HEADER_NO.jpg

Stor test! De beste pulsklokkene våre i alle prisklasser

Er du på jakt etter en ny pulsklokke? Vi har testet 6 av våre beste modeller – både dyre multiklokker og enklere varianter som er snille mot lommeboka.

For å avgjøre hvilken pulsklokke som skal sitte på håndleddet ditt fremover, så er det noen ting det kan være fint å vite. Om du vet hvilke funksjoner som er viktige for deg, så blir det også lettere å finne en pulsklokke i en prisklasse som matcher nettopp dine behov. 

Distanse og tempo

Vi har alle ulik lengde på løpesteget og det kan bli problematisk når det gjelder standardinnstillingen på klokken for nettopp hastighet, steg og avstand. Ha i bakhodet at du må kalibrere målingen til din personlig strekning og dine bevegelser. Dra for eksempel til en 400-meters bane eller en lengre strekning hvor du vet akkurat hvor lang den er. Løp deretter strekningen med klokken og juster resultatet som klokken angir etter hvor lang løperunden egentlig er. Du kan også får en korrekt distanse om du kobler sammen klokken med telefonen din og aktiverer stedstjenester slik at GPS-en tilkobles. 

Pulssensor

Alle klokkene i testen har pulsmåling på håndleddet, noe som passer best for aktiviteter hvor klokken hele tiden kan lese av pulsdataene fra armen. Med andre ord, trening hvor blodsirkulasjonen er stødig og selve klokken er i konstant kontakt med huden. Et tips er å bruke klokken høyere opp på armen, sensoren leser av blodsirkulasjonen gjennom kroppsvevet og jo mer vev du har desto bedre. 

Batteritid

Batteriet lader ut fortere jo flere funksjoner du har i gang, og de timene som er angitt i testen er når du konstant har klokken i aktiv treningsmodus, koblet til en telefon.  

Funksjoner

Billigere varianter har enklere utvalg av funksjoner slik som tempo og distanse. Dyrere klokker kan anvendes til mer spesifikk trening. Finn ut når og hvorfor du skal anvende klokken før du går til innkjøp av en. 

Vanntetthet (statisk og dynamisk trykk)

Pulsklokkens vanntetthet kommuniseres i antall meter klokken tåler, noe som ikke ordrett betyr meter nedenfor havoverflaten men heller retter seg mot trykket. 

3 ATM/30 meter = Vannbeskyttet, klokken takler å bli nedsunket. 
5 ATM/50 meter = Vanntett, klokken takler sporadiske, korte tilfeller i vannet. 
10 ATM/100 meter = Vanntett, klokken takler bading og svømming. 
20 ATM/200 meter = Vanntett, klokken takler dykking. 

TESTPANELETS VURDERING 

SUUNTO-FITNESS-3_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 2 295 kroner. 

Finnes i fargene: , , , og 

Passer til: Nybegynneren som på en smidig måte vil kunne analysere treningen på et grunnleggende nivå. Passer ikke til deg som krever alt for mange funksjoner av klokken din. 

Passform: En myk klokke som sitter behagelig på håndleddet. Den er både lett og nett, ikke klumpete slik mange andre modeller kan oppleves som.  

Fremste funksjon: Pulsmålingen på håndleddet er veldig bra og du henger raskt med på klokkens målinger, noe som resulterer i økt motivasjon. 

Brukervennlig: Når du begynner å prøve deg frem ved hjelp av knappene, kommer du til å innse at klokken er veldig lett å forstå seg på. Du behøver knapt å lese instruksjonsboken for å komme i gang med målingen av treningen din. Skjermen er veldig tydelig og du finner lett frem. 

Kort oppsummert: En nett klokke som gjør det mulig å måle søvnkvaliteten din, uten at det føles som at du sover med en teglstein på håndleddet. Den passer perfekt for nybegynneren som ikke krever alt for mange funksjoner og finesser. Det mest merkbare under treningen var pulsmålingen som viser hvilken pulssone du ligger i. Det baner vei til å øke tempoet under treningsøktene for å komme opp i neste sone. Derfor er denne klokken en gitt vinner på spinningen. Etter treningen ser du en oppsummering over anstrengingen. Testpanelet savner derimot et overblikk over flere målinger på én og samme tid. Nå må du selv bytte mellom de ulike målingene underveis i økten. Klokken har vansker med å måle den nøyaktige distansen i starten og krever at du kalibrerer målingen ekstra nøye, slik at du kan få det beste ut av funksjonene i klokken. Du kan også koble den sammen med telefonen din og GPS for å få frem den nøyaktige strekningen du løper. Pluss for designet som gjør at klokken utmerker seg fint på håndleddet sammen med hverdagsklær eller dress. 

