Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets topp 10 beste tights

På treningssenteret, i løpesporet eller som trendy plagg – tights kan du ikke få for mange av. Her er årets ti modeller som er best i test! 

Enten du liker tights med høy midje, sømløse modeller eller kompresjon, så finner du din nye favoritt i denne testen. Her er våre topp 10 modeller akkurat nå fra merker som , , , og flere!

,

Rock Away Tights Better Bodies

Finnes i fargene: , , , , , og .

Passer til: Yoga, treningssenteret, gåturer og hjemmechill.

De beste egenskapene: Det absolutt beste er at den er så myk og bevegelig. Noen i testpanelet hevder bestemt at Rockaway Tights er like bra å bruke på treningssenteret som hjemme i sofaen.

Dette kunne vært bedre: Materialet er ganske tynt, noe som betyr at du kanskje ikke vil bruke den til de dypeste markløftene. Da er det fare for at den kan oppleves som litt gjennomsiktig.

Sammendrag: Dette er virkelig noe for deg som liker tights med høy midje. Tightsen fra sitter høyt og komfortabelt, med en bred linning som ikke gnager. For øvrig er den både bevegelig og myk – perfekt for rolig yoga, men også for deg som ønsker full bevegelsesfrihet på treningssenteret. Sist, men ikke minst, ønsker testpanelet også å fremheve at den er tilgjengelig i mange forskjellige farger (selv om den testede modellen, som er mørkerød, uten tvil er den fineste!).

,

Nike One Tights

Finnes i fargene: og .

Passer til: Trening, lettere former for yoga og til et sporty antrekk i byen.

De beste egenskapene: Komforten er det absolutt beste med denne tightsen fra Nike. Foruten å være ekstremt bevegelig, er stoffet også veldig mykt og har en jevn finish.

Dette kunne vært bedre: Testpanelet skulle ønske blokk-partiene på beina var jevne, i stedet for å sitte i forskjellige høyder. Ellers er det ikke mye å kommentere når det gjelder designet – tightsen er kjempefin! 

Sammendrag: Det er vel ikke noe nytt at  kan dette med å lage tights. One Tight 7/8 er utrolig komfortabel og 100% squatproof. Den høye midjen er et veldig behagelig innslag som hever den allerede høye helhetsvurderingen. Bortsett fra det, så liker testpanelet at tightsen er så fin at den også passer bra til et litt mer sporty antrekk en dag i byen. Sammen med en deilig hettegenser og et par sneakers, får den full score selv utenfor treningssenteret.

,

Blacc joy

Finnes i fargene: , , , , , ,  og .

Passer til: Løping og litt trening.

De beste egenskapene: Designet er det beste med denne tightsen fra , som er tilgjengelig i hele 8 forskjellige farger, noen av dem er diskrete, mens andre skiller seg mer ut. Her er det minst én farge som passer deg og din smak! 

Dette kunne vært bedre: Testpanelet skulle gjerne sett at materialet var litt mer bevegelig, men stoffet er definitivt ikke så stivt at det vil forstyrre deg under løpeturen.

Sammendrag: Dette er en fin og stilig tights som hovedsakelig er egnet for løping, men som også kan brukes på treningssenteret. Den har en normal høy midje med en bred linning som sitter stramt og behagelig, uten å skjære inn. Også takknemlig for at det i midjen er elastikk og snøring slik at du kan tilpasse passformen etter din smak. Hvis du for eksempel vil trykke på under intervalltrening, kan det være fint å stramme litt ekstra for å holde tightsen på plass. Sist, men ikke minst, ønsker testpanelet også å rette oppmerksomheten mot prisen. Her får du mye tights for pengene!

,

Kari Traa Louise

Finnes i fargene: , , , , , , og .

Passer til: Løping, trening på treningssenteret og alle treningsøkter med høy intensitet.

De beste egenskapene: Det beste er hvor perfekt den er! Ved anklene er det glidelåser, slik at tightsen skal være enkel å få på, og nederst på kanten er det en silikonstripe. 

Dette kunne vært bedre: De i testpanelet som foretrekker en høy midje, skulle ønske denne tightsen hadde en litt bredere linning, men smaken er som baken. 

Sammendrag: Tightsen fra  er et skikkelig kupp for deg som leter etter en behagelig tights for løpeturen eller treningen på treningssenteret. Takket være smarte funksjoner, som silikonstriper, glidelåser og snøring, sitter den som et skudd under alle treningsøkter med høy intensitet. Det er også bra at noen av fargene som tightsen kommer i kommer med reflekterende detaljer. På den måten sørger du for at du er synlig under de mørke kveldsrundene i løpesporet.

,

Adidas tights

Finnes i fargene: .

Passer til: Trening på treningssenteret og lett yoga.

De beste egenskapene: Det beste med denne tightsen fra er at den er så fleksibel og komfortabel. Selv om den først og fremst egner seg for trening på treningssenteret, fungerer den også for lettere yogaøkter takket være materialets elastisitet.

Dette kunne vært bedre: Dette er ikke en modell for deg som ser etter fargerike detaljer og mønster. Den er stilren og dekorert med de klassiske tre stripene på utsiden av beina. Hvis vi skal være ærlige, hvem blir vel noensinne lei av dem?

Sammendrag: Denne tightsen fra Adidas er en klassisk favoritt, og har vært det i mange år. Stoffet har ikke mye kompresjon i seg og gjør modellen best egnet for styrketrening på treningssenteret hvor du ikke trenger den ettersittende følelsen på samme måte som i løpesporet. I tillegg fører den bort fuktighet og ventilerer på en optimal måte, noe du kommer til å bli takknemlig for når du svetter under HIIT-økta eller løfter tungt på treningssenteret. Sist, men ikke minst – designet. Den er like trendy en dag i byen som den er klassisk på treningssenteret. Svart base med tre hvite striper, det går aldri av moten.

,

Nike Power Tights

Finnes i fargene: og .

Passer til: Alle slags treningsøkter på treningssenteret og for en dag i byen. Det er helt on point hvis du matcher denne tightsen fra  med et par komfortable sneakers og en oversized hettegenser.

De beste egenskapene: Designet er sannsynligvis det beste, må testpanelet innrømme, selv om det meste er perfekt med denne modellen.

Dette kunne vært bedre: Ja, hva skal man si? Forutsatt at du kjøper riktig størrelse, er denne tightsen ren perfeksjon, men den har en tendens til å være litt liten i størrelsen. Kjøp derfor en større modell hvis du står mellom to.

Sammendrag: I likhet med One Tight fra Nike, er denne modellen fra samme merke så utrolig komfortabel. Den høye midjen har en bred linning som sikrer at du ikke har en midje som skjærer inn i magen når du tar situps eller markløft. Ellers er den veldig fin og transporterer bort fuktigheten akkurat som den skal. Hvis du heller vil skille deg ut enn å smelte inn, så er den også tilgjengelig i en iøynefallende blåfarge, som garantert vil bli en suksess på starten av det nye året, da en mer fargerik fargepalett forventes i motebildet!  

,

Mid Rise compression tights 2xu

Finnes i fargene: , og .

Passer til: Løping, trening på treningssenteret og alle treningsøkter med lav intensitet.

De beste egenskapene: Den graderte komprimeringen er selvfølgelig det testpanelet får øynene opp for! 2XU er kjent for kompresjonstightsene sine som er laget av meget god kvalitet, og de skuffer ikke testpanelet vårt denne gangen heller. 

Dette kunne vært bedre: Den er litt kort i beina. Du som er over middels høy risikerer å oppleve den som 7/8 i stedet for i full lengde – kanskje ikke helt feil, men det er fint å vite før du kjøper den. 

Sammendrag: Smaker det, så koster det – og det smaker. sier selv at kompresjonen deres er så avansert at en kompresjonstights kan skalere bort hundredeler på milen – så grundig har ikke testpanelet tid til å være, men det er uten tvil bra med ekstra kompresjon. Som de fleste kompresjonstights, så er Print Mid-Rise Compression Tights litt vanskelig å ta på seg, men når du først har fått den på deg, er den 100 prosent komfortabel. Ellers ventilerer den veldig bra og holder deg tørr selv under de virkelig svette HIIT-øktene.

,

Casall sculpture tights

Finnes i fargene: , og .

Passer til: Trening på treningssenter og til en viss grad også løping.

De beste egenskapene: Det beste med denne tightsen fra er hvor flatterende den er til formene dine. Som navnet antyder, former den kroppen din takket være lett kompresjon.

Dette kunne vært bedre: Størrelsene er litt vanskelige. Hvis du står mellom to størrelser, bør du velge den største, da Sculpture 7/8 Tights er litt liten.

Sammendrag: Denne tightsen er veldig stilig i designet, med bare noen få gull- eller sølvfargede detaljer, avhengig av modell. Derfor er den helt perfekt for deg som helst ikke stjeler oppmerksomheten på treningssenteret. Ellers gir testpanelet tommelen opp for den høye midjen som gir en behagelig passform, men også for hvor flatterende den er til figuren din. Den får også bra score for komforten under trening. Dette er kanskje ikke den modellen du ønsker når du skal tøye eller utøve yoga, men den gir et fint trykk over musklene ved alle typer løft.

,

power tights blacc

Finnes i fargene: , , , , , , , og .

Passer til: Trening eller chilling hjemme i sofaen.

De beste egenskapene: Det beste med denne tightsen er hvor myk og smidig den er, uten at den for den saks skyld blir så bevegelig at den ikke sitter som den skal. Takket være den solide linningen, er passformen kroppsnær og perfekt. 

Dette kunne vært bedre: Noen i testpanelet mener at tightsen fra kan være litt gjennomsiktig hvis du for eksempel tar good mornings. Sørg derfor for at du bestiller den i riktig størrelse – gå ikke ned en størrelse bare fordi du liker en ettersittende modell. Det som skjer da er at materialet trekkes ut og gjør tightsen mer gjennomsiktig enn den faktisk er. Ellers er det ingenting å kommentere på.

Sammendrag: Dette er kanskje testens rimeligste tights. En annen tydelig fordel er at den er tilgjengelig i så mange forskjellige farger og design. Power Tights kommer i totalt ni forskjellige farger, der alle kan finne minst én farge som passer. Ellers er den veldig komfortabel og tøyelig, noe som betyr at du kan bevege deg helt fritt uten at stoffet begrenser deg. I tillegg til det, ventilerer den også bra og holder deg tørr mens du trener. Et superkupp, spør du oss! 

,

Fast Lane winter tights blacc

Finnes i fargene: og .

Passer til: Løping om høsten, vinteren og tidlig på våren.

De beste egenskapene: Det beste med denne tightsen er at den har en børstet innside, noe som betyr at den holder deg varm selv når temperaturen synker. Derfor er den perfekt under de kaldeste månedene av året.

Dette kunne vært bedre: Testpanelet har vanskelig for å finne noen feil med denne tightsen. Det hadde kanskje vært bedre med en bredere snor i midjen. Som den er nå, så er det fare for at den kan oppleves som litt skarp, hvert fall hvis du må stramme mye til.

Sammendrag: Dette er den eneste vintertightsen i testen og et soleklart valg for deg som er ute etter nye løpeutfordringer. Fast Lane Winter tights er deilig og varm på grunn av den børstede innsiden, men den har også mange praktiske funksjoner som testpanelet ønsker å hylle. Det finnes blant annet to lommer for små gjenstander, hvorav begge har glidelåser – én på baksiden i korsryggen og én på siden av hoften. I tillegg har tightsen mange refleksdetaljer på sidene, noe som gjør deg synlig i mørket. Sist, men ikke minst, er komforten også veldig høy, med flate sømmer som ikke gnager! 

Leter du etter noe spesielt? Her er våre og .

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Hitta rätt löparskor
Mote & trender

Kjøpeguide: Finn riktige løpesko

19 timer siden
Loparskor asfalt
Mote & trender

De beste løpeskoene for deg som løper på asfalt

1 dag siden
När byta löparskor
Mote & trender

Hvor ofte bør jeg bytte ut løpesko?

2 dager siden
Herr - Trailtest.jpg
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

5 dager siden
Dam - Trailtest.jpg
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

5 dager siden
Herr - Header - Löparjackor.jpg
Mote & trender

Test: Løpejakker til herre i 2020

6 dager siden
Dam - Header - Löparjackor.jpg
Mote & trender

Stor test: De beste løpejakkene til dame i 2020

6 dager siden
Hur tvättar man sneakers?
Mote & trender

Video: Hvordan vasker man sneakers?

6 dager siden
fenix 6 pro solar header
Mote & trender

Fenix 6X Pro Solar – pulsklokken som er best i test

02 apr 2020
Supperrep go test
Mote & trender

Vi tester: Treningsskoen SuperRep Go fra Nike

01 apr 2020
superrep go
Mote & trender

Gi alt under sirkeløkten med den nye treningsskoen Nike SuperRep Go

01 apr 2020
reima regnkläder flera barn
Mote & trender

Kan man vaske regntøy?

31 mar 2020
Adidas Solarboost
Mote & trender

Derfor får Adidas Solarboost toppscore!

30 mar 2020
Header.jpg
Mote & trender

Best i test: Yogabukser 2020

28 mar 2020
wyte badshorts
Mote & trender

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

25 mar 2020
mss löparskor header
Mote & trender

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Mote & trender

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Mote & trender

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

22 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Mote & trender

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

20 mar 2020
Linnen dam
Mote & trender

12 vårlige treningssingleter til henne

20 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

19 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Test: Årets fineste sneakers 2020

17 mar 2020
reebok royal turbo header
Mote & trender

Seks stilige sneakers fra Reebok

17 mar 2020
Kari Traa
Mote & trender

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

16 mar 2020
better bodies tights
Mote & trender

Den nye trenden: Glinsende treningstights

16 mar 2020
Padelheader dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

15 mar 2020
Padelskor header
Mote & trender

Best i test! Padelsko til menn

15 mar 2020
sport bh header
Mote & trender

Best i test: Sports-BH for store bryster

14 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Vårens beste sports-BH'er 2020

12 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

9 løpesko for menn som er best i test 2020

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene for dame i 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Topp 5 beste friluftsklær fra Peak Performance

10 mar 2020
adidas core sneakers
Mote & trender

Sneakers-trender i 2020

10 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Mote & trender

Årets fineste sneakers til dame, herre og barn i 2020

07 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Mote & trender

Sesongens beste kjøp: Den nye hybridjakken fra Peak Performance

06 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Mote & trender

Hvordan skal en skalljakke sitte?

