header träningsskor

Stor test: Her er de beste treningsskoene 2019

Skal du kjøpe nye treningssko? Her er herre- og damemodellene som er best i test!

Når du vil komme i gang igjen etter en lang og herlig sommer, kan det være vanskelig å komme seg opp av sofaen. Nye treningssko kan derimot være en snarvei til økt treningsmotivasjon. Vi har testet modellene fra Nike, Adidas, Under Armour og Puma. 

TRENINGSSKO TIL DAME (SCROLL NEDOVER FOR HERRE) 

, (dame)

Ua tribase no

Veiledende pris: 1 195 kroner.

Størrelse & bredde: TriBase Reign er normal i bredden, både i den ytterste sålen og i passformen. Du kan helt klart kjøre på med din vanlige størrelse.

Feste: Samtlige sko i denne testen har fått bra score for festet sitt, men TriBase Reign ligger hakket under sine konkurrenter – som noen har fått hele 10 poeng.

Ventilasjon: Denne modellen fra  har et ekstra tynt materiale på utsiden, som gjør at du holder deg sval og fresh gjennom hele treningsøkten. 

Komfort: Når det gjelder komforten, så ligger TriBase Reign bra an i testgruppen. Bare to andre modeller oppleves som bedre av testpanelet til Sportamore! 

Fleksibilitet: Dette er ikke en kjempemyk sko, men den er helt klart godkjent. Det litt stivere materialet er desto mer slitesterkt enn hva en mykere og mer fleksibel modell hadde vært. 

Stabilitet: Når det gjelder stabilitet, så er TriBase Reign et trygt valg. Du får god kontakt med bakken takket være en ekstra tynn såle, noe man alltid ønsker når tunge løft står for tur.  

Støtdemping: Til tross for sin veldig tynne såle, så fanger denne modellen fra Under Armour deg i alle hoppende bevegelser og demper mykt når du lander. Det skulle man ikke tro ved første øyekast!

Kort oppsummert: Alt i alt er dette en veldig bra treningssko. Den er komfortabel, passe fleksibel og gir en god bakkekontakt, som igjen gjør at du kan løfte tungt uten å bekymre deg for å tråkke feil. Siden dempingen dessuten er mer enn godkjent til å være en treningssko, passer TriBase Reign fra Under Armour stort sett til all slags trening – alt fra X-fit til sirkeltrening og trening på gymmet.  

,  (dame)

puma weave no

Veiledende pris: 749 kroner.

Størrelse & bredde: Pumas Weave XT er ganske liten i størrelsen og dessuten er den ekstremt smal – perfekt for deg som har smale føtter. 

Feste: Akkurat som ved den forrige modellen fra , er det et bra feste i den ytterste sålen på Weave XT. Burpees er ingen problem med disse skoene!

Ventilasjon: Weave XT har en middels bra ventilasjonsevne, omtrent det du kan forvente av vanlige treningssko, hverken bedre eller dårligere.

Komfort: Når testpanelet uttalte seg om komforten, kom de frem til at komforten i denne modellen fra Puma er over all forventning, men ikke like komfortabel som Under Armour-modellen over.

Fleksibilitet: Weave XT skiller seg enda mer ut når det gjelder fleksibiliteten. Både dame- og herremodellen av denne skoen får høy score for fleksibiliteten! 

Stabilitet: Siden skoen er så følsom, virker det som at det har gått på bekostning av stabiliteten. Denne modellen lever ikke helt opp til den øvrige standarden i testen, som er veldig høy. Derfor passer den bedre til for eksempel dansetimer enn tunge løft. 

Støtdemping: Takket være høyden på den allerede nevnte sålen, har denne Puma-skoen en veldig bra demping og fungerer derfor fint til øvelser med hopping og korte spurter under sirkeltimer. 

Kort oppsummert: Prisgunstige Weave XT fra Puma er en fleksibel treningssko som tar seg bra ut ved bevegelige treningsøkter, hvor feste og demping spiller størst rolle. Under en intensiv X-fit økt er dette et bra valg, til tross for at man skulle ønske ventilasjonsevnen var hakket bedre under alle svettende treningsformer. Størrelsen er det eneste problemet med denne modellen, som er veldig liten – det kan være lurt å ha det i bakhodet. Som en bonus er denne modellen veldig fin! Weave XT minner litt om et par sneakers, med den høye sålen som er "vevd" rundt kantene, noe testpanelet liker. 

