Header löpartröjor dam

Sesongens beste løpetrøyer til henne

Push deg selv til bedre resultater ved hjelp av noe nytt i løpegarderoben. Vi har latt testpanelet vårt prøve fem trendy løpetrøyer til henne.

Sommeren og våren er virkelig årets høydepunkt for alle oss som elsker løpetrening, men likevel kan det gå tregt når temperaturen kryper opp mot høyere grader. Det du trenger da er en tynn trøye som ventilerer når du løper. Her er fem trendy løpetrøyer som holder deg fresh og fin i sporet! 

Test av: ,

BLACC running

Veiledende pris: 349 kroner.

Finnes i fargene: , ,  og .

Størrelse & passform: Løpetrøyen Luna fra Blacc er true to size og passer til alle kroppstyper og størrelser.  

Materiale: 92% polyester og 8% elastan. 

Tykkelse: Modellen er perfekt til sommerens løpeturer, men ved å kombinere den med en lettvektsjakke blir den også like bra tidlig på våren og sent på høsten. 

Ventilasjonsevne: Luna har ingen meshpaneler som ventilerer. Derimot er det et veldig hurtigtørkende materiale, så deler av testpanelet foretrekker å bruke modellen under de litt kalde rundene. 

Komfort: Dette er en kjempedeilig trøye som ikke har sømmer som gnager eller vaskelapper som irriterer. Det er enkelt og greit en gjennomgående behagelig modell!

Design: Lunas design føles virkelig gjennomtenkt. Trøyen har hull for tomlene, velplasserte reflekterende detaljer og en glidelås foran, men den sitter også etter på de riktige stedene og er flatterende på kroppen. 

Kort oppsummert: Hvis du ser etter komfort kommer Luna høyt opp på listen. Modellen sitter som et skudd og følger hver minste bevegelse du tar uten å gnage, irritere eller på noen som helst måte stritte imot i stoffet. Denne trøyen merker du ikke når du løper og er derfor en bra innstegsmodell, som passer like bra til løpeturen som når du går tur. Den mangler ventilasjonspaneler og kan derfor bli litt varm for den drevne løperen som gjerne løper raskt og lenge. Noe av det beste med modellen er at den passer til alle kroppstyper siden materialet former seg etter kroppen, samt at designet er superfint.

Test av: ,

BLACC running

Veiledende pris: 249 kroner.

Finnes i fargene: , ,  og .

Størrelse & passform: True to size med en litt løsere passform enn Luna fra Blacc, samtidig som materialet inneholder mer elastan og er mer stretchy. Hvis du vil ha en stram passform kan du gå ned en størrelse. 

Materiale: 88% polyester og 12% elastan. 

Tykkelse: Denne modellen har et veldig tynt materiale som egner seg best på sommerkvelder sammen med en løpeshorts.

Ventilasjonsevne: Når det gjelder ventilasjonen gjør Zenith akkurat det som forventes av en løpetrøye i denne prisklassen. Det tynne materialet er litt avkjølende, men trøyen har ingen synlige ventilasjonshull. 

Komfort: Veldig myk, og sammen med den lave vekten blir den veldig komfortabel. Du merker med andre ord ikke trøyen, noe som er et stort pluss etter et par kilometer. 

Design: Dette er designmessig en veldig enkel modell, men likevel blir den aldri kjedelig og på en måte sjarmerer den testpanelet, som noterer seg at den kan matches med så og si alt. 

Kort oppsummert: Testens prisvennlige modell er en enkel, blå trøye uten store finesser og detaljer. Blacc viser at less is more og denne modellen passer perfekt til middels lange runder på sommeren. Materialet er tynt og svalt, men manglende ventilasjonshull gjør at du bør velge bort modellen under de svetteste intervalløktene eller når du skal løpe langt og krever bedre ventilasjonsevne. Den tar seg bedre ut under rolige restitusjonsøkter. Smidigheten og den lave vekten, i kombinasjon med en høy komfort, gjør at den knapt merkes når du løper. Det er et stort pluss! Testpanelet elsker det enkle designet som kan matches med alt. 

Test av: ,

BLACC running

Veiledende pris: 379 kroner.

Finnes i fargen: .

Størrelse & passform: Denne modellen fra Nike har en litt løsere passform, men er ellers true to size.

Materiale: 100% polyester. 

Tykkelse: Miler Top LS passer perfekt til vårens løpeturer, men også løpeturer tidlig på sommeren og høsten. Stoffet er tynt og luftig, men oppleves ikke som for kaldt. 

