Test av tights

Stor test av treningstights

Høy midje, med mønster eller klassisk svart? Testpanelet vårt har testet treningstights til henne fra Adidas, Nike, Better Bodies, Blacc og Kari Traa.

Vi kjenner følelsen – uansett hvor mange tights man eier, virker det alltid som om man har for få. I denne testen har vi derfor presset inn seks fine treningstights på en liten flate! Her er alt du trenger å vite om fukttransport, tykkelse og passform på de heteste treningstightsene akkurat nå!

Test: 

nike

Passer til: Trening på et treningssenter, sirkeløkter, HIIT og løping.

Pluss og minus:

+ Passformen er det som imponerer først. Denne tightsen gir en helt magisk silhuett!

+ Komforten er også et stort pluss – den er veldig behagelig.

+ Nike-tightsen får også pluss for designet. Fin, som vanlig fra Nike!

- Dessverre mangler den lommer, noe som er det eneste som hindrer den fra å være perfekt også til løping.

Testpanelet mener:

Rett etter å ha trent i denne tightsen, begynner testpersonene å sjekke ut hjemmesiden etter samme tights i flere farger. Her skal det kjøpes flere!

– Jeg er veldig imponert over denne tightsen. Hvis vi begynner med det beste, er det lengden på bena. Den er lang nok for deg som er over middels høy, sier en av testpersonene.

Lav midje og smale midjebånd imponerer vanligvis ikke testpanelet, men det er ikke tilfellet denne gangen. Selv om tightsen slutter rett under navlen og midjebåndet bare er fire centimeter bredt, faller den i smak hos testpersonene. 

– Materialet har delvis litt kompresjon som holder inne. Selv om midjen er smal, skjærer den derfor aldri inn eller krøller seg, forteller en testperson og fortsetter: 

– Jeg trenger ikke å justere midjen en gang, uansett om jeg trener styrke eller løper!

Ellers gir denne tightsen fra Nike en utrolig fin silhuett, takket være stoffet som omslutter musklene, uten å stramme. Materialet er en blanding av polyester og spandex – noe superhelter liker, men også testpanelet vårt.

– Det ekstremt tøyelige materialet er også noe tynnere enn i andre tights jeg har testet fra Nike, og har en glinsende finish. Utrolig fint! avslutter en testperson. 

Test: 

rib seamless

Også tilgjengelig i fargene: 

Passer til: Trening på treningssenteret og annen trening med lav intensitet.

Pluss og minus:

+ Høy og komfortabel midje som gjør passformen optimal.

+ Den føyer seg etter deg, noe som gjør det mulig å ta alt fra sumosquats til dype utfall uten at du risikerer å sprekke sømmene!

+ Uslåelig komfort – testpanelet faller pladask for den brede linningen i midjen.

- Dessverre viser denne tightsen fra Better Bodies sterke tendenser til å bli gjennomsiktig i de dypeste good mornings. Det kan være lurt å være litt nøye når du velger undertøy.

Testpanelet mener:

– Kjempedeilig og tøyelig tights, som fortsatt føles stabil. Den sitter fint på og holder seg på plass, sier en i testpanelet, etter den første økten i Rib Seamless Leggings.

Ellers anser panelet at tightsen fra Better Bodies er normal i størrelsen og bena. Stort pluss for den høye midjen. Fukttransporten er imidlertid ikke helt hundre.

– En ting jeg la merke til er at det blir ganske tydelige svetteflekker, sier en testperson, som også får medhold: 

– Ja, men jeg synes det er ganske nice. Ingenting er bedre enn et bevis på at jeg har tatt i under en økt!

Alt i alt er testpanelet veldig fornøyd med tightsen (og hva annet forventer man vel når den er fra Better Bodies?), men det tynne stoffet er ikke alle like fan av. 

– Den er ganske gjennomsiktig og lappen er synlig gjennom. Jeg tror imidlertid ikke at det gjelder alle de andre fargene. Jeg vil derfor helt klart anbefale tightsen, bare i en annen farge.  

Sist, men ikke minst, får den plusspoeng for at den er bevegelig. I tillegg får den pluss for at det ribbede stoffet gir litt støtte, til tross for manglende kompresjon. 

Test: 

nike icon

Passer til: Styrketrening, gruppetrening og pilates.

