Pendlarjackor dam NO

TEST: De beste pendlerjakkene til henne

Hvordan tar du deg til jobben? Vi har testet de beste jakkene som passer til ulike måter å komme seg til og fra jobben på. Finn en passelig pendlerjakke for deg!

Kari Traa Nora NO

Merke: Kari Traa

Modell: Nora Jacket 

Veiledende pris: 749 kroner 

Finnes i fargene:  og  

Materiale: polyester 

Passform: Størrelsen er normal og har en perfekt lengde på ermene og ellers på kroppen. Passformen er figursydd og feminin. Ta din vanlige størrelse så får du en jakke som sitter som et skudd! 

Temperatur: Jakken er veldig tynn og perfekt som skalljakke. Den beskytter mot vind og har en bra pusteevne samtidig som den ikke blir for varm. At den dessuten er hurtigtørkende er et stort pluss! 

Komfort: En jakke som er lett som en fjær med en litt høy krage og en nedre kant som kan strammes til – perfekt for å beskytte mot vind som ellers lett kan komme innenfor jakken. Veldig deilig og behagelig på.  

Kort oppsummert: Sykler eller løper du til jobben? Da er Kari Traa Nora Jacket den perfekte pendlerjakken med sine vindtette og hurtigtørkende egenskaper. Sitter fint og er følsom på kroppen med bra detaljer, som ekstra høy krage og stramming nederst dersom du ønsker å bære den over hofta. Den har to praktiske og romslige lommer foran med glidelås hvor du kan legge det du vil ha nærmest deg. En liten detalj du kan ha i bakhodet er at fargen på jakken er litt sterkere i virkeligheten. 

Craft Beller NO

Merke: Craft 

Modell: Belle Rain Jacket 

Veiledende pris: 1 195 kroner 

Finnes i fargene:  og  

Materiale: polyester og elastan  

Passform: Jakken er litt mindre i størrelsen med en stram passform. Hvis du vil ha den ganske slim kan du velge din vanlige størrelse, ellers anbefaler vi at du går opp en størrelse.

Temperatur: En tynn og lett skalljakke som fyller sin funksjon som vind- og vanntett. Den puster bra ved hjelp av ventilasjonsåpninger på ryggen og armhulene.

Komfort: Jakken er stretchy og veldig lett å bevege seg i, den sitter ikke etter noen steder. Den er kortere foran men blir deretter lengre bakover og går en bit over rumpa. 

Kort oppsummert: En utmerket jakke å ha på seg om du for eksempel sykler eller løper til jobben. Den holder deg sval samtidig som den gir en pålitelig beskyttelse mot kald vind. Den har en lomme på ryggen med glidelås hvor du kan oppbevare det aller viktigste. Hvis det blir varmere på ettermiddagen kan du lett pakke ned jakken uten at den tar noe ekstra plass i vesken. Helt enkelt en stilren skalljakke med en morsom farge som frisker opp i høst.

Wyte Vendela NO

Merke: Wyte

Modell: Vendela 

Veiledende pris: 699 kroner 

Finnes i fargene:  og  

Materiale: PU-materiale 

Passform: Jakken er litt stor i størrelsen. Du kan gå ned en størrelse og kommer fortsatt til å få plass til et tykkere lag under. Fin passform og en fin modell som går litt nedover bak. 

Temperatur: Regnjakken varmer ikke i seg selv, men den kan bli ganske varm når du beveger på deg. Den har ventilasjonshull i armhulene som slipper luft gjennom. 

Komfort: Sitter veldig behagelig på og du merker knapt at du har den på deg. Det som trekker ned komforten litt er at hetta ikke kan strammes til og derfor glir av når det blåser skikkelig, men ellers er det en bra jakke som ikke skuffer oss. 

Kort oppsummert: En prisgunstig og deilig jakke som passer spesielt bra til jobben en regnfull dag. Jakken føles trendy og avslappet på en fin måte. Hvis du er frysen av deg har du god plass under jakken til å pakke deg inn uten at det blir for tight. Jakken har en deilig og høy krage som beskytter bra mot regnet. Hetta er romslig, men den kan ikke strammes inn og kan dermed lett gli av om det blåser mye, noe som kan være lurt å ha i bakhodet. Resten av jakken holder vinden ute takket være både glidelås og trykknapper. Ved håndleddene kan du i tillegg justere jakken alt ettersom hvor hardt du vil at den skal sitte rundt håndleddene. 

