Löparjackor

Test: De beste løpejakkene til ham våren 2019

Før vi beveger oss inn i sommermånedene er det smart med en løpejakke på vindfulle løpeturer. Vi har testet herremodellene som både er fine og funksjonelle. Løp og kjøp!

Test av:

NO_HERR_NIKE.jpg

Merke
:  

Modell:

Veiledende pris: 589 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Passform: Litt stor i størrelsen med en passform som minner om modellen fra Blacc. Jakken sitter hverken for stramt eller løst på kroppen. 

Komfort: Du tror nesten at du løper uten jakke i denne modellen. Det tynne materialet merkes ikke på kroppen, det sitter behagelig uten at noe gnager eller stritter imot.

Design: Føles like gitt under oppvarmingen som på fotballbanen og i løpesporet. Ikke det mest innovative designet, men det funker! 

Kort oppsummert: Vekten er det som utmerker seg med denne jakken. Du tror knapt det er et klesplagg hvis du holder den i hånden, hvert fall ikke en jakke. Så lett er den. Perfekt å pakke med seg i treningsbagen eller på ferien. Modellen er veldig klassisk i designet med en høy krage, lommer med trykknapper og reflekterende detaljer. Det finnes ikke noe mer enn det, noe som dessverre skuffer visse testpersoner. Jakken beskytter både mot kald vind og duskregn uten at materialet blir tyngre. Utenom at modellen fungerer perfekt til løping, så er den også fin som overtrekksplagg under oppvarmingen eller andre former for trening. Impossible Light Jacket er perfekt å slenge på seg før du har fått opp kroppstemperaturen siden den er så deilig, men også funksjonell. 

Test av: 

NO_HERR_SALOMON.jpg

Merke

Modell

Veiledende pris: 1 795 kroner. 

Finnes i fargene:  og 

Passform: Sitter utrolig bra på kroppen. Modellen har en skreddersydd passform som gir deg et flatterende preg. Den er ganske liten i størrelsen, ellers ingenting å kommentere.

Komfort: En lett og tynn jakke, og du kan selv tilpasse temperaturen gjennom superundertøy og mellomlag. Modellen ventilerer på et høyt nivå samtidig som den beskytter mot regn og vind.

Design: Et stilrent design med reflekterende detaljer, i form av en logo på brystet og tre streker på høyrearmen. Det trenger ikke å være vanskeligere enn som så, testpersonene er fornøyde! 

Kort oppsummert: Salomon vet nøyaktig hvordan man lager den ultimate løpejakken, og det gjør de med bravur. Det første som utmerker seg ved modellen, er hvor lett den er. Akkurat som Impossible Light Jacket fra Nike, så er det vanskelig å forstå at dette er en jakke utifra vekten. Bonatti Pro Wp Jkt er en mer påkostet modell, men du får virkelig mye for pengene. De funksjonelle fordelene merkes når været prøver å stikke kjepper i hjulene for deg. Jakken aksepterer ikke at regn skal gjøre deg våt eller at vinden skal gjøre deg kald. Den beskytter mot alt! Det eneste testpanelet kan skrape frem på den negative siden, er mangelen på detaljer, slik som lommer. Siden du ikke har noen steder du kan oppbevare bilnøkler eller tilsvarende, er jakken begrenset til løping. På den annen side er det nettopp en løpejakke og ikke noe annet! 

Test av:  

NO_HERR_ADIDAS.jpg

Merke:  

Modell:

Veiledende pris: 999 kroner. 

Finnes i fargen:

Passform: Hvis du pleier å ligge mellom to størrelser, kan du velge den minste. Jakken er litt slimmere, har lange armlengder og en lang rygg. Den sitter derfor som et skudd på deg som er lang og har en smal kroppsfasong.

Komfort: WOW! Veldig komfortabel modell å løpe i. Materialet følger bevegelsene dine uten at det sitter for stramt noen steder. 

