höstens hetaste tights

Stor test av treningstights

Høy midje, dyreprint eller klassisk svart? Testpanelet vårt har testet treningstights til dame fra Aidas, Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

Vi kjenner oss igjen – uansett hvor mange tights man har, så føles det alltid ut som at man har for få. I denne testen har vi derfor presset inn hele tolv treningstights på en liten flate! Her er alt du trenger å vite om kompresjonen, tykkelsen og passformen på de heteste treningstightsene akkurat nå, fra alle de store merkene. 

,

pro capsule

Veiledende pris: 579 kroner.

Passer til: Høyintensiv trening.

Størrelse: Pro Capsule Tights er litt romslig i størrelsen. Hvis du står mellom to størrelser, anbefaler testpanelet at du tester den minste. 

Tykkelse: Når testpanelet sjekker ut tykkelsen, er det veldig tydelig at denne tightsen egner seg til høyintensiv trening. Pro Capsule Tight er veldig tynn, og dermed fungerer den bra ved treningsformer hvor du svetter. 

Kompresjon: Denne modellen gir relativt mye kompresjon selv om materialet er så tynt som det er. Dette er faktisk den tightsen som komprimerer desidert mest, uten at det er en ren kompresjonstights. 

Fukttransport & ventilasjonsevne: Med tanke på hvor tynt materialet er, så hadde det vært overraskende om den ikke gjorde jobben når det gjelder fukttransport og luftighet. I Pro Capsule Tight trenger du ikke å bekymre deg for å føle deg ufresh! Perfekt hvis du vet at du svetter mye. 

Kort oppsummert: Pro Capsule Tights er helt klart en god tights som fungerer utmerket til all slags høyintensiv trening. Den har en lett komprimerende evne som former bena dine, uten at tightsen oppleves som stiv. Testpanelet mener også at Pro Capsule Tight er veldig fin! Det eneste minuset med tightsen, er at den sølvaktige teipen ved bena ikke er så fleksibel, samt at den absolutt ikke er så kort som ”7/8”, som navnet antyder. Litt misvisende, derimot skal du ikke dra den helt ned over hælen, slik som på bildet. 

,

tightstest no

Veiledende pris: 479 kroner.

Passer til: All slags trening, men kanskje ikke løping.  

Størrelse: Denne modellen fra Nike er stort sett true to size, og du kan kjøpe din vanlige størrelse.

Tykkelse: One Tight Hybrid er hverken spesielt tykk eller tynn, den er omtrent som en treningstights pleier å være.

Kompresjon: Hvis du ser etter en tights som egner seg til løping, så er dette helt feil modell. One Tight Hybrid gir stort sett ingen kompresjon. Den er desto bedre til for eksempel yoga, siden den er så myk. 

Fukttransport & ventilasjonsevne: Akkurat som den andre Nike-modellen, får One Tight hybrid høy score for hvordan den holder deg sval og tørr under treningen. På sidene er det paneler i mesh som gir ekstra ventilasjon. 

Kort oppsummert: Alt i alt er testpanelet veldig imponert over denne tightsen fra Nike. Ingen sømmer som forstyrrer, ingen vaskelapp som gnager, og den fungerer like bra til alt siden den er så ekstremt fleksibel– muligens med unntak av løping, da ønsker testpanelet seg litt mer kompresjon. Sist men ikke minst vil testerne også dele ut et pluss for at det finnes en liten lomme bakpå. Du kan derfor fint ha med deg en nøkkel eller småting når du trener. Prisgunstig og allsidig! 

,

tightstest no

Veiledende pris: 579 kroner.

Passer til: Yoga, gym og all slags trening hvor fleksibilitet er et must.

Størrelse: Air Mesh Tight 7/8 er litt liten i størrelsen, så du bør gå opp dersom du står mellom to størrelser. 

Tykkelse: Air Mesh Tight er veldig tynn, akkurat som Pro Capsule. Den passer derfor fint til alle økter hvor du har behov for å bevege deg fritt og ikke vil bli for svett. 

Kompresjon: Denne modellen komprimerer nesten ingenting, og tar seg derfor ikke så bra ut ved løping eller andre treningsformer hvor du gjerne vil ha litt støtte av materialet.

Fukttransport & ventilasjonsevne: Du behøver ikke å bekymre deg for hvordan denne modellen oppleves når du svetter, siden materialet er såpass tynt. Den holder deg sval gjennom hele treningsøkten og er ikke våt på slutten, ikke engang etter høyintensiv trening.  

