HEADER_NO.jpg

Stor test! De beste pulsklokkene våre i alle prisklasser

Er du på jakt etter en ny pulsklokke? Vi har testet 6 av våre beste modeller – både dyre multiklokker og enklere varianter som er snille mot lommeboka.

For å avgjøre hvilken pulsklokke som skal sitte på håndleddet ditt fremover, så er det noen ting det kan være fint å vite. Om du vet hvilke funksjoner som er viktige for deg, så blir det også lettere å finne en pulsklokke i en prisklasse som matcher nettopp dine behov. 

Distanse og tempo

Vi har alle ulik lengde på løpesteget og det kan bli problematisk når det gjelder standardinnstillingen på klokken for nettopp hastighet, steg og avstand. Ha i bakhodet at du må kalibrere målingen til din personlig strekning og dine bevegelser. Dra for eksempel til en 400-meters bane eller en lengre strekning hvor du vet akkurat hvor lang den er. Løp deretter strekningen med klokken og juster resultatet som klokken angir etter hvor lang løperunden egentlig er. Du kan også får en korrekt distanse om du kobler sammen klokken med telefonen din og aktiverer stedstjenester slik at GPS-en tilkobles. 

Pulssensor

Alle klokkene i testen har pulsmåling på håndleddet, noe som passer best for aktiviteter hvor klokken hele tiden kan lese av pulsdataene fra armen. Med andre ord, trening hvor blodsirkulasjonen er stødig og selve klokken er i konstant kontakt med huden. Et tips er å bruke klokken høyere opp på armen, sensoren leser av blodsirkulasjonen gjennom kroppsvevet og jo mer vev du har desto bedre. 

Batteritid

Batteriet lader ut fortere jo flere funksjoner du har i gang, og de timene som er angitt i testen er når du konstant har klokken i aktiv treningsmodus, koblet til en telefon.  

Funksjoner

Billigere varianter har enklere utvalg av funksjoner slik som tempo og distanse. Dyrere klokker kan anvendes til mer spesifikk trening. Finn ut når og hvorfor du skal anvende klokken før du går til innkjøp av en. 

Vanntetthet (statisk og dynamisk trykk)

Pulsklokkens vanntetthet kommuniseres i antall meter klokken tåler, noe som ikke ordrett betyr meter nedenfor havoverflaten men heller retter seg mot trykket. 

3 ATM/30 meter = Vannbeskyttet, klokken takler å bli nedsunket. 
5 ATM/50 meter = Vanntett, klokken takler sporadiske, korte tilfeller i vannet. 
10 ATM/100 meter = Vanntett, klokken takler bading og svømming. 
20 ATM/200 meter = Vanntett, klokken takler dykking. 

TESTPANELETS VURDERING 

SUUNTO-FITNESS-3_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 2 295 kroner. 

Finnes i fargene: , , , og 

Passer til: Nybegynneren som på en smidig måte vil kunne analysere treningen på et grunnleggende nivå. Passer ikke til deg som krever alt for mange funksjoner av klokken din. 

Passform: En myk klokke som sitter behagelig på håndleddet. Den er både lett og nett, ikke klumpete slik mange andre modeller kan oppleves som.  

Fremste funksjon: Pulsmålingen på håndleddet er veldig bra og du henger raskt med på klokkens målinger, noe som resulterer i økt motivasjon. 

Brukervennlig: Når du begynner å prøve deg frem ved hjelp av knappene, kommer du til å innse at klokken er veldig lett å forstå seg på. Du behøver knapt å lese instruksjonsboken for å komme i gang med målingen av treningen din. Skjermen er veldig tydelig og du finner lett frem. 

Kort oppsummert: En nett klokke som gjør det mulig å måle søvnkvaliteten din, uten at det føles som at du sover med en teglstein på håndleddet. Den passer perfekt for nybegynneren som ikke krever alt for mange funksjoner og finesser. Det mest merkbare under treningen var pulsmålingen som viser hvilken pulssone du ligger i. Det baner vei til å øke tempoet under treningsøktene for å komme opp i neste sone. Derfor er denne klokken en gitt vinner på spinningen. Etter treningen ser du en oppsummering over anstrengingen. Testpanelet savner derimot et overblikk over flere målinger på én og samme tid. Nå må du selv bytte mellom de ulike målingene underveis i økten. Klokken har vansker med å måle den nøyaktige distansen i starten og krever at du kalibrerer målingen ekstra nøye, slik at du kan få det beste ut av funksjonene i klokken. Du kan også koble den sammen med telefonen din og GPS for å få frem den nøyaktige strekningen du løper. Pluss for designet som gjør at klokken utmerker seg fint på håndleddet sammen med hverdagsklær eller dress. 

Kom i gang-guide! 

 1. Vekk klokken ved å koble den til en data via USB-kabelen. 
 2. Trykk på knappen i midten for å starte installasjonsguiden. Bruk den øverste og nederste knappen på høyre side for å bla, og den midterste for å bekrefte. 
 3. Last deretter ned Suunto-appen til telefonen din, der logger du aktivitetene dine samt tilkobler GPS-en som har oversikt over hastigheten, distansen og ruten.
 4. Du åpner appen og setter på telefonens bluetooth. 
 5. Trykk på klokkeikonet i det øverste venstre hjørnet i appen og trykker deretter på "pair" for å koble telefonen med klokken. Verifiser koblingen ved å skrive inn koden, som vises på klokken din, i appen. 

POLAR-M430_NO.jpgTest av: 

Veiledende pris: 2 295 kroner. 

Finnes i fargene:  og 

Passer til: Hverdagsmosjonisten som er litt nysgjerrig på pulsen under løping og sykling. Det er ikke noe for deg som trener på avansert nivå, er multisporter, konkurrerer eller vil få statistikk på alt. 

Passform: Klokken sitter veldig behagelig på armen, men må plasseres nedenfor knokkelen på håndleddet for best mulig komfort. Armbåndet er mot den større retningen og sitter derfor bedre på et jevnt håndledd enn et tynt. 

Fremste funksjon: Testpanelet vil slå et slag for den klassiske målingen av tempo og distanse ved løping, som virkelig er en fryd å følge for deg som aldri har målt løpingen din tidligere.  

Brukervennlig: Veldig lett å bruke. Klokken har fem knapper med tilhørende symboler som forklarer hva hver knapp brukes til. Du forstår deg på menyene i klokken med en gang og kan lett navigere deg rundt uten å lese bruksanvisningen. 

Kort oppsummert: En klokke som er perfekt for deg som vil ha det enkleste markedet har å tilby når det kommer til pulsklokker. M430 har det grunnleggende utvalget av funksjoner og måler blant annet puls, distanse, hastighet og søvnkvalitet. Det er ingen avanserte funksjoner og retter seg dermed først og fremst til mosjonisten. Skjermen er stor og tydelig og du får et ekstra kick når du løper siden du kan holde oversikt på kroppen via klokken. Selv om det er en klokke som dekker grunnleggende utvalg av sporter, som løping, sykling og annen utendørs og innendørs sport, så skulle testpanelet ønske det var flere alternativer, for eksempel styrketrening. Klokken kan måle søvnkvaliteten og plinger til når du har vært for inaktiv i løpet av dagen, noe som er positivt for kontorrotten som slurver med korte pauser. Derimot synes deler av testpanelet at designet fører til at du først og fremst setter på deg denne klokken når du skal trene. Alt i alt en veldig prisverdig pulsklokke for deg som er nybegynner og vil ha en førstegangs modell som passer for alle. 

Kom i gang-guide! 

 1. Last ned programmet Polar FlowSynk og koble klokken din til dataen via USB-kabelen. Du lenkes automatisk til webtjenester Polar Flow (sørg bare for at du har internettilkobling). 
 2. Klikk på teksten "Mer informasjon" (eller kopier URL-adressen om ikke siden åpnes automatisk). 
 3. Lag en konto. Følg anvisningen og still inn innstillingene slik som tidsformat og arm samt fysiske innstillinger som lengde og alder. Klar! 

GARMIN-FENIX_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 8 595 kroner. 

Finnes i fargene: 

Passer til: Deg som krever alt fra en klokke og ikke nøyer deg med noe annet enn det mest avanserte markedet kan tilby.  

Passform: Klokken er like komfortabel på håndleddet når den er litt løs til hverdagsbruk, som når du spenner den ordentlig til når du skal på løpetur.  

Fremste funksjon: Det innebygde kartet som gjør det mulig å følge deg selv, slik som kartfunksjonen på telefonen. Selv om du løper deg vill er det veldig enkelt å navigere deg tilbake ved hjelp av klokken. 

Brukervennlig: Ettersom klokken har et par knapper og en stor tydelig skjerm, kan du lett navigere deg riktig. Du kan derimot få sjokk den første gangen du klikker rundt på grunn av alle funksjonene, men ta det med ro. Når du først forstår alt du kan gjøre, så blir det mye lettere.  

Kort oppsummert: Hvis du ser etter en pulsmåler, rundemåler, kart, navigasjon, musikk og ditt maksimale oksygenforbruk. Denne modellen har alt. Førsteinntrykket kan være at klokken er veldig stor, men det glemmer du så fort du får den på håndleddet. Du kommer til å overveldes av funksjoner og kan sitte timesvis å navigere deg rundt i klokken for å finne ut av ting du ikke egentlig visste at du kunne finne ut av med treningen din. Testpanelet ble litt avhengig av å vite hvordan søvnkvaliteten har vært, hvordan pulsen har gått en hel dag og hvilket stressnivå som har dominert den dagen. Pluss for at denne modellen er utrolig fin og kommer i flere ulike størrelser. Denne klokken retter seg først og fremst mot deg som trener på et avansert nivå og virkelig vil kunne analysere treningen din til hver minste detalj. Klokken koster mer enn de andre modellene og er derfor ingenting for nybegynneren. Testpanelet vil slå et slag for den tilhørende appen som er veldig bra! Et minus er musikkfunksjonen, som ikke helt er tilpasset for det nordiske markedet og kun tilbyr et par musikktjenester, radio eller MP3. Hvis denne hadde hatt Sportify, så hadde funksjonen fått full pott. 

Kom i gang-guide! 

 1. Last ned appen Garmin Connect, for å koble klokken sammen med telefonen (i stedet for å anvende Bluetooth). Plasser telefonen din ti meter fra klokken. 
 2. Trykk på knappen lengst til venstre av klokken for å starte den. Klokken og telefonen parres automatisk den første gangen du slår den på. Du kan også gjøre det manuelt ved å trykke ned knappen og samtidig trykke på ikonet med et telefonrør og bluetooth-tegnet på skjermen.  
 3. Følg instruksjonene. Klar!

SUUNTO-SPARTAN_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 2 495 kroner. 

Finnes i fargene: , , og 

Passer til: Statistikknerden som trener veldig mye. Ingenting for deg som er nybegynner og vil ha en lett klokke som dekker de grunnleggende funksjonene.  

Passform: Denne modellen er veldig deilig på håndleddet. Armbåndet oppleves som litt stort og passer derfor best for deg som har litt større håndledd.

Fremste funksjon: Klokken legger mye fokus på deg, for eksempel hvor dyp søvnen din egentlig er og hvordan hvilepulsen og restitueringen din ser ut i løpet av dagen, noe testpanelet liker.  

Brukervennlig: Veldig lett å forstå seg på og enkel å bruke. Krever ikke at du leser deg opp, du kan nesten begynne å bruke klokken med en gang. Veldig tydelig skjerm og du kan navigere deg rundt uten noen problem.  

Kort oppsummert: Sitter du ofte klistret fast i kontorstolen og ønsker en venn som kan dra deg opp i løpet av dagen? Spartan Trainer Wrist HR minner deg om dagens mål, både når det gjelder sted, bevegelse, søvn og trening. På den måten kan du raskt få inn en ny, mer aktiv rutine i hverdagen med ulike tips til treningsøktene. Testpanelet advarer om at statistikken kan bli vanedannende... Klokken er veldig stor, noe som fikk den kvinnelige delen av testpanelet til å tenke over om de ville bruke klokken til hverdags. Men etter at de kjente hvor behagelig klokken var på håndleddet endret alle meningen sin. Skrittelleren var ikke korrekt i starten og krever kalibrering for optimal bruk. Vil du investere i en treningsklokke som er så mye mer enn bare distanse og tempo, så er dette et bra alternativ for deg. Du får veldig mye for pengene. Hvis du anvender alle funksjonene er klokken mer enn verdt prisen sin. 

Kom i gang-guide! 

 1. Hold inne den øverste knappen på venstre side for å aktivere klokken. Start installasjonsguiden ved å trykke på skjermen. 
 2. Dra oppover eller nedover på skjermen, eventuelt bruker du den øverste eller nederste knappen, for å bla mellom alternativene. Bekreft ved å trykke på den midterste knappen.
 3. Lad telefonen via USB-kabelen. 
 4. Last ned SuuntoLink til dataen din for å få programoppdateringer til klokken.  
 5. Last ned appen Suunto Movescount og sørg for at du har Bluetooth på telefonen. 
 6. Gå inn i klokken for å tillate parkobling gjennom: Settings >> Connectivity. Scroll lengst ned og sørg for at Discover er grønt. 
 7. Du åpner appen og trykker på installasjonsikonet i det øverste høyre hjørnet. Trykk deretter på pulsikonet. Når du finner klokken trykker du på Pair. Oppgi til slutt koden som vises i klokken. Klart!  

