Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets topp 10 beste tights

På treningssenteret, i løpesporet eller som trendy plagg – tights kan du ikke få for mange av. Her er årets ti modeller som er best i test! 

Enten du liker tights med høy midje, sømløse modeller eller kompresjon, så finner du din nye favoritt i denne testen. Her er våre topp 10 modeller akkurat nå fra merker som , , , og flere!

,

Rock Away Tights Better Bodies

Finnes i fargene: , , , , , og .

Passer til: Yoga, treningssenteret, gåturer og hjemmechill.

De beste egenskapene: Det absolutt beste er at den er så myk og bevegelig. Noen i testpanelet hevder bestemt at Rockaway Tights er like bra å bruke på treningssenteret som hjemme i sofaen.

Dette kunne vært bedre: Materialet er ganske tynt, noe som betyr at du kanskje ikke vil bruke den til de dypeste markløftene. Da er det fare for at den kan oppleves som litt gjennomsiktig.

Sammendrag: Dette er virkelig noe for deg som liker tights med høy midje. Tightsen fra sitter høyt og komfortabelt, med en bred linning som ikke gnager. For øvrig er den både bevegelig og myk – perfekt for rolig yoga, men også for deg som ønsker full bevegelsesfrihet på treningssenteret. Sist, men ikke minst, ønsker testpanelet også å fremheve at den er tilgjengelig i mange forskjellige farger (selv om den testede modellen, som er mørkerød, uten tvil er den fineste!).

,

Nike One Tights

Finnes i fargene: og .

Passer til: Trening, lettere former for yoga og til et sporty antrekk i byen.

De beste egenskapene: Komforten er det absolutt beste med denne tightsen fra Nike. Foruten å være ekstremt bevegelig, er stoffet også veldig mykt og har en jevn finish.

Dette kunne vært bedre: Testpanelet skulle ønske blokk-partiene på beina var jevne, i stedet for å sitte i forskjellige høyder. Ellers er det ikke mye å kommentere når det gjelder designet – tightsen er kjempefin! 

Sammendrag: Det er vel ikke noe nytt at  kan dette med å lage tights. One Tight 7/8 er utrolig komfortabel og 100% squatproof. Den høye midjen er et veldig behagelig innslag som hever den allerede høye helhetsvurderingen. Bortsett fra det, så liker testpanelet at tightsen er så fin at den også passer bra til et litt mer sporty antrekk en dag i byen. Sammen med en deilig hettegenser og et par sneakers, får den full score selv utenfor treningssenteret.

,

Blacc joy

Finnes i fargene: , , , , , ,  og .

Passer til: Løping og litt trening.

De beste egenskapene: Designet er det beste med denne tightsen fra , som er tilgjengelig i hele 8 forskjellige farger, noen av dem er diskrete, mens andre skiller seg mer ut. Her er det minst én farge som passer deg og din smak! 

Dette kunne vært bedre: Testpanelet skulle gjerne sett at materialet var litt mer bevegelig, men stoffet er definitivt ikke så stivt at det vil forstyrre deg under løpeturen.

Sammendrag: Dette er en fin og stilig tights som hovedsakelig er egnet for løping, men som også kan brukes på treningssenteret. Den har en normal høy midje med en bred linning som sitter stramt og behagelig, uten å skjære inn. Også takknemlig for at det i midjen er elastikk og snøring slik at du kan tilpasse passformen etter din smak. Hvis du for eksempel vil trykke på under intervalltrening, kan det være fint å stramme litt ekstra for å holde tightsen på plass. Sist, men ikke minst, ønsker testpanelet også å rette oppmerksomheten mot prisen. Her får du mye tights for pengene!

,

Kari Traa Louise

Finnes i fargene: , , , , , , og .

Passer til: Løping, trening på treningssenteret og alle treningsøkter med høy intensitet.

De beste egenskapene: Det beste er hvor perfekt den er! Ved anklene er det glidelåser, slik at tightsen skal være enkel å få på, og nederst på kanten er det en silikonstripe. 

Dette kunne vært bedre: De i testpanelet som foretrekker en høy midje, skulle ønske denne tightsen hadde en litt bredere linning, men smaken er som baken. 

