HEADER_NO.jpg

Stor test! De beste pulsklokkene våre i alle prisklasser

Er du på jakt etter en ny pulsklokke? Vi har testet 6 av våre beste modeller – både dyre multiklokker og enklere varianter som er snille mot lommeboka.

For å avgjøre hvilken pulsklokke som skal sitte på håndleddet ditt fremover, så er det noen ting det kan være fint å vite. Om du vet hvilke funksjoner som er viktige for deg, så blir det også lettere å finne en pulsklokke i en prisklasse som matcher nettopp dine behov. 

Distanse og tempo

Vi har alle ulik lengde på løpesteget og det kan bli problematisk når det gjelder standardinnstillingen på klokken for nettopp hastighet, steg og avstand. Ha i bakhodet at du må kalibrere målingen til din personlig strekning og dine bevegelser. Dra for eksempel til en 400-meters bane eller en lengre strekning hvor du vet akkurat hvor lang den er. Løp deretter strekningen med klokken og juster resultatet som klokken angir etter hvor lang løperunden egentlig er. Du kan også får en korrekt distanse om du kobler sammen klokken med telefonen din og aktiverer stedstjenester slik at GPS-en tilkobles. 

Pulssensor

Alle klokkene i testen har pulsmåling på håndleddet, noe som passer best for aktiviteter hvor klokken hele tiden kan lese av pulsdataene fra armen. Med andre ord, trening hvor blodsirkulasjonen er stødig og selve klokken er i konstant kontakt med huden. Et tips er å bruke klokken høyere opp på armen, sensoren leser av blodsirkulasjonen gjennom kroppsvevet og jo mer vev du har desto bedre. 

Batteritid

Batteriet lader ut fortere jo flere funksjoner du har i gang, og de timene som er angitt i testen er når du konstant har klokken i aktiv treningsmodus, koblet til en telefon.  

Funksjoner

Billigere varianter har enklere utvalg av funksjoner slik som tempo og distanse. Dyrere klokker kan anvendes til mer spesifikk trening. Finn ut når og hvorfor du skal anvende klokken før du går til innkjøp av en. 

Vanntetthet (statisk og dynamisk trykk)

Pulsklokkens vanntetthet kommuniseres i antall meter klokken tåler, noe som ikke ordrett betyr meter nedenfor havoverflaten men heller retter seg mot trykket. 

3 ATM/30 meter = Vannbeskyttet, klokken takler å bli nedsunket. 
5 ATM/50 meter = Vanntett, klokken takler sporadiske, korte tilfeller i vannet. 
10 ATM/100 meter = Vanntett, klokken takler bading og svømming. 
20 ATM/200 meter = Vanntett, klokken takler dykking. 

TESTPANELETS VURDERING 

Suunto 3 FitnessTest av:

Veiledende pris: 2 295 kroner. 

Finnes i fargene: , , , og 

Passer til: Nybegynneren som på en smidig måte vil kunne analysere treningen på et grunnleggende nivå. Passer ikke til deg som krever alt for mange funksjoner av klokken din. 

Passform: En myk klokke som sitter behagelig på håndleddet. Den er både lett og nett, ikke klumpete slik mange andre modeller kan oppleves som.  

Fremste funksjon: Pulsmålingen på håndleddet er veldig bra og du henger raskt med på klokkens målinger, noe som resulterer i økt motivasjon. 

Brukervennlig: Når du begynner å prøve deg frem ved hjelp av knappene, kommer du til å innse at klokken er veldig lett å forstå seg på. Du behøver knapt å lese instruksjonsboken for å komme i gang med målingen av treningen din. Skjermen er veldig tydelig og du finner lett frem. 

Kort oppsummert: En nett klokke som gjør det mulig å måle søvnkvaliteten din, uten at det føles som at du sover med en teglstein på håndleddet. Den passer perfekt for nybegynneren som ikke krever alt for mange funksjoner og finesser. Det mest merkbare under treningen var pulsmålingen som viser hvilken pulssone du ligger i. Det baner vei til å øke tempoet under treningsøktene for å komme opp i neste sone. Derfor er denne klokken en gitt vinner på spinningen. Etter treningen ser du en oppsummering over anstrengingen. Testpanelet savner derimot et overblikk over flere målinger på én og samme tid. Nå må du selv bytte mellom de ulike målingene underveis i økten. Klokken har vansker med å måle den nøyaktige distansen i starten og krever at du kalibrerer målingen ekstra nøye, slik at du kan få det beste ut av funksjonene i klokken. Du kan også koble den sammen med telefonen din og GPS for å få frem den nøyaktige strekningen du løper. Pluss for designet som gjør at klokken utmerker seg fint på håndleddet sammen med hverdagsklær eller dress. 

Kom i gang-guide! 

 1. Vekk klokken ved å koble den til en data via USB-kabelen. 
 2. Trykk på knappen i midten for å starte installasjonsguiden. Bruk den øverste og nederste knappen på høyre side for å bla, og den midterste for å bekrefte. 
 3. Last deretter ned Suunto-appen til telefonen din, der logger du aktivitetene dine samt tilkobler GPS-en som har oversikt over hastigheten, distansen og ruten.
 4. Du åpner appen og setter på telefonens bluetooth. 
 5. Trykk på klokkeikonet i det øverste venstre hjørnet i appen og trykker deretter på "pair" for å koble telefonen med klokken. Verifiser koblingen ved å skrive inn koden, som vises på klokken din, i appen. 

Polar M430Test av: 

Veiledende pris: 2 295 kroner. 

Finnes i fargene:  og 

Passer til: Hverdagsmosjonisten som er litt nysgjerrig på pulsen under løping og sykling. Det er ikke noe for deg som trener på avansert nivå, er multisporter, konkurrerer eller vil få statistikk på alt. 

Passform: Klokken sitter veldig behagelig på armen, men må plasseres nedenfor knokkelen på håndleddet for best mulig komfort. Armbåndet er mot den større retningen og sitter derfor bedre på et jevnt håndledd enn et tynt. 

Fremste funksjon: Testpanelet vil slå et slag for den klassiske målingen av tempo og distanse ved løping, som virkelig er en fryd å følge for deg som aldri har målt løpingen din tidligere.  

Brukervennlig: Veldig lett å bruke. Klokken har fem knapper med tilhørende symboler som forklarer hva hver knapp brukes til. Du forstår deg på menyene i klokken med en gang og kan lett navigere deg rundt uten å lese bruksanvisningen. 

Kort oppsummert: En klokke som er perfekt for deg som vil ha det enkleste markedet har å tilby når det kommer til pulsklokker. M430 har det grunnleggende utvalget av funksjoner og måler blant annet puls, distanse, hastighet og søvnkvalitet. Det er ingen avanserte funksjoner og retter seg dermed først og fremst til mosjonisten. Skjermen er stor og tydelig og du får et ekstra kick når du løper siden du kan holde oversikt på kroppen via klokken. Selv om det er en klokke som dekker grunnleggende utvalg av sporter, som løping, sykling og annen utendørs og innendørs sport, så skulle testpanelet ønske det var flere alternativer, for eksempel styrketrening. Klokken kan måle søvnkvaliteten og plinger til når du har vært for inaktiv i løpet av dagen, noe som er positivt for kontorrotten som slurver med korte pauser. Derimot synes deler av testpanelet at designet fører til at du først og fremst setter på deg denne klokken når du skal trene. Alt i alt en veldig prisverdig pulsklokke for deg som er nybegynner og vil ha en førstegangs modell som passer for alle. 

Kom i gang-guide! 

 1. Last ned programmet Polar FlowSynk og koble klokken din til dataen via USB-kabelen. Du lenkes automatisk til webtjenester Polar Flow (sørg bare for at du har internettilkobling). 
 2. Klikk på teksten "Mer informasjon" (eller kopier URL-adressen om ikke siden åpnes automatisk). 
 3. Lag en konto. Følg anvisningen og still inn innstillingene slik som tidsformat og arm samt fysiske innstillinger som lengde og alder. Klar! 

GARMIN-FENIX_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 8 595 kroner. 

Finnes i fargene: 

Passer til: Deg som krever alt fra en klokke og ikke nøyer deg med noe annet enn det mest avanserte markedet kan tilby.  

Passform: Klokken er like komfortabel på håndleddet når den er litt løs til hverdagsbruk, som når du spenner den ordentlig til når du skal på løpetur.  

Fremste funksjon: Det innebygde kartet som gjør det mulig å følge deg selv, slik som kartfunksjonen på telefonen. Selv om du løper deg vill er det veldig enkelt å navigere deg tilbake ved hjelp av klokken. 

Brukervennlig: Ettersom klokken har et par knapper og en stor tydelig skjerm, kan du lett navigere deg riktig. Du kan derimot få sjokk den første gangen du klikker rundt på grunn av alle funksjonene, men ta det med ro. Når du først forstår alt du kan gjøre, så blir det mye lettere.  

Kort oppsummert: Hvis du ser etter en pulsmåler, rundemåler, kart, navigasjon, musikk og ditt maksimale oksygenforbruk. Denne modellen har alt. Førsteinntrykket kan være at klokken er veldig stor, men det glemmer du så fort du får den på håndleddet. Du kommer til å overveldes av funksjoner og kan sitte timesvis å navigere deg rundt i klokken for å finne ut av ting du ikke egentlig visste at du kunne finne ut av med treningen din. Testpanelet ble litt avhengig av å vite hvordan søvnkvaliteten har vært, hvordan pulsen har gått en hel dag og hvilket stressnivå som har dominert den dagen. Pluss for at denne modellen er utrolig fin og kommer i flere ulike størrelser. Denne klokken retter seg først og fremst mot deg som trener på et avansert nivå og virkelig vil kunne analysere treningen din til hver minste detalj. Klokken koster mer enn de andre modellene og er derfor ingenting for nybegynneren. Testpanelet vil slå et slag for den tilhørende appen som er veldig bra! Et minus er musikkfunksjonen, som ikke helt er tilpasset for det nordiske markedet og kun tilbyr et par musikktjenester, radio eller MP3. Hvis denne hadde hatt Sportify, så hadde funksjonen fått full pott. 

Kom i gang-guide! 

 1. Last ned appen Garmin Connect, for å koble klokken sammen med telefonen (i stedet for å anvende Bluetooth). Plasser telefonen din ti meter fra klokken. 
 2. Trykk på knappen lengst til venstre av klokken for å starte den. Klokken og telefonen parres automatisk den første gangen du slår den på. Du kan også gjøre det manuelt ved å trykke ned knappen og samtidig trykke på ikonet med et telefonrør og bluetooth-tegnet på skjermen.  
 3. Følg instruksjonene. Klar!

SUUNTO-SPARTAN_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 2 495 kroner. 

Finnes i fargene: , , og 

Passer til: Statistikknerden som trener veldig mye. Ingenting for deg som er nybegynner og vil ha en lett klokke som dekker de grunnleggende funksjonene.  

Passform: Denne modellen er veldig deilig på håndleddet. Armbåndet oppleves som litt stort og passer derfor best for deg som har litt større håndledd.

Fremste funksjon: Klokken legger mye fokus på deg, for eksempel hvor dyp søvnen din egentlig er og hvordan hvilepulsen og restitueringen din ser ut i løpet av dagen, noe testpanelet liker.  

Brukervennlig: Veldig lett å forstå seg på og enkel å bruke. Krever ikke at du leser deg opp, du kan nesten begynne å bruke klokken med en gang. Veldig tydelig skjerm og du kan navigere deg rundt uten noen problem.  

Kort oppsummert: Sitter du ofte klistret fast i kontorstolen og ønsker en venn som kan dra deg opp i løpet av dagen? Spartan Trainer Wrist HR minner deg om dagens mål, både når det gjelder sted, bevegelse, søvn og trening. På den måten kan du raskt få inn en ny, mer aktiv rutine i hverdagen med ulike tips til treningsøktene. Testpanelet advarer om at statistikken kan bli vanedannende... Klokken er veldig stor, noe som fikk den kvinnelige delen av testpanelet til å tenke over om de ville bruke klokken til hverdags. Men etter at de kjente hvor behagelig klokken var på håndleddet endret alle meningen sin. Skrittelleren var ikke korrekt i starten og krever kalibrering for optimal bruk. Vil du investere i en treningsklokke som er så mye mer enn bare distanse og tempo, så er dette et bra alternativ for deg. Du får veldig mye for pengene. Hvis du anvender alle funksjonene er klokken mer enn verdt prisen sin. 

Kom i gang-guide! 

 1. Hold inne den øverste knappen på venstre side for å aktivere klokken. Start installasjonsguiden ved å trykke på skjermen. 
 2. Dra oppover eller nedover på skjermen, eventuelt bruker du den øverste eller nederste knappen, for å bla mellom alternativene. Bekreft ved å trykke på den midterste knappen.
 3. Lad telefonen via USB-kabelen. 
 4. Last ned SuuntoLink til dataen din for å få programoppdateringer til klokken.  
 5. Last ned appen Suunto Movescount og sørg for at du har Bluetooth på telefonen. 
 6. Gå inn i klokken for å tillate parkobling gjennom: Settings >> Connectivity. Scroll lengst ned og sørg for at Discover er grønt. 
 7. Du åpner appen og trykker på installasjonsikonet i det øverste høyre hjørnet. Trykk deretter på pulsikonet. Når du finner klokken trykker du på Pair. Oppgi til slutt koden som vises i klokken. Klart!  

GARMIN-FORERUNNER_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 4 795 kroner. 

Finnes i fargene:

Passer til: Både nybegynneren og du som trener på et mer avansert nivå. Superatleten ønsker seg nok litt mer når det gjelder detaljer i statistikken.  

Passform: En lett og nett klokke sammenlignet med andre modeller. Armbåndet er veldig behagelig og sitter perfekt på håndleddet uten å gnage.

Fremste funksjon: Testpanelet var veldig interessert i svømmefunksjonen hvor klokken har kontroll på distanse, tempo og antall svømmetak i bassenget. Gøy! 

Brukervennlig: Klokken har fem knapper som det er lett å forstå når og i hvilken rekkefølge de skal anvendes. Det er noen små ord ved hver knapp som forklarer funksjonen, et pluss for det. Knappene kan i starten være litt vanskelige å trykke ned, men blir lettere etter bruk.  

Kort oppsummert: En fin og nett klokke som har mange funksjoner som viser mye statistikk, som du med fordel enkelt kan lese av i den tilhørende appen. Der kan du se alt fra treningstid til resultat i ulike aldersgrupper. Pulssonene fungerer veldig bra og forenkler og fører deg gjennom treningsøkten. Det som derimot er litt mer kronglete var funksjonen hvor du kan høre på musikk via telefonen, hvor tanken er at du skal kunne legge igjen telefonen hjemme. Testpanelet skulle ønske man kunne fått inn Spotify-lister, noe som ikke går per dags dato. Hvis du ser etter en klokke du kan anvende under både løping og sykling, utendørs og innendørs, så har du funnet den perfekte klokken. Testpanelet har vært fornøyde ved hver eneste treningsøkt. Takket være det stilrene designet kan du også anvende denne modellen i hverdagen, uten at det gir et klumpete inntrykk. Batteritiden er fantastisk – testpanelet anvendte klokken daglig, inkludert treningsøkter, og måtte knapt lade den. Stort plus!

Kom i gang-guide! 

 1. Last ned appen Garmin Connect, for å koble klokken sammen med telefonen (i stedet for å anvende bluetooth). Plasser telefonen din innenfor ti meter fra klokken.  
 2. Trykk på knappen lengst til venstre av klokken for å starte den. Klokken og telefonen parres automatisk den første gangen du slår den på. Du kan også gjøre det manuelt ved å trykke ned knappen og samtidig trykke på ikonet med et telefonrør og bluetooth-tegnet på skjermen.  
 3. Følg instruksjonene. Klar!

POLAR-M200_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 1 495 kroner. 

Finnes i fargene: , samt utbyttbart armbånd i

Passer til: Du som er nybegynner og ser etter en klokke med grunnleggende utvalg for en rimelig penge. Atleten vil ha mer funksjoner og et display som viser puls, hastighet og distanse samtidig.  

Passform: Akkurat som andre pulsklokker tok det litt tid å venne seg til en større klokke på håndleddet. Når du har blitt vant til det, så vil du ikke ta av klokken. Den blir fort en del av deg. 

Fremste funksjon: Det beste med denne klokken er målingen av hvor aktiv du er i løpet av dagen for å få et overblikk over hverdagsmosjonen. Det er plutselig gøy å samle skritt til og fra kopirommet!  

Brukervennlig: Klokken har bare to knapper som gjør det nesten umulig å klikke feil. Du navigerer deg veldig lett gjennom menyene uten at du behøver å lese instruksjonsboken. Pluss for den tilhørende appen som samler all statistikk. 

Kort oppsummert: En veldig prisverdig klokke for deg som ikke eier noen klokke per dags dato og vil begynne å følge treningsutviklingen din. Det kan være litt vrient å få en nøyaktig måling av søvnkvaliteten siden den varierte veldig mye under testen av klokken. Så vær ekstra nøye med at klokken sitter stramt på håndleddet, eller sett den litt høyere opp på underarmen for en mer korrekt måling. De fremste bruksområdene for denne klokken er løping, gåturer og som hverdagsklokke som måler puls og skritt. Den kunne fått enda høyere score hvis displayet hadde vist flere ulike målinger samtidig under løpeturen. Enkelt og stilrent design som gjør at den passer perfekt på jobben. Det beste men klokken er at den er veldig enkel å bruke og du får en bra første klokke for en fin pris. 

Kom i gang-guide! 

 1. Last ned programmet Polar FlowSynk og koble til klokken med en data via USB-kabelen. Du lenkes automatiskt til webtjenesten Polar Flow (bare sørg for at du har internettilkobling). 
 2. Klikk på teksten ”Mer informasjon” (eller kopier URL-adressen om siden ikke åpnes automatisk).  
 3. Lag en konto. Følg anvisningen for stille inn produktinnstillingene slik som tidsformat og arm samt fysiske innstillinger som lengde og alder. Klar!  

SHOP HER:

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

puma hybrid
Mote & trender

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

3 dager siden
Birkenstock rosa
Mote & trender

Slik tar du vare på dine Birkenstock

5 dager siden
Helly Hansen seglarjacka
Mote & trender

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

08 jun 2019
Nike träningssko
Mote & trender

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

06 jun 2019
Kari Traa
Mote & trender

Guide: Velg riktig treningsveske

06 jun 2019
header-väskor.jpg
Mote & trender

TEST: De beste treningsveskene våre

06 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Mote & trender

Lettere og smidigere – nyheten Pegasus 36 er her!

06 jun 2019
yogatights blacc
Mote & trender

Slik velger du yogatights

06 jun 2019
Superga 2750
Mote & trender

Superga – de eneste tøyskoene du trenger

30 may 2019
Saint Loye
Mote & trender

Tenk over dette når du skal kjøpe ridebukser

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony
Mote & trender

Derfor skal barnet ditt leke i løpesko

29 may 2019
Nike
Mote & trender

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

28 may 2019
Teva Hurricane
Mote & trender

Tips! Sommerens beste funksjonelle sandaler

27 may 2019
segling
Mote & trender

Guide: Kle deg riktig for seiling

27 may 2019
Nike
Mote & trender

Derfor skal du sporte med stil

24 may 2019
yogatights header
Mote & trender

Test: Vårens mest komfortable yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi
Mote & trender

Hyll Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1
Mote & trender

Test! Så bra er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Mote & trender

11 treningstights med lommer

16 may 2019
Nike
Mote & trender

Fotballfest med de nye plaggene fra Nike

16 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Mote & trender

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

14 may 2019
Test löpartröjor
Mote & trender

Vi har testet fem nye løpetrøyer til menn 2019

13 may 2019
Nike
Mote & trender

Danseren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego tar ekstreme moves"

13 may 2019
Dasia Starlily Bow
Mote & trender

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

11 may 2019
Header löpartröjor dam
Mote & trender

Sesongens beste løpetrøyer til henne

07 may 2019
Epic React
Mote & trender

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

07 may 2019
Nike Icon Clash
Mote & trender

Nyhetene fra Nike gir oss surfevibber

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Mote & trender

9 trendy solbriller for sommeren 2019

06 may 2019
Nike Tech pack
Mote & trender

Plaggene fra Nike Tech Pack som du ikke vil gå glipp av

06 may 2019
Test av regnjackor
Mote & trender

Test! De 3 beste regnjakkene til ham 2019

06 may 2019
Adidas trailskor
Mote & trender

Proffene tester terrengsko fra Adidas

04 may 2019
Peak Performance skaljackor
Mote & trender

Nytt og vanntett fra Peak Performance

04 may 2019
Fotbollsskor header
Mote & trender

Fotballskoene til juniorer som er best i test

03 may 2019
Löparbh 2019
Mote & trender

Test: Sports-BH'er til løping 2019

02 may 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Mote & trender

Forskjellen mellom fotballsko beregnet for kunst- og naturgress

01 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Mote & trender

Test! Den beste badedrakten til svømming

30 apr 2019
Header_DAM.jpg
Mote & trender

Regnjakkene til henne som er best i test

26 apr 2019
Icebreaker merinoull
Mote & trender

Derfor skal du løpe i merinoull

26 apr 2019
Så vet du om skon passar
Mote & trender

Guide: velg riktige fotballsko

26 apr 2019
Didriksssons
Mote & trender

Slik vet du om jakken din er vanntett

26 apr 2019
more news
puma hybrid

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

Sportamores store SOMMERSALG er i gang. Sjekk ut disse gullkornene og begi deg ut på løpetur.

3 dager siden
Mote & trender
Birkenstock rosa

Slik tar du vare på dine Birkenstock

Birkenstock er en klassiker når det kommer til gode, ergonomiske og fine sandaler. Skoene er av høy kvalitet, og det finnes noen knep for at de skal holde så lenge som mulig.

4 dager siden
Mote & trender
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

Alle som har seilet i norsk farvann vet at sommeren aldri er feilfri. Det er på tide å gå til innkjøp av en vanntett seilerjakke nå som seilersesongen er i gang. Dette skal du tenke på.

08 jun 2019
Mote & trender
Nike träningssko

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

Nike beskriver nyheten Varsity Compete TR 2 som en skomodell med godt grep og stabilitet, og som egner seg til de fleste anledninger. Vi lot PT-en Chand Smith svette i de nye skoene for å se om modellen holder hva de lover. Så bra er modellen, ifølge ham!

06 jun 2019
Mote & trender
Kari Traa

Guide: Velg riktig treningsveske

Plass til matpakke og laptop? Ryggsekk eller skulderveske? Slik finner du treningsvesken med de riktige funksjonene for deg.

06 jun 2019
Mote & trender
header-väskor.jpg

TEST: De beste treningsveskene våre

En bra treningsveske kan gjøre det lettere for deg med jobb, trening, pendling og alt det innebærer. Vi har testet åtte ulike treningsvesker, se hvilken som passer best til deg!

06 jun 2019
Mote & trender
Nike Pegasus 36 2

Lettere og smidigere – nyheten Pegasus 36 er her!

Den nyeste oppdateringen av Nike-klassikeren Pegasus har landet! Modellen er lettere, raskere og finere enn noensinne.

06 jun 2019
Mote & trender
yogatights blacc

Slik velger du yogatights

Når du utøver yoga skal du aldri føle deg hindret i bevegelsene dine, derfor bør du stille høye krav til tightsen du har på deg. Her er detaljene du skal se etter når du velger yogatights.

06 jun 2019
Mote & trender
Superga 2750

Superga – de eneste tøyskoene du trenger

Trendy sneakers som er vennlige mot lommeboken og som aldri går av moten, vi snakker selvfølgelig om tøyskoene fra Superga. Her er historien bak merket og de tre mest populære modellene du ikke vil gå glipp av.

30 may 2019
Mote & trender
Saint Loye

Tenk over dette når du skal kjøpe ridebukser

Lengter du etter varme rideturer på sommeren? Maksimer opplevelsen for deg og hesten din i riktig ridebukse. Eksperten forklarer hvordan du skal tenke rundt valg av passform, forsterkninger og ikke minst hvordan du vasker buksen for lang holdbarhet.

29 may 2019
Mote & trender
Löparskor Barn Sacony

Derfor skal barnet ditt leke i løpesko

Vær snill med føttene til barna dine og gjør lekingen utendørs til en fryd i et par løpesko. Eksperten forklarer hvorfor det er like viktig med løpesko til barn som til voksne.

29 may 2019
Mote & trender
Nike

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

Trenger treningsgarderoben din ny stilinspirasjon? Her får du stylistens beste tips til hvordan du kler deg trendy på treningsøkten i sommer!

28 may 2019
Mote & trender
Teva Hurricane

Tips! Sommerens beste funksjonelle sandaler

Det er lett å få gnagsår av våte sokker i sneakers. Hva sier du til å droppe det i år og gå over til et par ventilerende og funksjonelle sandaler, som er like svale som de er komfortable.

27 may 2019
Mote & trender
segling

Guide: Kle deg riktig for seiling

Er det på tide å kaste loss og dra til sjøs? Gjør seilturen enda mer behagelig ved å være utstyrt med riktige klær. Her er guiden som holder deg på riktig kurs!

27 may 2019
Mote & trender
Nike

Derfor skal du sporte med stil

Du har vel ikke gått glipp av vår nye kampanje Sporta stilen? Vi vil inspirere deg og din garderobe for å øke treningslysten!

24 may 2019
Mote & trender