Test_loparskorherr_2020.png

9 løpesko til herre som er best i test 2020

Sesongens løpesko er her! Testpanelet vårt har løpt i modeller som passer til intervaller, løp og lange distanser. Her er årets løpesko til herre som er best i test!

Hvis du er på jakt etter årets beste løpesko til herre, har du kommet helt riktig. Vårt fantastiske testpanel har løpt i sesongens nye løpesko fra merker som Nike, Asics, Hoka One One og Saucony. Sjekk testen nedenfor for å finne et par løpesko som passer deg og ditt løpesteg!

LES MER:

Test av: 

Saucony_Freedom3.png

Freedom 3 fra Saucony er tilgjengelig i følgende farger:

Vekt: 241 gram 
Dropp: 4 mm 
Passer til: Mosjonisten som lander på mellom- eller forfoten i løpesteget sitt. Forholdsvis rolige økter hvor den myke dempingen kommer til sitt rette. 
Fleksibilitet kontra stabilitet: Veldig fleksibel og myk løpesko.
Demping og komfort: Ekstremt komfortabel sko å ha på foten. Her omsluttes foten din godt og behagelig. 

Sammendrag: 

“En fantastisk herlig følelse”, utbryter en av testpersonene etter å ha knytt på seg den nye løpeskoen fra Saucony. Freedom 3 er en lettere og mer fleksibel løpesko enn suksessen, Triumph 17 fra Saucony.

– Den oppleves mer som en hanske enn en sko! Den sitter etter rundt foten, muligens litt tynn i tåboksen, men det er ingenting som merkes under selve løpeturen, sier en testperson. 

Freedom 3 er en ekstremt fleksibel og myk løpesko, som passer perfekt til mosjonisten som lander på mellom- eller forfoten, eventuelt vil forandre løpesteget for å komme bort fra hælisett. Siden skoen har et dropp på 4 millimeter, er det ikke så mye demping under hælen.

– Sålen føles myk og komfortabel, nesten litt svampaktig. Jeg lurer imidlertid på om den virkelig kommer til å kunne fange opp kraften i løpesteget, sier en testperson, som samtidig mener at skoen passer de som lander på mellom- og forfoten. En annen legger til:  

– Personlig kunne jeg tenkt meg litt høyere dropp for å få litt mer driv i steget. Jeg følte meg tidvis litt baktung. Samtidig er Saucony Freedom 3 en venn du kan stole på i lengden, og vi ble bedre og bedre venner jo flere kilometer vi tilbrakte sammen. 

Dette er en nøytral løpesko, men testpersoner som lett pronerer opplever også skoen som stabil nok for rolige økter.

– Jeg kunne gjerne ønsket meg en litt morsommere fargekombinasjon, men smaken er som baken, og dette er en morsom sko som virkelig leverer og gjør jobben! 

Test av: 


Vongo fra New Balance er tilgjengelig i følgende farger:

Vekt: 292 gram 
Dropp: 4 mm
Passer til: Middels til lange distanser for deg som trenger en stabil sko.
Fleksibilitet kontra stabilitet: Dette er en stabil løpesko som passer til deg som pronerer veldig mye.
Demping og komfort: Utrolig dempet mellomsåle som gir et mykt fotisett.

Sammendrag: 

Allerede etter den første runden er det mange testpersoner som konstaterer at skoen sitter som et skudd på foten. Vongo V4 er en godt dempet og komfortabel løpesko til middels og lange distanser.

– Skoen er generelt litt bredere, men av en eller annen grunn har lilletåen min litt dårlig plass. Jeg må nok derfor si at selve tåpartiet er litt mindre hvis du har lange tær, sier en testperson.  

Den største fordelen med denne løpeskoen fra New Balance, er at den både er og ser utrolig dempet ut, i tillegg til at den er stabil.  

– Jeg pronerer ganske mye og synes pronasjonsstøtten virkelig gjør det jeg vil at den skal gjøre. Skoen har en strømpelignende passform som omslutter foten godt og sitter på plass under hele runden.

Selv om den stramme passformen rundt ankelen foretrekkes for å øke stabiliteten, tipser testpersonene deg om å bruke høye sokker. Det er fordi det strikkede materialet føles litt stivt mot huden når du løper.