Kom i gang-guide! 

 1. Vekk klokken ved å koble den til en data via USB-kabelen. 
 2. Trykk på knappen i midten for å starte installasjonsguiden. Bruk den øverste og nederste knappen på høyre side for å bla, og den midterste for å bekrefte. 
 3. Last deretter ned Suunto-appen til telefonen din, der logger du aktivitetene dine samt tilkobler GPS-en som har oversikt over hastigheten, distansen og ruten.
 4. Du åpner appen og setter på telefonens bluetooth. 
 5. Trykk på klokkeikonet i det øverste venstre hjørnet i appen og trykker deretter på "pair" for å koble telefonen med klokken. Verifiser koblingen ved å skrive inn koden, som vises på klokken din, i appen. 

POLAR-M430_NO.jpgTest av: 

Veiledende pris: 2 295 kroner. 

Finnes i fargene:  og 

Passer til: Hverdagsmosjonisten som er litt nysgjerrig på pulsen under løping og sykling. Det er ikke noe for deg som trener på avansert nivå, er multisporter, konkurrerer eller vil få statistikk på alt. 

Passform: Klokken sitter veldig behagelig på armen, men må plasseres nedenfor knokkelen på håndleddet for best mulig komfort. Armbåndet er mot den større retningen og sitter derfor bedre på et jevnt håndledd enn et tynt. 

Fremste funksjon: Testpanelet vil slå et slag for den klassiske målingen av tempo og distanse ved løping, som virkelig er en fryd å følge for deg som aldri har målt løpingen din tidligere.  

Brukervennlig: Veldig lett å bruke. Klokken har fem knapper med tilhørende symboler som forklarer hva hver knapp brukes til. Du forstår deg på menyene i klokken med en gang og kan lett navigere deg rundt uten å lese bruksanvisningen. 

Kort oppsummert: En klokke som er perfekt for deg som vil ha det enkleste markedet har å tilby når det kommer til pulsklokker. M430 har det grunnleggende utvalget av funksjoner og måler blant annet puls, distanse, hastighet og søvnkvalitet. Det er ingen avanserte funksjoner og retter seg dermed først og fremst til mosjonisten. Skjermen er stor og tydelig og du får et ekstra kick når du løper siden du kan holde oversikt på kroppen via klokken. Selv om det er en klokke som dekker grunnleggende utvalg av sporter, som løping, sykling og annen utendørs og innendørs sport, så skulle testpanelet ønske det var flere alternativer, for eksempel styrketrening. Klokken kan måle søvnkvaliteten og plinger til når du har vært for inaktiv i løpet av dagen, noe som er positivt for kontorrotten som slurver med korte pauser. Derimot synes deler av testpanelet at designet fører til at du først og fremst setter på deg denne klokken når du skal trene. Alt i alt en veldig prisverdig pulsklokke for deg som er nybegynner og vil ha en førstegangs modell som passer for alle. 

Kom i gang-guide! 

 1. Last ned programmet Polar FlowSynk og koble klokken din til dataen via USB-kabelen. Du lenkes automatisk til webtjenester Polar Flow (sørg bare for at du har internettilkobling). 
 2. Klikk på teksten "Mer informasjon" (eller kopier URL-adressen om ikke siden åpnes automatisk). 
 3. Lag en konto. Følg anvisningen og still inn innstillingene slik som tidsformat og arm samt fysiske innstillinger som lengde og alder. Klar! 

GARMIN-FENIX_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 8 595 kroner. 

Finnes i fargene: 

Passer til: Deg som krever alt fra en klokke og ikke nøyer deg med noe annet enn det mest avanserte markedet kan tilby.  

Passform: Klokken er like komfortabel på håndleddet når den er litt løs til hverdagsbruk, som når du spenner den ordentlig til når du skal på løpetur.  

Fremste funksjon: Det innebygde kartet som gjør det mulig å følge deg selv, slik som kartfunksjonen på telefonen. Selv om du løper deg vill er det veldig enkelt å navigere deg tilbake ved hjelp av klokken. 

Brukervennlig: Ettersom klokken har et par knapper og en stor tydelig skjerm, kan du lett navigere deg riktig. Du kan derimot få sjokk den første gangen du klikker rundt på grunn av alle funksjonene, men ta det med ro. Når du først forstår alt du kan gjøre, så blir det mye lettere.  

Kort oppsummert: Hvis du ser etter en pulsmåler, rundemåler, kart, navigasjon, musikk og ditt maksimale oksygenforbruk. Denne modellen har alt. Førsteinntrykket kan være at klokken er veldig stor, men det glemmer du så fort du får den på håndleddet. Du kommer til å overveldes av funksjoner og kan sitte timesvis å navigere deg rundt i klokken for å finne ut av ting du ikke egentlig visste at du kunne finne ut av med treningen din. Testpanelet ble litt avhengig av å vite hvordan søvnkvaliteten har vært, hvordan pulsen har gått en hel dag og hvilket stressnivå som har dominert den dagen. Pluss for at denne modellen er utrolig fin og kommer i flere ulike størrelser. Denne klokken retter seg først og fremst mot deg som trener på et avansert nivå og virkelig vil kunne analysere treningen din til hver minste detalj. Klokken koster mer enn de andre modellene og er derfor ingenting for nybegynneren. Testpanelet vil slå et slag for den tilhørende appen som er veldig bra! Et minus er musikkfunksjonen, som ikke helt er tilpasset for det nordiske markedet og kun tilbyr et par musikktjenester, radio eller MP3. Hvis denne hadde hatt Sportify, så hadde funksjonen fått full pott. 

Kom i gang-guide! 

 1. Last ned appen Garmin Connect, for å koble klokken sammen med telefonen (i stedet for å anvende Bluetooth). Plasser telefonen din ti meter fra klokken. 
 2. Trykk på knappen lengst til venstre av klokken for å starte den. Klokken og telefonen parres automatisk den første gangen du slår den på. Du kan også gjøre det manuelt ved å trykke ned knappen og samtidig trykke på ikonet med et telefonrør og bluetooth-tegnet på skjermen.  
 3. Følg instruksjonene. Klar!

SUUNTO-SPARTAN_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 2 495 kroner. 

Finnes i fargene: , , og 

Passer til: Statistikknerden som trener veldig mye. Ingenting for deg som er nybegynner og vil ha en lett klokke som dekker de grunnleggende funksjonene.  

Passform: Denne modellen er veldig deilig på håndleddet. Armbåndet oppleves som litt stort og passer derfor best for deg som har litt større håndledd.

Fremste funksjon: Klokken legger mye fokus på deg, for eksempel hvor dyp søvnen din egentlig er og hvordan hvilepulsen og restitueringen din ser ut i løpet av dagen, noe testpanelet liker.  

Brukervennlig: Veldig lett å forstå seg på og enkel å bruke. Krever ikke at du leser deg opp, du kan nesten begynne å bruke klokken med en gang. Veldig tydelig skjerm og du kan navigere deg rundt uten noen problem.  

Kort oppsummert: Sitter du ofte klistret fast i kontorstolen og ønsker en venn som kan dra deg opp i løpet av dagen? Spartan Trainer Wrist HR minner deg om dagens mål, både når det gjelder sted, bevegelse, søvn og trening. På den måten kan du raskt få inn en ny, mer aktiv rutine i hverdagen med ulike tips til treningsøktene. Testpanelet advarer om at statistikken kan bli vanedannende... Klokken er veldig stor, noe som fikk den kvinnelige delen av testpanelet til å tenke over om de ville bruke klokken til hverdags. Men etter at de kjente hvor behagelig klokken var på håndleddet endret alle meningen sin. Skrittelleren var ikke korrekt i starten og krever kalibrering for optimal bruk. Vil du investere i en treningsklokke som er så mye mer enn bare distanse og tempo, så er dette et bra alternativ for deg. Du får veldig mye for pengene. Hvis du anvender alle funksjonene er klokken mer enn verdt prisen sin. 

Kom i gang-guide! 

 1. Hold inne den øverste knappen på venstre side for å aktivere klokken. Start installasjonsguiden ved å trykke på skjermen. 
 2. Dra oppover eller nedover på skjermen, eventuelt bruker du den øverste eller nederste knappen, for å bla mellom alternativene. Bekreft ved å trykke på den midterste knappen.
 3. Lad telefonen via USB-kabelen. 
 4. Last ned SuuntoLink til dataen din for å få programoppdateringer til klokken.  
 5. Last ned appen Suunto Movescount og sørg for at du har Bluetooth på telefonen. 
 6. Gå inn i klokken for å tillate parkobling gjennom: Settings >> Connectivity. Scroll lengst ned og sørg for at Discover er grønt. 
 7. Du åpner appen og trykker på installasjonsikonet i det øverste høyre hjørnet. Trykk deretter på pulsikonet. Når du finner klokken trykker du på Pair. Oppgi til slutt koden som vises i klokken. Klart!  

GARMIN-FORERUNNER_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 4 795 kroner. 

Finnes i fargene:

Passer til: Både nybegynneren og du som trener på et mer avansert nivå. Superatleten ønsker seg nok litt mer når det gjelder detaljer i statistikken.  

Passform: En lett og nett klokke sammenlignet med andre modeller. Armbåndet er veldig behagelig og sitter perfekt på håndleddet uten å gnage.

Fremste funksjon: Testpanelet var veldig interessert i svømmefunksjonen hvor klokken har kontroll på distanse, tempo og antall svømmetak i bassenget. Gøy! 

Brukervennlig: Klokken har fem knapper som det er lett å forstå når og i hvilken rekkefølge de skal anvendes. Det er noen små ord ved hver knapp som forklarer funksjonen, et pluss for det. Knappene kan i starten være litt vanskelige å trykke ned, men blir lettere etter bruk.  

Kort oppsummert: En fin og nett klokke som har mange funksjoner som viser mye statistikk, som du med fordel enkelt kan lese av i den tilhørende appen. Der kan du se alt fra treningstid til resultat i ulike aldersgrupper. Pulssonene fungerer veldig bra og forenkler og fører deg gjennom treningsøkten. Det som derimot er litt mer kronglete var funksjonen hvor du kan høre på musikk via telefonen, hvor tanken er at du skal kunne legge igjen telefonen hjemme. Testpanelet skulle ønske man kunne fått inn Spotify-lister, noe som ikke går per dags dato. Hvis du ser etter en klokke du kan anvende under både løping og sykling, utendørs og innendørs, så har du funnet den perfekte klokken. Testpanelet har vært fornøyde ved hver eneste treningsøkt. Takket være det stilrene designet kan du også anvende denne modellen i hverdagen, uten at det gir et klumpete inntrykk. Batteritiden er fantastisk – testpanelet anvendte klokken daglig, inkludert treningsøkter, og måtte knapt lade den. Stort plus!

Kom i gang-guide! 

 1. Last ned appen Garmin Connect, for å koble klokken sammen med telefonen (i stedet for å anvende bluetooth). Plasser telefonen din innenfor ti meter fra klokken.  
 2. Trykk på knappen lengst til venstre av klokken for å starte den. Klokken og telefonen parres automatisk den første gangen du slår den på. Du kan også gjøre det manuelt ved å trykke ned knappen og samtidig trykke på ikonet med et telefonrør og bluetooth-tegnet på skjermen.  
 3. Følg instruksjonene. Klar!

POLAR-M200_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 1 495 kroner. 

Finnes i fargene: , samt utbyttbart armbånd i

Passer til: Du som er nybegynner og ser etter en klokke med grunnleggende utvalg for en rimelig penge. Atleten vil ha mer funksjoner og et display som viser puls, hastighet og distanse samtidig.  

Passform: Akkurat som andre pulsklokker tok det litt tid å venne seg til en større klokke på håndleddet. Når du har blitt vant til det, så vil du ikke ta av klokken. Den blir fort en del av deg. 

Fremste funksjon: Det beste med denne klokken er målingen av hvor aktiv du er i løpet av dagen for å få et overblikk over hverdagsmosjonen. Det er plutselig gøy å samle skritt til og fra kopirommet!  

Brukervennlig: Klokken har bare to knapper som gjør det nesten umulig å klikke feil. Du navigerer deg veldig lett gjennom menyene uten at du behøver å lese instruksjonsboken. Pluss for den tilhørende appen som samler all statistikk. 

Kort oppsummert: En veldig prisverdig klokke for deg som ikke eier noen klokke per dags dato og vil begynne å følge treningsutviklingen din. Det kan være litt vrient å få en nøyaktig måling av søvnkvaliteten siden den varierte veldig mye under testen av klokken. Så vær ekstra nøye med at klokken sitter stramt på håndleddet, eller sett den litt høyere opp på underarmen for en mer korrekt måling. De fremste bruksområdene for denne klokken er løping, gåturer og som hverdagsklokke som måler puls og skritt. Den kunne fått enda høyere score hvis displayet hadde vist flere ulike målinger samtidig under løpeturen. Enkelt og stilrent design som gjør at den passer perfekt på jobben. Det beste men klokken er at den er veldig enkel å bruke og du får en bra første klokke for en fin pris. 

Kom i gang-guide! 

 1. Last ned programmet Polar FlowSynk og koble til klokken med en data via USB-kabelen. Du lenkes automatiskt til webtjenesten Polar Flow (bare sørg for at du har internettilkobling). 
 2. Klikk på teksten ”Mer informasjon” (eller kopier URL-adressen om siden ikke åpnes automatisk).  
 3. Lag en konto. Følg anvisningen for stille inn produktinnstillingene slik som tidsformat og arm samt fysiske innstillinger som lengde og alder. Klar!  

SHOP HER:

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg
Mote & trender

Yes! Nå har vi fått inn Nike Plus size collection

21 timer siden
Puma Jaab XT
Mote & trender

Vi har testet Pumas nye treningssko, Jaab XT

23 timer siden
Saucony.png
Mote & trender

10 grunner til å elske Saucony Kinvara

1 dag siden
Blacc yoga
Mote & trender

Vårlige nyheter fra Blacc yoga

2 dager siden
TommySport
Mote & trender

Hei Tommy Sport!

5 dager siden
Peak Chill Zip Hood Womanpng
Mote & trender

Her er din nye må ha-genser fra Peak Performance!

6 dager siden
Sport-bh Nike Tech Pack
Mote & trender

Sportamores store guide til riktig sports-BH

10 feb 2019
Seamlesstights
Mote & trender

Endelig! Vi tester seamless tights

08 feb 2019
Miniband
Mote & trender

Test: Våre beste miniband

08 feb 2019
Adidas Exhibit Pack
Mote & trender

Guide: Finn de rette fotballskoene fra Adidas

05 feb 2019
svea_sneakers.jpg
Mote & trender

12 røde kjøp til Valentinsdagen

01 feb 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Test! Prisgunstige sports-BH'er fra Blacc

01 feb 2019
Nike Epic React Flyknit2.png
Mote & trender

Alt du vil vite om Nike Epic React Flyknit 2

31 jan 2019
JR BLACKBURN
Mote & trender

Pakkeliste til fjellturen med barna

30 jan 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg
Mote & trender

8 ting du må ha med deg på solferien

30 jan 2019
No_adidas_header.jpg
Mote & trender

Best i test! Så bra er den nye vindjakken fra Adidas

30 jan 2019
NO-Header.jpg
Mote & trender

Vanntette tursko som er best i test

30 jan 2019
Nike TechPack1.png
Mote & trender

Fremtidens treningskolleksjon er her

28 jan 2019
adidas quarterstrike.jpg
Mote & trender

8 must-haves for ham

25 jan 2019
björn borg pants.jpg
Mote & trender

10 nyheter til henne

25 jan 2019
Sequence 01.00_00_16_01.Still002.jpg
Mote & trender

Café x Björn Borg

25 jan 2019
Byks_Karitraa.png
Mote & trender

Vårens sneakersnyheter fra Kari Traa

25 jan 2019
Craft_SS19_Studio_0002_1907305-999000.jpg
Mote & trender

Nyheten Craft Studio Collection er her!

22 jan 2019
Puma XT Fuse
Mote & trender

De beste håndballskoene i 2019

20 jan 2019
NO_HEADER.png
Mote & trender

Vi tester X-fitsko fra Nike

20 jan 2019
UA Hovr
Mote & trender

Løpeskoene du ikke vil gå glipp av i 2019

20 jan 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Mote & trender

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

18 jan 2019
NO-Header.jpg
Mote & trender

Best i test! Vinterens varme parkas

18 jan 2019
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg
Mote & trender

Slik tar du vare på din sports-BH

16 jan 2019
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg
Mote & trender

8 tightsnyheter 2019

15 jan 2019
NO-header.jpg
Mote & trender

Stor test! Treningstights med høy midje

15 jan 2019
Salomon.jpg
Mote & trender

8 sklisikre sko på vinteren

10 jan 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Test: Superundertøy til langrennsløping!

10 jan 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Vi tester Wytes mest populære jakker

07 jan 2019
sweatshirt_nike.jpg
Mote & trender

Et fint nytt treningsår! 9 kupp for ham

04 jan 2019
Adidas_brajpg
Mote & trender

8 nye treningsfavoritter for henne

04 jan 2019
Casall Sculpture 2.0
Mote & trender

Nå har Casalls Sculpture tights blitt squat proof

02 jan 2019
NO-DAM-Header.jpg
Mote & trender

TEST! Våre beste kompresjonstights

28 dec 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Best i test! Sports-BH med mye støtte

28 dec 2018
K2 pjäxor
Mote & trender

Finn de rette damestøvlene fra K2

25 dec 2018
more news
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg

Yes! Nå har vi fått inn Nike Plus size collection

Endelig finner du et større utvalg av størrelser fra Nike hos oss på Sportamore. Her er alt du vil vite om Nikes Plus size-kolleksjon.

Mote & trender
Puma Jaab XT

Vi har testet Pumas nye treningssko, Jaab XT

Puma lanserer nå sitt nyeste tilskudd i treningsgarderoben, med bokseringen som inspirasjon. Nyheten Jaab XT er en perfekt kombinasjon av komfort, fleksibilitet og demping.

Mote & trender
Saucony.png

10 grunner til å elske Saucony Kinvara

I anledning 10-års jubileet til Sauconys bestselgende løpesko, Kinvara, gir vi deg 10 grunner til hvorfor denne modellen er så bra.

Mote & trender
Blacc yoga

Vårlige nyheter fra Blacc yoga

Solen har endelig begynt å titte frem og det feirer vi med vårnyheter fra Blacc yoga. Her er plaggene du ikke bør gå glipp av!

Mote & trender
TommySport

Hei Tommy Sport!

Det amerikanske merket Tommy Hilfiger har lansert en sporty kolleksjon, og nå finnes Tommy Sport hos oss på Sportamore.

Mote & trender
Peak Chill Zip Hood Womanpng

Her er din nye må ha-genser fra Peak Performance!

Den er myk, den er varm og den fungerer til alt. Chill Zip Hood fra Peak Performance har alt man ser etter i en bra genser.

Mote & trender
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Adidas Exhibit Pack

Guide: Finn de rette fotballskoene fra Adidas

Det trenger ikke være så vanskelig å kjøpe fotballsko på nettet. Testpanelet vårt guider deg blant Adidas sine signaturmodeller.

Mote & trender
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test! Prisgunstige sports-BH'er fra Blacc

Det er ikke bare smak og behag som styrer hva man går til innkjøp av når det gjelder treningsklær. Man skal også ta hensyn til lommeboken! Her er fem prisgunstige sports-BH'er fra Blacc.

Mote & trender
Nike Epic React Flyknit2.png

Alt du vil vite om Nike Epic React Flyknit 2

Med Nikes mykeste demping noen gang er Epic React Flyknit en skomodell helt utenom det vanlige. Nå har superskoen blitt oppdatert.

Mote & trender
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender