Pendlarjackor dam NO

TEST: De beste pendlerjakkene til henne

Hvordan tar du deg til jobben? Vi har testet de beste jakkene som passer til ulike måter å komme seg til og fra jobben på. Finn en passelig pendlerjakke for deg!

Kari Traa Nora NO

Merke: Kari Traa

Modell: Nora Jacket 

Veiledende pris: 749 kroner 

Finnes i fargene:  og  

Materiale: polyester 

Passform: Størrelsen er normal og har en perfekt lengde på ermene og ellers på kroppen. Passformen er figursydd og feminin. Ta din vanlige størrelse så får du en jakke som sitter som et skudd! 

Temperatur: Jakken er veldig tynn og perfekt som skalljakke. Den beskytter mot vind og har en bra pusteevne samtidig som den ikke blir for varm. At den dessuten er hurtigtørkende er et stort pluss! 

Komfort: En jakke som er lett som en fjær med en litt høy krage og en nedre kant som kan strammes til – perfekt for å beskytte mot vind som ellers lett kan komme innenfor jakken. Veldig deilig og behagelig på.  

Kort oppsummert: Sykler eller løper du til jobben? Da er Kari Traa Nora Jacket den perfekte pendlerjakken med sine vindtette og hurtigtørkende egenskaper. Sitter fint og er følsom på kroppen med bra detaljer, som ekstra høy krage og stramming nederst dersom du ønsker å bære den over hofta. Den har to praktiske og romslige lommer foran med glidelås hvor du kan legge det du vil ha nærmest deg. En liten detalj du kan ha i bakhodet er at fargen på jakken er litt sterkere i virkeligheten. 

Craft Beller NO

Merke: Craft 

Modell: Belle Rain Jacket 

Veiledende pris: 1 195 kroner 

Finnes i fargene:  og  

Materiale: polyester og elastan  

Passform: Jakken er litt mindre i størrelsen med en stram passform. Hvis du vil ha den ganske slim kan du velge din vanlige størrelse, ellers anbefaler vi at du går opp en størrelse.

Temperatur: En tynn og lett skalljakke som fyller sin funksjon som vind- og vanntett. Den puster bra ved hjelp av ventilasjonsåpninger på ryggen og armhulene.

Komfort: Jakken er stretchy og veldig lett å bevege seg i, den sitter ikke etter noen steder. Den er kortere foran men blir deretter lengre bakover og går en bit over rumpa. 

Kort oppsummert: En utmerket jakke å ha på seg om du for eksempel sykler eller løper til jobben. Den holder deg sval samtidig som den gir en pålitelig beskyttelse mot kald vind. Den har en lomme på ryggen med glidelås hvor du kan oppbevare det aller viktigste. Hvis det blir varmere på ettermiddagen kan du lett pakke ned jakken uten at den tar noe ekstra plass i vesken. Helt enkelt en stilren skalljakke med en morsom farge som frisker opp i høst.

Wyte Vendela NO

Merke: Wyte

Modell: Vendela 

Veiledende pris: 699 kroner 

Finnes i fargene:  og  

Materiale: PU-materiale 

Passform: Jakken er litt stor i størrelsen. Du kan gå ned en størrelse og kommer fortsatt til å få plass til et tykkere lag under. Fin passform og en fin modell som går litt nedover bak. 

Temperatur: Regnjakken varmer ikke i seg selv, men den kan bli ganske varm når du beveger på deg. Den har ventilasjonshull i armhulene som slipper luft gjennom. 

Komfort: Sitter veldig behagelig på og du merker knapt at du har den på deg. Det som trekker ned komforten litt er at hetta ikke kan strammes til og derfor glir av når det blåser skikkelig, men ellers er det en bra jakke som ikke skuffer oss. 

Kort oppsummert: En prisgunstig og deilig jakke som passer spesielt bra til jobben en regnfull dag. Jakken føles trendy og avslappet på en fin måte. Hvis du er frysen av deg har du god plass under jakken til å pakke deg inn uten at det blir for tight. Jakken har en deilig og høy krage som beskytter bra mot regnet. Hetta er romslig, men den kan ikke strammes inn og kan dermed lett gli av om det blåser mye, noe som kan være lurt å ha i bakhodet. Resten av jakken holder vinden ute takket være både glidelås og trykknapper. Ved håndleddene kan du i tillegg justere jakken alt ettersom hvor hardt du vil at den skal sitte rundt håndleddene. 