– Vongo V4 skiller seg litt fra andre mengdetreningssko ved at den bare har et dropp på 4 millimeter. Det fører til at du lettere kan få foten under hoften i løpesteget ditt, konstaterer en testperson fornøyd. 

Kort oppsummert er Vongo V4 perfekt på harde underlag, for deg som trenger støtte i løpesteget. Du som har et perfekt løpesteg, vet nok allerede at en stabil sko ikke er et must og kan kikke på noen av de andre modellene i testen.

– Fin og komfortabel løpesko, jeg liker de ulike versjonene av blått!

Test av: Reebok_FloatrideRunPanthea.png

Floatride Run Panthea er tilgjengelig i følgende farger:

Vekt: 238 gram 
Dropp: 8 mm 
Passer til: Den erfarne løperen, som gjerne løper i lysløyper hvor den litt mindre dempede løpeskoen ikke blir så merkbar. 
Fleksibilitet kontra stabilitet: Hverken spesielt fleksibel eller stabil. Dette er en nøytral løpesko som er på grensen til en lettvektssko.
Demping og komfort: Ekstremt komfortabel sko med middels høy demping i mellomsålen. 

Sammendrag: 

Majoriteten av løpesko fra Reebok retter seg mot løpere med et nøytralt løpesteg og som gjerne har kontroll på hvordan de løper, siden skoene som regel ikke har noen oppbygning i innersålen. Det gjelder også Floatride Run Pathea, hvor du selv må legge i en såle dersom du for eksempel overpronerer eller trenger støtte ved fotbuen. 

– Med en innleggssåle blir skoen helt klart mer stabil, noe som passer meg perfekt. Ellers vil jeg si at løpeskoen retter seg mot de avanserte løperne som ikke krever like mye støtte fra skoene, sier en testperson. 

Ytterligere et tegn på at nettopp denne løpeskoen passer erfarne løpere, er den tynne mellomsålen. Hvis du er vant til å løpe i nøytrale modeller fra Adidas og Hoka One One, kommer du i denne skoen fra Reebok til å merke at du er nærmere bakken. 

– Dempingen er behagelig, men blir litt tynn etter min mening. Hvert fall til mine langdistanseøkter, sier en testperson, mens en annen legger til: 

– Jeg vil si at jeg er en erfaren løper og jeg liker denne modellen siden den ikke har kjempemye demping. På den måten gir den ikke den svampete følelsen, som jeg synes andre sko kan gi.

Designet, som minner om treningsskoen Nano, skiller seg ut i denne testen. Den får imidlertid bare ros fra testpanelet.

– Mange løpesko har en veldig sporty look, noe som får meg til å tenke på en onkel som kjøper en kul sykkel som han deretter bare bruker én gang. Her slipper man å skille seg for mye ut! 

Test av: 

Air Zoom Pegasus 37 er tilgjengelig i følgende farger:

Dropp: 10 mm
Vekt: 255 gram 
Passer til: Alt fra nybegynnere til eliteutøvere, intervaller og distanseøkter.
Fleksibilitet kontra stabilitet: En fleksibel sko som gir god grunnstabilitet, til tross for at den karakteriseres som en nøytral løpesko. 
Demping og komfort: Veldig dempet løpesko som du ikke vil ta av deg – så behagelig er den! 

Sammendrag: 

At Air Zoom Pegasus 37 er en løpesko som er elsket av mange, er det ikke vanskelig å forstå. Den nette passformen kombinert med god demping og komfort, samtidig som den har et fint design, betyr at du kan bruke den samme løpeskoen til både lange distanser, tempoøkter og til hverdags. 

– Dette er en bra løpesko å ha i garderoben. Selv om jeg foretrekker ulike løpesko til ulike økter, er dette en sko som fungerer til det meste, sier en av testpersonene. 

Pegasus 37 er en perfekt blanding av en fleksibel og dempet løpesko med god grunnstabilitet. Den klassifiseres som nøytral, men gir – takket være en oppbygning ved fotbuen – en passe mengde med støtte, selv for deg som pronerer lett.

