Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets topp 10 beste tights

På treningssenteret, i løpesporet eller som trendy plagg – tights kan du ikke få for mange av. Her er årets ti modeller som er best i test! 

Enten du liker tights med høy midje, sømløse modeller eller kompresjon, så finner du din nye favoritt i denne testen. Her er våre topp 10 modeller akkurat nå fra merker som , , , og flere!

,

Rock Away Tights Better Bodies

Finnes i fargene: , , , , , og .

Passer til: Yoga, treningssenteret, gåturer og hjemmechill.

De beste egenskapene: Det absolutt beste er at den er så myk og bevegelig. Noen i testpanelet hevder bestemt at Rockaway Tights er like bra å bruke på treningssenteret som hjemme i sofaen.

Dette kunne vært bedre: Materialet er ganske tynt, noe som betyr at du kanskje ikke vil bruke den til de dypeste markløftene. Da er det fare for at den kan oppleves som litt gjennomsiktig.

Sammendrag: Dette er virkelig noe for deg som liker tights med høy midje. Tightsen fra sitter høyt og komfortabelt, med en bred linning som ikke gnager. For øvrig er den både bevegelig og myk – perfekt for rolig yoga, men også for deg som ønsker full bevegelsesfrihet på treningssenteret. Sist, men ikke minst, ønsker testpanelet også å fremheve at den er tilgjengelig i mange forskjellige farger (selv om den testede modellen, som er mørkerød, uten tvil er den fineste!).

,

Nike One Tights

Finnes i fargene: og .

Passer til: Trening, lettere former for yoga og til et sporty antrekk i byen.

De beste egenskapene: Komforten er det absolutt beste med denne tightsen fra Nike. Foruten å være ekstremt bevegelig, er stoffet også veldig mykt og har en jevn finish.

Dette kunne vært bedre: Testpanelet skulle ønske blokk-partiene på beina var jevne, i stedet for å sitte i forskjellige høyder. Ellers er det ikke mye å kommentere når det gjelder designet – tightsen er kjempefin! 

Sammendrag: Det er vel ikke noe nytt at  kan dette med å lage tights. One Tight 7/8 er utrolig komfortabel og 100% squatproof. Den høye midjen er et veldig behagelig innslag som hever den allerede høye helhetsvurderingen. Bortsett fra det, så liker testpanelet at tightsen er så fin at den også passer bra til et litt mer sporty antrekk en dag i byen. Sammen med en deilig hettegenser og et par sneakers, får den full score selv utenfor treningssenteret.

,

Blacc joy

Finnes i fargene: , , , , , ,  og .

Passer til: Løping og litt trening.

De beste egenskapene: Designet er det beste med denne tightsen fra , som er tilgjengelig i hele 8 forskjellige farger, noen av dem er diskrete, mens andre skiller seg mer ut. Her er det minst én farge som passer deg og din smak! 

Dette kunne vært bedre: Testpanelet skulle gjerne sett at materialet var litt mer bevegelig, men stoffet er definitivt ikke så stivt at det vil forstyrre deg under løpeturen.

Sammendrag: Dette er en fin og stilig tights som hovedsakelig er egnet for løping, men som også kan brukes på treningssenteret. Den har en normal høy midje med en bred linning som sitter stramt og behagelig, uten å skjære inn. Også takknemlig for at det i midjen er elastikk og snøring slik at du kan tilpasse passformen etter din smak. Hvis du for eksempel vil trykke på under intervalltrening, kan det være fint å stramme litt ekstra for å holde tightsen på plass. Sist, men ikke minst, ønsker testpanelet også å rette oppmerksomheten mot prisen. Her får du mye tights for pengene!

,

Kari Traa Louise

Finnes i fargene: , , , , , , og .

Passer til: Løping, trening på treningssenteret og alle treningsøkter med høy intensitet.

De beste egenskapene: Det beste er hvor perfekt den er! Ved anklene er det glidelåser, slik at tightsen skal være enkel å få på, og nederst på kanten er det en silikonstripe. 

Dette kunne vært bedre: De i testpanelet som foretrekker en høy midje, skulle ønske denne tightsen hadde en litt bredere linning, men smaken er som baken. 

Sammendrag: Tightsen fra  er et skikkelig kupp for deg som leter etter en behagelig tights for løpeturen eller treningen på treningssenteret. Takket være smarte funksjoner, som silikonstriper, glidelåser og snøring, sitter den som et skudd under alle treningsøkter med høy intensitet. Det er også bra at noen av fargene som tightsen kommer i kommer med reflekterende detaljer. På den måten sørger du for at du er synlig under de mørke kveldsrundene i løpesporet.

,

Adidas tights

Finnes i fargene: .

Passer til: Trening på treningssenteret og lett yoga.

De beste egenskapene: Det beste med denne tightsen fra er at den er så fleksibel og komfortabel. Selv om den først og fremst egner seg for trening på treningssenteret, fungerer den også for lettere yogaøkter takket være materialets elastisitet.

Dette kunne vært bedre: Dette er ikke en modell for deg som ser etter fargerike detaljer og mønster. Den er stilren og dekorert med de klassiske tre stripene på utsiden av beina. Hvis vi skal være ærlige, hvem blir vel noensinne lei av dem?

Sammendrag: Denne tightsen fra Adidas er en klassisk favoritt, og har vært det i mange år. Stoffet har ikke mye kompresjon i seg og gjør modellen best egnet for styrketrening på treningssenteret hvor du ikke trenger den ettersittende følelsen på samme måte som i løpesporet. I tillegg fører den bort fuktighet og ventilerer på en optimal måte, noe du kommer til å bli takknemlig for når du svetter under HIIT-økta eller løfter tungt på treningssenteret. Sist, men ikke minst – designet. Den er like trendy en dag i byen som den er klassisk på treningssenteret. Svart base med tre hvite striper, det går aldri av moten.

,

Nike Power Tights

Finnes i fargene: og .

Passer til: Alle slags treningsøkter på treningssenteret og for en dag i byen. Det er helt on point hvis du matcher denne tightsen fra  med et par komfortable sneakers og en oversized hettegenser.

De beste egenskapene: Designet er sannsynligvis det beste, må testpanelet innrømme, selv om det meste er perfekt med denne modellen.

Dette kunne vært bedre: Ja, hva skal man si? Forutsatt at du kjøper riktig størrelse, er denne tightsen ren perfeksjon, men den har en tendens til å være litt liten i størrelsen. Kjøp derfor en større modell hvis du står mellom to.

Sammendrag: I likhet med One Tight fra Nike, er denne modellen fra samme merke så utrolig komfortabel. Den høye midjen har en bred linning som sikrer at du ikke har en midje som skjærer inn i magen når du tar situps eller markløft. Ellers er den veldig fin og transporterer bort fuktigheten akkurat som den skal. Hvis du heller vil skille deg ut enn å smelte inn, så er den også tilgjengelig i en iøynefallende blåfarge, som garantert vil bli en suksess på starten av det nye året, da en mer fargerik fargepalett forventes i motebildet!  

,

Mid Rise compression tights 2xu

Finnes i fargene: , og .

Passer til: Løping, trening på treningssenteret og alle treningsøkter med lav intensitet.

De beste egenskapene: Den graderte komprimeringen er selvfølgelig det testpanelet får øynene opp for! 2XU er kjent for kompresjonstightsene sine som er laget av meget god kvalitet, og de skuffer ikke testpanelet vårt denne gangen heller. 

Dette kunne vært bedre: Den er litt kort i beina. Du som er over middels høy risikerer å oppleve den som 7/8 i stedet for i full lengde – kanskje ikke helt feil, men det er fint å vite før du kjøper den. 

Sammendrag: Smaker det, så koster det – og det smaker. sier selv at kompresjonen deres er så avansert at en kompresjonstights kan skalere bort hundredeler på milen – så grundig har ikke testpanelet tid til å være, men det er uten tvil bra med ekstra kompresjon. Som de fleste kompresjonstights, så er Print Mid-Rise Compression Tights litt vanskelig å ta på seg, men når du først har fått den på deg, er den 100 prosent komfortabel. Ellers ventilerer den veldig bra og holder deg tørr selv under de virkelig svette HIIT-øktene.

,

Casall sculpture tights

Finnes i fargene: , og .

Passer til: Trening på treningssenter og til en viss grad også løping.

De beste egenskapene: Det beste med denne tightsen fra er hvor flatterende den er til formene dine. Som navnet antyder, former den kroppen din takket være lett kompresjon.

Dette kunne vært bedre: Størrelsene er litt vanskelige. Hvis du står mellom to størrelser, bør du velge den største, da Sculpture 7/8 Tights er litt liten.

Sammendrag: Denne tightsen er veldig stilig i designet, med bare noen få gull- eller sølvfargede detaljer, avhengig av modell. Derfor er den helt perfekt for deg som helst ikke stjeler oppmerksomheten på treningssenteret. Ellers gir testpanelet tommelen opp for den høye midjen som gir en behagelig passform, men også for hvor flatterende den er til figuren din. Den får også bra score for komforten under trening. Dette er kanskje ikke den modellen du ønsker når du skal tøye eller utøve yoga, men den gir et fint trykk over musklene ved alle typer løft.

,

power tights blacc

Finnes i fargene: , , , , , , , og .

Passer til: Trening eller chilling hjemme i sofaen.

De beste egenskapene: Det beste med denne tightsen er hvor myk og smidig den er, uten at den for den saks skyld blir så bevegelig at den ikke sitter som den skal. Takket være den solide linningen, er passformen kroppsnær og perfekt. 

Dette kunne vært bedre: Noen i testpanelet mener at tightsen fra kan være litt gjennomsiktig hvis du for eksempel tar good mornings. Sørg derfor for at du bestiller den i riktig størrelse – gå ikke ned en størrelse bare fordi du liker en ettersittende modell. Det som skjer da er at materialet trekkes ut og gjør tightsen mer gjennomsiktig enn den faktisk er. Ellers er det ingenting å kommentere på.

Sammendrag: Dette er kanskje testens rimeligste tights. En annen tydelig fordel er at den er tilgjengelig i så mange forskjellige farger og design. Power Tights kommer i totalt ni forskjellige farger, der alle kan finne minst én farge som passer. Ellers er den veldig komfortabel og tøyelig, noe som betyr at du kan bevege deg helt fritt uten at stoffet begrenser deg. I tillegg til det, ventilerer den også bra og holder deg tørr mens du trener. Et superkupp, spør du oss! 

,

Fast Lane winter tights blacc

Finnes i fargene: og .

Passer til: Løping om høsten, vinteren og tidlig på våren.

De beste egenskapene: Det beste med denne tightsen er at den har en børstet innside, noe som betyr at den holder deg varm selv når temperaturen synker. Derfor er den perfekt under de kaldeste månedene av året.

Dette kunne vært bedre: Testpanelet har vanskelig for å finne noen feil med denne tightsen. Det hadde kanskje vært bedre med en bredere snor i midjen. Som den er nå, så er det fare for at den kan oppleves som litt skarp, hvert fall hvis du må stramme mye til.

Sammendrag: Dette er den eneste vintertightsen i testen og et soleklart valg for deg som er ute etter nye løpeutfordringer. Fast Lane Winter tights er deilig og varm på grunn av den børstede innsiden, men den har også mange praktiske funksjoner som testpanelet ønsker å hylle. Det finnes blant annet to lommer for små gjenstander, hvorav begge har glidelåser – én på baksiden i korsryggen og én på siden av hoften. I tillegg har tightsen mange refleksdetaljer på sidene, noe som gjør deg synlig i mørket. Sist, men ikke minst, er komforten også veldig høy, med flate sømmer som ikke gnager! 

Leter du etter noe spesielt? Her er våre og .

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

kompressionsstrumpor
Mote & trender

Derfor bør du løpe i kompresjonsstrømper

1 dag siden
Tvätta träningsskor
Mote & trender

Slik vasker du treningsskoene dine på best mulig måte

1 dag siden
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Mote & trender

Revolusjonerende sports-BH fra Nike: Swoosh One Piece Pad

3 dager siden
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

5 dager siden
Träningsskor test header
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

5 dager siden
Header.png
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

6 dager siden
Guide 13 header Saucony
Mote & trender

Guide til Sauconys nye stabile løpesko

14 jan 2020
Header.png
Mote & trender

Test: Årets beste treningsvesker

11 jan 2020
frontier header
Mote & trender

Sjekk ut Frontier, vårt nye herremerke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Mote & trender

Nyhet: Kombiner fint og komfortabelt med myke sett fra Noun!

09 jan 2020
petite pirouette rosa
Mote & trender

Nytt merke for danseglade barn: Petite Pirouette

07 jan 2020
Tvätta träningskläder
Mote & trender

Vask riktig, og treningsklærne dine vil holde lengre

04 jan 2020
nike superrep header
Mote & trender

Toppscore for Nikes nye treningssko SuperRep

03 jan 2020
Asics löparskor 2020
Mote & trender

5 løpesko du ikke kan gå glipp av i 2020

29 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Adidas Ultraboost 20!

27 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights
Mote & trender

Test! Årets topp 10 beste tights

25 dec 2019
Nike Metcon
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningssko fra Nike

18 dec 2019
Handskar barn
Mote & trender

Guide: Finn de riktige hanskene til barnet ditt

17 dec 2019
Eva sjöholm header
Mote & trender

Treningstrender 2020: Slik kommer vi til å trene neste år

17 dec 2019
ENG_M.png
Mote & trender

Vi tester: de beste skijakkene til menn

13 dec 2019
ENG_W.png
Mote & trender

Test av sesongens beste skijakker til henne

13 dec 2019
Icebug kängor och skor
Mote & trender

Gå trygt i piggsko fra Icebug

10 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg
Mote & trender

Stor test: Trygge vintersko med pigger

10 dec 2019
test tofflor header
Mote & trender

Test: Tøfler til dame og herre

06 dec 2019
ENG_W.png
Mote & trender

Våre pulsklokker som er kåret best i test!

06 dec 2019
header julbild
Mote & trender

Sportamores julegavetips til hele familien

06 dec 2019
Nike See my style
Mote & trender

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug
Mote & trender

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

03 dec 2019
header icebug
Mote & trender

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

01 dec 2019
ryggskydd
Mote & trender

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

30 nov 2019
skidhandskar test header
Mote & trender

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

28 nov 2019
icebug
Mote & trender

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

27 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Mote & trender

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

27 nov 2019
Header reflexplagg
Mote & trender

TEST! 9 refleksplagg til løping

24 nov 2019
Skidjacka
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skijakke

23 nov 2019
underställ kari traa
Mote & trender

De 8 beste Black Friday-kuppene

21 nov 2019
Babolat
Mote & trender

Våre 7 beste Black Friday-kupp for ham

21 nov 2019
Nike Metcon 5
Mote & trender

7 svarte tilbud på Black Friday

21 nov 2019
garmin forerunner
Mote & trender

8 superkupp på Black Friday

21 nov 2019
Black Friday
Mote & trender

Black Friday – årets største shoppingfest!

21 nov 2019
more news
kompressionsstrumpor

Derfor bør du løpe i kompresjonsstrømper

De fleste elsker kompresjonsklær – men vet du egentlig hvordan kompresjon fungerer? Vi forklarer teknikken bak de ekstra tettsittende tightsene og de smarte strømpene som forbedrer prestasjonen din.

1 dag siden
Mote & trender
Tvätta träningsskor

Slik vasker du treningsskoene dine på best mulig måte

Det er kjempeviktig at du lufter treningsskoene dine etter en svett treningsøkt, men det er langt fra alt du bør gjøre for å forlenge levetiden til skoene. Her er de beste tipsene fra eksperten!

1 dag siden
Mote & trender
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Revolusjonerende sports-BH fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Det finnes en mengde forskjellige sports-BH'er avhengig av hva du og kroppen din trenger, men noen modeller er ekstra populære. En av dem er Nike Swoosh Sports Bra. Nå har den fått en innovativ oppgradering du ikke kan gå glipp av!

3 dager siden
Mote & trender
Test av träningsskor för damer

Test av årets beste treningssko til dame

Er du nysgjerrig på hva det nye året har å tilby i form av treningssko? Vi har trent i fem av de beste modellene i 2020, som egner seg for trening på treningssenteret eller i salen.

5 dager siden
Mote & trender
Träningsskor test header

Test! Årets beste treningssko til herre

Det nye året har allerede begynt, og dersom du ikke allerede har kommet deg på treningssenteret, er det nå på tide. Få hjelp til å oppfylle nyttårsforsettet med nye treningssko som passer innendørs. Her er årets beste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

5 dager siden
Mote & trender
Header.png

Test: Treningstightsen du bare må ha

Tights er et treningsplagg som passer til alle former for trening: yoga, treningsøkter med høy intensitet, gruppetimer og styrketrening. I denne testen har testpanelet prøvd mange tights for å kåre de beste!

6 dager siden
Mote & trender
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconys nye stabile løpesko

I 2020 har skoprodusenten Saucony bestemt seg for å gjøre noe nytt i produksjonen av stabile løpesko. Her er alt du trenger å vite om den nye innovasjonen, og hvorfor du bør oppdatere deg med en gang!

14 jan 2020
Mote & trender
Header.png

Test: Årets beste treningsvesker

Treningsvesken er din faste følgesvenn når du skal på trening. I denne testen av sesongens heteste modeller, kan du finne den perfekte modellen for deg!

11 jan 2020
Mote & trender
frontier header

Sjekk ut Frontier, vårt nye herremerke

Kle deg pent, komfortabelt og rimelig med Frontier – det splitter nye herremerket. Her avslører produkteksperten alt om sortimentet, inspirasjonen bak merket og størrelsene!

09 jan 2020
Mote & trender
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyhet: Kombiner fint og komfortabelt med myke sett fra Noun!

Matchende joggedress som du kan slappe av i eller bruke til hverdags? Uansett anledning kan du finne noe fint, men fremfor alt komfortabelt, fra Sportamore sitt splitter nye merke – Noun!

09 jan 2020
Mote & trender
petite pirouette rosa

Nytt merke for danseglade barn: Petite Pirouette

Barn elsker lek og bevegelse, og det kan være lurt med klær som egner seg for den aktiviteten barnet ditt velger. Nå har Sportamore gleden av å ønske et helt nytt merke velkommen, som retter seg mot små jenter og gutter som elsker dans og turn: Petite Pirouette!

07 jan 2020
Mote & trender
Tvätta träningskläder

Vask riktig, og treningsklærne dine vil holde lengre

Hvis du vasker svette funksjonsplagg på riktig måte, reduserer du faren for å lukte svette og plagget vil holde lengre. Vi gir deg alle triksene du bør kjenne til.

04 jan 2020
Mote & trender
nike superrep header

Toppscore for Nikes nye treningssko SuperRep

Snakk om å starte det nye året med en bombe! Nå slipper Nike en ny treningsko for deg som er glad i høyintensiv gruppetrening: SuperRep. Les videre for å lære deg alt om den nye superskoen, og se hva testpanelet mener om den.

03 jan 2020
Mote & trender
Asics löparskor 2020

5 løpesko du ikke kan gå glipp av i 2020

Hvis du allerede er lei av vinteren og gleder deg til vårens første løpetur, har du helt sikkert lyst på nye løpesko også. Her er de hotteste nyhetene i det nye året!

29 dec 2019
Mote & trender
Ultraboost 20 adidas header

Test: Så bra er nyheten Adidas Ultraboost 20!

Ultraboost er en suksess fra Adidas som alltid blir utsolgt, år etter år. Nå har den trillet inn hos oss i en ny versjon. Testpanelet har trent i Ultraboost 20 – her er resultatet.

27 dec 2019
Mote & trender