Header löpartröjor dam

Sesongens beste løpetrøyer til henne

Push deg selv til bedre resultater ved hjelp av noe nytt i løpegarderoben. Vi har latt testpanelet vårt prøve fem trendy løpetrøyer til henne.

Sommeren og våren er virkelig årets høydepunkt for alle oss som elsker løpetrening, men likevel kan det gå tregt når temperaturen kryper opp mot høyere grader. Det du trenger da er en tynn trøye som ventilerer når du løper. Her er fem trendy løpetrøyer som holder deg fresh og fin i sporet! 

Test av: ,

BLACC running

Veiledende pris: 349 kroner.

Finnes i fargene: , ,  og .

Størrelse & passform: Løpetrøyen Luna fra Blacc er true to size og passer til alle kroppstyper og størrelser.  

Materiale: 92% polyester og 8% elastan. 

Tykkelse: Modellen er perfekt til sommerens løpeturer, men ved å kombinere den med en lettvektsjakke blir den også like bra tidlig på våren og sent på høsten. 

Ventilasjonsevne: Luna har ingen meshpaneler som ventilerer. Derimot er det et veldig hurtigtørkende materiale, så deler av testpanelet foretrekker å bruke modellen under de litt kalde rundene. 

Komfort: Dette er en kjempedeilig trøye som ikke har sømmer som gnager eller vaskelapper som irriterer. Det er enkelt og greit en gjennomgående behagelig modell!

Design: Lunas design føles virkelig gjennomtenkt. Trøyen har hull for tomlene, velplasserte reflekterende detaljer og en glidelås foran, men den sitter også etter på de riktige stedene og er flatterende på kroppen. 

Kort oppsummert: Hvis du ser etter komfort kommer Luna høyt opp på listen. Modellen sitter som et skudd og følger hver minste bevegelse du tar uten å gnage, irritere eller på noen som helst måte stritte imot i stoffet. Denne trøyen merker du ikke når du løper og er derfor en bra innstegsmodell, som passer like bra til løpeturen som når du går tur. Den mangler ventilasjonspaneler og kan derfor bli litt varm for den drevne løperen som gjerne løper raskt og lenge. Noe av det beste med modellen er at den passer til alle kroppstyper siden materialet former seg etter kroppen, samt at designet er superfint.

Test av: ,

BLACC running

Veiledende pris: 249 kroner.

Finnes i fargene: , ,  og .

Størrelse & passform: True to size med en litt løsere passform enn Luna fra Blacc, samtidig som materialet inneholder mer elastan og er mer stretchy. Hvis du vil ha en stram passform kan du gå ned en størrelse. 

Materiale: 88% polyester og 12% elastan. 

Tykkelse: Denne modellen har et veldig tynt materiale som egner seg best på sommerkvelder sammen med en løpeshorts.

Ventilasjonsevne: Når det gjelder ventilasjonen gjør Zenith akkurat det som forventes av en løpetrøye i denne prisklassen. Det tynne materialet er litt avkjølende, men trøyen har ingen synlige ventilasjonshull. 

Komfort: Veldig myk, og sammen med den lave vekten blir den veldig komfortabel. Du merker med andre ord ikke trøyen, noe som er et stort pluss etter et par kilometer. 

Design: Dette er designmessig en veldig enkel modell, men likevel blir den aldri kjedelig og på en måte sjarmerer den testpanelet, som noterer seg at den kan matches med så og si alt. 

Kort oppsummert: Testens prisvennlige modell er en enkel, blå trøye uten store finesser og detaljer. Blacc viser at less is more og denne modellen passer perfekt til middels lange runder på sommeren. Materialet er tynt og svalt, men manglende ventilasjonshull gjør at du bør velge bort modellen under de svetteste intervalløktene eller når du skal løpe langt og krever bedre ventilasjonsevne. Den tar seg bedre ut under rolige restitusjonsøkter. Smidigheten og den lave vekten, i kombinasjon med en høy komfort, gjør at den knapt merkes når du løper. Det er et stort pluss! Testpanelet elsker det enkle designet som kan matches med alt. 

Test av: ,

BLACC running

Veiledende pris: 379 kroner.

Finnes i fargen: .

Størrelse & passform: Denne modellen fra Nike har en litt løsere passform, men er ellers true to size.

Materiale: 100% polyester. 

Tykkelse: Miler Top LS passer perfekt til vårens løpeturer, men også løpeturer tidlig på sommeren og høsten. Stoffet er tynt og luftig, men oppleves ikke som for kaldt. 

Ventilasjonsevne: Når det gjelder ventilasjonsevnen blir det faktisk ikke så mye bedre enn som så! Hele baksiden er sydd i luftig mesh som slipper ut overskuddsvarme når du løper. 

