Dam - Header.jpg

Test: De beste innebandyskoene til dame

Her er skoene som topper prestasjonen på innebandybanen. Sportamores testpanel har spilt i sesongens nye innendørssko.

Det er faktisk ikke helt uvanlig å drive med innebandy i x-fitsko, eller til og med løpesko. Du bør imidlertid holde deg langt unna den feilen. Hvis du bruker sko uten nok demping eller stabilitet, kan det føre til slitasje og akutte skader, som for eksempel at du vrikker foten. Innendørssko er designet for å klare tøffe utfordringer, slik som blant annet sporter innendørs bringer med seg. Vi har testet sesongens heteste innebandysko til henne.

Den store back-favoritten 

Dam - Salming - Hawk 2.jpgTest av: Salming, Hawks 2 

Tilgjengelig i fargen: .

Størrelse og passform: Gå opp en hel størrelse fra det du for eksempel bruker i Adidas, da vil du få en perfekt passform. Skoen er normal til litt bred, og er like bred hele veien. Minner på den måten mer om herresko enn damesko. 

De beste egenskapene: 

 • Den er utrolig stabil. Hele det bakerste partiet gjør at føttene holder seg rette, uansett om du forflytter deg sidelengs, fremover eller bakover. 
 • Etter et par ganger med bruk, når den verste stivheten begynner å gi seg, sitter den faktisk veldig behagelig på foten. Utrolig tykt materiale som nesten føles ut som en airbag, og en god demping under hælen som gjør at du lander mykt.
 • Veldig, veldig fint design. Hatten av!

Hva kunne vært bedre? Ventilasjonen og vekten. Skoen er litt varm, akkurat som andre innebandysko, men også ganske tung. 

Sammendrag: Du må gi denne skoen en sjanse til å vise sin beste side før du dømmer den. Ved første trening var den både glatt og stiv, i tillegg til at foten glapp. Etter man imidlertid har knytt lissene på en annen måte og har trent i modellen mellom to til fem ganger, er det en helt ny sko du har på deg. Modellen er ikke kjempesmidig på foten, men er imidlertid veldig stabil. Derfor passer den snarere tyngre backer enn raske, smidige forwards. Dessuten er modellen kjempefin! 

Dempet sko til de raske spillerne

Dam - adidas - Crazyflight.jpgTest av: Adidas, Crazylight 

Tilgjengelig i fargene:  og 

Størrelse og passform: Normal størrelse og bredde. Skoen har en liten oppbygning ved fotbuen og to puter som omslutter akillessenen på en komfortabel måte.

De beste egenskapene:

 • Designet er veldig sporty og Adidas-aktig. Uansett sport, ser sko fra Adidas ut på en spesiell måte, og det gjør også denne. Testpersonene liker det!
 • Dempingen er utrolig bra, perfekt for deg som trenger et skånsomt fotisett! Testpersonene var imidlertid litt bekymret for at skoen skulle bli ustabil ved forflytninger sidelengs med Boost-dempingen i mellomsålen...
 • … men det er ikke tilfelle. Stabiliteten holder helt klart målet. Det er ikke den mest stabile innebandyskoen, men den klarer seg. 

Hva kunne vært bedre? Grepet er, ifølge noen i testpanelet, ikke like klebrig som det pleier å være på innebandysko. Sammen med sålen, som er normal i bredden (at sålen ikke går lengre ut på sidene enn hva selve foten gjør red.anm.), får man en halvveis god bakkekontakt. 

Sammendrag: En ny favoritt for deg som tidligere har spilt i Adidas Counterblast. Denne skoen er litt smalere, noe som trekker ned stabiliteten. Imidlertid har denne innendørsskoen Adidas sin klassiske Boost-demping i mellomsålen. En perfekt innebandysko for deg som er lett og kvikk. Den stramme overdelen og spenstigheten du får når du tråkker fra, gjør nemlig skoen optimal for den raske spilleren.

Lett sko til raske juniorer

Dam - Unihoc - U5 PRO LowCut.jpgTest av: Unihoc, U5 Pro LowCut 

Tilgjengelig i fargene:  og 

Størrelse og passform: True to size med en normal passform som retter seg mot deg som har føtter som er mot middels smale eller smale. Skoen omslutter foten bra i sin helhet. 

De beste egenskapene:

 • Grepet er fantastisk, spesielt på baner av plast – vi alle vet at festet kan svaie litt på baner av parkett! 
 • Passformen får høy score, spesielt hælgrepet som sitter trygt og godt rundt hælen. 
 • Veldig lett sko. Den lave vekten (sammen med ganske lite demping) gjør at skoen passer best til deg som er junior og/eller er en lett og rask spiller. 

Hva kunne vært bedre? Materialet føles litt plastaktig, noe som betyr at du ikke helt får den naturlige fleksibiliteten i steget. Noen av testpersonene synes at materialet bretter seg over vristen. 

Sammendrag: Dette er en nett sko som krever litt tilvenning for at materialet virkelig skal forme seg etter foten. Skoen er ganske flat og har lite demping, noe som betyr at den retter seg mot deg som ikke krever noe ekstra i form av en oppbygd fotbue eller ekstra stabilitet ved forflytninger sidelengs. En sko som sitter bra på foten og svarer på raske bevegelser, start og stopp. Den settes mest pris på av juniorene i testpanelet!

En stabil venn på banen 

Dam - Salming - Kobra 3.jpgTest av: Salming, Kobra 3 

Tilgjengelig i fargen:

Størrelse og passform: Mens andre Salming-sko kan være litt små i størrelsen, er denne her mer normal. Passformen er hverken smal eller bred, og passer derfor til de fleste føtter.

De beste egenskapene: 

 • Grepet er fantastisk. Testpersonene våre kan ta start og stopp, men også raske forflytninger sidelengs, uten å gli på gulvet.
 • Testpersonene vil slå et slag for at skoen er pålitelig. Den sitter perfekt på foten, uten den minste antydning til å glippe. Den gjør akkurat det du forventer av en innebandysko.
 • WOW! Stabiliteten får 10 av 10. La oss si det slik, du som har ustabile føtter har fått en ny bestevenn. 

Hva kunne vært bedre? Denne skoen er mer robust enn andre modeller i testen, og kan i starten oppleves som litt klumpete. Under kamp er det imidlertid ingen i testpanelet som tenker at skoen er en hindring for spillet.

Sammendrag: En pålitelig, stabil innebandysko som har et utrolig bra grep på underlaget. Passer både til juniorer og seniorer – smale som brede føtter. Det er ikke mye å klage på når det kommer til Kobra 3. Dette er skoen som passer til alle spillere og spillerstiler.

Utrolig rask i alle retninger! 

Dam - Salming - Viper 5.jpgTest av: Salming, Viper 5

Tilgjengelig i fargene: og 

Størrelse og passform: Først og fremst bør det nevnes at Viper 5 er veldig liten i størrelsen, noe som gjelder for de fleste innendørssko fra Salming. Derfor anbefales det at du går opp en hel størrelse. Til og med da kan den oppleves som slank, men husk at det er meningen! I alle sporter hvor du beveger deg like mye sidelengs som fremover, vil du ikke gli rundt på innersålen. 

De beste egenskapene: 

 • Det første som imponerer er stabiliteten i Viper 5, som takler alle påkjenningene fra innebandy. Denne innendørsskoen føles som støpt for foten. 
 • Dessuten er dempingen et stort pluss, hovedsakelig i hælen. Det er deilig for deg som har problemer med knærne eller har beinhinnebetennelse, og dermed får vondt av for stive nedslag med foten. 
 • Testpanelet gir også tommel opp for grepet på yttersålen. 

Hva kunne vært bedre? I motsetning til den myke hælen, er forfoten i denne innendørsskoen fra Salming nesten flat og risikerer med jevne mellomrom å oppleves som litt stiv før du har varmet den opp. 

Sammendrag: Viper er i grunn en innebandysko som, med en ekstra bred såle, har blitt tilpasset de raske vendingene i sporten. Den brede sålen gjør at du kan akselerere like effektivt sidelengs som fremover på banen, som helt enkelt er et must i en så rask sport!

LES MER: 

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Herr - Trailtest.jpg
Mote & trender

Stor test av varme vintertights

5 dager siden
craft header
Mote & trender

Finn den perfekte løpejakken til vinteren

21 oct 2020
Salomon Alphacross Blast
Mote & trender

Minitest: Salomon Alphacross Blast

20 oct 2020
Kari Traa underställ
Mote & trender

Velg riktig superundertøy

15 oct 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

15 oct 2020
Header herr.jpg
Mote & trender

Vi har testet varme høstjakker til ham

10 oct 2020
Test höstjackor
Mote & trender

Høstens varme damejakker som er best i test

07 oct 2020
Herr - Trailtest.png
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

03 oct 2020
Dam - Trailtest.png
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

02 oct 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Bondi – den beste løpeskoen for deg med et tungt løpesteg

27 sep 2020
canada snow
Mote & trender

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

22 sep 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

22 sep 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

22 sep 2020
Test Björn Borg
Mote & trender

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

21 sep 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

20 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Slik finner du rett dunjakke fra Peak Performance

19 sep 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: De beste innebandyskoene til dame