Design: Et klassisk design uten noen detaljer som skiller seg ut. Utseendet er fint, men testpanelet kunne gjerne ønsket seg litt morsommere finesser eller funksjoner for å gi høyere score. 

Kort oppsummert: Ikke la været styre når og hvor du skal løpe. Supernova Jacket er utformet med en vannavvisende ytterside som takler lette regnskurer. Materialet, Climacool, er også spesielt utviklet for å holde deg kjølig og tørr når du svetter. Derfor er denne modellen gitt for vårløping når temperaturen begynner å nærme seg ti plussgrader, over en funksjonstrøye. Når det er kaldere ute kan du kombinere den med superundertøy for optimal komfort. Modellen har et par mindre reflekser og en brystlomme som rommer en telefon eller nøkler. Selv om materialet hylles, er det hovedsakelig komforten og passformen som får høyest score. En veldig behagelig jakke! 

Test av: 

NO_HERR_BLACC.jpg

Merke 

Modell

Veiledende pris: 599 kroner. 

Finnes i fargene:  og 

Passform: Normal i størrelsen med en romslig passform. Ingen slim modell som sitter etter.  

Komfort: Veldig behagelig jakke som følger bevegelsene dine når du løper. Her kan du virkelig jobbe opp bra armpendling uten noe som gnager eller stritter imot. 

Design: En modell for deg som gjerne avstår fra ensfargede, svarte løpejakker. En perfekt miks av et mønster som skiller seg ut og mønster i duse farger. Pluss for refleksdetaljene som gjør deg synlig i mørket. 

Kort oppsummert: Blaccs prisgunstige løpejakke i et nytt, herlig mønster. Du merker knapt at du har på deg jakke på grunn av det tynne materialet og den lette vekten. Så behagelig sitter modellen på kroppen. Testerne liker de gjennomtenkte detaljene, i form av en lomme foran, en lomme på ryggen, mansjetter med tommelhull samt avtagbar hette. Hver minste detalj gjør alt for at du skal få en så herlig løpeopplevelse som overhodet mulig. Jakken beskytter ikke mot store regnskurer, men den takler et par dråper. De vindavvisende effektene er desto bedre! En perfekt modell på våren i kombinasjon med en funksjonstrøye, gode løpesko og strålende sol. 

Test av:   

Nike

Merke:  

Modell:

Veiledende pris: 1 395 kroner. 

Finnes i fargene: , og 

Passform: Litt stor i størrelsen med generøse armlengder. Perfekt for deg med lange armer. 

Komfort: Siden det er en kombinasjon av en genser og en jakke, er deler av modellen laget i polyester og spandex. Som du sikker allerede har skjønt, så gjør det jakken både myk og fleksibel. Den sitter som et skudd på kroppen. 

Design: Utseendet er en tier! Fargen, detaljene, snittet og materialet føles gjennomtenkt og passer ekstremt bra sammen. 

Kort oppsummert: Tech Pack Sphere Transform Top er, som navnet antyder, en hybrid mellom en løpegenser og en løpejakke. Det er som en genser med et superlett, vannavvisende skall utenpå, som du kan velge om du vil ha på deg og dekke halve kroppen eller pakke inn i en lomme på magen. Selv om designet er veldig bra og retter seg mot trendsetterne i løpesporet, er det funksjonene som hovedsakelig hylles av testpanelet. Denne jakken har alle detaljene du ønsker deg. Lommer, refleksdetaljer, hette og høy hals som beskytter mot vind. Det ytre materialet er både vann- og vindavvisende samt kan vaskes i maskin etter behov. En vinner for alle som vil kombinere design og funksjon! 

Test av:  

NO_HERR_ASICS.jpg

Merke:  

Modell:

Veiledende pris: 549 kroner.  

Finnes i fargene: og 

Passform: Normal i størrelsen. Modellen går litt ned over rumpa og har generøse armlengder, men passformen over albuene kan oppleves som litt stram når de bøyes. 

