NO-Header-HERR.jpg

Test av høstens beste liner jakker til ham

Trenger du en allsidig jakke som fungerer både som ytterlag på høsten og mellomlag på vinteren? Da er liner jakken det rette valget. Her er herremodellene som er best i test!

WYTE OLLE HERR_no.jpgTest av:

Veiledende pris: 799 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Passform: Normal i størrelsen men med en romslig passform. Du som er veldig bredskuldret kan oppleve denne modellen som litt stram rundt skuldrene, men ellers en passform som passer best for deg med en rettere kroppsfasong. 

Komfort: Du får full bevegelsesfrihet i denne modellen. Den sitter bra uten å være kjempedeilig, og den varmer lett tidlig på høsten. 

Design: Et nøytralt design. Ingenting som skiller seg ut og trekker til seg oppmerksomhet, men en modell og utseende som passer til de fleste. 

Kort oppsummert: En hybridjakke med dunpolstring foran og bak samt ermer i nylon og polyester. Mangelen på hette og det tynne materialet gjør denne jakken perfekt som mellomlag. Den varmer litt men tar seg best ut i kombinasjon med superundertøy og skalljakke. Jakken er polstret med 90 prosent andedun og 10 prosent fjær, kun dun som er restprodukter fra matindustrien, og gir en litt fluffy følelse. Den er myk og behagelig uten at den gir en WOW-følelse. 

PEAK HERR_no.jpgTest av:

Veiledende pris: 2 495 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Passform: Veldig true to size. Denne jakken er stram uten at den oppleves som for tight. Den er ikke veldig romslig og lar det ikke bli mye plass mellom kroppen og jakken. 

Komfort: En lett og tynn jakke som sitter veldig bra på kroppen. Den har en perfekt varme nå på starten av høsten, men bør byttes ut med en varmere jakke når temperaturen passerer null.  

Design: Veldig fin jakke. Det vågale mønsteret gir en moderne følelse som hylles av testpanelet. Fargen føles rett i høst. 

Kort oppsummert: En bra utviklet jakke med 90 prosent andedun og 10 prosent fjær som gir en fluffy følelse og varmende effekt. Jakken er litt varmere enn andre jakker i testen og du kan med fordel ha den som ytterlag når det er plussgrader. Pluss for jakkens justerbare hette som varmer og holder vind borte. Testpanelet liker den litt stramme passformen og hyller designet. Minus for at jakken kan oppleves som for tykk til å brukes som mellomlag. Alt i alt en fin og varm jakke som har en god pusteevne samtidig som den beskytter mot vind og til en viss grad vann.

WYTE JONATHAN HERR_no.jpgTest av:

Veiledende pris: 999 kroner. 

Finnes i fargene: , og .

Passform: En romslig jakke som gir mer plass til armene og magen, men holder seg fortsatt innenfor den normale størrelseskurven. Passer best for deg som er litt bredere siden den rette modellen ikke har strikk nederst som strammer inn jakken. 

Komfort: Jakken er ekstremt lett og merkes knapt på kroppen. Den sitter behagelig uten noe som forstyrrer eller gnager. Minus for hetta som oppleves som litt liten og ikke helt dekker pannen når det blåser.

Design: Deler av testpanelet elsker den rene looken og mener at den passer til alle. Andre hadde foretrukket et litt mer utskillende mønster, farge eller moderne detaljer.  

Kort oppsummert: Med en romslig passform passer denne jakken til deg som ikke er helt komfortabel i superstramme jakker. Isoleringen, bestående av 90 prosent andedun og 10 prosent fjær, er restprodukter fra matindustrien og gir en fluffy finish på jakken. Testpanelet skulle ønske den hadde en større hette som gikk litt mer fremover. Denne modellen anvendes først og fremst som ytterlag på kalde høstdager siden den kan oppleves som litt for puffy som mellomlag.

ADIDAS HERR_no.jpgTest av:

Veiledende pris: 1 295 kroner. 

Finnes i fargene:

Passform: En litt mer slim jakke som er normal i størrelsen. Den føles mer figursydd enn andre jakker i testen og sitter perfekt på deg med brede skuldre og smal midje.

Komfort: Veldig tynn jakke som føles svalere enn andre modeller i testen og med fordel anvendes tidlig på høsten før det blir alt for kaldt. Den sitter veldig behagelig på kroppen uten noe som stritter imot eller ganger. Den er stram rundt håndleddene og midjen slik at ingen kald luft kommer inn.  

Design: En jakke med en stilren look og en glinsete finish. Føles veldig sporty og passer perfekt på fotballkampen eller andre aktiviteter utendørs. 

