NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

TIL HENNE

NIKE.jpgTest av: Nike,  + 

Veiledende pris: 649 samt 549 kroner. 

Spesifikasjoner: Hoodie med justerbar hette og mansjetter ved håndleddene samt nederst. Bukse med snor i midjen og mansjetter ved anklene.  

Kort oppsummert: 

Høy kosefaktor. Innsiden er så myk og deilig at du skulle ønske du hadde sengetøy i det samme materialet. Sammen med den stretchy bomullsblandingen får du en ekstremt høy kosefaktor i denne modellen. Bra jobba, Nike! 

Passer for lange ben. Buksa har en romslig passform med generøs benlengde, noe som gjør deg som er lang litt ekstra glad. Farvel bukser som slutter over anklene! Derimot er armlengden på genseren normal i størrelsen, så det er ikke mange centimeter å gå på der. 

Fin look! Designet er helt klart hvitt og trendy. Det er undervurdert å ha et sett i en lys kulør, og det oppleves som veldig moderne. I kombinasjon med passformen og trykket i sølv og gull, så er dette et sett du vil vise deg i.

– Kort modell. Hvis du bruker genseren separat og matcher den med en høy jeans er tights får den full pott. I kombinasjon med den matchende buksa som oftest sitter en litt under navelen, så etterlates det derimot en glipe mellom genseren og buksa som testpanelet ikke likte. Hvis du derimot er en av dem som gjerne drar buksa opp til navelen, så forsvinner problemet. 

WYTE.jpgTest av: Wyte, +  

Veiledende pris: 399 kroner/del. 

Spesifikasjoner: Jakke med glidelås, to lommer, krage og mansjetter ved håndleddene samt lengst ned ved kanten. Bukse med to lommer, stramming i midjen og mansjetter nederst. 

Kort oppsummert: 

+ Passer de fleste kroppsformer. True to size med en romslig passform i både jakken og buksa. Du får plass til brede hofter, stor byste og store biceps i denne modellen. Den romslige passformen oppleves kanskje ikke som like flatterende på kroppen som andre modeller i denne testen, derimot hylles den generøse ben- og armlengden blant de høye testpersonene. 

Deilig og fleksibel. Innsiden i børstet fleece er ekstremt myk. I kombinasjon med den romslige passformen har du full bevegelsesfrihet i denne modellen, noe som er populært å krype opp i sofaen sammen med en kopp varm sjokolade.   

+ Prisen. Det er den snilleste modellen i testen for lommeboka. Derfor går det selvfølgelig ikke an å argumentere mot at Noelia Jacket og Pant fra Wyte er en budsjettfavoritt.

– Designet. Den røde fargen med hvite linjer føles som hentet fra 90-tallets adidas-hype, og ikke alle i testpanelet liker det. Noen liker den sporty looken mens andre hadde foretrukket en hette for å komme bort fra 90-tallet.  

SVEA.jpgTest av: Svea,  +  

Veiledende pris: 899 samt 699 kroner. 

Spesifikasjoner: Hoodie med justerbar hette, to lommer samt mansjetter nederst ved håndleddene samt nederst ved kanten. Bukse med to lommer, stramming i midjen og mansjetter ved anklene. 

Kort oppsummert:

+ Myk, mykere, mykest! Det er absolutt ingenting å kommentere ved denne modellen når det kommer til innsiden på settet. Mykt og koselig er stikkordene og du kommer til å ville bruke settet hele vinteren.

+ Varmer godt. Vil du ha et sett som virkelig varmer, så er Tone Hood og Sanna Sweat Pants noe for deg. Den børstede innsiden i kombinasjon med det tykkere bomullsmaterialet er en gitt vinner for kalde sjeler. 

+ En tenåringsfavoritt. Designet og den stramme joggebuksa føles som skapt for tenåringer med et ønske om en slim bukse som kan dras opp til navelen. Designet fristet ikke den eldre delen av testpanelet, men gikk hjem hos den yngre generasjonen.

– Passformen. Når du kjøper dette settet kan det være fint å tenke på at buksa har en strammere passform. Den kan sitte ganske tight på. Hvis du ikke foretrekker den slimme looken bør du gå opp en størrelse. Hettegenseren er normal størrelsesmessig, men har en strammere passform. Derimot sitter ikke mansjetten nederst så stramt på kroppen, noe som trekker ned vurderingen ytterligere. 

PEAK PERFORMANCE.jpgTest av: Peak Performance,  + 

Veiledende pris: 1 395 samt 1 095 kroner. 

Spesifikasjoner: Genser med glidelås, to lommer med glidelås og justerbar hette. Bukse med to lommer utstyrt med glidelås samt en baklomme, stramming i midjen og mansjetter ved anklene.  

Kort oppsummert: 

Hvor fint?! Designet får full pott, uansett om du velger den svarte eller grå varianten. Dette settet kan du med fordel bruke til hverdags uten at det virker rart. Trendy og klassisk på én og samme tid! 

Perfekt passform. Jakken har en ettersittende passform uten at det oppleves som for stramt. Den går litt lengre ned bak enn foran, noe man setter pris på. Den høye kragen og justerbare hetta får plusspoeng. Til og med buksa er slim i bena og gir en fin silhuett samt høy komfort. Pluss for de praktiske mansjettene nederst. 

Passer den aktive. Står du på ski og vil ha en joggedress med smarte lommer, ventilerende materiale og justerbar hette samtidig som settet holder varmen? Da har du funnet det rette settet. Dette er så mye mer enn en joggebukse og zip-genser.  

– Mer funksjon enn kos. Det er ikke slik at settet er ukomfortabelt, men det er ikke den samme myke innsiden som de andre modellene i testen. Det er med andre ord ikke det mykeste du kan kose deg i på en søndag ettermiddag i sofaen.

REEBOK.jpgTest av: Reebok, +

Veiledende pris: 849 samt 599 kroner. 

Spesifikasjoner: Genser med glidelås og mansjetter ved håndleddene. Bukse med stramming i midjen, to sidelommer og mansjetter ved anklene.

Kort oppsummert: 

+ True to size. Jakken har en romslig passform, men både den og buksa er normal i størrelsen, så du behøver ikke bekymre deg for at settet kommer til å sitte dårlig. Kjør på med din vanlige størrelse for optimal passform. 

+ Veldig følsomt. Det litt tynnere materialet på buksa gir en sval og fleksibel følelse. Her kan du rulle deg inn i både ett og to pledd i sofaen uten at du føler deg for påkledd. Jakken er også stretcy, dermed hindrer den ingen armbevegelser når det vanker gitarspilling foran peisen.  

+ Trendy farge. Høstens mest trendy farge er burgunder og denne duse varianten skiller seg ut i testen. Pluss for den fine genseren som faktisk passer enda bedre til en høy jeans eller tights.  

– Ikke så matchy. Det føles ikke ut som at jakken og buksa hører sammen. Buksa er laget i et tynnere materiale som ikke har en like myk innside. Genseren er tykkere, oppleves som finere i stoffet og har en myk innside. Når genseren matches med buksa så stikker den firkantede passformen på genseren ut og føles ikke helt rett i kombinasjon med en joggebukse. 

KARI TRAA.jpgTest av: Kari Traa, +  

Veiledende pris: 539 kroner/del. 

Spesifikasjoner: Genser med mansjetter ved håndleddene og nederst ved kanten. Bukse med stramming i midjen og mansjetter ved anklene. 

Kort oppsummert: 

+ Generøs ben- og armlengde. Har du ofte problemer med at klassiske sett er for korte i både armene og bena? I denne modellen behøver du ikke vurdere å gå opp en størrelse når det kommer til lengden, den passer også for deg med veldig lange ben og armer.  

+ Skreddersydd genser. Til forskjell fra andre modeller i testen sitter faktisk mansjetten nederst på genseren tett på kroppen. Det gir både en flatterende silhuett og et varmende resultat, siden du ikke slipper inn kald luft. 

+ Funksjonelt materiale. Et mykt sett skal gjerne være varmt, deilig og tykt. Derimot er det noen som foretrekker en tynnere variant fordi de ikke vil bli for varme. Da er dette et smart valg. Med et materiale av hovedsakelig polyester er dette et mer funksjonelt sett som ventilerer bort svette, og passer for personer som er mer aktive. 

– For tynt materiale. Siden buksa er veldig stram rundt rumpa og låra, så kan det se ut som at du har på deg en stilongs, som er rett nederst, i stedet for en romlig joggebukse. 

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Suunto Fitness 3
Mote & trender

