HEADER_W.jpg

STOR test! De beste løpeskoene for dame i 2020

Hvilke løpesko skal jeg ha? Det er et spørsmål mange stiller seg selv før den kommende løpesesongen. Testpanelet vårt har gjort halvparten av jobben for deg – her er løpeskoene som er best i test!

Nå er våren her og da klør det litt ekstra i bena. Det er imidlertid viktig at du finner de riktige løpeskoene, da kan du virkelig nyte enhver løpetur. Testpanelet vårt har testet pronasjonssko, lettvektssko og mengdetreningssko fra , , , , og .

* venter på sammendragsbilde *

Allerede lyst til å shoppe? Se alt av 

LES MER  

Trofaste pronasjonssko med god demping

ASICS_KAYANO.jpg

Modell og merke: ,

Tilgjengelig i fargene: , , , , , , .

Vekt: 260 gram.

Dropp: 10 millimeter.

Passer ... for deg som trenger litt ekstra pronasjonsstøtte og myk demping når du løper alt fra korte til virkelig lange strekninger på asfalt og andre harde underlag.

Fleksibilitet kontra stabilitet: Dette er en stabil løpesko, så fokuset ligger ikke på fleksibilitet. Sålen støtter foten, uavhengig av ujevnheter i underlaget.

Demping og komfort: Takket være GEL, Asics' mellomsåle, reduserer Asics Kayano de aller fleste støt du blir utsatt for når du løper på både asfalt og stier. Ellers er komforten helt på topp, da foten ligger trygt og tett i skoen. 

Sammendrag:

En veldig fin pronasjonssko med en demping som kan tilfredsstille selv de mest slitne meniskene under lange turer på asfalt. Løpeskoene fra Asics er nesten ikoniske på dette takket være deres myke demping, som også finnes i mellomsålen på denne modellen.

– Yttersålen er litt grovere sammenlignet med andre løpesko jeg testet, slik at du kommer mer fram på forfoten når du løper, sier en testperson, og en annen legger til:

– Ja, sammenlignet med Asics GT 2000 tror jeg Kayano også er litt lavere rundt ankelen. Den er litt liten i størrelsen, så jeg ville gått opp en størrelse fra det jeg normalt bruker i  løpesko fra Asics.

Kayano 26 skiller seg imidlertid ikke nevneverdig fra den forrige versjonen, Kayano 25. Små justeringer i demping under hælen og mellomfoten har imidlertid blitt gjort for å gi deg så mye demping som mulig. Når det gjelder passformen, er den nye løpeskoen generelt smalere enn Kayano 25.

Sist, men ikke minst, du blir ikke skuffet over denne modellen hvis du er en gammel Asics-fan. Hverken når det gjelder deres trofaste GEL-demping, fine design og stabile pronasjonsstøtte.

Nøytral løpesko med perfekt ventilasjon

UA_HOVR.jpg

Modell og merke: ,

Tilgjengelig i fargen: , (Psst! Den fancy rosafargen du ser på bildet er på vei inn i butikken vår. Følg med!)

Vekt: 249 g.

Dropp: 8 millimeter.

Passer ... for deg som har et nøytralt løpesteg og ikke trenger noe ekstra i form av demping eller støtte, uansett avstand og underlag.

Fleksibilitet kontra stabilitet: Dette er en nøytral sko som gjør det den skal både når det gjelder fleksibilitet og demping, uten overraskelser på noen av punktene.

Demping og komfort: Komforten er et stort pluss med denne løpeskoen. Den sitter fint rundt foten, med et mykt materialer som ikke gnager. Dempingen er også deilig og behagelig, uten å bli for myk.

Sammendrag:

Denne løpeskoen fra Under Armour gjør ikke spesielt mye ut av seg, men det kan bli lojale favorittsko i mange år fremover. Stabiliteten overrasker deg ikke. Hvis du imidlertid ser etter en litt polstret skomodell og ikke vil ha en "svampete" følelse, er dette riktig modell for deg. I tillegg presterer den nesten på linje med perfeksjon når det gjelder ventilasjonsevne, og oppleves som overraskende lett.

– Jeg har løpt i skoen hovedsakelig på hardt underlag, men er overbevist om at den også passer i en skogsområder, sier en testperson, som fortsetter:

– Når det gjelder distanse er Hovr Infinite 2 en skomodell du kan bruke til kortere runder og opptil en kilometer. Til langdistanse- og restitusjonsøkter anbefaler jeg en annen skotype.

