ENG_W.png

Våre pulsklokker som er kåret best i test!

Hva sier du om en bærbar personlig trener som følger med deg på løperunden, gåturen til bussen og til treningsstudioet? Vårt testpanel har trent med sesongens pulsklokker fra Garmin, Suunto og Polar. Her er modellene som er best i test!

En sportsklokke eller pulsmåler - kjært barn har mange navn, er den perfekte gaven å gi til seg selv og andre. Pulsklokker har ulike nivåer. De i den lavere prisklassen er vanligvis best egnet for kondisjonstrening, mens de i de høyere prisklasser kan nisje selv in på styrketrening, golf og svømming. Testpanelet vårt har testet sesongens mest populære modeller fra Garmin, Suunto og Polar. Sjekk ut deres evalueringen nedenfor. 

Obs! Batteritiden er basert på at klokken konstant er i treningsmodus med tilkoblet GPS. Hvis klokken ikke står i treningsmodus og er tilkoblet vil batteriene vare mye lenger.

Bra for trening, fin til hverdags!

ENG_Polar_Ignite.pngModell: ,

Detaljer: Pulsmåling ved håndleddet, GPS, søvnregistrering, kaloritelling, kondisjonstest, løpsindeks, notifikasjoner fra telefonen, guidede pusteøvelser for å forhindre stress.

Sammendrag: Dette er en ganske nett multisportklokke, men du skal ikke undervurdere den. Polar Ignite inneholder alle funksjonene du kan ønske deg fra en multisportklokke. Under trening måler den puls, uten behov for et eksternt pulsbånd. Denne treningsklokken måler også søvn og restitusjon i løpet av natten, samt inneholder forhåndsprogrammerte pusteøvelser som kan brukes til å redusere stress. Det er også et stort pluss at den kan kobles til telefonen, noe som gjør at Ignite er mer enn bare en treningsklokke. Det, i tillegg til at den er så fin på håndleddet, gjør den til et fint alternativ i hverdagen!

Testpanelets kommentarer:

– Det er morsomt at klokken i seg selv foreslår øvelser for dagen, og at den kommer med alternativer slik at du kan velge mellom kondisjon og styrke, sier en imponert tester.

Tøff, men nett!

ENG_Suunto_Fitness_3.pngModell: ,

Detaljer: Tilpasningsbar veiledning i sanntid for å hjelpe deg med å finne riktig nivå av intensitet, puls- og aktivitetsmåling døgnet rundt, skritteller, kaloriforbruk, søvnregistrering, kompatibel med smarttelefon, stressmåling.

Sammendrag: Dette er en robust treningsklokke som tåler trening. Likevel har ikke det gått utover designet. I motsetning til mange andre klokker av den robuste typen, er Suunto Fitness 3 veldig nett og glir smidig innunder ermet på hverdagsantrekket. Som Polar Ignite, kan den brukes til å måle stress, restitusjon og intensitetsnivå. Fitness 3 teller også både kalorier og skritt, samt hastighet og distanse. I tillegg til det, så er treningsklokken vanntett helt ned til 30 meter, og derfor kan du trygt svømme med den.

Testpanelets kommentarer:

– Det er en veldig bra og enkel lifestyle-klokke, og det jeg liker mest er søvnleseren, skrittfunksjonen og at den synkroniserer direkte. I tillegg er den enkel og behagelig på armen, sier en tester. 

– Den er lett, kjempefin og smidig! Klokken er like bra i hverdagen som på kontoret og til trening. Passer for deg som har et aktivt liv og ønsker en fin og praktisk klokke som er enkel å bruke, sier en annen.

For triatleten eller svømmeren!

ENG_Garmin_Swim_2_GPS.pngModell: ,

Detaljer: Timer, stoppeklokke, GPS, alarm, musikkontroll, finn min telefonen, kalorietelling, skritteller, pulsmåling, vanntett.

Sammendrag: Hva hadde vel en test av treningsklokker vært uten minst ett bidrag fra Garmin? Dette er en ren svømmeklokke, men den fungerer også for både løping og sykling. Det som gjør den så unik, er at den blant annet teller svømmetak, i tillegg til skritt. Swim 2 GPS kan også avgjøre hva slags svømmetak du tar, og beregne antall kalorier som er forbrent ut ifra det. I tillegg til det, så er det også en bra hverdagsklokke, som måler søvnsykluser i løpet av natten slik at du kan restituere deg optimalt.

Testpanelets kommentarer:

– Jeg synes at klokken fungerer som min andre Garmin-klokke når det gjelder knapper og oppbygning, og jeg føler meg dermed komfortabel med å håndtere den. Knappene er enkle å trykke på, noe som er bra, spesielt ved svømming siden jeg stopper og starter klokken ganske mye. Jeg liker at jeg kan måle pulsen under svømmingen uten et spesielt pulsbånd, sier en tester.

Prisgunstig fra Garmin!

ENG_Garmin_Forerunner_245.pngModell: ,

Detaljer: Evaluering av treningsprogrammet ditt, foreslåtte hviledager, VO2-måling, GPS, musikkavspilling uten telefon, forhåndsinnstilte treningsprogrammer fra Garmin Connect, avansert løpsdynamikk (skrittlengde, bakkekontakt og mer), utskiftbar skive.

Sammendrag: Treningsklokker fra Garmin er alltid favoritter for Sportamores testpanel, og det samme gjelder denne gangen. Modellen Forerunner kommer i flere forskjellige design, hvorav dette er en av de mindre variantene (du finner de andre ). Likevel inneholder Forerunner 245 omtrent alt du kan ønske deg av din egen bærbare PT.

Testpanelets kommentarer:

– Modellen er enkel å bruke, spesielt hvis du har hatt andre Garmin-klokker før. Bruksanvisningen er superenkel og det er enkelt å komme i gang. Et stort pluss at det er enkelt å synkronisere med for eksempel Spotify, da får du musikken fra telefonen din og kan velge spillelister og sanger der. Perfekt for deg som løper eller går og ikke vil ta opp telefonen hele tiden. Hvis du løper eller gjør annen kondisjonstrening, er dette et lurt valg, sier testeren.

Testens beste batteri!

ENG_Suunto_9_G1.pngModell: ,

Detaljer: GPS med bra batteritid, pulsmåling, rutenavigering, skritteller, søvnanalyse, berøringsskjerm, over 80 sportsmoduser, stormvarsler, tåler vann ned til 100 meter.

Sammendrag: Først og fremst kan man si at denne treningsklokken har det desidert beste batteriet i testen. Ellers er det vanskelig å bestemme hvilken funksjon som imponerer mest. Suunto 9 G1 er vanntett og kan bli med ut på svømmetur, advarer om uvær på turstien og måler søvnsykluser når du hviler. I tillegg mener testpanelet at berøringsskjermen hever scoren ytterligere. Den føles mer moderne enn noen av konkurrentenes analoge knapper.

Testpanelets kommentarer:

– Jeg liker virkelig denne klokken. Jeg tror heller ikke jeg er alene om det, spesielt siden klokken er fullpakket med funksjoner og er veldig allsidig, noe som antyder at nesten hvem som helst kan finne en funksjon han eller hun leter etter, sier en av testerne.

Militærstandard

ENG_Polar_Vantage_V.pngENG_Polar_Vantage_V.pngModell: ,

Detaljer: Pulsmåling, søvnregistrering, forhåndsprogrammerte treningsprogrammer, skritteller, måling av makspuls, pulssoner, løpsindeks, hastighetsmåling, kaloriforbruk, høydemåler, GPS.