– Jeg er imponert over at skoen er så dempet, til tross for den lave vekten. Og at den gir god støtte til foten, til tross for at det ikke er en stabil sko. Nike har virkelig klart dette med den seneste versjonen av Pegasus! 

Skoen er true to Nike-size og er normal i bredden. Komforten kjenner man igjen fra tidligere modeller. Skoen omslutter foten på en behagelig måte. 

– Hælkappen er komfortabel, kanskje litt hard og må løpes inn, men sørger for at foten min sitter på plass. Ekstra pluss for den ventilerende overdelen som gjør at jeg kan løpe i Pegasus 37 hele sommeren! 

Hvis du bare skal kjøpe én sko, er Pegasus fra Nike alltid et bra valg!

Test av: 

Asics_Gel-noosaTri.png

Gel-Noosa Tri 12 fra Asics er tilgjengelig i følgende farger:

Vekt: 249 gram 
Dropp: 8 mm
Passer til: Tempoøkter, intervaller og konkurranser.
Fleksibilitet kontra stabilitet: Veldig fleksibel løpesko som passer til alle deler som inngår i et triatlon.
Demping og komfort: Komfortabel sko som har en middels høy demping. 

Sammendrag: 

Du som tidligere har løpt i løpesko fra Asics, vet at mange modeller har den perfekte blandingen av demping og stabilitet. Skoene kan oppleves som litt klumpete hvis du er vant til å løpe i nette modeller, men passer ekstremt bra til lange distanser, spesielt på landeveier. Dette er imidlertid en sko som skiller seg ut i sortimentet til Asics, siden det er en lettvektssko til raske tempoøkter.

– Denne skoen er helt magisk å løpe med, jeg falt med en gang for den, sier en fornøyd testperson.

Skoen er skapt med triatlon i bakhodet, og derfor er den utstyrt med god ventilasjon og hull ved forfoten slik at vann kan transporteres bort på en rask måte slik at du holder deg så tørr som mulig. Skoen har også to ulike snøringer, en såkalt hurtigsnøring samt en vanlig.

– Jeg var litt skeptisk til snøringen og tenkte først at skoen kom til å sitte løst på foten. Jeg ble imidlertid positivt overrasket! Løpeskoen sitter perfekt.

Gel-Noosa Tri 12 er en lett løpesko som passer til løping på landeveier og i lett terreng, hvis du spør testpersonene våre. Dempingen er ikke like høy som i merkets dempede modeller Gel-Kayano og Gel-Nimbus, og krever derfor mer av løperen og løpesteget.

– Mitt tips er å ikke løpe mer enn et halvt maraton i denne skoen, med mindre du har et bra løpesteg. Det er fordi knær og føtter lett kan skades. Til middels lange distanser, tempoøkter og intervaller er den imidlertid perfekt! 

Test av: ,

Adidas_SL20.png

SL20 fra Adidas er tilgjengelig i følgende farger:

Vekt: 230 gram
Dropp: 10 mm
Passer til: Intervaller og korte distanser med høyt tempo.
Fleksibilitet kontra stabilitet: En fleksibel sko som passer til et nøytralt løpesteg.
Demping og komfort: Komfortabel sko som er designet med litt mindre demping enn andre Adidas-modeller, slik at du føler deg rask og kvikk når du løper intervaller. 

Sammendrag:

En lett og rask modell til korte distanser. Nyheten SL20 fra Adidas er designet for de raske løperne som vil sette personlig rekord under konkurransen. Skoen er rettet mot alle med et nøytralt løpesteg, men ekspertene på Adidas anbefaler den først og fremst til deg som lander på mellomfoten.

– Vekten er det første jeg tenker på når jeg løper i SL20. Denne løpeskoen er superlett og sitter komfortabelt på foten, sier en tester.

En ny funksjon i SL20 er at mellomsålen ikke har den klassiske Boost-dempingen til Adidas, men heller nyheten Lightstike, som gir en energisk og pigg følelse når du løper. Hvis du sammenligner den med Ultraboost 20, får du ikke en like myk følelse i nedslaget. Det er derfor denne skoen passer best til korte og raske treningsøkter. 

