NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

TIL HENNE

NIKE.jpgTest av: Nike,  + 

Veiledende pris: 649 samt 549 kroner. 

Spesifikasjoner: Hoodie med justerbar hette og mansjetter ved håndleddene samt nederst. Bukse med snor i midjen og mansjetter ved anklene.  

Kort oppsummert: 

Høy kosefaktor. Innsiden er så myk og deilig at du skulle ønske du hadde sengetøy i det samme materialet. Sammen med den stretchy bomullsblandingen får du en ekstremt høy kosefaktor i denne modellen. Bra jobba, Nike! 

Passer for lange ben. Buksa har en romslig passform med generøs benlengde, noe som gjør deg som er lang litt ekstra glad. Farvel bukser som slutter over anklene! Derimot er armlengden på genseren normal i størrelsen, så det er ikke mange centimeter å gå på der. 

Fin look! Designet er helt klart hvitt og trendy. Det er undervurdert å ha et sett i en lys kulør, og det oppleves som veldig moderne. I kombinasjon med passformen og trykket i sølv og gull, så er dette et sett du vil vise deg i.

– Kort modell. Hvis du bruker genseren separat og matcher den med en høy jeans er tights får den full pott. I kombinasjon med den matchende buksa som oftest sitter en litt under navelen, så etterlates det derimot en glipe mellom genseren og buksa som testpanelet ikke likte. Hvis du derimot er en av dem som gjerne drar buksa opp til navelen, så forsvinner problemet. 

WYTE.jpgTest av: Wyte, +  

Veiledende pris: 399 kroner/del. 

Spesifikasjoner: Jakke med glidelås, to lommer, krage og mansjetter ved håndleddene samt lengst ned ved kanten. Bukse med to lommer, stramming i midjen og mansjetter nederst. 

Kort oppsummert: 

+ Passer de fleste kroppsformer. True to size med en romslig passform i både jakken og buksa. Du får plass til brede hofter, stor byste og store biceps i denne modellen. Den romslige passformen oppleves kanskje ikke som like flatterende på kroppen som andre modeller i denne testen, derimot hylles den generøse ben- og armlengden blant de høye testpersonene. 

Deilig og fleksibel. Innsiden i børstet fleece er ekstremt myk. I kombinasjon med den romslige passformen har du full bevegelsesfrihet i denne modellen, noe som er populært å krype opp i sofaen sammen med en kopp varm sjokolade.   

+ Prisen. Det er den snilleste modellen i testen for lommeboka. Derfor går det selvfølgelig ikke an å argumentere mot at Noelia Jacket og Pant fra Wyte er en budsjettfavoritt.

– Designet. Den røde fargen med hvite linjer føles som hentet fra 90-tallets adidas-hype, og ikke alle i testpanelet liker det. Noen liker den sporty looken mens andre hadde foretrukket en hette for å komme bort fra 90-tallet.  

SVEA.jpgTest av: Svea,  +  

Veiledende pris: 899 samt 699 kroner. 

Spesifikasjoner: Hoodie med justerbar hette, to lommer samt mansjetter nederst ved håndleddene samt nederst ved kanten. Bukse med to lommer, stramming i midjen og mansjetter ved anklene. 

Kort oppsummert:

+ Myk, mykere, mykest! Det er absolutt ingenting å kommentere ved denne modellen når det kommer til innsiden på settet. Mykt og koselig er stikkordene og du kommer til å ville bruke settet hele vinteren.

+ Varmer godt. Vil du ha et sett som virkelig varmer, så er Tone Hood og Sanna Sweat Pants noe for deg. Den børstede innsiden i kombinasjon med det tykkere bomullsmaterialet er en gitt vinner for kalde sjeler. 

+ En tenåringsfavoritt. Designet og den stramme joggebuksa føles som skapt for tenåringer med et ønske om en slim bukse som kan dras opp til navelen. Designet fristet ikke den eldre delen av testpanelet, men gikk hjem hos den yngre generasjonen.

– Passformen. Når du kjøper dette settet kan det være fint å tenke på at buksa har en strammere passform. Den kan sitte ganske tight på. Hvis du ikke foretrekker den slimme looken bør du gå opp en størrelse. Hettegenseren er normal størrelsesmessig, men har en strammere passform. Derimot sitter ikke mansjetten nederst så stramt på kroppen, noe som trekker ned vurderingen ytterligere. 

PEAK PERFORMANCE.jpgTest av: Peak Performance,  + 

Veiledende pris: 1 395 samt 1 095 kroner. 

Spesifikasjoner: Genser med glidelås, to lommer med glidelås og justerbar hette. Bukse med to lommer utstyrt med glidelås samt en baklomme, stramming i midjen og mansjetter ved anklene.  

Kort oppsummert: 

Hvor fint?! Designet får full pott, uansett om du velger den svarte eller grå varianten. Dette settet kan du med fordel bruke til hverdags uten at det virker rart. Trendy og klassisk på én og samme tid! 

