header-väskor.jpg

TEST: De beste treningsveskene våre

En bra treningsveske kan gjøre det lettere for deg med jobb, trening, pendling og alt det innebærer. Vi har testet åtte ulike treningsvesker, se hvilken som passer best til deg!

Test av: ,

Kari Traa.jpg

Veiledende pris: 599 kroner

Størrelse: 27 liter

Holdbarhet: Materialet er ganske tynt, det gjør at vesken oppleves som veldig smidig. Med forsterkninger i bunnen takler den all hverdagslig slitasje. 

Romslighet: Denne vesken ser ganske liten ut ved første øyekast, men den rommer mer enn du tror. Du får akkurat plass til treningsklær, vannflaske, sko, håndkle og en toalettmappe.

Oppbevaring: På utsiden av vesken finnes det en trygg lomme med glidelås, hvor du kan legge småting som nøkler og treningskort. Vesken har en stor og to små lommer på innsiden, perfekt til for eksempel undertøy, et lite mellommåltid og andre småting. 

Komfort: Vesken kan bæres enten i de korte håndtakene eller i en lang skulderrem som du kan kneppe av og på. Remmene er komfortable og skjærer ikke inn i hendene eller skuldrene.  

Design: Kjempefin veske som du kan gå med til jobben, uten at du behøver å skjemme deg. Vesken er i en fin mørkeblå farge, hvor de røde detaljene står i kontrast.

Kommentar: Dette er den perfekte lille gymvesken! Den passer til deg som kanskje har en annen veske til hverdagsbruk og vil ha en separat veske kun til treningsklær. Det er en smidig og liten modell i et fint design, for er det ikke herlig med litt farge?

Test av: ,

Craft.jpg

Veiledende pris: 529 kroner

Størrelse: 30 liter

Holdbarhet: Hele vesken er laget i et slitesterkt materiale som takler alle påkjenninger en treningsveske utsettes for. Det er ingen forsterkning i bunnen, men det er alt i alt et veldig holdbart materiale, så det beskytter mot det meste. Vesken er resistent mot fuktighet utenfra og holder dermed innholdet tørt når det regner.

Romslighet: Denne rommer alt du trenger til treningsøkten, så du slipper å bære skoene eller vannflasken separat, alt får plass. 

Oppbevaring: Nøkler, lommebok eller telefon stapper du enkelt ned i ytterlommen, som er utstyrt med glidelås. Det er ingen lomme på innsiden av vesken, som betyr at du kan pakke hvordan du selv vil, men en ekstra skopose anbefales hvis du vil pakke med deg møkkete sko. På toppen av vesken finnes det også to bånd hvor du kan spenne fast yogamatten.

Komfort: Remmene er vatterte på midten, det gjør at vesken ikke skjærer inn når den er tung. Du kan velge om du vil bære vesken i den ene hånden med de korte remmene, eller over skulderen med en lang rem. 

Design:  Med sitt helsvarte og diskrete design er dette en enkel veske som er fin uten å stjele oppmerksomheten.

Kommentar: Denne vesken passer til deg som trener før eller etter jobben og utover treningsklær trenger håndkle, toalettmappe og kanskje en matpakke. Det er en nett, fin veske som takket være det helsvarte designet ikke skjærer seg med antrekket ditt.  

Test av: ,

Puma.jpg

Veiledende pris: 549 kroner

Størrelse: 40 liter

Holdbarhet: Ikke la deg lure av den glinsete utsiden, denne vesken beskytter mot det meste. Bunnen har en solid forsterkning, så du behøver ikke å bekymre deg for hvilket underlag du setter vesken på. Hele vesken er ordentlig fôret og beskytter treningsklærne dine mot vann.  

Romslighet: I førti romslige liter får du plass til både et og to par sko, treningsklær, toalettmappe, håndkle og kanskje til og med en laptop. Her får du plass til alt i en og samme veske, uten at du må kompromisse.

Oppbevaring: Denne vesken er veldig gjennomført og byr på mange lommer, store og små. Svette treningsklær og møkkete sko, et ekstra mellommåltid og skift. Ja, denne vesken har en lomme for stort sett alt. Utenpå finnes det også elastiske bånd til yogamatten. 

