Header löpartröjor dam

Sesongens beste løpetrøyer til henne

Push deg selv til bedre resultater ved hjelp av noe nytt i løpegarderoben. Vi har latt testpanelet vårt prøve fem trendy løpetrøyer til henne.

Sommeren og våren er virkelig årets høydepunkt for alle oss som elsker løpetrening, men likevel kan det gå tregt når temperaturen kryper opp mot høyere grader. Det du trenger da er en tynn trøye som ventilerer når du løper. Her er fem trendy løpetrøyer som holder deg fresh og fin i sporet! 

Test av: ,

BLACC running

Veiledende pris: 349 kroner.

Finnes i fargene: , ,  og .

Størrelse & passform: Løpetrøyen Luna fra Blacc er true to size og passer til alle kroppstyper og størrelser.  

Materiale: 92% polyester og 8% elastan. 

Tykkelse: Modellen er perfekt til sommerens løpeturer, men ved å kombinere den med en lettvektsjakke blir den også like bra tidlig på våren og sent på høsten. 

Ventilasjonsevne: Luna har ingen meshpaneler som ventilerer. Derimot er det et veldig hurtigtørkende materiale, så deler av testpanelet foretrekker å bruke modellen under de litt kalde rundene. 

Komfort: Dette er en kjempedeilig trøye som ikke har sømmer som gnager eller vaskelapper som irriterer. Det er enkelt og greit en gjennomgående behagelig modell!

Design: Lunas design føles virkelig gjennomtenkt. Trøyen har hull for tomlene, velplasserte reflekterende detaljer og en glidelås foran, men den sitter også etter på de riktige stedene og er flatterende på kroppen. 

Kort oppsummert: Hvis du ser etter komfort kommer Luna høyt opp på listen. Modellen sitter som et skudd og følger hver minste bevegelse du tar uten å gnage, irritere eller på noen som helst måte stritte imot i stoffet. Denne trøyen merker du ikke når du løper og er derfor en bra innstegsmodell, som passer like bra til løpeturen som når du går tur. Den mangler ventilasjonspaneler og kan derfor bli litt varm for den drevne løperen som gjerne løper raskt og lenge. Noe av det beste med modellen er at den passer til alle kroppstyper siden materialet former seg etter kroppen, samt at designet er superfint.

Test av: ,

BLACC running

Veiledende pris: 249 kroner.

Finnes i fargene: , ,  og .

Størrelse & passform: True to size med en litt løsere passform enn Luna fra Blacc, samtidig som materialet inneholder mer elastan og er mer stretchy. Hvis du vil ha en stram passform kan du gå ned en størrelse. 

Materiale: 88% polyester og 12% elastan. 

Tykkelse: Denne modellen har et veldig tynt materiale som egner seg best på sommerkvelder sammen med en løpeshorts.

Ventilasjonsevne: Når det gjelder ventilasjonen gjør Zenith akkurat det som forventes av en løpetrøye i denne prisklassen. Det tynne materialet er litt avkjølende, men trøyen har ingen synlige ventilasjonshull. 

Komfort: Veldig myk, og sammen med den lave vekten blir den veldig komfortabel. Du merker med andre ord ikke trøyen, noe som er et stort pluss etter et par kilometer. 

Design: Dette er designmessig en veldig enkel modell, men likevel blir den aldri kjedelig og på en måte sjarmerer den testpanelet, som noterer seg at den kan matches med så og si alt. 

Kort oppsummert: Testens prisvennlige modell er en enkel, blå trøye uten store finesser og detaljer. Blacc viser at less is more og denne modellen passer perfekt til middels lange runder på sommeren. Materialet er tynt og svalt, men manglende ventilasjonshull gjør at du bør velge bort modellen under de svetteste intervalløktene eller når du skal løpe langt og krever bedre ventilasjonsevne. Den tar seg bedre ut under rolige restitusjonsøkter. Smidigheten og den lave vekten, i kombinasjon med en høy komfort, gjør at den knapt merkes når du løper. Det er et stort pluss! Testpanelet elsker det enkle designet som kan matches med alt. 

Test av: ,

BLACC running

Veiledende pris: 379 kroner.

Finnes i fargen: .

Størrelse & passform: Denne modellen fra Nike har en litt løsere passform, men er ellers true to size.

Materiale: 100% polyester. 