Perfekt passform. Jakken har en ettersittende passform uten at det oppleves som for stramt. Den går litt lengre ned bak enn foran, noe man setter pris på. Den høye kragen og justerbare hetta får plusspoeng. Til og med buksa er slim i bena og gir en fin silhuett samt høy komfort. Pluss for de praktiske mansjettene nederst. 

Passer den aktive. Står du på ski og vil ha en joggedress med smarte lommer, ventilerende materiale og justerbar hette samtidig som settet holder varmen? Da har du funnet det rette settet. Dette er så mye mer enn en joggebukse og zip-genser.  

– Mer funksjon enn kos. Det er ikke slik at settet er ukomfortabelt, men det er ikke den samme myke innsiden som de andre modellene i testen. Det er med andre ord ikke det mykeste du kan kose deg i på en søndag ettermiddag i sofaen.

REEBOK.jpgTest av: Reebok, +

Veiledende pris: 849 samt 599 kroner. 

Spesifikasjoner: Genser med glidelås og mansjetter ved håndleddene. Bukse med stramming i midjen, to sidelommer og mansjetter ved anklene.

Kort oppsummert: 

+ True to size. Jakken har en romslig passform, men både den og buksa er normal i størrelsen, så du behøver ikke bekymre deg for at settet kommer til å sitte dårlig. Kjør på med din vanlige størrelse for optimal passform. 

+ Veldig følsomt. Det litt tynnere materialet på buksa gir en sval og fleksibel følelse. Her kan du rulle deg inn i både ett og to pledd i sofaen uten at du føler deg for påkledd. Jakken er også stretcy, dermed hindrer den ingen armbevegelser når det vanker gitarspilling foran peisen.  

+ Trendy farge. Høstens mest trendy farge er burgunder og denne duse varianten skiller seg ut i testen. Pluss for den fine genseren som faktisk passer enda bedre til en høy jeans eller tights.  

– Ikke så matchy. Det føles ikke ut som at jakken og buksa hører sammen. Buksa er laget i et tynnere materiale som ikke har en like myk innside. Genseren er tykkere, oppleves som finere i stoffet og har en myk innside. Når genseren matches med buksa så stikker den firkantede passformen på genseren ut og føles ikke helt rett i kombinasjon med en joggebukse. 

KARI TRAA.jpgTest av: Kari Traa, +  

Veiledende pris: 539 kroner/del. 

Spesifikasjoner: Genser med mansjetter ved håndleddene og nederst ved kanten. Bukse med stramming i midjen og mansjetter ved anklene. 

Kort oppsummert: 

+ Generøs ben- og armlengde. Har du ofte problemer med at klassiske sett er for korte i både armene og bena? I denne modellen behøver du ikke vurdere å gå opp en størrelse når det kommer til lengden, den passer også for deg med veldig lange ben og armer.  

+ Skreddersydd genser. Til forskjell fra andre modeller i testen sitter faktisk mansjetten nederst på genseren tett på kroppen. Det gir både en flatterende silhuett og et varmende resultat, siden du ikke slipper inn kald luft. 

+ Funksjonelt materiale. Et mykt sett skal gjerne være varmt, deilig og tykt. Derimot er det noen som foretrekker en tynnere variant fordi de ikke vil bli for varme. Da er dette et smart valg. Med et materiale av hovedsakelig polyester er dette et mer funksjonelt sett som ventilerer bort svette, og passer for personer som er mer aktive. 

– For tynt materiale. Siden buksa er veldig stram rundt rumpa og låra, så kan det se ut som at du har på deg en stilongs, som er rett nederst, i stedet for en romlig joggebukse. 

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg
Mote & trender

Yes! Nå har vi fått inn Nike Plus size collection

21 timer siden
Puma Jaab XT
Mote & trender

Vi har testet Pumas nye treningssko, Jaab XT

22 timer siden
Saucony.png
Mote & trender

10 grunner til å elske Saucony Kinvara

1 dag siden
Blacc yoga
Mote & trender

Vårlige nyheter fra Blacc yoga

2 dager siden
TommySport
Mote & trender

Hei Tommy Sport!

5 dager siden
Peak Chill Zip Hood Womanpng
Mote & trender

Her er din nye må ha-genser fra Peak Performance!

6 dager siden
Sport-bh Nike Tech Pack
Mote & trender

Sportamores store guide til riktig sports-BH

10 feb 2019
Seamlesstights
Mote & trender

Endelig! Vi tester seamless tights

08 feb 2019
Miniband
Mote & trender

Test: Våre beste miniband

08 feb 2019
Adidas Exhibit Pack
Mote & trender

Guide: Finn de rette fotballskoene fra Adidas

05 feb 2019
svea_sneakers.jpg
Mote & trender

12 røde kjøp til Valentinsdagen

01 feb 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Test! Prisgunstige sports-BH'er fra Blacc

01 feb 2019
Nike Epic React Flyknit2.png
Mote & trender

Alt du vil vite om Nike Epic React Flyknit 2

31 jan 2019
JR BLACKBURN
Mote & trender

Pakkeliste til fjellturen med barna

30 jan 2019
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg
Mote & trender

