höstens hetaste tights

Stor test av treningstights

Høy midje, dyreprint eller klassisk svart? Testpanelet vårt har testet treningstights til dame fra Aidas, Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

Vi kjenner oss igjen – uansett hvor mange tights man har, så føles det alltid ut som at man har for få. I denne testen har vi derfor presset inn hele tolv treningstights på en liten flate! Her er alt du trenger å vite om kompresjonen, tykkelsen og passformen på de heteste treningstightsene akkurat nå, fra alle de store merkene. 

,

pro capsule

Veiledende pris: 579 kroner.

Passer til: Høyintensiv trening.

Størrelse: Pro Capsule Tights er litt romslig i størrelsen. Hvis du står mellom to størrelser, anbefaler testpanelet at du tester den minste. 

Tykkelse: Når testpanelet sjekker ut tykkelsen, er det veldig tydelig at denne tightsen egner seg til høyintensiv trening. Pro Capsule Tight er veldig tynn, og dermed fungerer den bra ved treningsformer hvor du svetter. 

Kompresjon: Denne modellen gir relativt mye kompresjon selv om materialet er så tynt som det er. Dette er faktisk den tightsen som komprimerer desidert mest, uten at det er en ren kompresjonstights. 

Fukttransport & ventilasjonsevne: Med tanke på hvor tynt materialet er, så hadde det vært overraskende om den ikke gjorde jobben når det gjelder fukttransport og luftighet. I Pro Capsule Tight trenger du ikke å bekymre deg for å føle deg ufresh! Perfekt hvis du vet at du svetter mye. 

Kort oppsummert: Pro Capsule Tights er helt klart en god tights som fungerer utmerket til all slags høyintensiv trening. Den har en lett komprimerende evne som former bena dine, uten at tightsen oppleves som stiv. Testpanelet mener også at Pro Capsule Tight er veldig fin! Det eneste minuset med tightsen, er at den sølvaktige teipen ved bena ikke er så fleksibel, samt at den absolutt ikke er så kort som ”7/8”, som navnet antyder. Litt misvisende, derimot skal du ikke dra den helt ned over hælen, slik som på bildet. 

,

tightstest no

Veiledende pris: 479 kroner.

Passer til: All slags trening, men kanskje ikke løping.  

Størrelse: Denne modellen fra Nike er stort sett true to size, og du kan kjøpe din vanlige størrelse.

Tykkelse: One Tight Hybrid er hverken spesielt tykk eller tynn, den er omtrent som en treningstights pleier å være.

Kompresjon: Hvis du ser etter en tights som egner seg til løping, så er dette helt feil modell. One Tight Hybrid gir stort sett ingen kompresjon. Den er desto bedre til for eksempel yoga, siden den er så myk. 

Fukttransport & ventilasjonsevne: Akkurat som den andre Nike-modellen, får One Tight hybrid høy score for hvordan den holder deg sval og tørr under treningen. På sidene er det paneler i mesh som gir ekstra ventilasjon. 

Kort oppsummert: Alt i alt er testpanelet veldig imponert over denne tightsen fra Nike. Ingen sømmer som forstyrrer, ingen vaskelapp som gnager, og den fungerer like bra til alt siden den er så ekstremt fleksibel– muligens med unntak av løping, da ønsker testpanelet seg litt mer kompresjon. Sist men ikke minst vil testerne også dele ut et pluss for at det finnes en liten lomme bakpå. Du kan derfor fint ha med deg en nøkkel eller småting når du trener. Prisgunstig og allsidig! 

,

tightstest no

Veiledende pris: 579 kroner.

Passer til: Yoga, gym og all slags trening hvor fleksibilitet er et must.

Størrelse: Air Mesh Tight 7/8 er litt liten i størrelsen, så du bør gå opp dersom du står mellom to størrelser. 

Tykkelse: Air Mesh Tight er veldig tynn, akkurat som Pro Capsule. Den passer derfor fint til alle økter hvor du har behov for å bevege deg fritt og ikke vil bli for svett. 

Kompresjon: Denne modellen komprimerer nesten ingenting, og tar seg derfor ikke så bra ut ved løping eller andre treningsformer hvor du gjerne vil ha litt støtte av materialet.

