Löparjackor

Test: De beste løpejakkene til ham våren 2019

Før vi beveger oss inn i sommermånedene er det smart med en løpejakke på vindfulle løpeturer. Vi har testet herremodellene som både er fine og funksjonelle. Løp og kjøp!

Test av:

NO_HERR_NIKE.jpg

Merke
:  

Modell:

Veiledende pris: 589 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Passform: Litt stor i størrelsen med en passform som minner om modellen fra Blacc. Jakken sitter hverken for stramt eller løst på kroppen. 

Komfort: Du tror nesten at du løper uten jakke i denne modellen. Det tynne materialet merkes ikke på kroppen, det sitter behagelig uten at noe gnager eller stritter imot.

Design: Føles like gitt under oppvarmingen som på fotballbanen og i løpesporet. Ikke det mest innovative designet, men det funker! 

Kort oppsummert: Vekten er det som utmerker seg med denne jakken. Du tror knapt det er et klesplagg hvis du holder den i hånden, hvert fall ikke en jakke. Så lett er den. Perfekt å pakke med seg i treningsbagen eller på ferien. Modellen er veldig klassisk i designet med en høy krage, lommer med trykknapper og reflekterende detaljer. Det finnes ikke noe mer enn det, noe som dessverre skuffer visse testpersoner. Jakken beskytter både mot kald vind og duskregn uten at materialet blir tyngre. Utenom at modellen fungerer perfekt til løping, så er den også fin som overtrekksplagg under oppvarmingen eller andre former for trening. Impossible Light Jacket er perfekt å slenge på seg før du har fått opp kroppstemperaturen siden den er så deilig, men også funksjonell. 

Test av: 

NO_HERR_SALOMON.jpg

Merke

Modell

Veiledende pris: 1 795 kroner. 

Finnes i fargene:  og 

Passform: Sitter utrolig bra på kroppen. Modellen har en skreddersydd passform som gir deg et flatterende preg. Den er ganske liten i størrelsen, ellers ingenting å kommentere.

Komfort: En lett og tynn jakke, og du kan selv tilpasse temperaturen gjennom superundertøy og mellomlag. Modellen ventilerer på et høyt nivå samtidig som den beskytter mot regn og vind.

Design: Et stilrent design med reflekterende detaljer, i form av en logo på brystet og tre streker på høyrearmen. Det trenger ikke å være vanskeligere enn som så, testpersonene er fornøyde! 

Kort oppsummert: Salomon vet nøyaktig hvordan man lager den ultimate løpejakken, og det gjør de med bravur. Det første som utmerker seg ved modellen, er hvor lett den er. Akkurat som Impossible Light Jacket fra Nike, så er det vanskelig å forstå at dette er en jakke utifra vekten. Bonatti Pro Wp Jkt er en mer påkostet modell, men du får virkelig mye for pengene. De funksjonelle fordelene merkes når været prøver å stikke kjepper i hjulene for deg. Jakken aksepterer ikke at regn skal gjøre deg våt eller at vinden skal gjøre deg kald. Den beskytter mot alt! Det eneste testpanelet kan skrape frem på den negative siden, er mangelen på detaljer, slik som lommer. Siden du ikke har noen steder du kan oppbevare bilnøkler eller tilsvarende, er jakken begrenset til løping. På den annen side er det nettopp en løpejakke og ikke noe annet! 

Test av:  

NO_HERR_ADIDAS.jpg

Merke:  

Modell:

Veiledende pris: 999 kroner. 

Finnes i fargen:

Passform: Hvis du pleier å ligge mellom to størrelser, kan du velge den minste. Jakken er litt slimmere, har lange armlengder og en lang rygg. Den sitter derfor som et skudd på deg som er lang og har en smal kroppsfasong.

Komfort: WOW! Veldig komfortabel modell å løpe i. Materialet følger bevegelsene dine uten at det sitter for stramt noen steder. 

Design: Et klassisk design uten noen detaljer som skiller seg ut. Utseendet er fint, men testpanelet kunne gjerne ønsket seg litt morsommere finesser eller funksjoner for å gi høyere score. 