Komfort: Vesken kommer i en stor modell, men likevel er den smidig å bære med seg. De korte håndtakene fungerer fint når du må flytte vesken fort og den lange, vatterte skulderremmen er perfekt når vesken veier litt mer. 

Design: Svart passer jo, som man vet, til alt. Detaljene i en fin, dus lillafarge gir vesken en feminin touch. Det glinsete materialet gjør at hele vesken virker luksuriøs. Det knallrosa fôret er ingenting som er synlig fra utsiden, men en kul detalj når du kikker inn.

Kommentar: Dette er en luksuriøs, fin og feminin veske som rommer alt, til og med yogamatten får følge med på toppen av vesken ved hjelp av elastiske bånd. Vi liker spesielt det glinsete materialet, som fører tankene langt vekk fra svette hockeybager og kjedelige treningsvesker til designvesker i moteverden.

Test av: ,

Adidas.jpg

Veiledende pris: 449 kroner

Størrelse: 40 liter

Holdbarhet: Dette er en holdbar gymbag som du med god samvittighet kan slenge rundt deg. Store vesker som denne må du som oftest sette ned på bakken, derfor er det supert at denne modellen har TPE-laminert utside som beskytter mot slitasje og fuktighet. 

Romslighet: Her får du plass til hele det daglige innholdet, og vesken kan absolutt fungere som en weekendveske. 

Oppbevaring: Dette er en veske for deg som liker å slenge tingene dine nedi, uten at det gjør noe. Hovedrommet når du gjennom en romslig luke som gir deg full oversikt over innholdet. Den ene siden kan åpnes og rommer enkelt skoene dine og fuktige klær. Innvendig er det en liten lomme hvor du kan oppbevare nøkler og lommebok.

Komfort: Den største finessen med denne vesken er det at den kan forvandles til en ryggsekk, og en veldig komfortabel en. De korte remmene kan forlenges og har vatterte deler som kan flyttes alt ettersom hvordan du vil bære den. Dessuten er det en lang rem som kan brukes når du vil slenge vesken over den ene skulderen. 

Design: Designet er sporty og passer til deg som gjerne viser den siden av deg selv.

Kommentar: Dette er en sann gymbag. Her slenger du i tingene dine, og alt får plass. Vesken kan bæres på flere ulike måter, noe som er et ekstra stort pluss. Perfekt hvis du ikke klarer å velge mellom en ryggsekk eller bag samt ofte får vondt i ryggen. 

Test av: ,

Under Armour.jpg

Veiledende pris: 499 kroner

Størrelse: 41 liter

Holdbarhet: Vesken er forsterket i bunnen og har solide glidelåser som ikke går i stykker med det første. Kantene er også forsterket for å redusere slitasje som kan oppstå på treningsvesker, men gir også vesken stabilitet.

Romslighet: 41 liter er en perfekt størrelse til vanlig treningsutstyr, inkludert håndkle og toalettmappe. Det er også en lomme til matpakke, og kanskje dobbelt skift.

Oppbevaring: I denne vesken har du virkelig kontroll over hva du har pakket, det er nemlig mange bra lommer i ulike størrelser. En av de litt større lommene har meshpanel, det gir ventilasjon hvis du har pakket med deg svette treningssko som må ligge hele dagen. 

Komfort: Vesken bæres enten i den lange skulderremmen eller i de korte remmene som festes i hverandre med en vattert borrelås for ekstra komfort.

Design:  Designet er helt klart sporty, men samtidig veldig stilrent. Generelt sett er det en fin veske som føles litt ekstra påkostet på grunn av det stabile designet. 

Kommentar: Det beste med denne vesken er at den er funksjonell uten at det går på bekostning av stilen. Alle lommene, i ulike størrelser, gjør at denne vesken passer til deg som liker å ha orden på sakene dine. Ekstra pluss for at den er stabil i seg selv, slik at du slipper at vesken faller sammen når den ikke er full, da kan du lettere finne det du ser etter i vesken.

Test av: ,

Blacc.jpg

Veiledende pris: 399 kroner

Størrelse: ca 45 liter

Holdbarhet: Forsterkningen i bunnen medfører at du kan sette ned vesken på vått underlag. Det resterende materialet i vesken er også alt i alt slitesterkt og holdbart. Detaljene og glidelåsene er solide og takler at vesken er full. 

