Header prommenadskor

Test! De beste gåskoene som gir maksimal komfort

Finnes det noen gode gåsko, uansett om man skal gå på asfalt, turstier eller i duskregn? Selvfølgelig! Testpanelet vårt har prøvd både vanntette og komfortable gåsko.

Mange av oss har et skoskap som er fylt med fine og komfortable sneakers og én eller flere løpesko. Men du vet vel at det også finnes et hav av komfortable gåsko? Gåsko, eller trekkingsko som det også kalles, kan du bruke når du skal gå tur på asfalt, på turstien eller ellers i skogen. Vanntetthet, demping og ventilasjon er noen av faktorene som skiller gode gåsko fra dårlige, men hvis du bruker de hver dag, kan designet også spille en stor rolle. Testpanelet vårt har testet gåsko fra , , , og . Her kan du se hvilke sko som er best i test!

Gåsko for damer (bla nedover for menn)

Testens fineste gåsko

W_Walk Ultra 7 DMX Max.png

Modell og merke: ,

Temperatur: Overdelen er en blanding av tekstil og lær, som ikke gir rom for veldig mye luft. Skoen er varm og egner seg best til gåturer som ligger på rundt én time når det er et par plussgrader ute.

Grep: Meget godt grep på slett underlag. Denne fra Reebok får feste på asfalt, grusveier og annet komprimert terreng. Den passer imidlertid ikke like bra hvis du forlater stien. 

Vannmotstand og holdbarhet: Skoen er vannavstøtende, men langt fra vanntett. I motsetning til gåsko med mesh på toppen, beskytter den effektivt mot duskregn fra vått gress, men du bør unngå sølepytter.

Komfort og design: Komforten er det store utropstegnet med denne skoen. For komfortens skyld kunne testpanelet anbefalt skoen, uansett hvordan den hadde sett ut og hvordan den presterte ellers. Skoen gir lett demping når du tar et steg. Mens du går forflytter den nemlig luft fra forsiden til baksiden av skoen. Det gir en helt ny betydning til uttrykket "som å gå på skyer". Utover det visker den tydelig ut grensen mellom sneakers og gåsko. Hvor fin er ikke denne modellen?!  

Oppsummering: Ekstremt komfortabel gåsko som fungerer best på asfalt, grus og landeveier takket være den myke dempingen. Det er ikke en modell for deg som skal på sopptur, delvis på grunn av fargen som fort blir skitten, men også den glatte yttersålen. I tillegg til komforten, er det designet som gjør at testpanelet skryter denne modellen opp i skyene.  hadde ikke vært så dum til hverdagsbruk heller. Derav får skoen en bra helhetsvurdering, til tross for at den er litt enklere enn andre modeller i testen. Den er litt stor i størrelsen, men ikke alt for stor.

Perfekte gåsko for sommerturer i høyt tempo 

W_XA Pro 3D.png

Modell og merke: ,

Temperatur: Overdelen på denne gåskoen er laget av mesh, noe som betyr at den ventilerer og holder temperaturen nede i skoen. Det betyr igjen at den er optimal for gåturer om sommeren, eller vår- og høstturer hvor du vil holde et høyt tempo og blir varm. 

Grep: Mønsterdybden på yttersålen er dyp, noe som betyr at du får feste på både våte kvister, gjørme, grus og stort sett alle krevende underlag.

Vannmotstand og holdbarhet: Overdelen er laget av et syntetisk materiale, som igjen betyr at den ikke er helt vanntett. Dette er en modell du kan gå og gå i når regnet ikke viser seg. 

Komfort og design: Sporty som ligner på Salomons terrengsko, både i ytelse og design. Den sitter fint, griper godt og er veldig stabil. Den passer kanskje ikke like bra til et hverdagsantrekk, men er perfekt til en tights eller en turbukse. 

