Header.jpg

Stor test av treningstopper

En treningssinglet ment for løping skal ikke bare være fin. Den skal også sitte bra på og sørge for at du holder deg sval under løpeturen. Her er singletene som er best i test!

Om sommeren er det deilig å løpe i en singlet i stedet for en trøye med ermer. Hvis plagget for eksempel har en bryterrygg, får du full bevegelsesfrihet for armene, noe mange liker. Det som kjennetegner en treningstopp designet for løping, er at den skal ventilere bort svette og holde deg tørr. Testpanelet vårt har løpt i fem av sesongens nye singleter til dame! Hvilken singlet er så heldig at den kan flytte inn hos deg?

Test av: 

BLACC Electra light weight tank.jpg

Merke: 

Finnes i fargene:  og 

Testpanelet mener: 

Dette er en ekstremt tynn løpesinglet i et mykt materiale som oppleves som veldig behagelig mot huden.  

– Jeg liker virkelig materialet. Det er veldig tynt og ventilerer, samtidig som det ikke virker så veldig ømfintlig. Jeg kan noen ganger irritere meg over klær når jeg løper, men denne merker jeg nesten ikke på kroppen. Veldig bra! sier en testperson. 

Ventilasjonen er på topp. Singleten suger opp litt fuktighet som tørker i løpet av et par minutter etter økten. Du er fortsatt litt våt på de stedene hvor singleten ikke er veldig ettersittende. Det er imidlertid ikke noe som irriterer, takket være ventilasjonsevnen.  

– Designet er superfint. Passformen er hverken stram eller loose fit, men en perfekt blanding. Det eneste er at den fremhever bilringen hvis jeg ikke har en tights med høy midje, sier en testperson og en annen tilføyer: 

– Ryggen er kjempefin, men kanskje litt upraktisk siden sports-BH'en under ødelegger litt. Det er imidlertid ikke noe jeg egentlig bryr meg om. 

Kort oppsummert får denne prisverdige treningssingleten høy score av testpanelet, som hovedsakelig hyller det tynne, myke materialet. 

– Det er AKKURAT et slikt materiale du vil ha på kroppen når du løper! 

Test av: 

adidas Run It Tank 3S.jpg

Merke:  

Finnes i fargene:  og 

Testpanelet mener: 

En veldig luftig og lett singlet som er utrolig fleksibel når man løper. Materialet oppleves som tynt og svalt, litt som et andre skinn siden singleten er så myk og lett. Det samme gjelder sømmene.  

– Ingenting sitter for hardt etter, samtidig som passformen fortsatt holder en fin form langs kroppen, sier en testperson og en annen legger til: 

– Singleten er ekstremt tynn i materialet og har en veldig god ventilasjonsevne. Jeg synes materialet absorberer fuktighet akkurat som man ønsker at en singlet skal gjøre.

Modellen er litt lengre enn andre treningssingleter, i tillegg til at den er lengre bak enn foran. Fine detaljer med Adidas-logoen på forsiden av magen. Snittet ved bryterryggen er både fint og komfortabelt. Føles som en moderne variant av en treningssinglet, veldig 2020! 

– Jeg er en stor fan av denne singleten, som føles som den perfekte singleten i treningsgarderoben nå før sommeren. Det som øker vurderingen mest, er hvor komfortabel og deilig den er på kroppen, under både intervaller og på treningssenteret. Modellen og designet er en vinnende klassiker! Sterkt kort i sortimentet til Adidas! 

Test av: 

ASICS Silver Tank.jpg

Merke:  

Finnes i fargene:  og 

Testpanelet mener: 

Du tenker kanskje først og fremst på løpesko når du tenker på Asics, men sannheten er at de er like bra på løpeklær som de er på løpesko. Denne singleten er veldig bra! 

– Den sitter komfortabelt mot kroppen, uten at den gnager noen steder. Den er i tillegg sval og komfortabel, og stoffet er mykt. Bryterryggen er litt bredere enn på mange andre singleter, og den er deilig pluss at den dekker sports-BH'en, sier en testperson. 

Størrelsesmessig er singleten ganske stor. Hvis du står mellom to størrelser, kan du fint gå ned i størrelsen. Testpanelet liker at det er en litt lengre singlet, det betyr at de føler seg litt mer tildekte hvis de går direkte fra løpeturen til butikken for å kjøpe noe after run-snacks.

– Hvis jeg skal prøve å finne et minus, så ventilerer ikke singleten bort svette så bra. Det føles som at singleten er helt tørr etter økten, men ryggen er svett. Det kan jo være fordi den ikke sitter etter i ryggen, mens det er luft mellom ryggen og stoffet. 

Kort oppsummert kan man si at dette er en singlet der less is more. Det er ikke noe spesielt trykk eller fancy detaljer på den, men det er en veldig stabil basistopp som du kan ha år etter år. Veldig prisverdig! 

Test av: 

Salomon XA Tank.jpg

Merke:  

Finnes i fargen: 

Testpanelet mener: 

En kjempefin sommertopp som har en litt strammere passform, uten å være helt slim mot kroppen. Over brystet er den litt strammere, for deretter å være løsere over magen og ryggen. Det igjen gir singleten en ganske naturlig ventilasjonsevne, siden luften kan sirkulere bedre enn om den sitter helt etter mot kroppen.

– Materialet er tynt, veldig mykt og har et perforert mønster over hele singleten som også hjelper til å ventilere, samt gir en fin look. Den sitter bra på kroppen, sier en testperson og en annen legger til:

– Singleten er litt lengre bak, noe som er deilig og fint. Det er slitsomt hvis singleten glir opp over buksekanten, men denne detaljen gjør at singleten sitter bedre på plass, mener jeg. Et lite minus er imidlertid at snittet på ryggpartiet går rett over skuldrene, i stedet for å legge seg mellom og under dem. Det er litt forstyrrende at man kjenner kanten når man pendler med armene.

Utringningen foran trekker ned vurderingen av designet noe, da kanten ikke ligger fint mot kroppen, men heller bretter seg nesten som om det er en feil på sømmen eller noe sånt. Ellers er det en superbra singlet som passer perfekt til løping når det er varmt ute. Herlig sommerfarge!

Test av: 

Craft Eaze Singlet.jpg

Merke:  

Finnes i fargene:  og 

Testpanelet mener: 

"Helt klart en ny favoritt. Wow for en deilig singlet!" utbryter en i testpanelet. Denne singleten er luftig og utrolig tynn i materialet, noe som gjør at du knapt merker den på kroppen. Mellom og over skuldrene er det et enda luftigere mesh-materiale, som ikke bare er fint, det gjør også at den allerede tynne singleten ventilerer enda bedre.  

– Jeg vil si at singleten er midt på treet hva gjelder passform, altså at den ikke er loose fit, men heller ikke stram. Den er nok strammere over brystet hvis du har store bryster, men jeg opplever at den er ganske løs og luftig rundt magen og ryggen. 

Materialet er elastisk og er behagelig mot kroppen. Testpanelet opplever ikke at materialet suger til seg svette og fuktighet, men holder seg veldig bra selv om du svetter. 

– Jeg elsker at singleten har bryterrygg og legger seg mellom skuldrene. Det betyr at singleten ikke merkes like mye når du pendler med armene.

Man bør imidlertid huske at den utrolig tynne singleten selvfølgelig blir ganske gjennomsiktig, så det er lett å se hvilken farge du har på sports-BH'en under. 

– Jeg elsker også lengden på singleten, som også går an å se på bildet. Den er litt lengre i modellen, noe som hvert fall passer meg som har en litt lang rygg. Dessuten er den varme gulfargen veldig fin!

SHOP HER: 

LES MER: 

 Tilbake

News Feed

Test av tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

1 dag siden
Shorts
Mote & trender

Test: Svarte treningsshorts til herre

1 dag siden
Nike Air Zoom SuperRep
Mote & trender

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

3 dager siden
Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

07 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

06 aug 2020
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

03 aug 2020
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

02 aug 2020
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
Skolstart Hummel
Mote & trender

Sjekkliste før skolestart

27 jul 2020
Clifton 7
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Test Better Bodies tights
Mote & trender

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

27 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Mote & trender

Test! Så bra er Asics Gel-Kayano 27

27 jul 2020
Nike barnsko
Mote & trender

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

26 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Mote & trender

Endelig! Her er Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Axion tennis
Mote & trender

Axions nye kolleksjon for tennis og padel

20 jul 2020
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

14 jul 2020
adidas
Mote & trender

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

13 jul 2020
Test löparskor dam
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene til dame i 2020

12 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Mote & trender

9 løpesko til herre som er best i test 2020

10 jul 2020
Saucony Triumph 18
Mote & trender

Derfor bør du løpe i den nye Saucony Triumph 18

08 jul 2020
jenny freed
Mote & trender

Eksperten tipser: Husk dette når du kjøper en ny sports-BH

07 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Mote & trender

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

26 jun 2020
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
more news
Test av tights

Stor test av treningstights

Høy midje, med mønster eller klassisk svart? Testpanelet vårt har testet treningstights til henne fra Adidas, Nike, Better Bodies, Blacc og Kari Traa.

1 dag siden
Mote & trender
Shorts

Test: Svarte treningsshorts til herre

Testpanelet vårt har prøvd shorts fra blant annet Nike, Adidas og Under Armour. Her er treningsshortsen til herre som er best i test.

1 dag siden
Mote & trender
Nike Air Zoom SuperRep

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

Air Zoom SuperRep, SuperRep Go og SuperRep Cycle – vi undersøker forskjellen mellom de tre treningsskoene fra Nike!

3 dager siden
Mote & trender
Test ryggsäck barn.png

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

Det kan være lettere sagt enn gjort å finne riktig ryggsekk til barnet ditt. La minipanelet vårt hjelpe deg. De har testet noen av sesongens nyeste barnesekker!

07 aug 2020
Mote & trender
Header.jpg

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

Det er viktig å velge en bra sykkelhjelm. I denne testen har vi prøvd flere modellers justerbarhet, komfort, ventilasjon og design.

06 aug 2020
Mote & trender
Nike löparskor test

Løpeskoene fra Nike som er best i test

Tre løpesko som alle har fått toppscore fra det dedikerte løpepanelet – her er de beste løpeskoene fra Nike!

05 aug 2020
Mote & trender
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 must-haves til skolestart

Sommerferien går mot slutten og et nytt semester er rett rundt hjørnet. Pass på at barnet er klar til skolestart. Her er favorittene våre akkurat nå.

03 aug 2020
Mote & trender
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

Treningsklær og sko fra Nike er veldig populære takket være det store utvalget, det stilige designet og den gode kvaliteten. Vi lot vårt mannlige testpanel trene i treningsbukser, sko og andre treningsklær fra Nike. Her er resultatet!

03 aug 2020
Mote & trender
Nike träningskläder

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

De beste treningsskoene, tightsen som får toppscore og løpetoppen som sitter som en drøm! Her er det beste fra Nike – ifølge vårt kvinnelige testpanel!

02 aug 2020
Mote & trender
Reebok Nano X

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

Den tiende versjonen av Reeboks mest populære treningssko Nano beskrives som den beste hittil. Nå er Nano X her i nye farger!

31 jul 2020
Mote & trender
Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

29 jul 2020
Mote & trender
Test Birkenstock

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

Det er på høy tid å teste favorittsandalene fra Birkenstock. Testpanelet vårt har prøvd de tre mest populære Arizona-modellene – her er sandalen som er best i test!

28 jul 2020
Mote & trender
Skolstart Hummel

Sjekkliste før skolestart

Sommerferien går mot slutten og skolestart nærmer seg med stormskritt. Her er listen over alt barna trenger i garderoben, i tillegg til vanlige klær og sko, før det nye skoleåret starter. Skriv ut og kryss av.

27 jul 2020
Mote & trender
Clifton 7

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

"For en sprett", utbryter en testperson. Nyheten Clifton 7 fra Hoka One One blir fort en favoritt blant både mannlige og kvinnelige løpere. Les testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Mote & trender
Test Better Bodies tights

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

En treningstights skal følge kroppen, være komfortabel på og fremfor alt være squatvennlig. Vi setter sesongens favoritter fra Better Bodies på prøve.

27 jul 2020
Mote & trender