– Du får mye løpeglede for pengene, sier en testperson, og en annen tilføyer:

– Selv om skoen ikke har den klassiske Boost-dempingen og har relativt lite demping sammenlignet med andre modeller, synes jeg løpingen blir myk og behagelig. Jeg føler meg levende og rask i bena.

Hva er da hovedfordelen med skoen? Jo, dempingen, som vi allerede har snakket om. Den er kompakt og gir en lett og deilig løpsopplevelse. Torsion-systemet i mellomfoten er det som sørger for at du får push fremover i løpesteget, samtidig som den reduserer uønsket bevegelse. Sammen med en ettersittende passform, får du behagelig støtte for foten.

– Nettingen i overdelen ventilerer godt og sørger for at du kan løpe i skoen hele sommersesongen. Adidas fortsetter også samarbeidet med Continental for å lage en yttersåle som griper tak i tettpakket underlag, men også våt asfalt, sier en testperson, mens en annen legger til: 

– Når det gjelder designet er den, etter min mening, ikke like fin som Ultraboost. Det som imidlertid er bra, er grepet. I urbane omgivelser, hvor det er litt vanligere med start og stopp samt litt flere sideforflytninger, er den helt perfekt.

Test av: ,

Adidas_AdizeroBoston .png

Adizero Boston 8 fra Adidas er tilgjengelig i følgende farger:

Vekt: 238 g
Dropp: 10 mm
Passer til: Alt fra korte til lange distanser, konkurranse, tempoveksling og rolige økter.
Fleksibilitet kontra stabilitet: En fleksibel skomodell som passer blant annet til intervalltrening. Det er en lett sko som oppfattes som nett og smidig, i stedet for bred og stabil. Likevel bidrar den tynne mellomsålen til bakkekontakt, og du trenger derfor ikke å bekymre deg for å tråkke feil mens du løper.
Demping og komfort: Boost-dempingen er litt mer kompakt og stum enn det du får av f.eks Ultraboost, men den er fortsatt god.

Sammendrag:

Skal du løpe en mil? Velg Boston 8. Skal du løpe intervaller? Boston 8 gjør jobben. Skal du løpe et halvt maraton og vil få best mulig tid? Ja, helt riktig, Boston 8 er også perfekt til det.

Adidas Adizera Boston 8 er inkludert i Adidas Adizero-serien med lettvektssko. Skoen har selvfølgelig den populære Boost-sålen fra Adidas, men er skapt for et helt annet formål enn populære Ultraboost. Mens Ultraboost er en komfortabel drøm med demping i fokus, har Boston 8 blitt skapt for å gi deg en fantastisk løpeopplevelse uavhengig av distanse og tempo.

– Mellomsålen følger formen på foten og er veldig tynn sammenlignet med andre løpesko jeg har løpt med. Den får deg til å føle underlaget og komme nærme bakken. Samtidig er skoen overraskende myk og har mye demping til at mellomsålen er så tynn, sier en testperson. 

Dempingen er konsekvent og spenstigheten i frasparket holder lenge. Boost-dempingen bidrar til en energi som gir deg fart fremover og kraft i hvert eneste løpesteg.

– Jeg vil slå et slag for at skoen oppleves på samme måte, økt etter økt. Jeg har tidligere vært borti demping som har blitt dårligere med tiden, men det er ingenting jeg merket her.  

Sammenlignet med Ultraboost, er denne løpeskoen en smule liten i størrelsen. Derfor kan det være lurt å gå opp 1/3 i denne modellen for å være sikker på at du ikke bestiller for små løpesko. Passformen er ettersittende og skoen har normal bredde.

La deg ikke lure av overdelen, den er mer ventilert enn den ser ut til. Du kan med fordel løpe i denne skoen mil etter mil, uten å føle deg for varm.

Test av: ,  

Nike_JoyrideRunDual.png

Joyrun Dual Run fra Nike er tilgjengelig i følgende farger:

Vekt: 290 g
Dropp: 11 mm
Passer til: Lange og rolige distanser der komfort og et mykt nedslag er målet.  
Fleksibilitet kontra stabilitet: Nike klassifiserer denne skoen som stabil. Testpanelet vårt er ikke så sjenerøse, men mener den ligger et sted mellom en nøytral og stabil løpesko. Den er derimot helt klart tilstrekkelig stabil for overbevegelige ledd.
Demping og komfort: En komfortabel drøm som er skånsom for deg som har problemer med kne- hofte- eller fotledd. Virkelig behagelige løpesko til lange distanser. 

Sammendrag:

Joyride Dual Run er en ny løpesko i Joyride-serien fra Nike. Joyride Run Flyknit var først ut og ble lansert som raske løpesko som passer til korte økter. Du som fikk mersmak av den gode dempingen i Joyride-skoen, men heller foretrekker lange distanser, får nå en gladnyhet. Joyride Dual Run er som skapt for de virkelig lange øktene! 

– Det føles virkelig som om jeg løper på små skyer, takket være de små skumkulene i sålen som former seg etter foten, sier en testperson.

Det er nettopp mellomsålen og dempingen som er unik for Joyride. Nike har, i stedet for å lage en hel såle i for eksempel React-skum, laget små kuler som kan bevege seg inne i sålen. Det gjør at dempingen tilpasser seg etter foten og nedslaget ditt.

I motsetning til andre Joyride-modeller, har denne skoen bare to rom med dempende kuler. Det betyr at forfoten har en "vanlig" mellomsåle. På den måten har Nike fjernet problemet med at kulene glir under foten, noe som hadde en tendens til å skje for løpere som brukte den forrige versjonen, samt at skoen har blitt mer stabil.  

– Enten du lander på mellomfoten eller hælen, får du et mykt nedslag. Tærne synker imidlertid ikke like mye ved frasparket som de gjorde i den forrige Joyride-modellen.

Størrelsen er true to Nike, men mindre enn merker som Adidas og Saucony. Passformen er normal til litt slank, og ventilasjonen er kjempebra takket være alle ventilasjonshullene i overdelen.

– Jeg liker at denne løpeskoen har en hank på hælen som gjør det lettere å ta på seg skoen.

Test av: ,  

Asics_Nimbus22.png

Tilgjengelig i følgende farger: 

Vekt: 306 g
Dropp: 10 mm
Passer til: Det er når du løper på landeveien, og fremfor alt lange distanser, at Nimbus 22 hører hjemme. 
Fleksibilitet kontra stabilitet: Gratulerer Asics, dere har laget en modell som er stabil, uten at den klassifiseres som stabil, og som likevel er fleksibel nok til at man ikke kan klage på at skoen føles for stiv. Bra, bra, bra!  
Demping og komfort: Kan det bli bedre enn dette? Tvilsomt! Dempingen og komforten er helt topp. Testpanelet må grave lenge for å finne noe negativt. Det eneste de ønsker å påpeke er at overdelen kan oppleves som litt for varm. 

Sammendrag:

Gullstjernen til sesongens beste løpesko for landeveisløping går (igjen) til Asics Gel-Nimbus 22. At de har klart å lage en modell som er så behagelig og dempet, samtidig som den støtter trøtte føtter når du passerer milen, høres for godt ut til å være sant. Det får du imidlertid i denne løpeskoen fra Asics! La oss prøve å forklare hvorfor skoen er så bra.

Mellomsålen gir god demping og høy respons i frasparket. Skoen sørger derfor for at du alltid er på vei fremover og pusher deg selv de siste kilometerne av et maraton. Den er utstyrt med forsterkninger ved hælen, og sidene på skoen støtter opp føttene samtidig som skoen oppleves som fleksibel i løpesteget.

– Det er en veldig behagelig løpesko som passer perfekt til landeveisløping, sier en testperson, mens en annen tilføyer:  

– Du som er vant til å løpe i lettvektssko, legger raskt merke til at Numbus 22 har en trygg og omsluttende polstring med forsterkninger ved hælen. Foten føles både stabil og beskyttet, og jeg føler at den er ekstremt skånsom mot føttene, sier en testperson.

