NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

TIL HENNE

NIKE.jpgTest av: Nike,  + 

Veiledende pris: 649 samt 549 kroner. 

Spesifikasjoner: Hoodie med justerbar hette og mansjetter ved håndleddene samt nederst. Bukse med snor i midjen og mansjetter ved anklene.  

Kort oppsummert: 

Høy kosefaktor. Innsiden er så myk og deilig at du skulle ønske du hadde sengetøy i det samme materialet. Sammen med den stretchy bomullsblandingen får du en ekstremt høy kosefaktor i denne modellen. Bra jobba, Nike! 

Passer for lange ben. Buksa har en romslig passform med generøs benlengde, noe som gjør deg som er lang litt ekstra glad. Farvel bukser som slutter over anklene! Derimot er armlengden på genseren normal i størrelsen, så det er ikke mange centimeter å gå på der. 

Fin look! Designet er helt klart hvitt og trendy. Det er undervurdert å ha et sett i en lys kulør, og det oppleves som veldig moderne. I kombinasjon med passformen og trykket i sølv og gull, så er dette et sett du vil vise deg i.

– Kort modell. Hvis du bruker genseren separat og matcher den med en høy jeans er tights får den full pott. I kombinasjon med den matchende buksa som oftest sitter en litt under navelen, så etterlates det derimot en glipe mellom genseren og buksa som testpanelet ikke likte. Hvis du derimot er en av dem som gjerne drar buksa opp til navelen, så forsvinner problemet. 

WYTE.jpgTest av: Wyte, +  

Veiledende pris: 399 kroner/del. 

Spesifikasjoner: Jakke med glidelås, to lommer, krage og mansjetter ved håndleddene samt lengst ned ved kanten. Bukse med to lommer, stramming i midjen og mansjetter nederst. 

Kort oppsummert: 

+ Passer de fleste kroppsformer. True to size med en romslig passform i både jakken og buksa. Du får plass til brede hofter, stor byste og store biceps i denne modellen. Den romslige passformen oppleves kanskje ikke som like flatterende på kroppen som andre modeller i denne testen, derimot hylles den generøse ben- og armlengden blant de høye testpersonene. 

Deilig og fleksibel. Innsiden i børstet fleece er ekstremt myk. I kombinasjon med den romslige passformen har du full bevegelsesfrihet i denne modellen, noe som er populært å krype opp i sofaen sammen med en kopp varm sjokolade.   

+ Prisen. Det er den snilleste modellen i testen for lommeboka. Derfor går det selvfølgelig ikke an å argumentere mot at Noelia Jacket og Pant fra Wyte er en budsjettfavoritt.

– Designet. Den røde fargen med hvite linjer føles som hentet fra 90-tallets adidas-hype, og ikke alle i testpanelet liker det. Noen liker den sporty looken mens andre hadde foretrukket en hette for å komme bort fra 90-tallet.  

SVEA.jpgTest av: Svea,  +  

Veiledende pris: 899 samt 699 kroner. 

Spesifikasjoner: Hoodie med justerbar hette, to lommer samt mansjetter nederst ved håndleddene samt nederst ved kanten. Bukse med to lommer, stramming i midjen og mansjetter ved anklene. 

Kort oppsummert:

+ Myk, mykere, mykest! Det er absolutt ingenting å kommentere ved denne modellen når det kommer til innsiden på settet. Mykt og koselig er stikkordene og du kommer til å ville bruke settet hele vinteren.

+ Varmer godt. Vil du ha et sett som virkelig varmer, så er Tone Hood og Sanna Sweat Pants noe for deg. Den børstede innsiden i kombinasjon med det tykkere bomullsmaterialet er en gitt vinner for kalde sjeler. 

+ En tenåringsfavoritt. Designet og den stramme joggebuksa føles som skapt for tenåringer med et ønske om en slim bukse som kan dras opp til navelen. Designet fristet ikke den eldre delen av testpanelet, men gikk hjem hos den yngre generasjonen.

– Passformen. Når du kjøper dette settet kan det være fint å tenke på at buksa har en strammere passform. Den kan sitte ganske tight på. Hvis du ikke foretrekker den slimme looken bør du gå opp en størrelse. Hettegenseren er normal størrelsesmessig, men har en strammere passform. Derimot sitter ikke mansjetten nederst så stramt på kroppen, noe som trekker ned vurderingen ytterligere. 

PEAK PERFORMANCE.jpgTest av: Peak Performance,  + 

Veiledende pris: 1 395 samt 1 095 kroner. 

Spesifikasjoner: Genser med glidelås, to lommer med glidelås og justerbar hette. Bukse med to lommer utstyrt med glidelås samt en baklomme, stramming i midjen og mansjetter ved anklene.  

Kort oppsummert: 

Hvor fint?! Designet får full pott, uansett om du velger den svarte eller grå varianten. Dette settet kan du med fordel bruke til hverdags uten at det virker rart. Trendy og klassisk på én og samme tid! 

Perfekt passform. Jakken har en ettersittende passform uten at det oppleves som for stramt. Den går litt lengre ned bak enn foran, noe man setter pris på. Den høye kragen og justerbare hetta får plusspoeng. Til og med buksa er slim i bena og gir en fin silhuett samt høy komfort. Pluss for de praktiske mansjettene nederst. 

Passer den aktive. Står du på ski og vil ha en joggedress med smarte lommer, ventilerende materiale og justerbar hette samtidig som settet holder varmen? Da har du funnet det rette settet. Dette er så mye mer enn en joggebukse og zip-genser.  

– Mer funksjon enn kos. Det er ikke slik at settet er ukomfortabelt, men det er ikke den samme myke innsiden som de andre modellene i testen. Det er med andre ord ikke det mykeste du kan kose deg i på en søndag ettermiddag i sofaen.

REEBOK.jpgTest av: Reebok, +

Veiledende pris: 849 samt 599 kroner. 

Spesifikasjoner: Genser med glidelås og mansjetter ved håndleddene. Bukse med stramming i midjen, to sidelommer og mansjetter ved anklene.

Kort oppsummert: 

+ True to size. Jakken har en romslig passform, men både den og buksa er normal i størrelsen, så du behøver ikke bekymre deg for at settet kommer til å sitte dårlig. Kjør på med din vanlige størrelse for optimal passform. 

+ Veldig følsomt. Det litt tynnere materialet på buksa gir en sval og fleksibel følelse. Her kan du rulle deg inn i både ett og to pledd i sofaen uten at du føler deg for påkledd. Jakken er også stretcy, dermed hindrer den ingen armbevegelser når det vanker gitarspilling foran peisen.  

+ Trendy farge. Høstens mest trendy farge er burgunder og denne duse varianten skiller seg ut i testen. Pluss for den fine genseren som faktisk passer enda bedre til en høy jeans eller tights.  

– Ikke så matchy. Det føles ikke ut som at jakken og buksa hører sammen. Buksa er laget i et tynnere materiale som ikke har en like myk innside. Genseren er tykkere, oppleves som finere i stoffet og har en myk innside. Når genseren matches med buksa så stikker den firkantede passformen på genseren ut og føles ikke helt rett i kombinasjon med en joggebukse. 

KARI TRAA.jpgTest av: Kari Traa, +  

Veiledende pris: 539 kroner/del. 

Spesifikasjoner: Genser med mansjetter ved håndleddene og nederst ved kanten. Bukse med stramming i midjen og mansjetter ved anklene. 

Kort oppsummert: 

+ Generøs ben- og armlengde. Har du ofte problemer med at klassiske sett er for korte i både armene og bena? I denne modellen behøver du ikke vurdere å gå opp en størrelse når det kommer til lengden, den passer også for deg med veldig lange ben og armer.  

+ Skreddersydd genser. Til forskjell fra andre modeller i testen sitter faktisk mansjetten nederst på genseren tett på kroppen. Det gir både en flatterende silhuett og et varmende resultat, siden du ikke slipper inn kald luft. 

+ Funksjonelt materiale. Et mykt sett skal gjerne være varmt, deilig og tykt. Derimot er det noen som foretrekker en tynnere variant fordi de ikke vil bli for varme. Da er dette et smart valg. Med et materiale av hovedsakelig polyester er dette et mer funksjonelt sett som ventilerer bort svette, og passer for personer som er mer aktive. 