Oppsummering: Ordentlige gåsko med en yttersåle som det ikke er noe å si på. Denne gåskoen snøres med Salomons Quick Lace, noe som er en klar fordel. Det betyr at passformen er ideell! Ellers kan det sies at den er perfekt om sommeren, da det er alfa og omega at foten ikke blir for svett. Overdelen lufter perfekt og holder foten tørr nok til at du kan unngå gnagsår. Som de fleste sko fra Salomon, er den imidlertid litt liten i størrelsen. Gå derfor opp en størrelse for optimal passform. 

En god blanding mellom sneaker og tursko

W_Integrity ST 2.png

Modell og merke: ,

Temperatur: Denne modellen fra Saucony er av det litt varmere slaget, takket være en skinnoverdel. Dette er et bra valg for deg som vil kunne bruke skoene din både om høsten og våren.

Grep: Skoen egner seg best på asfalt og grusveier. 

Vannmotstand og holdbarhet: Siden overdelen er laget av skinn, tåler gåskoen fra Saucony duskregn og moderat fuktighet. Den er kanskje ikke perfekt hvis det regner. Ellers er modellen holdbar.

Komfort og design: Designet retter seg mer mot sneakers enn terreng. Ingen ville hevet et øyebryn hvis du tok deg en shoppingtur i byen iført denne modellen. Ellers opprettholder den en høy standard når det gjelder komfort, som alltid blir verdsatt. Dempingen er en faktor som testpanelet påpeker som veldig positiv.

Oppsummering: Deilige  som ligner på sneakers, og som egner seg til lange turer på komprimert underlag. En perfekt skomodell for byboere som liker å gå en times tid for å få litt mosjon, men som ikke har tilgang til forskjellige naturreservater. Overdelen i lær er utstyrt med soner hvor materialet kan strekke seg. Det betyr at skoen passer både for smale og brede føtter. Et annet pluss er at skoen har en dropp på 12 millimeter (mange andre sko har bare en dropp på 10 millimeter). Det gir en mer behagelig demping under hælen. Dette er et veldig bra valg hvis du skal gå lange avstander! 

Gåsko du vil bruke til hverdags! 

W_Work N Cushion 4.0.pngwork

Modell og merke: ,

Temperatur: Litt for varme til å være gåsko, men ikke så ille at det er noe som forstyrrer deg. Denne modellen egner seg best til rolige spaserturer, eller for deg med et yrke hvor du står og går mye. For eksempel i et verksted eller på et lager. 

Grep: Det kuleste med denne modellen er at sålen er spesielt designet for at du ikke skal miste festet selv om underlaget er en ren skøytebane. Mønsterdybden under skoen er ikke så dyp, men på en eller annen måte får grep på mye, og holder deg stødig. 

Vannmotstand og holdbarhet: På denne skoen finner du ikke mesh. Og selv om gåskoen ikke er vanntett, så tåler den mer vann enn sko som er utstyrt med mesh. Vannpytter anbefales derimot ikke.  

Komfort og design: En veldig fin gåsko som har et rendyrket sneakers-design. Den er dessuten veldig komfortabel, mener testpanelet, som er enige med produktbeskrivelsen om at skoen like gjerne kan brukes til jobb som spaserturer. 

Oppsummering: En litt spesiell skomodell som er ment for deg som er aktiv på jobb, takket være en såle som griper tak i oljete gulv på verksteder eller tilsvarende plasser. Når det er sagt, er det et kjempebra alternativ selv til vanlig spaserturer, men vær obs når du skal velge størrelse. Denne modellen er stor i passformen, og det kan være lurt å velge den minste størrelsen hvis du står mellom to. I tillegg ønsker testpanelet å rette oppmerksomheten mot designet. Det er bra at det finnes gåsko som er fine! Dempingen er en annen ting som trekkes frem som en del av suksessoppskriften bak Work N Cushion, som er utrolig deilig. 

Virkelig robuste gåsko

W_Terrex Swift R2 GTX.png

Modell og merke: ,

Temperatur: God ventilasjonsevne, og skoen er derfor perfekt om sommeren og under pulsøkende gåturer, da du slipper å bli våt og svett.  

