Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Test av: ,

HERR-ADIDAS.jpg

Veiledende pris: 1 545 kroner.

Vekt: 226 g

Passer for deg som: Har en høy til normal fotbue og vil ha løpesko med responsiv demping for en rask følelse. Adizero er designet for langdistanseløping, men fungerer utmerket for korte runder og intervaller. 

Egenskaper som utmerker seg: Superlette, bra ventilasjon og bra demping.

Størrelse og passform: Smal passform som sitter etter rundt foten, men ellers true to size. 

Komfort: Adizero er god og lett, men har samtidig en veldig bra Boost-demping i mellomsålen. Gir bra støtte og assistanse i frasparket. 

Design: Denne skomodellen holder virkelig hva den lover når det gjelder prestasjon, men når det kommer til designet skulle testpanelet ønsket seg litt flere farger.

Kort oppsummert: Adidas Adizero er designet av den japanske skoprodusenten Omori, og modellen er ment for maratonløpere rundt om i verden. Det er ingen tvil om at skoene er skapt for lange løp, men til og med de løperne i testpanelet som ikke løper så langt likte følelsen i disse løpeskoene. Ved den første testrunden kunne modellen oppleves som litt stum, men følelsen forsvant etter en stund. Den egenskapen som testpanelet har gitt høyest score til, er den innebygde droppen på 10 millimeter, som gir alt man kan ønske seg i form av hjelp. Passformen skuffer heller ingen.

Test av: ,

HERR-ASICS.jpg

Veiledende pris: 1 295 kroner.

Vekt: 265 g

Passer for deg som: Er ute etter et par raske, nøytrale løpesko som egner seg til forskjellige aktiviteter. 

Egenskaper som utmerker seg: Lett vekt og en demping som gir litt ekstra fart ved frasparket og ved tempoøkning.

Størrelse og passform: Passer perfekt for deg som har litt brede føtter og som trenger god plass foran. 

Komfort: Veldig gode, fleksible og følsomme – både ved intervaller og ved distanseløping. 

Design: Mørk og subtil i utformingen sin, men med populære detaljer som den røde avslutningen ved hælen og den gulldekorerte etiketten bakpå. 

Kort oppsummert: Asics Roadhawk er skomodellen for deg som foretrekker nøytrale og dermed allsidige løpesko som du kan bruke ved mange ulike anledninger. Med et stilrent rødt design er de ikke bare herlige å løpe i, men også trendy. Overdelen er laget av ventilerende mesh, som tilpasser seg etter foten. På hardere underlag gjør Roadhawk jobben for deg i frasparket og demper ved hvert nedslag.

Test av: ,

HERR-REEBOK.jpg

Veiledende pris: 999 kroner.

Egenskaper som utmerker seg: Ekstra brede, bra passform og et fint, enkelt design. 

Vekt: 249 g

Passer for deg som: Ser etter et par prisgunstige og nøytrale mengdetreningssko. 

Størrelse og passform: Skomodellen er generøs i bredden. Du som er vant til gnagsår på lilletåen kan glede deg – det slipper du i disse! 

Komfort: Veldig komfortable med en tilstrekkelig stabilitet. De er ikke like fleksible som mange andre sko i samme sjanger. Men der de mangler fleksibilitet, kompenserer de med en tettsittende passform. 

Design: Fine sko i en intens rødfarge som gjør deg synlig. Forever Floatride er kanskje ikke de skoene du matcher med jobbantrekket ditt, men de tar seg desto bedre ut til antrekket på løpeturen.

Kort oppsummert: Forever Floatride Energy er kjempedeilige allerede fra første stund. De passer perfekt til løpetrening på hardt underlag i bymiljø, men du kan selvfølgelig også bruke dem på skogsveier. De er også utmerket for deg som vil gå raske turer uten at det sliter på knærne og føttene. Skoene er også såpass nette at de fungerer til lette intervaller, men de tar seg aller best ut ved middels lange distanser. Den nøytrale sålen og det at skoene er så prisgunstige, gjør at de passer de aller fleste. 

Test av: ,

HERR-UNDER ARMOUR.jpg

Veiledende pris: 1 495 kroner.

Egenskaper som utmerker seg: Hovr Infinite kommer med kule features, slik som at skoene kan kobles opp til en treningsapp. På den måten får du tilgang til data fra løpeturene dine, uten å bruke penger på en treningsklokke.

Vekt: 306 g

Passer for deg som: Har en normal fotbue og ikke krever ekstra oppbygning.  

Størrelse og passform: Hovr Infinite har en nesten perfekt passform, som hverken er for stram eller for bred. Størrelsesmessig anbefales den du vanligvis har siden skoene er true to size. 

Komfort: I starten opplevde noen at sålen var litt for myk, men etter en stund merket testerne at både responsen og dempingen gir alt som kan forventes av et par løpesko, og muliggjør et spenstig løpesteg. 

Design: Hovr Infinite har et futuristisk design som nesten fikk testpanelet til å forvente seg en ON-knapp. En slik knapp finnes selvfølgelig ikke, men designet imponerer fortsatt med stilrenheten.

Kort oppsummert: Allerede ved det første steget oppstår følelsen av å sprette fremover. Du ønsker deg ikke noe mer hverken når det gjelder dempingen og responsen, til tross for at skoene hovedsakelig ble testet på stumt underlag. Hovr Infinite er perfekt til løping i bymiljøer og på asfalt, hvor de er myke til tross for det krevende underlaget. Designmessig skiller de seg ut på en bra måte, og det er ingenting negativt å si om komforten. Så gode at du vil bruke de til hverdags! 

Test av: ,

HERR-HOKA ONE ONE.jpg

Veiledende pris: 1 895 kroner.

Egenskaper som utmerker seg: Arehi er en veldig bra skomodell, som får høy score for alt fra ventilasjon og demping til design og komfort. 

Vekt: 261 g

Passer for deg som: Trenger litt ekstra støtte og stabilitet under løpeturen. 

Størrelse og passform: Normale, true to size med litt bredere såle. 

Komfort: Litt stumme når du tar dem i bruk, men det gir seg med tiden. I likhet med de fleste modeller fra Hoka One One, så har de alt man kan ønske seg når det gjelder stabilitet! 

Design: Enkelt men smakfullt. Hoka One Ones modeller har hatt en tendens til å se litt klumpete ut med de store sålene, men det kan man ikke si om Arehi.

Kort oppsummert: Til tross for at testpanelet i starten opplevde Arehi som litt motvillige, så myknet både skoene og våre testere etterhvert. Arehi overrasker samtidig ved å være både veldig lette og godt oppbygd, de skiller seg derfor ut i sin sjanger. Hvis du lenge har slitt med skadeproblemer eller har et tungt løpesteg, så er Arehi modellen for deg!

Test av: ,

HERR-SALMING.jpg

Veiledende pris: 1 895 kroner.

Egenskaper som utmerker seg: Den fantastiske evnen til å tåle harde underlag. De tåler også fuktighet og kulde bedre enn mange andre løpesko.  

Vekt: 278 g

Passer for deg som: Løper lange distanser på harde underlag. Denne skomodellen er en tøffing! 

Størrelse og passform: Grayhound har en ”sokk-konstruksjon” som gjør at de sitter etter rundt føttene, akkurat som en sokk. 

Komfort: Når du tar dem i bruk kan sålen oppleves som litt flat og formløs, men etter litt bruk gjør den comeback! Kjempedeilig, myk demping som hjelper til med frasparket uten å gi en overdreven spretten følelse. 

Design: Stilren grå, akkurat som navnet antyder.

Kort oppsummert: Grayhound trenger litt oppvarming før modellen blir helt komfortabel, men da ønsker man seg ikke noe mer. De er spesielt utviklet for bruk på harde underlag og har et bra grep. Overdelen er i slitesterk mesh som beskytter mot vann og fuktighet, og den oppgis å være 25 prosent sterkere enn de materialene Salming har brukt tidligere! 

Test av:

HERR-NEW BALANCE.jpg

Veiledende pris: 1 295 kroner.

Egenskaper som utmerker seg: Ekstremt lette, ventilerer godt og er komfortable. 

Vekt: 225 g

Passer for deg som: Gjerne løper mer oppbygd for hælfoten eller som har et tyngre nedslag på hælen.

Størrelse og passform: De sitter behagelig på med en overdel av myk mesh. På mer belastende underlag er det en liten risiko for at du glir litt rundt. Det er fordi stoffet gir etter mer enn det kanskje burde. 

Komfort: En kjempedeilig skomodell med bra demping og stabilitet. 

Design: I likhet med bidraget fra Salming og Under Armour, har New Balance satset på en farge som holder i lengden. Du blir aldri lei av disse fine, grå skoene selv om de skal brukes flere sesonger. 

Kort oppsummert: Det oppstod kjærlighet ved første blikk mellom denne skomodellen og testpanelet. New Balance 890GG7 er en lett modell som samtidig tilbyr alt man kan ønske seg i form av demping. Overdelen er laget i komfortabel mesh som ventilerer så bra at du kan kjenne luften strømme inn i foten, perfekt på varme dager. Designet får dessuten et stort pluss! 

Test av: ,

HERR-NIKE.jpg

Veiledende pris: 1 495 kroner.

Egenskaper som utmerker seg: Air Zoom Vomero tar den responsive dempingen til helt nye høyder!  

Vekt: 308 g

Passer for deg som: Vil ha noen pigge mengdetreningssko med høy dropp, men som ikke vil prioritere bort ordentlig oppbygning. 

Størrelse og passform: Forsterkninger ved hælen gjør at skoene sitter som et skudd på! Ellers er de true to size og din vanlige størrelse anbefales.

Komfort: Det blir faktisk ikke bedre enn dette i et par løpesko, hvert fall ikke ifølge testpanelet, som har gitt Nike Air Zoom Vomero full pott!

Design: Enkelt, men hva er vel feil med det? Vi blir aldri lei av helsvarte alternativer og dessuten kommer skoene i flere fargekombinasjoner. 

Kort oppsummert: Dette er noen sko hvor hovedstyrken også er dens eneste svakhet! Mykheten i sålen tar seg best ut på harde underlag, men kan bli et problem i terreng hvor de i stedet oppleves som for myke. På asfalt er det ingenting vondt å si om hverken grepet eller dempingen, der er de på sitt beste. Air Zoom Vomero mister heller ikke komforten etter bruk, modellen holder passformen økt etter økt. 

Test av: ,

HERR-SAUCONY.jpg

Veiledende pris: 1 395 kroner.

Egenskaper som utmerker seg: Utrolig lette, god passform og ekstremt myk såle – for ikke å nevne designet!

Vekt: 221 g

Passer for deg som: Er en dreven langdistanseløper som er ute etter et par lette sko, eller mosjonisten som vil ha noe nøytralt for et nøytralt løpesteg. 

Størrelse og passform: Tight passform som omslutter foten på en behagelig måte, uten hverken å trykke eller klemme.

Komfort: Kinvara er en behagelig skomodell som sitter like bra den første løpeturen som etter noen turer. Sålen har en jevn mykhet under hele foten, som er positivt under de lange øktene.  

Design: Dette er skoene for deg som vil skille deg ut! Riktignok kommer Kinvara også i en mer beskjeden fargeutgave, men hvorfor ikke gjøre litt mer ut av deg? 

Kort oppsummert: Disse skoene passer for deg som har et naturlig løpesteg. Kinvaras største fordel er den ekstreme lettheten som gjør det mulig med ledige steg – en følelse som bare pøses på av den perfekte passformen. Innersålen føles relativt flat og anbefales ikke for personer som krever litt ekstra. Sålen er derimot myk under alle delene av foten, og til tross for liten dropp oppleves det ikke slik. 

Test av: ,

HERR-PUMA.jpg

Veiledende pris: 899 kroner.

Egenskaper som utmerker seg: Puma Hybrid NX er en krysning mellom street style og prestasjon. De er også billige til å være førsteklasses løpesko.

Vekt: 318 g

Passer for deg som: Foretrekker kortere strekninger. Skoene kan også med fordel brukes av deg med smale føtter.

Størrelse og passform: Litt smal modell som kan oppleves som litt vel stram hvis du er vant til brede sko. 

Komfort: Spretten følelse i sålen, til tross for de tydelige parallellene til vanlige sneakers. 

Design: Løpesko møter sneakers i en klassisk fargekombinasjon av blått, rødt og hvitt. 

Kort oppsummert:  Spørsmålet er om dette er løpesko med innslag av sneakers eller omvendt? Pumas hybrid mellom løpesko og sneakers er betydelig hardere og stivere enn sine konkurrenter, samt litt tyngre. Skoene anbefales ikke til lange distanser, de anbefales heller til korte strekninger. De er også perfekte på ferien når du bare vil pakke med et par sko, som skal fungere både i byen og på en løpetur. Til tross for hardheten er yttersålen både spretten og godt dempet, og komforten er helt godkjent. 

LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Asics GEL-Kayano 27
Mote & trender

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

3 dager siden
Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

5 dager siden
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

26 jun 2020
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
ub primeblue
Mote & trender

Her er Adidas Ultraboost i resirkulert plast!

