NO-Header.jpg

Stor test: Treningstrusene som har fått høyest score

Bomull er utelukket, men foretrekker du å trene i funksjonsmateriale eller merinoull? Vi har testet det beste fra begge verdener for å se hvilke treningstruser som er best.

Det er et big no-no å trene i bomullstruser siden materialet suger til seg fuktighet. Da blir du våt og kald og det kan bli tungt og ubehagelig, til og med om du har treningstights på deg.  

Ta derfor et riktig valg fra starten av og tren i undertøy som er laget i et materiale som både transporterer bort fuktighet og puster, slik at du holder deg tørr og sval under hele treningsøkten.

Til forskjell fra vanlige truser, så er truser i funksjonsmateriale utformet for å minimere sømmer som gnager og strikk som sitter for hardt. Vårt testpanel har testet modeller i både polyamid og merinoull for å se hvilke truser som gjør jobben best.  

Et sikkert valg

NO_Casall_H.pngTest av:

Veiledende pris: 199 kroner. 

Finnes i fargene: , , og 

Materiale: 72,5% polyamid og 27,5% elastan. 

Passform: På grensen til stor i størrelsen. Passformen har en middels høy midje som er høyere foran enn bak. Den perfekte hipstertrusa som er akkurat passe skjært for flere kroppsfasonger. 

Komfort: Det spiller ingen rolle hvor mye du svetter, denne modellen absorberer svetten uten noen problem slik at du holder deg tørr og fresh under hele treningsøkten. Du hverken ser eller merker denne modellen når du trener – så deilig er den! 

Design: Hvorfor gjøre det vanskelig for seg selv? Et klassisk design i en svart kulør med en liten logo foran. Dette er et sikkert valg for gjennomsiktige treningstights. 

Kort oppsummert: Det svale og tynne funksjonsmaterialet er behagelig mot kroppen under hele treningsøkten og har ingen sømmer som er synlige gjennom stramme treningstights. Det stretchy materialet får tommel opp og gir deg full bevegelsesfrihet til både box jumps og burpees. Det beste med denne modellen er at materialet faktisk transporterer bort svetten og puster, så du opplever aldri en innestengt følelse. Minuset er at modellen gjerne kunne hatt en høyere midje og et morsommere design. Derimot er den helt perfekt for deg som liker basisfarger når det kommer til undertøy. Bra truse til en bra pris.

En velfortjent vinner! 

IcebreakerTest av:

Veiledende pris: 399 kroner. 

Finnes i fargene: , og 

Materiale: 83% merinoull, 12% nylon og 5% lycra. 

Passform: Trusa er solid og dekker virkelig hele rumpa, til og med på deg som har tatt dine squats til punkt og prikke. 

Komfort: Sitter på plass gjennom hele treningsøkten uten å vandre nordover. Er veldig deilig på kroppen og klør ikke, til tross for at det er ull. 

Design: Helsvart med et stilrent strikk med logo langs kanten som vekker minner tilbake til 90-tallets supereksponerte undertøyskampanjer. Det er ikke noe nytt, men det er en klassiker som holder og som faller i smak hos alle.

Kort oppsummert: Ulltruse som mest sannsynlig vekker en eller flere rynker i panna hos skeptikere, også når det gjelder testpanelet. Undertøy i ull høres kanskje varmt ut, men sannheten er at trusa puster veldig bra. Den er laget i et tynt ullstoff og holder kroppen sval siden ventilasjonen er veldig bra. Til og med de mest sensitive personene kan ha denne trusa uten å bekymre seg, du klør garantert ikke. Minuset er at den ikke transporterer bort fukt så bra. Etter en svett benøkt blir den fuktig – men det positive er at huden er tørr. Når du er ute og går på langrenn og svetter til tross for at det er kaldt ute, da er dette et perfekt valg siden ull varmer selv om materialet er vått. Kjempedeilig mot huden, men hadde det ikke vært for den lille lappen som gnager, hadde den fått en tier. Klipp den bort, så har du en truse du vil bruke hele tida!  

