ENG_W.png

Våre pulsklokker som er kåret best i test!

Hva sier du om en bærbar personlig trener som følger med deg på løperunden, gåturen til bussen og til treningsstudioet? Vårt testpanel har trent med sesongens pulsklokker fra Garmin, Suunto og Polar. Her er modellene som er best i test!

En sportsklokke eller pulsmåler - kjært barn har mange navn, er den perfekte gaven å gi til seg selv og andre. Pulsklokker har ulike nivåer. De i den lavere prisklassen er vanligvis best egnet for kondisjonstrening, mens de i de høyere prisklasser kan nisje selv in på styrketrening, golf og svømming. Testpanelet vårt har testet sesongens mest populære modeller fra Garmin, Suunto og Polar. Sjekk ut deres evalueringen nedenfor. 

Obs! Batteritiden er basert på at klokken konstant er i treningsmodus med tilkoblet GPS. Hvis klokken ikke står i treningsmodus og er tilkoblet vil batteriene vare mye lenger.

Bra for trening, fin til hverdags!

ENG_Polar_Ignite.pngModell: ,

Detaljer: Pulsmåling ved håndleddet, GPS, søvnregistrering, kaloritelling, kondisjonstest, løpsindeks, notifikasjoner fra telefonen, guidede pusteøvelser for å forhindre stress.

Sammendrag: Dette er en ganske nett multisportklokke, men du skal ikke undervurdere den. Polar Ignite inneholder alle funksjonene du kan ønske deg fra en multisportklokke. Under trening måler den puls, uten behov for et eksternt pulsbånd. Denne treningsklokken måler også søvn og restitusjon i løpet av natten, samt inneholder forhåndsprogrammerte pusteøvelser som kan brukes til å redusere stress. Det er også et stort pluss at den kan kobles til telefonen, noe som gjør at Ignite er mer enn bare en treningsklokke. Det, i tillegg til at den er så fin på håndleddet, gjør den til et fint alternativ i hverdagen!

Testpanelets kommentarer:

– Det er morsomt at klokken i seg selv foreslår øvelser for dagen, og at den kommer med alternativer slik at du kan velge mellom kondisjon og styrke, sier en imponert tester.

Tøff, men nett!

ENG_Suunto_Fitness_3.pngModell: ,

Detaljer: Tilpasningsbar veiledning i sanntid for å hjelpe deg med å finne riktig nivå av intensitet, puls- og aktivitetsmåling døgnet rundt, skritteller, kaloriforbruk, søvnregistrering, kompatibel med smarttelefon, stressmåling.

Sammendrag: Dette er en robust treningsklokke som tåler trening. Likevel har ikke det gått utover designet. I motsetning til mange andre klokker av den robuste typen, er Suunto Fitness 3 veldig nett og glir smidig innunder ermet på hverdagsantrekket. Som Polar Ignite, kan den brukes til å måle stress, restitusjon og intensitetsnivå. Fitness 3 teller også både kalorier og skritt, samt hastighet og distanse. I tillegg til det, så er treningsklokken vanntett helt ned til 30 meter, og derfor kan du trygt svømme med den.

Testpanelets kommentarer:

– Det er en veldig bra og enkel lifestyle-klokke, og det jeg liker mest er søvnleseren, skrittfunksjonen og at den synkroniserer direkte. I tillegg er den enkel og behagelig på armen, sier en tester. 

– Den er lett, kjempefin og smidig! Klokken er like bra i hverdagen som på kontoret og til trening. Passer for deg som har et aktivt liv og ønsker en fin og praktisk klokke som er enkel å bruke, sier en annen.

For triatleten eller svømmeren!

ENG_Garmin_Swim_2_GPS.pngModell: ,

Detaljer: Timer, stoppeklokke, GPS, alarm, musikkontroll, finn min telefonen, kalorietelling, skritteller, pulsmåling, vanntett.

Sammendrag: Hva hadde vel en test av treningsklokker vært uten minst ett bidrag fra Garmin? Dette er en ren svømmeklokke, men den fungerer også for både løping og sykling. Det som gjør den så unik, er at den blant annet teller svømmetak, i tillegg til skritt. Swim 2 GPS kan også avgjøre hva slags svømmetak du tar, og beregne antall kalorier som er forbrent ut ifra det. I tillegg til det, så er det også en bra hverdagsklokke, som måler søvnsykluser i løpet av natten slik at du kan restituere deg optimalt.

Testpanelets kommentarer:

– Jeg synes at klokken fungerer som min andre Garmin-klokke når det gjelder knapper og oppbygning, og jeg føler meg dermed komfortabel med å håndtere den. Knappene er enkle å trykke på, noe som er bra, spesielt ved svømming siden jeg stopper og starter klokken ganske mye. Jeg liker at jeg kan måle pulsen under svømmingen uten et spesielt pulsbånd, sier en tester.

Prisgunstig fra Garmin!

ENG_Garmin_Forerunner_245.pngModell: ,

Detaljer: Evaluering av treningsprogrammet ditt, foreslåtte hviledager, VO2-måling, GPS, musikkavspilling uten telefon, forhåndsinnstilte treningsprogrammer fra Garmin Connect, avansert løpsdynamikk (skrittlengde, bakkekontakt og mer), utskiftbar skive.

Sammendrag: Treningsklokker fra Garmin er alltid favoritter for Sportamores testpanel, og det samme gjelder denne gangen. Modellen Forerunner kommer i flere forskjellige design, hvorav dette er en av de mindre variantene (du finner de andre ). Likevel inneholder Forerunner 245 omtrent alt du kan ønske deg av din egen bærbare PT.

Testpanelets kommentarer:

– Modellen er enkel å bruke, spesielt hvis du har hatt andre Garmin-klokker før. Bruksanvisningen er superenkel og det er enkelt å komme i gang. Et stort pluss at det er enkelt å synkronisere med for eksempel Spotify, da får du musikken fra telefonen din og kan velge spillelister og sanger der. Perfekt for deg som løper eller går og ikke vil ta opp telefonen hele tiden. Hvis du løper eller gjør annen kondisjonstrening, er dette et lurt valg, sier testeren.

Testens beste batteri!

ENG_Suunto_9_G1.pngModell: ,

Detaljer: GPS med bra batteritid, pulsmåling, rutenavigering, skritteller, søvnanalyse, berøringsskjerm, over 80 sportsmoduser, stormvarsler, tåler vann ned til 100 meter.

Sammendrag: Først og fremst kan man si at denne treningsklokken har det desidert beste batteriet i testen. Ellers er det vanskelig å bestemme hvilken funksjon som imponerer mest. Suunto 9 G1 er vanntett og kan bli med ut på svømmetur, advarer om uvær på turstien og måler søvnsykluser når du hviler. I tillegg mener testpanelet at berøringsskjermen hever scoren ytterligere. Den føles mer moderne enn noen av konkurrentenes analoge knapper.

Testpanelets kommentarer:

– Jeg liker virkelig denne klokken. Jeg tror heller ikke jeg er alene om det, spesielt siden klokken er fullpakket med funksjoner og er veldig allsidig, noe som antyder at nesten hvem som helst kan finne en funksjon han eller hun leter etter, sier en av testerne.

Militærstandard

ENG_Polar_Vantage_V.pngENG_Polar_Vantage_V.pngModell: ,

Detaljer: Pulsmåling, søvnregistrering, forhåndsprogrammerte treningsprogrammer, skritteller, måling av makspuls, pulssoner, løpsindeks, hastighetsmåling, kaloriforbruk, høydemåler, GPS.

Sammendrag: Polar Vantage V er først og fremst rettet mot løpere og de som driver med triatlon, men kan selvfølgelig også brukes til vanlig trening. Vantage V er på mange måter mer robust enn Ignite-modellen fra det samme merket, både i vekt og innhold. Det oser først og fremst premium av denne multisportklokken, som kan brukes av ekte eliteutøvere så vel som vanlige treningsentusiaster. Det er også et godt valg for deg med en pulsklokke som utsettes for mye – Vantage V er militærtestet og tåler ekstreme temperaturer, høye og lave, samt slag direkte mot klokken.

Testpanelets kommentarer:

– Grensesnittet er enkelt å navigere, og jeg liker at det er en berøringsskjerm. Det har ikke alle klokkene i testen, sier en tester.

Testens toppmodell!

ENG_Garmin_Fenix_6_Sapphire.pngModell: ,

Detaljer: Optisk pulsmåling, forhåndsinnstilte skikart over hele verden, løpsindeks, stor lagringsplass for musikk, kompatibel med smarttelefon, lang batteritid, høydemåler, GPS, registrering av pust, ekspedisjonsmodus, rutenavigasjon, kart over Europa, vanntett, Garmin Pay, SOS.

Sammendrag: Dette er også en robust treningsklokke med ordentlige, analoge knapper, uten noen sensitiv berøringsskjerm. Fenix 6 Sapphire er testet av det amerikanske militæret for å sikre den høye standarden. I utgangspunktet er dette en perfekt klokke for fotturer og andre eventyrlystne utendørsaktiviteter, der du ønsker å kunne stille høye krav til både GPS-funksjoner, batteritid og vanntetthet, men den fungerer selvfølgelig også for de fleste andre treningsformer. Ved å laste ned Garmin sin egen app og koble den til telefonen din, kan du ta den med på alt fra golf til ski. Som om ikke det var nok, kan den også erstatte lommeboka. Med appen Garmin Connect kan du betale i de fleste moderne kortlesere. Man kan ikke understreke nok hvor ekstremt mange funksjoner som rommes i én og samme klokke.

Testpanelets kommentarer:

– Wow. Jeg synes den var dyr da jeg så prislappen, men etter å ha testet den forstår jeg hvorfor. Det er i utgangspunktet ingenting den ikke kan gjøre! Jeg er forelsket i denne klokken, sier en overlykkelig tester.

LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Herr - Trailtest.jpg
Mote & trender

Stor test av varme vintertights

6 dager siden
craft header
Mote & trender

Finn den perfekte løpejakken til vinteren

21 oct 2020
Salomon Alphacross Blast
Mote & trender

Minitest: Salomon Alphacross Blast

20 oct 2020
Kari Traa underställ
Mote & trender

Velg riktig superundertøy

15 oct 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

15 oct 2020
Header herr.jpg
Mote & trender

Vi har testet varme høstjakker til ham

10 oct 2020
Test höstjackor
Mote & trender

Høstens varme damejakker som er best i test

07 oct 2020
Herr - Trailtest.png
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

03 oct 2020
Dam - Trailtest.png
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

02 oct 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Bondi – den beste løpeskoen for deg med et tungt løpesteg

27 sep 2020
canada snow
Mote & trender

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

22 sep 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

22 sep 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

22 sep 2020
Test Björn Borg
Mote & trender

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

21 sep 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

20 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Slik finner du rett dunjakke fra Peak Performance

19 sep 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: De beste innebandyskoene til dame

18 sep 2020
underställ
Mote & trender

Finn riktig superundertøy

17 sep 2020
promenadskor header
Mote & trender

Vanntette tursko som er best i test

16 sep 2020
Vinterjacka barn
Mote & trender

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

14 sep 2020
nike superrep header
Mote & trender

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

14 sep 2020
Test tights med fickor
Mote & trender

Test: Den beste treningstightsen med lommer

13 sep 2020
innebandylubbor
Mote & trender

Stor test av innebandykøller

13 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

11 sep 2020
Nike
Mote & trender

Finn riktige løpesko fra Nike

10 sep 2020
Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 sep 2020
Adidas
Mote & trender

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

08 sep 2020
tights
Mote & trender

Guide: Kjøp riktig tights for din trening

07 sep 2020
virvelvind
Mote & trender

Sjekk ut høstens prisverdige barnekolleksjon!

07 sep 2020
header
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for kvinner

05 sep 2020
långärmade träningströjor test
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for menn

05 sep 2020
Blacc fitness
Mote & trender

New in: Squat-vennlige tights fra Blacc

04 sep 2020
test svarta tights
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

01 sep 2020
nike metcon 6
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Metcon 6

31 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

26 aug 2020
Nike Metcon Release
Mote & trender

Alt du vil vite om nyheten Nike Metcon 6

26 aug 2020
Header – 1.jpg
Mote & trender

Best i test: Padelsko til herre

23 aug 2020
Padelskor dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til henne

21 aug 2020
Kari Traa
Mote & trender

Høstens nye ull- og superundertøy fra Kari Traa

19 aug 2020
more news
Herr - Trailtest.jpg

Stor test av varme vintertights

Med en fôret tights i et teknisk materiale unngår du å fryse når du løper om vinteren. Her er løpetightsene som er best i test!

6 dager siden
Mote & trender
craft header

Finn den perfekte løpejakken til vinteren

Løping er ikke bare en sommersport, med riktig utstyr kan du løpe utendørs året rundt. Vi hjelper deg med å finne den perfekte vinterløpejakken.

21 oct 2020
Mote & trender
Salomon Alphacross Blast

Minitest: Salomon Alphacross Blast

Våre nye friluftsambassadører har løpt off road i Salomons Alphacross Blast. Så bra er de nye terrengskoene!

20 oct 2020
Mote & trender
Kari Traa underställ

Velg riktig superundertøy

Alle prater om superundertøy i ull - men noen ganger er syntet faktisk bedre. Vi vet når du skal velge polyester fremfor merino.

15 oct 2020
Mote & trender
Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

15 oct 2020
Mote & trender
Header herr.jpg

Vi har testet varme høstjakker til ham

Dagene blir mørkere og temperaturen synker. Det er på tide å plukke frem den varme høstjakken. Her er fire nyheter til ham som er best i test!

10 oct 2020
Mote & trender
Test höstjackor

Høstens varme damejakker som er best i test

Vannavvisende utside og varmende evne. Her er høstens varme jakker til henne som er best i test!

07 oct 2020
Mote & trender
Herr - Trailtest.png

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

Ta utfordringen og prøv terrengløping! Her er de beste terrengskoene våre fra Asics, Nike, Saucony, Salomon og Adidas.

03 oct 2020
Mote & trender
Dam - Trailtest.png

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

Testpanelet vårt har løpt i terrengsko fra Adidas, Salomon, Asics og Saucony. Se hvilken modell som er best i test!

02 oct 2020
Mote & trender
Hoka One One header

Bondi – den beste løpeskoen for deg med et tungt løpesteg

Bondi 6 fra Hoka One One passer deg som veier litt mer eller har problemer med løpeteknikken din. Her er alt du trenger å vite om løpeskoen med god demping!

27 sep 2020
Mote & trender
canada snow

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

Myke, varme og helt fantastiske på! Her er alt du trenger å vite om støvlene fra Canada Snow.

22 sep 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Hvis du løper på asfalt trenger du sko med god demping for å få et skånsomt fotisett. Vi har testet løpesko med demping til herre.

22 sep 2020
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Dempende løpesko er alfa og omega til distanseøkter på asfalt og andre harde underlag for at du skal få et skånsomt fotisett. Her er de myke løpeskoene til henne som er best i test!

22 sep 2020
Mote & trender
Test Björn Borg

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

Björn Borg har nettopp lansert sin nye løpekolleksjon, Running from daylight, og vi har selvfølgelig satt klærne på prøve. Så bra er de fine dame- og herreplaggene.

21 sep 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

Vårt mannlige testpanel har spurtet og gjort raske vendinger i de nye treningsskoene våre som er ment for sport innendørs. Her er innebandyskoene som er best akkurat nå!

20 sep 2020
Mote & trender