Komfort: Til og med komfortmessig er Miler Top LS nesten perfekt! Den er både myk og komfortabel samt følger armpendlingen din til hver minste detalj når du løper. 

Design: Nike-trøyen er det perfekte basisplagget for deg som ikke vil skille deg for mye ut når du løper. Men testpanelet er enige om at Nike kan gjøre en bedre jobb når det kommer til kreative detaljer, mønster og spesifikke funksjoner. 

Kort oppsummert: Hvem liker vel ikke plagg som du kan ha året rundt? Det er en ting å investere i en bra trøye til løpeturen, men å kunne bruke modellen året rundt er en annen sak. Denne løpetrøyen er laget i et tynt og ventilerende materiale som tar seg bra ut under de svetteste løpeturene på sommeren. Når det er sagt kommer du ikke til å fryse når du løper på våren og sommeren, trøyen passer også fint da. Som om ikke det var nok, du kan til og med få plass til et lag under og over når vinterløping står for tur. Win win! Testpanelet er derimot skuffet over designet, selv om modellen er stilren kunne den hatt noen nytenkende detaljer. Ellers er trøyen lett, myk og stretchy. Hvis du bare skal huske en ting om denne modellen, er det derimot at den får 10 av 10 når det gjelder ventilasjonsevnen. Du kan nesten svette så mye du vil uten at du føler deg innestengt. Bra jobbet, Nike! 

Test av: ,

Asics liteshow

Veiledende pris: 499 kroner.

Finnes i fargene:  og .

Størrelse & passform: Den superslimme passformen du merker i starten gir seg litt og lander på en normal, stram passform etter den første runden. Hvis du derimot vil at trøyen nesten skal være oversized, slik som på produktbildet, bør du gå opp en størrelse.

Materiale: 100% polyester. 

Tykkelse: Lite-Show Long Sleeve er veldig tynn og lett, noe som gir en herlig frihetsfølelse under løpeturen – perfekt på sommeren!  

Ventilasjonsevne: En av de beste tingene med denne modellen er at skulderpartiet, ryggen og armene er laget i ventilerende mesh som avkjøler og ventilerer upåklagelig. Denne modellen har absolutt ingen problem med å holde deg fresh under intervalløktene.

Komfort: Dette er en kjempedeilig løpetrøye, og testpanelet har faktisk ingenting negativt å si om komforten. Det er ingen partier som gnager og det er ingenting å klage på siden stoffet er både mykt og stretchy. 

Design: Designet er en av de tingene testpanelet liker aller mest. Asics har klart å skape en stilren, svart trøye med detaljer i form av ventilasjonshull og reflekser som både er funksjonelle og veldig fine. Bra! 

Kort oppsummert: Dette er en funksjonell løpetrøye for de nerdete løperne som vet hva de vil ha. Med tanke på at halve trøyen er laget i ventilerende mesh, vil den ikke hindre deg på sommeren eller under veldig svettende økter. Du føler deg konstant sval og tørr når du løper. Til og med refleksdetaljene får plusspoeng fra testpanelet, som gjerne velger denne trøyen på kveldsturene. Materialet er tynt og mykt, sitter som et skudd kilometer etter kilometer, uten noe som stritter imot eller gnager. Hva havner da på minussiden? Jo, armene er litt korte på deg som er veldig lang og det er dessverre ingen lommer på modellen. Det beste? Dette er en innovativ trøye for de som er vant til å løpe. 

Test av: ,

Puma löpartröja

Veiledende pris: 349 kroner.

Finnes i fargene: .

Størrelse & passform: Puma L/S Tee er true to size og sitter kroppsnært, men den er ikke slim.

Materiale: 100% polyester.

Tykkelse: Denne modellen er det ultimate første laget på starten av våren og på høsten når det kreves noe vindtett utenpå. På sommeren er den derimot helt perfekt som den er, og blir hverken for varm eller må brukes sammen med et ekstra plagg.

Ventilasjonsevne: L/S Tee W har en mer enn godkjent ventilasjonsevne og puster bra når du løper. Heller ikke her oppdager testpanelet noen problemer med friskhetsfølelsen! 

Komfort: Når det gjelder komforten er Puma-modellen stort sett helt perfekt. Testpanelet gir den 10 av 10 poeng og man hverken kan eller trenger å si noe mer. Trøyen er kjempedeilig! 

Design: Designet er veldig enkelt, men de små reflekterende detaljene i nakken, logoen og de velplasserte sømmene over skulderpartiene får trøyen til å skille seg litt ut. En modell som holder lenge og kan brukes sesong etter sesong. 

Kort oppsummert: Det store utropstegnet med Puma L/S Tee er komforten, som testpanelet konstaterer ikke kan bli bedre enn dette! Modellen sitter perfekt på kroppen, følger armpendlingen din og holder seg på plass uten å gli opp når du løper. Ellers er den fin, kanskje på kanten til litt enkel, og ventilerer akkurat som en løpetrøye skal. Modellen er laget i det tynne Drycell-materialet fra Puma, som effektivt transporterer bort fuktighet fra kroppen og holder deg tørr og sval. Bruk modellen som den er på sommerkveldene eller med en vindjakke over når det blåser. Siden funksjonene i trøyen er såpass høye, anbefaler testpanelet denne modellen til de som er vant til å løpe og som løper både langt og ofte.

SHOP HER: 

LES MER:

LES MER: 

 Tilbake

News Feed

Asics Gel-Rocket 8
Mote & trender

Test! Asics Gel-Rocket 6 – en vinner innendørs!

5 dager siden
Puma sneakers skinn
Mote & trender

Slik tar du vare på sneakers i semsket skinn, skinn & stoff

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Mote & trender

Moteriktig i sett! Her er sesongens mest trendy treningsklær

05 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Mote & trender

Minitest: Treningsklokken Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
Nike Joyride Run Flyknit
Mote & trender

Vi har testet Joyride Run Flyknit, den nye løpeskoen fra Nike

31 aug 2019
Reebok Nano header
Mote & trender

Nye Reebok Nano 9.0 – Den eneste treningsskoen du behøver

30 aug 2019
Fenix 6
Mote & trender

Nå oppdaterer Garmin treningsklokkene sine – så avanserte blir de!

29 aug 2019
kompressionsstrumpor test
Mote & trender

Test: De beste kompresjonsstrømpene til løping

23 aug 2019
test av sport-bhar 2019 AW
Mote & trender

Test: Sports-BH'ene som er best i test 2019

22 aug 2019
adidas ultimafusion female
Mote & trender

Slik velger du riktige treningssko

21 aug 2019
Pegasus 36 test
Mote & trender

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

17 aug 2019
höstens hetaste tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

16 aug 2019
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped
Mote & trender

Alt du vil vite om den nye Nike Joyride-familien!!

15 aug 2019
Viking header
Mote & trender

Test: Tre bra gummistøvler til barn og junior

09 aug 2019
blacc running
Mote & trender

Test: Den nye løpekolleksjonen fra Blacc er lett som en fjær

02 aug 2019
Magväskor
Mote & trender

Trend: Rumpetasken alle snakker om

31 jul 2019
Reebok löparskor
Mote & trender

Test! Topp 3 beste løpesko fra Reebok

31 jul 2019
Trender
Mote & trender

Bli med på trendsafari – her er sesongens heteste plagg

30 jul 2019
Tights Puma
Mote & trender

Test! 3 trendy tights fra Puma

24 jul 2019
didriksons
Mote & trender

Den ultimate guiden: Slik bør du tenke når du kjøper en skalljakke til et barn

24 jul 2019
Sneakers på bröllop
Mote & trender

Kan jeg bruke sneakers i bryllup?

23 jul 2019
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

17 jul 2019
Barnskor
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

16 jul 2019
Nike löparskor
Mote & trender

Forskjellen på løpeskoene fra Nike

11 jul 2019
Fruktmönster
Mote & trender

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

10 jul 2019
Metcon 5 testbild
Mote & trender

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Mote & trender

Alt du bør vite om nye Nike Metcon 5

08 jul 2019
Test: löparshorts header
Mote & trender

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Kompressionskläder header
Mote & trender

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

01 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Mote & trender

Slik styler du din crop top

28 jun 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Mote & trender

Alt du trenger å vite om dine nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Minitest pulseboost header
Mote & trender

Minitest: Så bra er løpeskoene Pulseboost HD fra Adidas

27 jun 2019
Asics header
Mote & trender

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

25 jun 2019
test stabila löparskor
Mote & trender

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

23 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Mote & trender

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

19 jun 2019
puma hybrid
Mote & trender

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

16 jun 2019
Birkenstock rosa
Mote & trender

Slik tar du vare på dine Birkenstock

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Mote & trender

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

08 jun 2019
Nike träningssko
Mote & trender

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

06 jun 2019
Kari Traa
Mote & trender

Guide: Velg riktig treningsveske

06 jun 2019
more news
Asics Gel-Rocket 8

Test! Asics Gel-Rocket 6 – en vinner innendørs!

Innendørsskoen Gel-Rocket 8 er som en rakett på banen. Her forteller vårt sportsgale testpanel hvorfor skoen er en gitt vinner ved volleyball og innebandy.

