Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Test av: ,

HERR-ADIDAS.jpg

Veiledende pris: 1 545 kroner.

Vekt: 226 g

Passer for deg som: Har en høy til normal fotbue og vil ha løpesko med responsiv demping for en rask følelse. Adizero er designet for langdistanseløping, men fungerer utmerket for korte runder og intervaller. 

Egenskaper som utmerker seg: Superlette, bra ventilasjon og bra demping.

Størrelse og passform: Smal passform som sitter etter rundt foten, men ellers true to size. 

Komfort: Adizero er god og lett, men har samtidig en veldig bra Boost-demping i mellomsålen. Gir bra støtte og assistanse i frasparket. 

Design: Denne skomodellen holder virkelig hva den lover når det gjelder prestasjon, men når det kommer til designet skulle testpanelet ønsket seg litt flere farger.

Kort oppsummert: Adidas Adizero er designet av den japanske skoprodusenten Omori, og modellen er ment for maratonløpere rundt om i verden. Det er ingen tvil om at skoene er skapt for lange løp, men til og med de løperne i testpanelet som ikke løper så langt likte følelsen i disse løpeskoene. Ved den første testrunden kunne modellen oppleves som litt stum, men følelsen forsvant etter en stund. Den egenskapen som testpanelet har gitt høyest score til, er den innebygde droppen på 10 millimeter, som gir alt man kan ønske seg i form av hjelp. Passformen skuffer heller ingen.

Test av: ,

HERR-ASICS.jpg

Veiledende pris: 1 295 kroner.

Vekt: 265 g

Passer for deg som: Er ute etter et par raske, nøytrale løpesko som egner seg til forskjellige aktiviteter. 

Egenskaper som utmerker seg: Lett vekt og en demping som gir litt ekstra fart ved frasparket og ved tempoøkning.

Størrelse og passform: Passer perfekt for deg som har litt brede føtter og som trenger god plass foran. 

Komfort: Veldig gode, fleksible og følsomme – både ved intervaller og ved distanseløping. 

Design: Mørk og subtil i utformingen sin, men med populære detaljer som den røde avslutningen ved hælen og den gulldekorerte etiketten bakpå. 

Kort oppsummert: Asics Roadhawk er skomodellen for deg som foretrekker nøytrale og dermed allsidige løpesko som du kan bruke ved mange ulike anledninger. Med et stilrent rødt design er de ikke bare herlige å løpe i, men også trendy. Overdelen er laget av ventilerende mesh, som tilpasser seg etter foten. På hardere underlag gjør Roadhawk jobben for deg i frasparket og demper ved hvert nedslag.

Test av: ,

HERR-REEBOK.jpg

Veiledende pris: 999 kroner.

Egenskaper som utmerker seg: Ekstra brede, bra passform og et fint, enkelt design. 

Vekt: 249 g

Passer for deg som: Ser etter et par prisgunstige og nøytrale mengdetreningssko. 

Størrelse og passform: Skomodellen er generøs i bredden. Du som er vant til gnagsår på lilletåen kan glede deg – det slipper du i disse! 

Komfort: Veldig komfortable med en tilstrekkelig stabilitet. De er ikke like fleksible som mange andre sko i samme sjanger. Men der de mangler fleksibilitet, kompenserer de med en tettsittende passform. 

Design: Fine sko i en intens rødfarge som gjør deg synlig. Forever Floatride er kanskje ikke de skoene du matcher med jobbantrekket ditt, men de tar seg desto bedre ut til antrekket på løpeturen.

Kort oppsummert: Forever Floatride Energy er kjempedeilige allerede fra første stund. De passer perfekt til løpetrening på hardt underlag i bymiljø, men du kan selvfølgelig også bruke dem på skogsveier. De er også utmerket for deg som vil gå raske turer uten at det sliter på knærne og føttene. Skoene er også såpass nette at de fungerer til lette intervaller, men de tar seg aller best ut ved middels lange distanser. Den nøytrale sålen og det at skoene er så prisgunstige, gjør at de passer de aller fleste. 

Test av: ,

HERR-UNDER ARMOUR.jpg

Veiledende pris: 1 495 kroner.

