HEADER vinterkängor.jpg

Stor test: 10 varme vinterstøvler for kvinner og menn

Det beste du kan gjøre for å holde føttene varme under de kaldeste månedene, er å bruke tykke støvler. Testpanelet vårt har trasket rundt i sesongens mest populære modeller for ham og henne!

Hvilke vinterstøvler er best? Det vet vårt kunnskapsrike testpanel som har testet sesongens vinterstøvler for kvinner og menn, og som har valgt ut de 10 hotteste modellene. Her finner du støvler for alle og enhver – støvler til alt fra en dag på lekeplassen med barna, til en mer trendy modell som passer perfekt når du skal på middag i byen.

Vinterstøvler for kvinner

Bestselgeren

Canada_MountVerm.jpg Modell:

Merke:

Passer for deg som ... vil ha veldig, veldig fine vintersko. Matchet med en kort jakke eller kåpe, og en strikket lue med fuskepels, vil denne skomodellen gjøre antrekket ditt helt komplett!

Testpanelet sier: Denne skoen er virkelig en bestselger fra det populære merket Canada Snow. Den er veldig stilren, men også varm. Skoen egner seg best til gåturer og en dag i byen. Fotbuen er nøytral og sålen er godt isolert, så den beskytter bra mot bakken. Passformen er ganske smal, og det ytterste materialet er vannavstøtende semsket skinn. Det kan derfor være lurt å gå opp en størrelse i denne modellen.

– Denne modellen er virkelig fin. Den er perfekt for meg som vil være varm, men også beholde stilen, sier en i testpanelet.

En mester på grep

IceB_Now2.jpg Modell:

Merke:

Passer for deg som ... er på jakt etter en skomodell som beskytter på klassiske vinterveier, men som samtidig ikke vil gå all in med ordentlige friluftssko. Dette er en skomodell som er både trendy og funksjonell! 

Testpanelet sier: Icebug er eksperter på grep, og denne vinterskoen skuffer deg ikke når det gjelder festet. Sålen er grov for bruk på vinterveier. Den har også en forsterket hælkappe som gir ekstra støtte. Skoen er stram i mellomfoten, og derfor bør du gå opp en størrelse. Tåboksen er derimot bred, slik at det er plass til luft og varmen isoleres. Utsiden er laget av stilig semsket skinn, noe som løfter skoen fra å være en kjedelig vinterstøvel til en trendy og urban skomodell.

– Dette er man ikke vant til å se fra Icebug – mesterne på grep!  Jeg liker imidlertid at de også kan lage skikkelig moteriktige sko, sier en tester. 

Beskytter som en stridsvogn

Sorel_1964.jpg Modell:

Merke:

Passer for deg som ... er en småbarnsforelder og skal tilbringe hele dagen i akebakken. I disse skoene holder du tærne varme selv om du står stille.

Testpanelet sier: Denne modellen beskytter som en stridsvogn. Sorel er eksperter på vintersko som egner seg under de aller kaldeste temperaturene. Hvis du vet at du skal bevege deg i mange minusgrader, så er dette noe for deg. Støvelen har et høyt skaft og egner seg definitivt til dager hvor du skal traske rundt i snøen. Den er også fôret og helt vanntett.

– Det kan ikke bli varmere enn dette. Sålen gir et godt grep på vinterveier, sier en tester.

Varm sko uten snøring

HH_sera.jpg Modell:

Merke:

Passer for deg som ... savner de gamle, gode Uggsene, men som stiller litt høyere krav til funksjon.

Testpanelet sier: Dette er en veldig fin sko som ikke har snøring, men som du i stedet drar på foten. Hvis du ønsker en tynn passform på vinterstøvlene dine, er dette det riktige valget. Skoen er superfin og har et fint, hvitt og fluffy fôr på innsiden. Det er kjempebra at skinnet på overdelen er helt vanntett og går så langt opp på leggen. Den lar deg traske gjennom snø, uten at buksebena blir våte.

– Den deilige innsiden er både fin og varm! Jeg vil absolutt anbefale denne vinterskoen, sier en entusiastisk tester.

Tøfler eller sko?

KT_Steg.jpg Modell:

Merke:

Passer for deg som ... mener at ull er det eneste riktige materialet om vinteren. Denne modellen er fôret med en ullblanding! Siden modellen er så enkel å ta av og på, fungerer de veldig bra som støvler til og fra jobben. 

Testpanelet sier: Denne skoen oppleves som en høy tøffel, så behagelig er den. Den er kjempedeilig og varm. Den myke innsiden av en ullblanding sikrer deg optimal varme, og den varmer til og med hvis den blir våt. Den blir imidlertid ikke så fort våt, da den også er vannavstøtende. Designmessig er den ungdommelig og er tilgjengelig i moderne pastellrosa samt elegant marineblå. Sålen er hvit på begge modellene, noe som skaper en fin kontrast, og den isolerer bra mot bakken. 

– Det finnes sannsynligvis ingen bedre måte å holde varmen på. Disse er så fine, sier en lykkelig testperson.

En klassiker i støvelverdenen

Timber_6inch.jpg Modell:

Merke:

Passer for deg som ... vil ha en ordentlig vinterstøvel som holder år etter år. Dette er støvelen du kjøper én gang og som varier i all evighet, i tillegg til at modellen aldri går av moten. 

Testpanelet sier: Dette er en klassisk støvel som alltid er moderne! Den er like populær nå som den var for 40 år siden, da den ble produsert for første gang. Takket være designet, så passer den til de fleste stiler og antrekk. Enten du henger med venner i byen eller krabber rundt på en lekeplass med barna, så er dette en sko for deg. Det beste med modellen er at den er varm, holdbar, vannavstøtende og gripevennlig, sier testerne.

– Passformen er smal, så pass på at du virkelig bestiller riktig størrelse. Hvis du vil bruke tykke strømper i, bør du gå opp en størrelse slik at de ikke blir for stramme, påpeker en testperson.  


Vintersko for menn

Klassisk støvel med strikk 

HERR_Canada_MountVerm.jpg Modell:

Merke:

Passer for deg som ... vil kunne matche vinterstøvlene dine med et litt mer pyntet antrekk. 

Testpanelet sier: Støvler med strikk fra Canada Snow, som i likhet med kvinnemodellen er en bestselger. Det ytre materialet er laget av stilren, svart semsket skinn som er vannavstøtende. Sålen er ganske lav, noe som betyr at den passer i minusgrader, men kanskje ikke de aller laveste temperaturene. Dette er en modell som passer bra i byen eller til jobbantrekket ditt.


– Dette er en fin vinterstøvel, blant de fineste jeg har sett faktisk, sier en av testerne imponert.

Stilren støvel for den kresne

HERR_Björn_Sundal.jpg Modell:

Merke:

Passer for deg som ... stiller høye krav til materialene i skoene dine, men som samtidig ønsker noe litt mer pyntet enn vanlige tursko.

Testpanelet sier: Dette er en veldig fin vinterstøvel for mannen som er nøye med hvordan han kler seg. Støvelen er svart med hvit såle, og har et teddylignende fôr på innsiden som er mykt og varmt. Den er perfekt for en dag i byen med venner eller familie, eller under vinteraktiviteter med passe mengde snø. Lissene er laget av skinn, akkurat som det ytre materialet, noe som betyr at det ikke er fare for at de slites ut når de blir gjennomvåte.  

– Disse skinnskoene er de nye favorittskoene mine! utbryter en mannlig tester.

En tøffing i vintervær

HERR_Sorel_1964.jpg Modell:

Merke:

Passer for deg som ... vil traske i snøen under turen med hunden, lage snømenn med barna eller rett og slett er veldig frysen av deg.

Testpanelet sier: Dette er vinterstøvelen som overgår alle vinterstøvler! Skoen er håndlaget og helt vanntett. Fôringen på innsiden er supervarm og avtagbar. Bunnen av støvelen er laget av gummi, slik at ikke en eneste mikroskopisk dråpe med vann kan komme seg inn. I tillegg er det en 2,5 mm frostplugg i mellomsålen for å holde deg varm på føttene, selv når det er skikkelig kaldt ute. Hvis det plutselig blir kulderekord i år, så er ikke det noe problem for denne modellen.

– Disse vinterstøvlene vil definitivt holde meg varm denne vinteren, sier en tester.

En skomodell som aldri blir umoderne

HERR_Timber_6inch.jpg Modell:

Merke:

Passer for deg som ... vil ha en sko som varer lenge, både når det gjelder slitasje og med tanke på mote.

Testpanelet sier: Dette er, akkurat som den kvinnelige modellen, en klassisk skomodell fra Timberland. Den er både kjempestilig og passer til de fleste anledninger og for de fleste menn. Det er dermed en veldig allsidig sko som også er helt vanntett med lukkede sømmer. Og visste du at lissene er laget av resirkulerte PET-flasker?

– Den polstrede kanten på skaftet er det fineste med denne modellen, sier en tester.