Komfort: Kjempedeilig modell! Perfekt som et ekstra lag som beskytter mot vind. Du kan også bruke den når det er et par minusgrader ute, dersom du kombinerer den med noe varmere under. 

Design: Et ekstremt stilrent design med en liten refleksdetalj i form av logoen. Hvis merket hadde vært enda mindre, kunne modellen passert som en streetjakke. 

Kort oppsummert: En jakke med et bredt bruksområde. Du kan bruke Silver Jacket når du vil ha ekstra beskyttelse mot vind på vårturen, eller som en sporty hverdagsjakke, med mindre du allerede har svettet den ned på løpeturen. Jakken er veldig vindavvisende uten at det går på bekostning av pusteevnen. Modellen har ikke spesielt mange funksjonelle detaljer, men det er ikke nødvendigvis noe negativt. De detaljene jakken har, som lommer med glidelås og stramming nederst, er de mest nødvendige og fungerer bra. Denne jakken anbefales til deg som ser etter en bra, fin og diskret allround-jakke som fungerer store deler av året. 

Test av:

NO_HERR_NIKE3.jpg

Merke:  

Modell:

Veiledende pris: 1 945 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Passform: True to size med en passform som hverken oppfattes som ettersittende eller posete. Ligger en plass midt imellom. 

Komfort: Jakken er veldig deilig og følsom når du løper i den. Det fører til at modellen sitter behagelig på kroppen. Derimot oppfattes innsiden av jakken som litt innestengt og den har ikke den mykeste innsiden mot huden. Pass derfor på at du matcher den med en langermet trøye for perfekt komfort. 

Design: Det er både fint og trygt at jakken har så mange refleksdetaljer. Ellers et nøytralt design som deler av testpanelet setter pris på. 

Kort oppsummert: En fin jakke på kveldsturer. Refleksdetaljene er det første du legger merke til. Når jakken sitter på, så er den veldig deilig å løpe i og har en praktisk lomme på korsryggen. Denne modellen faller på ventilasjonen. Selvfølgelig slipper materialet gjennom en del overskuddsvarme, men man velger ikke denne jakken på varme sommerdager. Overflaten beskytter desto mer mot både duskregn og vind, så den optimale løpeturen for Windrunner Jacket Tech Pack er en kjølig og vindfull løpetur. Med andre ord en reddende engel i dårlig vær! Denne tynne modellen passer perfekt i kombinasjon med superundertøy og funksjonstrøye når det er minusgrader, og med en funksjonstrøye under senere på våren. 

SHOP HER:  

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Hoka One One header
Mote & trender

Hvilke løpesko fra Hoka One One bør jeg velge?

1 dag siden
SL20
Mote & trender

Slå tiden konkurransetiden med den nye løpeskoen SL20 fra Adidas

1 dag siden
fotbollsskor header
Mote & trender

Sesongens 10 beste fotballsko fra Adidas, Nike og Puma

2 dager siden
Casall tights
Mote & trender

Derfor bør du trene i Casalls myke treningstights

2 dager siden
Header prommenadskor
Mote & trender

Test! De beste gåskoene som gir maksimal komfort

3 dager siden
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Mote & trender

Treningstøy fra Nike som du bare må ha

3 dager siden
Header dam adidas
Mote & trender

Test: Topp 5 bestselgere fra Adidas

6 dager siden
Header adidas
Mote & trender

Vi tester 6 svarte herrefavoritter fra Adidas

6 dager siden
Barnskor
Mote & trender

Stor guide: Finn riktige barnesko og størrelse fra Adidas

21 feb 2020
Träningstights för löpning.jpg
Mote & trender

11 treningstights som passer perfekt til løping

18 feb 2020
padeltennis header
Mote & trender

Tips! Padelracketer, padelsko og padelklær som gir deg de beste forutsetningene på banen

