HEADER_M.jpg

9 løpesko for menn som er best i test 2020

Sesongens løpesko er her! Testpanelet vårt har løpt i modeller egner for intervaller, løp og lange distanser. Her er årets løpesko for menn som er best i test!

Hvis du er på jakt etter årets beste løpesko for menn, har du kommet helt riktig. Vårt fantastiske testpanel har sprunget inn sesongens nye løpesko fra merker som Nike, Asics, Hoka One One og Saucony. Sjekk testen nedenfor for å finne et par løpesko som passer deg og ditt løpesteg!

LES MER:

Test av: ,

ADI_SL20 ÔÇô 1.jpg SL20 fra Adidas er tilgjengelig i følgende farger:

Vekt: 230 gram
Dropp: 10 mm
Passer til: Intervaller og korte distanser med høyt tempo.
Fleksibilitet kontra stabilitet: En fleksibel sko som passer til et nøytralt løpesteg.
Demping og komfort: Komfortabel sko som er designet med litt mindre demping enn andre Adidas-modeller, slik at du føler deg rask og kvikk under intervalltreningen.

Sammendrag:

En lett og rask modell til korte distanser. Nyheten SL20 fra Adidas er designet for de raske løperne som vil sette personlig rekord under konkurransen. Skoen er rettet mot alle med et nøytralt løpesteg, men ekspertene til Adidas anbefaler den først og fremst til deg som lander på mellomfoten.

– Vekten er det første jeg tenker på når jeg løper i SL20. Denne løpeskoen er superlett og sitter komfortabelt på foten, sier en tester.

En ny funksjon i SL20 er at mellomsålen ikke har den klassiske Boost-dempingen til Adidas, men heller nyheten Lightstike, som gir en energisk og pigg følelse når du løper. Hvis du sammenligner den med Ultraboost 20, får du ikke en like myk følelse i nedslaget. Det er derfor denne skoen passer best til kortere og raskere treningsøkter. 

– Du får mye løpeglede for pengene, sier en testperson, og en annen tilføyer:

– Selv om skoen ikke har den klassiske Boost-dempingen og har relativt lite demping sammenlignet med andre modeller, synes jeg løpingen blir myk og behagelig. Jeg føler meg levende og rask i bena.

Hva er da hovedfordelen med skoen? Jo, dempingen, som vi allerede har snakket om. Den er kompakt og gir en lett og deilig løpsopplevelse. Torsion-systemet i mellomfoten er det som sørger for at du får push fremover i løpesteget, samtidig som den reduserer uønsket bevegelse. Sammen med en ettersittende passform får du behagelig støtte for foten.

– Nettingen i overdelen ventilerer godt og sørger for at du kan løpe i skoen hele sommersesongen. Adidas fortsetter også samarbeidet med Continental for å lage en yttersåle som griper tak i tettpakket underlag, men også våt asfalt, sier en testperson, mens en annen legger til: 

– Når det gjelder designet er den, etter min mening, ikke like fin som Ultraboost. Det som derimot er bra, er grepet. I urbane omgivelser, hvor det er litt vanligere med start og stopp og litt flere sideforflytninger, er den helt perfekt.

Test av: ,

HOKA_CLIFTON6 – 1.jpgClifton 6 fra Hoka One One er tilgjengelig i følgende farger:

Vekt: 266 g
Dropp: 5 mm
Passer til: Lange distanser på hardt underlag som asfalt.
Fleksibilitet kontra stabilitet: Skoen gir deg den beskyttelsen du trenger ved landeveisløping. Hvis du imidlertid går av veien, vil du oppleve at den tykke sålen ikke gir ønsket stabilitet.
Demping og komfort: Hoka One One er kjent for sin tykke mellomsåle og gode demping, og det her er intet unntak. Du lander skånsomt hver gang. 

Sammendrag:

Hvem kan stoppe deg når du bare ruller fremover? I Hoka One Ones siste versjon av Clifton, er det akkurat det du gjør. Yttersålen er formet på en slik måte at du får et rullende løpesteg. Det at skoen er smalere enn andre løpesko fra Hoka One One og oppleves som nedtonet i forhold til for eksempel Bondi, gjør at Clifton 6 får høy score fra testpanelet.