Sammendrag: Polar Vantage V er først og fremst rettet mot løpere og de som driver med triatlon, men kan selvfølgelig også brukes til vanlig trening. Vantage V er på mange måter mer robust enn Ignite-modellen fra det samme merket, både i vekt og innhold. Det oser først og fremst premium av denne multisportklokken, som kan brukes av ekte eliteutøvere så vel som vanlige treningsentusiaster. Det er også et godt valg for deg med en pulsklokke som utsettes for mye – Vantage V er militærtestet og tåler ekstreme temperaturer, høye og lave, samt slag direkte mot klokken.

Testpanelets kommentarer:

– Grensesnittet er enkelt å navigere, og jeg liker at det er en berøringsskjerm. Det har ikke alle klokkene i testen, sier en tester.

Testens toppmodell!

ENG_Garmin_Fenix_6_Sapphire.pngModell: ,

Detaljer: Optisk pulsmåling, forhåndsinnstilte skikart over hele verden, løpsindeks, stor lagringsplass for musikk, kompatibel med smarttelefon, lang batteritid, høydemåler, GPS, registrering av pust, ekspedisjonsmodus, rutenavigasjon, kart over Europa, vanntett, Garmin Pay, SOS.

Sammendrag: Dette er også en robust treningsklokke med ordentlige, analoge knapper, uten noen sensitiv berøringsskjerm. Fenix 6 Sapphire er testet av det amerikanske militæret for å sikre den høye standarden. I utgangspunktet er dette en perfekt klokke for fotturer og andre eventyrlystne utendørsaktiviteter, der du ønsker å kunne stille høye krav til både GPS-funksjoner, batteritid og vanntetthet, men den fungerer selvfølgelig også for de fleste andre treningsformer. Ved å laste ned Garmin sin egen app og koble den til telefonen din, kan du ta den med på alt fra golf til ski. Som om ikke det var nok, kan den også erstatte lommeboka. Med appen Garmin Connect kan du betale i de fleste moderne kortlesere. Man kan ikke understreke nok hvor ekstremt mange funksjoner som rommes i én og samme klokke.

Testpanelets kommentarer:

– Wow. Jeg synes den var dyr da jeg så prislappen, men etter å ha testet den forstår jeg hvorfor. Det er i utgangspunktet ingenting den ikke kan gjøre! Jeg er forelsket i denne klokken, sier en overlykkelig tester.

LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

16 timer siden
adidas
Mote & trender

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

1 dag siden
Test löparskor dam
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene til dame i 2020

2 dager siden
Test_loparskorherr_2020.png
Mote & trender

9 løpesko til herre som er best i test 2020

4 dager siden
Saucony Triumph 18
Mote & trender

Derfor bør du løpe i den nye Saucony Triumph 18

6 dager siden
jenny freed
Mote & trender

Eksperten tipser: Husk dette når du kjøper en ny sports-BH

07 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Mote & trender

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

26 jun 2020
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
ub primeblue
Mote & trender

Her er Adidas Ultraboost i resirkulert plast!

08 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Stor test av treningstopper

07 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpetopper til herre 2020

07 jun 2020
Badbyxor badshorts
Mote & trender

Sommerens 9 hotteste badeshorts

07 jun 2020
Blacc yoga
Mote & trender

Lær å handle smart med Sportamores materialguide

05 jun 2020
pegasus 37
Mote & trender

Test: Så bra er Nike Air Zoom Pegasus 37

04 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: UV-drakter til barn

03 jun 2020
saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Mote & trender

Maks tempo med Sauconys nye løpesko Endorphin Pro

01 jun 2020
löparshorts header
Mote & trender

Våre beste løpeshorts til dame og herre

30 may 2020
nike pegasus 37 header
Mote & trender

Bedre demping i nyheten Nike Pegasus 37

30 may 2020
Test tenniskjol
Mote & trender

5 tennisskjørt som er best i test 2020

29 may 2020
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Mote & trender

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

27 may 2020
Better Bodies träningstights
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Asics GT-2000
Mote & trender

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

26 may 2020
Underkläder träning
Mote & trender

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

25 may 2020
React Miler NY
Mote & trender

Løp lenger med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights
Mote & trender

Test: Korte treningstights til dame 2020

22 may 2020
Merrells trailskor
Mote & trender

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

21 may 2020
New Balance skor
Mote & trender

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

21 may 2020
more news
didrikson kids

Alt du trenger til barnehagestart

Skal barnet ditt starte i barnehagen? Mange spørsmål dukker opp angående hva barnet ditt trenger når han eller hun skal begynne i barnehagen. Vi har laget en sjekkliste som du kan bruke.

16 timer siden
Mote & trender
adidas

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

Få så mye som mulig ut av løpeturen med riktige løpesko! Vær så god, her er en guide som hjelper deg å finne modellen som passer akkurat deg i det store utvalget fra Adidas.

1 dag siden
Mote & trender
Test löparskor dam

STOR test! De beste løpeskoene til dame i 2020

Hvilke løpesko bør jeg bruke? Det er et spørsmål mange stiller seg før sommerens løpesesong. Testpanelet vårt har gjort halve jobben for deg – her er løpeskoene som er best i test!

2 dager siden
Mote & trender
Test_loparskorherr_2020.png

9 løpesko til herre som er best i test 2020

Sesongens løpesko er her! Testpanelet vårt har løpt i modeller som passer til intervaller, løp og lange distanser. Her er årets løpesko til herre som er best i test!

4 dager siden
Mote & trender
Saucony Triumph 18

Derfor bør du løpe i den nye Saucony Triumph 18

Støtdempende mellomsåle, ettersittende hælkappe og en vinnende løpsfølelse – her er grunnene til hvorfor du bør løpe i den nye løpeskoen Triumph 18 fra Saucony.

6 dager siden
Mote & trender
jenny freed

Eksperten tipser: Husk dette når du kjøper en ny sports-BH

Det kan være litt vanskelig å velge en sports-BH. La eksperten Jenny Svedberg Freéd hjelpe deg.

07 jul 2020
Mote & trender
Asics GEL-Kayano 27

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

En pronasjonssko som både er superstabil og har mye demping – er det virkelig mulig? Si hei til nyheten Asics GEL-Kayano 27.

02 jul 2020
Mote & trender
Free metcon 3 header

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

Box jump, squats, tauklatring og wallballs – Free Metcon 3 takler alt. Les testpanelets uttalelse om den nye treningsskoen.

01 jul 2020
Mote & trender
Test adidas löparsko supernova

Test: Adidas Supernova til dame og herre

Testpanelets dom: Høy kvalitet til en billig penge. Vi snakker om Supernova, den nye løpeskoen fra Adidas!

26 jun 2020
Mote & trender
charlotte och pär header

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

Vi har fått hjelp av to superløpere for å kåre de beste løpeskoene fra Asics – både til dame og herre. Les testen for å se resultatet!

23 jun 2020
Mote & trender
Adidas supernova header

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

Her er løpeskoen for deg som ser etter god kvalitet, uten at det skal koste skjorta! Les mer om Adidas nyhet Supernova.

22 jun 2020
Mote & trender
sandaler header

Test: Trendy sandaler til dame 2020

Det er endelig tid for å teste sandaler fra Birkenstock, Cruz og Axelda. Sjekk ut modellene som er best i test og som passer best til de varmeste dagene i sommer!

18 jun 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Trendy sandaler til herre som er best i test

Sommer = åpne sko! Og hva er vel bedre enn et par trendy sandaler eller slippers? Ta en titt på herretesten vår av sesongens favoritter for føttene!

18 jun 2020
Mote & trender
Test bikini

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

Vi har latt kvinner med forskjellige kroppstyper teste bikinisett fra Waikani Beachwear. Dette mener de om årets sommerlige modeller.

15 jun 2020
Mote & trender
Header.jpg

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

Noen av testpanelets favoritter finner du nå på vårt Summer Sale. Her er de beste løpeskoene på SALG til dame og herre.

14 jun 2020
Mote & trender