Header löpartröjor dam

Sesongens beste løpetrøyer til henne

Push deg selv til bedre resultater ved hjelp av noe nytt i løpegarderoben. Vi har latt testpanelet vårt prøve fem trendy løpetrøyer til henne.

Sommeren og våren er virkelig årets høydepunkt for alle oss som elsker løpetrening, men likevel kan det gå tregt når temperaturen kryper opp mot høyere grader. Det du trenger da er en tynn trøye som ventilerer når du løper. Her er fem trendy løpetrøyer som holder deg fresh og fin i sporet! 

Test av: ,

BLACC running

Veiledende pris: 349 kroner.

Finnes i fargene: , ,  og .

Størrelse & passform: Løpetrøyen Luna fra Blacc er true to size og passer til alle kroppstyper og størrelser.  

Materiale: 92% polyester og 8% elastan. 

Tykkelse: Modellen er perfekt til sommerens løpeturer, men ved å kombinere den med en lettvektsjakke blir den også like bra tidlig på våren og sent på høsten. 

Ventilasjonsevne: Luna har ingen meshpaneler som ventilerer. Derimot er det et veldig hurtigtørkende materiale, så deler av testpanelet foretrekker å bruke modellen under de litt kalde rundene. 

Komfort: Dette er en kjempedeilig trøye som ikke har sømmer som gnager eller vaskelapper som irriterer. Det er enkelt og greit en gjennomgående behagelig modell!

Design: Lunas design føles virkelig gjennomtenkt. Trøyen har hull for tomlene, velplasserte reflekterende detaljer og en glidelås foran, men den sitter også etter på de riktige stedene og er flatterende på kroppen. 

Kort oppsummert: Hvis du ser etter komfort kommer Luna høyt opp på listen. Modellen sitter som et skudd og følger hver minste bevegelse du tar uten å gnage, irritere eller på noen som helst måte stritte imot i stoffet. Denne trøyen merker du ikke når du løper og er derfor en bra innstegsmodell, som passer like bra til løpeturen som når du går tur. Den mangler ventilasjonspaneler og kan derfor bli litt varm for den drevne løperen som gjerne løper raskt og lenge. Noe av det beste med modellen er at den passer til alle kroppstyper siden materialet former seg etter kroppen, samt at designet er superfint.

Test av: ,

BLACC running

Veiledende pris: 249 kroner.

Finnes i fargene: , ,  og .

Størrelse & passform: True to size med en litt løsere passform enn Luna fra Blacc, samtidig som materialet inneholder mer elastan og er mer stretchy. Hvis du vil ha en stram passform kan du gå ned en størrelse. 

Materiale: 88% polyester og 12% elastan. 

Tykkelse: Denne modellen har et veldig tynt materiale som egner seg best på sommerkvelder sammen med en løpeshorts.

Ventilasjonsevne: Når det gjelder ventilasjonen gjør Zenith akkurat det som forventes av en løpetrøye i denne prisklassen. Det tynne materialet er litt avkjølende, men trøyen har ingen synlige ventilasjonshull. 

Komfort: Veldig myk, og sammen med den lave vekten blir den veldig komfortabel. Du merker med andre ord ikke trøyen, noe som er et stort pluss etter et par kilometer. 

Design: Dette er designmessig en veldig enkel modell, men likevel blir den aldri kjedelig og på en måte sjarmerer den testpanelet, som noterer seg at den kan matches med så og si alt. 

Kort oppsummert: Testens prisvennlige modell er en enkel, blå trøye uten store finesser og detaljer. Blacc viser at less is more og denne modellen passer perfekt til middels lange runder på sommeren. Materialet er tynt og svalt, men manglende ventilasjonshull gjør at du bør velge bort modellen under de svetteste intervalløktene eller når du skal løpe langt og krever bedre ventilasjonsevne. Den tar seg bedre ut under rolige restitusjonsøkter. Smidigheten og den lave vekten, i kombinasjon med en høy komfort, gjør at den knapt merkes når du løper. Det er et stort pluss! Testpanelet elsker det enkle designet som kan matches med alt. 

Test av: ,

BLACC running

Veiledende pris: 379 kroner.

Finnes i fargen: .

Størrelse & passform: Denne modellen fra Nike har en litt løsere passform, men er ellers true to size.

Materiale: 100% polyester. 