God fuktighetstransport

NO_Röhnisch_H.pngTest av:

Veiledende pris: 149 kroner. 

Finnes i fargene: , og 

Materiale: 82% polyamid og 18% elastan. 

Passform: Normal i størrelsen med en litt større midje. Hvis du står mellom to størrelser kan du velge den mindre, dersom du foretrekker en stram passform. En av de høyere midjene i testen, det er et stort pluss. 

Komfort: God fuktighetstransport. Trusa kommer til å bli våt etter en svett økt, men det er ikke noe du legger merke til mens du trener. Derimot kommer du til å kjenne at kroppen fortsatt er tørr selv om stoffet har trukket til seg svetten.  

Design: Enkle linjer med en blondekant som frisker opp designet. Den føles litt mer klassisk enn mange av de andre modellene i testen, noe testpanelet likte. 

Kort oppsummert: En populær modell med blondekant som får en ellers basic modell til å bli litt finere. Hipsteren sitter bra på kroppen og er myk mot huden. Fuktighetstransporten er det absolutt beste, selv om modellen blir våt kommer du til å være tørr og fresh etter en tøff økt med intervaller. Minus for den kraftige sømmen bakpå som er synlig gjennom tightsen. Derimot bidrar sømmen til at trusa sitter på plass til tross for hopping, løping og andre bevegelser som ellers kan føre til at trusa glir litt ned. Om du vasker og tar den i tørketrommel kan den miste fargen, og med årene kommer strikket til å løsne. Prøv derfor å ta hånd om det fine stoffet med kjærlighet, da holder den lenge. Husk at du ikke skal vaske den med skyllemiddel for at stoffet skal opprettholde pusteevnen. 

Fin favoritt

NO_BjörnBorg_SBB.pngTest av:   

Veiledende pris: 199 kroner. 

Finnes i fargene:

Materiale: 91% polyamid og 9% elastan. 

Passform: Veldig normal i størrelsen med en normal høy midje. Det er en Brazilian-modell som er skåret tvers over rumpa og gir en fin silhuett.  

Komfort: Myk, komfortabel og følsom. Denne modellen er så lett at du ikke merker den når du trener. Pluss for at modellen sitter der den skal til tross for hopping og andre bevegelser. 

Design: En av de finere modellene i testen som nesten føles for fin til å svette i. Dette er en ny favoritt for mange i testpanelet, som med glede kommer til å bruke denne både når de trener og til hverdags.  

Kort oppsummert: Til tross for at denne modellen er mer tenkt som en finere hverdagslig truse enn noe du trener i, så overrasker virkelig denne modellen. Burpees, squats og sidesteg er ingen hindring for denne trusa. Fra du tar på deg Solids Berry Bikini, så sitter modellen stødig på plass uten å bevege seg en centimeter, noe som virkelig overrasket mange i testpanelet. Det bidrar også til at du fort glemmer denne modellen, siden den ikke merkes i det hele tatt når du er i bevegelse. Det noe gjennomsiktige materialet bakpå gir en god ventilasjonsevne og materialet suger opp hver eneste svettedråpe, så du holder deg hele tiden tørr og opprettholder en behagelig temperatur. Det sømløse bakpartiet gir en myk følelse og etterlater ingen sømmer som er synlige gjennom tightsen. Helt klart en ny favoritt!  

Veldig komfortabel 

NO_Salming_FBB.pngTest av:  

Veiledende pris: 179 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Materiale: 85% polyamid og 15% elastan.

Passform: True to size med en litt større passform. Hvis du står mellom to størrelser kan du velge den minste for å få en stram passform. Med en for stor størrelse kan trusa gli litt opp i rumpa. 

Komfort: Veldig komfortabel modell. Det tynne og myke materialet med den klassiske fasongen gjør at trusa sitter der den skal og knapt merkes.  

Design: Fint med en lysende farge. Derimot kan det forsvinne etter mange omganger i vaskemaskinen eller tar den i tørketrommelen. 