Kort oppsummert: Sportsfantasten bør se hit! Denne modellen har en slim fit-passform og sitter bra på kroppen. Den er deilig og komfortabel på, fyllet av 80 prosent andedun og 20 prosent fjær gir et mykt og fluffy inntrykk. Pluss for innerlommen som holder mobilen din trygt oppbevart. Minus for hetta som oppleves som litt liten. Denne modellen er ikke den varmeste i testen, men den passer fint på vindfulle høstdager når det er mellom 5-15 grader utendørs.  

2117 HERR_no.jpgTest av:

Veiledende pris: 999 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Passform: Du får generøs armlengde og en romslig passform rundt magen i denne modellen. Den føles litt figursydd samtidig som strikket nederst gir et puffy inntrykk av jakken samtidig som den holdes tett.   

Komfort: Isoleringen i syntetisk primaloft gir en myk følelse og et veldig tynt materiale. Du kan med fordel ha en skalljakke over uten at du føler deg for påkledd.  

Design: Pluss for fargen som er en fin kombinasjon av blått og grått. Ellers et klassisk design på en tynn dunjakke som kunne vært litt morsommere. 

Kort oppsummert: En nyhet i høst som føles ut som et sikkert valg. Du får en litt varm jakke med syntetisk polstring som føles myk og deilig. Jakken passer best som ytterlag når det er et par plussgrader, men fungerer desto bedre som mellomlag når gradene synker under null. Materialet oppleves ikke som slitesterkt men heller ikke skjørt. Holder best under en skalljakke. Hetta er ikke justerbar, noe som hadde vært en fordel på vindfulle dager. Ellers en fin jakke du kan ha til og fra jobben men også pakke med deg på turen uten at den tar for mye plass. 

HAGLÖFS HERR_no.jpgTest av: 

Veiledende pris: 2 395 kroner. 

Finnes i fargene: , .

Passform: Normal i størrelsen. En rettere passform med mye romslighet rundt magen og ermene. Gir en litt fluffy følelse takket være den syntetiske polstringen QuadFusion Mimic.  

Komfort: En av de varmere jakkene i testen. Det er fortsatt en tynn multiliner, men den varmer godt når det er noen plussgrader utendørs. Du kan med fordel ha denne modellen til det er tid for å finne frem den varmeste jakken din. Den sitter deilig og gir en myk følelse. 

Design: Denne modellen gir en herlig outdoor-følelse og virker gitt å ha med seg ut på vandreturen. Ikke noe for den motebevisste.  

Kort oppsummert: Funksjonalitet er alfa og omega i Essens Mimic Hood. Hver detalj er gjennomtenkt, slik som den varmende syntetiske isoleringen til den justerbare hetta og stretchy partier under armene for høy bevegelsesfrihet. Pluss for at jakken er laget i et gjenvunnet materiale. Designmessig føles denne jakken som en gitt vinner i friluftslivet. Jakken er både tynn og lett, men oppleves fortsatt som fluffy takket være isoleringen. Den stramme passformen gjør at du kan anvende denne modellen som et varmende mellomlag, selv om den tar seg best ut som et ytterplagg. 

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Julklappstips honom
Mote & trender

11 julegavetips til han

1 dag siden
Nike_Metallic Clash.png
Mote & trender

Skinn inn i det nye året med Nike Metallic Clash

2 dager siden
Blacc tights
Mote & trender

Stor guide: Finn den rette tightsen fra Blacc

5 dager siden
Calvin klein_tröja.jpg
Mote & trender

6 julegaver du kan gi til deg selv

6 dager siden
NO-HEADER.jpg
Mote & trender

Myke sett som er best i test

02 dec 2018
Peak_JR_Frost
Mote & trender

15 varme favoritter til barn

01 dec 2018
fleece
Mote & trender

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

30 nov 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

29 nov 2018
sorel
Mote & trender

Guide: Finn de rette vinterskoene fra Sorel

26 nov 2018
Plock_Adidas
Mote & trender

10 sportswear-favoritter fra Adidas

22 nov 2018
Craft underställ syntet zip.jpg
Mote & trender

9 rosa superundertøy til henne

22 nov 2018
NIKE_HEADER_COLLAGE
Mote & trender

10 gymfavoritter fra Nike

22 nov 2018
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg
Mote & trender

Slik finner du den rette vinterjakken fra Didriksons

20 nov 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

TEST: Skibukser til henne

20 nov 2018
Adidas Copa 19
Mote & trender

De nye fotballskoene fra Adidas, Copa 19, er her!

20 nov 2018
Barnpjäxor
Mote & trender

Hvilke alpinstøvler skal jeg velge til barn?

19 nov 2018
Icebug dubbade löparskor NO
Mote & trender

Vi tester løpesko med pigger fra Icebug

18 nov 2018
vintersneakers
Mote & trender

7 høstsneakers som tåler regn og kulde

18 nov 2018
Black Friday tips honom
Mote & trender

Våre 12 beste Black Friday-kupp for ham

17 nov 2018
Black Friday barnen
Mote & trender

12 Black Friday-kupp for barna

17 nov 2018
Black Friday tips henne
Mote & trender

12 superkupp for henne på Black Friday

17 nov 2018
Skins_Seamless
Mote & trender

Sjekk ut Skins seamless-sortiment!

