Header_DAM.jpg

Regnjakkene til henne som er best i test

Etter regn kommer solskinn, eller er det motsatt? Uansett kan det være lurt å ha en regnjakke som takler sommerregnet. Vi har testet fire av sesongens regnjakker til henne.

Til de kalde høstmånedene eier flere av oss allerede vanntette klær, men himmelen kan plutselig åpne seg på våren og sommeren også. Da trenger du en tynn regnjakke som holder deg tørr. Testpanelet vårt har prøvd fire ulike modeller. Her er resultatet.  

Test av:

Only no

Veiledende pris: 399 kroner.

Finnes i fargene: og 

Størrelse: Liten i størrelsen. Hvis du vet at du foretrekker lange ermer eller ligger mellom to størrelser, kan du med fordel velge den største av dem.

Passform: Jakken fra Only etterlater ingen plass for en ekstra genser under siden den er så smal i armene, men ellers sitter den helt utmerket på. 

Temperatur: Hverken svalere eller varmere enn du kan forvente av en regnjakke i dette materialet. Train Raincoat gjør virkelig det den skal. 

Lengde: Kort! Testpanelet merker seg at jakken er den korteste i testen – både når deg gjelder lengden på armene og over ryggen. 

Ventilasjonsevne: Noen veldig bra regnjakker er vel ikke akkurat kjent for god ventilasjon, men denne modellen har ventilasjonshull ved armhulene. Det setter man pris på! 

Vindtetthet: Hvis du skal ut i skikkelig uvær bør du kanskje velge en annen modell. Onlys jakke har ingen glidelås, den stoler hundre prosent på knapper foran. Ellers er den tett, og takket være den høye kragen anser testpanelet den som mer enn godkjent. 

Komfort: Materialet er litt mindre håndterlig ved denne modellen enn ved de andre jakkene i testen. Det gir en litt stivere følelse. Ellers er det ingen anmerkninger, og denne jakken er perfekt hvis du liker en nær passform. 

Design: Lyserosa er virkelig trendy nå! Train Raincoat er testens fineste, med store synlige lommer som ikke bare fyller en funksjon, det er også en populær detalj.

Kort oppsummert: Til tross for at jakken savner glidelås og ikke er veldig tålelig ute i en storm, har den andre fordeler som veier opp for det. Onlys rosa godbit er faktisk så fin at ingen kommer til å løfte på øyebrynet hvis du dukker opp med denne når det er strålende sol. Den korte modellen og de store, synlige lommene er innslag man setter pris på og som gjør at den passer perfekt til hverdagsantrekket ditt – perfekt de dagene du ikke vet om det skal regne eller ikke. Hvorfor ta en sjanse?

Test av:

Vendela no

Veiledende pris: 299 kroner.

Finnes i fargene: , og 

Størrelse: Jakken fra Wyte er stor i modellen. Hvis du foretrekker en kroppsnær passform bør du gå ned en størrelse. 

Passform: Veldig romslig, det medfører at det er god plass til ekstra tøy under hvis sommerkveldene blir litt kjøligere enn forventet. 

Temperatur: Litt varmere enn jakken fra Only, mye siden den er større og dekker mer av kroppen din.  

Lengde: Lang! Hvis Onlys modell er den minste i testen, så er Wyte det stikk motsatte. Både armene og lengden dekker mye mer enn konkurrentene sine. 

Ventilasjonsevne: Akkurat som forrige testjakke, så har Wytes versjon små lufthull ved armhulene. Det er en detalj man virkelig setter pris på. 

Vindtetthet: Ikke engang hvisking kan trenge seg gjennom denne jakken som er høy i kragen, kan strammes i armene og har overlappende stoffpartier ved glidelåsen. Den er helt ugjennomtrengelig!

Komfort: Hvis du liker store modeller er Vendela noe for deg. Ingenting strammer eller hemmer bevegelsesfriheten, og du kan lett og ledig svinge armene under gåturen, uten at jakken gnager.

Design: Wyte er det eneste merket i testen som har gitt regnjakken sin en avtagbar hette samt ekstra lommer. Smart, men likevel er det designet som etterlater testpanelet litt misfornøyd. De skulle ønske den var litt mer fargerik eller utstyrt med flere detaljer. 

Kort oppsummert: I dårlig vær er Vendela det tryggeste valget. Siden den er ekstra lang kan du til og med sette deg på vått underlag, uten at du må skifte bukse etterpå. Det er en fin detalj at hetten kan tas av samt de ekstra lommene. Den brede modellen passer perfekt til de aller kjøligste sommerkveldene, når du helst har en strikkegenser under jakken. Det eneste minuset med modellen er designet som kunne vært litt morsommere, men på den andre siden kjøper du ikke denne modellen for utseendet, heller for hvor effektivt den holder deg tørr. 

Test av:

Didricksson no

Veiledende pris: 499 kroner.

Finnes i fargene: , , og .

Størrelse: True to size. Du slipper å tenke så mye – kjøp den størrelsen du normalt sett bruker. 