Tykkelse: Miler Top LS passer perfekt til vårens løpeturer, men også løpeturer tidlig på sommeren og høsten. Stoffet er tynt og luftig, men oppleves ikke som for kaldt. 

Ventilasjonsevne: Når det gjelder ventilasjonsevnen blir det faktisk ikke så mye bedre enn som så! Hele baksiden er sydd i luftig mesh som slipper ut overskuddsvarme når du løper. 

Komfort: Til og med komfortmessig er Miler Top LS nesten perfekt! Den er både myk og komfortabel samt følger armpendlingen din til hver minste detalj når du løper. 

Design: Nike-trøyen er det perfekte basisplagget for deg som ikke vil skille deg for mye ut når du løper. Men testpanelet er enige om at Nike kan gjøre en bedre jobb når det kommer til kreative detaljer, mønster og spesifikke funksjoner. 

Kort oppsummert: Hvem liker vel ikke plagg som du kan ha året rundt? Det er en ting å investere i en bra trøye til løpeturen, men å kunne bruke modellen året rundt er en annen sak. Denne løpetrøyen er laget i et tynt og ventilerende materiale som tar seg bra ut under de svetteste løpeturene på sommeren. Når det er sagt kommer du ikke til å fryse når du løper på våren og sommeren, trøyen passer også fint da. Som om ikke det var nok, du kan til og med få plass til et lag under og over når vinterløping står for tur. Win win! Testpanelet er derimot skuffet over designet, selv om modellen er stilren kunne den hatt noen nytenkende detaljer. Ellers er trøyen lett, myk og stretchy. Hvis du bare skal huske en ting om denne modellen, er det derimot at den får 10 av 10 når det gjelder ventilasjonsevnen. Du kan nesten svette så mye du vil uten at du føler deg innestengt. Bra jobbet, Nike! 

Test av: ,

Asics liteshow

Veiledende pris: 499 kroner.

Finnes i fargene:  og .

Størrelse & passform: Den superslimme passformen du merker i starten gir seg litt og lander på en normal, stram passform etter den første runden. Hvis du derimot vil at trøyen nesten skal være oversized, slik som på produktbildet, bør du gå opp en størrelse.

Materiale: 100% polyester. 

Tykkelse: Lite-Show Long Sleeve er veldig tynn og lett, noe som gir en herlig frihetsfølelse under løpeturen – perfekt på sommeren!  

Ventilasjonsevne: En av de beste tingene med denne modellen er at skulderpartiet, ryggen og armene er laget i ventilerende mesh som avkjøler og ventilerer upåklagelig. Denne modellen har absolutt ingen problem med å holde deg fresh under intervalløktene.

Komfort: Dette er en kjempedeilig løpetrøye, og testpanelet har faktisk ingenting negativt å si om komforten. Det er ingen partier som gnager og det er ingenting å klage på siden stoffet er både mykt og stretchy. 

Design: Designet er en av de tingene testpanelet liker aller mest. Asics har klart å skape en stilren, svart trøye med detaljer i form av ventilasjonshull og reflekser som både er funksjonelle og veldig fine. Bra! 

Kort oppsummert: Dette er en funksjonell løpetrøye for de nerdete løperne som vet hva de vil ha. Med tanke på at halve trøyen er laget i ventilerende mesh, vil den ikke hindre deg på sommeren eller under veldig svettende økter. Du føler deg konstant sval og tørr når du løper. Til og med refleksdetaljene får plusspoeng fra testpanelet, som gjerne velger denne trøyen på kveldsturene. Materialet er tynt og mykt, sitter som et skudd kilometer etter kilometer, uten noe som stritter imot eller gnager. Hva havner da på minussiden? Jo, armene er litt korte på deg som er veldig lang og det er dessverre ingen lommer på modellen. Det beste? Dette er en innovativ trøye for de som er vant til å løpe. 

Test av: ,

Puma löpartröja

Veiledende pris: 349 kroner.

Finnes i fargene: .

Størrelse & passform: Puma L/S Tee er true to size og sitter kroppsnært, men den er ikke slim.

Materiale: 100% polyester.

Tykkelse: Denne modellen er det ultimate første laget på starten av våren og på høsten når det kreves noe vindtett utenpå. På sommeren er den derimot helt perfekt som den er, og blir hverken for varm eller må brukes sammen med et ekstra plagg.

Ventilasjonsevne: L/S Tee W har en mer enn godkjent ventilasjonsevne og puster bra når du løper. Heller ikke her oppdager testpanelet noen problemer med friskhetsfølelsen! 