Grep: Grepet i denne modellen er perfekt takket være et relativt dypt mønster i yttersålen. Hvis du eier et par sko fra Adidas fra før av, så vet du sikkert at dekkprodusenten Continental står bak den gripesterke gummien. Denne skoen egner seg derfor best i virkelig krevende terreng, soppskog og leire, men også på bar bakke.

Vannmotstand og holdbarhet: Takket være en overdel i Gore-Tex er skoen helt vanntett. På den annen side regnes overflaten på skoen som noe skjør overfor skarpe grener, så vær forsiktig når du går.

Komfort og design: Ingen komfortabel drøm, men helt klart godkjent for en time eller to på tur. Designet er sporty og fører tankene over til løpesko for terrengløp. Det er kanskje ikke modellen du bruker på jobb, men du vil takke Adidas for grepet når du går tur. I tillegg er den veldig stabil og passer for deg som har en tendens til å vingle litt i ulendt terreng. 

Oppsummering: En veldig som holder deg tørr og behagelig i alt fra lett duskregn til pøsregn. Uten overdrivelse, du kan gå rett ned i en pytt med denne skoen, som er utstyrt med den vanntette membranen Gore-Tex, uten at du må bytte sokker etterpå! Et annet stort pluss er grepet som lar deg føle deg trygg mens du går. På minussiden er designet som oppleves som litt kjedelig i forhold til de andre skoene i testen. Skoen er normal i størrelsen, veldig lett og snøres med den såkalte hurtigsnøringen. Det er dermed ingen fare for at hverken knuter eller sløyfer løsner mens du går. 

For deg som hovedsakelig ser etter funksjon

W_Mone DX.png

Modell og merke: ,

Temperatur: En ganske varm modell, som passer bra tidlig om våren eller høsten, eller hvis du går tur i et langsomt tempo.

Grep: Grepet er stort sett perfekt, sier testpanelet. Mønsteret i yttersålen er dypt, noe som betyr at du får godt feste på forskjellige krevende underlag. Denne skoen fungerer også like bra i urbane områder som på skogsturer, siden gummien også fester seg til asfalt og bar bakke.

Vannmotstand og holdbarhet: er helt vanntett, slik at du kan tråkke rundt på vått gress, i gjørme og spasere i regn. Det eneste som kan gjøre sokkene dine våte er feil valg av bukse, slik at vannet drypper ned i skoen. På grunn av det holdbare materialet kommer det ikke inn noe vann. 

Komfort og design: Komforten er høy. Testpanelet merker umiddelbart at sålen er veldig fleksibel når man går, slik at du kan komme opp på tærne og får en mer naturlig bevegelse. På den måten vil du ikke føle deg unødig stiv og innestengt i skoen.

Oppsummering: En modell som er snill mot lommeboka, for deg som verdsetter funksjon fremfor design. Siden denne modellen er holdbar, vannavstøtende og veldig komfortabel, er den virkelig bra for alle som ønsker å gå langt og lenge, uten å krige mot hverken gnagsår eller ømme føtter. Skoen passer også bra for deg som jobber i industribransjen og trenger solide sko for føttene. Designet er mer sporty, omtrent som tursko. I likhet med modellen fra Salomon, er friluftsskoen Halti liten i størrelsen. Det kan være lurt å velge den største størrelsen hvis du står mellom to.

Gåsko for menn

Vanntette sko som kan brukes lenge

M_Terrex AX3 GTX.png

Modell og merke: ,

Temperatur: Siden Terrax AX3 GTX har en overdel i Gore-Tex, så lufter den ekstremt godt. Det betyr at foten blir passe avkjølt og du føler deg komfortabel under raske spaserturer. 

Grep: Grepet i denne gåskoen er en av tingene som virkelig skiller seg ut. Som den tilsvarende damemodellen, er mønsteret i yttersålen dypt og bidrar til optimalt feste på stort sett alt av underlag.

