Header reflexplagg

TEST! 9 refleksplagg til løping

Det er kjempeviktig med reflekser når du beveger deg utendørs når det er mørkt. Vi har testet sesongens refleksplagg og utstyr som egner seg til løping – takler produktene løping i mørket? 

Skal du ut og løpe når solen har gått ned (eller ikke gått opp, for den saks skyld)? Du glemmer vel ikke refleksene? Du kan være synlig på mange måter i mørket når du løper, blant annet ved å bruke reflekterende plagg som en jakke, vest eller sko. Testpanelet vårt, som er vant til å løpe i mørket, har løpt i klær og sko med tydelige reflekser. Her er produktene som er best i test! 

Wild Wild Vest

Silva Performance vest

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Denne fine er ganske liten i størrelsen. Testpanelet anbefaler på det sterkeste at du kjøper en større størrelse enn du vanligvis bruker. Det kan være lurt å gå opp to størrelser hvis du foretrekker en løs passform. Deler av testpanelet hyller utsiden av vesten og synes at modellen er både stilig og smart designet med store, velplasserte reflekspartier. Løpevesten har også store, ventilerende meshpartier på baksiden, noe som gjør det lettere å frigjøre overflødig varme. Det er også en oppbevaringslomme bak. Den har plass til alt fra en mellomstor telefon til nøkler. Refleksvesten får også plusspoeng for at stoffet er i en reflekterende farge. Det er rett og slett umulig å ikke se deg i denne!

– En god investering under mørke årstider, både til løping, men også sykling og andre aktiviteter hvor du har behov for å bli sett, sier en tester. 

Høy kvalitet til en god pris

endurance winter tights

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Dette er en superfin  til løping når det er kaldt. Tightsen har en børstet innside for en behagelig og varm følelse, og en høy midje med god komfort. De velplasserte reflekspartiene på den nedre delen av tightsen gjør jobben sin – de både lyser opp i mørket og ser bra ut. Hvis du er en person som gjerne vil være trygg i mørket, men heller ikke vil løpe rundt i en refleksvest, så er dette et perfekt valg! En høy testperson understreker også at tightsen fungerer utmerket for deg med lange ben. På baksiden av midjen er det også en lomme med glidelås hvor du for eksempel kan oppbevare husnøkkelen.

– Kvaliteten virker så bra, den høye midjen sitter komfortabelt og på plass under hele løpeturen. Jeg liker også at refleksene er designet som kule detaljer, et stort pluss! Det beste av alt er imidlertid at den er ekstremt prisgunstig!

Effektive reflekser

Viso wind jacket dam och herr

Plagg:

Modell: ,

Merke:

Testpanelet sier: Denne løpejakken fra Newline er tilgjengelig for både og . Modellene er nesten identiske, bortsett fra passformen. Begge jakker anses imidlertid som normale i størrelsen, så velg din vanlige størrelse for optimal passform. Løpejakkene er laget av et vannavvisende og vindtett materiale, og har en stor logo i et sterkt reflekterende materiale på baksiden. Modellene har også store reflekser i nakken og på ermene, noe som er kjempebra. Disse jakkene er skapt for løping når det er mørkt ute! Materialet puster godt, sier majoriteten av testpanelet, som liker at jakkene ikke er fôret, men passer bra fra null til fem plussgrader. I kaldere vær bør du supplere med gode mellomlag eller superundertøy. Lommene sitter litt høyere opp enn vanlig, noe som betyr at innholdet ikke beveger seg like mye når du løper – kjempebra! 

– Jeg liker at refleksene er så store, det gjør deg virkelig synlig i mørket, sier en av de kvinnelige testerne.

Refleks og hurtigtørkende

city ready tights reflect

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Denne  har høy midje og Nike sin berømte Dri-Fit-teknologi som holder deg tørr og varm mens du løper. Det finnes en snor i midjen som du kan stramme for at tightsen skal holde seg på plass. Refleksene er sydd inn i sømmene på bena og går rundt hele benet. Testpersonene elsker det – på den måten kan du føle deg trygg i mørket, men samtidig skriker du ikke "her er jeg!". Passformen er tett og ettersittende, uten å klemme. Komforten er dermed veldig bra. Nederst på bena er det glidelåser som ikke gnager, og linningen er bred og behagelig. På baksiden er det en lomme med glidelås for nøkler. 