Egenskaper som utmerker seg: Hovr Infinite kommer med kule features, slik som at skoene kan kobles opp til en treningsapp. På den måten får du tilgang til data fra løpeturene dine, uten å bruke penger på en treningsklokke.

Vekt: 306 g

Passer for deg som: Har en normal fotbue og ikke krever ekstra oppbygning.  

Størrelse og passform: Hovr Infinite har en nesten perfekt passform, som hverken er for stram eller for bred. Størrelsesmessig anbefales den du vanligvis har siden skoene er true to size. 

Komfort: I starten opplevde noen at sålen var litt for myk, men etter en stund merket testerne at både responsen og dempingen gir alt som kan forventes av et par løpesko, og muliggjør et spenstig løpesteg. 

Design: Hovr Infinite har et futuristisk design som nesten fikk testpanelet til å forvente seg en ON-knapp. En slik knapp finnes selvfølgelig ikke, men designet imponerer fortsatt med stilrenheten.

Kort oppsummert: Allerede ved det første steget oppstår følelsen av å sprette fremover. Du ønsker deg ikke noe mer hverken når det gjelder dempingen og responsen, til tross for at skoene hovedsakelig ble testet på stumt underlag. Hovr Infinite er perfekt til løping i bymiljøer og på asfalt, hvor de er myke til tross for det krevende underlaget. Designmessig skiller de seg ut på en bra måte, og det er ingenting negativt å si om komforten. Så gode at du vil bruke de til hverdags! 

Test av: ,

HERR-HOKA ONE ONE.jpg

Veiledende pris: 1 895 kroner.

Egenskaper som utmerker seg: Arehi er en veldig bra skomodell, som får høy score for alt fra ventilasjon og demping til design og komfort. 

Vekt: 261 g

Passer for deg som: Trenger litt ekstra støtte og stabilitet under løpeturen. 

Størrelse og passform: Normale, true to size med litt bredere såle. 

Komfort: Litt stumme når du tar dem i bruk, men det gir seg med tiden. I likhet med de fleste modeller fra Hoka One One, så har de alt man kan ønske seg når det gjelder stabilitet! 

Design: Enkelt men smakfullt. Hoka One Ones modeller har hatt en tendens til å se litt klumpete ut med de store sålene, men det kan man ikke si om Arehi.

Kort oppsummert: Til tross for at testpanelet i starten opplevde Arehi som litt motvillige, så myknet både skoene og våre testere etterhvert. Arehi overrasker samtidig ved å være både veldig lette og godt oppbygd, de skiller seg derfor ut i sin sjanger. Hvis du lenge har slitt med skadeproblemer eller har et tungt løpesteg, så er Arehi modellen for deg!

Test av: ,

HERR-SALMING.jpg

Veiledende pris: 1 895 kroner.

Egenskaper som utmerker seg: Den fantastiske evnen til å tåle harde underlag. De tåler også fuktighet og kulde bedre enn mange andre løpesko.  

Vekt: 278 g

Passer for deg som: Løper lange distanser på harde underlag. Denne skomodellen er en tøffing! 

Størrelse og passform: Grayhound har en ”sokk-konstruksjon” som gjør at de sitter etter rundt føttene, akkurat som en sokk. 

Komfort: Når du tar dem i bruk kan sålen oppleves som litt flat og formløs, men etter litt bruk gjør den comeback! Kjempedeilig, myk demping som hjelper til med frasparket uten å gi en overdreven spretten følelse. 

Design: Stilren grå, akkurat som navnet antyder.

Kort oppsummert: Grayhound trenger litt oppvarming før modellen blir helt komfortabel, men da ønsker man seg ikke noe mer. De er spesielt utviklet for bruk på harde underlag og har et bra grep. Overdelen er i slitesterk mesh som beskytter mot vann og fuktighet, og den oppgis å være 25 prosent sterkere enn de materialene Salming har brukt tidligere! 

Test av:

HERR-NEW BALANCE.jpg

Veiledende pris: 1 295 kroner.

Egenskaper som utmerker seg: Ekstremt lette, ventilerer godt og er komfortable. 