Vannmotstand og holdbarhet: Denne lave modellen for menn er utstyrt med Gore-Tex, og den er dermed helt vanntett. Selv om den har en overdel av mesh, er den imidlertid veldig holdbar takket være at den er forsterket med gummi på sidene, hvor grus og grener lett kan treffe skoen.  

Komfort og design: Komforten er høy. Dette er gåskoen du velger hvis du vil gå langt og lenge. gir myk demping når du går, uansett hvor lenge du går. Ulempen kan derimot være at den er litt stiv, men jo lenger du går med dem, jo mer vil du oppdage at du setter pris på støtten.  

Oppsummering: Veldig gode gåsko, som også klassifiseres som tursko. Grepet er tilnærmet perfekt, takket være gummipiggene under. Ellers er membranen i Gore-Tex selvfølgelig en av de store fordelene med skoen. Det bidrar til at overflødig varme og fuktighet frigjøres, mens regn, sprut og leire ikke kommer inn i skoen. Designet er stilrent, men på den annen side er det aldri feil med svarte sko som passer til det meste. 

Komfortable sko for vanlige turer

M_Work N Cushion 4.0.png

Modell og merke: ,

Temperatur: Litt varm modell som er best til gåturer med lav intensitet. 

Grep: Grepet er tilpasset slett underlag som asfalt, vei eller betong. Dette er den perfekte modellen for deg som går mye i byen, eller for deg som står og går mye på jobben. 

Vannmotstand og holdbarhet: Overdelen, som er en blanding av lær og syntet, beskytter mot duskregn, men modellen er ikke vanntett. Du som allerede har erfaring med skinnsko, vet at skinn vanligvis er veldig holdbart, men du bør unngå terreng med skarpe stener og grener for å øke holdbarheten ytterligere.

Komfort og design: Komforten er hovedsakelig fordelen med denne modellen. Komfort i form av en behagelig passform med en bredere lest, men også den gode dempingen. Hvis du er vant til å gå eller jobbe i vanlige løpesko, vil dette være en aha-opplevelse for deg! Andre ting man kan si om designet, er at det er uvanlig stilig til at det er en funksjonell modell. Et stort pluss! 

Oppsummering: En kjempedeilig modell som egner seg til spaserturer på asfalt. Skoen er ikke vanntett, men tåler lett duskregn. Komforten er det som tilfører en wow-faktor til denne gåskoen, men designet går ikke upåaktet hen. Sko med god demping og som er anatomisk riktige har ofte en tendens til å bli litt vel funksjonelle i designet. Det er imidlertid ikke tilfellet med denne . Bra, mener testpanelet.

Testens fineste modell

M_Walk Ultra 7 DMX Max.png

Modell og merke: ,

Temperatur: En ganske varm modell som passer best om våren og høsten, eller under gåturer med lav intensitet. 

Grep:  har en ganske slett såle, noe som betyr at den passer best på asfalt og andre komprimerte materialer, og passer ikke like bra i terreng. Dette er helt enkelt den modellen du bør velge hvis du går mye i urbane områder.

Vannmotstand og holdbarhet: Vannpytter eller turer i høyt, mykt gress anbefales ikke. Denne modellen motstår derimot fuktighet i form av lett duskregn og vannsprut fra asfalten, det takket være overdelen i lær og syntet.

Komfort og design: Designet er imidlertid det som gjør at modellen skiller seg mest ut, ifølge testpanelet. Det er sjelden funksjonelle sko ser like bra ut som dette!  ser ut som en hvilken som helst sneaker, men er mye deiligere. Mellomsålen gir demping i hvert eneste steg du tar, ved at luft forflyttes fra forsiden til baksiden, og omvendt.

Oppsummering: Et veldig lurt valg dersom du er lei av å få vondt etter en lang spasertur eller en lang dag på jobb, samtidig som du ikke vil at det skal gå utover stilen. De to største fordelene med gåskoen fra Reebok, er designet og komforten, men også holdbarheten som er et klart pluss. Overdelen er laget av skinn og bidrar til at du ikke trenger å bekymre deg for grus, kvister og annet kan treffe føttene dine. Det betyr at denne modellen er nest best i testen, til tross for en relativt enkel såle. 