15 nov 2018
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg
Mote & trender

Den nye kolleksjonen fra Adidas – inspirert av Stella McCartney

14 nov 2018
driva
Mote & trender

Nå finnes det en sports-BH med ull

11 nov 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Vi tester Suuntos nye pulsklokke 9 G1

09 nov 2018
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg
Mote & trender

15 farsdagsgaver

08 nov 2018
Nike RN Division3.png
Mote & trender

Kolleksjonen som redder vinterløpingen

08 nov 2018
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png
Mote & trender

Feminin mønsterfest hos Odd Molly Ski

07 nov 2018
NO_header_DAM.jpg
Mote & trender

TEST! 15 vinterjakker som takler kulden

07 nov 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Stor test: Treningstrusene som har fått høyest score

04 nov 2018
alshammar
Mote & trender

Therese Alshammar tipser: Slik finner du den perfekte badedrakten

04 nov 2018
Overaller barn no
Mote & trender

Test av vinterens varmeste barnedresser

04 nov 2018
Skins_plagg
Mote & trender

Derfor skal du trene i kompresjonsplagg

01 nov 2018
shepherd tofflor 2018
Mote & trender

De deiligste tøflene kommer fra Shepherd

29 oct 2018
Header löpartights NO
Mote & trender

Best i test! 7 varme løpetights for ham

28 oct 2018
NO-Header-Nike-Shield.jpg
Mote & trender

Test! Så bra er Nikes nye vinterløpesko

28 oct 2018
5DS_2808.jpg
Mote & trender

Hvite nyheter hos Wyte Ski

27 oct 2018
Wyte jacka
Mote & trender

15 must-have plagg i høstens heteste farge

27 oct 2018
Header löpartights NO
Mote & trender

8 varme løpetights som er best i test

25 oct 2018
Nike Utility.png
Mote & trender

Sesongens løping sikrer du med nyheten Nike Shield

24 oct 2018
more news
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
Nike_Metallic Clash.png

Skinn inn i det nye året med Nike Metallic Clash

Vinterens mest skinnende treningskolleksjon er her! Metallic Clash fra Nike er en skinnende injeksjon av luksus som du ikke kan gå glipp av.

Mote & trender
Blacc tights

Stor guide: Finn den rette tightsen fra Blacc

Høy midje, børstet innside i fleece eller kompresjon? Det kan være vanskelig å finne frem i tights-jungelen. Vi guider deg blant de ulike tightsmodellene fra Blacc!

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
fleece

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

En fleecegenser er det optimale mellomlaget i vinter ettersom det både er mykt, varmt og ventilerer. Vår ekspert hjelper deg med å finne Den Perfekte Fleecen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

Vi har testet sesongens sklisikre favoritter for dame og herre.

Mote & trender
sorel

Guide: Finn de rette vinterskoene fra Sorel

Det kanadiske merket Sorel vet hvordan man skal lage ordentlige vintersko i god kvalitet. Vi hjelper deg med å finne de rette modellene til sesongens kalde, snøfylte og slapsete dager.

Mote & trender
Plock_Adidas

10 sportswear-favoritter fra Adidas

Adidas er fantastiske når det kommer til sportswear som vi helst vil bruke både på treningssenteret, på jobben og hjemme i sofaen. Disse 10 godbitene bør du ikke gå glipp av.

Mote & trender
Craft underställ syntet zip.jpg

9 rosa superundertøy til henne

Ni rosanyanser! Velg et fargerikt første lag for å lyse opp en ellers grå vinterdag. Her er damemodellene du ikke vil gå glipp av.

Mote & trender
NIKE_HEADER_COLLAGE

10 gymfavoritter fra Nike

Her er 10 favoritter fra Nike som holder like bra til og fra treningssenteret som under treningsøkten.

Mote & trender
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg

Slik finner du den rette vinterjakken fra Didriksons

Har du gått deg vill i vinterens utvalg av varme jakker? Vi hjelper deg med å finne den rette jakken fra Didriksons som passer til all slags vær denne sesongen.

Mote & trender
NO_header.jpg

TEST: Skibukser til henne

Snart er skisesongen her, som (forhåpentligvis) betyr mange herlige turer i langrennsløypene. Vi hjelper deg med å finne skibuksa som blir din beste venn under vinterens utendørsaktiviteter.

Mote & trender
Adidas Copa 19

De nye fotballskoene fra Adidas, Copa 19, er her!

Hele fotballverden holder pusten når de nye Copa 19 fra Adidas trer inn på markedet. Her er alt du trenger å vite om fotballskoene som har fått sin første makeover på 36 år.

Mote & trender