Header reflexplagg

TEST! 9 refleksplagg til løping

Det er kjempeviktig med reflekser når du beveger deg utendørs når det er mørkt. Vi har testet sesongens refleksplagg og utstyr som egner seg til løping – takler produktene løping i mørket? 

Skal du ut og løpe når solen har gått ned (eller ikke gått opp, for den saks skyld)? Du glemmer vel ikke refleksene? Du kan være synlig på mange måter i mørket når du løper, blant annet ved å bruke reflekterende plagg som en jakke, vest eller sko. Testpanelet vårt, som er vant til å løpe i mørket, har løpt i klær og sko med tydelige reflekser. Her er produktene som er best i test! 

Wild Wild Vest

Silva Performance vest

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Denne fine er ganske liten i størrelsen. Testpanelet anbefaler på det sterkeste at du kjøper en større størrelse enn du vanligvis bruker. Det kan være lurt å gå opp to størrelser hvis du foretrekker en løs passform. Deler av testpanelet hyller utsiden av vesten og synes at modellen er både stilig og smart designet med store, velplasserte reflekspartier. Løpevesten har også store, ventilerende meshpartier på baksiden, noe som gjør det lettere å frigjøre overflødig varme. Det er også en oppbevaringslomme bak. Den har plass til alt fra en mellomstor telefon til nøkler. Refleksvesten får også plusspoeng for at stoffet er i en reflekterende farge. Det er rett og slett umulig å ikke se deg i denne!

– En god investering under mørke årstider, både til løping, men også sykling og andre aktiviteter hvor du har behov for å bli sett, sier en tester. 

Høy kvalitet til en god pris

endurance winter tights

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Dette er en superfin  til løping når det er kaldt. Tightsen har en børstet innside for en behagelig og varm følelse, og en høy midje med god komfort. De velplasserte reflekspartiene på den nedre delen av tightsen gjør jobben sin – de både lyser opp i mørket og ser bra ut. Hvis du er en person som gjerne vil være trygg i mørket, men heller ikke vil løpe rundt i en refleksvest, så er dette et perfekt valg! En høy testperson understreker også at tightsen fungerer utmerket for deg med lange ben. På baksiden av midjen er det også en lomme med glidelås hvor du for eksempel kan oppbevare husnøkkelen.

– Kvaliteten virker så bra, den høye midjen sitter komfortabelt og på plass under hele løpeturen. Jeg liker også at refleksene er designet som kule detaljer, et stort pluss! Det beste av alt er imidlertid at den er ekstremt prisgunstig!

Effektive reflekser

Viso wind jacket dam och herr

Plagg:

Modell: ,

Merke:

Testpanelet sier: Denne løpejakken fra Newline er tilgjengelig for både og . Modellene er nesten identiske, bortsett fra passformen. Begge jakker anses imidlertid som normale i størrelsen, så velg din vanlige størrelse for optimal passform. Løpejakkene er laget av et vannavvisende og vindtett materiale, og har en stor logo i et sterkt reflekterende materiale på baksiden. Modellene har også store reflekser i nakken og på ermene, noe som er kjempebra. Disse jakkene er skapt for løping når det er mørkt ute! Materialet puster godt, sier majoriteten av testpanelet, som liker at jakkene ikke er fôret, men passer bra fra null til fem plussgrader. I kaldere vær bør du supplere med gode mellomlag eller superundertøy. Lommene sitter litt høyere opp enn vanlig, noe som betyr at innholdet ikke beveger seg like mye når du løper – kjempebra! 

– Jeg liker at refleksene er så store, det gjør deg virkelig synlig i mørket, sier en av de kvinnelige testerne.

Refleks og hurtigtørkende

city ready tights reflect

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Denne  har høy midje og Nike sin berømte Dri-Fit-teknologi som holder deg tørr og varm mens du løper. Det finnes en snor i midjen som du kan stramme for at tightsen skal holde seg på plass. Refleksene er sydd inn i sømmene på bena og går rundt hele benet. Testpersonene elsker det – på den måten kan du føle deg trygg i mørket, men samtidig skriker du ikke "her er jeg!". Passformen er tett og ettersittende, uten å klemme. Komforten er dermed veldig bra. Nederst på bena er det glidelåser som ikke gnager, og linningen er bred og behagelig. På baksiden er det en lomme med glidelås for nøkler. 

– En iPhone X passer helt klart i lommen, det er ikke så veldig vanlig, sier en tester.

Vintervariant av en storfavoritt

Nike Air Zoom pegasus shield

Plagg:

Modell: (også tilgjengelig for menn, du finner den ).

Merke:

Testpanelet sier: Dette er en vintervariant av den populære løpeskoen Air Zoom Pegasus 36. I passformen er litt bredere enn modeller fra Nike vanligvis er, men i størrelsen er den som vanlig. På overdelen av skoen er det netting for optimal ventilasjon. Det betyr dessverre at skoen i utgangspunktet er helt vanntett, bortsett fra på toppen der vann risikerer å komme inn hvis det regner når du løper. Det er imidlertid ingen problem å løpe i sludd på veien. Ellers har løpeskoen blitt utstyrt med refleksdetaljer som du kan se i mørket, i tillegg til en ekstra klebrig såle som griper tak i våte veier på en helt fenomenal måte. Sist, men ikke minst, hvor fin er den ikke?

– "Det beste med denne løpeskoen er definitivt energien som gir meg fart og som gjør at jeg skyves fremover mens jeg løper," sier en tester.

All in på reflekser!

Blacc Scoot

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Dette er en  for deg som vil bli sett i mørket! Scoot fra Blacc har heldekkende reflekser i et kult mønster som nesten lyser like sterkt som månen når det er beksvart ute. Den er tykkere i materialet enn vanlige treningstights fra Blacc, men den er ikke fôret. Den er med andre ord perfekt på mørke kvelder eller morgener, før det blir minusgrader. Takket være elastikk og snor i midjen, så sitter den på plass mens du løper. Noen av testerne opplever at tightsen er litt stor i størrelsen, og du kan derfor velge den minste størrelsen hvis du står mellom to. Ellers får den plusspoeng for at refleksmønsteret ser ut som et vanlig sølvfarget mønster når det ikke er mørkt (se headerbildet for referanse).

– Det er to mobillommer på sidene, det er en veldig bra detalj! sier en tester.

Votter eller vanter? Må du velge?!

Craft hybrid glove

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Dette er for deg som ikke klarer å bestemme deg for votter eller vanter! Hybrid Weather Glove fra Craft er den gyldne middelveien, med et vind- og vanntett overtrekk for fingrene, som du trekker over de vanlige fingervantene for litt ekstra beskyttelse mot været. Ellers er de utstyrt med silikon på innsiden, noe som gir et godt grep når du trener ute med utstyr eller når du sykler. Fingertuppene er også kompatible med berøringsskjermer. På den måten kan du endre sangen på Spotify eller endre innstillingene i treningsklokken, uten at du må ta av deg hanskene! 

– Dette er en ganske klassisk hanske som varmer, beskytter bra mot vind, har fine og synlige reflekser, sier en veldig fornøyd tester.

Prikken over i’en!

Livingo hat

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Dette er en veldig klassisk i trendy burgunder farge. Passformen er stram og Craft-logoen foran er laget i refleks. Det går også refleksdetaljer nedover lang sidene, noe som gjør deg synlig i alle mulige retninger. I tillegg fører luen bort svette på en optimal måte, nettopp fordi den er laget av et ventilerende og funksjonelt materiale. Sist, men ikke minst, er den også veldig varm, noe som betyr at du kan bruke den i alt fra noen få plussgrader til noen få minusgrader.

– Den sitter veldig stramt, noe som er bra. Når jeg løper, ønsker jeg ikke et løstsittende plagg som flagrer, sier en tester.

Klassiske løpehansker fra Nike

Nike JDI flash

Plagg:

Modell:

Merke:

Testpanelet sier: Sist ut i testen er disse  i et tykt, slitesterkt materiale fra Nike. De er veldig varme og holder testpanelet fornøyd og lykkelig under de sene kveldsøktene. På baksiden er det et reflekterende trykk i form av Nike sin "Just Do It" -logo. Ellers kan man si at de er vannavstøtende og litt små i størrelsen. Velg derfor den største størrelsen hvis du står mellom to. Testpanelet gir tommelen opp for at pekefingrene er kompatible med berøringsskjermer!

