Header_DAM.jpg

Regnjakkene til henne som er best i test

Etter regn kommer solskinn, eller er det motsatt? Uansett kan det være lurt å ha en regnjakke som takler sommerregnet. Vi har testet fire av sesongens regnjakker til henne.

Til de kalde høstmånedene eier flere av oss allerede vanntette klær, men himmelen kan plutselig åpne seg på våren og sommeren også. Da trenger du en tynn regnjakke som holder deg tørr. Testpanelet vårt har prøvd fire ulike modeller. Her er resultatet.  

Test av:

Only no

Veiledende pris: 399 kroner.

Finnes i fargene: og 

Størrelse: Liten i størrelsen. Hvis du vet at du foretrekker lange ermer eller ligger mellom to størrelser, kan du med fordel velge den største av dem.

Passform: Jakken fra Only etterlater ingen plass for en ekstra genser under siden den er så smal i armene, men ellers sitter den helt utmerket på. 

Temperatur: Hverken svalere eller varmere enn du kan forvente av en regnjakke i dette materialet. Train Raincoat gjør virkelig det den skal. 

Lengde: Kort! Testpanelet merker seg at jakken er den korteste i testen – både når deg gjelder lengden på armene og over ryggen. 

Ventilasjonsevne: Noen veldig bra regnjakker er vel ikke akkurat kjent for god ventilasjon, men denne modellen har ventilasjonshull ved armhulene. Det setter man pris på! 

Vindtetthet: Hvis du skal ut i skikkelig uvær bør du kanskje velge en annen modell. Onlys jakke har ingen glidelås, den stoler hundre prosent på knapper foran. Ellers er den tett, og takket være den høye kragen anser testpanelet den som mer enn godkjent. 

Komfort: Materialet er litt mindre håndterlig ved denne modellen enn ved de andre jakkene i testen. Det gir en litt stivere følelse. Ellers er det ingen anmerkninger, og denne jakken er perfekt hvis du liker en nær passform. 

Design: Lyserosa er virkelig trendy nå! Train Raincoat er testens fineste, med store synlige lommer som ikke bare fyller en funksjon, det er også en populær detalj.

Kort oppsummert: Til tross for at jakken savner glidelås og ikke er veldig tålelig ute i en storm, har den andre fordeler som veier opp for det. Onlys rosa godbit er faktisk så fin at ingen kommer til å løfte på øyebrynet hvis du dukker opp med denne når det er strålende sol. Den korte modellen og de store, synlige lommene er innslag man setter pris på og som gjør at den passer perfekt til hverdagsantrekket ditt – perfekt de dagene du ikke vet om det skal regne eller ikke. Hvorfor ta en sjanse?

Test av:

Vendela no

Veiledende pris: 299 kroner.

Finnes i fargene: , og 

Størrelse: Jakken fra Wyte er stor i modellen. Hvis du foretrekker en kroppsnær passform bør du gå ned en størrelse. 

Passform: Veldig romslig, det medfører at det er god plass til ekstra tøy under hvis sommerkveldene blir litt kjøligere enn forventet. 

Temperatur: Litt varmere enn jakken fra Only, mye siden den er større og dekker mer av kroppen din.  

Lengde: Lang! Hvis Onlys modell er den minste i testen, så er Wyte det stikk motsatte. Både armene og lengden dekker mye mer enn konkurrentene sine. 

Ventilasjonsevne: Akkurat som forrige testjakke, så har Wytes versjon små lufthull ved armhulene. Det er en detalj man virkelig setter pris på. 

Vindtetthet: Ikke engang hvisking kan trenge seg gjennom denne jakken som er høy i kragen, kan strammes i armene og har overlappende stoffpartier ved glidelåsen. Den er helt ugjennomtrengelig!

Komfort: Hvis du liker store modeller er Vendela noe for deg. Ingenting strammer eller hemmer bevegelsesfriheten, og du kan lett og ledig svinge armene under gåturen, uten at jakken gnager.

Design: Wyte er det eneste merket i testen som har gitt regnjakken sin en avtagbar hette samt ekstra lommer. Smart, men likevel er det designet som etterlater testpanelet litt misfornøyd. De skulle ønske den var litt mer fargerik eller utstyrt med flere detaljer. 