Fukttransport & ventilasjonsevne: Du behøver ikke å bekymre deg for hvordan denne modellen oppleves når du svetter, siden materialet er såpass tynt. Den holder deg sval gjennom hele treningsøkten og er ikke våt på slutten, ikke engang etter høyintensiv trening.  

Kort oppsummert: Denne rosa åpenbaringen er sistemann ut fra Nike, og gjør at du skiller deg ut på treningssenteret. Når det gjelder komfort kan det knapt bli mer komfortabelt enn dette, og Air Mesh Tight kan lett brukes på en kosekveld hjemme! Den lave kompresjonsevnen er det eneste som kan hindre at dette blir din nye favorittmodell. Hvis du er vant til å trene i kompresjonstights, kan det eventuelt bli litt uvant.

,

tightstest no

Veiledende pris: 899 kroner.

Passer til: Gymtrening, yoga og annen trening hvor du trenger full mobilitet.

Størrelse: Sprinkle Metallic er stort sett true to size. Takket være en ekstremt bra stretch i materialet, kan du til og med kjøpe både en størrelse mindre eller større hvis du står mellom to. Stoffet tilpasser seg etter deg. 

Tykkelse: Sprinkle Metallic er veldig tynn, som igjen er deilig når du vil gi alt under en skikkelig hard treningsøkt. Det er vanskelig å bli for varm i denne modellen.  

Kompresjon: Dette er en veldig myk treningstights og det er stort sett ingen kompresjon, utenom i midjen. Sprinkle Metallic har et bredt stikk i midjen, som gjør at den holder alt på plass. 

Fukttransport & ventilasjonsevne: Materialet i Sprinkle Metallic er, akkurat som de fleste modellene i denne testen, veldig tynt og har derfor ingen problemer med å holde deg tørr og sval.

Kort oppsummert: Denne tightsen fra Casall er den dyreste i testen, til tross for at den er verdt hver enste krone. Den fungerer like bra på treningssenteret som på gruppetimer. Sprinkle Metallic er helt enkelt kjempedeilig og 100 prosent squat-sikker. I midjen er det stramming, slik at du kan dra til tightsen ved behov, men det er egentlig ikke nødvendig. Materialet i denne modellen er så medgjørlig at den sitter bra uansett. Det eneste minuset med Sprinkle Metallic, er at kompresjonen er lik null. Derfor gir den ikke akkurat den fineste formen, i motsetning til andre tights som ofte "skulpturerer".

,

tightstest no

Veiledende pris: 799 kroner.

Passer til: Yoga og vanlig gymtrening.

Størrelse: Den andre modellen fra Casall sitter fint etter på kroppen og størrelsen oppleves som true to size. 

Tykkelse: Denne tightsen er også laget i et veldig tynt stoff, men ikke like tynt som i Sprinkle Metallic.

Kompresjon: Her er det heller ikke spesielt mye kompresjon. Hvis det er hva du ser etter, bør du se etter en annen modell.

Fukttransport & ventilasjonsevne: Siden stoffet er så tynt og luftig, ventilerer tightsen ekstremt bra og det er absolutt ingen fare for at du skal føle deg for svett, uansett hva du utøver. Den er også "flekk-sikker" på grunn av mønsteret, som passer bra for deg som tar i så mye at du blir skikkelig svett.

Kort oppsummert: Tiger 7/8 Tights er utrolig deilig på og sitter nesten som et andre skinn. Selv om stoffet er veldig tynt, er ikke denne modellen gjennomsiktig. Derfor fungerer den bra til stort sett alle øvelser du tar på treningssenteret, men også på yogaklassen eller gruppetimen. Stoffet ventilerer dessuten veldig bra siden stoffet er såpass tynt, og derfor kan du også bruke denne tightsen under høyintensiv trening. Det brede båndet i midjen er det eneste minuset med tightsen, ifølge visse personer i testpanelet, siden det ikke er så kledelig. Andre elsker derimot at det støtter midjen. 

,

miko tights

Veiledende pris: 629 kroner.

Passer til: Trening med lav intensitet som yoga, lett gym og powerwalks.  

Størrelse: Denne modellen er true to size, så kjøp den størrelsen du pleier å ha.

Tykkelse: Materialet i Miko Tights er ikke så tykt, det er omtrent like tynt som i Sprinkle Metallic fra Casall og Air Mesh fra Nike.

Kompresjon: Siden denne tightsen passer aller best til trening med lav intensitet, er kompresjonsevnen ganske lav. De er selvfølgelig bare et pluss når du skal på yoga.