– For tynt materiale. Siden buksa er veldig stram rundt rumpa og låra, så kan det se ut som at du har på deg en stilongs, som er rett nederst, i stedet for en romlig joggebukse. 

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

1 dag siden
Barnskor
Mote & trender

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

1 dag siden
Nike löparskor
Mote & trender

Forskjellen mellom løpeskoene fra Nike

11 jul 2019
Fruktmönster
Mote & trender

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

10 jul 2019
Metcon 5 testbild
Mote & trender

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

09 jul 2019
Metcon 5 vit rosa
Mote & trender

Alt du bør vite om nye Nike Metcon 5

08 jul 2019
Test: löparshorts header
Mote & trender

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

02 jul 2019
Kompressionskläder header
Mote & trender

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

01 jul 2019
Crop tops Better Bodies
Mote & trender

Slik styler du din crop top

28 jun 2019
Header_Pulseboost_M.jpg
Mote & trender

Alt du trenger å vite om dine nye Pulseboost HD

27 jun 2019
Minitest pulseboost header
Mote & trender

Minitest: Så bra er løpeskoene Pulseboost HD fra Adidas

27 jun 2019
Asics header
Mote & trender

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

25 jun 2019
test stabila löparskor
Mote & trender

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

23 jun 2019
Adidas Pulseboost HD
Mote & trender

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

19 jun 2019
puma hybrid
Mote & trender

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

16 jun 2019
Birkenstock rosa
Mote & trender

Slik tar du vare på dine Birkenstock

14 jun 2019
Helly Hansen seglarjacka
Mote & trender

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

08 jun 2019
Nike träningssko
Mote & trender

PT-en tester de nye treningsskoene Nike Varsity Compete TR 2

06 jun 2019
Kari Traa
Mote & trender

Guide: Velg riktig treningsveske

06 jun 2019
header-väskor.jpg
Mote & trender

TEST: De beste treningsveskene våre

06 jun 2019
Nike Pegasus 36 2
Mote & trender

Lettere og smidigere – nyheten Pegasus 36 er her!

06 jun 2019
yogatights blacc
Mote & trender

Slik velger du yogatights

06 jun 2019
Superga 2750
Mote & trender

Superga – de eneste tøyskoene du trenger

30 may 2019
Saint Loye
Mote & trender

Tenk over dette når du skal kjøpe ridebukser

29 may 2019
Löparskor Barn Sacony
Mote & trender

Derfor skal barnet ditt leke i løpesko

29 may 2019
Nike
Mote & trender

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

28 may 2019
Teva Hurricane
Mote & trender

Tips! Sommerens beste funksjonelle sandaler

27 may 2019
segling
Mote & trender

Guide: Kle deg riktig for seiling

27 may 2019
Nike
Mote & trender

Derfor skal du sporte med stil

24 may 2019
yogatights header
Mote & trender

Test: Vårens mest komfortable yogatights 2019

23 may 2019
Craft X Vacchi
Mote & trender

Hyll Le Maillot Jaune med Craft x Vacchi

22 may 2019
Nemeziz 19.1
Mote & trender

Test! Så bra er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

21 may 2019
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Mote & trender

11 treningstights med lommer

16 may 2019
Nike
Mote & trender

Fotballfest med de nye plaggene fra Nike

16 may 2019
Birkenstock Sandalheader
Mote & trender

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

14 may 2019
Test löpartröjor
Mote & trender

Vi har testet fem nye løpetrøyer til menn 2019

13 may 2019
Nike
Mote & trender

Danseren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego tar ekstreme moves"

13 may 2019
Dasia Starlily Bow
Mote & trender

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

11 may 2019
Header löpartröjor dam
Mote & trender

Sesongens beste løpetrøyer til henne

07 may 2019
Epic React
Mote & trender

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

07 may 2019
more news
didrikson kids

Alt du trenger til barnehagestart

Skal barnet ditt starte i barnehagen? Mange spørsmål dukker opp angående hva barnet ditt trenger når han eller hun skal begynne i barnehagen. Vi har laget en sjekkliste som du kan bruke.