Kort oppsummert: I dårlig vær er Vendela det tryggeste valget. Siden den er ekstra lang kan du til og med sette deg på vått underlag, uten at du må skifte bukse etterpå. Det er en fin detalj at hetten kan tas av samt de ekstra lommene. Den brede modellen passer perfekt til de aller kjøligste sommerkveldene, når du helst har en strikkegenser under jakken. Det eneste minuset med modellen er designet som kunne vært litt morsommere, men på den andre siden kjøper du ikke denne modellen for utseendet, heller for hvor effektivt den holder deg tørr. 

Test av:

Didricksson no

Veiledende pris: 499 kroner.

Finnes i fargene: , , og .

Størrelse: True to size. Du slipper å tenke så mye – kjøp den størrelsen du normalt sett bruker. 

Passform: Nøytral passform som hverken sitter etter eller oppleves som posete. Underdelen på jakken former seg som et skjørt, den svinger ut fra kroppen. Perfekt for de som har en timeglassformet figur. 

Temperatur: Ingenting utover det vanlige, hverken når det gjelder å bli for kald eller for varm. Avon jacket gjør akkurat det som forventes av den. 

Lengde: Denne modellen fra Didrikssons er betydelig kortere enn modellen fra Wyte, men betydelig lengre enn den fra Only. Den gyldne middelvei kanskje?  

Ventilasjonsevne: Avon jacket har ventilasjonslommer på ryggen som du kan være glad for når det regner på våren og sommeren.

Vindtetthet: Når det gjelder vindtetthet får jakken litt dårligere score enn for eksempel modellen fra Wyte, mye på grunn av en lav hals uten krage. På klamme regndager kan det bli en bra detalj, men vinden kan lett trenge seg inn ved halsen.  

Design: Det er ikke noe feil med å skille seg litt ut, og Avon jacket kommer i tre ulike fargerike versjoner! Til tross for at den lave kragen risikerer å bli upraktisk, er det også en fin touch som testpanelet liker. 

Kort oppsummert: Jakken fra Didrikssons gjør nøyaktig hva testpanelet forventer og ønsker av en regnjakke, uten å overraske når det gjelder størrelse, ventilasjonsevne eller varme. Når det derimot kommer til designet, er det desto mer å bli overrasket over. Både i farge og form skiller den seg fra de andre ydmyke modellene i testen, og hva er vel bedre en regnfull dag enn en fargerik jakke som kan friske opp? Testpanelet vil også dele ut et ekstra pluss for det ytre materialet som dessuten er fritt fra miljøfarlig PFC! 

Test av:

Whistler no

Veiledende pris: 409 kroner. 

Finnes i fargene: , , , og 

Størrelse: True to size.

Passform: Litt stram passform, spesielt nederst. Hvis du har brede hofter bør du kanskje velge en annen modell eller gå opp en størrelse. 

Temperatur: Jakken fra Whistler er ganske sval takket være en kort modell, men også på grunn av ekstra ventilasjonslommer på baksiden.

Lengde: Jakken går over rumpa, men er ikke kjempelang. Du bør ikke prøve å sette deg ned på vått underlag. I motsetning til modellen fra Wyte, kan ikke jakken fra Whistler redde deg! 

Ventilasjonsevne: Store ventilasjonslommer på den øvre delen av ryggen som slipper inn luft, uten at jakken oppleves som for luftig. Testpanelet mener det ikke er ønskelig med noe mer når det kommer til ventilasjon! 

Vindtetthet: Jakken lukkes med både glidelås og et overlappende parti med knapper, som effektivt hindrer at luft trenger seg inn. Kragen er også litt høyere enn hva den er på modellene fra både Didrikssons og Only.

Komfort: Kjempedeilig! Materialet er testens mykeste og mest følsomme. Det er ingen ukomfortable sømmer og passformen er romslig nok ved armhulene til at du kan bevege deg fritt. 