– Clifton 6 oppleves som mye smidigere enn Bondi 5, nesten på grensen til for smal, sier en av testpersonene, og en annen legger til:  

– Jeg liker overdelen, det er den hittil beste oppdateringen av Clifton. Den omslutter foten på en behagelig måte, samtidig som den ventilerer og gir ekstra støtte når det trengs.  

Clifton 6 er designet for lange distanser på asfalt med sin myke EVA-demping. Men du trenger ikke bekymre deg for at den er såpass myk at den stjeler energi. La denne løpeskoen få deg til å fly fremover der den passer best –nemlig på landeveien. 

– Leter du etter løpesko for middels lange og lange distanser på hardt underlag? Har du opplevd at eldre modeller fra Hoka har vært for lite smidige, samtidig som du likte dempingen og følelsen? Da kan du stoppe jakten, for da er dette skoen for deg!

Clifton 6 gir fortsatt Hoka One Ones klassiske "wow"-effekt når det kommer til design. Mange mener at skoen ser klumpete ut, men endrer fort mening så fort de prøver den.  

– Før jeg prøvde Clifton 6 dømte jeg skoen. Etter noen runder trakk jeg alt tilbake. Dempingen, som minner om Asics gel-demping, er helt utmerket. Nærmere å fly fremover kommer du ikke, sier en positivt overrasket testperson. 

Test av: ,

NIKE_ZOOM 1.jpg Zoom Fly 3 fra Nike er tilgjengelig i følgende farger:

Vekt: 274 g
Dropp: 11 mm
Passer til: Langdistanseløp på hardt underlag.
Fleksibilitet kontra stabilitet: Mer fleksibel enn stabil. Denne løpeskoen er rettet mot deg med et nøytralt løpesteg som ikke krever mye støtte, men som allerede har et vanlig løpesteg.
Demping og komfort: React-skummet i mellomsålen gir deg den perfekte blandingen av demping og energi.

Sammendrag:

Med denne løpeskoen sier Nike farvel til en overdel i Flyknit og ønsker fremtiden velkommen i form av en overdel i Vaporwave. Den nesten gjennomsiktige overdelen føles nyskapende og gir et utseende som skiller seg ut i løpesporet.

– Førsteinntrykk er at Zoom Fly 3 er behagelig og lett. Løpeskoen er litt bredere i modellen enn Zoom Fly 2 og sammenlignet med andre Nike-sko, sier en tester.

Det som kjennetegner denne modellen er at den er utstyrt med en karbonfiberplate, som i teorien skal gi løperen kraft og energi. Dette er noe testpanelet har merket, sammenlignet med andre løpesko, og spår at det vil bli en kommende trend med karbonfiberplater i løpesko.

– Det er først etter noen kilometer at skoen virkelig briljerer. Så hvis du skal løpe korte treningsøkter, vil du ikke kunne benytte deg fullt av fordelene ved Zoom Fly 3.

Passformen er litt bredere enn hva andre løpesko fra Nike anslås å være. Det er noe testpanelet hyller, da nette lettvektssko fra Nike ofte oppleves som litt trange. Den er normal i størrelsen, så kjør på med din vanlige Nike-størrelse.

For å gi en kort oppsummering, kan man si at Nike Zoom Fly 3 er en konkurransesko for deg som løper lange distanser, fra en mil og oppover. Den passer best for deg som verdsetter mye demping og komfort, men ikke trenger like mye støtte for foten. Et gitt valg for den erfarne løperen.  

Test av: , SAUCONY_HURRICANE – 1.jpg

Hurricane 22 fra Saucony er tilgjengelig i følgende farger:
Vekt: 335 g
Dropp: 8 mm
Passer til: Lange runder og avslappende restitusjonsøkter.
Fleksibilitet kontra stabilitet: Denne skoen er både fleksibel og stabil. Passer for deg som pronerer.
Demping og komfort: WOW! Leter du etter en skikkelig behagelig skomodell som omslutter foten på en myk og behagelig måte? Da er dette den perfekte modellen. 

Sammendrag:

Testpanelet mener at dette er en sko som er myk og behagelig, men som samtidig gir veldig god støtte. Den oppleves som litt stor i størrelsen. Hvis du står mellom to størrelser, kan du ta den minste.

– Skoen virker perfekt på, allerede fra første øyeblikk. I hælen sitter den fast med et mykt materiale som lar foten hvile på en behagelig måte i skoen. Skoen er dermed helt perfekt for deg som trenger litt hjelp til å veie opp pronasjon, spesielt ved hælen, sier en person i testpanelet.

Ved mellomfoten sitter skoen etter, som om foten klemmes fra alle retninger. Det igjen betyr at den passer til mange forskjellige føtter. Passformen er mye bedre sammenlignet med den forrige versjonen, og det føles som om hele foten er pakket inn i et deilig materiale. Dette, i kombinasjon med den myke følelsen, gjør skoen perfekt til lange distanser og på hardt underlag.

– Du får en spretten følelse i steget. Dempingen fra sålen fungerer ekstremt bra. Jeg er ganske følsom overfor løping på asfalt, slik at dempingen opplevde jeg med en gang som positiv. Kan absolutt anbefale denne skoen på hardt underlag, sier en av testpersonene.

Sammenlignet med forgjengeren, er den siste oppdateringen enda mykere, mer fleksibel, mer komfortabel og passer bedre på foten. (Ifølge Saucony selv skyldes dette at den nye sålen er dobbelt så fleksibel, 28 prosent lettere og 5 prosent mer støtdempende enn det forrige EVERRUN-materialet. Det nye heter PWRRUN +, hvis du er nysgjerrig.)

– Det er vanskelig å finne noen ulemper med skoen, men den tiltrekker seg ganske mye vann, så den passer ikke like bra under regnfulle dager. Den ventilerer heller ikke så mye, så den kan være litt for varm midt på sommeren. Ellers er den veldig bra og ikke så tung som man får inntrykk av ved å se på bildene, sier en testperson, som får støtte av en annen:

– Maksimal komfort, perfekt når du vil ha det så behagelig som mulig når du løper, samtidig som det er skånsomt for leddene. Passformen og dempingen er ekstremt høy, fungerer veldig bra og pronasjonsstøtten hjelper meg som pronerer.

Test av: ,

NEWBALANCE_FRESHFOAM.jpg Tilgjengelig i følgende farge:

Vekt: 286 g
Dropp: 8 mm
Passer til: Middels lange til lange distanser, i et rolig tempo. Passer til hardt underlag, slik som asfalt og lette stier.
Fleksibilitet kontra stabilitet: Nøytral sko til deg med en normal fotbue.
Demping og komfort: Fantastisk demping som gjør at du lander mykt med foten og gir deg et press fremover.

Sammendrag:

Du som har løpt i New Balance 1080-sko før vil bli positivt overrasket over deres siste versjon, 1080 v10. Mens de forrige versjonene av løpeskoen har blitt ansett som godkjente, har de ofte blitt opplevd som klumpete og stive. Det er ikke tilfellet med den nye 1080 v10, som går rett til værs blant sesongens toppsko. Wow, for en oppdatering! 

– Man snakker ofte om Adidas Boost-dempingen som et toppeksemplar på hvordan en dempet sko skal oppleves. Med den nye løpeskoen når New Balance definitivt opp til det nivået. Dempingen er noe utenom det vanlige og føles bare helt perfekt, sier en fornøyd testperson.

Hvis du ser på skoen vil du se at New Balance har jobbet mye med hælgrepet. Mange av testerne føler seg sikre på at skoen holder et så tett grep om hælen at foten ikke kan bevege seg i skoen. Når det er sagt, kan du fremdeles ta ut ankelbevegelsene. Og, som du ser på bildet, er toppen av hælkappen vinklet vekk fra hælen. På den måten får du ikke et hardt trykk der. Alt for at du skal kunne fokusere på løpeturen. 

– Jeg liker veldig godt disse løpeskoene, og det gjorde jeg fra aller første stund! På meg, som har en nøytral fotbue og løpesteg, sitter modellen perfekt. Den har en normal bredde og er true to size, sier en testperson. 