Tøff sko for krevende underlag og høyt tempo

M_XA Pro 3D.png

Modell og merke: ,

Temperatur: Denne skoen fra Salomon er den mest avkjølende modellen i testen, det takket være den tynne meshen på overdelen. Det gjør modellen ideell ved turer med høy intensitet i anstrengende terreng. Det er ingen fare for at føttene overopphetes. 

Grep: Perfekt! Yttersålen på denne modellen er perfekt på de mest krevende underlagene. Med denne skoen fra Salomon på beina, kan du gå i leire uten å bekymre deg for at du plutselig skal miste fotfestet. Under skoen er det i tillegg gummipigger for at skoen skal feste seg til alt!

Vannmotstand og holdbarhet: Vanntettheten kunne vært litt bedre for at modellen skulle fått toppscore. Skoen har en overdel i et syntetisk materiale som ikke står imot fuktighet, så velg denne modellen hvis du skal gå på tørt underlag. Ekstra pluss for overdelen som er forsterket der det vanligvis oppstår mest slitasje. 

Komfort og design: Grunnen til at denne gåskoen er så bra i tøft terreng, er den ekstra harde hælkappen som sørger for at foten stabiliseres mens du går. Det bidrar også til en behagelig komfort, da foten ikke trenger å kjempe så hardt som i mindre stabile sko. Designet er veldig sporty, og ligner i stor grad på tursko eller terrengløpesko. 

Oppsummering: Det merkes at denne modellen ikke er egnet i byområder eller under gåturer på asfalt. Dette er "the real deal", med gummipigger som takler krevende skogsområder, glatte kvister og leire. Designet vitner også om at det er mer friluftssko enn hverdagssko.  har alt du kan ønske deg av et par gåsko, så lenge du går i tørt terreng. 

Et godt valg for den altetende

M_Exite LE9 Wide.png

Modell og merke: ,

Temperatur: Overdelen på denne modellen er laget av skinn, noe som betyr at den er litt varm. Modellen er optimal under turer med lav til middels intensitet. 

Grep: Hvis du snur skoen og ser på yttersålen, ser det ut som et bildekk. Grepet lever også opp til den forventningen, hvis du spør testpanelet. Mønsteret er dypt, men det finnes ingen direkte pigger. Skoen griper tak i både asfalt og stier. 

Vannmotstand og holdbarhet: Holdbarheten er helt klart godkjent. Den er ikke vanntett, men skoen beskytter mot duskregn og sprut fra underlaget.  

Komfort og design: Denne er ekstra bred i lesten, og passer derfor best til deg som ønsker mer enn mindre spillerom på siden. Ellers er komforten høy, det er god demping i den lette mellomsålen av EVA. Designet er en blanding av sneakers og funksjonelle tursko. Veldig praktisk at modellen er svart, mener testpanelet. 

Oppsummering: Yttersålen er et bra valg for deg som er altetende og går turer i terreng så vel som på asfalt. Sålen på denne gåskoen har et grovt mønster som griper tak i kvister, grus og andre ting som kan oppfattes som hindringer på veien. I enda mer krevende terreng behøver man nok en delt såle for at man kan gå over stokk og stein, uten at det er noe problem. Testpanelet liker også at skoen veier ganske lite. Da blir nemlig ikke føttene like slitne. Dempingen bidrar også til at du ikke får like vondt under føttene, dersom du ofte går lenge. Deilig!  

Rimelig, vanntett og gripesterk i tøft terreng

M_Mone DX.png

Modell og merke: ,

Temperatur: Overdelen på denne gåskoen er laget av gummi. Det betyr at den ikke ventilerer like bra som mesh, men at den heller ikke er for varm. Det er det riktige valget om våren og høsten, men om sommeren vil du nok helst bruke en modell som har en litt mer åpen overdel.  