Under Armour HOVR Infinite 2 er en bra skomodell for deg som, designmessig, vil gjøre et statement i løpesporet. Den cocky sålen gjør skoen så stilig at du vil bruke skoene også til hverdags.

Rask konkurransesko med fantastisk demping

ASICS_GLIDERIDE.jpg

Modell og merke: ,

Tilgjengelig i fargene: , .

Vekt: 229,6 gram.  

Dropp: 5 millimeter.

Passer ...  for deg som vil være i stand til å være med i en veldig rask konkurranse, uten å risikere at det sliter på kroppen. Den myke dempingen er grunnen til det.

Fleksibilitet kontra stabilitet: Dette er en nøytral sko, og dermed ikke noe for deg som pronerer. Hælkappen er derimot litt ekstra hard og stabil for å holde foten på plass, men det er ingen pronasjonskile i den.

Demping og komfort: Det første testpanelet merker seg er den harde hælkappen, som først føles som en varsellampe. Den følelsen gir seg derimot etter det første minuttet. Da blir den fort veldig behagelig og Asics myke GEL-demping er som vanlig et stort pluss.

Sammendrag:

Denne raske løpeskoen ser ikke ut som vanlige løpesko fra Asics. Glideride er helt ny i utvalget og er utstyrt med en rullende såle, noe som er uvanlig til å være løpesko fra Asics, og som hjelper deg fremover i steget. Ellers er dempingen helt suveren. Det betyr at selv de som lider av belastningsskader kan løpe på asfalt eller løpe et maraton i et høyt tempo.

– Jeg har hatt problemer med beinhinnene mine i lang tid, så jeg er begrenset til å løpe på en løpebane, i skogen eller på en tredemølle siden løping på asfalt forverrer smertene. Men etter fire kilometer på asfalt merker jeg fremdeles ikke beinhinnene med disse skoene på føttene, sier en overlykkelig testperson!  

Mens andre løpesko bruker karbonfiber i mellomsålen for å få drivkraft fremover i løpesteget, jobber Asics med flere lag bestående av skum i dempingen. Effekten vil være den samme. Sist, men ikke minst – kan vi snakke om designet? Når det gjelder å vekke vårfølelsen, er det ingen andre sko som er bedre enn Asics Glideride, som bokstavelig talt ikke kunne hatt et freshere design. 

Høy komfort og god pronasjonsstøtte

SAUCONY_HURRICANE.jpg

Modell og merke: ,

Tilgjengelig i fargene: ,

Vekt: 290 gram.

Dropp: 8 millimeter.

Passer ... for deg som pronerer og trenger pronasjonssko, med god demping og høy komfort. Hurricane 22 fungerer på forskjellige harde underlag og distanser.

Fleksibilitet kontra stabilitet: Hurricane 22 er en veldig stabil sko med en god pronasjonsstøtte. Det betyr imidlertid at den ikke er så veldig fleksibel. Hvis du er ute etter smidige sko, bør du se på en annen modell.

Demping og komfort: Hælkappen på denne modellen er bisarr myk og fyldig! Hurricane 22 føles nesten som en tøffel (ja, forutsatt at tøffelen har pronasjonsstøtte og en responsiv mellomsåle). Utenom det er dempingen også fantastisk, synes testpanelet vårt.

Sammendrag:

Hurricane 22 fra Saucony er en av deres klassiske pronasjonssko, som i år har blitt oppdatert med en ny type pronasjonsstøtte. I stedet for den vanlige pronasjonskilen, kan de skryte av såkalte TPU-stenger i mellomsålen. Det gir en bedre løpsfølelse, og at Hurricane faktisk kan brukes selv av de som ikke pronerer, men som vil ha en dempet løpesko.

– For å være en løpesko med så mye demping og stabilitet, synes jeg Hurricane oppleves som veldig lett. Ofte er stabile sko ganske tunge og klumpete, men denne modellen har en helt annen følelse, sier en testperson, som er helt overbevist av fordelene med Hurricane 22.

– Hvis jeg sammenligner med for eksempel pronasjonssko fra Asics, føler jeg at du får en mykere følelse med Saucony, legger en annen til.

Ellers er Hurricane 22 bred i modellen, men veldig liten i størrelsen. Hvis du har smale føtter eller foretrekker en ettersittende passform, bør du se etter en annen skomodell. Du med brede føtter vil imidlertid elske denne! 

Rask sko med god demping

NB_FRESHFOAM.jpg

Modell og merke: ,

Tilgjengelig i fargen: .

Vekt: 238 gram.

Dropp: 11 millimeter.

Passer ... for deg med litt smalere føtter, siden modellen har en stram strømpekonstruksjon. Ellers fungerer den på alt av underlag og til middels lange og lange distanser.

Fleksibilitet kontra stabilitet: 1080v10 fra New Balance er en nøytral løpesko, noe som betyr at den gir passe mengde støtte for deg som ikke pronerer. Den er også veldig fleksibel, med den myke strømpekonstruksjonen på toppen.

Demping og komfort: Dempingen er på topp når det gjelder denne modellen! Hvis du trenger mengdetreningssko til restitusjonsøkter dagen etter en konkurranse, er 1080v10 perfekt for deg.

Sammendrag:

Wow! 1080v10 har merkbare endringer fra den forrige versjonen av skoen, 1080v9. Bare ved å se på skoene, ser du hvor forskjellige de er. Overdelen er strammere og puster bedre enn den forrige versjonen, og løpeskoen har blitt utstyrt med en rullende såle for best mulig komfort og fart inn i det neste steget. Dempingen er det beste med denne modellen fra New Balance, men designet blir også trukket fram som ekstra positivt. Denne løpeskoen kan løfte ethvert antrekk!

– For meg, som aldri hadde løpt med en rullende såle før, var det en betydelig forskjell med tanke på hvor lett det var å komme seg videre. Føttene går som av seg selv, bemerker en testperson, og en annen sier seg enig:

– Ja, jeg vil anbefale disse løpeskoene til raske treningsøkter, som for eksempel intervaller, da de driver steget videre. Men samtidig gjør de en god jobb ved distanser på rundt en mil.

Størrelsesmessig er løpeskoene litt små, delvis på grunn av en ekstremt ettersittende passform. Det påpekes at ventilasjonen er en soleklar fordel med modellen fra New Balance, og passer derfor perfekt til sommerrundene! 

Mye av det meste

HOKA_CLIFTON6.jpg

Modell og merke: ,

Tilgjengelig i fargene: , ,

Vekt: 216 gram.

Dropp: 5 millimeter.

Passer ... best til middels lange og lange distanser, hardt underlag og de fleste løpere. Clifton 6 er ikke pronasjonssko, men du får fint plass til en innleggssåle på grunn av en bred såle.

Fleksibilitet kontra stabilitet: Som de fleste modeller fra Hoka One One, er Clifton 6 uvanlig stabil til å være en nøytral løpesko. Den er imidlertid ikke så stabil som for eksempel Bondi fra det samme merket, men gir en bedre opplevelse. Den tykke sålen er ikke den mest medgjørlige, men heller ikke unødig stiv.

Demping og komfort: Komforten er veldig høy i Clifton 6, hvis overside er laget av pustende mesh. Det at den er så ekstremt lett bidrar til at du knapt merker at du har på deg sko. Dempingen er også super, uten at den oppleves som svampaktig. 

Sammendrag:

Ja, i hvilken kategori skal vi egentlig plassere Clifton 6? Den er nesten lett nok til at den kan kalles lettvektssko, men i motsetning til lettvektssko, passer den best til lange strekninger på grunn av dempingen. Stabiliteten er helt topp, selv om den ikke har noen pronasjonsstøtte. Hm, kanskje vi ikke kan gjøre annet enn å konstatere at Clifton, takket være dens allsidighet, stort sett er unik i utvalget. Bare fleksibiliteten kunne vært bedre.

– Sammenlignet med Bondi, er Clifton for det første betydelig smalere, dersom man tar yttersålen i betraktning. Clifton er smal hele veien, mens Bondi er bred foran og i hælen, forteller en testperson og fortsetter: 

– Jeg vil også si at Clifton på alle mulige måter er raskere enn Bondi. Men sammenlignet med Carbon X, har Clifton en litt mer nedtonet rullende såle. Det er grunnen til at denne skoen passer perfekt til middels lange distanser i et rolig tempo – når du vil la kroppen restituere seg. 

En av de absolutt største fordelene med Clifton er dens allsidighet. Den er lett nok for raske treningsøkter, tilstrekkelig dempet for lange distanser og stabil nok til at den, i kombinasjon med en innleggssåle, kan konkurrere med stabile løpesko. Ikke verst!

Konkurransesko med Boost-demping

ADI_ADIOS.jpg

Modell og merke: ,

Tilgjengelig i fargene: og .

Vekt: 224 gram.

Dropp: 9,5 millimeter.

Passer ...  best til korte distanser når du vil føle deg veldig rask. Adizero Adios 5 passer også bra til økter på tredemøllen og intervaller. 

Fleksibilitet kontra stabilitet: Dette er en veldig fleksibel lettvektsko som gir deg maksimal fleksibilitet. Den er ikke spesielt stabil. Du må ha god kontroll på løpesteget ditt for å trives i Adizero Adios 5.

Demping og komfort: Komforten er høy. Den tynne, pustende overdelen av mesh følger alle bevegelser. Siden den er true to size, er det lett å finne riktig størrelse. Dempingen er derimot mer nedtonet, til tross for Boost-sålen.

Sammendrag:

Fleksibel lettvektsko til anledninger hvor du vil føle deg rask – enten under intervalltrening eller kortere distanser og løp. Hvis du er ute etter en stabil sko, er Adidas Adizero Adio feil valg. Den er ikke spesielt stabil og sålen er relativt flat, selv om Adidas sin klassiske Boost-såle som vanlig er ganske komfortabel.  

– Hvis du sammenligner denne skoen med Ultraboost, vil du legge merke til at den er skapt for en helt annen løpsopplevelse. Mens Ultraboost er en komfortabel drøm og passer best til et rolig tempo, gir Adios 5 deg en rask og pigg følelse i løpesporet, sier en testperson.

Overdelen er laget av tynt mesh, som ventilerer uansett temperatur eller intensitet. Ingen treningsøkter er for svette for denne skoen! 

– En perfekt sko til intervallene mine, da den er ekstremt lett. Jeg har aldri fått så mange komplimenter for utseendet på et par løpesko før. Det er jo veldig bra! 

Er du en erfaren løper, med et nøytralt løpesteg? Da er dette din neste favoritt når du skal løpe langt!

Stilig, lett og spretten

NIKE_ZOOM.jpg

Modell og merke: ,

Tilgjengelig i fargene: , , og .

Vekt: 252 gram.

Dropp: 8 millimeter.

Passer ... til raske løp for deg med et nøytral løpesteg. Zoom Fly 3 er forsterket med en karbonfiberplate i mellomsålen, noe som gir deg et ekstra push fremover. Skoen fungerer best på hardt underlag, slik som asfalt eller lette løyper.

Fleksibilitet kontra stabilitet: Denne løpeskoen overrasker ikke når det kommer til stabilitet eller fleksibilitet, men den er mer fleksibel enn stabil.

Demping og komfort: Ofte kan veldig polstrede løpesko oppleves som litt tregere enn mer minimalistiske løpesko, men det er ikke tilfellet med Zoom Fly. Selv om Zoom Fly 3 er en rask konkurransesko, er dempingen supermyk!

Sammendrag:

En nøytral løpesko som overrasker hovedsakelig med den spenstige dempingen. Zoom Fly 3 driver løpesteget ditt fremover med en helt fantastisk energi. Derfor er den aller best til lange avstander på asfalt, der den myke dempingen kommer til sin fulle rett. Overdelen er av strømpekonstruksjon, som omsluttes av et tynt, lyserosa mesh-stoff. Utrolig fint, men også komfortabelt! 

– Jeg liker at hælen er omfavnet av to puter på hver side. Det gir en følelse av at foten holder seg på plass under løpeturen, sier en testperson, men legger til:

– Selv om det beste med Zoom Fly 3 definitivt er følelsen av å sprette fremover, selv på hard asfalt.

Sist, men ikke minst, er designet fint! Hvis testpanelet ikke allerede har fått vårfølelsen, vil de garantert få det nå.

Lettvektssko til raske økter og konkurranser over korte distanser

ADI_SL20.jpg

Modell og merke: ,

Tilgjengelig i fargene: , og .

Vekt: 230 gram.

Dropp: 10 millimeter.

Passer ... et nøytralt løpesteg. SL20 er en rask og lett lett skomodell som tar seg best ut ved intervalltrening og konkurranser over kortere distanser. 

Fleksibilitet kontra stabilitet: Dette er en modell for deg som har god kontroll på teknikk og som ikke pronerer. Overdelen er stabil nok til at foten sitter på plass under intensiv løping, og fleksibel nok til at du kommer deg opp på forfoten når du skal ta et nytt steg.  

