HEADER_NO.jpg

Stor test! De beste pulsklokkene våre i alle prisklasser

Er du på jakt etter en ny pulsklokke? Vi har testet 6 av våre beste modeller – både dyre multiklokker og enklere varianter som er snille mot lommeboka.

For å avgjøre hvilken pulsklokke som skal sitte på håndleddet ditt fremover, så er det noen ting det kan være fint å vite. Om du vet hvilke funksjoner som er viktige for deg, så blir det også lettere å finne en pulsklokke i en prisklasse som matcher nettopp dine behov. 

Distanse og tempo

Vi har alle ulik lengde på løpesteget og det kan bli problematisk når det gjelder standardinnstillingen på klokken for nettopp hastighet, steg og avstand. Ha i bakhodet at du må kalibrere målingen til din personlig strekning og dine bevegelser. Dra for eksempel til en 400-meters bane eller en lengre strekning hvor du vet akkurat hvor lang den er. Løp deretter strekningen med klokken og juster resultatet som klokken angir etter hvor lang løperunden egentlig er. Du kan også får en korrekt distanse om du kobler sammen klokken med telefonen din og aktiverer stedstjenester slik at GPS-en tilkobles. 

Pulssensor

Alle klokkene i testen har pulsmåling på håndleddet, noe som passer best for aktiviteter hvor klokken hele tiden kan lese av pulsdataene fra armen. Med andre ord, trening hvor blodsirkulasjonen er stødig og selve klokken er i konstant kontakt med huden. Et tips er å bruke klokken høyere opp på armen, sensoren leser av blodsirkulasjonen gjennom kroppsvevet og jo mer vev du har desto bedre. 

Batteritid

Batteriet lader ut fortere jo flere funksjoner du har i gang, og de timene som er angitt i testen er når du konstant har klokken i aktiv treningsmodus, koblet til en telefon.  

Funksjoner

Billigere varianter har enklere utvalg av funksjoner slik som tempo og distanse. Dyrere klokker kan anvendes til mer spesifikk trening. Finn ut når og hvorfor du skal anvende klokken før du går til innkjøp av en. 

Vanntetthet (statisk og dynamisk trykk)

Pulsklokkens vanntetthet kommuniseres i antall meter klokken tåler, noe som ikke ordrett betyr meter nedenfor havoverflaten men heller retter seg mot trykket. 

3 ATM/30 meter = Vannbeskyttet, klokken takler å bli nedsunket. 
5 ATM/50 meter = Vanntett, klokken takler sporadiske, korte tilfeller i vannet. 
10 ATM/100 meter = Vanntett, klokken takler bading og svømming. 
20 ATM/200 meter = Vanntett, klokken takler dykking. 

TESTPANELETS VURDERING 

SUUNTO-FITNESS-3_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 2 295 kroner. 

Finnes i fargene: , , , og 

Passer til: Nybegynneren som på en smidig måte vil kunne analysere treningen på et grunnleggende nivå. Passer ikke til deg som krever alt for mange funksjoner av klokken din. 

Passform: En myk klokke som sitter behagelig på håndleddet. Den er både lett og nett, ikke klumpete slik mange andre modeller kan oppleves som.  

Fremste funksjon: Pulsmålingen på håndleddet er veldig bra og du henger raskt med på klokkens målinger, noe som resulterer i økt motivasjon. 

Brukervennlig: Når du begynner å prøve deg frem ved hjelp av knappene, kommer du til å innse at klokken er veldig lett å forstå seg på. Du behøver knapt å lese instruksjonsboken for å komme i gang med målingen av treningen din. Skjermen er veldig tydelig og du finner lett frem. 

Kort oppsummert: En nett klokke som gjør det mulig å måle søvnkvaliteten din, uten at det føles som at du sover med en teglstein på håndleddet. Den passer perfekt for nybegynneren som ikke krever alt for mange funksjoner og finesser. Det mest merkbare under treningen var pulsmålingen som viser hvilken pulssone du ligger i. Det baner vei til å øke tempoet under treningsøktene for å komme opp i neste sone. Derfor er denne klokken en gitt vinner på spinningen. Etter treningen ser du en oppsummering over anstrengingen. Testpanelet savner derimot et overblikk over flere målinger på én og samme tid. Nå må du selv bytte mellom de ulike målingene underveis i økten. Klokken har vansker med å måle den nøyaktige distansen i starten og krever at du kalibrerer målingen ekstra nøye, slik at du kan få det beste ut av funksjonene i klokken. Du kan også koble den sammen med telefonen din og GPS for å få frem den nøyaktige strekningen du løper. Pluss for designet som gjør at klokken utmerker seg fint på håndleddet sammen med hverdagsklær eller dress. 

