HEADER vinterkängor.jpg

Stor test: 10 varme vinterstøvler for kvinner og menn

Det beste du kan gjøre for å holde føttene varme under de kaldeste månedene, er å bruke tykke støvler. Testpanelet vårt har trasket rundt i sesongens mest populære modeller for ham og henne!

Hvilke vinterstøvler er best? Det vet vårt kunnskapsrike testpanel som har testet sesongens vinterstøvler for kvinner og menn, og som har valgt ut de 10 hotteste modellene. Her finner du støvler for alle og enhver – støvler til alt fra en dag på lekeplassen med barna, til en mer trendy modell som passer perfekt når du skal på middag i byen.

Vinterstøvler for kvinner

Bestselgeren

Canada_MountVerm.jpg Modell:

Merke:

Passer for deg som ... vil ha veldig, veldig fine vintersko. Matchet med en kort jakke eller kåpe, og en strikket lue med fuskepels, vil denne skomodellen gjøre antrekket ditt helt komplett!

Testpanelet sier: Denne skoen er virkelig en bestselger fra det populære merket Canada Snow. Den er veldig stilren, men også varm. Skoen egner seg best til gåturer og en dag i byen. Fotbuen er nøytral og sålen er godt isolert, så den beskytter bra mot bakken. Passformen er ganske smal, og det ytterste materialet er vannavstøtende semsket skinn. Det kan derfor være lurt å gå opp en størrelse i denne modellen.

– Denne modellen er virkelig fin. Den er perfekt for meg som vil være varm, men også beholde stilen, sier en i testpanelet.

En mester på grep

IceB_Now2.jpg Modell:

Merke:

Passer for deg som ... er på jakt etter en skomodell som beskytter på klassiske vinterveier, men som samtidig ikke vil gå all in med ordentlige friluftssko. Dette er en skomodell som er både trendy og funksjonell! 

Testpanelet sier: Icebug er eksperter på grep, og denne vinterskoen skuffer deg ikke når det gjelder festet. Sålen er grov for bruk på vinterveier. Den har også en forsterket hælkappe som gir ekstra støtte. Skoen er stram i mellomfoten, og derfor bør du gå opp en størrelse. Tåboksen er derimot bred, slik at det er plass til luft og varmen isoleres. Utsiden er laget av stilig semsket skinn, noe som løfter skoen fra å være en kjedelig vinterstøvel til en trendy og urban skomodell.

– Dette er man ikke vant til å se fra Icebug – mesterne på grep!  Jeg liker imidlertid at de også kan lage skikkelig moteriktige sko, sier en tester. 

Beskytter som en stridsvogn

Sorel_1964.jpg Modell:

Merke:

Passer for deg som ... er en småbarnsforelder og skal tilbringe hele dagen i akebakken. I disse skoene holder du tærne varme selv om du står stille.

Testpanelet sier: Denne modellen beskytter som en stridsvogn. Sorel er eksperter på vintersko som egner seg under de aller kaldeste temperaturene. Hvis du vet at du skal bevege deg i mange minusgrader, så er dette noe for deg. Støvelen har et høyt skaft og egner seg definitivt til dager hvor du skal traske rundt i snøen. Den er også fôret og helt vanntett.

– Det kan ikke bli varmere enn dette. Sålen gir et godt grep på vinterveier, sier en tester.

Varm sko uten snøring

HH_sera.jpg Modell:

Merke:

Passer for deg som ... savner de gamle, gode Uggsene, men som stiller litt høyere krav til funksjon.

Testpanelet sier: Dette er en veldig fin sko som ikke har snøring, men som du i stedet drar på foten. Hvis du ønsker en tynn passform på vinterstøvlene dine, er dette det riktige valget. Skoen er superfin og har et fint, hvitt og fluffy fôr på innsiden. Det er kjempebra at skinnet på overdelen er helt vanntett og går så langt opp på leggen. Den lar deg traske gjennom snø, uten at buksebena blir våte.

– Den deilige innsiden er både fin og varm! Jeg vil absolutt anbefale denne vinterskoen, sier en entusiastisk tester.

Tøfler eller sko?

KT_Steg.jpg Modell:

Merke:

Passer for deg som ... mener at ull er det eneste riktige materialet om vinteren. Denne modellen er fôret med en ullblanding! Siden modellen er så enkel å ta av og på, fungerer de veldig bra som støvler til og fra jobben. 

Testpanelet sier: Denne skoen oppleves som en høy tøffel, så behagelig er den. Den er kjempedeilig og varm. Den myke innsiden av en ullblanding sikrer deg optimal varme, og den varmer til og med hvis den blir våt. Den blir imidlertid ikke så fort våt, da den også er vannavstøtende. Designmessig er den ungdommelig og er tilgjengelig i moderne pastellrosa samt elegant marineblå. Sålen er hvit på begge modellene, noe som skaper en fin kontrast, og den isolerer bra mot bakken. 

– Det finnes sannsynligvis ingen bedre måte å holde varmen på. Disse er så fine, sier en lykkelig testperson.

En klassiker i støvelverdenen

Timber_6inch.jpg Modell:

Merke:

Passer for deg som ... vil ha en ordentlig vinterstøvel som holder år etter år. Dette er støvelen du kjøper én gang og som varier i all evighet, i tillegg til at modellen aldri går av moten. 

Testpanelet sier: Dette er en klassisk støvel som alltid er moderne! Den er like populær nå som den var for 40 år siden, da den ble produsert for første gang. Takket være designet, så passer den til de fleste stiler og antrekk. Enten du henger med venner i byen eller krabber rundt på en lekeplass med barna, så er dette en sko for deg. Det beste med modellen er at den er varm, holdbar, vannavstøtende og gripevennlig, sier testerne.

– Passformen er smal, så pass på at du virkelig bestiller riktig størrelse. Hvis du vil bruke tykke strømper i, bør du gå opp en størrelse slik at de ikke blir for stramme, påpeker en testperson.  


Vintersko for menn

Klassisk støvel med strikk 

HERR_Canada_MountVerm.jpg Modell:

Merke:

Passer for deg som ... vil kunne matche vinterstøvlene dine med et litt mer pyntet antrekk. 

Testpanelet sier: Støvler med strikk fra Canada Snow, som i likhet med kvinnemodellen er en bestselger. Det ytre materialet er laget av stilren, svart semsket skinn som er vannavstøtende. Sålen er ganske lav, noe som betyr at den passer i minusgrader, men kanskje ikke de aller laveste temperaturene. Dette er en modell som passer bra i byen eller til jobbantrekket ditt.


– Dette er en fin vinterstøvel, blant de fineste jeg har sett faktisk, sier en av testerne imponert.

Stilren støvel for den kresne

HERR_Björn_Sundal.jpg Modell:

Merke:

Passer for deg som ... stiller høye krav til materialene i skoene dine, men som samtidig ønsker noe litt mer pyntet enn vanlige tursko.

Testpanelet sier: Dette er en veldig fin vinterstøvel for mannen som er nøye med hvordan han kler seg. Støvelen er svart med hvit såle, og har et teddylignende fôr på innsiden som er mykt og varmt. Den er perfekt for en dag i byen med venner eller familie, eller under vinteraktiviteter med passe mengde snø. Lissene er laget av skinn, akkurat som det ytre materialet, noe som betyr at det ikke er fare for at de slites ut når de blir gjennomvåte.  

– Disse skinnskoene er de nye favorittskoene mine! utbryter en mannlig tester.

En tøffing i vintervær

HERR_Sorel_1964.jpg Modell:

Merke:

Passer for deg som ... vil traske i snøen under turen med hunden, lage snømenn med barna eller rett og slett er veldig frysen av deg.

Testpanelet sier: Dette er vinterstøvelen som overgår alle vinterstøvler! Skoen er håndlaget og helt vanntett. Fôringen på innsiden er supervarm og avtagbar. Bunnen av støvelen er laget av gummi, slik at ikke en eneste mikroskopisk dråpe med vann kan komme seg inn. I tillegg er det en 2,5 mm frostplugg i mellomsålen for å holde deg varm på føttene, selv når det er skikkelig kaldt ute. Hvis det plutselig blir kulderekord i år, så er ikke det noe problem for denne modellen.

– Disse vinterstøvlene vil definitivt holde meg varm denne vinteren, sier en tester.

En skomodell som aldri blir umoderne

HERR_Timber_6inch.jpg Modell:

Merke:

Passer for deg som ... vil ha en sko som varer lenge, både når det gjelder slitasje og med tanke på mote.

Testpanelet sier: Dette er, akkurat som den kvinnelige modellen, en klassisk skomodell fra Timberland. Den er både kjempestilig og passer til de fleste anledninger og for de fleste menn. Det er dermed en veldig allsidig sko som også er helt vanntett med lukkede sømmer. Og visste du at lissene er laget av resirkulerte PET-flasker?

– Den polstrede kanten på skaftet er det fineste med denne modellen, sier en tester.

SHOP HER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Icebug kängor och skor
Mote & trender

Gå trygt i piggsko fra Icebug

2 dager siden
Header-halksäkra-vinterskor.jpg
Mote & trender

Stor test: Trygge vintersko med pigger

2 dager siden
test tofflor header
Mote & trender

Test: Tøfler til dame og herre

6 dager siden
ENG_W.png
Mote & trender

Stor test av treningsklokker!

6 dager siden
header julbild
Mote & trender

Sportamores julegavetips til hele familien

6 dager siden
Nike See my style
Mote & trender

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug
Mote & trender

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

03 dec 2019
header icebug
Mote & trender

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

01 dec 2019
ryggskydd
Mote & trender

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

30 nov 2019
skidhandskar test header
Mote & trender

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

28 nov 2019
icebug
Mote & trender

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

27 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Mote & trender

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

27 nov 2019
Header reflexplagg
Mote & trender

TEST! 9 refleksplagg til løping

24 nov 2019
Skidjacka
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skijakke

23 nov 2019
underställ kari traa
Mote & trender

De 8 beste Black Friday-kuppene

21 nov 2019
Babolat
Mote & trender

Våre 7 beste Black Friday-kupp for ham

21 nov 2019
Nike Metcon 5
Mote & trender

7 svarte tilbud på Black Friday

21 nov 2019
garmin forerunner
Mote & trender

8 superkupp på Black Friday

21 nov 2019
Black Friday
Mote & trender

Black Friday – årets største shoppingfest!

21 nov 2019
nike glam dunk group shot
Mote & trender

Elsk 90-tallet med Nike Icon Clash

21 nov 2019
header black fridayfynd
Mote & trender

12 Black Friday-kupp for barn

20 nov 2019
Adidas tights
Mote & trender

8 superkupp for henne på Black Friday

20 nov 2019
K2 intervju header
Mote & trender

Stor guide: Slik skal skiutstyret ditt sitte

18 nov 2019
Test av goggles header
Mote & trender

Skibrillene som er best i test!

17 nov 2019
header.jpg
Mote & trender

Test: Teddy fleece til dame og herre

17 nov 2019
Alpint trend skidkläder
Mote & trender

Trendspaning: Her er sesongens skitrender

14 nov 2019
Salomon Speedcross 5 GTX
Mote & trender

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

12 nov 2019
HEADER vinterkängor.jpg
Mote & trender

Stor test: 10 varme vinterstøvler for kvinner og menn

12 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore
Mote & trender

Nyhet på Sportamore! Vintersportsmerket Elevenate

11 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor
Mote & trender

Stor test! 11 varme vinterjakker for kvinner og menn

08 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Mote & trender

Alt du bør vite om vinterløpesko

06 nov 2019
Vintertights header
Mote & trender

Vi har testet varme løpetights for kvinner og menn

05 nov 2019
Kari Traa underställ header
Mote & trender

Best i test: Ull- og superundertøy fra Kari Traa

03 nov 2019
Header padelskor
Mote & trender

Test: De beste padelskoene for ham

29 oct 2019
winterized header
Mote & trender

Finn riktige løpesko – her er de heteste modellene akkurat nå

28 oct 2019
Craft running aw 19
Mote & trender

Skal jeg løpe i underklær?

28 oct 2019
ENG_M.png
Mote & trender

Best i test: Vinterløpesko for menn

27 oct 2019
Header vinterlöparskor
Mote & trender

Best i test: Vinterløpesko for kvinner

26 oct 2019
HEADER.jpg
Mote & trender

Best i test! Superundertøy

25 oct 2019
Pulseboost Winterized
Mote & trender

Test: Nyheten Pulseboost Winterized fra Adidas

24 oct 2019
more news
Icebug kängor och skor

Gå trygt i piggsko fra Icebug

Icebug er kjent for sko med verdensledende grep. Her finner du alt om deres vinterstøvler og sko som gir et suverent grep på glatta!