Med tanke på at skoen har god demping og er stabil, selv om Asics selv klassifiserer den som nøytral, veier den mer enn andre modeller i testen (omtrent 30 gram mer red.anm.) og er ikke den skoen du velger når du skal løpe intervaller. Hvis du imidlertid er en erfaren løper, vet du også at du bør ha flere par sko som du kan variere mellom. For du løper vel ikke lange distanser i de samme skoene som du konkurrerer med?  

– Designet splitter panelet, men med sin retro-inspirerte fargepalett, tror jeg dette blir en kjempepopulær skomodell for alle Asics-entusiaster der ute.

Prisen er i tråd med andre løpesko fra Asics, og for den summen mener testpanelet at du vil få en bra modell for pengene, som vil holde mil etter mil. 

SHOP HER:  

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Test av tights
Mote & trender

Stor test av treningstights

1 dag siden
Shorts
Mote & trender

Test: Svarte treningsshorts til herre

1 dag siden
Nike Air Zoom SuperRep
Mote & trender

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

3 dager siden
Test ryggsäck barn.png
Mote & trender

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

6 dager siden
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

06 aug 2020
Nike löparskor test
Mote & trender

Løpeskoene fra Nike som er best i test

05 aug 2020
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

03 aug 2020
Header Nike-favoriter HERR.jpg
Mote & trender

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

03 aug 2020
Nike träningskläder
Mote & trender

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

02 aug 2020
Reebok Nano X
Mote & trender

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

31 jul 2020
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

29 jul 2020
Test Birkenstock
Mote & trender

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

28 jul 2020
Skolstart Hummel
Mote & trender

Sjekkliste før skolestart

27 jul 2020
Clifton 7
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

27 jul 2020
Test Better Bodies tights
Mote & trender

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

27 jul 2020
Asics Gel-Kayano 27
Mote & trender

Test! Så bra er Asics Gel-Kayano 27

27 jul 2020
Nike barnsko
Mote & trender

Must-have skoen til skolestart: Nike Revolution 5 Flyease

26 jul 2020
Hoka One One Clifotn
Mote & trender

Endelig! Her er Hoka One One Clifton 7

22 jul 2020
Axion tennis
Mote & trender

Axions nye kolleksjon for tennis og padel

20 jul 2020
didrikson kids
Mote & trender

Alt du trenger til barnehagestart

14 jul 2020
adidas
Mote & trender

Guide: Finn riktige løpesko fra Adidas

13 jul 2020
Test löparskor dam
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene til dame i 2020

12 jul 2020
Test_loparskorherr_2020.png
Mote & trender

9 løpesko til herre som er best i test 2020

10 jul 2020
Saucony Triumph 18
Mote & trender

Derfor bør du løpe i den nye Saucony Triumph 18

08 jul 2020
jenny freed
Mote & trender

Eksperten tipser: Husk dette når du kjøper en ny sports-BH

07 jul 2020
Asics GEL-Kayano 27
Mote & trender

Den beste pronasjonsskoen fra Asics: Nyheten GEL-Kayano 27

02 jul 2020
Free metcon 3 header
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Free Metcon 3

01 jul 2020
Test adidas löparsko supernova
Mote & trender

Test: Adidas Supernova til dame og herre

26 jun 2020
charlotte och pär header
Mote & trender

Test: De topp 3 beste løpeskoene fra Asics

23 jun 2020
Adidas supernova header
Mote & trender

Adidas Supernova: prisverdig løpesko av god kvalitet

22 jun 2020
sandaler header
Mote & trender

Test: Trendy sandaler til dame 2020

18 jun 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Trendy sandaler til herre som er best i test

18 jun 2020
Test bikini
Mote & trender

Test: Finn riktig bikini til kroppstypen din

15 jun 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Løpesko på SALG – med toppscore!

14 jun 2020
Sommarrea herr
Mote & trender

Til ham: Gjør et kupp på klær, sko og utstyr på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea dam
Mote & trender

Til henne: Gjør et kupp på klær og sko på sommersalget vårt

14 jun 2020
Sommarrea barn
Mote & trender

De beste kuppene til barn på sommersalget vårt

14 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Kan jeg vaske sandalene mine i vaskemaskinen?

