NO-Header-HERR.jpg

Test av våre beste mellomlagsjakker til herre

Trenger du en allsidig jakke som fungerer både som ytterlag på høsten og mellomlag på vinteren? Da er liner jakken det rette valget. Her er herremodellene som er best i test!

WYTE OLLE HERR_no.jpgTest av:

Veiledende pris: 799 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Passform: Normal i størrelsen men med en romslig passform. Du som er veldig bredskuldret kan oppleve denne modellen som litt stram rundt skuldrene, men ellers en passform som passer best for deg med en rettere kroppsfasong. 

Komfort: Du får full bevegelsesfrihet i denne modellen. Den sitter bra uten å være kjempedeilig, og den varmer lett tidlig på høsten. 

Design: Et nøytralt design. Ingenting som skiller seg ut og trekker til seg oppmerksomhet, men en modell og utseende som passer til de fleste. 

Kort oppsummert: En hybridjakke med dunpolstring foran og bak samt ermer i nylon og polyester. Mangelen på hette og det tynne materialet gjør denne jakken perfekt som mellomlag. Den varmer litt men tar seg best ut i kombinasjon med superundertøy og skalljakke. Jakken er polstret med 90 prosent andedun og 10 prosent fjær, kun dun som er restprodukter fra matindustrien, og gir en litt fluffy følelse. Den er myk og behagelig uten at den gir en WOW-følelse. 

PEAK HERR_no.jpgTest av:

Veiledende pris: 2 495 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Passform: Veldig true to size. Denne jakken er stram uten at den oppleves som for tight. Den er ikke veldig romslig og lar det ikke bli mye plass mellom kroppen og jakken. 

Komfort: En lett og tynn jakke som sitter veldig bra på kroppen. Den har en perfekt varme nå på starten av høsten, men bør byttes ut med en varmere jakke når temperaturen passerer null.  

Design: Veldig fin jakke. Det vågale mønsteret gir en moderne følelse som hylles av testpanelet. Fargen føles rett i høst. 

Kort oppsummert: En bra utviklet jakke med 90 prosent andedun og 10 prosent fjær som gir en fluffy følelse og varmende effekt. Jakken er litt varmere enn andre jakker i testen og du kan med fordel ha den som ytterlag når det er plussgrader. Pluss for jakkens justerbare hette som varmer og holder vind borte. Testpanelet liker den litt stramme passformen og hyller designet. Minus for at jakken kan oppleves som for tykk til å brukes som mellomlag. Alt i alt en fin og varm jakke som har en god pusteevne samtidig som den beskytter mot vind og til en viss grad vann.

NO-WYTE HERR JONATHAN.jpgTest av:

Veiledende pris: 999 kroner. 

Finnes i fargene: , og .

Passform: En romslig jakke som gir mer plass til armene og magen, men holder seg fortsatt innenfor den normale størrelseskurven. Passer best for deg som er litt bredere siden den rette modellen ikke har strikk nederst som strammer inn jakken. 

Komfort: Jakken er ekstremt lett og merkes knapt på kroppen. Den sitter behagelig uten noe som forstyrrer eller gnager. Minus for hetta som oppleves som litt liten og ikke helt dekker pannen når det blåser.

Design: Deler av testpanelet elsker den rene looken og mener at den passer til alle. Andre hadde foretrukket et litt mer utskillende mønster, farge eller moderne detaljer.  

Kort oppsummert: Med en romslig passform passer denne jakken til deg som ikke er helt komfortabel i superstramme jakker. Isoleringen, bestående av 90 prosent andedun og 10 prosent fjær, er restprodukter fra matindustrien og gir en fluffy finish på jakken. Testpanelet skulle ønske den hadde en større hette som gikk litt mer fremover. Denne modellen anvendes først og fremst som ytterlag på kalde høstdager siden den kan oppleves som litt for puffy som mellomlag.

ADIDAS HERR_no.jpgTest av:

Veiledende pris: 1 295 kroner. 

Finnes i fargene:

Passform: En litt mer slim jakke som er normal i størrelsen. Den føles mer figursydd enn andre jakker i testen og sitter perfekt på deg med brede skuldre og smal midje.

Komfort: Veldig tynn jakke som føles svalere enn andre modeller i testen og med fordel anvendes tidlig på høsten før det blir alt for kaldt. Den sitter veldig behagelig på kroppen uten noe som stritter imot eller ganger. Den er stram rundt håndleddene og midjen slik at ingen kald luft kommer inn.  

Design: En jakke med en stilren look og en glinsete finish. Føles veldig sporty og passer perfekt på fotballkampen eller andre aktiviteter utendørs. 

Kort oppsummert: Sportsfantasten bør se hit! Denne modellen har en slim fit-passform og sitter bra på kroppen. Den er deilig og komfortabel på, fyllet av 80 prosent andedun og 20 prosent fjær gir et mykt og fluffy inntrykk. Pluss for innerlommen som holder mobilen din trygt oppbevart. Minus for hetta som oppleves som litt liten. Denne modellen er ikke den varmeste i testen, men den passer fint på vindfulle høstdager når det er mellom 5-15 grader utendørs.  

