NO_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som takler kulden

En varm vinterjakke er et must på denne tiden av året. Den kan gjerne være deilig, varm og fin på en og samme tid. Vi har testet 15 varme modeller for dame og herre som takler en skikkelig kald vinter.

Test av damemodeller (scroll nedover for herre): 

Til hockeymammaen!  

NO_SVEA.jpgTest av:  

Veiledende pris: 3 995 kroner. 

Finnes i fargene: , , og 

Materiale: 60% bomull 40% nylon. Fôring av 100% nylon. Polstring av 80% dun, 20% fjær.

Passform: Veldig true to size med generøs armlengde for deg som lang. Modellen er hverken for stram eller romslig, og den kan tilpasses i midjen med en snor. Den blir litt bredere nederst, noe som fører til at den passer fint for deg med hofter. Jakken går ned til midten av låra og har en stor og deilig hette med fuskepels. 

Komfort: Veldig behagelig jakke. Den er ikke kjempelett siden det er en tykkere modell. Den føles snarere robust og ekstra varm. Du kommer ikke til å fryse i denne modellen, det er sikkert og visst.  

Design: Et klassisk design som oppleves som mer hverdagslig enn de andre sporty modellene i testen. En perfekt jakke du kan ha til et pyntet antrekk, slik som dress og kjole. 

Kort oppsummert: En trofast Svea-følger kjenner nok til denne populære jakken, Miss Smith. Den lange, varme jakken med en deilig hette er en gitt vinner på de kaldeste vinterdagene. Det slitesterke materialet fører til at modellen kan holde i flere sesonger. Minuset med jakken er at den kan oppleves som litt tung og upraktisk, samtidig kjøper du ikke denne modellen for smidigheten. Det beste er den lange passformen og materialets evne til å varme når det er skikkelig kaldt ute. En feminin passform med plass til både byste og hofter, og den er utstyrt med to lommer foran med fleece for deg som har glemt vantene hjemme. Sa noen at Miss Smith er den ultimate jakken for hockeymammaer? For det er den!  

Til rockejenta! 

NO_ELVINE.jpgTest av:  

Veiledende pris: 2 595 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Materiale: 100% nylon. Fôring av 100% polyester. Polstring av 100% polyester. 

Passform: En kort jakke som er normal i størrelsen. Modellen har mansjetter ved håndleddene, halsen samt på fôringen på innsiden slik at jakken blir ettersittende. Modellen er uten hette, men den har en høy krage som varmer godt.  

Komfort: Takket være mansjetten nederst som går ned til starten av rumpa, varmer jakken hele overkroppen og er perfekt på kjølige dager.  

Design: Dette er dunjakkenes versjon av en bomberjakke. Kul, fin og et enkelt design. Stoffet ved glidelåsen er en fin detalj, bra jobba Elvine!  

Kort oppsummert: Vil du ha en vinterjakke med holdning, så er Lisen perfekt for deg! En kortere modell som samtidig har smarte mansjetter for å unngå at kald luft kommer inn i jakken. Vatteringen av polyester varmer minst like bra som den tykkeste dunjakken, og lurer de fleste i testpanelet med sin utrolige varme. Den luftige følelsen gir et kult inntrykk og er deilig på kroppen. Derimot kan du oppleve at materialet ikke gir deg full bevegelsesfrihet, det hindrer deg når du for eksempel bøyer armene. Hvis du ellers foretrekker modeller som kan justeres i midjen, kommer kanskje til å oppleve jakken som litt for rund i passformen. Hvis du derimot ikke gjør det, så er dette testvinneren. Den er smidigere enn du tror, varmere enn du tror og finere i virkeligheten enn på bildet. To lommer med glidelås samt en lomme på innsiden med glidelås for verdisaker.  

Til deg som alltid fryser! NO_WYTE.jpg

Test av:

Veiledende pris: 1 495 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Materiale: 100% polyester. Polstring av 90% dun, 10% fjær.

Passform: Litt stor i størrelsen som resulterer i en romsligere passform. Kunne vært litt strammere rundt magepartiet, helst hatt en snor i midjen slik at du kan justere passformen selv. Det er deilig at jakken går ned til midten av låra. Pluss for glidelåsene på sidene som du kan åpne for å få en løsere passform nederst. 

Komfort: Ekstremt deilig jakke som er veldig varm samtidig som den gir en deilig og myk følelse. Du vil sove og bo i denne jakken 24/7. 

Design: Enkelt design med store lommer som du får tilgang til fra toppen og fra siden.  

Kort oppsummert: Din beste venn når det er kaldt ute. Alma fra Wyte har en lang og romslig passform, og du får med fordel plass til en tykk genser under. Derimot behøver du knapt en genser under, denne modellen er veldig varm og lar deg ikke fryse i vinter. Modellen kunne derimot fått høyere score om midjen kunne justeres. Stort pluss at du kan åpne opp på sidene for større bevegelsesfrihet når du går. Det beste med jakken er den myke følelsen du får og at ingenting hindrer deg. Mansjettene ved håndleddene og den høye kragen stenger kulda ute på en effektiv måte. En av de mest prisverdige modellene i testen! 

Til piloten! NO_ALPHA.jpg

Test av:

Veiledende pris: 3 195 kroner. 

Finnes i fargene:  og 

Materiale: 100% nylon. Fôring av 100% nylon. Polstring av 100% polyester. 

Passform: Kroppsmessig er den veldig true to size, men modellen har litt stramme ermer som i tillegg går høyere opp i armhulene enn de andre modellene i testen. Hvis du står mellom to størrelser og liker å trene biceps, da kan det være lurt å velge den største størrelsen.    

Komfort: I riktig størrelse er jakken veldig komfortabel. Man kan lett tro at dette er en av de varmeste modellene i testen, men sannheten er at den ikke er det. Det er selvfølgelig en varm jakke som takler minusgrader, men den er samtidig såpass sval at den passer like bra når det er null grader utendørs. 

Design: Blåfargen får den høyeste scoren av testpanelet, som samtidig hyller de små pilot-inspirerte detaljene. 

Kort oppsummert: Testens deiligste hette går selvfølgelig til N3B VF 59 Wmn. Kombinert med en modell som går nedenfor rumpa, får du en deilig jakke som varmer. Modellen har mange smarte detaljer, slik som stramming i midjen og fire lommer foran, hvorav de to i brysthøyde er perfekt plassert for å varme kalde fingre. Pluss for lommen på innsiden med glidelås. Minuset med jakken er at det etterlates en glipe nederst på forsiden av jakken ved glidelåsen, hvor kald luft kan komme inn. Testpanelet skulle ønske den var litt lengre for å unngå det. Det beste med modellen er det fine designet og de smarte mansjettene ved håndleddene. 

Til byjenta! NO_PUMA.jpg

Test av:

Veiledende pris: 1 695 kroner. 

Finnes i fargene:

Materiale 100% polyester. Fôring av 100% polyester. Polstring av 90% dun, 10% fjær. 

Passform: En veldig romslig passform som føles på grensen til oversize i modellen. Jakken slutter ved starten av rumpa og kan justeres nederst for optimal passform. Du får en ganske rund og kul passform. Normal armlengde, men de kan oppleves som litt korte på deg med lange armer.  

Komfort: En veldig myk og tynn jakke som hverken er i veien eller virker upraktisk når du har den på deg. Innsiden er myk mot huden.  

Design: Ser du etter en modell med attitude? Da er denne grønne modellen fra Puma et smart alternativ. Den litt oversize-passformen sammen med den tykke kragen gir et kult inntrykk. Designet falt derimot ikke i smak hos alle.  

Kort oppsummert: Det er ingen nyhet at Puma lager plagg som er en fryd for øyet. 480 Down Jacket virker som skapt for Kyle Jenner, hvorav den romslige passformen og den baggy følelsen virkelig oppfylles. Jakken har en annerledes varmede effekt for kjølige dager i byen. Dette er ikke modellen du tar med deg ut på en skogstur siden den korte og romslige passformen ikke tetter det til ved midjen og håndleddene. Pluss for at glidelåsen ved haken hverken gnager eller irriterer haken. Det beste med jakken er at den er lett og smidig, noe som gjør den til en vinner ved situasjoner hvor du vil ta den fort av og på, som på shoppingrunden i byen. 

Til den sporty! NO_PEAK.jpg

Test av:  

Veiledende pris: 3 995 kroner. 

Finnes i fargene: , og .

Materiale: 100 % resirkulert polyamid. Polstring av 90% dun, 10% fjær. 

Passform: Normal i størrelsen med en generøs armlengde du kan lukke med borrelås. Jakken går ned til starten av rumpa og du kan ikke justere passformen. En komfortabel og rett passform. 

Komfort: Veldig komfortabel og varm jakke – her er modellen du kan stole på når det er såpass kaldt at du får frost på øyevippene dine.  

Design: Rødfargen splitter testpanelet i to. Vi liker fargen som skiller seg litt ut og frisker opp en ellers grå novemberdag, mens andre føler at den skjærer seg mot hudtonen. 

Kort oppsummert: Stikkordet for Frost Down Jacket er funksjonalitet, varmende effekt og komfortabel passform. Alle som noen gang har testet en Peak-jakke vet at de får høy kvalitet og et komfortabelt plagg. Det rene designet er dessuten ganske trendy. Selv om jakken er smidig, så er den veldig varm samtidig som den er vann- og vannavvisende. En perfekt venn for deg som liker den sporty stilen i byen men samtidig vil bruke den samme modellen i skibakken. Glidelåsen på armen skaper plass til et heiskort, og fleecen ved haken varmer godt når det er veldig kaldt ute. Pluss for den justerbare hetta. 

Til eventyreren! NO_HAGLÖFS.jpg

Test av:   

Veiledende pris: 2 795 kroner. 

Finnes i fargene: og .

Materiale: 100% resirkulert polyester. Polstring av 85% dun, 15% fjær. 

Passform: Ettersittende passform som går litt ned over rumpa, den er litt lengre bak enn foran. Modellen er litt innsvinget i midjen og romsligere nederst, noe som gjør den perfekt for deg med brede hofter. Du kan også justere den nederste kanten med en snor etter ønske. 

Komfort: Veldig deilig jakke som varmer på et behagelig nivå. Siden materialet er det tynneste i testen, til tross for at det varmer, så er denne jakken lett å pakke med på tur eller skireisen. Den sitter som et skudd på kroppen og både ser bra ut og føles bra.  

Design: Det er en veldig fin kombinasjon med blandingen av glinsete og matt materiale. Jakken føles luksuriøs og moderne, som en finere versjon av en turjakke, men som du samtidig vil bruke i byen på en kald vinterdag. 

Kort oppsummert: Bare Haglöfs klarer å lage en tynn jakke som varmer mye til tross for det tynne materialet jakken er laget av. Det har resultert i en smidig jakke som fungerer like bra en kald dag i byen som en utflukt til dyreparken eller på tur. Jakken har en høy krage, ettersittende hette som sitter på når det blåser og lommer med glidelås foran. Modellen har derimot ingen lomme på innsiden, noe testpanelet savnet. Når det er -20 grader og du ser etter den varmeste jakken du har i garderoben, da er ikke dette modellen du tar frem. Den er derimot utmerket for utendørsaktiviteter som aking, siden den har en god pusteevne.  

Til skifantasten! NO_WEAR.jpg

Test av:  

Veiledende pris: 2 195 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Materiale: 100% polyester. Fôring av 100% polyester. Polstring av 100% polyester. 

Passform: En litt lengre passform bak som rekker deg akkurat under rumpa. Minner til en viss grad om Peak Performance Balckburn Jacket i passformen, siden den er litt innsvinget i midjen men samtidig har en rett figur. 

Komfort: Veldig komfortabel jakke. Bakpartiet er litt lengre og gir en varmende effekt og en behagelig følelse av at man virkelig er påkledd. Jakken er veldig lett og gir full bevegelsesfrihet.  

Design: Fin, sporty look som føles veldig innovativ. Både fargen og detaljene falt i smak hos testpanelet og dette ble, designmessig, raskt en favoritt. 

Kort oppsummert: En pigg modell både for kroppen og synet. Jakken er normal i størrelsen og har en lengre passform bak som går nedenfor rumpa, det er et stort pluss. Modellen har to lommer med glidelås foran og en lomme for heiskort med glidelås på armen, så du kan med fordel pakke med deg denne modellen på skituren. Utenom denne lommen, fører den gode pusteevnen og det faktumet at du kan hoppe, bevege deg og danse i jakken uten noen hindringer, denne modellen til en gitt vinner i skibakken. Det er ikke den varmeste jakken i testen, men den er deilig under aktivitet eller i -10 grader. Pluss for forsterkningene på skuldrene og oversiden av ermene. Minus for at jakken kan oppleves som for sporty til hverdagsbruk. 

Test av herremodeller: 

Til småbarnspappaen! NO_WYTE.jpg

Test av:  

Veiledende pris: 1 795 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Materiale: 100% polyester. Polstring av 90% dun, 10% fjær. 

Passform: En lang, rett modell med plass til både superundertøy og et tykt mellomlag. Du behøver ikke å bekymre deg for at denne modellen blir for stram på, du får en romslig jakke dersom du tar din vanlige størrelse. Justerbar midje med en snor.

Komfort: Ja, denne modellen er deilig, testpanelet har ingen innvendinger på det. Derimot er den mye bedre for kroppen enn for synet.  

Design: Den grønne kuløren er populær og detaljene er fine. Alt i alt er det derimot ikke en modell du velger når du skal på en fin middag eller spise lunsj ute. En praktisk jakke man føler er skapt for kaldere klima hvor komfort og varme går før design.

Kort oppsummert: Hvis du er ute etter en varm jakke som er behagelig på og ikke har noen særlige krav til en skreddersydd passform, så er dette riktig modell for deg. Med sin lange, rette modell passer den de fleste og det varme materialet takler minusgrader med glans. Minuset med jakken er passformen som ikke er den mest flatterende i testen. Du kjøper denne modellen snarere for den varmende effekten som gjør jakken gitt for småbarnspappaer. En solid vinterjakke i skøytehallen som i tillegg varmer låra. Det beste med jakken er at den er veldig deilig og har smarte detaljer, i form av en avtagbar hette og en lomme på innsiden med glidelås.  

Til den som alltid fryser! NO_PEAK.jpg

Test av:  

Veiledende pris: 3 995 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Materiale: 100 % resirkulert polyamid. Polstring av 90% dun, 10% fjær.

Passform: Stor i størrelsen med lange og brede ermer som definitivt passer for deg som ikke ligger på latsiden med armhevningene. Du med smalere armer kan med fordel gå ned en størrelse for optimal passform. Jakken har en rettere passform som slutter ved starten av rumpa.  

Komfort: En lett og myk jakke med en deilig hette som både er romslig og justerbar.  

Design: Stilrent design for den klassiske Peak-elskeren med en justerbar hette, en lomme på innsiden samt lomme på armen for heiskort. Fin farge uten noen detaljer som skiller seg ut. 

Kort oppsummert: Så fort du får på deg modellen merker du at jakken beskytter mot ytre omstendigheter uten noen problem. Du som er vant til Peak Performance jakker, vet at de leverer høy kvalitet kombinert med et klassisk og stilrent design. Det beste med jakken er at den varmer veldig bra og er ekstremt deilig på. Minuset er at modellen er veldig stor i størrelsen, spesielt i ermene, så tenk på det når du velger størrelse. I riktig størrelse får du en allround-jakke som er like fin til kveldsturen som i skibakken. I Frost Down Jacket kommer du aldri til å fryse.

Til den moderne turgåeren NO_HAGLÖFS.jpg

Test av:  

Veiledende pris: 2 295 kroner. 

Finnes i fargene: og .

Materiale: 100% resirkulert polyamid. Polstring av 100% resirkulert polyester. 

Passform: Den er på sitt strammeste ved hofta og i ermene, men romsligere rundt magen. Du som har brede hofter kan oppleve at denne modellen glir over hoftene når du går. Hvis du står mellom to størrelser kan du med fordel gå opp en størrelse.  

Komfort: Tynn og deilig jakke med en høy krage og en ettersittende hette. Jakken har en slim passform som sitter veldig behagelig på kroppen og gir deg god bevegelsesfrihet til å plukke sopp og stå på ski. 

Design: Et multifunksjonelt design som fungerer like bra som penjakke som til jobben eller ute i skogen. Litt sparsommelig når det kommer til lommer, siden modellen blant annet savner en lomme på innsiden.  

Kort oppsummert: I motsetning til andre jakker fra Haglöfs, så omfavner denne mindre outdoor og mer fashion, uten at det går utover funksjonaliteten. Jakken har forsterkninger på overarmene og skuldrene, materialet beskytter mot både vann og vind samt føles veldig solid. Hadde modellen derimot vært fem centimeter lengre, hadde testpanelet kastet konfetti rundt seg. Minuset med jakken er at den er litt stram rundt hofta. Sammen med den kortere passformen kan den gli opp når du går, så du må dra den ned støtt og stadig. Du kan gå opp i størrelsen for en romsligere passform. Det beste med jakken er at den er ekstremt deilig på, smidig å bevege seg i og beskytter mot diverse vær. En solid vinterjakke for den motebevisste turgåeren!   

Til multitaskeren! NO_WEAR.jpg

Test av:   

Veiledende pris: 2 195 kroner. 

Finnes i fargene: og .  

Materiale: 100% polyester. Fôring av 100 % polyester. Polstring av 100 % polyester. 

Passform: Litt stor i størrelsen. Hvis du kjenner deg selv rett og vet at din vanlige størrelse kan oppleves som stor, da bør du definitivt gå ned en størrelse for optimal passform. Modellen er veldig romslig rundt magen. Med riktig størrelse sitter derimot jakken som et skudd. Pluss for snoren nederst som du selv kan justere etter ønske. 

Komfort: Den sitter bra og er deilig på kroppen. Zeal Jacket har en god komfort som forsterkes med mansjettene ved håndleddene. 

Design: Fin farge, det er fint å blande matt stoff med et glinsete stoff. Smarte glidelåser og en lomme på innsiden med glidelås samt en lomme for heiskort på armen som også er utstyrt med glidelås. En justerbar hette.

Kort oppsummert: En jakke som har alt du vil ha uten at den blir for funksjonell. Skal du ut og spise lunsj i byen? Sats på Zeal Jacket. Ska du til Hemsedal? Ta med deg Zeal Jacket. Den sporty looken er en fryd for øyet og jakken varmer bra uten at den blir supervarm. Den tar seg like bra ut på gåturen som når du er mer aktiv. Minuset med jakken er at den kan oppleves som veldig romslig rundt magepartiet, og testpanelet hadde foretrukket en strammere passform. Det beste med jakken er det brede bruksområdet. 

Til den motebevisste  NO_WEAR2.jpg

Test av:   

Veiledende pris: 1 695 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Materiale: 65% polyester, 35% bomull. Fôring av 100% polyester. Polstring av 100% polyester. 

Passform: True to size. Jakken har en lengre passform, generøs armlengde med skjult strikk og knapper nederst som kan tilpasses. En rett passform som sitter bra på de fleste. Veldig høy krage med en justerbar hette. 

Komfort: Virker som at jakken skal beskytte mer mot vann og vind snarere enn at den skal varme. Sammen med et mellomlag, hvor denne modellen kommer mer til sitt rette som et beskyttende skall, får jakken full pott. Litt stiv i ermene med litt harde kanter nederst. Ellers sitter den bra og er deilig på.

Design: Jakken har et innvendig stoff i camp og en mønstrete kant på innsiden ved glidelåsen som oppleves som litt crazy sammen med den grønne jakken. Når jakken derimot er lukket og detaljene ikke er synlige, er jakken veldig fin. Testpanelet hyller den svarte hetta og lærdetaljene som føles moderne.

Kort oppsummert: Testens mest slitesterke jakke er helt klart Diverse Jacket. Materialet kan oppleves som litt stivt i ermene før du har gått inn modellen, men takket være materialet kan du nyte denne jakken i flere sesonger. Den varmer bra, men tar seg selvfølgelig enda bedre ut sammen med et mellomlag i fleece. Minuset er at jakken veier mer enn de andre modellene og kan oppleves som litt klumpete. Det beste med jakken er holdbarheten og at den er vann- og vindtett og beskytter mot skitt. Denne modellen kan du enkelt tørke av hvis den blir møkkete. 

Til storbygutten! NO_PUMA.jpg

Test av:  

Veiledende pris: 899 kroner. 

Finnes i fargene: og .  

Materiale: 100% nylon. Fôring av 100% nylon. Polstring av 90% dun, 10% fjær. 

Passform: Veldig true to size. Modellen har normal armlengde, men kan bli litt korte for deg med lange armer. Veldig skreddersydd og rett passform som sitter perfekt på de fleste. En høy krage som varmer.  

Komfort: Dette er ikke den varmeste jakken i testen, men den varmer og kan absolutt kombineres med flere lag. Den sitter veldig behagelig på kroppen og har en god passform, du kan dermed bevege deg uten noen hindringer. 

Design: Fin jakke i høstens farge. Modellen uten hette gir en mer byfølelse som, kombinert med en enkel logo, oppleves som stilren. Derimot er testpanelet nølende til logoen bakpå den ene skuldra som føles litt malplassert.  

Kort oppsummert: Hvis du ser etter en vinterjakke som har en bra passform uten den beste funksjonaliteten, så er denne budsjettfavoritten noe for deg. Ingen hette som forstyrrer eller er i veien, ingen unødvendige detaljer som gir en outdoor-følelse og ingen tunge materialer. Warmcell Ultralight AD Jacket er en lett og smidig modell for bygutten som ser etter en varm jakke han fort kan slenge over armen når vernissasje og kinobesøk står på agendaen. Modellen er litt kort i ermene og uten mansjetter, noe som gjør at jakken ikke sitter tett på håndleddene. Passformen på kroppen er desto bedre og gir jakken en god og fin silhuett. En prisverdig jakke som sitter som et skudd. 

Til outdoor-fantasten!  NO_8848.jpg

Test av:  

Veiledende pris: 1 995 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Materiale: 100% polyamid. Polstring av 100% polyester. 

Passform: En romslig men samtidig rett passform hvor du med fordel får plass til et mellomlag uten at du føler deg for påkledd. Romslige ermer med borrelås som tetter igjen ved håndleddene. Pluss for den lange passformen som går nedenfor rumpa.  

Komfort: God og komfortabel jakke med justerbar hette for høy komfort. Her har du en varm modell som sitter veldig bra. Det er ikke den smidigste jakken i testen, men det er heller ikke derfor du kjøper den.  

Design: Det jaktinspirerte designet føles som gitt i skogen. Modellen er veldig populær blant testpanelet, selv om de ikke hadde foretrukket den en kveld på byen. Den tar seg derimot bra ut på tur og gir et moderne inntrykk.

Kort oppsummert: En kvalitetsjakke som er laget for outdoor-fantasten. Med et vann- og vindavvisende materiale som er slitesterkt, får du en venn for livet. 8848 vet hva de gjør og de gjør det veldig bra. Det er mange smarte lommer foran, en høy krage og en hette som er like varm som den er behagelig. Passformen er rett og romslig snarere enn slim, noe som kan oppleves som litt for stort for deg som ikke vil ha plass til et mellomlag. Denne robuste jakken er ikke noe for deg som vil ha en varm vinterjakke i byen. Denne modellen hører hjemme i skog og mark. 


 Tilbake

News Feed

+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg
Mote & trender

Den nye kolleksjonen fra Adidas – inspirert av Stella McCartney

18 timer siden
driva
Mote & trender

Nå finnes det en sports-BH med ull

3 dager siden
NO-Header.jpg
Mote & trender

Vi tester Suuntos nye pulsklokke 9 G1

5 dager siden
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg
Mote & trender

15 farsdagsgaver

6 dager siden
Nike RN Division3.png
Mote & trender

Kolleksjonen som redder vinterløpingen

6 dager siden
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png
Mote & trender

Feminin mønsterfest hos Odd Molly Ski

07 nov 2018
NO_header_DAM.jpg
Mote & trender

TEST! 15 vinterjakker som takler kulden

07 nov 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Stor test: Treningstrusene som har fått høyest score

04 nov 2018
alshammar
Mote & trender

Therese Alshammar tipser: Slik finner du den perfekte badedrakten

04 nov 2018
Overaller barn no
Mote & trender

Test av vinterens varmeste barnedresser

04 nov 2018
Skins_plagg
Mote & trender

Derfor skal du trene i kompresjonsplagg

01 nov 2018
shepherd tofflor 2018
Mote & trender

De deiligste tøflene kommer fra Shepherd

29 oct 2018
Header löpartights NO
Mote & trender

Best i test! 7 varme løpetights for ham

28 oct 2018
NO-Header-Nike-Shield.jpg
Mote & trender

Test! Så bra er Nikes nye vinterløpesko

28 oct 2018
5DS_2808.jpg
Mote & trender

Hvite nyheter hos Wyte Ski

27 oct 2018
Wyte jacka
Mote & trender

15 must-have plagg i høstens heteste farge

27 oct 2018
Header löpartights NO
Mote & trender

8 varme løpetights som er best i test

25 oct 2018
Nike Utility.png
Mote & trender

Sesongens løping sikrer du med nyheten Nike Shield

24 oct 2018
191887847052_001_3ca66df5cfe642be910025476889d196.jpg
Mote & trender

Derfor er Nike Tanjun verdens mest populære sneakers

23 oct 2018
BB NO Header
Mote & trender

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

21 oct 2018
Peak_2018. 13.27.20.png
Mote & trender

Derfor skal du satse på polstrede skiklær i bakken

20 oct 2018
Frost DH G58685077 - W Frost DH G58685087.jpg
Mote & trender

Personlig og fargerikt i sesongens skimote

20 oct 2018
Timberland
Mote & trender

Test! Så bra er de omtalte 6-inch Premium fra Timberland

20 oct 2018
NO-Header-HERR.jpg
Mote & trender

Test! Våre 7 beste terrengsko for ham

18 oct 2018
Sportswear herr
Mote & trender

Fargerikt og oversized for menn i høst

17 oct 2018
NO-Header-DAM.jpg
Mote & trender

Her er terrengskoene som er best i test

17 oct 2018
4_HH_banner_490x330.jpg
Mote & trender

Derfor er Helly Hansen Lifa sesongens sikreste kjøp

16 oct 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Stor test av 10 superundertøy i syntet

16 oct 2018
Wyte
Mote & trender

Hold føttene varme med Wyte

15 oct 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

TEST! 12 varme ullundertøy

14 oct 2018
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png
Mote & trender

Den nye kolleksjonen fra Wyte er her

13 oct 2018
kari traa
Mote & trender

Den ukjente historien bak ullundertøyet Rose fra Kari Traa

11 oct 2018
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg
Mote & trender

12 fluffy teddygensere

11 oct 2018
Russell Athletic
Mote & trender

Høstens fineste hoodies kommer fra Russell Athletic

11 oct 2018
ida b olsson
Mote & trender

Kle deg riktig når du skal gå eller løpe i kula

11 oct 2018
Reflexplagg löpning
Mote & trender

14 refleksplagg for høstløping

10 oct 2018
wyte_jackor_2018.png
Mote & trender

Herrejakkene du ikke vil gå glipp av i høst

09 oct 2018
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg
Mote & trender

Luksuriøs naturlighet i Nike Terra Perma

09 oct 2018
J. lindeberg
Mote & trender

J. Lindeberg - nyhet på Sportamore!

08 oct 2018
NO-Header-HERR.jpg
Mote & trender

Test av høstens beste liner jakker til ham

08 oct 2018
more news
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Den nye kolleksjonen fra Adidas – inspirert av Stella McCartney

Adidas har hatt et langt samarbeid med designeren Stella McCartney, noe som feires med den nye kolleksjonen Statement. Sjekk ut de fine plaggene her.