Kort oppsummert: Denne rosa åpenbaringen er sistemann ut fra Nike, og gjør at du skiller deg ut på treningssenteret. Når det gjelder komfort kan det knapt bli mer komfortabelt enn dette, og Air Mesh Tight kan lett brukes på en kosekveld hjemme! Den lave kompresjonsevnen er det eneste som kan hindre at dette blir din nye favorittmodell. Hvis du er vant til å trene i kompresjonstights, kan det eventuelt bli litt uvant.

,

tightstest no

Veiledende pris: 899 kroner.

Passer til: Gymtrening, yoga og annen trening hvor du trenger full mobilitet.

Størrelse: Sprinkle Metallic er stort sett true to size. Takket være en ekstremt bra stretch i materialet, kan du til og med kjøpe både en størrelse mindre eller større hvis du står mellom to. Stoffet tilpasser seg etter deg. 

Tykkelse: Sprinkle Metallic er veldig tynn, som igjen er deilig når du vil gi alt under en skikkelig hard treningsøkt. Det er vanskelig å bli for varm i denne modellen.  

Kompresjon: Dette er en veldig myk treningstights og det er stort sett ingen kompresjon, utenom i midjen. Sprinkle Metallic har et bredt stikk i midjen, som gjør at den holder alt på plass. 

Fukttransport & ventilasjonsevne: Materialet i Sprinkle Metallic er, akkurat som de fleste modellene i denne testen, veldig tynt og har derfor ingen problemer med å holde deg tørr og sval.

Kort oppsummert: Denne tightsen fra Casall er den dyreste i testen, til tross for at den er verdt hver enste krone. Den fungerer like bra på treningssenteret som på gruppetimer. Sprinkle Metallic er helt enkelt kjempedeilig og 100 prosent squat-sikker. I midjen er det stramming, slik at du kan dra til tightsen ved behov, men det er egentlig ikke nødvendig. Materialet i denne modellen er så medgjørlig at den sitter bra uansett. Det eneste minuset med Sprinkle Metallic, er at kompresjonen er lik null. Derfor gir den ikke akkurat den fineste formen, i motsetning til andre tights som ofte "skulpturerer".

,

tightstest no

Veiledende pris: 799 kroner.

Passer til: Yoga og vanlig gymtrening.

Størrelse: Den andre modellen fra Casall sitter fint etter på kroppen og størrelsen oppleves som true to size. 

Tykkelse: Denne tightsen er også laget i et veldig tynt stoff, men ikke like tynt som i Sprinkle Metallic.

Kompresjon: Her er det heller ikke spesielt mye kompresjon. Hvis det er hva du ser etter, bør du se etter en annen modell.

Fukttransport & ventilasjonsevne: Siden stoffet er så tynt og luftig, ventilerer tightsen ekstremt bra og det er absolutt ingen fare for at du skal føle deg for svett, uansett hva du utøver. Den er også "flekk-sikker" på grunn av mønsteret, som passer bra for deg som tar i så mye at du blir skikkelig svett.

Kort oppsummert: Tiger 7/8 Tights er utrolig deilig på og sitter nesten som et andre skinn. Selv om stoffet er veldig tynt, er ikke denne modellen gjennomsiktig. Derfor fungerer den bra til stort sett alle øvelser du tar på treningssenteret, men også på yogaklassen eller gruppetimen. Stoffet ventilerer dessuten veldig bra siden stoffet er såpass tynt, og derfor kan du også bruke denne tightsen under høyintensiv trening. Det brede båndet i midjen er det eneste minuset med tightsen, ifølge visse personer i testpanelet, siden det ikke er så kledelig. Andre elsker derimot at det støtter midjen. 

,

miko tights

Veiledende pris: 629 kroner.

Passer til: Trening med lav intensitet som yoga, lett gym og powerwalks.  

Størrelse: Denne modellen er true to size, så kjøp den størrelsen du pleier å ha.

Tykkelse: Materialet i Miko Tights er ikke så tykt, det er omtrent like tynt som i Sprinkle Metallic fra Casall og Air Mesh fra Nike.

Kompresjon: Siden denne tightsen passer aller best til trening med lav intensitet, er kompresjonsevnen ganske lav. De er selvfølgelig bare et pluss når du skal på yoga.