Dette er nøyaktig hvordan mengdetreningssko skal oppleves. Mykt og skånsomt. 1080v10 er en drøm for slitne føtter og en modell som du helst bør velge til restitusjonsøkten.

Test av: ,

ADI_BOSTON.jpg Adizero Boston 8 fra Adidas er tilgjengelig i følgende farger:

Vekt: 238 g
Dropp: 10 mm
Passer til: Alt fra korte til lange distanser, konkurranse, tempoveksling og rolige økter.
Fleksibilitet kontra stabilitet: En fleksibel skomodell som passer blant annet til intervalltrening. Det er en lett sko som oppfattes som nett og smidig i stedet for bred og stabil. Likevel bidrar den tynne mellomsålen til bakkekontakt, og du trenger derfor ikke å bekymre deg for å tråkke feil mens du løper.
Demping og komfort: Boost-dempingen er litt mer kompakt og stum enn det du får av f.eks Ultraboost, men den er fortsatt god.

Sammendrag:

Skal du løpe en mil? Velg Boston 8. Skal du løpe intervaller? Boston 8 gjør jobben. Skal du løpe et halvt maraton og vil få best mulig tid? Ja, helt riktig, Boston 8 er også perfekt til det.

Adidas Adizera Boston 8 er inkludert i Adidas Adizero-serien med lettvektssko. Skoene har selvfølgelig den populære Boost-sålen fra Adidas, men er skapt for et helt annet formål enn populære Ultraboost. Mens Ultraboost er en komfortabel drøm med demping i fokus, har Boston 8 blitt skapt for å gi deg en fantastisk løpeopplevelse uavhengig av distanse og tempo.

– Mellomsålen følger formen på foten og er veldig tynn sammenlignet med andre løpesko jeg har løpt i. Den får deg til å føle underlaget og komme nærme bakken. Samtidig er skoen overraskende myk og har mye demping til at mellomsålen er så tynn, sier en testperson. 

Dempingen er konsekvent og spenstigheten i frasparket holder lenge. Boost-dempingen bidrar til en energi som gir deg fart fremover og kraft i hvert eneste løpesteg.

– Jeg vil slå et slag for at skoen oppleves på samme måte, økt etter økt. Jeg har tidligere vært borti demping som har blitt dårligere med tiden, men det er ingenting jeg merker her.  

Sammenlignet med Ultraboost er denne løpeskoen en smule liten i størrelsen. Derfor kan det være lurt å gå opp 1/3 i denne modellen for å være sikker på at du ikke bestiller for små løpesko. Passformen er ettersittende og skoen har normal bredde.

La deg ikke lure av overdelen, den er mer ventilert enn den ser ut til. Du kan med fordel løpe i denne skoen mil etter mil, uten å føle deg for varm.

Test av: ,  

UA_HOVR – 1.jpgHOVR Sonic 3 fra Under Arbor er tilgjengelig i følgende farger:

Vekt: 277 g
Dropp: 8 mm
Passer til: Middels lange distanser på hardt underlag, både asfalt og stier. Grepet fungerer til og med på snøfylte stier.
Fleksibilitet kontra stabilitet: Denne løpeskoen er mer stabil og stum enn den er fleksibel. Den passer derfor til et nøytralt løpesteg som ønsker støtte for foten.
Demping og komfort: En komfortabel sko med solid demping for deg som ikke liker å løpe i sko hvor foten har en tendens til å synker ned i mellomsålen.

Sammendrag:

All energien du bruker får du tilbake i frasparket. Det er det Hovr Sonic 3s mellomsåle bidrar med, takket være sitt egne skum UA Hove, som har to hovedfunksjoner. Sålen skal delvis holde samme form den første runden som etter X antall mil, og delvis gi en responsiv følelse i frasparket. 

– I motsetning til andre løpesko med myk demping, merker du at denne modellen er betydelig stummere. Den føles snarere hard enn myk, spesielt når du løper på asfalt, sier en testperson, mens en annen legger til:

– Jeg er enig, den stumme dempingen er pålitelig og jeg liker det. Jeg har aldri likt å løpe i for myke sko!