Tenson Nidingen NO

Merke: Tenson 

Modell: Nidingen 

Veiledende pris: 899 kroner  

Finnes i fargene:  og  

Materiale: PU-materiale

Passform: Deilig og smidig jakke som er helt normal i størrelsen, så velg din vanlige størrelse. Du får dessuten plass til et tykkere lag under for å holde deg varm. 

Temperatur: En klassisk regnjakke som ikke er så varm, her behøver du en ordentlig genser under. Du kan kneppe til håndleddene litt for å få jakken til å sitte strammere eller løsere og på den måten slippe inn mer eller mindre luft. Du kan også justere den nederste kanten bak og velge om du ønsker å åpne opp for litt mer luft. Det er ventilasjonshull ved armhulene. 

Komfort: Jakken er veldig deilig på men varmer ikke så mye i seg selv, så du behøver et tykkere lag under. Den har en bra glidelås som kan justeres både øverst og nederst. Hetta på jakken er veldig bra, den tipper litt nedover og beskytter dermed mot regn i tillegg til at den kan strammes til.  

Kort oppsummert: En super regnjakke som beskytter deg når du går eller sykler til og fra jobben. Jakken er ikke full av funksjoner, men den har akkurat det som trengs. Passformen er tipp topp med en fin modell og du får plass til et tykkere lag under uten at det blir for stramt. 

Wyte Klara NO

Merke: Wyte   

Modell: Klara 

Veiledende pris: 999 kroner 

Finnes i fargene:  og  

Materiale: nylon 

Passform: Jakken er true to size med en deilig passform som tillater deg å bevege deg helt fritt. Den er myk og sitter bra øverst men kan oppleves som litt løsere nederst. At jakken er litt lengre bak er både fint og deilig ettersom rumpa holdes varm.  

Temperatur: Det er en lett dunjakke som er perfekt når du vil ha en litt varmere jakke en kald høstdag, eller som et behagelig mellomlag. Den holder bra på varmen. 

Komfort: En veldig deilig og komfortabel jakke. Med en ordentlig hette beskytter den mot vind, men det eneste minuset er at du ikke kan stramme den til. Formen på hetta er derimot feilfri og sitter fint på.  

Kort oppsummert: En bra jakke med to romslige lommer foran som du kan lukke med glidelås. Perfekt en kald dag når du går til og fra jobben. Fin gråfarge som kan matches med alt og føles trendy. Du kan ha den til et sporty outfit men også til en mer pyntet stil. Den er fin til alt, både i byen, skogen eller til hverdagsbruk. 

Kari Traa Tove NO


Merke: Kari Traa 

Modell: Tove Midlayer 

Veiledende pris: 1 495 kroner 

Finnes i fargene:   og  

Materiale: polyester og elastan 

Passform: Jakken er normal i størrelsen. Den sitter perfekt og er smidig på kroppen med en feilfri passform.

Temperatur: En varm lett dunjakke. Den varmer samtidig som den puster bra siden den har partier uten dun under armene og langsetter sidene på kroppen. 

Komfort: Veldig deilig jakke komfortmessig. Den har en deilig og varm krage pluss lengre ermer med tommelhull for ekstra beskyttelse mot vind. Tommelhullene fører også til at jakken sitter ekstra bra og ikke krøller seg om du vil ha den som et mellomlag under et annet plagg. 

Kort oppsummert: Jakke med en feminin touch som varmer deg når du går eller sykler til og fra jobben. Den har to større lommer på innsiden og to lommer på utsiden utstyrt med glidelås. Med en fin form og med sin fine blåfarge blir det en litt morsommere jakke i høsten. Vi liker virkelig den marineblå fargen som brytes av med den lysere glidelåsen og logoen på brystet. Pluss for myke mansjetter med behagelige tommelhull! 

Adidas Varilite NO

Merke: Adidas 

Modell: Varilite Hood Jacket 

Veiledende pris: 1 295 kroner 

Finnes i fargene:  

Materiale: polyester 

Passform: True to size, så ta din vanlige størrelse. Sporty og fin med en passform som går litt inn i midjen og gir jakken en fin form.  

Temperatur: Ikke kjempevarm men passer perfekt en litt varm høstdag eller som et varmende mellomlag under et skallplagg. 

Komfort: Veldig lett jakke som knapt merkes når den er på. Med en perfekt hette holder du deg varm på vindfulle dager i høst. Det er lett å pakke den ned i vesken uten at det blir for tungt dersom det blir varmt.

