NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

TIL HENNE

NIKE.jpgTest av: Nike,  + 

Veiledende pris: 649 samt 549 kroner. 

Spesifikasjoner: Hoodie med justerbar hette og mansjetter ved håndleddene samt nederst. Bukse med snor i midjen og mansjetter ved anklene.  

Kort oppsummert: 

Høy kosefaktor. Innsiden er så myk og deilig at du skulle ønske du hadde sengetøy i det samme materialet. Sammen med den stretchy bomullsblandingen får du en ekstremt høy kosefaktor i denne modellen. Bra jobba, Nike! 

Passer for lange ben. Buksa har en romslig passform med generøs benlengde, noe som gjør deg som er lang litt ekstra glad. Farvel bukser som slutter over anklene! Derimot er armlengden på genseren normal i størrelsen, så det er ikke mange centimeter å gå på der. 

Fin look! Designet er helt klart hvitt og trendy. Det er undervurdert å ha et sett i en lys kulør, og det oppleves som veldig moderne. I kombinasjon med passformen og trykket i sølv og gull, så er dette et sett du vil vise deg i.

– Kort modell. Hvis du bruker genseren separat og matcher den med en høy jeans er tights får den full pott. I kombinasjon med den matchende buksa som oftest sitter en litt under navelen, så etterlates det derimot en glipe mellom genseren og buksa som testpanelet ikke likte. Hvis du derimot er en av dem som gjerne drar buksa opp til navelen, så forsvinner problemet. 

WYTE.jpgTest av: Wyte, +  

Veiledende pris: 399 kroner/del. 

Spesifikasjoner: Jakke med glidelås, to lommer, krage og mansjetter ved håndleddene samt lengst ned ved kanten. Bukse med to lommer, stramming i midjen og mansjetter nederst. 

Kort oppsummert: 

+ Passer de fleste kroppsformer. True to size med en romslig passform i både jakken og buksa. Du får plass til brede hofter, stor byste og store biceps i denne modellen. Den romslige passformen oppleves kanskje ikke som like flatterende på kroppen som andre modeller i denne testen, derimot hylles den generøse ben- og armlengden blant de høye testpersonene. 

Deilig og fleksibel. Innsiden i børstet fleece er ekstremt myk. I kombinasjon med den romslige passformen har du full bevegelsesfrihet i denne modellen, noe som er populært å krype opp i sofaen sammen med en kopp varm sjokolade.   

+ Prisen. Det er den snilleste modellen i testen for lommeboka. Derfor går det selvfølgelig ikke an å argumentere mot at Noelia Jacket og Pant fra Wyte er en budsjettfavoritt.

– Designet. Den røde fargen med hvite linjer føles som hentet fra 90-tallets adidas-hype, og ikke alle i testpanelet liker det. Noen liker den sporty looken mens andre hadde foretrukket en hette for å komme bort fra 90-tallet.  

SVEA.jpgTest av: Svea,  +  

Veiledende pris: 899 samt 699 kroner. 

Spesifikasjoner: Hoodie med justerbar hette, to lommer samt mansjetter nederst ved håndleddene samt nederst ved kanten. Bukse med to lommer, stramming i midjen og mansjetter ved anklene. 

Kort oppsummert:

+ Myk, mykere, mykest! Det er absolutt ingenting å kommentere ved denne modellen når det kommer til innsiden på settet. Mykt og koselig er stikkordene og du kommer til å ville bruke settet hele vinteren.

+ Varmer godt. Vil du ha et sett som virkelig varmer, så er Tone Hood og Sanna Sweat Pants noe for deg. Den børstede innsiden i kombinasjon med det tykkere bomullsmaterialet er en gitt vinner for kalde sjeler. 

+ En tenåringsfavoritt. Designet og den stramme joggebuksa føles som skapt for tenåringer med et ønske om en slim bukse som kan dras opp til navelen. Designet fristet ikke den eldre delen av testpanelet, men gikk hjem hos den yngre generasjonen.

– Passformen. Når du kjøper dette settet kan det være fint å tenke på at buksa har en strammere passform. Den kan sitte ganske tight på. Hvis du ikke foretrekker den slimme looken bør du gå opp en størrelse. Hettegenseren er normal størrelsesmessig, men har en strammere passform. Derimot sitter ikke mansjetten nederst så stramt på kroppen, noe som trekker ned vurderingen ytterligere. 