10 jun 2020
Birkenstock
Mote & trender

Sesongens sandaltrender fra Birkenstock

10 jun 2020
daddräkt simning
Mote & trender

Test: Badedrakter til konkurransesvømming og trening

09 jun 2020
more news
Test av tights

Stor test av treningstights

Høy midje, med mønster eller klassisk svart? Testpanelet vårt har testet treningstights til henne fra Adidas, Nike, Better Bodies, Blacc og Kari Traa.

1 dag siden
Mote & trender
Shorts

Test: Svarte treningsshorts til herre

Testpanelet vårt har prøvd shorts fra blant annet Nike, Adidas og Under Armour. Her er treningsshortsen til herre som er best i test.

1 dag siden
Mote & trender
Nike Air Zoom SuperRep

Finn riktig treningssko fra Nike SuperRep

Air Zoom SuperRep, SuperRep Go og SuperRep Cycle – vi undersøker forskjellen mellom de tre treningsskoene fra Nike!

3 dager siden
Mote & trender
Test ryggsäck barn.png

Best i test: Ryggsekk til barn 2020

Det kan være lettere sagt enn gjort å finne riktig ryggsekk til barnet ditt. La minipanelet vårt hjelpe deg. De har testet noen av sesongens nyeste barnesekker!

6 dager siden
Mote & trender
Header.jpg

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

Det er viktig å velge en bra sykkelhjelm. I denne testen har vi prøvd flere modellers justerbarhet, komfort, ventilasjon og design.

06 aug 2020
Mote & trender
Nike löparskor test

Løpeskoene fra Nike som er best i test

Tre løpesko som alle har fått toppscore fra det dedikerte løpepanelet – her er de beste løpeskoene fra Nike!

05 aug 2020
Mote & trender
Fa20_Kids_Bras_Reversible_Swoosh_Action.jpg

14 must-haves til skolestart

Sommerferien går mot slutten og et nytt semester er rett rundt hjørnet. Pass på at barnet er klar til skolestart. Her er favorittene våre akkurat nå.

03 aug 2020
Mote & trender
Header Nike-favoriter HERR.jpg

Test! De beste klærne og skoene fra Nike til herre

Treningsklær og sko fra Nike er veldig populære takket være det store utvalget, det stilige designet og den gode kvaliteten. Vi lot vårt mannlige testpanel trene i treningsbukser, sko og andre treningsklær fra Nike. Her er resultatet!

03 aug 2020
Mote & trender
Nike träningskläder

Best i test! Favoritter fra Nike til henne

De beste treningsskoene, tightsen som får toppscore og løpetoppen som sitter som en drøm! Her er det beste fra Nike – ifølge vårt kvinnelige testpanel!

02 aug 2020
Mote & trender
Reebok Nano X

Nå er Reebok Nano X her i nye farger

Den tiende versjonen av Reeboks mest populære treningssko Nano beskrives som den beste hittil. Nå er Nano X her i nye farger!

31 jul 2020
Mote & trender
Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

29 jul 2020
Mote & trender
Test Birkenstock

Hvilke sandaler fra Birkenstock er best i test?

Det er på høy tid å teste favorittsandalene fra Birkenstock. Testpanelet vårt har prøvd de tre mest populære Arizona-modellene – her er sandalen som er best i test!

28 jul 2020
Mote & trender
Skolstart Hummel

Sjekkliste før skolestart

Sommerferien går mot slutten og skolestart nærmer seg med stormskritt. Her er listen over alt barna trenger i garderoben, i tillegg til vanlige klær og sko, før det nye skoleåret starter. Skriv ut og kryss av.

27 jul 2020
Mote & trender
Clifton 7

Test: Så bra er nyheten Clifton 7 fra Hoka One One

"For en sprett", utbryter en testperson. Nyheten Clifton 7 fra Hoka One One blir fort en favoritt blant både mannlige og kvinnelige løpere. Les testen, så forstår du hvorfor!

27 jul 2020
Mote & trender
Test Better Bodies tights

3 treningstights fra Better Bodies som er best i test

En treningstights skal følge kroppen, være komfortabel på og fremfor alt være squatvennlig. Vi setter sesongens favoritter fra Better Bodies på prøve.

27 jul 2020
Mote & trender