Header reflexplagg

TEST! 9 refleksplagg til løping

Det er kjempeviktig med reflekser når du beveger deg utendørs når det er mørkt. Vi har testet sesongens refleksplagg og utstyr som egner seg til løping – takler produktene løping i mørket? 

Skal du ut og løpe når solen har gått ned (eller ikke gått opp, for den saks skyld)? Du glemmer vel ikke refleksene? Du kan være synlig på mange måter i mørket når du løper, blant annet ved å bruke reflekterende plagg som en jakke, vest eller sko. Testpanelet vårt, som er vant til å løpe i mørket, har løpt i klær og sko med tydelige reflekser. Her er produktene som er best i test! 

Wild Wild Vest

Silva Performance vest

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Denne fine er ganske liten i størrelsen. Testpanelet anbefaler på det sterkeste at du kjøper en større størrelse enn du vanligvis bruker. Det kan være lurt å gå opp to størrelser hvis du foretrekker en løs passform. Deler av testpanelet hyller utsiden av vesten og synes at modellen er både stilig og smart designet med store, velplasserte reflekspartier. Løpevesten har også store, ventilerende meshpartier på baksiden, noe som gjør det lettere å frigjøre overflødig varme. Det er også en oppbevaringslomme bak. Den har plass til alt fra en mellomstor telefon til nøkler. Refleksvesten får også plusspoeng for at stoffet er i en reflekterende farge. Det er rett og slett umulig å ikke se deg i denne!

– En god investering under mørke årstider, både til løping, men også sykling og andre aktiviteter hvor du har behov for å bli sett, sier en tester. 

Høy kvalitet til en god pris

endurance winter tights

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Dette er en superfin  til løping når det er kaldt. Tightsen har en børstet innside for en behagelig og varm følelse, og en høy midje med god komfort. De velplasserte reflekspartiene på den nedre delen av tightsen gjør jobben sin – de både lyser opp i mørket og ser bra ut. Hvis du er en person som gjerne vil være trygg i mørket, men heller ikke vil løpe rundt i en refleksvest, så er dette et perfekt valg! En høy testperson understreker også at tightsen fungerer utmerket for deg med lange ben. På baksiden av midjen er det også en lomme med glidelås hvor du for eksempel kan oppbevare husnøkkelen.

– Kvaliteten virker så bra, den høye midjen sitter komfortabelt og på plass under hele løpeturen. Jeg liker også at refleksene er designet som kule detaljer, et stort pluss! Det beste av alt er imidlertid at den er ekstremt prisgunstig!

Effektive reflekser

Viso wind jacket dam och herr

Plagg:

Modell: ,

Merke:

Testpanelet sier: Denne løpejakken fra Newline er tilgjengelig for både og . Modellene er nesten identiske, bortsett fra passformen. Begge jakker anses imidlertid som normale i størrelsen, så velg din vanlige størrelse for optimal passform. Løpejakkene er laget av et vannavvisende og vindtett materiale, og har en stor logo i et sterkt reflekterende materiale på baksiden. Modellene har også store reflekser i nakken og på ermene, noe som er kjempebra. Disse jakkene er skapt for løping når det er mørkt ute! Materialet puster godt, sier majoriteten av testpanelet, som liker at jakkene ikke er fôret, men passer bra fra null til fem plussgrader. I kaldere vær bør du supplere med gode mellomlag eller superundertøy. Lommene sitter litt høyere opp enn vanlig, noe som betyr at innholdet ikke beveger seg like mye når du løper – kjempebra! 

– Jeg liker at refleksene er så store, det gjør deg virkelig synlig i mørket, sier en av de kvinnelige testerne.

Refleks og hurtigtørkende

city ready tights reflect

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Denne  har høy midje og Nike sin berømte Dri-Fit-teknologi som holder deg tørr og varm mens du løper. Det finnes en snor i midjen som du kan stramme for at tightsen skal holde seg på plass. Refleksene er sydd inn i sømmene på bena og går rundt hele benet. Testpersonene elsker det – på den måten kan du føle deg trygg i mørket, men samtidig skriker du ikke "her er jeg!". Passformen er tett og ettersittende, uten å klemme. Komforten er dermed veldig bra. Nederst på bena er det glidelåser som ikke gnager, og linningen er bred og behagelig. På baksiden er det en lomme med glidelås for nøkler. 

– En iPhone X passer helt klart i lommen, det er ikke så veldig vanlig, sier en tester.

Vintervariant av en storfavoritt

Nike Air Zoom pegasus shield

Plagg:

Modell: (også tilgjengelig for menn, du finner den ).

Merke:

Testpanelet sier: Dette er en vintervariant av den populære løpeskoen Air Zoom Pegasus 36. I passformen er litt bredere enn modeller fra Nike vanligvis er, men i størrelsen er den som vanlig. På overdelen av skoen er det netting for optimal ventilasjon. Det betyr dessverre at skoen i utgangspunktet er helt vanntett, bortsett fra på toppen der vann risikerer å komme inn hvis det regner når du løper. Det er imidlertid ingen problem å løpe i sludd på veien. Ellers har løpeskoen blitt utstyrt med refleksdetaljer som du kan se i mørket, i tillegg til en ekstra klebrig såle som griper tak i våte veier på en helt fenomenal måte. Sist, men ikke minst, hvor fin er den ikke?

– "Det beste med denne løpeskoen er definitivt energien som gir meg fart og som gjør at jeg skyves fremover mens jeg løper," sier en tester.

All in på reflekser!

Blacc Scoot

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Dette er en  for deg som vil bli sett i mørket! Scoot fra Blacc har heldekkende reflekser i et kult mønster som nesten lyser like sterkt som månen når det er beksvart ute. Den er tykkere i materialet enn vanlige treningstights fra Blacc, men den er ikke fôret. Den er med andre ord perfekt på mørke kvelder eller morgener, før det blir minusgrader. Takket være elastikk og snor i midjen, så sitter den på plass mens du løper. Noen av testerne opplever at tightsen er litt stor i størrelsen, og du kan derfor velge den minste størrelsen hvis du står mellom to. Ellers får den plusspoeng for at refleksmønsteret ser ut som et vanlig sølvfarget mønster når det ikke er mørkt (se headerbildet for referanse).

– Det er to mobillommer på sidene, det er en veldig bra detalj! sier en tester.

Votter eller vanter? Må du velge?!

Craft hybrid glove

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Dette er for deg som ikke klarer å bestemme deg for votter eller vanter! Hybrid Weather Glove fra Craft er den gyldne middelveien, med et vind- og vanntett overtrekk for fingrene, som du trekker over de vanlige fingervantene for litt ekstra beskyttelse mot været. Ellers er de utstyrt med silikon på innsiden, noe som gir et godt grep når du trener ute med utstyr eller når du sykler. Fingertuppene er også kompatible med berøringsskjermer. På den måten kan du endre sangen på Spotify eller endre innstillingene i treningsklokken, uten at du må ta av deg hanskene! 

– Dette er en ganske klassisk hanske som varmer, beskytter bra mot vind, har fine og synlige reflekser, sier en veldig fornøyd tester.

Prikken over i’en!

Livingo hat

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Dette er en veldig klassisk i trendy burgunder farge. Passformen er stram og Craft-logoen foran er laget i refleks. Det går også refleksdetaljer nedover lang sidene, noe som gjør deg synlig i alle mulige retninger. I tillegg fører luen bort svette på en optimal måte, nettopp fordi den er laget av et ventilerende og funksjonelt materiale. Sist, men ikke minst, er den også veldig varm, noe som betyr at du kan bruke den i alt fra noen få plussgrader til noen få minusgrader.

– Den sitter veldig stramt, noe som er bra. Når jeg løper, ønsker jeg ikke et løstsittende plagg som flagrer, sier en tester.

Klassiske løpehansker fra Nike

Nike JDI flash

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Sist ut i testen er disse  i et tykt, slitesterkt materiale fra Nike. De er veldig varme og holder testpanelet fornøyd og lykkelig under de sene kveldsøktene. På baksiden er det et reflekterende trykk i form av Nike sin "Just Do It" -logo. Ellers kan man si at de er vannavstøtende og litt små i størrelsen. Velg derfor den største størrelsen hvis du står mellom to. Testpanelet gir tommelen opp for at pekefingrene er kompatible med berøringsskjermer!

– Fine hansker i et robust materiale. Jeg følte meg ikke kald på fingrene under løpeturen, noe jeg vanligvis gjør, sier en tester.

LES MER:

SHOP HER:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

wyte badshorts
Mote & trender

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

2 dager siden
mss löparskor header
Mote & trender

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

2 dager siden
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Mote & trender

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

3 dager siden
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Mote & trender

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

6 dager siden
traningstrojor_herr.png
Mote & trender

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

20 mar 2020
Linnen dam
Mote & trender

12 vårlige treningssingleter til henne

20 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

19 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Test: Årets fineste sneakers 2020

17 mar 2020
reebok royal turbo header
Mote & trender

Seks stilige sneakers fra Reebok

17 mar 2020
Kari Traa
Mote & trender

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

16 mar 2020
better bodies tights
Mote & trender

Den nye trenden: Glinsende treningstights

16 mar 2020
Padelheader dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

15 mar 2020
Padelskor header
Mote & trender

Best i test! Padelsko til menn

15 mar 2020
sport bh header
Mote & trender

Best i test: Sports-BH for store bryster

14 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Vårens beste sports-BH'er 2020

12 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

9 løpesko for menn som er best i test 2020

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene for dame i 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Topp 5 beste friluftsklær fra Peak Performance

10 mar 2020
adidas core sneakers
Mote & trender

Sneakers-trender i 2020

10 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Mote & trender

Årets fineste sneakers til dame, herre og barn i 2020

07 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Mote & trender

Sesongens beste kjøp: Den nye hybridjakken fra Peak Performance

06 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Mote & trender

Hvordan skal en skalljakke sitte?

05 mar 2020
nike metcon 5 herr
Mote & trender

Hvilke treningssko er best til funksjonell trening?