– En iPhone X passer helt klart i lommen, det er ikke så veldig vanlig, sier en tester.

Vintervariant av en storfavoritt

Nike Air Zoom pegasus shield

Plagg:

Modell: (også tilgjengelig for menn, du finner den ).

Merke:

Testpanelet sier: Dette er en vintervariant av den populære løpeskoen Air Zoom Pegasus 36. I passformen er litt bredere enn modeller fra Nike vanligvis er, men i størrelsen er den som vanlig. På overdelen av skoen er det netting for optimal ventilasjon. Det betyr dessverre at skoen i utgangspunktet er helt vanntett, bortsett fra på toppen der vann risikerer å komme inn hvis det regner når du løper. Det er imidlertid ingen problem å løpe i sludd på veien. Ellers har løpeskoen blitt utstyrt med refleksdetaljer som du kan se i mørket, i tillegg til en ekstra klebrig såle som griper tak i våte veier på en helt fenomenal måte. Sist, men ikke minst, hvor fin er den ikke?

– "Det beste med denne løpeskoen er definitivt energien som gir meg fart og som gjør at jeg skyves fremover mens jeg løper," sier en tester.

All in på reflekser!

Blacc Scoot

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Dette er en  for deg som vil bli sett i mørket! Scoot fra Blacc har heldekkende reflekser i et kult mønster som nesten lyser like sterkt som månen når det er beksvart ute. Den er tykkere i materialet enn vanlige treningstights fra Blacc, men den er ikke fôret. Den er med andre ord perfekt på mørke kvelder eller morgener, før det blir minusgrader. Takket være elastikk og snor i midjen, så sitter den på plass mens du løper. Noen av testerne opplever at tightsen er litt stor i størrelsen, og du kan derfor velge den minste størrelsen hvis du står mellom to. Ellers får den plusspoeng for at refleksmønsteret ser ut som et vanlig sølvfarget mønster når det ikke er mørkt (se headerbildet for referanse).

– Det er to mobillommer på sidene, det er en veldig bra detalj! sier en tester.

Votter eller vanter? Må du velge?!

Craft hybrid glove

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Dette er for deg som ikke klarer å bestemme deg for votter eller vanter! Hybrid Weather Glove fra Craft er den gyldne middelveien, med et vind- og vanntett overtrekk for fingrene, som du trekker over de vanlige fingervantene for litt ekstra beskyttelse mot været. Ellers er de utstyrt med silikon på innsiden, noe som gir et godt grep når du trener ute med utstyr eller når du sykler. Fingertuppene er også kompatible med berøringsskjermer. På den måten kan du endre sangen på Spotify eller endre innstillingene i treningsklokken, uten at du må ta av deg hanskene! 

– Dette er en ganske klassisk hanske som varmer, beskytter bra mot vind, har fine og synlige reflekser, sier en veldig fornøyd tester.

Prikken over i’en!

Livingo hat

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Dette er en veldig klassisk i trendy burgunder farge. Passformen er stram og Craft-logoen foran er laget i refleks. Det går også refleksdetaljer nedover lang sidene, noe som gjør deg synlig i alle mulige retninger. I tillegg fører luen bort svette på en optimal måte, nettopp fordi den er laget av et ventilerende og funksjonelt materiale. Sist, men ikke minst, er den også veldig varm, noe som betyr at du kan bruke den i alt fra noen få plussgrader til noen få minusgrader.

– Den sitter veldig stramt, noe som er bra. Når jeg løper, ønsker jeg ikke et løstsittende plagg som flagrer, sier en tester.