Grep: Grepet er veldig bra og egner seg best i ulendt terreng. Mønsteret i sålen er dypt, og gummien kan oppleves som litt klissete hvis du berører den med fingrene.

Vannmotstand og holdbarhet: Et stor fordel med denne modellen er at den er helt vanntett. Du kan derfor tråkke i vannpytter og myrer, uten å bekymre deg for sokkene dine. Siden overdelen er av gummi, er denne modellen også veldig holdbar. Det skal mye til for å få hull i materialet. 

Komfort og design: Du velger kanskje ikke  på grunn av designet, og den er kanskje litt malplassert sammen med et hverdagsantrekk. Det er imidlertid ingen tvil om funksjonen. Skoen gir god demping hver gang du tar et steg. Passformen er stram, uten at skoen klemmer noen steder.  

Oppsummering: Gåskoen er perfekt for deg som vil gå langt i et tøft terreng. Dempingen hjelper deg med å holde kroppen våken, kilometer etter kilometer, og vanntettheten passer på at været ikke kan stoppe deg. Det kan være lurt å bruke litt tid på størrelsesguiden, siden denne skoen er litt liten i størrelsen. Når du har først har funnet den riktige størrelsen, er den imidlertid utrolig deilig!

LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Header.jpg
Mote & trender

Best i test: Yogabukser 2020

1 dag siden
wyte badshorts
Mote & trender

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

4 dager siden
mss löparskor header
Mote & trender

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

4 dager siden
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Mote & trender

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

4 dager siden
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Mote & trender

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

22 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Mote & trender

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

20 mar 2020
Linnen dam
Mote & trender

12 vårlige treningssingleter til henne

20 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

19 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Test: Årets fineste sneakers 2020

17 mar 2020
reebok royal turbo header
Mote & trender

Seks stilige sneakers fra Reebok

17 mar 2020
Kari Traa
Mote & trender

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

16 mar 2020
better bodies tights
Mote & trender

Den nye trenden: Glinsende treningstights

16 mar 2020
Padelheader dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

15 mar 2020
Padelskor header
Mote & trender

Best i test! Padelsko til menn

15 mar 2020
sport bh header
Mote & trender

Best i test: Sports-BH for store bryster

14 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Vårens beste sports-BH'er 2020

12 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

9 løpesko for menn som er best i test 2020

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene for dame i 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Topp 5 beste friluftsklær fra Peak Performance

10 mar 2020
adidas core sneakers
Mote & trender

Sneakers-trender i 2020

10 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Mote & trender

Årets fineste sneakers til dame, herre og barn i 2020

07 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Mote & trender

Sesongens beste kjøp: Den nye hybridjakken fra Peak Performance

06 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Mote & trender

Hvordan skal en skalljakke sitte?

05 mar 2020
nike metcon 5 herr
Mote & trender

Hvilke treningssko er best til funksjonell trening?

05 mar 2020
suunto 7 header
Mote & trender

TEST! Så bra er den nye pulsklokken Suunto 7

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Mote & trender

Slik får du best effekt av funksjonell trening med riktige treningssko

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Mote & trender

Guide: Hvilket regntøy bør barnet mitt bruke?

02 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Best i test! 8 stilige vårjakker for kvinner

01 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

Best i test: Vårjakker for menn 2020

01 mar 2020
Header-tights.jpg
Mote & trender

Best i test: Tights med høy midje 2020

01 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Mote & trender

Best i test! Treningsklær fra Nike i store størrelser

29 feb 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Hvilke løpesko fra Hoka One One bør jeg velge?