Fukttransport & ventilasjonsevne: Miko Tights ventilerer bra, men den håndterer fuktigheten betydelig dårligere. Det myke materialet suger opp, snarere enn å transportere bort svetten. Testpanelet advarer mot at du kan få svetteflekker, dersom du er følsom for det. 

Kort oppsummert: Med tanke på hvor mykt stoffet er, kommer det knapt som et sjokk at denne modellen er ekstremt behagelig. Det er ingenting som ganger og stoffet er såpass medgjørlig at du full bevegelsesfrihet. Likevel er det ikke helt optimalt at materialet håndterer fuktighet så dårlig, så unngå gjerne harde økter i denne modellen. Når du går på yoga eller tar en lett treningsøkt spiller det derimot ingen stor rolle at ventilasjonsevnen er litt dårlig. Dessuten er tightsen veldig kledelig med sin høstlige, vinrøde farge! 

,

tightstest no

Veiledende pris: 629 kroner.

Passer til: All slags trening.

Størrelse: Kjøp den størrelsen du pleier å ha. Flattering Printed Tights er true to size og har normal passform.

Tykkelse: Når det gjelder tykkelsen på materialet, er det her en litt grovere modell enn de andre tightsene i testen. Den er likevel ikke for grov, den er omtrent som de øvrige tightsene i sortimentet.

Kompresjon: Flattering Printed Tights har heller ikke spesielt høy kompresjon, men den holder likevel alt sammen på plass og gir en fin, flatterende form. 

Fukttransport & ventilasjonsevne: Det som gjør at denne modellen passer til alt fra vanlig gymtrening til mer høyintensiv trening, er den suverene ventilasjonsevnen. Flattering Printed Tights transporterer bort fuktighet så bra at den fungerer supert under de svetteste treningsøktene. Full score fra testpanelet på begge punktene! 

Kort oppsummert: Det pleier å være en ganske dårlig idé å trene i en grå tights (heisann, svetteflekker!), men denne modellen ventilerer bort svette på en utmerket måte. Testpanelet vil også poengtere at det finnes en praktisk liten lomme, hvor du kan legge nøklene dine mens du trener. Materialet i tightsen er dessuten laget i resirkulert polyester, som igjen er bra for samvittigheten. Ellers er mønsteret fint men også trendy, og det eneste minuset er snøringen i midjen som ikke fyller noen spesiell funksjon. Den oppleves bare som unødvendig siden den ikke kan knytes. 

,

tightstest no

Veiledende pris: 649 kroner.

Passer til: All slags trening.

Størrelse: Denne Parley-modellen fra Adidas er litt stor i størrelsen. Kanskje det er lurt å velge den minste størrelsen hvis du står mellom to størrelser. Den er heller ikke så kort i bena som navnet antyder, det er heller en fare for at den oppleves som hellang hvis du er lavere enn 165 centimeter. 

Tykkelse: Dette er ikke en modell som du vil bruke på vinteren, siden materialet er veldig tynt – akkurat som Sparkle Metallic og Air Mesh fra Nike.

Kompresjon: Denne tightsen har heller ikke noen nevneverdig kompresjon, men den er på den andre siden ekstremt myk og følsom.

Fukttransport & ventilasjonsevne: Både når det gjelder å transportere bort fuktighet og ventilere, får denne modellen bra score. Parley Tights er derimot ikke like klokkeren som modellen over fra Röhnisch.

Kort oppsummert: Den første tightsen i testen fra Adidas er laget i et veldig behagelig materiale, blir aldri gjennomsiktig, glir ikke ned og har en perfekt lomme på den ene siden av benet. En stor tommel opp deles dessuten ut for at tightsen er laget av plast som har blitt samlet opp fra havet, samt at materialet er veldig deilig og komfortabelt. Testpanelet har satt tightsen på prøve både under løping og styrketrening, hvorav den tar seg desidert best ut under sistnevnte treningsform. Ved løping ønsker visste testpersoner seg derimot en tights med litt mer kompresjon.

,

tightstest no

Veiledende pris: 749 kroner.

Passer til: Yoga og lett gymtrening.

Størrelse: Adidas sitt andre bidrag til denne testen er stort sett true to size, men kanskje litt mot den større retning. 

Tykkelse: Dette er en modell som også fungerer fint i varme yogasaler, siden materialet er veldig tynt og luftig. 