Hovr Sonic 3 er derfor rettet mot deg som foretrekker en stummere følelse i løpesteget og ikke har noen skader som krever et kjempemykt nedslag. Når det gjelder passformen, så får du et godt grep rundt hælen, men skoen er litt bredere foran. Dette er løpeskoen for deg med brede føtter. 

– Sonic 3 er ganske lett og sitter både godt og komfortabelt på foten. Den er også så stilig at jeg kunne brukt den som sneaker. Men det er grepet jeg liker aller best. Jeg testet modellen på snøfylte stier, og jeg fikk bedre grep enn forventet, sier en testperson. 

Hvis du ikke er sikker på hvilke løpesko du vil kjøpe og vil ha en rimelig innstegsmodell, har brede føtter og ikke vil synke for mye ned i mellomsålen, er dette en modell for deg. Den er også veldig fin, ikke sant? 

Test av: , NIKE_Joyride.jpg

Joyrun Dual Run fra Nike er tilgjengelig i følgende farger:

Vekt: 290 g
Dropp: 11 mm
Passer til: Lange og rolige distanser der komfort og et mykt nedslag er målet.  
Fleksibilitet kontra stabilitet: Nike klassifiserer denne skoen som stabil. Testpanelet vårt er ikke så sjenerøse, men mener den ligger et sted mellom en nøytral og stabil løpesko. Den er derimot helt klart tilstrekkelig stabil for overbevegelige ledd.
Demping og komfort: En komfortabel drøm som er skånsom for deg som har problemer med kne- hofte- eller fotledd. Virkelig behagelige løpesko til lange distanser. 

Sammendrag:

Joyride Dual Run er en ny løpesko i Joyride-serien fra Nike. Joyride Run Flyknit var først ut og ble lansert som raske løpesko egnet for korte økter. Du som fikk mersmak av den gode dempingen i Joyride-skoen, men heller foretrekker lange distanser, får nå en gladnyhet. Joyride Dual Run er som skapt for de virkelig lange øktene! 

– Det føles virkelig som om jeg løper på små skyer, takket være de små skumkulene i sålen som former seg etter foten, sier en testperson.

Det er nettopp mellomsålen og dempingen som er unik for Joyride. Nike har, i stedet for å lage en hel såle i for eksempel React-skum, laget små kuler som kan bevege seg inne i sålen. Det gjør at dempingen tilpasser seg etter foten og nedslaget ditt.

I motsetning til andre Joyride-modeller, har denne skoen bare to rom med dempende kuler. Det betyr at forfoten har en "vanlig" mellomsåle. På den måten har Nike fjernet problemet med at kulene glir under foten, noe som hadde en tendens til å skje for løpere som brukte den forrige versjonen, samt at skoen har blitt mer stabil.  

– Enten du lander på mellomfoten eller hælen, får du et mykt nedslag, mens tærne ikke synker like mye i frasparket som de gjorde i den forrige Joyride-modellen.

Størrelsen er true to Nike, men mindre enn merker som Adidas og Saucony. Passformen er normal til litt slank, og ventilasjonen er kjempebra takket være alle ventilasjonshullene i overdelen.

– Jeg liker at denne løpeskoen har en løkke på hælen som gjør det lettere å ta på seg skoene.

Test av: , ASICS_KAYANO ÔÇô 1.jpg


Tilgjengelig i følgende farger: 

Vekt: 306 g
Dropp: 10 mm
Passer til: Det er når du løper på landeveien, og fremfor alt lange distanser, at Nimbus 22 hører hjemme. 
Fleksibilitet kontra stabilitet: Gratulerer Asics, dere har laget en modell som er stabil, uten at den klassifiseres som stabil, og som likevel er fleksibel nok til at man ikke kan klage på at skoen føles for stiv. Bra, bra, bra!  
Demping og komfort: Kan det bli bedre enn dette? Tvilsomt! Dempingen og komforten er helt topp. Testpanelet må grave lenge for å finne noe negativt. Det eneste de ønsker å påpeke er at overdelen kan oppleves som litt for varm. 