Pluss og minus:

+ Bevegeligheten i tightsen er utmerket. Selv om det er en treningstights ment for svette økter, fungerer den bra til litt roligere trening, slik som pilates.

+ Toppscore for fukttransporten, noe som innebærer at den kan brukes under svette økter i varme saler.

+ Veldig komfortabel, akkurat som den klassiske Nike Pro-tightsen!

- Litt begrensende bruksområde siden den ikke gir spesielt mye støtte og passer derfor ikke til for eksempel løping.

Testpanelet mener:

Denne tightsen er en ordentlig klassiker i utvalget fra Nike. Du som har flere tights i den samme serien, kommer helt klart til å falle pladask for denne utgaven av Nike Pro. For at den skal sitte som den skal, kreves det imidlertid at du er nøye når du velger størrelse.

– Nike Pro-tights er litt sjenerøse i størrelsen, i motsetning til mange andre Nike-tights. Det gjelder også denne versjonen, forteller en testperson, og en annen legger til et tips:

– Hvis du står mellom to størrelser, kan du velge den minste størrelsen i denne tightsen. Den er nemlig romslig, spesielt i magen, og du ønsker jo ikke å gå og dra den opp hele tiden.

En stor fordel med tightsen er det brede og komfortable midjebåndet og at den er så myk og deilig. Mykheten gjør imidlertid at den ikke gir musklene så mye støtte under hard trening.  

– Den gir ikke nok støtte for en hard HIIT-økt, og jeg savner snøring i midjen som kunne gjort den optimal til løping.

Designmessig får den ikke full score, men nesten.

– Jeg liker at den er klassisk svart, men fortsatt har et kult blomstermønster som gjør at den skiller seg litt ut, mener en testperson. Samme testperson har imidlertid funnet sin favoritt-egenskap i tightsen, nemlig kvaliteten.

– En av de beste tingene med Nike Pro er at kvaliteten er kjempebra. Du kan ta den i vaskemaskinen gang på gang, uten at tightsen blir påvirket av det.

Test: 

abstract leggings

Også tilgjengelig i fargen: 

Passer til: Trening på et treningssenter, trening med lav intensitet, yoga.

Pluss og minus:

+ Den høye, komfortable midjen er et stort pluss! 

+ Delvis takket være midjen, men først og fremst materialet, er tightsen utrolig behagelig på.

+ Dessuten faller designet i smak hos alle i testpanelet. Fin!

- Ventilasjonsmessig presterer den imidlertid ikke slik testpanelet ønsker. Det er en liten fare for at du opplever tightsen som litt for varm.

Testpanelet mener:

En enkel, men fortsatt fin tights, med laserskårede hull som dekorerer baksiden av leggene. At den er ensfarget oppleves som en fordel som gjør at den kan kombineres med stort sett hva som helst – både mønster og fargerike plagg.

– Den sitter som et skudd og jeg fikk med en gang komplimenter for hvor fin den var på, sier en testperson.

– Ja, jeg elsker den høye midjen med en bred kant! Den er veldig kledelig og komfortabel, men det gjør også at den sitter som støpt. 

Materialet er imidlertid ikke det mest tøyelige. Det betyr at den kan oppleves som litt vanskelig å få på, akkurat som at størrelsen er litt liten. Når du først har fått den på, sitter den imidlertid perfekt. Ikke gi opp kampen med å få den på, den er virkelig verdt det. 

– En bra egenskap, som det tykke stoffet bidrar til, er at den ikke er gjennomsiktig og ingen svetteflekker synes

Likevel anbefaler de den hovedsakelig til trening på et treningssenter og ikke høyintensiv trening, siden den ikke er fleksibel nok. Materialets squat-sikkerhet gjør den imidlertid perfekt til leg day! Ingen squat er dyp nok for at trusa vises gjennom i denne tightsen fra Blacc.

Test: 

louise

Også tilgjengelig i fargene: 

Passer til: Trening på et treningssenter, løping og høyintensiv trening.

Pluss og minus:

+ Nederst på bena er det glidelås som gjør det lettere å få den på, noe som er supert siden stoffet er mot den strammere retningen.

+ Tightsen har en lett kompresjonsevne. Det innebærer at den passer til løping og annen trening hvor du ønsker litt støtte.