1 dag siden
Mote & trender
Barnskor

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

Å finne velsittende vinterstøvler til minstemann i familien er lettere sagt enn gjort. Her er tipsene som gjør sesongens innkjøp av sko til barna mye enklere.

1 dag siden
Mote & trender
Nike löparskor

Forskjellen mellom løpeskoene fra Nike

Her forklarer vi forskjellen mellom Pegasus, Pegasus Turbo og Zoom Fly.

11 jul 2019
Mote & trender
Fruktmönster

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

Hvis du ikke har lagt merke til alle bikinier, badedrakter og badeshorts som prydes av frukter fra alle mulige slag, har du mest sannsynlig bodd under en stein. Moteeksperten forklarer hvorfor trenden er så populær.

10 jul 2019
Mote & trender
Metcon 5 testbild

Test: Hypede Nike Metcon 5 lever opp til forventningene

Nike er tilbake med en ny oppdatering av den elskede treningsskoen Metcon. Metcon 5 er hittil Nikes mest allsidige og holdbare sko til X-fit, som skapt for deg som elsker høyintensiv trening.

09 jul 2019
Mote & trender
Metcon 5 vit rosa

Alt du bør vite om nye Nike Metcon 5

Giganten Nike er tilbake med en oppdatering av den anerkjente treningsskoen Metcon. Metcon 5 er en skomodell som er skapt for atleten som elsker all form for høyintensiv trening. Her er det som er nytt og unikt med den nye modellen.

08 jul 2019
Mote & trender
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

Når du skal ut og løpe i sommer er det viktig at du er riktig kledd. Varmen stiller høye krav til ventilasjonsevne, passform og lengde på klærne dine. Her finner du 9 modeller som holder målet!

02 jul 2019
Mote & trender
Kompressionskläder header

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

Medisinsk gradert kompresjon kan hjelpe deg med å øke prestasjonen, lindre skader og øke blodsirkulasjonen. Her er alt du trenger å vite om når plaggene skal brukes, hvordan og hvorfor!

01 jul 2019
Mote & trender
Crop tops Better Bodies

Slik styler du din crop top

De korte toppene har lenge vært synlige både på treningssenteret, i byen og på fest. Men hvor kommer trenden fra og hva matcher jeg den med? Gründeren og produkteksperten Donna Bruns har svaret!

28 jun 2019
Mote & trender
Header_Pulseboost_M.jpg

Alt du trenger å vite om dine nye Pulseboost HD

Nå er de endelig her – løpeskoene alle urbane løpere har ventet på! Den elskede Boost-sålen fra Adidas kommer i et nytt, oppdatert format. Her er det nye med Adidas Pulseboost HD!

27 jun 2019
Mote & trender
Minitest pulseboost header

Minitest: Så bra er løpeskoene Pulseboost HD fra Adidas

Det har lenge vært en stor hype rundt den store løpenyheten fra Adidas. Med sin nye såle har det blitt lovet at Pulseboost HD nesten er helt unik i sin sjanger, men hvor bra er egentlig modellen? Dette mener våre produkttestere.

27 jun 2019
Mote & trender
Asics header

Eksperten tipser: Slik skal løpeskoene dine sitte på

Hvor store skal løpeskoene mine være? Hvor stramt skal de sitte? Og hvordan skal de oppleves i hælen? Eksperten fra Asics svarer på alle spørsmål rundt løpesko og passform!

25 jun 2019
Mote & trender
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

Du er helt sikkert ute etter et par stabile løpesko hvis du har blitt fortalt at du pronerer. Vårt testpanel har løpt i 5 ekstra dempede og stabile modeller for å se hvilken modell som kan støtte deg i løpesporet.

23 jun 2019
Mote & trender
Adidas Pulseboost HD

Vi tar en smugtitt på nyheten Adidas Pulseboost!

Snart er den her. Lanseringen av Adidas sin nye modell Pulseboost HD nærmer seg, og vi har smugstartet lanseringen med et forhåndsintervju!

19 jun 2019
Mote & trender
puma hybrid

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

Sportamores store SOMMERSALG er i gang. Sjekk ut disse gullkornene og begi deg ut på løpetur.

16 jun 2019
Mote & trender