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Test av tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

13 timer siden
Shorts
Mote & trender

Test: Svarte treningsshorts til herre

14 timer siden
Nike Air Zoom SuperRep
Mote & trender

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

2 dager siden
Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

6 dager siden
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

06 aug 2020
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

03 aug 2020
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

02 aug 2020
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
Skolstart Hummel
Mote & trender

Sjekkliste før skolestart

27 jul 2020
Clifton 7
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Test Better Bodies tights
Mote & trender

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

27 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Mote & trender

Test! Så bra er Asics Gel-Kayano 27

27 jul 2020
Nike barnsko
Mote & trender

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

26 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Mote & trender

Endelig! Her er Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Axion tennis
Mote & trender

Axions nye kolleksjon for tennis og padel

20 jul 2020
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

14 jul 2020
adidas
Mote & trender

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

13 jul 2020
Test löparskor dam
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene til dame i 2020

12 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Mote & trender

9 løpesko til herre som er best i test 2020

10 jul 2020
Saucony Triumph 18
Mote & trender

Derfor bør du løpe i den nye Saucony Triumph 18

08 jul 2020
jenny freed
Mote & trender

Eksperten tipser: Husk dette når du kjøper en ny sports-BH

07 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Mote & trender

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

26 jun 2020
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
more news
Test av tights

Stor test av treningstights

Høy midje, med mønster eller klassisk svart? Testpanelet vårt har testet treningstights til henne fra Adidas, Nike, Better Bodies, Blacc og Kari Traa.

13 timer siden
Mote & trender
Shorts

Test: Svarte treningsshorts til herre

Testpanelet vårt har prøvd shorts fra blant annet Nike, Adidas og Under Armour. Her er treningsshortsen til herre som er best i test.

14 timer siden
Mote & trender
Nike Air Zoom SuperRep

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

Air Zoom SuperRep, SuperRep Go og SuperRep Cycle – vi undersøker forskjellen mellom de tre treningsskoene fra Nike!

2 dager siden
Mote & trender
Test ryggsäck barn.png

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

Det kan være lettere sagt enn gjort å finne riktig ryggsekk til barnet ditt. La minipanelet vårt hjelpe deg. De har testet noen av sesongens nyeste barnesekker!

6 dager siden
Mote & trender
Header.jpg

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

Det er viktig å velge en bra sykkelhjelm. I denne testen har vi prøvd flere modellers justerbarhet, komfort, ventilasjon og design.

06 aug 2020
Mote & trender
Nike löparskor test

Løpeskoene fra Nike som er best i test

Tre løpesko som alle har fått toppscore fra det dedikerte løpepanelet – her er de beste løpeskoene fra Nike!

05 aug 2020
Mote & trender
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 must-haves til skolestart

Sommerferien går mot slutten og et nytt semester er rett rundt hjørnet. Pass på at barnet er klar til skolestart. Her er favorittene våre akkurat nå.

03 aug 2020
Mote & trender
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

Treningsklær og sko fra Nike er veldig populære takket være det store utvalget, det stilige designet og den gode kvaliteten. Vi lot vårt mannlige testpanel trene i treningsbukser, sko og andre treningsklær fra Nike. Her er resultatet!

03 aug 2020
Mote & trender
Nike träningskläder

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

De beste treningsskoene, tightsen som får toppscore og løpetoppen som sitter som en drøm! Her er det beste fra Nike – ifølge vårt kvinnelige testpanel!

02 aug 2020
Mote & trender
Reebok Nano X

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

Den tiende versjonen av Reeboks mest populære treningssko Nano beskrives som den beste hittil. Nå er Nano X her i nye farger!

31 jul 2020
Mote & trender
Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

29 jul 2020
Mote & trender
Test Birkenstock

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

Det er på høy tid å teste favorittsandalene fra Birkenstock. Testpanelet vårt har prøvd de tre mest populære Arizona-modellene – her er sandalen som er best i test!

28 jul 2020
Mote & trender
Skolstart Hummel

Sjekkliste før skolestart

Sommerferien går mot slutten og skolestart nærmer seg med stormskritt. Her er listen over alt barna trenger i garderoben, i tillegg til vanlige klær og sko, før det nye skoleåret starter. Skriv ut og kryss av.

27 jul 2020
Mote & trender
Clifton 7

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

"For en sprett", utbryter en testperson. Nyheten Clifton 7 fra Hoka One One blir fort en favoritt blant både mannlige og kvinnelige løpere. Les testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Mote & trender
Test Better Bodies tights

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

En treningstights skal følge kroppen, være komfortabel på og fremfor alt være squatvennlig. Vi setter sesongens favoritter fra Better Bodies på prøve.

27 jul 2020
Mote & trender