Vekt: 225 g

Passer for deg som: Gjerne løper mer oppbygd for hælfoten eller som har et tyngre nedslag på hælen.

Størrelse og passform: De sitter behagelig på med en overdel av myk mesh. På mer belastende underlag er det en liten risiko for at du glir litt rundt. Det er fordi stoffet gir etter mer enn det kanskje burde. 

Komfort: En kjempedeilig skomodell med bra demping og stabilitet. 

Design: I likhet med bidraget fra Salming og Under Armour, har New Balance satset på en farge som holder i lengden. Du blir aldri lei av disse fine, grå skoene selv om de skal brukes flere sesonger. 

Kort oppsummert: Det oppstod kjærlighet ved første blikk mellom denne skomodellen og testpanelet. New Balance 890GG7 er en lett modell som samtidig tilbyr alt man kan ønske seg i form av demping. Overdelen er laget i komfortabel mesh som ventilerer så bra at du kan kjenne luften strømme inn i foten, perfekt på varme dager. Designet får dessuten et stort pluss! 

Test av: ,

HERR-NIKE.jpg

Veiledende pris: 1 495 kroner.

Egenskaper som utmerker seg: Air Zoom Vomero tar den responsive dempingen til helt nye høyder!  

Vekt: 308 g

Passer for deg som: Vil ha noen pigge mengdetreningssko med høy dropp, men som ikke vil prioritere bort ordentlig oppbygning. 

Størrelse og passform: Forsterkninger ved hælen gjør at skoene sitter som et skudd på! Ellers er de true to size og din vanlige størrelse anbefales.

Komfort: Det blir faktisk ikke bedre enn dette i et par løpesko, hvert fall ikke ifølge testpanelet, som har gitt Nike Air Zoom Vomero full pott!

Design: Enkelt, men hva er vel feil med det? Vi blir aldri lei av helsvarte alternativer og dessuten kommer skoene i flere fargekombinasjoner. 

Kort oppsummert: Dette er noen sko hvor hovedstyrken også er dens eneste svakhet! Mykheten i sålen tar seg best ut på harde underlag, men kan bli et problem i terreng hvor de i stedet oppleves som for myke. På asfalt er det ingenting vondt å si om hverken grepet eller dempingen, der er de på sitt beste. Air Zoom Vomero mister heller ikke komforten etter bruk, modellen holder passformen økt etter økt. 

Test av: ,

HERR-SAUCONY.jpg

Veiledende pris: 1 395 kroner.

Egenskaper som utmerker seg: Utrolig lette, god passform og ekstremt myk såle – for ikke å nevne designet!

Vekt: 221 g

Passer for deg som: Er en dreven langdistanseløper som er ute etter et par lette sko, eller mosjonisten som vil ha noe nøytralt for et nøytralt løpesteg. 

Størrelse og passform: Tight passform som omslutter foten på en behagelig måte, uten hverken å trykke eller klemme.

Komfort: Kinvara er en behagelig skomodell som sitter like bra den første løpeturen som etter noen turer. Sålen har en jevn mykhet under hele foten, som er positivt under de lange øktene.  

Design: Dette er skoene for deg som vil skille deg ut! Riktignok kommer Kinvara også i en mer beskjeden fargeutgave, men hvorfor ikke gjøre litt mer ut av deg? 

Kort oppsummert: Disse skoene passer for deg som har et naturlig løpesteg. Kinvaras største fordel er den ekstreme lettheten som gjør det mulig med ledige steg – en følelse som bare pøses på av den perfekte passformen. Innersålen føles relativt flat og anbefales ikke for personer som krever litt ekstra. Sålen er derimot myk under alle delene av foten, og til tross for liten dropp oppleves det ikke slik. 

Test av: ,

HERR-PUMA.jpg

Veiledende pris: 899 kroner.

Egenskaper som utmerker seg: Puma Hybrid NX er en krysning mellom street style og prestasjon. De er også billige til å være førsteklasses løpesko.

Vekt: 318 g

Passer for deg som: Foretrekker kortere strekninger. Skoene kan også med fordel brukes av deg med smale føtter.

Størrelse og passform: Litt smal modell som kan oppleves som litt vel stram hvis du er vant til brede sko. 

Komfort: Spretten følelse i sålen, til tross for de tydelige parallellene til vanlige sneakers. 

Design: Løpesko møter sneakers i en klassisk fargekombinasjon av blått, rødt og hvitt. 

Kort oppsummert:  Spørsmålet er om dette er løpesko med innslag av sneakers eller omvendt? Pumas hybrid mellom løpesko og sneakers er betydelig hardere og stivere enn sine konkurrenter, samt litt tyngre. Skoene anbefales ikke til lange distanser, de anbefales heller til korte strekninger. De er også perfekte på ferien når du bare vil pakke med et par sko, som skal fungere både i byen og på en løpetur. Til tross for hardheten er yttersålen både spretten og godt dempet, og komforten er helt godkjent. 

LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Nike
Mote & trender

Danseren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego tar ekstreme moves"

akkurat nå
Nike
Mote & trender

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

akkurat nå
Nike
Mote & trender

Derfor skal du sporte med stil

15 timer siden
Craft X Vacchi
Mote & trender

Hyll Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

2 dager siden
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Mote & trender

11 treningstights med lommer

16 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Mote & trender

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

14 may 2019
Test löpartröjor
Mote & trender

Vi har testet fem nye løpetrøyer til menn 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow
Mote & trender

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

11 may 2019
Header löpartröjor dam
Mote & trender

Sesongens beste løpetrøyer til henne

07 may 2019
Epic React
Mote & trender

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

07 may 2019
Nike Icon Clash
Mote & trender

Nyhetene fra Nike gir oss surfevibber

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Mote & trender

9 trendy solbriller for sommeren 2019

06 may 2019
Nike Tech pack
Mote & trender

Plaggene fra Nike Tech Pack som du ikke vil gå glipp av

06 may 2019
Test av regnjackor
Mote & trender

Test! De 3 beste regnjakkene til ham 2019

06 may 2019
Adidas trailskor
Mote & trender

Proffene tester terrengsko fra Adidas

04 may 2019
Peak Performance skaljackor
Mote & trender

Nytt og vanntett fra Peak Performance

04 may 2019
Fotbollsskor header
Mote & trender

Fotballskoene til juniorer som er best i test

03 may 2019
Löparbh 2019
Mote & trender

Test: Sports-BH'er til løping 2019

02 may 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Mote & trender

Forskjellen mellom fotballsko beregnet for kunst- og naturgress

01 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Mote & trender

Test! Den beste badedrakten til svømming

30 apr 2019
Header_DAM.jpg
Mote & trender

Regnjakkene til henne som er best i test

26 apr 2019
Icebreaker merinoull
Mote & trender

Derfor skal du løpe i merinoull

26 apr 2019
Så vet du om skon passar
Mote & trender

Guide: velg riktige fotballsko

26 apr 2019
Didriksssons
Mote & trender

Slik vet du om jakken din er vanntett

26 apr 2019
Nike Free 5.0
Mote & trender

TEST: Slik føles de nye Nike Free Run 5.0

24 apr 2019
Test
Mote & trender

Test: De 5 beste gummistøvlene til barn

24 apr 2019
BLACC running
Mote & trender

Sesongens løpenyheter fra Blacc 2019

23 apr 2019
Haglöfs
Mote & trender

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

21 apr 2019
Hoka One One header
Mote & trender

Nyhetene du kommer til å elske fra Hoka One One

20 apr 2019
Kari Traa duffelbag
Mote & trender

Duffelbag – sesongens mest trendy bag

20 apr 2019
Löparskor dam 2019
Mote & trender

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

17 apr 2019
Header-HERR-2.jpg
Mote & trender

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

17 apr 2019
Elvine
Mote & trender

Her er vårens jakketrender for ham

16 apr 2019
Asics löparskor
Mote & trender

Si hei til de pastellfargede løpeskoene fra Asics

15 apr 2019
Kari Traa
Mote & trender

Her er tre vårlige jakketrender for henne

15 apr 2019
Adidas Primeknit
Mote & trender

Nå er de nye, sømløse treningsklærne fra Adidas her!

