Header löpartröjor dam

Sesongens beste løpetrøyer til henne

Push deg selv til bedre resultater ved hjelp av noe nytt i løpegarderoben. Vi har latt testpanelet vårt prøve fem trendy løpetrøyer til henne.

Sommeren og våren er virkelig årets høydepunkt for alle oss som elsker løpetrening, men likevel kan det gå tregt når temperaturen kryper opp mot høyere grader. Det du trenger da er en tynn trøye som ventilerer når du løper. Her er fem trendy løpetrøyer som holder deg fresh og fin i sporet! 

Test av: ,

BLACC running

Veiledende pris: 349 kroner.

Finnes i fargene: , ,  og .

Størrelse & passform: Løpetrøyen Luna fra Blacc er true to size og passer til alle kroppstyper og størrelser.  

Materiale: 92% polyester og 8% elastan. 

Tykkelse: Modellen er perfekt til sommerens løpeturer, men ved å kombinere den med en lettvektsjakke blir den også like bra tidlig på våren og sent på høsten. 

Ventilasjonsevne: Luna har ingen meshpaneler som ventilerer. Derimot er det et veldig hurtigtørkende materiale, så deler av testpanelet foretrekker å bruke modellen under de litt kalde rundene. 

Komfort: Dette er en kjempedeilig trøye som ikke har sømmer som gnager eller vaskelapper som irriterer. Det er enkelt og greit en gjennomgående behagelig modell!

Design: Lunas design føles virkelig gjennomtenkt. Trøyen har hull for tomlene, velplasserte reflekterende detaljer og en glidelås foran, men den sitter også etter på de riktige stedene og er flatterende på kroppen. 

Kort oppsummert: Hvis du ser etter komfort kommer Luna høyt opp på listen. Modellen sitter som et skudd og følger hver minste bevegelse du tar uten å gnage, irritere eller på noen som helst måte stritte imot i stoffet. Denne trøyen merker du ikke når du løper og er derfor en bra innstegsmodell, som passer like bra til løpeturen som når du går tur. Den mangler ventilasjonspaneler og kan derfor bli litt varm for den drevne løperen som gjerne løper raskt og lenge. Noe av det beste med modellen er at den passer til alle kroppstyper siden materialet former seg etter kroppen, samt at designet er superfint.

Test av: ,

BLACC running

Veiledende pris: 249 kroner.

Finnes i fargene: , ,  og .

Størrelse & passform: True to size med en litt løsere passform enn Luna fra Blacc, samtidig som materialet inneholder mer elastan og er mer stretchy. Hvis du vil ha en stram passform kan du gå ned en størrelse. 

Materiale: 88% polyester og 12% elastan. 

Tykkelse: Denne modellen har et veldig tynt materiale som egner seg best på sommerkvelder sammen med en løpeshorts.

Ventilasjonsevne: Når det gjelder ventilasjonen gjør Zenith akkurat det som forventes av en løpetrøye i denne prisklassen. Det tynne materialet er litt avkjølende, men trøyen har ingen synlige ventilasjonshull. 

Komfort: Veldig myk, og sammen med den lave vekten blir den veldig komfortabel. Du merker med andre ord ikke trøyen, noe som er et stort pluss etter et par kilometer. 

Design: Dette er designmessig en veldig enkel modell, men likevel blir den aldri kjedelig og på en måte sjarmerer den testpanelet, som noterer seg at den kan matches med så og si alt. 

Kort oppsummert: Testens prisvennlige modell er en enkel, blå trøye uten store finesser og detaljer. Blacc viser at less is more og denne modellen passer perfekt til middels lange runder på sommeren. Materialet er tynt og svalt, men manglende ventilasjonshull gjør at du bør velge bort modellen under de svetteste intervalløktene eller når du skal løpe langt og krever bedre ventilasjonsevne. Den tar seg bedre ut under rolige restitusjonsøkter. Smidigheten og den lave vekten, i kombinasjon med en høy komfort, gjør at den knapt merkes når du løper. Det er et stort pluss! Testpanelet elsker det enkle designet som kan matches med alt. 

Test av: ,

BLACC running

Veiledende pris: 379 kroner.

Finnes i fargen: .

Størrelse & passform: Denne modellen fra Nike har en litt løsere passform, men er ellers true to size.

Materiale: 100% polyester. 

Tykkelse: Miler Top LS passer perfekt til vårens løpeturer, men også løpeturer tidlig på sommeren og høsten. Stoffet er tynt og luftig, men oppleves ikke som for kaldt. 

Ventilasjonsevne: Når det gjelder ventilasjonsevnen blir det faktisk ikke så mye bedre enn som så! Hele baksiden er sydd i luftig mesh som slipper ut overskuddsvarme når du løper. 

Komfort: Til og med komfortmessig er Miler Top LS nesten perfekt! Den er både myk og komfortabel samt følger armpendlingen din til hver minste detalj når du løper. 

Design: Nike-trøyen er det perfekte basisplagget for deg som ikke vil skille deg for mye ut når du løper. Men testpanelet er enige om at Nike kan gjøre en bedre jobb når det kommer til kreative detaljer, mønster og spesifikke funksjoner. 

Kort oppsummert: Hvem liker vel ikke plagg som du kan ha året rundt? Det er en ting å investere i en bra trøye til løpeturen, men å kunne bruke modellen året rundt er en annen sak. Denne løpetrøyen er laget i et tynt og ventilerende materiale som tar seg bra ut under de svetteste løpeturene på sommeren. Når det er sagt kommer du ikke til å fryse når du løper på våren og sommeren, trøyen passer også fint da. Som om ikke det var nok, du kan til og med få plass til et lag under og over når vinterløping står for tur. Win win! Testpanelet er derimot skuffet over designet, selv om modellen er stilren kunne den hatt noen nytenkende detaljer. Ellers er trøyen lett, myk og stretchy. Hvis du bare skal huske en ting om denne modellen, er det derimot at den får 10 av 10 når det gjelder ventilasjonsevnen. Du kan nesten svette så mye du vil uten at du føler deg innestengt. Bra jobbet, Nike! 

Test av: ,

Asics liteshow

Veiledende pris: 499 kroner.

Finnes i fargene:  og .

Størrelse & passform: Den superslimme passformen du merker i starten gir seg litt og lander på en normal, stram passform etter den første runden. Hvis du derimot vil at trøyen nesten skal være oversized, slik som på produktbildet, bør du gå opp en størrelse.

Materiale: 100% polyester. 

Tykkelse: Lite-Show Long Sleeve er veldig tynn og lett, noe som gir en herlig frihetsfølelse under løpeturen – perfekt på sommeren!  

Ventilasjonsevne: En av de beste tingene med denne modellen er at skulderpartiet, ryggen og armene er laget i ventilerende mesh som avkjøler og ventilerer upåklagelig. Denne modellen har absolutt ingen problem med å holde deg fresh under intervalløktene.

Komfort: Dette er en kjempedeilig løpetrøye, og testpanelet har faktisk ingenting negativt å si om komforten. Det er ingen partier som gnager og det er ingenting å klage på siden stoffet er både mykt og stretchy. 

Design: Designet er en av de tingene testpanelet liker aller mest. Asics har klart å skape en stilren, svart trøye med detaljer i form av ventilasjonshull og reflekser som både er funksjonelle og veldig fine. Bra! 

Kort oppsummert: Dette er en funksjonell løpetrøye for de nerdete løperne som vet hva de vil ha. Med tanke på at halve trøyen er laget i ventilerende mesh, vil den ikke hindre deg på sommeren eller under veldig svettende økter. Du føler deg konstant sval og tørr når du løper. Til og med refleksdetaljene får plusspoeng fra testpanelet, som gjerne velger denne trøyen på kveldsturene. Materialet er tynt og mykt, sitter som et skudd kilometer etter kilometer, uten noe som stritter imot eller gnager. Hva havner da på minussiden? Jo, armene er litt korte på deg som er veldig lang og det er dessverre ingen lommer på modellen. Det beste? Dette er en innovativ trøye for de som er vant til å løpe. 

Test av: ,

Puma löpartröja

Veiledende pris: 349 kroner.

Finnes i fargene: .

Størrelse & passform: Puma L/S Tee er true to size og sitter kroppsnært, men den er ikke slim.

Materiale: 100% polyester.

Tykkelse: Denne modellen er det ultimate første laget på starten av våren og på høsten når det kreves noe vindtett utenpå. På sommeren er den derimot helt perfekt som den er, og blir hverken for varm eller må brukes sammen med et ekstra plagg.

Ventilasjonsevne: L/S Tee W har en mer enn godkjent ventilasjonsevne og puster bra når du løper. Heller ikke her oppdager testpanelet noen problemer med friskhetsfølelsen! 

Komfort: Når det gjelder komforten er Puma-modellen stort sett helt perfekt. Testpanelet gir den 10 av 10 poeng og man hverken kan eller trenger å si noe mer. Trøyen er kjempedeilig! 

Design: Designet er veldig enkelt, men de små reflekterende detaljene i nakken, logoen og de velplasserte sømmene over skulderpartiene får trøyen til å skille seg litt ut. En modell som holder lenge og kan brukes sesong etter sesong. 

Kort oppsummert: Det store utropstegnet med Puma L/S Tee er komforten, som testpanelet konstaterer ikke kan bli bedre enn dette! Modellen sitter perfekt på kroppen, følger armpendlingen din og holder seg på plass uten å gli opp når du løper. Ellers er den fin, kanskje på kanten til litt enkel, og ventilerer akkurat som en løpetrøye skal. Modellen er laget i det tynne Drycell-materialet fra Puma, som effektivt transporterer bort fuktighet fra kroppen og holder deg tørr og sval. Bruk modellen som den er på sommerkveldene eller med en vindjakke over når det blåser. Siden funksjonene i trøyen er såpass høye, anbefaler testpanelet denne modellen til de som er vant til å løpe og som løper både langt og ofte.