– Fine hansker i et robust materiale. Jeg følte meg ikke kald på fingrene under løpeturen, noe jeg vanligvis gjør, sier en tester.

LES MER:

SHOP HER:

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

test tofflor header
Mote & trender

Test: Tøfler til dame og herre

2 dager siden
ENG_W.png
Mote & trender

Stor test av treningsklokker!

3 dager siden
header julbild
Mote & trender

Sportamores julegavetips til hele familien

3 dager siden
Nike See my style
Mote & trender

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

6 dager siden
Vinterkängor Icebug
Mote & trender

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

6 dager siden
header icebug
Mote & trender

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

01 dec 2019
ryggskydd
Mote & trender

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

30 nov 2019
skidhandskar test header
Mote & trender

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

28 nov 2019
icebug
Mote & trender

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

27 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Mote & trender

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

27 nov 2019
Header reflexplagg
Mote & trender

TEST! 9 refleksplagg til løping

24 nov 2019
Skidjacka
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skijakke

23 nov 2019
underställ kari traa
Mote & trender

De 8 beste Black Friday-kuppene

21 nov 2019
Babolat
Mote & trender

Våre 7 beste Black Friday-kupp for ham

21 nov 2019
Nike Metcon 5
Mote & trender

7 svarte tilbud på Black Friday

21 nov 2019
garmin forerunner
Mote & trender

8 superkupp på Black Friday

21 nov 2019
Black Friday
Mote & trender

Black Friday – årets største shoppingfest!

21 nov 2019
nike glam dunk group shot
Mote & trender

Elsk 90-tallet med Nike Icon Clash

21 nov 2019
header black fridayfynd
Mote & trender

12 Black Friday-kupp for barn

20 nov 2019
Adidas tights
Mote & trender

8 superkupp for henne på Black Friday

20 nov 2019
K2 intervju header
Mote & trender

Stor guide: Slik skal skiutstyret ditt sitte

18 nov 2019
Test av goggles header
Mote & trender

Skibrillene som er best i test!

17 nov 2019
header.jpg
Mote & trender

Test: Teddy fleece til dame og herre

17 nov 2019
Alpint trend skidkläder
Mote & trender

Trendspaning: Her er sesongens skitrender

14 nov 2019
Salomon Speedcross 5 GTX
Mote & trender

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

12 nov 2019
HEADER vinterkängor.jpg
Mote & trender

Stor test: 10 varme vinterstøvler for kvinner og menn

12 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore
Mote & trender

Nyhet på Sportamore! Vintersportsmerket Elevenate

11 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor
Mote & trender

Stor test! 11 varme vinterjakker for kvinner og menn

08 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Mote & trender

Alt du bør vite om vinterløpesko

06 nov 2019
Vintertights header
Mote & trender

Vi har testet varme løpetights for kvinner og menn

05 nov 2019
Kari Traa underställ header
Mote & trender

Best i test: Ull- og superundertøy fra Kari Traa

03 nov 2019
Header padelskor
Mote & trender

Test: De beste padelskoene for ham

29 oct 2019
winterized header
Mote & trender

Finn riktige løpesko – her er de heteste modellene akkurat nå

28 oct 2019
Craft running aw 19
Mote & trender

Skal jeg løpe i underklær?

28 oct 2019
ENG_M.png
Mote & trender

Best i test: Vinterløpesko for menn

27 oct 2019
Header vinterlöparskor
Mote & trender

Best i test: Vinterløpesko for kvinner

26 oct 2019
HEADER.jpg
Mote & trender

Best i test! Superundertøy

25 oct 2019
Pulseboost Winterized
Mote & trender

Test: Nyheten Pulseboost Winterized fra Adidas

24 oct 2019
viking-sled.jpg
Mote & trender

Hvilke vintersko bør barnet mitt bruke?

24 oct 2019
header-2.jpg
Mote & trender

STOR TEST: Varmt ullundertøy

23 oct 2019
more news
test tofflor header

Test: Tøfler til dame og herre

Finnes det noe bedre enn å ta på seg et par fluffy tøfler når det er kaldt ute? Skulle ikke tro det! Testpanelet vårt har testet ut sesongens beste tøfler. Her er deres mening!

2 dager siden
Mote & trender
ENG_W.png

Stor test av treningsklokker!

Hadde det ikke vært fint med en egen, bærbar PT som blir med deg på alt fra trening på treningssenteret til løpeturen og gåturen til bussen? Med en treningsklokke på armen, er det akkurat det du får! Her har testerne prøvd treningsklokker fra Garmin, Suunto og Polar.

3 dager siden
Mote & trender
header julbild

Sportamores julegavetips til hele familien

Julenissen letter snart fra Nordpolen med reinsdyrene sine for å reise land og strand med julegaver. Vet du ikke hva du skal kjøpe enda? Ta det med ro, vi har satt sammen en julegaveguide med mange tips.

3 dager siden
Mote & trender
Nike See my style

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

Det er viktig at du er synlig når du løper i mørket, men det behøver ikke gå utover stilen. Stylisten Isabelle Håwi vet hvordan du kan kombinere sikkerhet og en trendy look!

6 dager siden
Mote & trender
Vinterkängor Icebug

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

Vet du ikke hva du skal kjøpe til mamma, pappa, søster eller kjæreste i julegave? Frykt ikke – vi har et supertips! Kjøp et par vinterstøvler som både varmer og settes pris på! Kan det bli bedre?

6 dager siden
Mote & trender
header icebug

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

Icebug er kjent for sine terrengsko med ekstremt høyt prestasjonsnivå. Derfor er det ikke så rart at vinterløpeskoene deres også imponerer. Sportamore sitt testpanel har løpt i de fire hotteste modellene for kvinner og menn.

01 dec 2019
Mote & trender
ryggskydd

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

Ryggbeskyttelse er en smart investering når du skal stå på ski eller snowboard, da med tanke på sikkerheten. Tenk på dette før du slår til.

30 nov 2019
Mote & trender
skidhandskar test header

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

Du kan leie ski og staver der du er, men skihansker er det vanskeligere med. For å gjøre shoppingen din litt enklere, har testpanelet til Sportamore kjørt nedover skibakken i sesongens beste modeller. Dette mener testpanelet om skihanskene fra Helly Hansen, Peak Performance, Wear Colour, Bula og Kombi.

28 nov 2019
Mote & trender
icebug

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

Du må ikke slutte å løpe utendørs bare fordi gatene er glatte og tildekket av snø. Kjøp løpesko med pigger, da kan du kan løpe trygt helt til våren er her.

27 nov 2019
Mote & trender
Adidas Ultraboost 20

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

6. desember 2019 er endelig den neste hyllede versjonen av Adidas Ultraboost her, og vi har tatt en sniktitt på den! Her er alt du vil vite om løpeskoen, som er minst like elsket som en sneaker.

27 nov 2019
Mote & trender
Header reflexplagg

TEST! 9 refleksplagg til løping

Det er kjempeviktig med reflekser når du beveger deg utendørs når det er mørkt. Vi har testet sesongens refleksplagg og utstyr som egner seg til løping – takler produktene løping i mørket?

24 nov 2019
Mote & trender
Skidjacka

Guide: Slik finner du riktig skijakke

En skijakke er så mye mer enn bare en jakke du bruker når du står på ski. Avhengig av hvor du er på fjellet, bør du se etter ulike detaljer og modeller. Her er alt du trenger å vite om skijakker!

23 nov 2019
Mote & trender
underställ kari traa

De 8 beste Black Friday-kuppene

Under Black Friday svømmer det over av reduserte priser på Sportamore! Er det vanskelig å bestemme seg for hva du skal bestille? Her er favorittene!

21 nov 2019
Mote & trender
Babolat

Våre 7 beste Black Friday-kupp for ham

Årets morsomste fredag er her! På Black Friday kan du klikke hjem alt på ønskelisten til en ekstra bra pris. Her er 7 favoritter til ham.

21 nov 2019
Mote & trender
Nike Metcon 5

7 svarte tilbud på Black Friday

7 favoritter fra 7 populære merker. Disse svarte kuppene bør du bestille nå under Black Friday weekend!

21 nov 2019
Mote & trender