11 apr 2019
Adidas sneakers
Mote & trender

Vårens sneakerstrender fra Adidas

10 apr 2019
TESTBILD
Mote & trender

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

09 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg
Mote & trender

Sesongens survival kit for ham

06 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg
Mote & trender

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

06 apr 2019
more news
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego tar ekstreme moves"

Det å stå på scenen og danse krever både følelse, mot og mest av alt en kul look. Adjani Hjert Goli forteller om hvordan hun takker sceneskrekken og når hun føler seg mest komfortabel.

akkurat nå
Mote & trender
Nike

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

Trenger treningsgarderoben din ny stilinspirasjon? Her får du stylistens beste tips til hvordan du kler deg trendy på treningsøkten i sommer!

akkurat nå
Mote & trender
Nike

Derfor skal du sporte med stil

Du har vel ikke gått glipp av vår nye kampanje Sporta stilen? Vi vil inspirere deg og din garderobe for å øke treningslysten!

15 timer siden
Mote & trender
Craft X Vacchi

Hyll Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

Årets mest stilfulle sykkelkolleksjon har landet! Den er gul, fin og oser sykkelkultur.

2 dager siden
Mote & trender
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 treningstights med lommer

Ikke undervurder bra lommer! Når du vil ha med deg det aller nødvendigste, er det helt perfekt med lommer på treningsklærne. Her er noen av våre fineste treningstights med lommer.

16 may 2019
Mote & trender
Birkenstock Sandalheader

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

Uansett om du skal gå i sand på stranden eller trenger noen enkle sko som du kan matche med antrekket ditt en varm sommerdag, så finnes det noen passelige sandaler. Her er årets sandaltrender 2019!

14 may 2019
Mote & trender
Test löpartröjor

Vi har testet fem nye løpetrøyer til menn 2019

5 nye løpetrøyer som på mange måter minner om hverandre. Testpanelet vårt har undersøkt forskjellene mellom dem, slik at du vet hvilken modell som skal bli med ut på din neste løpetur!

13 may 2019
Mote & trender
Dasia Starlily Bow

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

Er du på jakt etter drømmeskoene som faktisk er like fantastiske i virkeligheten? Nå kan du shoppe sneakers fra Dasia på Sportamore!

11 may 2019
Mote & trender
Header löpartröjor dam

Sesongens beste løpetrøyer til henne

Push deg selv til bedre resultater ved hjelp av noe nytt i løpegarderoben. Vi har latt testpanelet vårt prøve fem trendy løpetrøyer til henne.

07 may 2019
Mote & trender
Epic React

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

Lyst på nye løpesko? Sjekk ut Nikes populære Epic React Flyknit 2, som nå har blitt oppdatert i nye kulører for sesongen.

07 may 2019
Mote & trender
Nike Icon Clash

Nyhetene fra Nike gir oss surfevibber

Kombiner surfelooken med treningsplagg fra Nike! Her finner du fargerike og sommerlige treningsplagg som gjør at du vil henge og trene på stranden.

07 may 2019
Mote & trender
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

Hva er vel en sommer uten noen fine solbriller? Unngå å bli blendet og få en kul look på kjøpet i noen av sesongens solbriller.

06 may 2019
Mote & trender
Nike Tech pack

Plaggene fra Nike Tech Pack som du ikke vil gå glipp av

Futuristiske detaljer, ekstra tynne materialer og et design utformet for en kropp i bevegelse. Det er hva Nikes oppdatering av kolleksjonen Tech Pack handler om.

06 may 2019
Mote & trender
Test av regnjackor

Test! De 3 beste regnjakkene til ham 2019

Ikke la regnet overraske deg! Her er herrejakkene som holder deg tørr under sommerhalvåret.

06 may 2019
Mote & trender
Adidas trailskor

Proffene tester terrengsko fra Adidas

Hvis du er ute etter terrengsko med høy komfort kan de nye terrengskoene fra Adidas være noe for deg. Ekspertene Elisabeth Hansson og David Andersson fra Trailrunning Sweden har testet dem.

04 may 2019
Mote & trender