ENG_W.png

Våre pulsklokker som er kåret best i test!

Hva sier du om en bærbar personlig trener som følger med deg på løperunden, gåturen til bussen og til treningsstudioet? Vårt testpanel har trent med sesongens pulsklokker fra Garmin, Suunto og Polar. Her er modellene som er best i test!

En sportsklokke eller pulsmåler - kjært barn har mange navn, er den perfekte gaven å gi til seg selv og andre. Pulsklokker har ulike nivåer. De i den lavere prisklassen er vanligvis best egnet for kondisjonstrening, mens de i de høyere prisklasser kan nisje selv in på styrketrening, golf og svømming. Testpanelet vårt har testet sesongens mest populære modeller fra Garmin, Suunto og Polar. Sjekk ut deres evalueringen nedenfor. 

Obs! Batteritiden er basert på at klokken konstant er i treningsmodus med tilkoblet GPS. Hvis klokken ikke står i treningsmodus og er tilkoblet vil batteriene vare mye lenger.

Bra for trening, fin til hverdags!

ENG_Polar_Ignite.pngModell: ,

Detaljer: Pulsmåling ved håndleddet, GPS, søvnregistrering, kaloritelling, kondisjonstest, løpsindeks, notifikasjoner fra telefonen, guidede pusteøvelser for å forhindre stress.

Sammendrag: Dette er en ganske nett multisportklokke, men du skal ikke undervurdere den. Polar Ignite inneholder alle funksjonene du kan ønske deg fra en multisportklokke. Under trening måler den puls, uten behov for et eksternt pulsbånd. Denne treningsklokken måler også søvn og restitusjon i løpet av natten, samt inneholder forhåndsprogrammerte pusteøvelser som kan brukes til å redusere stress. Det er også et stort pluss at den kan kobles til telefonen, noe som gjør at Ignite er mer enn bare en treningsklokke. Det, i tillegg til at den er så fin på håndleddet, gjør den til et fint alternativ i hverdagen!

Testpanelets kommentarer:

– Det er morsomt at klokken i seg selv foreslår øvelser for dagen, og at den kommer med alternativer slik at du kan velge mellom kondisjon og styrke, sier en imponert tester.

Tøff, men nett!

ENG_Suunto_Fitness_3.pngModell: ,

Detaljer: Tilpasningsbar veiledning i sanntid for å hjelpe deg med å finne riktig nivå av intensitet, puls- og aktivitetsmåling døgnet rundt, skritteller, kaloriforbruk, søvnregistrering, kompatibel med smarttelefon, stressmåling.

Sammendrag: Dette er en robust treningsklokke som tåler trening. Likevel har ikke det gått utover designet. I motsetning til mange andre klokker av den robuste typen, er Suunto Fitness 3 veldig nett og glir smidig innunder ermet på hverdagsantrekket. Som Polar Ignite, kan den brukes til å måle stress, restitusjon og intensitetsnivå. Fitness 3 teller også både kalorier og skritt, samt hastighet og distanse. I tillegg til det, så er treningsklokken vanntett helt ned til 30 meter, og derfor kan du trygt svømme med den.

Testpanelets kommentarer:

– Det er en veldig bra og enkel lifestyle-klokke, og det jeg liker mest er søvnleseren, skrittfunksjonen og at den synkroniserer direkte. I tillegg er den enkel og behagelig på armen, sier en tester. 

– Den er lett, kjempefin og smidig! Klokken er like bra i hverdagen som på kontoret og til trening. Passer for deg som har et aktivt liv og ønsker en fin og praktisk klokke som er enkel å bruke, sier en annen.

For triatleten eller svømmeren!

ENG_Garmin_Swim_2_GPS.pngModell: ,

Detaljer: Timer, stoppeklokke, GPS, alarm, musikkontroll, finn min telefonen, kalorietelling, skritteller, pulsmåling, vanntett.

Sammendrag: Hva hadde vel en test av treningsklokker vært uten minst ett bidrag fra Garmin? Dette er en ren svømmeklokke, men den fungerer også for både løping og sykling. Det som gjør den så unik, er at den blant annet teller svømmetak, i tillegg til skritt. Swim 2 GPS kan også avgjøre hva slags svømmetak du tar, og beregne antall kalorier som er forbrent ut ifra det. I tillegg til det, så er det også en bra hverdagsklokke, som måler søvnsykluser i løpet av natten slik at du kan restituere deg optimalt.

Testpanelets kommentarer:

– Jeg synes at klokken fungerer som min andre Garmin-klokke når det gjelder knapper og oppbygning, og jeg føler meg dermed komfortabel med å håndtere den. Knappene er enkle å trykke på, noe som er bra, spesielt ved svømming siden jeg stopper og starter klokken ganske mye. Jeg liker at jeg kan måle pulsen under svømmingen uten et spesielt pulsbånd, sier en tester.

Prisgunstig fra Garmin!

ENG_Garmin_Forerunner_245.pngModell: ,

Detaljer: Evaluering av treningsprogrammet ditt, foreslåtte hviledager, VO2-måling, GPS, musikkavspilling uten telefon, forhåndsinnstilte treningsprogrammer fra Garmin Connect, avansert løpsdynamikk (skrittlengde, bakkekontakt og mer), utskiftbar skive.

Sammendrag: Treningsklokker fra Garmin er alltid favoritter for Sportamores testpanel, og det samme gjelder denne gangen. Modellen Forerunner kommer i flere forskjellige design, hvorav dette er en av de mindre variantene (du finner de andre ). Likevel inneholder Forerunner 245 omtrent alt du kan ønske deg av din egen bærbare PT.

Testpanelets kommentarer:

– Modellen er enkel å bruke, spesielt hvis du har hatt andre Garmin-klokker før. Bruksanvisningen er superenkel og det er enkelt å komme i gang. Et stort pluss at det er enkelt å synkronisere med for eksempel Spotify, da får du musikken fra telefonen din og kan velge spillelister og sanger der. Perfekt for deg som løper eller går og ikke vil ta opp telefonen hele tiden. Hvis du løper eller gjør annen kondisjonstrening, er dette et lurt valg, sier testeren.

Testens beste batteri!

ENG_Suunto_9_G1.pngModell: ,

Detaljer: GPS med bra batteritid, pulsmåling, rutenavigering, skritteller, søvnanalyse, berøringsskjerm, over 80 sportsmoduser, stormvarsler, tåler vann ned til 100 meter.

Sammendrag: Først og fremst kan man si at denne treningsklokken har det desidert beste batteriet i testen. Ellers er det vanskelig å bestemme hvilken funksjon som imponerer mest. Suunto 9 G1 er vanntett og kan bli med ut på svømmetur, advarer om uvær på turstien og måler søvnsykluser når du hviler. I tillegg mener testpanelet at berøringsskjermen hever scoren ytterligere. Den føles mer moderne enn noen av konkurrentenes analoge knapper.

Testpanelets kommentarer:

– Jeg liker virkelig denne klokken. Jeg tror heller ikke jeg er alene om det, spesielt siden klokken er fullpakket med funksjoner og er veldig allsidig, noe som antyder at nesten hvem som helst kan finne en funksjon han eller hun leter etter, sier en av testerne.

Militærstandard

ENG_Polar_Vantage_V.pngENG_Polar_Vantage_V.pngModell: ,

Detaljer: Pulsmåling, søvnregistrering, forhåndsprogrammerte treningsprogrammer, skritteller, måling av makspuls, pulssoner, løpsindeks, hastighetsmåling, kaloriforbruk, høydemåler, GPS.

Sammendrag: Polar Vantage V er først og fremst rettet mot løpere og de som driver med triatlon, men kan selvfølgelig også brukes til vanlig trening. Vantage V er på mange måter mer robust enn Ignite-modellen fra det samme merket, både i vekt og innhold. Det oser først og fremst premium av denne multisportklokken, som kan brukes av ekte eliteutøvere så vel som vanlige treningsentusiaster. Det er også et godt valg for deg med en pulsklokke som utsettes for mye – Vantage V er militærtestet og tåler ekstreme temperaturer, høye og lave, samt slag direkte mot klokken.

Testpanelets kommentarer:

– Grensesnittet er enkelt å navigere, og jeg liker at det er en berøringsskjerm. Det har ikke alle klokkene i testen, sier en tester.

Testens toppmodell!

ENG_Garmin_Fenix_6_Sapphire.pngModell: ,

Detaljer: Optisk pulsmåling, forhåndsinnstilte skikart over hele verden, løpsindeks, stor lagringsplass for musikk, kompatibel med smarttelefon, lang batteritid, høydemåler, GPS, registrering av pust, ekspedisjonsmodus, rutenavigasjon, kart over Europa, vanntett, Garmin Pay, SOS.

