NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

TIL HENNE

NIKE.jpgTest av: Nike,  + 

Veiledende pris: 649 samt 549 kroner. 

Spesifikasjoner: Hoodie med justerbar hette og mansjetter ved håndleddene samt nederst. Bukse med snor i midjen og mansjetter ved anklene.  

Kort oppsummert: 

Høy kosefaktor. Innsiden er så myk og deilig at du skulle ønske du hadde sengetøy i det samme materialet. Sammen med den stretchy bomullsblandingen får du en ekstremt høy kosefaktor i denne modellen. Bra jobba, Nike! 

Passer for lange ben. Buksa har en romslig passform med generøs benlengde, noe som gjør deg som er lang litt ekstra glad. Farvel bukser som slutter over anklene! Derimot er armlengden på genseren normal i størrelsen, så det er ikke mange centimeter å gå på der. 

Fin look! Designet er helt klart hvitt og trendy. Det er undervurdert å ha et sett i en lys kulør, og det oppleves som veldig moderne. I kombinasjon med passformen og trykket i sølv og gull, så er dette et sett du vil vise deg i.

– Kort modell. Hvis du bruker genseren separat og matcher den med en høy jeans er tights får den full pott. I kombinasjon med den matchende buksa som oftest sitter en litt under navelen, så etterlates det derimot en glipe mellom genseren og buksa som testpanelet ikke likte. Hvis du derimot er en av dem som gjerne drar buksa opp til navelen, så forsvinner problemet. 

WYTE.jpgTest av: Wyte, +  

Veiledende pris: 399 kroner/del. 

Spesifikasjoner: Jakke med glidelås, to lommer, krage og mansjetter ved håndleddene samt lengst ned ved kanten. Bukse med to lommer, stramming i midjen og mansjetter nederst. 

Kort oppsummert: 

+ Passer de fleste kroppsformer. True to size med en romslig passform i både jakken og buksa. Du får plass til brede hofter, stor byste og store biceps i denne modellen. Den romslige passformen oppleves kanskje ikke som like flatterende på kroppen som andre modeller i denne testen, derimot hylles den generøse ben- og armlengden blant de høye testpersonene. 

Deilig og fleksibel. Innsiden i børstet fleece er ekstremt myk. I kombinasjon med den romslige passformen har du full bevegelsesfrihet i denne modellen, noe som er populært å krype opp i sofaen sammen med en kopp varm sjokolade.   

+ Prisen. Det er den snilleste modellen i testen for lommeboka. Derfor går det selvfølgelig ikke an å argumentere mot at Noelia Jacket og Pant fra Wyte er en budsjettfavoritt.

– Designet. Den røde fargen med hvite linjer føles som hentet fra 90-tallets adidas-hype, og ikke alle i testpanelet liker det. Noen liker den sporty looken mens andre hadde foretrukket en hette for å komme bort fra 90-tallet.  

SVEA.jpgTest av: Svea,  +  

Veiledende pris: 899 samt 699 kroner. 

Spesifikasjoner: Hoodie med justerbar hette, to lommer samt mansjetter nederst ved håndleddene samt nederst ved kanten. Bukse med to lommer, stramming i midjen og mansjetter ved anklene. 

Kort oppsummert:

+ Myk, mykere, mykest! Det er absolutt ingenting å kommentere ved denne modellen når det kommer til innsiden på settet. Mykt og koselig er stikkordene og du kommer til å ville bruke settet hele vinteren.

+ Varmer godt. Vil du ha et sett som virkelig varmer, så er Tone Hood og Sanna Sweat Pants noe for deg. Den børstede innsiden i kombinasjon med det tykkere bomullsmaterialet er en gitt vinner for kalde sjeler. 

+ En tenåringsfavoritt. Designet og den stramme joggebuksa føles som skapt for tenåringer med et ønske om en slim bukse som kan dras opp til navelen. Designet fristet ikke den eldre delen av testpanelet, men gikk hjem hos den yngre generasjonen.

– Passformen. Når du kjøper dette settet kan det være fint å tenke på at buksa har en strammere passform. Den kan sitte ganske tight på. Hvis du ikke foretrekker den slimme looken bør du gå opp en størrelse. Hettegenseren er normal størrelsesmessig, men har en strammere passform. Derimot sitter ikke mansjetten nederst så stramt på kroppen, noe som trekker ned vurderingen ytterligere. 

PEAK PERFORMANCE.jpgTest av: Peak Performance,  + 

Veiledende pris: 1 395 samt 1 095 kroner. 

Spesifikasjoner: Genser med glidelås, to lommer med glidelås og justerbar hette. Bukse med to lommer utstyrt med glidelås samt en baklomme, stramming i midjen og mansjetter ved anklene.  

Kort oppsummert: 

Hvor fint?! Designet får full pott, uansett om du velger den svarte eller grå varianten. Dette settet kan du med fordel bruke til hverdags uten at det virker rart. Trendy og klassisk på én og samme tid! 

Perfekt passform. Jakken har en ettersittende passform uten at det oppleves som for stramt. Den går litt lengre ned bak enn foran, noe man setter pris på. Den høye kragen og justerbare hetta får plusspoeng. Til og med buksa er slim i bena og gir en fin silhuett samt høy komfort. Pluss for de praktiske mansjettene nederst. 

Passer den aktive. Står du på ski og vil ha en joggedress med smarte lommer, ventilerende materiale og justerbar hette samtidig som settet holder varmen? Da har du funnet det rette settet. Dette er så mye mer enn en joggebukse og zip-genser.  

– Mer funksjon enn kos. Det er ikke slik at settet er ukomfortabelt, men det er ikke den samme myke innsiden som de andre modellene i testen. Det er med andre ord ikke det mykeste du kan kose deg i på en søndag ettermiddag i sofaen.

REEBOK.jpgTest av: Reebok, +

Veiledende pris: 849 samt 599 kroner. 

Spesifikasjoner: Genser med glidelås og mansjetter ved håndleddene. Bukse med stramming i midjen, to sidelommer og mansjetter ved anklene.

Kort oppsummert: 

+ True to size. Jakken har en romslig passform, men både den og buksa er normal i størrelsen, så du behøver ikke bekymre deg for at settet kommer til å sitte dårlig. Kjør på med din vanlige størrelse for optimal passform. 

+ Veldig følsomt. Det litt tynnere materialet på buksa gir en sval og fleksibel følelse. Her kan du rulle deg inn i både ett og to pledd i sofaen uten at du føler deg for påkledd. Jakken er også stretcy, dermed hindrer den ingen armbevegelser når det vanker gitarspilling foran peisen.  

+ Trendy farge. Høstens mest trendy farge er burgunder og denne duse varianten skiller seg ut i testen. Pluss for den fine genseren som faktisk passer enda bedre til en høy jeans eller tights.  

– Ikke så matchy. Det føles ikke ut som at jakken og buksa hører sammen. Buksa er laget i et tynnere materiale som ikke har en like myk innside. Genseren er tykkere, oppleves som finere i stoffet og har en myk innside. Når genseren matches med buksa så stikker den firkantede passformen på genseren ut og føles ikke helt rett i kombinasjon med en joggebukse. 

KARI TRAA.jpgTest av: Kari Traa, +  

Veiledende pris: 539 kroner/del. 

Spesifikasjoner: Genser med mansjetter ved håndleddene og nederst ved kanten. Bukse med stramming i midjen og mansjetter ved anklene. 

Kort oppsummert: 

+ Generøs ben- og armlengde. Har du ofte problemer med at klassiske sett er for korte i både armene og bena? I denne modellen behøver du ikke vurdere å gå opp en størrelse når det kommer til lengden, den passer også for deg med veldig lange ben og armer.  

+ Skreddersydd genser. Til forskjell fra andre modeller i testen sitter faktisk mansjetten nederst på genseren tett på kroppen. Det gir både en flatterende silhuett og et varmende resultat, siden du ikke slipper inn kald luft. 

+ Funksjonelt materiale. Et mykt sett skal gjerne være varmt, deilig og tykt. Derimot er det noen som foretrekker en tynnere variant fordi de ikke vil bli for varme. Da er dette et smart valg. Med et materiale av hovedsakelig polyester er dette et mer funksjonelt sett som ventilerer bort svette, og passer for personer som er mer aktive. 

– For tynt materiale. Siden buksa er veldig stram rundt rumpa og låra, så kan det se ut som at du har på deg en stilongs, som er rett nederst, i stedet for en romlig joggebukse. 

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg
Mote & trender

11 treningstights med lommer

3 dager siden
Birkenstock Sandalheader
Mote & trender

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

5 dager siden
Dasia Starlily Bow
Mote & trender

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

11 may 2019
Header löpartröjor dam
Mote & trender

Sesongens beste løpetrøyer til henne

07 may 2019
Epic React
Mote & trender

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

07 may 2019
Nike Icon Clash
Mote & trender

Nyhetene fra Nike gir oss surfevibber

07 may 2019
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg
Mote & trender

9 trendy solbriller for sommeren 2019

06 may 2019
Nike Tech pack
Mote & trender

Plaggene fra Nike Tech Pack som du ikke vil gå glipp av

06 may 2019
Test av regnjackor
Mote & trender

Test! De 3 beste regnjakkene til ham 2019

06 may 2019
Adidas trailskor
Mote & trender

Proffene tester terrengsko fra Adidas

04 may 2019
Peak Performance skaljackor
Mote & trender

Nytt og vanntett fra Peak Performance

04 may 2019
Fotbollsskor header
Mote & trender

Fotballskoene til juniorer som er best i test

03 may 2019
Löparbh 2019
Mote & trender

Test: Sports-BH'er til løping 2019

02 may 2019
Skillnaden på olika fotbollsskor
Mote & trender

Forskjellen mellom fotballsko beregnet for kunst- og naturgress

01 may 2019
Header-baddräkter.jpg
Mote & trender

Test! Den beste badedrakten til svømming

30 apr 2019
Header_DAM.jpg
Mote & trender

Regnjakkene til henne som er best i test

26 apr 2019
Icebreaker merinoull
Mote & trender

Derfor skal du løpe i merinoull

26 apr 2019
Så vet du om skon passar
Mote & trender

Guide: velg riktige fotballsko

26 apr 2019
Didriksssons
Mote & trender

Slik vet du om jakken din er vanntett

26 apr 2019
Nike Free 5.0
Mote & trender

TEST: Slik føles de nye Nike Free Run 5.0

24 apr 2019
Test
Mote & trender

Test: De 5 beste gummistøvlene til barn

24 apr 2019
BLACC running
Mote & trender

Sesongens løpenyheter fra Blacc 2019

23 apr 2019
Haglöfs
Mote & trender

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

21 apr 2019
Hoka One One header
Mote & trender

Nyhetene du kommer til å elske fra Hoka One One

20 apr 2019
Kari Traa duffelbag
Mote & trender

Duffelbag – sesongens mest trendy bag

20 apr 2019
Löparskor dam 2019
Mote & trender

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

17 apr 2019
Header-HERR-2.jpg
Mote & trender

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

17 apr 2019
Elvine
Mote & trender

Her er vårens jakketrender for ham

16 apr 2019
Asics löparskor
Mote & trender

Si hei til de pastellfargede løpeskoene fra Asics

15 apr 2019
Kari Traa
Mote & trender

Her er tre vårlige jakketrender for henne

15 apr 2019
Adidas Primeknit
Mote & trender

Nå er de nye, sømløse treningsklærne fra Adidas her!

11 apr 2019
Adidas sneakers
Mote & trender

Vårens sneakerstrender fra Adidas

10 apr 2019
TESTBILD
Mote & trender

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

09 apr 2019
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg
Mote & trender

Sesongens survival kit for ham

06 apr 2019
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg
Mote & trender

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

06 apr 2019
New Balance löparskor
Mote & trender

Hva er forskjellen mellom løpeskoene fra New Balance?

06 apr 2019
Nike Free
Mote & trender

De nye Nike Free gjør løpesteget ditt enda mer fleksibelt

04 apr 2019
Adidas UB19
Mote & trender

Derfor trenger du flere par løpesko

03 apr 2019
Cykelbyxor
Mote & trender

TEST! Sykkelshorts til ham og henne

03 apr 2019
Löpartights test
Mote & trender

Vi tester sesongens løpetights til ham

01 apr 2019
more news
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 treningstights med lommer

Ikke undervurder bra lommer! Når du vil ha med deg det aller nødvendigste, er det helt perfekt med lommer på treningsklærne. Her er noen av våre fineste treningstights med lommer.