PEAK PERFORMANCE.jpgTest av: Peak Performance,  + 

Veiledende pris: 1 395 samt 1 095 kroner. 

Spesifikasjoner: Genser med glidelås, to lommer med glidelås og justerbar hette. Bukse med to lommer utstyrt med glidelås samt en baklomme, stramming i midjen og mansjetter ved anklene.  

Kort oppsummert: 

Hvor fint?! Designet får full pott, uansett om du velger den svarte eller grå varianten. Dette settet kan du med fordel bruke til hverdags uten at det virker rart. Trendy og klassisk på én og samme tid! 

Perfekt passform. Jakken har en ettersittende passform uten at det oppleves som for stramt. Den går litt lengre ned bak enn foran, noe man setter pris på. Den høye kragen og justerbare hetta får plusspoeng. Til og med buksa er slim i bena og gir en fin silhuett samt høy komfort. Pluss for de praktiske mansjettene nederst. 

Passer den aktive. Står du på ski og vil ha en joggedress med smarte lommer, ventilerende materiale og justerbar hette samtidig som settet holder varmen? Da har du funnet det rette settet. Dette er så mye mer enn en joggebukse og zip-genser.  

– Mer funksjon enn kos. Det er ikke slik at settet er ukomfortabelt, men det er ikke den samme myke innsiden som de andre modellene i testen. Det er med andre ord ikke det mykeste du kan kose deg i på en søndag ettermiddag i sofaen.

REEBOK.jpgTest av: Reebok, +

Veiledende pris: 849 samt 599 kroner. 

Spesifikasjoner: Genser med glidelås og mansjetter ved håndleddene. Bukse med stramming i midjen, to sidelommer og mansjetter ved anklene.

Kort oppsummert: 

+ True to size. Jakken har en romslig passform, men både den og buksa er normal i størrelsen, så du behøver ikke bekymre deg for at settet kommer til å sitte dårlig. Kjør på med din vanlige størrelse for optimal passform. 

+ Veldig følsomt. Det litt tynnere materialet på buksa gir en sval og fleksibel følelse. Her kan du rulle deg inn i både ett og to pledd i sofaen uten at du føler deg for påkledd. Jakken er også stretcy, dermed hindrer den ingen armbevegelser når det vanker gitarspilling foran peisen.  

+ Trendy farge. Høstens mest trendy farge er burgunder og denne duse varianten skiller seg ut i testen. Pluss for den fine genseren som faktisk passer enda bedre til en høy jeans eller tights.  

– Ikke så matchy. Det føles ikke ut som at jakken og buksa hører sammen. Buksa er laget i et tynnere materiale som ikke har en like myk innside. Genseren er tykkere, oppleves som finere i stoffet og har en myk innside. Når genseren matches med buksa så stikker den firkantede passformen på genseren ut og føles ikke helt rett i kombinasjon med en joggebukse. 

KARI TRAA.jpgTest av: Kari Traa, +  

Veiledende pris: 539 kroner/del. 

Spesifikasjoner: Genser med mansjetter ved håndleddene og nederst ved kanten. Bukse med stramming i midjen og mansjetter ved anklene. 

Kort oppsummert: 

+ Generøs ben- og armlengde. Har du ofte problemer med at klassiske sett er for korte i både armene og bena? I denne modellen behøver du ikke vurdere å gå opp en størrelse når det kommer til lengden, den passer også for deg med veldig lange ben og armer.  

+ Skreddersydd genser. Til forskjell fra andre modeller i testen sitter faktisk mansjetten nederst på genseren tett på kroppen. Det gir både en flatterende silhuett og et varmende resultat, siden du ikke slipper inn kald luft. 

+ Funksjonelt materiale. Et mykt sett skal gjerne være varmt, deilig og tykt. Derimot er det noen som foretrekker en tynnere variant fordi de ikke vil bli for varme. Da er dette et smart valg. Med et materiale av hovedsakelig polyester er dette et mer funksjonelt sett som ventilerer bort svette, og passer for personer som er mer aktive. 

– For tynt materiale. Siden buksa er veldig stram rundt rumpa og låra, så kan det se ut som at du har på deg en stilongs, som er rett nederst, i stedet for en romlig joggebukse. 