Test av Suunto Fitness 3

3 timer siden
Organotex_1.jpg
Mote & trender

Slik impregnerer du skiklær

3 dager siden
Vomero 14png
Mote & trender

Mange fine mil med nyheten Nike Vomero 14

3 dager siden
NO-HEADER.jpg
Mote & trender

Skiklær til henne som er best i test

3 dager siden
NO_header.jpg
Mote & trender

STOR TEST: Fleecegensere til henne

4 dager siden
OrganoTex_2018
Mote & trender

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

5 dager siden
Julklappstips honom
Mote & trender

11 julegavetips til han

08 dec 2018
Nike_Metallic Clash.png
Mote & trender

Skinn inn i det nye året med Nike Metallic Clash

07 dec 2018
NO-HEADER.jpg
Mote & trender

TEST: Skiklær til ham

06 dec 2018
Blacc tights
Mote & trender

Stor guide: Finn den rette tightsen fra Blacc

04 dec 2018
Calvin klein_tröja.jpg
Mote & trender

6 julegaver du kan gi til deg selv

03 dec 2018
NO-HEADER.jpg
Mote & trender

Myke sett som er best i test

02 dec 2018
Peak_JR_Frost
Mote & trender

15 varme favoritter til barn

01 dec 2018
fleece
Mote & trender

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

30 nov 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

29 nov 2018
sorel
Mote & trender

Guide: Finn de rette vinterskoene fra Sorel

26 nov 2018
Plock_Adidas
Mote & trender

10 sportswear-favoritter fra Adidas

22 nov 2018
Craft underställ syntet zip.jpg
Mote & trender

9 rosa superundertøy til henne

22 nov 2018
NIKE_HEADER_COLLAGE
Mote & trender

10 gymfavoritter fra Nike

22 nov 2018
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg
Mote & trender

Slik finner du den rette vinterjakken fra Didriksons

20 nov 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

TEST: Skibukser til henne

20 nov 2018
Adidas Copa 19
Mote & trender

De nye fotballskoene fra Adidas, Copa 19, er her!

20 nov 2018
Barnpjäxor
Mote & trender

Hvilke alpinstøvler skal jeg velge til barn?

19 nov 2018
Icebug dubbade löparskor NO
Mote & trender

Vi tester løpesko med pigger fra Icebug

18 nov 2018
vintersneakers
Mote & trender

7 høstsneakers som tåler regn og kulde

18 nov 2018
Black Friday tips honom
Mote & trender

Våre 12 beste Black Friday-kupp for ham

17 nov 2018
Black Friday barnen
Mote & trender

12 Black Friday-kupp for barna

17 nov 2018
Black Friday tips henne
Mote & trender

12 superkupp for henne på Black Friday

17 nov 2018
Skins_Seamless
Mote & trender

Sjekk ut Skins seamless-sortiment!

15 nov 2018
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg
Mote & trender

Den nye kolleksjonen fra Adidas – inspirert av Stella McCartney

14 nov 2018
driva
Mote & trender

Nå finnes det en sports-BH med ull

11 nov 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Vi tester Suuntos nye pulsklokke 9 G1

09 nov 2018
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg
Mote & trender

15 farsdagsgaver

08 nov 2018
Nike RN Division3.png
Mote & trender

Kolleksjonen som redder vinterløpingen

08 nov 2018
Skärmavbild 2018-11-05 kl. 12.49.57.png
Mote & trender

Feminin mønsterfest hos Odd Molly Ski

07 nov 2018
NO_header_DAM.jpg
Mote & trender

TEST! 15 vinterjakker som takler kulden

07 nov 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

Stor test: Treningstrusene som har fått høyest score

04 nov 2018
alshammar
Mote & trender

Therese Alshammar tipser: Slik finner du den perfekte badedrakten

04 nov 2018
Overaller barn no
Mote & trender

Test av vinterens varmeste barnedresser

04 nov 2018
Skins_plagg
Mote & trender

Derfor skal du trene i kompresjonsplagg

01 nov 2018
more news
Suunto Fitness 3

Test av Suunto Fitness 3

Glem det tradisjonelle bildet av en sportsklokke. Suunto Fitness 3 er en superfin, lifestyle klokke til både trening og hverdagsbruk. Joanna Swica og hennes venner har testet den.

Mote & trender
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
Vomero 14png

Mange fine mil med nyheten Nike Vomero 14

Det er endelig tid for en oppdatering av de klassiske langdistanseskoene Vomero. Med et stort smil om munnen ønsker vi nyheten Nike Vomero 14 velkommen.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
Nike_Metallic Clash.png

Skinn inn i det nye året med Nike Metallic Clash

Vinterens mest skinnende treningskolleksjon er her! Metallic Clash fra Nike er en skinnende injeksjon av luksus som du ikke kan gå glipp av.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Blacc tights

Stor guide: Finn den rette tightsen fra Blacc

Høy midje, børstet innside i fleece eller kompresjon? Det kan være vanskelig å finne frem i tights-jungelen. Vi guider deg blant de ulike tightsmodellene fra Blacc!

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
fleece

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

En fleecegenser er det optimale mellomlaget i vinter ettersom det både er mykt, varmt og ventilerer. Vår ekspert hjelper deg med å finne Den Perfekte Fleecen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

Vi har testet sesongens sklisikre favoritter for dame og herre.

Mote & trender