NO-Header-HERR.jpg

Test av høstens beste liner jakker til ham

Trenger du en allsidig jakke som fungerer både som ytterlag på høsten og mellomlag på vinteren? Da er liner jakken det rette valget. Her er herremodellene som er best i test!

WYTE OLLE HERR_no.jpgTest av:

Veiledende pris: 799 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Passform: Normal i størrelsen men med en romslig passform. Du som er veldig bredskuldret kan oppleve denne modellen som litt stram rundt skuldrene, men ellers en passform som passer best for deg med en rettere kroppsfasong. 

Komfort: Du får full bevegelsesfrihet i denne modellen. Den sitter bra uten å være kjempedeilig, og den varmer lett tidlig på høsten. 

Design: Et nøytralt design. Ingenting som skiller seg ut og trekker til seg oppmerksomhet, men en modell og utseende som passer til de fleste. 

Kort oppsummert: En hybridjakke med dunpolstring foran og bak samt ermer i nylon og polyester. Mangelen på hette og det tynne materialet gjør denne jakken perfekt som mellomlag. Den varmer litt men tar seg best ut i kombinasjon med superundertøy og skalljakke. Jakken er polstret med 90 prosent andedun og 10 prosent fjær, kun dun som er restprodukter fra matindustrien, og gir en litt fluffy følelse. Den er myk og behagelig uten at den gir en WOW-følelse. 

PEAK HERR_no.jpgTest av:

Veiledende pris: 2 495 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Passform: Veldig true to size. Denne jakken er stram uten at den oppleves som for tight. Den er ikke veldig romslig og lar det ikke bli mye plass mellom kroppen og jakken. 

Komfort: En lett og tynn jakke som sitter veldig bra på kroppen. Den har en perfekt varme nå på starten av høsten, men bør byttes ut med en varmere jakke når temperaturen passerer null.  

Design: Veldig fin jakke. Det vågale mønsteret gir en moderne følelse som hylles av testpanelet. Fargen føles rett i høst. 

Kort oppsummert: En bra utviklet jakke med 90 prosent andedun og 10 prosent fjær som gir en fluffy følelse og varmende effekt. Jakken er litt varmere enn andre jakker i testen og du kan med fordel ha den som ytterlag når det er plussgrader. Pluss for jakkens justerbare hette som varmer og holder vind borte. Testpanelet liker den litt stramme passformen og hyller designet. Minus for at jakken kan oppleves som for tykk til å brukes som mellomlag. Alt i alt en fin og varm jakke som har en god pusteevne samtidig som den beskytter mot vind og til en viss grad vann.

WYTE JONATHAN HERR_no.jpgTest av:

Veiledende pris: 999 kroner. 

Finnes i fargene: , og .

Passform: En romslig jakke som gir mer plass til armene og magen, men holder seg fortsatt innenfor den normale størrelseskurven. Passer best for deg som er litt bredere siden den rette modellen ikke har strikk nederst som strammer inn jakken. 

Komfort: Jakken er ekstremt lett og merkes knapt på kroppen. Den sitter behagelig uten noe som forstyrrer eller gnager. Minus for hetta som oppleves som litt liten og ikke helt dekker pannen når det blåser.

Design: Deler av testpanelet elsker den rene looken og mener at den passer til alle. Andre hadde foretrukket et litt mer utskillende mønster, farge eller moderne detaljer.  

Kort oppsummert: Med en romslig passform passer denne jakken til deg som ikke er helt komfortabel i superstramme jakker. Isoleringen, bestående av 90 prosent andedun og 10 prosent fjær, er restprodukter fra matindustrien og gir en fluffy finish på jakken. Testpanelet skulle ønske den hadde en større hette som gikk litt mer fremover. Denne modellen anvendes først og fremst som ytterlag på kalde høstdager siden den kan oppleves som litt for puffy som mellomlag.

ADIDAS HERR_no.jpgTest av:

Veiledende pris: 1 295 kroner. 