Sammendrag:

Gullstjernen for sesongens beste løpesko for landeveisløping går (igjen) til Asics Gel-Nimbus 22. At de har klart å lage en modell som er så behagelig og dempet, samtidig som den støtter trette føtter når du passerer milen, høres for godt ut til å være sant. Men det er en realitet i Asics løpesko! La oss prøve å forklare hvorfor skoen er så bra.

Mellomsålen gir god demping og høy respons i frasparket. Skoen sørger derfor for at du alltid er på vei fremover og pusher deg selv de siste kilometerne av et maraton. Den er utstyrt med forsterkninger ved hælen, og siden av skoen støtter opp føttene samtidig som skoen oppleves som fleksibel i løpesteget.

– Det er en veldig behagelig løpesko som passer perfekt til landeveisløping, sier en testperson, mens en annen tilføyer:  

– Du som er vant til å løpe i lettvektssko, legger raskt merke til at Numbus 22 har en trygg og omsluttende polstring med forsterkninger ved hælen. Foten føles både stabil og beskyttet, og jeg føler at den er ekstremt skånsom mot føttene, sier en testperson.

Med tanke på at skoen har god demping og er stabil, selv om Asics selv klassifiserer den som nøytral, veier den mer enn andre modeller i testen (omtrent 30 gram mer red.anm.) og er ikke den skoen du velger når du skal løpe intervaller. Hvis du imidlertid er en erfaren løper, så vet du også at du bør ha flere par sko som du kan variere mellom. For du løper vel ikke lange distanser i de samme skoene som du konkurrerer med?  

– Designet splitter panelet, men med sin restro-inspirerende fargepalett, tror jeg dette blir en superpopulær skomodell for alle Asics-entusiaster der ute.

Prisen er i tråd med andre løpesko fra Asics, og for den summen mener testpanelet at du vil få en bra modell for pengene, som vil holde mil etter mil. 

SHOP HER:  

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Header.jpg
Mote & trender

Best i test: Yogabukser 2020

1 dag siden
wyte badshorts
Mote & trender

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

4 dager siden
mss löparskor header
Mote & trender

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

4 dager siden
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Mote & trender

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

4 dager siden
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Mote & trender

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

22 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Mote & trender

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

20 mar 2020
Linnen dam
Mote & trender

12 vårlige treningssingleter til henne

20 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

19 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Test: Årets fineste sneakers 2020

17 mar 2020
reebok royal turbo header
Mote & trender

Seks stilige sneakers fra Reebok

17 mar 2020
Kari Traa
Mote & trender

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

16 mar 2020
better bodies tights
Mote & trender

Den nye trenden: Glinsende treningstights

16 mar 2020
Padelheader dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

15 mar 2020
Padelskor header
Mote & trender

Best i test! Padelsko til menn

15 mar 2020
sport bh header
Mote & trender

Best i test: Sports-BH for store bryster

14 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Vårens beste sports-BH'er 2020

12 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

9 løpesko for menn som er best i test 2020

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene for dame i 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Topp 5 beste friluftsklær fra Peak Performance

10 mar 2020
adidas core sneakers
Mote & trender

Sneakers-trender i 2020

10 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Mote & trender

Årets fineste sneakers til dame, herre og barn i 2020

07 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Mote & trender

Sesongens beste kjøp: Den nye hybridjakken fra Peak Performance

06 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Mote & trender

Hvordan skal en skalljakke sitte?

05 mar 2020
nike metcon 5 herr
Mote & trender

Hvilke treningssko er best til funksjonell trening?

05 mar 2020
suunto 7 header
Mote & trender

TEST! Så bra er den nye pulsklokken Suunto 7

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Mote & trender

Slik får du best effekt av funksjonell trening med riktige treningssko

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Mote & trender

Guide: Hvilket regntøy bør barnet mitt bruke?

02 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Best i test! 8 stilige vårjakker for kvinner

01 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

Best i test: Vårjakker for menn 2020

01 mar 2020
Header-tights.jpg
Mote & trender

Best i test: Tights med høy midje 2020

01 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Mote & trender

Best i test! Treningsklær fra Nike i store størrelser

29 feb 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Hvilke løpesko fra Hoka One One bør jeg velge?