+ Ved kanten nederst er det en stripe av silikon som sørger for at den holder seg på plass. Smart!

- Midjebåndet er litt mot den strammere retningen, noe som ikke faller i smak hos alle.

Testpanelet mener:

Hvis du vil bruke den samme tightsen til både løpeturen og på treningssenteret, er denne tightsen fra Kari Traa helt perfekt for deg. Blant alle tightsene i testen, er det denne som absolutt gir mest støtte.

– Jeg ble med en gang glad i de smarte løsningene med glidelås nederst, men også silikonstripen. Det bidrar til at den ikke glir rundt når jeg løper, sier en testperson.

Glidelåsen nederst er litt kutyme for løpetights, men desto mer uvanlig (men ikke mindre populært) blant treningstights. Selv silikon nederst gjør seg bra på treningssenteret, også ved trening med lav intensitet.

– Jeg trener mye med minibånd og kan noen ganger bli litt provosert over at tights glir rundt når minibåndet strekkes ut. Det gjør ikke denne takket være silikonbåndet – en liten detalj som utgjør en stor forskjell selv på treningssenteret!

Ellers har Louise Tights et design som skiller seg litt ut. Den er stilren, men ikke kjedelig. Noen av fargene som tightsen kommer i har også reflekterende detaljer. Det betyr at tightsen er perfekt til trening utendørs om høsten. En ulempe som testpersonene imidlertid ble raskt oppmerksomme på, er at den ikke passer like bra til alle kroppstyper.

– Jeg som har brede hofter og smal midje får den ikke til å sitte som den skal. Jeg skulle ønske midjen var høyere for at jeg kunne stramme midjen over hoftene, der midjen er smalest.

De testpersonene med en rettere kroppstype opplever imidlertid ikke det samme problemet.

– Størrelsesmessig er den true to size, så kjøp din vanlige størrelse, tipser en testperson.

Test: 

speed 2

Også tilgjengelig i fargene: 

Passer til: Trening på et treningssenter, trening med lav intensitet.

Pluss og minus:

+ Det myke stoffet følger alle bevegelser du tar.

+ At den er så deilig og komfortabel! 

+ Her får designet full pott, ikke ille!

- Veldig synd at denne tightsen mangler en lomme. Ellers hadde den helt klart blitt panelets nye favoritt.

Testpanelet mener:

Denne tightsen er noe for deg som føler deg litt for fin i mønster og farger i blokker. Speed 2 fra Blacc er diskret, men unngår med god margin å bli klassifisert som kjedelig. Det er takket være paneler av mesh langs bena.

– Jeg som vanligvis ikke liker når det blir for mye, elsket at det skjedde noe på tightsen uten at det tok helt over, sier en testperson og får fort medhold av andre i panelet: 

–  Først var jeg litt skeptisk til meshpanelene, da jeg var redd for at det skulle se litt rart ut. Men nei, det er bare fint! 

Størrelsesmessig anser panelet at den er normal i størrelsen. De testpersonene som er under middels lange mener at bena er litt vel lange. Siden passformen imidlertid er stram, kan tightsen trekkes opp og holder seg der. 

– Den høye midjen bidrar også til at den sitter der den skal, slik at den ikke glir ned. Strikken i midjen er dessuten bred og behagelig, akkurat slik jeg liker det! 

Tightsen er også trygg når du tar squats, selv om ikke stoffet er så tykt. Når det er sagt, er ikke materialet tynt nok for at den kan brukes til høyintensiv trening.

– Den eneste ulempen er at den er litt for varm til økten jeg gjennomførte. Jeg testet den først under en kondisjonsøkt og det kommer jeg nok ikke til å gjøre igjen. Den er på den andre siden perfekt under en styrkeøkt eller trening med lav intensitet, så du ikke blir kald mellom settene.

SHOP HER: 

LES MER: 

 Tilbake

News Feed

Test av tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

2 dager siden
Shorts
Mote & trender

Test: Svarte treningsshorts til herre

2 dager siden
Nike Air Zoom SuperRep
Mote & trender

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

4 dager siden
Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

07 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

06 aug 2020
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

03 aug 2020
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

02 aug 2020
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
Skolstart Hummel
Mote & trender

Sjekkliste før skolestart

27 jul 2020
Clifton 7
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Test Better Bodies tights
Mote & trender

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

27 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Mote & trender

Test! Så bra er Asics Gel-Kayano 27

27 jul 2020
Nike barnsko
Mote & trender

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

26 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Mote & trender

Endelig! Her er Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Axion tennis
Mote & trender

Axions nye kolleksjon for tennis og padel

20 jul 2020
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

14 jul 2020
adidas
Mote & trender

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

13 jul 2020
Test löparskor dam
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene til dame i 2020

12 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Mote & trender

9 løpesko til herre som er best i test 2020

10 jul 2020
Saucony Triumph 18
Mote & trender

Derfor bør du løpe i den nye Saucony Triumph 18

08 jul 2020
jenny freed
Mote & trender

Eksperten tipser: Husk dette når du kjøper en ny sports-BH

07 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Mote & trender

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

26 jun 2020
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
more news
Test av tights

Stor test av treningstights

Høy midje, med mønster eller klassisk svart? Testpanelet vårt har testet treningstights til henne fra Adidas, Nike, Better Bodies, Blacc og Kari Traa.

2 dager siden
Mote & trender
Shorts

Test: Svarte treningsshorts til herre

Testpanelet vårt har prøvd shorts fra blant annet Nike, Adidas og Under Armour. Her er treningsshortsen til herre som er best i test.

2 dager siden
Mote & trender
Nike Air Zoom SuperRep

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

Air Zoom SuperRep, SuperRep Go og SuperRep Cycle – vi undersøker forskjellen mellom de tre treningsskoene fra Nike!

4 dager siden
Mote & trender
Test ryggsäck barn.png

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

Det kan være lettere sagt enn gjort å finne riktig ryggsekk til barnet ditt. La minipanelet vårt hjelpe deg. De har testet noen av sesongens nyeste barnesekker!

07 aug 2020
Mote & trender
Header.jpg

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

Det er viktig å velge en bra sykkelhjelm. I denne testen har vi prøvd flere modellers justerbarhet, komfort, ventilasjon og design.

06 aug 2020
Mote & trender
Nike löparskor test

Løpeskoene fra Nike som er best i test

Tre løpesko som alle har fått toppscore fra det dedikerte løpepanelet – her er de beste løpeskoene fra Nike!

05 aug 2020
Mote & trender
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 must-haves til skolestart

Sommerferien går mot slutten og et nytt semester er rett rundt hjørnet. Pass på at barnet er klar til skolestart. Her er favorittene våre akkurat nå.

03 aug 2020
Mote & trender
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

Treningsklær og sko fra Nike er veldig populære takket være det store utvalget, det stilige designet og den gode kvaliteten. Vi lot vårt mannlige testpanel trene i treningsbukser, sko og andre treningsklær fra Nike. Her er resultatet!

03 aug 2020
Mote & trender
Nike träningskläder

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

De beste treningsskoene, tightsen som får toppscore og løpetoppen som sitter som en drøm! Her er det beste fra Nike – ifølge vårt kvinnelige testpanel!

02 aug 2020
Mote & trender
Reebok Nano X

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

Den tiende versjonen av Reeboks mest populære treningssko Nano beskrives som den beste hittil. Nå er Nano X her i nye farger!

31 jul 2020
Mote & trender
Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

29 jul 2020
Mote & trender
Test Birkenstock

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

Det er på høy tid å teste favorittsandalene fra Birkenstock. Testpanelet vårt har prøvd de tre mest populære Arizona-modellene – her er sandalen som er best i test!

28 jul 2020
Mote & trender
Skolstart Hummel

Sjekkliste før skolestart

Sommerferien går mot slutten og skolestart nærmer seg med stormskritt. Her er listen over alt barna trenger i garderoben, i tillegg til vanlige klær og sko, før det nye skoleåret starter. Skriv ut og kryss av.

27 jul 2020
Mote & trender
Clifton 7

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

"For en sprett", utbryter en testperson. Nyheten Clifton 7 fra Hoka One One blir fort en favoritt blant både mannlige og kvinnelige løpere. Les testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Mote & trender
Test Better Bodies tights

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

En treningstights skal følge kroppen, være komfortabel på og fremfor alt være squatvennlig. Vi setter sesongens favoritter fra Better Bodies på prøve.

27 jul 2020
Mote & trender