NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker. 

Hverdagsfavoritt

NO_2117.jpgTest av:

Veiledende pris: 799 kroner. 

Størrelse: Hvis du står mellom to størrelser kan du velge den minste av dem, det gjelder også hvis du har stor byste. 

Passform: Ettersittende men ikke slim. Justerbar nederst slik at du kan løsne den om du er litt bredere over hofta. 

Komfort: Kjempedeilig genser, men ikke den mykeste i testen. En deilig høy krage. 

Temperatur: Dette er genseren du velger en veldig kald vinterdag når du vil stenge kulda ute. 

Funksjonalitet: Ikke spesielt funksjonell og ingen spesielle pustehull. Passer best for aktiviteter med lav intensitet. 

Design: Vi liker virkelig konseptet med strikket utside og flosset innside, det gjør at genseren ser ut som et hverdagsplagg.  

Kommentar: Dette er en fleecegenser som ser strikket ut på utsiden men som har et deilig fleecefôr. Den er ettersittende, men ikke for stram slik at den blir ukomfortabel. Den er regulerbar nederst med en snor og har to praktiske lommer med glidelås. Utseendet på genseren gjør den perfekt for en koselig vinterlunsj og kalde gåturer, men den er for tett og varm til de svetteste vinteraktivitetene. 

Svettesikker

NO_KARI.jpgTest av:

Veiledende pris: 599 kroner.

Størrelse: Den er true to size og stretchy, så ta din vanlige størrelse. 

Passform: Denne sitter ordentlig etter og føles derfor rask. Det eneste som er litt overraskende er at den ikke er stram rundt håndleddene.

Komfort: Den er så lett og tynn at du knapt merker at du har den på deg. Stoffet gir en myk følelse. 

Temperatur: En tynn fleece med store ventilasjonspaneler under armene samt ved halsen, som gjør den veldig sval til å være nettopp en fleece. Føles mer ut som en treningstrøye.

Funksjonalitet: Overskuddsvarmen ventileres effektivt bort (om du har den nærmest huden eller mot et superundertøy i syntet, ikke mot ull) fra kroppen. Perfekt når du går på langrenn, løper og sykler.

Design: Fargekombinasjonen splitter testpanelet. Men den er fint sydd og sitter fint på alle mulige kroppsfasonger.

Kommentar: Dette er en supertynn fleece som føles ut som en treningstrøye på utsiden, men har en tynt flosset innside. Lange ventilasjonspaneler under armene som gjør at du kan svette ordentlig i denne. Det gjør den perfekt for anstrengende sporter, eller litt senere på våren under skisesongen når solen står på og det nærmer seg slutten av sesongen. Passer bare for deg som vil ha en ettersittende genser som ikke glir rundt når du for eksempel er ute og løper. To bra lommer med glidelås.  

Luksuriøs følelse

NO_8848.jpgTest av:

Veiledende pris: 999 kroner. 

Størrelse: Ta din vanlige størrelse, du behøver ikke være redd for at du ikke får plass selv om du har kurver. 

Passform: Følger og fremhever formene på kroppen og er ikke for stram eller ettersittende på en ukomfortabel måte.

Komfort: Superduper komfortabel! Stoffet har fireveis stretch og du kan regulere den nederste kanten med en snor, noe som gjør den enda bedre tilpasset nettopp din form.  

Temperatur: Varm og god fleece som er et bra valg ved de aller fleste tilfellene. Stor og deilig hette og lange ermer gir litt ekstra varme.

Funksjonalitet: Teknisk avansert genser som transporterer bort fuktighet fra kroppen på en veldig bra måte. Det betyr at du i tillegg kan ha denne ved aktivitet med høy intensitet, til tross for at genseren som sådan er ganske tykk. 

Design: Luksuriøs fleece med en slett utside som minner om Houdini-genseren. Sitter bra og er fin, hva mer kan man be om?  

Kommentar: 8848 Altitude er et merke som du kanskje ikke har oversikt over – men det bør du, fordi deres produkter er fantastiske. Denne lette fleecen i tech sweat-materiale for eksempel, som er slett på utsiden og flosset på innsiden. To bra lommer med glidelås og en bra hette med en deilig hals. Testpanelet lover at dette er din nye bestevenn i skibakken, så vel som på gåturen eller til hverdagsbruk. Det eneste vi savner er tommelhull, ellers er den så og si perfekt. Super! 