05 mar 2020
suunto 7 header
Mote & trender

TEST! Så bra er den nye pulsklokken Suunto 7

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Mote & trender

Slik får du best effekt av funksjonell trening med riktige treningssko

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Mote & trender

Guide: Hvilket regntøy bør barnet mitt bruke?

02 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Best i test! 8 stilige vårjakker for kvinner

01 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

Best i test: Vårjakker for menn 2020

01 mar 2020
Header-tights.jpg
Mote & trender

Best i test: Tights med høy midje 2020

01 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Mote & trender

Best i test! Treningsklær fra Nike i store størrelser

29 feb 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Hvilke løpesko fra Hoka One One bør jeg velge?

27 feb 2020
SL20
Mote & trender

Slå konkurransetiden med den nye løpeskoen SL20 fra Adidas

27 feb 2020
fotbollsskor header
Mote & trender

Sesongens 10 beste fotballsko fra Adidas, Nike og Puma

26 feb 2020
Casall tights
Mote & trender

Derfor bør du trene i Casalls myke treningstights

25 feb 2020
Header prommenadskor
Mote & trender

Test! De beste gåskoene som gir maksimal komfort

25 feb 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Mote & trender

Treningstøy fra Nike som du bare må ha

25 feb 2020
Header dam adidas
Mote & trender

Test: Topp 5 bestselgere fra Adidas

22 feb 2020
Header adidas
Mote & trender

Vi tester 6 svarte herrefavoritter fra Adidas

22 feb 2020
Barnskor
Mote & trender

Stor guide: Finn riktige barnesko og størrelse fra Adidas

21 feb 2020
Träningstights för löpning.jpg
Mote & trender

11 treningstights som passer perfekt til løping

18 feb 2020
more news
wyte badshorts

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

Vi ønsker våren velkommen med Mid Season Sale! Benytt anledningen til å handle klær, sko og vesker til deg selv, en venn eller noen andre du er glad i.

2 dager siden
Mote & trender
mss löparskor header

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

Benytt anledningen til å kapre dine nye løpesko nå som vårt store Mid Season Sale er i gang!

2 dager siden
Mote & trender
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

Alt fra treningstights til rideklær! Sjekk ut disse godbitene når de dukker opp til nedsatt pris under vårt store Mid Season Sale.

3 dager siden
Mote & trender
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

I fjor var det hvite sneakers som dominerte, men i år er det grå sneakers som gjelder. Her er sesongens 10 hotteste modeller!

6 dager siden
Mote & trender
traningstrojor_herr.png

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

Kortermet, teknisk t-skjorte eller en langermet genser? Hvit, svart eller neongul? Vi har samlet de mest populære treningsoverdelene til ham akkurat nå.

20 mar 2020
Mote & trender
Linnen dam

12 vårlige treningssingleter til henne

Loose fit, seamless eller med innebygd BH? Her er vårens hotteste treningssingleter til henne! Hvilken variant vil du rocke under hjemmetreningen?

20 mar 2020
Mote & trender
Herr - Sneakertest.jpg

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

Ta stilsikre steg denne våren. Vårt motebevisste herrepanel har testet årets kuleste sneakers fra Adidas, Nike og Jack & Jones.

19 mar 2020
Mote & trender
Dam - Sneakertest.jpg

Test: Årets fineste sneakers 2020

Vi elsker sneakers! Sjekk hva testpanelet vårt mener om årets fineste modeller til dame.

17 mar 2020
Mote & trender
reebok royal turbo header

Seks stilige sneakers fra Reebok

Mars måned betyr nye sneakers! Sjekk ut vårens nyheter fra Reebok.

17 mar 2020
Mote & trender
Kari Traa

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

Uavhengig av vær, skal alle kunne nyte våren med stil. Derfor lanserer Kari Traa sin nye pastellfargede kolleksjon til friluftslivet!

16 mar 2020
Mote & trender
better bodies tights

Den nye trenden: Glinsende treningstights

Sol deg i din egen glans på treningssenteret med en glinsende tights! Her er de fineste, glinsende treningstightsene akkurat nå.

16 mar 2020
Mote & trender
Padelheader dam

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

Best i test! Her prøver vi sesongens beste modeller som gjør deg raskere, smidigere og vanskeligere å slå på banen.

15 mar 2020
Mote & trender
Padelskor header

Best i test! Padelsko til menn

På tide å ta padelspillet til et nytt nivå! Her er padelskoene som er best i test, ifølge testpanelet vårt.

15 mar 2020
Mote & trender
sport bh header

Best i test: Sports-BH for store bryster

Det er ekstra viktig med en sports-BH hvis man har store bryster. Her er de beste sports-BH'ene for deg med D, E, F og G-cup.

14 mar 2020
Mote & trender
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg

Vårens beste sports-BH'er 2020

Å trene uten en sports-BH er som å sove uten en seng. Ubehagelig, med andre ord! Slik tenker testpanelet vårt om de nye modellene i vår store test av sports-BH'er.

12 mar 2020
Mote & trender