NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker. 

Hverdagsfavoritt

NO_2117.jpgTest av:

Veiledende pris: 799 kroner. 

Størrelse: Hvis du står mellom to størrelser kan du velge den minste av dem, det gjelder også hvis du har stor byste. 

Passform: Ettersittende men ikke slim. Justerbar nederst slik at du kan løsne den om du er litt bredere over hofta. 

Komfort: Kjempedeilig genser, men ikke den mykeste i testen. En deilig høy krage. 

Temperatur: Dette er genseren du velger en veldig kald vinterdag når du vil stenge kulda ute. 

Funksjonalitet: Ikke spesielt funksjonell og ingen spesielle pustehull. Passer best for aktiviteter med lav intensitet. 

Design: Vi liker virkelig konseptet med strikket utside og flosset innside, det gjør at genseren ser ut som et hverdagsplagg.  

Kommentar: Dette er en fleecegenser som ser strikket ut på utsiden men som har et deilig fleecefôr. Den er ettersittende, men ikke for stram slik at den blir ukomfortabel. Den er regulerbar nederst med en snor og har to praktiske lommer med glidelås. Utseendet på genseren gjør den perfekt for en koselig vinterlunsj og kalde gåturer, men den er for tett og varm til de svetteste vinteraktivitetene. 

Svettesikker

NO_KARI.jpgTest av:

Veiledende pris: 599 kroner.

Størrelse: Den er true to size og stretchy, så ta din vanlige størrelse. 

Passform: Denne sitter ordentlig etter og føles derfor rask. Det eneste som er litt overraskende er at den ikke er stram rundt håndleddene.

Komfort: Den er så lett og tynn at du knapt merker at du har den på deg. Stoffet gir en myk følelse. 

Temperatur: En tynn fleece med store ventilasjonspaneler under armene samt ved halsen, som gjør den veldig sval til å være nettopp en fleece. Føles mer ut som en treningstrøye.

Funksjonalitet: Overskuddsvarmen ventileres effektivt bort (om du har den nærmest huden eller mot et superundertøy i syntet, ikke mot ull) fra kroppen. Perfekt når du går på langrenn, løper og sykler.

Design: Fargekombinasjonen splitter testpanelet. Men den er fint sydd og sitter fint på alle mulige kroppsfasonger.

Kommentar: Dette er en supertynn fleece som føles ut som en treningstrøye på utsiden, men har en tynt flosset innside. Lange ventilasjonspaneler under armene som gjør at du kan svette ordentlig i denne. Det gjør den perfekt for anstrengende sporter, eller litt senere på våren under skisesongen når solen står på og det nærmer seg slutten av sesongen. Passer bare for deg som vil ha en ettersittende genser som ikke glir rundt når du for eksempel er ute og løper. To bra lommer med glidelås.  

Luksuriøs følelse

NO_8848.jpgTest av:

Veiledende pris: 999 kroner. 

Størrelse: Ta din vanlige størrelse, du behøver ikke være redd for at du ikke får plass selv om du har kurver. 

Passform: Følger og fremhever formene på kroppen og er ikke for stram eller ettersittende på en ukomfortabel måte.

Komfort: Superduper komfortabel! Stoffet har fireveis stretch og du kan regulere den nederste kanten med en snor, noe som gjør den enda bedre tilpasset nettopp din form.  

Temperatur: Varm og god fleece som er et bra valg ved de aller fleste tilfellene. Stor og deilig hette og lange ermer gir litt ekstra varme.

Funksjonalitet: Teknisk avansert genser som transporterer bort fuktighet fra kroppen på en veldig bra måte. Det betyr at du i tillegg kan ha denne ved aktivitet med høy intensitet, til tross for at genseren som sådan er ganske tykk. 

Design: Luksuriøs fleece med en slett utside som minner om Houdini-genseren. Sitter bra og er fin, hva mer kan man be om?  