27 feb 2020
SL20
Mote & trender

Slå konkurransetiden med den nye løpeskoen SL20 fra Adidas

27 feb 2020
fotbollsskor header
Mote & trender

Sesongens 10 beste fotballsko fra Adidas, Nike og Puma

26 feb 2020
Casall tights
Mote & trender

Derfor bør du trene i Casalls myke treningstights

25 feb 2020
Header prommenadskor
Mote & trender

Test! De beste gåskoene som gir maksimal komfort

25 feb 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Mote & trender

Treningstøy fra Nike som du bare må ha

25 feb 2020
Header dam adidas
Mote & trender

Test: Topp 5 bestselgere fra Adidas

22 feb 2020
Header adidas
Mote & trender

Vi tester 6 svarte herrefavoritter fra Adidas

22 feb 2020
Barnskor
Mote & trender

Stor guide: Finn riktige barnesko og størrelse fra Adidas

21 feb 2020
more news
Header.jpg

Best i test: Yogabukser 2020

Når du trener yoga, vil du ha yogaklær som gir deg full bevegelsesfrihet og fleksibilitet. Vårt yogi-testpanel har tatt solhilsen i årets beste yogabukser.

1 dag siden
Mote & trender
wyte badshorts

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

Vi ønsker våren velkommen med Mid Season Sale! Benytt anledningen til å handle klær, sko og vesker til deg selv, en venn eller noen andre du er glad i.

4 dager siden
Mote & trender
mss löparskor header

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

Benytt anledningen til å kapre dine nye løpesko nå som vårt store Mid Season Sale er i gang!

4 dager siden
Mote & trender
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

Alt fra treningstights til rideklær! Sjekk ut disse godbitene når de dukker opp til nedsatt pris under vårt store Mid Season Sale.

4 dager siden
Mote & trender
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

I fjor var det hvite sneakers som dominerte, men i år er det grå sneakers som gjelder. Her er sesongens 10 hotteste modeller!

22 mar 2020
Mote & trender
traningstrojor_herr.png

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

Kortermet, teknisk t-skjorte eller en langermet genser? Hvit, svart eller neongul? Vi har samlet de mest populære treningsoverdelene til ham akkurat nå.

20 mar 2020
Mote & trender
Linnen dam

12 vårlige treningssingleter til henne

Loose fit, seamless eller med innebygd BH? Her er vårens hotteste treningssingleter til henne! Hvilken variant vil du rocke under hjemmetreningen?

20 mar 2020
Mote & trender
Herr - Sneakertest.jpg

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

Ta stilsikre steg denne våren. Vårt motebevisste herrepanel har testet årets kuleste sneakers fra Adidas, Nike og Jack & Jones.

19 mar 2020
Mote & trender
Dam - Sneakertest.jpg

Test: Årets fineste sneakers 2020

Vi elsker sneakers! Sjekk hva testpanelet vårt mener om årets fineste modeller til dame.

17 mar 2020
Mote & trender
reebok royal turbo header

Seks stilige sneakers fra Reebok

Mars måned betyr nye sneakers! Sjekk ut vårens nyheter fra Reebok.

17 mar 2020
Mote & trender
Kari Traa

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

Uavhengig av vær, skal alle kunne nyte våren med stil. Derfor lanserer Kari Traa sin nye pastellfargede kolleksjon til friluftslivet!

16 mar 2020
Mote & trender
better bodies tights

Den nye trenden: Glinsende treningstights

Sol deg i din egen glans på treningssenteret med en glinsende tights! Her er de fineste, glinsende treningstightsene akkurat nå.

16 mar 2020
Mote & trender
Padelheader dam

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

Best i test! Her prøver vi sesongens beste modeller som gjør deg raskere, smidigere og vanskeligere å slå på banen.

15 mar 2020
Mote & trender
Padelskor header

Best i test! Padelsko til menn

På tide å ta padelspillet til et nytt nivå! Her er padelskoene som er best i test, ifølge testpanelet vårt.

15 mar 2020
Mote & trender
sport bh header

Best i test: Sports-BH for store bryster

Det er ekstra viktig med en sports-BH hvis man har store bryster. Her er de beste sports-BH'ene for deg med D, E, F og G-cup.

14 mar 2020
Mote & trender