NO-Header-HERR.jpg

Test av våre beste mellomlagsjakker til herre

Trenger du en allsidig jakke som fungerer både som ytterlag på høsten og mellomlag på vinteren? Da er liner jakken det rette valget. Her er herremodellene som er best i test!

WYTE OLLE HERR_no.jpgTest av:

Veiledende pris: 799 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Passform: Normal i størrelsen men med en romslig passform. Du som er veldig bredskuldret kan oppleve denne modellen som litt stram rundt skuldrene, men ellers en passform som passer best for deg med en rettere kroppsfasong. 

Komfort: Du får full bevegelsesfrihet i denne modellen. Den sitter bra uten å være kjempedeilig, og den varmer lett tidlig på høsten. 

Design: Et nøytralt design. Ingenting som skiller seg ut og trekker til seg oppmerksomhet, men en modell og utseende som passer til de fleste. 

Kort oppsummert: En hybridjakke med dunpolstring foran og bak samt ermer i nylon og polyester. Mangelen på hette og det tynne materialet gjør denne jakken perfekt som mellomlag. Den varmer litt men tar seg best ut i kombinasjon med superundertøy og skalljakke. Jakken er polstret med 90 prosent andedun og 10 prosent fjær, kun dun som er restprodukter fra matindustrien, og gir en litt fluffy følelse. Den er myk og behagelig uten at den gir en WOW-følelse. 

PEAK HERR_no.jpgTest av:

Veiledende pris: 2 495 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Passform: Veldig true to size. Denne jakken er stram uten at den oppleves som for tight. Den er ikke veldig romslig og lar det ikke bli mye plass mellom kroppen og jakken. 

Komfort: En lett og tynn jakke som sitter veldig bra på kroppen. Den har en perfekt varme nå på starten av høsten, men bør byttes ut med en varmere jakke når temperaturen passerer null.  

Design: Veldig fin jakke. Det vågale mønsteret gir en moderne følelse som hylles av testpanelet. Fargen føles rett i høst. 

Kort oppsummert: En bra utviklet jakke med 90 prosent andedun og 10 prosent fjær som gir en fluffy følelse og varmende effekt. Jakken er litt varmere enn andre jakker i testen og du kan med fordel ha den som ytterlag når det er plussgrader. Pluss for jakkens justerbare hette som varmer og holder vind borte. Testpanelet liker den litt stramme passformen og hyller designet. Minus for at jakken kan oppleves som for tykk til å brukes som mellomlag. Alt i alt en fin og varm jakke som har en god pusteevne samtidig som den beskytter mot vind og til en viss grad vann.

NO-WYTE HERR JONATHAN.jpgTest av:

Veiledende pris: 999 kroner. 

Finnes i fargene: , og .

Passform: En romslig jakke som gir mer plass til armene og magen, men holder seg fortsatt innenfor den normale størrelseskurven. Passer best for deg som er litt bredere siden den rette modellen ikke har strikk nederst som strammer inn jakken. 

Komfort: Jakken er ekstremt lett og merkes knapt på kroppen. Den sitter behagelig uten noe som forstyrrer eller gnager. Minus for hetta som oppleves som litt liten og ikke helt dekker pannen når det blåser.

Design: Deler av testpanelet elsker den rene looken og mener at den passer til alle. Andre hadde foretrukket et litt mer utskillende mønster, farge eller moderne detaljer.  

Kort oppsummert: Med en romslig passform passer denne jakken til deg som ikke er helt komfortabel i superstramme jakker. Isoleringen, bestående av 90 prosent andedun og 10 prosent fjær, er restprodukter fra matindustrien og gir en fluffy finish på jakken. Testpanelet skulle ønske den hadde en større hette som gikk litt mer fremover. Denne modellen anvendes først og fremst som ytterlag på kalde høstdager siden den kan oppleves som litt for puffy som mellomlag.

ADIDAS HERR_no.jpgTest av:

Veiledende pris: 1 295 kroner. 

Finnes i fargene:

Passform: En litt mer slim jakke som er normal i størrelsen. Den føles mer figursydd enn andre jakker i testen og sitter perfekt på deg med brede skuldre og smal midje.

Komfort: Veldig tynn jakke som føles svalere enn andre modeller i testen og med fordel anvendes tidlig på høsten før det blir alt for kaldt. Den sitter veldig behagelig på kroppen uten noe som stritter imot eller ganger. Den er stram rundt håndleddene og midjen slik at ingen kald luft kommer inn.  

Design: En jakke med en stilren look og en glinsete finish. Føles veldig sporty og passer perfekt på fotballkampen eller andre aktiviteter utendørs. 