Demping og komfort: Dempingen er helt normal for å være lettvektssko, men hvis du har problemer med beinhinnene eller menisken, bør du se på andre modeller. For deg som har en kropp som ikke krever noe ekstra, er denne skomodellen imidlertid kjempebra, hovedsakelig takket være den tynne, myke overdelen, men også den deilige mellomsålen i EVA. 

Sammendrag:

SL20 er noe så uvanlig som løpesko fra Adidas, uten deres anerkjente Boost-såle. I stedet er SL20 utstyrt med en mellomsåle i EVA, som veier absolutt ingenting. Det gjør dette til en rask løpesko, som kan skrelle vekk hundredeler under neste konkurranse! Den eneste ulempen er at de ikke egner seg til lange distanser. Du kan gjerne ha en mer dempet variant liggende for de anledningene hvor du skal løpe langt med et rolig tempo. Spar denne modellen til konkurranser!

– Jeg vil virkelig gi et pluss for komforten du får i SL20. Hælkappen gir mer støtte sammenlignet med andre lettvektssko, noe jeg liker veldig godt, sier en testperson og fortsetter:  

– Jeg føler meg veldig rask i disse løpeskoene, og får tilbake mye energi mens jeg løper!

Størrelsen på denne løpeskoen er normal, og det er derfor veldig lett å finne riktig modell.  

Kan du ikke få nok av løpesko?

Snarvei til riktige løpesko!

  •   – pronering betyr at du lander for mye på enten innsiden eller utsiden av foten når du setter den ned. Dette kan igjen føre til belastninger i knær og hofte. Sats på et par sko som kan kompensere for den vinkelen. Pronasjonssko kalles noen ganger for stabile løpesko.
  •   –lettvektssko brukes hovedsakelig til intervalltrening og konkurranser. Skal du løpe i et rolig tempo, er nybegynner eller skadet, bør du satse på sko med mer demping. Hvis du vil være rask, er denne kategorien aller best! 
  •  – det at en skomodell er nøytral, betyr at den ikke har noen pronasjonsstøtte. Her finner du løpesko for mengdetrening, som ofte er mer dempet for at du skal kunne løpe langt uten at det sliter på kroppen. En nøytral løpesko er vanligvis egnet for både korte og lange distanser, og mange bruker slike sko til en rekke forskjellige løpeøkter.

LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Header.jpg
Mote & trender

Best i test: Yogabukser 2020

1 dag siden
wyte badshorts
Mote & trender

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

4 dager siden
mss löparskor header
Mote & trender

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

4 dager siden
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Mote & trender

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

4 dager siden
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Mote & trender

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

22 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Mote & trender

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

20 mar 2020
Linnen dam
Mote & trender

12 vårlige treningssingleter til henne

20 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

19 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Test: Årets fineste sneakers 2020

17 mar 2020
reebok royal turbo header
Mote & trender

Seks stilige sneakers fra Reebok

17 mar 2020
Kari Traa
Mote & trender

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

16 mar 2020
better bodies tights
Mote & trender

Den nye trenden: Glinsende treningstights

16 mar 2020
Padelheader dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

15 mar 2020
Padelskor header
Mote & trender

Best i test! Padelsko til menn

15 mar 2020
sport bh header
Mote & trender

Best i test: Sports-BH for store bryster

14 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Vårens beste sports-BH'er 2020

12 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

9 løpesko for menn som er best i test 2020

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene for dame i 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Topp 5 beste friluftsklær fra Peak Performance

10 mar 2020
adidas core sneakers
Mote & trender

Sneakers-trender i 2020

10 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Mote & trender

Årets fineste sneakers til dame, herre og barn i 2020

07 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Mote & trender

Sesongens beste kjøp: Den nye hybridjakken fra Peak Performance

06 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Mote & trender

Hvordan skal en skalljakke sitte?

05 mar 2020
nike metcon 5 herr
Mote & trender

Hvilke treningssko er best til funksjonell trening?

05 mar 2020
suunto 7 header
Mote & trender

TEST! Så bra er den nye pulsklokken Suunto 7

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Mote & trender

Slik får du best effekt av funksjonell trening med riktige treningssko

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Mote & trender

Guide: Hvilket regntøy bør barnet mitt bruke?

02 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Best i test! 8 stilige vårjakker for kvinner

01 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

Best i test: Vårjakker for menn 2020

01 mar 2020
Header-tights.jpg
Mote & trender

Best i test: Tights med høy midje 2020

01 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Mote & trender

Best i test! Treningsklær fra Nike i store størrelser

29 feb 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Hvilke løpesko fra Hoka One One bør jeg velge?

27 feb 2020
SL20
Mote & trender

Slå konkurransetiden med den nye løpeskoen SL20 fra Adidas

27 feb 2020
fotbollsskor header
Mote & trender

Sesongens 10 beste fotballsko fra Adidas, Nike og Puma

26 feb 2020
Casall tights
Mote & trender

Derfor bør du trene i Casalls myke treningstights

25 feb 2020
Header prommenadskor
Mote & trender

Test! De beste gåskoene som gir maksimal komfort

25 feb 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Mote & trender

Treningstøy fra Nike som du bare må ha

25 feb 2020
Header dam adidas
Mote & trender

Test: Topp 5 bestselgere fra Adidas

22 feb 2020
Header adidas
Mote & trender

Vi tester 6 svarte herrefavoritter fra Adidas

22 feb 2020
Barnskor
Mote & trender

Stor guide: Finn riktige barnesko og størrelse fra Adidas

21 feb 2020
more news
Header.jpg

Best i test: Yogabukser 2020

Når du trener yoga, vil du ha yogaklær som gir deg full bevegelsesfrihet og fleksibilitet. Vårt yogi-testpanel har tatt solhilsen i årets beste yogabukser.

1 dag siden
Mote & trender
wyte badshorts

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

Vi ønsker våren velkommen med Mid Season Sale! Benytt anledningen til å handle klær, sko og vesker til deg selv, en venn eller noen andre du er glad i.

4 dager siden
Mote & trender
mss löparskor header

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

Benytt anledningen til å kapre dine nye løpesko nå som vårt store Mid Season Sale er i gang!

4 dager siden
Mote & trender
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

Alt fra treningstights til rideklær! Sjekk ut disse godbitene når de dukker opp til nedsatt pris under vårt store Mid Season Sale.

4 dager siden
Mote & trender
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

I fjor var det hvite sneakers som dominerte, men i år er det grå sneakers som gjelder. Her er sesongens 10 hotteste modeller!

22 mar 2020
Mote & trender
traningstrojor_herr.png

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

Kortermet, teknisk t-skjorte eller en langermet genser? Hvit, svart eller neongul? Vi har samlet de mest populære treningsoverdelene til ham akkurat nå.

20 mar 2020
Mote & trender
Linnen dam

12 vårlige treningssingleter til henne

Loose fit, seamless eller med innebygd BH? Her er vårens hotteste treningssingleter til henne! Hvilken variant vil du rocke under hjemmetreningen?

20 mar 2020
Mote & trender
Herr - Sneakertest.jpg

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

Ta stilsikre steg denne våren. Vårt motebevisste herrepanel har testet årets kuleste sneakers fra Adidas, Nike og Jack & Jones.

19 mar 2020
Mote & trender
Dam - Sneakertest.jpg

Test: Årets fineste sneakers 2020

Vi elsker sneakers! Sjekk hva testpanelet vårt mener om årets fineste modeller til dame.

17 mar 2020
Mote & trender
reebok royal turbo header

Seks stilige sneakers fra Reebok

Mars måned betyr nye sneakers! Sjekk ut vårens nyheter fra Reebok.

17 mar 2020
Mote & trender
Kari Traa

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

Uavhengig av vær, skal alle kunne nyte våren med stil. Derfor lanserer Kari Traa sin nye pastellfargede kolleksjon til friluftslivet!

16 mar 2020
Mote & trender
better bodies tights

Den nye trenden: Glinsende treningstights

Sol deg i din egen glans på treningssenteret med en glinsende tights! Her er de fineste, glinsende treningstightsene akkurat nå.

16 mar 2020
Mote & trender
Padelheader dam

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

Best i test! Her prøver vi sesongens beste modeller som gjør deg raskere, smidigere og vanskeligere å slå på banen.

15 mar 2020
Mote & trender
Padelskor header

Best i test! Padelsko til menn

På tide å ta padelspillet til et nytt nivå! Her er padelskoene som er best i test, ifølge testpanelet vårt.

15 mar 2020
Mote & trender
sport bh header

Best i test: Sports-BH for store bryster

Det er ekstra viktig med en sports-BH hvis man har store bryster. Her er de beste sports-BH'ene for deg med D, E, F og G-cup.

14 mar 2020
Mote & trender