Sammendrag: Dette er også en robust treningsklokke med ordentlige, analoge knapper, uten noen sensitiv berøringsskjerm. Fenix 6 Sapphire er testet av det amerikanske militæret for å sikre den høye standarden. I utgangspunktet er dette en perfekt klokke for fotturer og andre eventyrlystne utendørsaktiviteter, der du ønsker å kunne stille høye krav til både GPS-funksjoner, batteritid og vanntetthet, men den fungerer selvfølgelig også for de fleste andre treningsformer. Ved å laste ned Garmin sin egen app og koble den til telefonen din, kan du ta den med på alt fra golf til ski. Som om ikke det var nok, kan den også erstatte lommeboka. Med appen Garmin Connect kan du betale i de fleste moderne kortlesere. Man kan ikke understreke nok hvor ekstremt mange funksjoner som rommes i én og samme klokke.

Testpanelets kommentarer:

– Wow. Jeg synes den var dyr da jeg så prislappen, men etter å ha testet den forstår jeg hvorfor. Det er i utgangspunktet ingenting den ikke kan gjøre! Jeg er forelsket i denne klokken, sier en overlykkelig tester.

LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Header-3.jpg
Mote & trender

BEST I TEST! Sports-BH'er 2020

18 timer siden
Reebok Nano 9.0 nya färger
Mote & trender

Endelig! Nye farger på Reebok CrossFit Nano 9.0

20 timer siden
houdini
Mote & trender

Guide til innkjøp av skallbukser

1 dag siden
kompressionsstrumpor
Mote & trender

Derfor bør du løpe i kompresjonsstrømper

3 dager siden
Tvätta träningsskor
Mote & trender

Slik vasker du treningsskoene dine på best mulig måte

3 dager siden
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Mote & trender

Revolusjonerende sports-BH fra Nike: Swoosh One Piece Pad

5 dager siden
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

16 jan 2020
Träningsskor test header
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

16 jan 2020
Header.png
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Mote & trender

Guide til Sauconys nye stabile løpesko

14 jan 2020
Header.png
Mote & trender

Test: Årets beste treningsvesker

11 jan 2020
frontier header
Mote & trender

Sjekk ut Frontier, vårt nye herremerke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Mote & trender

Nyhet: Kombiner fint og komfortabelt med myke sett fra Noun!

09 jan 2020
petite pirouette rosa
Mote & trender

Nytt merke for danseglade barn: Petite Pirouette

07 jan 2020
Tvätta träningskläder
Mote & trender

Vask riktig, og treningsklærne dine vil holde lengre

04 jan 2020
nike superrep header
Mote & trender

Toppscore for Nikes nye treningssko SuperRep

03 jan 2020
Asics löparskor 2020
Mote & trender

5 løpesko du ikke kan gå glipp av i 2020

29 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Adidas Ultraboost 20!

27 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights
Mote & trender

Test! Årets topp 10 beste tights

25 dec 2019
Nike Metcon
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningssko fra Nike

18 dec 2019
Handskar barn
Mote & trender

Guide: Finn de riktige hanskene til barnet ditt

17 dec 2019
Eva sjöholm header
Mote & trender

Treningstrender 2020: Slik kommer vi til å trene neste år

17 dec 2019
ENG_M.png
Mote & trender

Vi tester: de beste skijakkene til menn

13 dec 2019
ENG_W.png
Mote & trender

Test av sesongens beste skijakker til henne

13 dec 2019
Icebug kängor och skor
Mote & trender

Gå trygt i piggsko fra Icebug

10 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg
Mote & trender

Stor test: Trygge vintersko med pigger

10 dec 2019
test tofflor header
Mote & trender

Test: Tøfler til dame og herre

06 dec 2019
ENG_W.png
Mote & trender

Våre pulsklokker som er kåret best i test!

06 dec 2019
header julbild
Mote & trender

Sportamores julegavetips til hele familien

06 dec 2019
Nike See my style
Mote & trender

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug
Mote & trender

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

03 dec 2019
header icebug
Mote & trender

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

01 dec 2019
ryggskydd
Mote & trender

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

30 nov 2019
skidhandskar test header
Mote & trender

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

28 nov 2019
icebug
Mote & trender

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

27 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Mote & trender

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

27 nov 2019
Header reflexplagg
Mote & trender

TEST! 9 refleksplagg til løping

24 nov 2019
Skidjacka
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skijakke

23 nov 2019
underställ kari traa
Mote & trender

De 8 beste Black Friday-kuppene

21 nov 2019
Babolat
Mote & trender

Våre 7 beste Black Friday-kupp for ham

21 nov 2019
more news
Header-3.jpg

BEST I TEST! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og hemper. Les alt om sesongens sports-BH som er best i test.

18 timer siden
Mote & trender
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farger på Reebok CrossFit Nano 9.0

Nano er CrossFit-skoen med stor S, og nå har vi fått den inn i nye, freshe farger! Sjekk ut oppdateringen og lær mer om superskoen.

20 timer siden
Mote & trender
houdini

Guide til innkjøp av skallbukser

Skal du stå på ski, gå en fjelltur eller klatre? Uansett aktivitet, bør du tenke på dette når du skal kjøpe en ny skallbukse.

1 dag siden
Mote & trender
kompressionsstrumpor

Derfor bør du løpe i kompresjonsstrømper

De fleste elsker kompresjonsklær – men vet du egentlig hvordan kompresjon fungerer? Vi forklarer teknikken bak de ekstra tettsittende tightsene og de smarte strømpene som forbedrer prestasjonen din.

3 dager siden
Mote & trender
Tvätta träningsskor

Slik vasker du treningsskoene dine på best mulig måte

Det er kjempeviktig at du lufter treningsskoene dine etter en svett treningsøkt, men det er langt fra alt du bør gjøre for å forlenge levetiden til skoene. Her er de beste tipsene fra eksperten!

3 dager siden
Mote & trender
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Revolusjonerende sports-BH fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Det finnes en mengde forskjellige sports-BH'er avhengig av hva du og kroppen din trenger, men noen modeller er ekstra populære. En av dem er Nike Swoosh Sports Bra. Nå har den fått en innovativ oppgradering du ikke kan gå glipp av!

5 dager siden
Mote & trender
Test av träningsskor för damer

Test av årets beste treningssko til dame

Er du nysgjerrig på hva det nye året har å tilby i form av treningssko? Vi har trent i fem av de beste modellene i 2020, som egner seg for trening på treningssenteret eller i salen.

16 jan 2020
Mote & trender
Träningsskor test header

Test! Årets beste treningssko til herre

Det nye året har allerede begynt, og dersom du ikke allerede har kommet deg på treningssenteret, er det nå på tide. Få hjelp til å oppfylle nyttårsforsettet med nye treningssko som passer innendørs. Her er årets beste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

16 jan 2020
Mote & trender
Header.png

Test: Treningstightsen du bare må ha

Tights er et treningsplagg som passer til alle former for trening: yoga, treningsøkter med høy intensitet, gruppetimer og styrketrening. I denne testen har testpanelet prøvd mange tights for å kåre de beste!

16 jan 2020
Mote & trender
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconys nye stabile løpesko

I 2020 har skoprodusenten Saucony bestemt seg for å gjøre noe nytt i produksjonen av stabile løpesko. Her er alt du trenger å vite om den nye innovasjonen, og hvorfor du bør oppdatere deg med en gang!

14 jan 2020
Mote & trender
Header.png

Test: Årets beste treningsvesker

Treningsvesken er din faste følgesvenn når du skal på trening. I denne testen av sesongens heteste modeller, kan du finne den perfekte modellen for deg!

11 jan 2020
Mote & trender
frontier header

Sjekk ut Frontier, vårt nye herremerke

Kle deg pent, komfortabelt og rimelig med Frontier – det splitter nye herremerket. Her avslører produkteksperten alt om sortimentet, inspirasjonen bak merket og størrelsene!

09 jan 2020
Mote & trender
Nytt hos Sportamore - NOUN

Nyhet: Kombiner fint og komfortabelt med myke sett fra Noun!

Matchende joggedress som du kan slappe av i eller bruke til hverdags? Uansett anledning kan du finne noe fint, men fremfor alt komfortabelt, fra Sportamore sitt splitter nye merke – Noun!

09 jan 2020
Mote & trender
petite pirouette rosa

Nytt merke for danseglade barn: Petite Pirouette

Barn elsker lek og bevegelse, og det kan være lurt med klær som egner seg for den aktiviteten barnet ditt velger. Nå har Sportamore gleden av å ønske et helt nytt merke velkommen, som retter seg mot små jenter og gutter som elsker dans og turn: Petite Pirouette!

07 jan 2020
Mote & trender
Tvätta träningskläder

Vask riktig, og treningsklærne dine vil holde lengre

Hvis du vasker svette funksjonsplagg på riktig måte, reduserer du faren for å lukte svette og plagget vil holde lengre. Vi gir deg alle triksene du bør kjenne til.

04 jan 2020
Mote & trender