Kommentar: 8848 Altitude er et merke som du kanskje ikke har oversikt over – men det bør du, fordi deres produkter er fantastiske. Denne lette fleecen i tech sweat-materiale for eksempel, som er slett på utsiden og flosset på innsiden. To bra lommer med glidelås og en bra hette med en deilig hals. Testpanelet lover at dette er din nye bestevenn i skibakken, så vel som på gåturen eller til hverdagsbruk. Det eneste vi savner er tommelhull, ellers er den så og si perfekt. Super! 

Miljøvennlig

NO_ODD.jpgTest av:

Veiledende pris: 1 695 kroner.

Størrelse: Den er på grensen til liten i størrelsen, spesielt om du har vært flink med latsdrag og fått en litt bredere rygg. 

Passform: Er ettersittende og ganske stram på noen steder, avhengig av kroppsform.

Komfort: Den er absolutt komfortabel, men det er mer en fin fleece enn den deilige fleecen du bare lengter etter å ta på deg etter en lang dag på jobben. 

Temperatur: En genser som ikke har fleece inside out, bare en flosset innside. Perfekt for vintervær rundt null grader eller i Alpene i påsken. Hele følelsen er sval, ingen hette, ingen tommelhull.  

Funksjonalitet: Den puster ikke spesielt bra, så den passer best til aktiviteter med lav eller middels intensitet. Derimot kan du dra opp glidelåsen (som ikke går helt ned, bare halvveis til brystet) for å slippe ut overskuddsvarme.

Design: Wow, her har Odd Molly turt å gå hele veien, crazy mønster! Bak har genseren en liten splitt og en rosettdetalj.

Kommentar: Fleecegenser hvor glidelåsen ikke går hele veien ned og den savner også lommer. Stoffet føles veldig spesielt, fleece på innsiden men glatt som en badedrakt på utsiden. Pluss for at den er laget av resirkulert polyester! Mønsteret kan man ikke overse, et perfekt valg for deg som vil skille deg ut på after ski. Følelsen på fleecegenseren er ryddig og sval, så langt man kan komme fra en fleecegenser man hadde i barndommen. Den er mer fin enn koselig. Generøs lengde på genseren og armene, men litt trang over brystet og ryggen på et par i testpanelet.

Ventilerende

NO_Bergans.jpgTest av:

Veiledende pris: 999 kroner.

Størrelse: Den er ganske liten i størrelsen, men dersom du liker klær som sitter veldig stramt kan du ta din vanlige størrelse.  

Passform: Denne genseren er veldig stram til å være en fleece. Hvis du vil ha en veldig kroppsnær fleece har du funnet den rette for deg. 

Komfort: Hvis modellen passer kroppen din, så er den veldig deilig. Hvis du derimot har stor byste kan sømmene havne feil, og dersom du har lange armer skjærer den inn i armhulene.  

Temperatur: Yes! Dette er en teknisk avansert fleece som regulerer kroppsvarmen, den varmer godt men du blir aldri svett. Fantastisk!

Funksjonalitet: En fleece i høy kvalitet som har en struktur som gjør at den har perfekt ventilering og tørker raskt. 

Design: Genseren er fin og har et gjennomtenkt design med tommelhull, to lommer med glidelås og fin hette. Dessverre passer den ikke til alle kvinnekropper. 

Kommentar: Dette er et veldig bra mellomlag for deg som driver med svett vintersport, samtidig som du behøver et ordentlig varmende mellomlag og foretrekker når det sitter veldig stramt. Det merkes at genseren er av god kvalitet og med påkostede detaljer. Det eneste minuset er at mange i testpanelet synes at den ikke passer nettopp deres kroppsform. Den passer først og fremst for deg med litt rettere og flatere kropp og som ikke er høyere enn 1,65 centimeter.

Klassiker

NO_HELLY.jpgTest av:

Veiledende pris: 599 kroner. 

Størrelse: Den stemmer nesten perfekt størrelsesmessig, men kan oppleves som bittelitt liten. Ermene er derimot lange. 

Passform: Ganske smal passform, uten å sitte stramt eller på noen som helst måte hindre bevegelsesfriheten. Perfekt! 

Komfort: Kjempemyk og deilig fleecegenser som i tillegg er myk og deilig på utsiden, akkurat som mange vil ha det. Regn med at du kommer til å ville bruke den mye.  

Temperatur: Veldig varm og deilig genser, men den savner hette og tommelhull som kunne gjort den enda varmere. Høy krage som gjør at halsen takler kulde selv om du har glemt en buff eller skjerf.

Funksjonalitet: Du kommer til å bli overrasket over hvor bra denne fleecen puster. Den er laget av materialet Polartec micro, som føles ut som en klassisk fleece, men som puster betydelig bedre og tørker raskere enn en fleece gjorde i 1961 da Helly Hansen lanserte fleece som materiale. 

Design: Velsittende og flatterende modell som passer perfekt under alle slags jakker, og som er lett og følsom uansett aktivitet. Fint med en glidelås som står i kontrast til resten. Kanskje litt vel basic i looken.  

Kommentar: Myk og deilig microfleece for deg som vil ha en klassisk form for fleecegenser som passer til det aller meste. Dette er derimot en versjon som hverken nupper eller oppleves som tung. To praktiske lommer. Dette er en storselger år etter år som finnes i flere farger og er en trofast venn for mange Helly Hansen-fans. Den er ettersittende og lang i modellen og varmer godt samtidig som den puster på en godkjent måte. Perfekt under høstturer på jakt etter sopp, vinterlek, på langrennsturen når det er kaldt, en sykkeltur på våren eller en kald sommerkveld. Veldig prisgunstig! 

Trendy teddy

NO_WYTE.jpgTest av:

Veiledende pris: 399 kroner. 

Størrelse: Stor og posete i modellen med lange ermer som gjør at du kan gå ned en størrelse dersom du ønsker det. 

Passform: Romslig fleecegenser som føles mer ut som en jakke enn et mellomlag som skal klemmes innenfor en ettersittende jakke.  

Komfort: Den er ekstremt komfortabel siden den er så stor og ikke sitter etter noen steder. Stoffet er derimot strikket på innsiden og ikke flosset.

Temperatur: Varm teddyfleece som du virkelig vil ha på deg når du merker at det blir kaldere. Perfekt for hyttekos foran peisen når du vil få opp litt god varme i kroppen. 

Funksjonalitet: Det er ikke slik at den har tekniske detaljer som gjør at den puster bra, men det blir fortsatt god luftgjennomstrømning i genseren takket være stoffet.

Design: Den supertrendy teddyfleecen og modellen av pilé er helt rett i år. Det skal se litt ut som at man har lånt bestefar sin jegerjakke som har hengt på en krok på hytta i flere tiår. 

Kommentar: Vi elsker looken og fargen, men dette er en genser som er litt mer egnet for hverdagsbruk enn sport. At den er romslig og i teddyfleece gjør den mer optimal som en hoodie enn som et mellomlag under trening. Det perfekte valget for deg som vil ha en trendy genser men som hater når klærne er ettersittende. Veldig deilig passform som du vil ha på deg så ofte du kan. To fine sidelommer med glidelås og en brystlomme med glidelås, noe som fører til at du i tillegg kan bruke den som en jakke på våren når det blir litt varmere utendørs. 

Vinneren

NO_HOUDINI.jpgTest av:

Veiledende pris: 1 995 kroner. 

Størrelse: Perfekt i størrelsen på alle mulige måter.

Passform: Den er litt figursydd, men den sitter ikke så mye etter at den kan klassifiseres som stram. 

Komfort: Uten tvil den deiligste genseren i testen. Mmmm ... Den her vil du aldri ta av deg når du først har tatt den på deg. Innsiden er av myk fleece og utsiden føles nesten ut som myk skumgummi. En fluffy tykkelse i stoffet gjør at genseren er kjempedeilig på. 

Temperatur: Den varmer godt og har ekstra lange armer med de deiligste tommelhullene noensinne. Til og med hetta er tykk og veldig varm.  

Funksjonalitet: Power Houdi puster bra og slipper ut overskuddsvarme, men genseren i seg selv er ganske tykk og varm, så om det er mange plussgrader kan du bli litt for varm i den. Passer best til aktiviteter med lav og middels intensitet.  

Design: Superfin genser som du både kan bruke til trening og hverdagsbruk. Den gir en smidig følelse og full bevegelsesfrihet samt passer under skallplagg. 

Kommentar: Hvor skal vi starte? Dette er ren perfeksjon. Denne genseren er laget av materialet Polartec power stretch pro, som er verdens fineste fleecekvalitet. Avhengighetsskapende deilig! Det eneste minuset er prisen, men på den annen side kan du ha denne genseren i ti år siden den er så slitesterk. To fine lommer med glidelås. Nøl ikke, kjøp den! Du kan bruke den både når du er på fjellet og det er svinkaldt, men også på kjølige sommerkvelder eller om du har surfet en hel dag og vil ha et deilig varmt plagg – eller hvorfor ikke en helt vanlig dag på jobben eller hjemme i sofaen? Den passer så og si alltid og finnes i mange farger. 

LES MER:

LES MER: 

 Tilbake

News Feed

Nike
Mote & trender

Danseren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego tar ekstreme moves"

akkurat nå
Nike
Mote & trender

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

akkurat nå
Nike
Mote & trender

Derfor skal du sporte med stil

3 dager siden
yogatights header
Mote & trender

Test: Vårens mest komfortable yogatights 2019

3 dager siden
Craft X Vacchi
Mote & trender

Hyll Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

4 dager siden
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Mote & trender

11 treningstights med lommer

16 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Mote & trender

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

14 may 2019
Test löpartröjor
Mote & trender

Vi har testet fem nye løpetrøyer til menn 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow
Mote & trender

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

11 may 2019
Header löpartröjor dam
Mote & trender

Sesongens beste løpetrøyer til henne

07 may 2019
Epic React
Mote & trender

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

07 may 2019
Nike Icon Clash
Mote & trender

Nyhetene fra Nike gir oss surfevibber

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Mote & trender

9 trendy solbriller for sommeren 2019

06 may 2019
Nike Tech pack
Mote & trender

Plaggene fra Nike Tech Pack som du ikke vil gå glipp av

06 may 2019
Test av regnjackor
Mote & trender

Test! De 3 beste regnjakkene til ham 2019

06 may 2019
Adidas trailskor
Mote & trender

Proffene tester terrengsko fra Adidas

04 may 2019
Peak Performance skaljackor
Mote & trender

Nytt og vanntett fra Peak Performance

04 may 2019
Fotbollsskor header
Mote & trender

Fotballskoene til juniorer som er best i test

03 may 2019
Löparbh 2019
Mote & trender

Test: Sports-BH'er til løping 2019

02 may 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Mote & trender

Forskjellen mellom fotballsko beregnet for kunst- og naturgress

01 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Mote & trender

Test! Den beste badedrakten til svømming

30 apr 2019
Header_DAM.jpg
Mote & trender

Regnjakkene til henne som er best i test

26 apr 2019
Icebreaker merinoull
Mote & trender

Derfor skal du løpe i merinoull

26 apr 2019
Så vet du om skon passar
Mote & trender

Guide: velg riktige fotballsko

26 apr 2019
Didriksssons
Mote & trender

Slik vet du om jakken din er vanntett

26 apr 2019
Nike Free 5.0
Mote & trender

TEST: Slik føles de nye Nike Free Run 5.0

24 apr 2019
Test
Mote & trender

Test: De 5 beste gummistøvlene til barn

24 apr 2019
BLACC running
Mote & trender

Sesongens løpenyheter fra Blacc 2019

23 apr 2019
Haglöfs
Mote & trender

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

21 apr 2019
Hoka One One header
Mote & trender

Nyhetene du kommer til å elske fra Hoka One One

20 apr 2019
Kari Traa duffelbag
Mote & trender

Duffelbag – sesongens mest trendy bag

20 apr 2019
Löparskor dam 2019
Mote & trender

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

17 apr 2019
Header-HERR-2.jpg
Mote & trender

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

17 apr 2019
Elvine
Mote & trender

Her er vårens jakketrender for ham

16 apr 2019
Asics löparskor
Mote & trender

Si hei til de pastellfargede løpeskoene fra Asics

15 apr 2019
Kari Traa
Mote & trender

Her er tre vårlige jakketrender for henne

15 apr 2019
Adidas Primeknit
Mote & trender

Nå er de nye, sømløse treningsklærne fra Adidas her!

11 apr 2019
Adidas sneakers
Mote & trender

Vårens sneakerstrender fra Adidas

10 apr 2019
TESTBILD
Mote & trender

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

09 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg
Mote & trender

Sesongens survival kit for ham

06 apr 2019
more news
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego tar ekstreme moves"

Det å stå på scenen og danse krever både følelse, mot og mest av alt en kul look. Adjani Hjert Goli forteller om hvordan hun takker sceneskrekken og når hun føler seg mest komfortabel.

akkurat nå
Mote & trender
Nike

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

Trenger treningsgarderoben din ny stilinspirasjon? Her får du stylistens beste tips til hvordan du kler deg trendy på treningsøkten i sommer!

akkurat nå
Mote & trender
Nike

Derfor skal du sporte med stil

Du har vel ikke gått glipp av vår nye kampanje Sporta stilen? Vi vil inspirere deg og din garderobe for å øke treningslysten!

3 dager siden
Mote & trender
yogatights header

Test: Vårens mest komfortable yogatights 2019

Yogatights er kanskje et av de mest komfortable plaggene som finnes, men ofte stiller vi flere krav enn at den bare skal være komfortabel på. Testpanelet vårt har prøvd 8 forskjellige tights.

3 dager siden
Mote & trender
Craft X Vacchi

Hyll Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

Årets mest stilfulle sykkelkolleksjon har landet! Den er gul, fin og oser sykkelkultur.

4 dager siden
Mote & trender
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 treningstights med lommer

Ikke undervurder bra lommer! Når du vil ha med deg det aller nødvendigste, er det helt perfekt med lommer på treningsklærne. Her er noen av våre fineste treningstights med lommer.

16 may 2019
Mote & trender
Birkenstock Sandalheader

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

Uansett om du skal gå i sand på stranden eller trenger noen enkle sko som du kan matche med antrekket ditt en varm sommerdag, så finnes det noen passelige sandaler. Her er årets sandaltrender 2019!

14 may 2019
Mote & trender
Test löpartröjor

Vi har testet fem nye løpetrøyer til menn 2019

5 nye løpetrøyer som på mange måter minner om hverandre. Testpanelet vårt har undersøkt forskjellene mellom dem, slik at du vet hvilken modell som skal bli med ut på din neste løpetur!

13 may 2019
Mote & trender
Dasia Starlily Bow

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

Er du på jakt etter drømmeskoene som faktisk er like fantastiske i virkeligheten? Nå kan du shoppe sneakers fra Dasia på Sportamore!

11 may 2019
Mote & trender
Header löpartröjor dam

Sesongens beste løpetrøyer til henne

Push deg selv til bedre resultater ved hjelp av noe nytt i løpegarderoben. Vi har latt testpanelet vårt prøve fem trendy løpetrøyer til henne.

07 may 2019
Mote & trender
Epic React

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

Lyst på nye løpesko? Sjekk ut Nikes populære Epic React Flyknit 2, som nå har blitt oppdatert i nye kulører for sesongen.

07 may 2019
Mote & trender
Nike Icon Clash

Nyhetene fra Nike gir oss surfevibber

Kombiner surfelooken med treningsplagg fra Nike! Her finner du fargerike og sommerlige treningsplagg som gjør at du vil henge og trene på stranden.

07 may 2019
Mote & trender
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

Hva er vel en sommer uten noen fine solbriller? Unngå å bli blendet og få en kul look på kjøpet i noen av sesongens solbriller.

06 may 2019
Mote & trender
Nike Tech pack

Plaggene fra Nike Tech Pack som du ikke vil gå glipp av

Futuristiske detaljer, ekstra tynne materialer og et design utformet for en kropp i bevegelse. Det er hva Nikes oppdatering av kolleksjonen Tech Pack handler om.

06 may 2019
Mote & trender
Test av regnjackor

Test! De 3 beste regnjakkene til ham 2019

Ikke la regnet overraske deg! Her er herrejakkene som holder deg tørr under sommerhalvåret.

06 may 2019
Mote & trender