Kom i gang-guide! 

 1. Vekk klokken ved å koble den til en data via USB-kabelen. 
 2. Trykk på knappen i midten for å starte installasjonsguiden. Bruk den øverste og nederste knappen på høyre side for å bla, og den midterste for å bekrefte. 
 3. Last deretter ned Suunto-appen til telefonen din, der logger du aktivitetene dine samt tilkobler GPS-en som har oversikt over hastigheten, distansen og ruten.
 4. Du åpner appen og setter på telefonens bluetooth. 
 5. Trykk på klokkeikonet i det øverste venstre hjørnet i appen og trykker deretter på "pair" for å koble telefonen med klokken. Verifiser koblingen ved å skrive inn koden, som vises på klokken din, i appen. 

POLAR-M430_NO.jpgTest av: 

Veiledende pris: 2 295 kroner. 

Finnes i fargene:  og 

Passer til: Hverdagsmosjonisten som er litt nysgjerrig på pulsen under løping og sykling. Det er ikke noe for deg som trener på avansert nivå, er multisporter, konkurrerer eller vil få statistikk på alt. 

Passform: Klokken sitter veldig behagelig på armen, men må plasseres nedenfor knokkelen på håndleddet for best mulig komfort. Armbåndet er mot den større retningen og sitter derfor bedre på et jevnt håndledd enn et tynt. 

Fremste funksjon: Testpanelet vil slå et slag for den klassiske målingen av tempo og distanse ved løping, som virkelig er en fryd å følge for deg som aldri har målt løpingen din tidligere.  

Brukervennlig: Veldig lett å bruke. Klokken har fem knapper med tilhørende symboler som forklarer hva hver knapp brukes til. Du forstår deg på menyene i klokken med en gang og kan lett navigere deg rundt uten å lese bruksanvisningen. 

Kort oppsummert: En klokke som er perfekt for deg som vil ha det enkleste markedet har å tilby når det kommer til pulsklokker. M430 har det grunnleggende utvalget av funksjoner og måler blant annet puls, distanse, hastighet og søvnkvalitet. Det er ingen avanserte funksjoner og retter seg dermed først og fremst til mosjonisten. Skjermen er stor og tydelig og du får et ekstra kick når du løper siden du kan holde oversikt på kroppen via klokken. Selv om det er en klokke som dekker grunnleggende utvalg av sporter, som løping, sykling og annen utendørs og innendørs sport, så skulle testpanelet ønske det var flere alternativer, for eksempel styrketrening. Klokken kan måle søvnkvaliteten og plinger til når du har vært for inaktiv i løpet av dagen, noe som er positivt for kontorrotten som slurver med korte pauser. Derimot synes deler av testpanelet at designet fører til at du først og fremst setter på deg denne klokken når du skal trene. Alt i alt en veldig prisverdig pulsklokke for deg som er nybegynner og vil ha en førstegangs modell som passer for alle. 

Kom i gang-guide! 

 1. Last ned programmet Polar FlowSynk og koble klokken din til dataen via USB-kabelen. Du lenkes automatisk til webtjenester Polar Flow (sørg bare for at du har internettilkobling). 
 2. Klikk på teksten "Mer informasjon" (eller kopier URL-adressen om ikke siden åpnes automatisk). 
 3. Lag en konto. Følg anvisningen og still inn innstillingene slik som tidsformat og arm samt fysiske innstillinger som lengde og alder. Klar! 

GARMIN-FENIX_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 8 595 kroner. 

Finnes i fargene: 

Passer til: Deg som krever alt fra en klokke og ikke nøyer deg med noe annet enn det mest avanserte markedet kan tilby.  

Passform: Klokken er like komfortabel på håndleddet når den er litt løs til hverdagsbruk, som når du spenner den ordentlig til når du skal på løpetur.  