Romslighet: Dette er en veldig stor veske som du får plass til så og si alt i, og litt til. Den passer fint til deg som ønsker å ha med det alt mulig, uten å drasse med deg flere vesker. Den fungerer også fint til helgeturer.

Oppbevaring: I denne vesken finner du mange store, romslige lommer slik at du kan dele opp innholdet som du vil og lett finne det du ser etter.

Komfort: De korte remmene kan festes i hverandre med en vattert, komfortabel del, også når vesken er tung. Du kan også feste en lang skulderrem på vesken når du vil ha vesken på ryggen og heller ha hendene frie.

Design: Det er alltid en slager med helsvart, og logoen på siden er diskret. Med andre ord er det ingenting som skiller seg ut og ingenting som forstyrrer, denne vesken passer til alle.

Kommentar: Denne store modellen rommer alt og litt til, og er optimal for deg som trenger plass til mye, kanskje flere par med sko eller spesialutstyr. Du får helt klart plass til det mest nødvendige, men det stopper ikke der. Størrelsen gjør nemlig at du kan bruke den som en weekendveske, eller på dager du må ta med deg mye og flere skift.

Test av: ,

Casall.jpg

Veiledende pris: 999 kroner

Størrelse: ca 37 liter

Holdbarhet: Vesken er slitesterk og beskytter mot vær og vind. Materialet er fôret, noe som gir en bra helhetsfølelse. 

Romslighet: Det fine med denne vesken er at du kan kneppe opp sidene slik at vesken blir enda romsligere. På den måten passer den til både mye og lite innhold samt at du slipper at vesken faller sammen når den ikke er fylt i bredden. Da knepper du den bare sammen til det mindre formatet. Smidig! 

Oppbevaring: Inni vesken er det fine oppdelte meshlommer, for eksempel til undertøy eller andre småting. På utsiden er det en liten lomme med glidelås, hvor du kan oppbevare det du trenger lett tilgjengelig, slik som nøkler og lommebok. Ekstra pluss for at det medfølger en separat skopose.  

Komfort: De korte håndtakene har runde innlegg som hviler behagelig i hånden. Den lange skulderremmen kan kneppes av og har en vattert del som skåner skuldrene dine og forhindrer gnaging. 

Design: Dette er en treningsveske for deg som ikke liker et for sporty design. Formen på vesken skiller seg fra andre treningsvesker, da den blir smalere mot toppen og med det skaper en fin og nett silhuett.

Kommentar: Fin, praktisk og romslig! Denne vesken er en drøm som til og med passer til kresne personer. Det sporty preget er nedtonet og medfører at du kan bruke denne vesken til mer enn bare trening. Det aller beste er at du kan kneppe opp sidene for å skape enda mer plass i en allerede full veske.

Test av: ,

Nike.jpg

Veiledende pris: 299 kroner

Størrelse: 29 liter

Holdbarhet: Denne ryggsekken kan du ta med deg i vått og tørt vær. Glidelåsene og detaljene takler også trykket når vesken er stappfull.

Romslighet: 27 liter rommer både treningsklær, sko og vannflaske. 

Oppbevaring: Hele ryggsekken har en fin planløsning med flere forskjellige lommer med ulike funksjoner. Hovedrommet er stort og romslig samt har en separat lomme hvor du kan oppbevare laptopen din. På forsiden er det en stor lomme som egner seg for sko eller svette treningsklær, og nederst på lommen er det ventilasjonshull som motvirker vond lukt. 

Komfort: Skulderstroppene er bøyde og vatterte, noe som gir en ergonomisk følelse selv om du pakker tungt. Du som bekymrer deg for å svette på ryggen kan ta det helt med ro, vatteringen på ryggen gir god ventilasjon. 

Design: Designet er sporty men fortsatt minimalistisk og fint, så hvem som helst kan bruke denne. 