Kort oppsummert: En jakke som ikke er full av smarte funksjoner, men perfekt om du vil ha en sporty stil til og fra jobben når du går eller sykler. Med denne jakken fra Adidas holder du deg varm, trendy og kul. Det er helt enkelt den perfekte sportswear-jakken du kan bruke alle dager i uken! 

Blacc Paseo NO


Merke: Blacc 

Modell: Paseo 

Veiledende pris: 699 kroner 

Finnes i fargene: 

Materiale: polyester 

Passform: Normal i størrelsen med en oversize fit. Hvis du vil at den skal sitte litt strammere kan du gå ned en størrelse, det er en smakssak hvordan du vil ha den. 

Temperatur: En skalljakke som beskytter bra mot vind, men du må kle på deg et lag under jakken en kald høstmorgen. Den har bra ventilasjon på ryggen og puster bra. 

Komfort: En jakke som er lett som en fjær med deilige mansjetter både i midjen, ermene og kragen – en kjempefin detalj. Den har en hette som er stor og deilig med bra form som du føler deg kul i.  

Kort oppsummert: Den opplagte jakken for deg som vil ha en avslappet street-look i hverdagen. Siden den er så sporty så passer den også perfekt til og fra treningssenteret. Vi liker at det er to romslige ytterlommer med glidelåser og to innerlommer, de er perfekte til oppbevaring av nøkler og mobil. Jakken føles helt rett med sin vinrøde farge og kule oversize stil, det er vanskelig å bli mer trendy enn dette! 

Röhnisch Thermo NO


Merke: Röhnisch 

Modell: Thermo Wind Jacket 

Veiledende pris: 1 195 kroner  

Finnes i fargene:  og  

Materiale: polyester og elastan 

Passform: Har en passform som sitter feilfritt og er normal i størrelsen. Ermene er passe lange og har dessuten behagelige tommelhull. Den er litt lengre bak for å dekke til rumpa. 

Temperatur: En lett jakke som er tykkere enn en vanlig skalljakke. Den holder deg varm på kjølige dager og ventilerer bra.

Komfort: Deilig og stretchy materiale som gjør jakken veldig komfortabel og beskytter mot vind. En nett krage som holder deg varm og ermene med tommelhull hindrer kald luft fra å smyge seg inn samtidig som de er myke og gode. 

Kort oppsummert: Skal du løpe eller ta en powerwalk til jobben? Thermo Wind Jacket holder deg varm og beskytter deg mot kald vind. Jakken har en lomme med glidelås for dine viktigste saker som du vil ha med deg når du legger på sprang. Med sitt stretchy materiale beveger du deg fritt og med fine refleksdetaljer blir du synlig i høstmørket. Pluss til slutt for de myke mansjettene ved håndleddene!

Adidas Z.N.E NO

Merke: Adidas  

Modell: Z.N.E Jacket 

Veiledende pris: 1 295 kroner 

Finnes i fargene:  og  

Materiale: nylon og elastan  

Passform: Normal passform i en rett modell som går fint over rumpa. Ermene kan oppleves som litt lange, men det er bare deilig. En superlett jakke som du knapt merker at du har på deg. 

Temperatur: Jakken holder deg sval med sitt myke ventilerende stoff. En kald dag behøver du noe mer under for at du ikke skal fryse.  

Komfort: En vinner med formede albuer som gjør den lett og komfortabel å bevege seg. Hetta sitter fint og deilig på og kan strammes til om du ønsker det.

Kort oppsummert: En sporty jakke som er topp for deg som pleier å løpe, gå eller sykle til jobben. Den har to lommer på utsiden med glidelås og to innerlommer hvor du kan oppbevare nøkler og mobil om du dropper vesken. Den har et vannavvisende materiale, så dersom det begynner å regne på vei til eller fra jobben så holder du deg tørr på overkroppen. Og hvor kult er det ikke med den hvite fargen? Den frisker opp i høst og gir en fin sportswear look! 

Nike Essential NO


Merke: Nike 

Modell: Essential Jacket 

Veiledende pris: 799 kroner 

Finnes i fargene:  og  

Materiale: polyester 

Passform: Sitter bra størrelsesmessig. Du kan gå opp i størrelsen hvis du har brede skuldre eller vil at jakken skal sitte litt løst. Deilig modell som går fint over rumpa.  

Temperatur: En tynn skalljakke som beskytter mot regn og vind, men du bør ha noe ekstra under en kald høstdag. Den har deilige luftvinger på ryggen som holder deg sval. Du kan også kneppe opp fire mindre knapper nederst på hver side av jakken for å få inn litt mer luft eller for at jakken skal sitte litt løsere. 