Kort oppsummert: Ikke la været styre når og hvor du skal løpe. Supernova Jacket er utformet med en vannavvisende ytterside som takler lette regnskurer. Materialet, Climacool, er også spesielt utviklet for å holde deg kjølig og tørr når du svetter. Derfor er denne modellen gitt for vårløping når temperaturen begynner å nærme seg ti plussgrader, over en funksjonstrøye. Når det er kaldere ute kan du kombinere den med superundertøy for optimal komfort. Modellen har et par mindre reflekser og en brystlomme som rommer en telefon eller nøkler. Selv om materialet hylles, er det hovedsakelig komforten og passformen som får høyest score. En veldig behagelig jakke! 

Test av: 

NO_HERR_BLACC.jpg

Merke 

Modell

Veiledende pris: 599 kroner. 

Finnes i fargene:  og 

Passform: Normal i størrelsen med en romslig passform. Ingen slim modell som sitter etter.  

Komfort: Veldig behagelig jakke som følger bevegelsene dine når du løper. Her kan du virkelig jobbe opp bra armpendling uten noe som gnager eller stritter imot. 

Design: En modell for deg som gjerne avstår fra ensfargede, svarte løpejakker. En perfekt miks av et mønster som skiller seg ut og mønster i duse farger. Pluss for refleksdetaljene som gjør deg synlig i mørket. 

Kort oppsummert: Blaccs prisgunstige løpejakke i et nytt, herlig mønster. Du merker knapt at du har på deg jakke på grunn av det tynne materialet og den lette vekten. Så behagelig sitter modellen på kroppen. Testerne liker de gjennomtenkte detaljene, i form av en lomme foran, en lomme på ryggen, mansjetter med tommelhull samt avtagbar hette. Hver minste detalj gjør alt for at du skal få en så herlig løpeopplevelse som overhodet mulig. Jakken beskytter ikke mot store regnskurer, men den takler et par dråper. De vindavvisende effektene er desto bedre! En perfekt modell på våren i kombinasjon med en funksjonstrøye, gode løpesko og strålende sol. 

Test av:   

Nike

Merke:  

Modell:

Veiledende pris: 1 395 kroner. 

Finnes i fargene: , og 

Passform: Litt stor i størrelsen med generøse armlengder. Perfekt for deg med lange armer. 

Komfort: Siden det er en kombinasjon av en genser og en jakke, er deler av modellen laget i polyester og spandex. Som du sikker allerede har skjønt, så gjør det jakken både myk og fleksibel. Den sitter som et skudd på kroppen. 

Design: Utseendet er en tier! Fargen, detaljene, snittet og materialet føles gjennomtenkt og passer ekstremt bra sammen. 

Kort oppsummert: Tech Pack Sphere Transform Top er, som navnet antyder, en hybrid mellom en løpegenser og en løpejakke. Det er som en genser med et superlett, vannavvisende skall utenpå, som du kan velge om du vil ha på deg og dekke halve kroppen eller pakke inn i en lomme på magen. Selv om designet er veldig bra og retter seg mot trendsetterne i løpesporet, er det funksjonene som hovedsakelig hylles av testpanelet. Denne jakken har alle detaljene du ønsker deg. Lommer, refleksdetaljer, hette og høy hals som beskytter mot vind. Det ytre materialet er både vann- og vindavvisende samt kan vaskes i maskin etter behov. En vinner for alle som vil kombinere design og funksjon! 

Test av:  

NO_HERR_ASICS.jpg

Merke:  

Modell:

Veiledende pris: 549 kroner.  

Finnes i fargene: og 

Passform: Normal i størrelsen. Modellen går litt ned over rumpa og har generøse armlengder, men passformen over albuene kan oppleves som litt stram når de bøyes. 

Komfort: Kjempedeilig modell! Perfekt som et ekstra lag som beskytter mot vind. Du kan også bruke den når det er et par minusgrader ute, dersom du kombinerer den med noe varmere under. 

Design: Et ekstremt stilrent design med en liten refleksdetalj i form av logoen. Hvis merket hadde vært enda mindre, kunne modellen passert som en streetjakke. 

Kort oppsummert: En jakke med et bredt bruksområde. Du kan bruke Silver Jacket når du vil ha ekstra beskyttelse mot vind på vårturen, eller som en sporty hverdagsjakke, med mindre du allerede har svettet den ned på løpeturen. Jakken er veldig vindavvisende uten at det går på bekostning av pusteevnen. Modellen har ikke spesielt mange funksjonelle detaljer, men det er ikke nødvendigvis noe negativt. De detaljene jakken har, som lommer med glidelås og stramming nederst, er de mest nødvendige og fungerer bra. Denne jakken anbefales til deg som ser etter en bra, fin og diskret allround-jakke som fungerer store deler av året. 

Test av:

NO_HERR_NIKE3.jpg

Merke:  

Modell:

Veiledende pris: 1 945 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Passform: True to size med en passform som hverken oppfattes som ettersittende eller posete. Ligger en plass midt imellom. 

Komfort: Jakken er veldig deilig og følsom når du løper i den. Det fører til at modellen sitter behagelig på kroppen. Derimot oppfattes innsiden av jakken som litt innestengt og den har ikke den mykeste innsiden mot huden. Pass derfor på at du matcher den med en langermet trøye for perfekt komfort. 

Design: Det er både fint og trygt at jakken har så mange refleksdetaljer. Ellers et nøytralt design som deler av testpanelet setter pris på. 

Kort oppsummert: En fin jakke på kveldsturer. Refleksdetaljene er det første du legger merke til. Når jakken sitter på, så er den veldig deilig å løpe i og har en praktisk lomme på korsryggen. Denne modellen faller på ventilasjonen. Selvfølgelig slipper materialet gjennom en del overskuddsvarme, men man velger ikke denne jakken på varme sommerdager. Overflaten beskytter desto mer mot både duskregn og vind, så den optimale løpeturen for Windrunner Jacket Tech Pack er en kjølig og vindfull løpetur. Med andre ord en reddende engel i dårlig vær! Denne tynne modellen passer perfekt i kombinasjon med superundertøy og funksjonstrøye når det er minusgrader, og med en funksjonstrøye under senere på våren. 

SHOP HER:  

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

1 dag siden
Barnskor
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

2 dager siden
Nike löparskor
Mote & trender

Forskjellen mellom løpeskoene fra Nike

11 jul 2019
Fruktmönster
Mote & trender

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

10 jul 2019
Metcon 5 testbild
Mote & trender

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Mote & trender

Alt du bør vite om nye Nike Metcon 5

08 jul 2019
Test: löparshorts header
Mote & trender

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Kompressionskläder header
Mote & trender

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

01 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Mote & trender

Slik styler du din crop top

28 jun 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Mote & trender

Alt du trenger å vite om dine nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Minitest pulseboost header
Mote & trender

Minitest: Så bra er løpeskoene Pulseboost HD fra Adidas

27 jun 2019
Asics header
Mote & trender

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

25 jun 2019
test stabila löparskor
Mote & trender

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

23 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Mote & trender

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

19 jun 2019
puma hybrid
Mote & trender

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

16 jun 2019
Birkenstock rosa
Mote & trender

Slik tar du vare på dine Birkenstock

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Mote & trender

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

08 jun 2019
Nike träningssko
Mote & trender

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

06 jun 2019
Kari Traa
Mote & trender

Guide: Velg riktig treningsveske

06 jun 2019
header-väskor.jpg
Mote & trender

TEST: De beste treningsveskene våre

06 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Mote & trender

Lettere og smidigere – nyheten Pegasus 36 er her!

06 jun 2019
yogatights blacc
Mote & trender

Slik velger du yogatights

06 jun 2019
Superga 2750
Mote & trender

Superga – de eneste tøyskoene du trenger

30 may 2019
Saint Loye
Mote & trender

Tenk over dette når du skal kjøpe ridebukser

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony
Mote & trender

Derfor skal barnet ditt leke i løpesko

29 may 2019
Nike
Mote & trender

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

28 may 2019
Teva Hurricane
Mote & trender

Tips! Sommerens beste funksjonelle sandaler

27 may 2019
segling
Mote & trender

Guide: Kle deg riktig for seiling

27 may 2019
Nike
Mote & trender

Derfor skal du sporte med stil

24 may 2019
yogatights header
Mote & trender

Test: Vårens mest komfortable yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi
Mote & trender

Hyll Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1
Mote & trender

Test! Så bra er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Mote & trender

11 treningstights med lommer

16 may 2019
Nike
Mote & trender

Fotballfest med de nye plaggene fra Nike

16 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Mote & trender

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

14 may 2019
Test löpartröjor
Mote & trender

Vi har testet fem nye løpetrøyer til menn 2019

13 may 2019
Nike
Mote & trender

Danseren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego tar ekstreme moves"

13 may 2019
Dasia Starlily Bow
Mote & trender

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

11 may 2019
Header löpartröjor dam
Mote & trender

Sesongens beste løpetrøyer til henne

07 may 2019
Epic React
Mote & trender

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

07 may 2019
more news
didrikson kids

Alt du trenger til barnehagestart

Skal barnet ditt starte i barnehagen? Mange spørsmål dukker opp angående hva barnet ditt trenger når han eller hun skal begynne i barnehagen. Vi har laget en sjekkliste som du kan bruke.