08 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Stor test av treningstopper

07 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpetopper til herre 2020

07 jun 2020
Badbyxor badshorts
Mote & trender

Sommerens 9 hotteste badeshorts

07 jun 2020
Blacc yoga
Mote & trender

Lær å handle smart med Sportamores materialguide

05 jun 2020
pegasus 37
Mote & trender

Test: Så bra er Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: UV-drakter til barn

03 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Mote & trender

Maks tempo med Sauconys nye løpesko Endorphin Pro

01 jun 2020
löparshorts header
Mote & trender

Våre beste løpeshorts til dame og herre

30 may 2020
nike pegasus 37 header
Mote & trender

Bedre demping i nyheten Nike Pegasus 37

30 may 2020
Test tenniskjol
Mote & trender

5 tennisskjørt som er best i test 2020

29 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Mote & trender

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

27 may 2020
Better Bodies träningstights
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Asics GT-2000
Mote & trender

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

26 may 2020
Underkläder träning
Mote & trender

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

25 may 2020
React Miler NY
Mote & trender

Løp lenger med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights
Mote & trender

Test: Korte treningstights til dame 2020

22 may 2020
Merrells trailskor
Mote & trender

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

21 may 2020
New Balance skor
Mote & trender

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

21 may 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

21 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

21 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Mote & trender

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

21 may 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Mote & trender

Yoga uten begrensninger i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights
Mote & trender

Tips! 9 tights med høy midje

18 may 2020
more news
Asics GEL-Kayano 27

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

En pronasjonssko som både er superstabil og har mye demping – er det virkelig mulig? Si hei til nyheten Asics GEL-Kayano 27.

3 dager siden
Mote & trender
Free metcon 3 header

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

Box jump, squats, tauklatring og wallballs – Free Metcon 3 takler alt. Les testpanelets uttalelse om den nye treningsskoen.

5 dager siden
Mote & trender
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til dame og herre

Testpanelets dom: Høy kvalitet til en billig penge. Vi snakker om Supernova, den nye løpeskoen fra Adidas!

26 jun 2020
Mote & trender
charlotte och pär header

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

Vi har fått hjelp av to superløpere for å kåre de beste løpeskoene fra Asics – både til dame og herre. Les testen for å se resultatet!

23 jun 2020
Mote & trender
Adidas supernova header

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

Her er løpeskoen for deg som ser etter god kvalitet, uten at det skal koste skjorta! Les mer om Adidas nyhet Supernova.

22 jun 2020
Mote & trender
sandaler header

Test: Trendy sandaler til dame 2020

Det er endelig tid for å teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Sjekk ut modellene som er best i test og som passer best til de varmeste dagene i sommer!

18 jun 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Trendy sandaler til herre som er best i test

Sommer = åpne sko! Og hva er vel bedre enn et par trendy sandaler eller slippers? Ta en titt på herretesten vår av sesongens favoritter for føttene!

18 jun 2020
Mote & trender
Test bikini

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

Vi har latt kvinner med forskjellige kroppstyper teste bikinisett fra Waikani Beachwear. Dette mener de om årets sommerlige modeller.

15 jun 2020
Mote & trender
Header.jpg

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

Noen av testpanelets favoritter finner du nå på vårt Summer Sale. Her er de beste løpeskoene på SALG til dame og herre.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea herr

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

En ny padelracket, løpesko eller sandaler? Vi har plukket ut noen av våre beste tips til ham, som du nå finner på sommersalget vårt.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea dam

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

Her har vi samlet noen av våre beste kupp til dame på vårt store SALG! Løpesko, sandaler, tights med mer.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea barn

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

Vi har plukket ut et lite utvalg av hva du kan finne til barn på det store SALGET vårt. Her er de beste kuppene til både store og små barn.

14 jun 2020
Mote & trender
Birkenstock

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

Det kan være lettere sagt enn gjort å ta vare på sommersko. Eksperten fra Birkenstock gir deg de beste tipsene til hvordan du kan holde sandalene fine!

10 jun 2020
Mote & trender
Birkenstock

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

Med utgangspunkt i komfort og bærekraft, har vel ingen gått glipp av Birkenstocks populære sandaler. Slik ser årets sandaltrender ut i 2020!

10 jun 2020
Mote & trender
daddräkt simning

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

Vil du ta svømmingen til et nytt nivå? Da er det på tide å investere i en teknisk badedrakt. Her er de beste tipsene fra proffen. Les testen av årets beste modeller i 2020.

09 jun 2020
Mote & trender