Tykkelse: Miler Top LS passer perfekt til vårens løpeturer, men også løpeturer tidlig på sommeren og høsten. Stoffet er tynt og luftig, men oppleves ikke som for kaldt. 

Ventilasjonsevne: Når det gjelder ventilasjonsevnen blir det faktisk ikke så mye bedre enn som så! Hele baksiden er sydd i luftig mesh som slipper ut overskuddsvarme når du løper. 

Komfort: Til og med komfortmessig er Miler Top LS nesten perfekt! Den er både myk og komfortabel samt følger armpendlingen din til hver minste detalj når du løper. 

Design: Nike-trøyen er det perfekte basisplagget for deg som ikke vil skille deg for mye ut når du løper. Men testpanelet er enige om at Nike kan gjøre en bedre jobb når det kommer til kreative detaljer, mønster og spesifikke funksjoner. 

Kort oppsummert: Hvem liker vel ikke plagg som du kan ha året rundt? Det er en ting å investere i en bra trøye til løpeturen, men å kunne bruke modellen året rundt er en annen sak. Denne løpetrøyen er laget i et tynt og ventilerende materiale som tar seg bra ut under de svetteste løpeturene på sommeren. Når det er sagt kommer du ikke til å fryse når du løper på våren og sommeren, trøyen passer også fint da. Som om ikke det var nok, du kan til og med få plass til et lag under og over når vinterløping står for tur. Win win! Testpanelet er derimot skuffet over designet, selv om modellen er stilren kunne den hatt noen nytenkende detaljer. Ellers er trøyen lett, myk og stretchy. Hvis du bare skal huske en ting om denne modellen, er det derimot at den får 10 av 10 når det gjelder ventilasjonsevnen. Du kan nesten svette så mye du vil uten at du føler deg innestengt. Bra jobbet, Nike! 

Test av: ,

Asics liteshow

Veiledende pris: 499 kroner.

Finnes i fargene:  og .

Størrelse & passform: Den superslimme passformen du merker i starten gir seg litt og lander på en normal, stram passform etter den første runden. Hvis du derimot vil at trøyen nesten skal være oversized, slik som på produktbildet, bør du gå opp en størrelse.

Materiale: 100% polyester. 

Tykkelse: Lite-Show Long Sleeve er veldig tynn og lett, noe som gir en herlig frihetsfølelse under løpeturen – perfekt på sommeren!  

Ventilasjonsevne: En av de beste tingene med denne modellen er at skulderpartiet, ryggen og armene er laget i ventilerende mesh som avkjøler og ventilerer upåklagelig. Denne modellen har absolutt ingen problem med å holde deg fresh under intervalløktene.

Komfort: Dette er en kjempedeilig løpetrøye, og testpanelet har faktisk ingenting negativt å si om komforten. Det er ingen partier som gnager og det er ingenting å klage på siden stoffet er både mykt og stretchy. 

Design: Designet er en av de tingene testpanelet liker aller mest. Asics har klart å skape en stilren, svart trøye med detaljer i form av ventilasjonshull og reflekser som både er funksjonelle og veldig fine. Bra! 

Kort oppsummert: Dette er en funksjonell løpetrøye for de nerdete løperne som vet hva de vil ha. Med tanke på at halve trøyen er laget i ventilerende mesh, vil den ikke hindre deg på sommeren eller under veldig svettende økter. Du føler deg konstant sval og tørr når du løper. Til og med refleksdetaljene får plusspoeng fra testpanelet, som gjerne velger denne trøyen på kveldsturene. Materialet er tynt og mykt, sitter som et skudd kilometer etter kilometer, uten noe som stritter imot eller gnager. Hva havner da på minussiden? Jo, armene er litt korte på deg som er veldig lang og det er dessverre ingen lommer på modellen. Det beste? Dette er en innovativ trøye for de som er vant til å løpe. 

Test av: ,

Puma löpartröja

Veiledende pris: 349 kroner.

Finnes i fargene: .

Størrelse & passform: Puma L/S Tee er true to size og sitter kroppsnært, men den er ikke slim.

Materiale: 100% polyester.

Tykkelse: Denne modellen er det ultimate første laget på starten av våren og på høsten når det kreves noe vindtett utenpå. På sommeren er den derimot helt perfekt som den er, og blir hverken for varm eller må brukes sammen med et ekstra plagg.

Ventilasjonsevne: L/S Tee W har en mer enn godkjent ventilasjonsevne og puster bra når du løper. Heller ikke her oppdager testpanelet noen problemer med friskhetsfølelsen! 

Komfort: Når det gjelder komforten er Puma-modellen stort sett helt perfekt. Testpanelet gir den 10 av 10 poeng og man hverken kan eller trenger å si noe mer. Trøyen er kjempedeilig! 

Design: Designet er veldig enkelt, men de små reflekterende detaljene i nakken, logoen og de velplasserte sømmene over skulderpartiene får trøyen til å skille seg litt ut. En modell som holder lenge og kan brukes sesong etter sesong. 

Kort oppsummert: Det store utropstegnet med Puma L/S Tee er komforten, som testpanelet konstaterer ikke kan bli bedre enn dette! Modellen sitter perfekt på kroppen, følger armpendlingen din og holder seg på plass uten å gli opp når du løper. Ellers er den fin, kanskje på kanten til litt enkel, og ventilerer akkurat som en løpetrøye skal. Modellen er laget i det tynne Drycell-materialet fra Puma, som effektivt transporterer bort fuktighet fra kroppen og holder deg tørr og sval. Bruk modellen som den er på sommerkveldene eller med en vindjakke over når det blåser. Siden funksjonene i trøyen er såpass høye, anbefaler testpanelet denne modellen til de som er vant til å løpe og som løper både langt og ofte.

SHOP HER: 

LES MER:

LES MER: 

 Tilbake

News Feed

Nike löparskor
Mote & trender

Forskjellen mellom løpeskoene fra Nike

4 dager siden
Fruktmönster
Mote & trender

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

5 dager siden
Metcon 5 testbild
Mote & trender

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

6 dager siden
Metcon 5 vit rosa
Mote & trender

Alt du bør vite om nye Nike Metcon 5

08 jul 2019
Test: löparshorts header
Mote & trender

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Kompressionskläder header
Mote & trender

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

01 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Mote & trender

Slik styler du din crop top

28 jun 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Mote & trender

Alt du trenger å vite om dine nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Minitest pulseboost header
Mote & trender

Minitest: Så bra er løpeskoene Pulseboost HD fra Adidas

27 jun 2019
Asics header
Mote & trender

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

25 jun 2019
test stabila löparskor
Mote & trender

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

23 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Mote & trender

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

19 jun 2019
puma hybrid
Mote & trender

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

16 jun 2019
Birkenstock rosa
Mote & trender

Slik tar du vare på dine Birkenstock

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Mote & trender

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

08 jun 2019
Nike träningssko
Mote & trender

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

06 jun 2019
Kari Traa
Mote & trender

Guide: Velg riktig treningsveske

06 jun 2019
header-väskor.jpg
Mote & trender

TEST: De beste treningsveskene våre

06 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Mote & trender

Lettere og smidigere – nyheten Pegasus 36 er her!

06 jun 2019
yogatights blacc
Mote & trender

Slik velger du yogatights

06 jun 2019
Superga 2750
Mote & trender

Superga – de eneste tøyskoene du trenger

30 may 2019
Saint Loye
Mote & trender

Tenk over dette når du skal kjøpe ridebukser

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony
Mote & trender

Derfor skal barnet ditt leke i løpesko

29 may 2019
Nike
Mote & trender

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

28 may 2019
Teva Hurricane
Mote & trender

Tips! Sommerens beste funksjonelle sandaler

27 may 2019
segling
Mote & trender

Guide: Kle deg riktig for seiling

27 may 2019
Nike
Mote & trender

Derfor skal du sporte med stil

24 may 2019
yogatights header
Mote & trender

Test: Vårens mest komfortable yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi
Mote & trender

Hyll Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1
Mote & trender

Test! Så bra er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Mote & trender

11 treningstights med lommer

16 may 2019
Nike
Mote & trender

Fotballfest med de nye plaggene fra Nike

16 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Mote & trender

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

14 may 2019
Test löpartröjor
Mote & trender

Vi har testet fem nye løpetrøyer til menn 2019

13 may 2019
Nike
Mote & trender

Danseren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego tar ekstreme moves"

13 may 2019
Dasia Starlily Bow
Mote & trender

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

11 may 2019
Header löpartröjor dam
Mote & trender

Sesongens beste løpetrøyer til henne

07 may 2019
Epic React
Mote & trender

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

07 may 2019
Nike Icon Clash
Mote & trender

Nyhetene fra Nike gir oss surfevibber

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Mote & trender

9 trendy solbriller for sommeren 2019

06 may 2019
more news
Nike löparskor

Forskjellen mellom løpeskoene fra Nike

Her forklarer vi forskjellen mellom Pegasus, Pegasus Turbo og Zoom Fly.

4 dager siden
Mote & trender
Fruktmönster

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

Hvis du ikke har lagt merke til alle bikinier, badedrakter og badeshorts som prydes av frukter fra alle mulige slag, har du mest sannsynlig bodd under en stein. Moteeksperten forklarer hvorfor trenden er så populær.

5 dager siden
Mote & trender
Metcon 5 testbild

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

Nike er tilbake med en ny oppdatering av den elskede treningsskoen Metcon. Metcon 5 er hittil Nikes mest allsidige og holdbare sko til X-fit, som skapt for deg som elsker høyintensiv trening.

6 dager siden
Mote & trender
Metcon 5 vit rosa

Alt du bør vite om nye Nike Metcon 5

Giganten Nike er tilbake med en oppdatering av den anerkjente treningsskoen Metcon. Metcon 5 er en skomodell som er skapt for atleten som elsker all form for høyintensiv trening. Her er det som er nytt og unikt med den nye modellen.

08 jul 2019
Mote & trender
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

Når du skal ut og løpe i sommer er det viktig at du er riktig kledd. Varmen stiller høye krav til ventilasjonsevne, passform og lengde på klærne dine. Her finner du 9 modeller som holder målet!

02 jul 2019
Mote & trender
Kompressionskläder header

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

Medisinsk gradert kompresjon kan hjelpe deg med å øke prestasjonen, lindre skader og øke blodsirkulasjonen. Her er alt du trenger å vite om når plaggene skal brukes, hvordan og hvorfor!

01 jul 2019
Mote & trender
Crop tops Better Bodies

Slik styler du din crop top

De korte toppene har lenge vært synlige både på treningssenteret, i byen og på fest. Men hvor kommer trenden fra og hva matcher jeg den med? Gründeren og produkteksperten Donna Bruns har svaret!

28 jun 2019
Mote & trender
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du trenger å vite om dine nye Pulseboost HD

Nå er de endelig her – løpeskoene alle urbane løpere har ventet på! Den elskede Boost-sålen fra Adidas kommer i et nytt, oppdatert format. Her er det nye med Adidas Pulseboost HD!

27 jun 2019
Mote & trender
Minitest pulseboost header

Minitest: Så bra er løpeskoene Pulseboost HD fra Adidas

Det har lenge vært en stor hype rundt den store løpenyheten fra Adidas. Med sin nye såle har det blitt lovet at Pulseboost HD nesten er helt unik i sin sjanger, men hvor bra er egentlig modellen? Dette mener våre produkttestere.

27 jun 2019
Mote & trender
Asics header

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

Hvor store skal løpeskoene mine være? Hvor stramt skal de sitte? Og hvordan skal de oppleves i hælen? Eksperten fra Asics svarer på alle spørsmål rundt løpesko og passform!

25 jun 2019
Mote & trender
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

Du er helt sikkert ute etter et par stabile løpesko hvis du har blitt fortalt at du pronerer. Vårt testpanel har løpt i 5 ekstra dempede og stabile modeller for å se hvilken modell som kan støtte deg i løpesporet.

23 jun 2019
Mote & trender
Adidas Pulseboost HD

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

Snart er den her. Lanseringen av Adidas sin nye modell Pulseboost HD nærmer seg, og vi har smugstartet lanseringen med et forhåndsintervju!

19 jun 2019
Mote & trender
puma hybrid

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

Sportamores store SOMMERSALG er i gang. Sjekk ut disse gullkornene og begi deg ut på løpetur.

16 jun 2019
Mote & trender
Birkenstock rosa

Slik tar du vare på dine Birkenstock

Birkenstock er en klassiker når det kommer til gode, ergonomiske og fine sandaler. Skoene er av høy kvalitet, og det finnes noen knep for at de skal holde så lenge som mulig.

14 jun 2019
Mote & trender
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

Alle som har seilet i norsk farvann vet at sommeren aldri er feilfri. Det er på tide å gå til innkjøp av en vanntett seilerjakke nå som seilersesongen er i gang. Dette skal du tenke på.

08 jun 2019
Mote & trender