GARMIN-FORERUNNER_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 4 795 kroner. 

Finnes i fargene:

Passer til: Både nybegynneren og du som trener på et mer avansert nivå. Superatleten ønsker seg nok litt mer når det gjelder detaljer i statistikken.  

Passform: En lett og nett klokke sammenlignet med andre modeller. Armbåndet er veldig behagelig og sitter perfekt på håndleddet uten å gnage.

Fremste funksjon: Testpanelet var veldig interessert i svømmefunksjonen hvor klokken har kontroll på distanse, tempo og antall svømmetak i bassenget. Gøy! 

Brukervennlig: Klokken har fem knapper som det er lett å forstå når og i hvilken rekkefølge de skal anvendes. Det er noen små ord ved hver knapp som forklarer funksjonen, et pluss for det. Knappene kan i starten være litt vanskelige å trykke ned, men blir lettere etter bruk.  

Kort oppsummert: En fin og nett klokke som har mange funksjoner som viser mye statistikk, som du med fordel enkelt kan lese av i den tilhørende appen. Der kan du se alt fra treningstid til resultat i ulike aldersgrupper. Pulssonene fungerer veldig bra og forenkler og fører deg gjennom treningsøkten. Det som derimot er litt mer kronglete var funksjonen hvor du kan høre på musikk via telefonen, hvor tanken er at du skal kunne legge igjen telefonen hjemme. Testpanelet skulle ønske man kunne fått inn Spotify-lister, noe som ikke går per dags dato. Hvis du ser etter en klokke du kan anvende under både løping og sykling, utendørs og innendørs, så har du funnet den perfekte klokken. Testpanelet har vært fornøyde ved hver eneste treningsøkt. Takket være det stilrene designet kan du også anvende denne modellen i hverdagen, uten at det gir et klumpete inntrykk. Batteritiden er fantastisk – testpanelet anvendte klokken daglig, inkludert treningsøkter, og måtte knapt lade den. Stort plus!

Kom i gang-guide! 

 1. Last ned appen Garmin Connect, for å koble klokken sammen med telefonen (i stedet for å anvende bluetooth). Plasser telefonen din innenfor ti meter fra klokken.  
 2. Trykk på knappen lengst til venstre av klokken for å starte den. Klokken og telefonen parres automatisk den første gangen du slår den på. Du kan også gjøre det manuelt ved å trykke ned knappen og samtidig trykke på ikonet med et telefonrør og bluetooth-tegnet på skjermen.  
 3. Følg instruksjonene. Klar!

POLAR-M200_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 1 495 kroner. 

Finnes i fargene: , samt utbyttbart armbånd i

Passer til: Du som er nybegynner og ser etter en klokke med grunnleggende utvalg for en rimelig penge. Atleten vil ha mer funksjoner og et display som viser puls, hastighet og distanse samtidig.  

Passform: Akkurat som andre pulsklokker tok det litt tid å venne seg til en større klokke på håndleddet. Når du har blitt vant til det, så vil du ikke ta av klokken. Den blir fort en del av deg. 

Fremste funksjon: Det beste med denne klokken er målingen av hvor aktiv du er i løpet av dagen for å få et overblikk over hverdagsmosjonen. Det er plutselig gøy å samle skritt til og fra kopirommet!  

Brukervennlig: Klokken har bare to knapper som gjør det nesten umulig å klikke feil. Du navigerer deg veldig lett gjennom menyene uten at du behøver å lese instruksjonsboken. Pluss for den tilhørende appen som samler all statistikk. 

Kort oppsummert: En veldig prisverdig klokke for deg som ikke eier noen klokke per dags dato og vil begynne å følge treningsutviklingen din. Det kan være litt vrient å få en nøyaktig måling av søvnkvaliteten siden den varierte veldig mye under testen av klokken. Så vær ekstra nøye med at klokken sitter stramt på håndleddet, eller sett den litt høyere opp på underarmen for en mer korrekt måling. De fremste bruksområdene for denne klokken er løping, gåturer og som hverdagsklokke som måler puls og skritt. Den kunne fått enda høyere score hvis displayet hadde vist flere ulike målinger samtidig under løpeturen. Enkelt og stilrent design som gjør at den passer perfekt på jobben. Det beste men klokken er at den er veldig enkel å bruke og du får en bra første klokke for en fin pris. 