Fukttransport & ventilasjonsevne: Miko Tights ventilerer bra, men den håndterer fuktigheten betydelig dårligere. Det myke materialet suger opp, snarere enn å transportere bort svetten. Testpanelet advarer mot at du kan få svetteflekker, dersom du er følsom for det. 

Kort oppsummert: Med tanke på hvor mykt stoffet er, kommer det knapt som et sjokk at denne modellen er ekstremt behagelig. Det er ingenting som ganger og stoffet er såpass medgjørlig at du full bevegelsesfrihet. Likevel er det ikke helt optimalt at materialet håndterer fuktighet så dårlig, så unngå gjerne harde økter i denne modellen. Når du går på yoga eller tar en lett treningsøkt spiller det derimot ingen stor rolle at ventilasjonsevnen er litt dårlig. Dessuten er tightsen veldig kledelig med sin høstlige, vinrøde farge! 

,

tightstest no

Veiledende pris: 629 kroner.

Passer til: All slags trening.

Størrelse: Kjøp den størrelsen du pleier å ha. Flattering Printed Tights er true to size og har normal passform.

Tykkelse: Når det gjelder tykkelsen på materialet, er det her en litt grovere modell enn de andre tightsene i testen. Den er likevel ikke for grov, den er omtrent som de øvrige tightsene i sortimentet.

Kompresjon: Flattering Printed Tights har heller ikke spesielt høy kompresjon, men den holder likevel alt sammen på plass og gir en fin, flatterende form. 

Fukttransport & ventilasjonsevne: Det som gjør at denne modellen passer til alt fra vanlig gymtrening til mer høyintensiv trening, er den suverene ventilasjonsevnen. Flattering Printed Tights transporterer bort fuktighet så bra at den fungerer supert under de svetteste treningsøktene. Full score fra testpanelet på begge punktene! 

Kort oppsummert: Det pleier å være en ganske dårlig idé å trene i en grå tights (heisann, svetteflekker!), men denne modellen ventilerer bort svette på en utmerket måte. Testpanelet vil også poengtere at det finnes en praktisk liten lomme, hvor du kan legge nøklene dine mens du trener. Materialet i tightsen er dessuten laget i resirkulert polyester, som igjen er bra for samvittigheten. Ellers er mønsteret fint men også trendy, og det eneste minuset er snøringen i midjen som ikke fyller noen spesiell funksjon. Den oppleves bare som unødvendig siden den ikke kan knytes. 

,

tightstest no

Veiledende pris: 649 kroner.

Passer til: All slags trening.

Størrelse: Denne Parley-modellen fra Adidas er litt stor i størrelsen. Kanskje det er lurt å velge den minste størrelsen hvis du står mellom to størrelser. Den er heller ikke så kort i bena som navnet antyder, det er heller en fare for at den oppleves som hellang hvis du er lavere enn 165 centimeter. 

Tykkelse: Dette er ikke en modell som du vil bruke på vinteren, siden materialet er veldig tynt – akkurat som Sparkle Metallic og Air Mesh fra Nike.

Kompresjon: Denne tightsen har heller ikke noen nevneverdig kompresjon, men den er på den andre siden ekstremt myk og følsom.

Fukttransport & ventilasjonsevne: Både når det gjelder å transportere bort fuktighet og ventilere, får denne modellen bra score. Parley Tights er derimot ikke like klokkeren som modellen over fra Röhnisch.

Kort oppsummert: Den første tightsen i testen fra Adidas er laget i et veldig behagelig materiale, blir aldri gjennomsiktig, glir ikke ned og har en perfekt lomme på den ene siden av benet. En stor tommel opp deles dessuten ut for at tightsen er laget av plast som har blitt samlet opp fra havet, samt at materialet er veldig deilig og komfortabelt. Testpanelet har satt tightsen på prøve både under løping og styrketrening, hvorav den tar seg desidert best ut under sistnevnte treningsform. Ved løping ønsker visste testpersoner seg derimot en tights med litt mer kompresjon.

,

tightstest no

Veiledende pris: 749 kroner.

Passer til: Yoga og lett gymtrening.

Størrelse: Adidas sitt andre bidrag til denne testen er stort sett true to size, men kanskje litt mot den større retning. 