SHOP HER: 

LES MER:

LES MER: 

 Tilbake

News Feed

Test av tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

1 dag siden
Shorts
Mote & trender

Test: Svarte treningsshorts til herre

1 dag siden
Nike Air Zoom SuperRep
Mote & trender

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

3 dager siden
Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

6 dager siden
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

06 aug 2020
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

03 aug 2020
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

02 aug 2020
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
Skolstart Hummel
Mote & trender

Sjekkliste før skolestart

27 jul 2020
Clifton 7
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Test Better Bodies tights
Mote & trender

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

27 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Mote & trender

Test! Så bra er Asics Gel-Kayano 27

27 jul 2020
Nike barnsko
Mote & trender

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

26 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Mote & trender

Endelig! Her er Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Axion tennis
Mote & trender

Axions nye kolleksjon for tennis og padel

20 jul 2020
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

14 jul 2020
adidas
Mote & trender

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

13 jul 2020
Test löparskor dam
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene til dame i 2020

12 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Mote & trender

9 løpesko til herre som er best i test 2020

10 jul 2020
Saucony Triumph 18
Mote & trender

Derfor bør du løpe i den nye Saucony Triumph 18

08 jul 2020
jenny freed
Mote & trender

Eksperten tipser: Husk dette når du kjøper en ny sports-BH

07 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Mote & trender

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

26 jun 2020
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
more news
Test av tights

Stor test av treningstights

Høy midje, med mønster eller klassisk svart? Testpanelet vårt har testet treningstights til henne fra Adidas, Nike, Better Bodies, Blacc og Kari Traa.

1 dag siden
Mote & trender
Shorts

Test: Svarte treningsshorts til herre

Testpanelet vårt har prøvd shorts fra blant annet Nike, Adidas og Under Armour. Her er treningsshortsen til herre som er best i test.

1 dag siden
Mote & trender
Nike Air Zoom SuperRep

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

Air Zoom SuperRep, SuperRep Go og SuperRep Cycle – vi undersøker forskjellen mellom de tre treningsskoene fra Nike!

3 dager siden
Mote & trender
Test ryggsäck barn.png

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

Det kan være lettere sagt enn gjort å finne riktig ryggsekk til barnet ditt. La minipanelet vårt hjelpe deg. De har testet noen av sesongens nyeste barnesekker!

6 dager siden
Mote & trender
Header.jpg

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

Det er viktig å velge en bra sykkelhjelm. I denne testen har vi prøvd flere modellers justerbarhet, komfort, ventilasjon og design.

06 aug 2020
Mote & trender
Nike löparskor test

Løpeskoene fra Nike som er best i test

Tre løpesko som alle har fått toppscore fra det dedikerte løpepanelet – her er de beste løpeskoene fra Nike!

05 aug 2020
Mote & trender
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 must-haves til skolestart

Sommerferien går mot slutten og et nytt semester er rett rundt hjørnet. Pass på at barnet er klar til skolestart. Her er favorittene våre akkurat nå.

03 aug 2020
Mote & trender
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

Treningsklær og sko fra Nike er veldig populære takket være det store utvalget, det stilige designet og den gode kvaliteten. Vi lot vårt mannlige testpanel trene i treningsbukser, sko og andre treningsklær fra Nike. Her er resultatet!

03 aug 2020
Mote & trender
Nike träningskläder

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

De beste treningsskoene, tightsen som får toppscore og løpetoppen som sitter som en drøm! Her er det beste fra Nike – ifølge vårt kvinnelige testpanel!

02 aug 2020
Mote & trender
Reebok Nano X

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

Den tiende versjonen av Reeboks mest populære treningssko Nano beskrives som den beste hittil. Nå er Nano X her i nye farger!

31 jul 2020
Mote & trender
Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

29 jul 2020
Mote & trender
Test Birkenstock

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

Det er på høy tid å teste favorittsandalene fra Birkenstock. Testpanelet vårt har prøvd de tre mest populære Arizona-modellene – her er sandalen som er best i test!

28 jul 2020
Mote & trender
Skolstart Hummel

Sjekkliste før skolestart

Sommerferien går mot slutten og skolestart nærmer seg med stormskritt. Her er listen over alt barna trenger i garderoben, i tillegg til vanlige klær og sko, før det nye skoleåret starter. Skriv ut og kryss av.

27 jul 2020
Mote & trender
Clifton 7

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

"For en sprett", utbryter en testperson. Nyheten Clifton 7 fra Hoka One One blir fort en favoritt blant både mannlige og kvinnelige løpere. Les testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Mote & trender
Test Better Bodies tights

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

En treningstights skal følge kroppen, være komfortabel på og fremfor alt være squatvennlig. Vi setter sesongens favoritter fra Better Bodies på prøve.

27 jul 2020
Mote & trender