Tights med hög midja

Stor test av tights med høy midje

Er det noe vi elsker mer enn tights med høy midje? Her er sesongens beste modeller fra blant annet Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

Uansett om du foretrekker klassisk svart, dyre- eller blokkmønster, så er det en ting som er sikkert og visst – alle kler tights med høy midje! I denne testen har testpanelet til Sportamore satt alt fra sømløse til formende tights på prøve. Her er resultatet. 

Myk og deilig passform

tights test rönisch

Modell: ,

Passer til: Styrketrening og yoga. 

De beste egenskapene: Det beste med tightsen fra  Röhnisch er at den er kjempedeilig, har flatterende sømmer over rumpa og er ellers veldig fin.

Dette kunne vært bedre: Dessverre er det ingen glidelås over lommen, noe som betyr at den ikke egner seg spesielt bra til løping. Ellers passer tightsen til de fleste treningsformer.  

Kort oppsummert: Dette er en kjempefin, mørkerød tights som er litt lysere i virkeligheten enn på produktbildet. Ved midjen slutter tightsen akkurat over navlen. Den er dermed ikke kjempehøy, selv om den helt klart er en høy modell. Hvis du er kortere enn middels lang, kommer denne tightsen til å sitte perfekt på deg siden den er litt kort i bena. I midjen er det en snor som du kan stramme til. Den er også 100% squat-sikker, noe som alltid er en fordel! Bakpå er det en liten lomme hvor du for eksempel kan oppbevare nøkler.

 

Trendy blokkmønster

Tommy sport

Modell: ,

Passer til: Gym og styrketrening.

De beste egenskapene: Det er alltid morsomt med en tights som designmessig skiller seg litt ut fra øvrige tights på treningssenteret, sier en testperson, og det gjør virkelig denne. Ellers er tightsen fra Tommy Sport kjempedeilig på og midjen er såpass høy at den sitter over navlen – veldig bra!

Dette kunne vært bedre: Det er ikke så mye kompresjon i tightsen som testpanelet skulle ønske det var. Hvis du ser etter en ren kompresjonstights, så er ikke dette den riktige modellen.

Kort oppsummert: Tightsen fra Tommy Sport skiller seg bra ut i det ellers stilrene sortimentet. Med de blokkmøntrete partiene over knærne, er dette et veldig trendy alternativ som gjør din neste treningsøkt veldig Instagram-vennlig – perfekt hvis du motiveres av det. Ellers er dette en veldig komfortabel tights som ikke svikter deg på treningssenteret. På bena er det ventilerende partier i fin mesh som bidrar til maksimal ventilasjonsevne under svettende økter. 

 

Black is the new black

only polay

Modell: ,

Passer til: Styrketrening og yoga.

De beste egenskapene: Utenom det kule designet, så er strikket i midjen på denne tightsen et stort pluss. Den gjør at tightsen holder seg på plass, uansett hvilken øvelse du tar. En annen stor fordel er at den er såpass elastisk at den også kan brukes på en yogatime.

Dette kunne vært bedre: Testpanelet synes det er vanskelig å komme på noe som kan forbedres, men en ting som er litt synd, er at mønsteret ikke finnes på både for- og baksiden av tightsen. 

Kort oppsummert: Dette er tightsen for deg som ikke er enig i at ”orange is the new black”. Hvis du, som mange andre, mener at det er finest med svarte tights, så kan dette være din måte å krydre garderoben litt på. Tightsen fra Only Play har et diskret, men fortsatt kult slangeskinnsmønster som testpanelet elsker. Ellers er den veldig komfortabel og har et bredt midjebånd som gir akkurat passe kompresjon. Tightsen får også ekstra plusspoeng for at man kan ta squats uten å bekymre seg for at undertøyet skal være synlig gjennom stoffet. 

 

Limited edition

tights med hög midja blacc

Modell: ,

Passer til: Gymtrening med lav intensitet og yoga. 

De beste egenskapene: Det definitivt beste med denne tightsen er at den omslutter formene dine uten å klemme – veldig flatterende og dessuten kjempedeilig. 

Dette kunne vært bedre: Denne tightsen er tilpasset trening med lav intensitet, noe som betyr at den er veldig allsidig. Den passer for eksempel ikke til løping hvis du ser etter kompresjon til den slags trening.  

Kort oppsummert: Denne tightsen selges bare i et begrenset antall, men Blacc sin tradisjonelle komfort kjenner man igjen fra andre modeller fra det samme merket. Dette er en tights som fungerer fint til både yoga og løping, noe som er bra for deg som elsker variasjon! I tillegg til den komfortable, høye midjen er designet det beste med modellen. Tightsen er derimot ikke så mørk som den ser ut som på bildet, den er mer lyseblå. Det er også fint med de glitrende detaljene nederst, det piffer opp tightsen. 


Det mest komfortable alternativet

Nike one tights

Modell: ,

Passer til: Gymtrening, yoga og gruppetimer.  

De beste egenskapene: ”Materialet er det beste jeg har testet", sier en testperson, som også tilføyer at det er "mykt uten at det oppleves som slapt". Midjen er også betydelig høyere enn hva den utgir seg for å være. Etter at stoffet har varmet seg opp, så kan tightsen trekkes helt opp til kanten av ribbena – så komfortabelt! 

Dette kunne vært bedre: Det er litt synd at de to grå blokkpartiene på hvert ben ikke er plassert jevnt, men er plassert i forskjellig høyde på bena. Det hadde vært mer harmonisk hvis blokkpartiene sluttet på samme nivå, mener testpanelet. Det er selvfølgelig en smakssak. Det er uansett veldig fint.  

Kort oppsummert: Tightsen fra Nike er som forventet veldig deilig med et mykt og fleksibelt stoff som nesten på et magisk vis ikke oppleves som slapt, men heller former bena og rumpa. I høst er blokkpartier veldig trendy, og Nike er som alltid tidlig ute med trenden. Testpanelet er generelt sett veldig fornøyd med designet, som er diskret, men fortsatt litt ekstra. Tightsen får også et ekstra plusspoeng for at den har to lommer hvor du kan oppbevare medlemskort og en skapnøkkel. 

  

Smarte løsninger

craft tights

Modell: ,

Passer til: Yoga, pilates og andre studiosporter.

De beste egenskapene: Det beste med tightsen fra Craft er den høye komforten. Tightsen er ekstremt myk og smidig, men samtidig passer den ribbede midjen på at magen holdes inne og får støtte. Nederst har tightsen en ekstra del som kan trekkes over hælen, som varmer anklene slik at du unngår å bli kald på føttene under trening med lav intensitet – smart, mener testpanelet. 

Dette kunne vært bedre: Over rumpa og lårene sitter denne tightsen litt løst, noe som er bra når du skal strekke ut eller trene yoga, men det innebærer også at den ikke passer så bra til hverken styrketrening eller annen høyintensiv trening.

Kort oppsummert: Dette er en veldig deilig sømløs tights med høy midje, som virkelig gir deg full bevegelsesfrihet. Nederst er det en smart "løkke" som du trer over hælen. Du med kalde føtter slipper dermed å lide under trening med lav intensitet. Blåfargen gjør deg garantert synlig på treningssenteret, men for den mindre vågale finnes tightsen også i en mer nøytral farge – nemlig svart. 

 

Stilren tights fra undertøygiganten Kari Traa

kari traa tights

Modell: ,

Passer til: Yoga, styrketrening og gymtrening.

De beste egenskapene: ”Jeg kommer garantert til å velge denne tightsen fremfor alle andre tights når jeg skal på yogatime", sier en testperson, som stort sett er lyrisk over komforten, men hovedsakelig designet. Hvis du ikke har testet tights fra Kari Traa tidligere, er det virkelig på tide! 

Dette kunne vært bedre: Tightsen fra Kari Traa er veldig lang, noe som innebærer at den risikerer å krølle seg ved bena hvis du er kortere enn middels lang. 