Kort oppsummert: Komfortabel truse med en brettet kant uten sømmer for optimal komfort. Det tynne materialet er mykt og behagelig samtidig som det oppleves som teknisk. Med andre ord merker du at trusa både puster når du får opp varmen og suger til seg svette i takt med at pulsen øker. Denne modellen funger like bra til trening med lav og høy intensitet. Følg vaskeanvisningen for lengre holdbarhet, hvis du vasker trusa i for eksempel 60 grader kommer den til å miste formen sin. Den fargerike trusa kan også farge av på hvite plagg når den er våt, så ha den i en separat vaskepose etter en treningsøkt. Alt i alt en modell du kan stole på. Den sitter der den skal og gir deg alt du krever av en bra treningstruse. 

Behagelig og vellaget 

NO_Craft_GH.pngTest av:   

Veiledende pris: 199 kroner. 

Finnes i fargene: , , , , , , og 

Materiale: 75% polyamid og 25% elastan.

Passform: Ganske stor i størrelsen, så du kan med fordel gå ned i størrelsen dersom du står mellom to. En høy midje som går en bit opp mot navelen, noe testpanelet liker. 

Komfort: Laserskårede kanter møter myke sømmer i denne modellen fra Craft. Det genererer en myk og deilig følelse, til og med når du svetter på det meste.  

Design: Det sømløse designet og den litt høyere trusa føles moderne og helt rett. Testpanelet synes fargen er fin, men dersom du ikke liker den røde kuløren har du en mengde andre mønstre og farger du kan velge mellom. Her kan du gå løs i fargeskalaen!  

Kort oppsummert: Hvis du er en av dem som ser etter en truse som faktisk dekker hele rumpa, da er dette et riktig valg. Veldig deilig modell som absolutt ikke gnager, er i veien eller glir rundt. Bare sørg for at du har riktig størrelse, hvis den er for stor kommer det til å gå utover passformen.  Pluss for at det ikke er noen trusekanter som er synlige gjennom tightsen! Til tross for at svetten renner, så absorberer denne modellen fukten på en smidig måte og holder deg tørr samtidig som materialet i seg selv er hurtigtørkende. Det gjør denne modellen til en vinner under lengre turer eller distanseløp, hvor du vil at materialet skal tørke raskt. En pålitelig truse som er laget for hardt trening. 

Ekstremt prisverdig 

NO_Wyte_HB.pngTest av:  

Veiledende pris: 129 kroner. 

Finnes i fargene: og 

Materiale: 85% polyamid og 15% elastan. 

Passform: Litt stor i størrelsen, så du kan med fordel gå ned en størrelse om du står mellom to. Testpanelet skulle derimot ønske midjen var litt høyere. I en for stor størrelse blir modellen litt løs foran.  

Komfort: Dette er en sømløs modell som ikke er merkbar på kroppen. Materialet er konstant svalt og mykt mot huden. 

Design: Et veldig fint snitt i en klassisk Brazilian-look som oppleves som feminin og sitter flatterende på kroppen. Den sømløse modellen gir et moderne inntrykk.  

Kort oppsummert: Materialet oppleves som skapt for treningsøkter med høy intensitet hvor du svetter veldig mye. Materialet suger opp svetten med en gang uten at den oppleves som våt eller tung. Modellen kunne vært litt høyere i midjen, og dermed fått en større bakdel som dekker mer av rumpa og holder trusa på plass. Nå kan en litt for stor størrelse gli opp i rumpa om du løper og tar knebøy i modellen. Takket være det tynne materialet er det derimot knapt merkbart om og når det skjer. Ellers er dette en modell som sitter ekstremt bra, og flatterende, på kroppen. Du vil med fordel ha denne til hverdagsbruk takket være fraværet av trusekanter som er synlige gjennom tights eller jeans. Prisverdig!  

SHOP HER:

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg
Mote & trender

Den nye kolleksjonen fra Adidas – inspirert av Stella McCartney

18 timer siden
driva
Mote & trender

Nå finnes det en sports-BH med ull

3 dager siden
NO-Header.jpg
Mote & trender

Vi tester Suuntos nye pulsklokke 9 G1

5 dager siden
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg
Mote & trender

15 farsdagsgaver

6 dager siden
Nike RN Division3.png
Mote & trender

Kolleksjonen som redder vinterløpingen

6 dager siden
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png
Mote & trender

Feminin mønsterfest hos Odd Molly Ski

07 nov 2018
NO_header_DAM.jpg
Mote & trender

TEST! 15 vinterjakker som takler kulden

07 nov 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Stor test: Treningstrusene som har fått høyest score

04 nov 2018
alshammar
Mote & trender

Therese Alshammar tipser: Slik finner du den perfekte badedrakten

04 nov 2018
Overaller barn no
Mote & trender

Test av vinterens varmeste barnedresser

04 nov 2018
Skins_plagg
Mote & trender

Derfor skal du trene i kompresjonsplagg

01 nov 2018
shepherd tofflor 2018
Mote & trender

De deiligste tøflene kommer fra Shepherd

29 oct 2018
Header löpartights NO
Mote & trender

Best i test! 7 varme løpetights for ham

28 oct 2018
NO-Header-Nike-Shield.jpg
Mote & trender

Test! Så bra er Nikes nye vinterløpesko

28 oct 2018
5DS_2808.jpg
Mote & trender

Hvite nyheter hos Wyte Ski

27 oct 2018
Wyte jacka
Mote & trender

15 must-have plagg i høstens heteste farge

27 oct 2018
Header löpartights NO
Mote & trender

8 varme løpetights som er best i test

25 oct 2018
Nike Utility.png
Mote & trender

Sesongens løping sikrer du med nyheten Nike Shield

24 oct 2018
191887847052_001_3ca66df5cfe642be910025476889d196.jpg
Mote & trender

Derfor er Nike Tanjun verdens mest populære sneakers

23 oct 2018
BB NO Header
Mote & trender

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

21 oct 2018
Peak_2018. 13.27.20.png
Mote & trender

Derfor skal du satse på polstrede skiklær i bakken

20 oct 2018
Frost DH G58685077 - W Frost DH G58685087.jpg
Mote & trender

Personlig og fargerikt i sesongens skimote

20 oct 2018
Timberland
Mote & trender

Test! Så bra er de omtalte 6-inch Premium fra Timberland

20 oct 2018
NO-Header-HERR.jpg
Mote & trender

Test! Våre 7 beste terrengsko for ham

18 oct 2018
Sportswear herr
Mote & trender

Fargerikt og oversized for menn i høst

17 oct 2018
NO-Header-DAM.jpg
Mote & trender

Her er terrengskoene som er best i test

17 oct 2018
4_HH_banner_490x330.jpg
Mote & trender

Derfor er Helly Hansen Lifa sesongens sikreste kjøp

16 oct 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Stor test av 10 superundertøy i syntet

16 oct 2018
Wyte
Mote & trender

Hold føttene varme med Wyte

15 oct 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

TEST! 12 varme ullundertøy

14 oct 2018
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png
Mote & trender

Den nye kolleksjonen fra Wyte er her

13 oct 2018
kari traa
Mote & trender

Den ukjente historien bak ullundertøyet Rose fra Kari Traa

11 oct 2018
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg
Mote & trender

12 fluffy teddygensere

11 oct 2018
Russell Athletic
Mote & trender

Høstens fineste hoodies kommer fra Russell Athletic

11 oct 2018
ida b olsson
Mote & trender

Kle deg riktig når du skal gå eller løpe i kula

11 oct 2018
Reflexplagg löpning
Mote & trender

14 refleksplagg for høstløping

10 oct 2018
wyte_jackor_2018.png
Mote & trender

Herrejakkene du ikke vil gå glipp av i høst

09 oct 2018
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg
Mote & trender

Luksuriøs naturlighet i Nike Terra Perma

09 oct 2018
J. lindeberg
Mote & trender

J. Lindeberg - nyhet på Sportamore!

08 oct 2018
NO-Header-HERR.jpg
Mote & trender

Test av høstens beste liner jakker til ham

08 oct 2018
more news
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Den nye kolleksjonen fra Adidas – inspirert av Stella McCartney

Adidas har hatt et langt samarbeid med designeren Stella McCartney, noe som feires med den nye kolleksjonen Statement. Sjekk ut de fine plaggene her.

Mote & trender
driva

Nå finnes det en sports-BH med ull

Om du liker superundertøy i ull kommer du til å elske den nye sports-BH'en, Driva, fra Kari Traa. Støtte med merinoull!

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vi tester Suuntos nye pulsklokke 9 G1

Med en batteritid på opptil 120 timer og nye, spennende funksjoner er Suunto 9 G1 en pulsklokke man forelsker seg i. Testpanelet vårt vet hva som er best med Suuntos nyeste tilskudd.

Mote & trender
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg

15 farsdagsgaver

Du har vel ikke glemt at det er farsdag på søndag? Her er 15 gaver alle pappaer blir glade for.

Mote & trender
Nike RN Division3.png

Kolleksjonen som redder vinterløpingen

Se her alle løpere! Hvis du vil fortsette å løpe utendørs når temperaturen kryper nedover og gatene tildekkes av sludd, da er Nikes nye løpekolleksjon Running Utility sesongens must.

Mote & trender
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png

Feminin mønsterfest hos Odd Molly Ski

Liker du feminine skiklær med mønster som skiller seg ut? Da er Odd Mollys vinterkolleksjon noe for deg.

Mote & trender
NO_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som takler kulden

En varm vinterjakke er et must på denne tiden av året. Den kan gjerne være deilig, varm og fin på en og samme tid. Vi har testet 15 varme modeller for dame og herre som takler en skikkelig kald vinter.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Stor test: Treningstrusene som har fått høyest score

Bomull er utelukket, men foretrekker du å trene i funksjonsmateriale eller merinoull? Vi har testet det beste fra begge verdener for å se hvilke treningstruser som er best.

Mote & trender
alshammar

Therese Alshammar tipser: Slik finner du den perfekte badedrakten

Arenas nye serie, Bodylift, er utviklet av ingen andre enn Therese Alshammar. Her gir hun sine beste tips til du skal kjøpe ny badedrakt – og hvordan du tar svømmingen til et nytt nivå.

Mote & trender
Overaller barn no

Test av vinterens varmeste barnedresser

Årets viktigste innkjøp til de minste i familien er definitivt vinterdressen. Vi har testet sesongens mest populære modeller for å se om de tåler aking og snøballkrig.

Mote & trender
Skins_plagg

Derfor skal du trene i kompresjonsplagg

Er du nysgjerrig på treningsklær med kompresjon, men er usikker på hva de egentlig er bra for? Her er alt du behøver å vite.

Mote & trender
shepherd tofflor 2018

De deiligste tøflene kommer fra Shepherd

Svensk design, naturlig håndverk og god varme. Noen deilige tøfler er et must på høsten og vinteren – våre favoritter kommer fra Shepherd.

Mote & trender
Header löpartights NO

Best i test! 7 varme løpetights for ham

For kaldt til å løpe ute? Med en fôret tights blir det deiligere og smidigere å løpe i kulda, og du slipper dessuten to lag med bukser. Her er løpetightsen som er best i test!

Mote & trender
NO-Header-Nike-Shield.jpg

Test! Så bra er Nikes nye vinterløpesko

I Nike Utility Shield Collection har noen av de mest populære løpeskoene blitt tilpasset høst- og vintervær. Slik oppleves Shield-versjonene av Pegasus 35 og Odyssey React.

Mote & trender
5DS_2808.jpg

Hvite nyheter hos Wyte Ski

Match snøen i vinter med Wytes fine hvite skiklær, en sesongnyhet du ikke kan gå glipp av. Slik ser årets skikolleksjon fra Wyte ski ut.

Mote & trender