Tenson Nidingen NO

Merke: Tenson 

Modell: Nidingen 

Veiledende pris: 899 kroner  

Finnes i fargene:  og  

Materiale: PU-materiale

Passform: Deilig og smidig jakke som er helt normal i størrelsen, så velg din vanlige størrelse. Du får dessuten plass til et tykkere lag under for å holde deg varm. 

Temperatur: En klassisk regnjakke som ikke er så varm, her behøver du en ordentlig genser under. Du kan kneppe til håndleddene litt for å få jakken til å sitte strammere eller løsere og på den måten slippe inn mer eller mindre luft. Du kan også justere den nederste kanten bak og velge om du ønsker å åpne opp for litt mer luft. Det er ventilasjonshull ved armhulene. 

Komfort: Jakken er veldig deilig på men varmer ikke så mye i seg selv, så du behøver et tykkere lag under. Den har en bra glidelås som kan justeres både øverst og nederst. Hetta på jakken er veldig bra, den tipper litt nedover og beskytter dermed mot regn i tillegg til at den kan strammes til.  

Kort oppsummert: En super regnjakke som beskytter deg når du går eller sykler til og fra jobben. Jakken er ikke full av funksjoner, men den har akkurat det som trengs. Passformen er tipp topp med en fin modell og du får plass til et tykkere lag under uten at det blir for stramt. 

Wyte Klara NO

Merke: Wyte   

Modell: Klara 

Veiledende pris: 999 kroner 

Finnes i fargene:  og  

Materiale: nylon 

Passform: Jakken er true to size med en deilig passform som tillater deg å bevege deg helt fritt. Den er myk og sitter bra øverst men kan oppleves som litt løsere nederst. At jakken er litt lengre bak er både fint og deilig ettersom rumpa holdes varm.  

Temperatur: Det er en lett dunjakke som er perfekt når du vil ha en litt varmere jakke en kald høstdag, eller som et behagelig mellomlag. Den holder bra på varmen. 

Komfort: En veldig deilig og komfortabel jakke. Med en ordentlig hette beskytter den mot vind, men det eneste minuset er at du ikke kan stramme den til. Formen på hetta er derimot feilfri og sitter fint på.  

Kort oppsummert: En bra jakke med to romslige lommer foran som du kan lukke med glidelås. Perfekt en kald dag når du går til og fra jobben. Fin gråfarge som kan matches med alt og føles trendy. Du kan ha den til et sporty outfit men også til en mer pyntet stil. Den er fin til alt, både i byen, skogen eller til hverdagsbruk. 

Kari Traa Tove NO


Merke: Kari Traa 

Modell: Tove Midlayer 

Veiledende pris: 1 495 kroner 

Finnes i fargene:   og  

Materiale: polyester og elastan 

Passform: Jakken er normal i størrelsen. Den sitter perfekt og er smidig på kroppen med en feilfri passform.

Temperatur: En varm lett dunjakke. Den varmer samtidig som den puster bra siden den har partier uten dun under armene og langsetter sidene på kroppen. 

Komfort: Veldig deilig jakke komfortmessig. Den har en deilig og varm krage pluss lengre ermer med tommelhull for ekstra beskyttelse mot vind. Tommelhullene fører også til at jakken sitter ekstra bra og ikke krøller seg om du vil ha den som et mellomlag under et annet plagg. 

Kort oppsummert: Jakke med en feminin touch som varmer deg når du går eller sykler til og fra jobben. Den har to større lommer på innsiden og to lommer på utsiden utstyrt med glidelås. Med en fin form og med sin fine blåfarge blir det en litt morsommere jakke i høsten. Vi liker virkelig den marineblå fargen som brytes av med den lysere glidelåsen og logoen på brystet. Pluss for myke mansjetter med behagelige tommelhull! 

Adidas Varilite NO

Merke: Adidas 

Modell: Varilite Hood Jacket 

Veiledende pris: 1 295 kroner 

Finnes i fargene:  

Materiale: polyester 

Passform: True to size, så ta din vanlige størrelse. Sporty og fin med en passform som går litt inn i midjen og gir jakken en fin form.  

Temperatur: Ikke kjempevarm men passer perfekt en litt varm høstdag eller som et varmende mellomlag under et skallplagg. 

Komfort: Veldig lett jakke som knapt merkes når den er på. Med en perfekt hette holder du deg varm på vindfulle dager i høst. Det er lett å pakke den ned i vesken uten at det blir for tungt dersom det blir varmt.

Kort oppsummert: En jakke som ikke er full av smarte funksjoner, men perfekt om du vil ha en sporty stil til og fra jobben når du går eller sykler. Med denne jakken fra Adidas holder du deg varm, trendy og kul. Det er helt enkelt den perfekte sportswear-jakken du kan bruke alle dager i uken! 

Blacc Paseo NO


Merke: Blacc 

Modell: Paseo 

Veiledende pris: 699 kroner 

Finnes i fargene: 

Materiale: polyester 

Passform: Normal i størrelsen med en oversize fit. Hvis du vil at den skal sitte litt strammere kan du gå ned en størrelse, det er en smakssak hvordan du vil ha den. 

Temperatur: En skalljakke som beskytter bra mot vind, men du må kle på deg et lag under jakken en kald høstmorgen. Den har bra ventilasjon på ryggen og puster bra. 

Komfort: En jakke som er lett som en fjær med deilige mansjetter både i midjen, ermene og kragen – en kjempefin detalj. Den har en hette som er stor og deilig med bra form som du føler deg kul i.  

Kort oppsummert: Den opplagte jakken for deg som vil ha en avslappet street-look i hverdagen. Siden den er så sporty så passer den også perfekt til og fra treningssenteret. Vi liker at det er to romslige ytterlommer med glidelåser og to innerlommer, de er perfekte til oppbevaring av nøkler og mobil. Jakken føles helt rett med sin vinrøde farge og kule oversize stil, det er vanskelig å bli mer trendy enn dette! 

Röhnisch Thermo NO


Merke: Röhnisch 

Modell: Thermo Wind Jacket 

Veiledende pris: 1 195 kroner  

Finnes i fargene:  og  

Materiale: polyester og elastan 

Passform: Har en passform som sitter feilfritt og er normal i størrelsen. Ermene er passe lange og har dessuten behagelige tommelhull. Den er litt lengre bak for å dekke til rumpa. 

Temperatur: En lett jakke som er tykkere enn en vanlig skalljakke. Den holder deg varm på kjølige dager og ventilerer bra.

Komfort: Deilig og stretchy materiale som gjør jakken veldig komfortabel og beskytter mot vind. En nett krage som holder deg varm og ermene med tommelhull hindrer kald luft fra å smyge seg inn samtidig som de er myke og gode. 

Kort oppsummert: Skal du løpe eller ta en powerwalk til jobben? Thermo Wind Jacket holder deg varm og beskytter deg mot kald vind. Jakken har en lomme med glidelås for dine viktigste saker som du vil ha med deg når du legger på sprang. Med sitt stretchy materiale beveger du deg fritt og med fine refleksdetaljer blir du synlig i høstmørket. Pluss til slutt for de myke mansjettene ved håndleddene!

Adidas Z.N.E NO

Merke: Adidas  

Modell: Z.N.E Jacket 

Veiledende pris: 1 295 kroner 

Finnes i fargene:  og  

Materiale: nylon og elastan  

Passform: Normal passform i en rett modell som går fint over rumpa. Ermene kan oppleves som litt lange, men det er bare deilig. En superlett jakke som du knapt merker at du har på deg. 

Temperatur: Jakken holder deg sval med sitt myke ventilerende stoff. En kald dag behøver du noe mer under for at du ikke skal fryse.  

Komfort: En vinner med formede albuer som gjør den lett og komfortabel å bevege seg. Hetta sitter fint og deilig på og kan strammes til om du ønsker det.

Kort oppsummert: En sporty jakke som er topp for deg som pleier å løpe, gå eller sykle til jobben. Den har to lommer på utsiden med glidelås og to innerlommer hvor du kan oppbevare nøkler og mobil om du dropper vesken. Den har et vannavvisende materiale, så dersom det begynner å regne på vei til eller fra jobben så holder du deg tørr på overkroppen. Og hvor kult er det ikke med den hvite fargen? Den frisker opp i høst og gir en fin sportswear look! 