1 dag siden
Mote & trender
Barnskor

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

Å finne velsittende vinterstøvler til minstemann i familien er lettere sagt enn gjort. Her er tipsene som gjør sesongens innkjøp av sko til barna mye enklere.

2 dager siden
Mote & trender
Nike löparskor

Forskjellen mellom løpeskoene fra Nike

Her forklarer vi forskjellen mellom Pegasus, Pegasus Turbo og Zoom Fly.

11 jul 2019
Mote & trender
Fruktmönster

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

Hvis du ikke har lagt merke til alle bikinier, badedrakter og badeshorts som prydes av frukter fra alle mulige slag, har du mest sannsynlig bodd under en stein. Moteeksperten forklarer hvorfor trenden er så populær.

10 jul 2019
Mote & trender
Metcon 5 testbild

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

Nike er tilbake med en ny oppdatering av den elskede treningsskoen Metcon. Metcon 5 er hittil Nikes mest allsidige og holdbare sko til X-fit, som skapt for deg som elsker høyintensiv trening.

09 jul 2019
Mote & trender
Metcon 5 vit rosa

Alt du bør vite om nye Nike Metcon 5

Giganten Nike er tilbake med en oppdatering av den anerkjente treningsskoen Metcon. Metcon 5 er en skomodell som er skapt for atleten som elsker all form for høyintensiv trening. Her er det som er nytt og unikt med den nye modellen.

08 jul 2019
Mote & trender
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

Når du skal ut og løpe i sommer er det viktig at du er riktig kledd. Varmen stiller høye krav til ventilasjonsevne, passform og lengde på klærne dine. Her finner du 9 modeller som holder målet!

02 jul 2019
Mote & trender
Kompressionskläder header

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

Medisinsk gradert kompresjon kan hjelpe deg med å øke prestasjonen, lindre skader og øke blodsirkulasjonen. Her er alt du trenger å vite om når plaggene skal brukes, hvordan og hvorfor!

01 jul 2019
Mote & trender
Crop tops Better Bodies

Slik styler du din crop top

De korte toppene har lenge vært synlige både på treningssenteret, i byen og på fest. Men hvor kommer trenden fra og hva matcher jeg den med? Gründeren og produkteksperten Donna Bruns har svaret!

28 jun 2019
Mote & trender
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du trenger å vite om dine nye Pulseboost HD

Nå er de endelig her – løpeskoene alle urbane løpere har ventet på! Den elskede Boost-sålen fra Adidas kommer i et nytt, oppdatert format. Her er det nye med Adidas Pulseboost HD!

27 jun 2019
Mote & trender
Minitest pulseboost header

Minitest: Så bra er løpeskoene Pulseboost HD fra Adidas

Det har lenge vært en stor hype rundt den store løpenyheten fra Adidas. Med sin nye såle har det blitt lovet at Pulseboost HD nesten er helt unik i sin sjanger, men hvor bra er egentlig modellen? Dette mener våre produkttestere.

27 jun 2019
Mote & trender
Asics header

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

Hvor store skal løpeskoene mine være? Hvor stramt skal de sitte? Og hvordan skal de oppleves i hælen? Eksperten fra Asics svarer på alle spørsmål rundt løpesko og passform!

25 jun 2019
Mote & trender
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

Du er helt sikkert ute etter et par stabile løpesko hvis du har blitt fortalt at du pronerer. Vårt testpanel har løpt i 5 ekstra dempede og stabile modeller for å se hvilken modell som kan støtte deg i løpesporet.

23 jun 2019
Mote & trender
Adidas Pulseboost HD

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

Snart er den her. Lanseringen av Adidas sin nye modell Pulseboost HD nærmer seg, og vi har smugstartet lanseringen med et forhåndsintervju!

19 jun 2019
Mote & trender
puma hybrid

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

Sportamores store SOMMERSALG er i gang. Sjekk ut disse gullkornene og begi deg ut på løpetur.

16 jun 2019
Mote & trender