Finnes i fargene:

Passform: En litt mer slim jakke som er normal i størrelsen. Den føles mer figursydd enn andre jakker i testen og sitter perfekt på deg med brede skuldre og smal midje.

Komfort: Veldig tynn jakke som føles svalere enn andre modeller i testen og med fordel anvendes tidlig på høsten før det blir alt for kaldt. Den sitter veldig behagelig på kroppen uten noe som stritter imot eller ganger. Den er stram rundt håndleddene og midjen slik at ingen kald luft kommer inn.  

Design: En jakke med en stilren look og en glinsete finish. Føles veldig sporty og passer perfekt på fotballkampen eller andre aktiviteter utendørs. 

Kort oppsummert: Sportsfantasten bør se hit! Denne modellen har en slim fit-passform og sitter bra på kroppen. Den er deilig og komfortabel på, fyllet av 80 prosent andedun og 20 prosent fjær gir et mykt og fluffy inntrykk. Pluss for innerlommen som holder mobilen din trygt oppbevart. Minus for hetta som oppleves som litt liten. Denne modellen er ikke den varmeste i testen, men den passer fint på vindfulle høstdager når det er mellom 5-15 grader utendørs.  

2117 HERR_no.jpgTest av:

Veiledende pris: 999 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Passform: Du får generøs armlengde og en romslig passform rundt magen i denne modellen. Den føles litt figursydd samtidig som strikket nederst gir et puffy inntrykk av jakken samtidig som den holdes tett.   

Komfort: Isoleringen i syntetisk primaloft gir en myk følelse og et veldig tynt materiale. Du kan med fordel ha en skalljakke over uten at du føler deg for påkledd.  

Design: Pluss for fargen som er en fin kombinasjon av blått og grått. Ellers et klassisk design på en tynn dunjakke som kunne vært litt morsommere. 

Kort oppsummert: En nyhet i høst som føles ut som et sikkert valg. Du får en litt varm jakke med syntetisk polstring som føles myk og deilig. Jakken passer best som ytterlag når det er et par plussgrader, men fungerer desto bedre som mellomlag når gradene synker under null. Materialet oppleves ikke som slitesterkt men heller ikke skjørt. Holder best under en skalljakke. Hetta er ikke justerbar, noe som hadde vært en fordel på vindfulle dager. Ellers en fin jakke du kan ha til og fra jobben men også pakke med deg på turen uten at den tar for mye plass. 

HAGLÖFS HERR_no.jpgTest av: 

Veiledende pris: 2 395 kroner. 

Finnes i fargene: , .

Passform: Normal i størrelsen. En rettere passform med mye romslighet rundt magen og ermene. Gir en litt fluffy følelse takket være den syntetiske polstringen QuadFusion Mimic.  

Komfort: En av de varmere jakkene i testen. Det er fortsatt en tynn multiliner, men den varmer godt når det er noen plussgrader utendørs. Du kan med fordel ha denne modellen til det er tid for å finne frem den varmeste jakken din. Den sitter deilig og gir en myk følelse. 

Design: Denne modellen gir en herlig outdoor-følelse og virker gitt å ha med seg ut på vandreturen. Ikke noe for den motebevisste.  

Kort oppsummert: Funksjonalitet er alfa og omega i Essens Mimic Hood. Hver detalj er gjennomtenkt, slik som den varmende syntetiske isoleringen til den justerbare hetta og stretchy partier under armene for høy bevegelsesfrihet. Pluss for at jakken er laget i et gjenvunnet materiale. Designmessig føles denne jakken som en gitt vinner i friluftslivet. Jakken er både tynn og lett, men oppleves fortsatt som fluffy takket være isoleringen. Den stramme passformen gjør at du kan anvende denne modellen som et varmende mellomlag, selv om den tar seg best ut som et ytterplagg. 

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Sportswear herr
Mote & trender

Fargerikt og oversized for menn i høst

18 timer siden
4_HH_banner_490x330.jpg
Mote & trender

Derfor er Helly Hansen Lifa sesongens sikreste kjøp

1 dag siden
NO_header.jpg
Mote & trender

Stor test av 10 superundertøy i syntet

2 dager siden
Wyte
Mote & trender

Hold føttene varme med Wyte

2 dager siden
NO_header.jpg
Mote & trender

TEST! 12 varme ullundertøy

3 dager siden
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png
Mote & trender

Den nye kolleksjonen fra Wyte er her

4 dager siden
kari traa
Mote & trender

Den ukjente historien bak ullundertøyet Rose fra Kari Traa

6 dager siden
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg
Mote & trender

12 fluffy teddygensere

6 dager siden
Russell Athletic
Mote & trender

Høstens fineste hoodies kommer fra Russell Athletic

6 dager siden
ida b olsson
Mote & trender

Kle deg riktig når du skal gå eller løpe i kula

6 dager siden
Reflexplagg löpning
Mote & trender

14 refleksplagg for høstløping

10 oct 2018
wyte_jackor_2018.png
Mote & trender

Herrejakkene du ikke vil gå glipp av i høst

09 oct 2018
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg
Mote & trender

Luksuriøs naturlighet i Nike Terra Perma

09 oct 2018
J. lindeberg
Mote & trender

J. Lindeberg - nyhet på Sportamore!

08 oct 2018
NO-Header-HERR.jpg
Mote & trender

Test av høstens beste liner jakker til ham

08 oct 2018
Blacc jet vest
Mote & trender

Vi tester løpevesten Jet fra Blacc

07 oct 2018
NO-Header-DAM.jpg
Mote & trender

Best i test! Liner jakke til dame

07 oct 2018
5DS_4386.jpg
Mote & trender

Hike with Wyte – høstens favoritter er her!

07 oct 2018
Blundstone
Mote & trender

Nytt tidløst skomerke på Sportamore

04 oct 2018
HEADER_NO.jpg
Mote & trender

Stor test! De beste pulsklokkene våre i alle prisklasser

03 oct 2018
Vinterstövlar NO
Mote & trender

Vinterstøvlene for barn som er best i test!

02 oct 2018
Björnen Didriksons
Mote & trender

Våre topp 3 vinterdresser fra Didriksons

01 oct 2018
Pax
Mote & trender

Nytt skomerke for barna: Pax

29 sep 2018
Adidas Spectral Mode Pack
Mote & trender

Er pastell det nye svart?

28 sep 2018
asics
Mote & trender

Det beste utstyret for å løpe på høsten og vinteren

28 sep 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Høstens store test av løpejakker til dame og herre

28 sep 2018
Björnen 501845-169 Biggles glove Biggles hat.jpg
Mote & trender

Dette bør du tenke på når du skal gå til innkjøp av vinterdresser til barna

26 sep 2018
Mössor
Mote & trender

10 nye luer som holder hodet varmt

26 sep 2018
7332941108129_002_d4e8564e90dd41ccb8f82ab2202e1e2d.jpg
Mote & trender

12 herlige høstkjøp for henne

26 sep 2018
7322710412977_001_2f678a04a2c34ab19432d46d1ebf25b2.jpg
Mote & trender

10 høst- og vintervarme kjøp for ham

26 sep 2018
Happy socks
Mote & trender

Gjør noen glad med Happy socks!

24 sep 2018
Fleecetröjor
Mote & trender

Test: Våre beste mellomlag

23 sep 2018
NO_header_dam.jpg
Mote & trender

Løpesko 2018: Best i test for dame

21 sep 2018
Josefin Jensen
Mote & trender

Topp høstlooken med fargerike ytterplagg

20 sep 2018
reebok linnen
Mote & trender

De mest moderne treningstoppene akkurat nå

20 sep 2018
header.jpg
Mote & trender

Høstens store test av løpesko for menn 2018

20 sep 2018
Skärmavbild 2018-09-18 kl. 09.16.20.png
Mote & trender

Derfor er Defy de hotteste treningsskoene fra Puma

19 sep 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Bli en bag lady!