Kort oppsummert: Sportsfantasten bør se hit! Denne modellen har en slim fit-passform og sitter bra på kroppen. Den er deilig og komfortabel på, fyllet av 80 prosent andedun og 20 prosent fjær gir et mykt og fluffy inntrykk. Pluss for innerlommen som holder mobilen din trygt oppbevart. Minus for hetta som oppleves som litt liten. Denne modellen er ikke den varmeste i testen, men den passer fint på vindfulle høstdager når det er mellom 5-15 grader utendørs.  

2117 HERR_no.jpgTest av:

Veiledende pris: 999 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Passform: Du får generøs armlengde og en romslig passform rundt magen i denne modellen. Den føles litt figursydd samtidig som strikket nederst gir et puffy inntrykk av jakken samtidig som den holdes tett.   

Komfort: Isoleringen i syntetisk primaloft gir en myk følelse og et veldig tynt materiale. Du kan med fordel ha en skalljakke over uten at du føler deg for påkledd.  

Design: Pluss for fargen som er en fin kombinasjon av blått og grått. Ellers et klassisk design på en tynn dunjakke som kunne vært litt morsommere. 

Kort oppsummert: En nyhet i høst som føles ut som et sikkert valg. Du får en litt varm jakke med syntetisk polstring som føles myk og deilig. Jakken passer best som ytterlag når det er et par plussgrader, men fungerer desto bedre som mellomlag når gradene synker under null. Materialet oppleves ikke som slitesterkt men heller ikke skjørt. Holder best under en skalljakke. Hetta er ikke justerbar, noe som hadde vært en fordel på vindfulle dager. Ellers en fin jakke du kan ha til og fra jobben men også pakke med deg på turen uten at den tar for mye plass. 

HAGLÖFS HERR_no.jpgTest av: 

Veiledende pris: 2 395 kroner. 

Finnes i fargene: , .

Passform: Normal i størrelsen. En rettere passform med mye romslighet rundt magen og ermene. Gir en litt fluffy følelse takket være den syntetiske polstringen QuadFusion Mimic.  

Komfort: En av de varmere jakkene i testen. Det er fortsatt en tynn multiliner, men den varmer godt når det er noen plussgrader utendørs. Du kan med fordel ha denne modellen til det er tid for å finne frem den varmeste jakken din. Den sitter deilig og gir en myk følelse. 

Design: Denne modellen gir en herlig outdoor-følelse og virker gitt å ha med seg ut på vandreturen. Ikke noe for den motebevisste.  

Kort oppsummert: Funksjonalitet er alfa og omega i Essens Mimic Hood. Hver detalj er gjennomtenkt, slik som den varmende syntetiske isoleringen til den justerbare hetta og stretchy partier under armene for høy bevegelsesfrihet. Pluss for at jakken er laget i et gjenvunnet materiale. Designmessig føles denne jakken som en gitt vinner i friluftslivet. Jakken er både tynn og lett, men oppleves fortsatt som fluffy takket være isoleringen. Den stramme passformen gjør at du kan anvende denne modellen som et varmende mellomlag, selv om den tar seg best ut som et ytterplagg. 

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg
Mote & trender

Yes! Nå har vi fått inn Nike Plus size collection

22 timer siden
Puma Jaab XT
Mote & trender

Vi har testet Pumas nye treningssko, Jaab XT

23 timer siden
Saucony.png
Mote & trender

10 grunner til å elske Saucony Kinvara

1 dag siden
Blacc yoga
Mote & trender

Vårlige nyheter fra Blacc yoga

2 dager siden
TommySport
Mote & trender

Hei Tommy Sport!

5 dager siden
Peak Chill Zip Hood Womanpng
Mote & trender

Her er din nye må ha-genser fra Peak Performance!

6 dager siden
Sport-bh Nike Tech Pack
Mote & trender

Sportamores store guide til riktig sports-BH

10 feb 2019
Seamlesstights
Mote & trender

Endelig! Vi tester seamless tights

08 feb 2019
Miniband
Mote & trender

Test: Våre beste miniband

08 feb 2019
Adidas Exhibit Pack
Mote & trender

Guide: Finn de rette fotballskoene fra Adidas

05 feb 2019
svea_sneakers.jpg
Mote & trender

12 røde kjøp til Valentinsdagen

01 feb 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Test! Prisgunstige sports-BH'er fra Blacc