2117 HERR_no.jpgTest av:

Veiledende pris: 999 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Passform: Du får generøs armlengde og en romslig passform rundt magen i denne modellen. Den føles litt figursydd samtidig som strikket nederst gir et puffy inntrykk av jakken samtidig som den holdes tett.   

Komfort: Isoleringen i syntetisk primaloft gir en myk følelse og et veldig tynt materiale. Du kan med fordel ha en skalljakke over uten at du føler deg for påkledd.  

Design: Pluss for fargen som er en fin kombinasjon av blått og grått. Ellers et klassisk design på en tynn dunjakke som kunne vært litt morsommere. 

Kort oppsummert: En nyhet i høst som føles ut som et sikkert valg. Du får en litt varm jakke med syntetisk polstring som føles myk og deilig. Jakken passer best som ytterlag når det er et par plussgrader, men fungerer desto bedre som mellomlag når gradene synker under null. Materialet oppleves ikke som slitesterkt men heller ikke skjørt. Holder best under en skalljakke. Hetta er ikke justerbar, noe som hadde vært en fordel på vindfulle dager. Ellers en fin jakke du kan ha til og fra jobben men også pakke med deg på turen uten at den tar for mye plass. 

HAGLÖFS HERR_no.jpgTest av: 

Veiledende pris: 2 395 kroner. 

Finnes i fargene: , .

Passform: Normal i størrelsen. En rettere passform med mye romslighet rundt magen og ermene. Gir en litt fluffy følelse takket være den syntetiske polstringen QuadFusion Mimic.  

Komfort: En av de varmere jakkene i testen. Det er fortsatt en tynn multiliner, men den varmer godt når det er noen plussgrader utendørs. Du kan med fordel ha denne modellen til det er tid for å finne frem den varmeste jakken din. Den sitter deilig og gir en myk følelse. 

Design: Denne modellen gir en herlig outdoor-følelse og virker gitt å ha med seg ut på vandreturen. Ikke noe for den motebevisste.  

Kort oppsummert: Funksjonalitet er alfa og omega i Essens Mimic Hood. Hver detalj er gjennomtenkt, slik som den varmende syntetiske isoleringen til den justerbare hetta og stretchy partier under armene for høy bevegelsesfrihet. Pluss for at jakken er laget i et gjenvunnet materiale. Designmessig føles denne jakken som en gitt vinner i friluftslivet. Jakken er både tynn og lett, men oppleves fortsatt som fluffy takket være isoleringen. Den stramme passformen gjør at du kan anvende denne modellen som et varmende mellomlag, selv om den tar seg best ut som et ytterplagg. 

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

puma hybrid
Mote & trender

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

1 dag siden
Birkenstock rosa
Mote & trender

Slik tar du vare på dine Birkenstock

3 dager siden
Helly Hansen seglarjacka
Mote & trender

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

08 jun 2019
Nike träningssko
Mote & trender

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

06 jun 2019
Kari Traa
Mote & trender

Guide: Velg riktig treningsveske

06 jun 2019
header-väskor.jpg
Mote & trender

TEST: De beste treningsveskene våre

06 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Mote & trender

Lettere og smidigere – nyheten Pegasus 36 er her!

06 jun 2019
yogatights blacc
Mote & trender

Slik velger du yogatights

06 jun 2019
Superga 2750
Mote & trender

Superga – de eneste tøyskoene du trenger

30 may 2019
Saint Loye
Mote & trender

Tenk over dette når du skal kjøpe ridebukser

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony
Mote & trender

Derfor skal barnet ditt leke i løpesko

29 may 2019
Nike
Mote & trender

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

28 may 2019
Teva Hurricane
Mote & trender

Tips! Sommerens beste funksjonelle sandaler

27 may 2019
segling
Mote & trender

Guide: Kle deg riktig for seiling

27 may 2019
Nike
Mote & trender

Derfor skal du sporte med stil

24 may 2019
yogatights header
Mote & trender

Test: Vårens mest komfortable yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi
Mote & trender

Hyll Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1
Mote & trender

Test! Så bra er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Mote & trender

11 treningstights med lommer

16 may 2019
Nike
Mote & trender

Fotballfest med de nye plaggene fra Nike

16 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Mote & trender

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

14 may 2019
Test löpartröjor
Mote & trender

Vi har testet fem nye løpetrøyer til menn 2019

13 may 2019
Nike
Mote & trender

Danseren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego tar ekstreme moves"

13 may 2019
Dasia Starlily Bow
Mote & trender

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

11 may 2019
Header löpartröjor dam
Mote & trender

Sesongens beste løpetrøyer til henne

07 may 2019
Epic React
Mote & trender

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

07 may 2019
Nike Icon Clash
Mote & trender

Nyhetene fra Nike gir oss surfevibber

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Mote & trender

9 trendy solbriller for sommeren 2019

06 may 2019
Nike Tech pack
Mote & trender

Plaggene fra Nike Tech Pack som du ikke vil gå glipp av

06 may 2019
Test av regnjackor
Mote & trender

Test! De 3 beste regnjakkene til ham 2019

06 may 2019
Adidas trailskor
Mote & trender

Proffene tester terrengsko fra Adidas

04 may 2019
Peak Performance skaljackor
Mote & trender

Nytt og vanntett fra Peak Performance

04 may 2019
Fotbollsskor header
Mote & trender

Fotballskoene til juniorer som er best i test

03 may 2019
Löparbh 2019
Mote & trender

Test: Sports-BH'er til løping 2019

02 may 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Mote & trender

Forskjellen mellom fotballsko beregnet for kunst- og naturgress

01 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Mote & trender

Test! Den beste badedrakten til svømming

30 apr 2019
Header_DAM.jpg
Mote & trender

Regnjakkene til henne som er best i test

26 apr 2019
Icebreaker merinoull
Mote & trender

Derfor skal du løpe i merinoull

26 apr 2019
Så vet du om skon passar
Mote & trender

Guide: velg riktige fotballsko

26 apr 2019
Didriksssons
Mote & trender

Slik vet du om jakken din er vanntett

26 apr 2019
more news
puma hybrid

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

Sportamores store SOMMERSALG er i gang. Sjekk ut disse gullkornene og begi deg ut på løpetur.

1 dag siden
Mote & trender
Birkenstock rosa

Slik tar du vare på dine Birkenstock

Birkenstock er en klassiker når det kommer til gode, ergonomiske og fine sandaler. Skoene er av høy kvalitet, og det finnes noen knep for at de skal holde så lenge som mulig.

3 dager siden
Mote & trender
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

Alle som har seilet i norsk farvann vet at sommeren aldri er feilfri. Det er på tide å gå til innkjøp av en vanntett seilerjakke nå som seilersesongen er i gang. Dette skal du tenke på.

08 jun 2019
Mote & trender
Nike träningssko

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

Nike beskriver nyheten Varsity Compete TR 2 som en skomodell med godt grep og stabilitet, og som egner seg til de fleste anledninger. Vi lot PT-en Chand Smith svette i de nye skoene for å se om modellen holder hva de lover. Så bra er modellen, ifølge ham!

06 jun 2019
Mote & trender
Kari Traa

Guide: Velg riktig treningsveske

Plass til matpakke og laptop? Ryggsekk eller skulderveske? Slik finner du treningsvesken med de riktige funksjonene for deg.

06 jun 2019
Mote & trender
header-väskor.jpg

TEST: De beste treningsveskene våre

En bra treningsveske kan gjøre det lettere for deg med jobb, trening, pendling og alt det innebærer. Vi har testet åtte ulike treningsvesker, se hvilken som passer best til deg!

06 jun 2019
Mote & trender
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – nyheten Pegasus 36 er her!

Den nyeste oppdateringen av Nike-klassikeren Pegasus har landet! Modellen er lettere, raskere og finere enn noensinne.

06 jun 2019
Mote & trender
yogatights blacc

Slik velger du yogatights

Når du utøver yoga skal du aldri føle deg hindret i bevegelsene dine, derfor bør du stille høye krav til tightsen du har på deg. Her er detaljene du skal se etter når du velger yogatights.

06 jun 2019
Mote & trender
Superga 2750

Superga – de eneste tøyskoene du trenger

Trendy sneakers som er vennlige mot lommeboken og som aldri går av moten, vi snakker selvfølgelig om tøyskoene fra Superga. Her er historien bak merket og de tre mest populære modellene du ikke vil gå glipp av.

30 may 2019
Mote & trender
Saint Loye

Tenk over dette når du skal kjøpe ridebukser

Lengter du etter varme rideturer på sommeren? Maksimer opplevelsen for deg og hesten din i riktig ridebukse. Eksperten forklarer hvordan du skal tenke rundt valg av passform, forsterkninger og ikke minst hvordan du vasker buksen for lang holdbarhet.

29 may 2019
Mote & trender
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal barnet ditt leke i løpesko

Vær snill med føttene til barna dine og gjør lekingen utendørs til en fryd i et par løpesko. Eksperten forklarer hvorfor det er like viktig med løpesko til barn som til voksne.

29 may 2019
Mote & trender
Nike

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

Trenger treningsgarderoben din ny stilinspirasjon? Her får du stylistens beste tips til hvordan du kler deg trendy på treningsøkten i sommer!

28 may 2019
Mote & trender
Teva Hurricane

Tips! Sommerens beste funksjonelle sandaler

Det er lett å få gnagsår av våte sokker i sneakers. Hva sier du til å droppe det i år og gå over til et par ventilerende og funksjonelle sandaler, som er like svale som de er komfortable.

27 may 2019
Mote & trender
segling

Guide: Kle deg riktig for seiling

Er det på tide å kaste loss og dra til sjøs? Gjør seilturen enda mer behagelig ved å være utstyrt med riktige klær. Her er guiden som holder deg på riktig kurs!

27 may 2019
Mote & trender
Nike

Derfor skal du sporte med stil

Du har vel ikke gått glipp av vår nye kampanje Sporta stilen? Vi vil inspirere deg og din garderobe for å øke treningslysten!

24 may 2019
Mote & trender