Sammendrag: Tightsen fra  er et skikkelig kupp for deg som leter etter en behagelig tights for løpeturen eller treningen på treningssenteret. Takket være smarte funksjoner, som silikonstriper, glidelåser og snøring, sitter den som et skudd under alle treningsøkter med høy intensitet. Det er også bra at noen av fargene som tightsen kommer i kommer med reflekterende detaljer. På den måten sørger du for at du er synlig under de mørke kveldsrundene i løpesporet.

,

Adidas tights

Finnes i fargene: .

Passer til: Trening på treningssenteret og lett yoga.

De beste egenskapene: Det beste med denne tightsen fra er at den er så fleksibel og komfortabel. Selv om den først og fremst egner seg for trening på treningssenteret, fungerer den også for lettere yogaøkter takket være materialets elastisitet.

Dette kunne vært bedre: Dette er ikke en modell for deg som ser etter fargerike detaljer og mønster. Den er stilren og dekorert med de klassiske tre stripene på utsiden av beina. Hvis vi skal være ærlige, hvem blir vel noensinne lei av dem?

Sammendrag: Denne tightsen fra Adidas er en klassisk favoritt, og har vært det i mange år. Stoffet har ikke mye kompresjon i seg og gjør modellen best egnet for styrketrening på treningssenteret hvor du ikke trenger den ettersittende følelsen på samme måte som i løpesporet. I tillegg fører den bort fuktighet og ventilerer på en optimal måte, noe du kommer til å bli takknemlig for når du svetter under HIIT-økta eller løfter tungt på treningssenteret. Sist, men ikke minst – designet. Den er like trendy en dag i byen som den er klassisk på treningssenteret. Svart base med tre hvite striper, det går aldri av moten.

,

Nike Power Tights

Finnes i fargene: og .

Passer til: Alle slags treningsøkter på treningssenteret og for en dag i byen. Det er helt on point hvis du matcher denne tightsen fra  med et par komfortable sneakers og en oversized hettegenser.

De beste egenskapene: Designet er sannsynligvis det beste, må testpanelet innrømme, selv om det meste er perfekt med denne modellen.

Dette kunne vært bedre: Ja, hva skal man si? Forutsatt at du kjøper riktig størrelse, er denne tightsen ren perfeksjon, men den har en tendens til å være litt liten i størrelsen. Kjøp derfor en større modell hvis du står mellom to.

Sammendrag: I likhet med One Tight fra Nike, er denne modellen fra samme merke så utrolig komfortabel. Den høye midjen har en bred linning som sikrer at du ikke har en midje som skjærer inn i magen når du tar situps eller markløft. Ellers er den veldig fin og transporterer bort fuktigheten akkurat som den skal. Hvis du heller vil skille deg ut enn å smelte inn, så er den også tilgjengelig i en iøynefallende blåfarge, som garantert vil bli en suksess på starten av det nye året, da en mer fargerik fargepalett forventes i motebildet!  

,

Mid Rise compression tights 2xu

Finnes i fargene: , og .

Passer til: Løping, trening på treningssenteret og alle treningsøkter med lav intensitet.

De beste egenskapene: Den graderte komprimeringen er selvfølgelig det testpanelet får øynene opp for! 2XU er kjent for kompresjonstightsene sine som er laget av meget god kvalitet, og de skuffer ikke testpanelet vårt denne gangen heller. 

Dette kunne vært bedre: Den er litt kort i beina. Du som er over middels høy risikerer å oppleve den som 7/8 i stedet for i full lengde – kanskje ikke helt feil, men det er fint å vite før du kjøper den. 

Sammendrag: Smaker det, så koster det – og det smaker. sier selv at kompresjonen deres er så avansert at en kompresjonstights kan skalere bort hundredeler på milen – så grundig har ikke testpanelet tid til å være, men det er uten tvil bra med ekstra kompresjon. Som de fleste kompresjonstights, så er Print Mid-Rise Compression Tights litt vanskelig å ta på seg, men når du først har fått den på deg, er den 100 prosent komfortabel. Ellers ventilerer den veldig bra og holder deg tørr selv under de virkelig svette HIIT-øktene.

,

Casall sculpture tights

Finnes i fargene: , og .