Mote & trender
driva

Nå finnes det en sports-BH med ull

Om du liker superundertøy i ull kommer du til å elske den nye sports-BH'en, Driva, fra Kari Traa. Støtte med merinoull!

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vi tester Suuntos nye pulsklokke 9 G1

Med en batteritid på opptil 120 timer og nye, spennende funksjoner er Suunto 9 G1 en pulsklokke man forelsker seg i. Testpanelet vårt vet hva som er best med Suuntos nyeste tilskudd.

Mote & trender
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg

15 farsdagsgaver

Du har vel ikke glemt at det er farsdag på søndag? Her er 15 gaver alle pappaer blir glade for.

Mote & trender
Nike RN Division3.png

Kolleksjonen som redder vinterløpingen

Se her alle løpere! Hvis du vil fortsette å løpe utendørs når temperaturen kryper nedover og gatene tildekkes av sludd, da er Nikes nye løpekolleksjon Running Utility sesongens must.

Mote & trender
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png

Feminin mønsterfest hos Odd Molly Ski

Liker du feminine skiklær med mønster som skiller seg ut? Da er Odd Mollys vinterkolleksjon noe for deg.

Mote & trender
NO_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som takler kulden

En varm vinterjakke er et must på denne tiden av året. Den kan gjerne være deilig, varm og fin på en og samme tid. Vi har testet 15 varme modeller for dame og herre som takler en skikkelig kald vinter.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Stor test: Treningstrusene som har fått høyest score

Bomull er utelukket, men foretrekker du å trene i funksjonsmateriale eller merinoull? Vi har testet det beste fra begge verdener for å se hvilke treningstruser som er best.

Mote & trender
alshammar

Therese Alshammar tipser: Slik finner du den perfekte badedrakten

Arenas nye serie, Bodylift, er utviklet av ingen andre enn Therese Alshammar. Her gir hun sine beste tips til du skal kjøpe ny badedrakt – og hvordan du tar svømmingen til et nytt nivå.

Mote & trender
Overaller barn no

Test av vinterens varmeste barnedresser

Årets viktigste innkjøp til de minste i familien er definitivt vinterdressen. Vi har testet sesongens mest populære modeller for å se om de tåler aking og snøballkrig.

Mote & trender
Skins_plagg

Derfor skal du trene i kompresjonsplagg

Er du nysgjerrig på treningsklær med kompresjon, men er usikker på hva de egentlig er bra for? Her er alt du behøver å vite.

Mote & trender
shepherd tofflor 2018

De deiligste tøflene kommer fra Shepherd

Svensk design, naturlig håndverk og god varme. Noen deilige tøfler er et must på høsten og vinteren – våre favoritter kommer fra Shepherd.

Mote & trender
Header löpartights NO

Best i test! 7 varme løpetights for ham

For kaldt til å løpe ute? Med en fôret tights blir det deiligere og smidigere å løpe i kulda, og du slipper dessuten to lag med bukser. Her er løpetightsen som er best i test!

Mote & trender
NO-Header-Nike-Shield.jpg

Test! Så bra er Nikes nye vinterløpesko

I Nike Utility Shield Collection har noen av de mest populære løpeskoene blitt tilpasset høst- og vintervær. Slik oppleves Shield-versjonene av Pegasus 35 og Odyssey React.

Mote & trender
5DS_2808.jpg

Hvite nyheter hos Wyte Ski

Match snøen i vinter med Wytes fine hvite skiklær, en sesongnyhet du ikke kan gå glipp av. Slik ser årets skikolleksjon fra Wyte ski ut.

Mote & trender