,  (dame)

Metcon 5 no

Veiledende pris: 1 395 kroner.

Størrelse & bredde: Passformen i denne modellen er helt eksemplarisk, selv om de er litt bredere enn tidligere Metcon-modeller har vært. Ellers er størrelsen true to size. 

Feste: Sammenlignet med tidligere modeller av den samme skoen, er den nye  Metcon 5 mer tilpasset tunge løft enn for eksempel X-fit. 

Ventilasjon: Ventilasjonsevnen er helt godkjent, men man kunne kanskje krevd litt mer med tanke på at dette er en skomodell ment for høyintensive treningsøkter. 

Komfort: Når det gjelder komforten, kan det nesten ikke bli bedre enn dette. Metcon blir lagt litt ekstra merke til på grunn av vatteringen i hælen, som gjør at skoen oppleves som myk gjennom hele treningen.

Fleksibilitet: Sammenlignet med tidligere modeller av den samme skoen, så har fleksibiliteten i den nye Metcon 5 blitt satt til side til fordel for økt stabilitet, men er likevel relativt fleksibel. 

Stabilitet: Stabiliteten er det mest oppsiktsvekkende med Metcon 5, som faktisk kommer med en ekstern innleggssåle som du kan bruke når du skal løfte. Metcon er nesten overdrevent stabil til å være et par X-fitsko, til og med uten den ekstra sålen. 

Støtdemping: Siden den nye versjonen av denne elskede skoen er mer tilpasset tunge løft enn øvelser hvor du hopper, er dempingen relativt lav. Det betyr at hopping og løping kan være litt ukomfortabelt. Det er heller ingen sko du vil løpe flere kilometer i på tredemøllen.

Kort oppsummert: Begrepet ”Metcon” refererer til den delen av X-fit som trener kondisjonen, men likevel er det nye opplaget av skoen mindre rettet mot støtdemping og fleksibilitet. Selv om Metcon 5 ikke kan kjennes helt igjen fra de tidligere modellene, så har den ikke blitt dårligere med årene. Metcon får høy score av testerne, som alle mener at dette fortsatt er en utmerket skomodell til både X-fit og vanlig trening på gymmet. 

,  (dame)

alphabounce dam no

Veiledende pris: 999 kroner.

Størrelse & bredde: Testpanelet starter med å konstatere det åpenbare: Dette er en ekstremt bred skomodell! Ellers er den true to size.

Feste: AlphaBounce Trainer har en riflete såle som gir et ordentlig feste, til og med på vått underlag når du trener utendørs. Den egenskapen gir testpanelet hele ti av ti poeng til! 

Ventilasjon: Takket være det behagelige materialet på utsiden, ventilerer AlphaBounce veldig bra og du kommer til å føle deg fresh gjennom hele økten. 

Komfort: Denne -modellen er veldig komfortabel. Bak er AlphaBounce utstyrt med ekstra polstring, og den hverken klemmer eller gnager siden den er så bred.

Fleksibilitet: Alt i alt er dette en veldig myk treningssko – selv om den er så stabil – og derfor er den også veldig fleksibel.

Stabilitet: Med en så bred såle er det vanskelig å feile med stabiliteten. Uansett hva du gjør på treningssenteret, kommer ikke AlphaBounce til å svikte føttene dine. Det kreves noe ekstremt for at du skal vrikke føttene! Testpanelet liker å ta bulgariske utfall og andre øvelser som utfordrer balansen i disse skoene. 

Støtdemping: Sålen på denne modellen gir god demping selv om stabiliteten ikke er på topp, som ytterligere bidrar til modellens allsidighet. Hopping eller korte spurter er ingen problem i denne skomodellen.

Kort oppsummert: Adidas AlphaBounce Trainer er perfekt for deg som gjør litt alt mulig på treningssenteret, alt fra løping til tunge løft eller gruppetimer. Hvis du har lett for å vrikke føttene, kommer du til å sette pris på den brede sålen, men skoen fungerer selvfølgelig ekstra bra når du skal ta burpees eller utfallssteg. Minuset er at de er så brede, de er dermed ikke så smidige å gå rundt i. Derimot er det akkurat den bredden som gjør at du står så stødig på bakken ved løft og annet.  

,  (dame)

renew in season no

Veiledende pris: 799 kroner.       

Størrelse & bredde: Renew In Season TR 9 er true to size og ikke bredere enn det treningssko pleier å være. Du kan kjøpe den størrelsen du pleier å ha. 

Feste: Dette er et par treningssko som skal være like bra til gruppetimer som til korte løpeturer. Derfor er festet veldig bra.

Ventilasjon: Dessverre er ikke denne Nike-modellen så ventilert som testpanelet skulle ønske den var. Ved veldig svettende treningsøkter vil du gjerne kunne kreve litt mer. Derfor kan det være lurt å bruke treningsstrømper og ikke noe i bomull. 

Komfort: Dette er den mest behagelige skomodellen i testen, sammen med Weave XT fra Puma. Passformen er myk og passe, sålen er veldempet og komfortabel!

Fleksibilitet: Renew In Season skiller seg ikke spesielt mye ut når det gjelder fleksibiliteten, men er akkurat passe bevegelige til at de fungerer fint til vanlig trening på treningssenteret. 

Stabilitet: Det samme gjelder for stabiliteten. Den er ikke overdrevent stabil eller vinglete. Perfekt allround-sko med andre ord!

Støtdemping: Dempingen i Renew In Season er ekstra myk til at det er et par treningssko, men det er siden modellen er spesielt designet for å fungere til korte løpestrekninger. Det er et stort pluss på alle gruppetimer hvor du må spurte over korte strekninger, eller når du gjerne varmer opp på tredemøllen. 

Kort oppsummert: Disse treningsskoene fra Nike er som skapt for gruppetimer. Akkurat som Adidas AlphaBounce, takler denne modellen både burpees og mindre løpestrekninger helt uten noen problem. Det brede strikket på overdelen ser ut til å gi en strammere passform, men i virkeligheten er det for det meste en fin detalj. Likevel sitter denne modellen på og faller stort sett i smak hos testpanelet, som bare skulle ønske det var en litt bedre ventilasjonsevne. 

TRENINGSSKO TIL HERRE 

,  (herre)

metcon 5 herr no

Veiledende pris: 1 395 kroner.

Størrelse & bredde: Akkurat som damemodellen, er herreversjonen av Metcon 5 true to size. Det mannlige testpanelet opplevde derimot at de var litt brede.

Feste: Herrepanelet konstaterte også at Metcon ikke har noen problemer med festet. I tåspissen er sålen forlenget og strekker seg nesten hele veien opp til overdelen på skoen. Det gjør Metcon perfekt til burpees.

Ventilasjon: Det er på grunn av ventilasjonsevnen at herre- og dameskoen skiller seg mest fra hverandre. Herrepanelet ønsker seg mer fra Nike på denne fronten, siden de mener at treningsskoen ikke klarer å holde deg fresh gjennom en hel økt.

Komfort: En av Metcons fremste egenskaper, er at den sitter så bra på foten. Det er ingenting som gnager eller klemmer. 

Fleksibilitet: Modellen er ganske fleksibel siden Metcon er designet for X-fit, men ikke mer fleksibel enn treningssko pleier å være. Det finnes sko som er bedre egnet hvis du er ute etter en myk og følsom skomodell.

Stabilitet: Vi har sagt det en gang før, men kan gjerne si det igjen. Denne oppdaterte versjonen av Metcon er stort sett et fenomen når det kommer til stabilitet, til og med uten den medfølgende sålen som kan forvandle modellen til en ren løftesko.

Støtdemping: Nei, ingen hit. Hvis du ser etter en modell som kan kompensere for vonde menisker og ømme knær, så er ikke dette modellen for deg. I nye Metcon er fokuset rettet mot stabilitet og ikke demping.

Sammanfattning: Visse personer i testpanelet mener dette er de desidert beste treningsskoene de har testet, mens andre ønsker seg mer i form av demping. Likevel er Metcon 5 for herrer en gjennomgående populær modell som tar seg aller best ut når du løfter tungt eller driver med X-fit, som den er designet for. Det eneste minuset som fremheves, er at den nye versjonen av Metcon ikke tar seg like bra ut ved korte spurter, som tidligere modeller har gjort. 

,  (herre)

renew no

Veiledende pris: 799 kroner.

Størrelse & bredde: Renew Retaliation TR er true to size, men har en ekstra bred passform. Hvis du vet at du har smale føtter, så er det kanskje ikke helt modellen for deg. 

Feste: Festet i denne treningsskoen er bra, men ikke like bra som den er i for eksempel Metcon. 

