HEADER_NO.jpg

Stor test! De beste pulsklokkene våre i alle prisklasser

Er du på jakt etter en ny pulsklokke? Vi har testet 6 av våre beste modeller – både dyre multiklokker og enklere varianter som er snille mot lommeboka.

For å avgjøre hvilken pulsklokke som skal sitte på håndleddet ditt fremover, så er det noen ting det kan være fint å vite. Om du vet hvilke funksjoner som er viktige for deg, så blir det også lettere å finne en pulsklokke i en prisklasse som matcher nettopp dine behov. 

Distanse og tempo

Vi har alle ulik lengde på løpesteget og det kan bli problematisk når det gjelder standardinnstillingen på klokken for nettopp hastighet, steg og avstand. Ha i bakhodet at du må kalibrere målingen til din personlig strekning og dine bevegelser. Dra for eksempel til en 400-meters bane eller en lengre strekning hvor du vet akkurat hvor lang den er. Løp deretter strekningen med klokken og juster resultatet som klokken angir etter hvor lang løperunden egentlig er. Du kan også får en korrekt distanse om du kobler sammen klokken med telefonen din og aktiverer stedstjenester slik at GPS-en tilkobles. 

Pulssensor

Alle klokkene i testen har pulsmåling på håndleddet, noe som passer best for aktiviteter hvor klokken hele tiden kan lese av pulsdataene fra armen. Med andre ord, trening hvor blodsirkulasjonen er stødig og selve klokken er i konstant kontakt med huden. Et tips er å bruke klokken høyere opp på armen, sensoren leser av blodsirkulasjonen gjennom kroppsvevet og jo mer vev du har desto bedre. 

Batteritid

Batteriet lader ut fortere jo flere funksjoner du har i gang, og de timene som er angitt i testen er når du konstant har klokken i aktiv treningsmodus, koblet til en telefon.  

Funksjoner

Billigere varianter har enklere utvalg av funksjoner slik som tempo og distanse. Dyrere klokker kan anvendes til mer spesifikk trening. Finn ut når og hvorfor du skal anvende klokken før du går til innkjøp av en. 

Vanntetthet (statisk og dynamisk trykk)

Pulsklokkens vanntetthet kommuniseres i antall meter klokken tåler, noe som ikke ordrett betyr meter nedenfor havoverflaten men heller retter seg mot trykket. 

3 ATM/30 meter = Vannbeskyttet, klokken takler å bli nedsunket. 
5 ATM/50 meter = Vanntett, klokken takler sporadiske, korte tilfeller i vannet. 
10 ATM/100 meter = Vanntett, klokken takler bading og svømming. 
20 ATM/200 meter = Vanntett, klokken takler dykking. 

TESTPANELETS VURDERING 

Suunto 3 FitnessTest av:

Veiledende pris: 2 295 kroner. 

Finnes i fargene: , , , og 

Passer til: Nybegynneren som på en smidig måte vil kunne analysere treningen på et grunnleggende nivå. Passer ikke til deg som krever alt for mange funksjoner av klokken din. 

Passform: En myk klokke som sitter behagelig på håndleddet. Den er både lett og nett, ikke klumpete slik mange andre modeller kan oppleves som.  

Fremste funksjon: Pulsmålingen på håndleddet er veldig bra og du henger raskt med på klokkens målinger, noe som resulterer i økt motivasjon. 

Brukervennlig: Når du begynner å prøve deg frem ved hjelp av knappene, kommer du til å innse at klokken er veldig lett å forstå seg på. Du behøver knapt å lese instruksjonsboken for å komme i gang med målingen av treningen din. Skjermen er veldig tydelig og du finner lett frem. 

Kort oppsummert: En nett klokke som gjør det mulig å måle søvnkvaliteten din, uten at det føles som at du sover med en teglstein på håndleddet. Den passer perfekt for nybegynneren som ikke krever alt for mange funksjoner og finesser. Det mest merkbare under treningen var pulsmålingen som viser hvilken pulssone du ligger i. Det baner vei til å øke tempoet under treningsøktene for å komme opp i neste sone. Derfor er denne klokken en gitt vinner på spinningen. Etter treningen ser du en oppsummering over anstrengingen. Testpanelet savner derimot et overblikk over flere målinger på én og samme tid. Nå må du selv bytte mellom de ulike målingene underveis i økten. Klokken har vansker med å måle den nøyaktige distansen i starten og krever at du kalibrerer målingen ekstra nøye, slik at du kan få det beste ut av funksjonene i klokken. Du kan også koble den sammen med telefonen din og GPS for å få frem den nøyaktige strekningen du løper. Pluss for designet som gjør at klokken utmerker seg fint på håndleddet sammen med hverdagsklær eller dress. 

