ENG_W.png

Våre pulsklokker som er kåret best i test!

Hva sier du om en bærbar personlig trener som følger med deg på løperunden, gåturen til bussen og til treningsstudioet? Vårt testpanel har trent med sesongens pulsklokker fra Garmin, Suunto og Polar. Her er modellene som er best i test!

En sportsklokke eller pulsmåler - kjært barn har mange navn, er den perfekte gaven å gi til seg selv og andre. Pulsklokker har ulike nivåer. De i den lavere prisklassen er vanligvis best egnet for kondisjonstrening, mens de i de høyere prisklasser kan nisje selv in på styrketrening, golf og svømming. Testpanelet vårt har testet sesongens mest populære modeller fra Garmin, Suunto og Polar. Sjekk ut deres evalueringen nedenfor. 

Obs! Batteritiden er basert på at klokken konstant er i treningsmodus med tilkoblet GPS. Hvis klokken ikke står i treningsmodus og er tilkoblet vil batteriene vare mye lenger.

Bra for trening, fin til hverdags!

ENG_Polar_Ignite.pngModell: ,

Detaljer: Pulsmåling ved håndleddet, GPS, søvnregistrering, kaloritelling, kondisjonstest, løpsindeks, notifikasjoner fra telefonen, guidede pusteøvelser for å forhindre stress.

Sammendrag: Dette er en ganske nett multisportklokke, men du skal ikke undervurdere den. Polar Ignite inneholder alle funksjonene du kan ønske deg fra en multisportklokke. Under trening måler den puls, uten behov for et eksternt pulsbånd. Denne treningsklokken måler også søvn og restitusjon i løpet av natten, samt inneholder forhåndsprogrammerte pusteøvelser som kan brukes til å redusere stress. Det er også et stort pluss at den kan kobles til telefonen, noe som gjør at Ignite er mer enn bare en treningsklokke. Det, i tillegg til at den er så fin på håndleddet, gjør den til et fint alternativ i hverdagen!

Testpanelets kommentarer:

– Det er morsomt at klokken i seg selv foreslår øvelser for dagen, og at den kommer med alternativer slik at du kan velge mellom kondisjon og styrke, sier en imponert tester.

Tøff, men nett!

ENG_Suunto_Fitness_3.pngModell: ,

Detaljer: Tilpasningsbar veiledning i sanntid for å hjelpe deg med å finne riktig nivå av intensitet, puls- og aktivitetsmåling døgnet rundt, skritteller, kaloriforbruk, søvnregistrering, kompatibel med smarttelefon, stressmåling.

Sammendrag: Dette er en robust treningsklokke som tåler trening. Likevel har ikke det gått utover designet. I motsetning til mange andre klokker av den robuste typen, er Suunto Fitness 3 veldig nett og glir smidig innunder ermet på hverdagsantrekket. Som Polar Ignite, kan den brukes til å måle stress, restitusjon og intensitetsnivå. Fitness 3 teller også både kalorier og skritt, samt hastighet og distanse. I tillegg til det, så er treningsklokken vanntett helt ned til 30 meter, og derfor kan du trygt svømme med den.

Testpanelets kommentarer:

– Det er en veldig bra og enkel lifestyle-klokke, og det jeg liker mest er søvnleseren, skrittfunksjonen og at den synkroniserer direkte. I tillegg er den enkel og behagelig på armen, sier en tester. 

– Den er lett, kjempefin og smidig! Klokken er like bra i hverdagen som på kontoret og til trening. Passer for deg som har et aktivt liv og ønsker en fin og praktisk klokke som er enkel å bruke, sier en annen.

For triatleten eller svømmeren!

ENG_Garmin_Swim_2_GPS.pngModell: ,

Detaljer: Timer, stoppeklokke, GPS, alarm, musikkontroll, finn min telefonen, kalorietelling, skritteller, pulsmåling, vanntett.

Sammendrag: Hva hadde vel en test av treningsklokker vært uten minst ett bidrag fra Garmin? Dette er en ren svømmeklokke, men den fungerer også for både løping og sykling. Det som gjør den så unik, er at den blant annet teller svømmetak, i tillegg til skritt. Swim 2 GPS kan også avgjøre hva slags svømmetak du tar, og beregne antall kalorier som er forbrent ut ifra det. I tillegg til det, så er det også en bra hverdagsklokke, som måler søvnsykluser i løpet av natten slik at du kan restituere deg optimalt.

Testpanelets kommentarer:

– Jeg synes at klokken fungerer som min andre Garmin-klokke når det gjelder knapper og oppbygning, og jeg føler meg dermed komfortabel med å håndtere den. Knappene er enkle å trykke på, noe som er bra, spesielt ved svømming siden jeg stopper og starter klokken ganske mye. Jeg liker at jeg kan måle pulsen under svømmingen uten et spesielt pulsbånd, sier en tester.

Prisgunstig fra Garmin!

ENG_Garmin_Forerunner_245.pngModell: ,

Detaljer: Evaluering av treningsprogrammet ditt, foreslåtte hviledager, VO2-måling, GPS, musikkavspilling uten telefon, forhåndsinnstilte treningsprogrammer fra Garmin Connect, avansert løpsdynamikk (skrittlengde, bakkekontakt og mer), utskiftbar skive.

Sammendrag: Treningsklokker fra Garmin er alltid favoritter for Sportamores testpanel, og det samme gjelder denne gangen. Modellen Forerunner kommer i flere forskjellige design, hvorav dette er en av de mindre variantene (du finner de andre ). Likevel inneholder Forerunner 245 omtrent alt du kan ønske deg av din egen bærbare PT.

Testpanelets kommentarer:

– Modellen er enkel å bruke, spesielt hvis du har hatt andre Garmin-klokker før. Bruksanvisningen er superenkel og det er enkelt å komme i gang. Et stort pluss at det er enkelt å synkronisere med for eksempel Spotify, da får du musikken fra telefonen din og kan velge spillelister og sanger der. Perfekt for deg som løper eller går og ikke vil ta opp telefonen hele tiden. Hvis du løper eller gjør annen kondisjonstrening, er dette et lurt valg, sier testeren.

Testens beste batteri!

ENG_Suunto_9_G1.pngModell: ,

Detaljer: GPS med bra batteritid, pulsmåling, rutenavigering, skritteller, søvnanalyse, berøringsskjerm, over 80 sportsmoduser, stormvarsler, tåler vann ned til 100 meter.

Sammendrag: Først og fremst kan man si at denne treningsklokken har det desidert beste batteriet i testen. Ellers er det vanskelig å bestemme hvilken funksjon som imponerer mest. Suunto 9 G1 er vanntett og kan bli med ut på svømmetur, advarer om uvær på turstien og måler søvnsykluser når du hviler. I tillegg mener testpanelet at berøringsskjermen hever scoren ytterligere. Den føles mer moderne enn noen av konkurrentenes analoge knapper.

Testpanelets kommentarer:

– Jeg liker virkelig denne klokken. Jeg tror heller ikke jeg er alene om det, spesielt siden klokken er fullpakket med funksjoner og er veldig allsidig, noe som antyder at nesten hvem som helst kan finne en funksjon han eller hun leter etter, sier en av testerne.

Militærstandard

ENG_Polar_Vantage_V.pngENG_Polar_Vantage_V.pngModell: ,

Detaljer: Pulsmåling, søvnregistrering, forhåndsprogrammerte treningsprogrammer, skritteller, måling av makspuls, pulssoner, løpsindeks, hastighetsmåling, kaloriforbruk, høydemåler, GPS.

Sammendrag: Polar Vantage V er først og fremst rettet mot løpere og de som driver med triatlon, men kan selvfølgelig også brukes til vanlig trening. Vantage V er på mange måter mer robust enn Ignite-modellen fra det samme merket, både i vekt og innhold. Det oser først og fremst premium av denne multisportklokken, som kan brukes av ekte eliteutøvere så vel som vanlige treningsentusiaster. Det er også et godt valg for deg med en pulsklokke som utsettes for mye – Vantage V er militærtestet og tåler ekstreme temperaturer, høye og lave, samt slag direkte mot klokken.

Testpanelets kommentarer:

– Grensesnittet er enkelt å navigere, og jeg liker at det er en berøringsskjerm. Det har ikke alle klokkene i testen, sier en tester.

Testens toppmodell!

ENG_Garmin_Fenix_6_Sapphire.pngModell: ,

Detaljer: Optisk pulsmåling, forhåndsinnstilte skikart over hele verden, løpsindeks, stor lagringsplass for musikk, kompatibel med smarttelefon, lang batteritid, høydemåler, GPS, registrering av pust, ekspedisjonsmodus, rutenavigasjon, kart over Europa, vanntett, Garmin Pay, SOS.

Sammendrag: Dette er også en robust treningsklokke med ordentlige, analoge knapper, uten noen sensitiv berøringsskjerm. Fenix 6 Sapphire er testet av det amerikanske militæret for å sikre den høye standarden. I utgangspunktet er dette en perfekt klokke for fotturer og andre eventyrlystne utendørsaktiviteter, der du ønsker å kunne stille høye krav til både GPS-funksjoner, batteritid og vanntetthet, men den fungerer selvfølgelig også for de fleste andre treningsformer. Ved å laste ned Garmin sin egen app og koble den til telefonen din, kan du ta den med på alt fra golf til ski. Som om ikke det var nok, kan den også erstatte lommeboka. Med appen Garmin Connect kan du betale i de fleste moderne kortlesere. Man kan ikke understreke nok hvor ekstremt mange funksjoner som rommes i én og samme klokke.

Testpanelets kommentarer:

– Wow. Jeg synes den var dyr da jeg så prislappen, men etter å ha testet den forstår jeg hvorfor. Det er i utgangspunktet ingenting den ikke kan gjøre! Jeg er forelsket i denne klokken, sier en overlykkelig tester.

LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Herr - Trailtest.jpg
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

12 timer siden
Dam - Trailtest.jpg
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

14 timer siden
Herr - Header - Löparjackor.jpg
Mote & trender

Test: Løpejakker til herre i 2020

1 dag siden
Dam - Header - Löparjackor.jpg
Mote & trender

Stor test: De beste løpejakkene til dame i 2020

1 dag siden
Hur tvättar man sneakers?
Mote & trender

Video: Hvordan vasker man sneakers?

1 dag siden
fenix 6 pro solar header
Mote & trender

Fenix 6X Pro Solar – pulsklokken som er best i test

2 dager siden
Supperrep go test
Mote & trender

Vi tester: Treningsskoen SuperRep Go fra Nike

3 dager siden
superrep go
Mote & trender

Gi alt under sirkeløkten med den nye treningsskoen Nike SuperRep Go

4 dager siden
reima regnkläder flera barn
Mote & trender

Kan man vaske regntøy?

4 dager siden
Adidas Solarboost
Mote & trender

Derfor får Adidas Solarboost toppscore!

5 dager siden
Header.jpg
Mote & trender

Best i test: Yogabukser 2020

28 mar 2020
wyte badshorts
Mote & trender

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

25 mar 2020
mss löparskor header
Mote & trender

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Mote & trender

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Mote & trender

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

22 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Mote & trender

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

20 mar 2020
Linnen dam
Mote & trender

12 vårlige treningssingleter til henne

20 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

19 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Test: Årets fineste sneakers 2020

17 mar 2020
reebok royal turbo header
Mote & trender

Seks stilige sneakers fra Reebok

17 mar 2020
Kari Traa
Mote & trender

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

16 mar 2020
better bodies tights
Mote & trender

Den nye trenden: Glinsende treningstights

16 mar 2020
Padelheader dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

15 mar 2020
Padelskor header
Mote & trender

Best i test! Padelsko til menn

15 mar 2020
sport bh header
Mote & trender

Best i test: Sports-BH for store bryster

14 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Vårens beste sports-BH'er 2020

12 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

9 løpesko for menn som er best i test 2020

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene for dame i 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Topp 5 beste friluftsklær fra Peak Performance

10 mar 2020
adidas core sneakers
Mote & trender

Sneakers-trender i 2020

10 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Mote & trender

Årets fineste sneakers til dame, herre og barn i 2020

07 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Mote & trender

Sesongens beste kjøp: Den nye hybridjakken fra Peak Performance

06 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Mote & trender

Hvordan skal en skalljakke sitte?

05 mar 2020
nike metcon 5 herr
Mote & trender

Hvilke treningssko er best til funksjonell trening?

05 mar 2020
suunto 7 header
Mote & trender

TEST! Så bra er den nye pulsklokken Suunto 7

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Mote & trender

Slik får du best effekt av funksjonell trening med riktige treningssko

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Mote & trender

Guide: Hvilket regntøy bør barnet mitt bruke?

02 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Best i test! 8 stilige vårjakker for kvinner

01 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

Best i test: Vårjakker for menn 2020

01 mar 2020
Header-tights.jpg
Mote & trender

Best i test: Tights med høy midje 2020

01 mar 2020
more news
Herr - Trailtest.jpg

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

Ta utfordringen og prøv terrengløping! Her er de beste terrengskoene våre fra Asics, Nike, New Balance, Saucony, Salming og Hoka One One.

12 timer siden
Mote & trender
Dam - Trailtest.jpg

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

Testpanelet vårt har løpt i terrengsko fra Nike, Adidas, Salomon, Asics, New Balance og Hoka One One. Se hvilken modell som er best i test!

14 timer siden
Mote & trender
Herr - Header - Löparjackor.jpg

Test: Løpejakker til herre i 2020

På tide å begi deg ut i sporet? Ikke glem løpejakken! Vårt raske testpanel har prøvd sesongens beste løpejakker til herre – her er resultatet.

1 dag siden
Mote & trender
Dam - Header - Löparjackor.jpg

Stor test: De beste løpejakkene til dame i 2020

Sportamores egen eliteløper, Charlotte Karlsson, har testet vårens beste løpejakker. Dette mener hun om å løpe i de ulike jakkene.

1 dag siden
Mote & trender
Hur tvättar man sneakers?

Video: Hvordan vasker man sneakers?

Det er mange som lurer på hvordan man kan få skoene sine hvite igjen. Hvordan skal de egentlig rengjøres? Vi sitter på svaret.

1 dag siden
Mote & trender
fenix 6 pro solar header

Fenix 6X Pro Solar – pulsklokken som er best i test

Nå har testpanelet satt pulsklokken Fenix 6X Pro Solar på prøve! Så bra er monsterklokken fra Garmin!

2 dager siden
Mote & trender
Supperrep go test

Vi tester: Treningsskoen SuperRep Go fra Nike

Det Metcon er for crosstraining er SuperRep for gruppetimer. Tidligere i år ble den splitter nye Nike-skoen lansert. Nå slippes lillesøsteren SuperRep Go.

3 dager siden
Mote & trender
superrep go

Gi alt under sirkeløkten med den nye treningsskoen Nike SuperRep Go

Treningsskoen Nike SuperRep har fått en lillesøster – si hei til SuperRep Go!

3 dager siden
Mote & trender
reima regnkläder flera barn

Kan man vaske regntøy?

Noen ganger må man gjøre rent regntøyet sitt, men kan man egentlig vaske regntøy i vaskemaskinen? Vi har svaret.

4 dager siden
Mote & trender
Adidas Solarboost

Derfor får Adidas Solarboost toppscore!

Trodde du ikke Adidas kunne lage bedre løpesko? Da har du ikke sett Solarboost. Du kommer til å falle helt pladask!

5 dager siden
Mote & trender
Header.jpg

Best i test: Yogabukser 2020

Når du trener yoga, vil du ha yogaklær som gir deg full bevegelsesfrihet og fleksibilitet. Vårt yogi-testpanel har tatt solhilsen i årets beste yogabukser.

28 mar 2020
Mote & trender
wyte badshorts

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

Vi ønsker våren velkommen med Mid Season Sale! Benytt anledningen til å handle klær, sko og vesker til deg selv, en venn eller noen andre du er glad i.

25 mar 2020
Mote & trender
mss löparskor header

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

Benytt anledningen til å kapre dine nye løpesko nå som vårt store Mid Season Sale er i gang!

25 mar 2020
Mote & trender
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

Alt fra treningstights til rideklær! Sjekk ut disse godbitene når de dukker opp til nedsatt pris under vårt store Mid Season Sale.

25 mar 2020
Mote & trender
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

I fjor var det hvite sneakers som dominerte, men i år er det grå sneakers som gjelder. Her er sesongens 10 hotteste modeller!

22 mar 2020
Mote & trender