Fremste funksjon: Det innebygde kartet som gjør det mulig å følge deg selv, slik som kartfunksjonen på telefonen. Selv om du løper deg vill er det veldig enkelt å navigere deg tilbake ved hjelp av klokken. 

Brukervennlig: Ettersom klokken har et par knapper og en stor tydelig skjerm, kan du lett navigere deg riktig. Du kan derimot få sjokk den første gangen du klikker rundt på grunn av alle funksjonene, men ta det med ro. Når du først forstår alt du kan gjøre, så blir det mye lettere.  

Kort oppsummert: Hvis du ser etter en pulsmåler, rundemåler, kart, navigasjon, musikk og ditt maksimale oksygenforbruk. Denne modellen har alt. Førsteinntrykket kan være at klokken er veldig stor, men det glemmer du så fort du får den på håndleddet. Du kommer til å overveldes av funksjoner og kan sitte timesvis å navigere deg rundt i klokken for å finne ut av ting du ikke egentlig visste at du kunne finne ut av med treningen din. Testpanelet ble litt avhengig av å vite hvordan søvnkvaliteten har vært, hvordan pulsen har gått en hel dag og hvilket stressnivå som har dominert den dagen. Pluss for at denne modellen er utrolig fin og kommer i flere ulike størrelser. Denne klokken retter seg først og fremst mot deg som trener på et avansert nivå og virkelig vil kunne analysere treningen din til hver minste detalj. Klokken koster mer enn de andre modellene og er derfor ingenting for nybegynneren. Testpanelet vil slå et slag for den tilhørende appen som er veldig bra! Et minus er musikkfunksjonen, som ikke helt er tilpasset for det nordiske markedet og kun tilbyr et par musikktjenester, radio eller MP3. Hvis denne hadde hatt Sportify, så hadde funksjonen fått full pott. 

Kom i gang-guide! 

 1. Last ned appen Garmin Connect, for å koble klokken sammen med telefonen (i stedet for å anvende Bluetooth). Plasser telefonen din ti meter fra klokken. 
 2. Trykk på knappen lengst til venstre av klokken for å starte den. Klokken og telefonen parres automatisk den første gangen du slår den på. Du kan også gjøre det manuelt ved å trykke ned knappen og samtidig trykke på ikonet med et telefonrør og bluetooth-tegnet på skjermen.  
 3. Følg instruksjonene. Klar!

SUUNTO-SPARTAN_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 2 495 kroner. 

Finnes i fargene: , , og 

Passer til: Statistikknerden som trener veldig mye. Ingenting for deg som er nybegynner og vil ha en lett klokke som dekker de grunnleggende funksjonene.  

Passform: Denne modellen er veldig deilig på håndleddet. Armbåndet oppleves som litt stort og passer derfor best for deg som har litt større håndledd.

Fremste funksjon: Klokken legger mye fokus på deg, for eksempel hvor dyp søvnen din egentlig er og hvordan hvilepulsen og restitueringen din ser ut i løpet av dagen, noe testpanelet liker.  

Brukervennlig: Veldig lett å forstå seg på og enkel å bruke. Krever ikke at du leser deg opp, du kan nesten begynne å bruke klokken med en gang. Veldig tydelig skjerm og du kan navigere deg rundt uten noen problem.  

Kort oppsummert: Sitter du ofte klistret fast i kontorstolen og ønsker en venn som kan dra deg opp i løpet av dagen? Spartan Trainer Wrist HR minner deg om dagens mål, både når det gjelder sted, bevegelse, søvn og trening. På den måten kan du raskt få inn en ny, mer aktiv rutine i hverdagen med ulike tips til treningsøktene. Testpanelet advarer om at statistikken kan bli vanedannende... Klokken er veldig stor, noe som fikk den kvinnelige delen av testpanelet til å tenke over om de ville bruke klokken til hverdags. Men etter at de kjente hvor behagelig klokken var på håndleddet endret alle meningen sin. Skrittelleren var ikke korrekt i starten og krever kalibrering for optimal bruk. Vil du investere i en treningsklokke som er så mye mer enn bare distanse og tempo, så er dette et bra alternativ for deg. Du får veldig mye for pengene. Hvis du anvender alle funksjonene er klokken mer enn verdt prisen sin. 

Kom i gang-guide! 

 1. Hold inne den øverste knappen på venstre side for å aktivere klokken. Start installasjonsguiden ved å trykke på skjermen. 
 2. Dra oppover eller nedover på skjermen, eventuelt bruker du den øverste eller nederste knappen, for å bla mellom alternativene. Bekreft ved å trykke på den midterste knappen.
 3. Lad telefonen via USB-kabelen. 
 4. Last ned SuuntoLink til dataen din for å få programoppdateringer til klokken.  
 5. Last ned appen Suunto Movescount og sørg for at du har Bluetooth på telefonen. 
 6. Gå inn i klokken for å tillate parkobling gjennom: Settings >> Connectivity. Scroll lengst ned og sørg for at Discover er grønt. 
 7. Du åpner appen og trykker på installasjonsikonet i det øverste høyre hjørnet. Trykk deretter på pulsikonet. Når du finner klokken trykker du på Pair. Oppgi til slutt koden som vises i klokken. Klart!  

GARMIN-FORERUNNER_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 4 795 kroner. 

Finnes i fargene:

Passer til: Både nybegynneren og du som trener på et mer avansert nivå. Superatleten ønsker seg nok litt mer når det gjelder detaljer i statistikken.  

Passform: En lett og nett klokke sammenlignet med andre modeller. Armbåndet er veldig behagelig og sitter perfekt på håndleddet uten å gnage.

Fremste funksjon: Testpanelet var veldig interessert i svømmefunksjonen hvor klokken har kontroll på distanse, tempo og antall svømmetak i bassenget. Gøy! 

Brukervennlig: Klokken har fem knapper som det er lett å forstå når og i hvilken rekkefølge de skal anvendes. Det er noen små ord ved hver knapp som forklarer funksjonen, et pluss for det. Knappene kan i starten være litt vanskelige å trykke ned, men blir lettere etter bruk.  

Kort oppsummert: En fin og nett klokke som har mange funksjoner som viser mye statistikk, som du med fordel enkelt kan lese av i den tilhørende appen. Der kan du se alt fra treningstid til resultat i ulike aldersgrupper. Pulssonene fungerer veldig bra og forenkler og fører deg gjennom treningsøkten. Det som derimot er litt mer kronglete var funksjonen hvor du kan høre på musikk via telefonen, hvor tanken er at du skal kunne legge igjen telefonen hjemme. Testpanelet skulle ønske man kunne fått inn Spotify-lister, noe som ikke går per dags dato. Hvis du ser etter en klokke du kan anvende under både løping og sykling, utendørs og innendørs, så har du funnet den perfekte klokken. Testpanelet har vært fornøyde ved hver eneste treningsøkt. Takket være det stilrene designet kan du også anvende denne modellen i hverdagen, uten at det gir et klumpete inntrykk. Batteritiden er fantastisk – testpanelet anvendte klokken daglig, inkludert treningsøkter, og måtte knapt lade den. Stort plus!

Kom i gang-guide! 

 1. Last ned appen Garmin Connect, for å koble klokken sammen med telefonen (i stedet for å anvende bluetooth). Plasser telefonen din innenfor ti meter fra klokken.  
 2. Trykk på knappen lengst til venstre av klokken for å starte den. Klokken og telefonen parres automatisk den første gangen du slår den på. Du kan også gjøre det manuelt ved å trykke ned knappen og samtidig trykke på ikonet med et telefonrør og bluetooth-tegnet på skjermen.  
 3. Følg instruksjonene. Klar!

POLAR-M200_NO.jpgTest av:

Veiledende pris: 1 495 kroner. 

Finnes i fargene: , samt utbyttbart armbånd i

Passer til: Du som er nybegynner og ser etter en klokke med grunnleggende utvalg for en rimelig penge. Atleten vil ha mer funksjoner og et display som viser puls, hastighet og distanse samtidig.  

Passform: Akkurat som andre pulsklokker tok det litt tid å venne seg til en større klokke på håndleddet. Når du har blitt vant til det, så vil du ikke ta av klokken. Den blir fort en del av deg. 

Fremste funksjon: Det beste med denne klokken er målingen av hvor aktiv du er i løpet av dagen for å få et overblikk over hverdagsmosjonen. Det er plutselig gøy å samle skritt til og fra kopirommet!  

Brukervennlig: Klokken har bare to knapper som gjør det nesten umulig å klikke feil. Du navigerer deg veldig lett gjennom menyene uten at du behøver å lese instruksjonsboken. Pluss for den tilhørende appen som samler all statistikk. 

Kort oppsummert: En veldig prisverdig klokke for deg som ikke eier noen klokke per dags dato og vil begynne å følge treningsutviklingen din. Det kan være litt vrient å få en nøyaktig måling av søvnkvaliteten siden den varierte veldig mye under testen av klokken. Så vær ekstra nøye med at klokken sitter stramt på håndleddet, eller sett den litt høyere opp på underarmen for en mer korrekt måling. De fremste bruksområdene for denne klokken er løping, gåturer og som hverdagsklokke som måler puls og skritt. Den kunne fått enda høyere score hvis displayet hadde vist flere ulike målinger samtidig under løpeturen. Enkelt og stilrent design som gjør at den passer perfekt på jobben. Det beste men klokken er at den er veldig enkel å bruke og du får en bra første klokke for en fin pris. 

Kom i gang-guide! 

 1. Last ned programmet Polar FlowSynk og koble til klokken med en data via USB-kabelen. Du lenkes automatiskt til webtjenesten Polar Flow (bare sørg for at du har internettilkobling). 
 2. Klikk på teksten ”Mer informasjon” (eller kopier URL-adressen om siden ikke åpnes automatisk).  
 3. Lag en konto. Følg anvisningen for stille inn produktinnstillingene slik som tidsformat og arm samt fysiske innstillinger som lengde og alder. Klar!  

SHOP HER:

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Julklappstips honom
Mote & trender

11 julegavetips til han

1 dag siden
Nike_Metallic Clash.png
Mote & trender

Skinn inn i det nye året med Nike Metallic Clash

2 dager siden
Blacc tights
Mote & trender

Stor guide: Finn den rette tightsen fra Blacc

5 dager siden
Calvin klein_tröja.jpg
Mote & trender

6 julegaver du kan gi til deg selv

6 dager siden
NO-HEADER.jpg
Mote & trender

Myke sett som er best i test

02 dec 2018
Peak_JR_Frost
Mote & trender

15 varme favoritter til barn

01 dec 2018
fleece
Mote & trender

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

30 nov 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

29 nov 2018
sorel
Mote & trender

Guide: Finn de rette vinterskoene fra Sorel

26 nov 2018
Plock_Adidas
Mote & trender

10 sportswear-favoritter fra Adidas

22 nov 2018
Craft underställ syntet zip.jpg
Mote & trender

9 rosa superundertøy til henne

22 nov 2018
NIKE_HEADER_COLLAGE
Mote & trender

10 gymfavoritter fra Nike

22 nov 2018
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg
Mote & trender

Slik finner du den rette vinterjakken fra Didriksons

20 nov 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

TEST: Skibukser til henne

20 nov 2018
Adidas Copa 19
Mote & trender

De nye fotballskoene fra Adidas, Copa 19, er her!

20 nov 2018
Barnpjäxor
Mote & trender

Hvilke alpinstøvler skal jeg velge til barn?

19 nov 2018
Icebug dubbade löparskor NO
Mote & trender

Vi tester løpesko med pigger fra Icebug

18 nov 2018
vintersneakers
Mote & trender

7 høstsneakers som tåler regn og kulde

18 nov 2018
Black Friday tips honom
Mote & trender

Våre 12 beste Black Friday-kupp for ham

17 nov 2018
Black Friday barnen
Mote & trender

12 Black Friday-kupp for barna

17 nov 2018
Black Friday tips henne
Mote & trender

12 superkupp for henne på Black Friday

17 nov 2018
Skins_Seamless
Mote & trender

Sjekk ut Skins seamless-sortiment!

15 nov 2018
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg
Mote & trender

Den nye kolleksjonen fra Adidas – inspirert av Stella McCartney

14 nov 2018
driva
Mote & trender

Nå finnes det en sports-BH med ull

11 nov 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Vi tester Suuntos nye pulsklokke 9 G1

09 nov 2018
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg
Mote & trender

15 farsdagsgaver

08 nov 2018
Nike RN Division3.png
Mote & trender

Kolleksjonen som redder vinterløpingen

08 nov 2018
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png
Mote & trender

Feminin mønsterfest hos Odd Molly Ski

07 nov 2018
NO_header_DAM.jpg
Mote & trender

TEST! 15 vinterjakker som takler kulden

07 nov 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Stor test: Treningstrusene som har fått høyest score

04 nov 2018
alshammar
Mote & trender

Therese Alshammar tipser: Slik finner du den perfekte badedrakten

04 nov 2018
Overaller barn no
Mote & trender

Test av vinterens varmeste barnedresser

04 nov 2018
Skins_plagg
Mote & trender

Derfor skal du trene i kompresjonsplagg

01 nov 2018
shepherd tofflor 2018
Mote & trender

De deiligste tøflene kommer fra Shepherd

29 oct 2018
Header löpartights NO
Mote & trender

Best i test! 7 varme løpetights for ham

28 oct 2018
NO-Header-Nike-Shield.jpg
Mote & trender

Test! Så bra er Nikes nye vinterløpesko

28 oct 2018
5DS_2808.jpg
Mote & trender

Hvite nyheter hos Wyte Ski

27 oct 2018
Wyte jacka
Mote & trender

15 must-have plagg i høstens heteste farge

27 oct 2018
Header löpartights NO
Mote & trender

8 varme løpetights som er best i test

25 oct 2018
Nike Utility.png
Mote & trender

Sesongens løping sikrer du med nyheten Nike Shield

24 oct 2018
more news
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
Nike_Metallic Clash.png

Skinn inn i det nye året med Nike Metallic Clash

Vinterens mest skinnende treningskolleksjon er her! Metallic Clash fra Nike er en skinnende injeksjon av luksus som du ikke kan gå glipp av.

Mote & trender
Blacc tights

Stor guide: Finn den rette tightsen fra Blacc

Høy midje, børstet innside i fleece eller kompresjon? Det kan være vanskelig å finne frem i tights-jungelen. Vi guider deg blant de ulike tightsmodellene fra Blacc!

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
fleece

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

En fleecegenser er det optimale mellomlaget i vinter ettersom det både er mykt, varmt og ventilerer. Vår ekspert hjelper deg med å finne Den Perfekte Fleecen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

Vi har testet sesongens sklisikre favoritter for dame og herre.

Mote & trender
sorel

Guide: Finn de rette vinterskoene fra Sorel

Det kanadiske merket Sorel vet hvordan man skal lage ordentlige vintersko i god kvalitet. Vi hjelper deg med å finne de rette modellene til sesongens kalde, snøfylte og slapsete dager.

Mote & trender
Plock_Adidas

10 sportswear-favoritter fra Adidas

Adidas er fantastiske når det kommer til sportswear som vi helst vil bruke både på treningssenteret, på jobben og hjemme i sofaen. Disse 10 godbitene bør du ikke gå glipp av.

Mote & trender
Craft underställ syntet zip.jpg

9 rosa superundertøy til henne

Ni rosanyanser! Velg et fargerikt første lag for å lyse opp en ellers grå vinterdag. Her er damemodellene du ikke vil gå glipp av.

Mote & trender
NIKE_HEADER_COLLAGE

10 gymfavoritter fra Nike

Her er 10 favoritter fra Nike som holder like bra til og fra treningssenteret som under treningsøkten.

Mote & trender
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg

Slik finner du den rette vinterjakken fra Didriksons

Har du gått deg vill i vinterens utvalg av varme jakker? Vi hjelper deg med å finne den rette jakken fra Didriksons som passer til all slags vær denne sesongen.

Mote & trender
NO_header.jpg

TEST: Skibukser til henne

Snart er skisesongen her, som (forhåpentligvis) betyr mange herlige turer i langrennsløypene. Vi hjelper deg med å finne skibuksa som blir din beste venn under vinterens utendørsaktiviteter.

Mote & trender
Adidas Copa 19

De nye fotballskoene fra Adidas, Copa 19, er her!

Hele fotballverden holder pusten når de nye Copa 19 fra Adidas trer inn på markedet. Her er alt du trenger å vite om fotballskoene som har fått sin første makeover på 36 år.

Mote & trender