Kom i gang-guide! 

 1. Vekk klokken ved å koble den til en data via USB-kabelen. 
 2. Trykk på knappen i midten for å starte installasjonsguiden. Bruk den øverste og nederste knappen på høyre side for å bla, og den midterste for å bekrefte. 
 3. Last deretter ned Suunto-appen til telefonen din, der logger du aktivitetene dine samt tilkobler GPS-en som har oversikt over hastigheten, distansen og ruten.
 4. Du åpner appen og setter på telefonens bluetooth. 
 5. Trykk på klokkeikonet i det øverste venstre hjørnet i appen og trykker deretter på "pair" for å koble telefonen med klokken. Verifiser koblingen ved å skrive inn koden, som vises på klokken din, i appen. 

Polar M430Test av: 

Veiledende pris: 2 295 kroner. 

Finnes i fargene:  og 

Passer til: Hverdagsmosjonisten som er litt nysgjerrig på pulsen under løping og sykling. Det er ikke noe for deg som trener på avansert nivå, er multisporter, konkurrerer eller vil få statistikk på alt. 

Passform: Klokken sitter veldig behagelig på armen, men må plasseres nedenfor knokkelen på håndleddet for best mulig komfort. Armbåndet er mot den større retningen og sitter derfor bedre på et jevnt håndledd enn et tynt. 

Fremste funksjon: Testpanelet vil slå et slag for den klassiske målingen av tempo og distanse ved løping, som virkelig er en fryd å følge for deg som aldri har målt løpingen din tidligere.  

Brukervennlig: Veldig lett å bruke. Klokken har fem knapper med tilhørende symboler som forklarer hva hver knapp brukes til. Du forstår deg på menyene i klokken med en gang og kan lett navigere deg rundt uten å lese bruksanvisningen. 

Kort oppsummert: En klokke som er perfekt for deg som vil ha det enkleste markedet har å tilby når det kommer til pulsklokker. M430 har det grunnleggende utvalget av funksjoner og måler blant annet puls, distanse, hastighet og søvnkvalitet. Det er ingen avanserte funksjoner og retter seg dermed først og fremst til mosjonisten. Skjermen er stor og tydelig og du får et ekstra kick når du løper siden du kan holde oversikt på kroppen via klokken. Selv om det er en klokke som dekker grunnleggende utvalg av sporter, som løping, sykling og annen utendørs og innendørs sport, så skulle testpanelet ønske det var flere alternativer, for eksempel styrketrening. Klokken kan måle søvnkvaliteten og plinger til når du har vært for inaktiv i løpet av dagen, noe som er positivt for kontorrotten som slurver med korte pauser. Derimot synes deler av testpanelet at designet fører til at du først og fremst setter på deg denne klokken når du skal trene. Alt i alt en veldig prisverdig pulsklokke for deg som er nybegynner og vil ha en førstegangs modell som passer for alle. 

Kom i gang-guide! 

 1. Last ned programmet Polar FlowSynk og koble klokken din til dataen via USB-kabelen. Du lenkes automatisk til webtjenester Polar Flow (sørg bare for at du har internettilkobling). 
 2. Klikk på teksten "Mer informasjon" (eller kopier URL-adressen om ikke siden åpnes automatisk). 
 3. Lag en konto. Følg anvisningen og still inn innstillingene slik som tidsformat og arm samt fysiske innstillinger som lengde og alder. Klar! 

GARMIN-FENIX_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 8 595 kroner. 

Finnes i fargene: 

Passer til: Deg som krever alt fra en klokke og ikke nøyer deg med noe annet enn det mest avanserte markedet kan tilby.  

Passform: Klokken er like komfortabel på håndleddet når den er litt løs til hverdagsbruk, som når du spenner den ordentlig til når du skal på løpetur.  

Fremste funksjon: Det innebygde kartet som gjør det mulig å følge deg selv, slik som kartfunksjonen på telefonen. Selv om du løper deg vill er det veldig enkelt å navigere deg tilbake ved hjelp av klokken. 

Brukervennlig: Ettersom klokken har et par knapper og en stor tydelig skjerm, kan du lett navigere deg riktig. Du kan derimot få sjokk den første gangen du klikker rundt på grunn av alle funksjonene, men ta det med ro. Når du først forstår alt du kan gjøre, så blir det mye lettere.  

Kort oppsummert: Hvis du ser etter en pulsmåler, rundemåler, kart, navigasjon, musikk og ditt maksimale oksygenforbruk. Denne modellen har alt. Førsteinntrykket kan være at klokken er veldig stor, men det glemmer du så fort du får den på håndleddet. Du kommer til å overveldes av funksjoner og kan sitte timesvis å navigere deg rundt i klokken for å finne ut av ting du ikke egentlig visste at du kunne finne ut av med treningen din. Testpanelet ble litt avhengig av å vite hvordan søvnkvaliteten har vært, hvordan pulsen har gått en hel dag og hvilket stressnivå som har dominert den dagen. Pluss for at denne modellen er utrolig fin og kommer i flere ulike størrelser. Denne klokken retter seg først og fremst mot deg som trener på et avansert nivå og virkelig vil kunne analysere treningen din til hver minste detalj. Klokken koster mer enn de andre modellene og er derfor ingenting for nybegynneren. Testpanelet vil slå et slag for den tilhørende appen som er veldig bra! Et minus er musikkfunksjonen, som ikke helt er tilpasset for det nordiske markedet og kun tilbyr et par musikktjenester, radio eller MP3. Hvis denne hadde hatt Sportify, så hadde funksjonen fått full pott. 

Kom i gang-guide! 

 1. Last ned appen Garmin Connect, for å koble klokken sammen med telefonen (i stedet for å anvende Bluetooth). Plasser telefonen din ti meter fra klokken. 
 2. Trykk på knappen lengst til venstre av klokken for å starte den. Klokken og telefonen parres automatisk den første gangen du slår den på. Du kan også gjøre det manuelt ved å trykke ned knappen og samtidig trykke på ikonet med et telefonrør og bluetooth-tegnet på skjermen.  
 3. Følg instruksjonene. Klar!

SUUNTO-SPARTAN_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 2 495 kroner. 

Finnes i fargene: , , og 

Passer til: Statistikknerden som trener veldig mye. Ingenting for deg som er nybegynner og vil ha en lett klokke som dekker de grunnleggende funksjonene.  

Passform: Denne modellen er veldig deilig på håndleddet. Armbåndet oppleves som litt stort og passer derfor best for deg som har litt større håndledd.

Fremste funksjon: Klokken legger mye fokus på deg, for eksempel hvor dyp søvnen din egentlig er og hvordan hvilepulsen og restitueringen din ser ut i løpet av dagen, noe testpanelet liker.  

Brukervennlig: Veldig lett å forstå seg på og enkel å bruke. Krever ikke at du leser deg opp, du kan nesten begynne å bruke klokken med en gang. Veldig tydelig skjerm og du kan navigere deg rundt uten noen problem.  

Kort oppsummert: Sitter du ofte klistret fast i kontorstolen og ønsker en venn som kan dra deg opp i løpet av dagen? Spartan Trainer Wrist HR minner deg om dagens mål, både når det gjelder sted, bevegelse, søvn og trening. På den måten kan du raskt få inn en ny, mer aktiv rutine i hverdagen med ulike tips til treningsøktene. Testpanelet advarer om at statistikken kan bli vanedannende... Klokken er veldig stor, noe som fikk den kvinnelige delen av testpanelet til å tenke over om de ville bruke klokken til hverdags. Men etter at de kjente hvor behagelig klokken var på håndleddet endret alle meningen sin. Skrittelleren var ikke korrekt i starten og krever kalibrering for optimal bruk. Vil du investere i en treningsklokke som er så mye mer enn bare distanse og tempo, så er dette et bra alternativ for deg. Du får veldig mye for pengene. Hvis du anvender alle funksjonene er klokken mer enn verdt prisen sin. 

Kom i gang-guide! 

 1. Hold inne den øverste knappen på venstre side for å aktivere klokken. Start installasjonsguiden ved å trykke på skjermen. 
 2. Dra oppover eller nedover på skjermen, eventuelt bruker du den øverste eller nederste knappen, for å bla mellom alternativene. Bekreft ved å trykke på den midterste knappen.
 3. Lad telefonen via USB-kabelen. 
 4. Last ned SuuntoLink til dataen din for å få programoppdateringer til klokken.  
 5. Last ned appen Suunto Movescount og sørg for at du har Bluetooth på telefonen. 
 6. Gå inn i klokken for å tillate parkobling gjennom: Settings >> Connectivity. Scroll lengst ned og sørg for at Discover er grønt. 
 7. Du åpner appen og trykker på installasjonsikonet i det øverste høyre hjørnet. Trykk deretter på pulsikonet. Når du finner klokken trykker du på Pair. Oppgi til slutt koden som vises i klokken. Klart!  

GARMIN-FORERUNNER_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 4 795 kroner. 

Finnes i fargene:

Passer til: Både nybegynneren og du som trener på et mer avansert nivå. Superatleten ønsker seg nok litt mer når det gjelder detaljer i statistikken.  

Passform: En lett og nett klokke sammenlignet med andre modeller. Armbåndet er veldig behagelig og sitter perfekt på håndleddet uten å gnage.

Fremste funksjon: Testpanelet var veldig interessert i svømmefunksjonen hvor klokken har kontroll på distanse, tempo og antall svømmetak i bassenget. Gøy! 

Brukervennlig: Klokken har fem knapper som det er lett å forstå når og i hvilken rekkefølge de skal anvendes. Det er noen små ord ved hver knapp som forklarer funksjonen, et pluss for det. Knappene kan i starten være litt vanskelige å trykke ned, men blir lettere etter bruk.  

Kort oppsummert: En fin og nett klokke som har mange funksjoner som viser mye statistikk, som du med fordel enkelt kan lese av i den tilhørende appen. Der kan du se alt fra treningstid til resultat i ulike aldersgrupper. Pulssonene fungerer veldig bra og forenkler og fører deg gjennom treningsøkten. Det som derimot er litt mer kronglete var funksjonen hvor du kan høre på musikk via telefonen, hvor tanken er at du skal kunne legge igjen telefonen hjemme. Testpanelet skulle ønske man kunne fått inn Spotify-lister, noe som ikke går per dags dato. Hvis du ser etter en klokke du kan anvende under både løping og sykling, utendørs og innendørs, så har du funnet den perfekte klokken. Testpanelet har vært fornøyde ved hver eneste treningsøkt. Takket være det stilrene designet kan du også anvende denne modellen i hverdagen, uten at det gir et klumpete inntrykk. Batteritiden er fantastisk – testpanelet anvendte klokken daglig, inkludert treningsøkter, og måtte knapt lade den. Stort plus!

Kom i gang-guide! 

 1. Last ned appen Garmin Connect, for å koble klokken sammen med telefonen (i stedet for å anvende bluetooth). Plasser telefonen din innenfor ti meter fra klokken.  
 2. Trykk på knappen lengst til venstre av klokken for å starte den. Klokken og telefonen parres automatisk den første gangen du slår den på. Du kan også gjøre det manuelt ved å trykke ned knappen og samtidig trykke på ikonet med et telefonrør og bluetooth-tegnet på skjermen.  
 3. Følg instruksjonene. Klar!

POLAR-M200_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 1 495 kroner. 

Finnes i fargene: , samt utbyttbart armbånd i

Passer til: Du som er nybegynner og ser etter en klokke med grunnleggende utvalg for en rimelig penge. Atleten vil ha mer funksjoner og et display som viser puls, hastighet og distanse samtidig.  

Passform: Akkurat som andre pulsklokker tok det litt tid å venne seg til en større klokke på håndleddet. Når du har blitt vant til det, så vil du ikke ta av klokken. Den blir fort en del av deg. 

Fremste funksjon: Det beste med denne klokken er målingen av hvor aktiv du er i løpet av dagen for å få et overblikk over hverdagsmosjonen. Det er plutselig gøy å samle skritt til og fra kopirommet!  

Brukervennlig: Klokken har bare to knapper som gjør det nesten umulig å klikke feil. Du navigerer deg veldig lett gjennom menyene uten at du behøver å lese instruksjonsboken. Pluss for den tilhørende appen som samler all statistikk. 

Kort oppsummert: En veldig prisverdig klokke for deg som ikke eier noen klokke per dags dato og vil begynne å følge treningsutviklingen din. Det kan være litt vrient å få en nøyaktig måling av søvnkvaliteten siden den varierte veldig mye under testen av klokken. Så vær ekstra nøye med at klokken sitter stramt på håndleddet, eller sett den litt høyere opp på underarmen for en mer korrekt måling. De fremste bruksområdene for denne klokken er løping, gåturer og som hverdagsklokke som måler puls og skritt. Den kunne fått enda høyere score hvis displayet hadde vist flere ulike målinger samtidig under løpeturen. Enkelt og stilrent design som gjør at den passer perfekt på jobben. Det beste men klokken er at den er veldig enkel å bruke og du får en bra første klokke for en fin pris. 

Kom i gang-guide! 

 1. Last ned programmet Polar FlowSynk og koble til klokken med en data via USB-kabelen. Du lenkes automatiskt til webtjenesten Polar Flow (bare sørg for at du har internettilkobling). 
 2. Klikk på teksten ”Mer informasjon” (eller kopier URL-adressen om siden ikke åpnes automatisk).  
 3. Lag en konto. Følg anvisningen for stille inn produktinnstillingene slik som tidsformat og arm samt fysiske innstillinger som lengde og alder. Klar!  

SHOP HER:

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

adidas ultimafusion female
Mote & trender

Slik velger du riktige treningssko

3 dager siden
Pegasus 36 test
Mote & trender

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

17 aug 2019
höstens hetaste tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

16 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Mote & trender

Alt du vil vite om den nye Nike Joyride-familien!!

15 aug 2019
Viking header
Mote & trender

Test: Tre bra gummistøvler til barn og junior

09 aug 2019
blacc running
Mote & trender

Test: Den nye løpekolleksjonen fra Blacc er lett som en fjær

02 aug 2019
Magväskor
Mote & trender

Trend: Rumpetasken alle snakker om

31 jul 2019
Reebok löparskor
Mote & trender

Test! Topp 3 beste løpesko fra Reebok

31 jul 2019
Trender
Mote & trender

Bli med på trendsafari – her er sesongens heteste plagg

30 jul 2019
Tights Puma
Mote & trender

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons
Mote & trender

Den ultimate guiden: Slik bør du tenke når du kjøper en skalljakke til et barn

24 jul 2019
Sneakers på bröllop
Mote & trender

Kan jeg bruke sneakers i bryllup?

23 jul 2019
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

17 jul 2019
Barnskor
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

16 jul 2019
Nike löparskor
Mote & trender

Forskjellen på løpeskoene fra Nike

11 jul 2019
Fruktmönster
Mote & trender

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

10 jul 2019
Metcon 5 testbild
Mote & trender

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Mote & trender

Alt du bør vite om nye Nike Metcon 5

08 jul 2019
Test: löparshorts header
Mote & trender

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Kompressionskläder header
Mote & trender

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

01 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Mote & trender

Slik styler du din crop top

28 jun 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Mote & trender

Alt du trenger å vite om dine nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Minitest pulseboost header
Mote & trender

Minitest: Så bra er løpeskoene Pulseboost HD fra Adidas

27 jun 2019
Asics header
Mote & trender

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

25 jun 2019
test stabila löparskor
Mote & trender

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

23 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Mote & trender

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

19 jun 2019
puma hybrid
Mote & trender

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

16 jun 2019
Birkenstock rosa
Mote & trender

Slik tar du vare på dine Birkenstock

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Mote & trender

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

08 jun 2019
Nike träningssko
Mote & trender

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

06 jun 2019
Kari Traa
Mote & trender

Guide: Velg riktig treningsveske

06 jun 2019
header-väskor.jpg
Mote & trender

TEST: De beste treningsveskene våre

06 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Mote & trender

Lettere og smidigere – nyheten Pegasus 36 er her!

06 jun 2019
yogatights blacc
Mote & trender

Slik velger du yogatights

06 jun 2019
Superga 2750
Mote & trender

Superga – de eneste tøyskoene du trenger

30 may 2019
Saint Loye
Mote & trender

Tenk over dette når du skal kjøpe ridebukser

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony
Mote & trender

Derfor skal barnet ditt leke i løpesko

29 may 2019
Nike
Mote & trender

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

28 may 2019
Teva Hurricane
Mote & trender

Tips! Sommerens beste funksjonelle sandaler

27 may 2019
segling
Mote & trender

Guide: Kle deg riktig for seiling

27 may 2019
more news
adidas ultimafusion female

Slik velger du riktige treningssko

Du er nok helt klar over at du trenger ulike sko til ulike treningsformer. Men hvilke sko er egentlig best til hva? Her finner du ut hvilke treningssko som er best for deg.

3 dager siden
Mote & trender
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

Nylig ble det lansert en ny skomodell i Pegasus-familien, nemlig Nike Air Zoom Pegasus 36. Vi har latt vårt erfarne testpanel teste modellen i løpesporet. Her er resultatet!

17 aug 2019
Mote & trender
höstens hetaste tights

Stor test av treningstights

Høy midje, dyreprint eller klassisk svart? Testpanelet vårt har testet treningstights til dame fra Aidas, Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

16 aug 2019
Mote & trender
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt du vil vite om den nye Nike Joyride-familien!!

Dette er løpeskoen som fungerer like bra for eliteutøvere som for deg som er mosjonist. Med små fargerike skumkuler i sålen, utgjør Joyride Run Flyknit den siste puslebiten i Nike sitt store utvalg. Dette er den nye, veldempende løpeskoen som vil ta sin plass i skohyllen!

15 aug 2019
Mote & trender
Viking header

Test: Tre bra gummistøvler til barn og junior

Vanndammer og sølepytter som man kan leke i er ofte to grunner til at barn liker høsten, men det er ikke like morsomt for foreldrene. Det lille testpanelet til Sportamore har testet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlene som er best i test.

09 aug 2019
Mote & trender
blacc running

Test: Den nye løpekolleksjonen fra Blacc er lett som en fjær

Blacc har gjort det igjen – nå er den nye løpekolleksjonen her. Plaggene er funksjonelle, trendy og passer til alle løpere. Uansett om du løper 3 kilometer eller 3 mil, bør du sjekke ut denne testen som har satt noen av plaggene i kolleksjonen på prøve!

02 aug 2019
Mote & trender
Magväskor

Trend: Rumpetasken alle snakker om

Har du ikke fått med deg at rumpetasken er tilbake i motebildet? Sannsynligvis har du det! Her er alt du bør vite om sesongens mest trendy tilbehør.

31 jul 2019
Mote & trender
Reebok löparskor

Test! Topp 3 beste løpesko fra Reebok

Våre Reebok running-ambassadører har løpt i Reebok sine løpesko hele sommeren. Her evaluerer de passform, komfort og funksjon ved de tre mest populære modellene.

31 jul 2019
Mote & trender
Trender

Bli med på trendsafari – her er sesongens heteste plagg

Safarilook, blandede tiår og en bucket hat – her er sesongens nyheter som du ikke kan gå glipp av.

30 jul 2019
Mote & trender
Tights Puma

Test! 3 trendy tights fra Puma

Det er ingen tvil om at man skal satse på neon i høst. Motegiganten Puma har lansert tre nye treningstights med kule detaljer. Testpanelet vårt har testet ut samtlige på treningssenteret og på løpetur.

24 jul 2019
Mote & trender
didriksons

Den ultimate guiden: Slik bør du tenke når du kjøper en skalljakke til et barn

En veldig bra skalljakke er et must ved aktivitet og lek. Her er alt du bør å tenke over.

24 jul 2019
Mote & trender
Sneakers på bröllop

Kan jeg bruke sneakers i bryllup?

Bryllupssesongen er her og det blir stadig vanskeligere å vite hva man skal ha på seg for å være riktig kledd. Er det greit med sneakers i bryllup? Moteeksperten svarer!

23 jul 2019
Mote & trender
didrikson kids

Alt du trenger til barnehagestart

Skal barnet ditt starte i barnehagen? Mange spørsmål dukker opp angående hva barnet ditt trenger når han eller hun skal begynne i barnehagen. Vi har laget en sjekkliste som du kan bruke.

17 jul 2019
Mote & trender
Barnskor

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

Å finne velsittende vinterstøvler til minstemann i familien er lettere sagt enn gjort. Her er tipsene som gjør sesongens innkjøp av sko til barna mye enklere.

16 jul 2019
Mote & trender
Nike löparskor

Forskjellen på løpeskoene fra Nike

Her forklarer vi forskjellen på Pegasus, Pegasus Turbo og Zoom Fly.

11 jul 2019
Mote & trender