Ventilasjon: Det største minuset med Renew Retaliations er at den ikke ventilerer så bra. Denne Nike-modellen suger snarere opp svetten enn å transportere den bort. 

Komfort: Komforten er et stort pluss, som virker å være gjennomgående for hele Nike Renew-serien. Testerne av damemodellen mente akkurat det samme. 

Fleksibilitet: I nettopp denne snevre testgruppen skiller ikke Renew Retaliation TR seg spesielt mye ut, men i det øvrige utvalget er dette en relativt fleksibel modell.  

Stabilitet: Stabiliteten i denne treningsskoen er absolutt bra, men ikke outstanding. Hvis du vil ha en superstabil skomodell, så foretrekkes heller Metcon. 

Støtdemping: Renew Retaliation TR har blitt testet under boksing, ved lett løping og ved vanlig gymtrening. Dempingen fungerer utmerket for samtlige aktiviteter.

Kort oppsummert: Nike snakker selv om denne modellen som en veldig allsidig treningssko, og testpanelet er enige i det. Bra demping, grep og stabilitet gjør Renew Retaliation TR til de eneste skoene du trenger til trening. Dessuten er den veldig prisgunstig! Denne modellen er også såpass fin at du kan bruke skoene til vanlig.

,  (herre)

alphabounce herr no

Veiledende pris: 999 kroner.

Størrelse & bredde: AlphaBounce Trainer er normal i størrelsen, men akkurat som damemodellen er herreversjonen ekstremt bred. Hvis du har store føtter kan det være en fare for at du føler deg litt klumpete i disse.

Feste: Den riflete sålen gir bra grep, nesten så bra at det knapt kan bli bedre. 

Ventilasjon: Denne skomodellen er luftig og fresh, akkurat som damemodellen, ifølge testpanelet. 

Komfort: I motsetning til hva testpersonene mente om damemodellen, er ikke herrepanelet alt for begeistret over komforten i Adidas AlphaBounce. Dette er en behagelig skomodell, men ikke så mye mer enn som så. 

Fleksibilitet: Herrene mener heller ikke at AlphaBounce er spesielt fleksibel. Den brede, veldempende sålen er ikke av det stiveste slaget, men det er mange andre modeller i testen som er mer fleksible enn denne. 

Stabilitet: Stabiliteten er helt klokkeren. AlphaBounce er den eneste skomodellen i testen som tar opp kampen mot Metcon på den fronten. Du står veldig stødig på bakken og du kan til og med gjøre vinglete øvelser på en trygg måte. .

Støtdemping: Dessverre er ikke herrene like imponerte over støtdempingen som damene er, men det er fortsatt en veldig myk og spenstig modell – derav navnet. Såklart demper den, men det er ingen myk drøm sammenlignet med Adidas sin Boost-serie.

Kort oppsummert: Hvis du ser etter et par stabile, men fortsatt myke sko til vanlige gym- eller gruppetimer, så er dette et riktig valg. AlphaBounce er som sagt en ekstremt bred treningssko som, takket være den behagelige dempingen, kan brukes når du skal løpe korte strekninger. Skoen er tilstrekkelig stiv til at du kan løfte tungt i den, som også gjør det lettere siden stabiliteten er makset. Det er så og si umulig å belaste feil med en så bred såle!

,  (herre)

puma lqdcell

Veiledende pris: 999 kroner.

Størrelse & bredde: Pumas LQDCELL Tension er true to size, men uvanlig bred i passformen (som Puma ofte er). Dette er en modell som er designet for høyintensiv trening, som betyr at du heller vil ha litt ekstra plass enn for lite. 

Feste: Veldig bra feste, akkurat som testpanelet så for seg siden det er en skomodell for høyintensiv trening.

Ventilasjon: Ventilasjonen lever også opp til forventningene man har til et par sko som er skapt for intensive treningsøkter, siden denne Puma-modellen føles både fresh og luftig. Perfekt hvis skoene dine begynner å lukte ganske fort. 

Komfort: Førsteinntrykket er at denne skomodellen er deilig og komfortabel. Det er ingen problem at sålen er ekstra bred. Skoen er såpass formbar at den fortsatt omslutter foten.

Fleksibilitet: LQDCELL Tension har både en relativt tynn såle og en tynn utside, som sammen gjør skoen veldig fleksibel og lett.

Stabilitet: Selv om dette er en veldig bevegelig modell, så har ikke det gått utover stabiliteten. En tynn såle gir god bakkekontakt, så du føler deg veldig nedpå jorda. Testpanelet setter pris på allsidigheten! 

Støtdemping: Til tross for sin tynne såle, er denne treningsskoen fortsatt dempet ved hælen, akkurat der det som oftest trengs. Ellers er den veldig minimalistisk når det gjelder demping, akkurat som de fleste av oss vil ha det. 

Kort oppsummert: LQDCELL Tension er en treningssko som passer veldig bra til høyintensiv trening, siden du gjerne vil ha litt ekstra plass inni skoen. Ved hopping og lett løping er den derimot ikke helt optimal, siden sålen er i det tynneste laget. Under tunge løft er den tynne sålen derimot helt perfekt. Treningsskoene får en stor kontaktflate siden dempingen så og si er helt borte, og modellen er dermed veldig bra til for eksempel markløft eller knebøy.

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

HEADER_W.jpg
Mote & trender

Test: Treningsklær for gravide

2 timer siden
Header-3.jpg
Mote & trender

BEST I TEST! Sports-BH'er 2020

1 dag siden
Reebok Nano 9.0 nya färger
Mote & trender

Endelig! Nye farger på Reebok CrossFit Nano 9.0

1 dag siden
houdini
Mote & trender

Guide til innkjøp av skallbukser

2 dager siden
kompressionsstrumpor
Mote & trender

Derfor bør du løpe i kompresjonsstrømper

4 dager siden
Tvätta träningsskor
Mote & trender

Slik vasker du treningsskoene dine på best mulig måte

4 dager siden
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Mote & trender

Revolusjonerende sports-BH fra Nike: Swoosh One Piece Pad

5 dager siden
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

16 jan 2020
Träningsskor test header
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

16 jan 2020
Header.png
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Mote & trender

Guide til Sauconys nye stabile løpesko

14 jan 2020
Header.png
Mote & trender

Test: Årets beste treningsvesker

11 jan 2020
frontier header
Mote & trender

Sjekk ut Frontier, vårt nye herremerke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Mote & trender

Nyhet: Kombiner fint og komfortabelt med myke sett fra Noun!

09 jan 2020
petite pirouette rosa
Mote & trender

Nytt merke for danseglade barn: Petite Pirouette

07 jan 2020
Tvätta träningskläder
Mote & trender

Vask riktig, og treningsklærne dine vil holde lengre

04 jan 2020
nike superrep header
Mote & trender

Toppscore for Nikes nye treningssko SuperRep

03 jan 2020
Asics löparskor 2020
Mote & trender

5 løpesko du ikke kan gå glipp av i 2020

29 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Adidas Ultraboost 20!

27 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights
Mote & trender

Test! Årets topp 10 beste tights

25 dec 2019
Nike Metcon
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningssko fra Nike

18 dec 2019
Handskar barn
Mote & trender

Guide: Finn de riktige hanskene til barnet ditt

17 dec 2019
Eva sjöholm header
Mote & trender

Treningstrender 2020: Slik kommer vi til å trene neste år

17 dec 2019
ENG_M.png
Mote & trender

Vi tester: de beste skijakkene til menn

13 dec 2019
ENG_W.png
Mote & trender

Test av sesongens beste skijakker til henne

13 dec 2019
Icebug kängor och skor
Mote & trender

Gå trygt i piggsko fra Icebug

10 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg
Mote & trender

Stor test: Trygge vintersko med pigger

10 dec 2019
test tofflor header
Mote & trender

Test: Tøfler til dame og herre

06 dec 2019
ENG_W.png
Mote & trender

Våre pulsklokker som er kåret best i test!

06 dec 2019
header julbild
Mote & trender

Sportamores julegavetips til hele familien

06 dec 2019
Nike See my style
Mote & trender

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug
Mote & trender

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

03 dec 2019
header icebug
Mote & trender

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

01 dec 2019
ryggskydd
Mote & trender

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

30 nov 2019
skidhandskar test header
Mote & trender

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

28 nov 2019
icebug
Mote & trender

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

27 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Mote & trender

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

27 nov 2019
Header reflexplagg
Mote & trender

TEST! 9 refleksplagg til løping

24 nov 2019
Skidjacka
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skijakke

23 nov 2019
underställ kari traa
Mote & trender

De 8 beste Black Friday-kuppene

21 nov 2019
more news
HEADER_W.jpg

Test: Treningsklær for gravide

Du må ikke slutte å trene bare fordi du er gravid – tvert imot! Bevegelse seg under svangerskapet er bra for både deg og babyen din. Vårt gravide testpanel har svettet i treningsklær fra Blacc.