Komfort: Ekstremt lett jakke som er myk og deilig. Med en bakside som er lengre  så dekker den litt ekstra og hele ryggen beskyttes. Den kjempedeilige hetta holder hodet tørt. 

Kort oppsummert: Med denne jakken er det ikke noe regn som stopper deg når du skal løpe, sykle eller gå til jobben! Myk og kjempelett jakke som knapt merkes på, med en bra hette som beskytter mot regn uten at den ødelegger sikten. Jakken har to lommer med glidelås under brystet og to lommer nede på sidene uten glidelås. Den perfekte jakken for pendling i all slags vær!  

SHOP HER: 

LES MER: 

LES MER: 

 Tilbake

News Feed

Asics reflex
Mote & trender

Slik blir du synlig i mørket – alt om løping og reflekser

1 dag siden
Tights med hög midja
Mote & trender

Stor test av tights med høy midje

3 dager siden
reima vinter
Mote & trender

Kle barna riktig i kulda – slik gjør du det

3 dager siden
Eliud Kipchoge
Mote & trender

Her er Nike-skoen som var med på å slå verdensrekorden i maraton

3 dager siden
Hur tvättar jag mitt underställ?
Mote & trender

Hvordan vasker jeg ull- og superundertøy?

5 dager siden
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Mote & trender

Aldri kalde føtter igjen: Her er de heteste støvlene akkurat nå

5 dager siden
Heade trail
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko for damer!

5 dager siden
ENG_HEADER.png
Mote & trender

Vi tester: Varme vinterdresser til barn

5 dager siden
Svea Boots header
Mote & trender

Test: 3 trendy støvler fra Svea

5 dager siden
Header_DAM.png
Mote & trender

Test: Sesongens beste tynne dunjakker for damer

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Mote & trender

Tre dunjakker, tre stiler – slik skal du se ut akkurat nå

11 oct 2019
linerjackor herr
Mote & trender

Vi har testet sesongens beste linerjakker for menn

11 oct 2019
Parkas
Mote & trender

Best i test! Sesongens parkaser til ham

10 oct 2019
trailskor herr
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko for menn!

09 oct 2019
The puffer jacket
Mote & trender

Sesongens heteste jakketrend – The puffer jacket (Korean style)

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Mote & trender

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 oct 2019
peak performace chand närbild
Mote & trender

Hurtigguide til dunjakkene fra Peak Performance

08 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18
Mote & trender

Det viktigste når du kjøper en dunjakke

08 oct 2019
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Mote & trender

Jakken alle bør ha

07 oct 2019
Polar Ignite header
Mote & trender

Minitest: Vi har prøvd nyheten Polar Ignite!

04 oct 2019
helium hood herr
Mote & trender

Derfor skal du kjøpe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

02 oct 2019
Header-Parkas.jpg
Mote & trender

Sesongens beste høstjakker og parkas

02 oct 2019
Inomhusskor för damer
Mote & trender

Test: 6 hurtige innendørssko til damer

29 sep 2019
Test inomhusskor
Mote & trender

Test! Våre beste innendørssko til innebandy og håndball

29 sep 2019
löparjackor dam test
Mote & trender

Løpejakkene for kvinner som er best i test

25 sep 2019
Stay in place header
Mote & trender

Velg riktig sports-BH etter kroppsfasongen din

25 sep 2019
Adriana Lima Puma
Mote & trender

Topp 3 heteste treningstrendene akkurat nå

24 sep 2019
Löparjackor test herr
Mote & trender

Løpejakker for menn som er best i test!

24 sep 2019
craft springa i regn
Mote & trender

Slik skal du kle deg når du løper i regn, vind, snø og kulde

24 sep 2019
My shelter
Mote & trender

Test! Så bra er den nye regnjakken My Shelter fra Adidas

20 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Mote & trender

Nye Hövding 3 – sikrere, bedre og mer komfortabel

19 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Mote & trender

Dette trenger du når barna skal på høsttur

18 sep 2019
Salomon imagebild
Mote & trender

Alt du bør vite om terrengsko!

17 sep 2019
Reima regnkläder barn
Mote & trender

Regntøy til barn uten giftige stoffer – ja, takk!

16 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Mote & trender

Test! Asics Gel-Rocket 6 – en vinner innendørs!

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Mote & trender

Slik tar du vare på sneakers i semsket skinn, skinn & stoff

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Mote & trender

Moteriktig i sett! Her er sesongens mest trendy treningsklær

05 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Mote & trender

Minitest: Treningsklokken Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Mote & trender

Vi har testet Joyride Run Flyknit, den nye løpeskoen fra Nike

31 aug 2019
more news
Asics reflex

Slik blir du synlig i mørket – alt om løping og reflekser

Når du løper om høsten og vinteren er det ikke bare klærne som er viktige. Du må også passe på at du er synlig, og det løser du enkelt med en refleks. Slik gjør du for å løpe trygt i mørket.

1 dag siden
Mote & trender
Tights med hög midja

Stor test av tights med høy midje

Er det noe vi elsker mer enn tights med høy midje? Her er sesongens beste modeller fra blant annet Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

3 dager siden
Mote & trender
reima vinter

Kle barna riktig i kulda – slik gjør du det

Det er ikke alltid like lett å velge yttertøy til de små i henhold til de forskjellige årstidene. Når det begynner å bli kaldt ute, er det viktig å kle barnet på riktig måte for at det skal være morsomt å være ute – uten at kulda ødelegger.

3 dager siden
Mote & trender
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med på å slå verdensrekorden i maraton

12. oktober gikk Eliud Kipchoge inn i historien. Han ble nemlig den første i verden til å løpe et maraton under to timer – og han gjorde det i løpesko fra Nike.

3 dager siden
Mote & trender
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg ull- og superundertøy?

Alle som elsker høsten og vinteren vet at ull- og superundertøy passer like bra i sofaen som i skibakken. Ull- og superundertøy er sesongens deiligste, varmeste og koseligste plagg, men hvordan skal de egentlig vaskes?

5 dager siden
Mote & trender
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldri kalde føtter igjen: Her er de heteste støvlene akkurat nå

Det er på tide å kle deg riktig på føttene hvis du vil unngå å fryse. Her er støvlene du helst vil ha denne sesongen!

5 dager siden
Mote & trender
Heade trail

Test: Sesongens beste terrengsko for damer!

Sportamore sitt testpanel har prøvd terrengsko fra Nike, Salomon, Asics og Icebug. Her er terrengskoene for deg som ser etter maksimal komfort, stabilitet og feste!

5 dager siden
Mote & trender
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme vinterdresser til barn

Det kan være vanskelig å finne den riktige vinterdressen, men ingen grunn til bekymring! Vårt mini-testpanel hjelper deg. Her er vinterdressene som er best i test.

5 dager siden
Mote & trender
Svea Boots header

Test: 3 trendy støvler fra Svea

Høsten og vinterens heteste trend er støvler fra Svea. Her er tre modeller som gjør deg trendy, varm og komfortabel om vinteren!

5 dager siden
Mote & trender
Header_DAM.png

Test: Sesongens beste tynne dunjakker for damer

Så fort det blir kaldere ute behøver du bedre og varmere yttertøy for at du skal unngå å fryse. Er det på tide å skaffe en ny linerjakke? Vårt solide testpanel hjelper deg å finne riktig modell.

11 oct 2019
Mote & trender
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stiler – slik skal du se ut akkurat nå

En dunjakke er et klassisk ytterplagg som finnes i så og si hvert eneste hjem i de nordiske landene. Selv om detaljene varierer mellom modellene, har de et par ting til felles: de varmer, er fine og er lette å like. Her er tre jakketrender fra Reebok som du ikke vil gå glipp av.

11 oct 2019
Mote & trender
linerjackor herr

Vi har testet sesongens beste linerjakker for menn

En linerjakke er et plagg som passer minst like bra som et mellomlag under en parkas som den gjør alene. Testpanelet til Sportamore har prøvd fire fine modeller i dun og syntet.

11 oct 2019
Mote & trender
Parkas

Best i test! Sesongens parkaser til ham

Kaldere temperaturer krever tykkere ytterplagg. Her er sesongens parkaser til menn som holder deg både fin og varm.

10 oct 2019
Mote & trender
trailskor herr

Test: Sesongens beste terrengsko for menn!

Ta utfordringen og løp i terreng! Her er våre beste terrengsko fra Salomon, Icebug, Nike og Adidas.

09 oct 2019
Mote & trender
The puffer jacket

Sesongens heteste jakketrend – The puffer jacket (Korean style)

Det er på tide å hente inspirasjon fra Korea og la de puffy dunjakkene varme nedover mot leggene. Her er jakketrenden som holder deg varm og trendy.

09 oct 2019
Mote & trender