Kommentar: Denne ryggsekken er perfekt for deg som ikke behøver å pakke med deg alt for mye og vil ha hendene frie. Mange liker en separate lomme for laptop, noe denne ryggsekken har. Ventilasjonshullene i den romslige skolommen er en fin finesse for deg som ikke har mulighet til å pakke ut de svette treningsklærne rett etter økten. 

SHOP HER:

LES MER: 


 Tilbake

News Feed

test tofflor header
Mote & trender

Test: Tøfler til dame og herre

3 dager siden
ENG_W.png
Mote & trender

Stor test av treningsklokker!

3 dager siden
header julbild
Mote & trender

Sportamores julegavetips til hele familien

3 dager siden
Nike See my style
Mote & trender

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

6 dager siden
Vinterkängor Icebug
Mote & trender

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

6 dager siden
header icebug
Mote & trender

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

01 dec 2019
ryggskydd
Mote & trender

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

30 nov 2019
skidhandskar test header
Mote & trender

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

28 nov 2019
icebug
Mote & trender

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

27 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Mote & trender

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

27 nov 2019
Header reflexplagg
Mote & trender

TEST! 9 refleksplagg til løping

24 nov 2019
Skidjacka
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skijakke

23 nov 2019
underställ kari traa
Mote & trender

De 8 beste Black Friday-kuppene

21 nov 2019
Babolat
Mote & trender

Våre 7 beste Black Friday-kupp for ham

21 nov 2019
Nike Metcon 5
Mote & trender

7 svarte tilbud på Black Friday

21 nov 2019
garmin forerunner
Mote & trender

8 superkupp på Black Friday

21 nov 2019
Black Friday
Mote & trender

Black Friday – årets største shoppingfest!

21 nov 2019
nike glam dunk group shot
Mote & trender

Elsk 90-tallet med Nike Icon Clash

21 nov 2019
header black fridayfynd
Mote & trender

12 Black Friday-kupp for barn

20 nov 2019
Adidas tights
Mote & trender

8 superkupp for henne på Black Friday

20 nov 2019
K2 intervju header
Mote & trender

Stor guide: Slik skal skiutstyret ditt sitte

18 nov 2019
Test av goggles header
Mote & trender

Skibrillene som er best i test!

17 nov 2019
header.jpg
Mote & trender

Test: Teddy fleece til dame og herre

17 nov 2019
Alpint trend skidkläder
Mote & trender

Trendspaning: Her er sesongens skitrender

14 nov 2019
Salomon Speedcross 5 GTX
Mote & trender

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

12 nov 2019
HEADER vinterkängor.jpg
Mote & trender

Stor test: 10 varme vinterstøvler for kvinner og menn

12 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore
Mote & trender

Nyhet på Sportamore! Vintersportsmerket Elevenate

11 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor
Mote & trender

Stor test! 11 varme vinterjakker for kvinner og menn

08 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Mote & trender

Alt du bør vite om vinterløpesko

06 nov 2019
Vintertights header
Mote & trender

Vi har testet varme løpetights for kvinner og menn

05 nov 2019
Kari Traa underställ header
Mote & trender

Best i test: Ull- og superundertøy fra Kari Traa

03 nov 2019
Header padelskor
Mote & trender

Test: De beste padelskoene for ham

29 oct 2019
winterized header
Mote & trender

Finn riktige løpesko – her er de heteste modellene akkurat nå

28 oct 2019
Craft running aw 19
Mote & trender

Skal jeg løpe i underklær?

28 oct 2019
ENG_M.png
Mote & trender

Best i test: Vinterløpesko for menn

27 oct 2019
Header vinterlöparskor
Mote & trender

Best i test: Vinterløpesko for kvinner

26 oct 2019
HEADER.jpg
Mote & trender

Best i test! Superundertøy

25 oct 2019
Pulseboost Winterized
Mote & trender

Test: Nyheten Pulseboost Winterized fra Adidas

24 oct 2019
viking-sled.jpg
Mote & trender

Hvilke vintersko bør barnet mitt bruke?

24 oct 2019
header-2.jpg
Mote & trender

STOR TEST: Varmt ullundertøy

23 oct 2019
more news
test tofflor header

Test: Tøfler til dame og herre

Finnes det noe bedre enn å ta på seg et par fluffy tøfler når det er kaldt ute? Skulle ikke tro det! Testpanelet vårt har testet ut sesongens beste tøfler. Her er deres mening!

3 dager siden
Mote & trender
ENG_W.png

Stor test av treningsklokker!

Hadde det ikke vært fint med en egen, bærbar PT som blir med deg på alt fra trening på treningssenteret til løpeturen og gåturen til bussen? Med en treningsklokke på armen, er det akkurat det du får! Her har testerne prøvd treningsklokker fra Garmin, Suunto og Polar.

3 dager siden
Mote & trender
header julbild

Sportamores julegavetips til hele familien

Julenissen letter snart fra Nordpolen med reinsdyrene sine for å reise land og strand med julegaver. Vet du ikke hva du skal kjøpe enda? Ta det med ro, vi har satt sammen en julegaveguide med mange tips.

3 dager siden
Mote & trender
Nike See my style

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

Det er viktig at du er synlig når du løper i mørket, men det behøver ikke gå utover stilen. Stylisten Isabelle Håwi vet hvordan du kan kombinere sikkerhet og en trendy look!

6 dager siden
Mote & trender
Vinterkängor Icebug

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

Vet du ikke hva du skal kjøpe til mamma, pappa, søster eller kjæreste i julegave? Frykt ikke – vi har et supertips! Kjøp et par vinterstøvler som både varmer og settes pris på! Kan det bli bedre?

6 dager siden
Mote & trender
header icebug

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

Icebug er kjent for sine terrengsko med ekstremt høyt prestasjonsnivå. Derfor er det ikke så rart at vinterløpeskoene deres også imponerer. Sportamore sitt testpanel har løpt i de fire hotteste modellene for kvinner og menn.

01 dec 2019
Mote & trender
ryggskydd

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

Ryggbeskyttelse er en smart investering når du skal stå på ski eller snowboard, da med tanke på sikkerheten. Tenk på dette før du slår til.

30 nov 2019
Mote & trender
skidhandskar test header

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

Du kan leie ski og staver der du er, men skihansker er det vanskeligere med. For å gjøre shoppingen din litt enklere, har testpanelet til Sportamore kjørt nedover skibakken i sesongens beste modeller. Dette mener testpanelet om skihanskene fra Helly Hansen, Peak Performance, Wear Colour, Bula og Kombi.

28 nov 2019
Mote & trender
icebug

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

Du må ikke slutte å løpe utendørs bare fordi gatene er glatte og tildekket av snø. Kjøp løpesko med pigger, da kan du kan løpe trygt helt til våren er her.

27 nov 2019
Mote & trender
Adidas Ultraboost 20

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

6. desember 2019 er endelig den neste hyllede versjonen av Adidas Ultraboost her, og vi har tatt en sniktitt på den! Her er alt du vil vite om løpeskoen, som er minst like elsket som en sneaker.

27 nov 2019
Mote & trender
Header reflexplagg

TEST! 9 refleksplagg til løping

Det er kjempeviktig med reflekser når du beveger deg utendørs når det er mørkt. Vi har testet sesongens refleksplagg og utstyr som egner seg til løping – takler produktene løping i mørket?

24 nov 2019
Mote & trender
Skidjacka

Guide: Slik finner du riktig skijakke

En skijakke er så mye mer enn bare en jakke du bruker når du står på ski. Avhengig av hvor du er på fjellet, bør du se etter ulike detaljer og modeller. Her er alt du trenger å vite om skijakker!

23 nov 2019
Mote & trender
underställ kari traa

De 8 beste Black Friday-kuppene

Under Black Friday svømmer det over av reduserte priser på Sportamore! Er det vanskelig å bestemme seg for hva du skal bestille? Her er favorittene!

21 nov 2019
Mote & trender
Babolat

Våre 7 beste Black Friday-kupp for ham

Årets morsomste fredag er her! På Black Friday kan du klikke hjem alt på ønskelisten til en ekstra bra pris. Her er 7 favoritter til ham.

21 nov 2019
Mote & trender
Nike Metcon 5

7 svarte tilbud på Black Friday

7 favoritter fra 7 populære merker. Disse svarte kuppene bør du bestille nå under Black Friday weekend!

21 nov 2019
Mote & trender