Löparjackor test herr

Løpejakker for menn som er best i test!

Beskytt deg mot vinden i en trendy løpejakke. Her er løpejakkene for menn som presterer best når det gjelder ventilasjonsevne, vindmotstand og bevegelighet!

Når du skal ut og løpe spiller det inge rolle om det er sommer, vår, høst eller vinter – det du trenger for å prestere på topp, er en bra løpejakke som veier lite og som beskytter deg mot vinden. Vårt løpeglade herrepanel har løpt i løpejakker fra , , , og . Her er jakkene som er best i test! 

Test av: ,

2xu löparjacka no

Veiledende pris: 1 665 kroner.

Vekt: Dette er en superlett jakke som passer kjempebra til løping, spesielt hvis du ikke ønsker at jakken skal gjøre steget ditt tyngre. 

Vindmotstand: Materialet i løpejakken fra 2XU beskytter deg når du løper, men den bør kanskje ikke brukes når det blåser veldig mye ute, da blir den soleklart slått av andre giganter i testen. 

Ventilasjonsevne: Hvis du har en tendens til å bli veldig varm når du løper, er ikke dette en modell for deg. Sannheten er at den snarere retter seg mot personer som er kalde av seg, det siden ventilasjonsnivået havner litt i andre rekke. Jakken puster litt, men beholder samtidig mer av varmen i jakken enn hva andre modeller i testen gjør. 

Komfort: Er dette en løpejakke eller egentlig en hettegenser? Materialet er kjempedeilig å løpe i og det er ingen sømmer som gnager. 

Fleksibilitet: kompenserer for en litt dårligere ventilasjonsevne gjennom maksimal bevegelighet. Denne jakken er et supermykt alternativ til din neste løpetur. 

Kort oppsummert: Testpersonene reagerer først og fremst på at denne løpejakken fra 2XU er veldig liten i størrelsen. Hvis du står mellom to størrelser, bør du definitivt gå opp. Ellers veier den så og si ingenting, noe man alltid setter pris på når man løper. Siden materialet er veldig fleksibelt, får jakken bra score for komforten. Jakken er utformet slik at den er vindtett foran og puster bak, selv om det er nettopp pusteevnen som havner på minussiden. Denne myke løpejakken passer derfor aller best under rolige runder hvor du ikke får opp pulsen veldig mye, samt på høstturer. 

Test av: ,

salomon löparjacka no

Veiledende pris: 899 kroner.

Vekt: Dette er den løpejakken i testen som veier minst, sammen med løpejakken fra Blacc. Det er et stort pluss! En jakke som du ikke merker, er en bra jakke.

Vindmotstand: Den beskytter veldig bra mot vinden, noe man helt klart forventer av en løpejakke fra Salomon.  

Ventilasjonsevne: Ventilasjonen får også bra score av testpanelet vårt, men den er samtidig ingenting utover det vanlige. Andre løpejakker i testen presterte bedre på den fronten. 

Komfort: Dette er en kjempedeilig jakke! Den er litt stram over armene og skuldrene, så pass på at du bestiller riktig størrelse for at det ikke skal forstyrre deg når du løper. 

Fleksibilitet:  fra Salomon er ikke like ”agile” som deler av testpanelet hadde håpet på. Den er i stedet relativt stiv til å være en løpejakke. Ha det i bakhodet når du velger størrelse, slik at du ikke får en modell som strammer når du pendler med armene.

Kort oppsummert: Salomon er et merke som virkelig kan dette med å holde regnet på utsiden av klærne. Merket er mest kjent for sine ski og friluftsklær, og de vet virkelig hva de driver med når det kommer til vindmotstand. Det er en kjempedeilig jakke med et stort bruksområde. Du kan bruke den som en sporty hverdagsjakke, på løpetur om våren/høsten når du vil ha et ekstra lag som kan beskytte mot vind samt at du kan bruke jakken om vinteren sammen med et varmt lag under. Et ekstra pluss for at modellen har noen små refleksdetaljer i sømmen over armen og på ryggen, slik at du er synlig i høstmørket. Testpanelet anbefaler varmt denne modellen til deg som ser etter en bra, fin og diskret all round-jakke som passer store deler av året. Den mest fremtredende egenskapen ved jakken, er at den beskytter så utrolig bra mot vinden. 

 

Test av: ,

adidas löparjacka dk

Veiledende pris: 549 kroner.

Vekt: Heller ikke denne løpejakken fra Adidas veier spesielt mye, men den veier fortsatt mer enn modellen fra Salomon.

Vindmotstand: Akkurat som løpejakken fra Salomon, er denne modellen fra adidas helt vindtett. Bare en jakke i galon kan beskytte deg mer mot vinden, men det vil du helst unngå når du løper!

Ventilasjonsevne: Selv om denne løpejakken er tynn og kald, kunne den hatt en bedre ventilasjonsevne enn den har i dag. Testpanelet hadde en tendens til å føle seg litt innestengt i jakken når pulsen økte. 

Komfort: Passformen er hverken posete eller ettersittende, og du kan bevege deg helt uhindret i modellen. Den sitter kjempedeilig på kroppen og får høy score for den gode komforten.  

Fleksibilitet: I motsetning til modellen fra Salomon, er ikke  fra Adidas spesielt stiv. Her kan du pendle med armene og ta ut løpesteget uten noen problem.

Kort oppsummert: En utrolig tynn og smidig løpejakke. Den er stilren, beskytter mot vind og sitter perfekt på kroppen. Hvis du er en av dem som foretrekker en normal passform, som ikke er veldig ettersittende, blir du glad for denne jakken. Siden modellen er såpass tynn, kan du selv tilpasse varmen gjennom flere lag under. Det er derimot fullt mulig å løpe fra null grader til femten plussgrader i denne jakken. Det som havner i andre rekke når det gjelder funksjonen, er ventilasjonsevnen. Husk at du ikke bør kle deg for varmt under for å unngå at du svetter ihjel, siden jakken ikke slipper ut overskuddsvarmen fortløpende.


Test av: ,

nike löparjacka no

Veiledende pris: 729 kroner.

Vekt: Litt tyngre løpejakke enn de andre modellene i testen, men fortsatt går den som en lettvektsjakke. Forklaringen kan ligge i designet, som jobber med flere lag med stoff og detaljer i form av lommer og en hette.

Vindmotstand: Når det gjelder vindmotstand presterer denne jakken fra Nike veldig bra, omtrent like bra som løpejakken fra Salomon.

Ventilasjonsevne: Hittil er dette den løpejakken som har absolutt best ventilasjonsevne, selv om vindmotstanden også er suveren – det er nesten litt for godt til å være sant! 

Komfort: Selv om materialet ikke er spesielt følsomt, er dette en veldig god løpejakke. Du kommer til å ville bruke den, så enkelt er det. 

Fleksibilitet:  er litt stiv i materialet, noe som kan bli problematisk hvis du velger en for liten størrelse. Heldigvis er modellen romslig i passformen, så stivheten er ingenting som forstyrrer bevegelsesfriheten. 

Kort oppsummert: Er den ikke fin? Denne retro-inspirerte løpejakken skiller seg designmessig ut fra mengden og retter seg mot deg som gjerne bruker løpejakken 24/7. Den er litt stiv i passformen, noe du bør ha i bakhodet når du bestiller modellen. Derimot har den god ventilasjonsevne, du kommer absolutt ikke til å føle deg innestengt i modellen. Selvfølgelig er vindmotstanden så bra som du ønsker, og modellen får dessuten ekstra pluss for at det finnes to lommer på forsiden hvor du kan oppbevare nøkler og telefon. Nike ligger forut sin tid, hva annet kan vi vente oss av dem?

 

Test av: ,

löparjacka blacc

Veiledende pris: 699 kroner.

Vekt: Akkurat som navnet på løpejakken antyder, så veier Fly Limited Jacket absolutt ingenting. Du vil ikke merke jakken på kroppen, med mindre du ser ned.

Vindmotstand: I motsetning til de andre veldig vindtette modellene i testen, er dette en mildere variant av en vindjakke. Den beskytter passe mot vind, men ingenting du bør ta med deg på en løpetur når det er storm ute.

Ventilasjonsevne: At den ikke er så vindtett medfører på den andre siden at løpejakken har en superbra ventilasjonsevne. Dette er med andre ord en bra venn når du løper intervaller, siden du får opp pulsen og svetter mye. 