Komfort: Når det gjelder komforten er Puma-modellen stort sett helt perfekt. Testpanelet gir den 10 av 10 poeng og man hverken kan eller trenger å si noe mer. Trøyen er kjempedeilig! 

Design: Designet er veldig enkelt, men de små reflekterende detaljene i nakken, logoen og de velplasserte sømmene over skulderpartiene får trøyen til å skille seg litt ut. En modell som holder lenge og kan brukes sesong etter sesong. 

Kort oppsummert: Det store utropstegnet med Puma L/S Tee er komforten, som testpanelet konstaterer ikke kan bli bedre enn dette! Modellen sitter perfekt på kroppen, følger armpendlingen din og holder seg på plass uten å gli opp når du løper. Ellers er den fin, kanskje på kanten til litt enkel, og ventilerer akkurat som en løpetrøye skal. Modellen er laget i det tynne Drycell-materialet fra Puma, som effektivt transporterer bort fuktighet fra kroppen og holder deg tørr og sval. Bruk modellen som den er på sommerkveldene eller med en vindjakke over når det blåser. Siden funksjonene i trøyen er såpass høye, anbefaler testpanelet denne modellen til de som er vant til å løpe og som løper både langt og ofte.

SHOP HER: 

LES MER:

LES MER: 

 Tilbake

News Feed

Nike
Mote & trender

Danseren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego tar ekstreme moves"

akkurat nå
Nike
Mote & trender

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

akkurat nå
Nike
Mote & trender

Derfor skal du sporte med stil

20 timer siden
Craft X Vacchi
Mote & trender

Hyll Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

2 dager siden
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Mote & trender

11 treningstights med lommer

16 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Mote & trender

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

14 may 2019
Test löpartröjor
Mote & trender

Vi har testet fem nye løpetrøyer til menn 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow
Mote & trender

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

11 may 2019
Header löpartröjor dam
Mote & trender

Sesongens beste løpetrøyer til henne

07 may 2019
Epic React
Mote & trender

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

07 may 2019
Nike Icon Clash
Mote & trender

Nyhetene fra Nike gir oss surfevibber

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Mote & trender

9 trendy solbriller for sommeren 2019

06 may 2019
Nike Tech pack
Mote & trender

Plaggene fra Nike Tech Pack som du ikke vil gå glipp av

06 may 2019
Test av regnjackor
Mote & trender

Test! De 3 beste regnjakkene til ham 2019

06 may 2019
Adidas trailskor
Mote & trender

Proffene tester terrengsko fra Adidas

04 may 2019
Peak Performance skaljackor
Mote & trender

Nytt og vanntett fra Peak Performance

04 may 2019
Fotbollsskor header
Mote & trender

Fotballskoene til juniorer som er best i test

03 may 2019
Löparbh 2019
Mote & trender

Test: Sports-BH'er til løping 2019

02 may 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Mote & trender

Forskjellen mellom fotballsko beregnet for kunst- og naturgress

01 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Mote & trender

Test! Den beste badedrakten til svømming

30 apr 2019
Header_DAM.jpg
Mote & trender

Regnjakkene til henne som er best i test

26 apr 2019
Icebreaker merinoull
Mote & trender

Derfor skal du løpe i merinoull

26 apr 2019
Så vet du om skon passar
Mote & trender

Guide: velg riktige fotballsko

26 apr 2019
Didriksssons
Mote & trender

Slik vet du om jakken din er vanntett

26 apr 2019
Nike Free 5.0
Mote & trender

TEST: Slik føles de nye Nike Free Run 5.0

24 apr 2019
Test
Mote & trender

Test: De 5 beste gummistøvlene til barn

24 apr 2019
BLACC running
Mote & trender

Sesongens løpenyheter fra Blacc 2019

23 apr 2019
Haglöfs
Mote & trender

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

21 apr 2019
Hoka One One header
Mote & trender

Nyhetene du kommer til å elske fra Hoka One One

20 apr 2019
Kari Traa duffelbag
Mote & trender

Duffelbag – sesongens mest trendy bag

20 apr 2019
Löparskor dam 2019
Mote & trender

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

17 apr 2019
Header-HERR-2.jpg
Mote & trender

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

17 apr 2019
Elvine
Mote & trender

Her er vårens jakketrender for ham

16 apr 2019
Asics löparskor
Mote & trender

Si hei til de pastellfargede løpeskoene fra Asics

15 apr 2019
Kari Traa
Mote & trender

Her er tre vårlige jakketrender for henne

15 apr 2019
Adidas Primeknit
Mote & trender

Nå er de nye, sømløse treningsklærne fra Adidas her!

11 apr 2019
Adidas sneakers
Mote & trender

Vårens sneakerstrender fra Adidas

10 apr 2019
TESTBILD
Mote & trender

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

09 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg
Mote & trender

Sesongens survival kit for ham

06 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg
Mote & trender

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

06 apr 2019
more news
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego tar ekstreme moves"

Det å stå på scenen og danse krever både følelse, mot og mest av alt en kul look. Adjani Hjert Goli forteller om hvordan hun takker sceneskrekken og når hun føler seg mest komfortabel.

akkurat nå
Mote & trender
Nike

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

Trenger treningsgarderoben din ny stilinspirasjon? Her får du stylistens beste tips til hvordan du kler deg trendy på treningsøkten i sommer!

akkurat nå
Mote & trender
Nike

Derfor skal du sporte med stil

Du har vel ikke gått glipp av vår nye kampanje Sporta stilen? Vi vil inspirere deg og din garderobe for å øke treningslysten!

20 timer siden
Mote & trender
Craft X Vacchi

Hyll Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

Årets mest stilfulle sykkelkolleksjon har landet! Den er gul, fin og oser sykkelkultur.

2 dager siden
Mote & trender
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 treningstights med lommer

Ikke undervurder bra lommer! Når du vil ha med deg det aller nødvendigste, er det helt perfekt med lommer på treningsklærne. Her er noen av våre fineste treningstights med lommer.

16 may 2019
Mote & trender
Birkenstock Sandalheader

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

Uansett om du skal gå i sand på stranden eller trenger noen enkle sko som du kan matche med antrekket ditt en varm sommerdag, så finnes det noen passelige sandaler. Her er årets sandaltrender 2019!

14 may 2019
Mote & trender
Test löpartröjor

Vi har testet fem nye løpetrøyer til menn 2019

5 nye løpetrøyer som på mange måter minner om hverandre. Testpanelet vårt har undersøkt forskjellene mellom dem, slik at du vet hvilken modell som skal bli med ut på din neste løpetur!

13 may 2019
Mote & trender
Dasia Starlily Bow

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

Er du på jakt etter drømmeskoene som faktisk er like fantastiske i virkeligheten? Nå kan du shoppe sneakers fra Dasia på Sportamore!

11 may 2019
Mote & trender
Header löpartröjor dam

Sesongens beste løpetrøyer til henne

Push deg selv til bedre resultater ved hjelp av noe nytt i løpegarderoben. Vi har latt testpanelet vårt prøve fem trendy løpetrøyer til henne.

07 may 2019
Mote & trender
Epic React

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

Lyst på nye løpesko? Sjekk ut Nikes populære Epic React Flyknit 2, som nå har blitt oppdatert i nye kulører for sesongen.

07 may 2019
Mote & trender
Nike Icon Clash

Nyhetene fra Nike gir oss surfevibber

Kombiner surfelooken med treningsplagg fra Nike! Her finner du fargerike og sommerlige treningsplagg som gjør at du vil henge og trene på stranden.

07 may 2019
Mote & trender
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

Hva er vel en sommer uten noen fine solbriller? Unngå å bli blendet og få en kul look på kjøpet i noen av sesongens solbriller.

06 may 2019
Mote & trender
Nike Tech pack

Plaggene fra Nike Tech Pack som du ikke vil gå glipp av

Futuristiske detaljer, ekstra tynne materialer og et design utformet for en kropp i bevegelse. Det er hva Nikes oppdatering av kolleksjonen Tech Pack handler om.

06 may 2019
Mote & trender
Test av regnjackor

Test! De 3 beste regnjakkene til ham 2019

Ikke la regnet overraske deg! Her er herrejakkene som holder deg tørr under sommerhalvåret.

06 may 2019
Mote & trender
Adidas trailskor

Proffene tester terrengsko fra Adidas

Hvis du er ute etter terrengsko med høy komfort kan de nye terrengskoene fra Adidas være noe for deg. Ekspertene Elisabeth Hansson og David Andersson fra Trailrunning Sweden har testet dem.

04 may 2019
Mote & trender