Miljøvennlig

NO_ODD.jpgTest av:

Veiledende pris: 1 695 kroner.

Størrelse: Den er på grensen til liten i størrelsen, spesielt om du har vært flink med latsdrag og fått en litt bredere rygg. 

Passform: Er ettersittende og ganske stram på noen steder, avhengig av kroppsform.

Komfort: Den er absolutt komfortabel, men det er mer en fin fleece enn den deilige fleecen du bare lengter etter å ta på deg etter en lang dag på jobben. 

Temperatur: En genser som ikke har fleece inside out, bare en flosset innside. Perfekt for vintervær rundt null grader eller i Alpene i påsken. Hele følelsen er sval, ingen hette, ingen tommelhull.  

Funksjonalitet: Den puster ikke spesielt bra, så den passer best til aktiviteter med lav eller middels intensitet. Derimot kan du dra opp glidelåsen (som ikke går helt ned, bare halvveis til brystet) for å slippe ut overskuddsvarme.

Design: Wow, her har Odd Molly turt å gå hele veien, crazy mønster! Bak har genseren en liten splitt og en rosettdetalj.

Kommentar: Fleecegenser hvor glidelåsen ikke går hele veien ned og den savner også lommer. Stoffet føles veldig spesielt, fleece på innsiden men glatt som en badedrakt på utsiden. Pluss for at den er laget av resirkulert polyester! Mønsteret kan man ikke overse, et perfekt valg for deg som vil skille deg ut på after ski. Følelsen på fleecegenseren er ryddig og sval, så langt man kan komme fra en fleecegenser man hadde i barndommen. Den er mer fin enn koselig. Generøs lengde på genseren og armene, men litt trang over brystet og ryggen på et par i testpanelet.

Ventilerende

NO_Bergans.jpgTest av:

Veiledende pris: 999 kroner.

Størrelse: Den er ganske liten i størrelsen, men dersom du liker klær som sitter veldig stramt kan du ta din vanlige størrelse.  

Passform: Denne genseren er veldig stram til å være en fleece. Hvis du vil ha en veldig kroppsnær fleece har du funnet den rette for deg. 

Komfort: Hvis modellen passer kroppen din, så er den veldig deilig. Hvis du derimot har stor byste kan sømmene havne feil, og dersom du har lange armer skjærer den inn i armhulene.  

Temperatur: Yes! Dette er en teknisk avansert fleece som regulerer kroppsvarmen, den varmer godt men du blir aldri svett. Fantastisk!

Funksjonalitet: En fleece i høy kvalitet som har en struktur som gjør at den har perfekt ventilering og tørker raskt. 

Design: Genseren er fin og har et gjennomtenkt design med tommelhull, to lommer med glidelås og fin hette. Dessverre passer den ikke til alle kvinnekropper. 

Kommentar: Dette er et veldig bra mellomlag for deg som driver med svett vintersport, samtidig som du behøver et ordentlig varmende mellomlag og foretrekker når det sitter veldig stramt. Det merkes at genseren er av god kvalitet og med påkostede detaljer. Det eneste minuset er at mange i testpanelet synes at den ikke passer nettopp deres kroppsform. Den passer først og fremst for deg med litt rettere og flatere kropp og som ikke er høyere enn 1,65 centimeter.

Klassiker

NO_HELLY.jpgTest av:

Veiledende pris: 599 kroner. 

Størrelse: Den stemmer nesten perfekt størrelsesmessig, men kan oppleves som bittelitt liten. Ermene er derimot lange. 

Passform: Ganske smal passform, uten å sitte stramt eller på noen som helst måte hindre bevegelsesfriheten. Perfekt! 

Komfort: Kjempemyk og deilig fleecegenser som i tillegg er myk og deilig på utsiden, akkurat som mange vil ha det. Regn med at du kommer til å ville bruke den mye.  

Temperatur: Veldig varm og deilig genser, men den savner hette og tommelhull som kunne gjort den enda varmere. Høy krage som gjør at halsen takler kulde selv om du har glemt en buff eller skjerf.

Funksjonalitet: Du kommer til å bli overrasket over hvor bra denne fleecen puster. Den er laget av materialet Polartec micro, som føles ut som en klassisk fleece, men som puster betydelig bedre og tørker raskere enn en fleece gjorde i 1961 da Helly Hansen lanserte fleece som materiale. 

Design: Velsittende og flatterende modell som passer perfekt under alle slags jakker, og som er lett og følsom uansett aktivitet. Fint med en glidelås som står i kontrast til resten. Kanskje litt vel basic i looken.  

Kommentar: Myk og deilig microfleece for deg som vil ha en klassisk form for fleecegenser som passer til det aller meste. Dette er derimot en versjon som hverken nupper eller oppleves som tung. To praktiske lommer. Dette er en storselger år etter år som finnes i flere farger og er en trofast venn for mange Helly Hansen-fans. Den er ettersittende og lang i modellen og varmer godt samtidig som den puster på en godkjent måte. Perfekt under høstturer på jakt etter sopp, vinterlek, på langrennsturen når det er kaldt, en sykkeltur på våren eller en kald sommerkveld. Veldig prisgunstig! 

Trendy teddy

NO_WYTE.jpgTest av:

Veiledende pris: 399 kroner. 

Størrelse: Stor og posete i modellen med lange ermer som gjør at du kan gå ned en størrelse dersom du ønsker det. 

Passform: Romslig fleecegenser som føles mer ut som en jakke enn et mellomlag som skal klemmes innenfor en ettersittende jakke.  

Komfort: Den er ekstremt komfortabel siden den er så stor og ikke sitter etter noen steder. Stoffet er derimot strikket på innsiden og ikke flosset.

Temperatur: Varm teddyfleece som du virkelig vil ha på deg når du merker at det blir kaldere. Perfekt for hyttekos foran peisen når du vil få opp litt god varme i kroppen. 

Funksjonalitet: Det er ikke slik at den har tekniske detaljer som gjør at den puster bra, men det blir fortsatt god luftgjennomstrømning i genseren takket være stoffet.

Design: Den supertrendy teddyfleecen og modellen av pilé er helt rett i år. Det skal se litt ut som at man har lånt bestefar sin jegerjakke som har hengt på en krok på hytta i flere tiår. 

Kommentar: Vi elsker looken og fargen, men dette er en genser som er litt mer egnet for hverdagsbruk enn sport. At den er romslig og i teddyfleece gjør den mer optimal som en hoodie enn som et mellomlag under trening. Det perfekte valget for deg som vil ha en trendy genser men som hater når klærne er ettersittende. Veldig deilig passform som du vil ha på deg så ofte du kan. To fine sidelommer med glidelås og en brystlomme med glidelås, noe som fører til at du i tillegg kan bruke den som en jakke på våren når det blir litt varmere utendørs. 

Vinneren

NO_HOUDINI.jpgTest av:

Veiledende pris: 1 995 kroner. 

Størrelse: Perfekt i størrelsen på alle mulige måter.

Passform: Den er litt figursydd, men den sitter ikke så mye etter at den kan klassifiseres som stram. 

Komfort: Uten tvil den deiligste genseren i testen. Mmmm ... Den her vil du aldri ta av deg når du først har tatt den på deg. Innsiden er av myk fleece og utsiden føles nesten ut som myk skumgummi. En fluffy tykkelse i stoffet gjør at genseren er kjempedeilig på. 

Temperatur: Den varmer godt og har ekstra lange armer med de deiligste tommelhullene noensinne. Til og med hetta er tykk og veldig varm.  

Funksjonalitet: Power Houdi puster bra og slipper ut overskuddsvarme, men genseren i seg selv er ganske tykk og varm, så om det er mange plussgrader kan du bli litt for varm i den. Passer best til aktiviteter med lav og middels intensitet.  

Design: Superfin genser som du både kan bruke til trening og hverdagsbruk. Den gir en smidig følelse og full bevegelsesfrihet samt passer under skallplagg. 