Nike Essential NO


Merke: Nike 

Modell: Essential Jacket 

Veiledende pris: 799 kroner 

Finnes i fargene:  og  

Materiale: polyester 

Passform: Sitter bra størrelsesmessig. Du kan gå opp i størrelsen hvis du har brede skuldre eller vil at jakken skal sitte litt løst. Deilig modell som går fint over rumpa.  

Temperatur: En tynn skalljakke som beskytter mot regn og vind, men du bør ha noe ekstra under en kald høstdag. Den har deilige luftvinger på ryggen som holder deg sval. Du kan også kneppe opp fire mindre knapper nederst på hver side av jakken for å få inn litt mer luft eller for at jakken skal sitte litt løsere. 

Komfort: Ekstremt lett jakke som er myk og deilig. Med en bakside som er lengre  så dekker den litt ekstra og hele ryggen beskyttes. Den kjempedeilige hetta holder hodet tørt. 

Kort oppsummert: Med denne jakken er det ikke noe regn som stopper deg når du skal løpe, sykle eller gå til jobben! Myk og kjempelett jakke som knapt merkes på, med en bra hette som beskytter mot regn uten at den ødelegger sikten. Jakken har to lommer med glidelås under brystet og to lommer nede på sidene uten glidelås. Den perfekte jakken for pendling i all slags vær!  

SHOP HER: 

LES MER: 

LES MER: 

 Tilbake

News Feed

didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

1 dag siden
Barnskor
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

2 dager siden
Nike löparskor
Mote & trender

Forskjellen mellom løpeskoene fra Nike

11 jul 2019
Fruktmönster
Mote & trender

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

10 jul 2019
Metcon 5 testbild
Mote & trender

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Mote & trender

Alt du bør vite om nye Nike Metcon 5

08 jul 2019
Test: löparshorts header
Mote & trender

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Kompressionskläder header
Mote & trender

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

01 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Mote & trender

Slik styler du din crop top

28 jun 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Mote & trender

Alt du trenger å vite om dine nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Minitest pulseboost header
Mote & trender

Minitest: Så bra er løpeskoene Pulseboost HD fra Adidas

27 jun 2019
Asics header
Mote & trender

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

25 jun 2019
test stabila löparskor
Mote & trender

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

23 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Mote & trender

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

19 jun 2019
puma hybrid
Mote & trender

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

16 jun 2019
Birkenstock rosa
Mote & trender

Slik tar du vare på dine Birkenstock

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Mote & trender

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

08 jun 2019
Nike träningssko
Mote & trender

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

06 jun 2019
Kari Traa
Mote & trender

Guide: Velg riktig treningsveske

06 jun 2019
header-väskor.jpg
Mote & trender

TEST: De beste treningsveskene våre

06 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Mote & trender

Lettere og smidigere – nyheten Pegasus 36 er her!

06 jun 2019
yogatights blacc
Mote & trender

Slik velger du yogatights

06 jun 2019
Superga 2750
Mote & trender

Superga – de eneste tøyskoene du trenger

30 may 2019
Saint Loye
Mote & trender

Tenk over dette når du skal kjøpe ridebukser

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony
Mote & trender

Derfor skal barnet ditt leke i løpesko

29 may 2019
Nike
Mote & trender

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

28 may 2019
Teva Hurricane
Mote & trender

Tips! Sommerens beste funksjonelle sandaler

27 may 2019
segling
Mote & trender

Guide: Kle deg riktig for seiling

27 may 2019
Nike
Mote & trender

Derfor skal du sporte med stil

24 may 2019
yogatights header
Mote & trender

Test: Vårens mest komfortable yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi
Mote & trender

Hyll Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1
Mote & trender

Test! Så bra er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Mote & trender

11 treningstights med lommer

16 may 2019
Nike
Mote & trender

Fotballfest med de nye plaggene fra Nike

16 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Mote & trender

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

14 may 2019
Test löpartröjor
Mote & trender

Vi har testet fem nye løpetrøyer til menn 2019

13 may 2019
Nike
Mote & trender

Danseren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego tar ekstreme moves"

13 may 2019
Dasia Starlily Bow
Mote & trender

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

11 may 2019
Header löpartröjor dam
Mote & trender

Sesongens beste løpetrøyer til henne

07 may 2019
Epic React
Mote & trender

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

07 may 2019
more news
didrikson kids

Alt du trenger til barnehagestart

Skal barnet ditt starte i barnehagen? Mange spørsmål dukker opp angående hva barnet ditt trenger når han eller hun skal begynne i barnehagen. Vi har laget en sjekkliste som du kan bruke.