Klassiske løpehansker fra Nike

Nike JDI flash

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Sist ut i testen er disse  i et tykt, slitesterkt materiale fra Nike. De er veldig varme og holder testpanelet fornøyd og lykkelig under de sene kveldsøktene. På baksiden er det et reflekterende trykk i form av Nike sin "Just Do It" -logo. Ellers kan man si at de er vannavstøtende og litt små i størrelsen. Velg derfor den største størrelsen hvis du står mellom to. Testpanelet gir tommelen opp for at pekefingrene er kompatible med berøringsskjermer!

– Fine hansker i et robust materiale. Jeg følte meg ikke kald på fingrene under løpeturen, noe jeg vanligvis gjør, sier en tester.

LES MER:

SHOP HER:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Hoka one one
Mote & trender

Hoka One One tar over løpeverden

1 dag siden
dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

2 dager siden
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Test: Treningsklær for gravide

3 dager siden
Header-3.jpg
Mote & trender

BEST I TEST! Sports-BH'er 2020

4 dager siden
Reebok Nano 9.0 nya färger
Mote & trender

Endelig! Nye farger på Reebok CrossFit Nano 9.0

4 dager siden
houdini
Mote & trender

Guide til innkjøp av skallbukser

5 dager siden
kompressionsstrumpor
Mote & trender

Derfor bør du løpe i kompresjonsstrømper

20 jan 2020
Tvätta träningsskor
Mote & trender

Slik vasker du treningsskoene dine på best mulig måte

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Mote & trender

Revolusjonerende sports-BH fra Nike: Swoosh One Piece Pad

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

16 jan 2020
Träningsskor test header
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

16 jan 2020
Header.png
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Mote & trender

Guide til Sauconys nye stabile løpesko

14 jan 2020
Header.png
Mote & trender

Test: Årets beste treningsvesker

11 jan 2020
frontier header
Mote & trender

Sjekk ut Frontier, vårt nye herremerke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Mote & trender

Nyhet: Kombiner fint og komfortabelt med myke sett fra Noun!

09 jan 2020
petite pirouette rosa
Mote & trender

Nytt merke for danseglade barn: Petite Pirouette

07 jan 2020
Tvätta träningskläder
Mote & trender

Vask riktig, og treningsklærne dine vil holde lengre

04 jan 2020
nike superrep header
Mote & trender

Toppscore for Nikes nye treningssko SuperRep

03 jan 2020
Asics löparskor 2020
Mote & trender

5 løpesko du ikke kan gå glipp av i 2020

29 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Adidas Ultraboost 20!

27 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights
Mote & trender

Test! Årets topp 10 beste tights

25 dec 2019
Nike Metcon
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningssko fra Nike

18 dec 2019
Handskar barn
Mote & trender

Guide: Finn de riktige hanskene til barnet ditt

17 dec 2019
Eva sjöholm header
Mote & trender

Treningstrender 2020: Slik kommer vi til å trene neste år

17 dec 2019
ENG_M.png
Mote & trender

Vi tester: de beste skijakkene til menn

13 dec 2019
ENG_W.png
Mote & trender

Test av sesongens beste skijakker til henne

13 dec 2019
Icebug kängor och skor
Mote & trender

Gå trygt i piggsko fra Icebug

10 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg
Mote & trender

Stor test: Trygge vintersko med pigger

10 dec 2019
test tofflor header
Mote & trender

Test: Tøfler til dame og herre

06 dec 2019
ENG_W.png
Mote & trender

Våre pulsklokker som er kåret best i test!

06 dec 2019
header julbild
Mote & trender

Sportamores julegavetips til hele familien

06 dec 2019
Nike See my style
Mote & trender

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug
Mote & trender

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

03 dec 2019
header icebug
Mote & trender

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

01 dec 2019
ryggskydd
Mote & trender

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

30 nov 2019
skidhandskar test header
Mote & trender

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

28 nov 2019
icebug
Mote & trender

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

27 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Mote & trender

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

27 nov 2019
Header reflexplagg
Mote & trender

TEST! 9 refleksplagg til løping

24 nov 2019
more news
Hoka one one

Hoka One One tar over løpeverden

Når du først har løpt i Hoka One One, vil du aldri løpe i noe annet igjen. Kanskje det er grunnen til at det er verdens mest hurtigvoksende skomerke innenfor løping.