Tykkelse: Dette er en modell som også fungerer fint i varme yogasaler, siden materialet er veldig tynt og luftig. 

Kompresjon: Det er stort sett ingen kompresjon, men den er heller ikke helt formløs, den sitter fint på kroppen din. 

Fukttransport & ventilasjonsevne: For ventilasjon og fukttransport får BT Wanderlust nesten lik score som Flattering Printed Tights fra Röhnisch, men bare nesten. Du vil heller ikke føle deg ufresh i denne modellen. 

Kort oppsummert: Denne Adidas-modellen er designet for å holde deg tørr og fresh når du utøver yoga, og det gjør den virkelig. Dessverre får den ikke like bra score for designet, hverken når det gjelder komfort eller utførelse. Testpersonene er ikke så fornøyde med hvordan den oppleves på – noen sømmer gnager og materialet er ikke så bevegelig som man ønsker av en yoga- og gymtights, noe som dessverre trekker ned helhetsvurderingen. 

 

,

tightstest no

Veiledende pris: 499 kroner.

Passer til: Løping. (Vi vet at dette egentlig er en test av treningstights, men denne tightsen var for fin til at vi kunne droppe den, så vi gjorde et unntak!). 

Størrelse: Du kan velge den størrelsen du pleier å ha, siden tightsen er true to size.

Tykkelse: Akkurat som navnet antyder, så veier Feather Limited Tights nesten ingenting, mye på grunn av at stoffet er veldig tynt.

Kompresjon: Selv om denne tightsen er designet for løping, så har den nesten ingen kompresjon. 

Fukttransport & ventilasjonsevne: Man merker at denne tightsen er ment for svette runder i sporet, dette på grunn av fukttransporten og ventilasjonsevnen. Heller ikke Feathers Limited Tights lever opp til den høye standarden på Flattering Printed Tights, men den holder fortsatt et bra nivå. 

Kort oppsummert: Denne tightsen fra Blacc har en ganske høy midje med et bredt strikk, som virkelig bidrar til at den sitter på plass. Bak finnes det en liten lomme hvor du får plass til nøkler, og det setter man alltid pris på! Feather Limited Tights er fortsatt relativt tørr og fresh etter en gjennomført økt, så den kan lett brukes til intensive intervalløkter. Materialet er elastisk og veldig komfortabelt, og designet er pent i sin enkelthet. Tightsen får også et ekstra pluss siden det finnes en matchende sports-BH og singlet i sortimentet fra Blacc. 

,

blacc breeze

Veiledende pris: 399 kroner.

Passer til: Alle treningsformer.

Størrelse: Denne modellen fra Blacc er også true to size, så du kan fint kjøpe din vanlige størrelse.

Tykkelse: I motsetning til de fleste modellene i testen, er Breeze relativt tykk og dermed helt ”squat proof”.  

Kompresjon: I dette tilfellet virker det som at kompresjonsevnen har blitt satt til side til fordel for maksimal stretch og bra bevegelighet. Dette er en følsom modell som sitter behagelig på under både yoga og økter på treningssenteret.

Fukttransport & ventilasjonsevne: Denne Blacc-tightsen har både bra ventilasjonsevne og fukttransport, til tross for det tykke stoffet. Overflødig svette blir aldri et problem. 

Kort oppsummert: Dette er en fin og komfortabel tights som passer til mange ulike treningsformer. Den er høy i midjen og har et bredt strikk som holder alt på plass. Den er litt "hjerteformet" bak, som igjen fremhever formene på en flatterende måte. Ellers får den litt ekstra oppmerksomhet for sin allsidighet, som bidrar til at du kan ta den med på spinning, gym, yoga og stort sett hvilken som helst treningsøkt.

,

tightstest no

Veiledende pris: 249 kroner.

Passer til: Trening med lav intensitet.

Størrelse: Denne modellen er også true to size, så du kan kjøpe den størrelsen du pleier å ha. 

Tykkelse: Blacc Power Tights er litt tykkere i materialet, akkurat som Breeze. Det er et stort pluss siden den er designet for trening med lav intensitet, siden du ellers lett kan bli litt for kald.

Kompresjon: Denne modellen har heller ingen kompresjon. Derfor har den kanskje ikke verdens mest flatterende passform, men på den andre siden er den veldig følsom og komfortabel.

Fukttransport & ventilasjonsevne: Når det gjelder fukttransporten og ventilasjonsevnen, presterer Power Tights omtrent som treningstights pleier, hverken bedre eller dårligere. Det gjør heller ingen ting at den ikke får like bra score som Flattering Printed Tights fra Röhnisch, siden denne er skapt for trening med lav intensitet. 

Kort oppsummert: Sist ut i testen er ytterligere en modell fra Blacc. Power Tights er skapt for trening med lav intensitet, og i den kategorien tar den seg veldig bra ut. Testpanelet konstaterer at den passer perfekt til for eksempel yoga eller lett trening på treningssenteret. Materialet i tightsen er tykt og ikke gjennomsiktig. Hverken markløft eller rene squats blir noe problem. Dessuten får du den til en veldig bra pris!  

LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Reima regnkläder barn
Mote & trender

Regntøy til barn uten giftige stoffer – ja, takk!

1 dag siden
Asics Gel-Rocket 8
Mote & trender

Test! Asics Gel-Rocket 6 – en vinner innendørs!

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Mote & trender

Slik tar du vare på sneakers i semsket skinn, skinn & stoff

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Mote & trender

Moteriktig i sett! Her er sesongens mest trendy treningsklær

05 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Mote & trender

Minitest: Treningsklokken Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Mote & trender

Vi har testet Joyride Run Flyknit, den nye løpeskoen fra Nike

31 aug 2019
Reebok Nano header
Mote & trender

Nye Reebok Nano 9.0 – Den eneste treningsskoen du behøver

30 aug 2019
Fenix 6
Mote & trender

Nå oppdaterer Garmin treningsklokkene sine – så avanserte blir de!

29 aug 2019
kompressionsstrumpor test
Mote & trender

Test: De beste kompresjonsstrømpene til løping

23 aug 2019
test av sport-bhar 2019 AW
Mote & trender

Test: Sports-BH'ene som er best i test 2019

22 aug 2019
adidas ultimafusion female
Mote & trender

Slik velger du riktige treningssko

21 aug 2019
Pegasus 36 test
Mote & trender

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

17 aug 2019
höstens hetaste tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

16 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Mote & trender

Alt du vil vite om den nye Nike Joyride-familien!!

15 aug 2019
Viking header
Mote & trender

Test: Tre bra gummistøvler til barn og junior

09 aug 2019
blacc running
Mote & trender

Test: Den nye løpekolleksjonen fra Blacc er lett som en fjær

02 aug 2019
Magväskor
Mote & trender

Trend: Rumpetasken alle snakker om

31 jul 2019
Reebok löparskor
Mote & trender

Test! Topp 3 beste løpesko fra Reebok

31 jul 2019
Trender
Mote & trender

Bli med på trendsafari – her er sesongens heteste plagg

30 jul 2019
Tights Puma
Mote & trender

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons
Mote & trender

Den ultimate guiden: Slik bør du tenke når du kjøper en skalljakke til et barn

24 jul 2019
Sneakers på bröllop
Mote & trender

Kan jeg bruke sneakers i bryllup?

23 jul 2019
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

17 jul 2019
Barnskor
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

16 jul 2019
Nike löparskor
Mote & trender

Forskjellen på løpeskoene fra Nike

11 jul 2019
Fruktmönster
Mote & trender

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

10 jul 2019
Metcon 5 testbild
Mote & trender

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Mote & trender

Alt du bør vite om nye Nike Metcon 5

08 jul 2019
Test: löparshorts header
Mote & trender

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Kompressionskläder header
Mote & trender

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

01 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Mote & trender

Slik styler du din crop top

28 jun 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Mote & trender

Alt du trenger å vite om dine nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Minitest pulseboost header
Mote & trender

Minitest: Så bra er løpeskoene Pulseboost HD fra Adidas

27 jun 2019
Asics header
Mote & trender

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

25 jun 2019
test stabila löparskor
Mote & trender

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

23 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Mote & trender

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

19 jun 2019
puma hybrid
Mote & trender

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

16 jun 2019
Birkenstock rosa
Mote & trender

Slik tar du vare på dine Birkenstock

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Mote & trender

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

08 jun 2019
Nike träningssko
Mote & trender

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

06 jun 2019
more news
Reima regnkläder barn

Regntøy til barn uten giftige stoffer – ja, takk!