Passform: Nøytral passform som hverken sitter etter eller oppleves som posete. Underdelen på jakken former seg som et skjørt, den svinger ut fra kroppen. Perfekt for de som har en timeglassformet figur. 

Temperatur: Ingenting utover det vanlige, hverken når det gjelder å bli for kald eller for varm. Avon jacket gjør akkurat det som forventes av den. 

Lengde: Denne modellen fra Didrikssons er betydelig kortere enn modellen fra Wyte, men betydelig lengre enn den fra Only. Den gyldne middelvei kanskje?  

Ventilasjonsevne: Avon jacket har ventilasjonslommer på ryggen som du kan være glad for når det regner på våren og sommeren.

Vindtetthet: Når det gjelder vindtetthet får jakken litt dårligere score enn for eksempel modellen fra Wyte, mye på grunn av en lav hals uten krage. På klamme regndager kan det bli en bra detalj, men vinden kan lett trenge seg inn ved halsen.  

Design: Det er ikke noe feil med å skille seg litt ut, og Avon jacket kommer i tre ulike fargerike versjoner! Til tross for at den lave kragen risikerer å bli upraktisk, er det også en fin touch som testpanelet liker. 

Kort oppsummert: Jakken fra Didrikssons gjør nøyaktig hva testpanelet forventer og ønsker av en regnjakke, uten å overraske når det gjelder størrelse, ventilasjonsevne eller varme. Når det derimot kommer til designet, er det desto mer å bli overrasket over. Både i farge og form skiller den seg fra de andre ydmyke modellene i testen, og hva er vel bedre en regnfull dag enn en fargerik jakke som kan friske opp? Testpanelet vil også dele ut et ekstra pluss for det ytre materialet som dessuten er fritt fra miljøfarlig PFC! 

Test av:

Whistler no

Veiledende pris: 409 kroner. 

Finnes i fargene: , , , og 

Størrelse: True to size.

Passform: Litt stram passform, spesielt nederst. Hvis du har brede hofter bør du kanskje velge en annen modell eller gå opp en størrelse. 

Temperatur: Jakken fra Whistler er ganske sval takket være en kort modell, men også på grunn av ekstra ventilasjonslommer på baksiden.

Lengde: Jakken går over rumpa, men er ikke kjempelang. Du bør ikke prøve å sette deg ned på vått underlag. I motsetning til modellen fra Wyte, kan ikke jakken fra Whistler redde deg! 

Ventilasjonsevne: Store ventilasjonslommer på den øvre delen av ryggen som slipper inn luft, uten at jakken oppleves som for luftig. Testpanelet mener det ikke er ønskelig med noe mer når det kommer til ventilasjon! 

Vindtetthet: Jakken lukkes med både glidelås og et overlappende parti med knapper, som effektivt hindrer at luft trenger seg inn. Kragen er også litt høyere enn hva den er på modellene fra både Didrikssons og Only.

Komfort: Kjempedeilig! Materialet er testens mykeste og mest følsomme. Det er ingen ukomfortable sømmer og passformen er romslig nok ved armhulene til at du kan bevege deg fritt. 

Design: Jakken fra Whistler kommer i flere ulike farger, hvorav alle gir et mykt og rolig inntrykk. Testpanelet vil også dele ut et ekstra pluss for hetta som har en innebygd skjerm for å beskytte ansiktet mot regn. Det setter man veldig pris på!

Kort oppsummert: Til tross for mange bra egenskaper, er det beste med jakken at den er så myk og følsom. Materialet er mye bedre enn konkurrentenes, og det gjør nesten ingenting at jakken sitter så kroppsnært rundt hoftene – det er ingenting som gnager eller gjør vondt. Når det gjelder designet, er jakken fra Whistler betydelig mer moderne enn for eksempel modellen fra Only og Didriksons. Likevel er den lyse, myke fargen veldig tiltrekkende. Og det er verdt å legge merke til at jakken er helt fri fra ftalater. 

LES MER: 

SHOP HER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Mote & trender

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

12 timer siden
Better Bodies träningstights
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

20 timer siden
Asics GT-2000
Mote & trender

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

1 dag siden
Underkläder träning
Mote & trender

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

1 dag siden
React Miler NY
Mote & trender

Løp lenger med Nike React Miler

5 dager siden
korta tights
Mote & trender

Test: Korte treningstights til dame 2020

5 dager siden
Merrells trailskor
Mote & trender

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

6 dager siden
New Balance skor
Mote & trender

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

6 dager siden
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

6 dager siden
Header.jpg
Mote & trender

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

6 dager siden
nike-low-sneakers.jpg
Mote & trender

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

6 dager siden
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Mote & trender

Yoga uten begrensninger i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights
Mote & trender

Tips! 9 tights med høy midje

18 may 2020
Mjukisset
Mote & trender

Fine joggedresser til hverdagsbruk

15 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Best i test: Sport-BH'er til løping