01 feb 2019
Nike Epic React Flyknit2.png
Mote & trender

Alt du vil vite om Nike Epic React Flyknit 2

31 jan 2019
JR BLACKBURN
Mote & trender

Pakkeliste til fjellturen med barna

30 jan 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg
Mote & trender

8 ting du må ha med deg på solferien

30 jan 2019
No_adidas_header.jpg
Mote & trender

Best i test! Så bra er den nye vindjakken fra Adidas

30 jan 2019
NO-Header.jpg
Mote & trender

Vanntette tursko som er best i test

30 jan 2019
Nike TechPack1.png
Mote & trender

Fremtidens treningskolleksjon er her

28 jan 2019
adidas quarterstrike.jpg
Mote & trender

8 must-haves for ham

25 jan 2019
björn borg pants.jpg
Mote & trender

10 nyheter til henne

25 jan 2019
Sequence 01.00_00_16_01.Still002.jpg
Mote & trender

Café x Björn Borg

25 jan 2019
Byks_Karitraa.png
Mote & trender

Vårens sneakersnyheter fra Kari Traa

25 jan 2019
Craft_SS19_Studio_0002_1907305-999000.jpg
Mote & trender

Nyheten Craft Studio Collection er her!

22 jan 2019
Puma XT Fuse
Mote & trender

De beste håndballskoene i 2019

20 jan 2019
NO_HEADER.png
Mote & trender

Vi tester X-fitsko fra Nike

20 jan 2019
UA Hovr
Mote & trender

Løpeskoene du ikke vil gå glipp av i 2019

20 jan 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Mote & trender

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

18 jan 2019
NO-Header.jpg
Mote & trender

Best i test! Vinterens varme parkas

18 jan 2019
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg
Mote & trender

Slik tar du vare på din sports-BH

16 jan 2019
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg
Mote & trender

8 tightsnyheter 2019

15 jan 2019
NO-header.jpg
Mote & trender

Stor test! Treningstights med høy midje

15 jan 2019
Salomon.jpg
Mote & trender

8 sklisikre sko på vinteren

10 jan 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Test: Superundertøy til langrennsløping!

10 jan 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Vi tester Wytes mest populære jakker

07 jan 2019
sweatshirt_nike.jpg
Mote & trender

Et fint nytt treningsår! 9 kupp for ham

04 jan 2019
Adidas_brajpg
Mote & trender

8 nye treningsfavoritter for henne

04 jan 2019
Casall Sculpture 2.0
Mote & trender

Nå har Casalls Sculpture tights blitt squat proof

02 jan 2019
NO-DAM-Header.jpg
Mote & trender

TEST! Våre beste kompresjonstights

28 dec 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Best i test! Sports-BH med mye støtte

28 dec 2018
K2 pjäxor
Mote & trender

Finn de rette damestøvlene fra K2

25 dec 2018
more news
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg

Yes! Nå har vi fått inn Nike Plus size collection

Endelig finner du et større utvalg av størrelser fra Nike hos oss på Sportamore. Her er alt du vil vite om Nikes Plus size-kolleksjon.

Mote & trender
Puma Jaab XT

Vi har testet Pumas nye treningssko, Jaab XT

Puma lanserer nå sitt nyeste tilskudd i treningsgarderoben, med bokseringen som inspirasjon. Nyheten Jaab XT er en perfekt kombinasjon av komfort, fleksibilitet og demping.

Mote & trender
Saucony.png

10 grunner til å elske Saucony Kinvara

I anledning 10-års jubileet til Sauconys bestselgende løpesko, Kinvara, gir vi deg 10 grunner til hvorfor denne modellen er så bra.

Mote & trender
Blacc yoga

Vårlige nyheter fra Blacc yoga

Solen har endelig begynt å titte frem og det feirer vi med vårnyheter fra Blacc yoga. Her er plaggene du ikke bør gå glipp av!

Mote & trender
TommySport

Hei Tommy Sport!

Det amerikanske merket Tommy Hilfiger har lansert en sporty kolleksjon, og nå finnes Tommy Sport hos oss på Sportamore.

Mote & trender
Peak Chill Zip Hood Womanpng

Her er din nye må ha-genser fra Peak Performance!

Den er myk, den er varm og den fungerer til alt. Chill Zip Hood fra Peak Performance har alt man ser etter i en bra genser.

Mote & trender
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Adidas Exhibit Pack

Guide: Finn de rette fotballskoene fra Adidas

Det trenger ikke være så vanskelig å kjøpe fotballsko på nettet. Testpanelet vårt guider deg blant Adidas sine signaturmodeller.

Mote & trender
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test! Prisgunstige sports-BH'er fra Blacc

Det er ikke bare smak og behag som styrer hva man går til innkjøp av når det gjelder treningsklær. Man skal også ta hensyn til lommeboken! Her er fem prisgunstige sports-BH'er fra Blacc.

Mote & trender
Nike Epic React Flyknit2.png

Alt du vil vite om Nike Epic React Flyknit 2

Med Nikes mykeste demping noen gang er Epic React Flyknit en skomodell helt utenom det vanlige. Nå har superskoen blitt oppdatert.

Mote & trender
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender