Tights med hög midja

Stor test av tights med høy midje

Er det noe vi elsker mer enn tights med høy midje? Her er sesongens beste modeller fra blant annet Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

Uansett om du foretrekker klassisk svart, dyre- eller blokkmønster, så er det en ting som er sikkert og visst – alle kler tights med høy midje! I denne testen har testpanelet til Sportamore satt alt fra sømløse til formende tights på prøve. Her er resultatet. 

Myk og deilig passform

tights test rönisch

Modell: ,

Passer til: Styrketrening og yoga. 

De beste egenskapene: Det beste med tightsen fra  Röhnisch er at den er kjempedeilig, har flatterende sømmer over rumpa og er ellers veldig fin.

Dette kunne vært bedre: Dessverre er det ingen glidelås over lommen, noe som betyr at den ikke egner seg spesielt bra til løping. Ellers passer tightsen til de fleste treningsformer.  

Kort oppsummert: Dette er en kjempefin, mørkerød tights som er litt lysere i virkeligheten enn på produktbildet. Ved midjen slutter tightsen akkurat over navlen. Den er dermed ikke kjempehøy, selv om den helt klart er en høy modell. Hvis du er kortere enn middels lang, kommer denne tightsen til å sitte perfekt på deg siden den er litt kort i bena. I midjen er det en snor som du kan stramme til. Den er også 100% squat-sikker, noe som alltid er en fordel! Bakpå er det en liten lomme hvor du for eksempel kan oppbevare nøkler.

 

Trendy blokkmønster

Tommy sport

Modell: ,

Passer til: Gym og styrketrening.

De beste egenskapene: Det er alltid morsomt med en tights som designmessig skiller seg litt ut fra øvrige tights på treningssenteret, sier en testperson, og det gjør virkelig denne. Ellers er tightsen fra Tommy Sport kjempedeilig på og midjen er såpass høy at den sitter over navlen – veldig bra!

Dette kunne vært bedre: Det er ikke så mye kompresjon i tightsen som testpanelet skulle ønske det var. Hvis du ser etter en ren kompresjonstights, så er ikke dette den riktige modellen.

Kort oppsummert: Tightsen fra Tommy Sport skiller seg bra ut i det ellers stilrene sortimentet. Med de blokkmøntrete partiene over knærne, er dette et veldig trendy alternativ som gjør din neste treningsøkt veldig Instagram-vennlig – perfekt hvis du motiveres av det. Ellers er dette en veldig komfortabel tights som ikke svikter deg på treningssenteret. På bena er det ventilerende partier i fin mesh som bidrar til maksimal ventilasjonsevne under svettende økter. 

 

Black is the new black

only polay

Modell: ,

Passer til: Styrketrening og yoga.

De beste egenskapene: Utenom det kule designet, så er strikket i midjen på denne tightsen et stort pluss. Den gjør at tightsen holder seg på plass, uansett hvilken øvelse du tar. En annen stor fordel er at den er såpass elastisk at den også kan brukes på en yogatime.

Dette kunne vært bedre: Testpanelet synes det er vanskelig å komme på noe som kan forbedres, men en ting som er litt synd, er at mønsteret ikke finnes på både for- og baksiden av tightsen. 

Kort oppsummert: Dette er tightsen for deg som ikke er enig i at ”orange is the new black”. Hvis du, som mange andre, mener at det er finest med svarte tights, så kan dette være din måte å krydre garderoben litt på. Tightsen fra Only Play har et diskret, men fortsatt kult slangeskinnsmønster som testpanelet elsker. Ellers er den veldig komfortabel og har et bredt midjebånd som gir akkurat passe kompresjon. Tightsen får også ekstra plusspoeng for at man kan ta squats uten å bekymre seg for at undertøyet skal være synlig gjennom stoffet. 

 

Limited edition

tights med hög midja blacc

Modell: ,

Passer til: Gymtrening med lav intensitet og yoga. 

De beste egenskapene: Det definitivt beste med denne tightsen er at den omslutter formene dine uten å klemme – veldig flatterende og dessuten kjempedeilig. 

Dette kunne vært bedre: Denne tightsen er tilpasset trening med lav intensitet, noe som betyr at den er veldig allsidig. Den passer for eksempel ikke til løping hvis du ser etter kompresjon til den slags trening.  

Kort oppsummert: Denne tightsen selges bare i et begrenset antall, men Blacc sin tradisjonelle komfort kjenner man igjen fra andre modeller fra det samme merket. Dette er en tights som fungerer fint til både yoga og løping, noe som er bra for deg som elsker variasjon! I tillegg til den komfortable, høye midjen er designet det beste med modellen. Tightsen er derimot ikke så mørk som den ser ut som på bildet, den er mer lyseblå. Det er også fint med de glitrende detaljene nederst, det piffer opp tightsen. 


Det mest komfortable alternativet

Nike one tights

Modell: ,

Passer til: Gymtrening, yoga og gruppetimer.  

De beste egenskapene: ”Materialet er det beste jeg har testet", sier en testperson, som også tilføyer at det er "mykt uten at det oppleves som slapt". Midjen er også betydelig høyere enn hva den utgir seg for å være. Etter at stoffet har varmet seg opp, så kan tightsen trekkes helt opp til kanten av ribbena – så komfortabelt! 

Dette kunne vært bedre: Det er litt synd at de to grå blokkpartiene på hvert ben ikke er plassert jevnt, men er plassert i forskjellig høyde på bena. Det hadde vært mer harmonisk hvis blokkpartiene sluttet på samme nivå, mener testpanelet. Det er selvfølgelig en smakssak. Det er uansett veldig fint.  

Kort oppsummert: Tightsen fra Nike er som forventet veldig deilig med et mykt og fleksibelt stoff som nesten på et magisk vis ikke oppleves som slapt, men heller former bena og rumpa. I høst er blokkpartier veldig trendy, og Nike er som alltid tidlig ute med trenden. Testpanelet er generelt sett veldig fornøyd med designet, som er diskret, men fortsatt litt ekstra. Tightsen får også et ekstra plusspoeng for at den har to lommer hvor du kan oppbevare medlemskort og en skapnøkkel. 

  

Smarte løsninger

craft tights

Modell: ,

Passer til: Yoga, pilates og andre studiosporter.

De beste egenskapene: Det beste med tightsen fra Craft er den høye komforten. Tightsen er ekstremt myk og smidig, men samtidig passer den ribbede midjen på at magen holdes inne og får støtte. Nederst har tightsen en ekstra del som kan trekkes over hælen, som varmer anklene slik at du unngår å bli kald på føttene under trening med lav intensitet – smart, mener testpanelet. 

Dette kunne vært bedre: Over rumpa og lårene sitter denne tightsen litt løst, noe som er bra når du skal strekke ut eller trene yoga, men det innebærer også at den ikke passer så bra til hverken styrketrening eller annen høyintensiv trening.

Kort oppsummert: Dette er en veldig deilig sømløs tights med høy midje, som virkelig gir deg full bevegelsesfrihet. Nederst er det en smart "løkke" som du trer over hælen. Du med kalde føtter slipper dermed å lide under trening med lav intensitet. Blåfargen gjør deg garantert synlig på treningssenteret, men for den mindre vågale finnes tightsen også i en mer nøytral farge – nemlig svart. 

 

Stilren tights fra undertøygiganten Kari Traa

kari traa tights

Modell: ,

Passer til: Yoga, styrketrening og gymtrening.

De beste egenskapene: ”Jeg kommer garantert til å velge denne tightsen fremfor alle andre tights når jeg skal på yogatime", sier en testperson, som stort sett er lyrisk over komforten, men hovedsakelig designet. Hvis du ikke har testet tights fra Kari Traa tidligere, er det virkelig på tide! 

Dette kunne vært bedre: Tightsen fra Kari Traa er veldig lang, noe som innebærer at den risikerer å krølle seg ved bena hvis du er kortere enn middels lang. 

Kort oppsummert: Hvis du kjenner litt til Kari Traa, så vet du helt sikkert at de dominerer når det kommer til underklær for kvinner. Derfor er det heller ikke så rart at de også er så bra på treningstights. Denne tightsen er kjempefin, til tross for et veldig enkelt design, og er ellers veldig komfortabel på. Midjen er høy og gir akkurat passe kompresjon, forutsatt at du har kjøpt riktig størrelse! 

 

Prisgunstig vintertights

Wyte Anja

Modell: ,

Passer til: Gym, styrketrening og løping.

De beste egenskapene: Det beste med denne tightsen er at den passer bra om høsten og vinteren. På innsiden er det et børstet materiale som gir litt ekstra varme – perfekt for gåturer ute og løping under de kaldeste vintermånedene. 

Dette kunne vært bedre: Siden tightsen er skapt for kalde temperaturer, har den ingen meshpaneler. Det betyr at det er fare for at den kan bli litt varm hvis du holder på med høyintensiv trening innendørs.

Kort oppsummert: Veldig myk vintertights som sitter høyt og stramt i livet, uten at den klemmer for hardt. Designet er diskret, men ikke kjedelig, og de glitrende prikkene på leggene er et fint innslag som testpanelet setter pris på. At prikkene dessuten er reflekser, er en ekstra smart finesse som gjør tightsen perfekt til løping i mørket.  