18 sep 2020
underställ
Mote & trender

Finn riktig superundertøy

17 sep 2020
promenadskor header
Mote & trender

Vanntette tursko som er best i test

16 sep 2020
Vinterjacka barn
Mote & trender

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

14 sep 2020
nike superrep header
Mote & trender

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

14 sep 2020
Test tights med fickor
Mote & trender

Test: Den beste treningstightsen med lommer

13 sep 2020
innebandylubbor
Mote & trender

Stor test av innebandykøller

13 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

11 sep 2020
Nike
Mote & trender

Finn riktige løpesko fra Nike

10 sep 2020
Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 sep 2020
Adidas
Mote & trender

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

08 sep 2020
tights
Mote & trender

Guide: Kjøp riktig tights for din trening

07 sep 2020
virvelvind
Mote & trender

Sjekk ut høstens prisverdige barnekolleksjon!

07 sep 2020
header
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for kvinner

05 sep 2020
långärmade träningströjor test
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for menn

05 sep 2020
Blacc fitness
Mote & trender

New in: Squat-vennlige tights fra Blacc

04 sep 2020
test svarta tights
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

01 sep 2020
nike metcon 6
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Metcon 6

31 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

26 aug 2020
Nike Metcon Release
Mote & trender

Alt du vil vite om nyheten Nike Metcon 6

26 aug 2020
Header – 1.jpg
Mote & trender

Best i test: Padelsko til herre

23 aug 2020
Padelskor dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til henne

21 aug 2020
Kari Traa
Mote & trender

Høstens nye ull- og superundertøy fra Kari Traa

19 aug 2020
more news
Herr - Trailtest.jpg

Stor test av varme vintertights

Med en fôret tights i et teknisk materiale unngår du å fryse når du løper om vinteren. Her er løpetightsene som er best i test!

5 dager siden
Mote & trender
craft header

Finn den perfekte løpejakken til vinteren

Løping er ikke bare en sommersport, med riktig utstyr kan du løpe utendørs året rundt. Vi hjelper deg med å finne den perfekte vinterløpejakken.

21 oct 2020
Mote & trender
Salomon Alphacross Blast

Minitest: Salomon Alphacross Blast

Våre nye friluftsambassadører har løpt off road i Salomons Alphacross Blast. Så bra er de nye terrengskoene!

20 oct 2020
Mote & trender
Kari Traa underställ

Velg riktig superundertøy

Alle prater om superundertøy i ull - men noen ganger er syntet faktisk bedre. Vi vet når du skal velge polyester fremfor merino.

15 oct 2020
Mote & trender
Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

15 oct 2020
Mote & trender
Header herr.jpg

Vi har testet varme høstjakker til ham

Dagene blir mørkere og temperaturen synker. Det er på tide å plukke frem den varme høstjakken. Her er fire nyheter til ham som er best i test!

10 oct 2020
Mote & trender
Test höstjackor

Høstens varme damejakker som er best i test

Vannavvisende utside og varmende evne. Her er høstens varme jakker til henne som er best i test!

07 oct 2020
Mote & trender
Herr - Trailtest.png

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

Ta utfordringen og prøv terrengløping! Her er de beste terrengskoene våre fra Asics, Nike, Saucony, Salomon og Adidas.

03 oct 2020
Mote & trender
Dam - Trailtest.png

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

Testpanelet vårt har løpt i terrengsko fra Adidas, Salomon, Asics og Saucony. Se hvilken modell som er best i test!

02 oct 2020
Mote & trender
Hoka One One header

Bondi – den beste løpeskoen for deg med et tungt løpesteg

Bondi 6 fra Hoka One One passer deg som veier litt mer eller har problemer med løpeteknikken din. Her er alt du trenger å vite om løpeskoen med god demping!

27 sep 2020
Mote & trender
canada snow

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

Myke, varme og helt fantastiske på! Her er alt du trenger å vite om støvlene fra Canada Snow.

22 sep 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Hvis du løper på asfalt trenger du sko med god demping for å få et skånsomt fotisett. Vi har testet løpesko med demping til herre.

22 sep 2020
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Dempende løpesko er alfa og omega til distanseøkter på asfalt og andre harde underlag for at du skal få et skånsomt fotisett. Her er de myke løpeskoene til henne som er best i test!

22 sep 2020
Mote & trender
Test Björn Borg

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

Björn Borg har nettopp lansert sin nye løpekolleksjon, Running from daylight, og vi har selvfølgelig satt klærne på prøve. Så bra er de fine dame- og herreplaggene.

21 sep 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

Vårt mannlige testpanel har spurtet og gjort raske vendinger i de nye treningsskoene våre som er ment for sport innendørs. Her er innebandyskoene som er best akkurat nå!

20 sep 2020
Mote & trender