2 dager siden
Mote & trender
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Trygge vintersko med pigger

Det burde ikke være nødvendig å skli bortover gata bare fordi det er vinter – skaff deg heller noen solide og trygge tursko! Vi har testet de beste modellene, her er resultatet.

2 dager siden
Mote & trender
test tofflor header

Test: Tøfler til dame og herre

Finnes det noe bedre enn å ta på seg et par fluffy tøfler når det er kaldt ute? Skulle ikke tro det! Testpanelet vårt har testet ut sesongens beste tøfler. Her er deres mening!

6 dager siden
Mote & trender
ENG_W.png

Stor test av treningsklokker!

Hadde det ikke vært fint med en egen, bærbar PT som blir med deg på alt fra trening på treningssenteret til løpeturen og gåturen til bussen? Med en treningsklokke på armen, er det akkurat det du får! Her har testerne prøvd treningsklokker fra Garmin, Suunto og Polar.

6 dager siden
Mote & trender
header julbild

Sportamores julegavetips til hele familien

Julenissen letter snart fra Nordpolen med reinsdyrene sine for å reise land og strand med julegaver. Vet du ikke hva du skal kjøpe enda? Ta det med ro, vi har satt sammen en julegaveguide med mange tips.

6 dager siden
Mote & trender
Nike See my style

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

Det er viktig at du er synlig når du løper i mørket, men det behøver ikke gå utover stilen. Stylisten Isabelle Håwi vet hvordan du kan kombinere sikkerhet og en trendy look!

03 dec 2019
Mote & trender
Vinterkängor Icebug

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

Vet du ikke hva du skal kjøpe til mamma, pappa, søster eller kjæreste i julegave? Frykt ikke – vi har et supertips! Kjøp et par vinterstøvler som både varmer og settes pris på! Kan det bli bedre?

03 dec 2019
Mote & trender
header icebug

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

Icebug er kjent for sine terrengsko med ekstremt høyt prestasjonsnivå. Derfor er det ikke så rart at vinterløpeskoene deres også imponerer. Sportamore sitt testpanel har løpt i de fire hotteste modellene for kvinner og menn.

01 dec 2019
Mote & trender
ryggskydd

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

Ryggbeskyttelse er en smart investering når du skal stå på ski eller snowboard, da med tanke på sikkerheten. Tenk på dette før du slår til.

30 nov 2019
Mote & trender
skidhandskar test header

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

Du kan leie ski og staver der du er, men skihansker er det vanskeligere med. For å gjøre shoppingen din litt enklere, har testpanelet til Sportamore kjørt nedover skibakken i sesongens beste modeller. Dette mener testpanelet om skihanskene fra Helly Hansen, Peak Performance, Wear Colour, Bula og Kombi.

28 nov 2019
Mote & trender
icebug

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

Du må ikke slutte å løpe utendørs bare fordi gatene er glatte og tildekket av snø. Kjøp løpesko med pigger, da kan du kan løpe trygt helt til våren er her.

27 nov 2019
Mote & trender
Adidas Ultraboost 20

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

6. desember 2019 er endelig den neste hyllede versjonen av Adidas Ultraboost her, og vi har tatt en sniktitt på den! Her er alt du vil vite om løpeskoen, som er minst like elsket som en sneaker.

27 nov 2019
Mote & trender
Header reflexplagg

TEST! 9 refleksplagg til løping

Det er kjempeviktig med reflekser når du beveger deg utendørs når det er mørkt. Vi har testet sesongens refleksplagg og utstyr som egner seg til løping – takler produktene løping i mørket?

24 nov 2019
Mote & trender
Skidjacka

Guide: Slik finner du riktig skijakke

En skijakke er så mye mer enn bare en jakke du bruker når du står på ski. Avhengig av hvor du er på fjellet, bør du se etter ulike detaljer og modeller. Her er alt du trenger å vite om skijakker!

23 nov 2019
Mote & trender
underställ kari traa

De 8 beste Black Friday-kuppene

Under Black Friday svømmer det over av reduserte priser på Sportamore! Er det vanskelig å bestemme seg for hva du skal bestille? Her er favorittene!

21 nov 2019
Mote & trender