Ventilasjonsevne: Når det gjelder ventilasjonsevnen blir det faktisk ikke så mye bedre enn som så! Hele baksiden er sydd i luftig mesh som slipper ut overskuddsvarme når du løper. 

Komfort: Til og med komfortmessig er Miler Top LS nesten perfekt! Den er både myk og komfortabel samt følger armpendlingen din til hver minste detalj når du løper. 

Design: Nike-trøyen er det perfekte basisplagget for deg som ikke vil skille deg for mye ut når du løper. Men testpanelet er enige om at Nike kan gjøre en bedre jobb når det kommer til kreative detaljer, mønster og spesifikke funksjoner. 

Kort oppsummert: Hvem liker vel ikke plagg som du kan ha året rundt? Det er en ting å investere i en bra trøye til løpeturen, men å kunne bruke modellen året rundt er en annen sak. Denne løpetrøyen er laget i et tynt og ventilerende materiale som tar seg bra ut under de svetteste løpeturene på sommeren. Når det er sagt kommer du ikke til å fryse når du løper på våren og sommeren, trøyen passer også fint da. Som om ikke det var nok, du kan til og med få plass til et lag under og over når vinterløping står for tur. Win win! Testpanelet er derimot skuffet over designet, selv om modellen er stilren kunne den hatt noen nytenkende detaljer. Ellers er trøyen lett, myk og stretchy. Hvis du bare skal huske en ting om denne modellen, er det derimot at den får 10 av 10 når det gjelder ventilasjonsevnen. Du kan nesten svette så mye du vil uten at du føler deg innestengt. Bra jobbet, Nike! 

Test av: ,

Asics liteshow

Veiledende pris: 499 kroner.

Finnes i fargene:  og .

Størrelse & passform: Den superslimme passformen du merker i starten gir seg litt og lander på en normal, stram passform etter den første runden. Hvis du derimot vil at trøyen nesten skal være oversized, slik som på produktbildet, bør du gå opp en størrelse.

Materiale: 100% polyester. 

Tykkelse: Lite-Show Long Sleeve er veldig tynn og lett, noe som gir en herlig frihetsfølelse under løpeturen – perfekt på sommeren!  

Ventilasjonsevne: En av de beste tingene med denne modellen er at skulderpartiet, ryggen og armene er laget i ventilerende mesh som avkjøler og ventilerer upåklagelig. Denne modellen har absolutt ingen problem med å holde deg fresh under intervalløktene.

Komfort: Dette er en kjempedeilig løpetrøye, og testpanelet har faktisk ingenting negativt å si om komforten. Det er ingen partier som gnager og det er ingenting å klage på siden stoffet er både mykt og stretchy. 

Design: Designet er en av de tingene testpanelet liker aller mest. Asics har klart å skape en stilren, svart trøye med detaljer i form av ventilasjonshull og reflekser som både er funksjonelle og veldig fine. Bra! 

Kort oppsummert: Dette er en funksjonell løpetrøye for de nerdete løperne som vet hva de vil ha. Med tanke på at halve trøyen er laget i ventilerende mesh, vil den ikke hindre deg på sommeren eller under veldig svettende økter. Du føler deg konstant sval og tørr når du løper. Til og med refleksdetaljene får plusspoeng fra testpanelet, som gjerne velger denne trøyen på kveldsturene. Materialet er tynt og mykt, sitter som et skudd kilometer etter kilometer, uten noe som stritter imot eller gnager. Hva havner da på minussiden? Jo, armene er litt korte på deg som er veldig lang og det er dessverre ingen lommer på modellen. Det beste? Dette er en innovativ trøye for de som er vant til å løpe. 

Test av: ,

Puma löpartröja

Veiledende pris: 349 kroner.

Finnes i fargene: .

Størrelse & passform: Puma L/S Tee er true to size og sitter kroppsnært, men den er ikke slim.

Materiale: 100% polyester.

Tykkelse: Denne modellen er det ultimate første laget på starten av våren og på høsten når det kreves noe vindtett utenpå. På sommeren er den derimot helt perfekt som den er, og blir hverken for varm eller må brukes sammen med et ekstra plagg.

Ventilasjonsevne: L/S Tee W har en mer enn godkjent ventilasjonsevne og puster bra når du løper. Heller ikke her oppdager testpanelet noen problemer med friskhetsfølelsen! 

Komfort: Når det gjelder komforten er Puma-modellen stort sett helt perfekt. Testpanelet gir den 10 av 10 poeng og man hverken kan eller trenger å si noe mer. Trøyen er kjempedeilig! 

Design: Designet er veldig enkelt, men de små reflekterende detaljene i nakken, logoen og de velplasserte sømmene over skulderpartiene får trøyen til å skille seg litt ut. En modell som holder lenge og kan brukes sesong etter sesong. 

Kort oppsummert: Det store utropstegnet med Puma L/S Tee er komforten, som testpanelet konstaterer ikke kan bli bedre enn dette! Modellen sitter perfekt på kroppen, følger armpendlingen din og holder seg på plass uten å gli opp når du løper. Ellers er den fin, kanskje på kanten til litt enkel, og ventilerer akkurat som en løpetrøye skal. Modellen er laget i det tynne Drycell-materialet fra Puma, som effektivt transporterer bort fuktighet fra kroppen og holder deg tørr og sval. Bruk modellen som den er på sommerkveldene eller med en vindjakke over når det blåser. Siden funksjonene i trøyen er såpass høye, anbefaler testpanelet denne modellen til de som er vant til å løpe og som løper både langt og ofte.

SHOP HER: 

LES MER:

LES MER: 

 Tilbake

News Feed

ENG_M.png
Mote & trender

Vi tester: de beste skijakkene til menn

1 dag siden
ENG_W.png
Mote & trender

Test av sesongens beste skijakker til henne

1 dag siden
Icebug kängor och skor
Mote & trender

Gå trygt i piggsko fra Icebug

4 dager siden
Header-halksäkra-vinterskor.jpg
Mote & trender

Stor test: Trygge vintersko med pigger

4 dager siden
test tofflor header
Mote & trender

Test: Tøfler til dame og herre

06 dec 2019
ENG_W.png
Mote & trender

Stor test av treningsklokker!

06 dec 2019
header julbild
Mote & trender

Sportamores julegavetips til hele familien

06 dec 2019
Nike See my style
Mote & trender

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug
Mote & trender

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

03 dec 2019
header icebug
Mote & trender

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

01 dec 2019
ryggskydd
Mote & trender

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

30 nov 2019
skidhandskar test header
Mote & trender

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

28 nov 2019
icebug
Mote & trender

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

27 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Mote & trender

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

27 nov 2019
Header reflexplagg
Mote & trender

TEST! 9 refleksplagg til løping

24 nov 2019
Skidjacka
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skijakke

23 nov 2019
underställ kari traa
Mote & trender

De 8 beste Black Friday-kuppene

21 nov 2019
Babolat
Mote & trender

Våre 7 beste Black Friday-kupp for ham

21 nov 2019
Nike Metcon 5
Mote & trender

7 svarte tilbud på Black Friday

21 nov 2019
garmin forerunner
Mote & trender

8 superkupp på Black Friday

21 nov 2019
Black Friday
Mote & trender

Black Friday – årets største shoppingfest!

21 nov 2019
nike glam dunk group shot
Mote & trender

Elsk 90-tallet med Nike Icon Clash

21 nov 2019
header black fridayfynd
Mote & trender

12 Black Friday-kupp for barn

20 nov 2019
Adidas tights
Mote & trender

8 superkupp for henne på Black Friday

20 nov 2019
K2 intervju header
Mote & trender

Stor guide: Slik skal skiutstyret ditt sitte

18 nov 2019
Test av goggles header
Mote & trender

Skibrillene som er best i test!

17 nov 2019
header.jpg
Mote & trender

Test: Teddy fleece til dame og herre

17 nov 2019
Alpint trend skidkläder
Mote & trender

Trendspaning: Her er sesongens skitrender

14 nov 2019
Salomon Speedcross 5 GTX
Mote & trender

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

12 nov 2019
HEADER vinterkängor.jpg
Mote & trender

Stor test: 10 varme vinterstøvler for kvinner og menn

12 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore
Mote & trender

Nyhet på Sportamore! Vintersportsmerket Elevenate

11 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor
Mote & trender

Stor test! 11 varme vinterjakker for kvinner og menn

08 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Mote & trender

Alt du bør vite om vinterløpesko

06 nov 2019
Vintertights header
Mote & trender

Vi har testet varme løpetights for kvinner og menn

05 nov 2019
Kari Traa underställ header
Mote & trender

Best i test: Ull- og superundertøy fra Kari Traa

03 nov 2019
Header padelskor
Mote & trender

Test: De beste padelskoene for ham

29 oct 2019
winterized header
Mote & trender

Finn riktige løpesko – her er de heteste modellene akkurat nå

28 oct 2019
Craft running aw 19
Mote & trender

Skal jeg løpe i underklær?

28 oct 2019
ENG_M.png
Mote & trender

Best i test: Vinterløpesko for menn

27 oct 2019
Header vinterlöparskor
Mote & trender

Best i test: Vinterløpesko for kvinner

26 oct 2019
more news
ENG_M.png

Vi tester: de beste skijakkene til menn

Vi har modeller som er optimale i heisen, parken eller til frikjøring – her er sesongens beste skijakker til ham!

1 dag siden
Mote & trender
ENG_W.png

Test av sesongens beste skijakker til henne

Polstret skijakke i heisen eller en skalljakke til frikjøreren? Vi har stått på ski i sesongens skiklær til henne. Her er alt du vil vite om modellene!

1 dag siden
Mote & trender
Icebug kängor och skor

Gå trygt i piggsko fra Icebug

Icebug er kjent for sko med verdensledende grep. Her finner du alt om deres vinterstøvler og sko som gir et suverent grep på glatta!

4 dager siden
Mote & trender
Header-halksäkra-vinterskor.jpg

Stor test: Trygge vintersko med pigger

Det burde ikke være nødvendig å skli bortover gata bare fordi det er vinter – skaff deg heller noen solide og trygge tursko! Vi har testet de beste modellene, her er resultatet.

4 dager siden
Mote & trender
test tofflor header

Test: Tøfler til dame og herre

Finnes det noe bedre enn å ta på seg et par fluffy tøfler når det er kaldt ute? Skulle ikke tro det! Testpanelet vårt har testet ut sesongens beste tøfler. Her er deres mening!

06 dec 2019
Mote & trender
ENG_W.png

Stor test av treningsklokker!

Hadde det ikke vært fint med en egen, bærbar PT som blir med deg på alt fra trening på treningssenteret til løpeturen og gåturen til bussen? Med en treningsklokke på armen, er det akkurat det du får! Her har testerne prøvd treningsklokker fra Garmin, Suunto og Polar.

06 dec 2019
Mote & trender
header julbild

Sportamores julegavetips til hele familien

Julenissen letter snart fra Nordpolen med reinsdyrene sine for å reise land og strand med julegaver. Vet du ikke hva du skal kjøpe enda? Ta det med ro, vi har satt sammen en julegaveguide med mange tips.

06 dec 2019
Mote & trender
Nike See my style

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

Det er viktig at du er synlig når du løper i mørket, men det behøver ikke gå utover stilen. Stylisten Isabelle Håwi vet hvordan du kan kombinere sikkerhet og en trendy look!

03 dec 2019
Mote & trender
Vinterkängor Icebug

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

Vet du ikke hva du skal kjøpe til mamma, pappa, søster eller kjæreste i julegave? Frykt ikke – vi har et supertips! Kjøp et par vinterstøvler som både varmer og settes pris på! Kan det bli bedre?

03 dec 2019
Mote & trender
header icebug

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

Icebug er kjent for sine terrengsko med ekstremt høyt prestasjonsnivå. Derfor er det ikke så rart at vinterløpeskoene deres også imponerer. Sportamore sitt testpanel har løpt i de fire hotteste modellene for kvinner og menn.

01 dec 2019
Mote & trender
ryggskydd

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

Ryggbeskyttelse er en smart investering når du skal stå på ski eller snowboard, da med tanke på sikkerheten. Tenk på dette før du slår til.

30 nov 2019
Mote & trender
skidhandskar test header

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

Du kan leie ski og staver der du er, men skihansker er det vanskeligere med. For å gjøre shoppingen din litt enklere, har testpanelet til Sportamore kjørt nedover skibakken i sesongens beste modeller. Dette mener testpanelet om skihanskene fra Helly Hansen, Peak Performance, Wear Colour, Bula og Kombi.

28 nov 2019
Mote & trender
icebug

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

Du må ikke slutte å løpe utendørs bare fordi gatene er glatte og tildekket av snø. Kjøp løpesko med pigger, da kan du kan løpe trygt helt til våren er her.

27 nov 2019
Mote & trender
Adidas Ultraboost 20

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

6. desember 2019 er endelig den neste hyllede versjonen av Adidas Ultraboost her, og vi har tatt en sniktitt på den! Her er alt du vil vite om løpeskoen, som er minst like elsket som en sneaker.

27 nov 2019
Mote & trender
Header reflexplagg

TEST! 9 refleksplagg til løping

Det er kjempeviktig med reflekser når du beveger deg utendørs når det er mørkt. Vi har testet sesongens refleksplagg og utstyr som egner seg til løping – takler produktene løping i mørket?

24 nov 2019
Mote & trender