Design: Jakken fra Whistler kommer i flere ulike farger, hvorav alle gir et mykt og rolig inntrykk. Testpanelet vil også dele ut et ekstra pluss for hetta som har en innebygd skjerm for å beskytte ansiktet mot regn. Det setter man veldig pris på!

Kort oppsummert: Til tross for mange bra egenskaper, er det beste med jakken at den er så myk og følsom. Materialet er mye bedre enn konkurrentenes, og det gjør nesten ingenting at jakken sitter så kroppsnært rundt hoftene – det er ingenting som gnager eller gjør vondt. Når det gjelder designet, er jakken fra Whistler betydelig mer moderne enn for eksempel modellen fra Only og Didriksons. Likevel er den lyse, myke fargen veldig tiltrekkende. Og det er verdt å legge merke til at jakken er helt fri fra ftalater. 

LES MER: 

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Nike
Mote & trender

Danseren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego tar ekstreme moves"

akkurat nå
Nike
Mote & trender

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

akkurat nå
Nike
Mote & trender

Derfor skal du sporte med stil

20 timer siden
Craft X Vacchi
Mote & trender

Hyll Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

2 dager siden
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Mote & trender

11 treningstights med lommer

16 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Mote & trender

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

14 may 2019
Test löpartröjor
Mote & trender

Vi har testet fem nye løpetrøyer til menn 2019

13 may 2019
Dasia Starlily Bow
Mote & trender

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

11 may 2019
Header löpartröjor dam
Mote & trender

Sesongens beste løpetrøyer til henne

07 may 2019
Epic React
Mote & trender

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

07 may 2019
Nike Icon Clash
Mote & trender

Nyhetene fra Nike gir oss surfevibber

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Mote & trender

9 trendy solbriller for sommeren 2019

06 may 2019
Nike Tech pack
Mote & trender

Plaggene fra Nike Tech Pack som du ikke vil gå glipp av

06 may 2019
Test av regnjackor
Mote & trender

Test! De 3 beste regnjakkene til ham 2019

06 may 2019
Adidas trailskor
Mote & trender

Proffene tester terrengsko fra Adidas

04 may 2019
Peak Performance skaljackor
Mote & trender

Nytt og vanntett fra Peak Performance

04 may 2019
Fotbollsskor header
Mote & trender

Fotballskoene til juniorer som er best i test

03 may 2019
Löparbh 2019
Mote & trender

Test: Sports-BH'er til løping 2019

02 may 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Mote & trender

Forskjellen mellom fotballsko beregnet for kunst- og naturgress

01 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Mote & trender

Test! Den beste badedrakten til svømming

30 apr 2019
Header_DAM.jpg
Mote & trender

Regnjakkene til henne som er best i test

26 apr 2019
Icebreaker merinoull
Mote & trender

Derfor skal du løpe i merinoull

26 apr 2019
Så vet du om skon passar
Mote & trender

Guide: velg riktige fotballsko

26 apr 2019
Didriksssons
Mote & trender

Slik vet du om jakken din er vanntett

26 apr 2019
Nike Free 5.0
Mote & trender

TEST: Slik føles de nye Nike Free Run 5.0

24 apr 2019
Test
Mote & trender

Test: De 5 beste gummistøvlene til barn

24 apr 2019
BLACC running
Mote & trender

Sesongens løpenyheter fra Blacc 2019

23 apr 2019
Haglöfs
Mote & trender

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

21 apr 2019
Hoka One One header
Mote & trender

Nyhetene du kommer til å elske fra Hoka One One

20 apr 2019
Kari Traa duffelbag
Mote & trender

Duffelbag – sesongens mest trendy bag

20 apr 2019
Löparskor dam 2019
Mote & trender

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

17 apr 2019
Header-HERR-2.jpg
Mote & trender

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

17 apr 2019
Elvine
Mote & trender

Her er vårens jakketrender for ham

16 apr 2019
Asics löparskor
Mote & trender

Si hei til de pastellfargede løpeskoene fra Asics

15 apr 2019
Kari Traa
Mote & trender

Her er tre vårlige jakketrender for henne

15 apr 2019
Adidas Primeknit
Mote & trender

Nå er de nye, sømløse treningsklærne fra Adidas her!

11 apr 2019
Adidas sneakers
Mote & trender

Vårens sneakerstrender fra Adidas

10 apr 2019
TESTBILD
Mote & trender

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

09 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg
Mote & trender

Sesongens survival kit for ham

06 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg
Mote & trender

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

06 apr 2019
more news
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego tar ekstreme moves"

Det å stå på scenen og danse krever både følelse, mot og mest av alt en kul look. Adjani Hjert Goli forteller om hvordan hun takker sceneskrekken og når hun føler seg mest komfortabel.

akkurat nå
Mote & trender
Nike

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

Trenger treningsgarderoben din ny stilinspirasjon? Her får du stylistens beste tips til hvordan du kler deg trendy på treningsøkten i sommer!

akkurat nå
Mote & trender
Nike

Derfor skal du sporte med stil

Du har vel ikke gått glipp av vår nye kampanje Sporta stilen? Vi vil inspirere deg og din garderobe for å øke treningslysten!

20 timer siden
Mote & trender
Craft X Vacchi

Hyll Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

Årets mest stilfulle sykkelkolleksjon har landet! Den er gul, fin og oser sykkelkultur.

2 dager siden
Mote & trender
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 treningstights med lommer

Ikke undervurder bra lommer! Når du vil ha med deg det aller nødvendigste, er det helt perfekt med lommer på treningsklærne. Her er noen av våre fineste treningstights med lommer.

16 may 2019
Mote & trender
Birkenstock Sandalheader

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

Uansett om du skal gå i sand på stranden eller trenger noen enkle sko som du kan matche med antrekket ditt en varm sommerdag, så finnes det noen passelige sandaler. Her er årets sandaltrender 2019!

14 may 2019
Mote & trender
Test löpartröjor

Vi har testet fem nye løpetrøyer til menn 2019

5 nye løpetrøyer som på mange måter minner om hverandre. Testpanelet vårt har undersøkt forskjellene mellom dem, slik at du vet hvilken modell som skal bli med ut på din neste løpetur!

13 may 2019
Mote & trender
Dasia Starlily Bow

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

Er du på jakt etter drømmeskoene som faktisk er like fantastiske i virkeligheten? Nå kan du shoppe sneakers fra Dasia på Sportamore!

11 may 2019
Mote & trender
Header löpartröjor dam

Sesongens beste løpetrøyer til henne

Push deg selv til bedre resultater ved hjelp av noe nytt i løpegarderoben. Vi har latt testpanelet vårt prøve fem trendy løpetrøyer til henne.

07 may 2019
Mote & trender
Epic React

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

Lyst på nye løpesko? Sjekk ut Nikes populære Epic React Flyknit 2, som nå har blitt oppdatert i nye kulører for sesongen.

07 may 2019
Mote & trender
Nike Icon Clash

Nyhetene fra Nike gir oss surfevibber

Kombiner surfelooken med treningsplagg fra Nike! Her finner du fargerike og sommerlige treningsplagg som gjør at du vil henge og trene på stranden.

07 may 2019
Mote & trender
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

Hva er vel en sommer uten noen fine solbriller? Unngå å bli blendet og få en kul look på kjøpet i noen av sesongens solbriller.

06 may 2019
Mote & trender
Nike Tech pack

Plaggene fra Nike Tech Pack som du ikke vil gå glipp av

Futuristiske detaljer, ekstra tynne materialer og et design utformet for en kropp i bevegelse. Det er hva Nikes oppdatering av kolleksjonen Tech Pack handler om.

06 may 2019
Mote & trender
Test av regnjackor

Test! De 3 beste regnjakkene til ham 2019

Ikke la regnet overraske deg! Her er herrejakkene som holder deg tørr under sommerhalvåret.

06 may 2019
Mote & trender
Adidas trailskor

Proffene tester terrengsko fra Adidas

Hvis du er ute etter terrengsko med høy komfort kan de nye terrengskoene fra Adidas være noe for deg. Ekspertene Elisabeth Hansson og David Andersson fra Trailrunning Sweden har testet dem.

04 may 2019
Mote & trender