Flere og flere blir klar over hvilke materialer og stoffer som finnes i regntøy, og er interessert i å kjøpe plagg uten giftige stoffer til barna sine. Dette bør du huske på når du velger regntøy til barna i høst!

1 dag siden
Mote & trender
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – en vinner innendørs!

Innendørsskoen Gel-Rocket 8 er som en rakett på banen. Her forteller vårt sportsgale testpanel hvorfor skoen er en gitt vinner ved volleyball og innebandy.

10 sep 2019
Mote & trender
Puma sneakers skinn

Slik tar du vare på sneakers i semsket skinn, skinn & stoff

Du kan ikke tørke av alle sneakers med en fuktig klut. Sneakers-eksperten fra Puma forklarer hvordan du tar best vare på de ulike materialene.

05 sep 2019
Mote & trender
Reebok träningstrender

Moteriktig i sett! Her er sesongens mest trendy treningsklær

Myk kamuflasje malt med akvarell for de modige, helsvart for den tidløse idrettsutøveren eller komfortabelt i jordfarger – ekspertene forklarer hvordan du rocker sesongens heteste treningsklær, både på og utenfor treningssenteret!

05 sep 2019
Mote & trender
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Treningsklokken Garmin Fenix 6 Sapphire

Det man ikke har i hodet får man ha i... klokken! Testpanelet vårt har prøvd alle finessene i treningsklokken Garmin Fenix 6 Sapphire. Så bra presterer den ved blant annet løping, spinning og trening på treningssenteret.

05 sep 2019
Mote & trender
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Joyride Run Flyknit, den nye løpeskoen fra Nike

En demping bestående av små kuler som former seg under foten og gir en unik passform, høres det fristende ut? Vårt løpeglade testpanel har testet den nye, hypede løpeskoen fra Nike – her er resultatet.

31 aug 2019
Mote & trender
Reebok Nano header

Nye Reebok Nano 9.0 – Den eneste treningsskoen du behøver

Årene har ikke gjort treningsskoen Nano noe dårligere! Her er den niende utgaven av Reeboks populære og allsidige CrossFit-sko.

30 aug 2019
Mote & trender
Fenix 6

Nå oppdaterer Garmin treningsklokkene sine – så avanserte blir de!

Nå kan du lade batteriet i smartklokken din mens du har den på deg. Den nye, oppdaterte Fenix 6-serien er her, som er utstyrt med solceller i displayet!

29 aug 2019
Mote & trender
kompressionsstrumpor test

Test: De beste kompresjonsstrømpene til løping

Løpere kan ofte få krampe, strekk eller bli støl i leggene. Kjenner du deg igjen? Prøv kompresjonsstrømper! Disse er best i test.

23 aug 2019
Mote & trender
test av sport-bhar 2019 AW

Test: Sports-BH'ene som er best i test 2019

Mye eller lite støtte, stor eller liten byste? Her er de syv beste sports-BH'ene fra høstens sortiment!

22 aug 2019
Mote & trender
adidas ultimafusion female

Slik velger du riktige treningssko

Du er nok helt klar over at du trenger ulike sko til ulike treningsformer. Men hvilke sko er egentlig best til hva? Her finner du ut hvilke treningssko som er best for deg.

21 aug 2019
Mote & trender
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

Nylig ble det lansert en ny skomodell i Pegasus-familien, nemlig Nike Air Zoom Pegasus 36. Vi har latt vårt erfarne testpanel teste modellen i løpesporet. Her er resultatet!

17 aug 2019
Mote & trender
höstens hetaste tights

Stor test av treningstights

Høy midje, dyreprint eller klassisk svart? Testpanelet vårt har testet treningstights til dame fra Aidas, Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

16 aug 2019
Mote & trender
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt du vil vite om den nye Nike Joyride-familien!!

Dette er løpeskoen som fungerer like bra for eliteutøvere som for deg som er mosjonist. Med små fargerike skumkuler i sålen, utgjør Joyride Run Flyknit den siste puslebiten i Nike sitt store utvalg. Dette er den nye, veldempende løpeskoen som vil ta sin plass i skohyllen!

15 aug 2019
Mote & trender
Viking header

Test: Tre bra gummistøvler til barn og junior

Vanndammer og sølepytter som man kan leke i er ofte to grunner til at barn liker høsten, men det er ikke like morsomt for foreldrene. Det lille testpanelet til Sportamore har testet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlene som er best i test.

09 aug 2019
Mote & trender