Kommentar: Hvor skal vi starte? Dette er ren perfeksjon. Denne genseren er laget av materialet Polartec power stretch pro, som er verdens fineste fleecekvalitet. Avhengighetsskapende deilig! Det eneste minuset er prisen, men på den annen side kan du ha denne genseren i ti år siden den er så slitesterk. To fine lommer med glidelås. Nøl ikke, kjøp den! Du kan bruke den både når du er på fjellet og det er svinkaldt, men også på kjølige sommerkvelder eller om du har surfet en hel dag og vil ha et deilig varmt plagg – eller hvorfor ikke en helt vanlig dag på jobben eller hjemme i sofaen? Den passer så og si alltid og finnes i mange farger. 

LES MER:

LES MER: 

 Tilbake

News Feed

Pegasus 36 test
Mote & trender

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

4 dager siden
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Mote & trender

Alt du vil vite om den nye Nike Joyride-familien!!

6 dager siden
Viking header
Mote & trender

Test: Tre bra gummistøvler til barn og junior

09 aug 2019
blacc running
Mote & trender

Test: Den nye løpekolleksjonen fra Blacc er lett som en fjær

02 aug 2019
Magväskor
Mote & trender

Trend: Rumpetasken alle snakker om

31 jul 2019
Reebok löparskor
Mote & trender

Test! Topp 3 beste løpesko fra Reebok

31 jul 2019
Trender
Mote & trender

Bli med på trendsafari – her er sesongens heteste plagg

30 jul 2019
Tights Puma
Mote & trender

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons
Mote & trender

Den ultimate guiden: Slik bør du tenke når du kjøper en skalljakke til et barn

24 jul 2019
Sneakers på bröllop
Mote & trender

Kan jeg bruke sneakers i bryllup?

23 jul 2019
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

17 jul 2019
Barnskor
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

16 jul 2019
Nike löparskor
Mote & trender

Forskjellen på løpeskoene fra Nike

11 jul 2019
Fruktmönster
Mote & trender

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

10 jul 2019
Metcon 5 testbild
Mote & trender

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Mote & trender

Alt du bør vite om nye Nike Metcon 5

08 jul 2019
Test: löparshorts header
Mote & trender

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Kompressionskläder header
Mote & trender

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

01 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Mote & trender

Slik styler du din crop top

28 jun 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Mote & trender

Alt du trenger å vite om dine nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Minitest pulseboost header
Mote & trender

Minitest: Så bra er løpeskoene Pulseboost HD fra Adidas

27 jun 2019
Asics header
Mote & trender

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

25 jun 2019
test stabila löparskor
Mote & trender

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

23 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Mote & trender

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

19 jun 2019
puma hybrid
Mote & trender

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

16 jun 2019
Birkenstock rosa
Mote & trender

Slik tar du vare på dine Birkenstock

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Mote & trender

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

08 jun 2019
Nike träningssko
Mote & trender

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

06 jun 2019
Kari Traa
Mote & trender

Guide: Velg riktig treningsveske

06 jun 2019
header-väskor.jpg
Mote & trender

TEST: De beste treningsveskene våre

06 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Mote & trender

Lettere og smidigere – nyheten Pegasus 36 er her!

06 jun 2019
yogatights blacc
Mote & trender

Slik velger du yogatights

06 jun 2019
Superga 2750
Mote & trender

Superga – de eneste tøyskoene du trenger

30 may 2019
Saint Loye
Mote & trender

Tenk over dette når du skal kjøpe ridebukser

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony
Mote & trender

Derfor skal barnet ditt leke i løpesko

29 may 2019
Nike
Mote & trender

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

28 may 2019
Teva Hurricane
Mote & trender

Tips! Sommerens beste funksjonelle sandaler

27 may 2019
segling
Mote & trender

Guide: Kle deg riktig for seiling

27 may 2019
Nike
Mote & trender

Derfor skal du sporte med stil

24 may 2019
yogatights header
Mote & trender

Test: Vårens mest komfortable yogatights 2019

23 may 2019
more news
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

Nylig ble det lansert en ny skomodell i Pegasus-familien, nemlig Nike Air Zoom Pegasus 36. Vi har latt vårt erfarne testpanel teste modellen i løpesporet. Her er resultatet!

4 dager siden
Mote & trender
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt du vil vite om den nye Nike Joyride-familien!!

Dette er løpeskoen som fungerer like bra for eliteutøvere som for deg som er mosjonist. Med små fargerike skumkuler i sålen, utgjør Joyride Run Flyknit den siste puslebiten i Nike sitt store utvalg. Dette er den nye, veldempende løpeskoen som vil ta sin plass i skohyllen!

6 dager siden
Mote & trender
Viking header

Test: Tre bra gummistøvler til barn og junior

Vanndammer og sølepytter som man kan leke i er ofte to grunner til at barn liker høsten, men det er ikke like morsomt for foreldrene. Det lille testpanelet til Sportamore har testet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlene som er best i test.

09 aug 2019
Mote & trender
blacc running

Test: Den nye løpekolleksjonen fra Blacc er lett som en fjær

Blacc har gjort det igjen – nå er den nye løpekolleksjonen her. Plaggene er funksjonelle, trendy og passer til alle løpere. Uansett om du løper 3 kilometer eller 3 mil, bør du sjekke ut denne testen som har satt noen av plaggene i kolleksjonen på prøve!

02 aug 2019
Mote & trender
Magväskor

Trend: Rumpetasken alle snakker om

Har du ikke fått med deg at rumpetasken er tilbake i motebildet? Sannsynligvis har du det! Her er alt du bør vite om sesongens mest trendy tilbehør.

31 jul 2019
Mote & trender
Reebok löparskor

Test! Topp 3 beste løpesko fra Reebok

Våre Reebok running-ambassadører har løpt i Reebok sine løpesko hele sommeren. Her evaluerer de passform, komfort og funksjon ved de tre mest populære modellene.

31 jul 2019
Mote & trender
Trender

Bli med på trendsafari – her er sesongens heteste plagg

Safarilook, blandede tiår og en bucket hat – her er sesongens nyheter som du ikke kan gå glipp av.

30 jul 2019
Mote & trender
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

Det er ingen tvil om at man skal satse på neon i høst. Motegiganten Puma har lansert tre nye treningstights med kule detaljer. Testpanelet vårt har testet ut samtlige på treningssenteret og på løpetur.

24 jul 2019
Mote & trender
didriksons

Den ultimate guiden: Slik bør du tenke når du kjøper en skalljakke til et barn

En veldig bra skalljakke er et must ved aktivitet og lek. Her er alt du bør å tenke over.

24 jul 2019
Mote & trender
Sneakers på bröllop

Kan jeg bruke sneakers i bryllup?

Bryllupssesongen er her og det blir stadig vanskeligere å vite hva man skal ha på seg for å være riktig kledd. Er det greit med sneakers i bryllup? Moteeksperten svarer!

23 jul 2019
Mote & trender
didrikson kids

Alt du trenger til barnehagestart

Skal barnet ditt starte i barnehagen? Mange spørsmål dukker opp angående hva barnet ditt trenger når han eller hun skal begynne i barnehagen. Vi har laget en sjekkliste som du kan bruke.

17 jul 2019
Mote & trender
Barnskor

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

Å finne velsittende vinterstøvler til minstemann i familien er lettere sagt enn gjort. Her er tipsene som gjør sesongens innkjøp av sko til barna mye enklere.

16 jul 2019
Mote & trender
Nike löparskor

Forskjellen på løpeskoene fra Nike

Her forklarer vi forskjellen på Pegasus, Pegasus Turbo og Zoom Fly.

11 jul 2019
Mote & trender
Fruktmönster

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

Hvis du ikke har lagt merke til alle bikinier, badedrakter og badeshorts som prydes av frukter fra alle mulige slag, har du mest sannsynlig bodd under en stein. Moteeksperten forklarer hvorfor trenden er så populær.

10 jul 2019
Mote & trender
Metcon 5 testbild

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

Nike er tilbake med en ny oppdatering av den elskede treningsskoen Metcon. Metcon 5 er hittil Nikes mest allsidige og holdbare sko til X-fit, som skapt for deg som elsker høyintensiv trening.

09 jul 2019
Mote & trender