2 timer siden
Mote & trender
Header-3.jpg

BEST I TEST! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og hemper. Les alt om sesongens sports-BH som er best i test.

1 dag siden
Mote & trender
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farger på Reebok CrossFit Nano 9.0

Nano er CrossFit-skoen med stor S, og nå har vi fått den inn i nye, freshe farger! Sjekk ut oppdateringen og lær mer om superskoen.

1 dag siden
Mote & trender
houdini

Guide til innkjøp av skallbukser

Skal du stå på ski, gå en fjelltur eller klatre? Uansett aktivitet, bør du tenke på dette når du skal kjøpe en ny skallbukse.

2 dager siden
Mote & trender
kompressionsstrumpor

Derfor bør du løpe i kompresjonsstrømper

De fleste elsker kompresjonsklær – men vet du egentlig hvordan kompresjon fungerer? Vi forklarer teknikken bak de ekstra tettsittende tightsene og de smarte strømpene som forbedrer prestasjonen din.

4 dager siden
Mote & trender
Tvätta träningsskor

Slik vasker du treningsskoene dine på best mulig måte

Det er kjempeviktig at du lufter treningsskoene dine etter en svett treningsøkt, men det er langt fra alt du bør gjøre for å forlenge levetiden til skoene. Her er de beste tipsene fra eksperten!

4 dager siden
Mote & trender
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Revolusjonerende sports-BH fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Det finnes en mengde forskjellige sports-BH'er avhengig av hva du og kroppen din trenger, men noen modeller er ekstra populære. En av dem er Nike Swoosh Sports Bra. Nå har den fått en innovativ oppgradering du ikke kan gå glipp av!

5 dager siden
Mote & trender
Test av träningsskor för damer

Test av årets beste treningssko til dame

Er du nysgjerrig på hva det nye året har å tilby i form av treningssko? Vi har trent i fem av de beste modellene i 2020, som egner seg for trening på treningssenteret eller i salen.

16 jan 2020
Mote & trender
Träningsskor test header

Test! Årets beste treningssko til herre

Det nye året har allerede begynt, og dersom du ikke allerede har kommet deg på treningssenteret, er det nå på tide. Få hjelp til å oppfylle nyttårsforsettet med nye treningssko som passer innendørs. Her er årets beste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

16 jan 2020
Mote & trender
Header.png

Test: Treningstightsen du bare må ha

Tights er et treningsplagg som passer til alle former for trening: yoga, treningsøkter med høy intensitet, gruppetimer og styrketrening. I denne testen har testpanelet prøvd mange tights for å kåre de beste!

16 jan 2020
Mote & trender
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconys nye stabile løpesko

I 2020 har skoprodusenten Saucony bestemt seg for å gjøre noe nytt i produksjonen av stabile løpesko. Her er alt du trenger å vite om den nye innovasjonen, og hvorfor du bør oppdatere deg med en gang!

14 jan 2020
Mote & trender
Header.png

Test: Årets beste treningsvesker

Treningsvesken er din faste følgesvenn når du skal på trening. I denne testen av sesongens heteste modeller, kan du finne den perfekte modellen for deg!

11 jan 2020
Mote & trender
frontier header

Sjekk ut Frontier, vårt nye herremerke

Kle deg pent, komfortabelt og rimelig med Frontier – det splitter nye herremerket. Her avslører produkteksperten alt om sortimentet, inspirasjonen bak merket og størrelsene!

09 jan 2020
Mote & trender
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyhet: Kombiner fint og komfortabelt med myke sett fra Noun!

Matchende joggedress som du kan slappe av i eller bruke til hverdags? Uansett anledning kan du finne noe fint, men fremfor alt komfortabelt, fra Sportamore sitt splitter nye merke – Noun!

09 jan 2020
Mote & trender
petite pirouette rosa

Nytt merke for danseglade barn: Petite Pirouette

Barn elsker lek og bevegelse, og det kan være lurt med klær som egner seg for den aktiviteten barnet ditt velger. Nå har Sportamore gleden av å ønske et helt nytt merke velkommen, som retter seg mot små jenter og gutter som elsker dans og turn: Petite Pirouette!

07 jan 2020
Mote & trender