enda romsligere. På den måten passer den til både mye og lite innhold samt at du slipper at vesken faller sammen når den ikke er fylt i bredden. Da knepper du den bare sammen til det mindre formatet. Smidig! 

Oppbevaring: Inni vesken er det fine oppdelte meshlommer, for eksempel til undertøy eller andre småting. På utsiden er det en liten lomme med glidelås, hvor du kan oppbevare det du trenger lett tilgjengelig, slik som nøkler og lommebok. Ekstra pluss for at det medfølger en separat skopose.  

Komfort: De korte håndtakene har runde innlegg som hviler behagelig i hånden. Den lange skulderremmen kan kneppes av og har en vattert del som skåner skuldrene dine og forhindrer gnaging. 

Design: Dette er en treningsveske for deg som ikke liker et for sporty design. Formen på vesken skiller seg fra andre treningsvesker, da den blir smalere mot toppen og med det skaper en fin og nett silhuett.

Kommentar: Fin, praktisk og romslig! Denne vesken er en drøm som til og med passer til kresne personer. Det sporty preget er nedtonet og medfører at du kan bruke denne vesken til mer enn bare trening. Det aller beste er at du kan kneppe opp sidene for å skape enda mer plass i en allerede full veske.

Test av: ,

Nike.jpg

Veiledende pris: 299 kroner

Størrelse: 29 liter

Holdbarhet: Denne ryggsekken kan du ta med deg i vått og tørt vær. Glidelåsene og detaljene takler også trykket når vesken er stappfull.

Romslighet: 27 liter rommer både treningsklær, sko og vannflaske. 

Oppbevaring: Hele ryggsekken har en fin planløsning med flere forskjellige lommer med ulike funksjoner. Hovedrommet er stort og romslig samt har en separat lomme hvor du kan oppbevare laptopen din. På forsiden er det en stor lomme som egner seg for sko eller svette treningsklær, og nederst på lommen er det ventilasjonshull som motvirker vond lukt. 

Komfort: Skulderstroppene er bøyde og vatterte, noe som gir en ergonomisk følelse selv om du pakker tungt. Du som bekymrer deg for å svette på ryggen kan ta det helt med ro, vatteringen på ryggen gir god ventilasjon. 

Design: Designet er sporty men fortsatt minimalistisk og fint, så hvem som helst kan bruke denne. 

Kommentar: Denne ryggsekken er perfekt for deg som ikke behøver å pakke med deg alt for mye og vil ha hendene frie. Mange liker en separate lomme for laptop, noe denne ryggsekken har. Ventilasjonshullene i den romslige skolommen er en fin finesse for deg som ikke har mulighet til å pakke ut de svette treningsklærne rett etter økten. 

SHOP HER:

LES MER: 


 Tilbake

News Feed

Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

2 dager siden
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

3 dager siden
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

4 dager siden
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

5 dager siden
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

6 dager siden
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

02 aug 2020
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
Skolstart Hummel
Mote & trender

Sjekkliste før skolestart

27 jul 2020
Clifton 7
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Test Better Bodies tights
Mote & trender

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

27 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Mote & trender

Test! Så bra er Asics Gel-Kayano 27

27 jul 2020
Nike barnsko
Mote & trender

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

26 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Mote & trender

Endelig! Her er Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Axion tennis
Mote & trender

Axions nye kolleksjon for tennis og padel

20 jul 2020
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

14 jul 2020
adidas
Mote & trender

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

13 jul 2020
Test löparskor dam
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene til dame i 2020

12 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Mote & trender

9 løpesko til herre som er best i test 2020

10 jul 2020
Saucony Triumph 18
Mote & trender

Derfor bør du løpe i den nye Saucony Triumph 18

08 jul 2020
jenny freed
Mote & trender

Eksperten tipser: Husk dette når du kjøper en ny sports-BH

07 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Mote & trender

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

26 jun 2020
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
ub primeblue
Mote & trender

Her er Adidas Ultraboost i resirkulert plast!

08 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Stor test av treningstopper

07 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpetopper til herre 2020

07 jun 2020
more news
Test ryggsäck barn.png

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

Det kan være lettere sagt enn gjort å finne riktig ryggsekk til barnet ditt. La minipanelet vårt hjelpe deg. De har testet noen av sesongens nyeste barnesekker!

2 dager siden
Mote & trender
Header.jpg

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

Det er viktig å velge en bra sykkelhjelm. I denne testen har vi prøvd flere modellers justerbarhet, komfort, ventilasjon og design.

3 dager siden
Mote & trender
Nike löparskor test

Løpeskoene fra Nike som er best i test

Tre løpesko som alle har fått toppscore fra det dedikerte løpepanelet – her er de beste løpeskoene fra Nike!

4 dager siden
Mote & trender
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 must-haves til skolestart

Sommerferien går mot slutten og et nytt semester er rett rundt hjørnet. Pass på at barnet er klar til skolestart. Her er favorittene våre akkurat nå.

5 dager siden
Mote & trender
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

Treningsklær og sko fra Nike er veldig populære takket være det store utvalget, det stilige designet og den gode kvaliteten. Vi lot vårt mannlige testpanel trene i treningsbukser, sko og andre treningsklær fra Nike. Her er resultatet!

6 dager siden
Mote & trender
Nike träningskläder

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

De beste treningsskoene, tightsen som får toppscore og løpetoppen som sitter som en drøm! Her er det beste fra Nike – ifølge vårt kvinnelige testpanel!

02 aug 2020
Mote & trender
Reebok Nano X

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

Den tiende versjonen av Reeboks mest populære treningssko Nano beskrives som den beste hittil. Nå er Nano X her i nye farger!

31 jul 2020
Mote & trender
Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

29 jul 2020
Mote & trender
Test Birkenstock

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

Det er på høy tid å teste favorittsandalene fra Birkenstock. Testpanelet vårt har prøvd de tre mest populære Arizona-modellene – her er sandalen som er best i test!

28 jul 2020
Mote & trender
Skolstart Hummel

Sjekkliste før skolestart

Sommerferien går mot slutten og skolestart nærmer seg med stormskritt. Her er listen over alt barna trenger i garderoben, i tillegg til vanlige klær og sko, før det nye skoleåret starter. Skriv ut og kryss av.

27 jul 2020
Mote & trender
Clifton 7

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

"For en sprett", utbryter en testperson. Nyheten Clifton 7 fra Hoka One One blir fort en favoritt blant både mannlige og kvinnelige løpere. Les testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Mote & trender
Test Better Bodies tights

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

En treningstights skal følge kroppen, være komfortabel på og fremfor alt være squatvennlig. Vi setter sesongens favoritter fra Better Bodies på prøve.

27 jul 2020
Mote & trender
Asics Gel-Kayano 27

Test! Så bra er Asics Gel-Kayano 27

Asics populære, stabile løpesko har kommet i en ny utgave. Vi har testet Gel-Kayano 27!

27 jul 2020
Mote & trender
Nike barnsko

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

Lett å ta av og på, utrolig komfortabel og nesten umulig å tråkke i stykker – her er alle barns drømmesko fra Nike!

26 jul 2020
Mote & trender
Hoka One One Clifotn

Endelig! Her er Hoka One One Clifton 7

Enda bedre, enda lettere. Nå lanseres den bestselgende løpeskoen Clifton fra Hoka One One i en oppdatert versjon.

22 jul 2020
Mote & trender