27 feb 2020
SL20
Mote & trender

Slå konkurransetiden med den nye løpeskoen SL20 fra Adidas

27 feb 2020
fotbollsskor header
Mote & trender

Sesongens 10 beste fotballsko fra Adidas, Nike og Puma

26 feb 2020
Casall tights
Mote & trender

Derfor bør du trene i Casalls myke treningstights

25 feb 2020
Header prommenadskor
Mote & trender

Test! De beste gåskoene som gir maksimal komfort

25 feb 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Mote & trender

Treningstøy fra Nike som du bare må ha

25 feb 2020
Header dam adidas
Mote & trender

Test: Topp 5 bestselgere fra Adidas

22 feb 2020
Header adidas
Mote & trender

Vi tester 6 svarte herrefavoritter fra Adidas

22 feb 2020
Barnskor
Mote & trender

Stor guide: Finn riktige barnesko og størrelse fra Adidas

21 feb 2020
more news
Header.jpg

Best i test: Yogabukser 2020

Når du trener yoga, vil du ha yogaklær som gir deg full bevegelsesfrihet og fleksibilitet. Vårt yogi-testpanel har tatt solhilsen i årets beste yogabukser.

1 dag siden
Mote & trender
wyte badshorts

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

Vi ønsker våren velkommen med Mid Season Sale! Benytt anledningen til å handle klær, sko og vesker til deg selv, en venn eller noen andre du er glad i.

4 dager siden
Mote & trender
mss löparskor header

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

Benytt anledningen til å kapre dine nye løpesko nå som vårt store Mid Season Sale er i gang!

4 dager siden
Mote & trender
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

Alt fra treningstights til rideklær! Sjekk ut disse godbitene når de dukker opp til nedsatt pris under vårt store Mid Season Sale.

4 dager siden
Mote & trender
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

I fjor var det hvite sneakers som dominerte, men i år er det grå sneakers som gjelder. Her er sesongens 10 hotteste modeller!

22 mar 2020
Mote & trender
traningstrojor_herr.png

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

Kortermet, teknisk t-skjorte eller en langermet genser? Hvit, svart eller neongul? Vi har samlet de mest populære treningsoverdelene til ham akkurat nå.

20 mar 2020
Mote & trender
Linnen dam

12 vårlige treningssingleter til henne

Loose fit, seamless eller med innebygd BH? Her er vårens hotteste treningssingleter til henne! Hvilken variant vil du rocke under hjemmetreningen?

20 mar 2020
Mote & trender
Herr - Sneakertest.jpg

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

Ta stilsikre steg denne våren. Vårt motebevisste herrepanel har testet årets kuleste sneakers fra Adidas, Nike og Jack & Jones.

19 mar 2020
Mote & trender
Dam - Sneakertest.jpg

Test: Årets fineste sneakers 2020

Vi elsker sneakers! Sjekk hva testpanelet vårt mener om årets fineste modeller til dame.

17 mar 2020
Mote & trender
reebok royal turbo header

Seks stilige sneakers fra Reebok

Mars måned betyr nye sneakers! Sjekk ut vårens nyheter fra Reebok.

17 mar 2020
Mote & trender
Kari Traa

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

Uavhengig av vær, skal alle kunne nyte våren med stil. Derfor lanserer Kari Traa sin nye pastellfargede kolleksjon til friluftslivet!

16 mar 2020
Mote & trender
better bodies tights

Den nye trenden: Glinsende treningstights

Sol deg i din egen glans på treningssenteret med en glinsende tights! Her er de fineste, glinsende treningstightsene akkurat nå.

16 mar 2020
Mote & trender
Padelheader dam

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

Best i test! Her prøver vi sesongens beste modeller som gjør deg raskere, smidigere og vanskeligere å slå på banen.

15 mar 2020
Mote & trender
Padelskor header

Best i test! Padelsko til menn

På tide å ta padelspillet til et nytt nivå! Her er padelskoene som er best i test, ifølge testpanelet vårt.

15 mar 2020
Mote & trender
sport bh header

Best i test: Sports-BH for store bryster

Det er ekstra viktig med en sports-BH hvis man har store bryster. Her er de beste sports-BH'ene for deg med D, E, F og G-cup.

14 mar 2020
Mote & trender