19 sep 2018
Pendlarjackor dam NO
Mote & trender

TEST: De beste pendlerjakkene til henne

18 sep 2018
Pendlarjackor herr NO
Mote & trender

Best i test! Pendlerjakker til ham

18 sep 2018
more news
Sportswear herr

Fargerikt og oversized for menn i høst

Influenceren John Fornander har full oversikt over sesongens trender når det gjelder sporty ytterplagg. Her deler han noen fine tips.

Mote & trender
4_HH_banner_490x330.jpg

Derfor er Helly Hansen Lifa sesongens sikreste kjøp

Lifa fra Helly Hansen er et klassisk basislag som fungerer året rundt. Vi vet hvorfor superundertøyet har blitt så populært.

Mote & trender
NO_header.jpg

Stor test av 10 superundertøy i syntet

Det nærmer seg vinterløping og skikjøring! Sats på syntetisk superundertøy som transporterer bort svette og holder kroppen tørr. Vi tester ti favoritter til dame og herre.

Mote & trender
Wyte

Hold føttene varme med Wyte

Er du ute etter nye sko til den kjølige sesongen? Wyte lanserer for første gang en kolleksjon med vintersko, som er komfortable og fine for både dame og herre.

Mote & trender
NO_header.jpg

TEST! 12 varme ullundertøy

Vår kaldeste årstid er på vei og det er på tide å utstyre seg med et varmt lag. Vi har testet sesongens mest populære ullundertøy.

Mote & trender
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png

Den nye kolleksjonen fra Wyte er her

Komfortabelt, mykt og fint. Der har du kolleksjonen fra sportswear-merket Wyte. Ta en nærmere titt på de nye plaggene her!

Mote & trender
kari traa

Den ukjente historien bak ullundertøyet Rose fra Kari Traa

Kari Traa´s bestselger-ull, Rose, har blitt et ikon for den nordiske vinteren. Derimot er det få som vet hvor det elskede mønsteret kommer fra.

Mote & trender
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg

12 fluffy teddygensere

Teddygenseren er uten tvil sesongens mykeste trend. Utstyr hele familien i det myke pile-materialet!

Mote & trender
Russell Athletic

Høstens fineste hoodies kommer fra Russell Athletic

Ser du etter klær som gir deg den fine og sporty looken? Merket Russell Athletic passer i byen, på trening, på fritiden eller bare på jobben når du vil ha en mer avslappet stil.

Mote & trender
ida b olsson

Kle deg riktig når du skal gå eller løpe i kula

Kaldere vær betyr ikke nødvendigvis at du må flytte treningen inn på treningssenteret. Helseinspirasjonen Ida B Olsson vet hvordan du kler deg best etter været.

Mote & trender
Reflexplagg löpning

14 refleksplagg for høstløping

Gjør deg synlig med refleks! Vi har samlet 14 løpenyheter som er spesielt tilpasset for høst- og vintermørket.

Mote & trender
wyte_jackor_2018.png

Herrejakkene du ikke vil gå glipp av i høst

Ser du etter varmt, deilig og trendy yttertøy? Her er miniguiden til Wytes hete høst- og vinterjakker for menn 2018.

Mote & trender
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg

Luksuriøs naturlighet i Nike Terra Perma

Nike Terra Perma er en løpekolleksjon med myke, naturlige nyanser som gjenspeiler frihetsfølelsen klærne gir deg når du løper.

Mote & trender
J. lindeberg

J. Lindeberg - nyhet på Sportamore!

J. Lindeberg har fra starten av koblet sport og mote sammen på en moderne måte som utfordrer den tradisjonelle motetanken. Nå har endelig de fine skiklærne deres kommet inn til oss på Sportamore!

Mote & trender
NO-Header-HERR.jpg

Test av høstens beste liner jakker til ham

Trenger du en allsidig jakke som fungerer både som ytterlag på høsten og mellomlag på vinteren? Da er liner jakken det rette valget. Her er herremodellene som er best i test!

Mote & trender