3 dager siden
Mote & trender
Birkenstock Sandalheader

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

Uansett om du skal gå i sand på stranden eller trenger noen enkle sko som du kan matche med antrekket ditt en varm sommerdag, så finnes det noen passelige sandaler. Her er årets sandaltrender 2019!

5 dager siden
Mote & trender
Dasia Starlily Bow

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

Er du på jakt etter drømmeskoene som faktisk er like fantastiske i virkeligheten? Nå kan du shoppe sneakers fra Dasia på Sportamore!

11 may 2019
Mote & trender
Header löpartröjor dam

Sesongens beste løpetrøyer til henne

Push deg selv til bedre resultater ved hjelp av noe nytt i løpegarderoben. Vi har latt testpanelet vårt prøve fem trendy løpetrøyer til henne.

07 may 2019
Mote & trender
Epic React

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

Lyst på nye løpesko? Sjekk ut Nikes populære Epic React Flyknit 2, som nå har blitt oppdatert i nye kulører for sesongen.

07 may 2019
Mote & trender
Nike Icon Clash

Nyhetene fra Nike gir oss surfevibber

Kombiner surfelooken med treningsplagg fra Nike! Her finner du fargerike og sommerlige treningsplagg som gjør at du vil henge og trene på stranden.

07 may 2019
Mote & trender
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

Hva er vel en sommer uten noen fine solbriller? Unngå å bli blendet og få en kul look på kjøpet i noen av sesongens solbriller.

06 may 2019
Mote & trender
Nike Tech pack

Plaggene fra Nike Tech Pack som du ikke vil gå glipp av

Futuristiske detaljer, ekstra tynne materialer og et design utformet for en kropp i bevegelse. Det er hva Nikes oppdatering av kolleksjonen Tech Pack handler om.

06 may 2019
Mote & trender
Test av regnjackor

Test! De 3 beste regnjakkene til ham 2019

Ikke la regnet overraske deg! Her er herrejakkene som holder deg tørr under sommerhalvåret.

06 may 2019
Mote & trender
Adidas trailskor

Proffene tester terrengsko fra Adidas

Hvis du er ute etter terrengsko med høy komfort kan de nye terrengskoene fra Adidas være noe for deg. Ekspertene Elisabeth Hansson og David Andersson fra Trailrunning Sweden har testet dem.

04 may 2019
Mote & trender
Peak Performance skaljackor

Nytt og vanntett fra Peak Performance

Teknisk, praktisk og fint på en og samme tid. Her er noen vanntette favoritter fra Peak Performance, som tar seg like bra ut i byen som på friluftseventyret.

04 may 2019
Mote & trender
Fotbollsskor header

Fotballskoene til juniorer som er best i test

Fotballsesongen er i full gang og kanskje barnet ditt har begynt å merke at fjorårets fotballsko har blitt litt trange. Da er det på tide med nye, men hvilke bør du satse på? La testpanelet vårt, bestående av juniorer, hjelpe deg med beslutningen!

03 may 2019
Mote & trender
Löparbh 2019

Test: Sports-BH'er til løping 2019

Hvis du ikke har testet det før vil det bli en aha-opplevelse. Det er stor forskjell på en vanlig BH og en som faktisk egner seg til løping. Vi har testet 6 BH-er som gir ekstra støtte. Her er resultatet.

02 may 2019
Mote & trender
Skillnaden på olika fotbollsskor

Forskjellen mellom fotballsko beregnet for kunst- og naturgress

Korte, lange eller harde knotter? Fotballeksperten forklarer, en gang for alle, forskjellen mellom knottene på fotballsko beregnet for gressbane og kunstgress.

01 may 2019
Mote & trender
Header-baddräkter.jpg

Test! Den beste badedrakten til svømming

Ta svømmetreningen til et nytt nivå! Ekspertene våre har testet sesongens beste badedrakter slik at du lett kan finne en funksjonell modell som passer både til deg og din trening.

30 apr 2019
Mote & trender