13 may 2020
badtofflor plock
Mote & trender

Sommerens beste sandaler og slippers

13 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Mote & trender

Den nye løpeskoen Saucony Freedom 3 er her

13 may 2020
lisa tellbe header
Mote & trender

Slik styler Lisa Tellbe sine Nike-favoritter

13 may 2020
fila header
Mote & trender

Derfor er sneakers fra Fila et stilsikkert valg i sommer

12 may 2020
gavelo seamless
Mote & trender

Nå har vi fått inn treningsklær fra Gavelo

11 may 2020
sneakers herr
Mote & trender

Shoppingtips! 9 fine, svarte sneakers til herre

11 may 2020
sneakers header
Mote & trender

Trendspaning! 8 rosa sneakers til dame

11 may 2020
Matchanse set
Mote & trender

Test: Matchende sett til dame

10 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Treningstrusene som er best i test

10 may 2020
Årets badtrender
Mote & trender

Årets hotteste badetrender

08 may 2020
Asics Novablast test
Mote & trender

Vi tester nyheten Asics Novablast til dame og herre

07 may 2020
Kompressionsstrumpor header
Mote & trender

Best i test: Kompresjonsstrømper

05 may 2020
nano x header
Mote & trender

Nyheten Reebok Nano X – like allsidig som deg

05 may 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Mote & trender

Test: Treningsskoen Reebok Nano X

05 may 2020
Petra Månström
Mote & trender

Slik kler du deg til løping om våren

04 may 2020
tights header
Mote & trender

Topp 5: Våre beste treningstights

03 may 2020
header skaljackor 2020
Mote & trender

Best i test: Skalljakker til dame & herre 2020

02 may 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Bondi – den beste løpeskoen for deg med et tungt løpesteg

27 apr 2020
salomon löpning ss 20
Mote & trender

Hvordan bør jeg vaske løpeklærne mine?

27 apr 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi har testet vårjakker til herre 2020

25 apr 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Best i test! Trendy vårjakker til dame i 2020

24 apr 2020
bästsäljare header
Mote & trender

Her er Sportamores bestselgere – hele listen

23 apr 2020
Hoka One One redigerad
Mote & trender

Derfor bør du løpe i Clifton 6 fra Hoka One One

23 apr 2020
more news
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

Vil du ha et par retroinspirerte, men fortsatt moderne, sneakers? Da bør du satse på sko fra New Balance! Her er årets nyheter.

12 timer siden
Mote & trender
Better Bodies träningstights

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

De har et bredt sortiment av treningstights, fra myke og sømløse tights til kompresjonstights. Her hjelper vi deg å finne riktig tights fra Better Bodies.

20 timer siden
Mote & trender
Asics GT-2000

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

Hvis du sliter med pronasjon, er det flere ting man kan lære av skoprodusenten Asics. Her er alt du trenger å vite om deres beste pronasjonssko.

1 dag siden
Mote & trender
Underkläder träning

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

Har du fått gnagsår i lysken av trening? Bomullsundertøy er nok grunnen til det!

1 dag siden
Mote & trender
React Miler NY

Løp lenger med Nike React Miler

Vil du ha en god mengdetreningssko som gir deg den støtten du trenger under lange økter? Da er Nikes løpenyhet, React Miler, noe for deg.

5 dager siden
Mote & trender
korta tights

Test: Korte treningstights til dame 2020

Det kan være deilig å trene i en kort tights når det er varmt ute. Veldig flaks, for testpanelet vårt har nemlig testet korte tights!

5 dager siden
Mote & trender
Merrells trailskor

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

Er det på tide å kjøpe nye terrengsko? Her tester vi de beste terrengskoene fra Merrell.

6 dager siden
Mote & trender
New Balance skor

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

Lær hvordan du finner riktig modell i utvalget av løpesko fra New Balance. Her er deres mest populære modeller!

6 dager siden
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Adidas, Nike, Hoka One One eller Saucony – hvilken produsent har de beste løpeskoene med mye demping? Vi har svaret!

6 dager siden
Mote & trender
Header.jpg

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

På tide å gå til innkjøp av nye fotballsko til barnet? Les denne testen først!

6 dager siden
Mote & trender
nike-low-sneakers.jpg

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

Hvite sneakers holder seg ikke hvite spesielt lenge. Prøv disse triksene for å få dem kritthvite igjen!

6 dager siden
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Vi tester myke og spenstige løpesko fra Hoka One One, Nike og Adidas. Her er modellene til dame som er best i test.

19 may 2020
Mote & trender
Nike yoga infinalon header

Yoga uten begrensninger i Nike Infinalon

Når du utøver yoga, er klesvalget veldig viktig – da tenker vi selvfølgelig først og fremst på funksjonen. Det nye materialet Infinalon fra Nike er det mest behagelige du har prøvd så langt!

19 may 2020
Mote & trender
björn borg tights

Tips! 9 tights med høy midje

Hvem elsker vel ikke en fin tights med høy midje? Her er de mest populære modellene fra Better Bodies, Adidas, Nike, Fila, Gavelo og flere.

18 may 2020
Mote & trender
Mjukisset

Fine joggedresser til hverdagsbruk

Det er årets hotteste trend og perfekt til både hjemmekontor og utendørs piknik. Her er 10 luksuriøse joggedresser du ikke vil gå glipp av!

15 may 2020
Mote & trender