Kort oppsummert: Hvis du kjenner litt til Kari Traa, så vet du helt sikkert at de dominerer når det kommer til underklær for kvinner. Derfor er det heller ikke så rart at de også er så bra på treningstights. Denne tightsen er kjempefin, til tross for et veldig enkelt design, og er ellers veldig komfortabel på. Midjen er høy og gir akkurat passe kompresjon, forutsatt at du har kjøpt riktig størrelse! 

 

Prisgunstig vintertights

Wyte Anja

Modell: ,

Passer til: Gym, styrketrening og løping.

De beste egenskapene: Det beste med denne tightsen er at den passer bra om høsten og vinteren. På innsiden er det et børstet materiale som gir litt ekstra varme – perfekt for gåturer ute og løping under de kaldeste vintermånedene. 

Dette kunne vært bedre: Siden tightsen er skapt for kalde temperaturer, har den ingen meshpaneler. Det betyr at det er fare for at den kan bli litt varm hvis du holder på med høyintensiv trening innendørs.

Kort oppsummert: Veldig myk vintertights som sitter høyt og stramt i livet, uten at den klemmer for hardt. Designet er diskret, men ikke kjedelig, og de glitrende prikkene på leggene er et fint innslag som testpanelet setter pris på. At prikkene dessuten er reflekser, er en ekstra smart finesse som gjør tightsen perfekt til løping i mørket.  

 

100% flatterende passform

Wyte Anja

Modell: ,

Passer til: Høyintensiv trening. 

De beste egenskapene: Det beste med denne tightsen er hvordan den former kroppen din. Tightsen har en flatterende passform som du virkelig føler deg fin i. Ellers er materialet tynt og lett, noe som er veldig behagelig. 

Dette kunne vært bedre: Det verste med denne tightsen er at du må være varsom når du velger størrelse. Det tynne stoffet gjør at trusekanten kan være synlig gjennom materialet – hvis det er noe som forstyrrer deg.  

Kort oppsummert: ”Jeg elsker den!" er det første en i testpanelet skrek da hun prøvde tightsen fra Casall. Denne treningstightsen for høyintensiv trening har en 100 prosent flatterende passform, med en god del kompresjon. Det betyr at den passer perfekt til høyintensiv trening, og siden stoffet i tillegg tørker fort og ventilerer bra, kan det knapt bli bedre enn dette. Testpanelet anbefaler den sterkt til de hardeste treningsøktene!  

 

LES MER: 

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Träningstights för löpning.jpg
Mote & trender

11 treningstights som passer perfekt til løping

11 timer siden
Puma sneakers skinn
Mote & trender

Slik tar du vare på sneakers i semsket skinn, skinn & stoff

17 timer siden
header plus size adidas
Mote & trender

Test! Plus size-klær fra Adidas

1 dag siden
Nike träningskläder
Mote & trender

Treningsfavorittene fra Nike som er best i test

2 dager siden
header HERR.jpg
Mote & trender

Test! Disse treningsklærne fra Nike er best i test for menn

2 dager siden
ICANIWILL header
Mote & trender

Endelig på Sportamore! Tights og treningsklær fra Icaniwill

4 dager siden
nike header 2
Mote & trender

Nyheten Metcon 5 blir du helt forelsket i

5 dager siden
Reebok Forever Floatride Energy 2
Mote & trender

Nyhet fra Reebok: Løpeskoen som er perfekt til ulike distanser

6 dager siden
salomon
Mote & trender

Test av Salomon Speedcross 5

11 feb 2020
helium hood herr
Mote & trender

Derfor skal du kjøpe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

11 feb 2020
Nike löparskor
Mote & trender

Forskjellen på ulike løpesko fra Nike

11 feb 2020
Suunto7_career_woman_running_city.jpg
Mote & trender

Derfor er den nye pulsklokken Suunto 7 det åpenbare valget

09 feb 2020
Header-skidbyxor.jpg
Mote & trender

TEST: 7 skibukser til bruk i bakken og off-piste

09 feb 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Best i test! Ull- og superundertøy til herre

08 feb 2020
HEADER_W_rehband.jpg
Mote & trender

Test: Støtte og tights for ustabile knær og håndledd

08 feb 2020
Kari Traa underställ header
Mote & trender

Best i test: Ull- og superundertøy fra Kari Traa

05 feb 2020
Waikani Beachwear bikini
Mote & trender

Waikani Beachwear – rimelig badetøy i sesongens mønster og farger

05 feb 2020
_L3Q6740-2.jpg
Mote & trender

Guide: Slik velger du riktig skihjelm

04 feb 2020
header träningsbyxor
Mote & trender

Best i test! Treningsbukser, treningsshorts og treningstights for menn

04 feb 2020
virvelvind uv plagg
Mote & trender

Fargerikt, morsomt og funksjonelt: Her er det nye barnemerket Virvelvind

03 feb 2020
Under Armour sport-bh
Mote & trender

TEST! Derfor kommer du til å elske sports-BH'en Mid Crossback Bra

03 feb 2020
birkenstock
Mote & trender

Birkenstock – dette er forskjellen mellom de ulike sandalene

02 feb 2020
speedcross
Mote & trender

Derfor er terrengskoen Salomon Speedcross så populær

02 feb 2020
nike infinity run test header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye løpeskoen Nike Infinity Run

30 jan 2020
SP20_RN_React_NRC_DISTANCE_WK_0830.jpg
Mote & trender

Nike Infinity Run – skoen som passer for alle løpere

30 jan 2020
Salomon skaljacka
Mote & trender

Slik bør du vaske skalljakken din

29 jan 2020
Sneakers kids
Mote & trender

Kjøp riktige sneakers til barn

29 jan 2020
Dedicated new brand
Mote & trender

Nyhet hos oss: Dedicated – for deg som vil shoppe med god samvittighet

28 jan 2020
Hoka one one
Mote & trender

Hoka One One tar over løpeverden

26 jan 2020
dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

25 jan 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Test: Treningsklær for gravide

24 jan 2020
Header-3.jpg
Mote & trender

BEST I TEST! Sports-BH'er 2020

23 jan 2020
Reebok Nano 9.0 nya färger
Mote & trender

Endelig! Nye farger på Reebok CrossFit Nano 9.0

23 jan 2020
houdini
Mote & trender

Guide til innkjøp av skallbukser

22 jan 2020
kompressionsstrumpor
Mote & trender

Derfor bør du løpe i kompresjonsstrømper

20 jan 2020
Tvätta träningsskor
Mote & trender

Slik vasker du treningsskoene dine på best mulig måte

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Mote & trender

Revolusjonerende sports-BH fra Nike: Swoosh One Piece Pad

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

16 jan 2020
Träningsskor test header
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

16 jan 2020
Header.png
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

16 jan 2020
more news
Träningstights för löpning.jpg

11 treningstights som passer perfekt til løping

Det finnes utrolig mange forskjellige tights. Når det gjelder løping er det viktig å velge en modell som sitter på plass, klemmer musklene og som helst har lommer. Her er 11 modeller som passer perfekt til løping.

11 timer siden
Mote & trender
Puma sneakers skinn

Slik tar du vare på sneakers i semsket skinn, skinn & stoff

Du kan ikke tørke av alle sneakers med en fuktig klut. Sneakers-eksperten fra Puma forklarer hvordan du tar best vare på de ulike materialene.

17 timer siden
Mote & trender
header plus size adidas

Test! Plus size-klær fra Adidas

Trening er for alle, og derfor er det viktig med tights, t-skjorter og sports-BH i inkluderende størrelser. Vi har latt vår Instagram-følger teste treningsklær i plus size fra Adidas. Her er resultatet!

1 dag siden
Mote & trender
Nike träningskläder

Treningsfavorittene fra Nike som er best i test

De beste treningsskoene, tightsen som får toppscore og løpegenseren som er en drøm! Her er det beste fra Nike – ifølge vårt kvinnelige testpanel!

2 dager siden
Mote & trender
header HERR.jpg

Test! Disse treningsklærne fra Nike er best i test for menn

Treningsklær og sko fra Nike blir verdsatt av mange takket være det brede utvalget, det stilige designet og den gode kvaliteten. Vi lot vårt mannlige testpanel trene i treningsbukser, sko og andre treningsklær fra Nike. Her er resultatet!

2 dager siden
Mote & trender
ICANIWILL header

Endelig på Sportamore! Tights og treningsklær fra Icaniwill

Hvis du følger med på de seneste gymtrendene på Instagram, har du sannsynligvis lagt merke til Icaniwill – merket som lager fasjonable, sømløse tights og treningsklær, som dessuten er kjempefine!

4 dager siden
Mote & trender
nike header 2

Nyheten Metcon 5 blir du helt forelsket i

"Du gjør meg hel" står det på den nye modellen fra Nikes bestselger Metcon 5. Perfekt timing til valentinsdagen, da lanseres nemlig skoen som er inspirert av kjærlighet. Modellen passer perfekt for deg som vil ha en hjertelig treningsøkt (eller kanskje gi bort en gave til noen du liker?).

5 dager siden
Mote & trender
Reebok Forever Floatride Energy 2

Nyhet fra Reebok: Løpeskoen som er perfekt til ulike distanser

Løper du ofte mellom 5 km og opp til et halvt maraton og vil ha en nøytral, dempet løpesko? Gratulerer, da er den nye Forever Floatride 2 fra Reebok perfekt for deg!

6 dager siden
Mote & trender
salomon

Test av Salomon Speedcross 5

Mykere, mer stabil og bedre grep enn forgjengeren. Dessuten er designet så fint at testpanelet til og med vil bruke terrengskoen til daglig.

11 feb 2020
Mote & trender
helium hood herr

Derfor skal du kjøpe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

Mange har oppdaget hvor anvendelig Helium Hood Jacket er. Den tynne dunjakken fra Peak Performance er en vind- og vanntett vinner som du kan bruke året rundt.

11 feb 2020
Mote & trender
Nike löparskor

Forskjellen på ulike løpesko fra Nike

Noen ganger kan det være vanskelig å vite forskjellen på ulike løpesko. Ta det med ro! Vi har fått hjelp av ekspertene for å gå gjennom forskjellene mellom Pegasus, Pegasus Turbo, Zoom Gravity og Zoom Fly fra Nike.

11 feb 2020
Mote & trender
Suunto7_career_woman_running_city.jpg

Derfor er den nye pulsklokken Suunto 7 det åpenbare valget

Det kan være vanskelig å kombinere trening med en hektisk hverdag. Nå kan du imidlertid få hjelp av Suunto 7, en smart pulsklokke som er helt unik i sitt slag. Her er alt du bør vite om din nye bestevenn.

09 feb 2020
Mote & trender
Header-skidbyxor.jpg

TEST: 7 skibukser til bruk i bakken og off-piste

Vinterferien nærmer seg, og det er på tide å se over skiutstyret ditt. Her er de 7 beste skibuksene akkurat nå som passer i bakken og off-piste – til både ham og henne.

09 feb 2020
Mote & trender
HEADER_W.jpg

Best i test! Ull- og superundertøy til herre

Trenger du nytt ull- eller superundertøy til skiferien eller utetreningen? Her tester vi ull- og superundertøy. Se hvilken modell som er kåret til best i test!

08 feb 2020
Mote & trender
HEADER_W_rehband.jpg

Test: Støtte og tights for ustabile knær og håndledd

Har du et skadet kne eller trenger støtte til håndleddene når du trener? Testpanelet vårt har prøvd populære støtteprodukter fra Rehband under forskjellige treningsformer og øvelser, og her er resultatet.

08 feb 2020
Mote & trender