Komfort:  er en veldig bra løpejakke og derfor får den faktisk full score for komforten! Stoffet er mykt, komfortabelt og sitter som et skudd på kroppen.

Fleksibilitet: Materialet i denne løpejakken fra Blacc er supermykt og fleksibelt. Uansett hvor mye du pendler med armene, så vil ikke jakken hindre deg. Bare løpejakken fra 2XU er hakket mykere.

Kort oppsummert: Dette er en lett, fleksibel og superdeilig løpejakke som dessuten har et fint design med innslag av neon, som akkurat nå er veldig trendy! På hver side av brystet er det en lomme hvor du kan legge småting, som definitivt gir et ekstra poeng. Dessuten er lommene store, slik at en litt stor lommebok eller telefon får plass. Det eneste minuset med løpejakken fra Blacc, er at den slipper gjennom en del vind. Bruk den derfor under vindstille intervalløkter, hvor ventilasjonsevnen dessuten får vise frem sin styrke! 

LES MER: 

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Hoka one one
Mote & trender

Hoka One One tar over løpeverden

1 dag siden
dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

2 dager siden
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Test: Treningsklær for gravide

3 dager siden
Header-3.jpg
Mote & trender

BEST I TEST! Sports-BH'er 2020

4 dager siden
Reebok Nano 9.0 nya färger
Mote & trender

Endelig! Nye farger på Reebok CrossFit Nano 9.0

4 dager siden
houdini
Mote & trender

Guide til innkjøp av skallbukser

5 dager siden
kompressionsstrumpor
Mote & trender

Derfor bør du løpe i kompresjonsstrømper

20 jan 2020
Tvätta träningsskor
Mote & trender

Slik vasker du treningsskoene dine på best mulig måte

20 jan 2020
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Mote & trender

Revolusjonerende sports-BH fra Nike: Swoosh One Piece Pad

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

16 jan 2020
Träningsskor test header
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

16 jan 2020
Header.png
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Mote & trender

Guide til Sauconys nye stabile løpesko

14 jan 2020
Header.png
Mote & trender

Test: Årets beste treningsvesker

11 jan 2020
frontier header
Mote & trender

Sjekk ut Frontier, vårt nye herremerke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Mote & trender

Nyhet: Kombiner fint og komfortabelt med myke sett fra Noun!

09 jan 2020
petite pirouette rosa
Mote & trender

Nytt merke for danseglade barn: Petite Pirouette

07 jan 2020
Tvätta träningskläder
Mote & trender

Vask riktig, og treningsklærne dine vil holde lengre

04 jan 2020
nike superrep header
Mote & trender

Toppscore for Nikes nye treningssko SuperRep

03 jan 2020
Asics löparskor 2020
Mote & trender

5 løpesko du ikke kan gå glipp av i 2020

29 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Adidas Ultraboost 20!

27 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights
Mote & trender

Test! Årets topp 10 beste tights

25 dec 2019
Nike Metcon
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningssko fra Nike

18 dec 2019
Handskar barn
Mote & trender

Guide: Finn de riktige hanskene til barnet ditt

17 dec 2019
Eva sjöholm header
Mote & trender

Treningstrender 2020: Slik kommer vi til å trene neste år

17 dec 2019
ENG_M.png
Mote & trender

Vi tester: de beste skijakkene til menn

13 dec 2019
ENG_W.png
Mote & trender

Test av sesongens beste skijakker til henne

13 dec 2019
Icebug kängor och skor
Mote & trender

Gå trygt i piggsko fra Icebug

10 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg
Mote & trender

Stor test: Trygge vintersko med pigger

10 dec 2019
test tofflor header
Mote & trender

Test: Tøfler til dame og herre

06 dec 2019
ENG_W.png
Mote & trender

Våre pulsklokker som er kåret best i test!

06 dec 2019
header julbild
Mote & trender

Sportamores julegavetips til hele familien

06 dec 2019
Nike See my style
Mote & trender

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug
Mote & trender

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

03 dec 2019
header icebug
Mote & trender

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

01 dec 2019
ryggskydd
Mote & trender

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

30 nov 2019
skidhandskar test header
Mote & trender

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

28 nov 2019
icebug
Mote & trender

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

27 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Mote & trender

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

27 nov 2019
Header reflexplagg
Mote & trender

TEST! 9 refleksplagg til løping

24 nov 2019
more news
Hoka one one

Hoka One One tar over løpeverden

Når du først har løpt i Hoka One One, vil du aldri løpe i noe annet igjen. Kanskje det er grunnen til at det er verdens mest hurtigvoksende skomerke innenfor løping.

1 dag siden
Mote & trender
dunjacka

Slik vasker du dunjakken

Her er en liste over 10 ting du bør tenke på når du skal vaske dunjakken din.

2 dager siden
Mote & trender
HEADER_W.jpg

Test: Treningsklær for gravide

Du må ikke slutte å trene bare fordi du er gravid – tvert imot! Bevegelse seg under svangerskapet er bra for både deg og babyen din. Vårt gravide testpanel har svettet i treningsklær fra Blacc.

3 dager siden
Mote & trender
Header-3.jpg

BEST I TEST! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og hemper. Les alt om sesongens sports-BH som er best i test.

4 dager siden
Mote & trender
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farger på Reebok CrossFit Nano 9.0

Nano er CrossFit-skoen med stor S, og nå har vi fått den inn i nye, freshe farger! Sjekk ut oppdateringen og lær mer om superskoen.

4 dager siden
Mote & trender
houdini

Guide til innkjøp av skallbukser

Skal du stå på ski, gå en fjelltur eller klatre? Uansett aktivitet, bør du tenke på dette når du skal kjøpe en ny skallbukse.

5 dager siden
Mote & trender
kompressionsstrumpor

Derfor bør du løpe i kompresjonsstrømper

De fleste elsker kompresjonsklær – men vet du egentlig hvordan kompresjon fungerer? Vi forklarer teknikken bak de ekstra tettsittende tightsene og de smarte strømpene som forbedrer prestasjonen din.

20 jan 2020
Mote & trender
Tvätta träningsskor

Slik vasker du treningsskoene dine på best mulig måte

Det er kjempeviktig at du lufter treningsskoene dine etter en svett treningsøkt, men det er langt fra alt du bør gjøre for å forlenge levetiden til skoene. Her er de beste tipsene fra eksperten!

20 jan 2020
Mote & trender
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Revolusjonerende sports-BH fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Det finnes en mengde forskjellige sports-BH'er avhengig av hva du og kroppen din trenger, men noen modeller er ekstra populære. En av dem er Nike Swoosh Sports Bra. Nå har den fått en innovativ oppgradering du ikke kan gå glipp av!

19 jan 2020
Mote & trender
Test av träningsskor för damer

Test av årets beste treningssko til dame

Er du nysgjerrig på hva det nye året har å tilby i form av treningssko? Vi har trent i fem av de beste modellene i 2020, som egner seg for trening på treningssenteret eller i salen.

16 jan 2020
Mote & trender
Träningsskor test header

Test! Årets beste treningssko til herre

Det nye året har allerede begynt, og dersom du ikke allerede har kommet deg på treningssenteret, er det nå på tide. Få hjelp til å oppfylle nyttårsforsettet med nye treningssko som passer innendørs. Her er årets beste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

16 jan 2020
Mote & trender
Header.png

Test: Treningstightsen du bare må ha

Tights er et treningsplagg som passer til alle former for trening: yoga, treningsøkter med høy intensitet, gruppetimer og styrketrening. I denne testen har testpanelet prøvd mange tights for å kåre de beste!

16 jan 2020
Mote & trender
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconys nye stabile løpesko

I 2020 har skoprodusenten Saucony bestemt seg for å gjøre noe nytt i produksjonen av stabile løpesko. Her er alt du trenger å vite om den nye innovasjonen, og hvorfor du bør oppdatere deg med en gang!

14 jan 2020
Mote & trender
Header.png

Test: Årets beste treningsvesker

Treningsvesken er din faste følgesvenn når du skal på trening. I denne testen av sesongens heteste modeller, kan du finne den perfekte modellen for deg!

11 jan 2020
Mote & trender
frontier header

Sjekk ut Frontier, vårt nye herremerke

Kle deg pent, komfortabelt og rimelig med Frontier – det splitter nye herremerket. Her avslører produkteksperten alt om sortimentet, inspirasjonen bak merket og størrelsene!

09 jan 2020
Mote & trender