Kom i gang-guide! 

 1. Last ned programmet Polar FlowSynk og koble til klokken med en data via USB-kabelen. Du lenkes automatiskt til webtjenesten Polar Flow (bare sørg for at du har internettilkobling). 
 2. Klikk på teksten ”Mer informasjon” (eller kopier URL-adressen om siden ikke åpnes automatisk).  
 3. Lag en konto. Følg anvisningen for stille inn produktinnstillingene slik som tidsformat og arm samt fysiske innstillinger som lengde og alder. Klar!  

SHOP HER:

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Sportswear herr
Mote & trender

Fargerikt og oversized for menn i høst

17 timer siden
4_HH_banner_490x330.jpg
Mote & trender

Derfor er Helly Hansen Lifa sesongens sikreste kjøp

1 dag siden
NO_header.jpg
Mote & trender

Stor test av 10 superundertøy i syntet

2 dager siden
Wyte
Mote & trender

Hold føttene varme med Wyte

2 dager siden
NO_header.jpg
Mote & trender

TEST! 12 varme ullundertøy

3 dager siden
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png
Mote & trender

Den nye kolleksjonen fra Wyte er her

4 dager siden
kari traa
Mote & trender

Den ukjente historien bak ullundertøyet Rose fra Kari Traa

6 dager siden
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg
Mote & trender

12 fluffy teddygensere

6 dager siden
Russell Athletic
Mote & trender

Høstens fineste hoodies kommer fra Russell Athletic

6 dager siden
ida b olsson
Mote & trender

Kle deg riktig når du skal gå eller løpe i kula

6 dager siden
Reflexplagg löpning
Mote & trender

14 refleksplagg for høstløping

10 oct 2018
wyte_jackor_2018.png
Mote & trender

Herrejakkene du ikke vil gå glipp av i høst

09 oct 2018
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg
Mote & trender

Luksuriøs naturlighet i Nike Terra Perma

09 oct 2018
J. lindeberg
Mote & trender

J. Lindeberg - nyhet på Sportamore!

08 oct 2018
NO-Header-HERR.jpg
Mote & trender

Test av høstens beste liner jakker til ham

08 oct 2018
Blacc jet vest
Mote & trender

Vi tester løpevesten Jet fra Blacc

07 oct 2018
NO-Header-DAM.jpg
Mote & trender

Best i test! Liner jakke til dame

07 oct 2018
5DS_4386.jpg
Mote & trender

Hike with Wyte – høstens favoritter er her!

07 oct 2018
Blundstone
Mote & trender

Nytt tidløst skomerke på Sportamore

04 oct 2018
HEADER_NO.jpg
Mote & trender

Stor test! De beste pulsklokkene våre i alle prisklasser

03 oct 2018
Vinterstövlar NO
Mote & trender

Vinterstøvlene for barn som er best i test!

02 oct 2018
Björnen Didriksons
Mote & trender

Våre topp 3 vinterdresser fra Didriksons

01 oct 2018
Pax
Mote & trender

Nytt skomerke for barna: Pax

29 sep 2018
Adidas Spectral Mode Pack
Mote & trender

Er pastell det nye svart?

28 sep 2018
asics
Mote & trender

Det beste utstyret for å løpe på høsten og vinteren

28 sep 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Høstens store test av løpejakker til dame og herre

28 sep 2018
Björnen 501845-169 Biggles glove Biggles hat.jpg
Mote & trender

Dette bør du tenke på når du skal gå til innkjøp av vinterdresser til barna

26 sep 2018
Mössor
Mote & trender

10 nye luer som holder hodet varmt

26 sep 2018
7332941108129_002_d4e8564e90dd41ccb8f82ab2202e1e2d.jpg
Mote & trender

12 herlige høstkjøp for henne

26 sep 2018
7322710412977_001_2f678a04a2c34ab19432d46d1ebf25b2.jpg
Mote & trender

10 høst- og vintervarme kjøp for ham

26 sep 2018
Happy socks
Mote & trender

Gjør noen glad med Happy socks!

24 sep 2018
Fleecetröjor
Mote & trender

Test: Våre beste mellomlag

23 sep 2018
NO_header_dam.jpg
Mote & trender

Løpesko 2018: Best i test for dame

21 sep 2018
Josefin Jensen
Mote & trender

Topp høstlooken med fargerike ytterplagg

20 sep 2018
reebok linnen
Mote & trender

De mest moderne treningstoppene akkurat nå

20 sep 2018
header.jpg
Mote & trender

Høstens store test av løpesko for menn 2018

20 sep 2018
Skärmavbild 2018-09-18 kl. 09.16.20.png
Mote & trender

Derfor er Defy de hotteste treningsskoene fra Puma

19 sep 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Bli en bag lady!

19 sep 2018
Pendlarjackor dam NO
Mote & trender

TEST: De beste pendlerjakkene til henne

18 sep 2018
Pendlarjackor herr NO
Mote & trender

Best i test! Pendlerjakker til ham

18 sep 2018
more news
Sportswear herr

Fargerikt og oversized for menn i høst

Influenceren John Fornander har full oversikt over sesongens trender når det gjelder sporty ytterplagg. Her deler han noen fine tips.

Mote & trender
4_HH_banner_490x330.jpg

Derfor er Helly Hansen Lifa sesongens sikreste kjøp

Lifa fra Helly Hansen er et klassisk basislag som fungerer året rundt. Vi vet hvorfor superundertøyet har blitt så populært.

Mote & trender
NO_header.jpg

Stor test av 10 superundertøy i syntet

Det nærmer seg vinterløping og skikjøring! Sats på syntetisk superundertøy som transporterer bort svette og holder kroppen tørr. Vi tester ti favoritter til dame og herre.

Mote & trender
Wyte

Hold føttene varme med Wyte

Er du ute etter nye sko til den kjølige sesongen? Wyte lanserer for første gang en kolleksjon med vintersko, som er komfortable og fine for både dame og herre.

Mote & trender
NO_header.jpg

TEST! 12 varme ullundertøy

Vår kaldeste årstid er på vei og det er på tide å utstyre seg med et varmt lag. Vi har testet sesongens mest populære ullundertøy.

Mote & trender
Skärmavbild 2018-10-12 kl. 10.36.59.png

Den nye kolleksjonen fra Wyte er her

Komfortabelt, mykt og fint. Der har du kolleksjonen fra sportswear-merket Wyte. Ta en nærmere titt på de nye plaggene her!

Mote & trender
kari traa

Den ukjente historien bak ullundertøyet Rose fra Kari Traa

Kari Traa´s bestselger-ull, Rose, har blitt et ikon for den nordiske vinteren. Derimot er det få som vet hvor det elskede mønsteret kommer fra.

Mote & trender
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg

12 fluffy teddygensere

Teddygenseren er uten tvil sesongens mykeste trend. Utstyr hele familien i det myke pile-materialet!

Mote & trender
Russell Athletic

Høstens fineste hoodies kommer fra Russell Athletic

Ser du etter klær som gir deg den fine og sporty looken? Merket Russell Athletic passer i byen, på trening, på fritiden eller bare på jobben når du vil ha en mer avslappet stil.

Mote & trender
ida b olsson

Kle deg riktig når du skal gå eller løpe i kula

Kaldere vær betyr ikke nødvendigvis at du må flytte treningen inn på treningssenteret. Helseinspirasjonen Ida B Olsson vet hvordan du kler deg best etter været.

Mote & trender
Reflexplagg löpning

14 refleksplagg for høstløping

Gjør deg synlig med refleks! Vi har samlet 14 løpenyheter som er spesielt tilpasset for høst- og vintermørket.

Mote & trender
wyte_jackor_2018.png

Herrejakkene du ikke vil gå glipp av i høst

Ser du etter varmt, deilig og trendy yttertøy? Her er miniguiden til Wytes hete høst- og vinterjakker for menn 2018.

Mote & trender
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg

Luksuriøs naturlighet i Nike Terra Perma

Nike Terra Perma er en løpekolleksjon med myke, naturlige nyanser som gjenspeiler frihetsfølelsen klærne gir deg når du løper.

Mote & trender
J. lindeberg

J. Lindeberg - nyhet på Sportamore!

J. Lindeberg har fra starten av koblet sport og mote sammen på en moderne måte som utfordrer den tradisjonelle motetanken. Nå har endelig de fine skiklærne deres kommet inn til oss på Sportamore!

Mote & trender
NO-Header-HERR.jpg

Test av høstens beste liner jakker til ham

Trenger du en allsidig jakke som fungerer både som ytterlag på høsten og mellomlag på vinteren? Da er liner jakken det rette valget. Her er herremodellene som er best i test!

Mote & trender