 

100% flatterende passform

Wyte Anja

Modell: ,

Passer til: Høyintensiv trening. 

De beste egenskapene: Det beste med denne tightsen er hvordan den former kroppen din. Tightsen har en flatterende passform som du virkelig føler deg fin i. Ellers er materialet tynt og lett, noe som er veldig behagelig. 

Dette kunne vært bedre: Det verste med denne tightsen er at du må være varsom når du velger størrelse. Det tynne stoffet gjør at trusekanten kan være synlig gjennom materialet – hvis det er noe som forstyrrer deg.  

Kort oppsummert: ”Jeg elsker den!" er det første en i testpanelet skrek da hun prøvde tightsen fra Casall. Denne treningstightsen for høyintensiv trening har en 100 prosent flatterende passform, med en god del kompresjon. Det betyr at den passer perfekt til høyintensiv trening, og siden stoffet i tillegg tørker fort og ventilerer bra, kan det knapt bli bedre enn dette. Testpanelet anbefaler den sterkt til de hardeste treningsøktene!  

 

LES MER: 

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

K2 intervju header
Mote & trender

Stor guide: Slik skal skiutstyret ditt sitte

1 dag siden
Test av goggles header
Mote & trender

Skibrillene som er best i test!

2 dager siden
header.jpg
Mote & trender

Test: Teddy fleece til dame og herre

2 dager siden
Alpint trend skidkläder
Mote & trender

Trendspaning: Her er sesongens skitrender

4 dager siden
Salomon Speedcross 5 GTX
Mote & trender

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

12 nov 2019
HEADER vinterkängor.jpg
Mote & trender

Stor test: 10 varme vinterstøvler for kvinner og menn

12 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore
Mote & trender

Nyhet på Sportamore! Vintersportsmerket Elevenate

11 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor
Mote & trender

Stor test! 11 varme vinterjakker for kvinner og menn

08 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Mote & trender

Alt du bør vite om vinterløpesko

06 nov 2019
Vintertights header
Mote & trender

Vi har testet varme løpetights for kvinner og menn

05 nov 2019
Kari Traa underställ header
Mote & trender

Best i test: Ull- og superundertøy fra Kari Traa

03 nov 2019
Header padelskor
Mote & trender

Test: De beste padelskoene for ham

29 oct 2019
winterized header
Mote & trender

Finn riktige løpesko – her er de heteste modellene akkurat nå

28 oct 2019
Craft running aw 19
Mote & trender

Skal jeg løpe i underklær?

28 oct 2019
ENG_M.png
Mote & trender

Best i test: Vinterløpesko for menn

27 oct 2019
Header vinterlöparskor
Mote & trender

Best i test: Vinterløpesko for kvinner

26 oct 2019
HEADER.jpg
Mote & trender

Best i test! Superundertøy

25 oct 2019
Pulseboost Winterized
Mote & trender

Test: Nyheten Pulseboost Winterized fra Adidas

24 oct 2019
viking-sled.jpg
Mote & trender

Hvilke vintersko bør barnet mitt bruke?

24 oct 2019
header-2.jpg
Mote & trender

STOR TEST: Varmt ullundertøy

23 oct 2019
testbild vinterjackor med pälskrage
Mote & trender

Best i test! Vinterjakker med pelskrage

23 oct 2019
Heade boots kids
Mote & trender

Best i test: Vinterstøvler og sko til barn

21 oct 2019
Asics reflex
Mote & trender

Slik blir du synlig i mørket – alt om løping og reflekser

18 oct 2019
Tights med hög midja
Mote & trender

Stor test av tights med høy midje

16 oct 2019
Eliud Kipchoge
Mote & trender

Her er Nike-skoen som var med på å slå verdensrekorden i maraton

16 oct 2019
reima vinter
Mote & trender

Kle barna riktig i kulda – slik gjør du det

16 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?
Mote & trender

Hvordan vasker jeg ull- og superundertøy?

14 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Mote & trender

Aldri kalde føtter igjen: Her er de heteste støvlene akkurat nå

14 oct 2019
Heade trail
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko for damer!

13 oct 2019
ENG_HEADER.png
Mote & trender

Vi tester: Varme vinterdresser til barn

13 oct 2019
Svea Boots header
Mote & trender

Test: 3 trendy støvler fra Svea

13 oct 2019
Header_DAM.png
Mote & trender

Test: Sesongens beste tynne dunjakker for damer

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Mote & trender

Tre dunjakker, tre stiler – slik skal du se ut akkurat nå

11 oct 2019
linerjackor herr
Mote & trender

Vi har testet sesongens beste linerjakker for menn

11 oct 2019
Parkas
Mote & trender

Best i test! Sesongens parkaser til ham

10 oct 2019
The puffer jacket
Mote & trender

Sesongens heteste jakketrend – The puffer jacket (Korean style)

09 oct 2019
trailskor herr
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko for menn!

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Mote & trender

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild
Mote & trender

Hurtigguide til dunjakkene fra Peak Performance

08 oct 2019
more news
K2 intervju header

Stor guide: Slik skal skiutstyret ditt sitte

Hvorfor blir du nummen i tærne når du står på ski, og hva er egentlig flex index? Her forteller eksperten på K2 alt om hvordan skiutstyret ditt skal sitte!

1 dag siden
Mote & trender
Test av goggles header

Skibrillene som er best i test!

Endelig! Snart er skisesongen her, og da trenger du noen splitter nye skibriller. Her har Sportamore satt sesongens beste goggles på prøve!

2 dager siden
Mote & trender
header.jpg

Test: Teddy fleece til dame og herre

Vil du bruke noe veldig varmt, mykt og deilig? Da skal du ha en teddy fleece. Vi har testet mange av disse deilige plaggene – her er de beste!

2 dager siden
Mote & trender
Alpint trend skidkläder

Trendspaning: Her er sesongens skitrender

Silhuett og bærekraft er i fokus når vi snakker om trender i bakken. Her er tipsene som gir deg noen ekstra motepoeng – enten du kjører i bakken eller offpist.

4 dager siden
Mote & trender
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

Da du ikke trodde Speedcross 5 fra Salomon kunne bli noe bedre, lanserte de den populære terrengskoen med en helt vanntett membran. Hvor bra?

12 nov 2019
Mote & trender
HEADER vinterkängor.jpg

Stor test: 10 varme vinterstøvler for kvinner og menn

Det beste du kan gjøre for å holde føttene varme under de kaldeste månedene, er å bruke tykke støvler. Testpanelet vårt har trasket rundt i sesongens mest populære modeller for ham og henne!

12 nov 2019
Mote & trender
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhet på Sportamore! Vintersportsmerket Elevenate

Elevenate ble dannet i 2010 og har siden den gang vært en skjult skatt på vintersportsmarkedet. Nå finner du merket hos oss, bli med videre og bli kjent med dem!

11 nov 2019
Mote & trender
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker for kvinner og menn

Brrr, nå merker man virkelig at det nærmer seg vinter! Derfor satte testpanelet vårt 11 vinterjakker på prøve. Her er sesongens beste modeller for kvinner og menn.

08 nov 2019
Mote & trender
Icebug vinterlöpning header

Alt du bør vite om vinterløpesko

Når skal du bruke piggsko og når holder det med en vanlig gummisåle? Ekspertene fra Icebug vet hvordan du skal takle vinterveiene!

06 nov 2019
Mote & trender
Vintertights header

Vi har testet varme løpetights for kvinner og menn

Ikke legg løpingen på is bare fordi det er kaldt ute! Testpanelet vårt har løpt i ni tights som er perfekte for vinterløping når temperaturen er rundt null.

05 nov 2019
Mote & trender
Kari Traa underställ header

Best i test: Ull- og superundertøy fra Kari Traa

Kari Traa er virkelig eksperter på ull- og superundertøy. Det norske merket lager longs og trøyer av høy kvalitet i både syntet, ull og ullblanding. Vi har testet flere av modellene, og her er de beste.

03 nov 2019
Mote & trender
Header padelskor

Test: De beste padelskoene for ham

Padel vokser i popularitet og er en rask og morsom sport som passer for mange. Det er derimot viktig med riktige sko når du spiller padel, da vil du nemlig presterer bedre, reduserer risikoen for skader og i tillegg ha det ekstra moro! Testpanelet vårt har testet flere padelsko – her er resultatet.

29 oct 2019
Mote & trender
winterized header

Finn riktige løpesko – her er de heteste modellene akkurat nå

Løper du langdistanse, korte runder i lunsjen eller trener du deg opp til et løp? Det finnes en skomodell for alle og enhver, og til all slags løping. Finn dine nye løpesko blant sesongens heteste modeller.

28 oct 2019
Mote & trender
Craft running aw 19

Skal jeg løpe i underklær?

Kan, bør eller skal jeg bruke underklær når jeg løper? Det er mange modeller å velge mellom, materialene er forskjellige og de passer til ulike treningsformer. Malin Caron på Craft forklarer.

28 oct 2019
Mote & trender
ENG_M.png

Best i test: Vinterløpesko for menn

Aldri mer Bambi på isen! Her er vinterløpeskoene for menn som holder deg varm, tørr og oppreist når du løper om vinteren.

27 oct 2019
Mote & trender