1 dag siden
Mote & trender
dunjacka

Slik vasker du dunjakken

Her er en liste over 10 ting du bør tenke på når du skal vaske dunjakken din.

2 dager siden
Mote & trender
HEADER_W.jpg

Test: Treningsklær for gravide

Du må ikke slutte å trene bare fordi du er gravid – tvert imot! Bevegelse seg under svangerskapet er bra for både deg og babyen din. Vårt gravide testpanel har svettet i treningsklær fra Blacc.

3 dager siden
Mote & trender
Header-3.jpg

BEST I TEST! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og hemper. Les alt om sesongens sports-BH som er best i test.

4 dager siden
Mote & trender
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farger på Reebok CrossFit Nano 9.0

Nano er CrossFit-skoen med stor S, og nå har vi fått den inn i nye, freshe farger! Sjekk ut oppdateringen og lær mer om superskoen.

4 dager siden
Mote & trender
houdini

Guide til innkjøp av skallbukser

Skal du stå på ski, gå en fjelltur eller klatre? Uansett aktivitet, bør du tenke på dette når du skal kjøpe en ny skallbukse.

5 dager siden
Mote & trender
kompressionsstrumpor

Derfor bør du løpe i kompresjonsstrømper

De fleste elsker kompresjonsklær – men vet du egentlig hvordan kompresjon fungerer? Vi forklarer teknikken bak de ekstra tettsittende tightsene og de smarte strømpene som forbedrer prestasjonen din.

20 jan 2020
Mote & trender
Tvätta träningsskor

Slik vasker du treningsskoene dine på best mulig måte

Det er kjempeviktig at du lufter treningsskoene dine etter en svett treningsøkt, men det er langt fra alt du bør gjøre for å forlenge levetiden til skoene. Her er de beste tipsene fra eksperten!

20 jan 2020
Mote & trender
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Revolusjonerende sports-BH fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Det finnes en mengde forskjellige sports-BH'er avhengig av hva du og kroppen din trenger, men noen modeller er ekstra populære. En av dem er Nike Swoosh Sports Bra. Nå har den fått en innovativ oppgradering du ikke kan gå glipp av!

19 jan 2020
Mote & trender
Test av träningsskor för damer

Test av årets beste treningssko til dame

Er du nysgjerrig på hva det nye året har å tilby i form av treningssko? Vi har trent i fem av de beste modellene i 2020, som egner seg for trening på treningssenteret eller i salen.

16 jan 2020
Mote & trender
Träningsskor test header

Test! Årets beste treningssko til herre

Det nye året har allerede begynt, og dersom du ikke allerede har kommet deg på treningssenteret, er det nå på tide. Få hjelp til å oppfylle nyttårsforsettet med nye treningssko som passer innendørs. Her er årets beste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

16 jan 2020
Mote & trender
Header.png

Test: Treningstightsen du bare må ha

Tights er et treningsplagg som passer til alle former for trening: yoga, treningsøkter med høy intensitet, gruppetimer og styrketrening. I denne testen har testpanelet prøvd mange tights for å kåre de beste!

16 jan 2020
Mote & trender
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconys nye stabile løpesko

I 2020 har skoprodusenten Saucony bestemt seg for å gjøre noe nytt i produksjonen av stabile løpesko. Her er alt du trenger å vite om den nye innovasjonen, og hvorfor du bør oppdatere deg med en gang!

14 jan 2020
Mote & trender
Header.png

Test: Årets beste treningsvesker

Treningsvesken er din faste følgesvenn når du skal på trening. I denne testen av sesongens heteste modeller, kan du finne den perfekte modellen for deg!

11 jan 2020
Mote & trender
frontier header

Sjekk ut Frontier, vårt nye herremerke

Kle deg pent, komfortabelt og rimelig med Frontier – det splitter nye herremerket. Her avslører produkteksperten alt om sortimentet, inspirasjonen bak merket og størrelsene!

09 jan 2020
Mote & trender