18 feb 2020
Puma sneakers skinn
Mote & trender

Slik tar du vare på sneakers i semsket skinn, skinn & stoff

18 feb 2020
header plus size adidas
Mote & trender

Test! Plus size-klær fra Adidas

17 feb 2020
Nike träningskläder
Mote & trender

Treningsfavorittene fra Nike som er best i test

16 feb 2020
header HERR.jpg
Mote & trender

Test! Disse treningsklærne fra Nike er best i test for menn

16 feb 2020
ICANIWILL header
Mote & trender

Endelig på Sportamore! Tights og treningsklær fra Icaniwill

14 feb 2020
nike header 2
Mote & trender

Nyheten Metcon 5 blir du helt forelsket i

14 feb 2020
Reebok Forever Floatride Energy 2
Mote & trender

Nyhet fra Reebok: Løpeskoen som er perfekt til ulike distanser

12 feb 2020
header tennisskor
Mote & trender

Finn de rette tennisskoene

12 feb 2020
salomon
Mote & trender

Test av Salomon Speedcross 5

11 feb 2020
helium hood herr
Mote & trender

Derfor skal du kjøpe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

11 feb 2020
Nike löparskor
Mote & trender

Forskjellen på ulike løpesko fra Nike

11 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg
Mote & trender

Derfor er den nye pulsklokken Suunto 7 det åpenbare valget

09 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg
Mote & trender

TEST: 7 skibukser til bruk i bakken og off-piste

09 feb 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Best i test! Ull- og superundertøy til herre

08 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg
Mote & trender

Test: Støtte og tights for ustabile knær og håndledd

08 feb 2020
Kari Traa underställ header
Mote & trender

Best i test: Ull- og superundertøy fra Kari Traa

05 feb 2020
Waikani Beachwear bikini
Mote & trender

Waikani Beachwear – rimelig badetøy i sesongens mønster og farger

05 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg
Mote & trender

Guide: Slik velger du riktig skihjelm

04 feb 2020
header träningsbyxor
Mote & trender

Best i test! Treningsbukser, treningsshorts og treningstights for menn

04 feb 2020
virvelvind uv plagg
Mote & trender

Fargerikt, morsomt og funksjonelt: Her er det nye barnemerket Virvelvind

03 feb 2020
Under Armour sport-bh
Mote & trender

TEST! Derfor kommer du til å elske sports-BH'en Mid Crossback Bra

03 feb 2020
birkenstock
Mote & trender

Birkenstock – dette er forskjellen mellom de ulike sandalene

02 feb 2020
speedcross
Mote & trender

Derfor er terrengskoen Salomon Speedcross så populær

02 feb 2020
nike infinity run test header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye løpeskoen Nike Infinity Run

30 jan 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg
Mote & trender

Nike Infinity Run – skoen som passer for alle løpere

30 jan 2020
Salomon skaljacka
Mote & trender

Slik bør du vaske skalljakken din

29 jan 2020
Sneakers kids
Mote & trender

Kjøp riktige sneakers til barn

29 jan 2020
Dedicated new brand
Mote & trender

Nyhet hos oss: Dedicated – for deg som vil shoppe med god samvittighet

28 jan 2020
Hoka one one
Mote & trender

Hoka One One tar over løpeverden

26 jan 2020
more news
Hoka One One header

Hvilke løpesko fra Hoka One One bør jeg velge?

Finn frem i det store utvalget vårt av løpesko! Dette er forskjellen mellom blant annet Bondi, Clifton og Arahi fra Hoka One One.

1 dag siden
Mote & trender
SL20

Slå tiden konkurransetiden med den nye løpeskoen SL20 fra Adidas

Våren kan knapt bli bedre! Nå lanserer Adidas en helt ny løpesko for raske løp og løpeøkter. Lær alt om SL20!

1 dag siden
Mote & trender
fotbollsskor header

Sesongens 10 beste fotballsko fra Adidas, Nike og Puma

Gjør deg klar for sesongstart med nye fotballsko. Her har vi samlet våre favoritter fra Nike, Puma og Adidas.