5 dager siden
Mote & trender
Puma sneakers skinn

Slik tar du vare på sneakers i semsket skinn, skinn & stoff

Du kan ikke tørke av alle sneakers med en fuktig klut. Sneakers-eksperten fra Puma forklarer hvordan du tar best vare på de ulike materialene.

05 sep 2019
Mote & trender
Reebok träningstrender

Moteriktig i sett! Her er sesongens mest trendy treningsklær

Myk kamuflasje malt med akvarell for de modige, helsvart for den tidløse idrettsutøveren eller komfortabelt i jordfarger – ekspertene forklarer hvordan du rocker sesongens heteste treningsklær, både på og utenfor treningssenteret!

05 sep 2019
Mote & trender
Fenix 6 Sapphire Garmin

Minitest: Treningsklokken Garmin Fenix 6 Sapphire

Det man ikke har i hodet får man ha i... klokken! Testpanelet vårt har prøvd alle finessene i treningsklokken Garmin Fenix 6 Sapphire. Så bra presterer den ved blant annet løping, spinning og trening på treningssenteret.

05 sep 2019
Mote & trender
Nike Joyride Run Flyknit

Vi har testet Joyride Run Flyknit, den nye løpeskoen fra Nike

En demping bestående av små kuler som former seg under foten og gir en unik passform, høres det fristende ut? Vårt løpeglade testpanel har testet den nye, hypede løpeskoen fra Nike – her er resultatet.

31 aug 2019
Mote & trender
Reebok Nano header

Nye Reebok Nano 9.0 – Den eneste treningsskoen du behøver

Årene har ikke gjort treningsskoen Nano noe dårligere! Her er den niende utgaven av Reeboks populære og allsidige CrossFit-sko.

30 aug 2019
Mote & trender
Fenix 6

Nå oppdaterer Garmin treningsklokkene sine – så avanserte blir de!

Nå kan du lade batteriet i smartklokken din mens du har den på deg. Den nye, oppdaterte Fenix 6-serien er her, som er utstyrt med solceller i displayet!

29 aug 2019
Mote & trender
kompressionsstrumpor test

Test: De beste kompresjonsstrømpene til løping

Løpere kan ofte få krampe, strekk eller bli støl i leggene. Kjenner du deg igjen? Prøv kompresjonsstrømper! Disse er best i test.

23 aug 2019
Mote & trender
test av sport-bhar 2019 AW

Test: Sports-BH'ene som er best i test 2019

Mye eller lite støtte, stor eller liten byste? Her er de syv beste sports-BH'ene fra høstens sortiment!

22 aug 2019
Mote & trender
adidas ultimafusion female

Slik velger du riktige treningssko

Du er nok helt klar over at du trenger ulike sko til ulike treningsformer. Men hvilke sko er egentlig best til hva? Her finner du ut hvilke treningssko som er best for deg.

21 aug 2019
Mote & trender
Pegasus 36 test

Minitest: Nike Air Zoom Pegasus 36

Nylig ble det lansert en ny skomodell i Pegasus-familien, nemlig Nike Air Zoom Pegasus 36. Vi har latt vårt erfarne testpanel teste modellen i løpesporet. Her er resultatet!

17 aug 2019
Mote & trender
höstens hetaste tights

Stor test av treningstights

Høy midje, dyreprint eller klassisk svart? Testpanelet vårt har testet treningstights til dame fra Aidas, Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

16 aug 2019
Mote & trender
Nike_Joyride_Run_Flyknit_croped

Alt du vil vite om den nye Nike Joyride-familien!!

Dette er løpeskoen som fungerer like bra for eliteutøvere som for deg som er mosjonist. Med små fargerike skumkuler i sålen, utgjør Joyride Run Flyknit den siste puslebiten i Nike sitt store utvalg. Dette er den nye, veldempende løpeskoen som vil ta sin plass i skohyllen!

15 aug 2019
Mote & trender
Viking header

Test: Tre bra gummistøvler til barn og junior

Vanndammer og sølepytter som man kan leke i er ofte to grunner til at barn liker høsten, men det er ikke like morsomt for foreldrene. Det lille testpanelet til Sportamore har testet gummistøvler fra Viking. Her er gummistøvlene som er best i test.

09 aug 2019
Mote & trender
blacc running

Test: Den nye løpekolleksjonen fra Blacc er lett som en fjær

Blacc har gjort det igjen – nå er den nye løpekolleksjonen her. Plaggene er funksjonelle, trendy og passer til alle løpere. Uansett om du løper 3 kilometer eller 3 mil, bør du sjekke ut denne testen som har satt noen av plaggene i kolleksjonen på prøve!

02 aug 2019
Mote & trender