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Heade boots kids
Mote & trender

Best i test: Vinterstøvler og sko til barn

1 dag siden
Asics reflex
Mote & trender

Slik blir du synlig i mørket – alt om løping og reflekser

4 dager siden
Tights med hög midja
Mote & trender

Stor test av tights med høy midje

6 dager siden
reima vinter
Mote & trender

Kle barna riktig i kulda – slik gjør du det

6 dager siden
Eliud Kipchoge
Mote & trender

Her er Nike-skoen som var med på å slå verdensrekorden i maraton

6 dager siden
Hur tvättar jag mitt underställ?
Mote & trender

Hvordan vasker jeg ull- og superundertøy?

14 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Mote & trender

Aldri kalde føtter igjen: Her er de heteste støvlene akkurat nå

14 oct 2019
Heade trail
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko for damer!

13 oct 2019
ENG_HEADER.png
Mote & trender

Vi tester: Varme vinterdresser til barn

13 oct 2019
Svea Boots header
Mote & trender

Test: 3 trendy støvler fra Svea

13 oct 2019
Header_DAM.png
Mote & trender

Test: Sesongens beste tynne dunjakker for damer

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Mote & trender

Tre dunjakker, tre stiler – slik skal du se ut akkurat nå

11 oct 2019
linerjackor herr
Mote & trender

Vi har testet sesongens beste linerjakker for menn

11 oct 2019
Parkas
Mote & trender

Best i test! Sesongens parkaser til ham

10 oct 2019
trailskor herr
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko for menn!

09 oct 2019
The puffer jacket
Mote & trender

Sesongens heteste jakketrend – The puffer jacket (Korean style)

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Mote & trender

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 oct 2019
peak performace chand närbild
Mote & trender

Hurtigguide til dunjakkene fra Peak Performance

08 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18
Mote & trender

Det viktigste når du kjøper en dunjakke

08 oct 2019
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Mote & trender

Jakken alle bør ha

07 oct 2019
Polar Ignite header
Mote & trender

Minitest: Vi har prøvd nyheten Polar Ignite!

04 oct 2019
helium hood herr
Mote & trender

Derfor skal du kjøpe en Helium Hood Jacket fra Peak Performance

02 oct 2019
Header-Parkas.jpg
Mote & trender

Sesongens beste høstjakker og parkas

02 oct 2019
Inomhusskor för damer
Mote & trender

Test: 6 hurtige innendørssko til damer

29 sep 2019
Test inomhusskor
Mote & trender

Test! Våre beste innendørssko til innebandy og håndball

29 sep 2019
löparjackor dam test
Mote & trender

Løpejakkene for kvinner som er best i test

25 sep 2019
Stay in place header
Mote & trender

Velg riktig sports-BH etter kroppsfasongen din

25 sep 2019
Adriana Lima Puma
Mote & trender

Topp 3 heteste treningstrendene akkurat nå

24 sep 2019
Löparjackor test herr
Mote & trender

Løpejakker for menn som er best i test!

24 sep 2019
craft springa i regn
Mote & trender

Slik skal du kle deg når du løper i regn, vind, snø og kulde

24 sep 2019
My shelter
Mote & trender

Test! Så bra er den nye regnjakken My Shelter fra Adidas

20 sep 2019
Hövding 3 lifestyle
Mote & trender

Nye Hövding 3 – sikrere, bedre og mer komfortabel

19 sep 2019
Bergans Of Norway Sjoa byxor jacka
Mote & trender

Dette trenger du når barna skal på høsttur

18 sep 2019
Salomon imagebild
Mote & trender

Alt du bør vite om terrengsko!

17 sep 2019
Reima regnkläder barn
Mote & trender

Regntøy til barn uten giftige stoffer – ja, takk!

16 sep 2019
Asics Gel-Rocket 8
Mote & trender

Test! Asics Gel-Rocket 6 – en vinner innendørs!

10 sep 2019
Puma sneakers skinn
Mote & trender

Slik tar du vare på sneakers i semsket skinn, skinn & stoff

05 sep 2019
Reebok träningstrender
Mote & trender

Moteriktig i sett! Her er sesongens mest trendy treningsklær

05 sep 2019
Fenix 6 Sapphire Garmin
Mote & trender

Minitest: Treningsklokken Garmin Fenix 6 Sapphire

05 sep 2019
more news
Heade boots kids

Best i test: Vinterstøvler og sko til barn

Hold barneføttene tørre og varme denne sesongen med riktige vintersko. Vårt lille testpanel har hoppet, løpt og lekt – her er årets beste vintersko til barn.

1 dag siden
Mote & trender
Asics reflex

Slik blir du synlig i mørket – alt om løping og reflekser

Når du løper om høsten og vinteren er det ikke bare klærne som er viktige. Du må også passe på at du er synlig, og det løser du enkelt med en refleks. Slik gjør du for å løpe trygt i mørket.

4 dager siden
Mote & trender
Tights med hög midja

Stor test av tights med høy midje

Er det noe vi elsker mer enn tights med høy midje? Her er sesongens beste modeller fra blant annet Nike, Casall, Blacc og Röhnisch.

6 dager siden
Mote & trender
reima vinter

Kle barna riktig i kulda – slik gjør du det

Det er ikke alltid like lett å velge yttertøy til de små i henhold til de forskjellige årstidene. Når det begynner å bli kaldt ute, er det viktig å kle barnet på riktig måte for at det skal være morsomt å være ute – uten at kulda ødelegger.

6 dager siden
Mote & trender
Eliud Kipchoge

Her er Nike-skoen som var med på å slå verdensrekorden i maraton

12. oktober gikk Eliud Kipchoge inn i historien. Han ble nemlig den første i verden til å løpe et maraton under to timer – og han gjorde det i løpesko fra Nike.

6 dager siden
Mote & trender
Hur tvättar jag mitt underställ?

Hvordan vasker jeg ull- og superundertøy?

Alle som elsker høsten og vinteren vet at ull- og superundertøy passer like bra i sofaen som i skibakken. Ull- og superundertøy er sesongens deiligste, varmeste og koseligste plagg, men hvordan skal de egentlig vaskes?

14 oct 2019
Mote & trender
timberland 6 inch maxa utelivet shoot

Aldri kalde føtter igjen: Her er de heteste støvlene akkurat nå

Det er på tide å kle deg riktig på føttene hvis du vil unngå å fryse. Her er støvlene du helst vil ha denne sesongen!

14 oct 2019
Mote & trender
Heade trail

Test: Sesongens beste terrengsko for damer!

Sportamore sitt testpanel har prøvd terrengsko fra Nike, Salomon, Asics og Icebug. Her er terrengskoene for deg som ser etter maksimal komfort, stabilitet og feste!

13 oct 2019
Mote & trender
ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme vinterdresser til barn

Det kan være vanskelig å finne den riktige vinterdressen, men ingen grunn til bekymring! Vårt mini-testpanel hjelper deg. Her er vinterdressene som er best i test.

13 oct 2019
Mote & trender
Svea Boots header

Test: 3 trendy støvler fra Svea

Høsten og vinterens heteste trend er støvler fra Svea. Her er tre modeller som gjør deg trendy, varm og komfortabel om vinteren!

13 oct 2019
Mote & trender
Header_DAM.png

Test: Sesongens beste tynne dunjakker for damer

Så fort det blir kaldere ute behøver du bedre og varmere yttertøy for at du skal unngå å fryse. Er det på tide å skaffe en ny linerjakke? Vårt solide testpanel hjelper deg å finne riktig modell.

11 oct 2019
Mote & trender
Reebok dunjacka

Tre dunjakker, tre stiler – slik skal du se ut akkurat nå

En dunjakke er et klassisk ytterplagg som finnes i så og si hvert eneste hjem i de nordiske landene. Selv om detaljene varierer mellom modellene, har de et par ting til felles: de varmer, er fine og er lette å like. Her er tre jakketrender fra Reebok som du ikke vil gå glipp av.

11 oct 2019
Mote & trender
linerjackor herr

Vi har testet sesongens beste linerjakker for menn

En linerjakke er et plagg som passer minst like bra som et mellomlag under en parkas som den gjør alene. Testpanelet til Sportamore har prøvd fire fine modeller i dun og syntet.

11 oct 2019
Mote & trender
Parkas

Best i test! Sesongens parkaser til ham

Kaldere temperaturer krever tykkere ytterplagg. Her er sesongens parkaser til menn som holder deg både fin og varm.

10 oct 2019
Mote & trender
trailskor herr

Test: Sesongens beste terrengsko for menn!

Ta utfordringen og løp i terreng! Her er våre beste terrengsko fra Salomon, Icebug, Nike og Adidas.

09 oct 2019
Mote & trender