1 dag siden
Mote & trender
Barnskor

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

Å finne velsittende vinterstøvler til minstemann i familien er lettere sagt enn gjort. Her er tipsene som gjør sesongens innkjøp av sko til barna mye enklere.

2 dager siden
Mote & trender
Nike löparskor

Forskjellen mellom løpeskoene fra Nike

Her forklarer vi forskjellen mellom Pegasus, Pegasus Turbo og Zoom Fly.

11 jul 2019
Mote & trender
Fruktmönster

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

Hvis du ikke har lagt merke til alle bikinier, badedrakter og badeshorts som prydes av frukter fra alle mulige slag, har du mest sannsynlig bodd under en stein. Moteeksperten forklarer hvorfor trenden er så populær.

10 jul 2019
Mote & trender
Metcon 5 testbild

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

Nike er tilbake med en ny oppdatering av den elskede treningsskoen Metcon. Metcon 5 er hittil Nikes mest allsidige og holdbare sko til X-fit, som skapt for deg som elsker høyintensiv trening.

09 jul 2019
Mote & trender
Metcon 5 vit rosa

Alt du bør vite om nye Nike Metcon 5

Giganten Nike er tilbake med en oppdatering av den anerkjente treningsskoen Metcon. Metcon 5 er en skomodell som er skapt for atleten som elsker all form for høyintensiv trening. Her er det som er nytt og unikt med den nye modellen.

08 jul 2019
Mote & trender
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

Når du skal ut og løpe i sommer er det viktig at du er riktig kledd. Varmen stiller høye krav til ventilasjonsevne, passform og lengde på klærne dine. Her finner du 9 modeller som holder målet!

02 jul 2019
Mote & trender
Kompressionskläder header

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

Medisinsk gradert kompresjon kan hjelpe deg med å øke prestasjonen, lindre skader og øke blodsirkulasjonen. Her er alt du trenger å vite om når plaggene skal brukes, hvordan og hvorfor!

01 jul 2019
Mote & trender
Crop tops Better Bodies

Slik styler du din crop top

De korte toppene har lenge vært synlige både på treningssenteret, i byen og på fest. Men hvor kommer trenden fra og hva matcher jeg den med? Gründeren og produkteksperten Donna Bruns har svaret!

28 jun 2019
Mote & trender
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du trenger å vite om dine nye Pulseboost HD

Nå er de endelig her – løpeskoene alle urbane løpere har ventet på! Den elskede Boost-sålen fra Adidas kommer i et nytt, oppdatert format. Her er det nye med Adidas Pulseboost HD!

27 jun 2019
Mote & trender
Minitest pulseboost header

Minitest: Så bra er løpeskoene Pulseboost HD fra Adidas

Det har lenge vært en stor hype rundt den store løpenyheten fra Adidas. Med sin nye såle har det blitt lovet at Pulseboost HD nesten er helt unik i sin sjanger, men hvor bra er egentlig modellen? Dette mener våre produkttestere.

27 jun 2019
Mote & trender
Asics header

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

Hvor store skal løpeskoene mine være? Hvor stramt skal de sitte? Og hvordan skal de oppleves i hælen? Eksperten fra Asics svarer på alle spørsmål rundt løpesko og passform!

25 jun 2019
Mote & trender
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

Du er helt sikkert ute etter et par stabile løpesko hvis du har blitt fortalt at du pronerer. Vårt testpanel har løpt i 5 ekstra dempede og stabile modeller for å se hvilken modell som kan støtte deg i løpesporet.

23 jun 2019
Mote & trender
Adidas Pulseboost HD

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

Snart er den her. Lanseringen av Adidas sin nye modell Pulseboost HD nærmer seg, og vi har smugstartet lanseringen med et forhåndsintervju!

19 jun 2019
Mote & trender
puma hybrid

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

Sportamores store SOMMERSALG er i gang. Sjekk ut disse gullkornene og begi deg ut på løpetur.

16 jun 2019
Mote & trender