2 dager siden
Mote & trender
Casall tights

Derfor bør du trene i Casalls myke treningstights

Hva ser du etter når du skal gå til innkjøp av en ny treningstights? En myk og ettersittende passform, høy midje og et trendy mønster? Da er Casalls tights noe for deg!

2 dager siden
Mote & trender
Header prommenadskor

Test! De beste gåskoene som gir maksimal komfort

Finnes det noen gode gåsko, uansett om man skal gå på asfalt, turstier eller i duskregn? Selvfølgelig! Testpanelet vårt har prøvd både vanntette og komfortable gåsko.

3 dager siden
Mote & trender
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg

Treningstøy fra Nike som du bare må ha

Noen klesplagg er helt uerstattelige i enhver kvinnelig treningsgarderobe. Her er de beste treningsklærne fra Nike som definitivt bør flytte inn hos deg!

3 dager siden
Mote & trender
Header dam adidas

Test: Topp 5 bestselgere fra Adidas

De tre stripene fra Adidas går som en rød tråd gjennom denne testen. Testpanelet vårt har vurdert våre 5 mest populære plagg fra Adidas.

6 dager siden
Mote & trender
Header adidas

Vi tester 6 svarte herrefavoritter fra Adidas

En drømmetest av crème de la crème fra Adidas. Skoene Ultraboost, en padelracket med maksimal kontroll og en t-skjorte som kan brukes til trening og hverdags. Disse svarte Adidas-favorittene vil du ikke gå glipp av!

6 dager siden
Mote & trender
Barnskor

Stor guide: Finn riktige barnesko og størrelse fra Adidas

Passform, materialvalg, størrelse og hvilke sko som tilhører hvilken sesong – her svarer vi på alle spørsmål vedrørende barnesko fra Adidas.

21 feb 2020
Mote & trender
Träningstights för löpning.jpg

11 treningstights som passer perfekt til løping

Det finnes utrolig mange forskjellige tights. Når det gjelder løping er det viktig å velge en modell som sitter på plass, klemmer musklene og som helst har lommer. Her er 11 modeller som passer perfekt til løping.

18 feb 2020
Mote & trender
padeltennis header

Tips! Padelracketer, padelsko og padelklær som gir deg de beste forutsetningene på banen

Hvem spiller du som oftest padel med? Kjenn på smaken av seier med en helt ny padelracket, nye padelsko og kanskje til og med et helt nytt antrekk! Her er 10 padelfavoritter du ikke kan gå glipp av.

18 feb 2020
Mote & trender
Puma sneakers skinn

Slik tar du vare på sneakers i semsket skinn, skinn & stoff

Du kan ikke tørke av alle sneakers med en fuktig klut. Sneakers-eksperten fra Puma forklarer hvordan du tar best vare på de ulike materialene.

18 feb 2020
Mote & trender
header plus size adidas

Test! Plus size-klær fra Adidas

Trening er for alle, og derfor er det viktig med tights, t-skjorter og sports-BH i inkluderende størrelser. Vi har latt vår Instagram-følger teste treningsklær i plus size fra Adidas. Her er resultatet!

17 feb 2020
Mote & trender
Nike träningskläder

Treningsfavorittene fra Nike som er best i test

De beste treningsskoene, tightsen som får toppscore og løpegenseren som er en drøm! Her er det beste fra Nike – ifølge vårt kvinnelige testpanel!

16 feb 2020
Mote & trender
header HERR.jpg

Test! Disse treningsklærne fra Nike er best i test for menn

Treningsklær og sko fra Nike blir verdsatt av mange takket være det brede utvalget, det stilige designet og den gode kvaliteten. Vi lot vårt mannlige testpanel trene i treningsbukser, sko og andre treningsklær fra Nike. Her er resultatet!

16 feb 2020
Mote & trender