Passer til: Trening på treningssenter og til en viss grad også løping.

De beste egenskapene: Det beste med denne tightsen fra er hvor flatterende den er til formene dine. Som navnet antyder, former den kroppen din takket være lett kompresjon.

Dette kunne vært bedre: Størrelsene er litt vanskelige. Hvis du står mellom to størrelser, bør du velge den største, da Sculpture 7/8 Tights er litt liten.

Sammendrag: Denne tightsen er veldig stilig i designet, med bare noen få gull- eller sølvfargede detaljer, avhengig av modell. Derfor er den helt perfekt for deg som helst ikke stjeler oppmerksomheten på treningssenteret. Ellers gir testpanelet tommelen opp for den høye midjen som gir en behagelig passform, men også for hvor flatterende den er til figuren din. Den får også bra score for komforten under trening. Dette er kanskje ikke den modellen du ønsker når du skal tøye eller utøve yoga, men den gir et fint trykk over musklene ved alle typer løft.

,

power tights blacc

Finnes i fargene: , , , , , , , og .

Passer til: Trening eller chilling hjemme i sofaen.

De beste egenskapene: Det beste med denne tightsen er hvor myk og smidig den er, uten at den for den saks skyld blir så bevegelig at den ikke sitter som den skal. Takket være den solide linningen, er passformen kroppsnær og perfekt. 

Dette kunne vært bedre: Noen i testpanelet mener at tightsen fra kan være litt gjennomsiktig hvis du for eksempel tar good mornings. Sørg derfor for at du bestiller den i riktig størrelse – gå ikke ned en størrelse bare fordi du liker en ettersittende modell. Det som skjer da er at materialet trekkes ut og gjør tightsen mer gjennomsiktig enn den faktisk er. Ellers er det ingenting å kommentere på.

Sammendrag: Dette er kanskje testens rimeligste tights. En annen tydelig fordel er at den er tilgjengelig i så mange forskjellige farger og design. Power Tights kommer i totalt ni forskjellige farger, der alle kan finne minst én farge som passer. Ellers er den veldig komfortabel og tøyelig, noe som betyr at du kan bevege deg helt fritt uten at stoffet begrenser deg. I tillegg til det, ventilerer den også bra og holder deg tørr mens du trener. Et superkupp, spør du oss! 

,

Fast Lane winter tights blacc

Finnes i fargene: og .

Passer til: Løping om høsten, vinteren og tidlig på våren.

De beste egenskapene: Det beste med denne tightsen er at den har en børstet innside, noe som betyr at den holder deg varm selv når temperaturen synker. Derfor er den perfekt under de kaldeste månedene av året.

Dette kunne vært bedre: Testpanelet har vanskelig for å finne noen feil med denne tightsen. Det hadde kanskje vært bedre med en bredere snor i midjen. Som den er nå, så er det fare for at den kan oppleves som litt skarp, hvert fall hvis du må stramme mye til.

Sammendrag: Dette er den eneste vintertightsen i testen og et soleklart valg for deg som er ute etter nye løpeutfordringer. Fast Lane Winter tights er deilig og varm på grunn av den børstede innsiden, men den har også mange praktiske funksjoner som testpanelet ønsker å hylle. Det finnes blant annet to lommer for små gjenstander, hvorav begge har glidelåser – én på baksiden i korsryggen og én på siden av hoften. I tillegg har tightsen mange refleksdetaljer på sidene, noe som gjør deg synlig i mørket. Sist, men ikke minst, er komforten også veldig høy, med flate sømmer som ikke gnager! 

Leter du etter noe spesielt? Her er våre og .

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Asics GEL-Kayano 27
Mote & trender

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

8 timer siden
Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

1 dag siden
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

6 dager siden
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
ub primeblue
Mote & trender

Her er Adidas Ultraboost i resirkulert plast!

08 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Stor test av treningstopper

07 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpetopper til herre 2020

07 jun 2020
Badbyxor badshorts
Mote & trender

Sommerens 9 hotteste badeshorts

07 jun 2020
Blacc yoga
Mote & trender

Lær å handle smart med Sportamores materialguide

05 jun 2020
pegasus 37
Mote & trender

Test: Så bra er Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: UV-drakter til barn

03 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Mote & trender

Maks tempo med Sauconys nye løpesko Endorphin Pro

01 jun 2020
löparshorts header
Mote & trender

Våre beste løpeshorts til dame og herre

30 may 2020
nike pegasus 37 header
Mote & trender

Bedre demping i nyheten Nike Pegasus 37

30 may 2020
Test tenniskjol
Mote & trender

5 tennisskjørt som er best i test 2020

29 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Mote & trender

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

27 may 2020
Better Bodies träningstights
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Asics GT-2000
Mote & trender

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

26 may 2020
Underkläder träning
Mote & trender

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

25 may 2020
React Miler NY
Mote & trender

Løp lenger med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights
Mote & trender

Test: Korte treningstights til dame 2020

22 may 2020
Merrells trailskor
Mote & trender

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

21 may 2020
New Balance skor
Mote & trender

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

21 may 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

21 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

21 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Mote & trender

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

21 may 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Mote & trender

Yoga uten begrensninger i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights
Mote & trender

Tips! 9 tights med høy midje

18 may 2020
more news
Asics GEL-Kayano 27

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

En pronasjonssko som både er superstabil og har mye demping – er det virkelig mulig? Si hei til nyheten Asics GEL-Kayano 27.

8 timer siden
Mote & trender
Free metcon 3 header

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

Box jump, squats, tauklatring og wallballs – Free Metcon 3 takler alt. Les testpanelets uttalelse om den nye treningsskoen.

1 dag siden
Mote & trender
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til dame og herre

Testpanelets dom: Høy kvalitet til en billig penge. Vi snakker om Supernova, den nye løpeskoen fra Adidas!

6 dager siden
Mote & trender
charlotte och pär header

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

Vi har fått hjelp av to superløpere for å kåre de beste løpeskoene fra Asics – både til dame og herre. Les testen for å se resultatet!

23 jun 2020
Mote & trender
Adidas supernova header

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

Her er løpeskoen for deg som ser etter god kvalitet, uten at det skal koste skjorta! Les mer om Adidas nyhet Supernova.

22 jun 2020
Mote & trender
sandaler header

Test: Trendy sandaler til dame 2020

Det er endelig tid for å teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Sjekk ut modellene som er best i test og som passer best til de varmeste dagene i sommer!

18 jun 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Trendy sandaler til herre som er best i test

Sommer = åpne sko! Og hva er vel bedre enn et par trendy sandaler eller slippers? Ta en titt på herretesten vår av sesongens favoritter for føttene!

18 jun 2020
Mote & trender
Test bikini

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

Vi har latt kvinner med forskjellige kroppstyper teste bikinisett fra Waikani Beachwear. Dette mener de om årets sommerlige modeller.

15 jun 2020
Mote & trender
Header.jpg

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

Noen av testpanelets favoritter finner du nå på vårt Summer Sale. Her er de beste løpeskoene på SALG til dame og herre.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea dam

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

Her har vi samlet noen av våre beste kupp til dame på vårt store SALG! Løpesko, sandaler, tights med mer.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea herr

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

En ny padelracket, løpesko eller sandaler? Vi har plukket ut noen av våre beste tips til ham, som du nå finner på sommersalget vårt.

14 jun 2020
Mote & trender
Sommarrea barn

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

Vi har plukket ut et lite utvalg av hva du kan finne til barn på det store SALGET vårt. Her er de beste kuppene til både store og små barn.

14 jun 2020
Mote & trender
Birkenstock

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

Det kan være lettere sagt enn gjort å ta vare på sommersko. Eksperten fra Birkenstock gir deg de beste tipsene til hvordan du kan holde sandalene fine!

10 jun 2020
Mote & trender
Birkenstock

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

Med utgangspunkt i komfort og bærekraft, har vel ingen gått glipp av Birkenstocks populære sandaler. Slik ser årets sandaltrender ut i 2020!

10 jun 2020
Mote & trender
daddräkt simning

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

Vil du ta svømmingen til et nytt nivå? Da er det på tide å investere i en teknisk badedrakt. Her er de beste tipsene fra proffen. Les testen av årets beste modeller i 2020.

09 jun 2020
Mote & trender