Kompresjon: Det er stort sett ingen kompresjon, men den er heller ikke helt formløs, den sitter fint på kroppen din. 

Fukttransport & ventilasjonsevne: For ventilasjon og fukttransport får BT Wanderlust nesten lik score som Flattering Printed Tights fra Röhnisch, men bare nesten. Du vil heller ikke føle deg ufresh i denne modellen. 

Kort oppsummert: Denne Adidas-modellen er designet for å holde deg tørr og fresh når du utøver yoga, og det gjør den virkelig. Dessverre får den ikke like bra score for designet, hverken når det gjelder komfort eller utførelse. Testpersonene er ikke så fornøyde med hvordan den oppleves på – noen sømmer gnager og materialet er ikke så bevegelig som man ønsker av en yoga- og gymtights, noe som dessverre trekker ned helhetsvurderingen. 

 

,

tightstest no

Veiledende pris: 499 kroner.

Passer til: Løping. (Vi vet at dette egentlig er en test av treningstights, men denne tightsen var for fin til at vi kunne droppe den, så vi gjorde et unntak!). 

Størrelse: Du kan velge den størrelsen du pleier å ha, siden tightsen er true to size.

Tykkelse: Akkurat som navnet antyder, så veier Feather Limited Tights nesten ingenting, mye på grunn av at stoffet er veldig tynt.

Kompresjon: Selv om denne tightsen er designet for løping, så har den nesten ingen kompresjon. 

Fukttransport & ventilasjonsevne: Man merker at denne tightsen er ment for svette runder i sporet, dette på grunn av fukttransporten og ventilasjonsevnen. Heller ikke Feathers Limited Tights lever opp til den høye standarden på Flattering Printed Tights, men den holder fortsatt et bra nivå. 

Kort oppsummert: Denne tightsen fra Blacc har en ganske høy midje med et bredt strikk, som virkelig bidrar til at den sitter på plass. Bak finnes det en liten lomme hvor du får plass til nøkler, og det setter man alltid pris på! Feather Limited Tights er fortsatt relativt tørr og fresh etter en gjennomført økt, så den kan lett brukes til intensive intervalløkter. Materialet er elastisk og veldig komfortabelt, og designet er pent i sin enkelthet. Tightsen får også et ekstra pluss siden det finnes en matchende sports-BH og singlet i sortimentet fra Blacc. 

,

blacc breeze

Veiledende pris: 399 kroner.

Passer til: Alle treningsformer.

Størrelse: Denne modellen fra Blacc er også true to size, så du kan fint kjøpe din vanlige størrelse.

Tykkelse: I motsetning til de fleste modellene i testen, er Breeze relativt tykk og dermed helt ”squat proof”.  

Kompresjon: I dette tilfellet virker det som at kompresjonsevnen har blitt satt til side til fordel for maksimal stretch og bra bevegelighet. Dette er en følsom modell som sitter behagelig på under både yoga og økter på treningssenteret.

Fukttransport & ventilasjonsevne: Denne Blacc-tightsen har både bra ventilasjonsevne og fukttransport, til tross for det tykke stoffet. Overflødig svette blir aldri et problem. 

Kort oppsummert: Dette er en fin og komfortabel tights som passer til mange ulike treningsformer. Den er høy i midjen og har et bredt strikk som holder alt på plass. Den er litt "hjerteformet" bak, som igjen fremhever formene på en flatterende måte. Ellers får den litt ekstra oppmerksomhet for sin allsidighet, som bidrar til at du kan ta den med på spinning, gym, yoga og stort sett hvilken som helst treningsøkt.

,

tightstest no

Veiledende pris: 249 kroner.

Passer til: Trening med lav intensitet.

Størrelse: Denne modellen er også true to size, så du kan kjøpe den størrelsen du pleier å ha. 

Tykkelse: Blacc Power Tights er litt tykkere i materialet, akkurat som Breeze. Det er et stort pluss siden den er designet for trening med lav intensitet, siden du ellers lett kan bli litt for kald.

Kompresjon: Denne modellen har heller ingen kompresjon. Derfor har den kanskje ikke verdens mest flatterende passform, men på den andre siden er den veldig følsom og komfortabel.

Fukttransport & ventilasjonsevne: Når det gjelder fukttransporten og ventilasjonsevnen, presterer Power Tights omtrent som treningstights pleier, hverken bedre eller dårligere. Det gjør heller ingen ting at den ikke får like bra score som Flattering Printed Tights fra Röhnisch, siden denne er skapt for trening med lav intensitet. 

Kort oppsummert: Sist ut i testen er ytterligere en modell fra Blacc. Power Tights er skapt for trening med lav intensitet, og i den kategorien tar den seg veldig bra ut. Testpanelet konstaterer at den passer perfekt til for eksempel yoga eller lett trening på treningssenteret. Materialet i tightsen er tykt og ikke gjennomsiktig. Hverken markløft eller rene squats blir noe problem. Dessuten får du den til en veldig bra pris!  

LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Mote & trender

Revolusjonerende sports-BH fra Nike: Swoosh One Piece Pad

8 timer siden
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

2 dager siden
Träningsskor test header
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

2 dager siden
Header.png
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

3 dager siden
Guide 13 header Saucony
Mote & trender

Guide til Sauconys nye stabile løpesko

5 dager siden
Header.png
Mote & trender

Test: Årets beste treningsvesker

11 jan 2020
frontier header
Mote & trender

Sjekk ut Frontier, vårt nye herremerke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Mote & trender

Nyhet: Kombiner fint og komfortabelt med myke sett fra Noun!

09 jan 2020
petite pirouette rosa
Mote & trender

Nytt merke for danseglade barn: Petite Pirouette

07 jan 2020
Tvätta träningskläder
Mote & trender

Vask riktig, og treningsklærne dine vil holde lengre

04 jan 2020
nike superrep header
Mote & trender

Toppscore for Nikes nye treningssko SuperRep

03 jan 2020
Asics löparskor 2020
Mote & trender

5 løpesko du ikke kan gå glipp av i 2020

29 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Adidas Ultraboost 20!

27 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights
Mote & trender

Test! Årets topp 10 beste tights

25 dec 2019
Nike Metcon
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningssko fra Nike

18 dec 2019
Handskar barn
Mote & trender

Guide: Finn de riktige hanskene til barnet ditt

17 dec 2019
Eva sjöholm header
Mote & trender

Treningstrender 2020: Slik kommer vi til å trene neste år

17 dec 2019
ENG_M.png
Mote & trender

Vi tester: de beste skijakkene til menn

13 dec 2019
ENG_W.png
Mote & trender

Test av sesongens beste skijakker til henne

13 dec 2019
Icebug kängor och skor
Mote & trender

Gå trygt i piggsko fra Icebug

10 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg
Mote & trender

Stor test: Trygge vintersko med pigger

10 dec 2019
test tofflor header
Mote & trender

Test: Tøfler til dame og herre

06 dec 2019
ENG_W.png
Mote & trender

Våre pulsklokker som er kåret best i test!

06 dec 2019
header julbild
Mote & trender

Sportamores julegavetips til hele familien

06 dec 2019
Nike See my style
Mote & trender

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug
Mote & trender

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

03 dec 2019
header icebug
Mote & trender

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

01 dec 2019
ryggskydd
Mote & trender

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

30 nov 2019
skidhandskar test header
Mote & trender

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

28 nov 2019
icebug
Mote & trender

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

27 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Mote & trender

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

27 nov 2019
Header reflexplagg
Mote & trender

TEST! 9 refleksplagg til løping

24 nov 2019
Skidjacka
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skijakke

23 nov 2019
underställ kari traa
Mote & trender

De 8 beste Black Friday-kuppene

21 nov 2019
Babolat
Mote & trender

Våre 7 beste Black Friday-kupp for ham

21 nov 2019
Nike Metcon 5
Mote & trender

7 svarte tilbud på Black Friday

21 nov 2019
garmin forerunner
Mote & trender

8 superkupp på Black Friday

21 nov 2019
Black Friday
Mote & trender

Black Friday – årets største shoppingfest!

21 nov 2019
nike glam dunk group shot
Mote & trender

Elsk 90-tallet med Nike Icon Clash

21 nov 2019
header black fridayfynd
Mote & trender

12 Black Friday-kupp for barn

20 nov 2019
more news
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Revolusjonerende sports-BH fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Det finnes en mengde forskjellige sports-BH'er avhengig av hva du og kroppen din trenger, men noen modeller er ekstra populære. En av dem er Nike Swoosh Sports Bra. Nå har den fått en innovativ oppgradering du ikke kan gå glipp av!

8 timer siden
Mote & trender
Test av träningsskor för damer

Test av årets beste treningssko til dame

Er du nysgjerrig på hva det nye året har å tilby i form av treningssko? Vi har trent i fem av de beste modellene i 2020, som egner seg for trening på treningssenteret eller i salen.

2 dager siden
Mote & trender
Träningsskor test header

Test! Årets beste treningssko til herre

Det nye året har allerede begynt, og dersom du ikke allerede har kommet deg på treningssenteret, er det nå på tide. Få hjelp til å oppfylle nyttårsforsettet med nye treningssko som passer innendørs. Her er årets beste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

2 dager siden
Mote & trender
Header.png

Test: Treningstightsen du bare må ha

Tights er et treningsplagg som passer til alle former for trening: yoga, treningsøkter med høy intensitet, gruppetimer og styrketrening. I denne testen har testpanelet prøvd mange tights for å kåre de beste!

3 dager siden
Mote & trender
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconys nye stabile løpesko

I 2020 har skoprodusenten Saucony bestemt seg for å gjøre noe nytt i produksjonen av stabile løpesko. Her er alt du trenger å vite om den nye innovasjonen, og hvorfor du bør oppdatere deg med en gang!

5 dager siden
Mote & trender
Header.png

Test: Årets beste treningsvesker

Treningsvesken er din faste følgesvenn når du skal på trening. I denne testen av sesongens heteste modeller, kan du finne den perfekte modellen for deg!

11 jan 2020
Mote & trender
frontier header

Sjekk ut Frontier, vårt nye herremerke

Kle deg pent, komfortabelt og rimelig med Frontier – det splitter nye herremerket. Her avslører produkteksperten alt om sortimentet, inspirasjonen bak merket og størrelsene!

09 jan 2020
Mote & trender
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyhet: Kombiner fint og komfortabelt med myke sett fra Noun!

Matchende joggedress som du kan slappe av i eller bruke til hverdags? Uansett anledning kan du finne noe fint, men fremfor alt komfortabelt, fra Sportamore sitt splitter nye merke – Noun!

09 jan 2020
Mote & trender
petite pirouette rosa

Nytt merke for danseglade barn: Petite Pirouette

Barn elsker lek og bevegelse, og det kan være lurt med klær som egner seg for den aktiviteten barnet ditt velger. Nå har Sportamore gleden av å ønske et helt nytt merke velkommen, som retter seg mot små jenter og gutter som elsker dans og turn: Petite Pirouette!

07 jan 2020
Mote & trender
Tvätta träningskläder

Vask riktig, og treningsklærne dine vil holde lengre

Hvis du vasker svette funksjonsplagg på riktig måte, reduserer du faren for å lukte svette og plagget vil holde lengre. Vi gir deg alle triksene du bør kjenne til.

04 jan 2020
Mote & trender
nike superrep header

Toppscore for Nikes nye treningssko SuperRep

Snakk om å starte det nye året med en bombe! Nå slipper Nike en ny treningsko for deg som er glad i høyintensiv gruppetrening: SuperRep. Les videre for å lære deg alt om den nye superskoen, og se hva testpanelet mener om den.

03 jan 2020
Mote & trender
Asics löparskor 2020

5 løpesko du ikke kan gå glipp av i 2020

Hvis du allerede er lei av vinteren og gleder deg til vårens første løpetur, har du helt sikkert lyst på nye løpesko også. Her er de hotteste nyhetene i det nye året!

29 dec 2019
Mote & trender
Ultraboost 20 adidas header

Test: Så bra er nyheten Adidas Ultraboost 20!

Ultraboost er en suksess fra Adidas som alltid blir utsolgt, år etter år. Nå har den trillet inn hos oss i en ny versjon. Testpanelet har trent i Ultraboost 20 – her er resultatet.

27 dec 2019
Mote & trender
Mellandagarnas bästa tights

Test! Årets topp 10 beste tights

Til treningssenteret, løpesporet eller som trendy plagg – tights kan du ikke få for mange av. Her er årets ti modeller som er best i test!

25 dec 2019
Mote & trender
Nike Metcon

Guide: Finn riktig treningssko fra Nike

Med Nikes brede utvalg av treningssko, er det enkelt å finne en riktig modell som passer deg og din trening. Vi guider deg til det riktige valget!

18 dec 2019
Mote & trender