05 mar 2020
nike metcon 5 herr
Mote & trender

Hvilke treningssko er best til funksjonell trening?

05 mar 2020
suunto 7 header
Mote & trender

TEST! Så bra er den nye pulsklokken Suunto 7

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Mote & trender

Slik får du best effekt av funksjonell trening med riktige treningssko

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Mote & trender

Guide: Hvilket regntøy bør barnet mitt bruke?

02 mar 2020
more news
Hitta rätt löparskor

Kjøpeguide: Finn riktige løpesko

Hvordan skal løpesko sitte på foten? Hvordan bør jeg tenke når det kommer til demping, støtte og grep? Eliteløper Charlotte Karlsson svarer på alt!

19 timer siden
Mote & trender
Loparskor asfalt

De beste løpeskoene for deg som løper på asfalt

Leter du etter løpesko som egner seg for løping på asfalt? Eksperten tipser om hvilke løpesko du bør bruke.

1 dag siden
Mote & trender
När byta löparskor

Hvor ofte bør jeg bytte ut løpesko?

Etter en sesong, når det har blitt hull i overdelen eller når sålen begynner å bli stiv? Vi vet når du bør skaffe deg nye løpesko.

2 dager siden
Mote & trender
Herr - Trailtest.jpg

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

Ta utfordringen og prøv terrengløping! Her er de beste terrengskoene våre fra Asics, Nike, New Balance, Saucony, Salming og Hoka One One.

5 dager siden
Mote & trender
Dam - Trailtest.jpg

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

Testpanelet vårt har løpt i terrengsko fra Nike, Adidas, Salomon, Asics, New Balance og Hoka One One. Se hvilken modell som er best i test!

5 dager siden
Mote & trender
Herr - Header - Löparjackor.jpg

Test: Løpejakker til herre i 2020

På tide å begi deg ut i sporet? Ikke glem løpejakken! Vårt raske testpanel har prøvd sesongens beste løpejakker til herre – her er resultatet.

6 dager siden
Mote & trender
Dam - Header - Löparjackor.jpg

Stor test: De beste løpejakkene til dame i 2020

Sportamores egen eliteløper, Charlotte Karlsson, har testet vårens beste løpejakker. Dette mener hun om å løpe i de ulike jakkene.

6 dager siden
Mote & trender
Hur tvättar man sneakers?

Video: Hvordan vasker man sneakers?

Det er mange som lurer på hvordan man kan få skoene sine hvite igjen. Hvordan skal de egentlig rengjøres? Vi sitter på svaret.

6 dager siden
Mote & trender
fenix 6 pro solar header

Fenix 6X Pro Solar – pulsklokken som er best i test

Nå har testpanelet satt pulsklokken Fenix 6X Pro Solar på prøve! Så bra er monsterklokken fra Garmin!

02 apr 2020
Mote & trender
Supperrep go test

Vi tester: Treningsskoen SuperRep Go fra Nike

Det Metcon er for crosstraining er SuperRep for gruppetimer. Tidligere i år ble den splitter nye Nike-skoen lansert. Nå slippes lillesøsteren SuperRep Go.

01 apr 2020
Mote & trender
superrep go

Gi alt under sirkeløkten med den nye treningsskoen Nike SuperRep Go

Treningsskoen Nike SuperRep har fått en lillesøster – si hei til SuperRep Go!

01 apr 2020
Mote & trender
reima regnkläder flera barn

Kan man vaske regntøy?

Noen ganger må man gjøre rent regntøyet sitt, men kan man egentlig vaske regntøy i vaskemaskinen? Vi har svaret.

31 mar 2020
Mote & trender
Adidas Solarboost

Derfor får Adidas Solarboost toppscore!

Trodde du ikke Adidas kunne lage bedre løpesko? Da har du ikke sett Solarboost. Du kommer til å falle helt pladask!

30 mar 2020
Mote & trender
Header.jpg

Best i test: Yogabukser 2020

Når du trener yoga, vil du ha yogaklær som gir deg full bevegelsesfrihet og fleksibilitet. Vårt yogi-testpanel har tatt solhilsen i årets beste yogabukser.

28 mar 2020
Mote & trender
wyte badshorts

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

Vi ønsker våren velkommen med Mid Season Sale! Benytt anledningen til å handle klær, sko og vesker til deg selv, en venn eller noen andre du er glad i.

25 mar 2020
Mote & trender