8 ting du må ha med deg på solferien

30 jan 2019
No_adidas_header.jpg
Mote & trender

Best i test! Så bra er den nye vindjakken fra Adidas

30 jan 2019
NO-Header.jpg
Mote & trender

Vanntette tursko som er best i test

30 jan 2019
Nike TechPack1.png
Mote & trender

Fremtidens treningskolleksjon er her

28 jan 2019
adidas quarterstrike.jpg
Mote & trender

8 must-haves for ham

25 jan 2019
björn borg pants.jpg
Mote & trender

10 nyheter til henne

25 jan 2019
Sequence 01.00_00_16_01.Still002.jpg
Mote & trender

Café x Björn Borg

25 jan 2019
Byks_Karitraa.png
Mote & trender

Vårens sneakersnyheter fra Kari Traa

25 jan 2019
Craft_SS19_Studio_0002_1907305-999000.jpg
Mote & trender

Nyheten Craft Studio Collection er her!

22 jan 2019
Puma XT Fuse
Mote & trender

De beste håndballskoene i 2019

20 jan 2019
NO_HEADER.png
Mote & trender

Vi tester X-fitsko fra Nike

20 jan 2019
UA Hovr
Mote & trender

Løpeskoene du ikke vil gå glipp av i 2019

20 jan 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Mote & trender

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

18 jan 2019
NO-Header.jpg
Mote & trender

Best i test! Vinterens varme parkas

18 jan 2019
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg
Mote & trender

Slik tar du vare på din sports-BH

16 jan 2019
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg
Mote & trender

8 tightsnyheter 2019

15 jan 2019
NO-header.jpg
Mote & trender

Stor test! Treningstights med høy midje

15 jan 2019
Salomon.jpg
Mote & trender

8 sklisikre sko på vinteren

10 jan 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Test: Superundertøy til langrennsløping!

10 jan 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Vi tester Wytes mest populære jakker

07 jan 2019
sweatshirt_nike.jpg
Mote & trender

Et fint nytt treningsår! 9 kupp for ham

04 jan 2019
Adidas_brajpg
Mote & trender

8 nye treningsfavoritter for henne

04 jan 2019
Casall Sculpture 2.0
Mote & trender

Nå har Casalls Sculpture tights blitt squat proof

02 jan 2019
NO-DAM-Header.jpg
Mote & trender

TEST! Våre beste kompresjonstights

28 dec 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Best i test! Sports-BH med mye støtte

28 dec 2018
K2 pjäxor
Mote & trender

Finn de rette damestøvlene fra K2

25 dec 2018
more news
SP19_NW_PlusSize_NA_BRAS_TIGHTS_Look1_0118_03-RGB_FINAL.jpg

Yes! Nå har vi fått inn Nike Plus size collection

Endelig finner du et større utvalg av størrelser fra Nike hos oss på Sportamore. Her er alt du vil vite om Nikes Plus size-kolleksjon.

Mote & trender
Puma Jaab XT

Vi har testet Pumas nye treningssko, Jaab XT

Puma lanserer nå sitt nyeste tilskudd i treningsgarderoben, med bokseringen som inspirasjon. Nyheten Jaab XT er en perfekt kombinasjon av komfort, fleksibilitet og demping.

Mote & trender
Saucony.png

10 grunner til å elske Saucony Kinvara

I anledning 10-års jubileet til Sauconys bestselgende løpesko, Kinvara, gir vi deg 10 grunner til hvorfor denne modellen er så bra.

Mote & trender
Blacc yoga

Vårlige nyheter fra Blacc yoga

Solen har endelig begynt å titte frem og det feirer vi med vårnyheter fra Blacc yoga. Her er plaggene du ikke bør gå glipp av!

Mote & trender
TommySport

Hei Tommy Sport!

Det amerikanske merket Tommy Hilfiger har lansert en sporty kolleksjon, og nå finnes Tommy Sport hos oss på Sportamore.

Mote & trender
Peak Chill Zip Hood Womanpng

Her er din nye må ha-genser fra Peak Performance!

Den er myk, den er varm og den fungerer til alt. Chill Zip Hood fra Peak Performance har alt man ser etter i en bra genser.

Mote & trender
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Adidas Exhibit Pack

Guide: Finn de rette fotballskoene fra Adidas

Det trenger ikke være så vanskelig å kjøpe fotballsko på nettet. Testpanelet vårt guider deg blant Adidas sine signaturmodeller.

Mote & trender
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test! Prisgunstige sports-BH'er fra Blacc

Det er ikke bare smak og behag som styrer hva man går til innkjøp av når det gjelder treningsklær. Man skal også ta hensyn til lommeboken! Her er fem prisgunstige sports-BH'er fra Blacc.

Mote & trender
Nike Epic React Flyknit2.png

Alt du vil vite om Nike Epic React Flyknit 2

Med Nikes mykeste demping noen gang er Epic React Flyknit en skomodell helt utenom det vanlige. Nå har superskoen blitt oppdatert.

Mote & trender
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender